Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kongsberg Automotive

Pracowałeś w firmie Kongsberg Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Luluk - 2015-02-17 01:23:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety w wielu firmach podstawą do przyznania bądź nieprzyznania premii jest oświadczenie, że pracownik nie będzie korzystał urlopy takiego czy innego. Nie podobają się warunki? Przecież nie musimy panu przyznawać premii. Powiedzcie chociaż jak jest w Kongsbergu, bo czasami można zdecydowanie sprzeczne informacje uzyskać.
zdjecie uzytkownika
Exceed - 2015-02-17 12:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mmmmm - 2015-02-16 08:40:32]:
robić cel, nie brać l4, składać wnioski w systemie sugestii i lider musi zgłosić Cię do kierownika jako osobę chętną i odpowiednią do przejęcia
zdjecie uzytkownika
Exceed - 2015-02-17 12:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KAA - 2015-02-16 11:02:48]:
jeszcze wam się nie znudziło?
zdjecie uzytkownika
julia - 2015-02-18 00:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, zamierzam zlozyc CV do tej firmy przez agencje randstad i chcialabym sie dowiedziec jak przebiega caly proces zatrudnienia poczawszy od rozmowy kwalifikacyjnej.Kto przeprowadza ta rozmowe? Czy sa jakies testy na rozmowie ? Jesli tak to na czym polegaja? Jak wyglada pierwszy dzien w pracy? Jest ktos kto oprowadza po zakladzie i wszystko pokazuje oraz przeprowadza szkolenie do pracy na danym stanowisku? Dostaje sie odziez robocza? Jaka jest atmosfera miedzy pracownikami / liderami? czy ta praca jest trudna/ Ciezka? ile placa na h? Jak jest z urlopami i dniami wolnymi? Jakie prace najczesciej wykonuja kobiety? Bardzo bede wdzieczna za odpowiedzi na moje pytania. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
stanis - 2015-02-18 13:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chyba testów już żadnych nie ma bo jak patrze na niektórych jak pracują to nóż się w kieszeni otwiera. Przyjmowani są wszyscy. Oczywiście że są trenerki które pokazuja co i jak na danym stanowisku. Odzież się dostaje,na buty tymczasowo dostaje się nakładki ochronne,po jakims czasie dostajesz robocze obuwie. Atmosfera jest różna w końcu to spory zakład. Praca nie jest na pewno trudna. Żmudna i przeważnie nudna-owszem.Dalej się nie znam ;)
zdjecie uzytkownika
mmm - 2015-02-18 17:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jaka mam pewność że liderka poinformowała kierownika ze chce przejść przez firmę można to gdzieś sprawdzić
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-02-18 18:32:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [boio - 2015-02-03 17:07:49]:
To jest najgorsze ze pomimo wielu porażek nie zaznala żadnych konsekwencji. Presja i brak szacunku i zrozumienia dla operatorów zmuszają ludzi do głupich rzeczy. Nie patrzą jak robią byle zrobić dużo. A ta kobieta dawno by przeszła do szeregu gdyby ludzie się nie bali jej silnych pleców u kierownika i zgłosili nadużywanie władzy. Tacy robią co chcą debile bo są pupilami a im mądrzejszy jesteś tym gorzej dla ciebie
zdjecie uzytkownika
ka - 2015-02-19 11:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ola - 2015-02-18 18:32:53]:
Powinni zrobic z tym w koncu porzadek. Przez jej zarzadzanie cierpia dwie pozostałe zmiany. Napweno w wsród załogi kierownika jest osoba kompetentna która by zastapiła Anie.
zdjecie uzytkownika
pp - 2015-02-20 08:55:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie spokój z tymi waszymi wypowiedziami. Ja pracuje z Ania i jeszcze nie zdarzyło się żebym musiała coś przynieść w zamian za to że potrzebuje wolne, a to że jak któraś coś zrobi i przyniesie to się zje to zaraz jest posadzenie o przekupstwo jesteście żałośni i dajcie sobie spokój
zdjecie uzytkownika
bidon - 2015-02-20 10:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pp - 2015-02-20 08:55:04]:
chyba sama ania to pisła
zdjecie uzytkownika
pp - 2015-02-20 11:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety pomyłka Ania tego nie pisała hehe peszek :P
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-22 00:10:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pp - 2015-02-20 11:15:26]:
no nie..nie ta pisownia i brak błedów...stylistyka tez na zdecydowanie innym poziomie czyli pisał to jej osobisty cień......
zdjecie uzytkownika
sdf - 2015-02-22 10:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To wy zachowujecie się jak cienie.Poprostu Ani zazdrościcie.Żałosne.
zdjecie uzytkownika
ki - 2015-02-22 16:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sdf - 2015-02-22 10:58:11]:
tak zazdroscimy jej gaci, reklamacji, nieposzanowania drugiej osoby, wulgarnosci i hamstwa
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-22 19:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ki - 2015-02-22 16:36:51]:
o tak,właśnie tych wszystkich dobrodziejstw jej najbardziej zadrościmy.....do tego wielkiego tyłka i paskudnej aparycji......
zdjecie uzytkownika
mimikoliko - 2015-02-24 17:17:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pp - 2015-02-20 11:15:26]:
ja rowniez pracuje z Ania i nie chciala bym zadnej innej liderki, a co d jakis przekupstw to nie zgadzam sie z tym
zdjecie uzytkownika
qwe - 2015-02-25 09:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mimikoliko - 2015-02-24 17:17:54]:
Ta. Chcesz się podlizac, wykupić czy to ona ci coś obiecała? Umowę na firmę czy nadgodziny?haha
zdjecie uzytkownika
elo - 2015-02-26 06:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Ryszardzie praca po 16H na dobę a gdzie odstęp czasowy już regulamin nie obowiązuje.
zdjecie uzytkownika
pracownik (ca) - 2015-02-28 19:58:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
regulamin? dawno nie obowiązuje co to takiego? nie w tej firmie...skoro zmuszają nas do darmowych szkoleń w soboty powinni coś zrobić z nimi skoro zmuszają nas do przychodzenia na szkolenia darmowe a jak się ktoś postawi to straszą jakąś czarną niby listą...śmieszne, że niby co podwyżki nie dadzą? niby 50 gr albo mniej? obędzie się bez niej!!! Nie jesteśmy robolami postawmy się a nie odpuszczamy im !!!
zdjecie uzytkownika
emu - 2015-03-01 12:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxl - 2015-01-30 15:08:51]:
ale ta druga liderka z toyoty chociaz stanie na linii z ludzmi i pracuje w porównaniu z liderka z bobinów która rozmawia ciagle przez telefon. Napewno to nie sa sprawy słuzbowe bo ile to mozna rozmawiac z kierownikiem. Z dr napweno nie rozmawia wiec musza to byc tylko i wyłacznie rozmowy prywatne. Radze sprawdzic bilingi tej pani i wziasc sie do pracy bo to jest zakład produkcyjny a nie call center. A pozniej wielkie zdziwienie ze ciagle reklamacje przychodza na zakład jak lider ma wazniejsze srawy na głowie
zdjecie uzytkownika
ol - 2015-03-01 13:41:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co z podwyzkami?
zdjecie uzytkownika
ryt - 2015-03-02 14:18:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ol - 2015-03-01 13:41:57]:
Maja byc
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-03-03 13:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kiedy konkretnie mają być u Was podwyżki? bo wydaje mi się, że jakoś niedawno to miało byc no i nie ma nic i nie ma, więc nie wiem czy warto mi się zatrudniac u nich w ogóle, jak sądzice? czekam na Wasze opinie odnośnie zarobków i ogólnej atmosfery pracy u nich, pozdrawiam obecnych pracowników kochani.
zdjecie uzytkownika
Exceed - 2015-03-03 15:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowy - 2015-03-03 13:31:10]:
Kocham takich ludzi jeszcze nie pracuje, a już podwyżki go interesują :) Tak jak ludzie pierwszego dnia gdy robią 1/4 normy pytają o nadgodziny :)
zdjecie uzytkownika
hi - 2015-03-05 06:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Exceed - 2015-03-03 15:14:21]:
a ty nowy pierwszego dnia norme robiłes? ze od nowych tego wymagasz. Najpierw to niech nowa osoba nauczy sie dobrze robic a pozniej normy osiagac
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kongsberg Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kongsberg Automotive?
Zadaj pytanie