Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FACHMONT SERVIS

Pracowałeś w firmie FACHMONT SERVIS i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tomasz.gb1@gmail.com - 2012-10-16 12:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Firm ogólnie wypłacalna,ubezpieczenie jest,przejazdy busami bezpłatne,spanie tez,kasa co miesiac na koncie,mysle ze nie jest zle,pracowałem w Naftomaontazu tam to dopiero maja roz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w głowach.masakra.a u Sroki jakos leci.
zdjecie uzytkownika
???? - 2013-01-11 18:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w Naftomontażu nie płacili? spania nie było?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 15:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
bin75, jak to nie płaci urlopów, a deklarowałes, że jedziesz na płatny? Ktoś miał podobnie w Fachmont Servis? Za nadgodziny płaci?
zdjecie uzytkownika
filet - 2013-10-07 00:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To prawda....nie płaci za urlop,nadgodziny po tej samej stawce co masz na umowie...ale ogólnie lepiej niż u Żaby...przynajmniej to.(z kasą)
zdjecie uzytkownika
feler - 2013-10-07 10:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
filet, ale chyba za ten urlop powinien płacić według standardowych umów? jest jakiś zapis w umowie, który o tym mówi w Fachmoncie?
zdjecie uzytkownika
111 - 2014-02-04 22:49:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak chodzi o kase to jest ok ale pasowaloby zmienic kierownictwo wtej firmie
zdjecie uzytkownika
jurek - 2014-02-21 20:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fachmon servis jak na firme z kapitałem 800 tysięcy chyba całkiem nieźle sobie radzi. Może spróbuje do nich się zrekrutować.
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-03-26 16:40:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, młody chłopak po kursie 141 8gr materiałowa hl045 ma szanse się dostać? Brak mi doświadczenia i wszędzie jestem odprawiany z kwitkiem :)
zdjecie uzytkownika
Piter - 2015-02-15 13:13:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponoc sa wyjazdy z fachmontu do rpa?jakie stawki dla monterki i spawaczy?jakie warunki wogole?
zdjecie uzytkownika
olololo - 2015-02-18 13:27:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tak są wyjazdy mówię wan nieźle stawi i powiem nieźle sobie radzi ta firma jadę do RPA od nich
zdjecie uzytkownika
monter przeuj - 2015-02-19 16:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to kolego napisz jakie stawki daja monterce i spawacza?
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-03-15 19:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olololo - 2015-02-18 13:27:48]:
A kiedy jedziesz bo ponoć wszystko jest wstrzymane i nic nie wiadomo co dalej??
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-03-23 18:28:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olololo jak jest w RPA :)
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-04-17 19:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olololo ty baranie i nigdzie nie pojechłes nie było czym sie podniecać

zdjecie uzytkownika
Jaruś - 2015-08-16 23:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Stefan, może po prostu tamten użytkownim zwyczajnie nie miał kiedy zajrzeć na to forum.. Może jest zapracowany w RPA :) Nie rozumiem skąd w ludziach tyle nieufności. Skoro napisał,że wybiera się do pracy, to być może faktycznie tam pracuje. Życzyć jedynie powodzenia trzeba :) Bez zbędnych docinek, bo po co.
zdjecie uzytkownika
Stefan - 2015-08-19 18:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Morze i pojechał ale na pewno nie z tej firmy

zdjecie uzytkownika
fulik - 2015-09-16 18:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Stefan, a dlaczego nie z tej firmy. Widze, że się Stefan udzielasz w tym temacie, piszesz non stop jakieś komentarze, to się chyba orientujesz w obecnych warunkach w firmie. Możesz napisać jak się tutaj pracuje i czy w ogóle jest szansa na dostanie etatu, bo za wyjątkiem Twoich wpisów to nikt nie pisze.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie FACHMONT SERVIS!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FACHMONT SERVIS

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert