Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Fandango Jan Orłowski

zdjecie uzytkownika
ONA - 2015-06-15 10:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lidia - 2015-06-15 00:41:40]:
Lidka a co masz na myśli pisząc: "5. inwentaryzacje - smiech na sali. obciazenia niezgodne z obowiazujacym prawem, ale kazdy placi bo strach stracic prace." ???
zdjecie uzytkownika
jolka - 2015-06-17 23:07:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [lidia - 2015-06-15 00:41:40]:
Wpis HIT! cała prawda o sieci Greenpoint. Gratuluję odwagi.
zdjecie uzytkownika
katarzyna - 2015-06-19 21:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO ONA.
Inwentaryzacje za którą firma zabiera wypracowane premie!
U nas dziwnym trafem na miesiąc przed inwentaryzacją raz na pół roku zrobiłyśmy plan i miałyśmy premie. Jak łatwo się domyślić - którą zabrała nam Kierowniczka Regionalna za inwentaryzacje. Przypadek? Nie sądzę. Czysta kalkulacja! Kilka sklepów u nas miało podobnie.
zdjecie uzytkownika
marysia - 2015-06-20 12:38:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [katarzyna - 2015-06-19 21:45:32]:
u nas zrobiła to samo. nie mogę uwierzyć.
zdjecie uzytkownika
zuza - 2015-06-21 19:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A czego się spodziewać po Panie J.O.? Krakus - centuś. Firma z roku na rok coraz gorsze daje umowy. Niebawem będziemy na działalności gospodarczej albo poprzez pośrednika zatrudnione. za 5zł!
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-06-23 02:03:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [.... - 2015-06-08 01:17:51]:
może lepiej zapytać wprost RKS czy wie o tej sytuacji, a nie zgadywać i coś zakładać z góry. Ja myślę, że gdyby wiedziała dawno byście i wy o tym wiedziały. za takie rzeczy zwalnia się z pracy.
zdjecie uzytkownika
hahahaha. - 2015-06-23 21:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TAAAAA! To teraz sie zapytaj RKS, to sama stracisz prace, bo wyjdzie ze udzielasz sie na 'tAKICH forach'. Nie baadz idiotką! Nie daj się podpuścić jakiemuś debilowi z krakowa, który siedzi za biurkiem i nic nie robi tylko fora czyta. Przy okazji chciałam pozdrowić 'dwóch szefów' i podziękować za podwyżkę, która po raz kolejny przy zmianie umowy nie dostałam. Niech wam Bozia wynagrodzi!
zdjecie uzytkownika
kinia - 2015-06-24 19:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wynagrodzi napewno wynagrodzi!!!!!!! A swoja droga nie do wary jest to ....jak bardzo ludzie sie zmieniaja pod wplywem pieniedzy jak wiele moga dla inch zrobic !!!!! Budujace natomiast jest to ze pieniadze szczescia nie daja! znajda sie tacy ktorzy to szczescie sobie kupia i beda wmawiac sobie I innym ze to ich szczescie wlasnie! !!!!!!! No I kupawania tego szczescia nie ma konca I malo jest coraz drozsze a ty czlowieku potrzebujesz jeszcze wiecej I wiecej zdobywasz pieniadze nie liczac sie z nikim I nie szanujac zadnych zasad az dochodzi sie do ......sciany ! Niektorych z nas ta sciana sama dogoni! !!!!!!
zdjecie uzytkownika
do kinia - 2015-06-26 00:16:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pewnie, że tak! Jednak jeżdząc wypas lexusem albo mercem na pewno się Janku nie obawiasz ściany, która sama Cię dogoni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kraków swoje wie - a cała Polska poczyta, jaki z ciebie człowiek.
zdjecie uzytkownika
estera - 2015-06-26 22:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Kinga ty siedz w tym swoim pokoiku i sie zamknij!
zdjecie uzytkownika
becia - 2015-06-27 19:37:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To byl fantasyczny facet! Wyrozumialy i cierpliwy szef ! Umiejacy sluchac i nawet doradzic! Napewno nadal taki jest! Tylko zycie pedzi za bardzo!
zdjecie uzytkownika
jaaaaa - 2015-06-29 12:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Andrzej z Jankiem stają się mistrzami w traktowaniu ludzi jak śmieci ... Zwalnianie z dnia na dzień to już mistrzostw w ich wydaniu.
Nie znają swoich ludzi, nie mają na to czasu za siedzeniem z Krakowie i liczeniem kasy.
Cyferki za małe to won... Nie myślą o tym, że pozbawiają człowieka pieniędzy na chleb, że rozwalają komuś całe życie, że odbierają wszystko swoim lojalnym i dobrym pracownikom, z którymi nigdy nawet nie zamienili zdania, więc nie wiedzą jak dobrych ludzi tracą ...
Jak to się mówi - sprawiedliwość wraca - oby więc kiedyś ktoś i Was potraktował tak jak Wy traktujecie ludzi, niech Wam zabraknie na chleb, może wtedy coś zrozumiecie... Liczą się ludzie, nie tylko kasa ...
zdjecie uzytkownika
onaaaa - 2015-06-29 13:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [becia - 2015-06-27 19:37:39]:
Czyżby ktoś umarł ??!!
zdjecie uzytkownika
hahhah - 2015-06-29 22:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Janek zmarł? No nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] D! Ale wiadomość!!!!! Robię imprezę pożegnalna - mega mega party!!! Cały Kraków zapraszam!!! Czy może ktoś mi napisać gdzie leży? Pójdę z orkiestrą, coś mu zagrają, a ja kielicha nawet machnę. Bo jak pisała jakaś Panna przede mna - karma wraca. O :)
zdjecie uzytkownika
jebnieta? - 2015-06-29 22:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [becia - 2015-06-27 19:37:39]:
chyba Cie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] lepa czy głupia, czy 2 w jednym?
zdjecie uzytkownika
she - 2015-06-30 10:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hahhah - 2015-06-29 22:03:22]:
Gruuuubooooo! Ktoś tu chyba Janka nie lubi ciekawe dlaczego hehehe! :P
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-06-30 20:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zasłużył sobie na takie słowa i niech teraz to przeczyta i może przemyśli co wyprawia...
zdjecie uzytkownika
zocha aa - 2015-07-02 07:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [hahhah - 2015-06-29 22:03:22]:
to kiedy ta biba ????
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-07-02 23:15:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Róbcie imprezy w każdym sklepie, olejcie kamery, olejcie sprzedaż i róbcie co chcecie :P
zdjecie uzytkownika
gag - 2015-07-03 09:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja powiem jedno, na tą firmę po prostu szkoda słów....
Niech tych którzy traktują ludzi jak śmieci kiedyś spotka to samo!
zdjecie uzytkownika
tosdskfsfsjf - 2015-07-03 21:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dlaczego Janka nie lubię? Bo od kilku lat pracuję i co? I cały czas ta sama umowa. Premie - nie ma. Inwentaryzacje - co roku strach, bo przecież jest nas za mało żeby w ruch upilnować. Ileż można. A Jan będzie ludzi denerwował. Przychodzi na sklep i terroryzuje. Niby miły, a później regionalny dzwoni. Dupek jeden.
zdjecie uzytkownika
odpowiedz - 2015-07-04 10:52:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [she - 2015-06-30 10:29:38]:
Uważajcie na Jana O. To bardzo zły człowiek, zarówno prywatnie, jak i w pracy. Mogłabym opisać w kilku słowach, ale osoby zatrudnione w centrali śledzą to forum, a ja boję się utraty pracy.
zdjecie uzytkownika
imprezowiczka - 2015-07-04 11:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny impreza została przełożona. Janek żyje.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-06-29
Żródło: Gowork.pl
Kraków
(małopolskie)
  Sieć sklepów odzieżowych Greenpoint do sklepu w C.H. CZYŻYNY Kraków poszukuje kandydatów na stanowisko: Sprzedawca - umowa zlecenie Miejsce pracy: C.H. CZYŻYNY Kraków WYMAGANIA doświadczenie w handlu obsługa komputera dyspozycyjność umiejętność pracy w zespole otwartość w kontaktach z klientem znajomość j. angielskiego w stopn
zdjecie uzytkownika
tosia - 2015-07-06 02:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trzeba jasno zadać sobie pytanie. Kim jest Jan O.? W jaki sposób dorobił się majątku? Jakim jest pracodawcą? Czy żeruje na innych jako pracodawca? Czy powyższe informacje o Janie O są prawdziwe? Jeżeli tak, to czy warto pracować dla kogoś takiego jak Jan O.? Czy Jan O. jest oszustem? No i co z Rysiem i Andrzejem? Czy oni są oszustami?

Jak myślicie? Kim oni wszyscy są?
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-07-06 22:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szarańcza, kanalia i pasożyt. tak w 3 słowach.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fandango Jan Orłowski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fandango Jan Orłowski?
Zadaj pytanie
alert