Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o Kongsberg Automotive

Pracowałeś w firmie Kongsberg Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-10-19 19:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
polecam pace w tej fimie Jest super
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-20 14:09:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tam jest wyścig szczurów.Nie ważna jakość .tylko liczy się ilość.Liderzy prześcigają się ,który z nich jest najlepszy.
zdjecie uzytkownika
badania - 2013-10-20 18:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
[usunięte przez moderatora] Najbardziej zadowolone z pracy są nowe osoby dopóki nie zostaną zwolnione za brak wykonania celu , dopiero wtedy robi się zabawnie. Tyrasz albo wylatujesz hehe
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-22 08:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
/ Tam jest wyścig szczurów.Nie ważna jakość .tylko liczy się ilość.Liderzy prześcigają się ,który z nich jest najlepszy. /

Bo chcą mieć swój pomnik na trawniku przed firmą ;)

a tak na poważnie to co z umowami . Dlaczego dostają konkretne osoby które wg mnie nie powinny ich dostać ?
Może ktoś wyjaśni mi zasadę dostawania umów dla konkretnych osób ?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-22 11:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile czasu trzeba pracowac zeby przejsc do kongsberga? Jakie stawki oferuja? Na jaki czas zawierana jest umowa? Czy sa jakies benefity lub pakiety medyczne? Przez agencje to jakas masakra.... umowa na miesiac za najnizsza krajowa (po przeliczeniu stawki godzinowej). (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-22 22:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można pracować krótko i dostać umowe.Wszystko zależy od lidera,ale to najmniej,w większości od kierownika.Stawka 12 brutto,chyba ,że masz przepracowane 2 lata to 12,40 brutto.Masz dostęp do placówek współpracujących z Mediciverem.Lekarzy- Internista,ginekolog ,kardiolog,ortopeda,neurolog,laryngolog,okulista i szereg badań.Umowa zwykle zawierana jest na 2 lata.
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-23 10:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ta sama stawka co przez agencje? Duzo nadgodzin robicie?
zdjecie uzytkownika
tajemnica - 2013-10-25 09:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koordynator Randstad może przebywać podczas badania lekarskiego ? Nie dochodzi do naruszenia tajemnicy lekarskiej ?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2013-10-25 19:25:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam! Mam nadzieję, że ktoś mi pomoże. od paru dni poszukuje numeru do jakiekolwiek pośrednika do kongsberg. Wiem, ze często są tam przyjęcia, a ja od zaraz potrzebuję pracy. Proszę o pomoc! mam numer do jakiejś Pani Sylwii, ale ona nie odbiera pomimo mojego natarczywego wydzwaniania. z góry dziękuję!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-10-26 05:56:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
numer telefonu do agencji randstand 501 324 533
zdjecie uzytkownika
ktos - 2013-10-26 16:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ślicznie dziękuję za numer!
zdjecie uzytkownika
nowy cel - 2013-11-04 13:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Otrzymaliśmy nowe buty ,dla nowego prezesa zrobię 300% celu aby pokazać na co mnie stać
zdjecie uzytkownika
ka - 2013-11-08 08:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda że zmienia nam sie główny dyektor?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-11-11 12:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ka - 2013-11-08 08:35:35]:
Tak to prawda odchodzi. Podobno dostał lepszą propozycję pracy. Ciekawe kto bedzie za niego
zdjecie uzytkownika
ardex - 2013-11-21 20:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A kto by nie był to i tak bedziesz zarabiał 10/h i bidował do pierwszego.
Znajdz sobie inne zajecie .bo szkada czasu/życia za taką stawke.
zdjecie uzytkownika
jackas - 2013-11-23 16:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ardex - 2013-11-21 20:37:56]:
Praca przez agencje zawsze taka będzie ...w Grudniu tyle świąt że zabraknie godzin aby coś zarobić ...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-11-29 00:30:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mampytanie dlaczego pracownicy przez firmę są lepiej traktowani niż przez agencje. Nie dostają np. bonów, podwyżek a wykonują tą sama prace anawet robią więcej od nich.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-11-29 08:40:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A PO CO BYŁA TA GADKA ZE WYBIERA NAJLEPSZA AGENCJE KTORA BEDZIE NAS TRAKTOWAC NA ROWNO Z PACOWNIKAMI ZATRUDNIONYMI PRZEZ FIRME. ZE BEDZIEMY SIE WLICZAC W PODWYZKI, BONY ITP. TO NIE NAJLEPSZA A NAJGORSZA AGENCJA ZOSTAŁA WYBRANA
zdjecie uzytkownika
pracownik11 - 2013-12-01 19:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czy ktoś wie coś na temat prezentów/kasy dla dzieci na święta?
zdjecie uzytkownika
???? - 2013-12-07 00:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak nie chcecie pracować przez agencję to po prostu starajcie się żebyście dostali umowę przez zakład a nie tylko narzekacie...albo po prostu poszukajcie innej pracy
zdjecie uzytkownika
Niunia - 2014-01-19 11:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zdziwiłbyś się (usunięte przez administratora)Jak można nie podnieść celów? Przecież ulepszacie produkcję i za to wam płacą. Chcielibyście brać pieniądze za to że macie mniej pracy w czasie dniówki? Nadgodziny, wysokie bonusy ludzie traktują to jak standard a nie pamiętają, że podpisując umowę godzą się na inne niższe warunki bez nadgodzin i możliwą premię a nie obowiązkową. Po jaką cholerę dyrekcja ma płacić za godzinę pracy dwa razy więcej w nadgodzinach niż jest to warte? Niestety pracownik wie że nadgodziny są świetnie płatne i zrobi wszystko żeby je wyciągnąć. W każdej firmie tak jest i musi być. Dlatego czasem warto stworzyć system który opiera się na niskiej stawce i nadgodzinach wtedy pracodawca nie traci a ludzie cieszą się że mogą dorobić
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-02-18 20:07:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Benefity w Kongsberg Automotive
W Kongsberg Automotive panuje przekonanie, że program świadczeń dodatkowych powinien być harmonijny, kompleksowy oraz skupiony na potrzebach indywidualnych pracowników. Firmy z branży motoryzacyjnej zazwyczaj oferują pracownikom takie benefity, jak: opieka medyczna, samochód służbowy, ubezpieczenie grupowe, gratyfikacje okolicznościowe, nagrody jubileuszowe, pakiet relokacyjny, finansowanie dojazdu do pracy, paczki z żywnością.
Wśród dodatkowych tych form wynagrodzenia znajdują się także imprezy integracyjne, możliwość uzyskania bezzwrotnej zapomogi lub nieoprocentowanej pożyczki. Firma może również dofinansowywać rozwój pracownika, wysyłając go na studia podyplomowe, szkolenia eksperckie, szkolenia językowe i szkolenia zagraniczne oraz zapewnić mu łączność elektroniczną pozwalającą na pracę w domu. Zapewnienie darmowych ciepłych napojów, oferowanie paczek z żywnością oraz organizowanie działalności sportowej i rekreacyjnej to także popularne benefity.
Kongsberg Automotive zapewnia pracownikom kompleksową opiekę medyczną. Mogą oni nieodpłatnie korzystać z usług specjalistycznych i szpitalnych. Pracownicy sami wybierają świadczenia, zależnie od indywidualnych potrzeb. Służy temu plan kafeteryjny, motywujący w oparciu o benefity z obszaru sportu i rekreacji, kultury, zdrowia i urody.
Kongsberg Automotive przygotowuje się do pełnej, zdywersyfikowanej oferty dla poszczególnych grup zawodowych, ze szczególnym uwzględnieniem listy talentów jako element „attract & retain policy”.
Kongsberg Automotive wykonuje też świadczenia na rzecz rodziny pracownika. Ubezpiecza członków rodziny pracownika i oferuje im opiekę medyczną (w tych przypadkach pracownik daje własny wkład). Fundowanie stypendiów dla uzdolnionych dzieci pracowników, organizowanie dla nich płatnych praktyk, spotkań integracyjnych (uroczystych przyjęć, dni otwartych), dofinansowanie przedszkola - to typowe formy świadczeń dodatkowych.
Firma pomaga w opiece nad starszymi członkami rodziny, celebruje z pracownikami ważne dla ich rodzin święta (np. ślub dziecka) oraz wspiera ich w chwilach przygnębienia i rozpaczy (np. podczas pogrzebu).
Działanie na rzecz społeczności lokalnych także mieszczą się w tym modelu benefitów dodatkowych. Pomaganie poszkodowanym i ubogim, sponsorowanie talentów naukowych i sportowych, organizowanie praktyk zawodowych w ramach współpracy z lokalnymi szkołami – to tylko niektóre z nich. Kongsberg Automotive wykorzystuje pomoc zakładów lokalnych w działalności własnej oraz bierze udział w imprezach, koncertach oraz uroczystościach. Pracownicy w aktywny sposób wskazują obszary, gdzie pomoc pracodawcy posiada największe znaczenie.

Świadczenia dodatkowe w praktyce
Podczas rozdzielania benefitów Kongsberg Automotive zawsze pamięta o pracownikach tymczasowych. Jest to ważna grupa osób zatrudnionych w firmie (jest ich około 500 na 1100 pracowników). Oferowane są im paczki lub bony żywnościowe, dopłaty do napojów i posiłków oraz dopłata do dojazdów do pracy. Są to rozwiązania, które z powodzeniem motywują tę grupę ludzi. W ten sposób przywiązują się oni do firmy i z czasem dołączają do grona stałych pracowników.
Kongsberg Automotive regularnie przeprowadza wśród pracowników badania opinii na temat świadczeń dodatkowych. Pracownicy wypowiadają się, czy benefity są potrzebne, które z nich są najbardziej pożądane i kto powinien ponosić ich koszty. Wprowadzenie świadczenia jest uzależniane od partycypacji w kosztach. Jeżeli pracownicy choć w części płacą za udział w benefitach, bardziej szanują ich wartość.
Świadczenia dodatkowe to doskonała okazja, żeby podnieść prestiż firmy i wspomóc pracowników. Mimo że pracownik nie uzyskuje w ten sposób korzyści materialnych, z doświadczeń Kongsberg Automotive wynika, że jest zadowolony z takiej formy wynagrodzenia. Okazuje się zatem, że... pieniądze to nie wszystko!

Artykuł ukazał się w Serwisie HR
zdjecie uzytkownika
czarna - 2014-02-20 13:21:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) pracowałam tu u was wiem jak jest zmieniliscie z partnera najlepszej agencji na ranstad na najgorsza agencje . (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
czarna - 2014-02-20 14:58:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2013-11-29 08:40:45]:
zgadza sie została wybrana najgorsza agencja jak tylko ona weszła odrazu mnie zwolnili i juz tyle miesiecy a ja nie moge sie doprosić (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Big Boy - 2014-03-13 23:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej firmie łącznie dwa lata i szczerze pisząc nie polecam tej firmy nikomu,z roku na rok jest co raz gorzej :)jedynie dobrze będę z tej firmy wspominał ludzi z którymi pracowałem i pewną piękną pannę, (usunięte przez administratora) ;)jest cudowna niczym ciepły wiosenny poranek ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
72 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kongsberg Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x