Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o rawona

Pracowałeś w firmie rawona i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 20:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znam go. ale to napewno jest jego dziecko ? wie on o tym ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 20:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do "mango" z tego co wiem szukaja magazyniera .. praca na 2 zmiany a wiecej info w biurze Pszczyna ul. zbożowa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-14 15:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a na jakie jeszcze stanowiska można do nich składać? na jakim się najlepiej pracuje? czy na magazynierze?
zdjecie uzytkownika
moskwa - 2013-08-25 06:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytałem wcześniej, że praca jak w big brotherze, że wszędzie monitoring w nawet się po nosie podrapać nie mozna, nadal tak jest?
zdjecie uzytkownika
pola - 2013-08-29 01:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dajcie już spokój z tym samcem. Lepiej napiszcie jak się wam obecnie pracuje w firmie. Rawona. Koleżanko pewnie że się znamy. Pozdrawiam wszystkie pracownice 2011 -2012
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-08 07:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie się mieści siedziba?
zdjecie uzytkownika
misia - 2013-10-16 15:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
obecnie tam pracuje.praca nie należy do ciężkich.szefostwo super.ludziom się tylko pracować nie chce
zdjecie uzytkownika
bibik - 2013-12-27 18:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wydaje mi się że bardziej opiniotwórcze były by również oceny małżonków których żony pracują w Rawonie.
I tak ja dam swoją:
Przykład:
16-21 grudzień - żona pracowała po 12h
22 grudzień (niedziela) - wolne, wróciła o 7:30 rano poszła spać
23 grudzień na 7:00 i "do oporu"
24 grudzień (wigilia) - na 6:00 i do 14 - na szybko do domu aby dokończyć moje przygotowania do Świąt i kolacji.
25 grudzień - żona odsypia ile tylko może
26 grudzień - II dzień Świąt - a jak ... do roboty na 7:00

I to wszystko za 7zł za godzinę.
Nie pozostaje nic innego jak podzielić się informacjami o wyzysku pracownic
z ich kontrahentami.

zdjecie uzytkownika
misia - 2014-01-10 17:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak tu jest tak źle to kto każe komuś tu pracować
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-01-20 21:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto nie chce pracować to zawsze będzie narzekał na jakąkolwiek prace,ja nie narzekam,szefowa jest super,zawsze idzie się dogadać,wypłaty na czas.Wiadomo,jak w każdej pracy trzeba swoje zrobić,nawet więcej,ale wtedy jest też lepsza wypłata.Zgadzam się z poprzednią opinią-jak komuś tak żle to nikt nikogo na siłe nie trzymie
zdjecie uzytkownika
isia - 2014-01-23 07:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poza tym niech każdy z was otworzy własną firmę.zobaczymy co o was ludzie bedą pisać...ja nie mam na to odwagi i pracuje tu bo mi się podoba.
zdjecie uzytkownika
Mia - 2014-02-12 01:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogólnie atmosfera zła. Zresztą, tak duża rotacja pracowników świadczy o firmie. Fakt są premie. Raczej polecam starym pannom, bezdzietnym i wdowom. Oczywiście najpierw trzeba się wkupić do towarzystwa.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
snikers - 2014-02-28 20:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
#Bibik
O jakim powiadomieniu kontrahentów myślisz ? Co Ci to da ?
Jak ostatnio z Tesco przyjechali to czarna połowa miała wolne
zostali tylko statyści z uśmiechami na ustach.
Czy nikt nie liczy mocy przerobowych względem świątecznych i poświątecznych zamówień ?
zdjecie uzytkownika
Lolo - 2014-03-02 12:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kapitalizm w najgorszym wydaniu. Jak nie chorujesz nie bierzesz wolnego jesteś cały czas pod tel, nie pytasz o podwyżkę to jesteś OK. Musisz wyrobić co najmniej 300 godzin w miesiacu bo inaczej kasa jest śmieszna.Prace polecam dla ludzi o silnych nerwach, nie posiadających rodziny i znajomych, dla tych co oddadza sie w 200% pracy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-03 21:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda ze administrator blokuje pewne posty czeba powiedziec ze w latach 201213 przez ta firme i pana lovelasa byli pracownicy wiedza rozpadlo sie pare rodzin .
Wczym jest problem ze admin wykasowal kilka kakretnych opislw czyzby ktos trafil w bardzo delikatny punkt!!!!!! pewno tak jak mozna pisac czy oszczegac innych skoro pan admin nad wszystkim czyma
twarda reke

zdjecie uzytkownika
lusia - 2014-03-04 17:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak,,, w kazdej pracy trzeba robic aby zarobic choc w naszym kraju jesli chodzi o zarobki to jest totalna nedza.Jesli chodzi o rawone to szefostwo jest ok i wyplata na czas, natomiast najwiekszy problem to sa dwie starsze panie z jednej zmiany w tym jedna brygadzistka, toleruja ludzi jak smieci nie mowiac juz w jaki sposob odnosza sie do pracownika to one niszcza atmosfere w pracy i to z ich powodu ludzie sie zwalniaja i zarazem psuja opinie swoim pracodawcom .Nie sztuka jest stac przy tasmie lub kole przez 8 godz i wysługiwac ,dyrygowac innym przynies ,podaj ,pozamiataj,zanies itp,,, Wiecej kultury panie.Stawki na godz powinny byc wieksze 7 zł to stanowczo za malo a tak poza tym nie jest zle da sie wytrzymac.Gdyby byly wieksze mozliwosci na naszym rynku odnoosnie podjecia pracy bo jak wiadomo ze o dobra i dobrze platna prace teraz ciezko to w rawonie by nie mial kto pracowac.
zdjecie uzytkownika
Lusia - 2014-03-04 17:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Powiem tak,,, w kazdej pracy trzeba robic aby zarobic choc w naszym kraju jesli chodzi o zarobki to jest totalna nedza.Jesli chodzi o rawone to szefostwo jest ok i wyplata na czas, natomiast najwiekszy problem to sa dwie starsze panie z jednej zmiany w tym jedna brygadzistka, traktuja ludzi jak smieci nie mowiac juz w jaki sposob odnosza sie do pracownika to one niszcza atmosfere w pracy i to z ich powodu ludzie sie zwalniaja i zarazem psuja opinie swoim pracodawcom .Nie sztuka jest stac przy tasmie lub kole przez 8 godz i wysługiwac ,dyrygowac innym przynies ,podaj ,pozamiataj,zanies itp,,, Wiecej kultury panie.Stawki na godz powinny byc wieksze 7 zł to stanowczo za malo a tak poza tym nie jest zle da sie wytrzymac.Gdyby byly wieksze mozliwosci na naszym rynku odnosnie podjecia pracy bo jak wiadomo ze o dobra i dobrze platna prace teraz ciezko to w rawonie by nie mial kto pracowac.
zdjecie uzytkownika
aldona - 2014-03-04 23:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Otóż to Lusiu - trafilaś w sedno sprawy. 2 - 0 dla ciebie. Szefostwo jest ok. Wypłata nie dość, że na czas, to podawana pracownikowi z uśmiechem na twarzy. Jeszcze w rzadnej firmie się z tym nie spotkałam. Pani Monika to bardzo sympatyczna osoba. Po rozmowie z nią aż chce się pracować. Atmosferę jednak w firmie psuje ktoś inny. Pani brygadzistka jest mila dopóki nie ma pewnej pani. Może pani brygadzistka boi się jej?
zdjecie uzytkownika
kimi - 2014-03-05 17:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
droga koleżanko pracuje tutaj 5lat od jednej i drugiej pani nauczyłam się dobrej roboty i jak do tej pory nie z dobrą robota problemu. z tymi 7zł bym sie pospierała bo wiekszość ludzi w tej firmie ma stawkę o kilka złoty większą. lepiej się zastanowić jak robota kogoś wygląda. skoro tak prosto stać przy taśmie czy przy kole to spróbuj zostać brygadzistką ja tej pani wcale nie zazdroszcze tych nerwów.
zdjecie uzytkownika
aleks - 2014-03-08 00:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cóż punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. a napisz jeszcze koleżanko jakie stanowisko wykonujesz.
zdjecie uzytkownika
LENA - 2014-03-18 19:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
SORY...ODPOWIEDZ TYCZY SIE KOLEZANKI KIMI.
zdjecie uzytkownika
Naga prawda - 2014-03-19 07:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawdziwe ogłoszenie powinno brzmieć:

Jeśli jesteś młody, wysportowany, niezbyt inteligentny,
masz krzepę aby targać ręcznie 500kg grzyba w te i we w te
jesteś kawalerem a rodzina i znajomi Cię nie lubią
ważne dla Ciebie jest tylko na którą masz przyjść do pracy
nie ważna jest dla Ciebie stawka
(usunięte przez administratora) nie chorujesz i najlepiej jeśli jesteś ze wsi [...]
To jesteś idealnym dla nas magazynierem
w zamian oferujemy nienormowany czas pracy
(usunięte przez administratora) wypłatę zawsze 10-go wydawaną z uśmiechem na ustach
zdjecie uzytkownika
PLESIAK - 2014-05-15 19:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca nie jest ciężka. Miło się pracuję. Szefostwo bardzo miłe i wyrozumiałe.
Wypłaty na czas. Jak w każdej pracy trzeba coś z siebie dać. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kalwy Ernest - 2014-06-28 17:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to kiedyś powiedział szef: " Kazdy pracownik to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tylko kwestia czasu żeby go na czymś chwycić" - nie ma prawa tam być dobrze nigdy....
zdjecie uzytkownika
kalwy Ernest - 2014-06-28 17:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to kiedyś powiedział szef: " Kazdy pracownik to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tylko kwestia czasu żeby go na czymś chwycić" - nie ma prawa tam być dobrze nigdy....
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie rawona
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x