Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Kongsberg Automotive

zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-10-19 18:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ktos z was tutaj dojezdza z sochaczewa? jak jest z tym dojazdem? wlasnie rozmawialam z panem z agencji i powiedzial ze jezdzi bus z sochaczewa i ciekawa jestem jaka trasa i ile czasu poswiecacie na dojazd.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-10-19 18:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślałam że w Kongsbergu nie wolno palić a w łazienkach napalone jak w kotłowni.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-10-24 10:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To pewnie ci z biura przychodzą
zdjecie uzytkownika
XXx - 2015-10-29 11:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wnioskujmy o dodatkową przerwę dla palaczy.
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-10-29 17:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wnioskuję o medal dla uczciwych pod... czy! Niech wam firma wynagrodzi!
zdjecie uzytkownika
cd - 2015-11-03 14:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziękujemy
zdjecie uzytkownika
Uwaga! - 2015-11-04 14:58:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A ja mam też dosyć zasmrodzonych dymem nikotynowym toalet! Wiem jakie osoby palą, bo nie raz i nie dwa widziałam jak wychodzą, a po nich czuć było zapach petów. I niech tylko następnym razem nawinie mi się jedna z drugą, to nie omieszkam powiadomić o tym pewne osoby, więc niech się mają na baczności. To nie jest palarnia! Tym bardziej, że nie wszystkie ubikacje są w należytym stanie, w niektórych są pourywane zamykania i zostaje się tylko kilka z nich czynnych. A w tych dobrych nie zamierzam wąchać czyichś nikotynowych wyziewów!
zdjecie uzytkownika
wertyu - 2015-11-05 19:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widziałem że teraz Kongsberg Automotive Sp. z o.o. szuka osób na stanowisko specjalsity do spraw kadr i płac oraz technika utrzymania ruchu w Pruszkowie wymagane jest m.in. wykształcenie minimum średnie techniczne, znajomość zagadnień z zakresu elektryki, automatyki, mechaniki, pneumatyki, uprawnienia SEP do 1 KV
zdjecie uzytkownika
w ogóle - 2015-11-08 12:49:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@wertyu - dobrze, że mają różnorodne oferty pracy. Zwłaszcza, że wykształcenie minimum średnie techniczne nie jest czymś zadziwiającym, zatrudnienie się opłaca
zdjecie uzytkownika
cpoppp - 2015-11-09 11:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda ze teraz byly tylko wyrowanaia a podwyzki maja byc w grudniu?
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-11-10 15:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@cpoppp jezeli tak to super, mam nadzieje ze dla nowych pracownikow rownież jakis system motywacyjny dadzą
zdjecie uzytkownika
andju - 2015-11-12 19:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno Kongsberg organizuje jakieś lekcje języków obcych przed pracą albo po - jak komu wygodniej i chyba są bezpłatne, prawda to?
zdjecie uzytkownika
justin - 2015-11-21 21:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie to można zrobić przyspieszony kurs języka łaciny a nie angielskiego bezpłatnie skuteczność gwarantuje firma powodzenia
zdjecie uzytkownika
Aleksij - 2015-12-02 15:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej @Uwaga! no zapach nikotyny jest słaby,a le to też nie jest jakiś wielki powód, ani fakt żeby od razu najeżdzać firmę. Ostatnio jest sporo dobrze płatnych ogłoszeń na Inżyniera, specjalistę Kadr czy Koordynatorów :) Ja chyba wyślę CV i list motywacyjny, bo fajna branża
zdjecie uzytkownika
Syryjczyk - 2015-12-05 21:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będą podwyżki, ale norm.
zdjecie uzytkownika
osoba - 2015-12-10 08:48:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To ile dali na święta w tym roku?
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2015-12-12 19:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam serdecznie. Chcę aplikować do firmy na stanowisko inżynier ds. rozwoju jakości dostawców. Może jest tu ktoś, kto pracuje lub pracował na tym stanowisku i opowie coś o kierownictwie, współpracownikach oraz wynagrodzeniu. Będę bardzo wdzięczny!
zdjecie uzytkownika
? - 2015-12-15 16:42:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiecie może kiedy bede pieniadze na swieta? Czy w ogole beda?
zdjecie uzytkownika
M - 2015-12-18 16:29:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba w tym roku nic z tego, :(
zdjecie uzytkownika
Ooo - 2015-12-26 22:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@? pewnie to zależy od wyników pracowników czy ta premia będzie czy nie, jak i zarówno od zysków firmy. Z tego co wiem firma nieźle sobie radzi na rynku, więc jest to możliwe. Daj znać czy były :)
zdjecie uzytkownika
p - 2015-12-29 16:54:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były były
zdjecie uzytkownika
Marian - 2015-12-29 23:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja słyszałem od znajomego, że pieniądze na święta były, niestety nie dowiedziałem się w jakiej wysokości. Zgaduje jednak, że spore, bo i zyski firm wzrosły w 20015 roku.
zdjecie uzytkownika
Pruszków Rzondzi ! - 2015-12-31 16:39:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cieszę się że już tam nie pracuję ale wiadomo lepsza czasem taka praca niż żadna, za coś trzeba żyć chociaż te grosiki starczyły na tani chleb z pobliskiej piekarni
zdjecie uzytkownika
łam - 2016-01-01 14:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze mówiąc, widziałem kiedyś od nich oferty pracy i nie wyglądały mi one na "słabo płatne stanowiska". Szukali np. inżyniera procesu, a taki to już swoje z pensji wyciągnie
zdjecie uzytkownika
maciek - 2016-01-07 18:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@łam masz racje, ale inne stanowiska też sa dobrze płatne jak np, Test Engineer no i paczka benefitów jest, opieka medyczna, karta multisportu również.
zdjecie uzytkownika
leser - 2016-01-10 01:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie to naprawdę extra miejsce na rozpoczęcie pracy po szkole. mają bardzo fajny socjal i umowe o prace. No i nowe oferty dla testerów i inżyierów projektu
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2016-01-12 18:59:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No na tego testera co piszecie to ja bym się skusił. Z Pruszkowa jestem, to do roboty blisko. Wymagają ukończonych studiów na uczelni technicznej i podstawowej wiedzy o elektronice.
zdjecie uzytkownika
arturo - 2016-01-15 03:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podstawowa wiedza o elektronice to wiadomo, studia w sumie też, to są podstawy, mnie przekonuje jednak, że chcą na umowę o pracę zatrudnić, poważnie podchodzą do pracowników
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-01-15 16:47:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby poważnie do pracownika podchodzili, to by im wszyscy inżynierowie z produkcji nie zwiali!
zdjecie uzytkownika
Aleksij - 2016-01-17 13:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wiesz @olo że to czasami jest niemozliwe do wymyślenia że ktoś Ci się zwolni czy ucieknie, ludzie są leniwi ostatnio to co poradzić, co zrobić z tym
zdjecie uzytkownika
spend - 2016-01-19 09:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Agencje albo ktoś z biura firmy robią dziwne wpisy chcąc napędzić pracowników
Radzę uważać na dojazd z innych miejscowości bo kolej jest zawodna i tym samym stracicie zarobek
zdjecie uzytkownika
Aleksij - 2016-01-19 14:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No nie przesadzaj też @spend kolej nie jest taka znów zawodna, gadasz jakieś niestworzone rzeczy, spokojnie, jest okej przecież. Swoją drogą, pensje tez mają niezłe
zdjecie uzytkownika
p - 2016-01-23 13:33:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Aleksij - 2016-01-19 14:09:35]:
odezwała sie agencja otto
zdjecie uzytkownika
indiana - 2016-01-23 13:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zauważylam ze trochę zeszliście z tematu głównego. jestem ciekawa czy ktoś ma doświadczenie na stanowiskach inżyniersich w Kongsberg, bo szukają teraz kilka osób, a ich oferta jest kusząca (umowa o pracę oraz pakiet socjalny: opieka medyczna, karta sportowa, wyjazdy integracyjne)
zdjecie uzytkownika
poczes - 2016-01-25 15:29:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz indiana, moich dwóch kolegów pracuje w kongsbergu w Pruszkowie. Zaczynali od stazy, każdego potem wzieli na pełen etat. firma dba o pracowników, nawet organizuja lekcje języków obcych w siedzibie firmy przed pracą.
zdjecie uzytkownika
zarobki - 2016-01-28 16:34:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Aleksij gadasz że pensje mają dobre to co powiesz o Czechach kraj podobny do Polski ale tam nikt nie chce pracować na montażu siedzeń za 3500 zł brutto dlatego ściągają polaków. Dwa razy więcej niż w Pruszkowie na start zarabiają i nie ma chętnych...ogłoszenia ciągle się pojawiają.Ceny w sklepach są takie same i koszty życia tak samo. Dla pracowników z Ukrainy to może 1500 złotych netto jest całkiem dobre. Bardzo słabe pensje otrzymują Polacy ale do takiej pracy nie potrzeba wiele gadać więc Ukraińcy się lepiej sprawdzą chociaż zasuwać trzeba ostro. Na pewno można się sporo nauczyć i warunki pracy dogodne dla pracowników. Naprawdę trzeba długo pracować w KA żeby mieć przyzwoitą pensję.
zdjecie uzytkownika
kes - 2016-01-28 21:13:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki, no widzisz, a gdyby Polacy się nie zgodzili na tą pracę to by się zgodzili Ukraińcy... Łańcuch jest dosyć prosty. Nie mniej jednak wydaje mi się, że na takiego test engineer dają więcej niż 3500 dużo więcej..
zdjecie uzytkownika
leser - 2016-01-31 21:23:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kes - 2016-01-28 21:13:25]:
oj to żebyś się czasem nie zdziwił. Nie dadzą Ci wcale mega aż tak dużo moim zdaniem w Kongsbergu. Chyba że jako jakiś kierownik projektu i to starszy ,
zdjecie uzytkownika
lolo - 2016-02-01 18:18:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Następny inżynier podziękował!
zdjecie uzytkownika
hardcore - 2016-02-02 17:38:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lolo - 2016-02-01 18:18:12]:
Praca dla wytrwałych z twardym siedzeniem :) Trzymajta się ramy to się nie ...
zdjecie uzytkownika
igor - 2016-02-03 12:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam lubię firmy, gdzie od pracownika się wymaga. Człowiek zna swoje obowiązki, robi to co ma do zrobienia i idzie do domu. A nie jakieś ciepłe kluchy.. Dlatego chętnie podjąłbym tu stanowisko inżyniera procesu.
zdjecie uzytkownika
olo - 2016-02-03 16:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [igor - 2016-02-03 12:05:09]:
T podejmij i nie pie...!
zdjecie uzytkownika
kolo - 2016-02-03 17:11:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wstąp do armii!
zdjecie uzytkownika
diggity - 2016-02-05 12:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hardcore a to jak długo pracujecie, dłużej niż 8 h? trzeba sobie wziąć podusie żeby było wygodniej. Mnie zainteresowała oferta pracy na stanowisko koordynatora Lean, wymagają 3 letnie doświadczenie w pracy z zakresu wdrażania Lean Manufacturing oraz Continuous Improvement w firmie produkcyjnej, ciekawe co mogą zaoferować
zdjecie uzytkownika
Dolores - 2016-02-05 14:38:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przydałby się jakiś przystojny inżynier
zdjecie uzytkownika
wycisk - 2016-02-05 18:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale w tych Czechach napewno ciężka praca za taką to w Polsce 2,5 tysiąca na rękę spokojnie się zarabia. W Kongsbergu dużo pracuje kobiet więc i praca nie wymaga dużych muskuł. Każdy chce wycisnąć z pracownika jak najwięcej w kapitaliźmie szczególnie jak się pracuje przez agencje. Do Warszawy też nie ma co jeździć jak się nie ma dobrze płatnej pracy bo tam pełno studentów za grosze pracujących w biurach.
zdjecie uzytkownika
pracownik biurowy - 2016-02-07 00:47:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Janusz - 2015-12-12 19:12:08]:
odradzam...
zdjecie uzytkownika
D.. - 2016-02-07 09:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda ze ma juz nie byc nadgodzin w weekendy za ktore mielismy płacone 100 tylko ma byc dzien do odbioru? Ja za dzien do odboru to napewno z zadna sobote nie przyjde
zdjecie uzytkownika
słoń - 2016-02-07 19:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno jako koordynator lean można osiągnąć całkiem niezłe zarobki.Wiadomo, że wymagają wyższego wykształcenia, i 3 letniego doświadczenia, a znajomość narzędzi lean management nie jest niczym nadzwyczajnym. Ale czy wciaż się można na to stanowisko załapać? Dzięki
zdjecie uzytkownika
iggy - 2016-02-07 21:12:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hahahhahahahha , jedynie tak to moge skomentować. Z tego co czytam, praca dla przegrywów. Kto robi za 3500 brutto pod Warszawą??? :D

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kongsberg Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert