brak logo

drogerie hebe

Gdynia

Opinie o drogerie hebe

izaa 2016-04-22 21:42:08
Tak my mielismy kiedys Olge , dobre czasy, ludzkie czasy. Czlowiek sie orientowal w wynikach i szybko efekty byly i pracowac sie chcialo. I chwalila i ochrzanila ale jak byl opierdziel to sie wiedzialo za co i bylo to na poziomie
adula 2016-04-22 21:56:39
Ola my tez mielismy Olge :) i trzeba bylo zapieprzac ale sie chcialo, a M . Ch nievpodejdzie, reki konsultantowi nie poda,,u nas olga z kazdym gadala nawet glupi ocgroniarz usmiech dostal, a teraz jest tak ze tylko pupilki i sero pomocy wiesz, sami ze wszystkim bez sensu
1
Daria 2016-04-22 22:15:25
Ola i Adula u nas też tak było Olga to nawet z ochraniakami się witała a Pani M. Ch.nawet z ks się nie wita.Ludzie Ci co piszą że ktoś by chciał siedzieć i narzekać przecież w Hebe nie da się siedzieć. Nikt za darmo z nas kasy nie bierze jest mega korporacja mega ruch i trzeba pracować. Więc nie piszcie że ktoś narzeka na KR z palca nikt nic nie wyssal. Ja pracuje zachrzan jest ale nawet rejonowa jak przyjedzie nie spojrzy ,człowiek kiwa dzień dobry a tu nic !!!!!
Monika 2016-04-23 06:43:52
Co Wy piszecie ludzie p.O pomaga? Chyba nie o tej samej osobie mówcie.No z tego co wiem to p.O tez miała swoich pupili którym nic nie można było powiedzieć bo zaraz donosili. Wiemy o kim mowa.No tylko ze niestety miała klapki na oczach i nic nigdy nie widziała ale innych równala z ziemią.W Ogóle ja nie było nigdy kiedy była potrzebna.Ludzie kogo wy porównuje cie? P.O i p.M.Ch.? Nie macie co bo zdecydowanie M.Ch.Jest osoba na odpowiednim stanowisku. A p.O tylko potrafi straszyć zwolnieniami i tyle zero szacunku.
Iga 2016-04-23 14:51:42
Hej dziewczyny poradzcie mi czy warto Rossmanna zmieniać na hebe?
Ala 2016-04-23 15:06:35
Nie nie zmieniaj.spadniesz z deszczu pod rynnę. Socjal też masz,zarobki podobne. :)
Iga 2016-04-23 15:26:50
Niby tak ale jednak stanowisko wyższe bo z kasjera na starszego no i etat cały , mowisz zr nie warto?
Ala 2016-04-23 16:37:14
Iga już musisz sama podjąć decyzję. No jeden minus w rosmanie że nie masz umowy na cały etat. No ale może trafisz na dobry rejon tzn.na KR i ks.jakie miasto. Jak możesz napisz
Iga 2016-04-23 17:03:24
No wlasnie te cząstkowe etaty to duży minus... A miasto Rzeszów...
Iga 2016-04-23 17:07:51
A jeszcze jak możesz mi tylko napisać tak ogólnie coś o pracy w hebe byłabym wdzięczna np. Jak wyglądają dostawy, ustalanie grafiku i tak ogólnie co by mi mogło pomoc w jakimś stopniu podjąć decyzję :)
Ola 2016-04-24 22:24:31
I co z trzynadtymi pensjami.
mrówka 2016-04-25 16:04:38
Weźcie sie wszyscy stuknijcie w leb. Myślicie ze obgadywaniem tutaj na forum cos osiągnięcie? To jest żałosne i żenujące. Nie podoba wam sie? Ktos wam broni złożyć wypowiedzenie? Jak jesteście wszyscy tacy zaje*** to idzcie gdzie indziej do pracy skoro Hebe i ludzie sa tacy "be". Jak mi sie cos nie podoba to to zmieniam i koniec. A wy wylewacie tu swoje gorzkie zale... Dorosnijcie ludzie. Wszystkie takie biedne i poszkodowane...
hebowa 2016-04-26 13:02:10
Może nie koniecznie biedne i poszkodowane ale niestety dużo prawdy w postach jest! Osób na sklepach mniej wymagania duże, konsultacje na 100% ale jak skoro towar sam się nie rozniesie, na kasach jakaś masakra żeby zrobić rekom. trzeba niemal naskakiwać na klienta, nie raz i nie dwa widziałam miny ludzi jak musiałam klepać co to dziś polecamy w świetnej cenie i nie raz słyszałam "w rossmanie w spokoju kupuje" :) także nie pisz że się marudzimy, piszemy cała prawde :D a wymagania KR ogromne no bo i ich rozliczają ze "słupków" wzrostu itp. inna sprawa że zamiast gnębić powinni pokazać techniki sprzedaży, zachęcać itp.
4
Kiki 2016-04-26 15:25:31
Zgadzam się z Tobą Hebowa.to wszystko to prawda jak napisalas.
3
Hebka 2016-04-27 15:55:05
A ja dziś dostałam propozycje pracy z Rossmanna , kto wie jakie tam warunki, lepsze niż w naszym hebe?
Ania 2016-04-29 21:19:53
Po co wylewacie tutaj swoje niezadowolenie. Jak tak wam źle to można iść do rossmana nie widzę problemu. Macie takie polskie komunistyczne myślenie "czy się stoi czy się leży pensja się należy". Niestety nie tędy droga. Ktoś was zatrudnia i wymaga to chyba oczywiste. Są takie założenia firmy i pracując w niej i biorąc od niej kasę w postaci wynagrodzenia zgadzamy się na to. Ja pracuję w świetnym zespołem na czele z KS i dobrze nam w naszym sklepie. Jak się nie dogadujecie i nie akceptujecie zasad to idźcie do innej firmy gdzie będą wam na pewno płacić za to że zechciałyście łaskawie rano wstać i przyjść.
burek 2016-05-06 18:03:49
widzę , że rozpętuje się wielka kosmetyczna wojna...
xxx 2016-05-07 21:26:19
dokladnie tak jak hebowa pisze - zamiast gnebic (i KR i KS) powinni pokazac jak to sie robi skoro my robimy to zle... zamiast ciaglego "zrobcie cos, bo slabo idzie" "jestesmy w tyle" itd to byscie motywowali pracownikow i podawali pomysly. bo ciagle opierdzielanie "bo towar, bo klient, bo TK, bo target, bo przykasowka" nic nie da! rozumiem, ze KR naciskaja z gory to KR naciska KS a KS nas - kazdy wykonuje swoja prace najlepiej jak potrafi i to tez trzeba zrozumiec. ale troszke bardziej z glowa to powinno dzialac. skoro wy oczekujecie cudow od konsuktantek to pomozcie i dajcie tez cos z siebie :)
1
Wkurzona 2016-05-10 20:23:22
Cześć dziewczyny. Mam pytanie w związku z niesamowitymi podwyżkami w firmie. Cy u was też zrównali wszystkie pensje bez dodatku stażowego ?
ddddd 2016-05-15 09:42:40
Pozostawie to bez komentarza. Mimo całego ubiegłego roku na stanowisku i oceny zdecydowanie powyżej dostalam 50 zł. A inni 100 i nawet więcej. Śmiech na sali. Gdzie jest procedura, kryteria odnośnie podwyżek???
2
Malinowa 2016-05-19 20:51:41
Hej dziewczyny. Czy możecie mi napisać czym się różni konsulat- sprzedawca od starszego konsultanta- sprzedawcy? Jaki jest zakres obowiązków?
kokon 2016-05-19 23:23:29
Konsultant sprzedawca obsługuje klienta, roznosi towar, sprząta, układa leyouty, itp. starszy konsultant robi to samo plus jeszcze biuro, prowadzi zmiany itp. no i ma niesamowicie nieadekwatne do swych obowiązków zarobki... :(
2
Malinowa 2016-05-25 20:51:48
Czyli ogólnie bardzo ciężko jest czy raczej do ogarnięcia? A jakieś dodatkowe premie są?
kolorowa 2016-06-01 10:02:30
Jest ciężko. Jako osoba funkcyjna musisz robić WSZYSTKO. Od sprzedaży, przez towar po zarządzanie. Za takie pieniądze nie warto. Premie są z rzadka, najgorsze jest ciśnienie na większy koszyk, liczbę klientów. A co pracownicy mają zrobić jak nie ma klientów bo konkurencja ma lepsze ceny, lepszy marketing? A "góra" obwinia sklep że wskaźniki nie wzrastają zamiast dać coś od siebie i jakoś pomóc. Pranie mózgu na każdym kroku, stres i harówa. Gdybgy jeszcze to było widoczne na koncie to możnaby było się męczyć bo przynajmniej wiedziałabyś za co pracujesz- a tak.... Szkoda słów
4
mini 2016-06-01 20:08:44
Wszystko zależy od sklepu na który trafisz, aferzyści i malkontenci trafią się wszędzie, sama musisz się przekonać, ja jestem zadowolona:-)
Wiooooo nie 2016-06-01 22:49:26
Dziewczyny ja pracuje w Ross i czytając wasze wypowiedzi czuje się jakbym czytała o Ross... Jak chcecie to zmieniajcie ale nie liczcie o zmianie na lepsze każda taka firma ma jedno założenie jak najwięcej weź nas czerpać :-) możemy tylko czekać na czasy kiedy to my będziemy proszone o to żeby pracować bo nikt nie będzie w najgorszym gównie chciał siedzieć ja juz pewnie nie doczekam takiego czasu ale wam z całego serca tego życzę :-D
ilona 2016-06-03 11:13:25
gdzie można zgłaszać skargi odnośnie KR, jest jakaś strona internetowa?
3
Jula 2016-06-05 21:00:50
Można zgłaszać na bop w socjalu powinna być informacja z danymi to jest biuro obsługi pracowników.a jakie inicjały kr.
oluś 2016-06-16 22:44:57
I tak teraz nie pojawiło się żadne ogłoszenie @Dyta.
Ewa 2016-06-21 19:29:08
Mam pytanie jestem na urlopie i chce wiedzieć co się dzieję musiałam konieczne odebrać kartę przed płacowa a ona nadal pusta.Żałosne a dzień dziecka to już dawno było.Co raz to gorzej dno........
fgbh 2016-06-21 19:45:29
ale moze jest ktos bylby zainteresowany to mozna sie spytac o staz
kl 2016-06-23 17:36:39
czy ktos sie orientuje kiedy doladowane zostana te karty przedplacowe
3
kima 2016-06-23 17:39:07
@fgbh równie słyszałam że oferują jakieś staże ale jednak chciałabym znać więcej konkretów na czym taki właśnie staz miałby polegać bo nie chciałabym tylko parzyć kawusi
basia 2016-06-29 08:17:07
ponawiam pytanie ktos sie orientuje kiedy doladuja karty przedplacowe ??????
Ewa 2016-06-29 14:46:36
Co do karty to myślę że na Boże Narodzenie do ładują
4
truskawka 2016-07-01 09:47:50
ja się wczoraj dowiedziałam że Hebe toi jest Jeronimo i to jest przecież Biedronka - a to znaczy że też mają takie super benefity jak w biedrze? napiszcie
katerina 2016-07-01 20:27:16
a co rozumiesz przez super benefity??
Kasia 2016-07-02 10:04:50
A mnie interesuje tak tutaj wygląda praca zwykłego sprzedawcy w Warszawie (wiem, że cały czas jest rekrutacja) jak warunki, jaka stawka, umowa. Pomóżcie!
Kakao 2016-07-02 15:30:54
Idź na rozmowę to sie dowiesz. Myślenie nie boli, spróbuj
1
ula 2016-07-02 15:53:28
@kakao a odpowiedź na pytanie boli? :) @Kasia chyba jednak już zamknęli tę rekrutację, też żałuję bo nosiłam się z zamiarem aplikacji od jakiegoś czasu.
1
Jaga 2016-07-04 07:05:26
Jakie inicjały kr?
asia 2016-07-04 10:12:33
Hej, ja jakis czas temu złozyłam do drogerii podnie, mieskzam w małym miasteczku, mam nadzieję, ze moze beda kogoś szukali, powiedzcie mi czy daja od razu umowe o prace? Panie ktore tam pracuja zbytnio nie chcialy mi nic powiedzieć ani o wynagrodzeniu i o umowie
zainteresowana 2016-07-05 10:31:35
Rozmowa kwalifikacyjna naa starszego konsultanta ktos cos wie?
pola 2016-07-05 10:50:04
własnie mi się wydaje, że u nich nie ma teraz nowych ofert pracy, ale wydaje mi sie, że takie szczegóły zatrudnienia to są już podawane bezpośrednio na rekrutacji, dajcie znac jak to jest naprawde u nich.
Kasia 2016-07-06 22:52:39
No takie pytania to raczej nie na miejcu przed rozmowa. Jak Cie zaprosza to sie dowiesz
fghjk 2016-07-06 23:17:12
@kasia dlaczego nie na miejscu? kazdy pyta o co chce
ilona 2016-07-16 16:02:52
Nieaktualne
1
fgbh 2016-07-16 18:27:24
no glownie wlasnie ludzie sa jednak ciekawi jak jest..
1
wiki 2016-07-16 22:52:32
Dziewczyny coś wiadomo o nowym sklepie w gdansku?
Ania 2016-07-16 23:10:38
Bardzo cenie sobie Drogerie Hebe, musze powiedzieć, że jestem wierną klientką od wielu wielu lata, polecam
Zostaw swoją opinię o drogerie hebe - Gdynia
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie drogerie hebe