Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o drogerie hebe

Pracowałeś w firmie drogerie hebe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
madagaskar - 2014-10-15 19:32:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
HEBE TO PORAZKA.
zdjecie uzytkownika
Ben - 2014-10-15 23:07:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Napisze krótko i zwięźle.....jeżeli regionalna i okręgowa jest osobą która straszy naganą w papiery a sklep jest najlepszy na wizytacjach i tak sie czepia, człowiek daje 150% z siebie i przychodzi nawet czasem pomóc i w dni wolne odbiera telefony i pomaga nawet bedąc na urlopie i słyszy się albo weźmiesz sie do pracy bo dostaniesz naganę to chyba coś jest na rzeczy.....no ale ktoś kto pracuje 3 lata to przecież wie więcej, bo nie trafił na osoby które sie znęcają psychicznie nad pracownikami tylko ma człowieka który rozumie co i jak to niech się cieszy bo kiedyś może trafić gorzej i wtedy zobaczy co to jest trudna praca....pozdrawiam wszyskich
zdjecie uzytkownika
olo - 2014-10-16 09:53:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Piszecie samą prawde dziewczyny.tam jest okropnie.a kierowniczki niewiadomo skad wziete.bez wyksztalcenia kierunkowego,poprostu z ulicy.jak kierownik ktory nie ma zadnego doswiadczenia z praca z ludzmi moze nimi kierowac sie pytam.nie maja odpowiednich ludzi bo poprostu ludzie swiadomi swoich umiejetnosci nie pojda do hebe.
zdjecie uzytkownika
aplikuję - 2014-10-16 17:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie chcę się wdawać w dyskusje. Jesli ktoś mógłby odpowiedzieć tylko konkretnie:
- na początku jest umowa zlecenie? na jaki czas? czy jest w ogóle umowa o pracę?
- jaka jest stawka zł za h ?
Dziękuję, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
oszusci - 2014-10-16 18:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Hebe opiera swoje działania na manipulacji, poczynając od klienta a kończąc na pracownikach
Nie marnujcie zdrowia dla tej firm.
zdjecie uzytkownika
hebe - 2014-10-16 22:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
wyciskaja jak cytryne.to jest wlasnie manipulacja.
zdjecie uzytkownika
o. - 2014-10-17 07:55:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [oszusci - 2014-10-16 18:33:30]:
od razu jest umowa o pracę na czas określony, potem druga umowa też na czas określony a trzecia umowa jest na czas nieokreślony. stawka jest zależna od miasta do którego aplikujesz.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-10-17 13:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak są rozliczane delegacje bo czekam już 5 miesięcy
zdjecie uzytkownika
konsultantka - 2014-10-17 21:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [xenia - 2014-10-10 13:01:35]:
Pierwsze slysze... jak ktos trafi na osłów w biurze, to pewnie sie wykorzystują, a jak nie to firma spełnia wymogi nawet najbardziej wymagającego:)
zdjecie uzytkownika
KAROLA - 2014-10-21 21:15:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czego tu wymagać od Kierowników, przykład idzie z góry. W zeszłym tygodniu odwiedził nas nowy Dyrektor Generalny Pan S… Jeśli ktoś kto miesza KO i KR z błotem publicznie na sklepie jest szefem takiej firmy to nie wymagajcie, że reszta będzie inna. Miałam wrażenie, że on z Biedronki przyszedł bo to taki sam standard. Powiem krótko CHAM.
zdjecie uzytkownika
Esteetka - 2014-10-22 18:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [KAROLA - 2014-10-21 21:15:12]:
KAROLA normalna rosyjska kultura , nie przesadzaj. KO i KR powinni być szczęśliwi,że na razie tylko tak, a na pewno to się odbije na nas ,tylko czekać. A pędzelki rzeczywiście powinny leżeć na chusteczkach jednorazowych ;)Trzeba też poprosić o przerwy co 0,5 godz na poprawianie makijażu.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-10-23 22:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Jeżeli to była KO Pani Iwona, która przyszła z Biedronki to akurat jej się należało. Sama tak w Hebe robi a w Biedronce pomidorami w pracowników na sali sprzedaży rzucała tak więc trafił swój na swego ::)))
zdjecie uzytkownika
jjj - 2014-10-25 20:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
starszy konsultant ma 200zl wiecej niz konsultant. i tak naprawde ma niby zadania jak zastepca ale nie siedzi w bierze czyli tzw."donosciel "
zdjecie uzytkownika
... - 2014-10-26 00:13:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zgadza się donosiciel ale w dwie strony.miedzy kierownictwem a konsultantem i odwrotnie.
zdjecie uzytkownika
,,,, - 2014-10-27 11:26:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [... - 2014-10-26 00:13:42]:
he he dobre :)
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-10-28 21:21:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie proszę dajcie spokój z tymi "durnymi wpisami" siedzą potem w centrali i mają konsultantki,z-cow za niedouczony, niezmotywowany motłoch. normalnie żal.pl błagam
zdjecie uzytkownika
sylvia - 2014-10-28 22:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy będą bony świąteczne?
zdjecie uzytkownika
axe - 2014-10-29 09:28:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownica - 2014-10-28 21:21:16]:
taaaa...podczas gdy najbardziej niedouczona jest sama centrala. Tadam
zdjecie uzytkownika
pp - 2014-10-29 22:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie racje siedzą w tym biurze gówno robią a rzna nie wiadomo co damesy, najlepsze sa gazetki kopiuj wklej :-) tam głównie powinni zrobić redukcję etatów i dać wiecej obsady na sklepie odrazu wyniki by podskoczyły. My nie wiemy w co mamy ręce wsadzić tyle tego wymyślają w tych Rt myślą że my robotami jesteśmy. Panie S... przyjrzyj się temu co dzieje się tam na górze to odrazu przejży Pan na oczy i zobaczy gdzie tkwi problem i jeszcze ten Gościu od szczytów .... he he he On przez całe dwa tygodnie wymyśla te szczyty brawo pogratulować tylko i pewnie bierze za to ciężkie pieniądze...Ta praca była kiedyś Pasją a teraz załamka :-(
zdjecie uzytkownika
Wilowiec - 2014-10-30 09:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A skąd możecie wiedzieć co robią ludzie w biurze skoro tam nigdy nie pracowaliście? Prawda jest taka, że jedni pracują inni nie - w zależności od ilości obowiązków. Nie zgodzę się, że nic nie robią i kasę dostają bo każdy pracownik musi mieć zobowiązania wobec firmy. Swoją drogą przecież też są to ludzie, którzy normalnie dostali się tam z rekrutacji.
zdjecie uzytkownika
oszukana - 2014-10-30 18:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przestałam wierzyć w wiarygodność tej firmy. Zatrudnia się tutaj ludzi którzych nie chcą w innych firmach, ludzi którzy nie potrafią zarządzac pracownikami, wodacja się nad nimi,stosują mobbing, dyskryminacje i nie równo traktują pracowników, nie potrafią stworzyć zespołu, a na spotkaniach pokazują swój niski poziom kultury. I nie ma się do kogo zwrócić gdy pracownikowi jest źle bo taka pani ma plecy i pan Tomasz który twierdzi ze jest sprawiedliwy tak naprawdę ukręci łeb sprawie bo to jego koleżanka. Nie wierzę już w rzetelność tej firmy, w komisje. Ta firma jest państwem w państwie bo jak można nazwać coś co jest przekrętem roku? Jestem zniesmaczona, zażenowana poziomem sama Tomasza... A miałam go za porządnego faceta... Cóż, poczekam aż zniszcza ta firmę swoimi zagrywkami, brakiem szacunku do pracowników. Bo jak można zostawić na stanowisku kogoś na kogo wszyscy się skarżą? Kto stosuje jawna dyskryminacje? Ta osoba nie powinna mieć miejsca w firmie która uważa się za renomowana... Pani Emilia gdyby miała honor sama by się zwolniła... Brąk słów...
zdjecie uzytkownika
rey - 2014-10-30 21:31:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W ogóle pan T to największa pomyłka tej firmy - ściągneli go pewnie za sporą kasę, a rewolucji nie było żadnej. No może oprócz paru listów z "pogróżkami" w stylu "klient nasz pan" itd.ale kasę w przebudowy 2letnich drogerii nadal wtapiali, asortyment ciągle ten sam, dalej sprzedajemy papier do du** i jak słyszę, że ktoś nazywa Hebe perfumerią to mnie pusty śmiech ogarnia...
zdjecie uzytkownika
mm - 2014-10-30 22:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tomasz jest ok
zdjecie uzytkownika
bb - 2014-10-31 00:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mm - 2014-10-30 22:47:40]:
A ty co? Jego kochaś?
zdjecie uzytkownika
bb - 2014-10-31 00:50:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mm - 2014-10-30 22:47:40]:
A ty co? Jego kochaś?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie drogerie hebe
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x