Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o drogerie hebe

Pracowałeś w firmie drogerie hebe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ania - 2015-12-10 20:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie jestes ta ktora zglosila do BOP. Gratuluje. I mam nadzieje ze na ciebie tez ktos napisze.
zdjecie uzytkownika
Wstyd - 2015-12-10 20:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baska - 2015-12-03 07:59:09]:
Droga Basiu, firma pada na psy, ale dlatego, ze Ty w niej pracujesz. Nie masz poczucia wdzięczności oraz wychowania za grosz!!! Wstyd mi za takich ludzi jak Ty. Moze czas sie zwolnić skoro jest tak zle? Proponuje iść do pracy tam gdzie Twój mąż skoro tam jest tak zajebiscie i worek słodyczy dostaniesz!!! Jestes żenująca. Wstydzę sie, ze pracuje w firmie z taka osoba jak ty!!!!!
zdjecie uzytkownika
do Ania - 2015-12-10 22:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja nie lamie procedur i jestem tylko konsultantka wiec co mi do tego ;)gdybys miala takiego kierownika jak ja, to bys zrozumiala.
zdjecie uzytkownika
zielona - 2015-12-13 16:56:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Jesli bedziecie mialy problem z kiero zgloscie to u nas sie udalo cala nasza ekipa swietuje i wszystkie dziewczyny, ktore wylecialy przez ks tez sie ciesza :)jej "przyjaciolki" nawet stwierdzily ze dobrze to wszystkim zrobilo. Niezwykle jak wspolny wrog jednoczy. A jeszcze probowala zgonic na jedna osobe a to caly zespol sie wykazal szczeroscia przed personalna :) pieknie ;)Przed swietami zostac bez pracy mysle ze to dobra kara. Widzisz nie bylas taka ekstra jak myslalas :)mialas nas za nic i to zgubilo cie ;] Wrocila nam wiara w ta firme :)
zdjecie uzytkownika
andzia - 2015-12-14 17:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zielona - 2015-12-13 16:56:47]:
Zielona czy ty jesteś z Warszawy ?
zdjecie uzytkownika
Hebe - 2015-12-15 13:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (14)
U nas wyleciał kr bo się kompletnie nie nadawał! Nie dość że był nieudolny to chciał pokazać jaki jest ważny zaciągając do łóżka swoje podwładne. A niektóre chciały przez łóżko do awansu na starszego. On wynosił towar dla nich a one chętne były na krzaki. Nie udało się bo dziewczyny zrobiły zgłoszenie do BOP no i głupka nie ma :-)
I bardzo dobrze - dziewczyny zgłaszać takie sprawy! Trzeba zrobić porządek z takimi gnojami! :-)
zdjecie uzytkownika
bb - 2015-12-15 14:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (15)
To nie ciasteczko ale buhaj zboczony ;-) do ciasteczka to on nawet nie podobny kaszlak ;-)
zdjecie uzytkownika
Andzia - 2015-12-16 09:02:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny z innych rejonów niż pomorskie mam do was pytanie . Czy macie imprezę świąteczno-noworoczną 5 stycznia? U nas jest cisza w tym temacie.
zdjecie uzytkownika
Jutro - 2015-12-16 16:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (12)
Odpowiedź na: [bb - 2015-12-15 14:21:26]:
Kaszlak he he
zdjecie uzytkownika
malinowa - 2015-12-16 16:41:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Andzia - 2015-12-16 09:02:29]:
Tak, u nas już od mniej więcej dwóch tygodni wisi lista do wpisania kto jest chętny, żeby przyjść na tą imprezę.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2015-12-16 18:10:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to pan Marcin cz. Takim cassanową jest?
zdjecie uzytkownika
nuda - 2015-12-16 21:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie już chłopu spokój ile można nudą wieje
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-12-16 23:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba chciałby być :-D
zdjecie uzytkownika
Aga - 2015-12-16 23:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kogo to jeszcze obchodzi? Niech sypia z kim chce. Lepiej pomyslcie co sie dzieje w firmie skoro okregowych zwalniaja
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-16 23:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może za to samo co kr?
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-12-17 01:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musiał by być chłopem najpierw
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-12-17 01:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Odpowiedź na: [nuda - 2015-12-16 21:58:21]:
Musiał by być chłopem najpierw
zdjecie uzytkownika
do aga - 2015-12-17 13:07:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakich okregowych? i skad wiadomo ze zwalaniaja?
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-12-18 02:17:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (11)
To Nie zona ale kochanka Ewelina. Pomyliło ci się on chyba ze ona już się za żonę podaje :-) Znany ja bardzo dobrze.
A ten buhaj zboczony to już sam siebie przeszedł. Słoma z butów wystaje.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-18 07:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Mówisz o matce?
niedaleko pada jabłko od jabłoni
zdjecie uzytkownika
Iza - 2015-12-18 08:19:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (15)
Cytat:"mężczyzni mający wiele partnerek seksualnych to ci którym kobiety "podziękowały" za zbyt niskie umiejętności."
Pasuje jak ulał :-)
zdjecie uzytkownika
Jola - 2015-12-18 08:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (13)
Za to sklepy miały z nim problemy stąd i skargi na niego były. A musiałby być potwierdzone skoro wyleciał.
zdjecie uzytkownika
walke - 2015-12-18 20:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
W Hebe dobre warunki to są chyba tylko dla klientów, bo oprócz promocji można znaleźć ciekawe zestawy. Co do pracowników to mają sporą wiedzę, ale chyba nie jest to dla nich opłacalne.
zdjecie uzytkownika
Wrolove - 2015-12-21 09:45:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (11)
Poziom pana jest taki sam jak słownictwo.
zdjecie uzytkownika
CC - 2015-12-23 17:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-12-18 07:09:23]:
Ok pomyliło mi się z tą drugą-sorry a nie jego żoną ale nie trzeba odrazu tak na matke najeżdzać.....
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-12-24 11:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam pytanie dotyczące grafików w HEBE: Czy kierownik drogerii ma jakieś specjalne przywileje i zgodę na to aby pracować np tylko na pierwsze zmiany, kumulować sobie dni wolne itd.?
zdjecie uzytkownika
Emilia - 2015-12-27 14:54:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hej
Z tego co mi zawsze przekazywala KR kierownik powinien być zawsze wtedy gdy jest największy ruch czyli środki i głównie drugie zmiany. Natomiast Ks też człowiek i na pierwsze też powinien mieć miejsce. Natomiast o kumulowaniu dni wolnych u nas nic złego się nie mówi, jeśli nie jest to 5 dni z weekendem.
zdjecie uzytkownika
ana - 2015-12-28 23:28:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No tak u nas kiero w większości maks .do 16-17 twierdząc, że to środek, jak dla mnie środek to 10-18 ale u nas kierownicy to wielcy menadżerowie przecież tak Cię zakręcą, że niby to zarządzenie kr. Z tego co mi się obiło o uszy to ma mieć w większości środki ale pierwsze i drugie też.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-12-29 15:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [CC - 2015-12-23 17:31:35]:
Przecież jego matka to tez zona C. Wiec o kim mowa?
zdjecie uzytkownika
hebe - 2015-12-29 22:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ile czasu jeszcze będzie wałkowany temat miłosnych podbojów Marcina? Toż to już nudne się robi...
zdjecie uzytkownika
Karolina - 2015-12-30 10:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
No właśnie skończmy juz ten obrzydliwy temat tego obleśnego człowieka bo podbojami miłosnymi bym tego nie nazwała a raczej niedojrzałością emocjonalną i kompleksami.
zdjecie uzytkownika
była hebka - 2015-12-30 16:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam! Pracowałam w Hebe 1,5 roku w okręgu KR P.Z. oraz Pani Iwony. Weszłam tutaj z ciekawości i przykro mi, że w tej firmie jednak nic się nie zmienia... Odeszłam ze sklepu własnie ze względu na mobbing jaki stosowano wobec mnie. Uważam, ze rzetelnie wykonywałam swoje obowiązki i gdy tylko zaczęłam pracować w Hebe myślałam, że to praca marzeń - i taka była przez jakieś 3 miesiące. Poranne zmiany? przez 1,5 roku na palcach jednej ręki mogę policzyć ile razy miałam na rano do pracy... ciągle tylko 14-22, 14-23. KS i ZKS układają grafik tylko i wyłącznie pod siebie. Pan P.Z. i jego ciągłę psychiczne znęcanie się nad zespołem, straszenie, komentowanie makijaży w stylu "dziś się nie postarałaś"... Kierownictwo sklepu non stop siedzące w biurze lub na przerwie na zapleczu jedząc pizze, obiadki codzienne zamawianie jedzenia na wynos i bezczelnie pytania do zmęczonych konsultantek "a może jakaś dieta by ci się przydała?" Naprawdę dużo zniosłam w tej firmie , to co napisałam to tylko wierzchołek góry lodowej... Dziewczyny, nie opłaca się tak męczyć za niecałe 2000zł... odeszłam z tej firmy i jestem szczęsliwa. Pozdrawiam i życzę wytrwałości!!!
zdjecie uzytkownika
Ew. - 2015-12-30 18:25:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Skoro był taki kompetenty i taki dobry, takie dobre wyniki osiągał to czemu go zwolnili? Musiało być coś na rzeczy tak źle ze juz ani pracownicy drogerii ani centrali nie chcieli z nim pracować. Poza tym ci lepsi odeszli sami juz dawno, a tych najsłabszych właśnie zwolniono. Jeśli ktoś był przynajmniej taki sobie to znalazł prace w branży.
Poza tym z kr jak jesteś na "ty" to pewnie podstawiona koleżanka jesteś.
zdjecie uzytkownika
Kiki - 2016-01-01 11:53:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja życzę wszystkim zadowolonym i nie zadowolonym. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Przed nami SOP ;)
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-01-02 15:00:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a skąd myśl, ze jakiś tam Pan ingeruje w forum, szczerze mówiąc- nie wydaje mi się. A co do samego Hebe, to jak na tak młodą firmę, całkiem nieźle sobie radzą.
zdjecie uzytkownika
oluś - 2016-01-04 19:19:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobają mi się ich kosmtyki, ceny naparwde mają dodre, a i czesto jakieś promocje się zdażają na np. wybrane marki w danym dniu jak w ostatni miesiącu.
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-01-08 19:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcę aplikować do tej sieciówki. Jakie są stawki, jakie etaty i umowy. Bardzo proszę o odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
kaczka - 2016-01-08 19:56:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ania - 2016-01-08 19:13:28]:
zaplikuj a sie dowiesz:) wszystko zalezy od stanowiska i miasta
zdjecie uzytkownika
chomik - 2016-01-09 02:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o ceny ich produktów to rzeczywiście są one bardzo konkurencyjne i warto jest zainwestować trochę pieniędzy. Na pewno zwróci się to po pewnym czasie.
zdjecie uzytkownika
stara - 2016-01-15 21:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli chodzi o hebe to z sieciówek najlepiej płaci a tym samym najwięcej wymaga, daje umowę o pracę najpierw na rok. Poza stolicą konsultant ma 1500zł na rękę, w stolicy około 1800zł. Nie w każdym sklepie są premie, ale można zarobić w Warszawie nawet 2300zł do ręki, wszystko zależy od obrotu, wyniku tajemniczego klienta, realizacji celów (wysokich), nawet do 10ciu. Trzeba mieć krzepę fizyczną do rozładowywania towaru, jak się coś klientowi nie podoba to się woła kierowniczkę i już, nie jest to praca całkowicie czysta, nie ma mowy o ładnych paznokciach, tipsy itp. niszczą się w 1 dzień. Atmosfera - wszystko zależy od zespołu, od kierownika. Trzeba się uodpornić na teksty typu "mało, kierownik regionu będzie niezadowolony, jesteśmy najgorsi w regionie, w Polsce itp.". Mogą zdarzyć się osoby, które mają problemy psychiczne, przynoszą problemy rodzinne do pracy, pomawiają, oskarżają, nasyłają innych, aby gnębili poza pracą - wszystko z zazdrości, ale czego zazdrościć poczciwemu konsultantowi, który się niedawno zatrudnił. To demotywujące i często ludzie przez to odchodzą. Ale podkreślam, hebe najlepiej płaci, wypłata na czas, lecz przez złą atmosferę nie warto się męczyć. Czasem lepiej pracować za mniej, ale w wyśmienitym zespole niż z chorobotwórczymi. Szkoda też, że firma nie stosuje odrębnego na każdą osobę stylu wynagradzania. Osoba z doświadczeniem, wykształceniem wyższym lub podyplomowym w tym ze znajomością dwóch obcych języków dostaje tyle samo co osoba z zasadniczym i ze znikomym doświadczeniem. Z wykształceniem podyplomowym wśród konsultantów spotkałam się, o pracę dobrze płatną jest ciężko. System był kiedyś nieciekawy - pozycje na paragonie (musiało być minimum 3 a najlepiej 7-8). Jak ktoś kupił perfumy za 399zł i torebkę to źle, lepiej było jak kupił chusteczki, gumy i batonika za 4zł razem, bo było wtedy 3 rzeczy. Teraz tego nie ma, klienci osaczani są produktami przy kasie. Awanse - można nie awansować na starszego konsultanta nawet przez 1-2 lata, czasem wybierają kogoś po trzech miesiącach, bo energiczny i niby pojętny szybciej, jest reformowalny. Praca w stylu biedronki czyli zamiast warzyw - kosmetyki.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-01-18 20:03:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Sory ale niby dlaczego ktos kto ma studia ma zarabiac wiecej od tego po zawodowce? Praca taka sama bez wzgledu na doswiadczenie. A czesto Ci wyksztalceni to buraki i nieroby
zdjecie uzytkownika
rita - 2016-01-19 22:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [stara - 2016-01-15 21:16:35]:
znalazła się studencina z pięcioma fakultetami , to skoro jesteś taka światowa , znasz dwa języki TO CZEMU PRACUJESZ W HEBE , widocznie nie jesteś taka zajefajna , a twój poziom studiów ( pewnie zaocznych , " płacę to zdaję ") i znajomość języków jest na poziomie zerowym , lub twoje ambicje kończą się na poziomie HEBE bon godność nie pozwala ci piąć się wyżej
zdjecie uzytkownika
Pola - 2016-01-20 11:50:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płacę to zdaję? Nie wiem o jakiej uczelni piszesz znawczyni studiów wyższych w Polce:-) wg założeń hebe trzeba mieć wykształcenie minimum średnie a sama tez przyjęłam osobę z zawodowym nie widzę w tym problemu:-) ale znajdzie się np taki starszy który ma nieskończone lo, lub konsultant z gimnazjalnym, żenada takich ludzi bez ambicji zatrudniać:-)
zdjecie uzytkownika
ja123 - 2016-01-21 19:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
moja przygoda z hebe zapowiadala sie calkiem optymistycznie swietne warunki pracy ( socjal,kasa,dodatki- przynajmniej jak na moje miasto), czeste szkolenia ,przyjazna ekipa (bynajmniej na początku) no i swiadomosc ze pracuje sie w miejscu o zwiększonych standardach a nawet nie boje się powiedzieć że w pewnym stopniu ekskluzywnym. Kierownictwo poznalam dopiero podczs szkolenia ale wydawalo sie byc w porzadku. Po otwarciu wielkie zaskoczenie bo nikt z nas nie spodziewał sie az takiego dobrego wyniku no i zaczelismy wspolna przygode pod szyldem motylka. Na starcie wiadomo poznawalismy sie kazdy badal teren no i jak to w hierarchii bywa konsultantki trzymaly sie razem bo nie wiadomo jak z tymi kierownikami. Okazalo sie ze kierowniczka nie mogla trafic sie lepsza: wyrozumiala, cierpliwa, pracowita ale kiedy cos bylo nie tak i egzekwowala pewne rzeczy to czulo sie respekt. Zawsz chetna do pomocy nie przesiadywala w biurze ale pracowala z nami wyjatki to dni kiedy wiedzialysmy ze ma papierkowa robote lub telekonferencje z KR i calym rejonem. Niestety o jej zastepcach nie mozna powiedziec nic podobnego przeciwnie : leniwi, kazda rzecz ktora wymagala zrobienia oddawali konsultantkom zaznaczajac ze ma byc dobrze bo oni podpisza sie w RT. Cala zmiane spedzali w kuchni lub biurze od czasu do czasu spogladając czy Kierownik nie przyszedł jeszcze do pracy. Nie wspominajac o tym ze zostawiali zazwyczaj cala robote na druga zmiane bo wiedzieli ze za wszelkie braki i niepowodzenia odpowiadac bedzie kierownik. W koncu znudzeni codziennym przesiadywaniem w socjalu postanowili sobie ze czemu ktores z nich nie mogloby byc kierownikiem bo przeciez w czym sa gorsi od obecnego. Zaczely sie wiec wymyslane historie wprowadzanie w blad prawconikow nieprzekazywanie informacji przeciaganie konsultantek na swoja strone i negowanie wszystkiego co kierownik zbudowal, zrobil lub staral sie wprowadzic. Drogeria podzielila sie wiec na zwolennikow obecngo kierownika a tych ktorzy pod wplywem obiecanek o awansie postanowili pomoc w "spisku" Przez to jaka panowala tam atmosfera nie dalo sie pracowac, co chwile plotki, niepotwierdzone informacje pretensje i knucie za plecami ,dlatego postanowilam odejsc. Niedługo po moim odejsciu dowiedzialam sie od dziewczyn pracujacych ze kierownik zostal zwolniony a jego miejsce zajal jeden z zastepcow. Bylam w szoku tym bardziej ze zastepcy wynosili notorycznie gratisy i testery o czym wszystkie konsultantki wiedzialy, co wiecej udalo im sie zrobic kilka przekretow a takze lamac zasady pracy np nie odbijajac pracownikow ktorym kazali przychodzic wczesniej do pracy. Jak sie okazalo wystarczyla skarga do BOP-u z kilkoma wymyslonymi bajeczkami które potwierdziły 3 osoby ( mozna sie domyslic ktore) i kierowniczka poleciala. I gdzie tu sprawiedliwosc?? najlepsze jest to ze firma tak dba o pracownikow i stara sie nie miec nigdy wiecej podobnych problemow jak przed kilkunastoma laty Biedronki to teraz przesadzaja w druga strone. zawsze myslalam ze w powaznej firmie kwestia zwolnienia musialy by byc niepodwazalne dowody winy a nie zeznania kilku falszywych osob tym bardziej ze krzywdzone sa osoby ktore dla innych pracowdawców byłyby bardzo cennym nabytkiem. Oczywiscie sprowadza sie to rowniez do konsultantek bo sa traktowane tak samo i nikt nie ocenia ich przez pryzmat pracy tylko tego czy się ją lubi czy nie. Dlatego wszystkim znajomym odradzam ta firme i chociaz jest jednym z lepszych pracodawcow na rynku to pod wzgledem atmosfery i panujących w drogeriach wyscigach szczurów na wyzsze stanowisko nie zdecydowalabym sie na powrot.
zdjecie uzytkownika
hebe - 2016-01-22 10:24:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Halo Halo czy ktoś wie kiedy będą podwyżki?
zdjecie uzytkownika
Ana - 2016-01-22 12:17:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli w ogóle będą to w marcu- kwietniu:-)
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-01-22 17:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie plotkatstwo i dziadostwo jest wszędzie gdzie pracują same baby, ścigają się o nie wiadomo co jedna na druga nagaduje i o czernia.nikt nikomu wprost w twarz nie powie co leży na sercu. Jeśli już w zespole jest dobra atmosfera, to prędzej czy później znajdzie się któraś co to będzie chciała zepsuć.
zdjecie uzytkownika
Mariola - 2016-01-25 10:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rita - 2016-01-19 22:11:08]:
Dokładnie Pani okręgowa Iwonka skończyła jakiś marketing zaocznie, angielski poziom podstawowy bo zawsze na spotkania wlecze ze sobą kogoś kto mówi dobrze ale na stanowisku się trzyma bo jest suką i podobno podczas pobytu w Warszawie "umila" wieczory wysoko postawionemu Panu z biedry. I co z tego, że sie nie nadaje? i tak jest nie do ruszenia.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wszystko przebiegło łatwo, choć rozmowa kwalifikacyjna była dość długa bo trwała ponad 40 minut. Byłam dość rozgadana, na wszystkie pytania umiałam odpowiedzieć dlatego myślę, że to się liczyło :)
Pytania: W skrócie wyglądało to tak, że mialam kilka kosmetyków na biurku, m.in podkład z Revlon do skóry mieszanej lub tłustej, tusz do rzęs z Max Factor i jakieś tam inne kosmetyki. Miałam najpierw opowiedzieć co nieco o tych kosmetykach, co uważam, jakie mają składy etc. Potem jedna z Pań udawała klientkę, a ja miałam jej sprzedać fluid z Revlon popierając oczywiście całą rozmowę swoimi argumentami.
Potem pytały się mnie o to dlaczego akurat wybrałam ten sklep, co mnie motywuje do pracy, czy wolę pracować indywidualnie czy w grupie, pytały o wcześniejszą pracę, czy mam jakieś doświadczenie w obsłudze klienta, co sobie cenie w takiej pracy, na co zwracam uwagę, co myślę o Kallosach...
zdjecie uzytkownika
Ona - 2016-01-26 22:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja pracuje w jednej z drogerii hebe w Krakowie już pół roku i jestem mega zadowolona. Ekipę mamy super, taka familia choć oczywiście jak to z kobietami są zgrzyty ale ogółem jest super. Kierowniczka choć młoda, niesamowicie ogarnięta i zaradna, wszystkie mówimy sobie na ty i spotykamy się prywatnie przy zachowaniu pełnego respektu. Wspólnie walczymy o premię, konkursy czy nagrody. Przeprowadzamy ze sobą scenki i cwiczymy standardy, jak któras ma zrobiony cel przykasu dzieli się z inna. Każda wie co należy do jej zadań a na kiero każdym jednym można polegać. Brzmi to idealnie ale tak jest. Jedyne co mi przeszkadza to ciągle procedury i nacisk na wyniki i stwarzanie niezerowej rywalizacji pomiędzy sklepami bądź pracownikami, ciągle zmiany popołudniowe i zarobki mogłyby być nieco wyższe oraz wieksza ilość szkoleń. I ciągły strach przed TK. Oceniając tak szczerze w porównaniu z innymi moimi pracami jestem zadowolona i pierwszy raz lubię swoją pracę .
zdjecie uzytkownika
rozczarowana - 2016-01-27 18:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,ta firma i ludzie na wielu stanowiskach to pomyłka. Zabrakło im tzw ogłady, zwalniają często ludzi którzy mogą zagrażać ich stołkom. Szantaż, brak kompetencji i pozbywanie się wyjątkowych pracowników. Lecz na szczęście świat nie kończy się na hebe. Pozdrawiam wytrwałych i tych co donoszą aby swoj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ochronić- nic w przyrodzie nie ginie a wraca z mocą wielką!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie drogerie hebe

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert