Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KTS Triomed

Pracowałeś w firmie KTS Triomed i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
szef - 2014-02-11 10:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek pracowałem! zero dbania o pracowników(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
do były pracownik - 2014-07-21 14:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
były, napisz więcej o pracy w deltamedzie. W ogóle to jakoś Twój komentarz zbiega się w czasie z ofertą pracy na kierowcę karetki, na którą chcę zaaplikować. Jeździłem dwa lata w karetce, ale mnie też zwolnili, nic innego poza tym nie umiem i nie chcę robić, więc zgłaszam sie do Was. Tylko mam kilka wątpliwości już na tym etapie. (usunięte przez administratora)wyjasnijcie na czym lepiej jezdzic, bo ja w budżetowce mialem zupelnie inaczej. druga sprawa to czy ta firma dlugo sie utrzyma na powierzchni w ogole. pytam, bo jak patrze na Wasze komentarze to ogarniają mnie coraz większe wątpliwości
zdjecie uzytkownika
buttek - 2014-09-05 18:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
średnio doświadczony kierowca medyczny czyli ja szukam pracy i znalazłem w necie kts triomed. jak dokładnie wygląda tam system rozliczeniowy pracownika i czy przewidziane są jakieś premie od kursów?
zdjecie uzytkownika
master - 2014-10-27 13:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem kilka lat w szpitalu jako pielęgniarz. rok na karetce jeździłem.znajdzie się tam obecnie dla mnie jakaś fajna posada? prosze was o wiadomość jak jest skonstruowana umowa i jaka jest jej forma bo boję się utknąć w jakimś bagnie a literki bywają czasem taaakie małe...ale czy na serio jest tak źle i czy któremukolwiek pacjentowi stała się kiedykolwiek z racji kts triomed krzywda?
zdjecie uzytkownika
warszawiak - 2014-12-10 19:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widzę,że taka sama firma jak Lmc w Warszawie, tej też się wystrzegajcie!!!
zdjecie uzytkownika
byly - 2014-12-28 15:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma jak praca w Szpitalu, może pensja nie jakaś super wysoka ale warunki i karetki idealne.
zdjecie uzytkownika
Krismen - 2014-12-31 18:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś mi się tutaj nie zgadza. Chyba dwie ostatnie opinie pisała jedna osoba, ale jaki w tym sens to ja nie wiem. Mam nadzieję, że wszystko w tej firmie normalnie funkcjonuje. Planuję w najbliższym czasie się jakoś zatrudnić u nich chociaż chciałbym mieć możliwość popracowania z tydzień czasu i podjąć dobrą decyzję.
zdjecie uzytkownika
rat - 2015-01-12 10:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wogóle nie wypłacają pieniędzy czy tylko sie spóźniają pare dni? bo ja bym chciał sobie tak dorobić i nie wiem czy to sie opłaca
zdjecie uzytkownika
wacław - 2015-01-19 14:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze po komentarzach że były lub są jakieś problemy z terminowością wypłaty wynagrodzeń. Czy ten problem w firmie KTS Triomed został rozwiązany i sytuacja ustabilizowała się należycie? p[ytam o to dlatego, że bardzo jestem zainteresowany podjęciem zatrudnienia w KTS Triomed pilnie ale hajs się musi zgadzać. ktoś napisze jak jest?
zdjecie uzytkownika
... - 2015-01-28 18:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
daj sobie spokoj.
zdjecie uzytkownika
rat - 2015-01-28 18:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale spoźniają się z wypłatami czy wogóle nie wypłacają ?
zdjecie uzytkownika
dentastik - 2015-02-05 02:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy sfrustrowany ma świadomość, że na transport pojazdów uprzywilejowanych potrzebne są dodatkowe ubezpieczenia dotyczące zwiększonego ryzyka zdarzenia drogowego?? coś mi się nie chce w to wierzyć że tak mogli w regulaminie napisać. Mam kolegę, który pracuje w podobnej firme tyle że w Warszawie, i wiem jak taka praca wygląda, nie dość że całkiem niezła pensja to i jeszcze mnóśtwo ciekawych rzeczy się dzieje, a i ludzie też na poziomie:) halo Lublin !! dajcie znać jak i kiedy zaaplikować i na jakich zasadach
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-07 11:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [dentastik - 2015-02-05 02:46:52]:
Żartowniś...
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-23 14:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i dobrze w sumie, że praca nie jest taka, ze zaśniesz nad nią, tylko jakoś ciekawie można nad tym popracować.. bo właśnie nie wiem jak teraz ma to być konkretnie, że robimy tak, z eidziemy na jakośc i prowadzimy rozmowy w kilku etapach czy byle szybciej i jest tylko jedna? może ktoś u nich był jakoś niedawno?
zdjecie uzytkownika
czajen - 2015-03-10 00:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem że w 2009 roku dostali ładną dotację od Uni Europejskiej i chyba od tamtej chwili wskoczyli na trochę wyższy poziom. Ta kasa pozwoliła im się rozwinąć i obecnie wydaje mi się , że radzą sobie już naprawdę dobrze w Lublinie obsługując transport sanitarny w mieście. Ciekawi mnie czy obecnie nie szukają kierowców?
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-03-13 13:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okazuje się że problemy są z wypłacalnością. Pracuje człowiek i nie wie kiedy i czy wogóle otrzyma wynagrodzenie. Jedna wielka niewiadoma.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: ogólnie rozmowa sama w sobie ok, ladnie mowia, (usunięte przez administratora)obiecuja gruszki na wierzbie, jak z czasem pracy sie okazalo co innego oferowali ( obiecywali ) co innego wyszlo w rzeczywistosci, wynagrodzenie nie to, stawka nie ta, godziny ? ile tylko sie da, wszystko inne niz opowiadali.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
dan - 2015-03-26 23:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki śmieszne do tego wypłacane kiedy im się podoba, samochody złom. Dziwne kary
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-03-27 19:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dan, trochę mnie zaintrygowałeś swoim wpisem, możesz napisać coś bardziej konkretnego? Dla przykładu za co w kts triomed można dostać karę? Jak tez bardzo opóźniają się z wypłatami, bo jeśli to 2-3 dni robocze to chyba można to jeszcze przeboleć. Co też masz na myśli pisząc o śmiesznych zarobkach. Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KTS Triomed
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy KTS Triomed?
Zadaj pytanie