Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o drogerie hebe

Pracowałeś w firmie drogerie hebe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
emk - 2015-06-26 21:18:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z hebe odeszłam sama. pracuje w innej sieciowce o której w Polsce też każdy ma złe zdanie (nie drogeria). jednakże tutaj dostaje stawkę większą netto niż dostawałam brutto w hebe. kierownictwo było zadowolone z mojej pracy ale tu chodziło o pieniądze. praca sama w sobie nie jest taka zła ale płaca marna. uwierzcie ze w biedronce ludzie więcej zarabiają i wcale więcej się nie napracuja wiem jak to jest być sama ze starszą konsultantka od godziny 15 do 22 bo nie było ludzi do pracy i we dwie musialysmy ogarnąć. także nuech mi nikt tutaj nie pisze ze opinię na gowork piszą ludzie którzy zostali zwolnieni. ja odeszam sama bo znalazlam prace ktora mi na dzien dobry dala 15zl netto a teraz po miesiacu po awansie na managera juz stawka jest inna. najbardziej odchodząc z hebe było mi żal rozstawać się z konsultantkami.
zdjecie uzytkownika
ONA - 2015-06-26 21:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
szkoda że to tylko słowa a w czynach Marcin C jest tak samo kiepski jak w pracy. Dobry jest tylko w gadaniu, omamianiu naiwnych lasek kłamstwami o tym ile fakutletów skończył i jakim ważniakiem jest. A wszyscy z czasem nie chcą mieć z nim do czynienia. Jak to powiedział ktos - pan Marcin zatrzymał sie w rozwoju na 6 klasie szkoły podstawowej.A i niewiele więcej więcej skończył. Do nauki! :)
zdjecie uzytkownika
emk - 2015-06-26 21:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widocznie Ty te relacje masz bardzo dobre i jak to się mówi " wchodzisz w t..ek" kierownictwu. znam takich ludzi pełno ale prędzej czy później źle konczyli. pracownik ma swoje rzeczy do roboty, starszy tez, kierownictwo tez ale jeśli na kamerze u ochrony ewidentnie widać ze w momencie gdy KS nie na w pracy to starsze siedzą w biurze, jedzą jogurty ddrożdzowki przy komputerze i piją kawę. a gdzie bhp? nie robią wtedy nic. przerwę robią sobie co chwilę albo testerów używają. potrafia stanac w drzwiach i przez szybe patrzec sie jak idioci po 15 min zeby sprawdzic czy aby pracujesz.Oczywoscie w wolnej chwili towar i klient jest na 1 miejscu. ok rozumiem ale wiecie co? mi było głupio jak wykladalam towar a jedną pani do mnie ze mam jej podkład dobrać. a na ręce całe brudne aż zielone bo siedziałam w pampersach. było mi wstyd jak ta kobieta zobaczyła moje ręce ze są tak brudne. aż sama powidziała ze nie powinnam tego robić jeśli musze obsługiwać klientów. wracajac do starszych jak jest KS na sklepie to potrafią klienta obsłużyć, towar wykładać itp. można? wtedy nie robią przerw co chwilę i udają jak to świetnie pracują.
zdjecie uzytkownika
ona - 2015-06-26 22:00:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Marcinku żałosny jedyną porażką którą w swoim życiu odnotowałam to TY. Teraz świętuję zwycięstwo bo uwolniłam sie od zboczeńca i kłamcy. Jedyne co potrafiłeś w życiu to zaliczać panienki, kłamać i oszukiwać. Mam nadzieję, że jako listonosz do starych sponsorek będziesz się życiowo realizował i spłacisz wreszcie te swoje milionowe długi.
zdjecie uzytkownika
hebka - 2015-06-27 04:07:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Brawo ona, głupi on ☺
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-27 06:53:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poziom tego forum to jedna wielka żenada
zdjecie uzytkownika
Moja - 2015-06-27 09:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-06-27 06:53:59]:
Jak widać i twój xxx
zdjecie uzytkownika
Hebe - 2015-06-28 20:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ale żałosny koleś. Jeśli takie syfy tam pracują to ja współczuję wam.
zdjecie uzytkownika
Ona - 2015-06-29 12:45:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dlaczego zostały wykasowane posty ze Marcin c grozi śmiecia żonie?
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-06-29 23:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ona ale jedziesz po bandzie. Nie znam kolesia cziesze się ze nie miałam z nim styczności. ale trochę przegięcie że wcziagasz w to jego żonę.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-06-30 08:25:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ona - 2015-06-26 22:00:20]:
załatwiajcie swoje sprawy na rozprawie rozwodowej, nikt nie chce wiedzieć z jakiego powodu się rozstajecie. Wywlekanie brudów na forum ogólnopolskim jest conajmniej żałosne....Jak dzieci
zdjecie uzytkownika
Hebe - 2015-06-30 13:45:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [obserwator - 2015-06-30 08:25:57]:
Ale może ktoś chce wiedzieć jakiego pokroju ludzie tam zarządzają? Czego się spodziewać? Przecież chyba od tego jest to forum prawda? Jeśli mają takiego maniaka seksu to warto żebyśmy wiedziały o tym co?
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-06-30 23:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wiesz o gustach się nie rozmawia ale to kwestia kultury. Twojej kultury albo jej braku. Masz dobry podpis siebie - g...wno. Pozdrawiam g...wno.
zdjecie uzytkownika
hebowiczanka - 2015-06-30 23:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ty (usunięte przez administratora) jeśli ci się ktoś nie podoba to nie patrz. Po co zaglądasz? a może z zazdrości? albo z żalu że cię nie stać? a może jesteś kulawa? albo tym niewidomym krasnoludkiem? :)
Nie zaglądaj do ludzi jeśli ci się nie podobają. A jak komentujesz to wyraźnie zazdrościsz i tyle.
zdjecie uzytkownika
oczy jak pieć złoty - 2015-07-01 18:00:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecieram oczy z zdumienia. Powinni zablokować te stronę i tyle. Przecież to forum czytaja i klienci - nie oszukujmy sie, obcy ludzie wiedza wiecej, a potem krzywo patrzą na sklepach. Ludzie, to forum zostało stworzone żeby dyskutować o pracy, warunkach, szkoleniach a nie kto z kim sypia! Nie macie za grosz szacunku do drugiej osoby. Wstyd mi ze osoby z którymi być może kiedyś spotkałam się na szkoleniu i wywarły na mnie pozytywne wrażenie a teraz zniżają się do poziomu dywanu. Dziewczyny ogarnijcie się.
Az mi po prostu odjęło mowę, dorosłe kobiety i takie rzeczy.
zdjecie uzytkownika
Zadowolona z W-wy - 2015-07-01 22:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zmieńcie temat na ciekawszy. Słyszeliście, że dręczenia koniec przez Iwcie Dumkę bo wraca do biedry :::)))) tam gdzie jej miejsce tylko niech pamięta o Pawełku ::))
zdjecie uzytkownika
kicia - 2015-07-02 09:29:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zadowolona z W-wy - 2015-07-01 22:15:15]:
a skąd wiesz? to pewne czy znowu jakieś ploty?
zdjecie uzytkownika
mirek - 2015-07-02 13:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dziewczyny

jestem mężem jednej z konsultantek.
Wiem od jednej z jej koleżanek z pracy (sama mi tego nie powiedziała), że podwala się do niej jej kr. Co robić? od razu lać w mordę? nie chce żeby pracy nie straciła.
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-07-02 14:06:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mirek zadzwoń lub napisz na infolinię bop.dane weź od tej konsultantki. Zaraz się zajmą zboczkiem. A o żonę się nie martw ona nic nie winna.
zdjecie uzytkownika
magda - 2015-07-02 15:08:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To chyba najlepsza wiadomość jaka mnie w tej firmie spotkała Iwona Dumka wraca do Biedronki.To sprawdzona informacja na 100%. Pewnie teraz będzie odpowiedzialna za ekspozycję buraków bo do tego się nadaje. Doczekała si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Kto mieczem wojuje od miecza ginie. Tylko kto teraz awansuje Katarzynę na KR??? a miało być tak pięknie.....
zdjecie uzytkownika
kicia - 2015-07-03 09:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [magda - 2015-07-02 15:08:29]:
jasne, pewnie zanim pójdzie to da awans Kasiuni a na swoje miejsce Pawełka rzuci. Obrzydliwe jest to kumoterstwo. Zero umiejętności, kultury i inteligencji a panoszy się jak panisko na dworze.
A czy wiadomo coś o otwarciach w W-wie i kto tam pójdzie?
zdjecie uzytkownika
Bb - 2015-07-03 21:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro nie ma Iwony to dni p.z są policzone
zdjecie uzytkownika
kiki - 2015-07-03 23:33:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w hebe 2 lata.czasem jest luz czasem no dół. Ale się ogarnia. Ludzie jak wam tak źle. ZWOLNIJCIE SIE SRACIE WE WŁASNE GNIAZDO.MASAKRA JAKAS CO WY PISZECIE. PO CO I KOMU TE DO KITU OPINIE.JAK INNI MAJĄ SIE DOWIEDZIEĆ JAK U NAS JEST.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie zgodzę nie z przedmówczynią!!!! Miałam rozmowę z P.Eweliną Hryniewicz i Wiolettą Maruszak dawno temu jak jeszcze Pani Ewelina zarządzała Warszawą. Nie znam bardziej profesjonalnej osoby. Konkretnie i rzeczowo odpowiadała na moje pytania. Na początku określiła jak będzie przebiegała rozmowa. Sama zadawała bardzo poukładane związane ze sprzedażą pytania. Będąc na wielu rozmowach oceniam przygotowanie na 6 do 6 oczywiście:). Pani Wioletta się nie odzywała.
Pytania: Proszę sprzedać mi krem do rąk, który Pani Ewelina wyciągnęła z torebki. Wyszła super scenka :)
zdjecie uzytkownika
monis - 2015-07-05 23:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie.. co kogo interesuje kto z kim sypia w firmie, albo kto i co do kogo napisał? Tu ma się wwystawiać opinie o pracy a nie o romansach w pracy.
zdjecie uzytkownika
Iza - 2015-07-06 12:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [monis - 2015-07-05 23:30:59]:
A moim zdanie to tez jest tu potrzebne właśnie dlatego żeby wiedzieć jak się tu pracuje. Na kogo uważać, kto jest tyranem a kto donosi itd. Wszystko jest ważne bo stanowi całość firmy. Czy tego chcemy czy nie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie drogerie hebe

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy drogerie hebe?
Zadaj pytanie
alert