Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sweet Sit

Pracowałeś w firmie Sweet Sit i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Majki - 2015-03-17 19:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na godzinowce dobrze sie wychodzi
zdjecie uzytkownika
r - 2015-03-19 18:05:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego mam pytanie k
jakie stawki macie w gniewkowie na pakowaniu? bo w chelmnie otwieraja zaklad i nie wiem czy zmienic prace
zdjecie uzytkownika
qq - 2015-03-20 10:50:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I tak najlepiej ma myndel, dostaje same najlepsze kpl bo przynosi jaja jednemu za darmo!Ale kiedys sie to skończy bo ludziska sie nerwowi robią panie RK!
zdjecie uzytkownika
witam - 2015-03-21 08:58:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na wstepie pozdrawiam wszystkich z ktorymi pracowalam. Jak widze od czasu mojej obecności niewiele się zmieniło, ciagla agresja i jad wśród współpracowników, moja rada,wyjdzcie do szatni na tzw solówkę to wtedy ciśnienie opadnie,jak dzieci...bzykanie w pracy tez wam na zdrowie nie wyjdzie,chyba nigdy nie pracowaliście w naprawdę ciezkich warunkach skoro tak ciagle narzekacie,z reszta co niektórzy wrócili po lepszej hmm..nieobecnosci. Ogarnijcie sie bo zal mi was. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
tygrys - 2015-03-22 11:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po malu widac ze sie pan wypala na tym stanowisku panie Andrzeju,takie spadki z godz
zdjecie uzytkownika
Giec - 2015-03-22 13:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Radku z pakowania doszly mnie sluchy ze bujasz sie w jakies Teresie z lekkiego
zdjecie uzytkownika
witam - 2015-03-22 21:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Synus pana Darka znalazł nowego tatusia ?
zdjecie uzytkownika
HMUD - 2015-03-23 13:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
spadek z godzinami to nie przez Andrzeja , ktos to wszystko wychamował poprostu z jakiegoś powodu???
zdjecie uzytkownika
Najlepszy kumpel Radka..... - 2015-03-23 18:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomozcie Radkowi bo ma dylemat jaka kobiete ma wybrac za malzonke. Czy ma to byc Teresa z lekiego czy tez cleopatra z szwalni. I tu moja goraxa prosba jakbyscie w komentarzach doradzili z kim ma Radek stanac w czerwcu na slubnym kobiercu ;) czekam na komentarze,pozdrawiam.....
zdjecie uzytkownika
r - 2015-03-24 11:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie czy ktos moze napisac jakie stawki sa na pakowni bo w chelmnie gala otwiera zaklad i niewiem czy zmieniic prace
zdjecie uzytkownika
pko - 2015-03-26 20:12:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko nie pakowanie
zdjecie uzytkownika
r - 2015-03-27 11:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale konkretnie o co chodzi slaba kasa czy co
zdjecie uzytkownika
r - 2015-03-28 00:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prosze napisac o co chodzi czy zarobki czy co
zdjecie uzytkownika
potrzebazmiann - 2015-03-29 14:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
łysek wez sie za robote bo slyszalem ze roman cie przebija biega i zalatwia
zdjecie uzytkownika
radek - 2015-03-29 14:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pakowaniu troche zarobie z trojki nie spadlem,ale trzeba troche tych gratow popakowac
zdjecie uzytkownika
r - 2015-03-30 22:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki za wiadomosc radek
zdjecie uzytkownika
kamo - 2015-03-31 03:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zero tutaj jakichkolwiek konkretów, więc nie wiele można się naprawdę dowiedzieć. Sam ogarnąłem że sweet sit zajmuje się sprzedażą mebli, ale dość prostych w swojej budowie, więc i pożądanych obecnie, bo taka moda. Nie wyglądają niestety na jakąś olbrzymią firmę, więc nie zatrudniają też pewine dużo osób
zdjecie uzytkownika
maxsprint - 2015-04-08 10:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz znajomosci, masz stała pensje, nie musisz sie zrywac..
zdjecie uzytkownika
mecenas - 2015-04-08 12:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


witam, gdzie znjade katalog produktow swit sit???
zdjecie uzytkownika
kader - 2015-04-08 13:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak masz racje , gdzie wizytowka kadry ?? fotki z hali produkcyjnej co oni ukrywaja cos? dajcie info jak dostac sie do tego zkladau bo ponoc arobki nie schodza ponizej 3000 zł


Zero tutaj jakichkolwiek konkretów, więc nie wiele można się naprawdę dowiedzieć. Sam ogarnąłem że sweet sit zajmuje się sprzedażą mebli, ale dość prostych w swojej budowie, więc i pożądanych obecnie, bo taka moda. Nie wyglądają niestety na jakąś olbrzymią firmę, więc nie zatrudniają też pewine dużo osób
zdjecie uzytkownika
BOBO - 2015-04-10 13:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy kiedy moge do Was przyjść popracować? Pozdrawiam diabła
zdjecie uzytkownika
EDA - 2015-04-12 17:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od Sierpńa DĄBEK otwiera swoją nową filie w starej hali tapicerni, pracy będzie w bród.
zdjecie uzytkownika
ella - 2015-04-15 09:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie czy nie potrzeba do zszywania przewodnikow bo ponoc mozna lepiej zazarobic niz tapicer i krawcowa??
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 800zł przez 3 miesiace oferta po 10h soboty na popoludniu
Pytania: czy bede podpierdalaczem
zdjecie uzytkownika
dora - 2015-04-18 16:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ella - 2015-04-15 09:36:13]:
zgadzam się z Tobą tam jest zdecydowanie lepsza kasa. Pracowałam już jako krawcowa właśnie i szczerze nie polecam, bo roboty masa , a kasa to zwykłe grosze
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-04-20 09:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na przeciwko bonduella tez startuje nowa tapicernia.:)




Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sweet Sit
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sweet Sit?
Zadaj pytanie