Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Biznes 2 Day Nieruchomości

Pracowałeś w firmie Biznes 2 Day Nieruchomości i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
była - 2012-05-09 19:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie nie polecam! Niepłatne nadgodziny to podstawa pracy w tej firmie. Właściciele lansują \"przybytek\" jako profesjonalne i prężnie rozwijające się biuro, a tak naprawdę pracują tam tylko dwie dziewczyny.
Atmosfera w biurze nie do zniesienia. Szef przez cały dzień przy komputerze obok i ciągłe uwagi, że źle odebrałaś tel, że źle dodałaś ofertę itd. O jakichkolwiek szkoleniach też można zapomnieć. Zatrudniają osoby bez doświadczenia i wymagają cudów.
PORAŻKA!
zdjecie uzytkownika
również była - 2012-05-14 01:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam się z opinią powyżej. Ja pracowałam tam 3 dni i to o 3 dni za długo. Wróciłam do poprzedniego pracodawcy
zdjecie uzytkownika
kina - 2012-10-22 18:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zdecydowanie odradzam pracę w tej pożal się Boże firmie, w której właściciele są wiecznie naburmuszeni i pokazują swoje \\\\\\\'ja\\\\\\\'! Poza tym praca w tej firmie bardzo odbiega od tego jak na początku jest przedstawiana, proszę nie nastawiać się na \\\\\\\"Karierę\\\\\\\" jak to pięknie jest ujęte na ich stronie. Zdecydowanie odradzam. Szkoda czasu i nerwów.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 22:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy w Biznes 2 Day Nieruchomości nowa osoba w pracy na stanowisku agenta może liczyć to,że dostanie podstawę,czy sama pro?
zdjecie uzytkownika
Pracodawca - 2014-02-04 09:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była - 2012-05-09 19:35:58]:
Pracownica, którą nigdy nikomu bym nie polecił, u poprzedniego pracodawcy chorowała 6 miesięcy, a w naszej firmie tylko 3 miesiące. Brak kreatywności, zaangażowania, umiejętności pracy pod presją w połączeniu ze złą organizacją pracy to wizytówka osoby która na rozmowie kwalifikacyjnej opowiadała bajki. Po trzech miesiącach nie potrafi odebrać telefonu lub dodać poprawnie oferty, karygodne błędy ortograficzne, proponuję powrót do podstawówki. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Pracodawca - 2014-02-04 09:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [również była - 2012-05-14 01:38:45]:
Widocznie nie było to dla Ciebie pisane, aby pracować w tej firmie. Wystarczy popatrzeć na godzinę dodania wpisu i wszystko wiadomo.
zdjecie uzytkownika
Pracodawca - 2014-02-04 09:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kina - 2012-10-22 18:39:25]:
Niestety nasza firma nie jest przechowalnią dla osób odpornych na wiedzę, i zdobywanie doświadczenia. Tak jak poprzednie wpisy wskazują że osoby od razu oczekują \\\\\\\"Kariery\\\\\\\" a w zamian nic od siebie nie dają. Praca w tej branży wymaga zachowania pewnego poziomu i standardu. U nas nie miejsca dla SŁABEUSZY.
zdjecie uzytkownika
doody - 2014-02-20 23:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzałbym z tym brakiem miejsca dla słabeuszy w biznes 2 day nieruchomości, kazda firma ma lepsze i gorsze jednostki.
zdjecie uzytkownika
Zaciekawiona - 2014-12-09 13:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ile osób pracuje teraz w tej firmie? Oprócz właścicieli nikt? Uuu widocznie całe Podkarpacie to sami "słabeusze" ha ha ha
zdjecie uzytkownika
Zaciekawiona - 2014-12-09 15:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracodawca - 2014-02-04 09:36:25]:
A co jest złego w tej godzinie wpisu?! Godz jak każda inna
zdjecie uzytkownika
ewa - 2015-07-13 14:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zawsze w każdej pracy nie zadowoleni są "małolaty" że tak ich nazwie. Do pracy trzeba dużej wiedzy, doświadczenia, kultury, obycia itp. Po terminologii i wypowiedziach widać kto co sobą prezentuje. Tak młodzi pracownicy, Wy nie przychodzicie do pracy tylko myślicie ,że nadal chodzicie do szkoły. Teraz się od Was wymaga i w pracy trzeba umieć a nie się uczyć. Uczymy się w szkole, na kursach itp. Zabrałam głos w imieniu wypowiadających się osób, ponieważ zatrudniam pracowników na różnych stanowiskach, ale najtrudniej jest z młodzieżą, chcą szybko i od razu dużo pieniędzy. Tylko pytanie za co ?. Jestem pełna uznania dla tej firmy,młodzi ambitni ludzie, nie spoczywają na laurach, ciągle chętni, wysoko wykwalifikowani w swojej dziedzinie, kompleksowa obsługa. Życzę powodzenia Firmie i polecam.
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2015-08-25 19:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ewa, masz oczywiście trochę racji, ale z drugiej strony ludzie świezo po szkole sa ambitni i gotowi do działania. To czemu im nie pomóc, trochę zainwestowac, przyuczyc z wiedzy praktycznej, bo jednak czesto teoria nie znajduje tutaj dobrego zastosowania. To w młodych lezy przyszłość, jak im się proponuje kiepskie warunki to pójda gdzie indziej.
zdjecie uzytkownika
wardek - 2016-04-10 13:33:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przede wszystkim do pracy w tej firmie potrzeba doświadczenia @wojtek, jeśli go nie masz no to musisz się uczyć na własnych błędach, toteż na początku dużej prowizji nie masz, no ale z czasem jednak będzie Ci lepiej szło i prowizja od sprzedaży będzie wyższa.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Biznes 2 Day Nieruchomości!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biznes 2 Day Nieruchomości
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert