Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o eniro

Pracowałeś w firmie eniro i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Juz nie w eniro - 2013-05-06 16:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasem jako były już pracownik przeglądam fora o firmie i nigdy nie dodałem żadnego komentarza ale niestety tym razem muszę ponieważ ostatni wpis dodała osoba kompletnie nie będąca w temacie albo ktoś kto ma zadanie wybielać te wpisy. Wszystko co jest tu napisane o pani (usunięte przez administratora) to nie tylko prawda ale o wiele za mało co można powiedzieć o niej. Sama nic kompletnie nie robi a traktuje wszystkich jak śmieci. Obrażanie konsultantów jest codzienną czynnością . Ja cieszę sie że już nie muszę być poniżany . A Ekipę pozdrawiam. Świetni ludzie!
zdjecie uzytkownika
byla_eniro - 2013-05-17 15:37:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ekipe pozdrawiam - naprawde takich kolegow i kolezanek z pracy to nam mogli pozazdroscic - ze swieczka takiego teamu szukac, a co do przelozonych ja nic do nich nie mam - robia co do nich nalezy a to ze wymagaja - taka ich rola...
zdjecie uzytkownika
już nie w eniro - 2013-05-19 13:52:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wymagać trzeba też od siebie , a nie prywata cały dzień i leżenie na kocyku , paznokcie itd :) Kto tam pracował to wie o czym piszę.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-20 13:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie natknąłem się na ciekawą ofertę z firmy eniro. Napisze ktoś jak na dzień dzisiejszy przedstawia się atmosfera w pracy? Jak kontakty z szefem, pójdzie czasem pracownikowi na rękę i zrozumie człowieka? Są jakieś możliwości awansu, czy też rozwoju na przykład w postaci szkoleń? Z góry dziękuję za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek W. - 2013-05-21 15:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem przez dwa lata, uważam, że nie ma pracy idealnej. Akurat w Eniro pracowało mi się bardzo fajnie. Po pierwsze szkolenia na wysokim poziomie, tak że jak nie masz pojęcia o sprzedaży i potem trafiasz na klienta, to masz narzędzia i wiedzę, jak zagadać i jak zdobyć kontrakt. Druga sprawa to kasa - sporo, jak trzymasz poziom w ilości kontraktów. Trzecia sprawa - stałe godziny pracy - nigdy nie siedziałem nadgodzin!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-22 15:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krzysiek W. piszesz "Druga sprawa to kasa - sporo, jak trzymasz poziom w ilości kontraktów. Trzecia sprawa - stałe godziny pracy - nigdy nie siedziałem nadgodzin". A czy możesz napisać coś więcej na temat tej kasy. Ile mniej więcej? A godziny pracy? W jakich godzinach się pracuje w Eniro? Z góry dzięki za pomoc
zdjecie uzytkownika
Krzysiek W. - 2013-05-28 15:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do zarobków - to wszystko zależy jakie masz tempo i efektywność zawierania umów, im więcej tym lepsze zarobki - najlepsi wyciągali kilka tysięcy miesięcznie. Normalnie masz podstawę i prowizję od umów. Czas pracy normowany - od 8 do 16 - jak masz dobre wyniki to czasem możesz już o 11:00 iść do domu :P (ten czas pracy jest idealny dla ludzi, którzy nie żyją tylko dla pracy, bo po pracy masz czas na inne rzeczy). Spokojnie 2,5-3 tysiące można wyciągnąć na początek. Znałem taki co na początku wyciągali nawet 4 tysiące.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 21:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Krzysiek W., wielkie dzieki za odpowiedź, a w jaki sposób się wkręcić do Eniro? Gdzie mam wysłać CV, może gdzies maja aktualne ogłoszenia?
zdjecie uzytkownika
proszeciebie - 2013-08-01 14:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wejdź sobie na stronę praca.eniro.pl, tam masz listę stanowisk na które poszukują pracowników, od razu możesz aplikować wystarczy że wejdziesz w zakładkę „wyślij nam swoje CV”. Przeczytaj trochę o firmie i napisz jakiś ciekawy list motywacyjny i powinno być ok.
zdjecie uzytkownika
xylon - 2013-08-09 07:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co oni na dzień dobry proponują? umowę o pracę czy zlecenia? Czy jak ktoś wyżej napisał wymagają własnej działalności?
zdjecie uzytkownika
kamilos - 2013-08-19 14:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co mi wiadomo to dają umowę o pracę na jakiś spoko warunkach i nie trzeba mieć własnej działalności ale to logiczne bo po co skoro masz umowę o pracę i oni płacą za ciebie składkę ubezpieczeniową.
zdjecie uzytkownika
nowak - 2013-08-23 16:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co widzę, to wszystko brzmi nieźle! A jak kierownictwo? Można się z nimi dogadać, czy stwarzają na każdym kroku jakieś problemy?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-28 09:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ze spóźnieniami w eniro Katowice?
zdjecie uzytkownika
Sonka - 2013-08-29 14:37:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownictwo jest wymagające ale nie robi żadnych krzywych akcji. Atmosfera jest ok. A co do spóźniania to jak w każdej firmie jest to nie najmilej widziane :-)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-30 10:22:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy są możliwości tzw wyjść pracowniczych? bo zmiany pewnie 8-16 a jak jakąś sprawę trzeba w urzędzie załatwić>?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-01 16:13:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z tego co mi wiadomo śpiewaczka fryzjera i zakupy załatwia w czasie pracy może dogadasz się z wyjściem do urzedu
zdjecie uzytkownika
Jeżyk - 2013-10-31 21:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm czy można traktować serio opinie kogoś, kto nie potrafi zachować pewnego poziomu merytorycznego i nieelegancko obraża ludzi na forum? A zamiast oczerniać ludzi anonimowo w sieci, to zgłosiłby to komuś, jeśli faktycznie ma coś do kogoś. Widać, że brak tu odrobiny odwagi i samozaparcia.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-01-16 10:38:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jeżyk - 2013-10-31 21:59:30]:
(usunięte przez administratora) Dlatego ponownie informuję, że chciałbym się dowiedzieć, gdzie można znaleźć katalog produktów oraz cennik firmy sprzedażowej jaką jest eniro?
Skoro jako ewentualny przyszły pracownik mam zajmować się sprzedażą, chciałbym wiedzieć co i za ile mam sprzedawać.
zdjecie uzytkownika
Alicja - 2014-01-30 15:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wybierzesz się na szkolenia produktowe to może ci się bardziej rozjaśni. I proponuje wejść na stronę Eniro i tam poczytać więcej o produktach typu Panorama Firm czy Budownictwo.
zdjecie uzytkownika
przdsiębiorca - 2014-01-31 10:02:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Alu,tak zastanawiałem się nad formą dodatkowej reklamy. Niestety przejrzałem fora o eniro, Panoramie Firm i Budownictwo i tak jak obserwator nigdzie nie znalazłem cen na Wasze podstawowe produkty. Na szkolenie się nie wybieram dlatego chcąc mieć bardziej jasny obraz Waszych produktów i cen niż to jet na Waszej stronie, nadal szukam jasnej i konkretnej odpowiedzi co gdzie i za ile można w eniro nabyć. Kiedyś dzwonił do mnie telemarketer z Panoramy Firm i najpierw proponował jakiś nieokreślony pakiet z "gratisami" za 2500,00 zł, później za około 1200,00 zł a na kocu za 600,00zł. Nie za bardzo rozumiem o jakie pakiety mu chodziło, zresztą był bardzo nerwowy i niesamowicie mu się spieszyło. Zastanawia mnie ta różnica w cenach dlatego chciałbym się zapoznać z oficjalną wersją eniro a takiej na Waszej stronie nie znalazłem.
Jak na razie postanowiłem udać się do Biura Ogłoszeń bo tam przynajmniej podają konkretne ceny za moduł, wielkość, kolor czy ilość słów w reklamie.
zdjecie uzytkownika
Bassu - 2014-02-16 21:09:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moim zdaniem coraz mniej osób korzysta z PF. Teraz niestety tego typu usługodawcy są wypierani przez firmy internetowe.
zdjecie uzytkownika
Alicja - 2014-02-26 00:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przdsiębiorca - 2014-01-31 10:02:55]:
Skoro przedstawiciel zaczął z górnej półki, tzn. że proponował pakiet full service, widocznie taki się panu nie podobał, więc przedstawiciel zaczął schodzić z ceny, a co za tym idzie z ilości usług, jakie mógł Panu zaoferować w danej cenie. Forum jest przeznaczone dla byłych i przyszłych pracowników, jak sama nazwa mówi gowork, więc jeśli chce się Pan dowiedzieć szczegółów oferty Eniro to radzę kontaktować się z konsultantami.
zdjecie uzytkownika
przdsiębiorca - 2014-02-27 09:39:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro to forum jest przeznaczone dla byłych i przyszłych pracowników z twojej wypowiedzi wnioskuję, że młodzi, prężni ludzie, którzy akurat prowadzą własną działalność, ale z różnych względów będą musieli ją niebawem zakończyć nie mają szans na zatrudnienie w eniro. Dlaczego obecnemu przedsiębiorcy odmawiasz statusu przyszłego pracownika eniro? A starsi przedsiębiorcy mają rodziny wśród których może ktoś chciał być waszym pracownikiem? Dlaczego obecni pracownicy nie mogą zabierać tutaj głosu?
Ja akurat po zapoznaniu się z opiniami o eniro i kontakcie z konsultantem, (tak jak radzisz) od którego nie otrzymałem szczegółów oferty eniro do pracy w tej firmie się nie wybieram, dziwi mnie jednak podejście tej firmy do obecnych i byłych przedsiębiorców. Nie jest to pewna forma dyskryminacji?
zdjecie uzytkownika
Alicja - 2014-02-28 23:26:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bassu - 2014-02-16 21:09:12]:
To już pana subiektywne zdanie, ja się z tym nie zgodzę, bo widzę, jaką popularnością cieszy się wśród użytkowników smartfonów ta nowa darmowa aplikacja mobilna.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-03-02 14:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alicja - 2014-02-28 23:26:12]:
Dzięki za informację ile kosztuje ta aplikacja. Czy w tej aplikacji można znaleźć cennik na pozostałe produkty eniro?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
13 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie eniro
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x