Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kongsberg Automotive

Pracowałeś w firmie Kongsberg Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-05-11 02:40:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spoko atmosfera , bardzo mili ludzie. Pozdrawiam zmiane C :D
i Wieloryba.
zdjecie uzytkownika
TĘPY NOWY - 2015-05-13 11:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zwolniony właśnie widzę, że trzeba rozglądać się za nową pracą, chamstwo tu się szerzy niemiłosiernie.
zdjecie uzytkownika
kio - 2015-05-14 11:36:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chamstwo i kultura i słownictwo na wysokim poziomie . szczególnie napis w damskiej toalecie na drzwiach. Prosze zamykac drzwi od KIBLA. Takich słów jak WC czy toaleta nie zna sie.
zdjecie uzytkownika
selena - 2015-05-19 14:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wie może ktoś coś więcej na temat stanowiska pracy które teraz oferują (inżynier procesu) w Pruszkowie to błagam niech pisze bo nie wiem czy cv wysłać. wiem że koncern norweski to licze też na norweskie pieniążki., chciałabym się dowiedzieć też więcej na temat tworzenia raportów metodą g8d której chyba wymagają
zdjecie uzytkownika
oko - 2015-05-21 16:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po norweskie pieniążki jedź lepiej do Norwegii.
zdjecie uzytkownika
wiesiu - 2015-05-23 07:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie warto zawracać sobie głowy tą firmą. Co ją charakteryzuje? Wyzysk, obłuda kierownictwa i rynsztokowe słownictwo pracowników w KA. Chamstwo i banda prymitywów. A Rychu P. to kawał zakłamanego dziada, który nawet nie potrafi spojrzeć rozmówcy w oczy. Te jego świńskie oczka...
Kiepska pensja, monotonia pracy i rzeźbienie za przeproszeniem w gównie przy produkcji Bóg wie czego (jakże to produkowane badziewie jest potrzebne dla życia społeczeństwa - no cóż rynek zbytu weryfikuje - najwidoczniej jest zapotrzebowanie na wygodę dla [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i odbytu podczas jazdy autem). A dając umowę o pracę przez firmę KA wszelakie kierownictwo wraz z GroupLeaderami wykreowali się jako bogowie olimpijscy, których by należało czcić dożywotnie... Łaskawcy.
Proud Poles, cheap workers... So sad
zdjecie uzytkownika
kis - 2015-05-23 16:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wiesiu - 2015-05-23 07:13:44]:
Poniżam, więc jestem”. Takie właśnie hasło przyświeca naszym polskim realiom
To próba skrótowej rekonstrukcji myślenia kogoś, kto na upokarzaniu innych buduje swoje poczucie bycia kimś lepszym. Pewnie to banał psychologiczny, że są ludzie, którzy rosną tylko wtedy, gdy inni maleją, są tym bardziej kimś, im bardziej inni są nikim. Poniżanie jest najprostszym sposobem utwierdzenia się w przekonaniu, że ma się władzę.
zdjecie uzytkownika
TĘPY NOWY - 2015-05-24 19:40:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kis - 2015-05-23 16:09:54]:
Tępy Nowy a tak naprawde to na imie mam Artur pracuje od 30 - 04 tak więc >Tępy Nowy<.
Kilka słów po obserwacji :
- pierwsza sztuka to istna bzdura, wiadomo, że pierwsze sztuki są wzorcowe, zostają po poprzedniej zmianie, natomiast cyrk zaczyna się po około 50-tej sztuce gdzie całe serie mam do poprawy, uspokaja się dopiero pod koniec pracy, były o to już dwie awantury dokładnie zeszły poniedziałek 11-V, a zawłaszcza wtorek 12-V to już było totalne przegięcie, odpowiedż leadera brzmiała >TAK TO CZASEM BYWA< prawde mówiąc śmieszne, no i te nagonki Smiać się czy płakać? Przykład również zeszły tydzień zamiast na przerwe zostałem wykonywać poprawki po poprzedniej operacji w międzyczasie podeszła trenerka zapytać się kiedy mogę oddać płachetkę (tą dla nowych pracowników, odpowiedziałem, że po przerwie.) Poszedłem do szatni i za chwilę wróciłem oddać ową >płachetkę<. Oczywiście natychmiast po powrocie z przerwy przyszedł do mnie leader z tekstem o rygorze panującym w zakładzie i o tym, że na przerwy należy wychodzić o wyznaczonej godzinie. Odpowiedziałem Mu, że jest w błędzie ponieważ na przerwie nie byłem, wywiązała się głupia dyskusja.
Nieistotne, najważniejsze, że się zastanawiam, czy postępowanie na tym dziale to jeszcze chamstwo czy juz zwyczajne ku........to?
Chyba najwyższy czas dać ogłoszenie o poszukiwaniu nowej pracy pomimo, że umowa jest podpisana do połowy czerwca. Jeżeli chodzi o Atp to nic nie można zarzucić, czyli ocena celująca.
zdjecie uzytkownika
j - 2015-05-24 22:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [TĘPY NOWY - 2015-05-24 19:40:21]:
mozna wiedziec jaki to dział? Niektóre działy sa dobre i pracujacy liderzy naa nich tez ale sa takie i pewnie ty na niego trafiłes ze sie trzeba wystrzegac bo lider to cymbał po podstawówce ktoremu dano troche władzy i sie uwaza za niewiadomo co
zdjecie uzytkownika
TĘPY NOWY - 2015-05-25 09:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie ma sprawy pracuje na L-U, odbieram części z LM, byłem jeden dzień u leadera KAMILA tam pracują ludzie z naprawde wieloletnim doświadczeniem podszedł do mnie Tadeusz i wytłumaczył co i jak robić i.................faktycznie poszło błyskawicznie, jeżeli chodzi o LM-a to pracownik sprawdzał części bardzo często, także jeżeli były jakieś błędy to korygował je na bieżąco. Chciało się naprawdę pracować!!!!!!!!!! Ale tam pracują ludzie z kilkunastoletnim doświadczeniem .
Artur.
zdjecie uzytkownika
edward - 2015-05-28 07:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno w szkole mu ławek zbrakło żeby sie dalej kształcić
zdjecie uzytkownika
choroba zawodowa - 2015-05-29 11:14:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmiany robią wyścigi między sobą . Przychodzi się do pracy i słyszy się tekst że tamci zrobili więcej więc i wy musicie więcej . Jest się w szoku ile oni z wywieszonym jęzorem zrobili i na koniec pracy tym swoim złośliwym spojrzeniem na was z szelmowskim uśmieszkiem kierują się. Chcesz pracować to zasuwaj w pocie czoła tak jak inni sobie wyznaczyli poprzeczkę. A potem przychodzą schorowani do pracy i tyrają aby tobie było gorzej. Chorzy ludzie. Jak zobaczycie pierwszą pensję to od razu zrezygnujecie z tych ochłapów. Naprawdę tylko dla wytrwałych lub mających dwa kroki do pracy bo osoby dojeżdżające pociągami spóźniały się. Wiadomo PKP i stare pociągi które powinny trafić na złom. Nowi mają pracować tak szybk jak starzy pracownicy więc są poganiani i krzykami dopingowani. Wymiana nowych pracowników trwa 2 tygodnie
zdjecie uzytkownika
pracownik (ca) - 2015-06-11 20:15:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ej :ooo: zwolnij się jak Ci nie pasuje bo ja niedługo to zrobię i pewnie nie tylko ja bo troszkę przesadzają kamer tyle dołożyli jak byśmy kradli nie wiadomo co i ile albo żebyśmy całe 8 godzin siedzieli na tyłkach i nic nie robili...niech jeszcze w szatniach nam założą i gapią się bo pewnie by chcieli.A ci którzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liżą zostaną sami i będ [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sami!!!
zdjecie uzytkownika
ooo - 2015-06-11 20:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jasne. Oni walą nas w łeb jawnie, a my potrafimy tylko opluwać się anonimowo.Żegnam was i bawcie się dobrze, może dostaniecie za to jakiś dyplom albo 42 grosze podwyżki zamiast 40.
zdjecie uzytkownika
ka L - 2015-06-13 13:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszy tekst tygodnia Jolanty Z.z bobinów. "Jak dobrze ze tego wąsatego wariata niema. Taki spokój bez niego, nikt sie na mnie nie wydziera, robie co chce. Jak dla mnie to mógłby nigdy nie wracać". Szkoda że Jola jest tylko odważna za czyimiś plecami prawdy w oczy nie potrafi powiedziec bo strach jej na to nie pozwala. Ale spokojnie Jolu RP wróci i cie elegancko usadzi. Zrówna cie oporowo z ziemia bo ci sie to należy.
zdjecie uzytkownika
kjg - 2015-06-13 16:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dupek z ciebie, a jaki szczery! He, he, he, hi, hi, hi, ha, ha, ha
zdjecie uzytkownika
kodeks pracy - 2015-06-13 16:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Art. 113. Jakakolwiek dyskryminacja w zatrudnieniu, bezpośrednia lub pośrednia, w szczególności ze względu na płeć, wiek, niepełnosprawność, rasę, religię, narodowość, przekonania polityczne, przynależność związkową, pochodzenie etniczne, wyznanie, orientację seksualną, a także ze względu na zatrudnienie na czas określony lub nieokreślony albo w pełnym lub w niepełnym wymiarze czasu pracy – jest niedopuszczalna.
zdjecie uzytkownika
bu ha ha - 2015-06-14 14:24:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kjg - 2015-06-13 16:21:05]:
Jolu nastepnym razem zastanów sie co i komu mowisz .
zdjecie uzytkownika
new work - 2015-06-16 09:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgodze sie z tym w całkowicie
zdjecie uzytkownika
joł - 2015-06-17 14:43:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kamery kamery i jeszcze raz kamery!!! Big Brother
zdjecie uzytkownika
ka - 2015-06-18 14:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [joł - 2015-06-17 14:43:16]:
niedługo to nit nie bedzie tam pracował
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-06-18 18:17:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiem, że nie raz ludzie pracują w tej firmie po kilka lat nawet, oczywiście są tez tacy, którzy idą tylko na staz czy praktyki i odchodza, ale dobrych pracowników to się tam ceni, zobacz poprzednie opinie @ka i wszystko bedzie jasne. Dla zaintersowanych jest praca jako praktykant w dziale hr i jako automatyk.
zdjecie uzytkownika
Olek - 2015-06-21 09:38:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mógłby mi ktos napisac na jaki adres i meil mozna wysyłac propozycje na wnioski racjonalizatorskie w KA?
zdjecie uzytkownika
ol - 2015-06-28 18:16:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co było wtych postach?
zdjecie uzytkownika
Seat Support - 2015-07-04 00:27:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To przyjmą Ukrainę i tak będą robić taniej
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kongsberg Automotive

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kongsberg Automotive?
Zadaj pytanie
alert