Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o drogerie hebe

Pracowałeś w firmie drogerie hebe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mini - 2016-04-09 21:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jakie obroty robili w Sosnowcu skoro ich zamknęli...porażka
zdjecie uzytkownika
Anna - 2016-04-09 23:59:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rena - 2016-02-20 21:49:47]:
Zarobki ok ?? Jakis zart ! Moja sasiadka tam pracowala pol roku i mowila ze 1900 na reke miala (no chyba ze klamala)- wiec ledwie na czynsz starczylo. Chyba ci ludzie nie wiedza na jakim swiecie zyja, jesli chodzi o oplaty. o/Gdynia
zdjecie uzytkownika
Janeczka - 2016-04-10 09:54:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mini - 2016-04-04 18:20:27]:
Witam.Nikt nie przejmie ,bo właścicielem jest Jeronimo,ten Pan ma również BIEDRONKĘ.BIEDRONKA CORAZ LEPIEJ PROSPERUJE,ICH CENY I JAKOŚĆ TOWARÓW ,PRZEBIJAJA WSZYSTKIE MARKETY.REŻIMY SANITARNE ,ZAKŁADÓW PRODUKUJĄCYCH DLA BIEDRONKI,SĄ BARDZO WYSOKIE,TOWARY MAJA A RÓŻNYCH KRAJÓW.OSTANIO ,KUPIŁAM ŚLICZNE PODUSZKI NA KRZESŁA DO KUCHNI I NA DZIAŁKĘ,PRZEPIĘKNE KOLORY,WYKONANIE ELEGANCKIE,ZA JEDYNE 8 ZŁ.PL,WYPRODUKOWANE W INDIACH.JASNOŻÓŁTY KOLOR,WIOSENNY ,MOŻNA PRAĆ W PRALCE.CZĘSTO KUPUJĘ TAKIE ARTYKUŁY,PONIEWAŻ MAM 5 MAŁYCH WNUCZKÓW W WIEKU 6,5 -1,5,A ONI LUBIĄ "HASAĆ" PO TRAWIE I LEŻEĆ NA TRAWIE ,NA ŁADNYCH PODUSZKACH,KTÓRE MOŻNA PRAĆ W PRALCE.
MIAŁAM OKAZJĘ ODWIEDZIĆ DROGERIĘ HEBE ,W BIAŁYMSTOKU ,PRZY UL.LIPOWEJ.MIAŁAM ODWIEDZIĆ ROSSMANNA,JAKIEZ BYŁO DLA MNIE ZASKOCZENIE,JAK OBOK ZOBACZYŁAM ,WESOŁY,JASNORÓŻOWY SKLEP O NAZWIE HEBE.JUŻ SAM WYGLĄD ZAPRASZAŁ.A POTEM CUDO,OBSŁUGA,TOWAR,WSZYSTKO SUPER.JA "STARA BABA",CHWILOWO NIESPRAWNA FIZYCZNIE I ROZMAWIAJĄCA ,JAK ŻABA/PO OPERACJI TCHAWICY/.ZOSTAŁAM OTOCZONA WIANUSZKIEM,CUDNEJ,INTELIGENTNEJ ,URODZIWEJ MŁODZIEŻY,W TYM JEDEN PRZYSTOJNY MŁODZIENIEC,I TO BYŁ TAKI "CUD",ŻE WIEDZIAŁAM ,ŻE JESTEM"KUPIONA".I TAK JUŻ ZOSTAŁĄ=AM ,ZE WSPANIAŁYMI MŁODYMI LUDZMITO MIĘDZY INNYMI ,DLA NICH TO ZAWDZIĘCZAM.I TYLKO TAM ODWIEDZAM HEBE,ZADKO NARAZIE ,BO ZDROWIE NIE POZWALA,.ALE NIEDŁUGO ,ZROBIĘ IM NIESPODZIANKĘ,ZANIOSĘ "MORDOKLEJEK",NAPEWNO LUBIĄ,JA MAM 66 LAT,ALE NADAL SĄ DLA MNIE NAJLEPSZYMI CUKIERKAMI,I TO Z BIEDRONKI ,KTÓRĄ MAM BLISKO SWEGO DOMU.U MNIE NA OSIEDLU MÓWIĄ "BIEDRONKA NASZA ŻYWICIELKA"I NIECH TAK ZOSTANIE.NA POCZĄTKU,TYLKO OGLĄDAŁAM TOWARY ,ALE JUŻ TYLKO KUPUJĘ.POZDRAWIAM PANA JERONIM0.NAWIASEM MÓWIĄC ,WINA PRZEBIJAJĄ WSZYSTKIE INNE SKLEPY.TAK TRZYMAĆ.A PANIE ,KTÓRE TAM PRACUJĄ ,SĄ PRZEUROCZE,ZADOWOLONE Z ZAROBKÓW ,AKCJI CHarytatywnych DYREKCJI,Z WCZASÓW ITP.
JEDYNY MANKAMENT,TO BRAK WYOBRAŻNI I NIEJEDNKROTNIE KULTURY OSOBISTEJ KLIENTÓW.JA ,ZAWSZE UKŁADAM KSIĄŻKI,PONIEWAŻ UPUJĘ ICH BARDzO DUŻO ,W TM ROKU,SOBIE I WNUKOM ,KUPIŁAM OKOŁO 70 RÓŻNYCH ,NIEWYOBRAŻALNIE PIĘKNIE WYDANYCH, O RÓŻNEJ TEMATYCE KSIĄŻEK.OSTATNIO ZA CENĘ 7,99 ,KUPIŁAM 23 KSIĄŻKI,DLA SIEBIE I WNUKOM,KTÓRZY ,JAK JA KOCHAJA KSIĄŻKI.ŚMIESZNA SPRAWA,WSZYSCY KLIENCI PYTALI,DLACZEGO JA TAK DUŻO KSIĄŻEK KUPIŁAM,ODPOWIEDZIAŁAM,ŻE CZYTAM ,POZDRAWIAM WSZYSTKICH I ŻYCZĘ NORMALNYCH KLIENTÓW.KLIENCI-SZANUJCCIE PERSONEL,TAK ,JAKBY WASZA CÓRKA ,TAM PRACOWAŁA.JANINA BAGIŃSKA,OPTYMIZMAU NA WIOSNĘ ,RZEDE WSZYSTKIM MŁODZIEŻY,KTÓRA DOPIERO WCHODZI W ŻYCIE.
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-04-10 10:35:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Janeczki :-) czy ktoś Ci zapłacił za tą reklamę poduszeczek? I ciekawe skąd masz takie info że w hebe wszyscy zadowoleni..... Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kiki - 2016-04-10 20:33:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Janina nie obraz się ale trochę pojechalas po bandzie. Jak dla mnie to jesteś podstawiona. Co Kobieta 66 letnia robi na stronie o pracodawcy Hebe ? Zapewne wiedzialas że taka istnieje :/ zonk i tyle.Hebe to obozowisko.!Masakra praca jak dla mnie strasznie stresująca i mają Cię za nic jesteś tylko numerem SAP ..........
zdjecie uzytkownika
Justi - 2016-04-11 21:18:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Właśnie jesteśmy tylko numerami. SAP ........
Co do wiadomości od Janeczki też mi się wydaje że podstawiona ,.:)
zdjecie uzytkownika
edd - 2016-04-14 14:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Smiesza mnie ludzie, ktorzy uwazaja, ze wiecznie Biedronka bedzie pracowac na Hebe. Haha Hebe nie zrabia na siebie, jak dlugo taka Biedronka bedzie dokladac haha
zdjecie uzytkownika
Ana - 2016-04-14 17:50:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka biedronka? Grupa Jeronimo to nie tylko biedronka i hebe. Jesli to obozowisko to droga wolna MacDonald znowu się reklamuje, ze szuka pracowników powodzenia:-)
zdjecie uzytkownika
Justi - 2016-04-14 19:59:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ana każdy może pisać jaka faktycznie u niego jest sytuacja. Ana jeżeli u Ciebie jest ok to się raduj.Bo w wielu sklepach jest kicha i wszyscy to wiemy jak jest.!
zdjecie uzytkownika
motylek - 2016-04-18 20:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W ogóle jest żenujące to co tutaj piszecie! !!! Chyba nie macie lepszych zajęć na codzień. W hebe pracuje się dobrze i zarobki są też ok.No ale cóż wymagania jak są to każdy by chciał złote góry. Zastanówcie się trochę zanim o kimś napiszecie bo kr M.Ch.jest osoba jedna z NAJBARDZIEJ kompetentnych !!!!! No ale jak się chce brać pieniądze za darmo i nie pracuje się tak jak powinno to każdy powie kr be firma be....nigdy nie pracowałam z taką osobą i tak pomocna, bynajmniej wszystko tłumaczy.zenada to co piszecie. ...
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-04-19 08:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie coś o premii rocznej
zdjecie uzytkownika
Justi - 2016-04-19 18:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Większość wie jak jest ..... Motylek jesteś podstawiona ? :) ale obrona no no no :)
zdjecie uzytkownika
nnn - 2016-04-20 07:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic nie wiadomo
zdjecie uzytkownika
załamana - 2016-04-22 08:41:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Brak słów. Naprawdę współczuję wszystkim którzy wylewają gorzkie żale na forum. I oczerniają anonimowo. Ale cóż siła internetu. Każdy tu może pisać brednie co mu się podoba. Ale tak to jest jeżeli ktoś myśli ze będzie pachnieć a tu trzeba pracować i zarobić na pensje. Znajdzie się parę rodzynków co mają przerost...przykre to jest co czytam. Ale cóż nikt nikogo nie zmusza do pracy w tej firmie. Dla mnie jest normalnie, praca ok, pensja ok. A co do KR M.Ch. to chyba jedyna osoba która nie gwiazdorzy w tej firmie. Jest ludzka i zawsze interesuje się pracownikiem. Zawsze pomoże i jest mega konkretna. Także wsadzcie sobie swoje opinie wyssane z palca w buty ;). Pozdrawiam "normalnych" nadal pracujących ;)
zdjecie uzytkownika
mrówka - 2016-04-22 09:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czasami zaglądam tutaj i czytam te wszystkie brednie... Nie wierze ze czytam o swojej firmie. Bezczelność ludzi nie zna granic... Ręce opadają :( przykro mi jest, ze takie rzeczy co niektorzy wypisują... M.Ch. jest zla? Pracowałam w kilku firmach i w żadnej nie trafiłam na taka konkretna KR. Wspomaga sklep i pracowników, mozna na nią liczyć praktycznie zawsze, wiadomo, ze ma tez masę swoich obowiązków i to tez trzeba miec na uwadze. Dla mnie praca ok, kasa takze, a to ze trzeba zapieprzać to chyba jest oczywiste, w końcu to jest praca
zdjecie uzytkownika
Mała Mi - 2016-04-22 14:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jakaś żenada...ludzie czy wy wiecie co to jest praca ???bo chyba co nie którym to się w du..ch poprzewracało!!! Rozumie ze komentarze negatywne to ludzi którzy powinni sobie zadać pytanie kim są i czy chcą pracować?może czas najwyższy spojrzeć w lustro??? Co wy sobą reprezentujecie? Lenistwo i nic więcej. ..Jesteście zwykłymi malkontentami którzy tylko narzekają i czekają aż im się poda wszystko na tacy, może czas najwyższy wziąć się do pracy!!!widzę że narzekanie i obmawianie staję się Polską specjalnością, szkoda tylko że nie jesteście takie odwazne i nie staniecie twarzą, twarz z M.Ch tylko chowacie się jak szczury i jak partyzanci strzelacie komuś w plecy! No cóż...na głupotę nie ma lekarstwa !!!Pozdrawiam wszystkich pracujących a szczególnie M.Ch :)
zdjecie uzytkownika
ines - 2016-04-22 21:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jejuuuu a nam sie na trojmiescie udalo . Mamy nową KR Olge. Jest normalna az sie chce pracować. Nie wiem czy to pozory czy taka jest, bo po tym terrorze juz w nic nie wierze, ale tego gowna z samej gory na nas nie zrzuca i mozna sie na pracy skupic. Wymaga jak cholera ale to przynajmniej jakies ludzkie traktowanje jest i pomaga we wszystkim nie ma tak jak u Was co piszecie,ciekawe na jak dlugo spokij jest
zdjecie uzytkownika
izaa - 2016-04-22 21:42:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak my mielismy kiedys Olge , dobre czasy, ludzkie czasy. Czlowiek sie orientowal w wynikach i szybko efekty byly i pracowac sie chcialo. I chwalila i ochrzanila ale jak byl opierdziel to sie wiedzialo za co i bylo to na poziomie
zdjecie uzytkownika
adula - 2016-04-22 21:56:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ola my tez mielismy Olge :) i trzeba bylo zapieprzac ale sie chcialo, a M . Ch nievpodejdzie, reki konsultantowi nie poda,,u nas olga z kazdym gadala nawet glupi ocgroniarz usmiech dostal, a teraz jest tak ze tylko pupilki i sero pomocy wiesz, sami ze wszystkim bez sensu
zdjecie uzytkownika
Daria - 2016-04-22 22:15:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ola i Adula u nas też tak było Olga to nawet z ochraniakami się witała a Pani M. Ch.nawet z ks się nie wita.Ludzie Ci co piszą że ktoś by chciał siedzieć i narzekać przecież w Hebe nie da się siedzieć. Nikt za darmo z nas kasy nie bierze jest mega korporacja mega ruch i trzeba pracować. Więc nie piszcie że ktoś narzeka na KR z palca nikt nic nie wyssal. Ja pracuje zachrzan jest ale nawet rejonowa jak przyjedzie nie spojrzy ,człowiek kiwa dzień dobry a tu nic !!!!!
zdjecie uzytkownika
Monika - 2016-04-23 06:43:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co Wy piszecie ludzie p.O pomaga? Chyba nie o tej samej osobie mówcie.No z tego co wiem to p.O tez miała swoich pupili którym nic nie można było powiedzieć bo zaraz donosili. Wiemy o kim mowa.No tylko ze niestety miała klapki na oczach i nic nigdy nie widziała ale innych równala z ziemią.W Ogóle ja nie było nigdy kiedy była potrzebna.Ludzie kogo wy porównuje cie? P.O i p.M.Ch.? Nie macie co bo zdecydowanie M.Ch.Jest osoba na odpowiednim stanowisku. A p.O tylko potrafi straszyć zwolnieniami i tyle zero szacunku.
zdjecie uzytkownika
Iga - 2016-04-23 14:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej dziewczyny poradzcie mi czy warto Rossmanna zmieniać na hebe?
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-04-23 15:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie nie zmieniaj.spadniesz z deszczu pod rynnę. Socjal też masz,zarobki podobne. :)
zdjecie uzytkownika
Iga - 2016-04-23 15:26:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby tak ale jednak stanowisko wyższe bo z kasjera na starszego no i etat cały , mowisz zr nie warto?
zdjecie uzytkownika
Ala - 2016-04-23 16:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Iga już musisz sama podjąć decyzję. No jeden minus w rosmanie że nie masz umowy na cały etat. No ale może trafisz na dobry rejon tzn.na KR i ks.jakie miasto. Jak możesz napisz
zdjecie uzytkownika
Iga - 2016-04-23 17:03:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wlasnie te cząstkowe etaty to duży minus... A miasto Rzeszów...
zdjecie uzytkownika
Iga - 2016-04-23 17:07:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jeszcze jak możesz mi tylko napisać tak ogólnie coś o pracy w hebe byłabym wdzięczna np. Jak wyglądają dostawy, ustalanie grafiku i tak ogólnie co by mi mogło pomoc w jakimś stopniu podjąć decyzję :)
zdjecie uzytkownika
Ola - 2016-04-24 22:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z trzynadtymi pensjami.
zdjecie uzytkownika
mrówka - 2016-04-25 16:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weźcie sie wszyscy stuknijcie w leb. Myślicie ze obgadywaniem tutaj na forum cos osiągnięcie? To jest żałosne i żenujące. Nie podoba wam sie? Ktos wam broni złożyć wypowiedzenie? Jak jesteście wszyscy tacy zaje*** to idzcie gdzie indziej do pracy skoro Hebe i ludzie sa tacy "be". Jak mi sie cos nie podoba to to zmieniam i koniec. A wy wylewacie tu swoje gorzkie zale... Dorosnijcie ludzie. Wszystkie takie biedne i poszkodowane...
zdjecie uzytkownika
hebowa - 2016-04-26 13:02:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Może nie koniecznie biedne i poszkodowane ale niestety dużo prawdy w postach jest! Osób na sklepach mniej wymagania duże, konsultacje na 100% ale jak skoro towar sam się nie rozniesie, na kasach jakaś masakra żeby zrobić rekom. trzeba niemal naskakiwać na klienta, nie raz i nie dwa widziałam miny ludzi jak musiałam klepać co to dziś polecamy w świetnej cenie i nie raz słyszałam "w rossmanie w spokoju kupuje" :) także nie pisz że się marudzimy, piszemy cała prawde :D a wymagania KR ogromne no bo i ich rozliczają ze "słupków" wzrostu itp. inna sprawa że zamiast gnębić powinni pokazać techniki sprzedaży, zachęcać itp.
zdjecie uzytkownika
Kiki - 2016-04-26 15:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadzam się z Tobą Hebowa.to wszystko to prawda jak napisalas.
zdjecie uzytkownika
Hebka - 2016-04-27 15:55:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja dziś dostałam propozycje pracy z Rossmanna , kto wie jakie tam warunki, lepsze niż w naszym hebe?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2016-04-29 21:19:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co wylewacie tutaj swoje niezadowolenie. Jak tak wam źle to można iść do rossmana nie widzę problemu. Macie takie polskie komunistyczne myślenie "czy się stoi czy się leży pensja się należy". Niestety nie tędy droga. Ktoś was zatrudnia i wymaga to chyba oczywiste. Są takie założenia firmy i pracując w niej i biorąc od niej kasę w postaci wynagrodzenia zgadzamy się na to. Ja pracuję w świetnym zespołem na czele z KS i dobrze nam w naszym sklepie. Jak się nie dogadujecie i nie akceptujecie zasad to idźcie do innej firmy gdzie będą wam na pewno płacić za to że zechciałyście łaskawie rano wstać i przyjść.
zdjecie uzytkownika
burek - 2016-05-06 18:03:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2016-04-29 21:19:53]:
widzę , że rozpętuje się wielka kosmetyczna wojna...
zdjecie uzytkownika
xxx - 2016-05-07 21:26:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dokladnie tak jak hebowa pisze - zamiast gnebic (i KR i KS) powinni pokazac jak to sie robi skoro my robimy to zle... zamiast ciaglego "zrobcie cos, bo slabo idzie" "jestesmy w tyle" itd to byscie motywowali pracownikow i podawali pomysly. bo ciagle opierdzielanie "bo towar, bo klient, bo TK, bo target, bo przykasowka" nic nie da! rozumiem, ze KR naciskaja z gory to KR naciska KS a KS nas - kazdy wykonuje swoja prace najlepiej jak potrafi i to tez trzeba zrozumiec. ale troszke bardziej z glowa to powinno dzialac. skoro wy oczekujecie cudow od konsuktantek to pomozcie i dajcie tez cos z siebie :)
zdjecie uzytkownika
Wkurzona - 2016-05-10 20:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć dziewczyny. Mam pytanie w związku z niesamowitymi podwyżkami w firmie. Cy u was też zrównali wszystkie pensje bez dodatku stażowego ?
zdjecie uzytkownika
ddddd - 2016-05-15 09:42:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wkurzona - 2016-05-10 20:23:22]:
Pozostawie to bez komentarza. Mimo całego ubiegłego roku na stanowisku i oceny zdecydowanie powyżej dostalam 50 zł. A inni 100 i nawet więcej. Śmiech na sali. Gdzie jest procedura, kryteria odnośnie podwyżek???
zdjecie uzytkownika
Malinowa - 2016-05-19 20:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej dziewczyny. Czy możecie mi napisać czym się różni konsulat- sprzedawca od starszego konsultanta- sprzedawcy? Jaki jest zakres obowiązków?
zdjecie uzytkownika
kokon - 2016-05-19 23:23:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Konsultant sprzedawca obsługuje klienta, roznosi towar, sprząta, układa leyouty, itp. starszy konsultant robi to samo plus jeszcze biuro, prowadzi zmiany itp. no i ma niesamowicie nieadekwatne do swych obowiązków zarobki... :(
zdjecie uzytkownika
Malinowa - 2016-05-25 20:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli ogólnie bardzo ciężko jest czy raczej do ogarnięcia? A jakieś dodatkowe premie są?
zdjecie uzytkownika
kolorowa - 2016-06-01 10:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Malinowa - 2016-05-25 20:51:48]:
Jest ciężko. Jako osoba funkcyjna musisz robić WSZYSTKO. Od sprzedaży, przez towar po zarządzanie. Za takie pieniądze nie warto. Premie są z rzadka, najgorsze jest ciśnienie na większy koszyk, liczbę klientów. A co pracownicy mają zrobić jak nie ma klientów bo konkurencja ma lepsze ceny, lepszy marketing? A "góra" obwinia sklep że wskaźniki nie wzrastają zamiast dać coś od siebie i jakoś pomóc. Pranie mózgu na każdym kroku, stres i harówa. Gdybgy jeszcze to było widoczne na koncie to możnaby było się męczyć bo przynajmniej wiedziałabyś za co pracujesz- a tak.... Szkoda słów
zdjecie uzytkownika
mini - 2016-06-01 20:08:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko zależy od sklepu na który trafisz, aferzyści i malkontenci trafią się wszędzie, sama musisz się przekonać, ja jestem zadowolona:-)
zdjecie uzytkownika
Wiooooo nie - 2016-06-01 22:49:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny ja pracuje w Ross i czytając wasze wypowiedzi czuje się jakbym czytała o Ross... Jak chcecie to zmieniajcie ale nie liczcie o zmianie na lepsze każda taka firma ma jedno założenie jak najwięcej weź nas czerpać :-) możemy tylko czekać na czasy kiedy to my będziemy proszone o to żeby pracować bo nikt nie będzie w najgorszym gównie chciał siedzieć ja juz pewnie nie doczekam takiego czasu ale wam z całego serca tego życzę :-D
zdjecie uzytkownika
ilona - 2016-06-03 11:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
gdzie można zgłaszać skargi odnośnie KR, jest jakaś strona internetowa?
zdjecie uzytkownika
Jula - 2016-06-05 21:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można zgłaszać na bop w socjalu powinna być informacja z danymi to jest biuro obsługi pracowników.a jakie inicjały kr.
zdjecie uzytkownika
oluś - 2016-06-16 22:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tak teraz nie pojawiło się żadne ogłoszenie @Dyta.
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2016-06-21 19:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie jestem na urlopie i chce wiedzieć co się dzieję musiałam konieczne odebrać kartę przed płacowa a ona nadal pusta.Żałosne a dzień dziecka to już dawno było.Co raz to gorzej dno........
zdjecie uzytkownika
fgbh - 2016-06-21 19:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale moze jest ktos bylby zainteresowany to mozna sie spytac o staz
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Wszystko przebiegło łatwo, choć rozmowa kwalifikacyjna była dość długa bo trwała ponad 40 minut. Byłam dość rozgadana, na wszystkie pytania umiałam odpowiedzieć dlatego myślę, że to się liczyło :)
Pytania: W skrócie wyglądało to tak, że mialam kilka kosmetyków na biurku, m.in podkład z Revlon do skóry mieszanej lub tłustej, tusz do rzęs z Max Factor i jakieś tam inne kosmetyki. Miałam najpierw opowiedzieć co nieco o tych kosmetykach, co uważam, jakie mają składy etc. Potem jedna z Pań udawała klientkę, a ja miałam jej sprzedać fluid z Revlon popierając oczywiście całą rozmowę swoimi argumentami.
Potem pytały się mnie o to dlaczego akurat wybrałam ten sklep, co mnie motywuje do pracy, czy wolę pracować indywidualnie czy w grupie, pytały o wcześniejszą pracę, czy mam jakieś doświadczenie w obsłudze klienta, co sobie cenie w takiej pracy, na co zwracam uwagę, co myślę o Kallosach...
zdjecie uzytkownika
kl - 2016-06-23 17:36:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktos sie orientuje kiedy doladowane zostana te karty przedplacowe
zdjecie uzytkownika
kima - 2016-06-23 17:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@fgbh równie słyszałam że oferują jakieś staże ale jednak chciałabym znać więcej konkretów na czym taki właśnie staz miałby polegać bo nie chciałabym tylko parzyć kawusi

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie drogerie hebe!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie drogerie hebe
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert