Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o triomed

Pracowałeś w firmie triomed i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
lansik - 2012-08-01 10:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
niektorzy ratownicy i kierowcy pracują nawet za 4,50pln/h netto na umowę zlecenie lub działalność gosp 8pln/h, karetki są niedoposażone zwłaszcza S, sanitarne nadają się tylko na złom wstyd wozić pacjentów, ciągle czegoś brakuje nawet rękawiczek. wypłata nigdy nie jest płacona na czas,
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2012-08-02 11:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Potwierdzam
Stan techniczny samochodów to porażka brak przeglądów, łyse opony,cieknąca ropa na silnik ; o ,
Wypłata nie na czas !!!!!!!!!!!!! Unikać tej firmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
rat. - 2013-10-07 22:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tak jak powyżej. Fatalny stan techniczny pojazdów, wypłaty spóźnione albo w ogóle niewypłacane. Unikać!
zdjecie uzytkownika
szef - 2014-02-11 10:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najgorsza firma w jakiej kiedykolwiek pracowałem! zero dbania o pracowników(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kierowca - 2014-03-31 23:07:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Że szpitale pozwalają na takie transporty to jest kpina, auta w stanie opłakanym, pracownik traktowany za nic, brak jakiegokolwiek wyposażenia w karetkach, nawet rękawiczek lateksowych. Pracodawca nie płaci podatku, a podpisuje umowy, żenada!!!
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-21
Żródło: Gowork.pl
Bydgoszcz
(kujawsko-pomorskie)
Kierowca karetki - ratownik, praca w Bydgoszczy (umowa-zlecenie; własna działalność)wymag.: dyplom ratownika, prawo jazdy kat. B;zwolenie na pjazdy uprzywilejowane ; cv- tel. 667993231, kadry@triomed.pl
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-06-27 10:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potwierdzam to wszystko wiekszosc aut to wraki brak rekawiczek sprzetu opony i zawieszenie katastrofa strach tym jezdzic noty obciazeniowe za nic nie polecam!!!! a w szczegolnosci plocka!!!!
zdjecie uzytkownika
dializowany - 2014-07-09 22:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieodpowiedzialna firma ostatnio parę dni temu pracownicy z rzucili z noszy chorą którą mieli zawieść na dializę nerek Jesteśmy przywożeni i odwożeni z dializ z dużym opóżnieniem szpital oddziałowa milczy co dalej z nami będzie prosiliśmy żeby poprzednia firma Deltamed nas woziła ale oddziałowa wolała Triomed z lublina
zdjecie uzytkownika
były pracownik deltamed - 2014-07-16 19:45:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze triomed zaniżył do minimum kwotę na przetargu (chcąc wygryźć tym samym deltamed). Jednak porwali się z motyką na słońce i strzelili sobie w stopę. Bo nie mają ani sprzętu, ani odpowiedniego podejścia. Jednym słowem kpina. Nie ogarniają tematu. A co do deltamedu, to szef już nie chciał dializ bo szpital też nie lepszy i nie wypłaca pieniedzy za transporty na dializy ...tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
wykorzystywani - 2014-07-20 23:24:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest to firma KRZAK,nie mają szacunku do ludzi którzy dla nich pracują.Nie dość że nie płacą godnie i na czas to bardzo słyną z tego żeby okraść swoich pracowników wystawiając im obciążenia bez podstawy.Panie Prezesie Kępa popatrz Pan na ręce swoich dyrektorów,a uważniej na ręce jednego pANA,który robi z Pańskiej firmy,FIRMĘ KRZAK!!!! Nie wierzę że Pan tego nie widzi i śmiem twierdzić że nie wnika Pan w jego pracę!!!! Boi się Pan tego dyrektora na literę B.... czy o co tam chodzi????Wez Pan sobie do serca to co Panu piszę bo jest to szczera prawda a przede wszystkim opinia Pańskich pracowników,których nie szanujecie a przydałoby trochę wzajemnego szacunku bo w innym razie pAN dyrektor B....puści Pana z torbami.Jest to nie odpowiedni człowiek na nie odpowiednim miejscu. Ludzie pracują w Pańskiej firmie bo nie mają innego wyjścia.Rynek pracy jest słaby i Pan to wykorzystuje.Wiadome jest to że większość Pańskich pracowników pracuje na czarno a Pan nic sobie z tego nie robi,a dziwi mnie fakt braku jakichkolwiek kontroli,które powinny nawiedzić Pańską firmę. OGÓLNIE PAŃSKA FIRMA JEST JEDNĄ Z NAJGORSZYCH W POLSCE POD WZGLĘDEM WSZYSTKIEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
zdjecie uzytkownika
do były pracownik - 2014-07-21 14:52:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik deltamed - 2014-07-16 19:45:28]:
były, napisz więcej o pracy w deltamedzie. W ogóle to jakoś Twój komentarz zbiega się w czasie z ofertą pracy na kierowcę karetki, na którą chcę zaaplikować. Jeździłem dwa lata w karetce, ale mnie też zwolnili, nic innego poza tym nie umiem i nie chcę robić, więc zgłaszam sie do Was. Tylko mam kilka wątpliwości już na tym etapie. W ofercie pracy jest wyraznei napisane ze albo zlecenie albo umowa o dzielo. wyjasnijcie na czym lepiej jezdzic, bo ja w budżetowce mialem zupelnie inaczej. druga sprawa to czy ta firma dlugo sie utrzyma na powierzchni w ogole. pytam, bo jak patrze na Wasze komentarze to ogarniają mnie coraz większe wątpliwości
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie triomed
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski