Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Fandango Jan Orłowski

zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-07-19 07:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziewczyny dobra rada szukajcie innej pracy zamiast tracic czas na wylewaniu zali wlasnie tutaj!!!!!bo to niczego nie zmieni! !!!!! Kazdy z nas bedac przy takiej kasie chcialby jeszcze wiecej!!!!!!tak to jest !zawsze znajdzie sie powod zeby chciec wiecej a to wszystko kosztuje. ... a to wymiana samochodu , zony , meza, domu nowe inwestycje. ...........!!!!! Takie zycie!!!!!!
zdjecie uzytkownika
donosicielka zespolowa - 2015-07-19 23:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gocha - 2015-07-18 21:09:10]:
no u nas (kraków) kierowniczka "podobno" sprzedaje bez paragonów i dorabia kolejne 1800zł, ale już bez podatku i zusu. i wszyscy o tym wiedzą! pod nosem centrali. podobno RKS już wie, ale nic z tym nie robią. teraz na wyprzedaży kupowała dużo bluzek żeby się nie wydał...
zdjecie uzytkownika
wiola - 2015-07-20 07:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bezzmiennie od lat w fandango ten Sam problem!!!!! Kiedy ja zaczynalam kierowniczka niedopuszczala nikogo do kasy bo robila to samo! !!!! Wydawalo sie ze ma pampersa bo nawet do toalety nie wychodzila!Ale to sa ci lojalni pracownicy! !!!!
zdjecie uzytkownika
jej - 2015-07-20 19:17:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ehhh szkoda :((( juz tam nie pracuje.. ale smutno sie to czyta.. kiedyś było naprawdę fajnie... szefowie, atmosfera, znajomi z pracy - wszystko.. a teraz takie opinie... szkoda firmy:(
zdjecie uzytkownika
ex pracownik - 2015-07-21 00:41:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Janku. Czy to prawda, że jesteś najgorszą kanalią?
zdjecie uzytkownika
poszukuje adresu - 2015-07-21 00:44:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś wie gdzie mieszka Pan Jan?
zdjecie uzytkownika
:) Green Team - 2015-07-22 11:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jesteś tam John?
zdjecie uzytkownika
mała Ania - 2015-07-27 08:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ha ha ha ha !!!!!! brawo za wpis wyżej :D
zdjecie uzytkownika
ktoś tam - 2015-07-28 10:05:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała Ania - 2015-07-27 08:41:23]:
Hehe, prawda?? Komuś John zalazł za skórę!!!
zdjecie uzytkownika
mała Ania - 2015-07-29 20:56:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a Endrju to nie ? :D
zdjecie uzytkownika
Monia - 2015-07-31 00:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście ze też! Na równi z Jackiem!
zdjecie uzytkownika
kkk - 2015-08-02 23:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Monia - 2015-07-31 00:04:05]:
Nie Jack tylko John hehe :)
zdjecie uzytkownika
Buka - 2015-08-02 23:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A wiecie jaką ksywę ma Andrzejek ??
Pan Tabelka :)
zdjecie uzytkownika
DLA JANKA - 2015-08-09 00:45:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to ten ()uj Jan jeszcze prowadzi tą zasRana firme? niech go szlak dziada w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kopanego. za to wszystko co zrobił a raczej nie zrobił dla sklepów. ZAATANCZYMY NA TWOIM GROBIE JAK SOBIE ZEJDZIESZ STARCZE ZE STAROSCI.
zdjecie uzytkownika
zaintresowana pracą - 2015-08-09 17:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Jestem zainteresowana pracą w sklepach Greenpoint w Krakowie. Gdzie mogę złożyć CV? Pani w sklepie w M1 powiedziała mi, że nie może przyjąć go ode mnie. Proszę o pomoc w dostaniu pracy.
zdjecie uzytkownika
maciek - 2015-08-13 14:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że jeśli chodzi o taki prywatny sklep to oni są całkiem dobrze zorganizowani, patrzyłem na ich oferty pracy i są naprawde dobre patrząc na to jaki mamy rynek.. dostajesz umowe o prace, ubezbieczenie, benefity.. czyli tak naprawde to co powinno być standartem w becnych czasach dla pracowników
zdjecie uzytkownika
koko - 2015-08-13 21:23:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maciek - 2015-08-13 14:58:33]:
Jakie benefity? Nic nie dostajemy po za paczką na Gwiazdkę - na Wielkanoc nie ma nic!!
Bo chyba nie mówisz o śmiesznych premiach ?
zdjecie uzytkownika
wiola - 2015-08-14 10:03:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [DLA JANKA - 2015-08-09 00:45:56]:
No nie zle!!!!! A Kiedys to byl naprawde spoko gosc! !!!! Nie do wiary!!!! Cos jednak musi byc przyczyna podobno ludzie az tak sie nie zmieniaja moze to zycie prywatne wyroslo ponad stan ? Jak znam zycie to ten koszmar ma imie! !!!! Szkoda !!!!!
zdjecie uzytkownika
prawdziwek - 2015-08-18 20:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiola - 2015-08-14 10:03:00]:
jak się zostawia fajna laske dla lafiryndy a później ja wmatowuje w firme to tak jest. "dżoanek" nie jest dla nikogo partnerem ani w zyciu prywatnym, anie w businessie. to kawal b.ca i tyle. jak zdechnie to zatańczymy nad jego grobem. jedna kanalie mniej na tym swiecie. i oby nastalo to szybko, bo tlen na ziemi co najwyżej zabiera ludziom pracy.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-19 12:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
she - 2015-08-19 12:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [prawdziwek - 2015-08-18 20:01:55]:
A kogo Janek "wmpontował" w firmę ??
zdjecie uzytkownika
you - 2015-08-21 23:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciebie :D
zdjecie uzytkownika
kaska - 2015-08-23 15:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahaha !!!!!!dalej wszyscy gadaja tylko po kątach i boją się wlasnego cienia!!!!!
zdjecie uzytkownika
Juzefin - 2015-08-24 22:33:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tam się Janka nie boje bo mi nie zależy na pracy. Nie bedzie nami pomiatał jak do tej pory za takie marne pieniądze. Od 5 lat ta sama kasa a szacunku coraz mniej. A co do partnerstwa - chyba każdy wie z kim był a kogo stukał pan j.o. Wiec pytania o montowanie raczej dla zartow, a nie na poważnie.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-08-09
Żródło: Gowork.pl
Kraków
(małopolskie)
  GREENPOINT S.A. Sieć sklepów odzieżowych Greenpoint do sklepu w Galerii Krakowskiej w Krakowie  poszukuje kandydatów na stanowisko: Sprzedawca - umowa zlecenie Miejsce pracy: GALERIA KRAKOWSKA WYMAGANIA doświadczenie w handlu obsługa komputera dyspozycyjność umiejętność pracy w zespole otwartość w kontaktach z klientem
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 18:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-08-25 18:12:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaska - 2015-08-23 15:42:56]:
powód jest prosty...tylko tu można się wygadać - w tej firmie nie ma nikogo kto by cokolwiek zrobił z tym co dzieje się w firmie. Albo same szujostwo do którego zaufania mieć nie można, a jeśli jest ktoś kto równie mocno nie może pogodzić się z sytuacją to albo odchodzi albo siedzi cicho bo boi się o pracę co mnie nie dziwi - bo o nią dziś ciężko.
zdjecie uzytkownika
do JA - 2015-08-28 10:10:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA - masz rację. Wszyscy siedzą cicho i patrzą na machloje Jana i cichego Pana R. Andrzej ma poker face, a panie z 'biura' odliczają dni do końca świata. Szkoda tylko, bo większość w takim wieku, że jak za 2 lata polecą (bo na tyle Jan podpisał cyrograf niezwalniania pracowników i na tyle ma władzę w firmie) będzie płącz i rozterki... gratuluję kapitalizacji zakładu! :D
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fandango Jan Orłowski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fandango Jan Orłowski?
Zadaj pytanie
alert