Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sweet Sit

Pracowałeś w firmie Sweet Sit i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
miki - 2015-10-11 16:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz to żadna sie nie pochwali ile zarabia
zdjecie uzytkownika
ok - 2015-10-12 16:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie mnie nie obchodzą czy tam są jakieś romanse w tej firmie, sorry że wam przerywam wątek, ale ja chciaąłbym dowiedzieć się czegos na prawde konkretnego o pracy tam chodzi mi o pracę tam na stanowisku pracownika dzialu eksportu, na czym to polega, jakie sa warunki zawarcia umowy z nimi, czy wole oplaca sie tam aplkiowac, @miki
zdjecie uzytkownika
dredko - 2015-10-14 15:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ok - 2015-10-12 16:35:56]:
@miki
? niby jak chcesz aplikować skoro aktualnie nie ma żadnych ogłoszeń do działu eksporu w tej firmie...
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2015-11-02 20:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poważnie ? Takie rzeczy tam się dzieją ? A gdzie jest kierownik ? A ten słynny brygadzista ( ten wysoki, czarne włosy) odmulił się w końcu ?
zdjecie uzytkownika
Janosik - 2015-11-03 18:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odmulił sie haaaaa haha dobre!Może wydawać dobre komplety,a i tak wydaje badziewie.U łysego jest inaczej tam ludzie wychodzą na swoje!
zdjecie uzytkownika
ołówek - 2015-11-05 20:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz nie stynkejta
zdjecie uzytkownika
andrju - 2015-11-08 13:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmiej się śmiej !
zdjecie uzytkownika
ok - 2015-11-11 19:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nie jest w stanie napisać na prawdę niczego sensowanego? ja chcialbym sie dowiedziec czegos na temat warunków mowy jaką firma moze zaproponowac pracownikowi nowemu, tak sobie pomyslalem ze moze cos wiecie czy na sezon przedswiateczny moze beda kogos zatrudniali nawet na te kilka miesiecy, zależy mi
zdjecie uzytkownika
Do ok - 2015-11-15 19:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok skoro ci tak zależy to rusz 4 litery złóż podanie, zadzwoń, wyślij maila . Tapicer zarabia 9.1 za nadgodziny 4.55 na przyuczeniu czy douczeniu jak zwał tak zwał pojęcia nie mam. Lepiej iść na godzinowke się nie narobisz jak na stole i 2 pewnie będzie
zdjecie uzytkownika
darek - 2015-11-15 20:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tapicer zarobi 9.1 jak sobie to wyrobi. na godzinówce stała pensja 2 zarobisz bez wysiłku lub na lekkie tam też jest dobra opcja i kasa
zdjecie uzytkownika
zag - 2015-11-26 12:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 tysie hahaha tapicer musi dobrze nawalac na 2 tysiące a na godzinówce walą w h... i bez wysiłku przeszło dwa tak tam doceniają pracowników tym bardziej ze wiedzą ze dobrygo tapicera trzeba dlugo szkolić zeby zaczoł zarabiać na siebie i firme a na godzinówke byle żul przyjdzie i w pare dni ogarnia czy jest robota czy nie,na godzinówce masz zapłaconą dniówke a tapicer przyjdz to sie przekonasz!!!!!
zdjecie uzytkownika
zyga - 2015-12-02 13:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Do ok nieźle, że tapicer zarabia 9,1 za godzinę. Mogą wyjść z tego na prawdę dobre zarobki. Wiesz może jaka umowa jest zawierana z pracownikiem? Dzięki
zdjecie uzytkownika
Szwaczka - 2015-12-03 18:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do zyga!Tyle że w tym zakładzie pracownicy nie są traktowani na równi,niby wszyscy maja taka samą stawke ale jest paru takich kolesi co maja względy u bryg i dostaja lepsze meble do roboty I tak jedni mają 2,5tyś a drudzy 1,5 jak dobrze pójdzie!
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2015-12-04 17:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śwìęta prawda radzę ci dobrze nie pchaj się do tego syfu lepiej idź do obierania cebuli niż na stół jako tapicer
zdjecie uzytkownika
obcy11111 - 2015-12-07 18:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobacz jak trudno dziś zarobić na chleba bochen
W tym kraju
Od dawna nie ma nic za darmochę
Niektórym wytłumaczyć to jak rzucać o ścianę grochem
Ja sam staram się wyjść ponad stan
Chcę mieć z życia radochę
Ale pojąc nie mogę
Mechanizmów, które tarasują ludziom drogę
Zamiast iść na rękę tym co kształcą się w swoim fachu
Na rynku pracy brak śladów wolnych etatów
Zrozum Polaków
Oni nie chcą żyć w strachu
Wyjadą za zarobkiem co najmniej na zachód
A jak zenit osiągnie
Skala ciśnienia
To zapewne na długie lata za ocean
Tam mogą się dorobić,
Ale pewności nie ma
Wróćmy jednak na włości, gdzie ojczysta ziemia
Jak masz znajomości
Nie utopisz się w problemach
Wyrobione chody nie wychodzą z mody
I tak na przemian
zdjecie uzytkownika
ciekawskiroman - 2015-12-09 15:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak płatne maja za sobote tapicerzy? lekkie tapic. ? krawcowe? magazynierzy?
zdjecie uzytkownika
no - 2015-12-11 19:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałamże bardzo dobrze zarabiają tapicerzy,a krawcowe średnio. magazyny słabo zarabiaja tyle wiem co ludzie powiedza
zdjecie uzytkownika
rrrr - 2015-12-12 17:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@no ja na przykład jestem zainteresowany tym ile można u nich w firmie zarobic na stanowiksu pracownika działu eksportu, bo chetnie bym tam podjal prace
zdjecie uzytkownika
Szwaczka - 2015-12-13 17:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najlepiej mają kierowniczki szwalni tu ploty tam ploty i tak 8h
zdjecie uzytkownika
cichy - 2015-12-31 02:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rrr chyba nie masz już po co czekać, bo wydaje mi się że to ogłoszenie nie jest już aktualne. Pewnie, że tapicerzy dobrze zarabiają, ale wiadomo czy wypłata pojawia się o czasie? dzięki
zdjecie uzytkownika
bezkontroli - 2016-01-14 08:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaden nowy tapicer sie nie utrzymal na jednej ze zmian, pytacie dlaczego?
zdjecie uzytkownika
amarek - 2016-01-15 20:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bezkontroli, no dobra, to zapytam skoro tak chcesz, dlaczego? Co ciekawe nie widziałem, żeby teraz szukali tapicerów, kiedyś widziałem, że do działu eksportu szukali, ale tak to brak ogłoszeń. Macie tu w ogóle umowy o pracę?
zdjecie uzytkownika
Janikowo - 2016-01-22 19:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amarek - 2016-01-15 20:21:12]:
Jaką podwyżkę z nowym rokiem dostaliście ? Suto wędlin kłaść na chleb?
zdjecie uzytkownika
zag - 2016-01-31 19:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawskiroman - 2015-12-09 15:24:49]:
tapicer za sobote ma 34zl za 8godzin plus to co zrobi jak bedzie szlo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do roboty to ledwo 40 zl to masz 74zl za sobote a na godzinówce równe 80 zl i walisz w h..a bo sobota a ty napierdalasz na nich
zdjecie uzytkownika
N - 2016-01-31 20:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Średnia krajowa w górę a my nic, obiecane były podwyżki co roku i to na piśmie!!!!!!!! !!!!!



zdjecie uzytkownika
Pupil - 2016-01-31 20:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jesteś pupilkiem brygadzisty to nie ubrudzisz rączek barista i akord jest duży się nie dziwie że ludzie chorować chodzą
zdjecie uzytkownika
A - 2016-02-10 13:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w urzedzie widzialam , ze w Gniewkowie szukaja tapicerow i to nie do Sweetu...
zdjecie uzytkownika
1300zł - 2016-02-10 17:30:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zamiast rozmowy o podwyżkach które były obiecane co roku!Mamy rozmowy o kawie,herbacie,i kanapkach!A my zaczynamy zarabiać coraz mniej!Co jest?
zdjecie uzytkownika
Robert - 2016-02-11 12:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co Ty gadasz. jak tutaj "super" tapicerzy nie maja z akordu płacone tylko maja stała pensje za to,że równo robią.. ale o tym nie wszystcy wiedza wiec ciiiii
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2016-02-12 11:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [1300zł - 2016-02-10 17:30:19]:
Tapicerzy zarabiaj od 2000 do 3000zł wiec nie potrzebuja podwyżek :) Jestem tylko za tym aby obniżyć czas na komplet tivioli ponieważ jest za bardzo za duży.. i dlatego w gniewkowie tak ładnie wychodza z godzinami, a w tucholi i lisim tak marnie bo nie maja tyle godzin z tivioli.
zdjecie uzytkownika
tapicerka - 2016-02-16 09:08:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzien Dobry. Jestem pracownica w Tucholi i jestem na tapicerowaniu cięzkim i mam płacone z akordu! Słyszeliśmy, że w Gniewkowie na tapicerowaniu lekkim pracują Meżczyźni i mają płacone ze stawki godzinowej i zarabiaja ponad 1700zł Jestesmy oburzone i zszokowane! Prosimy o zwołanie zebraniai wyjasnienie tej sytuacji przez kierownictwo!!
zdjecie uzytkownika
maciej - 2016-02-28 19:26:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moze ktos mi tu napisac dokładnie ile za te 2 nadgodziny nocne otrzyma tapicer, a ile osoba na godzinowce np nabialowy ??
zdjecie uzytkownika
kkkkkk - 2016-03-06 01:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tapicer tapicerowi nie równy
zdjecie uzytkownika
T - 2016-03-06 14:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obniżcie czas na tivoli skończy się chowanie worków bieganie na klejenie zaczynanie kompletu od założenia siedziska i odstawieniu na bok całego kompletu gdzie inni nie maja co robić , poza tym ci którzy robią tivoli odczują na wypłacie bo sprawiedliwości nie ma żadnej widać to po akordach
zdjecie uzytkownika
2016 - 2016-03-07 17:00:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [T - 2016-03-06 14:24:33]:
Św prawda!Niech wszyscy robia wszystko,i niech brygadzista wydaje towar sprawiedliwie i da zarobić każdemu a nie tylko jednostką,Inaczej podwyżka tyczyć sie będzie paru osób
zdjecie uzytkownika
wolllters - 2016-03-08 00:20:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
konieczny jest nowy system, wydawania kompletów oraz obliczania wypłat
zdjecie uzytkownika
tuchola - 2016-03-08 16:48:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy to prawda że uwas na opakowaniu pracuje kobieta?
zdjecie uzytkownika
sweet - 2016-03-08 18:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I to jaka sztuka,szkoda ze ma kogos
zdjecie uzytkownika
xcsdfh - 2016-03-10 23:53:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
potrzebny to tu jest nowy kierownik bo ten juz dawno sie wypalil i tylko lata za krawcowymi..
zdjecie uzytkownika
jachu - 2016-03-11 00:12:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
płaca na lekkim i tivoli spierdola prace w akordzie tak jak to sie stało w tucholii juz jakis czas temu...
zdjecie uzytkownika
lopez - 2016-03-15 18:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mało godzin macie? jak jest dobry czas na tivoli to po co szarpać inne meble
zdjecie uzytkownika
regulamin - 2016-03-23 16:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łysy zmien sie
zdjecie uzytkownika
tejlor - 2016-03-24 18:00:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i nie jumaj bo najwiecej to robisz ty
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-04-03 14:29:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bieganie na magazyn za tivoli zaczęło się. Naliczylem 9 razy gdy najlepsi nie rozmawiający koledzy tam chodzili. Co będzie dalej
zdjecie uzytkownika
seb - 2016-04-06 16:55:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ni ma premi 15% ni ma władzy!
zdjecie uzytkownika
Kleik - 2016-04-06 16:58:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego łysy na swojej zmianie wydaje lepszy towar?
zdjecie uzytkownika
foszek - 2016-04-08 21:21:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę chyba za bardzo wgłębiacie się w sprawy, które nie powinny was interesować. Zarobki w firmie stoją na dobrym poziomie. Jest umowa o pracę. Warto by przede wszystkim wspomnieć o atmosferze w tej firmie, która w znacznym stopniu wyróżnią tą firmę z szeregu innych.
zdjecie uzytkownika
Aha - 2016-04-10 16:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jedna zmiana robi dobre komplety w materiałach i skaji zostawia na drugą te których nikt nie tknie wszyscy o tym dobrze wiedzą
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 800zł przez 3 miesiace oferta po 10h soboty na popoludniu
Pytania: czy bede podpierdalaczem
zdjecie uzytkownika
teresa - 2016-04-25 12:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łysy <3
zdjecie uzytkownika
Zbysio pakerek - 2016-04-29 11:35:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie jakieś fajki?!

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sweet Sit!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sweet Sit

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert