Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
VERSUS - 2015-04-20 20:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wszyscy tak narzekaja a prawda taka ze gebrueder to najbardziej solidna firma z wszystkich podobnych.. jeszcze jak zmienia troche ludzi to juz wogole bedzie porzadek... Ci co odeszli z gebruedera nagaduja na niego ale w glebi serca tesknia za ta praca i zaluja bo gpp to styl zycia a nie praca
zdjecie uzytkownika
poloc mu - 2015-04-24 13:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze godo poloc mu
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-05-10 14:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
coś w tym jest. miodu tez nie ma ale duzo razy spotkalem sie jak byli pracownicy gadali o gpp tak jakby nie umieli zapomniec o tej firmie - wszystko ich wciaz interesuje - jaki z tego wniosek? Ze w gpp było im dobrze.
Gorzej jest u konkurencji
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-05-10 17:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddd - 2015-05-10 14:50:11]:
Mnie raz gonił pies z pianą na pysku, dawno to było i też zapomnieć nie mogę, i o agresywnych psach czasem gadam. Pewnych rzeczy się nie zapomina. A ten tekst, że gorzej jest u konkurencji to jak bym wiedział kto to mówi... Też psina.
zdjecie uzytkownika
zalosne - 2015-05-14 22:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
robol to po co wciaz pracujesz w gpp?
zdjecie uzytkownika
zaciekawiony - 2015-05-15 11:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robol kogo nazywasz psiną?
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-05-15 17:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zalosne - 2015-05-14 22:25:39]:
a kto powiedział że nadal tam pracuję? i widzę, że jeszcze ktoś podpisuje tak samo jak ja, mało nicków do wyboru, że trzeba mojego używać?
zdjecie uzytkownika
gownolltr - 2015-05-15 22:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czyli kolejny przypadek ktory nie pracuje ale dalej "zyje" gpp. chlopy trzymcie sie roboty bo ciynzki czasy ida
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-06-05 23:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
krałza łogórków to najwiekszy leber
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-06-30 03:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tym razem Gebrueder peitz poszukuje sekretarki z podstawami księgowości i automatyka - robotyka, z czego mnie osobiście interesuje to drugie stanowisko, jak w ogłoszeniu http://www.pracuj.pl/praca/automatyk-robotyk-zory,oferta,3959678 Gdyby ktoś pracował tutaj i mógł polecić to stanowisko, to byłbym bardzo wdzięczny za komentarz.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-06-30 03:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tym razem Gebrueder peitz poszukuje sekretarki z podstawami księgowości i automatyka - robotyka, z czego mnie osobiście interesuje to drugie stanowisko, jak w ogłoszeniu http://www.pracuj.pl/praca/automatyk-robotyk-zory,oferta,3959678 Gdyby ktoś pracował tutaj i mógł polecić to stanowisko, to byłbym bardzo wdzięczny za komentarz.
zdjecie uzytkownika
Mafl - 2015-07-23 01:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma idzie ku lepszemu ale mozna wyczuc w powietrzu ze nowe, lepsze zmiany ida.
zdjecie uzytkownika
bbb - 2015-07-23 20:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie to zmiany?
zdjecie uzytkownika
ZHGU - 2015-07-24 15:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm.. firma sie rozwija, coraz wiecej madrych ludzi sie pojawia, duzo spraw sie zmienilo na pozytyw. Ja jestem zadowolony. Za pare lat bedzie juz naprawde dobrze
zdjecie uzytkownika
andi - 2015-07-28 17:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Buahahahhaahhahaaaaahhhhaa!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
? - 2015-07-29 17:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
andi o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
andi - 2015-08-03 10:35:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o buhahahahahahahahahahahaha !!!!!!
zdjecie uzytkownika
DANO - 2015-08-05 16:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A JAK TAN PAN KALETKA
zdjecie uzytkownika
t93k - 2015-08-06 00:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dano a kto to? co tam ciekawego na firmie?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-08 01:31:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
dziadek mroz - 2015-08-08 01:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nic nowego, ma być PIP z termometrem...
ale co to da? sorry, taki mamy klimat ;-)
zdjecie uzytkownika
Pan Paweł :) - 2015-08-14 15:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZHGU - 2015-07-24 15:15:35]:
ciekawe kogo masz na myśli pisząc "mądrzy ludzie"? Buahahahahaha Bo nie tylko ja ale reszta załogi uważamy co innego... chyba sam jesteś jednym z tych co uważają się za mądrych haha
zdjecie uzytkownika
he_wolf - 2015-08-16 19:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam na myśli wspaniałe kierownictwo. No niestety jestem tylko robolem Panie Pawle.
Widzę, że wszyscy narzekają ale zwolnić się nic nie chce. Teraz gdy kopalnie upadaja będzie masa pracowników szukac pracy więc mądry człowiek będzie robił wszystko zeby trzymać się swojej szychty bo ciezkie czasy idą.(zesztą Wam nigdy nikt nie pasuje - już z automatu narzekacie)
Pozdrawiam,
AA
zdjecie uzytkownika
klaser - 2015-08-24 01:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie sądziłem, że jednak tak szybko przyda mi się moja znajomość niemieckiego przy szukaniu pracy i jednak przyda się. Chce zatrudnić się w Gebrueder Peitz Polska bo można na specjalistę ds sprzedaży z językiem niemieckim. Angielski też znam, w stopniu takim że jestem w stanie się dogadać, wiec może uda mi się do pracy załapać.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 20:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Nicki - 2015-08-28 20:02:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Panowie wiadomo co z pracownikami ASR ? Podobno ludzie z GPP pracują na kontroli?
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-08-31 13:51:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ASR został wyrzucony z firmy GPP. Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o?
Zadaj pytanie
alert