Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o drogerie hebe

Pracowałeś w firmie drogerie hebe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kosa - 2015-02-20 18:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Tomasz sie sam zwolnil??
Gdzie zostaly zamkniete sklepy hebe?
zdjecie uzytkownika
hebebe - 2015-02-20 18:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Odpowiedź na: [Ona - 2015-02-20 16:34:12]:
Dokładnie, zostały osoby niekompetentne i w gruncie rzeczy nie wiele umiejące. Mowa tu głównie o drogeriach. no chyba, że jeszcze ci którzy nie mają odwagi się zwolnić, bo boją sie zostać bez środków do życia. moja rada, uciekajcie stamtąd. i wierzcie mi jeronimo nie jest wcale super pracodawcą jak to nam wmawiano, w innych firmach socjal jest o wiele lepszy a i zarobki bardziej zadowalające. i co najważniejsze SZACUNEK! pracowałam w tej firmie i wiem co mówie. nie pozwólcie żeby ta banda matołów na nieodpowiednich stanowiskach was stłamsiła!doceniani są tylko ci którzy "sprzedają" swoich kolegów i koleżanki oraz poplecznicy KR i KS. osoby wartościowe i profesjonalne nie pracują w tej firmie. Pozdrawiam i życzę powodzenia!
zdjecie uzytkownika
hebebe - 2015-02-20 18:04:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
a i jeszcze jedno. życze tej firmie żeby upadła i nigdy więcej się nie podniosła, bo niestety dopóki tak się nie stanie to nic się nie zmieni. ludzie będą gnębieni i poniżani przez psycholi którzy rządzą tym syfem
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-02-20 18:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz może w dużych miastach można uciec do innej firmy ale w małych gdzie pracy nie ma niestety trzeba się trzymać tego co jest.Powiedz w jakich firmach jest lepszy socjal? Napisze Ci czy u mnie w moim wiejskim miasteczku w ogóle istnieją. .
zdjecie uzytkownika
hebebe - 2015-02-20 18:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [123 - 2015-02-20 18:13:49]:
np. kaufland. znajoma pracuje na kasie i uwaga ma 1900 na reke, a interesuje ja tylko kasa a nie 20o innych obowiazków
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-02-20 19:06:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hebebe - 2015-02-20 18:42:23]:
Niestety u mnie takich sieciowek nie ma:-(są za to 4 biedronki.o!także zanim napiszecie ze ktoś pracuje w hebe najpierw zadajcie pytanie dlaczego? Nie w każdym mieście jest wybór sklepów lub firm które można co chwile zmienic
zdjecie uzytkownika
hebebe - 2015-02-20 20:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [123 - 2015-02-20 19:06:38]:
Tak zdaje sobie z tego sprawę, ze w mniejszych miastach jest problem z wyborem pracodawcy ale nie oszukujmy sie na hebe swiat sie nie konczy. Nie jestesmy skazani na jeronimo. I mamy prawo oczekiwać szacunku i godziwych warunków pracy
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-02-20 21:02:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kosa - 2015-02-20 18:00:21]:
właśnie, które pozamykali?
zdjecie uzytkownika
hebebe - 2015-02-21 13:37:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jestem bardzo ciekawa, ktore sklepy beda zamykane?
zdjecie uzytkownika
hebebe - 2015-02-21 13:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też jestem bardzo ciekawa, ktore sklepy beda zamykane?
zdjecie uzytkownika
hebe - 2015-02-22 10:16:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Które? Te z najslabszymi wynikami bez szans na ich poprawę nie trudno się domyślić że to będzie Ciechanów Kościerzyna pszow Gliwice itp
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-02-22 10:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hebe - 2015-02-22 10:16:49]:
A w Warszawie ,też mają zamiar zamykać?
zdjecie uzytkownika
:( - 2015-02-22 19:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hebe - 2015-02-22 10:16:49]:
Czy to są te przy biedronach?
zdjecie uzytkownika
Lena - 2015-02-23 16:22:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciechanów do zamknięcia? A czy ktoś kurde pomyślał na co na takim grajdole dwa sklepy???? Nie lepiej było otworzyć jeden, w dobrym punkcie?
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-02-23 17:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Lena - 2015-02-23 16:22:56]:
To jest slaby punkt niektorych sklepow, zla lokalizacja. Osoba za to odpowiedzialna powinna poniesc konsekwencje.
zdjecie uzytkownika
pracownik hebe - 2015-02-23 18:29:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziewczyny, tak naprawdę niepotrzebnie się nakręcamy, żadnej oficjalnej informacji o zamknięciu jakiegokolwiek Hebe nie było, myślę, że to prostu plotka...
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-02-23 18:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik hebe - 2015-02-23 18:29:38]:
Masz racje. Poki co to tylko plotka, tak jak to (jak juz ktos wspominal) ze ma byc tylko jeden zastepca i jeden starszy
zdjecie uzytkownika
tarara - 2015-02-23 21:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślicie, że kiedy się czegoś dowiemy?
zdjecie uzytkownika
hebebe - 2015-02-24 11:17:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gosc - 2015-02-23 18:33:12]:
oo akurat to jest 100% potwierdzonej infprmacji. w moim ex-sklepie juz tak jest, także to jest pewne
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-02-24 12:29:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hebebe - 2015-02-24 11:17:10]:
Ale co tam konkretnego sie dzieje?
zdjecie uzytkownika
d - 2015-02-24 19:29:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niektore sklepy maja być zamkniete w niedziele
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-02-24 20:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [d - 2015-02-24 19:29:19]:
niektore juz sa
zdjecie uzytkownika
irytacja - 2015-02-24 20:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
1. Koszyk sroszyk ;] jak baby na targu wciskamy ludziom kit,silikonowa Dermike bo nas cisna i mobinguja!!!!!!!!!
2. KS wspolczuje bo maja taki nacisk z gory ze cisna a co maja robic ? gdyby kazda z nas byla kierownkiem tez bysmy cisnely konsultantki mniej lub bardziej po ludzku
3. Rejonowi brak pomyslu na zwiekszenie koszyka tylko wymagania za to wam placa? macie w umowie stanowisko Terrorysta? Chcecie wynikow sklepy sa beznadziejne i nie radza sobie? To moze oswieccie nas co robimy zle? Przestawianie Dermiki ze szczytu na szczyt nic nie da czy tylko ja to rozumiem?
4. Dopiero teraz oswiecilo inteligentow od promocji ze 1+1 zwieksza koszyk? JAk juz robicie promocje to moze zadbajcie by w sklpeach sie nie konczyl towar promocyjny po 2 dniach?
5. Chcecie zaangazowania od pracownikow i wynikow to moze olejmy wolontariat biednych makijazystek, ambasadorow itp.? Co to jest? Makijazystki wykladaja towar, obsluguja, maluja i maja taka sama pensje jak ktos kto uklada papier toaletowy?!
6. TK? premia 50zl hahaha jesli sklep nie robi obrotow tj Warszawa to premii na oczy nie zobaczy nawet jesli Tk=100% to jest motywujace?
7. Dla tych ktorzy wypisuja jak sie nie podoba to sie zwolnijcie gratuluje pokazujecie ze jestescie na odpowiednim stanowisku :) po co rozwiazywac problemy lepiej sie ich pozbyc prawda?! Jak sie zatrudnialysmy w tej firmie mialysmy wiele oczekiwan sama praca bylaby BOSKA gdyby nie brak kompetencji, pomyslu na siebie osob z kierownictwa i centrali ,ogolny nacisk do przesady i bzdurne desperackie ruchy a konsultatki? jak malpy w cyrku kaza spryskiwac ludziom nadgarstki robimy, malowac oblesne paznokcie robimy, kaza ignorowac klientow ktorzy maja nas za g****? wyzywaja nas na sklpie, nazywajac to trudnym klientem?? trudny klient to oczekujacy klient a nie bezczelny, arogancki, wredny i biedny ;] przychodza po 1sztuke kremu nivea a mamy mu wchodzic w ... jakby 300zl zostawial u nas pfffffff
8. Klientow tez bedzie znacznie mniej z miesiaca na miesiac BRAWO kto lubi byc atakowany po 10 razy na sali sprzedazy i kolejne 10 przy kasie? Panie chwala nas za profesjonalizm nie za naciaganie !!!!
9. Do wszystkich KR i KS Dyrektorow itp. nie podobaja wam sie wyniki i nasze starania to sie zwolnijcie :D

Hebe - fajne miejsce do pracy na chwile poki system(KR KS i cale te talatajstwo) nie zgniecie waszego zapaly, dumy, ambicji i checi :)

Na koniec pozdrawiam pana od planogramow BRAWO z 8 polek zrobic 5 graniczy z cudem ;] ale co to dla nas....prostych roboli
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie trwało pół godz. Z Ewelina chryniewicz. Pytała czy byłam w hebe, co nas różni od konkurencji. Co powinnam robić na takim stanowisku, czego ode mnie oczekują. Jak zachowam się w różnych sytuacjach i takie tam. Ogólnie była nueprzygotowana do rozmowy:-)
Pytania: Jak zachowam się podczas awantury klienta z konsultantem o cene produktu.
zdjecie uzytkownika
czarownica alina - 2015-02-25 11:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kilkanaście sklepów nigdy nie powinno być otwartych i to wiele osób przyznawalo. Czy ktoś poniósł za to odpowiedzialność? Moim zdaniem był to Wiesław czego dobitnie dowodzi skala zmian realizowana przez jego następcę. Ta firma poprostu
W pewnym momencie straciła pomysł na siebie. Szkoda
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-25 15:46:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [irytacja - 2015-02-24 20:55:38]:
100% racji!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie drogerie hebe
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy drogerie hebe?
Zadaj pytanie