Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o drogerie hebe

Pracowałeś w firmie drogerie hebe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
heber - 2014-12-06 17:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
o co chodzi z akcja zakupy z przyjacilką?? chyba w Chojnicach?? WTF?
Tak walczymy o ten paragon, ze dajemy krem do gazety, masakra!!! Od dzis nie sprzedajemy GAZET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
heber - 2014-12-06 17:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-12-03 17:23:09]:
bony za 2 dni, 300 na shopping w biedroneczce
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-06 17:46:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy tajemniczy zawsze bierze koszyk?
zdjecie uzytkownika
riko - 2014-12-06 20:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [Sandra - 2014-12-06 13:09:03]:
Droga Klientko, wierz mi, że gdyby nie było takich nacisków na nas-pracowników, to mogłybyście swobodnie chodzić po całej drogerii bez 50 pytań czy doradzić,znaleźć,dobrać (nie daj boże POMÓC!) itd. nikt nie wciskałby wam gazet i miliona innych pierdół na kasie i mogłybyście chodzić po działach bez bandy konsultantek krążących wokół was jak sępy nad świeżą padliną, żeby tylko nie zostać posądzonym przez kierownictwo o "nicnierobienie". Dla nas to tylko praca poza którą jesteśmy dokładnie takimi samymi klientami w innych miejscach i wiemy, że wieczny "ogonek" w różowym fartuszku powoduje dyskomfort, ale pan każe, sługa musi...a my nie mamy nic do gadania.
zdjecie uzytkownika
Sandra - 2014-12-07 12:14:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [riko - 2014-12-06 20:35:31]:
To przykre co piszesz, współczuję Wam serdecznie pracy w takiej firmie. Jak wczytałam się we wcześniejsze wpisy to odnoszę wrażenie że ta firma to " [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] owinięte w różowy papierek" przepraszam za język ale inaczej tego nazwać nie umiem. To wszystko jest do czasu przyjdzie moment że skończy się jak w Biedronce bo to podobno Ci sami ludzie stoją Wam za plecami i wyciskają Was jak cytrynę a potem do kosza.
zdjecie uzytkownika
ufo - 2014-12-08 19:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
no to się mylisz!, pamiętam stare czasy- jak "stała za tym biedronka", to pracowało się o niebo lepiej, a teraz stoi profesjonalny sztab rodem z Douglasa :)))))))))))))))))))))))))))
śmiechu warte! i jest coraz gorzej
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-09 13:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
osobiście sama bym nie przyszła do tego sklepu gdybym tylko była klientem i była tak osaczona konsultantkami i nie mogłabym zrobić zakupów w spokoju. porażka. Nie dziwię się klientom ze z daleka mówią ze sobie poradzą xD śmiech na sali :) biedni klienci :/
zdjecie uzytkownika
agd - 2014-12-09 18:14:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2014-11-25 12:23:16]:
A w którym hebe zarabia się 1700 bo u nas 1500 z groszami
zdjecie uzytkownika
aha - 2014-12-09 19:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agd - 2014-12-09 18:14:47]:
Unas nawet 2100
zdjecie uzytkownika
była - 2014-12-10 20:17:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no w warszawce sie najwiecej zarabia
zdjecie uzytkownika
lala - 2014-12-10 21:27:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [była - 2014-12-10 20:17:46]:
a co w tym dziwnego,że się więcej zarabia? tutaj życie jest droższe, zapraszamy do tej warszawki!
zdjecie uzytkownika
Jola - 2014-12-11 02:47:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lala - 2014-12-10 21:27:58]:
A co jest droższe w warszawie? Życie nocne bo przecież nie chleb i masło! Ja nie biegam po klubach wiec czemu mam zarabiać mniej? Za chleb place tyle samo!
zdjecie uzytkownika
xxz - 2014-12-11 12:36:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy wiecie może jak jest z bonami na święta? jestem obecnie na zwolnieniu lekarskim i nie dotarły do mnie żadne informacje jak z bonami i jak je można wydać. Dziewczyny z drogerii też za dużo nie mówią bo same od końca nie wiedzą i nie korzystały jeszcze.
zdjecie uzytkownika
Hebe Hebe - 2014-12-11 15:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [xxz - 2014-12-11 12:36:21]:
W tym roku można bony wykorzystać w każdej Biedronce. Realizacja bonu jest możliwa od 8 grudnia do 21 grudnia. Przy kasie musisz okazać swój dowód osobisty i pesel.
zdjecie uzytkownika
Kasik - 2014-12-15 10:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Hebe Hebe - 2014-12-11 15:31:14]:
Dziewczyny pracuje w Hebe od niedawna stąd moje pytanie a mianowicie od czego naliczana jest premia roczna? Od obrotu sklepu czy jest to stała kwota? Rozumiem ze wchodzi ona w skład socjalu jaki oferuje hebe i w styczniu będzie dodana do wypłaty?
zdjecie uzytkownika
Hebe Hebe - 2014-12-15 22:21:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Kasik - 2014-12-15 10:16:13]:
Kasik, kto powiedział Ci o premii rocznej?
zdjecie uzytkownika
Kasik - 2014-12-16 09:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Hebe Hebe - 2014-12-15 22:21:30]:
O premii rocznej dowiedziałam się z tego co pamiętam z tego forum, że wchodzi ona w skład socjalu jaki oferuje Ta firma...a Ty coś wiesz może na ten temat więcej?...chętnie poznam szczegóły:) Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
maja - 2014-12-16 12:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Kasik - 2014-12-15 10:16:13]:
Kochana, premię roczną to dostanie ( usunięte przez administratora ) Ty masz bon do Biedronki i to jest Twoja premia roczna ;)
zdjecie uzytkownika
czdb - 2014-12-17 22:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biuro dostało w zeszłym roku 1500pln, warunkiem był dochód na członka rodziny mniej niż 5000pln brutto czyli tak jak w przypadku bonów do biedry
zdjecie uzytkownika
Hebe - 2014-12-18 09:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czdb - 2014-12-17 22:40:59]:
Źle piszesz bo warunkiem była frekwencja w ubiegłym roku i dostali wszyscy a nie tylko biuro
zdjecie uzytkownika
Marta - 2014-12-18 10:15:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No proszę widzę, że dyskusja przenosi się już na wyższe szczeble hahaha Już centrala zaczyna się tutaj odzywać.Ale nie dziwię się bo szeregowi pracownicy też tam pewnie miodu nie mają :)
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-18 10:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam u was? sytuacja z koszykiem? dalej macie nacisk i indywidualny koszyk? teoria koszyka dla mnie jest poroniona!!!
zdjecie uzytkownika
kati - 2014-12-18 11:48:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też uważam "teorię koszyka" za nietrafioną. Kasjerki bardziej cieszą się, gdy ktoś kupi 3 paczki chusteczek za 0,59, niż jedne perfumy za 300zł. Pracownicy, zamiast dać zarobić Hebe, gdy chcą kupić jedną rzecz, idą do konkurencji, bo cóż z tego, że kupię coś w promocji, jeśli muszę do tego dokupić dwie niekoniecznie niezbędne mi rzeczy?!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Zaproszenie na rozmowe do siedziby firmy w Warszawie-niestety mimo tego,że kandydat jedzie kawał drogi(jako osoba szukająca pracy raczej nie władam zbędną gotówką),koszta podróży nie są zwracane ani na 1 etapie ani też na 2. Rozmowa trwała ok 35 minut.Pytania nie były skomplikowane.Osoba rekrutująca notowała. Pytania o firmę,doświadczenie.Pózniej sama prezentacja firmy i stanowiska.Na końcu pytania. Bez spóznień jednak sama rekrutująca nie wzbudziła sympatii a bardziej barierę i dystans.
Pytania: Pytania tendencyjne. O doświadczenie.O więdze na temat Hebe.
zdjecie uzytkownika
grr - 2014-12-18 19:07:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja rozumiem, ze 0.20 gr za pakowanie prezentu to malo, ale na kosmetyki wydalam 350 zl, wiec sobie pomyslalam, ze moglyby byc chociaz ladnie zapakowane.
Nie dosc, ze dwie babeczki walczyly z moim perfumem, ktory o malo im nie wylecial z rak. To na domiar zlego, obkleily mi ten maly pakunek wszedzie tasma klejaca, tak bardzo chcialy wykorzystac ostatni kawalek papieru.. Wstyd mi dac taki prezent!! Nie majac zadnych zdolnosci, chcac miec to zglowy, jednak musze kupic papier ozdobny...
Juz nie mowie o tym, ze cene specjalnie ktoa dokleja do innych perfumow. Wszystkie maja cene 199zl, a przy kasie 349 zl. Oh, jaka mila niespodzianka.
nA C I A G A C Z E.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-12-19 00:23:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O ile dobrze zrozumiałam to została od pani pobrana opłata za pakowanie prezentu w Hebe? Pierwszy raz się z tym spotkałam, a robię w Hebe zakupy bardzo często. Moje doświadczenia są zgoła inne niż pani. Dziewczyny są miłe, pomocne i kompetentne, a na zapakowany produkt nigdy nie narzekałam. Zawsze schludnie, czysto. Wiadomo, jesli większa rzecz trzeba chwilę poczekać, ale przecież nikt nie pakuje prezentów w minutę przy pomocy pstryknięcia palcem. Poza tym to chyba nie jest w ich obowiązkach, a jedynie dobra wola. Mogłyby przecież wskazać półkę z torbami ozdobnymi lub regał z papierem do pakowania i powiedzieć, że tylko to mają w ofercie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie drogerie hebe
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy drogerie hebe?
Zadaj pytanie
x