Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KTS Triomed

Pracowałeś w firmie KTS Triomed i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
szef - 2014-02-11 10:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek pracowałem! zero dbania o pracowników(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
do były pracownik - 2014-07-21 14:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
były, napisz więcej o pracy w deltamedzie. W ogóle to jakoś Twój komentarz zbiega się w czasie z ofertą pracy na kierowcę karetki, na którą chcę zaaplikować. Jeździłem dwa lata w karetce, ale mnie też zwolnili, nic innego poza tym nie umiem i nie chcę robić, więc zgłaszam sie do Was. Tylko mam kilka wątpliwości już na tym etapie. (usunięte przez administratora)wyjasnijcie na czym lepiej jezdzic, bo ja w budżetowce mialem zupelnie inaczej. druga sprawa to czy ta firma dlugo sie utrzyma na powierzchni w ogole. pytam, bo jak patrze na Wasze komentarze to ogarniają mnie coraz większe wątpliwości
zdjecie uzytkownika
buttek - 2014-09-05 18:39:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
średnio doświadczony kierowca medyczny czyli ja szukam pracy i znalazłem w necie kts triomed. jak dokładnie wygląda tam system rozliczeniowy pracownika i czy przewidziane są jakieś premie od kursów?
zdjecie uzytkownika
master - 2014-10-27 13:20:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałem kilka lat w szpitalu jako pielęgniarz. rok na karetce jeździłem.znajdzie się tam obecnie dla mnie jakaś fajna posada? prosze was o wiadomość jak jest skonstruowana umowa i jaka jest jej forma bo boję się utknąć w jakimś bagnie a literki bywają czasem taaakie małe...ale czy na serio jest tak źle i czy któremukolwiek pacjentowi stała się kiedykolwiek z racji kts triomed krzywda?
zdjecie uzytkownika
warszawiak - 2014-12-10 19:50:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Widzę,że taka sama firma jak Lmc w Warszawie, tej też się wystrzegajcie!!!
zdjecie uzytkownika
byly - 2014-12-28 15:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie ma jak praca w Szpitalu, może pensja nie jakaś super wysoka ale warunki i karetki idealne.
zdjecie uzytkownika
Krismen - 2014-12-31 18:30:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś mi się tutaj nie zgadza. Chyba dwie ostatnie opinie pisała jedna osoba, ale jaki w tym sens to ja nie wiem. Mam nadzieję, że wszystko w tej firmie normalnie funkcjonuje. Planuję w najbliższym czasie się jakoś zatrudnić u nich chociaż chciałbym mieć możliwość popracowania z tydzień czasu i podjąć dobrą decyzję.
zdjecie uzytkownika
rat - 2015-01-12 10:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wogóle nie wypłacają pieniędzy czy tylko sie spóźniają pare dni? bo ja bym chciał sobie tak dorobić i nie wiem czy to sie opłaca
zdjecie uzytkownika
wacław - 2015-01-19 14:06:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze po komentarzach że były lub są jakieś problemy z terminowością wypłaty wynagrodzeń. Czy ten problem w firmie KTS Triomed został rozwiązany i sytuacja ustabilizowała się należycie? p[ytam o to dlatego, że bardzo jestem zainteresowany podjęciem zatrudnienia w KTS Triomed pilnie ale hajs się musi zgadzać. ktoś napisze jak jest?
zdjecie uzytkownika
... - 2015-01-28 18:33:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
daj sobie spokoj.
zdjecie uzytkownika
rat - 2015-01-28 18:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale spoźniają się z wypłatami czy wogóle nie wypłacają ?
zdjecie uzytkownika
dentastik - 2015-02-05 02:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy sfrustrowany ma świadomość, że na transport pojazdów uprzywilejowanych potrzebne są dodatkowe ubezpieczenia dotyczące zwiększonego ryzyka zdarzenia drogowego?? coś mi się nie chce w to wierzyć że tak mogli w regulaminie napisać. Mam kolegę, który pracuje w podobnej firme tyle że w Warszawie, i wiem jak taka praca wygląda, nie dość że całkiem niezła pensja to i jeszcze mnóśtwo ciekawych rzeczy się dzieje, a i ludzie też na poziomie:) halo Lublin !! dajcie znać jak i kiedy zaaplikować i na jakich zasadach
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-07 11:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [dentastik - 2015-02-05 02:46:52]:
Żartowniś...
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-23 14:49:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i dobrze w sumie, że praca nie jest taka, ze zaśniesz nad nią, tylko jakoś ciekawie można nad tym popracować.. bo właśnie nie wiem jak teraz ma to być konkretnie, że robimy tak, z eidziemy na jakośc i prowadzimy rozmowy w kilku etapach czy byle szybciej i jest tylko jedna? może ktoś u nich był jakoś niedawno?
zdjecie uzytkownika
czajen - 2015-03-10 00:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałem że w 2009 roku dostali ładną dotację od Uni Europejskiej i chyba od tamtej chwili wskoczyli na trochę wyższy poziom. Ta kasa pozwoliła im się rozwinąć i obecnie wydaje mi się , że radzą sobie już naprawdę dobrze w Lublinie obsługując transport sanitarny w mieście. Ciekawi mnie czy obecnie nie szukają kierowców?
zdjecie uzytkownika
Jan - 2015-03-13 13:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Okazuje się że problemy są z wypłacalnością. Pracuje człowiek i nie wie kiedy i czy wogóle otrzyma wynagrodzenie. Jedna wielka niewiadoma.
zdjecie uzytkownika
dan - 2015-03-26 23:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zarobki śmieszne do tego wypłacane kiedy im się podoba, samochody złom. Dziwne kary
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-03-27 19:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@dan, trochę mnie zaintrygowałeś swoim wpisem, możesz napisać coś bardziej konkretnego? Dla przykładu za co w kts triomed można dostać karę? Jak tez bardzo opóźniają się z wypłatami, bo jeśli to 2-3 dni robocze to chyba można to jeszcze przeboleć. Co też masz na myśli pisząc o śmiesznych zarobkach. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Paw - 2015-03-29 22:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olek - 2015-03-27 19:30:51]:
Wypłaty są opóźniane o więcej niż 2-3 dni, bardzo często wypłacane w ratach - najpierw dostaniesz około 1000zł a resztę po kilku tygodniach upominania się. Stawki jak to na transportach prywatnych - jak najniższe - bo to w końcu firma a nie pracownik ma zarabiać. Flota samochodów w masakrycznym stanie, ze sprzętem medycznym jest jeszcze gorzej. Kary dostają głównie kierowcy, za wszystko co zrobią z autem - będziesz miał stłuczkę to 1700zł w plecy jesteś. Umowy to jakaś fikcja i kpina - zaproponowaną stawkę na umowie możesz mieć 1000zł miesięcznie, do tego brak opłacanych zusów itd. - ale to wychodzi przy pierwszej wizycie u lekarza gdy sie okazuje, że system Ewuś wyświetli Cie na czerwono. Na początku ładne bajki - wizja nowego sprzętu, większych zarobków, poprawy warunków pracy itd. a na koniec okazuje się, że syf jaki był taki zostaje.
zdjecie uzytkownika
Były - 2015-04-15 12:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem dlaczego usuneli moj wpis, moze Pan prezez <<KEPUŚ>> chcial, ale opowiem wam jak jest. Przychodzisz 1 dzien wszystko git mojonez odrazu wsiadasz do karetki, ani be ani me, wszystkiego dowiadujesz sie od kierowcy. Nie powiedza Ci ile pracujesz za ile, Twoj zakres obowiazkow, NIC. TJ wyzej zapisane karetki z demobilu niektore w oplakanym stanie, tylko S ladnie wygladaja bo to przeciez jeden z prezesow sie buja, to wszystko ladne musi byc. Umowa smieciowa za 7zł brutto, ZUS nie placony( a mial byc), kontrukcja umowy wyglada tak jak w zakladzie karnym. Kary doslownie za wszystko. Kierowcy jezdza po 360- 400h za 1800 zł do reki :D Po 3 miesiacach mozliwosc zrobienia wkladki na uprzywilejowane, ale oczywiscie wczesniej(np z krwia) jezdzisz na bombach bez wkladki czyli na tzw przypal. Aaaa i praca ma byc wykonywana wg ustawy o Panstwowym Ratownictwie Medycznym, smiech na sali. Pracownicy czesciej sie zmieniaja niz prezes gacie. Oczywiscie umowa smieciowa, bez urlopow, pracujesz w kazde swieta, za ta sama stawke (7 brutto). Takze nie polecam :)
zdjecie uzytkownika
Oskarowo - 2015-04-18 16:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam nikomu tej firmy. Człowiek pracuje ciężko przez 31 dni i po co ? No właśnie nie wiadomo. Bo zanim dostanie obiecaną wypłatę to straci kupę nerwów.
zdjecie uzytkownika
Oreo - 2015-05-04 17:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam rozumieć, że ciężko u nich z wypłacalnością... to nie dobrze. Ale czy ogólnie wypłacają w końcu te pensje czy też nie. Nie chciałbym się męczyć i liczyć pieniądze do kolejnej wypłaty. Ale jesli opóźnienia są do 5 dni to wydaje mi się, że jeszcze można to wytrzymać. Możecie powiedzieć coś więcej na ten temat ?
zdjecie uzytkownika
barantek - 2015-05-08 15:14:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@OREO

Juz odpowiadam, trzeba chodzic i prosic sie o kase jak nie powiem kto. Czasami jest to tydzien czasami dwa, zalezy czy pan prezez Kępa akurat kupuje nowy dom czy samochod. Nawet nie skladaj papierow bo szkoda Twojego czasu i przede wszystkim zdrowia. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Barak - 2015-05-08 15:22:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam opinie tj inni, smieszna stawka, ilosc godzin ile sie da, umowa ktora mozna sobie d%^e podetrzec, brak odprowadzanych skladek ZUS, co wychodzi dopiero przy wizycie u lekarza, na dyspozytorni siedzi nadeta blondyna ktorej chyba nikt dawno nie podbil przegladu, samochody rupiecie sprowadzane z Niemiec, syf kila i mogila, nie polecam a wrecz odradzam pracy w KTS triomed(specjalnie z malej)
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-06-03 20:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja bardzo lubie te firme.Pracuja tam mili i doswiadczeni ratownicy i wszystko dziala tak,jak powinno.Przestancie obczerniac triomed,spojrzcie na pogotowie-jakie tam sa odpaly.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-06-03 20:40:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moja znajoma skorzystala z uslug tej firmy kilkakrotnie jezdzac na dializy i jest bardzo zadowolona z postawy ratownikow w poznaniu.
zdjecie uzytkownika
Oreo - 2015-06-05 00:17:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze Pani Ewo kazdy jest grzeczny dla pacjentow po tam wala po pensji, Pani moze byc zadowolona, ale warunki pracy jakie sa to istny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
dejok - 2015-06-23 01:45:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jednak nie dają po sobie poznać, że im coś nie pasuje i robią dobrą robotę. Nie można im tego ująć, bo ich usługi są na bardzo wysokim poziomie i jest to szanowana firma w okolicy. Nie wiem jak jest z pracownikami no ale wydaje mi się, że powinni być oni nieco lepiej traktowani w przypadku gdy @Oreo pisze prawdę.
zdjecie uzytkownika
leeee - 2015-07-30 09:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja opinnia jest taka....nie idzcie do triomedu przy Lindley'a w Warszawie...a zaoszczędzicie zdrowia czasu i nerwów;)tam tylko ładnie gadają na rozmowie kwalifikacyjnej o obiecują złote góry i ze wszystko będzie w porządku...a po czasie się okazuje że w h**a lecą na maxa z kasą...nie dość ze potrafią miesiącami z kasą zalegać to jak już zaczną płacić to na raty i co z tego ze atmosfera jest jak hajsu nie ma...wyzysk..cwaniactwo i bezczelność ze strony koordynatora który daje przyzwolenie na taką h*j*ie...na zastępstwo wyznacza kierownika/zastępce który jeździ w transplantach w Polske po organy i podbiory robi a nie ma jakichkolwiek kwitów na to by jeździć uprzywilejowanymi ani żadnego medycznego wykształcenia nawet aby taką funkcję pełnić/żadnych kompetencjia do tego jest przygłupawy i naraża firmę na przypał.... brak odpowiedzialności...brak zkoordynowania...brak jakiejkolwiek organizacji...haos i zamęt...a wymagania wobec pracownika oczywiście na najwyższym poziomie...żeby wszystko ze strony pracownika było na tip top, na czas...tydzień w pracy nawet jak jest potrzeba to zeby siedział i zrezygnował ze swojego zycia prywatnego...wszystko żeby poswięcił a wzamian za to nawet żeby wypłaty na czas nie dostać...wstyd i hańbaaa!!!!
... tylko trzeba tez jako pracodawca dać coś z siebie...i coś sobą reprezentować...umów do tego nie dają...ewentualnie kontrakt-samozatrudnienie..w innych przypadkach obiecują ze nie ma problemu-podłączysz się pod moją działalność i kaska będzie na czas..czyli robisz na czarno a oni potem ru*ha*ą Cię w du*pę jak chcą...bezczelne chamy! Niech akurat ta firma z warszawy będzie dla wszystkich przestroga...może w innych oddziałach jest lepiej/tego nie wiem akurat dlatego nie chcę wrzucać całego triomedu do jednego worka..ale żeby w stolicy zajmowali się tym i prowadzili ten biznes tak nie odpowiedzialni ludzie...zgroza wstyd i hańba!!!
zdjecie uzytkownika
irokez - 2015-08-02 01:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja!!!!! każdy oddział w Triomed,to syf złodziejstwo,ale co tu się dziwić,prezes i dyrektorzy chodzą po sądach przynajmniej raz w tygodniu.W tej jedynej firmie możesz nie mieć prawka i być karany i pracować,nikogo tu nie obchodzi ile i za co siedziałeś!!!Ratownicy powiadasz? tam pracują ludzie którzy nawet nie ukończyli KPP a ty chcesz żeby jeszcze mieli wkładki?? hahhahha przesadziłeś!Szpitale zezwalają na ten cyrk,przymykają oczy na wszystko,mimo takiego nagłośnienia ten cyrk trwa dalej,ale mam nadzieję że wkońcu nadejdzie ich koniec.
zdjecie uzytkownika
izaak - 2015-08-25 01:18:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam już nie wiem co myślec o KTS Triomed, bowiem z tego co widzę tutaj, to ile ludzi tyle opinii na ich temat i niestety, ale pozytywnych wpisów to tutaj jest raczej mniej niż tych negatywnych. Nie wiem, czy powodem jest branża medyczna, bo na nią w naszym kraju się narzeka, czy faktycznie coś tu mogłoby być lepiej.
zdjecie uzytkownika
Berbuch - 2015-10-22 23:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak, pracowalem tam 2 miesiace(zdecydowanie o 2 za duzo). Praca za smieszna stawke,umowa zlecenie, kazano pracowac wg ustawy o PRM, kontrakt? W tej chwili nie ma wolych miejsc moze za pol roku. Wkladka na uprzywilejowane? Na razie nie ma kasy mozesz zrobic sobie na wlasna reke i bedzie git. Karetki? S na ktorych jezdzi jeden z prezesow to perelki, reszta to graty z demobilu, wyposazenie na poziomie 3 swiata. Autentycznie w karetkach podstawowych byla butla z tlenem i rekawiczki(czasami). Odpowiadasz za wszystko, doslownie , za stare poniemieckie nosze itd. W jeden z karetek, autentycznie musielismy zatykac szpary w drzwiach recznikami po snieg na***rd**lal do srodka. Odbierajac kluczyki juz odpowiadasz za ten samochod, jak cos sie zepsuje to placisz z wlasnej kieszeni( nawet jak nie Twoja wina to i tak CI udowodnia). Stawke mialem 6.9 zł brutto, czyli 4 z hakiem. Nikomu podczas rozmowy nawet nie pokazalem dyplomu, koordynatorzy bez ogaru, w Lublinie pracuje pewna koordynator chamska i pyskata blondyna ktorej ,,nikt nie d*ma". RADZE OMIJAC SZEROKIM LUKIEM. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-10-23 14:51:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemano! szukam już miesiąc pracy i niestety nic nie mam. A podobno u nich w pracy biurowej można tez spor zarobić, nie wiem czy to prawda jest, ktoś moze z Was to potwierdzić jakoś.. czekam na wasze komentarze odnośnie pracy też i atmosfery, bo wiem tylko, ze zaorbi sa powyżej 2 tys złotych na reke.
zdjecie uzytkownika
diablo - 2015-11-12 08:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
triomed w słupsku to jedna wielka masakra,ludzie czekają na kase za lipiec a jest połowa listopada,nie wiedzą za ile pracują i co miesiąc gorzej,rzucą pare groszy i na reszte czekaj zdrów!u nich etat to 240 h , a za 320 h pracy zapłacili ludziom 1900 pln , kiedy ludzie opominają się o pieniądze to wystawili następne ogłoszenia szukam kierowców-odradzam pracę w tej firmie!!!
zdjecie uzytkownika
wozak - 2015-11-13 19:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Triomed w Słupsku oferuje pracę za którą nie chce płacić. Bez niczyjej zgody zabiera pieniądze z wypłaty na opłacenie jakiś tam uprawnień - i uprawnień i pieniędzy nikt do tej pory nie zobaczył.Pobiera podatek od wypłat, które nie są nigdzie zarejestrowane. Szefowie uciekają przed pracownikami, albo opowiadają "bajki", każą wierzyć, że będzie lepiej. Pieniądze z prywatnych zleceń trafiały często bezpośrednio do szefa bez zbędnego księgowania. Co innego oferują co innego płacą. Kto chce uczciwie pracować niech szuka pracy gdzieindziej
zdjecie uzytkownika
Suchy - 2015-11-28 09:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TRIOMED LUBLIN - totalne dno. I to nie z opowiadań tylko z autopsji. W tej Firmie nie liczy się co potrafisz i jakie masz kwalifikacje tylko jak głęboko w ( usunięte przez administratora )przełożonym i osobom na pseudo dyspozytorni.Tak kto bardziej ogarnięty i z perspektywami po jakimś czasie stąd znika. Rotacja jest duża a do przyjęcia stos podań.Nie ma się czemu dziwić skoro dla Prezesów liczy się kasa a nie ludzie.
Tak jak pisali poprzednicy w tej Firmie auta to złom. Jest klika Ambulansów w miarę nowych i wyposażonych w standardzie "S" a pozostałe to demobil z Niemiec, Francji i innych krajów UE. Ale nie problem leży w autach, ale w kierowcach - jest kilku narwańców co nie szanują nikogo i ni czego, po prostu wychodzą z założenia że nie ich to im nie szkoda. A oni wożą ludzi -chorych ludzi. Ze słów Dyrektora Medycznego do nowo przyjętych wynika ze Firma dąży do pełnej profesjonalizacji i ze jest w trakcie wymiany kierowców na ratowników. To bajka, non stop przyjmowani są kierowcy bez uprawnień do kierowania uprzywilejowanymi a co do piero z jakimikolwiek uprawnieniami medycznymi.Jeżdżą ludzie z kuratorami i zawiasami to nie przeszkoda by pracować w TRIOMED. Ratownicy z ODRZUTU po szkołach przy pogotowiu z zaburzeniami psychicznymi, z kolanami które się nie zginają, kierowcy co nie noszą pacjentów po schodach - bo boli ich kręgosłup, wszech obecna korupcja i łapówkarstwo do tego stopnia ze pobiera się opłatę za wniesienie do domu - jak nie dopłacisz to radź sobie sam. dzień bez 100 to dzień zmarnowany. ale nie dotyczy to wszystkich. Są tacy co robią swoje a i tak po d..e dostają.
TRIOMED to jedna z największych jak nie największa prywatna firma transportu medycznego w Polsce. I za to należy jej sie szacunek i tylko za to poza tym to dno i 2 m mułu. zadowolony jestem ze od ponad 6 m-c nie mam z nią nic wspólnego sory czasem muszę im wydać pacjenta z SOR. I na tym koniec. NIKOMU NIE POLECAM TEJ FIRMY I Z CAŁEGO SERCA ODRADZAM TAM RATOWNICY COFAJĄ SIĘ W ROZWOJU.
zdjecie uzytkownika
rakija - 2015-11-29 00:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widzicie sami, każdy pisze o innej placówce, jedna osoba o Słupsku a inna o Lublinie. Jedyne co mnie martwi to fakt, że każda z opinii stawia firmę w kiepskim świetle. Zastanawiam się dlaczego do tego doporowadzają
zdjecie uzytkownika
Badabumtsss - 2015-12-18 01:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rakija - 2015-11-29 00:15:45]:
Dlaczego doprowadzają? Ta firma sama się doprowadza. Tj kolega pisał wyżej, ludzie nie ogarnieci( sa ogarnieci ale zobacza co sie w tym bur.delu dzieje i uciekaja). Kazdy obs.rany chodzi bo prezez Kępa przyjechal i trzeba wyj.ebac wszystkie karetki na miasto zeby widzial ze pracuja. W jakim celu są opisywane ww. sytuacje? Zeby przestrzec innych Ratownikow Medycznych przed ta firma. Tam czlowiek sie marnuje i cofa w rozwoju. PATOLOGIA
zdjecie uzytkownika
lenny - 2015-12-18 19:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a może ktoś mi powiedziec ile orientacyjnie w KTS Triomed zarabia taki kierowca karetki, bo szukam pracy jako kierowca i gdzieś mi niedawno mignęło od nich ogłoszenie.
zdjecie uzytkownika
Badabumtsss - 2015-12-22 01:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lenny - 2015-12-18 19:52:54]:
lenny- 7 zł brutto- jakies 4,5 zł do ręki na zleceniu
zdjecie uzytkownika
trrttr - 2015-12-28 00:20:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem ze jakis czas temu mozna było w firmie KTS Triomed dostac prace w biurze ale nie pamietam szczegolow niestety, moze niedlugo cos wstawia znowu
zdjecie uzytkownika
suchy - 2015-12-29 09:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lenny - 2015-12-18 19:52:54]:
Kolego - na umowę o dzieło 8-8,50 na kontrakcie 9 zł na godzinę w Lublinie nie wiem jak w innych oddziałach. Ale nie pchaj się tam - umowa dla kierowcy jest tak skonstruowana że za wszystko odpowiadasz finansowo a to ci się nie opłaca. zgłaszasz usterkę do kierownika tek każe jeździć dalej. jak już się postawisz to dyspozytor cię zblokuje bo nie ma kartek a są pilne transporty. To po to by Bombol z ciągną z ciebie jak najwięcej. N warsztat jstają S i Zielony.
zdjecie uzytkownika
frgthyjukilo - 2015-12-30 15:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tak byla taka ofetra..ale widzialem ze byla tez inna na stanowsiko kierowcy karetki, ale w dalszym ciagu zadnch ofert niestety nie widze od nich..
zdjecie uzytkownika
labrados - 2016-01-04 15:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [suchy - 2015-12-29 09:12:38]:
dali złotówkę podwyżki, czyli jakieś 5,6 zł za godzinę, GRUBO
zdjecie uzytkownika
toa - 2016-01-04 18:59:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ojej, to faktycznie mało za te 5, 6 zł na godzine, a w ofercie na kierowce karetki i tam stawki są podane za ok 10 zł na godzine i nie mniej na pewno.
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2016-01-25 11:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są faktycznie zarobki dla kierowcy aktualnie, jakie godziny pracy i jaka forma zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
Karol - 2016-01-26 22:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lenny - 2015-12-18 19:52:54]:
Kierowca w Bydgoszczy zarabia 100zl za 12h pracy.Pracuja dobami bo chca wiecej zarabiacczyli 24h jak monopol.Podpisuja odpowiedzialnosc ze za szkode placaz wlasnej kieszeni(stluczka).Wyplaty sa wyplacane z opoznieniem kilku dniowym bo dwoch trzech telefonach.Musisz sie dopominac i monitowac jesli wogole dostaniesz pieniadze.Umowy fikcja zero zusu.Personel zmienia sie co tydzien.A prezes lata do Sadu bo jakis kierowca czy ratownik nie dostal kasy za dyzury.Ratownicy tylko na kurtkach w rzeczywistosci zwykli ludzie z ulicy.Moim zdaniem Szpitale powinny sie wstydzic ze podpisuja takie kontrakty z takimi firmami jakim jest TRiomed.Jak sie cos stanie Szpital nie ponosi odpowiedzialnosci bo firma zewnetrzna jest.Oszusci kanciarze i zlodzieje i nic wiecej nie mozna napisac o tej firmie.Dziwie sie tylko ze jeszcze istnieja takie firmy.Lepiej siedz w domu jak nie chcesz miec klopotow...Odradzam
zdjecie uzytkownika
Tomasz - 2016-01-27 11:58:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest tylko w Bydgoszczy? Jest ktoś z Torunia?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Spotkanie z kierownikiem w jakiejs spelunie, kilka krotkich pytan, nawet nie pytali o doswiadczenie, czlowiek nic sie nie dowiedzial, o ilosci godzin, o pieniazkach czy o umowie. Okazalo sie ze godzin tyle ile fabryka dala, 4,5zl/h do reki i umowa smieciowa, z roznymi wstawkami co by to obciazyc pracownika.
Pytania: Czy chce pracowac, czy mam prawko, nawet nie pytali o dyplom ratowniczy, okazalo sie ze 4,5zl do reki a praca wg ustawy o PRM, smiech na sali :D
zdjecie uzytkownika
Amanda - 2016-01-29 15:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Lublinie zatrudnili kierowce uwaga uwaga z zawiasami i dozorem kuratora, takie cyrki!
zdjecie uzytkownika
irokez - 2016-01-29 21:41:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak jest w całej Polsce,z zawiasami?????? hahhahah w Gdańsku jeździł bez prawka,zabrane miał za wódę!!! Oczywiście Malanowski i jego przydupas z gdańska o wszystkim wiedzieli!!!! jako wieloletni pracownik tej firmy mogę napisać dużo dużo więcej,ale po prostu,radzę się tam nie zatrudniać,mijać szerokim łukiem.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie KTS Triomed!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KTS Triomed

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert