brak logo

DO-RADA RADOSŁAW MAZAK

Kraków

Opinie o DO-RADA RADOSŁAW MAZAK

OSZUKANA 2012-06-13 21:09:39
Wnosimy uprzejmą prośbę o nagłośnienie sprawy młodych oszukanych przez firmę DO-RADA prowadzona przez Pana Radosława Mazak. Zostaliśmy oszukani, uczciwie pracowaliśmy a kazano nam jeszcze za to zapłacić. Uprzejmie prosimy oto by media ostrzegły Polskę przed podpisaniem umowy o dzieło z tym zakłamanym prawnikiem, który przez swoje kruczki prawne łapie w sidła niewinnych poszukujących pracy ludzi. Którzy w rezultacie muszą zapłacić, ponieważ nie ma, kto powstrzymać tej błędnej machiny.
Z poważaniem niżej podpisani, oszukani:
lala 2012-06-23 16:59:48
SZUKAM POSZKODOWANYCH PRZEZ [usunięte przez moderatora] RADOSŁAWA MAZAKA. JAK GO POKONAĆ ? JEST SZANSA, ALE TYLKO POZWEM ZBIOROWYM. INDYWIDUALNIE NIC SIĘ NIE ZROBI. CZEKAM NA CHĘTNYCH. POZDRAWIAM WSZYSTKICH POSZKODOWANYCH.
mamabasia 2012-06-24 00:31:50
WITAJCIE. MAM PROPOZYCJĘ Z TELEWIZJI ZROBIENIA PROGRAMU O TYM [usunięte przez moderatora]. SZUKAM LUDZI PRZEZ NIEGO POSZKODOWANYCH, KTÓRZY TERAZ BĘDĄ MOGLI MU SIĘ ODWDZIĘCZYĆ.
mama 2012-08-24 23:14:10
Osoby które roznosiły ulotki w firmie do-rada i czują się oszukane, niech piszą na adres mamabasia@op.pl.
mama 2012-08-24 23:28:34
OSZUKANA - 2012-06-13 21:09:39

Wnosimy uprzejmą prośbę o nagłośnienie sprawy młodych oszukanych przez firmę DO-RADA prowadzona przez Pana Radosława Mazak. Zostaliśmy oszukani, uczciwie pracowaliśmy a kazano nam jeszcze za to zapłacić. Uprzejmie prosimy oto by media ostrzegły Polskę przed podpisaniem umowy o dzieło z tym zakłamanym prawnikiem, który przez swoje kruczki prawne łapie w sidła niewinnych poszukujących pracy ludzi. Którzy w rezultacie muszą zapłacić, ponieważ nie ma, kto powstrzymać tej błędnej machiny.

Z poważaniem niżej podpisani, oszukani:

Osoby które roznosiły ulotki w firmie do-rada i czują się oszukane, niech piszą na adres mamabasia@op.pl.
mama 2012-11-17 01:38:53
DO OSZUKANYCH !!!!!!!!!!
Zgłaszajcie swoje sprawy na policje lub do prokuratur. Rozumiem, że można mieć obawy, będąc po raz pierwszy w takiej sytuacji. Ale przecież od pokoleń jesteśmy walecznym narodem, więc pokażmy choć połowę takich „jaj”, jakie mieli nasi przodkowie. Przestańcie bać się małego, zagubionego człowieczka, bo on już dziś żyje w większym stra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niż Wy.
RAZEM wywalczymy sprawiedliwość. Pozdrawiam Barbara.
czytelnik 2012-12-27 21:25:24
tak sobie czytam te wasze wpisy o mazaku na wielu forach, i przykro stwierdzic, ale wszedzie mazak wygrywa, a wy tylko nawzajem sie pocieszacie, czyli licho ta wasza walka wyglada. strona mazaka www wskazuje ze co miesiac ma 10 wyrokow, a to okolo 50000 zatem mogliscie jednak robic i cos zarobic, albo dac szanse sobie na wygranie procesu, zamiast rezygnowac z pracy, bo ktos cos napisal o mazaku.... absurdalne myslenie i podpieranie sie mediami, sad tego nie lyknie.
no i mazak musialby klientele obslugiwac i tak zarabiac, ryzykujac dochodem, a wy mu na tacy daliscie zarabiac... bezsens z waszej strony, a teraz myslicie ze w kupie sila? oj to blado to widze, ale z checia popatrze za 3 miesiace co dalej, jaki wynik waszych walk bedzie, na razie oplakany... a sedziowie maja dochdy przedluzone na kolejne lata, za wasze koszta nierobienia. bezmyslnosc i glupota, a le to w koncu wasza kasa, tyle, ze mazak teraz pewnie niezle sie bawi gdzies, w koncu koszta i zyski przelicza...
anonim 2013-06-17 20:47:33
Czyli firma mimo, że właściciel na razie wybrania się przed oskarżeniami nie zbiera dobrych recenzji. Czyli należy zachować ostrożność przed firmą DO-RADA!
Wincent 2014-09-26 09:56:23
Macie może jakieś aktualne informacje na temat Do-rady? Zastanawiam się czy w ciągu minionego roku coś się w firmie zmieniło, bo wyszukiwarka googla pokazuje same strony, które raczej chwały nie przynoszą. Czy oni w ogóle jeszcze funkcjonują na rynku, czy już dawno się zwinęli w wielkich męczarniach?
Piotr 2016-04-15 23:25:22
Hej, co tam jeśli chodzi o pracę nowego, coś się dzieje czy akurat nic ciekawego, bo zastanawiam się czy nie próbować tutaj pracy za jakiś czas, jeśli coś ktoś wie, to niech oczywiscie wszystko mówi mi
Młot 2016-05-17 14:46:04
No i co @Piotr spróbowałeś, przyjęli Cię, coś się zmienia na lepsze tutaj, jak jest powiedz mi proszę, bo nie ogarniam tego co się dzieje w ciągu ostatnich miesięcy odkąd odszedłem już stąd na dobre??
Zostaw swoją opinię o DO-RADA RADOSŁAW MAZAK - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DO-RADA RADOSŁAW MAZAK