Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sweet Sit

Pracowałeś w firmie Sweet Sit i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
r - 2015-03-30 22:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dzieki za wiadomosc radek
zdjecie uzytkownika
kamo - 2015-03-31 03:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zero tutaj jakichkolwiek konkretów, więc nie wiele można się naprawdę dowiedzieć. Sam ogarnąłem że sweet sit zajmuje się sprzedażą mebli, ale dość prostych w swojej budowie, więc i pożądanych obecnie, bo taka moda. Nie wyglądają niestety na jakąś olbrzymią firmę, więc nie zatrudniają też pewine dużo osób
zdjecie uzytkownika
maxsprint - 2015-04-08 10:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz znajomosci, masz stała pensje, nie musisz sie zrywac..
zdjecie uzytkownika
mecenas - 2015-04-08 12:59:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)


witam, gdzie znjade katalog produktow swit sit???
zdjecie uzytkownika
kader - 2015-04-08 13:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak masz racje , gdzie wizytowka kadry ?? fotki z hali produkcyjnej co oni ukrywaja cos? dajcie info jak dostac sie do tego zkladau bo ponoc arobki nie schodza ponizej 3000 zł


Zero tutaj jakichkolwiek konkretów, więc nie wiele można się naprawdę dowiedzieć. Sam ogarnąłem że sweet sit zajmuje się sprzedażą mebli, ale dość prostych w swojej budowie, więc i pożądanych obecnie, bo taka moda. Nie wyglądają niestety na jakąś olbrzymią firmę, więc nie zatrudniają też pewine dużo osób
zdjecie uzytkownika
BOBO - 2015-04-10 13:22:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Koledzy kiedy moge do Was przyjść popracować? Pozdrawiam diabła
zdjecie uzytkownika
EDA - 2015-04-12 17:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od Sierpńa DĄBEK otwiera swoją nową filie w starej hali tapicerni, pracy będzie w bród.
zdjecie uzytkownika
ella - 2015-04-15 09:36:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiecie czy nie potrzeba do zszywania przewodnikow bo ponoc mozna lepiej zazarobic niz tapicer i krawcowa??
zdjecie uzytkownika
dora - 2015-04-18 16:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ella - 2015-04-15 09:36:13]:
zgadzam się z Tobą tam jest zdecydowanie lepsza kasa. Pracowałam już jako krawcowa właśnie i szczerze nie polecam, bo roboty masa , a kasa to zwykłe grosze
zdjecie uzytkownika
Nick - 2015-04-20 09:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Na przeciwko bonduella tez startuje nowa tapicernia.:)




zdjecie uzytkownika
Seba - 2015-05-06 12:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
juz co niektórzy ze sweet sita tam dorabiają,także zaraz pouciekają a kase zbychu z alcią płacą jak narazie to niewyobrażalną na gniewkowski rynek
zdjecie uzytkownika
taaaa - 2015-05-07 15:28:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wznowcie badania alkomatem na popo i sobboty rano?!!!
zdjecie uzytkownika
TG - 2015-05-07 17:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Seba - 2015-05-06 12:30:55]:
( usunięte przez administratora ). normalny nie jest, powie Ci to każdy kto u niego pracował lub pracuje. Płaci na chwile obecną bardzo dobrze to fakt, ale tylko dlatego że potrzebuje tapicerów na już, a wszyscy siedzą w Sweet Sit-cie, więc musi przebić ich stawkę. A gdy uzbiera już gromadkę ROBOLI zacznie się upier*alanie na kasie i praca po 12h o wszystkich Sobotach nie muszę chyba wspominać. Nie ma sensu iść do niego tylko dlatego że chwilowo dobrze płaci. Dobre pieniądze i miła atmosfera skończy się za kilka miesięcy wiem co piszę. A JEŚLI CHODZI O NOWO OTWIERANĄ STOLARNIE "NA TAPICERNI" POLECAM POROZMAWIAĆ Z BYŁYMI PRACOWNIKAMI PANA "D" , A TO BĘDZIE JAKIEŚ 3/4 GNIEWKOWA. JEDNO JEST PEWNE NIC POZYTYWNEGO NIE USŁYSZYCIE, KTO MIAŁ TROCHĘ ROZUMU JUŻ DAWNO TAM NIE PRACUJE. TERAZ SZUKA NAIWNIAKÓW KTÓRZY BĘDĄ TYRAĆ W PYLE I HAŁASIE PO 10H za 10ZŁ.
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-05-08 10:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnie bo potem godz nie ma jak sie spija drinki po kątach....
zdjecie uzytkownika
pani z wąsem - 2015-06-01 16:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla Łysego
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-06-01 16:17:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [radek - 2015-03-29 14:49:18]:
Czy pan ROMAN toto-lotek pracuje jeszcze w tapicerni czy trafił 6-tkę?
zdjecie uzytkownika
travolta - 2015-06-09 16:01:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przyzwyczajcie się, prace zawsze można zmienić...
zdjecie uzytkownika
michu - 2015-06-10 20:43:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olo - 2015-06-01 16:17:50]:
to kierownik juz
zdjecie uzytkownika
Tchibo - 2015-06-17 09:52:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem po co ta "kontrola jakości" na pokrowcach? jak wszystkie błędy wyłapują tapicerzy i KJ na tzw podeście? Poprawek i tak nie robi pani od pokrowców tylko brygadzistka więc "kontrola jakości" tylko przerzucają z worka do worka pokrowce, a z poprawkami chłopacy się zabiegają.
zdjecie uzytkownika
Tadek - 2015-06-30 12:16:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem co na celu mają tutaj te komentarze, że prace zawsze można zmienić, chyba nic szczególnego. Jednakże coś mi się wydaje, że jednak sa tutaj rotacje i chyba nie małe, skoro tyle osób pyta, czy ktoś jeszcze pracuje, czy pozdrawia starych kolegów. Wcale nie musi być tutaj tak kolorowo, jak się zapowiada.
zdjecie uzytkownika
petersen - 2015-07-11 09:00:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo tu nie jest kolorowo, no może dla 4 osob na zmianie to tak. no i jeszcze na jednej zmianie jeden bryg. rozdaje prace uczciwie R., a na drugiej u K. tylko przydupasy dostaja najlepsze meble reszta smieci za smieciowe pieniadze nie adekwatne do pracy ktora wykonuja. jak tak dalej bedzie to bedzie duza rotacja. bo za chodzenie z karta do biora w ta i z powrotem ma sie lepsze pieniadze bez pracy fizycznej niz w akordzie.
zdjecie uzytkownika
4321 - 2015-07-14 15:48:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swieta prawda niech kierownik sie tym zainteresuje bo wszyscy ciężko pracują tym bardziej ci którzy maja rodziny!A tu kawalery dostaja super towar a reszta badziewie jakas sprawiedliwość niech będzie!!!
zdjecie uzytkownika
ABW - 2015-07-14 22:35:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
adoptuje trzech syryjczyków, moja rodzina będzie największa na zakładzie i chce Tivioli i 5 koła
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 800zł przez 3 miesiace oferta po 10h soboty na popoludniu
Pytania: czy bede podpierdalaczem
zdjecie uzytkownika
x - 2015-07-22 20:41:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
R dobrze prace rozdaje yhmmmmmm,tylko kaban i myndel robia co chca reszta nie wolno!!!Myndel po 3 komplety zaczyno jak nie lepii zreszta kaban tyz ,za tivoli to by sie pozabijali .
zdjecie uzytkownika
Myndel - 2015-07-26 20:27:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No fakt nie narzekam,ale to dzieki moim kurum tu une jaja niosum!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sweet Sit

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sweet Sit?
Zadaj pytanie
alert