Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kongsberg Automotive

Pracowałeś w firmie Kongsberg Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Warszawiak - 2014-09-02 09:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Koko euro spoko -pytasz dlaczego nie odchodzą? ,bo tam pracują ludzie z całej polski i nie tylko,i to wiekszość to ze wsi ,to gdzie tacy ludzie u siebie z najdą pracę tylko na polu i też nie wiem, im w twarz będziesz pluł to będą się śmiać i udawać że nic się nie stało ,taki zakład dla nich i wypłata 1400 to ameryka, a teraz jeszcze większość to wielcy kibice Legii gdzie nawet nie wiedzą gdzie stadion Legii leży już nie wspomne o Pałacu Kultury ,warszawiacy a słoma z butów wystaje ,i dlatego tam w Kongsbergu nigdy nie będzie lepiej ,i się założe że gdyby przykładowo jeszcze obciąć im z tych 1400 zł 500 zł to buraki dalej by robili i oczywiście nażekali ,nie wymagaj cudów ,rodowodu nie zmienisz nawet jak zaczniesz na Legie jeździć,trzeba znać swoje miejsce w szeregu.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
H - 2014-09-03 10:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Warszawiak - 2014-09-02 09:43:01]:
A ty warszawiaku buraku po co pracujesz w kongsbergu?Dla przyjemnosci? tez zarabiasz 1400 zł . Jestes pewnie głąbem bez wykształcenia wiec taki kongsberg to dla ciebie raj dla ziemi . A co doLegii to patalachy z ulicy udajacy wielkich piłkarzy . wypowiadaj sie na swój temat kretynie
zdjecie uzytkownika
Pruszkowianka - 2014-09-24 15:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha - 2014-08-06 07:44:18]:
Właśnie prowadzona jest rekrutacja przez firmę ranstand
zdjecie uzytkownika
brodniczanin - 2014-09-25 15:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z Was może coś napisać o panu Macieju H.?Był u Was podobno kierownikiem od sierpień 2013 – wrzesień 2014
zdjecie uzytkownika
ha - 2014-09-28 14:33:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brodniczanin - 2014-09-25 15:51:08]:
Czyzby znzlazł nowa prace? a gdzie?
zdjecie uzytkownika
Benek - 2014-09-28 15:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ha - 2014-09-28 14:33:05]:
Vorwerk autotec Brodnica, a jak bylo u was
zdjecie uzytkownika
d - 2014-09-29 17:06:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Benek - 2014-09-28 15:12:20]:
a na jakim stanowisku?
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-09-29 18:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierownik produkcji.
zdjecie uzytkownika
opaaaa - 2014-10-01 16:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to współczuje
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-10-01 17:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [opaaaa - 2014-10-01 16:22:12]:
Możesz to bardziej rozwinąć ?
zdjecie uzytkownika
moro - 2014-10-02 07:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas wyleciał za mobbing :) Miłego dnia.
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-10-02 13:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy pracuje tu Andrzej B i na jakim stanowisku
zdjecie uzytkownika
H - 2014-10-02 17:12:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2014-10-01 17:00:25]:
na pierwszy rzut oka bardzo miły kulturalny gośc a tak naprawde cwany lis. Normy w góre pampersy na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jazda, niech bydło robi
zdjecie uzytkownika
lolek - 2014-10-02 18:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niech ktoś z piszących tutaj, odezwie się na vorwerk-brodnica@wp.pl
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-10-03 17:42:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
olek - robii ale nie wiem czy o tego ci chodzi
zdjecie uzytkownika
pracownik (ca) - 2014-10-08 18:11:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wiecie co aż żal czytać te głupoty co tu wypisujecie że wieśniaki ze wsi pracują żę bydło a Ty kim jesteś? jeszcze gorszym wieśniakiem co takie bzdury wypisuje. Ja tam pracuję i wcale nie zarabiam 1400zł tylko prawie 2000 zł wiec nie jest chyba tak źle praca jak praca trzeba pracować sory ale jak się przychodzi do pracy opierdzielać i plotki robić to nikt nie da wam 2000 zł.Po prostu jak wam nie pasuje to się zwolnijcie a nie narzekacie albo obrażacie ludzi.Pozdrawiam Cię Warszawiaku...i ogarnij sie z tymi słówkami
zdjecie uzytkownika
Q7 - 2014-10-09 22:03:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
2 tyś.zarabiasz ? dobreeee ,to albo pracujesz prawie 10 lat ,albo robisz dobrze popiołkowi.....
zdjecie uzytkownika
pracownik (ca) - 2014-10-09 22:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Debilu Ty pracuje nie całe dwa lata Popiołek nie jest moim kierownikiem może Ty mu robisz dobrze...nie wnikam.. a jak Ty zarabiasz 1400 zł to widać że się opierdalasz i siejesz plotki jak większość tu :) a nie pracujesz... dzisiaj odebrałam pensję i nie 1400 tylko ponad 2000 więc jak nie wiesz ile mozna zarobić to się nie wypowiadaj bo to zenada
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-10-15 22:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik (ca) - 2014-10-09 22:26:23]:
ponad 2tysie :-),ile sobotek zaliczonych??
zdjecie uzytkownika
pracownik ( ca) - 2014-10-17 19:55:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ani jedna sobota
zdjecie uzytkownika
pracownik (ca) - 2014-10-18 17:12:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i dodam jeszcze że ja w soboty nie nawidzę chodzić tylko jak muszę odrobić za jakiś dzień a tak to nadgodziny to nie dla mnie :)
zdjecie uzytkownika
:( - 2014-10-25 14:57:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i znowu przestoje :(
Z czego tu żyć
zdjecie uzytkownika
student - 2014-10-25 16:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik (ca) - 2014-10-18 17:12:38]:
No jak widać da się zarobić w Kongsberg Automotive. Jak ktoś marudzi to się niczego nie dorobi. A może ktoś mi powiedzieć czy zatrudniają świeżaków po studiach ? Szukam stażu z przyuczeniem po WIPie (Inżynieria produkcji). Firma nadaje się na pierwszą pracę? Czy inwestują w rozwój pracowników wysyłając na szkolenia?
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-10-25 21:18:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-10-03 17:42:33]:
chodzi mi o tego co tam jest w zniczu prezesem,czy działaczem,co pare lat temu kład widlaki z towarem na boku.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2014-10-30 01:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik (ca) - 2014-10-18 17:12:38]:
Hmmm...dwa lata pracujesz,to ile masz za godz?zeby wziaźc ponad 2tys musisz miec z 15pln.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kongsberg Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x