brak logo

KTS Triomed

Lublin

Opinie o KTS Triomed

ja 2015-02-07 11:40:54
Żartowniś...
2
Jan 2015-03-13 13:18:29
Okazuje się że problemy są z wypłacalnością. Pracuje człowiek i nie wie kiedy i czy wogóle otrzyma wynagrodzenie. Jedna wielka niewiadoma.
dan 2015-03-26 23:12:10
Zarobki śmieszne do tego wypłacane kiedy im się podoba, samochody złom. Dziwne kary
2
Paw 2015-03-29 22:38:54
Wypłaty są opóźniane o więcej niż 2-3 dni, bardzo często wypłacane w ratach - najpierw dostaniesz około 1000zł a resztę po kilku tygodniach upominania się. Stawki jak to na transportach prywatnych - jak najniższe - bo to w końcu firma a nie pracownik ma zarabiać. Flota samochodów w masakrycznym stanie, ze sprzętem medycznym jest jeszcze gorzej. Kary dostają głównie kierowcy, za wszystko co zrobią z autem - będziesz miał stłuczkę to 1700zł w plecy jesteś. Umowy to jakaś fikcja i kpina - zaproponowaną stawkę na umowie możesz mieć 1000zł miesięcznie, do tego brak opłacanych zusów itd. - ale to wychodzi przy pierwszej wizycie u lekarza gdy sie okazuje, że system Ewuś wyświetli Cie na czerwono. Na początku ładne bajki - wizja nowego sprzętu, większych zarobków, poprawy warunków pracy itd. a na koniec okazuje się, że syf jaki był taki zostaje.
Były 2015-04-15 12:24:24
Nie wiem dlaczego usuneli moj wpis, moze Pan prezez <<KEPUŚ>> chcial, ale opowiem wam jak jest. Przychodzisz 1 dzien wszystko git mojonez odrazu wsiadasz do karetki, ani be ani me, wszystkiego dowiadujesz sie od kierowcy. Nie powiedza Ci ile pracujesz za ile, Twoj zakres obowiazkow, NIC. TJ wyzej zapisane karetki z demobilu niektore w oplakanym stanie, tylko S ladnie wygladaja bo to przeciez jeden z prezesow sie buja, to wszystko ladne musi byc. Umowa smieciowa za 7zł brutto, ZUS nie placony( a mial byc), kontrukcja umowy wyglada tak jak w zakladzie karnym. Kary doslownie za wszystko. Kierowcy jezdza po 360- 400h za 1800 zł do reki :D Po 3 miesiacach mozliwosc zrobienia wkladki na uprzywilejowane, ale oczywiscie wczesniej(np z krwia) jezdzisz na bombach bez wkladki czyli na tzw przypal. Aaaa i praca ma byc wykonywana wg ustawy o Panstwowym Ratownictwie Medycznym, smiech na sali. Pracownicy czesciej sie zmieniaja niz prezes gacie. Oczywiscie umowa smieciowa, bez urlopow, pracujesz w kazde swieta, za ta sama stawke (7 brutto). Takze nie polecam :)
barantek 2015-05-08 15:14:27
@OREO

Juz odpowiadam, trzeba chodzic i prosic sie o kase jak nie powiem kto. Czasami jest to tydzien czasami dwa, zalezy czy pan prezez Kępa akurat kupuje nowy dom czy samochod. Nawet nie skladaj papierow bo szkoda Twojego czasu i przede wszystkim zdrowia. Pozdrawiam
Barak 2015-05-08 15:22:01
Mam opinie tj inni, smieszna stawka, ilosc godzin ile sie da, umowa ktora mozna sobie d%^e podetrzec, brak odprowadzanych skladek ZUS, co wychodzi dopiero przy wizycie u lekarza, na dyspozytorni siedzi nadeta blondyna ktorej chyba nikt dawno nie podbil przegladu, samochody rupiecie sprowadzane z Niemiec, syf kila i mogila, nie polecam a wrecz odradzam pracy w KTS triomed(specjalnie z malej)
ewa 2015-06-03 20:38:11
A ja bardzo lubie te firme.Pracuja tam mili i doswiadczeni ratownicy i wszystko dziala tak,jak powinno.Przestancie obczerniac triomed,spojrzcie na pogotowie-jakie tam sa odpaly.
ewa 2015-06-03 20:40:55
moja znajoma skorzystala z uslug tej firmy kilkakrotnie jezdzac na dializy i jest bardzo zadowolona z postawy ratownikow w poznaniu.
Oreo 2015-06-05 00:17:51
Dobrze Pani Ewo kazdy jest grzeczny dla pacjentow po tam wala po pensji, Pani moze byc zadowolona, ale warunki pracy jakie sa to istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdrawiam
leeee 2015-07-30 09:58:42
Moja opinnia jest taka....nie idzcie do triomedu przy Lindley'a w Warszawie...a zaoszczędzicie zdrowia czasu i nerwów;)tam tylko ładnie gadają na rozmowie kwalifikacyjnej o obiecują złote góry i ze wszystko będzie w porządku...a po czasie się okazuje że w h**a lecą na maxa z kasą...nie dość ze potrafią miesiącami z kasą zalegać to jak już zaczną płacić to na raty i co z tego ze atmosfera jest jak hajsu nie ma...wyzysk..cwaniactwo i bezczelność ze strony koordynatora który daje przyzwolenie na taką h*j*ie...na zastępstwo wyznacza kierownika/zastępce który jeździ w transplantach w Polske po organy i podbiory robi a nie ma jakichkolwiek kwitów na to by jeździć uprzywilejowanymi ani żadnego medycznego wykształcenia nawet aby taką funkcję pełnić/żadnych kompetencjia do tego jest przygłupawy i naraża firmę na przypał.... brak odpowiedzialności...brak zkoordynowania...brak jakiejkolwiek organizacji...haos i zamęt...a wymagania wobec pracownika oczywiście na najwyższym poziomie...żeby wszystko ze strony pracownika było na tip top, na czas...tydzień w pracy nawet jak jest potrzeba to zeby siedział i zrezygnował ze swojego zycia prywatnego...wszystko żeby poswięcił a wzamian za to nawet żeby wypłaty na czas nie dostać...wstyd i hańbaaa!!!!
... tylko trzeba tez jako pracodawca dać coś z siebie...i coś sobą reprezentować...umów do tego nie dają...ewentualnie kontrakt-samozatrudnienie..w innych przypadkach obiecują ze nie ma problemu-podłączysz się pod moją działalność i kaska będzie na czas..czyli robisz na czarno a oni potem ru*ha*ą Cię w du*pę jak chcą...bezczelne chamy! Niech akurat ta firma z warszawy będzie dla wszystkich przestroga...może w innych oddziałach jest lepiej/tego nie wiem akurat dlatego nie chcę wrzucać całego triomedu do jednego worka..ale żeby w stolicy zajmowali się tym i prowadzili ten biznes tak nie odpowiedzialni ludzie...zgroza wstyd i hańba!!!
irokez 2015-08-02 01:02:52
Racja!!!!! każdy oddział w Triomed,to syf złodziejstwo,ale co tu się dziwić,prezes i dyrektorzy chodzą po sądach przynajmniej raz w tygodniu.W tej jedynej firmie możesz nie mieć prawka i być karany i pracować,nikogo tu nie obchodzi ile i za co siedziałeś!!!Ratownicy powiadasz? tam pracują ludzie którzy nawet nie ukończyli KPP a ty chcesz żeby jeszcze mieli wkładki?? hahhahha przesadziłeś!Szpitale zezwalają na ten cyrk,przymykają oczy na wszystko,mimo takiego nagłośnienia ten cyrk trwa dalej,ale mam nadzieję że wkońcu nadejdzie ich koniec.
3
Berbuch 2015-10-22 23:29:17
Powiem tak, pracowalem tam 2 miesiace(zdecydowanie o 2 za duzo). Praca za smieszna stawke,umowa zlecenie, kazano pracowac wg ustawy o PRM, kontrakt? W tej chwili nie ma wolych miejsc moze za pol roku. Wkladka na uprzywilejowane? Na razie nie ma kasy mozesz zrobic sobie na wlasna reke i bedzie git. Karetki? S na ktorych jezdzi jeden z prezesow to perelki, reszta to graty z demobilu, wyposazenie na poziomie 3 swiata. Autentycznie w karetkach podstawowych byla butla z tlenem i rekawiczki(czasami). Odpowiadasz za wszystko, doslownie , za stare poniemieckie nosze itd. W jeden z karetek, autentycznie musielismy zatykac szpary w drzwiach recznikami po snieg na***rd**lal do srodka. Odbierajac kluczyki juz odpowiadasz za ten samochod, jak cos sie zepsuje to placisz z wlasnej kieszeni( nawet jak nie Twoja wina to i tak CI udowodnia). Stawke mialem 6.9 zł brutto, czyli 4 z hakiem. Nikomu podczas rozmowy nawet nie pokazalem dyplomu, koordynatorzy bez ogaru, w Lublinie pracuje pewna koordynator chamska i pyskata blondyna ktorej ,,nikt nie d*ma". RADZE OMIJAC SZEROKIM LUKIEM. Pozdrawiam
diablo 2015-11-12 08:30:14
triomed w słupsku to jedna wielka masakra,ludzie czekają na kase za lipiec a jest połowa listopada,nie wiedzą za ile pracują i co miesiąc gorzej,rzucą pare groszy i na reszte czekaj zdrów!u nich etat to 240 h , a za 320 h pracy zapłacili ludziom 1900 pln , kiedy ludzie opominają się o pieniądze to wystawili następne ogłoszenia szukam kierowców-odradzam pracę w tej firmie!!!
wozak 2015-11-13 19:49:35
Triomed w Słupsku oferuje pracę za którą nie chce płacić. Bez niczyjej zgody zabiera pieniądze z wypłaty na opłacenie jakiś tam uprawnień - i uprawnień i pieniędzy nikt do tej pory nie zobaczył.Pobiera podatek od wypłat, które nie są nigdzie zarejestrowane. Szefowie uciekają przed pracownikami, albo opowiadają "bajki", każą wierzyć, że będzie lepiej. Pieniądze z prywatnych zleceń trafiały często bezpośrednio do szefa bez zbędnego księgowania. Co innego oferują co innego płacą. Kto chce uczciwie pracować niech szuka pracy gdzieindziej
1
Suchy 2015-11-28 09:38:39
TRIOMED LUBLIN - totalne dno. I to nie z opowiadań tylko z autopsji. W tej Firmie nie liczy się co potrafisz i jakie masz kwalifikacje tylko jak głęboko w ( usunięte przez administratora )przełożonym i osobom na pseudo dyspozytorni.Tak kto bardziej ogarnięty i z perspektywami po jakimś czasie stąd znika. Rotacja jest duża a do przyjęcia stos podań.Nie ma się czemu dziwić skoro dla Prezesów liczy się kasa a nie ludzie.
Tak jak pisali poprzednicy w tej Firmie auta to złom. Jest klika Ambulansów w miarę nowych i wyposażonych w standardzie "S" a pozostałe to demobil z Niemiec, Francji i innych krajów UE. Ale nie problem leży w autach, ale w kierowcach - jest kilku narwańców co nie szanują nikogo i ni czego, po prostu wychodzą z założenia że nie ich to im nie szkoda. A oni wożą ludzi -chorych ludzi. Ze słów Dyrektora Medycznego do nowo przyjętych wynika ze Firma dąży do pełnej profesjonalizacji i ze jest w trakcie wymiany kierowców na ratowników. To bajka, non stop przyjmowani są kierowcy bez uprawnień do kierowania uprzywilejowanymi a co do piero z jakimikolwiek uprawnieniami medycznymi.Jeżdżą ludzie z kuratorami i zawiasami to nie przeszkoda by pracować w TRIOMED. Ratownicy z ODRZUTU po szkołach przy pogotowiu z zaburzeniami psychicznymi, z kolanami które się nie zginają, kierowcy co nie noszą pacjentów po schodach - bo boli ich kręgosłup, wszech obecna korupcja i łapówkarstwo do tego stopnia ze pobiera się opłatę za wniesienie do domu - jak nie dopłacisz to radź sobie sam. dzień bez 100 to dzień zmarnowany. ale nie dotyczy to wszystkich. Są tacy co robią swoje a i tak po d..e dostają.
TRIOMED to jedna z największych jak nie największa prywatna firma transportu medycznego w Polsce. I za to należy jej sie szacunek i tylko za to poza tym to dno i 2 m mułu. zadowolony jestem ze od ponad 6 m-c nie mam z nią nic wspólnego sory czasem muszę im wydać pacjenta z SOR. I na tym koniec. NIKOMU NIE POLECAM TEJ FIRMY I Z CAŁEGO SERCA ODRADZAM TAM RATOWNICY COFAJĄ SIĘ W ROZWOJU.
1
Badabumtsss 2015-12-18 01:30:26
Dlaczego doprowadzają? Ta firma sama się doprowadza. Tj kolega pisał wyżej, ludzie nie ogarnieci( sa ogarnieci ale zobacza co sie w tym bur.delu dzieje i uciekaja). Kazdy obs.rany chodzi bo prezez Kępa przyjechal i trzeba wyj.ebac wszystkie karetki na miasto zeby widzial ze pracuja. W jakim celu są opisywane ww. sytuacje? Zeby przestrzec innych Ratownikow Medycznych przed ta firma. Tam czlowiek sie marnuje i cofa w rozwoju. PATOLOGIA
1
Badabumtsss 2015-12-22 01:08:55
lenny- 7 zł brutto- jakies 4,5 zł do ręki na zleceniu
suchy 2015-12-29 09:12:38
Kolego - na umowę o dzieło 8-8,50 na kontrakcie 9 zł na godzinę w Lublinie nie wiem jak w innych oddziałach. Ale nie pchaj się tam - umowa dla kierowcy jest tak skonstruowana że za wszystko odpowiadasz finansowo a to ci się nie opłaca. zgłaszasz usterkę do kierownika tek każe jeździć dalej. jak już się postawisz to dyspozytor cię zblokuje bo nie ma kartek a są pilne transporty. To po to by Bombol z ciągną z ciebie jak najwięcej. N warsztat jstają S i Zielony.
labrados 2016-01-04 15:46:48
dali złotówkę podwyżki, czyli jakieś 5,6 zł za godzinę, GRUBO
Tomasz 2016-01-25 11:44:30
Jakie są faktycznie zarobki dla kierowcy aktualnie, jakie godziny pracy i jaka forma zatrudnienia?
Karol 2016-01-26 22:50:14
Kierowca w Bydgoszczy zarabia 100zl za 12h pracy.Pracuja dobami bo chca wiecej zarabiacczyli 24h jak monopol.Podpisuja odpowiedzialnosc ze za szkode placaz wlasnej kieszeni(stluczka).Wyplaty sa wyplacane z opoznieniem kilku dniowym bo dwoch trzech telefonach.Musisz sie dopominac i monitowac jesli wogole dostaniesz pieniadze.Umowy fikcja zero zusu.Personel zmienia sie co tydzien.A prezes lata do Sadu bo jakis kierowca czy ratownik nie dostal kasy za dyzury.Ratownicy tylko na kurtkach w rzeczywistosci zwykli ludzie z ulicy.Moim zdaniem Szpitale powinny sie wstydzic ze podpisuja takie kontrakty z takimi firmami jakim jest TRiomed.Jak sie cos stanie Szpital nie ponosi odpowiedzialnosci bo firma zewnetrzna jest.Oszusci kanciarze i zlodzieje i nic wiecej nie mozna napisac o tej firmie.Dziwie sie tylko ze jeszcze istnieja takie firmy.Lepiej siedz w domu jak nie chcesz miec klopotow...Odradzam
2
Tomasz 2016-01-27 11:58:12
Tak jest tylko w Bydgoszczy? Jest ktoś z Torunia?
Amanda 2016-01-29 15:58:59
W Lublinie zatrudnili kierowce uwaga uwaga z zawiasami i dozorem kuratora, takie cyrki!
irokez 2016-01-29 21:41:15
tak jest w całej Polsce,z zawiasami?????? hahhahah w Gdańsku jeździł bez prawka,zabrane miał za wódę!!! Oczywiście Malanowski i jego przydupas z gdańska o wszystkim wiedzieli!!!! jako wieloletni pracownik tej firmy mogę napisać dużo dużo więcej,ale po prostu,radzę się tam nie zatrudniać,mijać szerokim łukiem.
suchy 2016-02-22 10:07:59
NARCYZ - to norma o czym pisze @irokez. W lublinie jeździ kierowca z zawiasami i kuratorem tylko dlatego że jego " PANI "to dobra psiapsiułka Kępy z Mełgiewskiej ( jednego z klanu Braci K ). Mimo że Mateusz Ł. rozbił Ambulams, mimo że nie ma uprawnień na uprzywilejowane jeździ bo ma chody. Grzegorz K. ( brat Artura K) cofając pod Jaczewskiego zarysował zderzak w BMW X5 wartym 600 000 PLN - dostał awans na kierownika w Krasnymstawie. Oskar I rozbił 2 karetki za jednym razem - wyłgał się. A głupi Januszek D. zrezygnował i wyjechał do Niemiec bo mu za kolizje z winy TAXI wrzucili notę na 3000 PLN. Bo był głupi i się nie kłócił nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie właził w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Szkoda mi tego uczciwego głupka, zawsze miał dużo do powiedzenia a tu siedział cicho. Nie poznaje Pana D. Tak to jest w NZOZ KTS TRIOMED - nie jest potrzebny ten co umie i wie jak tą wiedzę wykorzystać tylko ten co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Po drugie w tej firmie są podwójne standardy tak jak w WPR Lublin Gdzie nie wolna dorabiać a i tak pracują w Triomedzie.
suchy 2016-02-24 10:58:25
Piszę różne opinie o TRIOMED nie z zemsty czy z zawiści. Po prostu była to kiedyś dawno dawno temu ( jak w bajkach dla dzieci ) Firma a tera to zrzut dla desperatów. Ludzie z nią związani są nie poważni - całą noc balują a potem na 24 lub 48 na dyżur do TRIOMED-u. I to nie na RM tylko kierowcę a szefostwo pozwala na to. I tylko dlatego piszę krytycznie o nich bo Tacy pseudo Ratownicy jak OSKAR i Boczek co za któryś razem obronili dyplom a teraz są PIGUŁAMI ( albo jeszcze nie ), niszczą swym aroganctwem dobre imię Ratownictwa Medycznego. Bo ludzie Pamiętają tych złych co zostawiają w Wigilję pacjenta w obcym domu na kilka godzin a nie tych co tyrają za nich .
Amanda 2016-02-25 12:26:18
Wszystko co pisze Suchy to niestety prawda. Każdy ogarniety RM spieprza stamtad gdzie pieprz rosnie. Rotacja jest taka ze hoho. Jeden wielki cyrk, dyspozytorzy nie wiedza co sie dzieje, jak przyjezdza Kepa to kazdy chodzi obsrany, karetki wysylaja gdzie popadnie zeby zadna nie stala na podjezdzie. O balowaniu tez slyszalem, ale coz ktoregos dnia zrobia dzwona i bedzie po kwitach, chociaz jak koledzy wyzej pisali, ludzie jezdza tam bez prawa jazdy. Jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Amanda 2016-02-25 12:41:49
@suchy a powiedz mi dyrektor DMP z Melgiewskiej to brat czy w ogole rodzina Kepy z Lublina? Wiesz cos o tym?
zgadnij kto 2016-02-29 14:30:22
Mi juz od pól roku zalegają z wypłaceniem zarobionych tam pieniędzy...w sumie jak by się głębiej zastanowić to dobry przepracowany miesiąc rycia/orki i koczowania na bazie oraz zapier***ania po nocach bo wiszą mi około 4-5tyś....dzwoniłem do siedziby...na początku byli zainteresowani problemem ..coś tam się ruszyło, jeden koleś który leciał w kulki poleciał, parę groszy wypłacili na otarcie łez ale...dalej znaczna część pieniędzy nie wypłacona ...najgorsze ze dałem się nabrać na podpięcie pod czyjś kontrakt...czyli praca na lewo i i teraz ciężko nawet sprawę było by założyć-...ale ludzie którzy są koordynatorami/kierownikami poszczególnych stacji zasługują na połamanie, dlatego omijać szerokim łukiem!
irokez 2016-03-06 21:46:15
Pszczoła to pijak i ma tylko 10 procent i g...... do powiedzenia,trzecim jest udziałowcem jest pan K.Pikulicki i ma równo udziałów z Kępą,ale jest spółka zoo,więc udziałowcy nie ponoszą odpowiedzialności,wszelkie decyzje i odpowiedzialność z firmę ponosi Kępa!!! ale jak by udziałowcy znali prawdę i zobaczyli jak Kępą i jego 2 podwadnych z biura robią ich w jajco to nie byli by zadowleni.
2
Laurent 2016-03-18 15:33:15
Jestem ciekaw jak z tą firmą jest w poznaniu. Też takie cyrki ? Słyszałem ,że zarobki to ok 2,5tys zł i nowe auto Traffic hmm... Albo ściema albo rzeczywiście tylko obiecują a syf jest jak był.
labrados 2016-03-21 20:13:38
@grunt chyba Kepa kazal kierownikowi Jackowi napisac cos pozytywnego :D Firma to dno jedna z gorszych firm, ale dowiesz sie wtedy jak idziesz do lekarza. Wychodzisz wqrwiony ponad wszystko jak dowiadujesz sie ze musial zaplacic za wizyte i leki na 100% bo Triomed nie odprowadza stawek do ZUS :)
ben12 2016-03-31 13:40:29
znacie troche temat odnosnie triomed lublin. a mi dokladnie potrzeba opini o kierowcy triomed ktory jezdzi..młody bardzo chłopak.czy ktos go zna.
3
ben12 2016-03-31 13:55:28
młody,wysoki.włosy ulozone tak do góry.. potrzeba mi o nim jakis informacji. kto to jest ktos go zna.? jezdzi zawsze za kierownica starszy model samochodu triomed.
ben12 2016-03-31 14:05:49
czy to jest ten mateusz ł o ktorym mowa wyzej o ktory ja pytam.?
odpowiedzcie.
bert 2016-04-01 14:48:26
pszczoła pijak?
Amanda 2016-04-27 23:15:44
Blondyn to pewnie Oskar I. jeden z gorszych ratownikow. Pozdrawiam. A co do ofert pracy to nie polecam dla kierowcow nakur^^asz od pon do soboty po 12h a pensji dostajesz caly uj, o ile sie doczekasz :D
ben12 2016-05-04 10:31:42
Amanda..
nie blondym. ciemny braz taki kolor wlosow.kojarzysz?
Amanda 2016-05-18 16:57:02
Z 8 zł na godzine dostaniesz, przy czym odzwigasz sie, ojezdzisz, w razie dzwona nie daj Boze, pojada CI z i tak niskiej pensji, spoznienia nawet do miecha. Lepiej isc do biedry na kase, mniejszy stres i kasa zawsze na czas( chyba :))
Stefan 2016-06-12 23:00:52
ludzie przeczytałem te opinie i nie mogę się na dziwić. Dlaczego zawsze piszą negatywy ci co wylecieli ,kradi lub mieli problem .Nie wiecie - ci co pracują normalnie i uczciwie nie mają czasu a ani ochoty by się babrać w takim gównie.Jeśli jest tak źle to dlaczego nie rzucicie tej roboty .Chyba tam nikt nie zmusza na siłę by pracować. Jestem ratownikiem i kila razy zmieniłem robotę ,byłem też rok u nich aż w końcu znalazłem .Z kasą szału nie ma ale mam święty spokój.Jak ci nie pasuje zrób to samo - poszukaj lepszej firmy .
suchy 2016-06-13 08:31:30
Mateusz Ł. Ojciec prowadzi komis samochodowy on też handluje autami tnie ludzi równo. Poza tym ma zawiasy za paserkę i wprowadzanie klientów w błąd co do stanu pojazdów. Cwaniak. Dupa z którą siedzi to psiapsiułak żony brata Kępy. Pracował dla niej ale go wypieprzyli za kręcenie na boku interesów. Tragiczny Gość CHAM i BURAK z Chełma z Pocztowej.
1
kolo 2016-06-15 23:30:52
Suchy....moim zdaniem kto nie kręci ten nie ma....skoro ma możliwość niech kręci. Moim zdaniem zazdrościsz mu dojść i możliwości.
ben12 2016-06-24 10:43:06
Dzięki suchy za info !
suchy 2016-08-22 08:26:48
Czy coś się zmieniło po Śmierci Artura. Czy wróciła normalność, czy nadal " Koczują" pod PSK-4. Tak z ciekawości pytam. Kilku " młodych orłów" po wakacjach szuka u nich zatrudnienia - tuż po obronie lic. I nie wiem co im powiedzieć. Dajcie cynę co się zmieniło.
lubelak 2016-09-12 12:26:57
Piszecie ze firma jest taka, nie taka..... Ogolnie to sie zgadzam, a jak o zespolach? Ratownicy oraz kierowcy..... Jaka jest atmosfera miedzy nimi ?
Nuj 2016-09-21 22:30:00
Ogólnie to ja jestem dobrej myśli jeśli chodzi właśnie o pensje czy chociażby dodatki typu premie, benefity, sociale w tym lekarz, to nie widzę kompletnie nic co by sprzeciwiało się zaturdnieniu tam.
Wacław 2016-11-03 12:43:14
a czy przypadkiem nie będą ogłaszać upadłości? Bo coś tak na mieście mówią ...
ju-ju 2016-11-18 16:50:19
mogą jak się ludzie dowiedzą że prezes leczy się psychiatrycznie
1
K. 2016-11-20 00:18:43
Jak to? Pszczoła jest pijakiem?
Zostaw swoją opinię o KTS Triomed - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KTS Triomed