brak logo

drogerie hebe

Gdynia

Opinie o drogerie hebe

ira 2016-08-16 12:34
Osoba oddzielna do rozkładania towaru? Dobre sobie! Twoim obowiązkiem jest obsługa klienta zgodnie ze standardami, w międzyczasie wykładanie dostawy, podchodzenie też oczywiście na kasę, do tego sprzątanie, dbanie o swój dział i inne rzeczy. Jesteś od wszystkiego :) I masz być jeszcze z pocałowaniem ręki dla klienta, uśmiechnięta, z pięknie wymalowanymi różowymi usteczkami.
13
hebeeee 2016-08-18 16:49
HEH no już kiedyś 'ktoś' w tej firmie myślał że jest bezkarny.... także BOP jednak działa :) i chwała za to !
7
Mala mi 2016-08-19 07:40
Region warminsko mazurski? Wczoraj bylam na rozmowie i od reki dostalam prace mam sie bac? ;)
1
Mala mi 2016-08-20 07:47
Rozmowa na zupelnym luzie pytania typu co sądzę o pracy z targetami czy jestem gotowa do wykladania towaru ,pracy na nocki, czy wiem ze to ciezka praca, powiedziec cos o sobie co chcialabym robic za kilka lat. Na rozmowie bylam 30 min. Nie ma czego sie bac. Warto sprobowac moim zdaniem.
1
gość 2016-08-30 10:22
Ile zarabia kasjer ?
Aga 2016-09-03 19:08
No właśnie - 'ktoś' już kiedyś myślał że jest bezkarny i wyleciał z wysokiego stołka. Teraz ponoć jest listonoszem bo na więcej nie potrafił. I taką mamy kadrę kierownicza. Kolesiostwo i brak kompetencji u co po niektórych. Nie dziw się że jak masz wyższe wykształcenie i więcej potrafisz to długo nie po pracujesz
3
jo 2016-09-20 12:54
Za czasów Pawła Z. Chciało się pracować. Kierowniczki i starsze chodzily jak w zegarku. Sklep ogarnięty na blysk. Az sie chcialo pracowac i sprzedawac. Wraz ze zmiana rejonowego na olge j. Na sklepie jest syf. Kierowniczki siedza w biurze po 3 i jak twierdza robia " burze mózgów". konsultantka jest sama na sklepie przez 8 godzin stoi przy kasie (z 15 minutową przerwą na śniadanie) i praktycznie nie ma jak od niej odejsc i cokolwiek sprzedac. A za aprzedaż jest oczywoscie rozliczana. jak sie jeat we 2 na zmiane to jedna muai byc na sklepie a druga musi sama dzwigac bardzo ciezkie kuwety z towarem... Mozna by tak jeazcze dlugo wymieniac... Żenada
9
Magnus 2016-09-20 17:59
W hebe ciezka praca? Pani chyba nigdy nie pracowała w biedronce...
5
Pracownik 2016-10-08 08:02
Ktoś coś wie i jakie opinie maja Hebe w Bielsku-Białej? Szukają tam kogoś?
Aska 2016-10-08 17:25
Nie prawda, potrzebują w Bielsku w Gemini konsultanta
Pola 2016-10-09 15:15
To jest bardzo ciekawe co piszesz
Emi 2016-10-13 16:26
Polecam pracę w Bielsku na Sarnim Stoku - super Kierowniczka!
1
Byczka 2016-10-15 22:08
Kiedy w końcu zrobicie porządek z panią z hebe Bytom która przyszła z Zabrza " bo u nas w Zabrzu " nierób , pieprz ona telefonistka . Przychodzi do pracy i nic nie robi , wiecznie dzwoni przez swój telefon, my zapieprzmy na wysokości lamperii a ona tylko siedzi w biurze.
Koniec tego tak nie może być .
Jak to się nie zmieni to zostanie poinformowany BÓB. POZDROWIONKA ASIUNIU
Klaudia 2016-10-17 19:23
Rozmowa kwalifikacyjna na luzie bez zadnyxh glupich scenek. Powiedzieli ze tak czy siak sie odezwa do tygodnia. Niestety sie nie odezwali. Mogli powiedziec ze odezwa sie tylko do wybranej kandydatki a tak czlowiek mysli ze a moze sie jeszcze odezwa. Nieprofesjonalne to jest niestety
3
Luk 2016-10-19 17:39
Wiesz kandydatow do ich drogerii jest naprawdę sporo i nie można zarzucić im akurat tego o czym mowisz bo raz do kogoś się nie odezwali, ja jestem dowodem że zwykle tak jest
bobi 2016-10-24 23:48
A jaką rolę ma zastępca kierownika? Za co odpowiada? Ile zarabia?
Do 2016-11-04 07:11
Wiecie coś na temat nowej regionalnej w Warszawie?
4
Kala 2016-11-05 13:54
Pierwsze słyszę. O kogo chodzi? Ktoś z awansu?
4
chętna do pracy 2016-11-08 11:38
Halo dziewczęta z Podkarpacia, czy jest któraś z Pań która mogłaby mi napisać jak kształtują się zarobki w hebe na wszystkich stanowiskach w sklepie? Bardzo dziękuję z góry za odpowiedź
3
Prawda 2016-11-19 03:40
Ta firma to kumoterstwo i nic więcej.
Ludzie na kierowniczych stanowiskach zatrudniani przez KR z zewnątrz nie znają się i tylko zrzucają obowiazki na nas konsultantów bo sami sobie z nimi nie radzą. Obym szybko znalazła inną pracę bo od kąd taka wlaśnie osoba się u nas pojawiła to atmosfera pracy jest tragiczna.
7
Hebe 2016-11-22 16:33
Hej, czy do hebe w Gdyni szukają pracowników? Ktoś coś wie?
Gość 2016-11-25 17:36
Dzisiaj robiąc zakupy w Plejadzie Bytom zauważyłem w Hebe moją byłą pracownice. Dobrze że macie monitoring i ochronę na miejscu to może ta dziewczyna z lepkimi rączkami nie wyniesie pół sklepu tak jak to było w moim przypadku.
PS. Tak droga pani A, koleżanka panią zdradziła ile pani wyniosła. Dobrze, że od października nie jest pani moim pracownikiem (problemem). Oby Hebe nie miało takich strat.
5
żallllll 2016-11-28 18:42
To, co nam nasza "ekipa rządząca" w hebe funduje na święta to jest jakiś okrutny żart!. Zastanawiam się jak można kazać ludziom przez kilka dni pod rząd pracować po 11 godzin, mówimy o okresie przedświątecznym gdzie natężenie ruchu będzie ogromne!!! Czy ktoś logicznie myśli jaka jest wydajność takiego pracownika? Nie wspomnę już o tym że oczywiście zapomnieli iż ludzie na sklepach mają również swoje rodziny.....dzieci itp. Ludzie Ludziom gotują taki los.... wszystko najniższym kosztem... tymczasem w innych firmach wiedzą co to umowa zlecenie...pracownik tymczasowy itp.. przykre bardzo takie traktowanie a nie tak dawno ktoś mówił w naszej firmie że ma się stać firmą przyjazną pracownikom...Pracownicy hebe świąt mieć raczej nie będą a na pewno ci na najniższych szczeblach...
13
Bolesna prawda 2016-11-28 21:03
Bardzo dobrze że nareszcie ktoś poruszył temat zatrudniania przez KR osób z zewnątrz. Niestety jest bardzo przykra sprawa ponieważ są w tej firmie osoby które chcą się rozwijać aczkolwiek Kierownik Rejonu tego nie dostrzega i twierdzi że nikt się nie nadaje więc najlepszym sposobem jest zatrudnienie swojego ,,bardzo bliskiego znajomego" i myśli że nikt o tym nie wie, żałosne.
Ludzie w naszym rejonie zwalniają się można powiedzieć w dość ekspresowym tempie.
Braki kadrowe, nadmiar pracy gigantyczne dostawy i brak czasu na rozłożenie tego towaru.
To nas WYKAŃCZA!
Z czego to wynika ?
Złe zarządzanie przez osoby z góry!
Drogie Hebe czas na zmiany! :) może warto skupić się na pracownikach na niższych szczeblach bo to właśnie dzięki nim Hebe jeszcze istnieje.
29
malina 2016-12-04 23:06
Przecież ona nie jest już KO...
1
stałaklientka 2017-01-03 10:31
Beardz
Angela 2017-01-18 18:57
Je sieciesze że z Hebe w Bonarce w Krakowie odeszła do innego Hebe największa tyranka , współczuję dziewczynom na Floriańskiej. Nie wiem co regionalny eR miał w głowie dając jej kierownictwo nad sklepem. Prędzej czy później dziewczyny zos5ana zwolnione a ona zatrudni swoje psiapsiolki. Coraz gorzej się dzieje w tej firmie
3
nick 2017-01-20 16:24
szanowna koleżanko dlaczego piszesz swoje opinie pod nieprawdziwym imieniem ?
1
Marta 2017-01-22 12:04
Czy ktoś może napisać coś na temat pracy w Hebe w Płocku? Ciągle jest ogłoszenie na konsultanta i zastanawiam się czy jest tyle pracy i potrzebują tylu pracowników czy wiecznie kogoś zwalniają.
yyy 2017-01-27 13:07
Prawda jest taka, że ludzie sami się zwalniają. Jeśli ktoś myśli, że to praca dla ludzi, którzy wyznają zasadę "zarobić ale się nie narobić " to jest w ogromnym błędzie. Bardzo dużo obowiązków, dużo pracy. Ale ta praca daje sporo satysfakcji dla kogoś kto lubi ludzi i pracę z nimi.
Uuu 2017-02-03 09:26
Bolesna prawda, przyznam Ci rację. KR robią co chcą jak trzeba zatrudnić kolerzankę to nagle jest wakat i miejsce ale aby kogoś rozwijać to nie ma miejsca. U nas była taka zastępczyni, niby przemiła ale taka wsza za plecami, nic nie umie i skłuca zespół. Na prawo i lewo opowiada że zaraz to ona kierownikiem zostanie.
1
Uuu 2017-02-03 09:27
Bolesna prawda, przyznam Ci rację. KR robią co chcą jak trzeba zatrudnić kolerzankę to nagle jest wakat i miejsce ale aby kogoś rozwijać to nie ma miejsca. U nas była taka zastępczyni, niby przemiła ale taka wsza za plecami, nic nie umie i skłuca zespół. Na prawo i lewo opowiada że zaraz to ona kierownikiem zostanie.
hebowianka 2017-02-03 11:22
Ktos wie cos o KR ktory/a zastapi Roberta - po jego awansie?
1
motylek 2017-02-03 21:58
heblowaniu - Roberta nie da się zastąpić
5
hebowianka 2017-02-06 22:08
Akurat z tym sie zgodze bo jak dla mnie facet jest genialny :) ale awans to awans, niestety (dla nas niestety, ale dla niego super) kims zastapic go musza
1
Kornelia 2017-02-07 08:37
A jak wrażenie o Bielskich hebe, zaglądają tu pracownicy. Jakaś praca w tej chwili tam jest, szukają kogoś gdzieś.
Madziorez 2017-02-10 08:35
Robert choć wymagający to chyba każdy go szanował bo okazywał szacunek nawet konsultantką
2
hebe nn 2017-02-22 17:29
hej, a jak u was wygląda sprzedaż produktów konkursowych ? jesteście jakos dzielone kto co sprzedaje, czy są takie podziały ?
hebowianka 2017-02-24 00:07
U nas kazdy sprzedaje to z czego jest dobry :) ale wiem,ze na niektorych sklepach od kazdej wymagana jest taka sama sprzedaz wszystkiego - co jest bez sensu. Dobry wyniki sklepu to kwestia odpowiedniego "wykorzystania" prcownika :) po co np.na kolorowce stawiac dziewczyne ktora mega sprzedaje kremy? Kazda ma swoja "specjalizacje" i to jest sekret sukcesow
6
hebe nn 2017-02-27 13:06
również się z tym zgadzam, u nas niestety cele są rozpisane po równo. Kiedyś to i się sprawdzało, ale teraz widać pewne defekty tego podejścia. tym bardziej, że ostatnio tych konkursów co raz więcej i nie wiadomo już w którym kierunku iść i jak zaplanować dzień, jak jeszcze milion innych zadań niezwiązanych ze sprzedażą he he :) a tablica kaizen też jest u was tak przestrzegana ? jak to z nią jest ? niby pilne pilne i systematycznie mamy tam zaznaczać a same osoby zarządzające jakoś nie mają pomysłu na tą systematyczność, jak jest u was ? planujecie na niej ? zaznaczacie ?
1
Kasia 2017-02-28 10:33
Twoje lekceważenie wykształcenia nasuwa mi skojarzenie "chodziło się na wagary, trzeba dzwigać ciężary"
Gliwiczanka 2017-03-09 00:25
Hej. Czy w Waszych Rejonach też są przecieki o zamknięciu Gliwic Zwycięstwa? Firma zaprzecza, a plotek coraz więcej...
Ala 2017-03-09 23:08
To co się wyrabia w hebe woła o pomstę do nieba. KR OJ ma wszystko gdzies. Kierowniczka siedzą w biurze i oglądają sobie ciuchy i fryzury w tel. Siedzą w biurze całymi dniami. Bywa nawet ze 3 naraz. A konsultantka sama nieszczęsna na całym sklepie ogarnia kasę towar i jeszcze konsultuje. KR OJ nie ma za grosz szacunku do konsultantek Ani dzień dobry ani do widzenia ani pocalujcie mnie... Za takie pieniądze nie warto. To jest wyzysk i mobbing
3
Zmęczona 2017-03-10 16:55
Warszawa to nic więcej niż kumoterstwo! Jesteś kolerzanką KR to awans mimo braku umiejętności gwarantowany. A rekrutacja to zbędny element przy zatrudnianiu.
3
Nowa123 2017-03-10 21:43
Akurat kumoterstwo jest wszędzie. KR DS na Śląsku do nowej placówki zatrudniła prawie same koleżaneczki... Zastępcą jest osoba, która nie spełnia żadnych warunków formalnych na to stanowisko- zero doświadczenia, na niczym się nie zna i tylko udaje wielką szefową- porażka. Szarogęsi się bo wie, że z takimi plecami nikt jej nie wywali, a brak kompetencji wychodzi na każdym kroku. O tym jak to świadczy o KR nie wspomne - szefowa za dwa grosze... Ciekawe kiedy góra się obudzi i zacznie interesować tym co się tu dzieje. Firma to nie tylko wyniki, przykasówka i wciskanie konkursowych rzeczy, to też opinia ludzi, a jak na razie Hebe powinno zmienić nazwę na OBŁUDA!!!
5
Mała 2017-03-15 11:05
A co sądzicie o pracy w Hebe Olsztyn/Kętrzyn ?
Joanna 2017-03-16 16:12
Jesteś zainteresowana/zainteresowana pracą w drogerii hebe? Aktualne oferty pracy możesz znaleźć na stronie firmy w zakładce kariera. https://www.hebe.pl/kariera
Zamierzasz aplikować?
hebowa 2017-03-21 22:31
Koleżanką kr w Warszawie to awans gwarantowany bez umiejętności? Bez przesady- one chyba tez dbają o swoja opinię. Może jestes zazdrosna nie tylko zmęczona stąd ten komentarz. Teraz kr na Warszawie maja koleżanki wśród ks ciekawe czy jedna z nich awansuje;-)
2
Miła 2017-03-25 00:50
Ja też uważam że w Warszawie szerzy się kumoterstwo, osoby bez żadnego doświadczenia otrzymują stanowiska kierownicze, chyba tak nie powinno być.
1
Joanna 2017-03-27 13:13
@Miła @hebowa a co więcej możecie powiedzieć o tym jak odbieracie drogerie hebe jako pracodawcę?
Zostaw swoją opinię o drogerie hebe - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie drogerie hebe