Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Greenpoint S.A.

zdjecie uzytkownika
patriota - 2015-11-15 20:09:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@erg - raczej obsługę komputera zna każdy, więc nie jest to jakiś trudny wymóg do osiągnięcia tak samo jak znajomość angielskiego.
zdjecie uzytkownika
Morg - 2015-11-17 12:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poznał już ktoś nowego rks-a co jest za M.? I co się z nią stało?
zdjecie uzytkownika
walek - 2015-11-18 00:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja nie poznałem, ale mam nadzieję, że poznam bo właśnie będę aplikował do was :) fajnie, że poszukujecie nowych ludzi, to znaczy, że firma się rozwija
zdjecie uzytkownika
Onaaaa - 2015-11-19 23:35:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wie nikt - oficjalnie na L4 ale ponoć Andrzej dał jej wypowiezdzenie - za co ? Nie wie nikt ...
zdjecie uzytkownika
izaa - 2015-11-20 20:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W końcu przejrzał na oczy!Dość spiskowania za plecami pracowników i obrabiania pracownikom tyłków,knucia za plecami i podburzania zespołu...Ogólnie praca sama w sobie nie jest zła,ale jedna osoba skutecznie potrafiła na mieszać...
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-11-21 12:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [izaa - 2015-11-20 20:48:24]:
O tak, dobrze napisane - a jeszcze bym dodała sposób w jaki Pani M. się wyrażała - w każdym zdaniu kilka przecinków typu: kur.. - gdzie profesjonalizm??? - bluzgała jak menel pod budką z piwem i jeszcze mówiła, że nie przestanie bo bardzo lubi przeklinać!
zdjecie uzytkownika
izaa - 2015-11-21 22:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
..tak to było tak prostackie że,aż wstyd.. niby osoba na takim poziomie a słoma z butów wystaje!!!!!Zrobiła mi niezłe jazdy w tej firmie,chociaż powodu nie miał,dlatego nie żal mi jej w ogóle!
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2015-11-22 21:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A my bardzo żałujemy ze jej nie ma. Zawsze we wszystkim pomagala, pracowała razem z nami i dużo nauczyła. Czasem w nerwach przeklęta ale kto by nie klął kto miał tyle obowiązków i taka odpowiedzialność. Na nas nie klęła i była miła, zawsze na nią mogliśmy liczyć. Bardzo ja lubimy i szkoda ze jej nie ma:(
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-11-22 21:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [izaa - 2015-11-21 22:41:15]:
Cześć Iza, a napiszesz co za jazdę Ci zrobiła?
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-11-23 22:13:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktos wie jaka jest Rks Anna N?
zdjecie uzytkownika
kra - 2015-11-23 22:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się z Żanetą - każdy czasem przeklnie lub użyje ostrzejszego słowa, szczególnie gdy ma do tego powody i uzywa tych słów jako "przecinka". A sam Pan dyrektor handlowy A.D ma na biurku karteczkę z napisem "zakaz zawracania [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] quot; - czy jemu to przystoi? Czy to jest profesjonalne?
zdjecie uzytkownika
anty - 2015-11-24 20:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ostre słowa to ostre słowa - ale tekst, że nie powinyśmy się stresowac TK skoro dobrze obsługujemy tak samo jak się nie stresujemy dawaniem du.. dla męża bo też na pewno robimy to dobrze, a jak coś się robi dobrze, to się przy tym nie stresuje... No błagam Was? To jest normalne - chyba nie! I ona nie przeklinała czasem, tylko ciągle. Kazała sobie na przykład wysr.. z du.. klientów kiedy były małe utargi! To też nie jest normalne ....
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-11-25 23:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos potrafi powiedziec cos na temat Rks Anny N? Dziewczyny powiedzcie cos?
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-11-26 09:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karola - 2015-11-25 23:17:23]:
Mało z nią miałam do czynienia, bo to nie mój region, ale z tego co było mi dane wywnioskowałam, że jest najbardziej kumatą i ogarniętą osobą w firmie - wie i umie najwięcej - inni regionalni uczyli się u niej, więc to o czymś świadczy. A co do charakteru to nie mam pojęcia :)
zdjecie uzytkownika
karola - 2015-11-26 15:40:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oki :-) dzieki za info.
zdjecie uzytkownika
oszukana - 2015-11-27 21:56:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od kilku dni szukałam portalu, na którym mogłabym napisać jak zostałam oszukana i potraktowana przez tę firmę i Pana Michała RKS. Otóż 2.11 przeszłam rozmowe rekrutacyjna z Panią M na sprzedawcę w Warszawie. Zostałam przez nią wybrana, dostałam skierowanie na badania i je zrobiłam. zwolniłam się z dotychczasowej pracy bez wypowiedzenia za porozumieniem stron i czekałam na informacje o szkoleniu i terminie rozpoczecia pracy. Gdy nic nie przychodziło zadzwoniłam pod numer Pani M i odebrał Pan Michał. Oznajmił, ze dla niego decyzje Pani M mają zerowe znaczenie. jak udało mi się ustalić - zatrudnił swoje koleżanki z poprzedniej pracy, a ja zostałam nawet bez możliwości przejścia na "Kuroniówkę". Za takie bezduszne traktowanie ludzi, firma powinna płacic ogromne odszkodowania.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-11-28 09:34:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [oszukana - 2015-11-27 21:56:58]:
To standard w tej firmie - ludzi traktuje się jak śmieci - współczuję sytuacji i życzę szybkiego znalezienia pracy!
zdjecie uzytkownika
:-( - 2015-11-28 15:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szok!!! Wspolczuje Ci bardzo!! Magda zasluzyla na to,co ja spotkalo. Traktowala ludzi jak smieci,jak robale-nie ten to inny przyjdzie na wolne miejsce.. awansowala kogo chciala,a doswiadczonych pracownikow pozostawiala bez mozliwosci rozwoju. Moze obecny regionalny uporzadkuje balagan po poprzedniczce i naprawi reputacje firmy. Pan Andrzej o wielu rzeczach nie wiedzial. M nie widziala potrzeby przekazywania mu istotnych informacji. Warszawa zasluguje na szczegolna uwage i nowy RKS powinien sie dobrze przyjrzec,co sie dzieje na sklepach. Czekam na efekty i chetnie uscisne mu reke,jesli uda mu sie zapanowac nad sklepami
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-11-28 19:57:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:-( - 2015-11-28 15:51:54]:
A co z Tą Warszawą nie tak? :-)
zdjecie uzytkownika
michalina - 2015-11-28 19:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:-( - 2015-11-28 15:51:54]:
uuu W warszawie coś nie tak :-)
zdjecie uzytkownika
Żanet - 2015-11-30 17:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [:-( - 2015-11-28 15:51:54]:
Ale zaraz zaraz, ja po wpisie "oszukanej" nie widze winy po stronie Pani Magdy....
zdjecie uzytkownika
Lila - 2015-11-30 18:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wow..co ja czytam. Szkoda, ze tak późno się zmienił RKS bo to własnie przez nia odeszłam. Miałam fajny zespół no i sporo lat pracy. Doprowadziła do sytuacji, że zaczęłam sie bać o siebie i po prostu odeszłam.
Nie powiem bo brakuje mi atmosfery...tej naszej sklepowej, było fajnie u nas
Może nowy rks wyprowadzi reputacje na prostą.
zdjecie uzytkownika
olga - 2015-12-01 18:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie ona jedna! !!!! Ona jedynie na wieksza skale! !!!! Ale to domena tej firemki! !!!
zdjecie uzytkownika
Michał - 2015-12-02 12:46:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [oszukana - 2015-11-27 21:56:58]:
Idź z tym do Sądu Pracy. Masz sprawę wygraną w 100%. Umów, nawet tych ustnych, trzeba dotrzymywać. Spokojnie wywalczysz odszkodowanie. Szczególnie, jak masz wszelkie dokumenty z firmy Greenpoint (skierowanie do lekarza itp.)

Powodzenia koleżanko.
zdjecie uzytkownika
och - 2015-12-04 18:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można znaleźć u nich zatrudnienie nie tylko na sprzedawcę, ale również na specjalistę ds. obrotu towarowego. Zapewniona jest umowa o pracę, ale wymagają zaawansowanej znajomości excela.
zdjecie uzytkownika
OLA - 2015-12-16 17:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś już może poznał nowego regionalnego Michała R..?
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-12-16 20:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja w tym tygodniu bylam u nich w salonie,sa wyprzedaże,maja bardzo ajne damskie ubrania, kupilam swietna pluzeczke za niecale 40 złotych,panie sa bardzo mile i pomocne
zdjecie uzytkownika
OLA - 2015-12-23 17:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie znać czy ktoś poznał rks Michała? jak sie z nim układa współpraca?
zdjecie uzytkownika
3456789 - 2015-12-28 18:06:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, z tego co sie oreitnuje to teraz w firmie Greenpoint S.A. poszukuja miedzy innymi specjalsity do spraw obrotu towarowego czy magaznyiera w Krakowie
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-12-28 18:37:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
A kto wiec co stało się z Andrzejem ? Dlaczego odszedł?
zdjecie uzytkownika
iza - 2015-12-31 14:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie byla juz praca i po kazdym razie jest jak nowa nic sie z nia nie stało, poza tym moze inne rzeczy sa mniej trwalsze zalezy jaki materiał
zdjecie uzytkownika
izaaa - 2016-01-14 12:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziewczyny,powiedzcie jaki jest nowy rks,jak się z nim pracuje?
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-01-16 20:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny aplikowalam na stanowisko sprzedawcy do salonu,mam dosiwadczenie, w ofercie napisali,ze oferuja umowe o pracę, czy faktycznie tak jest,czy moge tam wiecej zarobić niz 1800 brutto, zalezy mi takiej informacji,
zdjecie uzytkownika
kuku - 2016-01-18 20:59:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iza - 2016-01-16 20:50:53]:
1350 na rękę płacili jeszcze parę miesięcy temu, teraz pozmieniały się władze w firmie, więc jak jest ciężko powiedzieć... nie sądzę żeby dawali więcej...
zdjecie uzytkownika
bianka - 2016-01-18 21:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [iza - 2016-01-16 20:50:53]:
jako sprzedawca rzecz jasna możesz mieć opcje na to , że zarobisz ponad 2 tysiące. Niemniej nie licz na dużo więcej. To jest dobre miejsce jako robota przejściowa
zdjecie uzytkownika
:) - 2016-01-19 20:36:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Żaneta - 2015-11-12 17:30:51]:
Zgadzam się z koleżanką. Pracuje w tej firmie już troszkę i nigdy nie narzekałam, w każdej pracy wymagają, wiadomo trzeba wywiązywać się ze swoich obowiązków jak w każdej innej pracy. Polecam tą firmę :)
zdjecie uzytkownika
dsene - 2016-01-21 13:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@:) nie sposób się z Tobą nie zgodzić, jeżeli pracownik poprawnie pracuje i nie obija się to nie będzie miał źle, jako sprzedawca bowiem zarobi 2000 może czasem i więcej.
zdjecie uzytkownika
mika - 2016-01-21 22:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponawiam pytanie koleżanki: "A kto wiec co stało się z Andrzejem ? Dlaczego odszedł?"
zdjecie uzytkownika
nmn - 2016-01-22 14:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [dsene - 2016-01-21 13:46:25]:
ciekawe gdzie tyle zarabia? :DD
zdjecie uzytkownika
kentucky - 2016-01-23 13:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, wrócę do głównego tematu bo jestem ciekawy jaka atmosfera i warunki panują w Kielcach w Greenpoincie. wiem ze dają umowę o pracę i jak na swietokrzyskie ok płacą, ciekawe czy są benefity jakieś
zdjecie uzytkownika
zadowolona - 2016-01-24 13:14:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co jestem kierownikiem już pare dobrych lat. Do tejfirmy nie dostałam się po znajomości. Premie sa zalezne od utargu i wierzcie potrafia byc piekne, potrzebny zespół i zaangażowanie. Praca na wyskoim poziomie a nie obijanie sie. Wybaczcie ale jeśli dla kogos problemem jest TK to znaczy ze sam wie ze zle pracuje ..pracujesz dobrze masz dobry wynik TK. Masz dobry wynik TK przenosi sie to na obroty i masz PREMIE.Pracuje tu pare lat nigdy nam nie zabrali premi za inwentaryzacje. Ale kochane trzeba pilnować towaru , sprawdzac klipsy....Jak byscie miały własna firme i skelpy by miały duże braki towaru to co płaciłybyście za to???!!! Bez jaj... Za duzo w tych czasach księzniczek z dwiema lewymi rekami i ambicjami zarobków za 2 tys bez doświadczenia . Najlepiej nic nie robić , grafik zeby był pod Ciebie bo masz jpge, fryzjera, i 1000 innych wymówek. Prosze Was...
zdjecie uzytkownika
lewir - 2016-01-25 14:09:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@kentucky, nie zawsze jest ta umowa o prace najwyraźniej, teraz dla przykładu Greenpoint poszukuja sprzedawcy w Kielcach i już w tytule ogłoszenia zaznaczyli, ze jest umowa zlecenie.
zdjecie uzytkownika
! - 2016-01-27 10:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ciekawe kto usuwa posty - pisałam, że na rękę firma daje sprzedawcom 1350zł, a kierownikom 1750zł lub 1850zł - skąd różnica - nie wiem ? Janku skoro się wstydzisz, że tyle płacisz i każesz usuwać takie posty, podnieś ludziom wypłaty! To jest rozwiązanie! A nie usuwanie prawdziwych postów!
zdjecie uzytkownika
Marlena - 2016-01-29 08:36:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [! - 2016-01-27 10:03:36]:
Dziewczyny,zarabia się na st.sprzedawcy 1350 zł na rękę.Praca jak praca,jeśli zespół jest zgrany i ma się chęci do pracy a nie tylko do stania i plotkowania,idzie wytrzymać.Płace małe jak na taką odpowiedzialność,no ale cóż...Jak ktoś myśli,że w takiej pracy tylko się "stoi i dobrze wygląda" no to raczej długo nie popracuje.
zdjecie uzytkownika
bnmh - 2016-02-01 21:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiadomo, że zarobki na stanowisku sprzedawcy nie będą wysokie, więc to 1350 zł na rękę to raczej standard jest @Marlena. Ale tak jak mówisz - ważne, by zespół zgrany i chęć do pracy była. Akurat teraz szukają wielu sprzedawców. Fajnie, że można się zatrudnić np. na zlecenie, gdy jest się studentem i chce pogodzić studia z pracą czy też np. na cały etat z umową o pracę.
zdjecie uzytkownika
Inna 3 - 2016-03-02 15:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasa marna czy robisz 2 czy 10 lat... premie czasami są ale raczej po kilkadziesiąt złotych, bardzo rzadko więcej... Obowiązków mnóstwo, po pracy żyjesz nadal pracą, kierownik grafik robi pod siebie... zero pochwał, super tajny klient porażka...
Odradzam!!!
zdjecie uzytkownika
Inna 3 - 2016-03-02 15:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasa marna czy robisz 2 czy 10 lat... premie czasami są ale raczej po kilkadziesiąt złotych, bardzo rzadko więcej... Obowiązków mnóstwo, po pracy żyjesz nadal pracą, kierownik grafik robi pod siebie... zero pochwał, super tajny klient porażka...
Odradzam!!!
zdjecie uzytkownika
ARleta - 2016-03-11 13:53:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale super fajny klient to co to oznacza @inna 3? Bo nie do końca sobie imaginuje o co może chodzić, z tego co ja wiem o greenpoint to jest lepiej niż mówisz
zdjecie uzytkownika
Lala - 2016-04-02 21:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No a co z tajnym klientem,był u kogoś ostatnio? A może już zrezygnowali z tych ankiet,wiecie coś?
zdjecie uzytkownika
grazia - 2016-04-02 21:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam opinie o pracy w GREENPOINT i nie wiem kto pisze obiektywnie @zadowolona myślę, że masz sporo racji chce się zarabiać to trzeba pracować za marudzenie nikt nie płaci

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Greenpoint S.A.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Greenpoint S.A.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert