Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Kongsberg Automotive

zdjecie uzytkownika
choroba zawodowa - 2015-05-29 11:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiany robią wyścigi między sobą . Przychodzi się do pracy i słyszy się tekst że tamci zrobili więcej więc i wy musicie więcej . Jest się w szoku ile oni z wywieszonym jęzorem zrobili i na koniec pracy tym swoim złośliwym spojrzeniem na was z szelmowskim uśmieszkiem kierują się. Chcesz pracować to zasuwaj w pocie czoła tak jak inni sobie wyznaczyli poprzeczkę. A potem przychodzą schorowani do pracy i tyrają aby tobie było gorzej. Chorzy ludzie. Jak zobaczycie pierwszą pensję to od razu zrezygnujecie z tych ochłapów. Naprawdę tylko dla wytrwałych lub mających dwa kroki do pracy bo osoby dojeżdżające pociągami spóźniały się. Wiadomo PKP i stare pociągi które powinny trafić na złom. Nowi mają pracować tak szybk jak starzy pracownicy więc są poganiani i krzykami dopingowani. Wymiana nowych pracowników trwa 2 tygodnie
zdjecie uzytkownika
pracownik (ca) - 2015-06-11 20:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej :ooo: zwolnij się jak Ci nie pasuje bo ja niedługo to zrobię i pewnie nie tylko ja bo troszkę przesadzają kamer tyle dołożyli jak byśmy kradli nie wiadomo co i ile albo żebyśmy całe 8 godzin siedzieli na tyłkach i nic nie robili...niech jeszcze w szatniach nam założą i gapią się bo pewnie by chcieli.A ci którzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liżą zostaną sami i będ [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sami!!!
zdjecie uzytkownika
ooo - 2015-06-11 20:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne. Oni walą nas w łeb jawnie, a my potrafimy tylko opluwać się anonimowo.Żegnam was i bawcie się dobrze, może dostaniecie za to jakiś dyplom albo 42 grosze podwyżki zamiast 40.
zdjecie uzytkownika
kodeks pracy - 2015-06-13 16:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Art. 113. Jakakolwiek dyskryminacja w zatrudnieniu, bezpośrednia lub pośrednia, w szczególności ze względu na płeć, wiek, niepełnosprawność, rasę, religię, narodowość, przekonania polityczne, przynależność związkową, pochodzenie etniczne, wyznanie, orientację seksualną, a także ze względu na zatrudnienie na czas określony lub nieokreślony albo w pełnym lub w niepełnym wymiarze czasu pracy – jest niedopuszczalna.
zdjecie uzytkownika
new work - 2015-06-16 09:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodze sie z tym w całkowicie
zdjecie uzytkownika
joł - 2015-06-17 14:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kamery kamery i jeszcze raz kamery!!! Big Brother
zdjecie uzytkownika
ka - 2015-06-18 14:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joł - 2015-06-17 14:43:16]:
niedługo to nit nie bedzie tam pracował
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-06-18 18:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem, że nie raz ludzie pracują w tej firmie po kilka lat nawet, oczywiście są tez tacy, którzy idą tylko na staz czy praktyki i odchodza, ale dobrych pracowników to się tam ceni, zobacz poprzednie opinie @ka i wszystko bedzie jasne. Dla zaintersowanych jest praca jako praktykant w dziale hr i jako automatyk.
zdjecie uzytkownika
Olek - 2015-06-21 09:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mógłby mi ktos napisac na jaki adres i meil mozna wysyłac propozycje na wnioski racjonalizatorskie w KA?
zdjecie uzytkownika
ol - 2015-06-28 18:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co było wtych postach?
zdjecie uzytkownika
Seat Support - 2015-07-04 00:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To przyjmą Ukrainę i tak będą robić taniej
zdjecie uzytkownika
zmiana c - 2015-07-07 11:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam . słyszeliście kto będzie nowym liderem na aircellach na zmianie c. normalnie śmiech na sali . czy pani kierownik nie ma innych ludzi bardziej odpowiedzialnych i kompetentnych na to stanowisko . po prostu masakra. ale tak tojuż tutaj jest.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2015-07-07 11:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kto bedzie???????
zdjecie uzytkownika
io - 2015-07-07 16:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie kto ma byc?
zdjecie uzytkownika
dysza - 2015-07-07 16:54:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto by nie był i tak nic sie nie zmieni w tym kołchozie:/
zdjecie uzytkownika
Zniechęcony - 2015-07-07 22:52:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do liderów to już drugi raz taka sytuacją, że ktoś za plecami jest przepychany o ile to w ogóle prawda. Bądź co bądź podobno do tych osób co się zgłosiły do rekrutacji nikt się jeszcze nie odzywał.
zdjecie uzytkownika
zmiana c - 2015-07-08 01:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dokładnie tez coś takiego obiło mi się o uszy so pisze znichecony. pani ania ze zmiany c.z l405. ale ja jej długiej kariery nie wróże.
zdjecie uzytkownika
Przepowiednia - 2015-07-13 21:34:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dziękujemy Ci wróżko ze zm c z L 405 J..... za przepowiednie hahahahahahah
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-07-13 21:52:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam pracowałam w tej firmie około 9 miesięcy i muszę powiedzieć ze była to 1 z najgorszych prac w moim życiu ogólnie rzecz ujmując w zeszytym roku były talony dla pracowników agencyjnych w wysokości 200 zl w tym 100 bo ? i tu należny zadać sobie pytanie po pierwsze pracownik agencyjny wykonuje taka sama prace jak pracownik ka szans na umowę raczej nie ma praca ciężka niewdzieczna ludzie wredni obgaduja sprzedaja szepcza tylko nie zajmuja sie swoimi sprawami tylko zyja cudzym zyciem nie polecam nikomu szajs chlam zenada liderzy no coz pozal sie boze licza ylko na swoja premie nie licza sie z podwladnymi praca ciezka stac 8 h w temperaturze +30 w ciuchach calorocznych za 12 h brutto koszmar zero litosci za to 100% wykorzystania doslownie niewolnictwo
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-19 02:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
razy - 2015-07-19 02:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystko dla mnie w tej firmie jest enigmatyczne. Już teraz zastanawiam się nad ofertą jaką wyrzucili na praktykanta w dziale operacyjnym - na portalu pracuj około 1,5 tygodnia temu. Ciekawostka dlaczego nie wolą zatrudniać osoby na etat do pracy tylko poszukują praktykantów - czyżby potężne cięcia w firmie?
zdjecie uzytkownika
praktyk - 2015-07-24 13:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [razy - 2015-07-19 02:53:11]:
oni zawsze poszukiwali praktykantów :) Oczywiście że każda firma chce jak najtaniej zatrudnić pracownika :) Jak nie masz pracy to startuj tam :) Dobra firma do CV
zdjecie uzytkownika
TĘPY NOWY czyli Artur - 2015-07-28 21:43:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No cóż właśnie dzisiaj musiałem podjąć decyzje o odejściu z tej spółki.
Do końca tygodnia dostałem urlop.
Umowa kończy się 31 07.
Co ciekawe w ostatnim czasie sytuacja na wydziale zaczęła się poprawiać
i było całkiem, całkiem.
Niestety moja decyzja jest związana ze spiskiem Piekarskiej (tak to ta z sld)przeciwko mnie jaki prowadzi już od 2000roku.
Niestety wszystko wskazuje na to, że będę musiał uciekać z tego kraju
i szukać schronienia na terenie Unii Europejskiej ewentualnie w innym normalnym kraju.
Pozdrawiam dziewczyny z APT Randstad, a szczególnie panią Paulinę, oraz trenerki.
zdjecie uzytkownika
uuuuuuuuuu - 2015-08-04 10:35:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego niema dodtkowej przerwy na 2 zmianie?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-18 11:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Wacek - 2015-08-18 11:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego wspolczujesz? Pracowales tam? ? Ja zaaplikowalem na to stanowisko http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=45®ion=Pruszk%C3%B3w&oferta_opinie=pracuj.pl4075789 miałem już jeden telefon i zostalem zaproszony na rozmowe. Moze ktoś doradzi czego sie spodziewać na kwalifikacyjnej rozmowie
zdjecie uzytkownika
rozbawiona - 2015-08-21 15:02:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zmiana c - 2015-07-07 11:07:00]:
fakt cyrk albo pomyłka ;)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kongsberg Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kongsberg Automotive?
Zadaj pytanie
alert