Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pytający - 2014-07-25 13:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak se czytam i juz nie wiem warto szukać tam u was roboty, ale nie pytam o związki. Tylko czy robota jest, czy kasa jest równo? Widzę zgody u was nie ma ale wiadomo jak ludzi kupa to zawsze tak jest, ale jak warunki bo stron tu tyla a ja tołku nie moge dojść czy dobra robota tam czy nie?
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-07-25 13:49:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pytający - 2014-07-25 13:24:51]:
jak szukasz roboty to daj papiery do kadr, moze sie uda.
Praca jest w wiekszosci przypadkow dosyc ciezka i monotonna, przewaznie cala dniowka na nogach ale porownujac z kopalnia albo budowa drog to nie jest zle. kasa jak na region nawet ujdzie, jest na czas, i wszystkie zusy i srusy placone. Problem tylko w tym ze traktowany jestes prawie jak niewolnik i atmosfera w pracy do bani.
zdjecie uzytkownika
pytający - 2014-07-25 14:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawski - 2014-07-25 13:49:42]:
Dzięki za konkrety
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-07-25 19:14:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [frela75 - 2014-07-25 10:26:15]:
frela75 , stań przy maszynie w 30-sto stopniowym upale, poczuj odór chłodziwa i ciężar każdego włożonego do maszyny detalu a potem mów ludziom że mają wziąć się do roboty bo pewnie jesteś z tych co chodzą po hali i wydaje im się że coś robią.
zdjecie uzytkownika
kr - 2014-07-25 20:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolek - 2014-07-25 19:14:38]:
stoje, śmierdzi. co dalej? wychodze jak małe dziecko i się obrażam?? co mam ***** zrobić w takim razie?
zdjecie uzytkownika
ws - 2014-07-25 20:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolek - 2014-07-25 19:14:38]:
lolek, daj spokoj, dziewucha pewnie dzieciaki ma na utrzymaniu i sie boi o byt poprostu. z drugiej strony to troche racji ma, jak masz trudna sytuacje w zyciu to pracujesz. zawsze mozna lotto zlapac i zamiast na hali bedziesz na plazy lezol, tyla ze tam tez 30 stopni ha ha
zdjecie uzytkownika
kr - 2014-07-25 21:17:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ws - 2014-07-25 20:57:22]:
lotto. kolejna cenna rada na tym forum.
zdjecie uzytkownika
... - 2014-07-29 07:24:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szach i mat...
zdjecie uzytkownika
barni - 2014-08-02 22:39:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieciaki to nie jeden ma i robic trzeba bo na totolotek nie ma co liczyć, ale aż se chyba puszczę jakiś zakład na wszelki wypadek
zdjecie uzytkownika
kzn21 - 2014-08-03 11:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może byśmy podyskutowali na tamat zatrudnień na 1/2 etatu.Dotyczy to GEBRUEDERA I ASR-u.Robimy tu po 230 ,240 godzin na miesiac na pół etatu.
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-08-03 22:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kzn21 - 2014-08-03 11:20:51]:
Teraz to się zaskoczyłem. Nie słyszałem, żeby ktoś robił na 1/2 etatu. Też bym chciał. Miał bym więcej nadgodzin.
zdjecie uzytkownika
gorz - 2014-08-18 13:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawski - 2014-08-03 22:54:15]:
a mi akurat na pół etatu odpowiada bo od początku września zaczyna się u mnie znowu uczelnia. We wrzesniu jeszcze kampania wrzesniowa, ale od pazdziernika to juz bedzie duzo czasu na uczelni. Mowicie ze ile jest godzin na takie pol etatu w miesiacu? @kzn21 nie pomyliles sie przy wpisywaniu liczby???
zdjecie uzytkownika
ciekawski - 2014-08-19 01:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W firmie dawali ankietę do wypełnienia. Ciekawe ile osób będzie miało odwagę oddać wiedząc, że z anonimowości nici... Swoją drogą, pytania są tak ułożone jak by odpowiedzi nie były potrzebne bo wszyscy i tak wiedzą gdzie leży problem...
zdjecie uzytkownika
kr - 2014-08-19 17:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawski - 2014-08-19 01:57:25]:
anonimową ankietę zapomniałeś dodać. najpierw ludzie narzekają że firma ich nie słucha, a jak zaczynają coś robić w temacie to też źle. jak wiesz gdzie leży problem to im napisz
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-08-19 22:41:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kr - 2014-08-19 17:48:27]:
Anonimowa to by była gdyby dali razem z ankietą kopertę zwrotną, bez danych nadawcy oczywiście. Co to za anonimowość jak masz ankietę wrzucić do skrzynki na portierni? Jak znam realia to zaraz powyciągają i podpiszą ;-)
Efekt będzie taki, ze ankietę odda może z 15% załogi z czego 14% wypełni ją tak żeby nabić sobie punktów. (z powodu właśnie tej super anonimowości).
Tylko szkoda papieru.
zdjecie uzytkownika
kr - 2014-08-20 10:33:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-08-19 22:41:06]:
Człowieku, to weź kilka ankiet od kolegów i wrzuć je razem,, skoro myślisz, że ludzie nie mają co robić, tylko wyjmować ankiety podpisywać albo sprawdzać kto wrzuca!@! zresztą jak nie napiszesz co ci leży na wątrobie to się o tym nie dowiedza
zdjecie uzytkownika
Lewy - 2014-08-20 19:17:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawski - 2014-08-19 01:57:25]:
ankieta to nowość w tej firmie i moim zdaniem krok w dobrą stronę. nic w tym dziwnego, że ktoś poszedł po rozum do głowy i chce się dowiedzieć o co kaman na zakładzie. przykład Lewandwoskiego w bajernie poakzuje, że z ludźmi zza odry da się ułożyć. sto razy więcej zaufania mam do tej firmy i tej ankiety niż do firm zarządzanych po polsku
zdjecie uzytkownika
co? - 2014-08-24 17:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lewy - 2014-08-20 19:17:33]:
Jaka nowość, już nie raz wypełnialiśmy ankiety i co to dało. Chyba krótko pracujesz w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
Lewy - 2014-08-25 10:45:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [co? - 2014-08-24 17:45:58]:
Może i krótko pracuję, ankiet żadnych nie pamiętam, ale wiem, żd palarnię i warniki na stołówce mamy, bo na spotkaniach się skarżyliśmy na ich braki.
Jak ci tak w tej firmie źle, to chyba nie ma obowiązku pracy tutaj.
zdjecie uzytkownika
ga - 2014-08-25 22:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracują u was jakeiś kobiety czy sami faceci? Zastanawiam się nad wysłaniem zgłoszenia, ale nie chciałabym wylądować wyłłącznie w męskim gronie.
zdjecie uzytkownika
hejnadorsza - 2014-08-26 09:55:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ga - 2014-08-25 22:50:22]:
wiekszosc to faceci ale kobiet tez kilka jest. co chcesz robic na produkcji, biuro czy inna praca ci interesuje?
zdjecie uzytkownika
ga - 2014-08-26 14:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najchętniej zarządzanie jakością. Akurat u was szukają kogoś na to stanowisko.
zdjecie uzytkownika
hejnadorsza - 2014-08-27 11:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ga - 2014-08-26 14:59:43]:
pewnie, wysyłaj zgłszenie jeśli pasuje ci profil a wiesz że szukają. firma duża stabilna, co fakt to większość załogi to mężczyźni ale to chyba nie powinien być duży minus. ba, myślę że to nawet plus.czemu się tego obawiasz?
zdjecie uzytkownika
ga - 2014-08-28 11:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie obawiam się, co ty. Po prostu wolę chciałam wiedzieć. cv wysłane już :)
zdjecie uzytkownika
haaa - 2014-08-31 23:10:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm teraz to sie chyba trzeba cieszyc ze jest oferta pracy a nie jeszcze wybrzydzac czy z facetami;P
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski