logo Eco-Vital

Eco-Vital

Białystok

Opinie o Eco-Vital

ola 2013-07-04 20:51:57
Ile zarabia trener konsultantów telefonicznych?
1
MMM 2013-08-13 16:42:30
Jade w tym tygodniu na szkolenie to napisze jak tam jest itp.
kierownik hostess. 2.500zł podstawa + premia (500zł lub 1000zł).
1
anonim 2013-09-10 13:55:27
MMM, wiesz już coś? Bo miałeś napisać jak wygląda to szkolenie w eco-vital. No i co z tymi kosztami, bo to też mnie interesuje?
Szymon 2013-09-10 16:35:06
anonim - 2013-09-10 13:55:27

MMM, wiesz już coś? Bo miałeś napisać jak wygląda to szkolenie w eco-vital. No i co z tymi kosztami, bo to też mnie interesuje?
erarekrutera.blogspot.com/2013/09/fabryka-talentow-czyli-szkolenia-dla.html <------------------------ pod tym linkiem znajdziesz wszelkie odpowiedzi na temat szkoleń:)
eva 2013-09-12 16:01:29
anonim - 2013-09-12 12:41:14

Witam,

jak się wiedzie w eco-vital w call-center? Pracuje się w boksach? Jakieś narzucone normy co do wykonywania telefonów, typu 15 na godzinę?
nie ma żadnych limitów. jeśli zejdziesz poniżej 2 zaproszeń na godzinę, to ani Tobie ani firmie nie będzie się ta współpraca opłacać. zwykle jednak telemarketerzy nie schodzą poniżej 3,5 - 4 zaproszeń na godzinę.
Nick 2013-09-13 19:21:25
anonim - 2013-09-13 14:38:29

ava, aha, to płacą normalnie za godzinę? Są jakieś premie jakbym zrobiła 10 zaproszeń na godzinę, czy 50 dziennie?
nie, płacą od średniej, jaką wyrobisz. są też premie.
kompiszon 2013-10-11 22:42:47
A co z działem IT czemu tak długo szukają??? czy nie znaleźli nikogo odpowiedniego??? czy tak szybko ludzie rezygnują
deer 2013-11-08 13:42:55
ja tu jestem programistą i mogę wam powiedzieć czemu ciągle potrzebujemy ludzi do naszego działu. mamy tyle roboty, że sami nie możemy ogarnąć, a obowiązków ciągle przybywa. tworzą nowe działy i zatrudniają od groma ludzi, a nas jest za mało, więc rekrutacja trwa.
deer 2013-11-20 11:01:54
są przerwy 10-cio i 15-to minutowe, co około 2 godziny. Nadgodziny są dla chętnych, a co do sobót - zależy od działu, w niektórych są nieobowiązkowe, w innych możesz sobie wybrać w którą sobotę chcesz przyjść.
Paweł 2013-12-04 21:28:24
Hej,
zacząłem prace w eco jako telemarketer, troche było zwolnień ;/
ale tez polecialo jakieś kierownictwo i teraz jest juz stabilniej. Mozna
sie dogadywać co do grafików i jak się robi większą średnią to i pieniądze
większe wychodząl. Więc nie jest źle!! jak ktoś chce gdzieś pracować to pójdzie
albo nawet i dorobić . Ja jeszcze popracuje teraz się powiększają więc tym bardziej :) Polecam
Gość 2013-12-04 21:43:45
No jak ktoś chce to bedzie pracował i nawet nieźle zarabiał ale jak ktos się
zniechęci po 1 dniu no to cóż.. słabo mu zalezy, firma w białymstoku sie rozrasta
i pracuja fajni ludzie , przyjmuja mlodszych i starszych , wiec nie gadajcie
ze pracy nie ma bo teraz chetnie przyjmuja , wystarczy CV zlozyc
Kalota 2014-01-15 19:19:04
NIE POLECAM PRACY W TEJ FIRMIE!!!! Wymagania z kosmosu, atmosfera sztywna jak drut... wymaganie sztucznego szacunku, marna płaca, PANI (usunięte przez administratora)- teraz już chyba kierowniczka sadzi się jakby była nie wiadomo kim... (usunięte przez administratora)Stanowiska nie są odpowiednio przystosowane do rodzaju wykonywanej pracy tak samo jak przerwy... lepiej iść do jakiegoś Telbridge czy Europe gdzie za uczciwe pieniądze wykonuje się uczciwą pracę.
Mówię o oddziale RADOMSKIM.
arielka 2014-01-16 10:17:42
Nie zgadzam się z takimi opiniami. Dla studentów telemarketing w tej firmie to bardzo dobra opcja. Sama sobie ustalam godziny i jeszcze nie miałam problemów z dopasowaniem grafiku do zajęć na uczelni. Kierownik jest wyrozumiały i da się z nim pogadać. Do tego wypłata na czas, a pracowałam już w kilku firmach i bywało, że musiałam się dopominać o swoje pieniądz. Z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę.
lui 2014-01-21 07:45:08
DZiś idę na rozmowę do tej firmy. Zobaczymy czy rzeczywiście jest tak "cacy" jak piszecie.
BIBI 2014-01-21 09:00:50
Może nie do końca cacy, ale można u nich popracować.
ola 2014-01-21 20:19:53
Ja pracuje w eco w Bialym jako telemarketer od grudnia 2013. Idac tam mialam mieszane uczucia, rzeczywiście każdy z pracujacych mówi co innego, z trenerów tak samo. Praca na razie ciężka nie jest, ale dłużej niż 6 godzin nie da rady. Połączenia wpadaja co 10 albo 30 sekund i za kazdym razem formułka i gotowy skrypt. Po dwóch godzinach pytlowania masz dość. Na plus w Białymstoku na razie przemawia mila atmosfera, luźna, caly czas wymyślaja nam jakies zabawy jak mamy przerwy bo jest awaria np systemu. Luźne godziny pracy, każdy ustala sobie sam ile godzin i w jakich che pracować. jak np pracuje od 15:00 to o 16:30 mam pierwsza przerwę. jesli pracuje do 21:00 to kolejna jest o 19:00. jedna 10, druga 15 min. Do toalety chodzisz kiedy chesz nikt cie z tego nie rozlicza. jeszcze jestem przed wyplatą więc nie wiem ile dostane, ale to zależy od zaproszen, średniej itp. Czy łatwo jest rozdać zaproszenie? Tak, choc zalezy do jakiej miejscowości się dodzwonisz, jesli trafi ci sie jakas pipidówa srednia możesz wyrobic w ciągu godziny (mialam jakis czas temu 9 zaproszen w ciągu godziny). Na dzien dzisiejszy nie jestem w stu procentach powiedziec że jest beznadziejnie ale też zę jest idealnie. Praca jak praca, lepiej taka niż zadna, a z tego co mi mowia osoby pracujące juz w eco w Białym po pół roku maja niezle premie za dobrą srednią. Nie ma co w sumie opowiadać lepiej zobaczyc i samemu sprobowac a szkolenia z tego co wiem sa co jakis czas, bo nie oszukujmy sie to nie jest praca dla kazdego. Trzeba miec troche w głowie żeby jednak opchnąć takie zaproszenie pomimo pomocy skryptu.
Emilia 2014-01-26 17:21:56
Czy wybiera się dni pracy jako telemarketer? Czy standardowo od poniedziałku do piątku? I w jakich godzinach jest praca?
1
Emi 2014-01-26 20:16:52
Czy ktoś odpowie na moje pytanie?? please :-)
Emi 2014-01-26 20:50:08
Co znaczy pracujesz ile możesz? Nie ma narzuconej ilości godzin w ciągu dnia ?? Można pracować krócej lub dłużej?
Emi 2014-01-29 19:12:40
To męczące 6 godzin na słuchawce? Czy jakoś da się radę?
Emilia 2014-02-01 14:30:42
Ile zaproszeń w ciągu godziny trzeba zrealizować ?
Emi 2014-02-04 21:58:53
A jak jest w Białymstoku na call center? ktos może wypowiedzieć się ?
1
To nie żart 2014-02-05 21:25:31
ECO-VITAL olsztyn opinie - 2014-02-05 09:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Podczas jednego z wykładów na Uniwersytecie Warmińsko-Mazurskim w Olsztynie studenci dostali ofertę pracy w Szwecji. Potem się okazało, że chodzi o budzącą kontrowersję sprzedaż drogich garnków. Na uczelni wybuchł skandal i nikt się nie chce teraz przyznać, że wydał zgodę na tę rekrutację
Ofertę pracy w nowo powstałej filii polskiej firmy w Szwecji przedstawiła studentom jedna z wykładowczyń. Nauczycielka weszła na zajęcia innego wykładowcy i rozdała ankiety. Zainteresowani mieli podać numer telefonu oraz stopień znajomości języka angielskiego. - Powiedziała, że jakaś firma, nie podała jej nazwy, szuka kandydatów na różne stanowiska: od przedstawicieli handlowych po asystentów dyrektora włącznie - relacjonuje student, który był na tych zajęciach.

- Zachęta wyglądała wiarygodnie, więc liczyłem na poważną ofertę pracy - mówi inny.

Kilka osób zostawiło swoje dane.

Wkrótce okazało się, że to była oferta Eco-Vital. To firma, o której ostatnio w Polsce jest głośno. Specjalizuje się w sprzedaży naczyń kuchennych czy noży. Tyle że garnki, reklamowane jako cudowne, oszczędzające energię i zdrowie, są potwornie drogie. Jeden kosztuje nawet kilka, a komplet kilkanaście tysięcy złotych. Media nieraz opisywały, że ofiarami sprzedawców tych naczyń są osoby starsze, które nie potrafią się obronić i odmówić handlowcom, stosującym agresywne metody sprzedaży.

Dziekan wydziału mówi: - Już sam fakt, że coś takiego miało miejsce na zajęciach, jest dla mnie bulwersujący.

Ale nikt się nie przyznał, że wydał zgodę na rekrutację.

Więcej w piątek w Gazecie Wyborczej Olsztyn


To ja - 2014-02-05 16:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0) Witam . W Katowicach w tej firmie,to wielki ( usunięte przez administratora )( Dwie umowy zlecenie.Pierwsza na 200zł-z której odprowadzają składki do ZUZu.Jeśli zachorujesz...po trzech oczywiście miesiącach,to za np.30 dni zwolnienia,otrzymasz jakieś 50zł .Druga umowa też śmieciowa i na 7 zł za godz. Rekrutacja jest częsta i spora,bo non stop zwalniają,aby znowu kogoś nowego przyjąć..i tak w koło :( Nie polecam.
2
Była 2014-02-15 11:33:35
Jest tragicznie, choć byś pracowała po 8 godz dziennie to nawet 1000 zł nie zarobisz, codziennie po drugiej stronie słuchawki będą Cię ludzie wyzywać, a odezwać się nie możesz, bo jesteś na odsłuchu u przełożonych, którzy Ci będą dogłębnie wpajać, że firma jest super i przecież nic się nie stało. Każą Ci mówić, że dzwonisz z jakiejś innej firmy (mimo iż umowe masz z Eco Vital) a ty świecisz swym nazwiskiem i jak by co to przecież się nie przyznają że byłeś ich pracownikiem.
To ja 2014-02-16 17:18:25
Czy Wy ludzie naprawdę nie znacie swoich praw? Zgłaszajcie to do (usunięte przez administratora)Zobaczycie jakie będą efekty.Zaraz znajdą się umowy o pracę i normalna płaca.Bazują na bezrobociu i naiwności ludzkiej. (usunięte przez administratora).
1
Emi 2014-02-19 22:11:02
To nie można się rozłączyć jak ktoś wyzywa? Ile czasu pracowałas jako telemarketerka ??
renia 2014-02-28 00:18:20
jak sie pracuje w ECO? Można łatwo sprawdzić. oto sposób (tylko dla osób które potrafią się w sposób podstawowy obsługiwać wyszukiwarką Google): wpisujemy w google "eco-vital spowiedź sprzedawcy" i już mamy pokaz od kuchni :) w pierwszym artykule. Mało Wam? To jeszcze wpisujemy "eco-vital garnki" i są kolejne artykuły. Jeszcze mało? To "Eco-vital opinie" i "ECO-VITAL Pazura". Miłej lektury... Jak dobrze przewertujecie artykuły to dowiecie się skąd firma ściąga te naczynia i za ile je kupuje (za ile sprzedaje wiadomo).
olsztyn 2014-03-05 23:46:54
Czy Białystok żyje??? U nas (olsztyn) już dziś zamknęli oddział. Wszyscy poszli na bruk. A u was? za chwile bedzie to samo pewnie ... ECO-Vital i MAT-Medic zwijają się niestety ...
ona 2014-03-08 12:22:10
a co z bialymstokiem?
to już jest koniec 2014-04-01 15:30:27
Białystok upadł. Prawie 300 osób na bruk. Ha. Tylko trenerzy zadowoleni z siebie, rzekomo nic nie wiedzieli, anie raczyli wyściubić nosa jak telewizja przyjechała. Gdzie tam oni do prostych ludzi wyjdą...Czekamy na relację w tvn:)
6
x 2014-04-03 02:52:57
Pierniczycie glupoty, trenerzy i koordynatorzy zalatwiali swoje formalnosci i oczywisci nie chcieli brac udzialu w idiotycznej farsie z krzyczeniem sprawiedliwosc i wyzywaniem sie, pokazaliscie jacy jestescie tepi i prosci zal na prawde
1
ona 2014-04-03 10:12:52
A co mieli wyjsc do tv i sie tlumaczyc na jakim wy swiecie zyjecie i kazdy kto tam pracowal wiedzial co to jest za firma ale pracowaliscie dalej ja to bym sie wstydzila ale wy nie jeszcze do kamery gadacie szok aby wyplaty wplynely jesli nie to wtedy mozna isc do tv(usunięte przez administratora)
dziewczyna prezesa 2014-04-03 16:14:08
Być tępym, a prostym to zupełnie co innego. Dobrze, że była TV -więcej ludzi się pozna na tej firmie. Tylko, że nikt nie chciał wyjść do kamery z przełożonych to się dziwię. Sami szkolili jak mówić co mówić, a na kilka prostych pytań dziennikarza nie umieli odpowiedzieć hihihiii :)
ona 2014-04-12 08:27:02
widzałam wyplata wplynelan czas 10 byla na koncie razem premia i po co byla ta szopka przed kamera pozdrawiam wszystkich z eco vital
bez premii 2014-04-12 15:20:32
Dostałaś premie za obecność i nadgodziny? Chyba żartujesz?
1
rekrutacja 2014-04-16 12:54:26
Po wysłaniu do nich cv (w którym standardowo umieszcza się numer telefonu), zaczęły się telefony w stylu: zapraszamy na pokaz itp. Numery telefonu zapisują w swojej bazie i rozdają na lewo i prawo. W cv zgoda jest na przetwarzanie danych w procesie rekrutacji, a nie jak im się podoba.
Jako pracodawca to nie wiem, więc opinii nie mogę wystawić.
Aneta 2014-08-22 23:53:49
Cała prawda o (usunięte przez administratora)i jego firmie słup (usunięte przez administratora). Warto, by ten Dyzma w sprzedaży bezpośredniej był znany szerszemu gronu. Cała jego "kariera" rozpoczęła się w Opalenicy, w firmie Remes. Początkowo został koordynatorem kierowców, próbował wkupić się w łaski, udając swojego człowieka. Już wówczas niektórzy słusznie przewidywali, że jego awans okaże się katastrofą. Tak się zresztą stało. Patryczek został tzw. "dyrektorem", ale za co odpowiadał, jakie miał kompetencje i co właściwie robił - Bóg raczy wiedzieć. Lubił sport, więc godzinami siedział w internecie, śledząc wyniki Lecha; non stop na pogadanki o " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; Maryni przychodzili do niego koledzy. A (usunięte przez administratora)czasem zajrzał do planów, raz na miesiąc poprowadził zebranie, nie wnosząc nic do firmy. Dopóki sprzedaż trwała i firmy funkcjonowała jako samograj, dopóty Patryczek był względnie szanowany. kryzys z roku 2010 totalnie obnażył brak jego kompetencji z zarządzania. W ciągu dwóch miesięcy do Pollany odeszła większość dobrych handlowców; Patryk nie tylko ich nie zatrzymał, ale nie miał żadnego planu działania, jak wyprowadzić firmę z kryzysu. Zresztą, to tak, jakby wymagać od prostego chłopa ze wsi, by naprawił zepsuty samolot. Koniec końców pogoniono Patryka z Remesu, znalazł finalnie zatrudnienie w Farmie Snu, gdzie początkowo "zauroczył" Roberta i Krzysztofa. Idylla nie trwała długo, także tam szybko poznano się na jego prostackich manierach i braku kompetencji. Zwietrzył szansę w Eco i tu zaczepił się na kilkanaście miesięcy; dostał ambitne, adekwatne do swoich umiejętności zadanie: segregowanie na eventach przychodzących gości i rozmieszczanie ich w konkretnych salach. Taki typowy, nowoczesny woźny, dumny jak paw, że może pochodzić dla szpanu ze słuchawkami zatkniętymi w uszach od służbowej komórki. Paweł Matys długo bezkrytycznie akceptował Dyzmę Patryka; finalnie, grożąc mu zwolnieniem, zmusza go, by jako słup, poświęcił swoją firmę JP do sprzedaży garnków. Oficjalnie więc firma Patryka kupuje garnki od Eco, zatrudnia pracowników, wystawia lewe faktury. Koniec końców Matys upokarza publicznie Patryczka, wyrzuca go z pracy i nie wypłaca ani gorsza. Zaczyna się więc jego pielgrzymka po firmach, celem poszukiwania nowej pracy. I tu apel do prezesów firm: uważajcie na niego! Rozwalił Remes, rozwalał Farmę, działał na szkodę Eco. Czy chcecie, by taki człowiek zniszczył firmę i Wam?
W następnej części, kolejne wesołe przygody bohaterów z firmy E.
1
anti-geuse 2014-09-06 11:38:35
Firma Eco-Vital Sp. z o.o. Sp. k. nazywa się teraz:
ALIBIOSTAR TRADING LIMITED SPÓŁKA KOMANDYTOWA
(ten sam NIP i REGON, a także nr KRS co wcześniej Eco-Vital Sp. z o.o. Sp. k.)
obecny adres firmy:
ul. RATAJCZAKA 26/3 lok. 4 PIĘTRO
(dokładnie tak jest w KRS)
61-813 POZNAŃ

oficjalne informacje dostępne na stronie: ems(dot)ms(dot)gov(dot)pl
anti-geuse 2014-09-08 06:11:24
Bzdury. W krs są wpisy dotyczące firm:
Eco-Vital Sp. z o.o.
Eco-Vital Sp. z o.o. Spółka komandytowo-akcyjna
Natomiast:
Eco-Vital Sp. z o.o. Spółka komandytowa,
tj. ta która oficjalnie sprzedawała gary za tysiące złotych,
już nie istnieje!
Zmieniła nazwę na
ALIBIOSTAR TRADING LIMITED SPÓŁKA KOMANDYTOWA
oszukany gość 2014-11-24 12:02:09
na wstępie chcę powiedzieć, że nie jestem z żadnej konkurencji a jedynie chcę przestrzec nieświadome i łatwowierne osoby zwłaszcza w podeszłym wieku:

ta firma to skupisko naciągaczy bazujących na naiwności ludzi starszych!!!!!!
Ostatnio byłem na takiej pożal się Boże "prezentacji" zorganizowanej przez białostocki oddział eco-vital, która miała być spotkaniem z dietetykiem, prezentacją kuchni staropolskiej połączoną z degustacją (przynajmniej tak było w zaproszeniu) a okazała się 1,5 godzinną gadaniną o zaletach pseudo super garów w kosmicznych wręcz cenach !!!!(o czym już nie było mowy). Podczas "prezentacji" osoby z firmy były niezwykle miłe ale po zakończeniu prezentacji i kategorycznej odmowie podpisania umowy na zakup tych garów pokazały swoje prawdziwe oblicze - osoby te zrobiły się aroganckie, chamskie, nie odpowiadały na pytania. Widocznie tak są szkolone!!!
Sprawą eco-vital zajęła się już podobno Inspekcja Handlowa i jak wynika z faktur garnki te są kupowane hurtowo w Niemczech za śmieszne kwoty np. rondel za ok. 16 EUR (cena eco-vital to 1500 zł!!), duże garnki i patelnie za ok. 23 EUR, szybkowar za ok. 25 EUR (w Polsce taki sam kosztuje ok. 4000 zł !!! ) itd. Cały zestaw takich garów w tej firmie to kwota ok. 14000 zł! To jawne naciąganie ludzi ! W sieci takie same garnki są dostępne od 20 do 60 EUR.
Firma ta ma kilka oddziałów w całym kraju i organizuje prezentacje bądź to pod przykrywką pokazów kulinarnych bądź też występów kabaretowych.
Nie dajcie się nabierać na te praktyki bo pracownicy tej firmy są specjalnie szkoleni pod względem psychologicznym aby wcisnąć jak największą ilość garów i podpisać jak najwięcej umów, z tego mają prowizję. wg informacji z sieci niedawno eco-vital została ukarana przez UOKiK grzywną za niedozwolone zapisy w umowach z klientami. W sieci jest z resztą wiele artykułów na temat tzw. garnków 3 generacji i działań tej firmy. Warto poczytać zanim cokolwiek się u nich podpisze.
Ja straciłem jedynie 1,5 godz. czasu w niedzielę, ale inni tracą większą część swoich oszczędności bądź też spłacają latami raty ze swojej niskiej renty.
Poddaję tą opinię pod rozwagę, aby jak najmniej ludzi dało się nabrać na naciąganie przez eco-vital.
1
gość 2014-11-25 00:58:12
też byłam w niedzielę na "kuchni staropolskiej" w Białymstoku - jedyna szczera wypowiedź prowadzącego to jak ze złotówkami w oczach mówił zacierając ręce " oj możemy to Państwu zagwarantować, że się za was dziś wieczorem napijemy"
sobota 2014-12-11 06:24:22
Naciągacze, chamstwo i tyle. Zapraszająca osoba zapewnia o ekstra prezentach, ostatnio miały być bluzy polarowe dla małżeństw i możliwość wyboru nawet rozmiaru a w efekcie nie było żadnych bluz tylko szaliczek w kolorze biało różowym.
geuse 2015-01-23 10:34:30
myślisz, że teraz matys i s-ka będą nowego prawa przestrzegać?
zzzz 2015-02-12 23:33:21
masz rację, w Giżycku też odwalili taki pokaz, ugotowali piernik, rosół, poczęstowali i owszem, ale wcześniej prowadzący poprosił o zrzutkę po 5 zł, pytając wcześniej czy nasz zdrowie nie jest warte tej kwoty? Ludziska się zrzucili, a on szczęśliwy wrzucił kasę do kieszeni i powiedział, że później napije się za nasze zdrowie. Chyba udało im się namówić jakichś klientów na te garnki, a pozostałym już na zewnątrz z busa rozdawano chińszczyznę (dla pary szal, pozostałym coś co przypomina kosmodysk ale w wydaniu chińskim. Na zwróconą uwagę, że w zaproszeniu były inne upominki tylko rzucił informację, że to im już zostało. A to coś nie było nawet warte tych 5 zł. Byłam na innych pokazach, których kultura całej prezentacji była o niebo lepsza, a to mnie okropnie negatywnie nastawiło do wyrażania zgody na kolejne pseudoprezentacje.
Syllin 2015-03-12 12:24:18
Czy wgl jest z nimi jakikolwiek kontakt? Potrzebuje od nich pilnie zaświadczenia o okresie zatrudnienia!!!!
niunia 2015-03-17 07:45:28
A moze spytac po co ? Jak firma spolka znikla z rynku eco vital nie ma jest nowa nazwa nowa firma a nie istniejajacej firmy trudno bedzie ci dojsc do zaswiadczenia..
kaziu 2015-03-20 20:03:17
czy ktoś może wie co z Pitem za 2014 rok z eco-vital bo ja do dnia dzisiejszego nie dostałem
ja 2015-03-25 22:06:08
I bardzo dobrze naciągaczu! Dla kogo pracowałeś taki też masz efekt.
najlepszy 2015-09-03 17:35:41
a ja z chęcią bym u nich popracował...taki wyjazd to coś fajnego nie to ze zarobisz to jeszcze z fajnym towarzystwem....jak jest miejsce to popracuje
mak 2016-05-14 14:00:22
firma Top - Key aktualnie poszukuje osób na różna stanowiska nie tylko przedstawiciela handlowego @qweet. Warunki jakie oferują są dobre , również zatrudnienie na umowę o pracę, szkolenia i możliwość rozwoju zawodowego
Zostaw swoją opinię o Eco-Vital - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eco-Vital