Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Fandango Jan Orłowski

zdjecie uzytkownika
zzzzzz - 2014-07-14 23:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czasem tak jest że w jednym sklepie pracują same żmije, czasem dwie, czasem jedna a czasem żadna. zapewniam że są sklepy gdzie wszystkie dziewczyny są w porządku. to akurat zależy od osób a nie od firmy. kiedy ekipa składa się z normalnych ludzi, z osób które wiedzą do czego służy język wszystko jest dobrze, można naprawdę stworzyć miłą atmosferę. Problem tkwi w tym że nieraz naprawdę się zapiernicza za niewielkie pieniądze. starasz się jak możesz, a i tak jest źle. nigdy się nie dogodzi. Np te durne zmiany aranżacji... zrobisz tak jak na instrukcji a przyjedzie VM i wszystko zmienia bo jej się nie podoba, bo źle, oczywiście z pretensjami nieraz z ryjem bo myśli że może, bo przecież jest wyżej. więc o co chodzi...? to tylko kwestia gustu. nie ma jednego wyznacznika. ile ludzi tyle pomysłów i każdy tak naprawdę jest dobry.
zdjecie uzytkownika
ann - 2014-07-15 07:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zzzzzz - 2014-07-14 23:15:27]:
No coz !!!! Kazdy musi pokazac ze jest niezastapiony !!!! Ciekawi mnie tylko gdzie jest ta mila atmosfera bo napewno nie w krakowie ?! Mysle ze tutaj jest prawdziwa wylegarnia przeciwnosci!!!!!
zdjecie uzytkownika
hanka - 2014-07-15 14:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ann - 2014-07-15 07:04:58]:
mimo tego wszystkiego co piszecie o pracowniczkach greenpointu (za co swoją drogą ktoś powinien się poważnie wziąć) nie uważam aby kierownictwo spisywało się źle. Wręcz przeciwnie cała marka w Polsce się rozwija i sama nazwa firmy też nie jest już anonimowa. Sam fakt, że razem już z franczyzami Greenpoint posiada ponad 70 sklepów w obrębie całej Polski o czymś już świadczy. Jeżeli popracują tylko nad lepszą rekrutacją personelu to myślę, że będą się rozwijać
zdjecie uzytkownika
nina - 2014-07-15 22:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hahaha! Biedronke też wszyscy znają i kochają!
zdjecie uzytkownika
ani tak ani nie - 2014-07-16 22:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Biedronce mają dobrze z tym, że dostają duże bony zakupowe na święta. Jak urodzi się dziecko dostają dużą wyprawkę ... Paczki dla dzieci
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-07-16 23:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ani tak ani nie - 2014-07-16 22:58:36]:
No wlasnie czy To oznacza ze w tej firmie nie ma nic z tyvh rzeczy?! Poniekąd wcale mnie to nie dziwi!!!
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-07-22 11:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie!!! a w jakim sklepie jest lekko...? Pamiętajcie, że gdzieś indziej może byc tylko gorzej!! Każdy ma gorszy i lepszy dzień, jestesmy tylko ludźmi. Nie ma żadnego mobbingu, wykorzystywania, obłudy itp...chyba, że my same nie potrafimy się odnaleźć w pracy grupowej i same sobie wszystko pieprzymy!!
Kasa zawsze na czas, z urlopem nigdy nikt nie robił problemów. Pamiętajcie, że nie musimy się wszyscy lubić tylko wspólpracować, osobiste urazy zostawcie za drzwiami.
zdjecie uzytkownika
kati - 2014-07-22 15:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie można oceniać firmy po jakimś jednym nieudanym personelu. Nie mogę uwierzyć, że we wszystkich sklepach jest zła atmosfera i nikt nie może się dogadać. Tak jak ktoś już napisał, nie ma pracy w której wszyscy się lubią , ważne jest żeby każdy znał swoje miejsce i dobrze wypełniał obowiązki. A jak się patrzy na firmę to wydają się uczciwi pod względem płacenia kasy i dbania o pracownika. A to jest najważniejsze. Jak ktoś potrzebuje dobrej atmosfery to niech się spotka ze znajomymi a w pracy zajmie się pracą
zdjecie uzytkownika
krycha - 2014-07-23 08:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesli moge dodac cos do dwoch powyzszych wpisow to powiem krotko TO WSPANIALE TEORIE ktore wspaniale rozmijaja sie z zyciem!!!! PROSZE WAS WYSLIJCIE OBA WPISY NA SKRZYNKI WSZYSTKICH SKLEPOW a potem przepytajcie z ich tresci !!!!!Dodam jeszcze ze wlasciciele sa w porzadku to my sameutrudniamy sobie zycie!!!!
zdjecie uzytkownika
jam - 2014-08-04 22:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I jak tam po ATK? :-)
zdjecie uzytkownika
Zzzz - 2014-08-04 23:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy dostaną po głowach, a niektórym się upiecze - norma :)
zdjecie uzytkownika
bela - 2014-08-05 07:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam tej firmy nikomu!!!! To miejse dla wazeliniarzy!!!!!
zdjecie uzytkownika
kinga - 2014-08-05 19:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jam - 2014-08-04 22:58:33]:
u mnie w regionie super jesteśmy najlepsi hura :-)
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-08-07 08:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hahahaha a w czym?????
zdjecie uzytkownika
niunia - 2014-09-12 10:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co sie stało z mariuszem bulikiem?
zdjecie uzytkownika
nova - 2014-09-13 01:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a komu trzeba się "podlizywać" i co dzięki temu można osiągnąć? może zacznę to robić:):):)
zdjecie uzytkownika
bianka - 2014-09-17 20:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z wynagrodzeniami i umowami w firmie? możecie coś więcej powiedzieć? W większości ogłoszeń jest informacja o umowie zlecenie, czy to znaczy że nikt nie pracuje na umowe o prace? I jaka jest atmosfera w pracy w greenpointcie w Warszawie, jest ktoś kto obecnie pracuje i może się podzielić informacjami?
zdjecie uzytkownika
miśiek - 2014-09-18 10:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bianka - 2014-09-17 20:55:05]:
nie znam osoby, która pracuje na umowę zlecenie, a już pracuję naście lat w firmie. To zależy od kierownika czy umie utrzymać dobry zespól w fajnej atmosferze.
zdjecie uzytkownika
ONA - 2014-10-03 22:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie zgadzam się że atmosfera zależy od kierownika - zależy od całej załogi, od każdej osoby indywidualnie. Czasem to właśnie kierownik jest w stanie schrzanić zespół.Czasem źle się pracuje z klientami którzy:
-sami nie wiedzą czego chcą
-traktują jak szmatę
- udają że Cie nie widzą, potykając się prawie o sprzedawcę
- mówią do ciebie odwracając się plecami a ty masz za nim chodzić jak piesek
oczywiście nic nie można powiedzieć, nawet delikatnie zwrócić uwagi że tobie też należy się szacunek bo będzie skarga do dyrekcji. Firma tego uczy klientów- tego że można gnoić sprzedawcę.
zdjecie uzytkownika
pikus - 2014-10-21 14:57:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"CH Wileńska w Warszawie poszukuje kandydatów na stanowisko: Sprzedawca - umowa zlecenie" - no i co powiesz na to, że nie daja umowy zlecenie? W Warszawie nie jest wcale inny rynek, jedynie wiekszy. I stolica nie jest wyjatkiem prz dawaniu na prawo i lewo umów zlecenie. Wiec jak widzisz warto czasem sprawdzic
zdjecie uzytkownika
okruszek - 2014-11-01 19:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie są warunki na obecną chwilę ? Ile zł/h.
Czy są jakieś premię? Jeśli tak to od czego uzależnione ? Trzeba wyrobić plan, czy jakieś indywidualne konkursy ?
Jestem zainteresowana pracą tam a nie chce wpaść z deszczu pod rynnę :))
P.S Pytam o Kraków najlepiej M1 :)


zdjecie uzytkownika
okruszek - 2014-11-01 20:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz jest dużo ogłoszeń do greenpointa w krk praktycznie do każdego CH. Czy poszukują osoby tylko na okres zbliżających się świąt czy na dłuższą współpracę ?
zdjecie uzytkownika
wilq - 2014-11-07 13:18:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli osoby niektóre na tym forum że pracują w firmie Fandango Jan Orłowski kilkanaście lat a to chyba najlepsza rekomendacja. trzeba jak widzieć chcieć to i warunki są dobre. też chcę się załapać, boję się tylko że ze względu na zbliżające się święta będę przyjmowane osoby na krotki okres czasu a mi zależy na dłużej współpracy
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-11-27
Żródło: Gowork.pl
Nowy Targ
(małopolskie)
Firma Fandango, właściciel marki Greenpoint poszukuje kandydatów na stanowisko: SPRZEDAWCA – pełen etat Miejsce pracy: NOWY TARG E.Leclerc ul. Składowa 2   Oczekiwania: Doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku Znajomość specyfiki sprzedaży w br
zdjecie uzytkownika
nina - 2014-11-19 23:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ten ostatni wpis to autorstwo blondynki ? napewno!!!! S
zdjecie uzytkownika
wilq - 2014-11-21 16:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@nina, sugerujesz że jestem blondynką? raczej dobrze zbudowanym brunetem jak już coś.zadałem konkretne pytanie więc nie masz podstaw do oceniania mnie po koloże włosów.ponawiam więc moje pytanie:jak u nich teraz będzie z zatrudnieniem i rekrutacjami skoro zbliża się już okres świąteczny? będę wdzięczny za odpowiedź pilnie
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fandango Jan Orłowski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fandango Jan Orłowski?
Zadaj pytanie
x