Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Fandango Jan Orłowski

zdjecie uzytkownika
3xxxxxx - 2014-12-02 01:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pozostal email po ludziach. szkoda Kamila . Janie, zgłupiales na starosc?
zdjecie uzytkownika
adsfs - 2014-12-02 09:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem przeciwniczka pisania na roznego rodzaju forach, ale wypowiem sie bo po tylu latach pracy dla firmy czegos takiego jeszcze nie widzialam.rks na ktorego zawsze mozna bylo liczyc zwolniony bez slowa, bez podania przyczyny. pewnie zaszedl za skore komus w centrali. Kamil trzymamy kciuki za Ciebie! cala zaloga ze wschodu
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-12-02 10:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako pracownik centrali napiszę coś, za co mogę być również zwolniona, ale sumienie nakazuje mi przerwać tą obrzydliwą zmowę milczenia, którą widziałam wczoraj. RKS przyszedł rano na spotkanie z kierowniczkami z Krakowa, które miało się odbyć w sali konferencyjnej. Na spotkaniu była też AS oraz jedna z kierowniczek, której jak słyszałam nikt nie poinformował o tym, że spotkanie jest odwołane decyzją szefów. Udał się do kadr, gdzie podpisał umowę o pracę, której nie dostał od 17.11 (wtedy zakończył się jego okres próbny). Kwadrans po tym Andrzej zaprosił go do pokoju i dostał wypowiedzenie. Wypowiedzenie grubymi nićmi szyte. Z tego co wiem po skardze kierowniczek właśnie z Krakowa, które miały w ten dzień dostać nagany za złą pracę. Jak o tym myślę to mnie przerażenie bierze! Układy i układziki. Słowa kierowniczek przeciwko regionalnemu i regionalnego nie ma.
zdjecie uzytkownika
aneta - 2014-12-02 10:32:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I bardzo dobrze że go zwolnili. Nikt nam nie będzie mówił, że źle pracujemy! Jaka płaca taka praca. Święty spokój od rana!
zdjecie uzytkownika
do anety - 2014-12-02 11:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Kamil był świetnym Regionalnym,nawet lepszym niż Mariusz! Jak nie umiesz pracować w sklepie to się nie odzywaj. Co, pewnie to u Ciebie te 50 sztuk zginęło?KROWO Z KRAKOWA Z PLECAMI U JANA WEZ SIE NIE ODZYWAJ PROSZE BO NIE MASZ PRAWA. WSZYSCY WIEDZA JUŻ O CO POSZŁO
zdjecie uzytkownika
do anety - 2014-12-02 11:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I POWIEM CI ZE TAKIMI UKŁADAMI NIE DOJEDZIESZ DALEKO. PRZYJDZIE NOWY RKS I NIE POWIESZ ZE SIE ZNOW UWZIAL TYLKO WYJEDZIE JAKI Z CIEBIE LEŃ. JAK TO MÓWIĄ - NAJCIEMNIEJ POD LATARNIA. SZKODA TYLKO ZE TAKA OSOBA JUŻ NIE PRACUJE. MOŻE I MIAŁ HUMORY JAK KAŻDY ALE ZAWSZE MOGŁAM LICZYĆ NA JEGO POMOC.
zdjecie uzytkownika
o21 - 2014-12-02 14:15:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie pierwszy nie ostatni ktorego AD sprzatnal. przyjdzie kolejny, pewnie tez nie dlugo zabawi
zdjecie uzytkownika
przykładna - 2014-12-02 15:42:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo mi przykro ze w mojej firmie postepuje sie z ludzmi tak, jak postapiono z Kamilem. cala prawda o naszej centrali.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-12-02 19:32:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nareszcie!przyszedł i myślał, że może wszystkich poniżać i zwalniać za nic-wiec jego zwolnili.:)groźby w mailach...naprawdę trzeba być mało inteligentnym żeby je wysyłać i jeszcze się pod nimi podpisywać i myśleć do tego ,że to się nie wyda. Skończyło się juz przychodzenie i grzebanie pomiędzy rzeczami jak za przeproszeniem świnie w korycie za złą metką.:)
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-12-02 21:12:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kogo zwolnil? jedna osobe, ktora kradła? no to powiedzialas widac same madrosci. niewiem z jakiego jestes regionu, ale u nas nikogo nie ponizal i zawsze byl ok. moze po prostu jestes ta, ktora sie poskarzyla zeby nie robic?
zdjecie uzytkownika
gaga - 2014-12-02 21:37:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kamil może zacznij szukać innej pracy a nie wypisuj swoich opinii podając się za kogoś innego?
zdjecie uzytkownika
lidia - 2014-12-02 21:50:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-12-02 19:32:18]:
możecie go obrażać bezimiennie, na forum każda odważna.
zdjecie uzytkownika
oo - 2014-12-03 10:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wpisy na tym forum pokazują prawdziwe oblicze dyrekcji oraz kadr. Jakkolwiek by nie było jeżeli ten numer z umową jest prawdą a mysle po swoim doswiadczeniu czekania na umowe przez prawie 3 tygodnie iz tak, w normalnej zdrowej firmie takie sprawy sa zalatwiane normalnie.
zdjecie uzytkownika
ulala - 2014-12-03 14:10:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z kadrami to są kpiny :) można by niezły bestseller napisać... ktoś powinien sie nimi zająć, a nie umowy jak się wydzwonisz i wyprosisz
zdjecie uzytkownika
arielka - 2014-12-03 15:28:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja dostalam umowe po 2 tygodniach pracy bo zadzwonilam do regionalnej ze odchodze i ona zalatwiala mi ja
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-12-04 12:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos wie co sie stalo? Nie wierze ze go zwolnili.
zdjecie uzytkownika
anna maria - 2014-12-04 12:39:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co, to juz za grosz przyzwoitosci trzeba nie miec zeby tak postepowac z ludzmi.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-12-04 19:17:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez mialam problem z umowa. Najpierw kierowniczka powiedziala mi ze dostane umowe o prace a pozniej dostalam zlecenie bo powiedziala ze jestem studentka. To nie jest ok.
zdjecie uzytkownika
wiola - 2014-12-04 20:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2014-12-04 19:17:15]:
to tak jak moja. taki mają widocznie przykaz z góry, może w nowym roku dostene :(
zdjecie uzytkownika
cela - 2014-12-05 19:26:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli to taki standard, że pracujecie na umowie zlecenie, czy nawet innej? co z tego, że koleżanka studiuje, wiem, że wpływa to na wysokość wynagrodzenia, ale chyba to nawet lepiej dla pracodawcy - niższe koszta i umowa o prace również byłaby korzystna. czy ktokolwiek się takiej doczekał, czy nie ma na to w Fandago szans?
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-12-05 19:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monologiem zaciąga jak nic...pozdrowienia dla kamila:)
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-12-06 00:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [cela - 2014-12-05 19:26:11]:
u nas jedna dziewczyna dostała, ale wcześniejszej po zakończonych studiach podziękowali. różnie bywało.
zdjecie uzytkownika
martyna - 2014-12-08 13:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to mówią: nie znasz dnia ani godziny, na każdego przyjdzie czas :D
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-12-14
Żródło: Gowork.pl
Kraków
(małopolskie)
Sieć sklepów odzieżowych Greenpoint  do sklepu w CH M1 Kraków poszukuje kandydatów na stanowisko: Sprzedawca - umowa zlecenie Miejsce pracy: CH M1 Kraków Nr referencyjny: Kraków/353/12/2014   WYMAGANIA doświadczenie w handlu
zdjecie uzytkownika
lady m - 2014-12-10 20:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestrzegam przed ta firma i wlascicielami, no chyba ze szukasz pracy na chwile...
zdjecie uzytkownika
busa - 2014-12-20 01:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc wszystkim. jaka umowe przedstawiaja w tej firmie? mozna liczyc na umowe o prace? czy zlecenie ? jak przebiega rekrutacja do tej firmy o co pytaja na rozmowie kwalifikacyjnej? z doswiadczeniem zatrudniaja czy bez takze jest szansa? czy oferuja szkolenia dla nowego pracownika? istnieje szansa rozwoju w tej firmie pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fandango Jan Orłowski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fandango Jan Orłowski?
Zadaj pytanie
x