Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kongsberg Automotive

Pracowałeś w firmie Kongsberg Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tytus - 2014-12-02 04:44:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktos cos ile będzie kasy na święta?
zdjecie uzytkownika
yoo - 2014-12-02 11:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tytus - 2014-12-02 04:44:47]:
200,300,400 zależy od tego ile zarabiasz
zdjecie uzytkownika
pamietamy - 2014-12-02 14:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [B - 2014-12-01 16:21:29]:
nie miala to ci przypomnę to bylo jakies 3 lub 2 lata temu po imprezie pracowniczej potem z kolezankami bylas w przystani i tam lerzalas a potem do pracy przyszlas z zaklejonym okiem TERAZ PAMIETASZ
hahahah
zdjecie uzytkownika
aircell - 2014-12-02 15:09:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobre głupoty tu piszesz bo ja też byłam na tej imprezie z nimi . Nic takiego nie miało miejsca! A i jeszcze jedno nie zapominajcie ilone zadjeli nie za to ze źle pełniła obowiązki tylko za oklejanie tego lamusa z prasy.
zdjecie uzytkownika
aircell - 2014-12-02 15:15:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A i jeszcze jedno na przystani bawiliśmy się 4 lata temu widocznie masz słabą. Pamięć
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-02 15:25:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co wy wszczyscy nadajecie się Do wyru...nia i do obszczania Takie z was kozaki a w robocie mord... W kubeł i zapierdal..Haha kozaki na forum
zdjecie uzytkownika
blle - 2014-12-02 16:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aircell - 2014-12-02 15:09:59]:
i tu jest racja. tak samo jak i silwi nie zwolniono za zle wykonywnie obowiazków tylko za tego typa a w szczególnosci przez sniegowa. byly razem 3 lata a zdradziła ja z hyra a ta po tym napisała pisemko o nekanie i zatraszanie. ale ok taka jest ewelina i wszyscy to wiedza. pupilek Zduńczykowej i taki wynik z tego wyszedł
zdjecie uzytkownika
uuuu - 2014-12-02 16:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie to była sprawa prywatna wiec nie powinni jej zwolnić
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-12-02 16:53:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-12-02 15:25:32]:
Hyra ty to kozak jestes hahaha
zdjecie uzytkownika
Jan Niezbedny - 2014-12-02 17:03:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uuuu - 2014-12-02 16:20:14]:
Sylwia Ewelina Ilona Marki Jolki Doroty i inni :) a wy wszyscy jestescie siebie warci/te a żyjcie sobie z tą świadomoscią że mówiąc wam SIEMA LUB CZEŚC tak naprawde ludzie maja was o w d00pie :) takie to porządne że az ściska człowieka jak takie paniska się panoszą !!!!dac wódke chamom i wpuścic na salony to na efekty nie trzeba długo czekac ,sprzedawac ludzi TFUUUUUU ,donosic A TFUUU ...podlizywac sie ..to widac u was norma jak u nas osiągniecie celu :) teraz pewnie jadna drugą przekabaca kto po czyjej stronie ma byc i tak dalej i tak dalej, nie dziwie sie ze ludzie pisza anonimowo W cudzysłowiiu skoro sie donosi !!!
zdjecie uzytkownika
kotecek - 2014-12-02 18:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Jan Niezbedny - 2014-12-02 17:03:17]:
Ooo... otóż to. To jest racja i tu się zgodzę właśnie z tym człowiekiem co napisał. Weźcie wy się kuźwa wszyscy za robotę a nie pierdo...cie takie głupoty o kimś i ogólnie byście zajęli się swoimi reklamacjami żeby wam nie przychodziły i zacznij cie wyrabiać seoje cele a nie jebie...cie na każdą osobę tylko nikt o sobie ns przykład nie napisze jaką miał dzieciństwo co kiedyś robił jak sam się bawił i odpierdal...ał maniany. To jest kongsberg i tu się pracuje a nie jakieś ZOO bo każda każdej by oczy wydrapała.
zdjecie uzytkownika
zenada - 2014-12-02 19:23:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pamietamy - 2014-12-02 14:51:26]:
Szkoda ze o ortografii nie pamiętasz:) nie dziwię się że nie podpisujesz się nazwiskiem:/ wstyd.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-12-04 21:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co z kasa na swieta czy ktos cos wie?
zdjecie uzytkownika
B - 2014-12-06 11:10:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie bedzie kasy na swieta Firma biedna
zdjecie uzytkownika
tobi - 2014-12-07 16:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [B - 2014-12-06 11:10:12]:
nie pracuję tu zbyt długo i nie bardzo mam rozeznanie jak było kiedyś, w zeszłych latach. Jednak słyszałem tak samo jak @B że w tym roku ma nie być żadnej dodatkowej kasy dla ludzi . W zeszłych latach dawali jakieś pieniądze na święta ? ciężko uwierzyć , że przez rok tak wiele się zmieniło że już ich na to nie stać
zdjecie uzytkownika
pracownik (ca) - 2014-12-07 17:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
będzie kasa co wy za głupoty gadacie jak nie macie informacji dobrych to nie gadajcie głupot takich na dzieci już dostaliśmy i niebawem dostaniemy dla nas
zdjecie uzytkownika
Warszawiak - 2014-12-08 07:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co cię to obchodzi,ci co mają jaja i mózg potrafią wykorzystać zwolnienie lekarskie długoterminowe i pensje mają praktycznie takie same bo wchodzi sobota i niedziela a ty rób jak potrafisz i obgaduj ludziom [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na forum.Zresztą z takim bydłem to się nie da pracować.
zdjecie uzytkownika
bu ha ha - 2014-12-08 08:00:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak jak była liderem to nie musiala korzystac ze zwolnienia długoterminowego bo nic nie robiła a jak teraz ksieziczka spadła z tronu i kazali jej pracowac jak przystało na zwykłego pracownika to sie załamała. Cięzka dola szaraczka
zdjecie uzytkownika
luz - 2014-12-08 11:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
coście sie tak uwzieli na te les nie ma pedałów do obgadywania
zdjecie uzytkownika
niobe - 2014-12-09 19:40:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam tez sie przyjrzec dzialom lm szczegolnie kierowniczce Katarzynie Ch..awansowala to teraz wyzywa sie na ludziach czepia o byle co,a najgorsze to jej obgadywanie za plecami.. a nie pamieta jak jej sloma z butow wystawala jak byla liderem..zaklad spada na psy..
zdjecie uzytkownika
:0 - 2014-12-10 16:53:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a no tak to jest jak sie szraczek dorwie do wladzy nie pamieta sie juz jak to na produkcji sie zapierdzielało a swoja droga bardzo szybki ten awans ciekawe co tzebabyło zrobic zeby go miec hehheh
zdjecie uzytkownika
Stanis - 2014-12-11 17:28:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [niobe - 2014-12-09 19:40:11]:
A co jest nie tak w działach lm?
zdjecie uzytkownika
pracownik (ca) - 2014-12-14 21:04:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest chyba wszystko ok tu raczej chodziło komuś o kierowniczkę a nie o dziale
zdjecie uzytkownika
niobe - 2014-12-17 08:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Stanis - 2014-12-11 17:28:33]:
do działu nic nie mam :) chodzi o kierowniczkę że ma brak poszanowania do pracowników tylko do swoich pupilków ale jak to mówią nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka :)
zdjecie uzytkownika
pracownik (ca) - 2014-12-19 00:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LM dział lizusów i podpierdalaczy...podpierdalają niewinnych ludzi do kierowniczki która jest tyle samo warta co oni bo im wierzy...oczywiście jest paru ludzi na tym dziale co mam do nich szacunek ale nie powiem ich imion bo będą mieć przejebane przez tych skur...zazdrosne kur... chodzi mi o dziewczyny które niby się kolegują w pracy gadają razem a jak przychodzi co do czego to za plecami w dupę włażą Pozdrawiam LM całe
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kongsberg Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Kongsberg Automotive?
Zadaj pytanie
x