Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Fandango Jan Orłowski

zdjecie uzytkownika
ABC - 2015-01-15 09:10:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maly mis - 2015-01-15 03:05:37]:
O której Agnieszce mowa - z VM-u??!!
zdjecie uzytkownika
byly pracownik - 2015-01-18 11:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maly mis - 2015-01-15 03:05:37]:
w tym momencie sie nie zgodze, ja jako stary pracownik uwazam ze szefowie sa dobrymi ludzi, pracowalam tam samo przed przysciem regionalnych, Dramskich itp. Kasa byla ok i az z checia sie chodzilo do pracy i bez stesu za co dzisiaj dostaniesz zjebke. Czlowiek sie nie bal jak przychodzili szefowie, nie tak jak teraz nie wiadomo zza ktorego krzaka ktos patrzy i cale 8 godzin pod stresem. ciesze sie ze tam juz nie pracuje a szefowie dobrzy ludzie a blad zrobili ze pojawila sie taka osoba jak Dramski.
zdjecie uzytkownika
ala i kot - 2015-01-18 14:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak, Agnieszka Rvm tez nie pracuje...jak czytam o tym ze szefowie to dobrzy ludzie to smieje sie jakas glupia chyba, oni wlasnie takich ludzi zatrudniaja zeby za nich ktos jak pisalas zza krzak nagrywali filmy co sie dzieje na sklepie. prawda jest taka ze przy nowym udzialowcu ktory wykupil cxesc firmy teraz bedzie takich dramskich duzo wiecej bo wynik wynik wynik. jesze wspomnisz moje slowa. zazdroszcze nowej pracy
zdjecie uzytkownika
ketchup - 2015-01-18 19:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ala i kot - 2015-01-18 14:45:45]:
jak by nie pracowała Agnieszka z RVM to już byśmy dostali maila z taką informacją!!! coś mi tu śmierdzi.
zdjecie uzytkownika
ABC - 2015-01-19 19:40:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ketchup - 2015-01-18 19:20:59]:
Ale może Agnieszka jest na okresie wypowiedzenia, dlatego jeszcze nie ma oficjalnej informacji??
zdjecie uzytkownika
ABC - 2015-01-21 12:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No i mamy podziękowanie Agnieszki - czyli wszystko to prawda......
zdjecie uzytkownika
praca - 2015-01-21 15:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może wiecie coś na temat wolnych stanowisk - bo bardzo mnie interesuje czego się można spodziewać tutaj po pracy bo jeśli ejst wolne stanqwoisko z zarobkami na dobrym poziomie to bardzo by był zainteresowany tym wszystkim. Proszę o informacje czego tutaj się można spodziewać. z góry dziękuję za pomoc.
zdjecie uzytkownika
nokia - 2015-01-21 21:54:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ABC - 2015-01-21 12:44:06]:
no właśnie odeszła tak mi przykro. Dlaczego oni nie potrafią docenić takiego pracownika....
zdjecie uzytkownika
kaja - 2015-01-23 23:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a dlaczego zaraz "nie potrafią docenić"? nie bierzesz pod uwagę, że ktoś może chcieć zmienić pracę, bo np. zmienia miejsce zamieszkania, albo mu się tak w życiu poukładało, że nie musi lub nie może pracować?
zdjecie uzytkownika
gocha - 2015-01-24 12:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ä jakaa jest srednia wieku W tej firmie ?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-01-25 20:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
POMÓWIENIE - Art. 212.
§ 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób lub instytucję o takie postępowania, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska lub zawodu, podlega grzywnie lub karze pozbawienia wolności do roku.
§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega karze pozbawienia wolności do lat 2
zdjecie uzytkownika
:-) - 2015-01-26 18:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Co wolno wojewodzie to nie tobie....PANI mAŁGOSIU:-)
zdjecie uzytkownika
kulka - 2015-01-26 21:46:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:-) - 2015-01-26 18:45:29]:
hehe oooo właśnie!
zdjecie uzytkownika
kosa - 2015-01-26 22:26:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
ależ się towarzysko zrobiło i miło :-)))może jakieś spotkanie integracyjne trzeba ustawić i wtedy każdy sobie wyzna szczerą milość;-)) a nie tak...na portalach haha!
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-01-26 22:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [ja - 2015-01-25 20:09:44]:
Szkalowanie opinii pracownika z podaniem szczegółów umożliwiających indentyfikację jest typową"krecią robotą" mającą na celu zaszkodzenie wyżej wspomnianemu. Pytanie, czy Małgosia ma świadomość,że podawanie oczerniających informacji podlega karze? Ktoś nawet podał podstawę prawną. Pani Małgosiu,jadem i zazdrością jedzie na kilometr.Nie pasują godziny pracy lub cokolwiek innego? Pogadaj z Kierownikiem, a nie myśl, że kopiąc pod kimś dołki sama sobie polepszysz sytuację. Nie tędy droga.
zdjecie uzytkownika
Klientka Stała - 2015-01-27 07:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio byłam klientką w tamtym sklepie bardzo lubiłam ten sklep ale ostatnio jak weszłam nikt mnie nie obsłuzyl byly jakies dwie mlode dziewczyny ktore rozmaiwaly ze soba nikt mi nie pomogl w wyborze czegos z nowej kolekcji przykre... nie wroce do tego sklepu.
zdjecie uzytkownika
bańka - 2015-01-27 10:03:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Klientka Stała - 2015-01-27 07:21:42]:
jeśli chciałaś zaszkodzić...:-)to troszkę portale pomyliłaś.
Klienci się tu nie wypowiadają były pracowniku.
zdjecie uzytkownika
mały mis - 2015-01-28 10:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Szkoda ze Agnieszka sie zwolnila..:( nie plujcie jadem Ludzie !
zdjecie uzytkownika
Kraków - 2015-01-28 10:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie czy Pan Kamil to jeszcze wróci? czy juz nie ?
No na premie trzeba pracowac :-)
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-01-28 11:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć mam pytanie Czy są jakieś przyjęcia do Waszych sklepów w Warszwie bądz Krakowie ?? jaka jest stawka ? czy odrazu dostaje sie umowę o pracę czy zlecenie jak tam jest?
Bede Wdzięczny za Odpowiedż
zdjecie uzytkownika
Tosia - 2015-01-28 23:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I bardzo dobrze, ze się Agnieszka zwolniła z tej pseudo firmy, w ktorej połowa krakowskiego personelu chociazby w M1 jest od Jana :D lata tyrania, zero szacunku, a na koniec wielkie zdziwienie Janka :D cóż, jak sie ludzi nie szanuje to odchodzą. teraz wielki A. pewnie szuka kogo to by nie ściągnąć z Lpp za marne grosze. do boju Fandango, do boju Greenpoint! zimy nie ma - niebawem bankructwo! ps. a teraz niech ktos napisze, ze sie myle :D
zdjecie uzytkownika
zniesmaczona - 2015-01-29 12:12:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie no ludzie co sie tu dzieje! Nie odpowiada wam praca to zrezygnujcie a nie szkalujecie czyjas opinie. Bo co? Anonimowosc na to pozwala? Bez wiekszego trudu nawet swiezy fachowiec moze dojsc kto kryje sie po 2 stronie komputera czy innego mobilnego urzadzenia i co wtedy? Sprawa cyqilna w sadzie wygrana jak w banku. Ochloncie troche i zastanowcie sie czy jestescie doroslymi ludzmi czy gowniarzami z podstawowki. Bo knowania za plecami do niczego nie prowadza a tylko psuha opinie wszystkim ktorzy pracuja w firmie. Wam takze.
zdjecie uzytkownika
bąbel - 2015-01-30 10:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Apeluje do wszystkich, przyszłych pracowników. Nie czytajcie tych bezsensownych opinii..To piszą ludzie,którzy traktują swoją rolę sprzedawcy jako zło konieczne i mają do całego świata o wszystko pretensje. Jedynej rzeczy jakiej wymaga firma to świetna obsługa, a jeśli kto się nie nadaje do pracy z ludźmi,niech się nie zatrudnia! proste!
Jest dobrze,dostajemy paczki na święta,nikt nie wykorzystuje ani nie ma żadnego mobbingu...jak to ktoś wypisał... Jesas! Spokojna,rozwijającą się firma. Wszędzie jest tak, że kogoś polubisz bardziej a z innymi dogadasz sie gorzej. I każdy może odejść,nie ma co robić z tego wielkiego ALE. Zawsze można się ze wszystkimi dogadać!!!! Acha! i nie zapominaj ty tam po drugiej stronie komputera, że to dzięki właścicielom masz prace.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-01-22
Żródło: Gowork.pl
Kraków
(małopolskie)
Firma Fandango, właściciel marki Greenpoint poszukuje kandydatów na stanowisko Pracownik magazynu Miejsce pracy: Kraków Nr referencyjny: PM/01/2015   WYMAGANIA umiejętność pracy pod presją czasu znajomość pakietu MS OFFICE wykształcenie min. śred
zdjecie uzytkownika
ee - 2015-01-31 00:23:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
dzieki wlascicielom masz prace..coz za kretynizm! to dzieki nam wlasciciele jezdza lexusami, nie w druga strone! tyramy jak idiotki na sklepie. na zapleczu nawet kanapki nie ma gdzie zjesc. co Ty mi tu piepszysz kolezanko o pieknym greenpoincie. a pisze dlatego, aby kolejne tak jak ja sie nie skusily nie zmienily pracy na gorsza. tak! gorsza! i napisze Ci ze szukam od tygodnia innej abys mi tu bzdur juz nie pisala! przyjedz do mnie i zobacz jakie mamy warunki na sklepie.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-01-31 16:05:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Moja droga jeśli tak bardzo ci sie nie podoba w greenpoit to sobie poprostu zmień pracę, raczej nikt cię nie zmuszal żebyś przyszła tam pracować. A w Pl przecież masz taki szeroki wybór pracy,że napewno wszyscy czekaja z otwartymi rękami na takiego pracownika jak Ty,który myśli ze sprzedawanie w sklepie to tylko stanie parę godz i obsługa klienta,przecież to takie proste i każdy to potrafi,noi sie księżniczka rozczarowała, wiec teraz całemu światu musi sie pożalić;D ludzie naprawdę chorują za parę groszy i nie narzekają bo cieszą sie ze na chleb mają a Ty siedzisz w cieple i bardzo się nie nadwyrężasz. Chcesz jezdzic lexusami, nic nie stoi na przeszkodzie otwórz sobie taka firmę sama, jak stać cię na wiecej to po co pchasz sie za sprzedawcę;D?? Właściciele też są mądrymi ludźmi i musieli sie napracować żeby ta firma sie wybila z nieba im to nie wpadli,więc zastanów sie koleżanko co piszesz
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fandango Jan Orłowski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Fandango Jan Orłowski?
Zadaj pytanie
x