Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Steinpol Meble

Pracowałeś w firmie Steinpol Meble i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xse - 2013-03-28 22:53:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja - 2013-03-09 17:55:51

swieta racja i naprawde duzo mozna byłby dodac.najgorsze jest to ze nic na lepsze sie nie zmieni
co tam w stainpolu
zdjecie uzytkownika
xyz - 2013-04-10 14:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzis zadyma
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-05-10 00:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak. A co z najmniej potrzebnymi stanowiskami (usunięte przez administratora)? Kto jest najmniej potrzebny w tej firmie? Ja stawiam na ... Hmm np kierowników dwoje z (usunięte przez administratora)? (usunięte przez administratora) nie potrzebny... No raczej! Kierownik (usunięte przez administratora) przecież majstrowie wiedzą doskonale wiedzą co robić. Do czego on potrzebny? Przepisuje tylko z tablicy cały dzień ... No i zwalnia innych pracę! żeby jak najdłużej siedzieil i w pracy bo on ma co najmiej trzy i pół tysiąca na miesiąc stałej pensji plus płatne nadgodziny to łapie ile wlezie bo ktoś musi ludzi pilnować i nie zgadzać sie na urlop. A ma jeszcze zastępcę... Haha!!! Paranoja !!! Kierownik (jego zastępca) i majster na scsie na ilu? 4. Może 6 ludzi max... Na produkcji kierownik ma pod sobą ilu? 30 ludzi? I daje radę a tam? Parodia . Ale kolejna stała pensja jest i plus nadgodziny
zdjecie uzytkownika
? - 2013-05-10 00:34:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem jednym z kierowców współpracujących z wasza firma... Ten ostatnio wymieniony zastępca kierownika (usunięte przez administratora) powiedzmy wprost wiemy że to "gumolec" ostatnio chwalił mi sie że zarobił ponad 6 tysięcy brutto !!! To ile wy tam zarabiacie na godzinówce? Chyba zmienię zawód
zdjecie uzytkownika
@ - 2013-05-19 07:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie można kupić te Wasze mebelki ?
Może dajcie namiar na sklep "firmowy"
Czy pracownicy maja jakieś zniżki na zakup mebli?
zdjecie uzytkownika
?? - 2013-05-19 19:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak mamy zniszki jak zrezygnujemy z swojej i tak marnej wypłaty hehe
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2013-05-31 23:47:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma,ja pracuje w innej ale podobnej firmie na stolarni i też lipa z zarobkami jest,od 5 lat nie było podwyżki
zdjecie uzytkownika
pracocholik - 2013-06-12 15:48:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego masz rację czasy które były za (usunięte przez administratora) nigdy nie powrócą.
U nas jest tak samo czasy normowania coraz mniejsze ,do czasów nie wliczone są czasy uzupełniające a najlepiej założyć wydajność 90 % najlepszemu tapicerowi to pozostali biegają żeby wykonać 100%.
za marne grosze za które nie może wyżyć rodzina.
Rząd martwi się o siebie ,pracodawca o siebie a wy pracownicy nie narzekajcie tylko za............
zdjecie uzytkownika
pracus - 2013-06-20 17:30:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te temperatury zabija nas teraz dlaczego nikt nie reaguje na to co się dzieje zaraz ludzie jak będą padać i może wtedy ktoś wyczyści klime
zdjecie uzytkownika
abc - 2013-06-21 12:10:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak,na rano goraco,trza było byc wczoraj na 2ej zmianie,pogotowie było na scs tylko niewiemy czy od goraczki ktos zaniemógł czy klime za mocno se podkrecili i ktos sie za mocno wychłodził
zdjecie uzytkownika
hm - 2013-07-10 19:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam małe może bezsensowne pytanko. co jest (usunięte przez administratora) z tymi podwyżkami. !!!!
zdjecie uzytkownika
jasiu - 2013-07-22 11:46:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapomnij o podwyzkach... wg dyrekcji i tak za duzo zarabiamy...
zdjecie uzytkownika
elf - 2013-08-15 13:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie podwyzki a remonty zaco zrobiom
zdjecie uzytkownika
jan - 2013-08-28 15:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
te soboty co maja byc pracujace to za jaka stawke niby maja akordzisci robic? setki? 10zl brutto? czy za darmo?
zdjecie uzytkownika
cbax - 2013-08-29 12:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
za zwykła dniówke,lub dzien wolny jak słyszałem
zdjecie uzytkownika
grażyna - 2014-09-02 16:59:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za weekendy to chyba powinno się więcej pieniędzy dostawać, ale pod warunkiem, że normalnie pracuje się tylko w tygodniu, bo jak pracujecie tak, ze grafik Wam różnie wypada, to sobota czy niedziela jest takim samym dniem pracującym i stawka jest normalna, bez podwyżek, więc nie wiem jakie umowy są u was
zdjecie uzytkownika
TGB - 2014-10-17 12:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak atmosfera panuje w prudniku???
zdjecie uzytkownika
mysia - 2014-10-30 02:41:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o no właśnie i jaka atmosfera panuje i to ile płacą. To moim zdaniem takie dwie nabardziej potrzebne informacje, w sumie każdemu kandydatowi się to przyda, bo później takie kwestie jak branie urlopów czy cały pakiet socjalny, te medyczne ubezpieczenia i dodatki to już do dogadania są, drugorzędne zupełnie.
zdjecie uzytkownika
oferta z niemieckim - 2014-12-29 18:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
orientujecie sie na czym polega dokladnie praca referenta z jezykiem niemieckim? widzialem oglsozenie ale wiadomo jak to z ogloszeniami bywa chcialbym sie doweidziec czegos wiecej od kogos kto pracuje w firmie i moze mi powiedziec zdecydowanie wiecej. z gory dziekuje za pomoc i zrozumienie moich watpliwosci
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-01-24 00:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
amigo - 2015-01-24 00:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to w ogóle praca zagraniczna czy w Polskim salonie? Zastanawiające jest to czy można jedno z drugim jakoś połaczyć.Podejrzewam, że nieźle płatne są takie rozwiązania. Tylko czy nie jest tak ultra drogo, że przeciętny Kowalski nie jest w staine pokryć zobowiązań? Tak jak zresztą frankowycy Phehe], Dajcei znać co w trawie piszczy
zdjecie uzytkownika
amigo - 2015-01-24 00:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to w ogóle praca zagraniczna czy w Polskim salonie? Zastanawiające jest to czy można jedno z drugim jakoś połaczyć.Podejrzewam, że nieźle płatne są takie rozwiązania. Tylko czy nie jest tak ultra drogo, że przeciętny Kowalski nie jest w staine pokryć zobowiązań? Tak jak zresztą frankowycy Phehe], Dajcei znać co w trawie piszczy
zdjecie uzytkownika
amigo - 2015-01-24 00:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to w ogóle praca zagraniczna czy w Polskim salonie? Zastanawiające jest to czy można jedno z drugim jakoś połaczyć.Podejrzewam, że nieźle płatne są takie rozwiązania. Tylko czy nie jest tak ultra drogo, że przeciętny Kowalski nie jest w staine pokryć zobowiązań? Tak jak zresztą frankowycy Phehe], Dajcei znać co w trawie piszczy
zdjecie uzytkownika
anitka - 2015-03-25 18:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pisaliście coś wcześniej o pracy w weekendy, a mnie akurt interesuje czy ona jest obowiązkowa i czy wypada w każdy weekend. interesuje mnie możliwość przede wszystkimw tym temacie negocjowanie bo ze względu na studia chciałabym mieć wolne weekendy, więc plisss napiszcie czy dogadam się tutaj w firmie z szefami
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-04-20 16:47:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
wiolettta - 2015-04-20 16:47:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostrzegłam w internecie ich ogłoszenie że szukają kogoś na stanowisko referenta ds. zakupów i proszę napiszcie jak się zatrudnię to na jakie pieniążki mogę liczyć
zdjecie uzytkownika
bajka - 2015-08-14 19:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiolettta - 2015-04-20 16:47:55]:
Nie jest to moja pierwsza firma w tej branży w której przyszło mi pracować, jednak zdecydowanie w niej póki co czuję się najlepiej. Także jak najbardziej mogę polecić ich oferty pracy. Steinpol w dalszym ciągu ma wystawioną ofertę dla referenta do spraw obsługi klienta z francuskim w Rzepinie . Ciekawe czy aktualne
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Steinpol Meble

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Steinpol Meble?
Zadaj pytanie
alert