Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Fandango Jan Orłowski Spółka Jawna, właściciel marki Greenpoint


Oceniono 74 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Fandango Jan Orłowski Spółka Jawna, właściciel marki Greenpoint
Domagały 3
30-741 Kraków
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
piksi - 2014-06-11 09:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tam przetrwają tylko Ci, co nie potrafią się przeciwstawiać jak widzą że jest coś nie tak i Ci, co się podlizują...a jak jeszcze sami swoi pracują to już w ogóle będziesz kozłem ofiarnym...aż odechciewa się pracować z zespołem 'samych swoich'. A kierownicy to nie wiem skąd oni ich biorą...bo jednak będąc kierownikiem to trzeba mieć trochę w głowie i dobrze planować pracę zespołu żeby wszystko grało, a niestety tak nie bywa...
zdjecie uzytkownika
bianka - 2014-06-11 15:02:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [piksi - 2014-06-11 09:18:38]:
albo wystarczy mieć odpowiednich znajomych, którzy to stanowisko właśnie kierownicze potrafią załatwić
zdjecie uzytkownika
ihsa - 2014-06-11 16:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bez znajomości ani rusz! całe klany obsadzane są na stanowiskach!
zdjecie uzytkownika
Zzzz - 2014-06-11 20:42:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hehe rozśmieszacie mnie na każdym kroku :D
zdjecie uzytkownika
ihsa - 2014-06-12 10:40:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co w tym niby śmiesznego?
zdjecie uzytkownika
......... - 2014-06-12 19:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ihsa - 2014-06-12 10:40:35]:
Jak to nie wiesz ???? Chociaz jedna ubawiona sie znalazla!!!!! Ktos powiedzial ze nie znosza prawdy w tej firmie i o to pierwsza reakcja!!!!!
zdjecie uzytkownika
syska - 2014-06-18 13:55:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o widzę, że jest wiele przeciwniczek pracy w gp;) najlepiej zmienić pracę, bo tam szkoda czasu i nerwów na taką pracę! tam liczy się tylko kasa i z ludzi robia idiotów i wykorzystują na maksa, zamiast zatrudnić większą liczbę pracowników.
zdjecie uzytkownika
bianka - 2014-06-27 22:22:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [syska - 2014-06-18 13:55:03]:
myślę, że nie tylko ludzie w GP mogą formułować takie tezy. Zastanów się - każda praca wymaga sporych nerwów, to już zależy również od człowieka
zdjecie uzytkownika
krycha - 2014-06-28 14:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bianka - 2014-06-27 22:22:57]:
No to niestety od tej firmy trzymajcie sie z daleka !!!!! W kazdym miejscu pracy trzeba sie wykazywac , starac i byc przygotowanym na wiele i zdazyc sie moze ze ktos to doceni ale ta firma rzadzi sie swoimi prawami i niestety szybko sprowadza twoje ambicje na ziemie pokazujac ci gdzie jest twoje miejsce!!!!!
zdjecie uzytkownika
bianka - 2014-06-28 17:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krycha - 2014-06-28 14:29:48]:
możesz w takim razie napisać do jakich akcji potrafią posunąć się pracownicy tej firmy ? na swoim przykładzie
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2014-07-04 11:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Drogie Panie...Te niesympatyczne osoby które w centrali grzeją swoje tyłki na krzesłach i gapią się beznamiętnie w monitor myślą tylko jakiego by maila wysłać aby szef widział że coś robię. Wiele z nich tak naprawdę niepotrzebnie tam siedzi. Osoby które pracują jako sprzedawczynie robią za sprzątaczki, księgowe, VM,a przy tym jeszcze nieraz muszą naprawiać błędy tych na które Panie sprzedawczynie ciężko pracują!!!!! Aaaaa i trzeba jeszcze pamiętać by nie spóźnić się z niczym bo zjadą jak psa...
zdjecie uzytkownika
zzzzzzz - 2014-07-07 08:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [XXXX - 2014-07-04 11:26:24]:
I tak juz cale lata swietlne!!!!! Wciaz niezmiennie ,"ryba psuje sie od glowy" i nadal pozostaje pytanie dlaczego wlasciciele godza sie na to zeby panie ktore powinny pracowac na idealny wizerunek firmy robia z niej zwykly jarmark pozwalajac sobie na zbyt wiele!!!!!
zdjecie uzytkownika
marla - 2014-07-13 11:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to fakt, niektórzy pracownicy naprawde pozwalają sobie na zbyt wiele...najgorzej to pracować w środowisku samych znajomych, gdzie człowiek bez znajomości jest na szarym końcu...
zdjecie uzytkownika
karbo - 2014-07-13 16:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marla - 2014-07-13 11:21:38]:
najłatwiej byłoby powiedzieć, że w takim razie należy jakoś wpasować się w to środowisko. Ale nie wiem czy tym razem w Fandango taka postawa jest naprawdę warta zachodu...to chyba jakieś zamknięte towarzystwo
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-07-13 22:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karbo - 2014-07-13 16:49:52]:
Witam ! Pracowalam kiedys w fandango dlatego podgladam czasem wpisy swiezych pracownikow i powiem ze liczylam ze w koncu trafie na cos poxytywnego ale chyba sie nie doczekam dlatego powiem wam na pocieche ze tam zawsze cos zgrzytalo ale mysle ze to brak reakcji ze strony wlasciciela nie trudno wymyslic dlaczego .....no przeciez to same baby a w dodatku wszystkie mialy sie za kierowniczki no i jak tu wyczyscic klimaty????? Szyderstwo obluda falsz i wszystko do wyboru do koloru !!!!fakt byly wyjatki wsrod kolezanek dlatego udalo mi sie poznac moze jedna gora dwie normalne jesli mozna tak najkrocej je opisac reszta to zwykly przerost tresci nad forma!!!! Mozna przezyc tam czas jakis ale naprawde trzeba sie mocno zdystansowac i co najwazniejsze nie dac sie zastraszac no i oczywiscie szybko szukac innego miejsca pracy !!!!!! Sa miejsca gdzie nie ma az tyle zmij naraz!!!!!
zdjecie uzytkownika
haku - 2014-07-14 13:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marta - 2014-07-13 22:36:21]:
jeżeli to jest miejsce , w którym naprawdę pracują praktycznie same kobiety to i tak dziw , że Fandango działa tak długo. Mogliby wrzucić tam paru facetów dla uspokojenia i oczyszczenia sytuacji - może by podziałało.
zdjecie uzytkownika
zzzzzz - 2014-07-14 23:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czasem tak jest że w jednym sklepie pracują same żmije, czasem dwie, czasem jedna a czasem żadna. zapewniam że są sklepy gdzie wszystkie dziewczyny są w porządku. to akurat zależy od osób a nie od firmy. kiedy ekipa składa się z normalnych ludzi, z osób które wiedzą do czego służy język wszystko jest dobrze, można naprawdę stworzyć miłą atmosferę. Problem tkwi w tym że nieraz naprawdę się zapiernicza za niewielkie pieniądze. starasz się jak możesz, a i tak jest źle. nigdy się nie dogodzi. Np te durne zmiany aranżacji... zrobisz tak jak na instrukcji a przyjedzie VM i wszystko zmienia bo jej się nie podoba, bo źle, oczywiście z pretensjami nieraz z ryjem bo myśli że może, bo przecież jest wyżej. więc o co chodzi...? to tylko kwestia gustu. nie ma jednego wyznacznika. ile ludzi tyle pomysłów i każdy tak naprawdę jest dobry.
zdjecie uzytkownika
ann - 2014-07-15 07:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zzzzzz - 2014-07-14 23:15:27]:
No coz !!!! Kazdy musi pokazac ze jest niezastapiony !!!! Ciekawi mnie tylko gdzie jest ta mila atmosfera bo napewno nie w krakowie ?! Mysle ze tutaj jest prawdziwa wylegarnia przeciwnosci!!!!!
zdjecie uzytkownika
hanka - 2014-07-15 14:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ann - 2014-07-15 07:04:58]:
mimo tego wszystkiego co piszecie o pracowniczkach greenpointu (za co swoją drogą ktoś powinien się poważnie wziąć) nie uważam aby kierownictwo spisywało się źle. Wręcz przeciwnie cała marka w Polsce się rozwija i sama nazwa firmy też nie jest już anonimowa. Sam fakt, że razem już z franczyzami Greenpoint posiada ponad 70 sklepów w obrębie całej Polski o czymś już świadczy. Jeżeli popracują tylko nad lepszą rekrutacją personelu to myślę, że będą się rozwijać
zdjecie uzytkownika
nina - 2014-07-15 22:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hahaha! Biedronke też wszyscy znają i kochają!
zdjecie uzytkownika
ani tak ani nie - 2014-07-16 22:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Biedronce mają dobrze z tym, że dostają duże bony zakupowe na święta. Jak urodzi się dziecko dostają dużą wyprawkę ... Paczki dla dzieci
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-07-16 23:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ani tak ani nie - 2014-07-16 22:58:36]:
No wlasnie czy To oznacza ze w tej firmie nie ma nic z tyvh rzeczy?! Poniekąd wcale mnie to nie dziwi!!!
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-07-22 11:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie!!! a w jakim sklepie jest lekko...? Pamiętajcie, że gdzieś indziej może byc tylko gorzej!! Każdy ma gorszy i lepszy dzień, jestesmy tylko ludźmi. Nie ma żadnego mobbingu, wykorzystywania, obłudy itp...chyba, że my same nie potrafimy się odnaleźć w pracy grupowej i same sobie wszystko pieprzymy!!
Kasa zawsze na czas, z urlopem nigdy nikt nie robił problemów. Pamiętajcie, że nie musimy się wszyscy lubić tylko wspólpracować, osobiste urazy zostawcie za drzwiami.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-24
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Sieć sklepów odzieżowych Greenpoint do sklepu w CH Arkady Wrocławskie we Wrocławiu poszukuje kandydatów na stanowisko: Sprzedawca - umowa zlecenie Miejsce pracy: CH Arkady Wrocławskie Nr referencyjny: WROCLAW/318/07/2014   WYMAGANIA dośw
zdjecie uzytkownika
kati - 2014-07-22 15:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie można oceniać firmy po jakimś jednym nieudanym personelu. Nie mogę uwierzyć, że we wszystkich sklepach jest zła atmosfera i nikt nie może się dogadać. Tak jak ktoś już napisał, nie ma pracy w której wszyscy się lubią , ważne jest żeby każdy znał swoje miejsce i dobrze wypełniał obowiązki. A jak się patrzy na firmę to wydają się uczciwi pod względem płacenia kasy i dbania o pracownika. A to jest najważniejsze. Jak ktoś potrzebuje dobrej atmosfery to niech się spotka ze znajomymi a w pracy zajmie się pracą
zdjecie uzytkownika
krycha - 2014-07-23 08:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesli moge dodac cos do dwoch powyzszych wpisow to powiem krotko TO WSPANIALE TEORIE ktore wspaniale rozmijaja sie z zyciem!!!! PROSZE WAS WYSLIJCIE OBA WPISY NA SKRZYNKI WSZYSTKICH SKLEPOW a potem przepytajcie z ich tresci !!!!!Dodam jeszcze ze wlasciciele sa w porzadku to my sameutrudniamy sobie zycie!!!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fandango Jan Orłowski Spółka Jawna, właściciel marki Greenpoint
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x