Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Biznes 2 Day Nieruchomości

Pracowałeś w firmie Biznes 2 Day Nieruchomości i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
była - 2012-05-09 19:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie nie polecam! Niepłatne nadgodziny to podstawa pracy w tej firmie. Właściciele lansują \"przybytek\" jako profesjonalne i prężnie rozwijające się biuro, a tak naprawdę pracują tam tylko dwie dziewczyny.
Atmosfera w biurze nie do zniesienia. Szef przez cały dzień przy komputerze obok i ciągłe uwagi, że źle odebrałaś tel, że źle dodałaś ofertę itd. O jakichkolwiek szkoleniach też można zapomnieć. Zatrudniają osoby bez doświadczenia i wymagają cudów.
PORAŻKA!
zdjecie uzytkownika
również była - 2012-05-14 01:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z opinią powyżej. Ja pracowałam tam 3 dni i to o 3 dni za długo. Wróciłam do poprzedniego pracodawcy
zdjecie uzytkownika
kina - 2012-10-22 18:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdecydowanie odradzam pracę w tej pożal się Boże firmie, w której właściciele są wiecznie naburmuszeni i pokazują swoje \\\\\\\'ja\\\\\\\'! Poza tym praca w tej firmie bardzo odbiega od tego jak na początku jest przedstawiana, proszę nie nastawiać się na \\\\\\\"Karierę\\\\\\\" jak to pięknie jest ujęte na ich stronie. Zdecydowanie odradzam. Szkoda czasu i nerwów.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 22:28:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Biznes 2 Day Nieruchomości nowa osoba w pracy na stanowisku agenta może liczyć to,że dostanie podstawę,czy sama pro?
zdjecie uzytkownika
Pracodawca - 2014-02-04 09:33:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była - 2012-05-09 19:35:58]:
Pracownica, którą nigdy nikomu bym nie polecił, u poprzedniego pracodawcy chorowała 6 miesięcy, a w naszej firmie tylko 3 miesiące. Brak kreatywności, zaangażowania, umiejętności pracy pod presją w połączeniu ze złą organizacją pracy to wizytówka osoby która na rozmowie kwalifikacyjnej opowiadała bajki. Po trzech miesiącach nie potrafi odebrać telefonu lub dodać poprawnie oferty, karygodne błędy ortograficzne, proponuję powrót do podstawówki. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Pracodawca - 2014-02-04 09:35:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [również była - 2012-05-14 01:38:45]:
Widocznie nie było to dla Ciebie pisane, aby pracować w tej firmie. Wystarczy popatrzeć na godzinę dodania wpisu i wszystko wiadomo.
zdjecie uzytkownika
Pracodawca - 2014-02-04 09:36:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kina - 2012-10-22 18:39:25]:
Niestety nasza firma nie jest przechowalnią dla osób odpornych na wiedzę, i zdobywanie doświadczenia. Tak jak poprzednie wpisy wskazują że osoby od razu oczekują \\\\\\\"Kariery\\\\\\\" a w zamian nic od siebie nie dają. Praca w tej branży wymaga zachowania pewnego poziomu i standardu. U nas nie miejsca dla SŁABEUSZY.
zdjecie uzytkownika
doody - 2014-02-20 23:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzałbym z tym brakiem miejsca dla słabeuszy w biznes 2 day nieruchomości, kazda firma ma lepsze i gorsze jednostki.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biznes 2 Day Nieruchomości
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski