Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o rawona

Pracowałeś w firmie rawona i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
snikers - 2014-02-28 20:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
#Bibik
O jakim powiadomieniu kontrahentów myślisz ? Co Ci to da ?
Jak ostatnio z Tesco przyjechali to czarna połowa miała wolne
zostali tylko statyści z uśmiechami na ustach.
Czy nikt nie liczy mocy przerobowych względem świątecznych i poświątecznych zamówień ?
zdjecie uzytkownika
Lolo - 2014-03-02 12:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kapitalizm w najgorszym wydaniu. Jak nie chorujesz nie bierzesz wolnego jesteś cały czas pod tel, nie pytasz o podwyżkę to jesteś OK. Musisz wyrobić co najmniej 300 godzin w miesiacu bo inaczej kasa jest śmieszna.Prace polecam dla ludzi o silnych nerwach, nie posiadających rodziny i znajomych, dla tych co oddadza sie w 200% pracy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-03 21:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda ze administrator blokuje pewne posty czeba powiedziec ze w latach 201213 przez ta firme i pana lovelasa byli pracownicy wiedza rozpadlo sie pare rodzin .
Wczym jest problem ze admin wykasowal kilka kakretnych opislw czyzby ktos trafil w bardzo delikatny punkt!!!!!! pewno tak jak mozna pisac czy oszczegac innych skoro pan admin nad wszystkim czyma
twarda reke

zdjecie uzytkownika
lusia - 2014-03-04 17:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak,,, w kazdej pracy trzeba robic aby zarobic choc w naszym kraju jesli chodzi o zarobki to jest totalna nedza.Jesli chodzi o rawone to szefostwo jest ok i wyplata na czas, natomiast najwiekszy problem to sa dwie starsze panie z jednej zmiany w tym jedna brygadzistka, toleruja ludzi jak smieci nie mowiac juz w jaki sposob odnosza sie do pracownika to one niszcza atmosfere w pracy i to z ich powodu ludzie sie zwalniaja i zarazem psuja opinie swoim pracodawcom .Nie sztuka jest stac przy tasmie lub kole przez 8 godz i wysługiwac ,dyrygowac innym przynies ,podaj ,pozamiataj,zanies itp,,, Wiecej kultury panie.Stawki na godz powinny byc wieksze 7 zł to stanowczo za malo a tak poza tym nie jest zle da sie wytrzymac.Gdyby byly wieksze mozliwosci na naszym rynku odnoosnie podjecia pracy bo jak wiadomo ze o dobra i dobrze platna prace teraz ciezko to w rawonie by nie mial kto pracowac.
zdjecie uzytkownika
Lusia - 2014-03-04 17:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Powiem tak,,, w kazdej pracy trzeba robic aby zarobic choc w naszym kraju jesli chodzi o zarobki to jest totalna nedza.Jesli chodzi o rawone to szefostwo jest ok i wyplata na czas, natomiast najwiekszy problem to sa dwie starsze panie z jednej zmiany w tym jedna brygadzistka, traktuja ludzi jak smieci nie mowiac juz w jaki sposob odnosza sie do pracownika to one niszcza atmosfere w pracy i to z ich powodu ludzie sie zwalniaja i zarazem psuja opinie swoim pracodawcom .Nie sztuka jest stac przy tasmie lub kole przez 8 godz i wysługiwac ,dyrygowac innym przynies ,podaj ,pozamiataj,zanies itp,,, Wiecej kultury panie.Stawki na godz powinny byc wieksze 7 zł to stanowczo za malo a tak poza tym nie jest zle da sie wytrzymac.Gdyby byly wieksze mozliwosci na naszym rynku odnosnie podjecia pracy bo jak wiadomo ze o dobra i dobrze platna prace teraz ciezko to w rawonie by nie mial kto pracowac.
zdjecie uzytkownika
aldona - 2014-03-04 23:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Otóż to Lusiu - trafilaś w sedno sprawy. 2 - 0 dla ciebie. Szefostwo jest ok. Wypłata nie dość, że na czas, to podawana pracownikowi z uśmiechem na twarzy. Jeszcze w rzadnej firmie się z tym nie spotkałam. Pani Monika to bardzo sympatyczna osoba. Po rozmowie z nią aż chce się pracować. Atmosferę jednak w firmie psuje ktoś inny. Pani brygadzistka jest mila dopóki nie ma pewnej pani. Może pani brygadzistka boi się jej?
zdjecie uzytkownika
kimi - 2014-03-05 17:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
droga koleżanko pracuje tutaj 5lat od jednej i drugiej pani nauczyłam się dobrej roboty i jak do tej pory nie z dobrą robota problemu. z tymi 7zł bym sie pospierała bo wiekszość ludzi w tej firmie ma stawkę o kilka złoty większą. lepiej się zastanowić jak robota kogoś wygląda. skoro tak prosto stać przy taśmie czy przy kole to spróbuj zostać brygadzistką ja tej pani wcale nie zazdroszcze tych nerwów.
zdjecie uzytkownika
aleks - 2014-03-08 00:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cóż punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. a napisz jeszcze koleżanko jakie stanowisko wykonujesz.
zdjecie uzytkownika
LENA - 2014-03-18 19:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
SORY...ODPOWIEDZ TYCZY SIE KOLEZANKI KIMI.
zdjecie uzytkownika
Naga prawda - 2014-03-19 07:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawdziwe ogłoszenie powinno brzmieć:

Jeśli jesteś młody, wysportowany, niezbyt inteligentny,
masz krzepę aby targać ręcznie 500kg grzyba w te i we w te
jesteś kawalerem a rodzina i znajomi Cię nie lubią
ważne dla Ciebie jest tylko na którą masz przyjść do pracy
nie ważna jest dla Ciebie stawka
(usunięte przez administratora) nie chorujesz i najlepiej jeśli jesteś ze wsi [...]
To jesteś idealnym dla nas magazynierem
w zamian oferujemy nienormowany czas pracy
(usunięte przez administratora) wypłatę zawsze 10-go wydawaną z uśmiechem na ustach
zdjecie uzytkownika
PLESIAK - 2014-05-15 19:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca nie jest ciężka. Miło się pracuję. Szefostwo bardzo miłe i wyrozumiałe.
Wypłaty na czas. Jak w każdej pracy trzeba coś z siebie dać. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kalwy Ernest - 2014-06-28 17:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to kiedyś powiedział szef: " Kazdy pracownik to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tylko kwestia czasu żeby go na czymś chwycić" - nie ma prawa tam być dobrze nigdy....
zdjecie uzytkownika
kalwy Ernest - 2014-06-28 17:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to kiedyś powiedział szef: " Kazdy pracownik to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tylko kwestia czasu żeby go na czymś chwycić" - nie ma prawa tam być dobrze nigdy....
zdjecie uzytkownika
iksinski - 2014-10-07 13:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam tam chwilę i byłabym tam dalej gdyby nie brygadzistka Monika. Z tego co wiem to nie była dobrym pracownikiem tylko poprostu długo pracuje. Ta druga brygadzistka jest super. Nie dziwię się ze na jednej jest ful a na drugiej pustki. Radzę się nad tym zastanowić bo praca jest lekka tylko trzeba osoby która umie nauczyć a nie z krzykiem bo inni nie pamiętaja ze
zdjecie uzytkownika
laska - 2014-10-09 23:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z tego co pamiętam, Monika była fajną koleżanką -wtedy też była zwykłym pracownikiem. Ale ludzie się zmieniają - niestety. I szkoda mi tej (usunięte przez administratora), bo prędzej czy później wyleci stamtąd, jak pani Ala i Małgosia. Człowiek powinien być człowiekiem, a nie psem, świnią dla innych. No, ale ktoś kiedyś dał Monice przykład jak traktować podwładnych.
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-10-29 16:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a nie wiecie może jak to wygląda, czy obecnie prowadzą rekrutacje do tej firmy, skoro jakaś tam rotacja była, bo pisaliście, że kilka osób odeszło, to chyba szukali albo nadal szukają kogoś na zastępstwo ich? nie widzę nigdzie informacji o tym, ze od nich z firmy jest jakieś ogłoszenie nowe, macie informacje o tym jakieś?
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-12-07 18:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nigdy się nie wypowiadam na forum, ale tym razem nie wytrzymałam! Ludzie dajcie już spokój z tym obrażaniem wszystkich, nie podoba się wam praca w tej firmie?, przecież nikt nie karze wam tam pracować. Osoba powyżej opisana jest fajną koleżanką, a wam nic do tego jakie i za co ma auto, ale napewno za ciężką i uczciwą pracę. A osobie o linku GGGG lepiej się nie wypowiadać bo sam się określił jakim jest człowiekiem pisąć powyższy komentarz.
zdjecie uzytkownika
obca - 2015-02-26 10:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie pracowalalam ale jedno moge powiedziec jesli w firmie jest duza rotacja a jest bo ciagle o9gloszenia na plessie o poszukiwaniu pracownikow to oznacza ze nie jest dobrze, W dobrej firmie pracownicy sie nie zmieniaja tylko ci ktorzy tam pracuja szanuja sobie prace, Dziekuje
zdjecie uzytkownika
frutti - 2015-03-01 01:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aaaa - 2014-12-07 18:50:48]:
Podtrzymuję Twoje zdanie. W tej chwili na rynku pracy jest duża konkurencja, szczególnie jest to związane z tym że więcej miejsc pracy się zamyka niż otwiera. Wiele osób chętnie odnajdzie się w tej pracy bo nie będzie miało wyjścia... no i ja właśnie jestem w takiej sytuacji. Wiecie może czy są jakieś wolne etaty ?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-04 22:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
karolcia - 2015-03-04 22:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chce cię straszyć ale długo tam nie porobisz.Chyba ze masz mnóstwo kredytów do spłacania i jesteś panną. To taka specyficzna firma
zdjecie uzytkownika
rotacja - 2015-03-26 01:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taki teraz chyba mamy rynek pracy charakterystyczne la niego jest to, ze rotacja na stanowiskach jest na prawde spora - nie ma sie temu co dziwic.najwazniejsze jest to, zeby pojawic sie w dobrym miejscu i tam jak najdluzej zostać, ale pewnie wszyscy dobrze iwecie ze to nie jest takie proste . powodzenia wszystkim
zdjecie uzytkownika
bonaliza - 2015-04-20 20:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rotacja zawsze jest duża tam gdzie warunki finansowe są słabe i atmsofera tez nie zwala z nóg. Ciekaw jest który z tych czynników przeważa w Rawonie ?
zdjecie uzytkownika
nie narzekam - 2015-04-26 06:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak.Kto chce ten pracuje.Praca nie jest ciężka,atmosfera dobra a wypłata taka jaką każdy sobie wypracuje i na zawsze na czas.Osoby które oczerniają Rawone to zapewne Ci którzy byli w Rawonie tylko na chwilke.Przychodza do pracy osoby które myśla,że postoją przy tasmie 8 godzin,odbebnią swoje i kaska leci,a kazać im zrobić cos ponad układanie w kubeczkach i ważenie to już problem.W Rawonie są osoby które pracują po kilka lat i jakoś nie narzekają.Komu zalezy ten pracuje.A co do brygadzistek-kompetentne osoby na właściwym miejscu.Gadanie,że ktoś krzyczy-tak jest wszedzie,swoje trzeba zrobić i koniec.Co do szefowej...duży plus..młoda,energiczna osoba,dobra organizactorka pracy,czasem staje "na głowie" żeby było ok.Ale i tak sa tacy co narzekaja.Pozdrawiam obecna ekipe Rawony.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-01 00:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
laufer - 2015-05-01 00:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś słyszy firma Rawona, to dostaje gęsiej skórki. Bo Rawona równa się drugi( usunięte przez administratora ) Nie ma takiej atmosfery w innych zakładach.
zdjecie uzytkownika
somersby - 2015-05-21 02:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, może twoje doświadczenia są złe. Ale to nie znaczy, że odrazu wszyscy święci po kolei też w ten sposób odbierają pracę w rawonie. Może i kokosów nie oferują - bo podejrzewam, że więcej jak 2000 to nie zarobisz, ale chociaż jest to stała praca we względnie sprzyjających warunkach. NIektórzy nawet i tego nie mają.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie rawona

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy rawona?
Zadaj pytanie
alert