Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kongsberg Automotive

Pracowałeś w firmie Kongsberg Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ag - 2015-03-09 08:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asiaa - 2015-03-08 22:45:45]:
a kto jest twoim przełozonym?
zdjecie uzytkownika
kinga - 2015-03-09 13:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A zna ktos Dorote. Ma dlugie czarne wlosy. Mirszkala na ul. Andrzeja w pruszkowie a pochodzi z zdunskiej woli
zdjecie uzytkownika
omin - 2015-03-17 17:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja słyszałem wiele o Kongsbergu Automotive w Pruszkowie i sam nie wiem, czy spróbowac poszukać tutaj pracy. Możecie mi napisać jak tu jest jeśli chodzi o takie rzeczy jak dodatkowe kursy, certyfikaty? Interesuje mnie stanowisko inżynierskie. Podobno działa u Was jakas nauka języków obcych, jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
pracownik (ca) - 2015-03-17 19:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
heh a co takiego słyszałeś? bo chyba nic dobrego...dodatkowe kursy szkolenia??? szalony jesteś chyba, nauka języków? chyba między sobą, plociuchy i jeszcze raz plociuchy dobrze nie zobaczą a tyle dopowiedzą że szok,ale takimi to nie trzeba sie przejmować tylko olać.A praca wygląda tak praca praca praca i norma którą podnoszą cały czas...dzwonki jak w szkole ale cóż trzeba pracować bo niestety nie ma pracy.Bony na święta to juz szczyt beszczelności trzeba wypełniać o dochodach co ma piernik do wiatraka niech dadzą wszystkim jednakowo i nie będzie problemu to jak druga połówka zarabia dużo to co oznacza to zę mam nie dostać lub dostać mało?porażka normalnie wstyd!!! jednym słowem daj sobie spokój...a dodam jeszcze że pracownicy agencyjni nic nie dostaną a to niby czemu przecież są takimi samymi pracownikami wiec powinni mieć takie same prawa jak my!!!
zdjecie uzytkownika
ka - 2015-03-29 12:07:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie moze cos na temat kasy na swieta? kiedy bedzie i ile bedzie?
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-03-29 14:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
0-1000 - 450 zl
1001-2000 - 400 zl
2001-3000 - 350 zl
3001-4000 - 250 zl
4001-5000 - 150 zl
Pow 5001 - 50 zl
zdjecie uzytkownika
ka - 2015-03-29 15:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin - 2015-03-29 14:42:47]:
dzieki za info
zdjecie uzytkownika
aaaaaaa - 2015-03-29 23:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ki - 2015-02-22 16:36:51]:
czy mowa o szmacie latosinskiej. donosicielce z paskudnym ryjem, wielka dupa i do tego puszczalska. mało tego to złodziej i cham.
zdjecie uzytkownika
ki - 2015-03-30 05:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie to mowa o Ani K. liderce mrd, toyoty
zdjecie uzytkownika
N - 2015-03-30 08:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin - 2015-03-29 14:42:47]:
A WIECIE MOZE KIEDY BEDA PRZELWAC PIENIDZE ?
zdjecie uzytkownika
zjem cie - 2015-04-01 19:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czego wy chcecie od liderki karolak??? znów wam coś zrobiła?? nie macie co innego do roboty?
zdjecie uzytkownika
szukam - 2015-04-01 21:45:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy ma ktos kopie wpisow na forum z przed 30mar2013.
Kilkadzesiat stron "cennych" info wykasowano na wniosek ....
Chodzi mi o wpisy o liderki pani j.z.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-04-02 15:18:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzieliście,że gdy bierzemy urlop,to ucinają Nam premie? Coraz gorzej się dzieje..
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-04-02 21:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro ucinaja premie za to ze cie ileś dni nie było bo nie zapracowales przez te dni nieobecności na tą część premi to tak samo powinno być z l4. Jak jesteś na zwolnieniu 3 czy 5 dni jednak przez te 15 pracowałeś na nią i tez się należy ta część
zdjecie uzytkownika
... - 2015-04-02 21:55:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro za brak obecności zabierają to powinni za obecność dawać. Niezależnie czy to opieka, wypoczynkowy, zetka czy chorobowe!
zdjecie uzytkownika
jou - 2015-04-03 14:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szukam - 2015-04-01 21:45:07]:
a na co ci te wpisy?
zdjecie uzytkownika
mar - 2015-04-03 14:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz tylko patrzą na to,co zrobić,żeby nie dać Ci tej marnej premii.W konću trzeba gdzieś znaleźć oszczędności.
zdjecie uzytkownika
szukam - 2015-04-03 14:41:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jou - 2015-04-03 14:06:08]:
Potrzebuję i już. Jeśli masz to spakuj i wrzuć na jakiś upload.
a propos
nie odpowiada się pytaniem na pytaniem bo świadczy to o ... (odsyłam do sieci)
zdjecie uzytkownika
berg - 2015-04-07 19:55:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że i Marzence udało się wrócić do pracy. Przeczekała najgorsze i teraz grzeje tyłek. Cwaniara.
zdjecie uzytkownika
oj - 2015-04-08 17:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [berg - 2015-04-07 19:55:35]:
o jakiej Marzence mowa?
zdjecie uzytkownika
Ali - 2015-04-09 09:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiedzcie jakie są zarobki proszę. Jaki jest grafik pracy? Z góry dziękuję za informację
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-04-17 00:56:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może zamiast obgadywać lepiej powrócić do tematu. Te premie to dotyczą jakiego działu, bo jednak Kongsberg Automotive to dość spora korporacja. Chyba nie zabiorą nagle wszystkim premii.
zdjecie uzytkownika
ol - 2015-04-18 13:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ali - 2015-04-09 09:01:35]:
Grafik to system trzyzmianowy 1 zm. od 6-14 2 zm. 14-22 3 zm. 22-6
stawka to 12 zł bruuto plus dodatek za nocki i premia jakosciowa i produkcyjna w wysokosci 300 zł .
zdjecie uzytkownika
mobbingowanie nowych - 2015-04-19 09:29:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ol - 2015-04-18 13:12:39]:
Nowi podobno nie dostają premii przez pierwsze 3 miesiące. Starzy robole popędzają żeby wyrobić normę i po 2 tygodniach nowi odchodzą bo tamci na nich krzyczą że źle robią lub za wolno :) Mobbing pełną gębą :) Nowi nie dostają butów , narzędzi do pracy ani kluczyka do automatu z napojami :) Sami muszą wszystko mieć. Jedyny plus że dają ubranie i noski na buty wtedy wygląda się śmiesznie jak myszka miki :) Wcale nie dziwię się że dowożą autokarami pracowników bo nikt z miasta tam nie chce pracować wolą w Warszawie za mniejsze pieniądze ale mieć spokój :) Na wariackich papierach tam wszystko działa :)
zdjecie uzytkownika
as - 2015-04-19 11:55:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli nowa osoba nie sprawdzi sie na danym dziale to jest od razu zwalniana bez mozliwosci zamiany działu. tak to funkcjonuje. Albo na zasadzie ciebie lubie ciebie nie. z pdwyzkami tez cyrk.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kongsberg Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kongsberg Automotive?
Zadaj pytanie