Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kongsberg Automotive

Pracowałeś w firmie Kongsberg Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
halo - 2014-07-21 22:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bobo - 2014-07-21 16:04:32]:
A ty cwaniaku co robisz na tym forum?Nowobogacki się znalazł. Pewnie zasuwasz dwa razy więcej niż inni i liczysz że 10 gr podwyżki więcej dostaniesz. Spadaj ''dyrektorku'' wkręcać takich samych inteligencików co ty :)
zdjecie uzytkownika
Bobo - 2014-07-22 02:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@halo Piszę tak jak jest w rzeczywistości. Nie ma sensu marzyć, że ktoś będzie zarabiał nie 2 a 5 tysięcy bo jest to w ogóle wyciągnięte z kosmosu. Interesuję się rynkiem motoryzacyjnym, stąd mój post. Z kongsberg mam wspólnego tyle, co kibicuję im nad zwiększaniem przychodów jak każdej firmie motoryzacyjnej w Polsce, nie pracuję dla nich. Również i Tobie życzę powodzenia, bo dzisiejsze czasy są ciężkie.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-23 23:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bobo - 2014-07-22 02:16:07]:
Przepraszam, miałem na myśli tego piętro wyżej.
zdjecie uzytkownika
MM - 2014-07-28 20:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w Kongsbergu na przełomie Lipca i powiem szczerze totalna porażka normy podwyższone i to do takiego stopnia, że ledwo doświadczeni pracownicy wyrabiają. Niskie zarobki ( 1500zł netto), praca non stop na nogach, Liderzy nowym pracownikom nie pomagają tylko ich dołują tekstami że nie sprawdzisz się i nowi przyjdą itp. Miałem tam taką sytuację gdzie kleiłem maty i podchodzi do mnie dyrektor gdzie pokazuje filmik z telefonu jak doświadczony pracownik w ciągu 20 sekund obkleja 5 mat masujących tłumaczyłem mu że jestem nowy itp bo to był mój drugi dzień pracy ale on mnie zignorował i powiedział " Zrobię wszystko aby nie przedłużyli ci umowy " i następnego dnia zrezygnowałem nikomu nie polecam tej pracy bo to totalna harówa!!!
zdjecie uzytkownika
Kris - 2014-07-31 16:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [B12 - 2014-06-29 16:27:10]:
Dorota była spoko i szło się z nią dogadać póki nie zaczeła tańczyć jak jej Jolka zagrała.
zdjecie uzytkownika
MM - 2014-07-31 18:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Kongsbergu na przełomie Lipca i powiem szczerze totalna porażka normy podwyższone i to do takiego stopnia, że ledwo doświadczeni pracownicy wyrabiają. Niskie zarobki ( 1500zł netto), praca non stop na nogach, Liderzy nowym pracownikom nie pomagają tylko ich dołują tekstami że nie sprawdzisz się i nowi przyjdą itp. Miałem tam taką sytuację gdzie kleiłem maty i podchodzi do mnie dyrektor gdzie pokazuje filmik z telefonu jak doświadczony pracownik w ciągu 20 sekund obkleja 5 mat masujących tłumaczyłem mu że jestem nowy itp bo to był mój drugi dzień pracy ale on mnie zignorował i powiedział " Zrobię wszystko aby nie przedłużyli ci umowy " i następnego dnia zrezygnowałem nikomu nie polecam tej pracy bo to totalna harówa!!!
zdjecie uzytkownika
bixu - 2014-08-04 16:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakm temperatura w te gorące dni da sie wytrzymać na hali ???
zdjecie uzytkownika
tinx - 2014-08-04 18:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zmarzniesz
zdjecie uzytkownika
B12 - 2014-08-04 20:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kris - 2014-07-31 16:21:34]:
Jak by nie było ona ma już prawie cztery dychy zmarszczki też już widoczne a na dodatek z degradowana z kierowniczki na lidera a wygrał z nią pan przed emeryturą ,nic tylko płakać albo odejść z honorem ale tak jak pisałeś decyzje teraz podejmuje Jola a nie Dorota,zresztą ja teraz wszystko z Jolą załatwiam a nie jak kiedyś z Dorotą.
zdjecie uzytkownika
y - 2014-08-05 18:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [B12 - 2014-08-04 20:20:40]:
No ale jak by nie patrzył ten pan przed emerytura ma większe doświadczenie na stanowisku kierowniczym niż Dorotka która została kierowniczka przez protekcje Tak wiec o czym tu mowa skoro została wybrana osoba z kwalifikacjami a nie amatorka Liczy się doświadczenie. Zresztą nie tylko ona została zdegradowana
zdjecie uzytkownika
chetny - 2014-08-05 19:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy sa moze przyjecia do firmy? przez zakład czy agencje? ile jest za godzine?
zdjecie uzytkownika
B12 - 2014-08-06 00:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [y - 2014-08-05 18:50:13]:
No tak,masz racje :-)
zdjecie uzytkownika
B12 - 2014-08-06 00:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chetny - 2014-08-05 19:00:10]:
Hehehihi,pewnie są, ale dobra rada,lepiej się zatrudnij przy zamiataniu ulic niż tam a lepiej na tym wyjdziesz, wspomnisz moje słowa a dają chyba 10 brutto oczywiście przez agencje min. 2 lata,powodzenia,hehehihi.
zdjecie uzytkownika
Olimo - 2014-08-06 01:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też zastanawiałem się nad pracą w Kongsbergu, ale na ich stronce widzę tylko same zagraniczne oferty i zastanawiam się czy jest szansa na jakiś angaż w polskiej placówce. Na pewno firma oferuje spore doświadczenie i co lepsze zdobycie tego doświadczenia w kongsbergu nie powinno być jakimś uciążliwym zadaniem. Gdybym mógł na pewno rozpocząłbym pracę w tej firmie, a tak niestety ciągle jakieś problemy i waśnie.
zdjecie uzytkownika
ha - 2014-08-06 07:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olimo - 2014-08-06 01:46:37]:
chyba z głowa masz cos nie tak
zdjecie uzytkownika
ha - 2014-08-06 07:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olimo - 2014-08-06 01:46:37]:
chyba z głowa masz cos nie tak
zdjecie uzytkownika
Legia - 2014-08-06 10:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olimo - 2014-08-06 01:46:37]:
Poszukaj na gumtree tam ogłasza się agencja która szuka baranów do pracy w Kongsbergu ,polski Kongsberg nie ma strony,bo i kto by tam wchodził.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-08-09 12:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mogała bys go zamiescic w całości bo nie mozna go otworzyc
zdjecie uzytkownika
zebra - 2014-08-17 20:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [on - 2014-08-09 12:51:52]:
praca haah w obozie pracy jest lepiej ludzie z którymi pracujesz sprzedają każdego tylko po to by dostac umowa po paru latach przez firmę jedna przerwa 20 minutowa ale za to ze prace zaczynasz 5 minut wczesniej prawdziwa fabryka na takie upały dadzą ci plusz i każą podziękować kołchoz praca ciężka nie wdzięczna takie pieniądze zarobi się wszędzie prawdziwy wyścig szczurów nie liczy się człowiek tylko produktywność zal
zdjecie uzytkownika
Koko euro spoko - 2014-08-23 09:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zebra Skoro tak fatalnie traktują pracowników to dlaczego ci jeszcze nie odeszli do lepszej rzeczywistości? Myślę, że KA wytworzyło taką grupę z taką rzeczywistością na jaką pozwolili jej pracownicy. Trzeba mieć do siebie szacunek by wymagać go od innych dla swojej osoby. Tym bardziej nie można pozwolić wejść sobie na głowę.
zdjecie uzytkownika
ubi - 2014-08-25 18:22:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@naga "skończyły mi się stringi ponoć można u was dokupić"

Pogadaj z Piotrkiem. *^_^*
zdjecie uzytkownika
sp - 2014-08-26 15:45:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ubi - 2014-08-25 18:22:54]:
magazynier Piotrus ma rozny asortyent poczawszy od gaci po skarpety.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-08-26 16:18:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora ) dobrze ze odszedłem z tej firmy po 4 miesiacach ,bo po wpisach widze ze nic sie tam nie zmieniło i raczej na lepsze nie zmieni.
Mimo to powodzenia wiem ze lekko tam nie ma robota za marne grosze i zero poszanowania ze strony przełożonych.
zdjecie uzytkownika
opaaaa - 2014-08-26 18:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xyz - 2014-08-26 16:18:10]:
nie dziwcie sie że jest taka duza rotacja skoro przełozony / lider nie ma szacunku do nowo zatrudnionej osoby. Tacy ludzie odchodza, popatrzac sie na taka patologie
zdjecie uzytkownika
Warszawiak - 2014-09-02 09:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koko euro spoko -pytasz dlaczego nie odchodzą? ,bo tam pracują ludzie z całej polski i nie tylko,i to wiekszość to ze wsi ,to gdzie tacy ludzie u siebie z najdą pracę tylko na polu i też nie wiem, im w twarz będziesz pluł to będą się śmiać i udawać że nic się nie stało ,taki zakład dla nich i wypłata 1400 to ameryka, a teraz jeszcze większość to wielcy kibice Legii gdzie nawet nie wiedzą gdzie stadion Legii leży już nie wspomne o Pałacu Kultury ,warszawiacy a słoma z butów wystaje ,i dlatego tam w Kongsbergu nigdy nie będzie lepiej ,i się założe że gdyby przykładowo jeszcze obciąć im z tych 1400 zł 500 zł to buraki dalej by robili i oczywiście nażekali ,nie wymagaj cudów ,rodowodu nie zmienisz nawet jak zaczniesz na Legie jeździć,trzeba znać swoje miejsce w szeregu.Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kongsberg Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski