brak logo

Sweet Sit

Gniewkowo

Opinie o Sweet Sit

seb 2016-04-06 16:55:37
Ni ma premi 15% ni ma władzy!
Kleik 2016-04-06 16:58:44
Dlaczego łysy na swojej zmianie wydaje lepszy towar?
Aha 2016-04-10 16:17:45
Jedna zmiana robi dobre komplety w materiałach i skaji zostawia na drugą te których nikt nie tknie wszyscy o tym dobrze wiedzą
reeww 2016-05-21 00:45:53
podwyzki dostali nieliczni. nie pdooba mi sie to bardzo zle to wyglada.
radek_pakowacz_parowy 2016-06-05 20:30:08
zmienta tych brygadzistow w koncu... tego dyrektora juz dawno nie powinno byc.. ilu mlodych on "wyuczył" ? wszystcy uciekaja i zostaje tylko czopek dekady logen
major 2016-06-10 14:13:30
Major to ja Radek pakowacz
Jarek 2016-06-12 19:36:49
Nowy nabialowy i praca wygląda zupełnie inaczej
% 2016-06-19 19:47:09
Nie mam urlopu wiec doktor mi pomoże
szeregowy 2016-06-21 00:14:20
Zarabiacie Wiecej Od Magazynow nie narzekajcie.
seba 2016-06-30 15:02:28
ci co nie maja urlopow za duzo planuja chorobowe w urlopach. mam dzieje , ze kierownich ich doeceni naganami i zabierze frekwencje na 6miesiecy
ŁYSY 2016-06-30 23:01:16
Jak Ci żal to w każdej chwili możesz do mnie dołączyć i pooglądamy razem
obserwatorium 2016-07-03 02:27:42
Żal to Zielasowej..otwórz oczy kobieto!!
k 2016-07-04 16:19:19
Zajmijcie się swoim życiem ! i gościu co to piszesz to zastanów się jeszcze raz bo to nie jest śmieszna sytuacja i myślę że musisz to przemyśleć na przyszłość bo może twoja stara akurat Cię oszukuje!!! Także skończ wypisywać te bzdury i skup się na sobie !
tejlor 2016-07-07 23:32:58
łysy kabel i tak dlugo sie slizga w tapicerni ha ha
3
ciej 2016-07-10 10:50:04
zamiast socjalu haha prezes postawil byka w parku , ktorego mial za darmo bo ma sprzet wesolego miasteczka ,a nasz socjal hmmm trafil do niego kieszeni i tak co roku ;) ale szara masa sie bawila a jednemu nawet cukier podskoczył z wrażeń ;) a co do lysego wiadomo ze ma spolke z Dia... bo wystrczy sie zastanowicv dlaczego koles sie trzyma pracy za najniszza kazdy wie ze jest na to pozowlnie dyrektora
1
bylyjuz 2016-07-10 11:43:32
prawda jest taka ze u lysego mlodzi nie maja dobrze bo zawsze "sa za młodzi na dobre meble"!!? malostkowe podejscie bo wlasnie mlodzi powinni robic najlepsze komlety bo nie maja jeszcze takiego fachu zeby na gownie zarobić !! tyle
1
Wkurzony 2016-07-16 23:24:50
Na górne? Prawda jest taka ze gdyby młody uczył się vito to żaden by nie zdał tych śmiesznych egzaminów. Wielcy tapicerzy tylko salerno i bariste pffffff i fochy że tivoli nie robi.
wass 2016-08-01 19:08:40
eleganckie to jest slizganie sie Dr. ykatatora nie ma ludzi? ludzie sa. Ale trzeba ich traktować jak ludzi
Asia 2016-08-03 09:31:35
I tak największe nygusy robią na krojowni, a wypłaty mają bardzo duże!!!I to ma być OK!?
knjnjkbdbvcxn 2016-08-04 22:28:28
Przyjacielskich ha ha ha!!!
1
Zaniepokojony 2016-08-23 20:03:04
WYLK jak widzi Tivoli to aż drgawek dostaje
Bez nazwisk 2016-08-23 20:25:12
jeden drugiemu wytyka a sam pewnie nie lepszy , lepsze komplety powinny być wydawane po kolei np nitkami tak jak te gorsze które brygadzista rozdaje , to nie trudne i bardziej sprawiedliwe ps bez nazwisk kołku
Zaniepokojony 2016-08-23 21:40:06
Zabolało co ?
123 2016-08-24 21:06:58
No prawda prawda!Ale jak na razie to co niektórzy sami chodzą z kartkami na magazyn i wybierają sobie kpl ,gdy reszta robi szajs!Dziwie sie że brygadzista na to pozwala.A przecież kazdy pracownik powinien byc traktowany tak samo!



123 2016-08-24 21:07:38
No prawda prawda!Ale jak na razie to co niektórzy sami chodzą z kartkami na magazyn i wybierają sobie kpl ,gdy reszta robi szajs!Dziwie sie że brygadzista na to pozwala.A przecież kazdy pracownik powinien byc traktowany tak samo!
klient 2016-08-31 12:26:05
Widzę, że ten portal daleko odbiega od opinii Sweet Sit.Tylko od niedojrzałych wypowiedzi i oczernianiu innych pracowników.Jak ktoś ma coś do powiedzenia i tyle odwagi niech powie to w cztery oczy a nie żali się w miejscu nie przeznaczonym do tego.pozdrawiam
Zaniepokojony 2016-09-04 15:03:01
Meble dobrej jakości ? Stabilne warunki pracy? Kto to pisze ? Dyrektor, kierownik ? Proszę was nie ośmieszajcie się
2
Work 2016-09-07 16:16:27
Brak organizacji w tym zakładzie!!!Praca na akord, a oczekiwanie za pracą przerasta ludzkie pojęcie.Brak postojowego, brak nadgodzin można???
1
Work 2016-09-07 16:18:09
Brak organizacji w tym zakładzie!!!Praca na akord, a oczekiwanie za pracą przerasta ludzkie pojęcie.Brak postojowego, brak płacenia za nadgodziny można???
6
Obiektywny 2016-10-08 07:23:24
Widzę ,że mamy na tym forum inteligencje :) Ludzie zanim coś napiszecie zastanówcie się.Poziom klasy podstawowej to przy Was kosmos. Brak składni i bezsens wypowiedzi to nagminne no ,ale czego można się spodziewać po ludziach ze wsi(nie obrażając ludzi ze wsi).
Po pierwsze praca nie jest najgorsza,bo piszący jakoś na silę się jej trzymają,mając alternatywę w Gniewkowie. Można iść do Interli.....,Bonduel..... lub Cyko....w Wierzchosławicach.jednak siedzą w Sweet...
Wiadomo jest jedno.Nigdy nie będzie doskonale.Takiej pracy nie ma,ale może być znośnie.Jeśli ktoś chce pracować to będzie to robił,a obiboki i lewusy nadal będą wypisywać jakie ich życie w tej firmie jest złe :)
Co do opinii o krojowni....jeśli ktoś jest taki mądry niech stanie za maszyna i próbuje pracować.może zobaczymy fachowca,choć sądzę że większość co najwyżej opanowała obsługę pistoletu i na tym niestety ich edukacja się skończyła.
Obiektywny 2016-10-08 07:36:31
Kolejna sprawa. Brygadziści i kierownicy mają swoje obowiązki za ,które odpowiadają. Jestem pewien że większość tych którzy narzekają nie podołaliby ,ale naturalnie musza się wypowiadać.Ciekawe dlaczego cały czas pracują na nitce???
Każdy niech pilnuje swoich obowiązków i nie wprowadza zamętu,a wszystkim będzie się pracowało lepiej.
Jeżeli ktokolwiek ma pomysł na usprawnienie pracy(typu odwołanie brygadzisty itp) jest taka zaczarowana skrzynka na portierni. Tam można wrzucić kartkę z pomysłem i może wtedy coś zmienicie. Wypisywanie tych bzdur na tym forum uważam za bezsensowne. Patrzcie na swoje sprawy i nie wprowadzajcie zamętu.
R.K 2016-10-08 22:01:59
Obiektywny , na pewno nie jesteś w tej firmie fizycznym bo nie masz zielonego pojęcia co się w firmie dzieje a o brygadzistach i ich obowiązkach to szkoda gadać niekompetencja i tyle i jeszcze jedno, niezła fantazja z napisem na ich koszulkach MISTRZ .. obrażacie w ten sposób prawdziwych wyuczonych mistrzów w tym fachu a nie jakichś przybłędów WSTYD !!!
Obiektywny 2016-10-09 20:34:34
Proces rekrutacji jest raczej wirtualny:) Żart. Trzeba po prostu złożyć papiery i tyle. Jak będzie potrzeba to zatrudnią od razu , a jak nie to dzwonią w miarę potrzeb-chyba,że ma się tam znajomych którzy mogą wkręcić:)
Co się dzieje w firmie wiem doskonale.Można na pewno wiedzieć więcej ,ale mnie pierdoły nie interesują. Więdze swoją opieram na tym co potrzebuje choć wiele rzeczy dowiaduje się "niechcący". Latacie po firmie i gadacie ile ślina na język przyniesie. Co do koszulek z napisem "mistrz" to lekka śmiechawa,ale raczej nie brałbym tego wyrażenia dosłownie.To chyba raczej ma być ktoś kto zarządza odpowiednim działem niekoniecznie w tej firmie znając się na tym co robią jego podopieczni hihihi Koniec końców mam nadzieje,że swoimi wypowiedziami nikogo nie uraziłem...a moja rada dla wszystkich-niech każdy zajmuje się swoimi obowiązkami,a na pewno w tej firmie lepiej się będzie pracowało.
1
Zwykły tapicer 2016-10-09 20:35:20
Obiektywny fachowcu zapraszam na stół wymiękniesz przy taborecie mtd. Jeśli uważasz że do tapicerowania wystarczy obsługa pistoletu to twoja urojona inteligencja pozostawia wiele do życzenia. Sam jestem ze wsi a potrafię o dziwo się wypowiedzieć więc nie wiem co ma piernik do wiatraka :-). A i jeszcze jedno nie jestem obibokiem a praca jest bardzo dobra, brakuje szacunku dla nas tapicerów i pracy. Chcemy pracować i pracujemy więc zacznijcie nas i naszą ciężka pracę szanować.
1
Uczciwy 2016-10-10 09:00:47
Zwróćcie uwagę na laski z dodatków bo jedna pracuje uczciwie a druga albo wiecznie siedzi na telefonie albo urządza pogaduchy z koleżankami i ma za to niezłe pieniądze bo na bezczelnego tego nie ukrywa.Gdzie sprawiedliwość w tym zakładzie??
4
Obiektywny 2016-10-17 11:10:01
Drogi fachowcu tapicerki wymiękłbyś przy mojej pracy....ale przecież nie o to chodzi. Ja nie potrafię tego co Ty ,a Ty tego co ja.Jak zaznaczyłem wcześniej nie mam nic do ludzi ze wsi a tylko poziom tego forum pokazuje jak wysoki jest poziom ludzi rozpisujących się na nim. Każdy ma swoje obowiązki w tej firmie i każdy ich powinien pilnować. Jeśli ktokolwiek ma pomysł na to by coś zmienić to chyba jeszcze wisi na portierni skrzynka na pomysły. Iść wrzucić i czekać na zmiany........
Obiektywny 2016-10-17 11:10:52
Drogi fachowcu tapicerki wymiękłbyś przy mojej pracy....ale przecież nie o to chodzi. Ja nie potrafię tego co Ty ,a Ty tego co ja.Jak zaznaczyłem wcześniej nie mam nic do ludzi ze wsi a tylko poziom tego forum pokazuje jak wysoki jest poziom ludzi rozpisujących się na nim. Każdy ma swoje obowiązki w tej firmie i każdy ich powinien pilnować. Jeśli ktokolwiek ma pomysł na to by coś zmienić to chyba jeszcze wisi na portierni skrzynka na pomysły. Iść wrzucić i czekać na zmiany........
oker 2016-10-17 11:11:18
@a kind to jest tak subiektywna opinia, że ciężko na ten temat dyskutować....
mzhdnj 2016-10-28 23:55:04
wydawanie kpl sprawiedliwie i wszystko bedzie ok!!!!!!!!!!!!!!!!1
2
tajler 2016-10-31 18:43:47
jezeli dla Gali pochodzenie (wieś,miasto) i interpunkcja (ęą) ma wartośc największą to po co tu sie rozpisywać kto co gdzie i jak , gdzie co i jak za ile :)) wszystko wychodzi z góry od momentu kiedy zwolnili wam mistrzyka :D
tajler2 2016-10-31 19:06:32
a pisanie o tym skad kto pochodzi , kto jakie ma wykrzstałcenie.. hmm, dla kogoś kto ma wykrztałcenie jest żenujące-ripostujac
Obiektywny 2016-11-05 17:39:36
:D nie trzeba mieć wykształcenia by pisać do ładu i składu. Rozumiem większość ludzi rozpisanych na tym forum, ale nic nie zmienicie jeśli będziecie ograniczać się tylko do pisania. Trzeba działać. Mogę mówić tylko za siebie ,ale wszystko jest możliwe. Niech każdy patrzy na siebie(co robi i mówi) nie patrzy jak pracują inni ,bo na ich miejscach nie są i stara się walczyć o swoje.
2
ghhjhh 2016-11-27 09:35:27
Co to za brygadzista który robi na swojej zmianie prawie każdemu pracownikowi pod górkę i nie da zarobić!Baristki i Baristki!Wydaje mi się ze to idzie również na szkode firmy,niech idzie na szkolenie do łysego i zobaczy jak wygląda współpraca z pracownikami!




















b
2
w 2016-11-27 17:31:49
Łysy z pracownikami nie współpracuje bo nie ma czasu więc nie wypisuj tu takich rzeczy !!! wszedzie dobrze gdzie nas nie ma
Zaniepokojony 2016-11-27 18:26:39
Wierz mi że u łysyego jest duuuużo lepiej jak na drugiej zmianie, jaki zdrowy psychicznie człowiek wydaje gorszy towar dla "swoich ludzi" a na drugą zmianę zostawia np. SALERNA . Chore co ?
2
Iks 2016-11-27 20:04:41
Baristki żeby ludzie nie zarobili kogoś bolą wypłaty przydała by się jakaś ankieta na temat pracy brygadzisty!!!!!
3
# 2016-11-28 23:28:56
To się zwolnij jak ci się coś nie podoba..marudzić każdy głupi potrafi
Obserwator 2016-11-29 19:26:23
O widzę że biuro lub brygadzista się udzielił - zabolało co ?
3
x 2016-11-30 11:50:17
Wydaje ci się,że jesteś inteligentny i lepszy od innych?? Fakt,wydaje ci się.
987 2016-11-30 17:48:58
haa ha brawo obserwator widac ze zabolało!
Zostaw swoją opinię o Sweet Sit - Gniewkowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sweet Sit