Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o drogerie hebe

Pracowałeś w firmie drogerie hebe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
x y z - 2014-11-18 13:07:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Odpowiedź na: [tt - 2014-11-15 20:39:37]:
1000% poparcia dla Ciebie. Błagam zastanówcie się drodzy menadżerowie z centrali czego od nas wymagacie i czy jest to realne do wykonania w normalnym trybie pracy. Z całym szacunkiem, ale nie macie Państwo pojęcia jak wygląda praca na sklepie. I KR niech też nie mówią, że oni wiedzą bo pracowali na sklepach zanim awansowali bo jak oni pracowali na sklepach to było tak, że musieli sobie pracę wymyślać, żeby się nie nudzić przez 8h. Ludzie będą odchodzić z drogerii bo wymagania i oczekiwania są nierealne. Już nie wszyscy wytrzymują psychicznie. Atmosfera pracy jest zła, każdy chodzi zestresowany i trudno się dziwić, bo jeśli komuś zależy to się stara. Ale starania nie wystarcza, jeżeli mamy do czynienia z rzeczami NIEREALNYMI do wykonania w narzuconym czasie. A gdzie tu Klient obsłużony na 100%...????????
zdjecie uzytkownika
Daniel - 2014-11-18 21:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Wcześniej czy później skończy się to całe Hebe taką samą aferą jak Biedronka przed laty. Niczego ich to nie nauczyło bo to ci sami ludzie którzy kiedyś byli uwikłani w afery z Biedronki pociągają za sznurki.
zdjecie uzytkownika
Miss Daisy - 2014-11-20 12:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie coś na temat tych osób do pakowania prezentów? umarł pomysł czy jak?
zdjecie uzytkownika
KS - 2014-11-20 14:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zadawajcie takich głuuuuuuuuupich pytań na goworku. Nie masz KR czy jak? To jest pytanie do niego!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-11-20 15:38:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Podobno pakowaczami prezentów w tym roku mają być wszystkie te osobistości z centrali to taki nowy program integracyjny ze sklepami :) hahaha . Będą oddelegowani każdy na jeden sklep a ich praca będzie polegała na wskazaniu konsultantce która wstążka do jakiego papieru pasuje bo przecież my w sklepach to takie tłumoki które niczego nie umieją i nie wiedzą. Papier, kokarda dobrana i konsultantka pakuje takie będzie wsparcie z centrali a potem jeszcze opierdol od KR, że krzywo było zapakowane. A tak poważnie to trzeba być idiotą a w tej firmie ich nie brakuje, żeby myśleć o znalezieniu chętnych do takiej pracy za 8zł brutto za godz.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-11-21 08:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magda - 2014-11-20 15:38:49]:
Czyżby w tym roku pomyśleli, że etatowy pracownik nie bardzo znajdzie czas wśród swoich licznych obowiązków, żeby jeszcze zapakować prezencik? I jednak zamierzają za tę pracę zapłacić komuś? Bo przecież nie każdy pracownik ma predyspozycje do pięknego wiązania kokardy. No to jakiś postęp centrali. Ciekawe czy w każdym sklepie czy tylko wybrane.
zdjecie uzytkownika
magda - 2014-11-21 10:03:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [gosc - 2014-11-21 08:43:38]:
No oczywiście, że tylko wybrane tylko te które zrobią budżet, mają koszyk 3,8 szt i 45zł , przyrost klienta +25% i"lajka"+50%. Czyli wiecie które to sklepy? ŻADEN :)
zdjecie uzytkownika
jolka85 - 2014-11-23 16:43:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem skąd tyle jadu i nienawiści,chyba żadna z was nigdy nie pracowała w firmie gdzie wykorzystują człowieka.
zdjecie uzytkownika
my - 2014-11-23 17:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolka85 - 2014-11-23 16:43:12]:
Szystkie w niej pracujemy :-)
zdjecie uzytkownika
my - 2014-11-23 17:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jolka85 - 2014-11-23 16:43:12]:
Wszystkie w niej pracujemy ;-)
zdjecie uzytkownika
jolka85 - 2014-11-24 12:54:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez pracuje już dłuższy czas i twierdzę,że przesadzacie,na prawdę nie wiecie co to mobbing i zapuerdalanie!dziewczyny i kierowniczka na prawdę mamy mile,świetny zespół!
zdjecie uzytkownika
mariola - 2014-11-24 13:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jolka85 - 2014-11-24 12:54:59]:
Widać, że to wpis kogoś z centrali. Poznaję po błędach stylistycznych hahahah. Zupełnie jak bym czytała RT hahahahah
zdjecie uzytkownika
jolka85 - 2014-11-24 16:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mariola jak taka inteligentna jesteś to napisz może kim jestem?!nie napisze z jakiego sklepu jestem z jakiego miasta bo wiem,że dziewczyny z mojej pracy czytają i komentują takie idiotki jak ty które tu wywalają wieczne żale,jak się nie podoba to szukaj innej pracy.pokaż mi gdzie od razu dostaniesz umowę na etat+kasa co miesiąc dziesiątego,ubezpieczenie,paczki itd...jestem matką kilkulatka i trochę lat mam już przepracowanych więc wiem na czym polega praca w Polsce i nie tylko w Polsce,więc proszę nie narzekajcie...
zdjecie uzytkownika
my - 2014-11-24 23:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jolka85 - 2014-11-24 16:36:55]:
To że masz etat i ubezpieczenie i jeszcze paczki to akurat nie zawdzięczasz Hebe ale biedronce :-)
zdjecie uzytkownika
mariola - 2014-11-25 09:17:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolka85 - 2014-11-24 16:36:55]:
A co mnie obchodzi Twoje dziecko jak sobie dałaś zrobić to mas. Taka jesteś przychylna tej firmie wiec pewnie dziecko masz też firmowe z KS lub KR? A to co napisałaś " i nie tylko w Polsce" świadczy, że jesteś nieudacznikiem bo nikt normalny nie musi za praca po świecie się włóczyć a to że wróciłaś świadczy tylko o ty, ze nawet w UK na zmywaku Ciebie nie chcieli. Powinnaś zostać " gwiazdą Hebe" Matka Polka Hebowska. I powtórz gramatykę i ortografię zanim znów coś napiszesz imbecylu.
zdjecie uzytkownika
hababiba - 2014-11-25 12:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli mam rozumieeć, że jak będę chciała iść do Hebe do pracy to szczerze takie rzeczy jak paczki i ubezpieczenie są bardzo zachęcające... Tylko tak się zastanawiam bo ktoś napisał, że to zawdzięczam biedronce,... bo chyba właściciel Hebe i biedronki to ta sama firma, nie mająpo prsotu takich samyhc standardów?
zdjecie uzytkownika
ola - 2014-11-25 12:23:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hababiba - 2014-11-25 12:15:49]:
Tak moja droga Biedronka i Heba to ta sama firma i Ci sami ludzie pomiatający personelem w sklepach. Przykre ale prawdziwe, pracowałam chwilę w Hebe ale szczerze nie polecam szkoda zdrowia za 1700zł.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-11-25 12:51:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mariola - 2014-11-25 09:17:07]:
Mariola, po co Ty pracujesz w Hebe, skoro Ci tu tak źle? No chyba, że nikt inny nie chciał Cię zatrudnić... Jestem też przekonana, że jesteś jedną z tych osób, które włażą KR w tyłek po to tylko, by zaistnieć, ale jak widać to nie pomaga Ci awansować, więc piszesz te jadem ociekłe posty.
zdjecie uzytkownika
my - 2014-11-25 14:13:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [hababiba - 2014-11-25 12:15:49]:
Hebe powstało na bazie Biedronki ale się odłączyło wiec i zeszło na psy. Wszystko co jest w Hebe dobrego to pozostałości właśnie po biedronce a ten syf wszedł w douglasa
zdjecie uzytkownika
ewa. - 2014-11-25 15:12:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie tutaj widać,że Mariola jest jedną z tych wrednyc i wiecznie narzekających panienek.Jak się robota nie podoba to spierd..

s
zdjecie uzytkownika
ola98 - 2014-11-25 18:54:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mariola jest pewnie jedną z tych wrednych koleżanek,które uciekają od kasy jak widzą panią z jednym produktem w koszyku...
zdjecie uzytkownika
inna kwestia - 2014-11-25 19:06:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja mam dosc tego malowania ust na klauna.Jak wracam z pracy to mnie nawet dziecko pyta dlaczego jestem taka wymalowana? Dodatkowo mam dosc jak mam swiadomosć, źe robię sobie krzywdę bo pomadka ma tonę triclosanu, który wplywa negatywnie na serce.Ja mam się truć bo ktoś ma fantazje, że tak mamy wyglądać. Ciekawa jestem co na to Inspekcja Pracy, to jawna dyskryminacja, przecież faceci pracujący u nas nie muszą.
zdjecie uzytkownika
alibaba - 2014-11-25 19:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jako klient szczerze odradzam zakupy w hebe na zaspie-niemile sytuacje z ochroniarzem który krzyczy jak robot od wejścia "witamy w hebe"poczym podchodzi i mowi pani tu tylko przychodzi i nic nie kupuje(ogladalam lakiery do paznokci)a dzień wcześniej zrobiłam duże zakupy.To szczyt wszystkiego ,jak można takiego osla trzymać w pracy.
zdjecie uzytkownika
Luna - 2014-11-25 19:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ha ha haaaaa!!!!!nie gadac na sali sprzedaży,Hahaaaa!akierownictwo w ttym czasie siedzi na zapleczu i kawke pije,HAHAHA!!koszyk spada dziewczyny spinamy się....i dalej kawusia,ups a może rozmowa prywatna na telefonik sluzbowy och tak!troche smiechu się przyda...i z powrotem na zaplecze.I znow wyjście na sklep czy może dziewczyny nie gadaja-szybki obchod po sklepie i powrot na zaplecze.Ojejciu biedne kierownictwo tyle się napracowalo!nogi bola i glowa od sprawdzania czy aby konsultantki pracują...ojc,a może jednak jeszcze przejde się popatrzeć na kamery TaM TYLE SIE DZIEJE!No nie ma co Rutkowski się chowa, co za banda detektywow.Pani ANNO N.to opiewa o absurd i zenade!bo P.nie wie co się dzieje na sklepie P.sie wydaje ze wie...
zdjecie uzytkownika
rex - 2014-11-25 21:28:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [inna kwestia - 2014-11-25 19:06:27]:
ja tam malowanie ust jeszcze przezyje, ale mogliby kazdej z nas dac po 1 pomadce na wlasnosc, bo uzywanie testerow, ktore kazdy pcha sobie do geby albo maluje nimi niemyta lape to jakas paranoja. To niehigieniczne i obrzydliwe...u nas sporo dziewczyn skonczylo z jakimis zajadami albo innymi "przebojami", a naprawde, to co mozna w ten sposob zlapac, nie miesci sie w glowie (tym ktorzy wymyslili ten nakaz z pewnoscia...pewnie nawet nie wiedza co to bakteria:P)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie drogerie hebe
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x