Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o

Pracowałeś w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lars - 2014-03-11 07:38:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeci miesiąc z rzędu płacą po terminie a tłumaczenie bo nie masz konta w milenium [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mnie obchodzi a może za miesiąc powiedzą ciesz się bo masz wypłatę na zebraniu puste słowa gadane o kosztach reklamacji i tym że ciężko zarobione w sobotę i niedzielę pieniądze mogą nam zabrać tylko dlatego że takie a nie inne podejmują decyzje błędne
zdjecie uzytkownika
roberto - 2014-03-11 12:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla kierownika TC=FC+VC koszt całkowity równa się koszty zmienne dodaj koszty stałe łatwo obliczyć
zdjecie uzytkownika
tofik - 2014-03-13 00:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gebrueder Peitz to nie tylko firma, to stan umysłu.
zdjecie uzytkownika
lars - 2014-03-14 11:56:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [niemoc - 2014-03-08 13:11:07]:
witaj pisz na Niezależne Fora Pracownicze tam jest wiele ciekawych wątków
zdjecie uzytkownika
lars - 2014-03-17 20:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
muszę przyznać że mądrze prawisz tak bydzie
zdjecie uzytkownika
jo żech je kiery żech je - 2014-03-23 12:55:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Quiz,

Ile zarabia kierownik produkcji i jak was dymie ?
zdjecie uzytkownika
lars - 2014-03-23 16:53:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na ostatnim spotkaniu mówił że mu 50tysi nie starcza ale chyba przesadził a jeżeli chodzi o dymanie to zapytaj sera jak to sie robi
zdjecie uzytkownika
prawdą można zabić - 2014-03-24 20:18:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Był czas że drzwi od ślusarzy to od ruchania z zawiasów wyrywało. Więc szału nie będzie,myślę nawet żeby kolega kierownika pożyczył nowej pani "pod" kierownik "spowiednik" który jak stwierdził, osobiście wypróbował,i sprawdza się dobrze. (smakowicie)
zdjecie uzytkownika
lars - 2014-03-25 17:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [prawdą można zabić - 2014-03-24 20:18:44]:
to są osoby które plują w twarz i mówią że deszcz pada trudno kogoś takiego prawda zabić prawda się obroni sama
zdjecie uzytkownika
damian - 2014-03-26 09:23:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy jest jakis email ,na ktory mozna podeslac im swoje cv ?
zdjecie uzytkownika
niemoc - 2014-03-29 17:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak widzę to wszystko w pracy,na ulicy,w sklepie,i na forum to "nóż się w kieszeni otwiera" cały czas peitz,peitz,peitz ale powiesz złe słowo albo powiesz prawdę to odrazu cię zdołują. Niemoc wszechobecna.Za jakiś czas będę bał się otworzyć konserwe.
zdjecie uzytkownika
lars - 2014-04-04 09:07:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lars - 2014-03-25 17:21:16]:
witajcie baca jesteśmy z Tobą nie martw się kij ma dwa końce
zdjecie uzytkownika
roberto - 2014-04-04 12:23:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lars - 2014-04-04 09:07:55]:
przykład pana bacy pokazuję jak na dłoni jak w firmie traktuję się fachowość doświadczenie i zaangażowanie bez granic pracowników którzy byli na każde zawołanie i potrzebę dobra firmy nawet nie wpuszczono go na firmę jak jakiegoś terrorystę powodzenia potem dziwne nie jest że ludzie zakładają sprawy w sądzie a policja przesłuchuje setki pracowników byłych i obecnie pracujących powodzenia
zdjecie uzytkownika
tori - 2014-04-07 23:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe kiedy zwolnią za palenie dopalaczy takiego np pana (usunięte przez administratora)przepraszam, przecież on ma na utrzymaniu cała rodzinę, mamę, tatę, kota, psa, mysz.......
zdjecie uzytkownika
roberto - 2014-04-08 15:18:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
pracownicy i pracownice GPP mamy własne forum na niezalezne fora pracownicze piszcie tam co macie na duszy powodzenia
zdjecie uzytkownika
kormoran - 2014-04-10 20:34:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A co było z Bacą-bo ja nie wiem???
zdjecie uzytkownika
Julian - 2014-04-11 22:28:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie wiem. Byłem wtedy chyba na L4.
zdjecie uzytkownika
lars - 2014-04-12 15:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Julian - 2014-04-11 22:28:06]:
wywalili go za żaluzyje nieopuszczone wersja oficjalna kiblowa
zdjecie uzytkownika
lars - 2014-04-12 15:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [roberto - 2014-04-04 12:23:58]:
oprócz tego policja już zawitała na firmie siejądz popłoch taki że stukcal licznik nie wyrabiała na zakretach aby karty pracy pozbierać na hali
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-04-14 12:58:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a oni tylko banany i banany
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-04-14 12:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a oni tylko banany i banany
zdjecie uzytkownika
jo żech je kiery żech je - 2014-04-17 09:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmmm, czego zarząd gpp się tak boi usuwając posty o prokuraturze czy policji ??? O kurde skończy się opierdalanie złomu aluminium za plecami starego, łuuuuu . Myślę że ochronia środowiska też powinna się pewnym rzeczą przyjrzeć !!!!
zdjecie uzytkownika
zorro - 2014-04-17 16:23:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jo żech je kiery żech je - 2014-04-17 09:01:16]:
ochrona środowiska już działa wiadomo o co chodzi tak jak wentylacja naturalna nie jest wystarczająca o tym też wiadomo a co tam Polski pracownik może pracować w takich warunkach następna sprawa jak można pracownikom narzucać bez ich zgody zmiany umowy o pracę w systemie czterozmianowym i okradać ich z pieniędzy bez prawa za takie decyzję zapłaci pracodawca każdy sąd uzna racje pracownika sprawa pana z załadunku forda pokazuje że determinacja się opłaca
zdjecie uzytkownika
xd - 2014-04-17 19:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stary ma wielki mądry ale zarazem głupi łeb bo przez tych pryncypałów wiadomo jakich zamkną tą firme
zdjecie uzytkownika
jo byda. . . - 2014-04-17 20:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze bydom niymce u mie marekwia zbiyrac na zegrodzie. . . za jedyn zlotek na dziyn.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
34 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gebrueder Peitz Polska Sp. z o.o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x