Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o DO-RADA RADOSŁAW MAZAK

Pracowałeś w firmie DO-RADA RADOSŁAW MAZAK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
OSZUKANA - 2012-06-13 21:09:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wnosimy uprzejmą prośbę o nagłośnienie sprawy młodych oszukanych przez firmę DO-RADA prowadzona przez Pana Radosława Mazak. Zostaliśmy oszukani, uczciwie pracowaliśmy a kazano nam jeszcze za to zapłacić. Uprzejmie prosimy oto by media ostrzegły Polskę przed podpisaniem umowy o dzieło z tym zakłamanym prawnikiem, który przez swoje kruczki prawne łapie w sidła niewinnych poszukujących pracy ludzi. Którzy w rezultacie muszą zapłacić, ponieważ nie ma, kto powstrzymać tej błędnej machiny.
Z poważaniem niżej podpisani, oszukani:
zdjecie uzytkownika
lala - 2012-06-23 16:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZUKAM POSZKODOWANYCH PRZEZ [usunięte przez moderatora] RADOSŁAWA MAZAKA. JAK GO POKONAĆ ? JEST SZANSA, ALE TYLKO POZWEM ZBIOROWYM. INDYWIDUALNIE NIC SIĘ NIE ZROBI. CZEKAM NA CHĘTNYCH. POZDRAWIAM WSZYSTKICH POSZKODOWANYCH.
zdjecie uzytkownika
mamabasia - 2012-06-24 00:31:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAJCIE. MAM PROPOZYCJĘ Z TELEWIZJI ZROBIENIA PROGRAMU O TYM [usunięte przez moderatora]. SZUKAM LUDZI PRZEZ NIEGO POSZKODOWANYCH, KTÓRZY TERAZ BĘDĄ MOGLI MU SIĘ ODWDZIĘCZYĆ.
zdjecie uzytkownika
mama - 2012-08-24 23:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osoby które roznosiły ulotki w firmie do-rada i czują się oszukane, niech piszą na adres mamabasia@op.pl.
zdjecie uzytkownika
mama - 2012-08-24 23:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
OSZUKANA - 2012-06-13 21:09:39

Wnosimy uprzejmą prośbę o nagłośnienie sprawy młodych oszukanych przez firmę DO-RADA prowadzona przez Pana Radosława Mazak. Zostaliśmy oszukani, uczciwie pracowaliśmy a kazano nam jeszcze za to zapłacić. Uprzejmie prosimy oto by media ostrzegły Polskę przed podpisaniem umowy o dzieło z tym zakłamanym prawnikiem, który przez swoje kruczki prawne łapie w sidła niewinnych poszukujących pracy ludzi. Którzy w rezultacie muszą zapłacić, ponieważ nie ma, kto powstrzymać tej błędnej machiny.

Z poważaniem niżej podpisani, oszukani:

Osoby które roznosiły ulotki w firmie do-rada i czują się oszukane, niech piszą na adres mamabasia@op.pl.
zdjecie uzytkownika
mama - 2012-11-17 01:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DO OSZUKANYCH !!!!!!!!!!
Zgłaszajcie swoje sprawy na policje lub do prokuratur. Rozumiem, że można mieć obawy, będąc po raz pierwszy w takiej sytuacji. Ale przecież od pokoleń jesteśmy walecznym narodem, więc pokażmy choć połowę takich „jaj”, jakie mieli nasi przodkowie. Przestańcie bać się małego, zagubionego człowieczka, bo on już dziś żyje w większym stra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niż Wy.
RAZEM wywalczymy sprawiedliwość. Pozdrawiam Barbara.
zdjecie uzytkownika
czytelnik - 2012-12-27 21:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak sobie czytam te wasze wpisy o mazaku na wielu forach, i przykro stwierdzic, ale wszedzie mazak wygrywa, a wy tylko nawzajem sie pocieszacie, czyli licho ta wasza walka wyglada. strona mazaka www wskazuje ze co miesiac ma 10 wyrokow, a to okolo 50000 zatem mogliscie jednak robic i cos zarobic, albo dac szanse sobie na wygranie procesu, zamiast rezygnowac z pracy, bo ktos cos napisal o mazaku.... absurdalne myslenie i podpieranie sie mediami, sad tego nie lyknie.
no i mazak musialby klientele obslugiwac i tak zarabiac, ryzykujac dochodem, a wy mu na tacy daliscie zarabiac... bezsens z waszej strony, a teraz myslicie ze w kupie sila? oj to blado to widze, ale z checia popatrze za 3 miesiace co dalej, jaki wynik waszych walk bedzie, na razie oplakany... a sedziowie maja dochdy przedluzone na kolejne lata, za wasze koszta nierobienia. bezmyslnosc i glupota, a le to w koncu wasza kasa, tyle, ze mazak teraz pewnie niezle sie bawi gdzies, w koncu koszta i zyski przelicza...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-17 20:47:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli firma mimo, że właściciel na razie wybrania się przed oskarżeniami nie zbiera dobrych recenzji. Czyli należy zachować ostrożność przed firmą DO-RADA!
zdjecie uzytkownika
Wincent - 2014-09-26 09:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie może jakieś aktualne informacje na temat Do-rady? Zastanawiam się czy w ciągu minionego roku coś się w firmie zmieniło, bo wyszukiwarka googla pokazuje same strony, które raczej chwały nie przynoszą. Czy oni w ogóle jeszcze funkcjonują na rynku, czy już dawno się zwinęli w wielkich męczarniach?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie DO-RADA RADOSŁAW MAZAK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy DO-RADA RADOSŁAW MAZAK?
Zadaj pytanie