Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sweet Sit

Pracowałeś w firmie Sweet Sit i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bobo - 2015-02-01 19:45:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy czekam za telefonem. Kupiłem perfum.
zdjecie uzytkownika
gdf - 2015-02-03 11:31:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Styczen nadgodziny 1 zmiana 24nad 2 zmiana 16nad
zdjecie uzytkownika
tapicer - 2015-02-05 17:27:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dostalismy 15groszy podwyzki!!!dziekujemy naszym szefom za chojnosc
zdjecie uzytkownika
koralonia - 2015-02-28 02:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie no, panowie te 15 groszy podwyżki to poważnie czy jakieś żarty tu sobie robicie? bo strasznie przykro mi powiedzieć, ale kurcze no nie mogę w to uwieżyć, rpzecież to jest mega nie wiarygodne, patrząc przecież na to, że sweet sit, to całkiem poważna firma, więc chyba nie bawiliby się w 15 groszy podwyżki
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2015-03-02 16:35:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A Robuch Diabełek po małych przejsciach rodzinnych sie troche pogubił ale Roman opowiadał że ma już jakąś fajn [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] CYCATĄ z Torunia i teraz bedzie na nią pracował na 120 %.Robuch głowa do góry ty jeszcze jej pokażesz
zdjecie uzytkownika
cb - 2015-03-03 19:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [koralonia - 2015-02-28 02:42:55]:
tak to prawda 15 groszy to tapicerzy a na innych stanowiskach gdzie stawka jest niższa to 10 groszy podwyżka wyniosła 1,5% stawki godzinowej pracowników akordowych . Miesięcznie to wychodzi jakieś dwadzieścia parę złotych
zdjecie uzytkownika
Radek_z_pakowania - 2015-03-04 18:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kleopatra Kochum Cie! Zaklepłame termin ślubu już u Pawła!
zdjecie uzytkownika
qq - 2015-03-11 20:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Luty 2 zmiany po 32nadg
zdjecie uzytkownika
mistrz tap. - 2015-03-14 14:25:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tygrys robil pod gorke Krauzemu,a Eda Tygrysowi z godzinami.30godz wczoraj ladny wynik mieliscie
zdjecie uzytkownika
Izman - 2015-03-16 23:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że w Gniewkowie w Sweet Sit nadgodzinki są jakoś lepiej płacone ? Szczerze zastanawiam się jakie są szanse obecnie na przyjęcie do pracy nowych osób. Myślę, że znalazło by się sporo chętnych, tym bardziej, że sporo osób wyraża zainteresowanie firmą i jej produktami - pracownikom raczej jest nieco łatwiej.
zdjecie uzytkownika
Majki - 2015-03-17 19:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na godzinowce dobrze sie wychodzi
zdjecie uzytkownika
r - 2015-03-19 18:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Radek_z_pakowania - 2015-03-04 18:02:48]:
kolego mam pytanie k
jakie stawki macie w gniewkowie na pakowaniu? bo w chelmnie otwieraja zaklad i nie wiem czy zmienic prace
zdjecie uzytkownika
qq - 2015-03-20 10:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tak najlepiej ma myndel, dostaje same najlepsze kpl bo przynosi jaja jednemu za darmo!Ale kiedys sie to skończy bo ludziska sie nerwowi robią panie RK!
zdjecie uzytkownika
witam - 2015-03-21 08:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wstepie pozdrawiam wszystkich z ktorymi pracowalam. Jak widze od czasu mojej obecności niewiele się zmieniło, ciagla agresja i jad wśród współpracowników, moja rada,wyjdzcie do szatni na tzw solówkę to wtedy ciśnienie opadnie,jak dzieci...bzykanie w pracy tez wam na zdrowie nie wyjdzie,chyba nigdy nie pracowaliście w naprawdę ciezkich warunkach skoro tak ciagle narzekacie,z reszta co niektórzy wrócili po lepszej hmm..nieobecnosci. Ogarnijcie sie bo zal mi was. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tygrys - 2015-03-22 11:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po malu widac ze sie pan wypala na tym stanowisku panie Andrzeju,takie spadki z godz
zdjecie uzytkownika
Giec - 2015-03-22 13:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Radku z pakowania doszly mnie sluchy ze bujasz sie w jakies Teresie z lekkiego
zdjecie uzytkownika
witam - 2015-03-22 21:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Synus pana Darka znalazł nowego tatusia ?
zdjecie uzytkownika
HMUD - 2015-03-23 13:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spadek z godzinami to nie przez Andrzeja , ktos to wszystko wychamował poprostu z jakiegoś powodu???
zdjecie uzytkownika
Najlepszy kumpel Radka..... - 2015-03-23 18:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomozcie Radkowi bo ma dylemat jaka kobiete ma wybrac za malzonke. Czy ma to byc Teresa z lekiego czy tez cleopatra z szwalni. I tu moja goraxa prosba jakbyscie w komentarzach doradzili z kim ma Radek stanac w czerwcu na slubnym kobiercu ;) czekam na komentarze,pozdrawiam.....
zdjecie uzytkownika
r - 2015-03-24 11:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie czy ktos moze napisac jakie stawki sa na pakowni bo w chelmnie gala otwiera zaklad i niewiem czy zmieniic prace
zdjecie uzytkownika
pko - 2015-03-26 20:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko nie pakowanie
zdjecie uzytkownika
r - 2015-03-27 11:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale konkretnie o co chodzi slaba kasa czy co
zdjecie uzytkownika
r - 2015-03-28 00:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze napisac o co chodzi czy zarobki czy co
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 800zł przez 3 miesiace oferta po 10h soboty na popoludniu
Pytania: czy bede podpierdalaczem
zdjecie uzytkownika
potrzebazmiann - 2015-03-29 14:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łysek wez sie za robote bo slyszalem ze roman cie przebija biega i zalatwia
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-03-29 14:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pakowaniu troche zarobie z trojki nie spadlem,ale trzeba troche tych gratow popakowac
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sweet Sit
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sweet Sit?
Zadaj pytanie