Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Fandango Jan Orłowski


Oceniono 81 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Fandango Jan Orłowski
Domagały 3
30-741 Kraków
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
XXXX - 2014-07-04 11:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Drogie Panie...Te niesympatyczne osoby które w centrali grzeją swoje tyłki na krzesłach i gapią się beznamiętnie w monitor myślą tylko jakiego by maila wysłać aby szef widział że coś robię. Wiele z nich tak naprawdę niepotrzebnie tam siedzi. Osoby które pracują jako sprzedawczynie robią za sprzątaczki, księgowe, VM,a przy tym jeszcze nieraz muszą naprawiać błędy tych na które Panie sprzedawczynie ciężko pracują!!!!! Aaaaa i trzeba jeszcze pamiętać by nie spóźnić się z niczym bo zjadą jak psa...
zdjecie uzytkownika
zzzzzzz - 2014-07-07 08:36:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [XXXX - 2014-07-04 11:26:24]:
I tak juz cale lata swietlne!!!!! Wciaz niezmiennie ,"ryba psuje sie od glowy" i nadal pozostaje pytanie dlaczego wlasciciele godza sie na to zeby panie ktore powinny pracowac na idealny wizerunek firmy robia z niej zwykly jarmark pozwalajac sobie na zbyt wiele!!!!!
zdjecie uzytkownika
marla - 2014-07-13 11:21:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to fakt, niektórzy pracownicy naprawde pozwalają sobie na zbyt wiele...najgorzej to pracować w środowisku samych znajomych, gdzie człowiek bez znajomości jest na szarym końcu...
zdjecie uzytkownika
karbo - 2014-07-13 16:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marla - 2014-07-13 11:21:38]:
najłatwiej byłoby powiedzieć, że w takim razie należy jakoś wpasować się w to środowisko. Ale nie wiem czy tym razem w Fandango taka postawa jest naprawdę warta zachodu...to chyba jakieś zamknięte towarzystwo
zdjecie uzytkownika
marta - 2014-07-13 22:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karbo - 2014-07-13 16:49:52]:
Witam ! Pracowalam kiedys w fandango dlatego podgladam czasem wpisy swiezych pracownikow i powiem ze liczylam ze w koncu trafie na cos poxytywnego ale chyba sie nie doczekam dlatego powiem wam na pocieche ze tam zawsze cos zgrzytalo ale mysle ze to brak reakcji ze strony wlasciciela nie trudno wymyslic dlaczego .....no przeciez to same baby a w dodatku wszystkie mialy sie za kierowniczki no i jak tu wyczyscic klimaty????? Szyderstwo obluda falsz i wszystko do wyboru do koloru !!!!fakt byly wyjatki wsrod kolezanek dlatego udalo mi sie poznac moze jedna gora dwie normalne jesli mozna tak najkrocej je opisac reszta to zwykly przerost tresci nad forma!!!! Mozna przezyc tam czas jakis ale naprawde trzeba sie mocno zdystansowac i co najwazniejsze nie dac sie zastraszac no i oczywiscie szybko szukac innego miejsca pracy !!!!!! Sa miejsca gdzie nie ma az tyle zmij naraz!!!!!
zdjecie uzytkownika
haku - 2014-07-14 13:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [marta - 2014-07-13 22:36:21]:
jeżeli to jest miejsce , w którym naprawdę pracują praktycznie same kobiety to i tak dziw , że Fandango działa tak długo. Mogliby wrzucić tam paru facetów dla uspokojenia i oczyszczenia sytuacji - może by podziałało.
zdjecie uzytkownika
zzzzzz - 2014-07-14 23:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czasem tak jest że w jednym sklepie pracują same żmije, czasem dwie, czasem jedna a czasem żadna. zapewniam że są sklepy gdzie wszystkie dziewczyny są w porządku. to akurat zależy od osób a nie od firmy. kiedy ekipa składa się z normalnych ludzi, z osób które wiedzą do czego służy język wszystko jest dobrze, można naprawdę stworzyć miłą atmosferę. Problem tkwi w tym że nieraz naprawdę się zapiernicza za niewielkie pieniądze. starasz się jak możesz, a i tak jest źle. nigdy się nie dogodzi. Np te durne zmiany aranżacji... zrobisz tak jak na instrukcji a przyjedzie VM i wszystko zmienia bo jej się nie podoba, bo źle, oczywiście z pretensjami nieraz z ryjem bo myśli że może, bo przecież jest wyżej. więc o co chodzi...? to tylko kwestia gustu. nie ma jednego wyznacznika. ile ludzi tyle pomysłów i każdy tak naprawdę jest dobry.
zdjecie uzytkownika
ann - 2014-07-15 07:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zzzzzz - 2014-07-14 23:15:27]:
No coz !!!! Kazdy musi pokazac ze jest niezastapiony !!!! Ciekawi mnie tylko gdzie jest ta mila atmosfera bo napewno nie w krakowie ?! Mysle ze tutaj jest prawdziwa wylegarnia przeciwnosci!!!!!
zdjecie uzytkownika
hanka - 2014-07-15 14:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ann - 2014-07-15 07:04:58]:
mimo tego wszystkiego co piszecie o pracowniczkach greenpointu (za co swoją drogą ktoś powinien się poważnie wziąć) nie uważam aby kierownictwo spisywało się źle. Wręcz przeciwnie cała marka w Polsce się rozwija i sama nazwa firmy też nie jest już anonimowa. Sam fakt, że razem już z franczyzami Greenpoint posiada ponad 70 sklepów w obrębie całej Polski o czymś już świadczy. Jeżeli popracują tylko nad lepszą rekrutacją personelu to myślę, że będą się rozwijać
zdjecie uzytkownika
nina - 2014-07-15 22:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hahaha! Biedronke też wszyscy znają i kochają!
zdjecie uzytkownika
ani tak ani nie - 2014-07-16 22:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W Biedronce mają dobrze z tym, że dostają duże bony zakupowe na święta. Jak urodzi się dziecko dostają dużą wyprawkę ... Paczki dla dzieci
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-07-16 23:06:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ani tak ani nie - 2014-07-16 22:58:36]:
No wlasnie czy To oznacza ze w tej firmie nie ma nic z tyvh rzeczy?! Poniekąd wcale mnie to nie dziwi!!!
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-07-22 11:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie!!! a w jakim sklepie jest lekko...? Pamiętajcie, że gdzieś indziej może byc tylko gorzej!! Każdy ma gorszy i lepszy dzień, jestesmy tylko ludźmi. Nie ma żadnego mobbingu, wykorzystywania, obłudy itp...chyba, że my same nie potrafimy się odnaleźć w pracy grupowej i same sobie wszystko pieprzymy!!
Kasa zawsze na czas, z urlopem nigdy nikt nie robił problemów. Pamiętajcie, że nie musimy się wszyscy lubić tylko wspólpracować, osobiste urazy zostawcie za drzwiami.
zdjecie uzytkownika
kati - 2014-07-22 15:38:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie można oceniać firmy po jakimś jednym nieudanym personelu. Nie mogę uwierzyć, że we wszystkich sklepach jest zła atmosfera i nikt nie może się dogadać. Tak jak ktoś już napisał, nie ma pracy w której wszyscy się lubią , ważne jest żeby każdy znał swoje miejsce i dobrze wypełniał obowiązki. A jak się patrzy na firmę to wydają się uczciwi pod względem płacenia kasy i dbania o pracownika. A to jest najważniejsze. Jak ktoś potrzebuje dobrej atmosfery to niech się spotka ze znajomymi a w pracy zajmie się pracą
zdjecie uzytkownika
krycha - 2014-07-23 08:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jesli moge dodac cos do dwoch powyzszych wpisow to powiem krotko TO WSPANIALE TEORIE ktore wspaniale rozmijaja sie z zyciem!!!! PROSZE WAS WYSLIJCIE OBA WPISY NA SKRZYNKI WSZYSTKICH SKLEPOW a potem przepytajcie z ich tresci !!!!!Dodam jeszcze ze wlasciciele sa w porzadku to my sameutrudniamy sobie zycie!!!!
zdjecie uzytkownika
jam - 2014-08-04 22:58:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
I jak tam po ATK? :-)
zdjecie uzytkownika
Zzzz - 2014-08-04 23:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektórzy dostaną po głowach, a niektórym się upiecze - norma :)
zdjecie uzytkownika
bela - 2014-08-05 07:16:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam tej firmy nikomu!!!! To miejse dla wazeliniarzy!!!!!
zdjecie uzytkownika
kinga - 2014-08-05 19:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jam - 2014-08-04 22:58:33]:
u mnie w regionie super jesteśmy najlepsi hura :-)
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-08-07 08:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hahahaha a w czym?????
zdjecie uzytkownika
niunia - 2014-09-12 10:57:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co sie stało z mariuszem bulikiem?
zdjecie uzytkownika
nova - 2014-09-13 01:20:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a komu trzeba się "podlizywać" i co dzięki temu można osiągnąć? może zacznę to robić:):):)
zdjecie uzytkownika
bianka - 2014-09-17 20:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak z wynagrodzeniami i umowami w firmie? możecie coś więcej powiedzieć? W większości ogłoszeń jest informacja o umowie zlecenie, czy to znaczy że nikt nie pracuje na umowe o prace? I jaka jest atmosfera w pracy w greenpointcie w Warszawie, jest ktoś kto obecnie pracuje i może się podzielić informacjami?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-10-20
Żródło: Gowork.pl
Lidzbark Warmiński
(warmińsko-mazurskie)
Sieć sklepów odzieżowych Greenpoint do sklepu w Galerii InBag w Bartoszycach poszukuje kandydatów na stanowisko: HOSTESSA – roznoszenie ulotek Miejsce pracy: Bartoszyce     Poszukuje pilnie hostess do roznoszenia ulotek w nowo otwartej galerii
zdjecie uzytkownika
miśiek - 2014-09-18 10:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [bianka - 2014-09-17 20:55:05]:
nie znam osoby, która pracuje na umowę zlecenie, a już pracuję naście lat w firmie. To zależy od kierownika czy umie utrzymać dobry zespól w fajnej atmosferze.
zdjecie uzytkownika
ONA - 2014-10-03 22:02:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie zgadzam się że atmosfera zależy od kierownika - zależy od całej załogi, od każdej osoby indywidualnie. Czasem to właśnie kierownik jest w stanie schrzanić zespół.Czasem źle się pracuje z klientami którzy:
-sami nie wiedzą czego chcą
-traktują jak szmatę
- udają że Cie nie widzą, potykając się prawie o sprzedawcę
- mówią do ciebie odwracając się plecami a ty masz za nim chodzić jak piesek
oczywiście nic nie można powiedzieć, nawet delikatnie zwrócić uwagi że tobie też należy się szacunek bo będzie skarga do dyrekcji. Firma tego uczy klientów- tego że można gnoić sprzedawcę.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fandango Jan Orłowski
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x