Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o drogerie hebe

Pracowałeś w firmie drogerie hebe i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
normalna - 2014-07-18 20:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szok - 2014-07-18 20:00:34]:
Tak, panie kr, na pewno
zdjecie uzytkownika
ixi - 2014-07-18 23:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
i tak to jest jak zamiast stawiac na wewnetrzne awanse i dawac szanse tym,ktorzy na to zapracuja, wrzuca sie na wysokie stanowiska ludzi z upadajacych drogeryjek, i pozwala kwitnac kolesiostwu
zdjecie uzytkownika
werra - 2014-07-19 00:24:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [ixi - 2014-07-18 23:35:05]:
dobrze napisałaś że kolesiostwo kwitnie w najlepsze,ale my na to wpływu żadnego nie mamy .Mało powiedziane że z upadających drogerii .Zastępcami zostają dziewczyny z dużym ego a małym mózgiem zafiksowanym na zrób to, zrób tamto i zero jakichkolwiek konkretów .Ale czego możemy oczekiwać jak kierownikiem zostaje osoba która pracowała za barem ,sprzedawała spinki do włosów a najlepsze na sam koniec pracowała w macdonald.I zero jakiegokolwiek doświadczenia i przeszkolenia jak powinna wyglądać współpraca z każdą nas.
zdjecie uzytkownika
mysia - 2014-07-19 00:47:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Ludzie wy nie macie co robic tylko takie pierdoły pisać kolesiostwo srostwo jak nie chcecie to nie pracujcie w tej firmie to najlepsze rozwiązanie! Praca po znajomości jest w każdej firmie. A te awanse z dupy które są na Warszawie to skąd się biorą z kompetencji
zdjecie uzytkownika
emma - 2014-07-19 17:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [zawiedziona - 2014-07-15 10:46:26]:
Bylam w Słupsku, Kościerzynie - objazdowe wakacje i zahaczylam hebe
Pracuja tam miłe i oddane swojej pracy panie
Przemiła obsługa - POLECAM !!!
zdjecie uzytkownika
lukrecja - 2014-07-19 20:48:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gejbusters - 2014-07-17 22:12:36]:
jak macie za uszami to mu sie nie dziwię ...
uśmiałam się, nie dość że pieprzony to jeszcze pedał....
szkoda że my nie mamy tak wesoło w Warszawce ...
pozazdrościć ekipy i takiego bajzlu jaki wy tam macie u siebie ....
tylko kompromitujecie siebie i Hebe ....
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-20 15:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [????? - 2014-07-17 22:18:53]:
Pierwsza sprawa to Rejonowi a nie Regionalni imbecylu bez szkoły
Druga sprawa zawsze możesz się ubiegać o stanowisko Prezesa Orlenu jak Ci praca nie odpowiada.
zdjecie uzytkownika
KOLEZANKA - 2014-07-20 17:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [uczciwykiero - 2014-07-05 21:15:11]:
Moja koleżnko M miej na tyle odwagi żeby pisać te głupoty w imieniu własnym a nie w imieniu osób trzecich. Doskonale wiemy jak było i za co straciłaś pracę więc nie oczerniaj Dyrektora, KO i KR bo sama sobie jesteś winna.Ciesz się, że nie wyleciałaś z hukiem z dyscyplinarką bo za takie potraktowanie klienta tak powinnaś być ukarana i jest to opinia całego naszego zespołu ( z Twojego byłego już sklepu). Zastanów się co z Ciebie za kierownik dający taki przykład?! wstyd!!! i masz jeszcze czelność wypisywać takie głupoty.Napisz wprost zwolnili mnie bo zlekceważyłam i totalnie olałam klientkę łamiąc wszystkie możliwe standardy firmy i zachowania wynikające z kultury osobistej a na koniec kazałam ochronie wyrzucić ją za
drzwi. Ty powinnaś na targu ziemniaki sprzedawać, nie mamy już lat 80-tych i o klienta trzeba dbać jak o największe dobro. Twój wpis jest żenujący i śmieszny. Dobrze, że nie muszę już z Tobą pracować.
zdjecie uzytkownika
KASIA - 2014-07-20 17:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szok - 2014-07-18 20:00:34]:
Wy juz chyba zapomnieliście jacy w Wawie byli Rejonowi jeszcze 6mcy temu??? Ja pamietam doskonale jak po mnie jeżdziła. Więc nie czepiajcie się bo teraz to mamy odpowiednia osobę na odpowiednim miejscy. Fakt wymaga od nas duzo ale od niego tez wymagają. Doceńcie profesjonalizm, kulturę i inne zalety pracy z nim.
zdjecie uzytkownika
@@@ - 2014-07-20 20:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Hebe... pozostawia wiele do życzenia. Problem jest jeden... niekompetencja osób zarządzających. Sposób w jaki pracownik wyraża swoje niezadowolenie na forum, pokazuje jak, podstawowa osoba w tej firmie jest traktowana przez osoby postawione wyżej. Jeśli chodzi o KS, ZKS mogę tylko jedno powiedzieć i potwierdzić moją opinie, " zobaczcie co Wy, osoby które maja za zadanie motywować zespół, dążyć do wspólnego celu... stosujecie sposób JAK CI NIE PASUJE TO WON!!!albo nagany, wpisy. Widać, to również po KR którzy tego problemu nie widzą, lub nie chcą widzieć. Mam jedynie nadzieje,że trafi swój na swego, a wtedy druga afera z Biedronka gwarantowana.
Pracownik nie jest winien swemu pracodawcy służalczości i posłuszeństwa. Jest mu jedynie winien usługę, za którą otrzymuje zapłatę, będącą nie łaską, lecz zasłużonym wynagrodzeniem.
zdjecie uzytkownika
gaga - 2014-07-21 11:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
Odpowiedź na: [KASIA - 2014-07-20 17:35:14]:
... a także to, że daje stanowiska wyłącznie po znajomości :)
zdjecie uzytkownika
zła - 2014-07-21 15:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [gaga - 2014-07-21 11:05:35]:
Albo za profity - pani Joanna z wawy z apteki zaprosiła sobie KR do domu na lampke wina i zostal na noc. Tak też można.
zdjecie uzytkownika
gaga - 2014-07-22 00:06:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zła - 2014-07-21 15:09:18]:
ha ha, ale pewna sprzeczność tu jest- pani Joanna to kobieta :) ale patrząc na przypadek laski która awansowała to już nie wiem jak to jest :) czy mężczyźni czy kobiety?
zdjecie uzytkownika
Kacha - 2014-07-23 08:34:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz jak dała co trzeba to i dostała co chciała :-) a ze panna lubi przy okazji takie gierki to już inna sprawa :-)
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-07-23 20:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzekacie na KR a czy ktorys jest fajny/fajna? macie takich i w ktorych regionach sa?
zdjecie uzytkownika
mysia - 2014-07-24 18:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mario jest spoko, Wiolcia, Natalia :-)
zdjecie uzytkownika
gaga - 2014-07-24 18:53:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mysia - 2014-07-24 18:35:27]:
HA HA nie wiesz co mówisz :P
zdjecie uzytkownika
Szatan - 2014-07-24 20:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tzn ze należy uciekać i nie czekać jest tyle miejsc do zdobycia, np Sephora lub Douglas.
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-07-24 20:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne w pewnym regionie Kr wprowadza terror ze nawet muchy nie latają.
zdjecie uzytkownika
mysia - 2014-07-24 21:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gaga - 2014-07-24 18:53:32]:
Dlaczego tak uważasz? :-)
zdjecie uzytkownika
Ewa - 2014-07-24 21:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeczycie i jeczycie przecież nikt nikogo nie więzi ,proste zmiana pracy , stołek prezesa w kazdej firmie czekana was
zdjecie uzytkownika
Monia - 2014-07-25 15:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak drodzy Państwo! Chciałam popytać o pracę w Hebe ale chyba już dziękuję bardzo!Nigdy w życiu nie chciałabym pracować w takich zespołach jakie Wy tworzycie.ŻENADA I KATASTROFA!Jeden na drugiego najeżdża i obgaduje! Musi być u Was bardzo smutno.Życzę wszystkim wytrwałości we wzajemnym opluwaniu i dziękuję za pracę!
zdjecie uzytkownika
emka - 2014-07-25 21:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Najgorsza kierowniczka -Poznań, kupiec poznański. Jest okropna i beznadziejna. Awans załatwiony tyłkiem. :) nic nie potrafię zrobić sama, kazda zasługę przypisuje sobie. Jedyne co potrafi, to ryczeć, ciągle narzekać i przeklinać..nawet przy klientach, mając plakietkę "kierownik drogerii" także słabo.
Poza tym, (tutaj zacytuję) "ma wyjebane" na pracowników swojej filii. :)
zyc nie umierać z taka Panią kierownik prawda?:)
zdjecie uzytkownika
rozsadna - 2014-07-26 08:55:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W Poznaniu to caly czas jeden wielki kanal - najgorzej faktycznie w Kupcu. Ale to głównie wina KO, który tylko dbał o zachowanie stołka i nigdy nie chciał widzieć raczywistych problemów. Bardzo wygodne unikać rozmów z pracownikami...
zdjecie uzytkownika
hebos - 2014-07-28 17:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
...a to kierowniczka z Kupca nie "nasrała" jeszcze na swój sklep i całą firmę zgodnie z licznymi zapowiedziami? A to peszek :P
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie drogerie hebe
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x