Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kongsberg Automotive

Pracowałeś w firmie Kongsberg Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pp - 2015-02-20 11:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety pomyłka Ania tego nie pisała hehe peszek :P
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-22 00:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pp - 2015-02-20 11:15:26]:
no nie..nie ta pisownia i brak błedów...stylistyka tez na zdecydowanie innym poziomie czyli pisał to jej osobisty cień......
zdjecie uzytkownika
sdf - 2015-02-22 10:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wy zachowujecie się jak cienie.Poprostu Ani zazdrościcie.Żałosne.
zdjecie uzytkownika
ki - 2015-02-22 16:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sdf - 2015-02-22 10:58:11]:
tak zazdroscimy jej gaci, reklamacji, nieposzanowania drugiej osoby, wulgarnosci i hamstwa
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-22 19:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ki - 2015-02-22 16:36:51]:
o tak,właśnie tych wszystkich dobrodziejstw jej najbardziej zadrościmy.....do tego wielkiego tyłka i paskudnej aparycji......
zdjecie uzytkownika
mimikoliko - 2015-02-24 17:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pp - 2015-02-20 11:15:26]:
ja rowniez pracuje z Ania i nie chciala bym zadnej innej liderki, a co d jakis przekupstw to nie zgadzam sie z tym
zdjecie uzytkownika
qwe - 2015-02-25 09:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mimikoliko - 2015-02-24 17:17:54]:
Ta. Chcesz się podlizac, wykupić czy to ona ci coś obiecała? Umowę na firmę czy nadgodziny?haha
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-02-26 06:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Ryszardzie praca po 16H na dobę a gdzie odstęp czasowy już regulamin nie obowiązuje.
zdjecie uzytkownika
pracownik (ca) - 2015-02-28 19:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
regulamin? dawno nie obowiązuje co to takiego? nie w tej firmie...skoro zmuszają nas do darmowych szkoleń w soboty powinni coś zrobić z nimi skoro zmuszają nas do przychodzenia na szkolenia darmowe a jak się ktoś postawi to straszą jakąś czarną niby listą...śmieszne, że niby co podwyżki nie dadzą? niby 50 gr albo mniej? obędzie się bez niej!!! Nie jesteśmy robolami postawmy się a nie odpuszczamy im !!!
zdjecie uzytkownika
emu - 2015-03-01 12:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxl - 2015-01-30 15:08:51]:
ale ta druga liderka z toyoty chociaz stanie na linii z ludzmi i pracuje w porównaniu z liderka z bobinów która rozmawia ciagle przez telefon. Napewno to nie sa sprawy słuzbowe bo ile to mozna rozmawiac z kierownikiem. Z dr napweno nie rozmawia wiec musza to byc tylko i wyłacznie rozmowy prywatne. Radze sprawdzic bilingi tej pani i wziasc sie do pracy bo to jest zakład produkcyjny a nie call center. A pozniej wielkie zdziwienie ze ciagle reklamacje przychodza na zakład jak lider ma wazniejsze srawy na głowie
zdjecie uzytkownika
ol - 2015-03-01 13:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z podwyzkami?
zdjecie uzytkownika
ryt - 2015-03-02 14:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ol - 2015-03-01 13:41:57]:
Maja byc
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-03 13:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedy konkretnie mają być u Was podwyżki? bo wydaje mi się, że jakoś niedawno to miało byc no i nie ma nic i nie ma, więc nie wiem czy warto mi się zatrudniac u nich w ogóle, jak sądzice? czekam na Wasze opinie odnośnie zarobków i ogólnej atmosfery pracy u nich, pozdrawiam obecnych pracowników kochani.
zdjecie uzytkownika
Exceed - 2015-03-03 15:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-03-03 13:31:10]:
Kocham takich ludzi jeszcze nie pracuje, a już podwyżki go interesują :) Tak jak ludzie pierwszego dnia gdy robią 1/4 normy pytają o nadgodziny :)
zdjecie uzytkownika
hi - 2015-03-05 06:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Exceed - 2015-03-03 15:14:21]:
a ty nowy pierwszego dnia norme robiłes? ze od nowych tego wymagasz. Najpierw to niech nowa osoba nauczy sie dobrze robic a pozniej normy osiagac
zdjecie uzytkownika
Exceed - 2015-03-06 11:38:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hi - 2015-03-05 06:33:49]:
Rozumiem, że czytanie ze zrozumieniem boli? Nigdzie nie czepiam się ludzi podczas nauki, tylko konkretnie podałem przykład pytania o nadgodziny, gdy nie jest się na nich przydatnym.
zdjecie uzytkownika
dante - 2015-03-08 04:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy znacie sekitke taka mala bladyneczka z trimadu kiedys byl taki dzial nie wiem jak teraz tam jest
zdjecie uzytkownika
pracownik (ca) - 2015-03-08 17:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z której zmiany jest ta blondyneczka?
zdjecie uzytkownika
dante - 2015-03-08 21:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik (ca) - 2015-03-08 17:25:32]:
Pojecia nie mam lata temu tam pracowalem wiem tylko ze dwie siostry jedna ciemny kolor druga blad wlosy po prostu bardzo mi sie podobala Ula,Ola lub Jola ciekawosc czy jeszcze tam pracuje.
zdjecie uzytkownika
Asiaa - 2015-03-08 22:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej wiecie może kto jest głównym dyrektorem KA??? bo potrzebuje żeby przeniósł mnie na inny dział aaa nie wiem który tym się zajmuje bo słyszałam ze ich jest kilku.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-03-08 23:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asiaa - 2015-03-08 22:45:45]:
(usunięte przez administratora)- Plant manager (dyrektor zakładu)
(usunięte przez administratora) - dyrektor operacyjny( nadzór nad wszystkimi procesami w fabryce).
Radzę ci iść z tą prośbą do swojego bezpośredniego przełożonego czyli kierownika produkcji.Ponieważ dwójka wyżej wymienionych Panów raczej nie będą mieli o czym z tobą rozmawiać , pozatym nie mają czasu na takie błache problemy personalne.
Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
ag - 2015-03-09 08:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Asiaa - 2015-03-08 22:45:45]:
a kto jest twoim przełozonym?
zdjecie uzytkownika
kinga - 2015-03-09 13:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A zna ktos Dorote. Ma dlugie czarne wlosy. Mirszkala na ul. Andrzeja w pruszkowie a pochodzi z zdunskiej woli
zdjecie uzytkownika
omin - 2015-03-17 17:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja słyszałem wiele o Kongsbergu Automotive w Pruszkowie i sam nie wiem, czy spróbowac poszukać tutaj pracy. Możecie mi napisać jak tu jest jeśli chodzi o takie rzeczy jak dodatkowe kursy, certyfikaty? Interesuje mnie stanowisko inżynierskie. Podobno działa u Was jakas nauka języków obcych, jak to wygląda?
zdjecie uzytkownika
pracownik (ca) - 2015-03-17 19:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
heh a co takiego słyszałeś? bo chyba nic dobrego...dodatkowe kursy szkolenia??? szalony jesteś chyba, nauka języków? chyba między sobą, plociuchy i jeszcze raz plociuchy dobrze nie zobaczą a tyle dopowiedzą że szok,ale takimi to nie trzeba sie przejmować tylko olać.A praca wygląda tak praca praca praca i norma którą podnoszą cały czas...dzwonki jak w szkole ale cóż trzeba pracować bo niestety nie ma pracy.Bony na święta to juz szczyt beszczelności trzeba wypełniać o dochodach co ma piernik do wiatraka niech dadzą wszystkim jednakowo i nie będzie problemu to jak druga połówka zarabia dużo to co oznacza to zę mam nie dostać lub dostać mało?porażka normalnie wstyd!!! jednym słowem daj sobie spokój...a dodam jeszcze że pracownicy agencyjni nic nie dostaną a to niby czemu przecież są takimi samymi pracownikami wiec powinni mieć takie same prawa jak my!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kongsberg Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kongsberg Automotive?
Zadaj pytanie