brak logo

KTS Triomed

Lublin

Opinie o KTS Triomed

Berbuch 2015-10-22 23:29:17
Powiem tak, pracowalem tam 2 miesiace(zdecydowanie o 2 za duzo). Praca za smieszna stawke,umowa zlecenie, kazano pracowac wg ustawy o PRM, kontrakt? W tej chwili nie ma wolych miejsc moze za pol roku. Wkladka na uprzywilejowane? Na razie nie ma kasy mozesz zrobic sobie na wlasna reke i bedzie git. Karetki? S na ktorych jezdzi jeden z prezesow to perelki, reszta to graty z demobilu, wyposazenie na poziomie 3 swiata. Autentycznie w karetkach podstawowych byla butla z tlenem i rekawiczki(czasami). Odpowiadasz za wszystko, doslownie , za stare poniemieckie nosze itd. W jeden z karetek, autentycznie musielismy zatykac szpary w drzwiach recznikami po snieg na***rd**lal do srodka. Odbierajac kluczyki juz odpowiadasz za ten samochod, jak cos sie zepsuje to placisz z wlasnej kieszeni( nawet jak nie Twoja wina to i tak CI udowodnia). Stawke mialem 6.9 zł brutto, czyli 4 z hakiem. Nikomu podczas rozmowy nawet nie pokazalem dyplomu, koordynatorzy bez ogaru, w Lublinie pracuje pewna koordynator chamska i pyskata blondyna ktorej ,,nikt nie d*ma". RADZE OMIJAC SZEROKIM LUKIEM. Pozdrawiam
tomek 2015-10-23 14:51:23
siemano! szukam już miesiąc pracy i niestety nic nie mam. A podobno u nich w pracy biurowej można tez spor zarobić, nie wiem czy to prawda jest, ktoś moze z Was to potwierdzić jakoś.. czekam na wasze komentarze odnośnie pracy też i atmosfery, bo wiem tylko, ze zaorbi sa powyżej 2 tys złotych na reke.
diablo 2015-11-12 08:30:14
triomed w słupsku to jedna wielka masakra,ludzie czekają na kase za lipiec a jest połowa listopada,nie wiedzą za ile pracują i co miesiąc gorzej,rzucą pare groszy i na reszte czekaj zdrów!u nich etat to 240 h , a za 320 h pracy zapłacili ludziom 1900 pln , kiedy ludzie opominają się o pieniądze to wystawili następne ogłoszenia szukam kierowców-odradzam pracę w tej firmie!!!
wozak 2015-11-13 19:49:35
Triomed w Słupsku oferuje pracę za którą nie chce płacić. Bez niczyjej zgody zabiera pieniądze z wypłaty na opłacenie jakiś tam uprawnień - i uprawnień i pieniędzy nikt do tej pory nie zobaczył.Pobiera podatek od wypłat, które nie są nigdzie zarejestrowane. Szefowie uciekają przed pracownikami, albo opowiadają "bajki", każą wierzyć, że będzie lepiej. Pieniądze z prywatnych zleceń trafiały często bezpośrednio do szefa bez zbędnego księgowania. Co innego oferują co innego płacą. Kto chce uczciwie pracować niech szuka pracy gdzieindziej
1
Suchy 2015-11-28 09:38:39
TRIOMED LUBLIN - totalne dno. I to nie z opowiadań tylko z autopsji. W tej Firmie nie liczy się co potrafisz i jakie masz kwalifikacje tylko jak głęboko w ( usunięte przez administratora )przełożonym i osobom na pseudo dyspozytorni.Tak kto bardziej ogarnięty i z perspektywami po jakimś czasie stąd znika. Rotacja jest duża a do przyjęcia stos podań.Nie ma się czemu dziwić skoro dla Prezesów liczy się kasa a nie ludzie.
Tak jak pisali poprzednicy w tej Firmie auta to złom. Jest klika Ambulansów w miarę nowych i wyposażonych w standardzie "S" a pozostałe to demobil z Niemiec, Francji i innych krajów UE. Ale nie problem leży w autach, ale w kierowcach - jest kilku narwańców co nie szanują nikogo i ni czego, po prostu wychodzą z założenia że nie ich to im nie szkoda. A oni wożą ludzi -chorych ludzi. Ze słów Dyrektora Medycznego do nowo przyjętych wynika ze Firma dąży do pełnej profesjonalizacji i ze jest w trakcie wymiany kierowców na ratowników. To bajka, non stop przyjmowani są kierowcy bez uprawnień do kierowania uprzywilejowanymi a co do piero z jakimikolwiek uprawnieniami medycznymi.Jeżdżą ludzie z kuratorami i zawiasami to nie przeszkoda by pracować w TRIOMED. Ratownicy z ODRZUTU po szkołach przy pogotowiu z zaburzeniami psychicznymi, z kolanami które się nie zginają, kierowcy co nie noszą pacjentów po schodach - bo boli ich kręgosłup, wszech obecna korupcja i łapówkarstwo do tego stopnia ze pobiera się opłatę za wniesienie do domu - jak nie dopłacisz to radź sobie sam. dzień bez 100 to dzień zmarnowany. ale nie dotyczy to wszystkich. Są tacy co robią swoje a i tak po d..e dostają.
TRIOMED to jedna z największych jak nie największa prywatna firma transportu medycznego w Polsce. I za to należy jej sie szacunek i tylko za to poza tym to dno i 2 m mułu. zadowolony jestem ze od ponad 6 m-c nie mam z nią nic wspólnego sory czasem muszę im wydać pacjenta z SOR. I na tym koniec. NIKOMU NIE POLECAM TEJ FIRMY I Z CAŁEGO SERCA ODRADZAM TAM RATOWNICY COFAJĄ SIĘ W ROZWOJU.
rakija 2015-11-29 00:15:45
Jak widzicie sami, każdy pisze o innej placówce, jedna osoba o Słupsku a inna o Lublinie. Jedyne co mnie martwi to fakt, że każda z opinii stawia firmę w kiepskim świetle. Zastanawiam się dlaczego do tego doporowadzają
Badabumtsss 2015-12-18 01:30:26
Dlaczego doprowadzają? Ta firma sama się doprowadza. Tj kolega pisał wyżej, ludzie nie ogarnieci( sa ogarnieci ale zobacza co sie w tym bur.delu dzieje i uciekaja). Kazdy obs.rany chodzi bo prezez Kępa przyjechal i trzeba wyj.ebac wszystkie karetki na miasto zeby widzial ze pracuja. W jakim celu są opisywane ww. sytuacje? Zeby przestrzec innych Ratownikow Medycznych przed ta firma. Tam czlowiek sie marnuje i cofa w rozwoju. PATOLOGIA
lenny 2015-12-18 19:52:54
Hej, a może ktoś mi powiedziec ile orientacyjnie w KTS Triomed zarabia taki kierowca karetki, bo szukam pracy jako kierowca i gdzieś mi niedawno mignęło od nich ogłoszenie.
Badabumtsss 2015-12-22 01:08:55
lenny- 7 zł brutto- jakies 4,5 zł do ręki na zleceniu
trrttr 2015-12-28 00:20:47
widziałem ze jakis czas temu mozna było w firmie KTS Triomed dostac prace w biurze ale nie pamietam szczegolow niestety, moze niedlugo cos wstawia znowu
suchy 2015-12-29 09:12:38
Kolego - na umowę o dzieło 8-8,50 na kontrakcie 9 zł na godzinę w Lublinie nie wiem jak w innych oddziałach. Ale nie pchaj się tam - umowa dla kierowcy jest tak skonstruowana że za wszystko odpowiadasz finansowo a to ci się nie opłaca. zgłaszasz usterkę do kierownika tek każe jeździć dalej. jak już się postawisz to dyspozytor cię zblokuje bo nie ma kartek a są pilne transporty. To po to by Bombol z ciągną z ciebie jak najwięcej. N warsztat jstają S i Zielony.
frgthyjukilo 2015-12-30 15:45:11
tak tak byla taka ofetra..ale widzialem ze byla tez inna na stanowsiko kierowcy karetki, ale w dalszym ciagu zadnch ofert niestety nie widze od nich..
labrados 2016-01-04 15:46:48
dali złotówkę podwyżki, czyli jakieś 5,6 zł za godzinę, GRUBO
toa 2016-01-04 18:59:27
ojej, to faktycznie mało za te 5, 6 zł na godzine, a w ofercie na kierowce karetki i tam stawki są podane za ok 10 zł na godzine i nie mniej na pewno.
Tomasz 2016-01-25 11:44:30
Jakie są faktycznie zarobki dla kierowcy aktualnie, jakie godziny pracy i jaka forma zatrudnienia?
Karol 2016-01-26 22:50:14
Kierowca w Bydgoszczy zarabia 100zl za 12h pracy.Pracuja dobami bo chca wiecej zarabiacczyli 24h jak monopol.Podpisuja odpowiedzialnosc ze za szkode placaz wlasnej kieszeni(stluczka).Wyplaty sa wyplacane z opoznieniem kilku dniowym bo dwoch trzech telefonach.Musisz sie dopominac i monitowac jesli wogole dostaniesz pieniadze.Umowy fikcja zero zusu.Personel zmienia sie co tydzien.A prezes lata do Sadu bo jakis kierowca czy ratownik nie dostal kasy za dyzury.Ratownicy tylko na kurtkach w rzeczywistosci zwykli ludzie z ulicy.Moim zdaniem Szpitale powinny sie wstydzic ze podpisuja takie kontrakty z takimi firmami jakim jest TRiomed.Jak sie cos stanie Szpital nie ponosi odpowiedzialnosci bo firma zewnetrzna jest.Oszusci kanciarze i zlodzieje i nic wiecej nie mozna napisac o tej firmie.Dziwie sie tylko ze jeszcze istnieja takie firmy.Lepiej siedz w domu jak nie chcesz miec klopotow...Odradzam
Tomasz 2016-01-27 11:58:12
Tak jest tylko w Bydgoszczy? Jest ktoś z Torunia?
Amanda 2016-01-29 15:58:59
W Lublinie zatrudnili kierowce uwaga uwaga z zawiasami i dozorem kuratora, takie cyrki!
irokez 2016-01-29 21:41:15
tak jest w całej Polsce,z zawiasami?????? hahhahah w Gdańsku jeździł bez prawka,zabrane miał za wódę!!! Oczywiście Malanowski i jego przydupas z gdańska o wszystkim wiedzieli!!!! jako wieloletni pracownik tej firmy mogę napisać dużo dużo więcej,ale po prostu,radzę się tam nie zatrudniać,mijać szerokim łukiem.
Narcyz 2016-02-17 14:57:20
Muszę Ci powiedzieć @irokez że trochę słabo to wygląda w takim razie, jest to dość słabe pod wieloma względami, ale przeciez to tylko pojedyńczy przypadek
suchy 2016-02-22 10:07:59
NARCYZ - to norma o czym pisze @irokez. W lublinie jeździ kierowca z zawiasami i kuratorem tylko dlatego że jego " PANI "to dobra psiapsiułka Kępy z Mełgiewskiej ( jednego z klanu Braci K ). Mimo że Mateusz Ł. rozbił Ambulams, mimo że nie ma uprawnień na uprzywilejowane jeździ bo ma chody. Grzegorz K. ( brat Artura K) cofając pod Jaczewskiego zarysował zderzak w BMW X5 wartym 600 000 PLN - dostał awans na kierownika w Krasnymstawie. Oskar I rozbił 2 karetki za jednym razem - wyłgał się. A głupi Januszek D. zrezygnował i wyjechał do Niemiec bo mu za kolizje z winy TAXI wrzucili notę na 3000 PLN. Bo był głupi i się nie kłócił nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie właził w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Szkoda mi tego uczciwego głupka, zawsze miał dużo do powiedzenia a tu siedział cicho. Nie poznaje Pana D. Tak to jest w NZOZ KTS TRIOMED - nie jest potrzebny ten co umie i wie jak tą wiedzę wykorzystać tylko ten co [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Po drugie w tej firmie są podwójne standardy tak jak w WPR Lublin Gdzie nie wolna dorabiać a i tak pracują w Triomedzie.
suchy 2016-02-24 10:58:25
Piszę różne opinie o TRIOMED nie z zemsty czy z zawiści. Po prostu była to kiedyś dawno dawno temu ( jak w bajkach dla dzieci ) Firma a tera to zrzut dla desperatów. Ludzie z nią związani są nie poważni - całą noc balują a potem na 24 lub 48 na dyżur do TRIOMED-u. I to nie na RM tylko kierowcę a szefostwo pozwala na to. I tylko dlatego piszę krytycznie o nich bo Tacy pseudo Ratownicy jak OSKAR i Boczek co za któryś razem obronili dyplom a teraz są PIGUŁAMI ( albo jeszcze nie ), niszczą swym aroganctwem dobre imię Ratownictwa Medycznego. Bo ludzie Pamiętają tych złych co zostawiają w Wigilję pacjenta w obcym domu na kilka godzin a nie tych co tyrają za nich .
Amanda 2016-02-25 12:26:18
Wszystko co pisze Suchy to niestety prawda. Każdy ogarniety RM spieprza stamtad gdzie pieprz rosnie. Rotacja jest taka ze hoho. Jeden wielki cyrk, dyspozytorzy nie wiedza co sie dzieje, jak przyjezdza Kepa to kazdy chodzi obsrany, karetki wysylaja gdzie popadnie zeby zadna nie stala na podjezdzie. O balowaniu tez slyszalem, ale coz ktoregos dnia zrobia dzwona i bedzie po kwitach, chociaz jak koledzy wyzej pisali, ludzie jezdza tam bez prawa jazdy. Jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Amanda 2016-02-25 12:41:49
@suchy a powiedz mi dyrektor DMP z Melgiewskiej to brat czy w ogole rodzina Kepy z Lublina? Wiesz cos o tym?
zgadnij kto 2016-02-29 14:30:22
Mi juz od pól roku zalegają z wypłaceniem zarobionych tam pieniędzy...w sumie jak by się głębiej zastanowić to dobry przepracowany miesiąc rycia/orki i koczowania na bazie oraz zapier***ania po nocach bo wiszą mi około 4-5tyś....dzwoniłem do siedziby...na początku byli zainteresowani problemem ..coś tam się ruszyło, jeden koleś który leciał w kulki poleciał, parę groszy wypłacili na otarcie łez ale...dalej znaczna część pieniędzy nie wypłacona ...najgorsze ze dałem się nabrać na podpięcie pod czyjś kontrakt...czyli praca na lewo i i teraz ciężko nawet sprawę było by założyć-...ale ludzie którzy są koordynatorami/kierownikami poszczególnych stacji zasługują na połamanie, dlatego omijać szerokim łukiem!
irokez 2016-03-06 21:46:15
Pszczoła to pijak i ma tylko 10 procent i g...... do powiedzenia,trzecim jest udziałowcem jest pan K.Pikulicki i ma równo udziałów z Kępą,ale jest spółka zoo,więc udziałowcy nie ponoszą odpowiedzialności,wszelkie decyzje i odpowiedzialność z firmę ponosi Kępa!!! ale jak by udziałowcy znali prawdę i zobaczyli jak Kępą i jego 2 podwadnych z biura robią ich w jajco to nie byli by zadowleni.
Laurent 2016-03-18 15:33:15
Jestem ciekaw jak z tą firmą jest w poznaniu. Też takie cyrki ? Słyszałem ,że zarobki to ok 2,5tys zł i nowe auto Traffic hmm... Albo ściema albo rzeczywiście tylko obiecują a syf jest jak był.
grunt 2016-03-20 15:37:32
no to w takim razie to są całkiem niezłe zarobki, chociaż wiadomo, że praca jest odpowiedzialna. ale jak ktoś nie spróbuje to nie będzie wiedział, a firma jest naprawdę spoko
labrados 2016-03-21 20:13:38
@grunt chyba Kepa kazal kierownikowi Jackowi napisac cos pozytywnego :D Firma to dno jedna z gorszych firm, ale dowiesz sie wtedy jak idziesz do lekarza. Wychodzisz wqrwiony ponad wszystko jak dowiadujesz sie ze musial zaplacic za wizyte i leki na 100% bo Triomed nie odprowadza stawek do ZUS :)
ben12 2016-03-31 13:40:29
znacie troche temat odnosnie triomed lublin. a mi dokladnie potrzeba opini o kierowcy triomed ktory jezdzi..młody bardzo chłopak.czy ktos go zna.
3
ben12 2016-03-31 13:55:28
młody,wysoki.włosy ulozone tak do góry.. potrzeba mi o nim jakis informacji. kto to jest ktos go zna.? jezdzi zawsze za kierownica starszy model samochodu triomed.
ben12 2016-03-31 14:05:49
czy to jest ten mateusz ł o ktorym mowa wyzej o ktory ja pytam.?
odpowiedzcie.
bert 2016-04-01 14:48:26
pszczoła pijak?
ma 2016-04-01 22:35:36
Wcześniej widziałem, że mieli ogłoszenie ,że poszukują Kierowcy Karetki, mam podobne doświadczenie zawodowe, chciałbym aplikować tylko nie wiem czy obecnie poszukują jeszcze kogoś imają jakieś inne aktualne oferty.
Amanda 2016-04-27 23:15:44
Blondyn to pewnie Oskar I. jeden z gorszych ratownikow. Pozdrawiam. A co do ofert pracy to nie polecam dla kierowcow nakur^^asz od pon do soboty po 12h a pensji dostajesz caly uj, o ile sie doczekasz :D
zupa 2016-05-01 22:57:35
@Amanda czyli chcesz pwoiedziec że firma bardzo słabo płaci, trzeba się narobić i do tego pensja jest opóźniona? No to jeśli mówisz prawde, to naprawde słabo. A powiedz w takim razie jakie te zarobki?
ben12 2016-05-04 10:31:42
Amanda..
nie blondym. ciemny braz taki kolor wlosow.kojarzysz?
ertfg 2016-05-06 18:09:38
@zupa no wiesz to zalezy o jakie stanowisko pytasz bo to przeciez na kazdym sprawa wyglada inczej jednak
Amanda 2016-05-18 16:57:02
Z 8 zł na godzine dostaniesz, przy czym odzwigasz sie, ojezdzisz, w razie dzwona nie daj Boze, pojada CI z i tak niskiej pensji, spoznienia nawet do miecha. Lepiej isc do biedry na kase, mniejszy stres i kasa zawsze na czas( chyba :))
Stefan 2016-06-12 23:00:52
ludzie przeczytałem te opinie i nie mogę się na dziwić. Dlaczego zawsze piszą negatywy ci co wylecieli ,kradi lub mieli problem .Nie wiecie - ci co pracują normalnie i uczciwie nie mają czasu a ani ochoty by się babrać w takim gównie.Jeśli jest tak źle to dlaczego nie rzucicie tej roboty .Chyba tam nikt nie zmusza na siłę by pracować. Jestem ratownikiem i kila razy zmieniłem robotę ,byłem też rok u nich aż w końcu znalazłem .Z kasą szału nie ma ale mam święty spokój.Jak ci nie pasuje zrób to samo - poszukaj lepszej firmy .
suchy 2016-06-13 08:31:30
Mateusz Ł. Ojciec prowadzi komis samochodowy on też handluje autami tnie ludzi równo. Poza tym ma zawiasy za paserkę i wprowadzanie klientów w błąd co do stanu pojazdów. Cwaniak. Dupa z którą siedzi to psiapsiułak żony brata Kępy. Pracował dla niej ale go wypieprzyli za kręcenie na boku interesów. Tragiczny Gość CHAM i BURAK z Chełma z Pocztowej.
1
kolo 2016-06-15 23:30:52
Suchy....moim zdaniem kto nie kręci ten nie ma....skoro ma możliwość niech kręci. Moim zdaniem zazdrościsz mu dojść i możliwości.
3e4rt 2016-06-16 22:20:48
hej hej no a nie wiecie czy mozna liczyc na jakies zatrudneie tu u nich w firmie w najbliszym czasie?
ben12 2016-06-24 10:43:06
Dzięki suchy za info !
rgt 2016-06-24 14:16:02
ciezko stwierdzic bo w sumie od dluzszego czasu nie pojawily sie od nich zadne nowe oferty pracy pameitam ze jakis czas temu byly wiec moze za jakis czas znowu cos dodadza nie wykluczone trzeba byc tylko czekac
suchy 2016-08-22 08:26:48
Czy coś się zmieniło po Śmierci Artura. Czy wróciła normalność, czy nadal " Koczują" pod PSK-4. Tak z ciekawości pytam. Kilku " młodych orłów" po wakacjach szuka u nich zatrudnienia - tuż po obronie lic. I nie wiem co im powiedzieć. Dajcie cynę co się zmieniło.
toa 2016-08-30 10:59:32
Możliwość zdobycia doświadczenia rzeczywiście jest na wysokim poziomie, ale czy mają teraz jakieś oferty pracy? Zależy mi na pracy u nich. Pozdrawiam.
lubelak 2016-09-12 12:26:57
Piszecie ze firma jest taka, nie taka..... Ogolnie to sie zgadzam, a jak o zespolach? Ratownicy oraz kierowcy..... Jaka jest atmosfera miedzy nimi ?
iguana 2016-09-12 16:30:52
toa a w kontekście tego zdobywania doświadczenia to masz coś konkretnego na myśli czy tak ogólnie piszesz? czy jako kobieta mam u was szansę zostać kierowca karetki?
Nuj 2016-09-21 22:30:00
Ogólnie to ja jestem dobrej myśli jeśli chodzi właśnie o pensje czy chociażby dodatki typu premie, benefity, sociale w tym lekarz, to nie widzę kompletnie nic co by sprzeciwiało się zaturdnieniu tam.
Zostaw swoją opinię o KTS Triomed - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KTS Triomed