Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o drogerie hebe

Pracowałeś w firmie drogerie hebe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Iwona - 2014-09-04 16:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na czas nieokreślony
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-09-04 19:52:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Również przyłączam się do powyższych opinii na temat sieci. KR są chyba brani z łapanki bez wykształcenia, doświadczenia, poza tym nie generują sobą żadnych zysków, to tacy ludzie od robienia niczego. W dodatku o nic się nie można doprosić, bo drabina jest taka, że najpierw należy poinformować KR, który albo olewa, bo przecież koszty albo tłumaczy że zapomniał. Ale oczywiście nikt na górze o tym nie wie, że KR nic nie zrobił po zgłoszeniu problemu, bo przecież sam się nie wsypie. Łatwiej i taniej byłoby, gdyby kierownik sklepu mógł bezpośrednio kontaktować się z osobami odpowiedzialnymi za dane rzeczy. A odkąd zmienił się system premiowania, premie są na poziomie żenującym, więc normalny pracownik ma gdzieś wytyczne do premii, bo standardów coraz więcej a pieniędzy coraz mniej. Mam nadzieję, że w porę ktoś tam na górze zorientuje się, że nie tędy droga, (coraz więcej pracowników się zwalnia)i znowu zaczną szanować pracownika tak, jak to było za "starej" ekipy na górze.
zdjecie uzytkownika
AntyKarol - 2014-09-08 19:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Milena - 2014-08-18 21:55:47]:
pracy w Hebe nie polecam - kierownictwo DaUGLAS mówi samo za siebie, ozwalniali dobrych pracowników KR, DR wg mnie nic dobrego z tego nie będzie...
zdjecie uzytkownika
AntyKarol - 2014-09-08 19:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [t - 2014-08-24 18:02:59]:
1800 w Hebe???? to gdzie Ty w tym Hebe pracujesz? w Dubaju? max 1500
zdjecie uzytkownika
AntyKarol - 2014-09-08 19:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-09-02 18:14:49]:
-żałosnejest to że ktos z Tw rodziny zajmuje wysokie stanowisko, albo sam jesteś KR takie komenatrze przechodza bez echa
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-09-09 15:05:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
1800 jest w hebe na rękę w warszawie
zdjecie uzytkownika
Adam - 2014-09-09 15:48:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozwalniali dobrych KR i DR.... a o kim Ty piszesz?? Ludzie sami odchodzą aby pracować w branży kosmetycznej z profesjonalistami a nie udającymi, że wiedzą o co w tym biznesie chodzi; bo oni więcej mają do powiedzenia na temat branży spożywczej-:)-:) - wiemy o kogo chodzi - KR i KO ............
zdjecie uzytkownika
monkos12 - 2014-09-09 19:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hebe w Pruszkowie nie miła obsługa i panie które nie umieją zapisywać w kalendarzu jeśli chodzio makijarz
zdjecie uzytkownika
rajmund - 2014-09-11 18:25:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z hebe zrobilo sie jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale czego sie spodziewac jesli sami wlasciciele nie wiedzieli co chca osiagnac. Najpierw siali hebe jak biedrony, wszedzie gdzie tylko sie dalo,jedno 2 ulice od drugiego,liczac na to,ze ludzie beda walic drzwiami i oknami jak po bulki. Ale sie przeliczyli,bo biznes drogeryjny to nie spozywka, tutaj samo istnienie sklepu zyskow nie przynosi. No i sie zaczelo - najpierw tabun "specjalistow" z jednej drogerii,pozniej z nastepnej,teraz z D...tylko pytanie jak te koncepcje maja sie do siebie,skoro najpierw mialy byc biedry z kosmetykami,a teraz nagle udajemy,ze jestesmy luksusowi? topia kase w przebudowach praktycznie nowych sklepow,a przyjdzie nastepna ekipa "znanych i lubianych" z innego grajdola i cykl sie powtorzy...szkoda gadac i strach sie bac kto bedzie rzadzic nastepny,bo psychoza juz sie zaczela
zdjecie uzytkownika
ktoska - 2014-09-11 22:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja zarabiam w hebe srednio 1700zl. Kierownik na tyle zle traktuje pracownikow i traktuje jak smieci ze postanowilam jutro zlozyc wypowiedzenie.szkoda mi czasu, zdrowia i nerwow na tak beznadziejna prace.
zdjecie uzytkownika
dust - 2014-09-12 06:56:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [rajmund - 2014-09-11 18:25:23]:
Wg was skąd powinien być KR, żeby był fajny? Coś w tym jest , miliony w plecy.... dąży do wielkiego bum...pzr
zdjecie uzytkownika
ktoska - 2014-09-12 07:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja regionalna mam nawet fajna.gorzej z kierownikiem ktory przebywa w sklepie.gowniara ktora nie szanuje ludzi a nikt nie moze nic powiedziec bo jest z kierownikiem regionalnym na "ty" pija sobie razem kawke itp. Wiec czy jest sens informowac KR o takich zlych sytuacjach skoro sie przyjaznia. Sa wyniki wiec kierownik uznawany jest za zajebistego.juz nikt nie widzi ze w pracy jest mobing, ze ludzie sie przez to zwalniaja, ze p.kierownik ma wielkie pretensje do zastepcow kierownika i pracownikow ze cos jest zle zrobione a sama nic nie robi tylko w ciagu pracy wychodzi 8 razy na fajke i ma 4 razy prxerwe.
zdjecie uzytkownika
Agata - 2014-09-12 11:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Napiszcie na forum gdzie tak jest bo taka informacja jest nie do ruszenia i na pewno nic się nie poprawi skoro nie ma konkretów. Musi być miejscowość; wtedy zajmie się tym Dyr. Personalny.
zdjecie uzytkownika
rajmund - 2014-09-12 13:56:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Odpowiedź na: [dust - 2014-09-12 06:56:48]:
w mojej opinii -a naprawde dlugo pracuje w tej branzy- zawsze najlepszymi KRami (czy jakkolwiek to się gdzie indziej nazywa) byli ludzie z wewnetrznych awansow, racy ktorzy znali prace na sali od podszewki,ktorym nie trzeba bylo tlumaczyc dlaczego np.w poniedzialek jest tak a w sobote inaczej, wiedzieli ile jest dodatkowych obowiazkow administracyjnych i logistycznych i nie oczekiwali cudow tylko rzetelnej pracy. a teraz nawrzucali jakis oszolomow ktorzy wala tanimi sloganami typu "dacie rade" chociaz na sklepie nieprzepracowali nawet jednego dnia.
zdjecie uzytkownika
Kaj - 2014-09-22 14:13:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam .czy ktoś z was wie jak wygląda praca w drogeriach Hebe ba stanowisku Projektana ds. Ekspozycji? Area Visual Merchandisera? Dziękuje z góry za informację i serdecznie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ona66 - 2014-09-22 15:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
2 mc po zatrudnieniu usłyszałam ''chcemy pracować z najlepszymi, inaczej bedziemy Was wymieniać" i bylo to powiedziane do konsultantów.
zdjecie uzytkownika
ooooo - 2014-09-22 18:37:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
to jest coś takiego jak Projektant ds Ekspozycji bo też bym chciała skorzystać Czy na każdym sklepie jest takie stanowisko?????
zdjecie uzytkownika
mya - 2014-09-22 20:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona66 - 2014-09-22 15:04:31]:
standard, jeszcze nie jedne "mile" slowo usłyszysz...
zdjecie uzytkownika
lub4 - 2014-09-24 09:54:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co sądzicie o Koscierzynie stary browar i również tzw 'przyjaźniach ' niby tam panujących
zdjecie uzytkownika
mała - 2014-09-24 11:25:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas w tarnowie nowa kr na dzień dobry tez powiedziała ze jest po to by nas gnębić a nie po to by się z nami cackać i wynik na być i koniec. No to rypiemy.
zdjecie uzytkownika
Bolit - 2014-09-24 15:02:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wydaje mi się, że podejście niektórych regionalnych jest zupełnie nieodpowiedzialne i niewłaściwe. Jeżeli przedstawia sytuację w ten sposób co napisała mała to nie zdziwię się, gdy dana placówka nie wyrobi limitu - na złość bądź będąc zastraszoną. Zawsze warto zbudować trwałe relacje w oparciu o zaufanie, włodarze hebe zatrudniając takie osoby powinni zdawać sobie z tego sprawę.
zdjecie uzytkownika
lukrecja - 2014-09-24 20:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Bolit - 2014-09-24 15:02:13]:
Jak by u nas w Krk tak powiedziała ,to długo by miejsca nie zagrzała.
U nas podskakiwały panie kierowniczki i mają już zrąbaną opinię ( na własne życzenie ) .Ale łby zwiesiły i bez ambicji żadnej , ale to inna sprawa.U nas regionalny to konkretny gościu.Ale te idiotki z pod Krakowskich wiosek co pozatrudniali to jest dopiero porażka.Nie dajcie sobie w kaszę dmuchać i dzwońcie do regionalnego i zrobią z nią porządek.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-09-26 08:04:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [AntyKarol - 2014-09-08 19:32:37]:
Zgadzam się. Premie są przyznawane teraz od obrotu ilości pozycji na paragonie i tajemniczego. Moje hebe jest na prawdziwym zadupiu. Nawet jak bardzo sie staramy i tajemniczy jest na dobrym poziomie ilości na paragonie nie spadają to i tak nasze hebe nie przekracza pierwszego rogu obrotów. Mogę wtedy liczyć na 100%premii a wiecie ile to jest 105pln brutto. A co to jest! NIC! a narobić się trzeba. Jedyny plus tej firmy to pakiet socjalny. Nie wiele tego ale zawsze więce niz u poprzednich moich pracodawców. Dwa razy w roku bony do biedronki, paczka na święta dla pracownika i jego dzieciaka i kilka innych takich. Niestety pracownicy nie mają żadnych rabatów na zakupy. Lipa co. Mraca ma swoje plusy i minusy. Z którymi da sie żyć. Pytanie tylko jak długo. Ja nie wyobrażam sobie dłuższej pracy w tej firmie. I zmienie ją na pierwszą lepszą w której będą chcieli mnie zatrudnić.
zdjecie uzytkownika
HEBER1000 - 2014-09-27 16:25:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca bardzo przyjemna choc nie jest prosta. Duzo spraw trzeba ogarniac zarowno mam na mysli konsultantow jak i kierownictwo. Jedni drugich nie doceniaja,premie sa ale nie za duzo, konsultant 1700, kierownicy +2500. z doborem ludzi jest problem bo do hehe trafiaja odrzuty z rosa i naturq. Z moich obserwacji wynika ze lepiej szkoli sie ludzi z ulicy!! Kierownicy to loteria, znam dobrych i znam tyranow... Cel jeden PARAGON i nic wiecej sie nie liczy... MACIE POMYSL JAK ZWIEKSZYCH PARAGON????? Co do Koscierzyny to jakie przyjaznie o kogo chodzi? Jak wszedzie kazdy na kazdego..... ale nie jest tam tak zle! Fajny zespol maja w Koszalinie :) respect
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-10-01 11:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [emma - 2014-07-19 17:19:51]:
bo udaja !!
hahahahaha
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie drogerie hebe
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x