Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PHUP Andrzej Szeszycki

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-14 23:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!!!
Firma Pana Andrzeja to wielkie nieporozumienie...Znam właściciela jak jeszcze pracował w państwowej firmie...Powiem krótko,omijajcie tą firmę...pozdrawiam...
zdjecie uzytkownika
anonim2 - 2010-03-05 10:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z poprzednikiem-NIEPOROZUMIENIE! Przepracowalem tam kilka lat,zarobki-minimum,żadnych szans na awans.Ogólnie polecam tą firmę dzieciakom świeżo po szkole,szukającym czegoś z doskoku na przysłowiowe przetrwanie,np. na wakacje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-05-25 11:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie zastanówcie się gdzie składacie swoje cv i w jakiej firmie. Praca na umowe zlecenie albo własną działalność przez wiele lat. Jeden [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
anonimowy - 2010-07-21 15:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina]ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
sdfsd - 2010-08-12 08:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobrze, skoro jest i było tak źle, to nie rozumiem czemu np. jeden gość przepracował tam kilka lat. Zamiast podziękować po miesiącu lub maksymalnie kilku.
zdjecie uzytkownika
mm - 2010-10-30 20:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o tak w Bydgoszczy jest fajniuśko
zdjecie uzytkownika
Alien - 2010-11-07 19:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oddział Bydgoszcz - Najlepsza była wcześniejsza Pani księgowo-kadrowa ta to dopiero sypała[usunięte przez admina] innymi. Masakra dobrze ze już jej nie ma. Nas przedstawicieli to gnębiła a o kierowcach to już nie mówię. Ogólnie reszta ludzi pracujących w Bydgoszczy to ok.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-04 09:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego? bardzo prosta odpowiedz... w Gnieźnie nie jest łatwo o pracę, a jezeli ktoś ma rodzine na utrzymaniu to musi podjąć jakiejkolwiek pracy, zeby dzieci miały co zjeść i co założyć na siebie... wiec pracuje się za marne pieniadzę w takich wlaśnie firmach...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-15 20:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie odchodzą bo zarabiają aż 1000 -firma to ludzie,brzmi jakoś pusto,chyba że chodzi o ludzi ale tych na piętrze bo inni to "zero"
zdjecie uzytkownika
don pedro z sycylii - 2011-01-29 13:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz i tak podobno wszyscy odchodza do bridgestona!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-01 17:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsze ze od nowego roku zabrali urlop na działalnosci. powodzenia . Juz nie ma 10 dni, jest zero
zdjecie uzytkownika
ja - 2011-02-03 17:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za brak urlopu dostaniesz 100 zł wiecej na miesiac do wyplaty, Jesli pojdziesz na urlop to masz odciągane 120 zł za dzień, Czyli w skali roku wychodzi na jedno. dostajesz 1200 zł więcej na rok, a jak pójdziesz na 10 dni urlopu, to masz 1200 zł mniej. Finansowo to samo.
zdjecie uzytkownika
aninim - 2011-02-04 16:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie do tej opini nie jest tak żle ja mam czasem wrazenie ,ze ludzie chodzą do pracy ,ale nie zdaja sobie wyobrazni z tego iz do pracy chodzi sie pracowac a sa tacy co maja zlew na wszystko a wymagaja rarytasów z wyplata
zdjecie uzytkownika
alejandro - 2011-02-04 17:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o widze ze sa ktorym sie podoba... takie male pytanie jakie stanowiska zajmujecie?? bo jesli praca za 1300 zl w ekskluzywnych warunkach Was urzadza to fajnie. pogratulowac ambicjii. jesli jestescie tymi z gory to rozumiem Wasze podniecenie ta firma... ale jesli jestes zwyklym koniem to naprawde zal.pl
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-05 11:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 dni na działalności to było mało,ale zawsze coś. Może ktoś kto nie ma rodziny woli stówkę do wypłaty. I to jak przepracujesz w miesiącu więcej niż 22 dni. Ale większość co ma rodzinę woli mieć choć te 10 dni, aby spędzić trochę czasu z dziećmi, odpocząć. Praca to nie wszystko są inne wartości o których chyba co niektórzy nie mają pojęcia.
zdjecie uzytkownika
rozwalony - 2011-02-06 20:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe co będzie jak z 20 ludzi latem pójdzie sobie na urlop...bo w tym momencie nie trzeba sie już pytać bo urlop jest bezpłatny więc można go sobie wziąść kiedy się chce.Przedstawiciele są na prowizji więc 100 przejdzie im koło nosa,bo zaczną tłumaczyć się spadkiem obrotów i znów w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobieni..[usunięte przez moderatora] się cały dzień a siano konkurencyjne nie jest.Ludzie zaczną się zwalniać,zabranie urlopów jest motywacją do rozstania się z tą firmą..bo jak zachorujesz to nawet na lekarstwa nie dostaniesz siana.Firma bez przyszłości! trzeba się stamtąd ewakuować.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-17 00:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wyzywajcie [usunięte przez moderatora]. Kto komu każe w tej firmie pracować no kto ja się pytam? Napiszę tak .[usunięte przez moderatora] tak powinno być napisane przy wejściu do zakładu. Oni jeszcze szkołę otworzyli języków obcych hahaha źenada. Pozdrawiam [usunięte przez moderatora] niech leci dlaej
zdjecie uzytkownika
basiulek - 2011-02-17 12:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , właśnie mam zacząć prace w PHUP oddział w Bydgoszczy jako kasjer-fakturzysta i jestem trochę przerażona opiniami . CZY TO PRAWDA BO WIERZYĆ MI SIĘ NIECHCE.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-17 18:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest spoko. Ludzie tylko żartują. Idź, nic się nie bój. Dasz rade
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-17 22:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
basiulek - 2011-02-17 12:41:58

Witam , właśnie mam zacząć prace w PHUP oddział w Bydgoszczy jako kasjer-fakturzysta i jestem trochę przerażona opiniami . CZY TO PRAWDA BO WIERZYĆ MI SIĘ NIECHCE.

Też myślałam, że nie jest tak strasznie... Wytrzymałam 2 miesiące.
zdjecie uzytkownika
basiulek - 2011-02-18 18:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę napiszce coś więcej o tej firmie w Bydgoszcz ,czego mogę się tam spoziewać , jakie są warunki i jaka pęsja i czy wogule opłaca się tam pracować .Jaką mam pewnośc że po 3 m-c będę nadal tam pracować.Jestem przerażoa tymi opisami.
zdjecie uzytkownika
anonimowy - 2011-02-18 20:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chcesz pracować to pamiętaj,żeby nie godzić się na własną działalność. Bo w razie "wu" to nie masz nic. Wolnego ZERO!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-19 07:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co piszą o Bydgoszczy to prawda,jeden wielki chaos,pensja 1050.00,jednego tygodnia odeszło 5 osób myśle,że nie z powodu dobrobytu
zdjecie uzytkownika
alejandro - 2011-02-19 16:59:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonimowy - 2011-02-18 20:34:08

Jeśli chcesz pracować to pamiętaj,żeby nie godzić się na własną działalność. Bo w razie
to fakt wszystko tylko nie wlasna dzialalnosc... ale z tego co sie oreintuje to u nas w Gnieznie przyjmuja albo na dzialalke albo na zlecenie wiec tak czy owak bedziesz [usunięte przez moderatora]...
zdjecie uzytkownika
koras - 2011-02-28 20:12:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za pakowanie towaru może nie wielkie pieniądze, ale szacunek się dla każdego należy, a tam go niestety brakuje. A co do wyżerania i infentury to ich sprawa - dostaną mniej.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-07 16:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak [usunięte przez moderatora] pracownika tak pracownik dla firmy ---- krasc towar na maxa wyrzerac do woli. ludzie to wy ta firma jestescie to wy ja budujecie ,to wy ja reprezentujecie ---to wy czego sie boicie 1050pln?jedna odwaga da wam wiecej. i przestancie narzekac i do roboty robicie dobrze tak samo jak szefostwo. pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-03-11 20:50:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba kiedyś był biały kołnierzyk bo teraz to od brudu jest szary. Oszczedzanie na mydle.Bialy kolnierz brudna szyja.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-03 18:19:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z poprzednikami, nie polecam pracy w tej pojabanej firmie, co do zarobków to jedno masakra, co do kierowników to drugie obgaduja, nasmiewaja sie , kabluja,poprostu wielkie nieporozumienie, wymagaja od innych poswiecenia na maksa, co dajac w zamian/ nic!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-07 11:49:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram większość! Omijać ten [usunięte przez moderatora]:D Wielkie nieporozumienie!
zdjecie uzytkownika
Mniej niż zero - 2011-06-09 13:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijać wszystkie działy, w każdym [usunięte przez moderatora] i ostanio cięcia wypłat. Po 200 zł. Potem znów po 200 zł. Szefostwo natomiast na wycieczke jedzie!!! Informatycy (daw-systems) to samo. Porażka żadnych szans. [usunięte przez moderatora]. Ostatnio 3 informatyków odeszło. Rok temu też 3. Z tego co wiem kiedyś cały dział odszedł tylko kier został. Śmiech!!!UCIEKAĆ
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-07-26 21:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To zakrawa o delikatną kpinę, mało, że zarobki jak sprzed 10 lat, zero urlopu na działalności, zakaz picia kawy, darmowe nadgodziny,traktowanie jak śmieci to teraz doszła opcja magazynierzy to złodzieje. To nie kłamstwo a prawda bolesna dla tych którzy nabijają kabzę tym ważniakom na stołkach. Niech oni dostaną 1300 zl i zobaczymy czy dozyją do połowy miesiąca.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-08-16 16:58:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2011-02-05 11:13:25

10 dni na działalności to było mało,ale zawsze coś. Może ktoś kto nie ma rodziny woli stówkę do wypłaty. I to jak przepracujesz w miesiącu więcej niż 22 dni. Ale większość co ma rodzinę woli mieć choć te 10 dni, aby spędzić trochę czasu z dziećmi, odpocząć. Praca to nie wszystko są inne wartości o których chyba co niektórzy nie mają pojęcia.

witam!!!to sa [usunięte przez moderatora] trzeba [usunięte przez moderatora] za darmo duzo obiecuja zlodzieje tylko nie tam pracowav ....
zdjecie uzytkownika
Nowa - 2011-11-14 14:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jejku aż takie straszne te opinie.. A ja właśnie dostałam propozycje pracy na stanowisku Fakturzystka-Kasjer w tej firmie ale w nowo otwartym oddziale w Poznaniu. i kurcze nie wiem co mam zrobić. Może ktoś mi poradzi..
zdjecie uzytkownika
Someone - 2011-11-16 16:33:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem Tobie jedno: DAJ SOBIE SPOKÓJ !!!!!! Jak najdalej od nich!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
DobrzeCiRadzący - 2011-11-19 12:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak nie masz pracy i jesteś młoda to jak najbardziej. Ale nie żeń się z tą firmą i szukaj dalej
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-06 22:07:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super firma. Człowiek [usunięte przez moderatora].... cały rok. Nie dość, że nie masz urlopu na działalności :( To jeszcze najlepszy numer, ani nie mamy bonów na święta, ani żadnych więcej pieniążków do wypłaty. ŻENADA!!! Szefostwo w ciepłych krajach się grzeje, a Ty tyraj w zimnie nie dość,że za marne wypłaty to jeszcze bez podziękowania na święta :(
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-12-07 00:40:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wstępie mojego wywodu chciałbym napisać,iż te komentarze co ujrzały się do góry w większości są prawdą.Teraz może przejdę do najważniejszych spraw dotyczących firmy.Temat pierwszy-Podejście pracodawcy dla pracowników i relacje między nimi.Odkąd pracuje w danej mi firmie,nie spotkałem się z czymś takim jak wspólna rozmowa w cztery oczy o sprawach mi bliskich,problemach dnia codziennego i ulepszania systemu pracy.A naprawdę jest kilka tematów do omówienia i nawet z tymi co szefowa nie widuje nagminnie.Aspekt szacunku w głównej mierze rozchodzi sie o podejście do pieniędzy przez Firmę [usunięte przez moderatora],bo chyba po to się idzie do pracy aby zarobić na ten chleb i utrzymać własną rodzinę.Hojność okazywała się jeszcze kilka lat temu,gdy pan [usunięte przez moderatora] trzymał ster nad całą spółką,wtedy wyglądało to nie najgorzej.Przyszedł moment, że władzę objęła pani [usunięte przez moderatora] i wszystko nagle prysło,rozmieniło się na drobne a czasy jakie przyszło nam żyć tzw.kryzys gospodarczy wykorzystała w pełni dla pomnażania pieniędzy.Sposób jaki wybrała wzbudził nie małe kontrowersje u pracowników firmy.Nie raz wspominamy przy kawie piękne przemówienie szefowej o nastaniu gorszych czasów,gdzie ze łzami w oczach apelowała o lojalności,zaangażowaniu i pokonaniu wspólnymi siłami kryzysu oraz o trudnym etapie życiowym,hm...ciekawego dla kogo? Zaczęło się od zabrania z podstawy 200zł najstarszym pracownikom firmy na okres nieokreślony.Ten czas wydłużył się do 3lat,a tu nadal nie widać światełka w tunelu dla przywrócenia płac,Sprawa wyglądała o tyle dziwie ,że nie zanosiło wcale na bankructwo Phup, lecz jako duża spółka wielobranżowa kwitła jak na słońcu w najlepszym.Przez okres 3lat przewinęło się tyle inwestycji na duże pieniądze,że trzeba być ślepcem w różowych okularach niewidzący bogactwa państwa Szeszyckich.Kilka z nich wymiennie dla ujrzenia szerszej publice kulisów \"kryzysu\":kilkanaście aut typu hyundai i seicento dla pracowników handlowych,pojazdy typu lublin oraz samochody ciężarowe Iveco,stacja paliw bp kupiona przez syna,powstanie nowych oddziałów partnerskich w innych miejscowościach Poznań,Gorzów Wlkp.,Bydgoszcz,Ostrów Wlkp. itd.Jest o czym się rozpisywać także,to była mała wzmianka o tym jak kapitalizm oddziaływuje na los biednych pracowników jakimi jesteśmy,cdn...
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2011-12-07 20:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dramat!!! Nie zatrudniać się tutaj!!! Omijać z daleka!!!
Księżniczka sobie lata do ciepłych krajów (podobno nie podobało się jej) i poleciała sobie do las vegas (ciekawe za kogo pieniądze, pewnie z naszych socjalnych, których nigdy nie widzieliśmy).

Na wycieczki zabiera klientów, a są to niby wyjazdy dla pracowników.

W tym roku to przeszła samą siebie. Nie dała żadnych bonów na święta, zero pieniążków.

Wymaga poświęcenia, zaangażowania a sama nic od siebie nie daje.
Każdy przychodzi do pracy tylko po to by żeby jakoś przetrzymać te 8 godzin.

Kupuja nowe auta, otwierają nowe oddziały, a pracownikom nie dołożą złamanego grosza.

Cała rodzina taka sama. Chciwe i chytre!!
Niedługo to własne gówno spod siebie zjedzą!!!

zdjecie uzytkownika
Trybuna ludu - 2011-12-08 01:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cdn..Teraz może coś ogólnie na temat kierownictwa i brygadzistów.Sprawa przedstawia się następująco,że cały ten mechanizm zaczynamy od [usunięte przez moderatora] kierowników-dyektorów przez szefostwo dla uzyskania pełni władzy nad delikwentem i korzyści materialnej z tego płynnącej.Wiadomą rzeczą wynikającą z tego musi być narastanie napiętej atmosfery i presja gotująca się w głowie towarzysza.Efekt domina rodzi następstwa i napotyka na stanowisko brygadzisty,a więc szare komórki u kierownika dostają impuls do pokazania kto tu jest panem.Dalszych szczebli oczywiście nie trzeba ujawniać,bo chyba każdy wie,że na linii brygadzista-pracownik on zawsze ma racje,nawet jak jej nie ma.No cóż to była by za ujma na honorze,jakby pracownik świecił pokaźniejszą inteligencją.A w większości tak jest,w końcu liczą się układy,niska szkodliwość oraz donoszenie na współpracowników a stanowisko samo wejdzie ci w ramiona.Wróćmy może do najbardziej zainteresowanych przeze mnie czyli dyrektorów-kierowników.Pierwsze wrażenie mając do czynienia z nimi odniosłem wrażenie,że są to odpowiedni kandydaci na wybranym stanowisku,spoko kolesie,mili,sympatyczni-BŁĘDNE MYŚLENIE.Z biegiem czasu po kilkunastu kontaktach dowiaduje się o tym,że takowi nie posiadają nawet wykształcenia w dannym zawodzie albo są w trakcie robienia wykształcenia średniego lub studiów zaocznych,na które w dzisiejszych czasach może iść każdy.Bynajmniej z tego co mi wiadomo stanowiska dyrektora zobowiązuje do wykształcenia i kultury osobistej.Komunikacja werbalna o trudnych tematach z naszymi dyrektorami kończy się zazwyczaj ostrą ripostą,zastraszeniem i wiecznym peplaniu może się pan zwolnić-TYLKO NA TO WAS STAĆ.Nawet nie potraficie porozmawiać w ludzki sposób,bo siedzicie sobie na ciepłych posadkach i czujecie się panami a w tą zmanipulowaną głową wbita idea-Tak to ja jestem kierownik,nikt mi powie co jest dobre a co złe dla was,jak dla mnie najważniejsze jest dobro rodzinny nieprawdaż.nawet kosztem sprzedania duszy [usunięte przez moderatora].A może już zaczynacie terapię z tabletkami zwanymi psychotropami? To teraz odpowiedzcie mi co zrobiliście w tym roku dla podniesienia płac,stworzenia lepszych warunków pracy,załatwienia sprawy bonów świątecznych,wypłacania socjalnych pieniążków,premii za okres letni w którym mobilizowaliście ludzi do ciężkiej i wytężonej pracy,premii za niechorowanie w roku 2011? NIC,WIELKIE NIC.Dziękujemy wam wszystkim za rok 2011,który na kwitu obiftował w ogromne sumy pieniążków oczywiście u was.Przecież wam tylko należą się wycieczki i inne profity,tacy jesteście cacy i owacy i same ochy..Życze wam wesołych świąt,bo w końcu dla dyrektorów muszą być udane a nam w tym okresie pozostało nic innego jak przypiąć pasa.
zdjecie uzytkownika
4GB - 2011-12-08 23:00:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wstyd mi za tą firmę, czytam te opinie i wiem jak tu jest i niestety to wszystko prawda a mogłoby być zupełnie inaczej no ale cóż jak to mówią ciężkie czasy, kryzys...
zdjecie uzytkownika
z ml\'a - 2011-12-09 19:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety wszystkie opinie są prawdziwe. Ludzie nie zatrudniajcie się tutaj.
Dorobkiewicze i [usunięte przez moderatora]!! Jedyne co się liczy to zysk i pieniądze dla właścicieli.
Pracowników mają głęboko!!! Wypłaty są coraz mniejsze, a szefostwo urządza sobie wyjazdy do ciepłych krajów!!!
Śmieją się pracownikom w twarz i myślą, że wszystko im wolno!!!
Wyżerajcie i niszczcie towar, nie dbajcie o towar na magazynie, istna samowolka!!!
Pozdrowienia dla[usunięte przez moderatora] tak broniącego szefostwa. Gdzie indziej byś dostał taką posadkę gdzie przez 8 godzin nic nie robisz i tylko przez parę minut na myjce pojeździsz. Kontakt na stołówce to 3 dni wymieniał bo nie wiedział gdzie się znajduje.
A na koniec pioseneczka z pozdrowieniami o pracowników:
[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
Taka prawda - 2011-12-09 21:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bony, premia anno domini 2011 to już historia. Jest to podziękowanie za naszą całoroczną pracę. Na to wychodzi, że byliśmy beznadziejni, fatalni wręcz ułomni! A więc będąc lojalnym, pracowitym, wykazującym zaangażowanie nie otrzymujesz absolutnie nic! Jaki z tego płynie morał, bądz leserem, olewj swoje obowiązki i też nie dostaniesz nic! Kończy się rok, a więc w modzie są jakieś podsumowania, plebiscyty. Jak dla mnie i nietylko, cytatem mijającego roku są słowa pewnego kierownika cyt.: 'PANOWIE ZUŻYWACIE ZA DUZO PAPIERU TOALETOWEGO, TO MUSI SIĘ SKOŃCZYĆ...."! Ja się pytam, to czym gazetą, czy wogóle? Niech te słowa będą wizytówką całej tej "wielkiej" firmy.
zdjecie uzytkownika
Judasz Iskariota - 2011-12-10 00:28:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w takim razie jako kierownik magazynu proponuje Wam abyśmy w ramach protestu odmówili przyjęcia paczek na święta,które rzekomo mają być ;)
a w owej paczce takie smakołyki jak: szampan sowieckoje, czekolada baron 15gram, zeszłoroczna masa makowa z firmy Helio, andruty z Kalisza,a także cośdla dzieci-guma kulka ;)
zdjecie uzytkownika
Darek Szeszol - 2011-12-10 02:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o wykonywanie swoich czynności w tej firmie to aktywność pracownika jak wszędzie. W pracy fizycznej pracownik musi się przesadnie \\\\\\\'napracować\\\\\\\' (taki kraj), ale tutaj to wciąż za mało i \\\\\\\'cięcia\\\\\\\' wypłaty o jedną małą drobnostkę. Jeżeli chodzi o pracownika biurowego (nie mówię tu o kadrach, księgowości czy kupcach) jest tak samo traktowany... Nie pomijając faktów, gdzie wyżej postawieni pracownicy przekładają swoje obowiązki na pracownika i wymagają wcześniej wykonywanej pracy jak i nowej, oczywiście bez jakiejkolwiek premii dla pracownika ale oczywiście obcinąc pensje przy malutkiej nawet wpadce...
[usunięte przez moderatora]... hmm, wiele razy wcześniej padło to słowo. Żałuję, że nie chodze z włączonym dyktafonem bo kilka osob by już miało ciekawe dla mnie problemy!!
W całej mojej karierze w tej firmie, sporo (chorych, bo jak to inaczej nazwać?) osób bym pozbawił pracy (heh, pracy..[usunięte przez moderatora] to by ladnych kilka lat dostal) gdybym tylko dyktafon włączony miał w telefonie. Wymuszenia,[usunięte przez moderatora]. Aż się pisać nie chce. Czytajac to drugi raz aż żygać mi sie chce! Czasem po obejrzeniu filmu na temat zorganizowanej przestępczości widzę w moim zakładzie tych co są nade mną...
Pewien czas temu weszła jakaś ustawa, że muszą być związki zawodowe w zakladzie zatrudniającym jakąś ilosc osób. Wtedy to \\\\\\\'Pan [usunięte przez moderatora]\\\\\\\' podszedl i powiedzial..:
\\\\\\\'Musicie to podpisac! Ja będę waszym bezpośrednim -\\\\\\\"Consigliere\\\\\\\"

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie PHUP Andrzej Szeszycki!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHUP Andrzej Szeszycki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert