Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PHUP Andrzej Szeszycki

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-14 23:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam!!!
Firma Pana Andrzeja to wielkie nieporozumienie...Znam właściciela jak jeszcze pracował w państwowej firmie...Powiem krótko,omijajcie tą firmę...pozdrawiam...
zdjecie uzytkownika
anonim2 - 2010-03-05 10:01:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z poprzednikiem-NIEPOROZUMIENIE! Przepracowalem tam kilka lat,zarobki-minimum,żadnych szans na awans.Ogólnie polecam tą firmę dzieciakom świeżo po szkole,szukającym czegoś z doskoku na przysłowiowe przetrwanie,np. na wakacje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-05-25 11:13:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie zastanówcie się gdzie składacie swoje cv i w jakiej firmie. Praca na umowe zlecenie albo własną działalność przez wiele lat. Jeden [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
anonimowy - 2010-07-21 15:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez admina]ZDECYDOWANIE NIE POLECAM!!!
zdjecie uzytkownika
sdfsd - 2010-08-12 08:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobrze, skoro jest i było tak źle, to nie rozumiem czemu np. jeden gość przepracował tam kilka lat. Zamiast podziękować po miesiącu lub maksymalnie kilku.
zdjecie uzytkownika
mm - 2010-10-30 20:05:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o tak w Bydgoszczy jest fajniuśko
zdjecie uzytkownika
Alien - 2010-11-07 19:21:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oddział Bydgoszcz - Najlepsza była wcześniejsza Pani księgowo-kadrowa ta to dopiero sypała[usunięte przez admina] innymi. Masakra dobrze ze już jej nie ma. Nas przedstawicieli to gnębiła a o kierowcach to już nie mówię. Ogólnie reszta ludzi pracujących w Bydgoszczy to ok.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-04 09:48:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego? bardzo prosta odpowiedz... w Gnieźnie nie jest łatwo o pracę, a jezeli ktoś ma rodzine na utrzymaniu to musi podjąć jakiejkolwiek pracy, zeby dzieci miały co zjeść i co założyć na siebie... wiec pracuje się za marne pieniadzę w takich wlaśnie firmach...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-15 20:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie odchodzą bo zarabiają aż 1000 -firma to ludzie,brzmi jakoś pusto,chyba że chodzi o ludzi ale tych na piętrze bo inni to "zero"
zdjecie uzytkownika
don pedro z sycylii - 2011-01-29 13:52:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz i tak podobno wszyscy odchodza do bridgestona!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-01 17:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najlepsze ze od nowego roku zabrali urlop na działalnosci. powodzenia . Juz nie ma 10 dni, jest zero
zdjecie uzytkownika
ja - 2011-02-03 17:40:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za brak urlopu dostaniesz 100 zł wiecej na miesiac do wyplaty, Jesli pojdziesz na urlop to masz odciągane 120 zł za dzień, Czyli w skali roku wychodzi na jedno. dostajesz 1200 zł więcej na rok, a jak pójdziesz na 10 dni urlopu, to masz 1200 zł mniej. Finansowo to samo.
zdjecie uzytkownika
aninim - 2011-02-04 16:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie do tej opini nie jest tak żle ja mam czasem wrazenie ,ze ludzie chodzą do pracy ,ale nie zdaja sobie wyobrazni z tego iz do pracy chodzi sie pracowac a sa tacy co maja zlew na wszystko a wymagaja rarytasów z wyplata
zdjecie uzytkownika
alejandro - 2011-02-04 17:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o widze ze sa ktorym sie podoba... takie male pytanie jakie stanowiska zajmujecie?? bo jesli praca za 1300 zl w ekskluzywnych warunkach Was urzadza to fajnie. pogratulowac ambicjii. jesli jestescie tymi z gory to rozumiem Wasze podniecenie ta firma... ale jesli jestes zwyklym koniem to naprawde zal.pl
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-05 11:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
10 dni na działalności to było mało,ale zawsze coś. Może ktoś kto nie ma rodziny woli stówkę do wypłaty. I to jak przepracujesz w miesiącu więcej niż 22 dni. Ale większość co ma rodzinę woli mieć choć te 10 dni, aby spędzić trochę czasu z dziećmi, odpocząć. Praca to nie wszystko są inne wartości o których chyba co niektórzy nie mają pojęcia.
zdjecie uzytkownika
rozwalony - 2011-02-06 20:55:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe co będzie jak z 20 ludzi latem pójdzie sobie na urlop...bo w tym momencie nie trzeba sie już pytać bo urlop jest bezpłatny więc można go sobie wziąść kiedy się chce.Przedstawiciele są na prowizji więc 100 przejdzie im koło nosa,bo zaczną tłumaczyć się spadkiem obrotów i znów w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zrobieni..[usunięte przez moderatora] się cały dzień a siano konkurencyjne nie jest.Ludzie zaczną się zwalniać,zabranie urlopów jest motywacją do rozstania się z tą firmą..bo jak zachorujesz to nawet na lekarstwa nie dostaniesz siana.Firma bez przyszłości! trzeba się stamtąd ewakuować.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-17 00:26:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wyzywajcie [usunięte przez moderatora]. Kto komu każe w tej firmie pracować no kto ja się pytam? Napiszę tak .[usunięte przez moderatora] tak powinno być napisane przy wejściu do zakładu. Oni jeszcze szkołę otworzyli języków obcych hahaha źenada. Pozdrawiam [usunięte przez moderatora] niech leci dlaej
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2011-02-17 12:40:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
basiulek - 2011-02-17 12:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , właśnie mam zacząć prace w PHUP oddział w Bydgoszczy jako kasjer-fakturzysta i jestem trochę przerażona opiniami . CZY TO PRAWDA BO WIERZYĆ MI SIĘ NIECHCE.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-17 18:22:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jest spoko. Ludzie tylko żartują. Idź, nic się nie bój. Dasz rade
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-17 22:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
basiulek - 2011-02-17 12:41:58

Witam , właśnie mam zacząć prace w PHUP oddział w Bydgoszczy jako kasjer-fakturzysta i jestem trochę przerażona opiniami . CZY TO PRAWDA BO WIERZYĆ MI SIĘ NIECHCE.

Też myślałam, że nie jest tak strasznie... Wytrzymałam 2 miesiące.
zdjecie uzytkownika
basiulek - 2011-02-18 18:56:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę napiszce coś więcej o tej firmie w Bydgoszcz ,czego mogę się tam spoziewać , jakie są warunki i jaka pęsja i czy wogule opłaca się tam pracować .Jaką mam pewnośc że po 3 m-c będę nadal tam pracować.Jestem przerażoa tymi opisami.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2011-02-18 20:33:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
anonimowy - 2011-02-18 20:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chcesz pracować to pamiętaj,żeby nie godzić się na własną działalność. Bo w razie "wu" to nie masz nic. Wolnego ZERO!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-19 07:32:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to co piszą o Bydgoszczy to prawda,jeden wielki chaos,pensja 1050.00,jednego tygodnia odeszło 5 osób myśle,że nie z powodu dobrobytu
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHUP Andrzej Szeszycki

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PHUP Andrzej Szeszycki?
Zadaj pytanie
alert