Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Fandango Jan Orłowski

zdjecie uzytkownika
:-) - 2015-01-26 18:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Co wolno wojewodzie to nie tobie....PANI mAŁGOSIU:-)
zdjecie uzytkownika
kulka - 2015-01-26 21:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:-) - 2015-01-26 18:45:29]:
hehe oooo właśnie!
zdjecie uzytkownika
kosa - 2015-01-26 22:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
ależ się towarzysko zrobiło i miło :-)))może jakieś spotkanie integracyjne trzeba ustawić i wtedy każdy sobie wyzna szczerą milość;-)) a nie tak...na portalach haha!
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-01-26 22:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-25 20:09:44]:
Szkalowanie opinii pracownika z podaniem szczegółów umożliwiających indentyfikację jest typową"krecią robotą" mającą na celu zaszkodzenie wyżej wspomnianemu. Pytanie, czy Małgosia ma świadomość,że podawanie oczerniających informacji podlega karze? Ktoś nawet podał podstawę prawną. Pani Małgosiu,jadem i zazdrością jedzie na kilometr.Nie pasują godziny pracy lub cokolwiek innego? Pogadaj z Kierownikiem, a nie myśl, że kopiąc pod kimś dołki sama sobie polepszysz sytuację. Nie tędy droga.
zdjecie uzytkownika
Klientka Stała - 2015-01-27 07:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio byłam klientką w tamtym sklepie bardzo lubiłam ten sklep ale ostatnio jak weszłam nikt mnie nie obsłuzyl byly jakies dwie mlode dziewczyny ktore rozmaiwaly ze soba nikt mi nie pomogl w wyborze czegos z nowej kolekcji przykre... nie wroce do tego sklepu.
zdjecie uzytkownika
bańka - 2015-01-27 10:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Klientka Stała - 2015-01-27 07:21:42]:
jeśli chciałaś zaszkodzić...:-)to troszkę portale pomyliłaś.
Klienci się tu nie wypowiadają były pracowniku.
zdjecie uzytkownika
mały mis - 2015-01-28 10:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Szkoda ze Agnieszka sie zwolnila..:( nie plujcie jadem Ludzie !
zdjecie uzytkownika
Kraków - 2015-01-28 10:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy Pan Kamil to jeszcze wróci? czy juz nie ?
No na premie trzeba pracowac :-)
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-01-28 11:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć mam pytanie Czy są jakieś przyjęcia do Waszych sklepów w Warszwie bądz Krakowie ?? jaka jest stawka ? czy odrazu dostaje sie umowę o pracę czy zlecenie jak tam jest?
Bede Wdzięczny za Odpowiedż
zdjecie uzytkownika
Tosia - 2015-01-28 23:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I bardzo dobrze, ze się Agnieszka zwolniła z tej pseudo firmy, w ktorej połowa krakowskiego personelu chociazby w M1 jest od Jana :D lata tyrania, zero szacunku, a na koniec wielkie zdziwienie Janka :D cóż, jak sie ludzi nie szanuje to odchodzą. teraz wielki A. pewnie szuka kogo to by nie ściągnąć z Lpp za marne grosze. do boju Fandango, do boju Greenpoint! zimy nie ma - niebawem bankructwo! ps. a teraz niech ktos napisze, ze sie myle :D
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2015-01-29 12:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie no ludzie co sie tu dzieje! Nie odpowiada wam praca to zrezygnujcie a nie szkalujecie czyjas opinie. Bo co? Anonimowosc na to pozwala? Bez wiekszego trudu nawet swiezy fachowiec moze dojsc kto kryje sie po 2 stronie komputera czy innego mobilnego urzadzenia i co wtedy? Sprawa cyqilna w sadzie wygrana jak w banku. Ochloncie troche i zastanowcie sie czy jestescie doroslymi ludzmi czy gowniarzami z podstawowki. Bo knowania za plecami do niczego nie prowadza a tylko psuha opinie wszystkim ktorzy pracuja w firmie. Wam takze.
zdjecie uzytkownika
bąbel - 2015-01-30 10:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Apeluje do wszystkich, przyszłych pracowników. Nie czytajcie tych bezsensownych opinii..To piszą ludzie,którzy traktują swoją rolę sprzedawcy jako zło konieczne i mają do całego świata o wszystko pretensje. Jedynej rzeczy jakiej wymaga firma to świetna obsługa, a jeśli kto się nie nadaje do pracy z ludźmi,niech się nie zatrudnia! proste!
Jest dobrze,dostajemy paczki na święta,nikt nie wykorzystuje ani nie ma żadnego mobbingu...jak to ktoś wypisał... Jesas! Spokojna,rozwijającą się firma. Wszędzie jest tak, że kogoś polubisz bardziej a z innymi dogadasz sie gorzej. I każdy może odejść,nie ma co robić z tego wielkiego ALE. Zawsze można się ze wszystkimi dogadać!!!! Acha! i nie zapominaj ty tam po drugiej stronie komputera, że to dzięki właścicielom masz prace.
zdjecie uzytkownika
ee - 2015-01-31 00:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
dzieki wlascicielom masz prace..coz za kretynizm! to dzieki nam wlasciciele jezdza lexusami, nie w druga strone! tyramy jak idiotki na sklepie. na zapleczu nawet kanapki nie ma gdzie zjesc. co Ty mi tu piepszysz kolezanko o pieknym greenpoincie. a pisze dlatego, aby kolejne tak jak ja sie nie skusily nie zmienily pracy na gorsza. tak! gorsza! i napisze Ci ze szukam od tygodnia innej abys mi tu bzdur juz nie pisala! przyjedz do mnie i zobacz jakie mamy warunki na sklepie.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-01-31 16:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Moja droga jeśli tak bardzo ci sie nie podoba w greenpoit to sobie poprostu zmień pracę, raczej nikt cię nie zmuszal żebyś przyszła tam pracować. A w Pl przecież masz taki szeroki wybór pracy,że napewno wszyscy czekaja z otwartymi rękami na takiego pracownika jak Ty,który myśli ze sprzedawanie w sklepie to tylko stanie parę godz i obsługa klienta,przecież to takie proste i każdy to potrafi,noi sie księżniczka rozczarowała, wiec teraz całemu światu musi sie pożalić;D ludzie naprawdę chorują za parę groszy i nie narzekają bo cieszą sie ze na chleb mają a Ty siedzisz w cieple i bardzo się nie nadwyrężasz. Chcesz jezdzic lexusami, nic nie stoi na przeszkodzie otwórz sobie taka firmę sama, jak stać cię na wiecej to po co pchasz sie za sprzedawcę;D?? Właściciele też są mądrymi ludźmi i musieli sie napracować żeby ta firma sie wybila z nieba im to nie wpadli,więc zastanów sie koleżanko co piszesz
zdjecie uzytkownika
wiola - 2015-02-02 16:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Kochana"Ktoś", szwankuje Ci czytanie ze zrozumieniem? Dziewczyna napisała, że zmienia pracę,więc doprawdy daruj sobie protekcjonalne rady w stylu"jak Ci się nie podoba, zmień pracę, nikt Ci nie zmusza". Swoją drogą takie teksty znałam do tej pory z ust bucowatych pracodawców, dziwi mnie takie podejście i przeraża. Serio myślisz że szefom wszystko wolno a my mamy tylko harować i nawet w necie nie można się otworzyć? Bo nikt mądry w oczy szefowi prawdy nie powie, bo udzieli takiej odpowiedzi jak Ty wcześniej,a każdy musi pracować i zmiana pracy nie jest łatwa, to nie zależy tylko od chęci, nie widzisz co się dzieje na rynku pracy? Poza tym pojęcia nie mam, skąd od razu wiesz, kto jakim jest sprzedawcą i do czego się nadaje. Z twojej wypowiedzi wynika taki oto obraz: Jak się nie podoba, to wynocha, morda w kubeł i całuj po nogach, że ktoś w ogóle dał Ci robotę, nie bądź bezczelna i nie myśl o odpoczynku w czasie przerwy, kanapkę możesz zjeść na jednej nodze, przy okazji wolną ręką trzymaj mopa. A co do rad w zakładaniu firmy, sama ją załóż, powiększysz grono pracodawców, dla których najmniejsza krytyczna uwaga staje się załącznikiem do wręczanego wymówienia.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-02-03 16:22:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiola - 2015-02-02 16:49:26]:
Droga wiolu "otwieranie sie w necie"i wylewanie gorzkich zali to troche niskie i plytkie. Zal mi cie.
zdjecie uzytkownika
wiola - 2015-02-03 16:53:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Żałuj raczej siebie, skoro każdą opinię niezgodną z Twoją własną szufladkujesz jako "wylewanie gorzkich żali" i nadajesz temu negatywny wydźwięk.Myślisz że jak powiesz "żal mi cię" to podkreślisz swoją wyższość? Błąd. Właśnie tego typu odzywki są niskie i płytkie, podobnie jak wywyższanie się i brak empatii w stosunku do osób, które cokolwiek szczerego o swojej pracy powiedzą.
zdjecie uzytkownika
jjj - 2015-02-04 08:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mow to kolezance albo rodzicom jesli chcesz sie komus wyzalic a nie na forum
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-02-05 15:00:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
opanujcie się. Forum stanowią ludzie i po to jest żeby pisac co się mysli. Zreszta gdzie tu widzicie żalenie się, bez przesady. Jak się kogoś atakuje prymitywnie to się człowiek broni i tłumaczy!Opinie na forum bywają różne.
zdjecie uzytkownika
Bezinteresownie - 2015-02-13 16:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Cześć. Ja mam tylko krótkie pytanie do Was, bo rozumiem, że pracujecie w tych sklepach. Dlaczego Wasza Regionalna zatrudnia kierownika, który miał sprawę o mobbing, oprócz tego został zwolniony za szykanowanie pracowników i niedopełnianie obowiązków? Co to za polityka firmy? Regionalni nie dbają o to, z kim tak naprawdę pracują Ci, którzy kręcą ten biznes? Jestem w szoku...
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-02-17 22:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bezinteresownie - 2015-02-13 16:49:58]:
a skąd niby regionalni mają pozyskiwać taką wiedzę? Ty znasz przeszłość wszystkich swoich współpracowników? jak posiadasz taką wiedzę to ją przekaż oficjalnie, a nie zrzucasz na politykę firmy? co firma ma z tym wspólnego? ja jestem w szoku, że znów ktoś chce kogoś anonimowo obrzucić błotem i zepsuć reputację, zamiast zgłosić to osobom zainteresowanym.
zdjecie uzytkownika
już nieobecna - 2015-02-24 10:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich! Chciałabym napisać kilka słów na temat pracy w tej sieci. Popracowałam tutaj troszkę czasu i muszę powiedzieć jedno: ktoś kto nigdy naprawdę nie za...w jakimś wielkim blaszaku, a mam na myśli sklepy typu Auchan, real, biedronki, tesco itp. to na prawdę nie wie czym jest ciężka praca i harówa przez cały dzień. Ja miałam tę okazję spróbować i po przyjęciu do sklepu Greenpoint byłam MEGA zadowolona z pracy. Zero nadgodzin( a jak takie się zdarzyły to od razu mogłam je sobie odebrać) zero telefonów na dniu wolnym typu: dlaczego masz kolejkę na sklepie, dlaczego masz taki słaby utarg itp. Sam sobie układasz grafik, nikt Ci się nie wpiepr..a że czasami zadzwoni Regionalna albo wpadnie raz na miesiąc ..ludzie to normalne. W niektórych sieciówkach macie kontrole RKS i RVM 2x w tyg! Jak trzeba zmienić grafik bo " sraczka, żygaczka, bo dziecko chore, bo impreza..." zmieniasz i już o ile oczywiście nie wpłynie to na obsługę i pracę sklepu. Chcesz opiekę na dziecko to bierzesz. Tak na prawdę wiele zależy od całej ekipy i podejścia kierownika. Mnie już tam nie ma, aczkolwiek nikt mnie nie zwolnił i za pewne część się domyśla kto pisze:):) Jeśli chodzi o mobbing to bardzo Was proszę to że ktoś czasami czegoś od Nas kierowników, pracowników wymaga to chyba jest normalne? trzeba mieć twardy tyłek a nie się rozczulać!gdyby nie nadzór co by się działo w tej Firmie....aż strach pomyśleć i tak jest bardzo dużo samowoli. Proszę powiedzcie mi w której Firmie możecie w czasie pracy wyjść na zakupy?( - o ile Wasz sklep mieści się w galerii)pomierzyć ubrania i mieć po 3 przerwy na posiłek bo jesteście na diecie??. I nie narzekajcie ludzie, w innych firmach siedzisz po 12h i nikt Ci nawet nie podziękuje a nadgodziny są wliczone w Twoje stanowisko i jak nie masz normalnego przełożonego to lepiej zapomnij o ich odebraniu! Jedyne to Firma mogłaby lepiej płacić bo faktycznie na stanowisku kierownika trochę małe pieniądze. Jedynie mogę dodać że nasza regionalna to faktycznie lekko przesadza z przekazem informacji...bo po cóż każdy jej kierownik ma wiedzieć na temat popełnianych błędów innego kierownika?? Moim zdaniem jest mało profesjonalne i nie fair w stosunku do ludzi którzy szczerze wykonują swoją pracę.( jak widać przekaz informacji między sklepami działa) Powinna wiedzieć że nie myli się tylko ten kto nic nie robi :):) Pozdrawiam " MOJE " Dziewczynki:)
zdjecie uzytkownika
ciekawa - 2015-02-24 13:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie, powiedzcie mi proszę czy prawdą jest że jest to że podobno jest nowa kierowniczka regionalna za Kamila ??
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-02-27
Żródło: Gowork.pl
Świdnica
(dolnośląskie)
Fandango Sieć sklepów odzieżowych Greenpoint do sklepu w Galerii ŚWIDNICKIEJ w ŚWIDNICY poszukuje kandydatów na stanowiska: Sprzedawca niepełny etat Miejsce pracy: GALERIA ŚWIDNICKA   WYMAGANIA doświadczenie w handlu obsługa komputera d
zdjecie uzytkownika
fbsdbdbdbdabdbd - 2015-02-27 01:00:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się z opinią "już nieobecnej" - wszystko tak jak opisała :) również byłam zadowolona z pracy w Greenpoincie, dużo zależy oczywiscie od ekipy :))
te negatywne opinie dot. warunków pracy piszą chyba jakieś leniwe księżniczki :P za siedzenie na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikt wam nie zapłaci dziewczynki, więc weźcie się do pracy
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-03-01 16:26:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko wszystkim ale zawsze mnie to wpienialo zeby nie powiedziec brzydko. ......I nareszcie moge to powiedziec .....Dziewczynki nie pracuja w sklepach niestety!!!!!!!! W ustach niektorych kierowniczek dziewczynki brzmia tak drazliwie ze ma sie ochote odpowiedziec zgodnie z okresleniem i nazwac pania kierownik b....l m...a
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fandango Jan Orłowski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fandango Jan Orłowski?
Zadaj pytanie