Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DO-RADA RADOSŁAW MAZAK

Pracowałeś w firmie DO-RADA RADOSŁAW MAZAK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
OSZUKANA - 2012-06-13 21:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wnosimy uprzejmą prośbę o nagłośnienie sprawy młodych oszukanych przez firmę DO-RADA prowadzona przez Pana Radosława Mazak. Zostaliśmy oszukani, uczciwie pracowaliśmy a kazano nam jeszcze za to zapłacić. Uprzejmie prosimy oto by media ostrzegły Polskę przed podpisaniem umowy o dzieło z tym zakłamanym prawnikiem, który przez swoje kruczki prawne łapie w sidła niewinnych poszukujących pracy ludzi. Którzy w rezultacie muszą zapłacić, ponieważ nie ma, kto powstrzymać tej błędnej machiny.
Z poważaniem niżej podpisani, oszukani:
zdjecie uzytkownika
lala - 2012-06-23 16:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZUKAM POSZKODOWANYCH PRZEZ [usunięte przez moderatora] RADOSŁAWA MAZAKA. JAK GO POKONAĆ ? JEST SZANSA, ALE TYLKO POZWEM ZBIOROWYM. INDYWIDUALNIE NIC SIĘ NIE ZROBI. CZEKAM NA CHĘTNYCH. POZDRAWIAM WSZYSTKICH POSZKODOWANYCH.
zdjecie uzytkownika
mamabasia - 2012-06-24 00:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAJCIE. MAM PROPOZYCJĘ Z TELEWIZJI ZROBIENIA PROGRAMU O TYM [usunięte przez moderatora]. SZUKAM LUDZI PRZEZ NIEGO POSZKODOWANYCH, KTÓRZY TERAZ BĘDĄ MOGLI MU SIĘ ODWDZIĘCZYĆ.
zdjecie uzytkownika
mama - 2012-08-24 23:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osoby które roznosiły ulotki w firmie do-rada i czują się oszukane, niech piszą na adres mamabasia@op.pl.
zdjecie uzytkownika
mama - 2012-08-24 23:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OSZUKANA - 2012-06-13 21:09:39

Wnosimy uprzejmą prośbę o nagłośnienie sprawy młodych oszukanych przez firmę DO-RADA prowadzona przez Pana Radosława Mazak. Zostaliśmy oszukani, uczciwie pracowaliśmy a kazano nam jeszcze za to zapłacić. Uprzejmie prosimy oto by media ostrzegły Polskę przed podpisaniem umowy o dzieło z tym zakłamanym prawnikiem, który przez swoje kruczki prawne łapie w sidła niewinnych poszukujących pracy ludzi. Którzy w rezultacie muszą zapłacić, ponieważ nie ma, kto powstrzymać tej błędnej machiny.

Z poważaniem niżej podpisani, oszukani:

Osoby które roznosiły ulotki w firmie do-rada i czują się oszukane, niech piszą na adres mamabasia@op.pl.
zdjecie uzytkownika
mama - 2012-11-17 01:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO OSZUKANYCH !!!!!!!!!!
Zgłaszajcie swoje sprawy na policje lub do prokuratur. Rozumiem, że można mieć obawy, będąc po raz pierwszy w takiej sytuacji. Ale przecież od pokoleń jesteśmy walecznym narodem, więc pokażmy choć połowę takich „jaj”, jakie mieli nasi przodkowie. Przestańcie bać się małego, zagubionego człowieczka, bo on już dziś żyje w większym stra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niż Wy.
RAZEM wywalczymy sprawiedliwość. Pozdrawiam Barbara.
zdjecie uzytkownika
czytelnik - 2012-12-27 21:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sobie czytam te wasze wpisy o mazaku na wielu forach, i przykro stwierdzic, ale wszedzie mazak wygrywa, a wy tylko nawzajem sie pocieszacie, czyli licho ta wasza walka wyglada. strona mazaka www wskazuje ze co miesiac ma 10 wyrokow, a to okolo 50000 zatem mogliscie jednak robic i cos zarobic, albo dac szanse sobie na wygranie procesu, zamiast rezygnowac z pracy, bo ktos cos napisal o mazaku.... absurdalne myslenie i podpieranie sie mediami, sad tego nie lyknie.
no i mazak musialby klientele obslugiwac i tak zarabiac, ryzykujac dochodem, a wy mu na tacy daliscie zarabiac... bezsens z waszej strony, a teraz myslicie ze w kupie sila? oj to blado to widze, ale z checia popatrze za 3 miesiace co dalej, jaki wynik waszych walk bedzie, na razie oplakany... a sedziowie maja dochdy przedluzone na kolejne lata, za wasze koszta nierobienia. bezmyslnosc i glupota, a le to w koncu wasza kasa, tyle, ze mazak teraz pewnie niezle sie bawi gdzies, w koncu koszta i zyski przelicza...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-17 20:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli firma mimo, że właściciel na razie wybrania się przed oskarżeniami nie zbiera dobrych recenzji. Czyli należy zachować ostrożność przed firmą DO-RADA!
zdjecie uzytkownika
Wincent - 2014-09-26 09:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie może jakieś aktualne informacje na temat Do-rady? Zastanawiam się czy w ciągu minionego roku coś się w firmie zmieniło, bo wyszukiwarka googla pokazuje same strony, które raczej chwały nie przynoszą. Czy oni w ogóle jeszcze funkcjonują na rynku, czy już dawno się zwinęli w wielkich męczarniach?
zdjecie uzytkownika
Piotr - 2016-04-15 23:25:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, co tam jeśli chodzi o pracę nowego, coś się dzieje czy akurat nic ciekawego, bo zastanawiam się czy nie próbować tutaj pracy za jakiś czas, jeśli coś ktoś wie, to niech oczywiscie wszystko mówi mi

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie DO-RADA RADOSŁAW MAZAK!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DO-RADA RADOSŁAW MAZAK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert