Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o top market

Pracowałeś w firmie top market i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sprawiedliwy - 2012-10-02 22:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie tak, ta firma żeruje na pracownikach,zwolnienia bez uzasadnienia, obowiązek składania wypowiedzenie inaczej konsekwencja zwolnienia dyscyplinarnego, łamanie praw pracownika i to ewidentnie.
Myślę o zgłoszeniu do znajomych inspektorów pracy o tym incydencie który tam się napędza.
Bo po rozmowie ze swoja znajomą która tam pracowała, normalnie opadają ręce.
W 100% zgadzam się ze wcześniejsza opinia, nie chciałem się powtarzać
zdjecie uzytkownika
moniaczek - 2012-10-05 12:07:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja tam pracuje od 18 wrzesnia i jeszcze mojej umowy zlecenie na oczy nie widzialam,miało być niecałe 5,5netto na godzinę(z 6zl brutto)a tu okazuje sie z tego co mowia dziewczyny bedzie jakos 4zl z groszami, a pracuje jak na cały etat,masakra
zdjecie uzytkownika
moniq - 2012-11-06 11:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To co mnie spotkało ostatnio w jednym z Top Marketów to nawet nie wiem jak nazwać.... Pracowałam w jednym z marketów innej firmy ale że miałam 40 minut jazdy autobusem do niej to postanowiłam poszukać coś innego. Rozniosłam CV w po okolicznych marketach bliższych mojego miejsca zamieszkania, po kilku dniach zadzwoniła pani kierownik z Top Marketu. Zaprosiła mnie na rozmowę. Na rozmowie było jak najbardziej pozytywnie pani była zadowolona i zaproponowała czy mogłabym przyjść już do pracy. Powiedziałam że zwolnię się od wcześniejszego pracodawcy i przyjdę tu do pracy... W poniedziałek 05.11.2012 stawiam się na 7 do pracy. Przez 8 godzin jest, tak mi się wydaje wszystko w porządku. Wynoszę towar z zaplecza myje półki (brudne że aż strach), Po 8 godzinach zapytałam grzecznie czy mogę już się przebrać i na którą mam przyjechać na następny dzień? A pani odwraca się do mnie od biurka i mi mówi \" że jednak mi podziękuje za pracę\"... , a jak ja się zapytałam dlaczego i co źle zrobiłam? to mi powiedziała \"bo tak\". Ja mówię że przecież zwolniłam się z tamtej pracy specjalnie, aby tu przyjść do pracy. A pani mi mówi \"no przecież to nie specjalnie?\" i powiedziała \"do widzenia\" i odwróciła się do biurka.....
Od 1996 roku pracuję w handlu i byli różni pracodawcy ale tak nie potraktował mnie jeszcze żaden pracodawca......
Szok
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-13 21:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witajcie jak obecnie sie prezentuja kwestie zatrudnienia w Top Marketach?czy w calej Polsce sa te same stawki ,czy mozna wynegocjowac indywidualna oferte?
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-10-08 19:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda łamanie praw pracownika nie przestrzeganie kodeksu pracy praca po godzinach bez odpowiedniego wynagrodzenia pracownik nie wie ile zarobi bo nie ma określonej stawki wszysrko zależy od dobrej woli pracodawcy . Jeden pracownik pracuje za trzech,bo na dużym sklepie pracuje np.2_3 osoby apowinno np. 5 osób a zwolnią z byle powodu
zdjecie uzytkownika
mania - 2015-10-08 19:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda łamanie praw pracownika nie przestrzeganie kodeksu pracy praca po godzinach bez odpowiedniego wynagrodzenia pracownik nie wie ile zarobi bo nie ma określonej stawki wszysrko zależy od dobrej woli pracodawcy . Jeden pracownik pracuje za trzech,bo na dużym sklepie pracuje np.2_3 osoby apowinno np. 5 osób a zwolnią z byle powodu
zdjecie uzytkownika
mądra - 2015-10-10 17:36:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-07-13 21:57:11]:
Uwaga cos wam powiem szczerze nie polecam prace w top markecie i koniec jedno drugiego podpierdala do głównej bez powodu a sam/a lepiej nie robi kierownictwo pożal sie panie boże..a pracowniki ....szkoda gadać zeby gdzies sienormalne ludzie trafiły uczciwe grzeczne kolezeńskie ze swiecą juz szukać nie znajdziesz siec sklepow Top Market nie polecam w żadnym stopniu, a juz na um.zleceniu współczuć mam szczególnie na mysli sklep w jednej miejscowosci ....moze nie bede juz tego pisac ale wszedzie to samo !boli mnie sama mysl jak sie mi kiedys pożalił klient ze zawadzil i spadlo piwo a kierowniczka wyskoczyla do niego z g(....) bo akurat przechodziłai zajscie widziała . jak tak mozna ?
zdjecie uzytkownika
whava - 2015-12-11 02:06:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a moim zdaniem jest u nich całkiem spoko jak na branżę, na pewno lepiej niż w innych marketach, także uważam, że dbają o swoich pracowników i wypłaty są na czas
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-12-16 20:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem na al. ........ z biura dostałem prace właśnie tam a jedną z kierwniczek mnie od poczdku mnie nie tolerowała traktowala mnie inaczej niż reszte bo ją znałem z innego sklepu i wykorzystywała mnie do wszystkiego byłem nie stosownie przeniesiony na inny sklepie trzeba mieć znajomości z kierowniczką
zdjecie uzytkownika
bejbuś - 2016-01-04 21:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo ostatnio mówi się o tym markecie. Albo przynajmniej na takie towarzystwo powiązane z nimi trafiam. Niemniej ludzie wypowiadają się na ich temat pozytywnie.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie top market !


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie top market

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert