Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Baltix

Pracowałeś w firmie Baltix i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Romek - 2013-06-24 18:21:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam
Właśnie na jak długo wyjazdy i jeżeli 1,5msc to ile da się wyciągnąć na maszynach ?
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-06-26 19:27:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W większości przypadków nie musisz znać języka z tym że dobrze by było jak chociaż rozumiesz po ang. co do Ciebie mówi .... bo co będziesz biegał za każdym razem po jakiegoś kolegi żeby Ci powiedział o co chodzi ???
Wszystko zależy od tego do jakiego zakładu trafisz :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-30 11:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam a jaka forma zatrudnienia jest w Baltixie??czy kontrakt czy umowa??jest pelne ubezpieczenie w razie pobytu w szpitalu???
zdjecie uzytkownika
ingaaa - 2013-07-30 14:07:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam jeszcze takie pytanie czy za pośrednictwem firmy Baltix jest możliwe miejsce pracy dla kobiet?czy jedynie Panowie?
zdjecie uzytkownika
Jakub Gebhardt - 2013-07-30 15:15:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście kobiety są jak najbardziej mile widziane!

Jakub Gebhardt
Dyrektor Zarządzający
BALTIX
zdjecie uzytkownika
karoll - 2013-07-30 15:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czasami dobrze wejsc na forum zeby sie dowiedziec rzetelnych informacji a jakie sa srednie zarobki wie ktos moze jak to w tym roku wyglada ta sprawa dzieki
zdjecie uzytkownika
Rudy - 2013-08-01 22:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam panie Jakubie
gdzie przeprowadzacie testy na operatorów cnc ?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-02 01:15:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da się wyżyć z kasy od nich?
zdjecie uzytkownika
poiuytre - 2013-09-28 12:39:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale przed wyjazdem człowiek jest informowany o tym że może wyjechać pracować 2 tygodnie a potem może być tak że tydzień w domu ?Bo jeśli wcześniej powiedzą to może w okolicy by sie udało sobie coś zamiennie załątwić co nie????
zdjecie uzytkownika
młody - 2013-11-25 12:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam serdecznie. Chciałbym się dowiedzieć do jakich miast wysyła firma Baltix oczywiście w Szwecji. Jakiego pokroju są mniej więcej zarobki,czy jest możliwość nadgodzin, ubezpieczenie,ogólne informacjie, z góry serdecznie dziękuje za informacje .
zdjecie uzytkownika
chomik - 2013-12-08 15:37:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA GODNA POLECENIA JEDYNIE PROBLEM Z KOMUNIKACJĄ Z STRONY BIURA BRAK ZNAJOMOŚCI JĘZYKÓW OBCYCH CO DO STAWEK KONTAKT Z BIUREM
zdjecie uzytkownika
sick.of.life - 2014-01-26 08:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja dostałem ofertę pracy od nich z wyjazdem do szwecji.
Jestem spawaczem 131, 135, 138 i zaproponowali mi 38zł na godzinę.
Na miesiąc bez nadgodzin zarobię 7296zł więc sorry, ale do tego co płaci mi mój obecny pracodawca to niebo..
Po za tym planuję z czasem zabrać ze sobą partnerkę i zostać tam na stałe.
Tutaj fach w ręku nie jest wart ciężkiej pracy.
Dlatego warto zaryzykować i wyjechać.
zdjecie uzytkownika
Reks - 2014-02-12 15:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No faktycznie, 38 zł na godzine i to pewnie netto, to bardzo wysoka stawka, chyba Baltix to nie taka zła firma.
zdjecie uzytkownika
rekin - 2014-02-16 09:09:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pośrednika baltix z kolega sie zgadzam chodzi mi o szwecje umowa na polskich warunkach praca tylko na krótki okres pracy np. 4 tygodnie i do domu porażka !!!!
zdjecie uzytkownika
jożin - 2014-02-17 17:18:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale z taką kasą na godzinę to i przez cztery tygdonie da się naprawdę dobrze zarobić, nie mówcie mi, że taki wyjazd na miesiąc też się nie opłaca
zdjecie uzytkownika
czarny - 2014-02-17 21:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tak czytam i nie wierzę. Pracuję w tej firmie już kilka lat, z przerwami bo fakt czasem nie mają pracy ale na tym polegają kontrakty.Zawsze do Baltiksu wracam jesli zadzwonią! Uczciwa firma, mnóstwo lat na rynku, kasa nie kosmiczna, ale pewna i na czas. Można zarobić tak 7-9 tys. Polecam wszystkim! A ci co narzekają, to są tacy spawacze co zażygają tylko i się chwalą jakie papiery mają. Takich firma odsyła do domu! Nie na tym praca polega koledzy! Polecam Baltix
zdjecie uzytkownika
JERZYK - 2014-02-18 07:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
POPIERAM, popieram. Kiedyś jeździłem sam na własna rękę do Szwecji i Holandii ale mi sie juz nie chce. Baltix płaci za przejazdy za mieszkania i za samochód jak masz swój to jeszcze kilometrowka dochodzi i w sumie można dorobić jak ci sie fura nie posypie :-) Tylko żarcie musze sam wozić ale żonka słoiki przygotuje zawsze :-)) jestem regularnie w domu. Czego wiecej trzeba?
zdjecie uzytkownika
svejser - 2014-03-03 10:03:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tez mam zamiar wyjechac do szwecji, moze z baltixu... ale panowie spawacze,! do hooja jakimi wy spawaczami jestescie skoro 8tys to dla was "niebo"?! albo sie nie szanujecie albo jestescie kaszaniarze i tyle. Bylem w szwecji okolo rok czasu i te 12-14 tys to bylo okej (fakt ze po 12h dziennie,6 dni w tygodniu) ale robiac ze szwedami nie przemeczylem sie nigdy. Ewentualnie polecam podszkolic sie w 141 i spawac pod rtg. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
weld-sold - 2014-03-03 21:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Racja svejser to wlasnie tacy psuja rynek i za 10e brutto spawaja
zdjecie uzytkownika
welder tig - 2014-03-10 16:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma Godna polecenia zarobki tez oki .pozdrawiam Mirek Płock
zdjecie uzytkownika
gal - 2014-03-18 19:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chlopaki sprawdzcie sobie firme Tech_Pol koles daje robote 300 spawaczom i placi na bank w polsce 38 dostaniesz i sa tez wieksze stawki
zdjecie uzytkownika
Hiszpan - 2014-04-08 19:41:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TO prawda dla tej firmy pracuja tylko paprochy co na robocie sie nie znaja jak ktos pracuje to jest
zdjecie uzytkownika
dziadu - 2014-04-13 11:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z baltix jest tak ze jak dobrze pracujesz to dobrze zarabiasz i zawsze beda mieli dla ciebie prace a jak chcesz sie opier.. w szwecji to zeczywiscie nie z ta firma
zdjecie uzytkownika
hiszpan - 2014-04-14 10:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowany sie spawacz nie bedzie pracowal za te pieniadze tylko mozna rynek zepsuc i tyle !!!!Ludzie ogarnijcie sie wreszcie to wszystko nie prowadzi ku dobremu .
zdjecie uzytkownika
czarny - 2014-04-14 13:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hiszpan - 9000 zł na rękę bez żadnych kosztów to mało? W jakim Ty świecie żyjesz... hahahaha... Pewnie siedzisz w domu i kapucyna trzepiesz przed kompem!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
13 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Baltix
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x