Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sweet Sit

Pracowałeś w firmie Sweet Sit i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
komplet fresh - 2014-02-10 21:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba ... do kredytu potrzebny
zdjecie uzytkownika
igiełka wypyacham naroznik - 2014-02-10 21:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A diabeł cały czas łazi po hali w plastikowych laczkach?
zdjecie uzytkownika
ADAM MARCZAK - 2014-02-12 21:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmijta mnie i rekina to odrazu bedzieta mieli lepi Na drugi dzien zalatwim wum juz zupki chinskie
zdjecie uzytkownika
tofik - 2014-02-28 21:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz tylu kierownikow jak mrowkow sie narobilo a robic niema komu zemkna ten cyrk predzej czy puzniej pozdro dla starej gwardi
zdjecie uzytkownika
tofik - 2014-02-28 21:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostali kase na swieta od 4 czy 5 lat i juz jest zajebjaszczo [bali sie ze wszyszcy odejda to dali a teraz odrabiaja soboty na popoludniu elegancko stara zagrywka pana prezesa K ]bawta sie dobrze dziecoczki hihihihihihihihihihihihihihihi
zdjecie uzytkownika
do tofika ;] - 2014-03-01 20:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem świnią i dobrze mi z tym !!!!!!!!!!!!!Nawet rozbawił mnie ten post ,cóż za inteligentna i konstruktywna wypowiedz :]
zdjecie uzytkownika
marcin wieczorek - 2014-03-02 17:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dorisy dejta mi dorisy a poza tym mam nowy zegarek
zdjecie uzytkownika
plastikowy laczek - 2014-03-04 18:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A diabel jeszcze zyje!
zdjecie uzytkownika
214235 - 2014-03-13 18:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )Cała reszte krytykujac!! pozbyc sie tych "fachowcow"
zdjecie uzytkownika
Robert N - 2014-03-16 11:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie mi szanse na kj
zdjecie uzytkownika
Edson - 2014-03-17 09:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moge Ci dac szanse przetapicerować komplet, inacze 3% w dół premii i mad nie bedzie.
zdjecie uzytkownika
pozdro - 2014-03-18 11:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta pani(usunięte przez administratora)zawija jeszcze mebelki w te sreberka? Pozdrowienia od kolegi z wiando.
zdjecie uzytkownika
parówa - 2014-03-18 18:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostawcie mojego kolege w spokoju,bo naśle na was berlinki ha ha ha
zdjecie uzytkownika
szewc - 2014-03-21 11:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawiałem całe życie buty nadaje się na tapicera ? Dam radę? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
albin - 2014-03-30 13:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kj potrzebuja takich fachowcow jak Ty.
zdjecie uzytkownika
wąs - 2014-04-08 17:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Pozdrowienia od pani z wąsem dla całej popołudniowej zmiany :)
zdjecie uzytkownika
diabeł - 2014-06-24 08:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam nadzieje,że szefostwo kupi odświeżacze powietrza. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-06-25 11:24:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coraz więcej łazików a my na nich ciężko pracujemy!
zdjecie uzytkownika
nuki - 2014-06-27 23:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ustac i zadac za nadgodziny 8h dodatkowo 100 zl
zdjecie uzytkownika
julek - 2014-06-28 20:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nuki - 2014-06-27 23:59:13]:
to jest takie Twoje pobożne życzenie czy myślisz, że rzeczywiście ma to szanse sprawdzić się w praktyce?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-07-12 11:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe co zrobi p.Andrzej jak przekroczymy 150nadgodzin w roku,a tu sezon dopiero sie zaczyna.
zdjecie uzytkownika
michal - 2014-07-12 14:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby co to nr do inspekcji pracy mam i znajomosci tam tez mam...
zdjecie uzytkownika
frendzone - 2014-07-12 15:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andrzej - 2014-07-12 11:28:34]:
a co ma takiego zrobić. Tu się coś naciągnie, tu coś pozmienia i myślę, że dalej spokojnie każdy z pracowników będzie mógł nadal pracować w takim wymiarze godzin w jakim oni będą chcieli. Wszystko da się zrobic
zdjecie uzytkownika
ony me - 2014-07-22 11:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcialem napisac ze Rafał sie bardzo zmienil ,oczywiscie na lepsze mozna powiedziec ze sie z nim dobrze pracuje i atmosfera jest ok .Takiego brygadzisty trzeba ktory potrafi sie odezwac i wyrazic swoje zdanie :)
zdjecie uzytkownika
112 - 2014-08-26 12:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca nadliczbowa nie może przekraczać: w roku kalendarzowym 150 godzin, przeciętnie w tygodniu 8 godzin!!!!!, a na dobę 5 godzin.

Za pracę w godzinach nadliczbowych, oprócz normalnego wynagrodzenia, przysługuje dodatek w wysokości 50 lub 100 proc. wynagrodzenia
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sweet Sit
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski