Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Eco-Vital

Opinie o Eco-Vital

Pracowałeś w firmie Eco-Vital i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
BIBI - 2014-01-21 09:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może nie do końca cacy, ale można u nich popracować.
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-01-21 20:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuje w eco w Bialym jako telemarketer od grudnia 2013. Idac tam mialam mieszane uczucia, rzeczywiście każdy z pracujacych mówi co innego, z trenerów tak samo. Praca na razie ciężka nie jest, ale dłużej niż 6 godzin nie da rady. Połączenia wpadaja co 10 albo 30 sekund i za kazdym razem formułka i gotowy skrypt. Po dwóch godzinach pytlowania masz dość. Na plus w Białymstoku na razie przemawia mila atmosfera, luźna, caly czas wymyślaja nam jakies zabawy jak mamy przerwy bo jest awaria np systemu. Luźne godziny pracy, każdy ustala sobie sam ile godzin i w jakich che pracować. jak np pracuje od 15:00 to o 16:30 mam pierwsza przerwę. jesli pracuje do 21:00 to kolejna jest o 19:00. jedna 10, druga 15 min. Do toalety chodzisz kiedy chesz nikt cie z tego nie rozlicza. jeszcze jestem przed wyplatą więc nie wiem ile dostane, ale to zależy od zaproszen, średniej itp. Czy łatwo jest rozdać zaproszenie? Tak, choc zalezy do jakiej miejscowości się dodzwonisz, jesli trafi ci sie jakas pipidówa srednia możesz wyrobic w ciągu godziny (mialam jakis czas temu 9 zaproszen w ciągu godziny). Na dzien dzisiejszy nie jestem w stu procentach powiedziec że jest beznadziejnie ale też zę jest idealnie. Praca jak praca, lepiej taka niż zadna, a z tego co mi mowia osoby pracujące juz w eco w Białym po pół roku maja niezle premie za dobrą srednią. Nie ma co w sumie opowiadać lepiej zobaczyc i samemu sprobowac a szkolenia z tego co wiem sa co jakis czas, bo nie oszukujmy sie to nie jest praca dla kazdego. Trzeba miec troche w głowie żeby jednak opchnąć takie zaproszenie pomimo pomocy skryptu.
zdjecie uzytkownika
Emilia - 2014-01-26 17:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [student - 2014-01-16 23:22:51]:
Czy wybiera się dni pracy jako telemarketer? Czy standardowo od poniedziałku do piątku? I w jakich godzinach jest praca?
zdjecie uzytkownika
Emi - 2014-01-26 20:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś odpowie na moje pytanie?? please :-)
zdjecie uzytkownika
Emi - 2014-01-26 20:50:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marta-Eco-Vital - 2013-02-26 10:38:23]:
Co znaczy pracujesz ile możesz? Nie ma narzuconej ilości godzin w ciągu dnia ?? Można pracować krócej lub dłużej?
zdjecie uzytkownika
kati - 2014-01-27 23:42:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam uważam, że daje rade rozmawiac 6 godzin na słuchawce, taka jest branża, taka praca, jak dla kogos to pierwsza styczność, to owszem - bywa ciężko, ale człowiek szybko się przyzwyczaja.
zdjecie uzytkownika
Emi - 2014-01-29 19:12:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To męczące 6 godzin na słuchawce? Czy jakoś da się radę?
zdjecie uzytkownika
Emilia - 2014-02-01 14:30:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zaproszeń w ciągu godziny trzeba zrealizować ?
zdjecie uzytkownika
Emi - 2014-02-04 21:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A jak jest w Białymstoku na call center? ktos może wypowiedzieć się ?
zdjecie uzytkownika
To nie żart - 2014-02-05 21:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ECO-VITAL olsztyn opinie - 2014-02-05 09:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Podczas jednego z wykładów na Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim w Olsztynie studenci dostali ofertę pracy w Szwecji. Potem się okazało, że chodzi o budzącą kontrowersję sprzedaż drogich garnków. Na uczelni wybuchł skandal i nikt się nie chce teraz przyznać, że wydał zgodę na tę rekrutację
Ofertę pracy w nowo powstałej filii polskiej firmy w Szwecji przedstawiła studentom jedna z wykładowczyń. Nauczycielka weszła na zajęcia innego wykładowcy i rozdała ankiety. Zainteresowani mieli podać numer telefonu oraz stopień znajomości języka angielskiego. - Powiedziała, że jakaś firma, nie podała jej nazwy, szuka kandydatów na różne stanowiska: od przedstawicieli handlowych po asystentów dyrektora włącznie - relacjonuje student, który był na tych zajęciach.

- Zachęta wyglądała wiarygodnie, więc liczyłem na poważną ofertę pracy - mówi inny.

Kilka osób zostawiło swoje dane.

Wkrótce okazało się, że to była oferta Eco-Vital. To firma, o której ostatnio w Polsce jest głośno. Specjalizuje się w sprzedaży naczyń kuchennych czy noży. Tyle że garnki, reklamowane jako cudowne, oszczędzające energię i zdrowie, są potwornie drogie. Jeden kosztuje nawet kilka, a komplet kilkanaście tysięcy złotych. Media nieraz opisywały, że ofiarami sprzedawców tych naczyń są osoby starsze, które nie potrafią się obronić i odmówić handlowcom, stosującym agresywne metody sprzedaży.

Dziekan wydziału mówi: - Już sam fakt, że coś takiego miało miejsce na zajęciach, jest dla mnie bulwersujący.

Ale nikt się nie przyznał, że wydał zgodę na rekrutację.

Więcej w piątek w Gazecie Wyborczej Olsztyn


To ja - 2014-02-05 16:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Witam . W Katowicach w tej firmie,to wielki ( usunięte przez administratora )( Dwie umowy zlecenie.Pierwsza na 200zł-z której odprowadzają składki do ZUZu.Jeśli zachorujesz...po trzech oczywiście miesiącach,to za np.30 dni zwolnienia,otrzymasz jakieś 50zł .Druga umowa też śmieciowa i na 7 zł za godz. Rekrutacja jest częsta i spora,bo non stop zwalniają,aby znowu kogoś nowego przyjąć..i tak w koło :( Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
Była - 2014-02-15 11:33:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Emi - 2014-02-04 21:58:53]:
Jest tragicznie, choć byś pracowała po 8 godz dziennie to nawet 1000 zł nie zarobisz, codziennie po drugiej stronie słuchawki będą Cię ludzie wyzywać, a odezwać się nie możesz, bo jesteś na odsłuchu u przełożonych, którzy Ci będą dogłębnie wpajać, że firma jest super i przecież nic się nie stało. Każą Ci mówić, że dzwonisz z jakiejś innej firmy (mimo iż umowe masz z Eco Vital) a ty świecisz swym nazwiskiem i jak by co to przecież się nie przyznają że byłeś ich pracownikiem.
zdjecie uzytkownika
To ja - 2014-02-16 17:18:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy Wy ludzie naprawdę nie znacie swoich praw? Zgłaszajcie to do (usunięte przez administratora)Zobaczycie jakie będą efekty.Zaraz znajdą się umowy o pracę i normalna płaca.Bazują na bezrobociu i naiwności ludzkiej. (usunięte przez administratora).
zdjecie uzytkownika
Emi - 2014-02-19 22:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie można się rozłączyć jak ktoś wyzywa? Ile czasu pracowałas jako telemarketerka ??
zdjecie uzytkownika
Romek - 2014-02-23 23:32:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie na takie sytuacje macie wyraźne instrukcje w protokole, także jak nie wiecie jak się zachowac, to można tez zapytac koordynatora.
zdjecie uzytkownika
renia - 2014-02-28 00:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie pracuje w ECO? Można łatwo sprawdzić. oto sposób (tylko dla osób które potrafią się w sposób podstawowy obsługiwać wyszukiwarką Google): wpisujemy w google "eco-vital spowiedź sprzedawcy" i już mamy pokaz od kuchni :) w pierwszym artykule. Mało Wam? To jeszcze wpisujemy "eco-vital garnki" i są kolejne artykuły. Jeszcze mało? To "Eco-vital opinie" i "ECO-VITAL Pazura". Miłej lektury... Jak dobrze przewertujecie artykuły to dowiecie się skąd firma ściąga te naczynia i za ile je kupuje (za ile sprzedaje wiadomo).
zdjecie uzytkownika
olsztyn - 2014-03-05 23:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Białystok żyje??? U nas (olsztyn) już dziś zamknęli oddział. Wszyscy poszli na bruk. A u was? za chwile bedzie to samo pewnie ... ECO-Vital i MAT-Medic zwijają się niestety ...
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-03-08 12:22:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co z bialymstokiem?
zdjecie uzytkownika
to już jest koniec - 2014-04-01 15:30:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Białystok upadł. Prawie 300 osób na bruk. Ha. Tylko trenerzy zadowoleni z siebie, rzekomo nic nie wiedzieli, anie raczyli wyściubić nosa jak telewizja przyjechała. Gdzie tam oni do prostych ludzi wyjdą...Czekamy na relację w tvn:)
zdjecie uzytkownika
x - 2014-04-03 02:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pierniczycie glupoty, trenerzy i koordynatorzy zalatwiali swoje formalnosci i oczywisci nie chcieli brac udzialu w idiotycznej farsie z krzyczeniem sprawiedliwosc i wyzywaniem sie, pokazaliscie jacy jestescie tepi i prosci zal na prawde
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-04-03 10:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co mieli wyjsc do tv i sie tlumaczyc na jakim wy swiecie zyjecie i kazdy kto tam pracowal wiedzial co to jest za firma ale pracowaliscie dalej ja to bym sie wstydzila ale wy nie jeszcze do kamery gadacie szok aby wyplaty wplynely jesli nie to wtedy mozna isc do tv(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dziewczyna prezesa - 2014-04-03 16:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2014-04-03 10:12:52]:
Być tępym, a prostym to zupełnie co innego. Dobrze, że była TV -więcej ludzi się pozna na tej firmie. Tylko, że nikt nie chciał wyjść do kamery z przełożonych to się dziwię. Sami szkolili jak mówić co mówić, a na kilka prostych pytań dziennikarza nie umieli odpowiedzieć hihihiii :)
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-04-12 08:27:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzałam wyplata wplynelan czas 10 byla na koncie razem premia i po co byla ta szopka przed kamera pozdrawiam wszystkich z eco vital
zdjecie uzytkownika
bez premii - 2014-04-12 15:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostałaś premie za obecność i nadgodziny? Chyba żartujesz?
zdjecie uzytkownika
rekrutacja - 2014-04-16 12:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po wysłaniu do nich cv (w którym standardowo umieszcza się numer telefonu), zaczęły się telefony w stylu: zapraszamy na pokaz itp. Numery telefonu zapisują w swojej bazie i rozdają na lewo i prawo. W cv zgoda jest na przetwarzanie danych w procesie rekrutacji, a nie jak im się podoba.
Jako pracodawca to nie wiem, więc opinii nie mogę wystawić.
zdjecie uzytkownika
Michał - 2014-06-20 21:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, czy Was oddział eco-vital nadal funkcjonuje? Pyta, bo słyszałem, że zamkneli kilka oddziałów, ale nie wiem ile w tym prawdy.
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2014-08-22 23:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Cała prawda o (usunięte przez administratora)i jego firmie słup (usunięte przez administratora). Warto, by ten Dyzma w sprzedaży bezpośredniej był znany szerszemu gronu. Cała jego "kariera" rozpoczęła się w Opalenicy, w firmie Remes. Początkowo został koordynatorem kierowców, próbował wkupić się w łaski, udając swojego człowieka. Już wówczas niektórzy słusznie przewidywali, że jego awans okaże się katastrofą. Tak się zresztą stało. Patryczek został tzw. "dyrektorem", ale za co odpowiadał, jakie miał kompetencje i co właściwie robił - Bóg raczy wiedzieć. Lubił sport, więc godzinami siedział w internecie, śledząc wyniki Lecha; non stop na pogadanki o " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; Maryni przychodzili do niego koledzy. A (usunięte przez administratora)czasem zajrzał do planów, raz na miesiąc poprowadził zebranie, nie wnosząc nic do firmy. Dopóki sprzedaż trwała i firmy funkcjonowała jako samograj, dopóty Patryczek był względnie szanowany. kryzys z roku 2010 totalnie obnażył brak jego kompetencji z zarządzania. W ciągu dwóch miesięcy do Pollany odeszła większość dobrych handlowców; Patryk nie tylko ich nie zatrzymał, ale nie miał żadnego planu działania, jak wyprowadzić firmę z kryzysu. Zresztą, to tak, jakby wymagać od prostego chłopa ze wsi, by naprawił zepsuty samolot. Koniec końców pogoniono Patryka z Remesu, znalazł finalnie zatrudnienie w Farmie Snu, gdzie początkowo "zauroczył" Roberta i Krzysztofa. Idylla nie trwała długo, także tam szybko poznano się na jego prostackich manierach i braku kompetencji. Zwietrzył szansę w Eco i tu zaczepił się na kilkanaście miesięcy; dostał ambitne, adekwatne do swoich umiejętności zadanie: segregowanie na eventach przychodzących gości i rozmieszczanie ich w konkretnych salach. Taki typowy, nowoczesny woźny, dumny jak paw, że może pochodzić dla szpanu ze słuchawkami zatkniętymi w uszach od służbowej komórki. Paweł Matys długo bezkrytycznie akceptował Dyzmę Patryka; finalnie, grożąc mu zwolnieniem, zmusza go, by jako słup, poświęcił swoją firmę JP do sprzedaży garnków. Oficjalnie więc firma Patryka kupuje garnki od Eco, zatrudnia pracowników, wystawia lewe faktury. Koniec końców Matys upokarza publicznie Patryczka, wyrzuca go z pracy i nie wypłaca ani gorsza. Zaczyna się więc jego pielgrzymka po firmach, celem poszukiwania nowej pracy. I tu apel do prezesów firm: uważajcie na niego! Rozwalił Remes, rozwalał Farmę, działał na szkodę Eco. Czy chcecie, by taki człowiek zniszczył firmę i Wam?
W następnej części, kolejne wesołe przygody bohaterów z firmy E.
zdjecie uzytkownika
anti-geuse - 2014-09-06 11:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Eco-Vital Sp. z o.o. Sp. k. nazywa się teraz:
ALIBIOSTAR TRADING LIMITED SPÓŁKA KOMANDYTOWA
(ten sam NIP i REGON, a także nr KRS co wcześniej Eco-Vital Sp. z o.o. Sp. k.)
obecny adres firmy:
ul. RATAJCZAKA 26/3 lok. 4 PIĘTRO
(dokładnie tak jest w KRS)
61-813 POZNAŃ

oficjalne informacje dostępne na stronie: ems(dot)ms(dot)gov(dot)pl
zdjecie uzytkownika
sakson - 2014-09-06 17:46:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda, w bazach krs widnieją zarówno wpisy na eco-vital jak i ALIBIOSTAR TRADING LIMITED. Firma nie miała przez ostatni rok najlepszych doświadczeń i najwyraźniej uznała, że nazwa oraz marka jest już spalona i lepiej kontynuować działalność pod nową, ja się temu w ogóle nie dziwię, nie wiem jak Wy.
zdjecie uzytkownika
anti-geuse - 2014-09-08 06:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sakson - 2014-09-06 17:46:18]:
Bzdury. W krs są wpisy dotyczące firm:
Eco-Vital Sp. z o.o.
Eco-Vital Sp. z o.o. Spółka komandytowo-akcyjna
Natomiast:
Eco-Vital Sp. z o.o. Spółka komandytowa,
tj. ta która oficjalnie sprzedawała gary za tysiące złotych,
już nie istnieje!
Zmieniła nazwę na
ALIBIOSTAR TRADING LIMITED SPÓŁKA KOMANDYTOWA
zdjecie uzytkownika
teb - 2014-10-21 05:00:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z Was brał udział w tego typu pokazach ? Ktokolwiek informował Was o prawie do rozwiązania umowy lub o tym, że zakup wiąże się z wzięciem kredytu bankowego ? Uważajcie na wszelkiego rodzaju firmy zapraszające na pokaz kulinarny a następnie prowadzący pokaz garnków i ich sprzedaż. Już samo to jest podejrzane.
zdjecie uzytkownika
oszukany gość - 2014-11-24 12:02:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na wstępie chcę powiedzieć, że nie jestem z żadnej konkurencji a jedynie chcę przestrzec nieświadome i łatwowierne osoby zwłaszcza w podeszłym wieku:

ta firma to skupisko naciągaczy bazujących na naiwności ludzi starszych!!!!!!
Ostatnio byłem na takiej pożal się Boże "prezentacji" zorganizowanej przez białostocki oddział eco-vital, która miała być spotkaniem z dietetykiem, prezentacją kuchni staropolskiej połączoną z degustacją (przynajmniej tak było w zaproszeniu) a okazała się 1,5 godzinną gadaniną o zaletach pseudo super garów w kosmicznych wręcz cenach !!!!(o czym już nie było mowy). Podczas "prezentacji" osoby z firmy były niezwykle miłe ale po zakończeniu prezentacji i kategorycznej odmowie podpisania umowy na zakup tych garów pokazały swoje prawdziwe oblicze - osoby te zrobiły się aroganckie, chamskie, nie odpowiadały na pytania. Widocznie tak są szkolone!!!
Sprawą eco-vital zajęła się już podobno Inspekcja Handlowa i jak wynika z faktur garnki te są kupowane hurtowo w Niemczech za śmieszne kwoty np. rondel za ok. 16 EUR (cena eco-vital to 1500 zł!!), duże garnki i patelnie za ok. 23 EUR, szybkowar za ok. 25 EUR (w Polsce taki sam kosztuje ok. 4000 zł !!! ) itd. Cały zestaw takich garów w tej firmie to kwota ok. 14000 zł! To jawne naciąganie ludzi ! W sieci takie same garnki są dostępne od 20 do 60 EUR.
Firma ta ma kilka oddziałów w całym kraju i organizuje prezentacje bądź to pod przykrywką pokazów kulinarnych bądź też występów kabaretowych.
Nie dajcie się nabierać na te praktyki bo pracownicy tej firmy są specjalnie szkoleni pod względem psychologicznym aby wcisnąć jak największą ilość garów i podpisać jak najwięcej umów, z tego mają prowizję. wg informacji z sieci niedawno eco-vital została ukarana przez UOKiK grzywną za niedozwolone zapisy w umowach z klientami. W sieci jest z resztą wiele artykułów na temat tzw. garnków 3 generacji i działań tej firmy. Warto poczytać zanim cokolwiek się u nich podpisze.
Ja straciłem jedynie 1,5 godz. czasu w niedzielę, ale inni tracą większą część swoich oszczędności bądź też spłacają latami raty ze swojej niskiej renty.
Poddaję tą opinię pod rozwagę, aby jak najmniej ludzi dało się nabrać na naciąganie przez eco-vital.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-25 00:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też byłam w niedzielę na "kuchni staropolskiej" w Białymstoku - jedyna szczera wypowiedź prowadzącego to jak ze złotówkami w oczach mówił zacierając ręce " oj możemy to Państwu zagwarantować, że się za was dziś wieczorem napijemy"
zdjecie uzytkownika
sobota - 2014-12-11 06:24:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naciągacze, chamstwo i tyle. Zapraszająca osoba zapewnia o ekstra prezentach, ostatnio miały być bluzy polarowe dla małżeństw i możliwość wyboru nawet rozmiaru a w efekcie nie było żadnych bluz tylko szaliczek w kolorze biało różowym.
zdjecie uzytkownika
kumtex - 2014-12-29 21:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widocznie nie wiedza, ze nie dotrzymujac danego slowa sami sobie strzelaja w stope. Przeciez ludzie widza co sie dzieje i w jaki sposob sie to odbywa. Jezeli nie beda slowni to raczej nie maja co liczyc na zyski. Chyba, ze ludzie lubia byc kantowani. Ciekawe co o calej sprawie mysla pracownicy. Jakie jest ich zdanie.
zdjecie uzytkownika
roger - 2015-01-18 20:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, od pierwszego stycznie obowiązują nowe prawa konsumenta, ciekawi mnie więc jak sobie z nimi radzi Eco-vital? bo kto jak, kto, ale tą firmę rozsławili konsumenci, każdy chyba wie czemu. Czy teraz nie organizuje się już spotkań na których sprzedawane sa graniki, czy jak? Może słyszeliście, aby chcieli zatrudniać nowe osoby?
zdjecie uzytkownika
geuse - 2015-01-23 10:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roger - 2015-01-18 20:55:28]:
myślisz, że teraz matys i s-ka będą nowego prawa przestrzegać?
zdjecie uzytkownika
rafał - 2015-02-04 23:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi sie, że po tym co już firma przeszła, to chyba wyciągneli jakieś wnioski i ucza się na błędach, przynajmniej taką mam nadzieję. Pewnie znajda sie teraz obejścia prawa, czyli nowe sposoby efektywnej sprzedaży. Może to dziwnie zabrzmi, ale mam kilka pomysłów, a szukam pracy. Nie wiecie, czy szukają osób?
zdjecie uzytkownika
zzzz - 2015-02-12 23:33:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sobota - 2014-12-11 06:24:22]:
masz rację, w Giżycku też odwalili taki pokaz, ugotowali piernik, rosół, poczęstowali i owszem, ale wcześniej prowadzący poprosił o zrzutkę po 5 zł, pytając wcześniej czy nasz zdrowie nie jest warte tej kwoty? Ludziska się zrzucili, a on szczęśliwy wrzucił kasę do kieszeni i powiedział, że później napije się za nasze zdrowie. Chyba udało im się namówić jakichś klientów na te garnki, a pozostałym już na zewnątrz z busa rozdawano chińszczyznę (dla pary szal, pozostałym coś co przypomina kosmodysk ale w wydaniu chińskim. Na zwróconą uwagę, że w zaproszeniu były inne upominki tylko rzucił informację, że to im już zostało. A to coś nie było nawet warte tych 5 zł. Byłam na innych pokazach, których kultura całej prezentacji była o niebo lepsza, a to mnie okropnie negatywnie nastawiło do wyrażania zgody na kolejne pseudoprezentacje.
zdjecie uzytkownika
Dzini - 2015-02-24 02:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się czy domena firmy eco-vital znajduje się pod tym adresem? http://ww4.eco-vital.pl/ ? Jeżeli tak to dlaczego ona nie funkcjonuje i nikt w tej sprawie nic do tej pory nie zrobił czy nie zmienił. Przecież posiadanie swojej wizytówki i śladu w internecie powinno być priorytetem dla każdej mniejszej bądź większej firmy.
zdjecie uzytkownika
janka - 2015-03-12 11:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jakiś prpblem wyczuwam z domeną i nie wiem za bardzo o czym to świadczy, również myślałem że działająca witryna internetowa to w dziejszych czasach nie tylko standard i priorytet, ale również szacunek dla swoich klientów i odbiorców. a chciałam szukać pracy tam... a może zarobki to jakoś zrekompensują, ile się zarabia w eco-vital?
zdjecie uzytkownika
Syllin - 2015-03-12 12:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy wgl jest z nimi jakikolwiek kontakt? Potrzebuje od nich pilnie zaświadczenia o okresie zatrudnienia!!!!
zdjecie uzytkownika
niunia - 2015-03-17 07:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Syllin - 2015-03-12 12:24:18]:
A moze spytac po co ? Jak firma spolka znikla z rynku eco vital nie ma jest nowa nazwa nowa firma a nie istniejajacej firmy trudno bedzie ci dojsc do zaswiadczenia..
zdjecie uzytkownika
kaziu - 2015-03-20 20:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś może wie co z Pitem za 2014 rok z eco-vital bo ja do dnia dzisiejszego nie dostałem
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-03-25 22:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaziu - 2015-03-20 20:03:17]:
I bardzo dobrze naciągaczu! Dla kogo pracowałeś taki też masz efekt.
zdjecie uzytkownika
majeranek - 2015-07-16 18:32:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wątek eco-vital jest obecny wśród moich znajomych od dawien dawna. Sporo osób ze słyszenia tam pracowało, ale nigdy jakoś nie byli w stanie zagrzać sobie tam pewnego miejsca. Może kwestia tego, że pracodawca wcale nie chciał dbać o swoich pracowników, a jak chyba każdy dobrze wie prędzej czy później takie 'czułości' wypływają na wierzch i robi się niezła afera.
zdjecie uzytkownika
najlepszy - 2015-09-03 17:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja z chęcią bym u nich popracował...taki wyjazd to coś fajnego nie to ze zarobisz to jeszcze z fajnym towarzystwem....jak jest miejsce to popracuje
zdjecie uzytkownika
Lap - 2015-09-04 12:30:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@majeranek też się zastanawiam z czego to wynika, że ludzie się zwalniają tak szybko z Eco-Vital. W sumie gdyby jednak tak było rzeczywiście, to firma ciągle by szukała nowych pracowników, żeby za przeproszeniem pozapychać etaty. A jednak tego nie robią, aktualnie chyba nikogo nie poszukują do pracy.
zdjecie uzytkownika
kurak - 2015-09-05 12:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [najlepszy - 2015-09-03 17:35:41]:
O firmie czytałem sporo już jakiś czas temu. Widziałem , że prezentują się naprawdę fajnie i w dodatku była opcja , żeby się tutaj zahaczyć. Przynajmniej z tego co mówił znajomy. Jeśli chodzi o te wyjazdy @najlepszy to nie jest to chyba takie proste, bo właśnie na nie jest najwięcej chętnych. takie życie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Szkolenie pierwszego dnia trwalo od 9:00 do 13:00. W tym czasie prowadzący przedstawil po krótce czym sie zajmuje Eco vital, i na czym będzie polegac nasza praca w telemarketingu. Następnie kazda osoba dostała skrypty , na jakich pracuja telemarketerzy tzn tekst jaki trzeba czytac za każdym razem kiedy dzwonisz by rozdac zaproszenie. Potem pokazano nam program na jakim będziemy pracować. następnego dnia szkolenia ćwiczyliśmy z przydzielona osoba skrypt a potem między sobą, na koniec zostalismy podpięci pod telemarketerów i nasluchiwaliśmy jak oni to robia i jak to wygląda w praniu. Kolejny dzień to juz twoja wlasna praca, przy przydzielonym stanowisku.
Pytania: Nie zadawano nam żadnych pytań. My zadawaliśmy pytania dotyczące pracy.
zdjecie uzytkownika
jejio - 2016-04-13 13:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem, że jak już zatrudniają to na umowę o pracę na czas określony
zdjecie uzytkownika
mak - 2016-05-14 14:00:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma Top - Key aktualnie poszukuje osób na różna stanowiska nie tylko przedstawiciela handlowego @qweet. Warunki jakie oferują są dobre , również zatrudnienie na umowę o pracę, szkolenia i możliwość rozwoju zawodowego

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Eco-Vital!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco-Vital
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert