brak logo

PHUP Andrzej Szeszycki

Gniezno

Opinie o PHUP Andrzej Szeszycki

anonim 2009-06-14 23:11:09
Witam!!!
Firma Pana Andrzeja to wielkie nieporozumienie...Znam właściciela jak jeszcze pracował w państwowej firmie...Powiem krótko,omijajcie tą firmę...pozdrawiam...
1
anonim2 2010-03-05 10:01:31
Zgadzam się z poprzednikiem-NIEPOROZUMIENIE! Przepracowalem tam kilka lat,zarobki-minimum,żadnych szans na awans.Ogólnie polecam tą firmę dzieciakom świeżo po szkole,szukającym czegoś z doskoku na przysłowiowe przetrwanie,np. na wakacje.
anonim 2010-05-25 11:13:07
ludzie zastanówcie się gdzie składacie swoje cv i w jakiej firmie. Praca na umowe zlecenie albo własną działalność przez wiele lat. Jeden [usunięte przez admina]
anonimowy 2010-07-21 15:06:46
[usunięte przez admina]ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!
sdfsd 2010-08-12 08:36:54
No dobrze, skoro jest i było tak źle, to nie rozumiem czemu np. jeden gość przepracował tam kilka lat. Zamiast podziękować po miesiącu lub maksymalnie kilku.
mm 2010-10-30 20:05:33
o tak w Bydgoszczy jest fajniuśko
Alien 2010-11-07 19:21:10
Oddział Bydgoszcz - Najlepsza była wcześniejsza Pani księgowo-kadrowa ta to dopiero sypała[usunięte przez admina] innymi. Masakra dobrze ze już jej nie ma. Nas przedstawicieli to gnębiła a o kierowcach to już nie mówię. Ogólnie reszta ludzi pracujących w Bydgoszczy to ok.
anonim 2011-01-04 09:48:06
dlaczego? bardzo prosta odpowiedz... w Gnieźnie nie jest łatwo o pracę, a jezeli ktoś ma rodzine na utrzymaniu to musi podjąć jakiejkolwiek pracy, zeby dzieci miały co zjeść i co założyć na siebie... wiec pracuje się za marne pieniadzę w takich wlaśnie firmach...
anonim 2011-01-15 20:36:12
ludzie odchodzą bo zarabiają aż 1000 -firma to ludzie,brzmi jakoś pusto,chyba że chodzi o ludzi ale tych na piętrze bo inni to "zero"
don pedro z sycylii 2011-01-29 13:52:35
teraz i tak podobno wszyscy odchodza do bridgestona!!!!
anonim 2011-02-01 17:22:26
najlepsze ze od nowego roku zabrali urlop na działalnosci. powodzenia . Juz nie ma 10 dni, jest zero
ja 2011-02-03 17:40:02
Za brak urlopu dostaniesz 100 zł wiecej na miesiac do wyplaty, Jesli pojdziesz na urlop to masz odciągane 120 zł za dzień, Czyli w skali roku wychodzi na jedno. dostajesz 1200 zł więcej na rok, a jak pójdziesz na 10 dni urlopu, to masz 1200 zł mniej. Finansowo to samo.
aninim 2011-02-04 16:43:33
Zgadzam sie do tej opini nie jest tak żle ja mam czasem wrazenie ,ze ludzie chodzą do pracy ,ale nie zdaja sobie wyobrazni z tego iz do pracy chodzi sie pracowac a sa tacy co maja zlew na wszystko a wymagaja rarytasów z wyplata
alejandro 2011-02-04 17:00:38
o widze ze sa ktorym sie podoba... takie male pytanie jakie stanowiska zajmujecie?? bo jesli praca za 1300 zl w ekskluzywnych warunkach Was urzadza to fajnie. pogratulowac ambicjii. jesli jestescie tymi z gory to rozumiem Wasze podniecenie ta firma... ale jesli jestes zwyklym koniem to naprawde zal.pl
anonim 2011-02-05 11:13:25
10 dni na działalności to było mało,ale zawsze coś. Może ktoś kto nie ma rodziny woli stówkę do wypłaty. I to jak przepracujesz w miesiącu więcej niż 22 dni. Ale większość co ma rodzinę woli mieć choć te 10 dni, aby spędzić trochę czasu z dziećmi, odpocząć. Praca to nie wszystko są inne wartości o których chyba co niektórzy nie mają pojęcia.
rozwalony 2011-02-06 20:55:32
ciekawe co będzie jak z 20 ludzi latem pójdzie sobie na urlop...bo w tym momencie nie trzeba sie już pytać bo urlop jest bezpłatny więc można go sobie wziąść kiedy się chce.Przedstawiciele są na prowizji więc 100 przejdzie im koło nosa,bo zaczną tłumaczyć się spadkiem obrotów i znów w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobieni..[usunięte przez moderatora] się cały dzień a siano konkurencyjne nie jest.Ludzie zaczną się zwalniać,zabranie urlopów jest motywacją do rozstania się z tą firmą..bo jak zachorujesz to nawet na lekarstwa nie dostaniesz siana.Firma bez przyszłości! trzeba się stamtąd ewakuować.
anonim 2011-02-17 00:26:07
Nie wyzywajcie [usunięte przez moderatora]. Kto komu każe w tej firmie pracować no kto ja się pytam? Napiszę tak .[usunięte przez moderatora] tak powinno być napisane przy wejściu do zakładu. Oni jeszcze szkołę otworzyli języków obcych hahaha źenada. Pozdrawiam [usunięte przez moderatora] niech leci dlaej
basiulek 2011-02-17 12:41:58
Witam , właśnie mam zacząć prace w PHUP oddział w Bydgoszczy jako kasjer-fakturzysta i jestem trochę przerażona opiniami . CZY TO PRAWDA BO WIERZYĆ MI SIĘ NIECHCE.
anonim 2011-02-17 18:22:24
Jest spoko. Ludzie tylko żartują. Idź, nic się nie bój. Dasz rade
1
anonim 2011-02-17 22:47:31
basiulek - 2011-02-17 12:41:58

Witam , właśnie mam zacząć prace w PHUP oddział w Bydgoszczy jako kasjer-fakturzysta i jestem trochę przerażona opiniami . CZY TO PRAWDA BO WIERZYĆ MI SIĘ NIECHCE.

Też myślałam, że nie jest tak strasznie... Wytrzymałam 2 miesiące.
basiulek 2011-02-18 18:56:59
Proszę napiszce coś więcej o tej firmie w Bydgoszcz ,czego mogę się tam spoziewać , jakie są warunki i jaka pęsja i czy wogule opłaca się tam pracować .Jaką mam pewnośc że po 3 m-c będę nadal tam pracować.Jestem przerażoa tymi opisami.
Zostaw swoją opinię o PHUP Andrzej Szeszycki - Gniezno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHUP Andrzej Szeszycki