Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Kongsberg Automotive

Pracowałeś w firmie Kongsberg Automotive i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
on - 2014-07-06 12:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mi nie dali już dwa lata podwyżki to sobie odbijam zwolnieniami lekarskimi i wychodze na swoje a nawet i lepiej masz łeb to myśl a bezmózgowce za 20 gr.podwyszki brutto niech robią.
zdjecie uzytkownika
hela - 2014-07-18 15:54:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [balkinia90 - 2014-07-05 19:02:45]:
3 tys to dostaniesz na 3 miesioce 10zł bruto
zdjecie uzytkownika
Legia - 2014-07-20 21:08:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hela - 2014-07-18 15:54:25]:
To dlaczego dajecie z siebie takich dziadów robić nie macie kszty honoru?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-21 12:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Legia - 2014-07-20 21:08:12]:
A Ty czemu nas podpuszczasz, masz nas za idiotów?
zdjecie uzytkownika
Legia - 2014-07-21 14:43:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2014-07-21 12:45:47]:
Nie muszę mieć za idiotów,jeżeli pracujesz za te pieniądze to samo przez sie znaczy że nim jesteś.
zdjecie uzytkownika
Bobo - 2014-07-21 16:04:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że nie jest to kwestia dawania robienia z siebie dziadów, po prostu takie ceny dyktuje pracodawca a on sugeruje się tym co dyktuje rynek. Rynek motoryzacyjny jest na tyle dynamiczny, że trzeba brać strasznie dużą poprawkę na to co może przynieść dzień następny. Dzisiaj jesteś, a jutro wyżera cię konkurencja. Pensje oczywiście mogłyby być wyższe, ale coś chyba przydałoby się w zamian - takie mam wrażenie.
zdjecie uzytkownika
halo - 2014-07-21 22:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bobo - 2014-07-21 16:04:32]:
A ty cwaniaku co robisz na tym forum?Nowobogacki się znalazł. Pewnie zasuwasz dwa razy więcej niż inni i liczysz że 10 gr podwyżki więcej dostaniesz. Spadaj ''dyrektorku'' wkręcać takich samych inteligencików co ty :)
zdjecie uzytkownika
Bobo - 2014-07-22 02:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@halo Piszę tak jak jest w rzeczywistości. Nie ma sensu marzyć, że ktoś będzie zarabiał nie 2 a 5 tysięcy bo jest to w ogóle wyciągnięte z kosmosu. Interesuję się rynkiem motoryzacyjnym, stąd mój post. Z kongsberg mam wspólnego tyle, co kibicuję im nad zwiększaniem przychodów jak każdej firmie motoryzacyjnej w Polsce, nie pracuję dla nich. Również i Tobie życzę powodzenia, bo dzisiejsze czasy są ciężkie.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-07-23 23:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bobo - 2014-07-22 02:16:07]:
Przepraszam, miałem na myśli tego piętro wyżej.
zdjecie uzytkownika
MM - 2014-07-28 20:40:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w Kongsbergu na przełomie Lipca i powiem szczerze totalna porażka normy podwyższone i to do takiego stopnia, że ledwo doświadczeni pracownicy wyrabiają. Niskie zarobki ( 1500zł netto), praca non stop na nogach, Liderzy nowym pracownikom nie pomagają tylko ich dołują tekstami że nie sprawdzisz się i nowi przyjdą itp. Miałem tam taką sytuację gdzie kleiłem maty i podchodzi do mnie dyrektor gdzie pokazuje filmik z telefonu jak doświadczony pracownik w ciągu 20 sekund obkleja 5 mat masujących tłumaczyłem mu że jestem nowy itp bo to był mój drugi dzień pracy ale on mnie zignorował i powiedział " Zrobię wszystko aby nie przedłużyli ci umowy " i następnego dnia zrezygnowałem nikomu nie polecam tej pracy bo to totalna harówa!!!
zdjecie uzytkownika
Kris - 2014-07-31 16:21:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [B12 - 2014-06-29 16:27:10]:
Dorota była spoko i szło się z nią dogadać póki nie zaczeła tańczyć jak jej Jolka zagrała.
zdjecie uzytkownika
MM - 2014-07-31 18:58:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Kongsbergu na przełomie Lipca i powiem szczerze totalna porażka normy podwyższone i to do takiego stopnia, że ledwo doświadczeni pracownicy wyrabiają. Niskie zarobki ( 1500zł netto), praca non stop na nogach, Liderzy nowym pracownikom nie pomagają tylko ich dołują tekstami że nie sprawdzisz się i nowi przyjdą itp. Miałem tam taką sytuację gdzie kleiłem maty i podchodzi do mnie dyrektor gdzie pokazuje filmik z telefonu jak doświadczony pracownik w ciągu 20 sekund obkleja 5 mat masujących tłumaczyłem mu że jestem nowy itp bo to był mój drugi dzień pracy ale on mnie zignorował i powiedział " Zrobię wszystko aby nie przedłużyli ci umowy " i następnego dnia zrezygnowałem nikomu nie polecam tej pracy bo to totalna harówa!!!
zdjecie uzytkownika
bixu - 2014-08-04 16:28:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jakm temperatura w te gorące dni da sie wytrzymać na hali ???
zdjecie uzytkownika
tinx - 2014-08-04 18:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zmarzniesz
zdjecie uzytkownika
B12 - 2014-08-04 20:20:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kris - 2014-07-31 16:21:34]:
Jak by nie było ona ma już prawie cztery dychy zmarszczki też już widoczne a na dodatek z degradowana z kierowniczki na lidera a wygrał z nią pan przed emeryturą ,nic tylko płakać albo odejść z honorem ale tak jak pisałeś decyzje teraz podejmuje Jola a nie Dorota,zresztą ja teraz wszystko z Jolą załatwiam a nie jak kiedyś z Dorotą.
zdjecie uzytkownika
y - 2014-08-05 18:50:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [B12 - 2014-08-04 20:20:40]:
No ale jak by nie patrzył ten pan przed emerytura ma większe doświadczenie na stanowisku kierowniczym niż Dorotka która została kierowniczka przez protekcje Tak wiec o czym tu mowa skoro została wybrana osoba z kwalifikacjami a nie amatorka Liczy się doświadczenie. Zresztą nie tylko ona została zdegradowana
zdjecie uzytkownika
chetny - 2014-08-05 19:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy sa moze przyjecia do firmy? przez zakład czy agencje? ile jest za godzine?
zdjecie uzytkownika
B12 - 2014-08-06 00:00:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [y - 2014-08-05 18:50:13]:
No tak,masz racje :-)
zdjecie uzytkownika
B12 - 2014-08-06 00:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [chetny - 2014-08-05 19:00:10]:
Hehehihi,pewnie są, ale dobra rada,lepiej się zatrudnij przy zamiataniu ulic niż tam a lepiej na tym wyjdziesz, wspomnisz moje słowa a dają chyba 10 brutto oczywiście przez agencje min. 2 lata,powodzenia,hehehihi.
zdjecie uzytkownika
Olimo - 2014-08-06 01:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też zastanawiałem się nad pracą w Kongsbergu, ale na ich stronce widzę tylko same zagraniczne oferty i zastanawiam się czy jest szansa na jakiś angaż w polskiej placówce. Na pewno firma oferuje spore doświadczenie i co lepsze zdobycie tego doświadczenia w kongsbergu nie powinno być jakimś uciążliwym zadaniem. Gdybym mógł na pewno rozpocząłbym pracę w tej firmie, a tak niestety ciągle jakieś problemy i waśnie.
zdjecie uzytkownika
ha - 2014-08-06 07:44:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olimo - 2014-08-06 01:46:37]:
chyba z głowa masz cos nie tak
zdjecie uzytkownika
ha - 2014-08-06 07:44:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olimo - 2014-08-06 01:46:37]:
chyba z głowa masz cos nie tak
zdjecie uzytkownika
Legia - 2014-08-06 10:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Olimo - 2014-08-06 01:46:37]:
Poszukaj na gumtree tam ogłasza się agencja która szuka baranów do pracy w Kongsbergu ,polski Kongsberg nie ma strony,bo i kto by tam wchodził.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-08-09 12:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mogała bys go zamiescic w całości bo nie mozna go otworzyc
zdjecie uzytkownika
zebra - 2014-08-17 20:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [on - 2014-08-09 12:51:52]:
praca haah w obozie pracy jest lepiej ludzie z którymi pracujesz sprzedają każdego tylko po to by dostac umowa po paru latach przez firmę jedna przerwa 20 minutowa ale za to ze prace zaczynasz 5 minut wczesniej prawdziwa fabryka na takie upały dadzą ci plusz i każą podziękować kołchoz praca ciężka nie wdzięczna takie pieniądze zarobi się wszędzie prawdziwy wyścig szczurów nie liczy się człowiek tylko produktywność zal
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Kongsberg Automotive
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski