brak logo

Sweet Sit

Gniewkowo

Opinie o Sweet Sit

Obiektywny 2016-10-17 11:10
Drogi fachowcu tapicerki wymiękłbyś przy mojej pracy....ale przecież nie o to chodzi. Ja nie potrafię tego co Ty ,a Ty tego co ja.Jak zaznaczyłem wcześniej nie mam nic do ludzi ze wsi a tylko poziom tego forum pokazuje jak wysoki jest poziom ludzi rozpisujących się na nim. Każdy ma swoje obowiązki w tej firmie i każdy ich powinien pilnować. Jeśli ktokolwiek ma pomysł na to by coś zmienić to chyba jeszcze wisi na portierni skrzynka na pomysły. Iść wrzucić i czekać na zmiany........
oker 2016-10-17 11:11
@a kind to jest tak subiektywna opinia, że ciężko na ten temat dyskutować....
mzhdnj 2016-10-28 23:55
wydawanie kpl sprawiedliwie i wszystko bedzie ok!!!!!!!!!!!!!!!!1
2
tajler 2016-10-31 18:43
jezeli dla Gali pochodzenie (wieś,miasto) i interpunkcja (ęą) ma wartośc największą to po co tu sie rozpisywać kto co gdzie i jak , gdzie co i jak za ile :)) wszystko wychodzi z góry od momentu kiedy zwolnili wam mistrzyka :D
tajler2 2016-10-31 19:06
a pisanie o tym skad kto pochodzi , kto jakie ma wykrzstałcenie.. hmm, dla kogoś kto ma wykrztałcenie jest żenujące-ripostujac
Obiektywny 2016-11-05 17:39
:D nie trzeba mieć wykształcenia by pisać do ładu i składu. Rozumiem większość ludzi rozpisanych na tym forum, ale nic nie zmienicie jeśli będziecie ograniczać się tylko do pisania. Trzeba działać. Mogę mówić tylko za siebie ,ale wszystko jest możliwe. Niech każdy patrzy na siebie(co robi i mówi) nie patrzy jak pracują inni ,bo na ich miejscach nie są i stara się walczyć o swoje.
2
ghhjhh 2016-11-27 09:35
Co to za brygadzista który robi na swojej zmianie prawie każdemu pracownikowi pod górkę i nie da zarobić!Baristki i Baristki!Wydaje mi się ze to idzie również na szkode firmy,niech idzie na szkolenie do łysego i zobaczy jak wygląda współpraca z pracownikami!




















b
3
w 2016-11-27 17:31
Łysy z pracownikami nie współpracuje bo nie ma czasu więc nie wypisuj tu takich rzeczy !!! wszedzie dobrze gdzie nas nie ma
Zaniepokojony 2016-11-27 18:26
Wierz mi że u łysyego jest duuuużo lepiej jak na drugiej zmianie, jaki zdrowy psychicznie człowiek wydaje gorszy towar dla "swoich ludzi" a na drugą zmianę zostawia np. SALERNA . Chore co ?
3
Iks 2016-11-27 20:04
Baristki żeby ludzie nie zarobili kogoś bolą wypłaty przydała by się jakaś ankieta na temat pracy brygadzisty!!!!!
4
# 2016-11-28 23:28
To się zwolnij jak ci się coś nie podoba..marudzić każdy głupi potrafi
Obserwator 2016-11-29 19:26
O widzę że biuro lub brygadzista się udzielił - zabolało co ?
4
x 2016-11-30 11:50
Wydaje ci się,że jesteś inteligentny i lepszy od innych?? Fakt,wydaje ci się.
987 2016-11-30 17:48
haa ha brawo obserwator widac ze zabolało!
123 2016-12-18 19:06
Brak pracowników w sobotę jest wynikiem wołania o pomoc Pana kierownika ażeby postwił do pionu brygadzistę który robi co chce, jak brak mu godzin akordowych to niech da do montażu komplety otapicerowane schowane po kontach . Przykład: praca do 23 a o 20 otapicerowany komplet jest odstawiany na bok bo za dużo godzin
2
321 2016-12-18 21:41
Przecież specjalnie wydaje baristy i inne śmieci w tygodniu żeby sobie nadgodzin nalapac. Ostatnio wydawał baristy a kierownik się pyta czemu salerno nie wydaje odpowiedź nasuwa się sama. Skoro za dużo ma godzin to po co trzyma ludzi do 23? Poza tym wymagacie nadgodzin za które nie płacicie i straszycie zabraniem frekwencji!
7
123 2017-01-02 11:17
Prosimy o zamiane brygadzistów kierowniku!
4
111 2017-01-02 12:59
Popieram
3
gjkk 2017-01-11 17:58
Proszę zainteresowac sie krojownią,a dokładnie tą ściemą która tam jest wykonywana i to za duże $$$$.
Jak wam nie wstyd!
5
Jola 2017-01-12 18:37
No fakt sami tam aferzyści którym wiecznie mało!
4
Wert 2017-02-13 13:00
Biedny brygadzista nie ma siły na prace w piątek wódka do obiadu w sobote z rana chwaląc się połowie ludzi wyskakuje sobie ,por...ać .do koch...cy ble potem jakis filmik w kiblu i do zony imprezka jak ja cie kocham :-) .
6
ja 2017-02-14 17:18
Ludzie ogarnijcie sie wkońcu co wy chcecie od łysego?Jakie było picie wódki w piątek popoludniu co dziwne pracuje u niego na zmianie i jakoś tego nie zaopserwowałem i do jakiej kochanki jechał w sobote co?dziwne troche bo cały czas był na hali NIGDZIE nie wyjeżdzał zajmijcie sie swoim życiem palanty i zostawcie łysego i jego rodzinę w spokoju myślicie że jego żonie jest łatwo to wszystko czytac co wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za bzdury na jego temat?Jestescie tacy odwazni to powiedzcie to prosto w oczy mu a nie obrazacie go.Monika nie słuchaj co kto pisze o twoim mezu to dobry facet.Łysy trzym sie
5
ja 2017-02-14 17:23
weż sie ogarnij pajacu i zostaw łysego i jego rodzinę w spokoju.Zycze ci zeby na twoj temat takie plotki krążyły cwaniaku.zobaczymy czy będzie ci wtedy do śmiechu.
5
672 2017-02-14 23:20
No to co Wert? Taki jesteś mądry to może byś był tak uprzejmy i się przedstawił nam wszystkim?
10
Ty 2017-02-15 06:32
A ty wielozmianowy i obiady z nim jesz ? niikt nie napisal ze pil wódkę w pracy!
master 2017-02-18 16:45
Gdyby nie było ludzi jeszcze pamietajacych czasy upadłej tapicernii Gniewkowo, takie nowotwory coś jak przerzuty nie dają wyjsc tej firmie na prosta bo myslac logicznie jak wtedy tego nie zrobili nie wiem kto mądry mysli ,ze teraz im sie to uda jak nie udaje od poczatku przejscia do Gniewkowa z latkowa, zmiany brygadzistow na tapicerni i szwalnii , skoncza sie uklady , kolezenskie premie i pozwalanie na picie w godzinach pracy, bylo paru zdolnych mlodych ludzi w tym zakladzie , ale niestety pozbywa sie takich ludzi z układu..... szkoda ,ze Irek nie widzi tej patologii , ale kazdy mu tylko mydli oczy hmm moze mu wysdtarczy by mieć psy ,a a nie ludzi z wiedza i umiejetnosciami..?
3
praca 2017-02-19 17:28
Uklady ukladziki tak bylo jest i bedzie .Najwiekszy bol to ludzie na godzinowkach ktorzy maja wyje na tych na akordzie . Dam prosty przyklad : wydawane jest 10 salerno wiec do podlokietnikow jest skrecone 10 desek z automatami i na tym koniec !!!!!!!!!!!!Nikt nie montuje wiecej bo po co stoi jeden z drugim i trzecim bo godzinowke maja i tak im zaplaca a gdy komus na akordzie zabraknie lub podbierze ktos wtedy powstaje problem nie do rozwiazania bo przeciez bylo 10 skreconych .Prosty przyklad a mozna wymieniac wiecej . Nie mowie ze wszyscy bo na pewno sa tacy ktorzy ogarniaja i z ktorymi nie ma poblemu . Moze ktos wpadnie na genialny pomysl zeby byla odpowiedzialna osoba za tych na godzinowkach (nie mowie o brygadzistach) ktora bedzie dawac premie za dobrze wykonywana prace badz nie przyznawac za olewanie .
7
Yllleeeee 2017-03-11 20:06
Ja bym proponowal zmiane kierownika bo ten pajac TYGRYS nie nadaje sie nawet do mycia kibli.Ludzie powiedzcie mu wkoncu niech zmieni spodnie a nie caly tydzien w tych samych chodzi
2
Maja 2017-03-16 15:19
Jakie mają Państwo wymagania w stosunku do kandydatów do pracy?
Czy organizują Państwo praktyki zawodowe dla studentów lub absolwentów?
Jak w Fabryce Mebli Gala Collezione wygląda proces rekrutacji?
Na te i więcej pytań odpowiedź znajdziecie w wywiadzie, którego specjalnie dla nas udzielił współzałożyciel i wiceprezes zarządu Fabryki Mebli Gala Collezione sp. z o.o.
1
qwa 2017-03-28 11:34
Arek może byś tak wszystkich obdzwonił jak bedą jakieś dobre kpl,a nie tylko dzwonisz do kumpla co ci tyłek wozi!
3
XYZ 2017-03-29 21:54
Złodzieje, pracowałem tam i do dziś mi kasy nie wypłacili .
3
nalezy mi sie premia za mobilizacie ania,grabow,bo 2017-04-23 22:11
tygrys co ty k................ klamliwa dobij........go nie,,,,,,, leci sajonara nie potrafi nawet się przywitać pajac jeden tylko godziny bo mam kase za to to samo kuroslaw heehhhhe arbajt baristki az się slinie ale ludzie na to pozwolili caban dawaj bo 300 h nie wyrobisz ale jak ci kuroslaw pomoze to może może hehehehehehehhe patologia zakla, i tyle popoa nie weźmiesz może vito
4
Maja 2017-04-24 12:33
@XYZ skontaktowałeś się w tej sprawie z firmą? Udało Ci się wyjaśnić tą sytuację? Kontakt znajdziesz na stronie http://www.galameble.com/kontakt/
tylko akord 2017-04-30 23:08
niema jak sobota za . darmo
8
poraszka 2017-05-06 22:17
maja tym się nie zainteresujesz ze za darmo sobota
5
Maja 2017-05-08 13:11
@tylko akord
dobrze rozumiem, że nie uzyskałeś/uzyskałaś wynagrodzenia za pracę w sobotę? Z czego to wynika? Mógłbyś powiedzieć coś więcej na ten temat?
@poraszka
czy Ty również jesteś pracownikiem firmy? Jak często zdarzają się takie sytuacje?
Roman 2017-06-13 13:03
Co mam zrobić żeby dostać od lysego lepszy komplet
1
Ukrainka 2017-06-14 12:25
Podoba mi się Radek z pakowania i ten drugi pan
Maja 2017-06-14 12:44
@Roman chyba nie do końca rozumiem Twoje pytanie. Jednak chciałabym zauważyć, że nie jestem związana z Sweet Sit. Jestem pracownikiem serwisu gowork.pl i zależy mi na poznaniu tego jak wygląda praca w Waszej firmie. Tak, by osoby, które szukają tu informacji na temat firmy jako pracodawcy mogły znaleźć odpowiedź na swoje pytania.
bezradny 2017-06-14 22:24
po prostu jak nie przyjdziesz w sobote za która nie placa nadgodzin to ci tygrys kierownik zabiera 50 zl
8
Rafal 2017-07-04 15:17
Ale trzeba pomóc firmie.A po za tym za scieme na godzinowce dobrze płacą ha ha.
4
klejak 2017-07-07 13:40
namiary na magazyniera , potrzeba towaru , to co zwykle tam gdzie zwykle,
2
accord dla kazdego 2017-07-09 17:41
wszystkich na akord bez wyjatku ,moze sie cos ruszy w koncu
3
kleik 2017-07-23 17:52
Magazynier ma pesje za chodzenie a nie za wykonana prace czy sie siedzi czy sie lezy pesja sie nalezy i to niezla. Chlopak dobrze sie miga bo pracy w magazynie pokrowcow nie ma na 8h.....czy kierownictwo tego nie widzi ...
4
czasem w t 2017-07-29 21:28
to jest takie proste dajcie mi władze i ogarne caly transport i formatki pianek ciekawe czy irek kobus wiedza o tych stratach marlenka daj mi władze koordynator po z najomosciach huzary to nie briko dajcie luz on się nie nadaje jak co zapraszam na prv odpowiedni człowiek na danym miejscu jak to ujelas
4
E 2017-08-11 17:22
Akord powinni mieć brygadzisci i kj może wtedy by meble zchodzily .A nie jak jeden ma Focha to wszyscy stoją.Wiemy o kogo chodzi...
3
godzinki 2017-08-15 14:08
Schemat wygląda zawsze tak samona poczatek wydaje syf i na koniec dnia kilka salerno,tivioli . Baristek daje 15,salerno 3 na krzyż . Skoro robimy za mało i chodzimy w soboty i nadgodziny to dlaczego brygadzista odklada mebel o 12 na jutro bo za dużo godzin? Brygadzista powinien mieć wypłatę związaną z tapicerami czyli jakąś średnią wszystkich tapicerów plus premia. Brak kleikow a Łukasza się daje do transportu i gdzie tam potrzeba . O wydawaniu kartek i pudelku kolo magazynu pokrowców ciężko nie wspomnieć ,era Internetu a jeden drugiemu przekazuje kartki żeby kolejny zaniosl do pudełka po zszywkach a kolejny nabil na gwóźdź . Gdy bylo zebranie z panem Irkiem mówiliśmy ze czasy na komplety sa za male powiedział ze "musimy dać rade" ale nie wszystko sie da mimo chęci.
3
abc 2017-08-17 09:08
Kolejki na klejeniu większe jak za komuny,fajna praca na akord!
abc 2017-08-17 09:09
Kolejki na klejeniu większe jak za komuny,fajna praca na akord!
beka 2017-08-17 11:58
A ja chciałam zapytać jakie są zarobki w tej firmie? Czy praca tutaj jest na dwie czy trzy zmiany?
Zostaw swoją opinię o Sweet Sit - Gniewkowo
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sweet Sit