Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sweet Sit

Pracowałeś w firmie Sweet Sit i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mitus - 2015-08-19 11:55:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarówno tam wpadnę z zająłem to wam pokażemy jak się tapiceruje
zdjecie uzytkownika
rekin - 2015-08-19 11:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam u was chlopakiwc
zdjecie uzytkownika
Power - 2015-09-09 10:22:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tapicerzy w Gniewkowie dostali 15 groszy podwyzki do stawki godzinowej i wynosi ona 9,10zł, NA TAPICEROWANIU LEKKIM ZA wypychaniu poduszek, obijaniu dsesek MAJA STAŁA PENSJE CZYLI 1780ZŁ / 168H WYNOSI = 10,50ZŁ Moga wyrobić 25%- 45% - 65%i dostaja 10,50/H Nie dziwi fakt,że żaden nowy tapicer z doświadczeniem nie chce tu pracować jak zatrudnia sie dzieciakow i im sie lepiej płaci niż ludzia co umią tapicerować , a nie obijać i dłubać w nosie.
zdjecie uzytkownika
tapicer - 2015-09-09 13:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy to prawda?? czy ja zapier... i mam 200zł wiecej?
zdjecie uzytkownika
qq - 2015-09-10 09:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie żartujcie sobie, przeciez ja ryje jak wół na takie pieniądze, a oni mają takie pieniądze za frekwencje??
zdjecie uzytkownika
321 - 2015-09-10 17:13:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No tak dzieciaczki z 5 miesięcznym stażem mają wiecej niz nie jeden stary tapicer!Dzieki kierowniku!
zdjecie uzytkownika
a może - 2015-09-12 12:13:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@321 nie wiadomo do końca skąd się brała ta różnica w zarobkach między poszczególnymi stanowiskami. Pewnie, że to jest czasem niesprawiedliwe, jak się dostaje niewiele większe wynagrodzenie, a zakres obowiązków przewyższa wszystko. Może warto by było porozmawiać z szefostwem o jakiejś ewentualnej podwyżce czy coś. Zawsze to jakieś wyjście.
zdjecie uzytkownika
Mietek - 2015-09-12 14:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dlaczego Tapicerzy i Szwaczki maja akord, a na lekkim tapicerowaniu gdzie jest lekka praca akordu nie ma???? Szwaczka czy Tapicer jak nie wyrobi akordu to dostanie najnizsze wynagrodzenie nawet bez premi frekwencyjnej, a na lekkim hmmm???? to musza byc naprawde super fachowcy. gratuluje zardządzania
zdjecie uzytkownika
S - 2015-09-18 19:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SOWANE
zdjecie uzytkownika
taylor - 2015-09-20 01:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"granat odbezpieczony"
zdjecie uzytkownika
diabeł - 2015-09-20 08:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łysy wpadnę do ciebie po moje plastikowe laczki
zdjecie uzytkownika
dłubacz - 2015-09-22 12:00:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zawsze przecież możesz iść na lekkie i też sobie podłubiesz w nosie
zdjecie uzytkownika
zdesperowany palcówkarz - 2015-09-24 09:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałem że w przyszłym tygodniu ma być na bramie WĄCHANIE PALUCHÓW !!! Boje się
zdjecie uzytkownika
Sprawiedliwy - 2015-09-25 20:01:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja mam pytanie skierowane do brygadzistów i kier.Dlaczego pozwalacie by!Młody tapicer ktory potrafi otapicerować 3 rodzaje mebla i pracuje rok,dwa,trzy! Zarabia więcej niż tapicer z 15 letnim st który otapiceruje praktycznie kazdy mebel,i to nawet ze zdjęcia!Wydaje mi się że ktoś tu się zapomniał pozdrawiam.PS nie wspomnę o lekkim tapicerowaniu!!!
zdjecie uzytkownika
KAPELAN - 2015-09-28 17:02:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
doceń nie tych co donoszą,ale tych na których donoszą, a zobaczysz różnice. daj zarobić innym tak jak tym tak samo wartym, a zobaczysz różnice.
zdjecie uzytkownika
Robert Lewandowski - 2015-09-30 21:28:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
całe gniewkowskie tapicerowanie
zdjecie uzytkownika
fachowaopinia - 2015-10-03 09:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak widze jak oni obijaja na lekkim to mnie krew zalewa, nie dosyc, że wolne to jeszcze byle jak.. najnizsza im dac ciekawe czy by byli zadowoleni,
zdjecie uzytkownika
jednyZrozumem - 2015-10-03 10:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HMMM JAKIE GODZINY LICZA SIE DO CODZIENNEJ NORMY OBYDWOCH ZMIAN?? GODZINY Z TAPICEROWANIA LEKKIEGO CZY CIEZKIEGO?? LEKKIEGO WOGOLE SIE NIE WLICZA TYLKO CIEŻKIE!!! TO CIEZKIE TAPICEROWANIE ZARABIA NA UTRZYMANIE TEGO ZAKŁADU WIĘC ZACZNIJCIE CIEŻKIE SZANOWAĆ bo kazdy tapicer sobie lekkie moze zrobić, a lekkie ciezkiego nie zrobi!!!
zdjecie uzytkownika
wisz - 2015-10-05 10:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skandaaal
zdjecie uzytkownika
Maniek - 2015-10-05 10:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CO ZA NOWA MIŁOŚĆ KWITNIE NA HALII???
zdjecie uzytkownika
pilne - 2015-10-05 13:19:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potrzeba pilnie tapicerów na terenie Gniewkowa nr kontaktowy dla zainteresowanych (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dino - 2015-10-06 20:25:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypychanie bona to poduszeczka i skrzyń ze skóry gdzie trzeba kombinerkami naciągać to jest deseczka to ch.j z ciebie nie tapicer mało robisz tylko szczekać umiesz weś się do roboty to kasa będzie ble ble ble
zdjecie uzytkownika
ble - 2015-10-06 20:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wypychanie bona to poduszeczka i skrzyń ze skóry gdzie trzeba kombinerkami naciągać to jest deseczka to ch.j z ciebie nie tapicer mało robisz tylko szczekać umiesz weś się do roboty to kasa będzie ble ble ble
zdjecie uzytkownika
wow - 2015-10-08 13:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
należa sie barawa za obicie skrzynki, chyle czoła
zdjecie uzytkownika
miki - 2015-10-11 16:46:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz to żadna sie nie pochwali ile zarabia
zdjecie uzytkownika
ok - 2015-10-12 16:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie mnie nie obchodzą czy tam są jakieś romanse w tej firmie, sorry że wam przerywam wątek, ale ja chciaąłbym dowiedzieć się czegos na prawde konkretnego o pracy tam chodzi mi o pracę tam na stanowisku pracownika dzialu eksportu, na czym to polega, jakie sa warunki zawarcia umowy z nimi, czy wole oplaca sie tam aplkiowac, @miki
zdjecie uzytkownika
dredko - 2015-10-14 15:39:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ok - 2015-10-12 16:35:56]:
@miki
? niby jak chcesz aplikować skoro aktualnie nie ma żadnych ogłoszeń do działu eksporu w tej firmie...
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2015-11-02 20:22:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poważnie ? Takie rzeczy tam się dzieją ? A gdzie jest kierownik ? A ten słynny brygadzista ( ten wysoki, czarne włosy) odmulił się w końcu ?
zdjecie uzytkownika
Janosik - 2015-11-03 18:41:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odmulił sie haaaaa haha dobre!Może wydawać dobre komplety,a i tak wydaje badziewie.U łysego jest inaczej tam ludzie wychodzą na swoje!
zdjecie uzytkownika
ołówek - 2015-11-05 20:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz nie stynkejta
zdjecie uzytkownika
andrju - 2015-11-08 13:59:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmiej się śmiej !
zdjecie uzytkownika
ok - 2015-11-11 19:38:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nikt nie jest w stanie napisać na prawdę niczego sensowanego? ja chcialbym sie dowiedziec czegos na temat warunków mowy jaką firma moze zaproponowac pracownikowi nowemu, tak sobie pomyslalem ze moze cos wiecie czy na sezon przedswiateczny moze beda kogos zatrudniali nawet na te kilka miesiecy, zależy mi
zdjecie uzytkownika
Do ok - 2015-11-15 19:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok skoro ci tak zależy to rusz 4 litery złóż podanie, zadzwoń, wyślij maila . Tapicer zarabia 9.1 za nadgodziny 4.55 na przyuczeniu czy douczeniu jak zwał tak zwał pojęcia nie mam. Lepiej iść na godzinowke się nie narobisz jak na stole i 2 pewnie będzie
zdjecie uzytkownika
darek - 2015-11-15 20:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tapicer zarobi 9.1 jak sobie to wyrobi. na godzinówce stała pensja 2 zarobisz bez wysiłku lub na lekkie tam też jest dobra opcja i kasa
zdjecie uzytkownika
zag - 2015-11-26 12:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2 tysie hahaha tapicer musi dobrze nawalac na 2 tysiące a na godzinówce walą w h... i bez wysiłku przeszło dwa tak tam doceniają pracowników tym bardziej ze wiedzą ze dobrygo tapicera trzeba dlugo szkolić zeby zaczoł zarabiać na siebie i firme a na godzinówke byle żul przyjdzie i w pare dni ogarnia czy jest robota czy nie,na godzinówce masz zapłaconą dniówke a tapicer przyjdz to sie przekonasz!!!!!
zdjecie uzytkownika
zyga - 2015-12-02 13:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Do ok nieźle, że tapicer zarabia 9,1 za godzinę. Mogą wyjść z tego na prawdę dobre zarobki. Wiesz może jaka umowa jest zawierana z pracownikiem? Dzięki
zdjecie uzytkownika
Szwaczka - 2015-12-03 18:01:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do zyga!Tyle że w tym zakładzie pracownicy nie są traktowani na równi,niby wszyscy maja taka samą stawke ale jest paru takich kolesi co maja względy u bryg i dostaja lepsze meble do roboty I tak jedni mają 2,5tyś a drudzy 1,5 jak dobrze pójdzie!
zdjecie uzytkownika
zdziwiony - 2015-12-04 17:42:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śwìęta prawda radzę ci dobrze nie pchaj się do tego syfu lepiej idź do obierania cebuli niż na stół jako tapicer
zdjecie uzytkownika
obcy11111 - 2015-12-07 18:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zobacz jak trudno dziś zarobić na chleba bochen
W tym kraju
Od dawna nie ma nic za darmochę
Niektórym wytłumaczyć to jak rzucać o ścianę grochem
Ja sam staram się wyjść ponad stan
Chcę mieć z życia radochę
Ale pojąc nie mogę
Mechanizmów, które tarasują ludziom drogę
Zamiast iść na rękę tym co kształcą się w swoim fachu
Na rynku pracy brak śladów wolnych etatów
Zrozum Polaków
Oni nie chcą żyć w strachu
Wyjadą za zarobkiem co najmniej na zachód
A jak zenit osiągnie
Skala ciśnienia
To zapewne na długie lata za ocean
Tam mogą się dorobić,
Ale pewności nie ma
Wróćmy jednak na włości, gdzie ojczysta ziemia
Jak masz znajomości
Nie utopisz się w problemach
Wyrobione chody nie wychodzą z mody
I tak na przemian
zdjecie uzytkownika
ciekawskiroman - 2015-12-09 15:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak płatne maja za sobote tapicerzy? lekkie tapic. ? krawcowe? magazynierzy?
zdjecie uzytkownika
no - 2015-12-11 19:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słyszałamże bardzo dobrze zarabiają tapicerzy,a krawcowe średnio. magazyny słabo zarabiaja tyle wiem co ludzie powiedza
zdjecie uzytkownika
rrrr - 2015-12-12 17:52:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@no ja na przykład jestem zainteresowany tym ile można u nich w firmie zarobic na stanowiksu pracownika działu eksportu, bo chetnie bym tam podjal prace
zdjecie uzytkownika
Szwaczka - 2015-12-13 17:43:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepiej mają kierowniczki szwalni tu ploty tam ploty i tak 8h
zdjecie uzytkownika
cichy - 2015-12-31 02:45:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@rrr chyba nie masz już po co czekać, bo wydaje mi się że to ogłoszenie nie jest już aktualne. Pewnie, że tapicerzy dobrze zarabiają, ale wiadomo czy wypłata pojawia się o czasie? dzięki
zdjecie uzytkownika
bezkontroli - 2016-01-14 08:31:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaden nowy tapicer sie nie utrzymal na jednej ze zmian, pytacie dlaczego?
zdjecie uzytkownika
amarek - 2016-01-15 20:21:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@bezkontroli, no dobra, to zapytam skoro tak chcesz, dlaczego? Co ciekawe nie widziałem, żeby teraz szukali tapicerów, kiedyś widziałem, że do działu eksportu szukali, ale tak to brak ogłoszeń. Macie tu w ogóle umowy o pracę?
zdjecie uzytkownika
Janikowo - 2016-01-22 19:11:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [amarek - 2016-01-15 20:21:12]:
Jaką podwyżkę z nowym rokiem dostaliście ? Suto wędlin kłaść na chleb?
zdjecie uzytkownika
zag - 2016-01-31 19:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawskiroman - 2015-12-09 15:24:49]:
tapicer za sobote ma 34zl za 8godzin plus to co zrobi jak bedzie szlo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do roboty to ledwo 40 zl to masz 74zl za sobote a na godzinówce równe 80 zl i walisz w h..a bo sobota a ty napierdalasz na nich
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 800zł przez 3 miesiace oferta po 10h soboty na popoludniu
Pytania: czy bede podpierdalaczem
zdjecie uzytkownika
N - 2016-01-31 20:37:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Średnia krajowa w górę a my nic, obiecane były podwyżki co roku i to na piśmie!!!!!!!! !!!!!



zdjecie uzytkownika
Pupil - 2016-01-31 20:45:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jesteś pupilkiem brygadzisty to nie ubrudzisz rączek barista i akord jest duży się nie dziwie że ludzie chorować chodzą

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sweet Sit

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert