logo drogerie hebe

drogerie hebe

Gdynia

Opinie o drogerie hebe

Zmęczona 2017-03-10 16:55
Warszawa to nic więcej niż kumoterstwo! Jesteś kolerzanką KR to awans mimo braku umiejętności gwarantowany. A rekrutacja to zbędny element przy zatrudnianiu.
7
Nowa123 2017-03-10 21:43
Akurat kumoterstwo jest wszędzie. KR DS na Śląsku do nowej placówki zatrudniła prawie same koleżaneczki... Zastępcą jest osoba, która nie spełnia żadnych warunków formalnych na to stanowisko- zero doświadczenia, na niczym się nie zna i tylko udaje wielką szefową- porażka. Szarogęsi się bo wie, że z takimi plecami nikt jej nie wywali, a brak kompetencji wychodzi na każdym kroku. O tym jak to świadczy o KR nie wspomne - szefowa za dwa grosze... Ciekawe kiedy góra się obudzi i zacznie interesować tym co się tu dzieje. Firma to nie tylko wyniki, przykasówka i wciskanie konkursowych rzeczy, to też opinia ludzi, a jak na razie Hebe powinno zmienić nazwę na OBŁUDA!!!
9
Mała 2017-03-15 11:05
A co sądzicie o pracy w Hebe Olsztyn/Kętrzyn ?
Joanna 2017-03-16 16:12
Jesteś zainteresowana/zainteresowana pracą w drogerii hebe? Aktualne oferty pracy możesz znaleźć na stronie firmy w zakładce kariera. https://www.hebe.pl/kariera
Zamierzasz aplikować?
hebowa 2017-03-21 22:31
Koleżanką kr w Warszawie to awans gwarantowany bez umiejętności? Bez przesady- one chyba tez dbają o swoja opinię. Może jestes zazdrosna nie tylko zmęczona stąd ten komentarz. Teraz kr na Warszawie maja koleżanki wśród ks ciekawe czy jedna z nich awansuje;-)
6
Miła 2017-03-25 00:50
Ja też uważam że w Warszawie szerzy się kumoterstwo, osoby bez żadnego doświadczenia otrzymują stanowiska kierownicze, chyba tak nie powinno być.
13
Joanna 2017-03-27 13:13
@Miła @hebowa a co więcej możecie powiedzieć o tym jak odbieracie drogerie hebe jako pracodawcę?
Bejbi mejbi 2017-04-03 19:50
Ks ds zawsze usmiechnieta, z wszystkimi sie wita, wymaga i wspiera. Nie ma sie co bac, wystarczy robic to co do ciebie nalezy.
A pewien sklep na slasku do ktorego ks ds zatrudniala powinien wziasc sie do roboty a nie zajmowac sie plotkami bo chyba sie nie wyrabiacie.
2
Ty wiesz! 2017-04-03 22:47
Czytam wasze opinie i komentarze i musze dodać trzy grosze. Hebe w Szamotulach to jest dopiero samowolka. Odkąd zastępca zostala dziewczyna bez doświadczenia i w handlu i. Na stanowisku kierowniczym to przewinęło sie tam mnostwo osób ludzie się zatrudniają miesiac wytrzymają i nara. Laska nie robi nic, bo nic nie umie a manipuluje KR jak chce wystarczy tylko przejrzeć monitoring ale nikt tego nie robi. Prezenty świąteczne zrobila sobie z towaru z półek wyrównując stany inwentura. Sklep zaniedbany grafik porawiany milion razy bez zgody pracowników. Mobing to nic. Pisma juz byly wszedzie skadane. Najlepsze ze sklep funkcjonuje bez kierownika juz od roku. Zastępca nie ma autorytetu i szacunku.
Brak słów!
12
... 2017-04-05 11:07
Ty mowisz o Szamotułach a w Warszawie też zastępca zatrudniony bez doswiadczenia na jakim kolwiek stanowisku w handlu, a co dopiero jako kierownik. Po 4 miesiacach to juz pełni funkcje kierownika. Jest to smutne bo tylu zastępców z prawdziwego zdarzenia nadaje się. Ktoś powinień spojrzeć czasem w papiery i sprawdzić z kąd się nagle biorą kierownicy.....
9
Ciciola 2017-04-06 09:27
O kim mowa? MK?
Gdf 2017-04-06 21:17
Ty chyba nie nadajesz się na to stanowisko skoro pisać nie potrafisz poprawnie
Zadowolony dlugoletni pracownik 2017-04-07 08:31
Jak czytam to wszystko to az nie moge uwierzyc ze moja firma zatrudnia tak obludnych infantylnych ludzi ktorzy jedyne co potrafia to narzekac. Z cząstkowych informacji tworzycie mocno naginana rzeczywistosc. Twierdzicie ze ,,firma to nie tylko wyniki, przykasówka i wciskanie konkursowych [...],, wiec UWAGA! wlasnie za to nam firma placi. Za zarabianie pieniedzy. Na bol [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tych WSZYSTKICH leni ktorym tak zle i niedobrze- mam lekarstwo- poproscie kierownika o białą kartke i odejdzcie z firmy skoro nie rozumiecie podstawowych założeń biznesowych. A jesli rzeczywiscie jestescie uciemiezone, zadzwoncie na BOP i wezcie odpowiedzialnosc za swoje slowa a nie jak tchórze, anonimowo oczerniajcie innych.

3
Joanna 2017-04-07 09:05
@Zadowolony dlugoletni pracownik a możesz powiedzieć co najbardziej lubisz w pracy w firmie?
Zadowolony dlugoletni pracownik 2017-04-07 11:12
Kontakt z ludzmi-klientami, szkolenia, atmosfere w pracy, rozwój, możliwości, dynamike, zmiany, premie :), przestrzeganie prawa pracy... oczywiscie wszystko zwiazane jest z ciezka praca. Jesli ktos chce siedzieć i pachniec- Hebe nie jest dla niego.
4
PPP 2017-04-07 19:16
Cześć.
Możecie mi powiedzieć coś więcej czym zajmuje sie zastępca kierownika?
Ustala grafik, jakaś papierkowa robota, praca na sklepie? Konkrety poproszę :)

Joanna 2017-04-10 11:53
@Zadowolony dlugoletni pracownik dziękuję za uzupełnienie wypowiedzi. Jakie możliwości dała Tobie firma?
Zadowolony dlugoletni pracownik 2017-04-12 20:01
Doswiadczenie, rozwoj( z punktu widzenia sprzedazowego, wiedza produktowa, techniki sprzedazy) , nowe koncepcje, awans :), rozwoj kompetencji menadzerskich (praca w kadrze kierowniczej)
Joanna 2017-04-13 09:26
@Zadowolony dlugoletni pracownik gratuluję awansu. Czyli pracownicy zaczynając od bezpośredniej pracy z klientem na sklepie mają realną szansę na to by zostać częścią kadry kierowniczej. Po jakim czasie można liczyć na takie wyróżnienie?
bdb 2017-04-13 18:21
Taaa...awans
1
Kinga 2017-04-13 19:12
Techniki sprzedaży, awans-ot taki świąteczny żarcik ,polecam wejśc do magazynu i sprawdzić ile waża kuwety z towarem...wymogi są wymogami, jednak należy również przestrzegać podstawowych zasad bezpieczeństwa pracy! Ludzie się zawalniają i to masowo.Nie jest to wymysł sfrustrowanych pań,którym nie chce się pracować tylko stan faktyczny.
9
Joanna 2017-04-14 11:05
@Kinga wspominasz o masowych zwolnieniach. Co przez to rozumiesz? Ile osób odeszło z firmy w ostatnim czasie?
1
Kinga 2017-04-14 12:44
Joanna- statystyk nie prowdzę , jednak ludzie sami się zwalniają ( zbyt duży nawał obowiązków, niemożność wypełniania założonych wytycznych na konkursy-brak klienta),zbyt małe doświadczenie ludzi na kierowniczych stanowiskach, poniżanie konsultantów,zbyt duża presja oraz zbyt duże Ego ludzi zarządzajacych, brak podstawowych zasad kultury etc.To są główne powody dla których człowiek się zwalnia..Brak ludzi do pracy ,kolejki przy kasach, roszczeniowy klient,do którego nie ma kto podejsc i pomóc .
8
hebowa 2017-04-18 09:33
Pewnie napisał to sfrustrowany konsultant bez szans na awans. W moim sklepie w przeciągu trzech lat nikt się nie zwolnil. W innych hebe ludzie faktycznie mogą nie wytrzymywać presji bo to nie miejsce do ludzi nie przystosowanych do ciągłych zmian i pracy na celach.
2
pracownik hebe 2017-04-20 15:48
dziewczyny jak wygląda spraw premii rocznej, będzie coś w tym roku? bo podobno to nie takie pewne, i czy wiadomo coś czy jakieś podwyżki w tym roku będą ?
6
Hmm 2017-04-23 23:07
Który sklep masz na myśli?
NN 2017-04-25 14:05
@Joanna
Czyżby na polecenie przełożonej AW zaczęła Pani zarządzać wpisami na tym forum ?
Joanna 2017-04-25 14:30
@NN nie jestem związana z drogerią hebe. Jestem redaktorem serwisu gowork.pl, tak jak możesz zobaczyć po najechaniu na mikrofon obok mojego imienia. Chcę dzięki Waszym komentarzom poznać jak wygląda praca w firmie oraz pomóc osobom, które szukają informacji na temat firmy jako potencjalnego pracodawcy.
5
BlackCAT 2017-05-05 20:42
Czy w Hebe w Toruniu na Szerokiej jest duża rotacja?
Może ktoś z Was tam pracował i może powiedzieć kilka słów o atmosferze miedzy pracownikami i czy kierownictwo jest w porządku? :)
Quentina 2017-05-08 09:58
Są w tej firmie kierownicy z prawdziwego zdarzenia którzy ogarną w biurze co trzeba i lecą na sklep wspomóc swoje dziewczyny a wiecie czemu? Bo dobrze wiedzą że to konsultantka wykonuje lwią część pracy nad premią , nad obrotem i zatowarowaniem. Naciska się aby konsultant miał najwięcej obowiązków ale nikt nie pomyśli o tym że zarabia najmniej, towaruje równocześnie konsultując , biegnie do kasy bo dzwonek , robi nadstany i równocześnie musi pamiętać że musi zrobić 300zl na kasie i w konkursach z każdego po 200zl i równocześnie pamiętać o tajemniczym kliencie, o procedurach i o czystości stroju i żeby przypadkiem nie przeszkadzać kadrze kierowniczej w wykonywaniu ich obowiązków bo one są ważniejsze. To nic że konsultant robi inwenture, przygotowuje zwroty czy regrupingi bo kiero się nie wyrabia i trzeba jej czy jemu pomóc. Nie raz konsultantki same sobie prowadzą zmianę , pamiętając o wymyciu podłogi i frontowaniu żeby sklep był gotowy następnego dnia. Jestem w kadrze kierowniczej a byłam właśnie taką konsultantka omnibusem , miałam świetne wyniki i pracowałam z moimi dziewczynami do utraty tchu i teraz jako starszy przyznaje że przybyło mi trochę obowiązków ale nie na tyle aby nie móc pomoc bo wiem dobrze że najciężej jest na końcu. Kierowniczy zespół wielu rzeczy nie widzi, obstawia sobie gównie ranki i nie raz wyśmiewa się z konsultantek siedząc w biurze albo w szatni, teraz jestem w tym kręgu ale staram się taka nie być bo wiem jak było jeszcze kilka miesięcy temu kiedy przy promocji -40 na kolorówkę byłam sama na kolorowe wręcz taranowana przez ludzi , ciągle latając do kasy i ogarniając chaos na kolorowce i próbując sprzedawać konkursy i pamiętac o przykasie . Było mi niedobrze i słabo i nie było jak iść na przerwę bo ludzi tłumy a dwie inne konsultantki non stop na kasie , ja sama na sklepie do dyspozycji klienta czułam się jak rozszarpywana , a moje wtedy jeszcze dwie kieroeniczki a właściwie główna i starszy robiły sobie spokojnie leyout gadając i co chwilę siedząc w biurze i przeglądając gratisy które przyszły i porządkując semafory. Zamiast być na sklepie i robić pieniądze i po prostu pomoc , bo ja za swój miesiąc takei pracy z premią biorę niecałe 2tys a daje z siebie wszystko robiąc więcej niż moje stanowisko wymaga więc czasem jakby stanęły na kasie to nic by się złego nie stało . Ciągle zamknięcia zamiast ranków i tablica kaizen załadowana tylko zadaniami przy konsultantkach a kierowniczka jedno do roboty na przykład zwroty i tyle. Dlatego postanowiłam że coś zmienię i pójdę wyżej i pokaże im jak się pracuje. I co? Zarabiam trochę więcej i więcej wiem plot z kierowniczego półświatku no i mam często ranki . Ale tak to teraz jeszcze wyraźniej widzę jak sodówa uderza niektórym do głowy i jak pracownik najniższego szczebla napędza mechanizm jakim jest sklep. Słyszę i widzę teraz więcej i to mnie martwi. Ostatnio kiero zastanawiała się nad tym żeby nie przenieść jednej z dziewczyn tylko dlatego że cytuję jej grube nogi nie pasują do naszej ekipy. Śmiały się z tego i może ja przewrażliwiona odebrałam ten żart jako gadanie serio bo dziewczyna serio jest otyła ale strasznie pracowita i sprzedaje na dermo jak mistrz i opiekuje się tym działem jeśli chodzi o daty i to ogarnia. Musiałam się tu wtrącić bo śledzę od kilku miesięcy Goworka​ ale w końcu się odważyłam cokolwiek napisać .... Chciałabym kiedyś dostać swój sklep i stworzyć super ekipę gdzie każdy wraz ze​ mna na miejscu kierownika będzie dawał z siebie wszystko, będą konkursy i efekty w przykasie i za to prezenty dla dziewczyn za ich pracę. Taka misja Hebe bez wyzysku. Ehhhh pozdrawiam dziewczyny ta firma ma potencjał ale niszczą ja niewłaściwi ludzie
16
Quentina 2017-05-08 14:28
I ku przypomnieniu małe kopiuj wklej dla wszystkich kadr kierowniczych z oficjalnej strony jeronimo :

Zadania
Praca w Hebe zarówno na stanowisku Konsultanta-Sprzedawcy jak i na stanowisku kierowniczym łączy się z trzema obszarami:
Praca z Klientem – najważniejszą częścią pracy osób zatrudnionych w Hebe jest udzielanie konsultacji oraz odpowiedzi na pytania dotyczące oferowanych produktów, ich składu i zastosowania. Pracownicy nie tylko muszą dysponować wiedzą na temat asortymentu, ale i chętnie się nią dzielić.
Praca na sali sprzedaży – oprócz obsługi klienta, wszystkie osoby zatrudnione w sklepach Hebe są odpowiedzialne za wygląd sali sprzedaży oraz dostępność towarów. Jest to praca fizyczna. Należy przyjąć dostawę towarów z centrum dystrybucyjnego, a następnie ręcznie rozłożyć produkty na odpowiednich regałach. Dbanie o poprawną ekspozycję towarów wymaga systematycznego uzupełniania braków na półkach w ciągu dnia.
Dbanie o czystość – ważną częścią pracy w drogerii jest utrzymywanie w niej porządku. Wszyscy pracownicy odpowiedzialni są za segregowanie asortymentu oraz utrzymanie czystości na półkach.
Kierownik sklepu oraz jego Zastępcy zarządzają grupą pracowników na danej zmianie. Oprócz opisanych wyżej obszarów bardzo ważne w ich pracy jest także zarządzanie zespołem.
Godziny pracy
Sklepy hebe czynne są siedem dni w tygodniu, przez kilkanaście godzin dziennie. Niezwykle ważna jest więc gotowość do pracy o różnych porach dnia, w różne dni tygodnia, także w weekendy oraz zastępowania kolegów w sytuacjach losowych. Czas pracy ustalany jest w oparciu o przygotowane wcześniej grafiki.

Pracuje tuż obok kierownika a nawet jestem go czasem zmuszona zastąpić więc wiem dobrze że mimo wielu spraw biurowych jest wyręczany prawie we wszystkim przez resztę ekipy i ma więc czasu dla siebie niż konsultanka . Pozdrawiam i proszę regionalnych o potrzebie na ręce kierowników bo tonie oni pracują na wasze premie
5
Ty nie wiesz! 2017-05-08 14:34
Chamstwo i prostactwo osoby ZWOLNIONEJ to nie jest rzetelna opinia. Dopóki pracuje to się podlizuje a kiedy zostaje zwolniona dołki kopie i złośliwie umieszcza komentarze w internecie. Nie ładnie nie ładnie. Sama sobie opinię robisz. Szamotuły duże nie są, który pracodawca zatrudni osobę która podpisując umowę o poufności sprzedaje siebie i innych, mało tego obrabia d...ę fałszując informacje. Powodzenia
Takasobieja 2017-05-08 22:09
Na szczęście nie wszędzie tak jest:) Ja po zamknięciu jednego z Hebe przeszłam na inne i jestem bardzo miło zaskoczona. Tu cała kadra łącznie z kiero ma swoje działy, ogarnia tam daty, robi planogramy, pilnuje porządku na półkach i wózkach. Kiero jak trzeba stoi na kasie, biega z kolektorem i dorabia cenki. U nas zwroty robi tylko kadra, często roznosi dostawy żeby konsultantki mogły zająć się sprzedawaniem. Każdy coś robi, każdy wie co ma robić i jest ok. Pewnie, że jest ciśnienie na wyniki, konkursy ale w końcu to sklep.
2
hebowa 2017-05-09 00:45
Dużo zależy od tego jak kierownik zorganizuje pracę. Jak ustali podział obowiązków wśród konsultantów i zarządzających, i to jak sam pracuje. Niestety czasem atmosferę rozwalają sami konsultanci takim obgadywaniem każdego i tworzeniem dziwnych historii. U nas trochę tak jest-niektórzy wiedzą lepiej, i pracują najlepiej. Mimo to, żartujemy razem i mamy mnóstwo stałych klientów dużo osób mówi, że tak u nas fajnie. Taka trochę atmosfera zakłamania.
2
Joanna 2017-05-09 12:04
@Takasobieja z tego co piszesz bardzo dużo zależy od kadry kierowniczej oraz tego jak rozplanowana jest praca. Wspominasz o konkursach. Na czym one polegają? Rozumiem, że jest to forma motywacji pracowników do aktywniejszej sprzedaży. Jak często są organizowane?
mika 2017-05-09 15:39
Joanna- pytanie nie było skierowane do mnie,jednak mam nadzieję ,że nikt nie bedzie mieć do mnie żalu;) Konkursy w hebe polegają na sprzedaży wybranych produktów w sklepie np(kilka marek)nadają target i trzeba to wykonać-sprzedać . Żadna forma motywacji -każdemu klientowi trzeba o konkursowych produktach wspomnieć i sprzedać jak najwięcej(nie ważne czy akurat jest taka potrzeba tego klienta),pózniej jest śie z tego rozliczanym i konsultant tłumaczy się dlaczego jest taka a nie inna efektywność;)
3
Takasobieja 2017-05-11 23:44
Spośród marek konkursowych jest tyle opcji produktów, że bez problemu można dobrać coś do potrzeb klienta:)
ktoś 2017-05-19 21:05
Uderz w stół, a nożyce się odezwą.
Oburzona 2017-06-14 00:59
Złodzieje cena przed promocja wyższa niż bez promocji !!!!!!!
kleo 2017-06-19 20:33
A powiedzcie mi czy jest takie coś jak stażowe?
kleo 2017-06-19 20:34
A powiedzcie mi czy jest takie coś jak stażowe?
hebeeee 2017-06-21 23:56
nie ma stażowego...pracuję ponad 2 lata i moja pensja po ostatnich podwyżkach została zrównana z pensją osób nowo zatrudnionych....
5
hebowianka 2017-06-23 17:28
Wlasnie tak firma docenia i motywuje dlugoletnich pracownikow... zenada!
7
hebowa 2017-06-26 22:32
dokładnie , tak właśnie wygląda docenianie pracownika z dłuższym stażem których jak na lekarstwo ostatnio...a i nowych cv mało, jak już ktoś się zatrudni to oczy przeciera ze zdumienia jak opowiadamy co musimy robić i w jakim tempie .... i zaraz nowej osoby nie ma, szukają pracy na potęge w mojej drogerii na 10 etatów 6 rozsyła cv w inne miejsca :)
Ania 2017-06-27 17:35
Hej dziewczyny czy ktos moze mi napisac wiecej o Pawle Z ? Jak wygladala praca itd . Mamy problem z jego siostrą Kasia Z . Czy moze ktos tutaj z nią pracował wcześniej? Bardzo proszę o info :)
Lalunia 2017-06-27 17:50
Współczuję :) pracowałam z tą Panią i nie polecam :)
3
Ania 2017-06-27 22:53
możesz napisać coś więcej ? Czy zachowywała się jakoś nieodpowiednio w stosunku do Was?
U Nas jest kiepsko , daje kary i ciągle grafik zmienia
Jestem ciekawa czy to prawda , że miała sprawy o mobbing bo zaczyna się robic nieciekawie . Słyszałaś coś może o tym ?:)
Lalunia 2017-06-28 00:33
A więc się nic nie zmieniło, naprawdę Wam współczuję. Sprawy nie miała bo wszystko zostało zamiecione pod dywan. Reagujcie póki czas. Zgloscie to do BOP tylko zbierajcie dowody
mrówka 2017-06-28 11:47
Ona ma za dobre plecy żeby coś zdziałać...wierzcie mi.
Dawny pracownik 2017-06-28 14:02
E tam nie ludzi nie do ruszenia. Pracowałaś z nią może?
Zostaw swoją opinię o drogerie hebe - Gdynia
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie drogerie hebe