Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Sweet Sit

Pracowałeś w firmie Sweet Sit i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nuki - 2014-06-27 23:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ustac i zadac za nadgodziny 8h dodatkowo 100 zl
zdjecie uzytkownika
julek - 2014-06-28 20:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nuki - 2014-06-27 23:59:13]:
to jest takie Twoje pobożne życzenie czy myślisz, że rzeczywiście ma to szanse sprawdzić się w praktyce?
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2014-07-12 11:28:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe co zrobi p.Andrzej jak przekroczymy 150nadgodzin w roku,a tu sezon dopiero sie zaczyna.
zdjecie uzytkownika
michal - 2014-07-12 14:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakby co to nr do inspekcji pracy mam i znajomosci tam tez mam...
zdjecie uzytkownika
frendzone - 2014-07-12 15:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [andrzej - 2014-07-12 11:28:34]:
a co ma takiego zrobić. Tu się coś naciągnie, tu coś pozmienia i myślę, że dalej spokojnie każdy z pracowników będzie mógł nadal pracować w takim wymiarze godzin w jakim oni będą chcieli. Wszystko da się zrobic
zdjecie uzytkownika
ony me - 2014-07-22 11:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcialem napisac ze Rafał sie bardzo zmienil ,oczywiscie na lepsze mozna powiedziec ze sie z nim dobrze pracuje i atmosfera jest ok .Takiego brygadzisty trzeba ktory potrafi sie odezwac i wyrazic swoje zdanie :)
zdjecie uzytkownika
112 - 2014-08-26 12:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca nadliczbowa nie może przekraczać: w roku kalendarzowym 150 godzin, przeciętnie w tygodniu 8 godzin!!!!!, a na dobę 5 godzin.

Za pracę w godzinach nadliczbowych, oprócz normalnego wynagrodzenia, przysługuje dodatek w wysokości 50 lub 100 proc. wynagrodzenia
zdjecie uzytkownika
sonet - 2014-09-08 18:37:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ony me - 2014-07-22 11:51:10]:
jeśli chodzi o markę sweet sit to rozumiem, że ich główną mocą ma być klasyczne podejście do produkcji mebli, jednak przy okazji w ten sposób SS zabrało sobie możliwość wyróżnienia się spośród innych podobnych firm. A bez czegoś co odróżnia meble jednej firmy od innych to SweetSit nie zaistnieje na rynku
zdjecie uzytkownika
bobo - 2014-09-10 11:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pozdrowienia dla was koledzy. Dajcie znać jak będzie praca dla mnie.
zdjecie uzytkownika
brock - 2014-09-30 16:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bobo - 2014-09-10 11:46:52]:
oj o to akurat może być dość trudno bo już od bardzo dawna na horyzoncie nie pojawiły się żadne nowe oferty pracy do SweetSit . Także ludzie którzy się już tutaj dostali to niespecjalnie mają ochotę na poszukiwanie czegoś nowego. Całkiem nieźle świadczy to o pracodawcy i przy okazji pokazuje przesadę niektórych postów
zdjecie uzytkownika
Kamil N - 2014-11-05 09:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja sie zwoliniłem przez mobing ze strony konrolera, teraz u dąbka zero akordu głupiej kontroli no i 10zł bez akordu, za nadgodziny 10zł na reke, miesiecznie 2200 bez akordu, pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Donald T - 2014-11-07 17:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w styczniu bedzie podwyżka?
zdjecie uzytkownika
globek - 2014-11-13 17:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jebana kurwo nie podpisuj sie w moim imieniu
zdjecie uzytkownika
Kozaaaa - 2014-11-15 17:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andrzej chodzisz jak pelikan,ze ty o wlasny brzuch sie nie potykasz klamco .Brygadzista z czarnego volkswagena wie jak zadbac o ludzi zawsze byl dobrym czlowiekiem przeciez on sie nie zmienia.Nie dlugo dla kasy po 16 h bedziemy robic bo diabły i demony sie godza.
zdjecie uzytkownika
karson - 2014-11-19 10:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [globek - 2014-11-13 17:16:18]:
4 dni dłuższy miesiąc to dlatego były dobre akordy, taki miesiąc się szybko nie powtórzy, w grudniu dopiero ludziom siada [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo ile można po 10h robić to nie praca przed komputerem ani zamiatanie liści.
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-12-06 21:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poprostu ZŁODZIEJE
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-12-06 21:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po prostu juz jest powiadomiona okregowa komisja pracy i pozew w sadzie moze wreszcie przetrzepia caly ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-12-07 14:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe dlaczego administrator usowa to co mu nie pasuje-chcieli opinie na temat tego syfu to niech zostawia to co ktos napisze
zdjecie uzytkownika
sepo - 2014-12-07 19:09:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w styczniu po 12h to będzie norma, WSPOMNICIE MÓJ WPIS!!!
zdjecie uzytkownika
abc - 2014-12-08 11:38:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pracownicy mają zamówic sobie catering na świeta!
zdjecie uzytkownika
hyt - 2014-12-08 11:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mamy juz siły po tyle godzin pracowac a oni mało mało i mało,do czasu az cos się stanie!
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-12-09 19:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet jak cos sie stanie to zamiota pod dywan a ze jeden czy dwoch odpadnie to sie na reszte robote przezuci o nie po 12 a po 14 beda ryrac.
zdjecie uzytkownika
cruso - 2014-12-13 10:13:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja w domu i leje na to haha robta se sami.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: 800zł przez 3 miesiace oferta po 10h soboty na popoludniu
Pytania: czy bede podpierdalaczem
zdjecie uzytkownika
Krzysztof M - 2014-12-16 13:11:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przesadzacie, nie chce sie wam robic to sie pozwalniajcie.
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-12-16 19:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy wreszcie zainteresuje się urząd pracy tą firmą? praca w NIEDZIELE, ŚWIĘTA, ile można?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sweet Sit
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sweet Sit?
Zadaj pytanie
x