Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sweet Sit

Pracowałeś w firmie Sweet Sit i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jjhhg - 2014-02-01 16:13:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda wielka ze kobus tak puzno zobaczyl na oczy krauze dawno powinien ztamtad odleciec tylu ludzi zkrzywdzil zaklad prawie sie rozlecial kolejny raz ....ale wiedzialem kij ma dwa konce ......gratulacje krauze do cebuli teraz wgali cie niewezma hha
zdjecie uzytkownika
nn - 2014-02-02 22:18:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kj i klejarzy na tapicerke za co oni maja taka kase
zdjecie uzytkownika
342 - 2014-02-05 10:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wracają z janikowa beda zarabiac po 1600 i znow beda robic wielkie afery. zagora ha ha ha
zdjecie uzytkownika
zbignief - 2014-02-05 10:39:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
chca miec porzadek to niech zrobia go najpirw na magazynach, bo pol gniewkowskich zakładów utrzymuje sie z towaru sweet sit. skóra wyszła na jaw, a trzeba dodac, że na kazdym magazynie robią wałki, mniejsze lub wieksze...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-06 14:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dla internetowych kolegów którzy boja sie ujawnic swojej torzsamosci:)
pozdrawiam
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
321 - 2014-02-08 12:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wracaja ale przynajmniej mieli jaja by sprobowac i sie nie bac jak inne cwaniaczki !
zdjecie uzytkownika
gfbryh - 2014-02-08 13:35:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Logen znowu cie polamie w plecach ha!
zdjecie uzytkownika
g - 2014-02-08 14:47:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wracają z janikowa beda zarabiac po 1600 i znow beda robic wielkie afery. zagora ha ha ha

Afera typu zagi ____czy ja moge poprosic kwitek panie kierowniku bo mi na kredyt potrzebny buhahahahahhahahahahahah
zdjecie uzytkownika
n - 2014-02-08 16:24:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe czy bora wbije sie z papirem haaa
zdjecie uzytkownika
komplet fresh - 2014-02-10 21:36:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba ... do kredytu potrzebny
zdjecie uzytkownika
igiełka wypyacham naroznik - 2014-02-10 21:39:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A diabeł cały czas łazi po hali w plastikowych laczkach?
zdjecie uzytkownika
ADAM MARCZAK - 2014-02-12 21:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjmijta mnie i rekina to odrazu bedzieta mieli lepi Na drugi dzien zalatwim wum juz zupki chinskie
zdjecie uzytkownika
tofik - 2014-02-28 21:14:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz tylu kierownikow jak mrowkow sie narobilo a robic niema komu zemkna ten cyrk predzej czy puzniej pozdro dla starej gwardi
zdjecie uzytkownika
tofik - 2014-02-28 21:21:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dostali kase na swieta od 4 czy 5 lat i juz jest zajebjaszczo [bali sie ze wszyszcy odejda to dali a teraz odrabiaja soboty na popoludniu elegancko stara zagrywka pana prezesa K ]bawta sie dobrze dziecoczki hihihihihihihihihihihihihihihi
zdjecie uzytkownika
do tofika ;] - 2014-03-01 20:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem świnią i dobrze mi z tym !!!!!!!!!!!!!Nawet rozbawił mnie ten post ,cóż za inteligentna i konstruktywna wypowiedz :]
zdjecie uzytkownika
marcin wieczorek - 2014-03-02 17:43:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dorisy dejta mi dorisy a poza tym mam nowy zegarek
zdjecie uzytkownika
plastikowy laczek - 2014-03-04 18:02:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A diabel jeszcze zyje!
zdjecie uzytkownika
214235 - 2014-03-13 18:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )Cała reszte krytykujac!! pozbyc sie tych "fachowcow"
zdjecie uzytkownika
Robert N - 2014-03-16 11:18:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie mi szanse na kj
zdjecie uzytkownika
Edson - 2014-03-17 09:34:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moge Ci dac szanse przetapicerować komplet, inacze 3% w dół premii i mad nie bedzie.
zdjecie uzytkownika
pozdro - 2014-03-18 11:27:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta pani(usunięte przez administratora)zawija jeszcze mebelki w te sreberka? Pozdrowienia od kolegi z wiando.
zdjecie uzytkownika
parówa - 2014-03-18 18:14:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zostawcie mojego kolege w spokoju,bo naśle na was berlinki ha ha ha
zdjecie uzytkownika
szewc - 2014-03-21 11:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Naprawiałem całe życie buty nadaje się na tapicera ? Dam radę? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
albin - 2014-03-30 13:59:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do kj potrzebuja takich fachowcow jak Ty.
zdjecie uzytkownika
wąs - 2014-04-08 17:44:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia od pani z wąsem dla całej popołudniowej zmiany :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
21 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sweet Sit
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x