Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy

Pracowałeś w firmie Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gumiś - 2014-11-29 17:49:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w sprawie młyna kasa płacona zdeka nie na czas jak miała być 10 to była 28
auta "wiele do życzenia " wiem bo akurat śmigałem tam troche
szczerego serca nie radze bo szkoda twojego zdrowia i nerwów
zdjecie uzytkownika
Joon - 2015-02-21 16:09:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam jako pracodawcy !
zdjecie uzytkownika
pawcio - 2015-02-21 20:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema wszystkim, znalazłem ich ogłoszenie i chciałem po niedzieli do nich zadzwonić. Czy jest ktoś konkretny, kto tam robił lub robi i mógł by mi coś konkretnego powiedzieć, bo nie wiem czy sobie gitare zawracać, a potrzebuje pilnie roboty. Proszę o szybką odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
Tutek - 2015-02-26 09:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie masz to i tak nie będziesz miał kasy zatrudniając się w tych , że firmach i problemy. szukaj po necie opinii na ich temat.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-02-26 23:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety w internecie nie widziałem zbyt wiele pochlebnych opinii o nich, w sensie o Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy, ale z drugiej strony, wiadomo że można być tam incognino w internecie i tak ludzie szybciej piszą, ale ja pytam tu - może jest jednak lepiej? co? pracownicy- jak wam się tam pracuje?
zdjecie uzytkownika
Tutek - 2015-02-27 09:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie patrz na Młyn Gospodarczy jego już nie ma. Patrz na Młyn Malinie Dziewit i opinie o nich , chyba ze jesteś z rodziny Dziewit.
zdjecie uzytkownika
serwus - 2015-03-13 03:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tutek, to znaczy? Młyn gospodarczy dziewit przekształcił się w młyn malina dziewit, czy jak? Bo nie bardzo jestem teraz w temacie, a kiedys ludzie nawet pozytywnie wypowiadali się na ich temat. Jest w ogóle teraz tutaj szansa na podjęcie jakiejkolwiek pracy, czy dotknął ich kryzys i raczej nie ma co marzyć?
zdjecie uzytkownika
flip - 2015-03-31 12:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłoby super własnie gdyby ktoś rozjaśnił jak wygląda z tymi przekształcenniami w Młynie Gospodarczym u Pana Stanisława w Malinie, bo też podobnie jak serwus to nie bardzo mogę się połapać w tym co wy piszecie i w tym co można znaleźć w internecie, gdyby ktoś tutaj tak czarno na białym to byłoby ekstra
zdjecie uzytkownika
Rychu - 2015-04-01 13:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki Młyn Gospodarczy- tego podmiotu już nie. Na tym miejscu powstała nowa firma Młyn Malinie Dziewit sp.jawna , później została podarowana córce Sylwii G(Dziewit) po czym powstała naowa firma Młyn Malinie Dziewit sp z o.o.następnie powstają następne podmioty Stanisława D, Natex Sylwia G(Dziewit), Tomex Stanisław D i Art-Wit Sp z o.o. wszystko w Maliniu i co tu myśleć, wszystkie kręcą jak tylko się da to z pracownikami to z Bankami i itd.
zdjecie uzytkownika
wincenty - 2015-04-15 12:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha, no ok czyli obecnie jest Młyn Malinie Dziewit sp z o.o., tak? A nie wiecie czy szukają u nich kogoś do pracy teraz, bo byłbym zainteresowany? pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
shelter - 2015-04-18 18:45:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracowałem u P. Dziewita w Borowej przez niecałe 3 miesiące, TO OSZUST I KŁAMCA a dokładniej jego chory na głowe synuś niewypłacił mi wynagrodzenia za półtora miesiąca ponieważ wkurwił się że przyszedłem z wypowiedzeniem obecnie wysyłam pozew do sądu. Czy ktoś może z nimi wygrał? Żałuje tylko tego gdy szedłem z wypowiedzeniem do biura że nie wziąłem dwóch telefonów komurkowych bo mi kazał wszystko powyciągać i mnie straszył że mi nie wypłaci wynagrodzenia i że w sądzie sprawa się ciągnie przez 2 lata mógłbym wtedy to nagrać, ale jeszcze wtedy niewiedziałem że to aż taki CWANIAK. To obuz pracy niedość że przyjmuje niepełnosprawnych bierze za nich grube pieniądze to nie płaci ludziom tych marnych groszy urlopu tez niema, żdziwiłem się gdy przyszła do mnie z biura jego pracownica i mi kazała podpisać urlop na którym nie byłem mógłbym jeszcze dużo o nim powiedzieć tylko mi się już zygać chce że przez takiego h..a musze teraz pisać i chodzić po sądach. Dziwi mnie tylko to że i tak ktoś się znajdzie i tam pójdzie pracować tak jak ja. Także ludzie czytajcie opinie na temat każdej pracy
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-04-19 08:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [shelter - 2015-04-18 18:45:42]:
Napisz na taką pocztę gdzieś się przewijała na forum mariusz334@onet.pl . Wiem z forum. Pewne
zdjecie uzytkownika
shelter - 2015-04-19 16:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto to jest Mariusz jeśli wolno zapytać?
zdjecie uzytkownika
lola - 2015-05-06 15:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mariusz to kierownik warsztatu i wiceprezes art vit firma fikcja. Pewnie znowu przepis za ludzi i wezmą dotacje z PEFRON ja pracował em i brał na mnie a mi nic nie wypłacił za 3 miesiące.
zdjecie uzytkownika
wieslaw - 2015-05-08 15:28:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ten Dziewit to psychologii jakiś wszyscy uciekają od niego bo nie płaci
zdjecie uzytkownika
ałis - 2015-05-09 12:08:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy ktoś z nim wygrał w sądzie?
zdjecie uzytkownika
wieslaw - 2015-05-10 08:15:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy ktoś wygrał z dziewitem ale wiem ze okrada ludzi w biały dzień i nie wypłaca pensji. Mam nadzieje ze spotka go to na co zasługuje. Szkoda slow.
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwy - 2015-05-10 15:43:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zgłaszać na wszystkie założone spółki te fakty do prokuratury, pip, sanepid, sąd to jest u nich nagminne , ale trafią się ludzie naiwni pracując charytatywnie. Wygrał wygrał.
zdjecie uzytkownika
darek - 2015-05-14 06:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ma podobno zakaz prowadzenia działalności a prowadzi jak to jest możliwe. Tylko w naszym kraju tak może być.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-05-14 09:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszałem że on ma żółte papiery.
zdjecie uzytkownika
Alina - 2015-06-04 09:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uważajcie na Natex, Tomex i Art-Wit z Malinia to są firmy słynnej rodziny Dziewit Dalej szukają kozłów i jeleni do roboty za FREE
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-06-25 15:48:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musze powiedzieć ze wygrałem w sądzie i teraz ma postawione zarzuty grozi mu od 8 miesięcy do 8 lat pierdla i obiecuje ze sprawę dopilnuje i będzie pierdział zato ze ludzi wyhujał ma postawione zarzuty z ar 300 kk i wiele innych ju papiery prokuratura przesłała do sądu
zdjecie uzytkownika
ernestyna - 2015-06-25 16:12:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@alina przecież nikt nie będzie pracował za free, to nie te czasy, chyba cię trochę fantazja i teorie spiskowe ponoszą. wystarczy też umieć dbać o własne interesy dobrze. pisaliście też o kilku różnych firmach że są "rodziną. prosiłabym o wyjaśnienia na czym ta rodzinność io współzależność by polegały
zdjecie uzytkownika
michał - 2015-06-26 08:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ernestyno wysarczy tylko nr telefonu (usunięte przez administratora) jeden nr dotyczy wszystkich firm tj. NATEX TOMEX ART-WIT MŁYN MALINIE SP JAWNA I MŁYN MALINIE SP ZOO.zobacz tylko wpisy krs i zobaczysz ze wszystkie te firmy maja ten sam adres przecież to normalne facetowi się zbzikowało i myslal ze długo tak najedzie majatek który pokolenia wypracowały teraz zjedza sady i adwokaty a gostek zostanie z goła [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] musze powiedzieć ze myślał ze zrobi karierę biznesmena jak na kredyt albo wleasing wezmie sobie kilka zestawów ciężarowych i bmw R ARTUR a kiedyś go widziałem pod Radomiem to się wozi JEPEM białym
zdjecie uzytkownika
modern12 - 2015-06-29 15:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kombinatorzy i oszuści, nie warto. Nie płacą kontrahentom, mają wyroki za ustawianie przetargów. Ciężko ich w ogóle przedsiębiorcami nazywać.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Dziewit Stanisław Młyn Gospodarczy?
Zadaj pytanie
alert