Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Fandango Jan Orłowski Spółka Jawna, właściciel marki Greenpoint


Oceniono 64 razy
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 15 osób
zdjecie uzytkownika
awyk - 2014-03-26 22:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę ,że ktoś tutaj ma problem z czytaniem ze zrozumieniem.Nie powiedziałam,że kierownik się obija, bo wiem jakie ma zajęcia, ale jest również pracownikiem i też może ruszyć swoje 4 litery żeby chociażby poskładać rzeczy na sklepie. Zapraszam do Białegostoku w dniu kiedy kierowniczka pracuje ,a sama przekonasz się ,że struga wielką pani kierownik w momencie kiedy sklep aż prosi się o ułożenie.Nikt jej nie płaci za plotkowanie przy herbatce czy latanie po ciasteczka.
zdjecie uzytkownika
Beti - 2014-03-27 17:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kierownik to nie super praca- wymaga a raczej powinna wymagać większego zaangażowania, większego wysiłku i lepszej znajomości wszystkiego czego wielu kierowniczkom brakuje.Czemu? Bo niestety ale w tej firmie jest tak że nie ma co liczyć na awans dziewczyny która pracując jako sprzedawczyni nauczyła się wszystkiego. Zazwyczaj zatrudnia się kierowników po znajomości- które nie maja pojęcia o tym jak funkcjonuje firma. Więc branie się do pracy czy też wykazanie się w czymkolwiek jak wcześniej pisała ''gocha'' nie ma żadnego znaczenia jeśli chodzi o awans.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-03-27 18:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sa jeszcze inne sposoby by zostac kierowniczka lub kims wiecej ale o tym najlepiej wie Krakow !!!!!!
zdjecie uzytkownika
kinia - 2014-03-27 18:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
WYKAZYWAC SIE DOBRA PRACA I ZAANGAZOWANIEM PRZY KIEROWNICZCE? Ktora jest najlepsza w tym co robi i nie daj Boze okazac sie moze ze jestes od niej lepsza to zbyt ryzykowne !!!!!! Mozesz miec przerabane i narazic sama siebie na stres i niechec do pracy i ludzi!!!!! Wiec nie mam pojecia czym mozna sie wykazac w tej firmie chyba tylko .......ale to juz kazda z nas wie!!!!!
zdjecie uzytkownika
awyk - 2014-03-27 20:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dokładnie, grunt ,że została kierowniczką. I to nieważne ,że zwykły sprzedawca musi wszystkiego uczyć tego mongoła i odwalać całą robotę za nią. Porażka jakaś
zdjecie uzytkownika
kasia - 2014-03-29 12:18:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaglaskac miało być! Przepraszam
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-03-29 22:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [awyk - 2014-03-27 20:05:10]:
Że niby Ty uczyłaś? Piknij się w głowę!! Pozbieraj już swoją urażoną dumę, bo i tak ludzie na około wiedzą za co wyleciałaś, ale chyba nie chcesz, żeby i tu było napisane za co, więc lepiej zamilknij i idź po rozum do głowy, bo jak widać jego Ci właśnie brakuje!!
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-03-29 22:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Puknij się w głowę" miało być
zdjecie uzytkownika
kama - 2014-03-30 07:17:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-03-29 22:51:57]:
Z calym szacunkiem ale bierzesz mnie za kogos innego !!!! Nie zapominaj ze ta firma to nie tylko jeden sklep i jedno miasto dlatego nim zaczniesz kogos obrazac sama stukinij sie glowe!!!!!! Ale dzieki swojej wypowiedzi dalas pelny obraz wszystkiego co dzieje sie w firmie!!!!!!
zdjecie uzytkownika
hyas - 2014-03-30 23:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz, przykre jest to,że każdemu gadasz głupoty o starych pracownikach.Jednakże chciałam Ci przypomnieć,że nigdy nie było na sklepie takich sytuacji do czasu aż pojawiła się nowa kierownik i jej "spółka". Gadasz jakieś głupoty o nas ludziom,którzy się śmieją z Ciebie i z tych bzdur jakie wymyślasz! Ja się mogę puknąć w głowe ,ale Tobie zalecam porządne leczenie bo widzę,że kompletnie Ci odbiło. Szkoda jedynie sklepu, bo ucierpiał na zmianie załogi.
zdjecie uzytkownika
ooooo - 2014-03-31 17:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyno czy z toba jest wszystko w porzadku ? Potrafisz czytac ze zrozumieniem ? Jeszcze raz powtarzam mylisz mnie z kims kto dal ci sie we znaki! Ja nadal pracuje w tym gniezdzie zmij dlatego na tym zakoncze z toba dyskuje!!!!!
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-03-31 20:45:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Żałosne to jest, strona jest poświęcona opinii o pracodawcy a nie o obecnych czy byłych pracownikach, zastanówcie się trochę nad tym co wypisujecie
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-03-31 21:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZALOSNA JEST CALA TA FIRMA !!!!!!
zdjecie uzytkownika
zocha - 2014-04-01 22:07:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieje się bardzo źle!!! od regionalnej nie można uzyskać pomocy
zdjecie uzytkownika
xxxxx - 2014-04-02 10:56:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Mysle ze opinie na temat pracodawcy zostaly wyczerpane!!!! Niestety wiele negatywnych wpisow swiadczy o tym ze NIE WARTO NISZCZYC SWOICH AMBICJI ZACZYNAJAC PRACE W GREENPOINT !!!!!!
zdjecie uzytkownika
Greenpointka - 2014-04-03 21:20:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
wiecie co?tak sie zastanawiam ile jest w tym wszystkim prawdy...pracuje w tej firmie od ok 2 lat, i zostalam kierownikiem w drodze awansu,pracowalam jako sprzedawca w innym sklepie takze mysle ze wszystko zalezy od nas i wiele opini jest przesadzonych bo naprawde wiele zalezy od nas.W moim sklepie nie ma mowy o jakiej kolwiek zawisci mam swietny zespol i nie wyobrazam sobie sytuacji o ktorych piszecie.Owszem nie zarabiamy kroci ale gdzie indziej jest o wile gorzej!A pracy nie ma az tyle zeby sobie rekawy powyrywac a chyba kazdej z nas czas szybciej leci gdy cos robimy a nie siedzimy natylkach te wszystkie opinie chyba pisza osoby ktore przypadkiem zostaly sprzedawcami bo gdy ktos jest prawdziwym sprzedwca praca w tej firmie bedzie mu odpowiadac.A i osoby z gory centrali sa bardzo pozytywnie nastawione do pracownikow,czasem trafisz na czyjs zly dzien ale kazdy z nas go ma...takze zastanowmy sie troche i szanujmy to co mamy bo wszedzie dobrze gdzie nas nie ma...:)))
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-04-04 00:15:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i chwala ci za to ! Oznacza to ze jestes jedna z niewielu ktorej w zyciu nic nie przeszkadza i postrzega swiat tak jak chce!Twoj sposob wyrazania mysli, budowa zdan i slownictwo strasznie przypomina mi dziewczyne ktora tez bez wiekszego trudu zostala kierowniczka! Tyle ze wypromowala ja na to stanowisko wplywowa osoba a bylo to jakies 10 lat temu! Z toba pewnie bylo podobnie ! Ona tez zyla w przekonaniu ze ma zgrany zespol i w ogole nigdzie nie widziala problemu! Patrzyla na wszystko przez pryzmat swojego szczescia!!!! A to bardzo znieksztalca prawde!!!!! Zakladajac ze jeszcze pracuje zastanawia mnie ile juz wymienila tych szczesliwych zespolow?prosze nadal patrzec przez rozowe okulary i zastanowic sie czy wypowiadac sie za kogos to nie jest zbyt ryzykowne i przede wszystkim widziec wiecej niz by sie chcialo!!!!!
zdjecie uzytkownika
Artur - 2014-04-05 09:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja już nie wiem w co wierzyć, sporo osób nie polecało pracy w Greenpoint, a teraz jednak pojawiła się pozytywna opinia, może nie jest tak źle.
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-04-05 16:46:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taaaa!!!!! Facetowi to bedzie najlepiej!!!!! A moze to lek na cale zlo?
zdjecie uzytkownika
yuyuy - 2014-04-05 22:01:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
(usunięte przez administratora)Mnie opisała laska że mam około 160 wzrostu a w rzeczywistości mam 180 gdzie tu jest prawda...dużo by tu można było wypisywać. Dlaczego nie dadzą nam podwyżki wtedy by nas docenili a my byśmy lepiej pracowały. oj szkoda gadac na temat tej firmy
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-04-06 09:18:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zuza - 2014-04-05 16:46:32]:
Tak sobie myśi że masz racje! Facet nie dałby sobie w kasze dmuchać! a przydałoby się żeby ktoś nimi potrzepal bo niczego i nikogo się nie boją! Mam pytanie czy ktoś się z nimi sądził ?
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-04-06 09:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaska - 2014-04-06 09:18:16]:
a ty chcesz sie z nimi sadzic?????? daj znac
zdjecie uzytkownika
kaska - 2014-04-07 10:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przykro mi ja nie wykorzystałam swojej szansy a miałam twarde argumenty tak określił je adwokat! Niestety dobrze byłoby mieć chociaż jednego świadka tak dla pewności żeby papuga niczego nie mogła podważyć! To tak w skrócie! I wiesz gdzie był problem żadna ale to żadna się nie zgodziła a ja trochę wymiękam! Wszyscy wolimy wylewać żale ale jak przyjdzie zadziałać no to okazuje się że wszystkim to się podoba! Jak się domyślasz wolałam zmienić pracę! Miałam już dość patrzenia na to jak ta firma traktuje człowieka zwłaszcza nowego! Teraz z perspektywy czasu żałuje że odpuściłam mimo że byłabym pewnie jedyna na tej wojnie! a z drugiej strony w imię czego miałabym tracić czas nerwy ?nie pracowałam w zespole fajnych babek to przykre ale one przychodziły do pracy tylko po to by obgadywac się wzajemnie! To dla nich miałabym zmieniać warunki pracy! Przecież one do dzisiaj nie wiedza nic o swoich prawach! Dlatego że ja tego nie zrobiłam ciekawi mnie czy ktoś jednak okazał się być wytrwały w postanowieniu!
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-04-09 11:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kaska - 2014-04-07 10:45:15]:
Hej znam twoj bol !!!!! Ludzie wola tylko uzalac sie nad soba!!!!!! ale to chyba wada kazdego polaczka!!!!!!Nie dziwie sie ze zmienilas prace to bylo najlepsze rozwiazanie!!!!! Przeczytalam w powyzzych postach wzmianke o mobbingu i zadnego odzewu!!!!! Ludzie to tchorze!!!!
zdjecie uzytkownika
kika - 2014-04-10 20:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie masz racji...............wpisy z mobbingiem wykasowali!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Fandango Jan Orłowski Spółka Jawna, właściciel marki Greenpoint
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x