Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hejnadorsza - 2015-02-14 22:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [robol - 2015-02-12 11:51:52]:
kolejny anonimowy bohater snuje swoje wizje kto co po co.. ochłoń i przestań spekulować. Wiesz coś to napisz
zdjecie uzytkownika
bongoodkurzacz - 2015-02-16 08:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żeby podpisać się pod oskarżeniem nazwiskiem, to trzeba mieć jaja. Za dużo wymagasz od niektórych, hejnadorsza.
zdjecie uzytkownika
hejnadorsza - 2015-03-10 17:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie potwierdzam, nie słyszałem żeby komuś "brakowało" do wypłaty
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2015-03-22 20:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na jakich maszynach tam pracujecie ?chodzi o cnc ?
zdjecie uzytkownika
kaa - 2015-04-09 21:15:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam?
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-04-17 21:00:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajnie. Coraz więcej miejsca na parkingu.
zdjecie uzytkownika
hejnadorsza - 2015-04-18 18:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odjechana oferta, już tam lecę
zdjecie uzytkownika
Piecowy - 2015-04-18 22:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hejnadorsza - 2015-04-18 18:52:41]:
2 dni robisz i 2dni odpoczynku, 3 dni robisz i 3 dni odpoczynku, a nie 24 h na dobę i 7 dni w tygodniu..... A jak chca to robia nadgodziny...
zdjecie uzytkownika
haha - 2015-04-19 00:35:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robol to znaczy?
zdjecie uzytkownika
VERSUS - 2015-04-20 20:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Wszyscy tak narzekaja a prawda taka ze gebrueder to najbardziej solidna firma z wszystkich podobnych.. jeszcze jak zmienia troche ludzi to juz wogole bedzie porzadek... Ci co odeszli z gebruedera nagaduja na niego ale w glebi serca tesknia za ta praca i zaluja bo gpp to styl zycia a nie praca
zdjecie uzytkownika
poloc mu - 2015-04-24 13:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobrze godo poloc mu
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-05-10 14:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
coś w tym jest. miodu tez nie ma ale duzo razy spotkalem sie jak byli pracownicy gadali o gpp tak jakby nie umieli zapomniec o tej firmie - wszystko ich wciaz interesuje - jaki z tego wniosek? Ze w gpp było im dobrze.
Gorzej jest u konkurencji
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-05-10 17:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddd - 2015-05-10 14:50:11]:
Mnie raz gonił pies z pianą na pysku, dawno to było i też zapomnieć nie mogę, i o agresywnych psach czasem gadam. Pewnych rzeczy się nie zapomina. A ten tekst, że gorzej jest u konkurencji to jak bym wiedział kto to mówi... Też psina.
zdjecie uzytkownika
zalosne - 2015-05-14 22:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
robol to po co wciaz pracujesz w gpp?
zdjecie uzytkownika
zaciekawiony - 2015-05-15 11:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robol kogo nazywasz psiną?
zdjecie uzytkownika
robol - 2015-05-15 17:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zalosne - 2015-05-14 22:25:39]:
a kto powiedział że nadal tam pracuję? i widzę, że jeszcze ktoś podpisuje tak samo jak ja, mało nicków do wyboru, że trzeba mojego używać?
zdjecie uzytkownika
gownolltr - 2015-05-15 22:28:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czyli kolejny przypadek ktory nie pracuje ale dalej "zyje" gpp. chlopy trzymcie sie roboty bo ciynzki czasy ida
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2015-06-05 23:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
krałza łogórków to najwiekszy leber
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-06-30 03:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tym razem Gebrueder peitz poszukuje sekretarki z podstawami księgowości i automatyka - robotyka, z czego mnie osobiście interesuje to drugie stanowisko, jak w ogłoszeniu http://www.pracuj.pl/praca/automatyk-robotyk-zory,oferta,3959678 Gdyby ktoś pracował tutaj i mógł polecić to stanowisko, to byłbym bardzo wdzięczny za komentarz.
zdjecie uzytkownika
paweł - 2015-06-30 03:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tym razem Gebrueder peitz poszukuje sekretarki z podstawami księgowości i automatyka - robotyka, z czego mnie osobiście interesuje to drugie stanowisko, jak w ogłoszeniu http://www.pracuj.pl/praca/automatyk-robotyk-zory,oferta,3959678 Gdyby ktoś pracował tutaj i mógł polecić to stanowisko, to byłbym bardzo wdzięczny za komentarz.
zdjecie uzytkownika
Mafl - 2015-07-23 01:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma idzie ku lepszemu ale mozna wyczuc w powietrzu ze nowe, lepsze zmiany ida.
zdjecie uzytkownika
bbb - 2015-07-23 20:30:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakie to zmiany?
zdjecie uzytkownika
ZHGU - 2015-07-24 15:15:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm.. firma sie rozwija, coraz wiecej madrych ludzi sie pojawia, duzo spraw sie zmienilo na pozytyw. Ja jestem zadowolony. Za pare lat bedzie juz naprawde dobrze
zdjecie uzytkownika
andi - 2015-07-28 17:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Buahahahhaahhahaaaaahhhhaa!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
? - 2015-07-29 17:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
andi o co chodzi?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o?
Zadaj pytanie
alert