Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o drogerie hebe

Pracowałeś w firmie drogerie hebe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Niwa - 2015-07-18 16:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie fajnie ze mozna tyle przeczyatc i nie pchac sie do takiej firmy.non stop przewijaja sie te same inicjaly czy to firma rodzinna? Mysle ze wszyscy ktorzy maja olej w glowie i wiedze powinni szukac szczescia tam gdzie godnie traktuja czlowieka czyli zdala od biedronki.
zdjecie uzytkownika
bystra - 2015-07-19 21:01:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ohhooo... juz widać że w NS były zwolnienia :p
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-07-23 09:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zmęczona - 2014-05-01 14:54:19]:
nie wiem kto gorszy ten pajac teraz czy ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] D.Z co byla..MOBBING w 100%
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-07-23 10:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chodzi mi naturalnie o Tczew
zdjecie uzytkownika
halohalo - 2015-07-24 10:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co to za zmiany na slasku sie szykuja????nowy regionalny?ktos cos wie???!!!
zdjecie uzytkownika
Człowiek Godny - 2015-07-24 14:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Królowa kiczu nareszcie trafi tam gdzie jej miejsce, powinna zabrac ze sobą rodzeństwo Z i może tam będą bardziej odważni aby ich na słomie wywieść. Ciekawe czy firmie matce tez będzie kazała zwalniać za rozmiar lub wygląd! Tam też pasują jej giermkowie ze swoimi zasadami.
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-07-24 21:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie, pracuje w firmie od 1,5roku. I prawde mówiąc, wszystko zmieniało się z miesiąca na miesiąc o 180 stopni. Na początku mimo słabej podstawy (1500) zapowiadały się dobre premie. Były szkolenia, była jakaś tam motywacja. Było desperackie podnoszenie koszyka- (nie możesz kupić sobie batona bo koszyk spadnie!) z miesiąca na miesiąc coraz więcej targetów. Już nie sprzedawało się towaru dopasowując go do jego potrzeb tylko żeby sprzedać marże czy jakiś inny cel. Codzienne tłumaczenie się, dlaczego tak mało. Wywieszanie listy z nazwisami kto ile sprzedał- kto liderem, a kto kulą u nogi. Codzienne przypominanie kto sprzedawał ile. Liczy siętylko marża, rekomendacja, inne cele. nic więcej. Chory wyścig szczurów, każdy chce swoje zrobić dla świętego spokoju, aby nie musieć się tłumaczyć na dywaniku. chore. sprzedaż perfumy na 5tysi to dostaniesz używany tester szminki z catrice, hahaha. Żadnych zniżek, produktów, 15min przerwy na 11h pracy. wyglądaj elegancko, miej makijaż i piękny manicure, a między obsługą przerzucaj kuwety na magazynie.
Potem zmiana systemu premii i u już więcej niż 100 nie zobaczysz. od niedawna premie są indywdualne. jak sprzedaż dermike na tysiąc zł to może coś zobaczysz.
Nie no laski cyrk. Najgorsze jest takie obwiniane- Twoja wina że nie ma ludzi, że utarg niski, że koszyk niski, ludzie rzeczy z promocji kupują zamiast drogie kremy. i tak dalej... i tak dalej:) żegnam hebe, które bardzo mnie rozczarowało. nie chodzi tu o prace tylko o dręczenie psychiczne- zwalanie że to wszystko to wynik Twojej kiepskiej pracy, codzienne tłumaczenie się ze sprzedało się tyle i tyle.gdyby była z tego jakaś kasa to jeszcze ale nie za gołe 1500 w porywach 1600...
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-07-27 11:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ona - 2015-07-15 15:53:01]:
... maruderstwo, narzekanie!! Tylko to jesteście w stanie robić. Praca wcale nie jest ciężka. Wyciąganie z blueBoxów towar i wyjeżdżanie wózeczkiem na sklep, konsultacje, sprzedaż??To ma być ciężka praca?? Po to zostaliście zatrudnieni do drogerii żeby sprzedawać i zarabiać dla firmy, ale ...ciężko to pojąc nawet nie lokalnym rozumowaniem. Jakie premie indywidualne (premia od kiedy Hebe istnieje jest uznaniowa- zapraszam do lektury). Z tego co mówisz macie nikła premie, czyli nie wyrabiacie targetów, czyli nie jesteście efektywni... czyli PRACOWAĆ SIĘ NIE CHCE, ale bonusy, zniżki, prezenty by się brało. Żenada!!!
Zastanówcie sie i pomyślcie logicznie. Te Hebe które funkcjonują bardzo dobrze- sa zespołami opartymi na szacunku i bardzo dobrych relacjach, mają wyniki, realizują targety. Są to hebe o których nie czytamy na goWorku. Zarządzają tam mądrzy kierownicy i pracują tam odpowiedni (co najwazniejsze zaangazowani) ludzie, a pozostali... hmmm?? Widać ich poziom we wpisach na goWorku.
NIE KAŻDEMU PSU BUREK!
zdjecie uzytkownika
XXX - 2015-07-27 17:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie odnosnie kart podarunkowych co jaki czas sa doladowywane slyszalam ze raz na kwartal???
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-07-28 10:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
górze pasują ludzie w stylu D.Z z tczewa albo aktualnego przygłupa który wskoczył na jej miejsce nic sie nie zmieniło wyzysk ten sam co w biedrze, ten sam mobbing te same frajerstwo na kr itp
zdjecie uzytkownika
Wiem_Wszystko - 2015-07-28 15:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odchodzi Czech. Albo go chcą wywalić i sam niby odchodzi. Ale KR już jest. 3 kierowniczki sklepów dostały propozycje. Wchodzisz głęboko KRowi i masz awansik. Ciekawe która wygra Casting?!
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-07-28 20:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak Czech odchodzi ? Przecież jego rejon ma bardzo dobre wyniki. Wiecie wymiotowac się chce jak czyta się te bzdury. SRACIE we własne gniazda. Jak wam tak źle to się zwolnijcie. Marudy i podpierdzielacze !!!
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-07-28 21:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No po prostu masakra.zamiast pisać co faktycznie jest złego o można poprawić to tylko smarowanie bzdurami na ko ,kr,ks.zaś itp a konsultanci to są .... niewinni. Pozdrawiam wszystkich którym się pracuję ok :-)
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-07-28 22:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie KIKI!! żal.pl!sama zawiść niewinnych konsultantek i niesprawiedliwie zwolnionych perfekcyjnych pracowników! A jak awans dostajesz to właziłaś w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i na bank dała [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Porażka!

WIEM WSZYSTKO, bystrzaku, proponuje spojrzeć na wyniki sklepów tych podlizujących się w twoim mniemaniu kierowniczek którym zaproponowano awans, potem popatrz na wyniki Twojego sklepu... ciekaw czy znajdziesz rożnice ;p
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-07-28 23:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrawiam serdecznie wiki :-)
zdjecie uzytkownika
ciekawsza - 2015-07-29 19:19:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skąd te trzy kierowniczki?
zdjecie uzytkownika
cc - 2015-07-30 10:14:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos wie o co chodzi z tymi kartami podarunkowymi czy to byl jednorazowy przelew na zakupy w hebe ?????
zdjecie uzytkownika
miss - 2015-07-30 13:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przestańcie pisać głupoty ,że Maciej odchodzi nic takiego nie było ogłoszone.
Proponuje aby lukrowe towarzystwo skupiło się na pracy i sobie niż plotkowaniu
zdjecie uzytkownika
mmm - 2015-07-30 22:36:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiem, że odchodzi. Sam zrezygnował. Wiem też z dobrego źródełka.
A nowe osoby to pewnie te najbardziej zaangażowane w pracę.
Zobaczycie jaka będzie decyzja szanownych władz.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-07-31 11:15:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
lepsi odchodzą..odchodzą też ci którzy mają resztki godności i nie chcą dłużej dawać sobą pomiatać i to niezależnie od zajmowanego stanowiska
zdjecie uzytkownika
Lena - 2015-08-01 10:29:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się w 100%.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Zadowolona - 2015-08-01 16:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i czytam przecieram oczy i o moj smutku! Skoro jest źle to grupowo idzcie na rozmowe wyżej, skoro tak ciężko zmiencie pracę i od razu bedzie wam lepiej.
zdjecie uzytkownika
motyl - 2015-08-01 17:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na hebe się życie nie kończy, ludzie którzy odchodzą dobrze robią :)ogólnie kiedyś było spoko po 3,5 latach pracy w hebe starczy. Życzę wytrwałości może hebe znajdzie wreszcie sposób na siebie, bo narazie to nie ma i dobrze wszyscy wiedzą o tym:)Pozdrawiam
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie zgodzę nie z przedmówczynią!!!! Miałam rozmowę z P.Eweliną Hryniewicz i Wiolettą Maruszak dawno temu jak jeszcze Pani Ewelina zarządzała Warszawą. Nie znam bardziej profesjonalnej osoby. Konkretnie i rzeczowo odpowiadała na moje pytania. Na początku określiła jak będzie przebiegała rozmowa. Sama zadawała bardzo poukładane związane ze sprzedażą pytania. Będąc na wielu rozmowach oceniam przygotowanie na 6 do 6 oczywiście:). Pani Wioletta się nie odzywała.
Pytania: Proszę sprzedać mi krem do rąk, który Pani Ewelina wyciągnęła z torebki. Wyszła super scenka :)
zdjecie uzytkownika
Do motyla - 2015-08-01 22:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Motyl masz 200% racji!
zdjecie uzytkownika
wiki - 2015-08-02 23:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja po prawie 4 latach pracy w Hebe nie bardzo mam ochotę odchodzić- jakoś mi tu dobrze, spotkałam wielu świetnych ludzi w sklepie, przeżyłam kilku KRów. Jedni fajni inni, hmmmm jak każdy szef- wyniki!!wyniki!!wyniki. Jedni kompetentni, inni mniej. Jednak prace uwielbiam. Moze dlatego, ze mam świadomość że praca to praca a nie wakacje, że cele należny realizować a nie wymagać cudów a nic nie robić.

Wszystkim niezadowolonym proponuje się zwolnić i szukać szczęścia gdzie indziej. Wszystkim pokrzywdzonym - złóż sprawę o mobbing. W czym masz problem skoro dzieje ci się krzywda? A nie tylko narzekać, marudzić pod anonimowymi ksywkami. Gdybanie, oczernianie i ta zazdrość. Ehhh...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie drogerie hebe

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy drogerie hebe?
Zadaj pytanie
alert