Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o rawona

Pracowałeś w firmie rawona i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
stach - 2012-09-27 00:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedyne pozytywne w tej firmie jest to, że wypłata jest zawsze w terminie. Młoda szefowa M.... bardzo w porządku. Cała reszta to banda. Ogólnie praca dla ludzi samotnych o mocnych nerwach.Strach się zwolnić. Grafik zmian i 8 godzin pracy tu nie obowiązuje!!!!!! Big brother owszem - reality show!!!!!
zdjecie uzytkownika
Monika - 2012-12-07 22:19:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do roboty chodzi się po to żeby pracować. Żaden pracodawca nie da ci wynagrodzenia za leserstwo. W rawonie nie ma czasu na kombinowanie. Tam to dopiero trzeba zapier... . Jak jest duże zamówienie, to zapier.. się po 12 godzin. Czasem w niedziele. Prawie zawsze w święta. Leser i nierób długo tam nie porobi. Ale wypłata jest jest ZAWSZE w terminie. Szefowa daje ci wypłatę z uśmiechem na twarzy. Jak widzi że nie kombinujesz dorzuca premie. Kobieta tam zapier.. ale wie, że zarobi i to nie mało. Ponad 2 tys dla kobiety na rękę to nie jest mało. Zwłaszcza w dzisiejszych czasach, gdy zwykle my kobiety dostajemy na ręke pensji 1100 zł. Często też pracujemy po godzinach i nie przekraczamy kwoty 1500 zł. Większość kobiet zwalnia się z powodu tego, że mają rodziny i małe dzieci.I słusznie bo dzieci te ktoś musi wychować. Instytucja tego nie zrobi. Nie jest to więc praca dla młodych matek. Najwięcej osób zwalnia się z powodu złej atmosfery na hali, nie z powodu szefostwa. Głównie chodzi o brygadzistów - o ich stosunek do pracowników. Wiadomo to też ludzie, albo tylko ludzie. Gdyby mieli trochę więcej kultury, a szczególnie pani Ala nie psuliby na forach opini swoim pracodawcom.
zdjecie uzytkownika
isia - 2012-12-20 08:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tak pracuje w tej firmie dwa lata.większość was w naciąganiu faktów jest mistrzem.poprostu większości się nie chce robić i tyle.lewe rączki do roboty.oczywiście nie wiadomo jakie macie a swoją osobą nieraz nie dwa nic dobrego nikt nie pokazuje. już nie wspomnieć o mysleniu.Jakś nie pamiętam żebym siedziała po 12h. Co najwyżej w grudniu zdarza się jeden tydzień gdzie trzeba zrealizować duże zamówienia przed świąteczne i trochę jest więcej roboty.tak naprawdę w ciągu całego roku zdarzyło mi się być tylko raz w pracy. Już nie wspomnę że często trzy dni w tygodniu drugich zmian nawet nie ma.człowiek aż nudzi się domu, albo idzię się tylko na 5,6 godzin.często tylko jest pierwsza krótka zmiana, a druga ma wolne.poza tym robota jest czyściutka nie ma nawet się czym zmeczyć.zresztą szefostwo ciągle ułatwia pracę jest nowa większa maszyna.jeśli chodzi o dostanie wolnego teżnie ma problemu.Idziesz do młodej szefowej pytasz i zawsze staje na łowie żeby dać wolne.więc nie naginajcie faktów.poza tym jest tutaj bardzo rodzinnie ze strony szefostwa.ja jestem zadowolona i nie zmienie pracy:-)
zdjecie uzytkownika
isia - 2012-12-20 08:30:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
być raz w pracy w niedzielę:-)jeśli chodzi o brygadzistów to nie dziwię się, że mają nerwy.w kółko muszą powtarzać to samo.juz nie wspomnę o ich odpowiedzialności. jak ktoś jest taki mądry niech pilnuje całej roboty i kilkunastu ludzi na zmianie.bardzo częso wielu nie myślących.życzę powodzenia wszystkim w dalszym obrażaniu. lepiej sami coś pokażcie obrażać każdy umie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-28 18:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to grafik pracy nie obowiązuje? Czy kierowniczka może wymagać przyjścia do pracy w innym dniu?Czy pieniadze za nadgodziny sa wyplacane?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-01 16:07:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hej, a obowiązuje w Rawonie zwolnienie lekarskie? takie np L4? czy zwolnienie jest płatne czy nie???
zdjecie uzytkownika
żarki - 2013-08-09 19:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a dużo kobiet zatrudnia Rawona, że ten(usunięte przez administratora) zdołał zyskać miano takiego podrywacza? nie szanują tam swoich kobiet?
zdjecie uzytkownika
mango - 2013-08-10 19:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie do pracujących w rawonie: czy szukają nowych pracowników? Czego można na początek oczekiwać?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 20:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znam go. ale to napewno jest jego dziecko ? wie on o tym ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-12 20:52:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do "mango" z tego co wiem szukaja magazyniera .. praca na 2 zmiany a wiecej info w biurze Pszczyna ul. zbożowa
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-14 15:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a na jakie jeszcze stanowiska można do nich składać? na jakim się najlepiej pracuje? czy na magazynierze?
zdjecie uzytkownika
moskwa - 2013-08-25 06:18:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytałem wcześniej, że praca jak w big brotherze, że wszędzie monitoring w nawet się po nosie podrapać nie mozna, nadal tak jest?
zdjecie uzytkownika
pola - 2013-08-29 01:21:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dajcie już spokój z tym samcem. Lepiej napiszcie jak się wam obecnie pracuje w firmie. Rawona. Koleżanko pewnie że się znamy. Pozdrawiam wszystkie pracownice 2011 -2012
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-09-08 07:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie się mieści siedziba?
zdjecie uzytkownika
misia - 2013-10-16 15:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
obecnie tam pracuje.praca nie należy do ciężkich.szefostwo super.ludziom się tylko pracować nie chce
zdjecie uzytkownika
bibik - 2013-12-27 18:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wydaje mi się że bardziej opiniotwórcze były by również oceny małżonków których żony pracują w Rawonie.
I tak ja dam swoją:
Przykład:
16-21 grudzień - żona pracowała po 12h
22 grudzień (niedziela) - wolne, wróciła o 7:30 rano poszła spać
23 grudzień na 7:00 i "do oporu"
24 grudzień (wigilia) - na 6:00 i do 14 - na szybko do domu aby dokończyć moje przygotowania do Świąt i kolacji.
25 grudzień - żona odsypia ile tylko może
26 grudzień - II dzień Świąt - a jak ... do roboty na 7:00

I to wszystko za 7zł za godzinę.
Nie pozostaje nic innego jak podzielić się informacjami o wyzysku pracownic
z ich kontrahentami.

zdjecie uzytkownika
misia - 2014-01-10 17:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jak tu jest tak źle to kto każe komuś tu pracować
zdjecie uzytkownika
lili - 2014-01-20 21:09:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kto nie chce pracować to zawsze będzie narzekał na jakąkolwiek prace,ja nie narzekam,szefowa jest super,zawsze idzie się dogadać,wypłaty na czas.Wiadomo,jak w każdej pracy trzeba swoje zrobić,nawet więcej,ale wtedy jest też lepsza wypłata.Zgadzam się z poprzednią opinią-jak komuś tak żle to nikt nikogo na siłe nie trzymie
zdjecie uzytkownika
isia - 2014-01-23 07:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poza tym niech każdy z was otworzy własną firmę.zobaczymy co o was ludzie bedą pisać...ja nie mam na to odwagi i pracuje tu bo mi się podoba.
zdjecie uzytkownika
Mia - 2014-02-12 01:05:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ogólnie atmosfera zła. Zresztą, tak duża rotacja pracowników świadczy o firmie. Fakt są premie. Raczej polecam starym pannom, bezdzietnym i wdowom. Oczywiście najpierw trzeba się wkupić do towarzystwa.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
snikers - 2014-02-28 20:28:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
#Bibik
O jakim powiadomieniu kontrahentów myślisz ? Co Ci to da ?
Jak ostatnio z Tesco przyjechali to czarna połowa miała wolne
zostali tylko statyści z uśmiechami na ustach.
Czy nikt nie liczy mocy przerobowych względem świątecznych i poświątecznych zamówień ?
zdjecie uzytkownika
Lolo - 2014-03-02 12:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
kapitalizm w najgorszym wydaniu. Jak nie chorujesz nie bierzesz wolnego jesteś cały czas pod tel, nie pytasz o podwyżkę to jesteś OK. Musisz wyrobić co najmniej 300 godzin w miesiacu bo inaczej kasa jest śmieszna.Prace polecam dla ludzi o silnych nerwach, nie posiadających rodziny i znajomych, dla tych co oddadza sie w 200% pracy.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-03-03 21:52:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda ze administrator blokuje pewne posty czeba powiedziec ze w latach 201213 przez ta firme i pana lovelasa byli pracownicy wiedza rozpadlo sie pare rodzin .
Wczym jest problem ze admin wykasowal kilka kakretnych opislw czyzby ktos trafil w bardzo delikatny punkt!!!!!! pewno tak jak mozna pisac czy oszczegac innych skoro pan admin nad wszystkim czyma
twarda reke

zdjecie uzytkownika
lusia - 2014-03-04 17:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak,,, w kazdej pracy trzeba robic aby zarobic choc w naszym kraju jesli chodzi o zarobki to jest totalna nedza.Jesli chodzi o rawone to szefostwo jest ok i wyplata na czas, natomiast najwiekszy problem to sa dwie starsze panie z jednej zmiany w tym jedna brygadzistka, toleruja ludzi jak smieci nie mowiac juz w jaki sposob odnosza sie do pracownika to one niszcza atmosfere w pracy i to z ich powodu ludzie sie zwalniaja i zarazem psuja opinie swoim pracodawcom .Nie sztuka jest stac przy tasmie lub kole przez 8 godz i wysługiwac ,dyrygowac innym przynies ,podaj ,pozamiataj,zanies itp,,, Wiecej kultury panie.Stawki na godz powinny byc wieksze 7 zł to stanowczo za malo a tak poza tym nie jest zle da sie wytrzymac.Gdyby byly wieksze mozliwosci na naszym rynku odnoosnie podjecia pracy bo jak wiadomo ze o dobra i dobrze platna prace teraz ciezko to w rawonie by nie mial kto pracowac.
zdjecie uzytkownika
Lusia - 2014-03-04 17:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Powiem tak,,, w kazdej pracy trzeba robic aby zarobic choc w naszym kraju jesli chodzi o zarobki to jest totalna nedza.Jesli chodzi o rawone to szefostwo jest ok i wyplata na czas, natomiast najwiekszy problem to sa dwie starsze panie z jednej zmiany w tym jedna brygadzistka, traktuja ludzi jak smieci nie mowiac juz w jaki sposob odnosza sie do pracownika to one niszcza atmosfere w pracy i to z ich powodu ludzie sie zwalniaja i zarazem psuja opinie swoim pracodawcom .Nie sztuka jest stac przy tasmie lub kole przez 8 godz i wysługiwac ,dyrygowac innym przynies ,podaj ,pozamiataj,zanies itp,,, Wiecej kultury panie.Stawki na godz powinny byc wieksze 7 zł to stanowczo za malo a tak poza tym nie jest zle da sie wytrzymac.Gdyby byly wieksze mozliwosci na naszym rynku odnosnie podjecia pracy bo jak wiadomo ze o dobra i dobrze platna prace teraz ciezko to w rawonie by nie mial kto pracowac.
zdjecie uzytkownika
aldona - 2014-03-04 23:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Otóż to Lusiu - trafilaś w sedno sprawy. 2 - 0 dla ciebie. Szefostwo jest ok. Wypłata nie dość, że na czas, to podawana pracownikowi z uśmiechem na twarzy. Jeszcze w rzadnej firmie się z tym nie spotkałam. Pani Monika to bardzo sympatyczna osoba. Po rozmowie z nią aż chce się pracować. Atmosferę jednak w firmie psuje ktoś inny. Pani brygadzistka jest mila dopóki nie ma pewnej pani. Może pani brygadzistka boi się jej?
zdjecie uzytkownika
kimi - 2014-03-05 17:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
droga koleżanko pracuje tutaj 5lat od jednej i drugiej pani nauczyłam się dobrej roboty i jak do tej pory nie z dobrą robota problemu. z tymi 7zł bym sie pospierała bo wiekszość ludzi w tej firmie ma stawkę o kilka złoty większą. lepiej się zastanowić jak robota kogoś wygląda. skoro tak prosto stać przy taśmie czy przy kole to spróbuj zostać brygadzistką ja tej pani wcale nie zazdroszcze tych nerwów.
zdjecie uzytkownika
aleks - 2014-03-08 00:35:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no cóż punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. a napisz jeszcze koleżanko jakie stanowisko wykonujesz.
zdjecie uzytkownika
LENA - 2014-03-18 19:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
SORY...ODPOWIEDZ TYCZY SIE KOLEZANKI KIMI.
zdjecie uzytkownika
Naga prawda - 2014-03-19 07:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Prawdziwe ogłoszenie powinno brzmieć:

Jeśli jesteś młody, wysportowany, niezbyt inteligentny,
masz krzepę aby targać ręcznie 500kg grzyba w te i we w te
jesteś kawalerem a rodzina i znajomi Cię nie lubią
ważne dla Ciebie jest tylko na którą masz przyjść do pracy
nie ważna jest dla Ciebie stawka
(usunięte przez administratora) nie chorujesz i najlepiej jeśli jesteś ze wsi [...]
To jesteś idealnym dla nas magazynierem
w zamian oferujemy nienormowany czas pracy
(usunięte przez administratora) wypłatę zawsze 10-go wydawaną z uśmiechem na ustach
zdjecie uzytkownika
PLESIAK - 2014-05-15 19:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca nie jest ciężka. Miło się pracuję. Szefostwo bardzo miłe i wyrozumiałe.
Wypłaty na czas. Jak w każdej pracy trzeba coś z siebie dać. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kalwy Ernest - 2014-06-28 17:58:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to kiedyś powiedział szef: " Kazdy pracownik to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tylko kwestia czasu żeby go na czymś chwycić" - nie ma prawa tam być dobrze nigdy....
zdjecie uzytkownika
kalwy Ernest - 2014-06-28 17:59:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to kiedyś powiedział szef: " Kazdy pracownik to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tylko kwestia czasu żeby go na czymś chwycić" - nie ma prawa tam być dobrze nigdy....
zdjecie uzytkownika
iksinski - 2014-10-07 13:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam tam chwilę i byłabym tam dalej gdyby nie brygadzistka Monika. Z tego co wiem to nie była dobrym pracownikiem tylko poprostu długo pracuje. Ta druga brygadzistka jest super. Nie dziwię się ze na jednej jest ful a na drugiej pustki. Radzę się nad tym zastanowić bo praca jest lekka tylko trzeba osoby która umie nauczyć a nie z krzykiem bo inni nie pamiętaja ze
zdjecie uzytkownika
laska - 2014-10-09 23:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z tego co pamiętam, Monika była fajną koleżanką -wtedy też była zwykłym pracownikiem. Ale ludzie się zmieniają - niestety. I szkoda mi tej (usunięte przez administratora), bo prędzej czy później wyleci stamtąd, jak pani Ala i Małgosia. Człowiek powinien być człowiekiem, a nie psem, świnią dla innych. No, ale ktoś kiedyś dał Monice przykład jak traktować podwładnych.
zdjecie uzytkownika
Damian - 2014-10-29 16:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a nie wiecie może jak to wygląda, czy obecnie prowadzą rekrutacje do tej firmy, skoro jakaś tam rotacja była, bo pisaliście, że kilka osób odeszło, to chyba szukali albo nadal szukają kogoś na zastępstwo ich? nie widzę nigdzie informacji o tym, ze od nich z firmy jest jakieś ogłoszenie nowe, macie informacje o tym jakieś?
zdjecie uzytkownika
aaaa - 2014-12-07 18:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nigdy się nie wypowiadam na forum, ale tym razem nie wytrzymałam! Ludzie dajcie już spokój z tym obrażaniem wszystkich, nie podoba się wam praca w tej firmie?, przecież nikt nie karze wam tam pracować. Osoba powyżej opisana jest fajną koleżanką, a wam nic do tego jakie i za co ma auto, ale napewno za ciężką i uczciwą pracę. A osobie o linku GGGG lepiej się nie wypowiadać bo sam się określił jakim jest człowiekiem pisąć powyższy komentarz.
zdjecie uzytkownika
obca - 2015-02-26 10:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie pracowalalam ale jedno moge powiedziec jesli w firmie jest duza rotacja a jest bo ciagle o9gloszenia na plessie o poszukiwaniu pracownikow to oznacza ze nie jest dobrze, W dobrej firmie pracownicy sie nie zmieniaja tylko ci ktorzy tam pracuja szanuja sobie prace, Dziekuje
zdjecie uzytkownika
frutti - 2015-03-01 01:14:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [aaaa - 2014-12-07 18:50:48]:
Podtrzymuję Twoje zdanie. W tej chwili na rynku pracy jest duża konkurencja, szczególnie jest to związane z tym że więcej miejsc pracy się zamyka niż otwiera. Wiele osób chętnie odnajdzie się w tej pracy bo nie będzie miało wyjścia... no i ja właśnie jestem w takiej sytuacji. Wiecie może czy są jakieś wolne etaty ?
zdjecie uzytkownika
karolcia - 2015-03-04 22:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie chce cię straszyć ale długo tam nie porobisz.Chyba ze masz mnóstwo kredytów do spłacania i jesteś panną. To taka specyficzna firma
zdjecie uzytkownika
rotacja - 2015-03-26 01:48:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taki teraz chyba mamy rynek pracy charakterystyczne la niego jest to, ze rotacja na stanowiskach jest na prawde spora - nie ma sie temu co dziwic.najwazniejsze jest to, zeby pojawic sie w dobrym miejscu i tam jak najdluzej zostać, ale pewnie wszyscy dobrze iwecie ze to nie jest takie proste . powodzenia wszystkim
zdjecie uzytkownika
bonaliza - 2015-04-20 20:33:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rotacja zawsze jest duża tam gdzie warunki finansowe są słabe i atmsofera tez nie zwala z nóg. Ciekaw jest który z tych czynników przeważa w Rawonie ?
zdjecie uzytkownika
nie narzekam - 2015-04-26 06:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak.Kto chce ten pracuje.Praca nie jest ciężka,atmosfera dobra a wypłata taka jaką każdy sobie wypracuje i na zawsze na czas.Osoby które oczerniają Rawone to zapewne Ci którzy byli w Rawonie tylko na chwilke.Przychodza do pracy osoby które myśla,że postoją przy tasmie 8 godzin,odbebnią swoje i kaska leci,a kazać im zrobić cos ponad układanie w kubeczkach i ważenie to już problem.W Rawonie są osoby które pracują po kilka lat i jakoś nie narzekają.Komu zalezy ten pracuje.A co do brygadzistek-kompetentne osoby na właściwym miejscu.Gadanie,że ktoś krzyczy-tak jest wszedzie,swoje trzeba zrobić i koniec.Co do szefowej...duży plus..młoda,energiczna osoba,dobra organizactorka pracy,czasem staje "na głowie" żeby było ok.Ale i tak sa tacy co narzekaja.Pozdrawiam obecna ekipe Rawony.
zdjecie uzytkownika
laufer - 2015-05-01 00:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ktoś słyszy firma Rawona, to dostaje gęsiej skórki. Bo Rawona równa się drugi( usunięte przez administratora ) Nie ma takiej atmosfery w innych zakładach.
zdjecie uzytkownika
somersby - 2015-05-21 02:17:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, może twoje doświadczenia są złe. Ale to nie znaczy, że odrazu wszyscy święci po kolei też w ten sposób odbierają pracę w rawonie. Może i kokosów nie oferują - bo podejrzewam, że więcej jak 2000 to nie zarobisz, ale chociaż jest to stała praca we względnie sprzyjających warunkach. NIektórzy nawet i tego nie mają.
zdjecie uzytkownika
abcd - 2015-11-09 22:46:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MONIKO NIE PISZ BZDET I NIE BRON RODZINY SAMA PRAWDE LUDZIE PISZA
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-11-14 01:06:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno praca na zakładzie nie jest prosta, bo jest kilka wymagających kierowniczek i to troche psuje wszystko, ale jednak jakoś wiekszośc ludzi nie narzeka. Pracuja tam raczej sami młodzi ludzie, którzy szukają czegoś dorywczego, albo i studenci, wiec dobrze sie dogadują mieszy sobą. A firma jest stabilna jesli chodzi o rynek.
zdjecie uzytkownika
bolo - 2016-01-22 13:14:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma produkuje pod biedronke tesco i inne takie pasci. te sieci wymagaja od swoich dostawcow potwierdzenia na pismie ze traktuja swoich pracownikow zgodnie z zasadami bhp i pip. co do pracy... zawsze slabym punktem jest czynnik ludzki. nie sama robota jest zla ale atmosfera i relacje. szefostwo podchodzi bardzo podejzliwie do pracownikow. (firma rodzinna ) robota monotonna tasmowa.(kobiety)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie rawona!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie rawona

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert