Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o drogerie hebe

Pracowałeś w firmie drogerie hebe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Do laluni - 2015-05-17 14:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lalunia jestes tępa dzida.zamiast do pracy stan przy drodze tam docenią urodę.
zdjecie uzytkownika
Wiolin - 2015-05-17 16:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dupki nie sracie do tej samej dziury z małej wsi i dlatego jesteście mało atrakcyjne.
zdjecie uzytkownika
Kiki - 2015-05-17 19:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kasiu nie bój sie o swoja dupe, taka wsza zawsze przetrwa.
zdjecie uzytkownika
bez nicka - 2015-05-17 22:55:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyżby po zwolnieniu p. Ani kolejna osoba z nazwiskiem zaczynającym się na literę Z. została namaszczona na KR?
zdjecie uzytkownika
lalunia - 2015-05-18 12:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiki widać jak ci aż piana idzie z zazdrości ha ha ha!!!
To ty uważaj na jego żonę debilko.
zdjecie uzytkownika
Hebee - 2015-05-18 13:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że Kierownicy, którzy znają się na pracy mają pojęcie o kosmetykach i prezentują się z klasą są z zaskoczenia "żegnani". Taka jest prawda. Pani Ewelina musiała zrobić miejsce PawłowiZ, który kompletnie nie wie co to kultura, wiedza na temat kosmetyków i zarządzanie zespołem. Teraz Pani Ania Nejman moja Kierowniczka z mega doświadczeniem kosmetycznym no ale cóż kolejna osoba w kolejce do objęcia stanowiska. Był kiedyś P.Adrian, który tworzył to wszystko i kilka osób, którym firma powinna zawdzięczać swoje istnienie. Zadziało się na odwrót. Jedynym plusem jest to, że Pan Daniel zarządza całością a nie P.Iwona, która cały czas ma żal o to i jak by mogła to pewnie by P.Daniela w łyżce wody utopiła bo to taki typ. Zapewne będzie wszystko robiła aby udowodnić, że on na to miejsce się nie nadaje. P.Danielu jesteśmy z Panem - niech Pan zrobi porządek personalny ze swoją załogą (wiadomo z kim) Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
zk - 2015-05-18 14:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie masz na myśli tej ks z nazwiskiem na literę Z. to by była kompletna kompromitacja dla tej firmy ma ktoś jeszcze jakieś propozycje na KR może Pani Stasia z warzywniaka. Swoją drogą myślałam, że ten Sascha to konkretny facet i i rozprawi się z tym kolesiostwem ale widocznie się myliłam. Widocznie w tym kraju się tak nie da a szkoda.
zdjecie uzytkownika
duda - 2015-05-18 14:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Komor na KR za tydzień i tak bez roboty będzie.
zdjecie uzytkownika
Komedia - 2015-05-18 15:29:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mamy przejeba.....krotko mowiac.
zdjecie uzytkownika
Muszka - 2015-05-18 15:34:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Im wyzszy stolek tym bardziej drzysz o swoja szanowna 4 literowa.
Jesli chodzi o ks ta zalosna gnide ktora przypisuje sobie wszyskie zaslugi to powinna wiedziec ze dla niej nikt nic nie robil. Wszystko bylo z mysla o....Ta pseudo ks zostala przesunieta bo w tamtych sklepach jej nikt nie chcial. A tu udawala lidera. Tylko ze o niczym nie ma pojecia. Dobrze ze wraca , niech tam jej ktos utrze nosa. Tylko czy pod czujnym okiem ko ktos sie osmieli.
zdjecie uzytkownika
K.... - 2015-05-18 17:34:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale jazda, to jakis zart. Choc wiem ze pozegnala sie z wybranymi , pominela pewna zmije ks o znanym skrocie. Glowa do gory pani AN jestesmy z pania , jak cos to prosze dac znac ...
zdjecie uzytkownika
Wstyd - 2015-05-19 15:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
P.Aniu nastepnym razem wchodzac do takiej firmy trzeba wyzbyc sie kultury i szacunku a wtedy punkty same sie nalicza u gory.
zdjecie uzytkownika
Do ja 87 - 2015-05-19 20:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ja pracuje właśnie z tą osobą i dla mnie jest super:):)

zdjecie uzytkownika
Hebowiczanka - 2015-05-19 20:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam te komentarze i mam wrażenie ,że pracuje w dwóch różnych firmach.Zastanawia mnie jaka ilość komentarzy jest osób faktycznie osób tutaj pracujących. Faktycznie wymagania są spore presja też jednak tym się charakteryzuje praca w handlu a już tym bardziej w korporacji.

Czy tylko ja jestem zadowolona?
zdjecie uzytkownika
Hebe - 2015-05-20 16:56:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To sie nazywa czystka po Tomaszu.
zdjecie uzytkownika
hebe - 2015-05-21 19:08:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czystka nie tylko po Tomaszu ale i ogólnie w firmie. Nie dalej jak kilka tygodni temu z dnia na dzień poleciała połowa magazynu włącznie ze świeżo awansowaną koordynatorką zwrotów. Widać, że firma łapie zadyszkę, nowych sklepów brak za to ciągle słychać o zwolnieniach ale cóż, na Hebe świat się nie kończy jak nei tu to gdzie indziej się będzie pracować.
zdjecie uzytkownika
mika - 2015-05-21 19:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poszukuje numerku kontaktowego do sklepu Hebe we Wrocławiu, niestety na stronie nie ma, a infolinia nie czynna... Proszę o pomoc.
zdjecie uzytkownika
ex - 2015-05-22 13:50:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja sie dziwie osobom,ktore jeszcze tkwia w tym bagnie. Na hebe swiat sie nie konczy-nie twierdze,ze w innych firmach jest sielanka,ale naprawde nie brakuje pracodawcow szanujacych swoich pracownikow, zapewniajacych dobry socjal i niezla pensje...Hebe zapowiadalo sie byc jedna z wlasnie takich firm,ale niestety - duzo nieodpowiednich osob na wysokich stanowiskach, zatrudnianie "profesjonalistow" po znajomosci i jest to co jest...wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kolkach:P
zdjecie uzytkownika
Nicka - 2015-05-24 20:44:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie Dziewczyny od niedawna pracuje w Hebe, słyszałam że jest możliwość wykupienia karnetu multisport, chciałabym się dowiedzieć ile to kosztuje i czy można też kogoś z rodziny na to zapisać, nie chce na razie o takie sprawy pytać u siebie ponieważ pracuje krótko to i takie rzeczy powinny mnie mniej interesować. Z zaciekawieniem przesledzilam wcześniejsze wpisy i wygląda nie ciekawie, choć ja chwilowo odczucia mam pozytywne. Są może jakieś ogólne inne fora dotyczące pracy w Hebe, bo tylko ten znalazłam niby dotyczący Gdyni.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-05-24 21:39:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nicka - 2015-05-24 20:44:10]:
Multisport to 50zl na 2mce, można zamówić kartę na kolejna osobę ale z tego co pamietam to jest duży koszt
zdjecie uzytkownika
Nie rozumiem - 2015-05-24 21:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi Drodzy,

Nie narzekajcie jest dobra kasa, multisport,szkolenia - fajna praca, polecam wszystkim. Pracuje w hebe 1,5 roku bywały gorsze chwile, wkurzenie na system ale idzie lepsze, wyluzujcie i cieszcie się tym co macie albo zmieńcie pracę :)
zdjecie uzytkownika
sss - 2015-05-25 07:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-05-24 21:39:51]:
wpłata na multisport jest co dwa miesiące, czyli teraz będzie w lipcu (do 16.07) i karta będzie aktywna w sierpniu i wrześniu
osoba towarzysząca 300 zł
dziecko 80 zł, ale nie wiem na jakich warunkach i jakie obiekty
zdjecie uzytkownika
coś wam powiem - 2015-05-25 15:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli jesteś z prowincji, jedyna pracą którą dotychczas wykonywałaś było wyrzucanie obornika świniom, to każda praca w dużym mieście ci przypasi ha ha ha!!! Ładnie, czysto, jasno, pachnie, muzyczka w tle - wydaje ci się, że pana Boga za nogi złapałaś :)))
Dla poznanianki, która wie co sie dzieje na rynku sprawa wygląda inaczej.
Posłuchaj:
WYMAGANIA: ładny wygląd, dobra znajomość języka niemieckiego, prezencja, znajomość branżowa kosmetyków, dobry kontakt z klientem, umiejętność "naganiania" klienta do zakupu co najmniej 3 szt w koszyku :)
OBOWIĄZKI: odbiór towaru z magazynu, czytaj zapierdzielanie paleciakiem, wystające druty z kuwet.
Zapierdzielasz paleciakiem, masz podarte rajty od drutów z kuwet, spocona i za chwilę na sklep pachnieć i ładnie wyglądać. Masakra. Do tego zawiść lasek, kumoterstwo, podpierdalanie. I za co? Za 1800 zł? Śmiech na sali. Pracowałam tam 8 miesięcy. Teraz mam spokojną pracę adekwatną do kwalifikacji, zarabiam 3200 zł i żałuję tylko 8 miesięcy życia. Chociaż nie, nie żałuję, bo poznałam inny świat. A niektórym z was wydaje się, że trafiłyście do raju. Rozejrzyjcie się dziewczyny. Troszkę więcej ambicji. Pozdrawiam :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie zgodzę nie z przedmówczynią!!!! Miałam rozmowę z P.Eweliną Hryniewicz i Wiolettą Maruszak dawno temu jak jeszcze Pani Ewelina zarządzała Warszawą. Nie znam bardziej profesjonalnej osoby. Konkretnie i rzeczowo odpowiadała na moje pytania. Na początku określiła jak będzie przebiegała rozmowa. Sama zadawała bardzo poukładane związane ze sprzedażą pytania. Będąc na wielu rozmowach oceniam przygotowanie na 6 do 6 oczywiście:). Pani Wioletta się nie odzywała.
Pytania: Proszę sprzedać mi krem do rąk, który Pani Ewelina wyciągnęła z torebki. Wyszła super scenka :)
zdjecie uzytkownika
Coś ci powiem - 2015-05-25 17:39:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [coś wam powiem - 2015-05-25 15:46:47]:
O widać ze pani z prowincji wywalczyła lepsza prace lepsza kasa i juz się uważa o klasę wyżej od pospulsywa z Hebe , a sama zapomniała ze gdzie pracowała, teraz to wielka pani i słoma z butów wystaje
zdjecie uzytkownika
kinia - 2015-05-25 20:49:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio byłam w hebe w nowo otwartym HEBE w Jeleniej Górze przemiła obsługa i bardzo miłe i profesjonalne dziewczyny.U niekturych dziewczyn uśmiech z twarzy nie znika;)polece dalej super obsługa i oby zadnych zmian w personelu;)gratulauje za zgraną ekipe.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie drogerie hebe

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy drogerie hebe?
Zadaj pytanie
alert