Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Fandango Jan Orłowski

zdjecie uzytkownika
imprezowiczka - 2015-07-04 11:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny impreza została przełożona. Janek żyje.
zdjecie uzytkownika
tosia - 2015-07-06 02:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba jasno zadać sobie pytanie. Kim jest Jan O.? W jaki sposób dorobił się majątku? Jakim jest pracodawcą? Czy żeruje na innych jako pracodawca? Czy powyższe informacje o Janie O są prawdziwe? Jeżeli tak, to czy warto pracować dla kogoś takiego jak Jan O.? Czy Jan O. jest oszustem? No i co z Rysiem i Andrzejem? Czy oni są oszustami?

Jak myślicie? Kim oni wszyscy są?
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-07-06 22:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
szarańcza, kanalia i pasożyt. tak w 3 słowach.
zdjecie uzytkownika
hahahaha - 2015-07-07 20:03:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ona - 2015-07-06 22:11:14]:
hahahahahahahahahahahaahah, genialne podsumowanie tych 3 gentlemenów!
zdjecie uzytkownika
sasa - 2015-07-08 00:49:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [hahahaha - 2015-07-07 20:03:38]:
I jak tu się nie zgodzić!
Nie da się :P
zdjecie uzytkownika
? - 2015-07-09 00:31:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie problem jest taki, że kierownicy z Jankiem i Andrzejem nie mają w ogóle kontaktu, zebranie raz na dwa lata.A szkoda bo takie spotkania bardzo motywuja do dzialania i patrzy się na pracę innym okiem
Regionalni zaś, wycierają sobie tyłki nimi obu tekstami typu cyt.no wiesz...pogadałabym ale z panem A czy z panem J ciężko się rozmawia,albo cyt. wiesz pana Jana czy Andrzeja to nie obchodzi.. No to jakim cudem na litość boską ludzie mają mieć szacunek do firmy. RKSy nie mają na nic czasu,tylko sklepy otwierają, przynajmniej tak twierdzą..
zdjecie uzytkownika
dora - 2015-07-09 07:09:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pytanie! jakim cudem na litosc boska ci ludzie prowadza firme ? Ja wiem ! Ale czy wy wiecie ? Ta wiedza pozwoli was zrozumiec dlaczego dzieje sie to wszystko co nie ma nic wspolnego z logika profesjonalizmem a nawet dobrym wychowaniem!
zdjecie uzytkownika
ktosik - 2015-07-10 00:57:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dora - 2015-07-09 07:09:56]:
Podziel się więc z nami tym co wiesz???
zdjecie uzytkownika
arod - 2015-07-10 15:37:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma tak dobrze ! Niech was zainteresuje historia firmy ! Jest ciekawa I daje wiele odpowiedzi! Popytajcie weteranow! Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-07-11 13:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [? - 2015-07-09 00:31:05]:
Potwierdzam...jedyne co słyszysz, to że z Janem nie da się rozmawiać. Tak Twierdzi nasz RKS. Szkoda, że z Janem nie ma kontaktu. Najprawdopodobniej osłania się takimi RKSami bo boi się spojrzeć prawdzie w oczy. Prawdzie, którą sam zbudował cierpieniem sprzedawców i załóg sklepowych. Ta opinia 'dobrego Jana', 'świetnego szefa' - robiona przez zastraszanych i poniżanych pracowników centrali. Zaproś Janie całą Polskę i przejrzyj na oczy. Szacunku dla swojej osoby nie zobaczysz.
zdjecie uzytkownika
tom - 2015-07-14 11:42:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arod - 2015-07-10 15:37:37]:
Dobrze powiedziane prowadzenie firmy to nie bułka z masłem. Ja mam dużo szacunku do prywatnych przedsiębiorstw i wiem, że zdarzają się chwile słabości myślałem żeby aplikować na sprzedawce w Kielcach jest oferta umowa zlecenie ale mi nie jest potrzebna poki co inna. wybieram się za rok na studia więc chce odłożyć
zdjecie uzytkownika
gaba - 2015-07-14 21:04:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tom - 2015-07-14 11:42:01]:
Ktos tu zle zrozumial wpis "aroda" lub celowo wrzucil myslenie na inny tor! Chodzilo o to ze nie wszyscy nadaja sie do prowadzenia firmy!!!!! Nie ma nic gorszego jak podejscie do sprawy pt."Nie chcem ale muszem " bo niestety glupota ma krotkie nogi!!!! nie wystarczy dowiedziec sie gdzie jest enter na klawiaturze!!!! I miec jakies pojecie o tym co sie robi bo Zarzadzanie zasobami ludzikimi to niestety nie rozerwalne polaczenie itd itd
zdjecie uzytkownika
steffi - 2015-07-15 23:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gaba - 2015-07-14 21:04:02]:
co za durny txt. i może w fandango właściciele rozumieją zarządzanie? durnaś gaba albo nie pracujesz w greenpoincie od lat, tylko od kwartalu. nic się nie zmienia poza S.A w nazwie. i komu niby to ma służyc?
zdjecie uzytkownika
gocha - 2015-07-18 21:09:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie oszukujmy się, Panowie siedzą w Krakowie na ciepłych posadkach, zgarniają kasę i pewnie śmieją się z głupich dziewczyn które pracują za śmieszne pieniądze, w porównaniu z ich kasą...
Bo 7 zł na godzinę na zleceniu, 1350zł dla sprzedawcy i 1850 dla kierownika plus premie których nie ma, to śmieszne pieniądze ...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-07-18 21:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE POLECAM TEJ FIRMY Z WIELU POWODOW!!!! ale czytajac ostatnie wpisy mozna smialo powiedziec ze"Jaki pan taki kram"jesli juz znajdzie sie ktos kto napisze cos madrzejszego zaraz pojawi sie niemota ktora nie ma pojecia o czym pisze !!!!!! Mysle ze ten cyrk jest siebie wart! !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-07-19 07:15:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziewczyny dobra rada szukajcie innej pracy zamiast tracic czas na wylewaniu zali wlasnie tutaj!!!!!bo to niczego nie zmieni! !!!!! Kazdy z nas bedac przy takiej kasie chcialby jeszcze wiecej!!!!!!tak to jest !zawsze znajdzie sie powod zeby chciec wiecej a to wszystko kosztuje. ... a to wymiana samochodu , zony , meza, domu nowe inwestycje. ...........!!!!! Takie zycie!!!!!!
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-07-19 07:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziewczyny dobra rada szukajcie innej pracy zamiast tracic czas na wylewaniu zali wlasnie tutaj!!!!!bo to niczego nie zmieni! !!!!! Kazdy z nas bedac przy takiej kasie chcialby jeszcze wiecej!!!!!!tak to jest !zawsze znajdzie sie powod zeby chciec wiecej a to wszystko kosztuje. ... a to wymiana samochodu , zony , meza, domu nowe inwestycje. ...........!!!!! Takie zycie!!!!!!
zdjecie uzytkownika
donosicielka zespolowa - 2015-07-19 23:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gocha - 2015-07-18 21:09:10]:
no u nas (kraków) kierowniczka "podobno" sprzedaje bez paragonów i dorabia kolejne 1800zł, ale już bez podatku i zusu. i wszyscy o tym wiedzą! pod nosem centrali. podobno RKS już wie, ale nic z tym nie robią. teraz na wyprzedaży kupowała dużo bluzek żeby się nie wydał...
zdjecie uzytkownika
wiola - 2015-07-20 07:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bezzmiennie od lat w fandango ten Sam problem!!!!! Kiedy ja zaczynalam kierowniczka niedopuszczala nikogo do kasy bo robila to samo! !!!! Wydawalo sie ze ma pampersa bo nawet do toalety nie wychodzila!Ale to sa ci lojalni pracownicy! !!!!
zdjecie uzytkownika
jej - 2015-07-20 19:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ehhh szkoda :((( juz tam nie pracuje.. ale smutno sie to czyta.. kiedyś było naprawdę fajnie... szefowie, atmosfera, znajomi z pracy - wszystko.. a teraz takie opinie... szkoda firmy:(
zdjecie uzytkownika
ex pracownik - 2015-07-21 00:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Janku. Czy to prawda, że jesteś najgorszą kanalią?
zdjecie uzytkownika
poszukuje adresu - 2015-07-21 00:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie gdzie mieszka Pan Jan?
zdjecie uzytkownika
:) Green Team - 2015-07-22 11:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jesteś tam John?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-07-16
Żródło: Gowork.pl
Bielsko-Biała
(śląskie)
  GREENPOINT S.A. Sieć sklepów odzieżowych Greenpoint do sklepu w GEMINI PARK w BIELSKO BIAŁEJ poszukuje kandydatów na stanowiska: Sprzedawca pełny etat Miejsce pracy: GEMINI PARK WYMAGANIA doświadczenie w handlu obsługa komputera dyspozycyjność umiejętność pracy w zespole otwartość w kontaktach z klientem znajomość j. angielskiego w
zdjecie uzytkownika
mała Ania - 2015-07-27 08:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha ha !!!!!! brawo za wpis wyżej :D
zdjecie uzytkownika
ktoś tam - 2015-07-28 10:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała Ania - 2015-07-27 08:41:23]:
Hehe, prawda?? Komuś John zalazł za skórę!!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fandango Jan Orłowski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fandango Jan Orłowski?
Zadaj pytanie
alert