Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kongsberg Automotive

Pracowałeś w firmie Kongsberg Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
staszek - 2015-01-16 23:35:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty nawet pisać poprawnie nie umiesz a co dopiero dojść do kogoś po ip.
zdjecie uzytkownika
sylwia kotarska - 2015-01-17 10:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha ha ha
zdjecie uzytkownika
szakal - 2015-01-18 14:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tej firmie jest wielki baagan . Nic nie jest dopilnowane, koazdy wszytsko olewa poczawszy od technologa, jakosciowca a jak juz cos sie dzieje jaks reklamacja to obrywa zawsze szary pracownik produkcji. Lider nie potrafi dopilnowac jednego działu a co dopiero z kilka. Po za tym nic nie robi tylko biega z działu na dział wyrzywajac sie na ludziach za swoje niepowodzenia i swoje lenistwo. Jakosciowca i techologa nie widac na działch w ogóle kiedy sa potrzebni ale jak reklamacja to piewsi potrafia przyjsc o 6 rano i z pytaniem jak to mozliwe ze operator przepiscił taka czesc. No przepuscił a co miał zrobic jak jest nie przeszkolony, ma norme z kosmosu, lider biega z konta w kont z telefonem udajac ze cos robi a prawda jest taka ze nic nie robi a połowa z nich niema pojecia o dziale na którym sa liderem wiec o czym tu mowa.
zdjecie uzytkownika
ka - 2015-01-18 15:43:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie moze cos na temat tegorocznych podwyzek?
zdjecie uzytkownika
tic tac - 2015-01-18 17:02:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
normy w góre pensje w dół
zdjecie uzytkownika
ko - 2015-01-19 06:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dobrze - 2015-01-12 18:39:32]:
sniegowa to chyba nie zamierza juz wrócic do pracy
zdjecie uzytkownika
koń rafał - 2015-01-19 16:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mimo waszych negatywnych komentarzy odnośnie Kongsberg Automotive nadaj jestem zainteresowany bardzo podjęciem u nich pracy. na mieście jednak mają dobrą opinię jak się ludzi op nich pytam. w takim razie proszę napiszcie na jakie stanowiska są u nich obecnie prowadzone rekrutacje i czy dają karty multisport?
zdjecie uzytkownika
B12 - 2015-01-19 20:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są przyjęcia na taśmę,norma i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sz,a karta multi sportu po 8 godzinach pracy nie będzie Ci potrzebna, powodzenia, hahahihi.
zdjecie uzytkownika
ogarnięty - 2015-01-20 19:58:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [szakal - 2015-01-18 14:41:26]:
w firmie obowiazuje drabinka opieprzania, czyli dyr. generalny do operacyjnego, ten do produkcji, ten następnie do kierowników, a ci do liderów, którzy opieprzają szeregowych pracowników. Nie jest to nic niezwykłego, każdy zbiera opieprz, tylko jak znakomita większość z was zakłada, że tylko ich się opieprza. Co do technologów, to nie wiem skąd wziął się mit, że jak coś nie działa to wina technologa?? Od narzędzi i maszyn to jest służba UR (utrzymanie ruchu), a technolog jest od tego, aby ten proces sprawnie się odbywał (poprzez różnego rodzaju optymalizację stanowisk itp). Niestety często słyszę, że "tester mi stoi już 30 minut a technologa jeszcze nie było" (od razu chcę zaznaczyć, że nie jestem technologiem). I nie piszcie, że przez awarię nie macię produktywności i, że to wam przeszkadza w osiągnieciu normy, bo każda awaria jest zgłasza do systemu, a jej czasy są odpisywane (przynajmniej powinna być zgłaszana, jeśli nie jest to jest to niezgodne z procedurą). Co do jakości, to jeśli ewidentnie jest to wina operatora, to dlaczego niby ma on nie ponieść konsekwencji?? (nie mówie o osobach "świeżych"). Ostatnio jest masa reklamacji, wiele sztuk odpada też na naszej wewnętrznej kontroli (contaiment) i to nie z powodu jakości komponentów czy procesu. Ogarnijcie się, zajmicie swoją pracą a nie obrabianiem czyjej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a może kiedyś do czegoś dojdziecie.
zdjecie uzytkownika
KA pracownik - 2015-01-21 17:40:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ogarnięty - 2015-01-20 19:58:01]:
po tresci widac ze pisze to nie ogarniety technolog albo jakosciowiec
zdjecie uzytkownika
jhgyguygu - 2015-01-21 18:38:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KA pracownik - 2015-01-21 17:40:38]:
po treści widać,że jesteś zakompleksionym pracownikiem, który mądry to jest przez net, ale przed liderem, albo kierownikiem to się trzęsie i włazi w ......
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-21 20:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po treści "ogarniętego" stwierdzam, że to lider, który od kierownika dostaje opieprz za (jak to nazwał) to, że jego pracownicy nie wyrabiają normy i za masę reklamacji :) a może byś tak, też ludziom pomógł w osiągnięciu tej normy? ha? jesteście przecież wliczeni do niej!
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-01-27 13:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak to jest,ze jeden lider zostaje zdjęty za reklamację a drugi lider ma aż 4 reklamację w jednym miesiącu i dalej pełni obowiązki.Karolak BRAWO jesteś najlepsza haha
zdjecie uzytkownika
helmas - 2015-01-27 17:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ci liderzy to wogule majoą wpojonom nadgorliwosić SRACZKE Z PRODUKTYWNOSICIOM PRZEZ 24 GODZINY NIE MA JAK WSILISK W PUPE PO PALUSZKU DLA ELITY POWODZENIA ŻYCZE
zdjecie uzytkownika
pracownik (ca) - 2015-01-27 19:46:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej helmas skończyłeś jakąś szkołę? bo błędy robisz gorzej niż moje dziecko które ma dopiero 5 lat
zdjecie uzytkownika
helmas - 2015-01-27 21:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
STUDJA ZA JAJKA JAK TY CO SIE NIE CHWALIŁEś W PRACY JESZCZE
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-01-27 21:32:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie jaka tu jest sprawiedliwoś. dobrego lidera zdjeli co zna sie na tej robocie jak mało kto to teraz dadza jakiegos co wogóle nie ma pojecia na czy na tym dziale praca polega. ale jak ktoś ma wzgledy wyżej to tak już jest niestety.
zdjecie uzytkownika
lasencja - 2015-01-27 23:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kogo znowu zdjęli?
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-01-27 23:59:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pauline z AIRCELL jednego z najlepszych liderów tam.
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-28 02:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [elo - 2015-01-27 13:48:02]:
sory..w czym ta laska jest najlepsza bo nie kumam??????????????
zdjecie uzytkownika
hi - 2015-01-28 07:49:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2015-01-28 02:51:57]:
Najlepsza była w tym ze nic nie robiła tylko stała i plotkowała na linii. ale była zajebista bo ludzie sie opierdalali
zdjecie uzytkownika
dingo - 2015-01-28 10:04:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [helmas - 2015-01-27 17:28:58]:
a co co za liderzy. Za Sylwie jest liderka która nie potrafi awarii w komputer wpisac,papierów poprawienie wypisac. nie ma pojecia o niektórych maszynach. I Taka osoba została liderem. Zastanawia mnie fakt jakimi kryeriami kierowł sie dyrektor badz kiewronik w wyborze tej pani. a pozniej wszyscy sie dziwia ze jest duzo reklamacji jak lider nie potrAFI OGRANAC DZIAŁU
zdjecie uzytkownika
ka - 2015-01-28 10:27:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
weźcie sie do pracy a nie forum wam w glowe
zdjecie uzytkownika
lasencja - 2015-01-28 11:31:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale reklamacje nie zależą niestety od poprawnego wpisania w komputer czy tez wypisania papierów a co do kryteriów wyboru lidera...taka firma tacy kierownicy to i liderzy na dopasowanym poziomie....
zdjecie uzytkownika
kbk - 2015-01-28 11:42:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lasencja - 2015-01-28 11:31:30]:
na ercelach liderka nie wypełniła karty pierwszej sztuki a wymaga tego od ludzi wiec moze jak nie wypełniła to moze ne potrafiła jej wypełnic. Lider powinien znac sie na swoim dziale,wiedziec co sie na nim produkuje i z jakich komponentów. Lider ma pod soba kilka działow z czego o zadnym nie ma 100 procentowej wiedzy no to chyba jest cos nie tak
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kongsberg Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kongsberg Automotive?
Zadaj pytanie
x