Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Agrifirm-Polska Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Agrifirm-Polska Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kubi - 2012-05-08 14:55:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma z wieloletnim stażem, pasze jakie produkują nie należą do najlepszych, lecz za to najdroższych.Jakosc pasz-niska powtarzalnosc. Wiele klientów firmy jest zadłużonych i dlatego zmuszona jest kontunowac współprace z firmą.
Dział handlowy zarządzany jest nie przez osoby które oficjalnie powinny nim zarządza, ale przez (usunięte przez moderatora) z działu handlowego, przez co sprzedaż i pozycja firmy jest taka a nie inna.Jako PH dostajesz same ochłapy a pracę na stanowisku PH potraktuj jako wstę/staż do pracy w innej firmie.I pamiętaj, że tam nie doceniaja kreatywnych, majacych własne zdanie ludzi.
zdjecie uzytkownika
Pracowity - 2012-07-06 19:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z poprzednią wersją. Brak miłej przyjaznej atmosfery, a raczej ciągła atmosfera psychozy. Ciągłe parcie na wyniki-wyrabiać 100 % lub więcej. Ludzie, którzy robią 99% nie pracują tu zbyt długo. Polityka firmy polega tylko na wiązaniu klientów z firmą poprzez zadłużanie ich. Jakość produktów bardzo niska, zdecydowanie nie warta swojej ceny!! Brak poszanowania pracowników. Pracownicy kreatywni są wrogami publicznymi nr 1. Nie są od myślenia ale od wykonywania zadań. Karierę w tej firmie zrobią tylko Ci co potulnie przytakują i wykonują polecenia. Próbują wmówić, że białe jest czarne, a czarne jest białe. Brak przyjaznej atmosfery-nie można ufać dosłownie nikomu, wszędzie ściany mają uszy. Jeżeli chodzi o zarządzanie-brak słów, zajmują się tym ludzie, którzy są całkowicie odrealnieni od rzeczywistości i nie mają pojęcia o tej robocie,(usunięte przez moderatora)
zdjecie uzytkownika
...***... - 2012-07-23 10:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam,
jestem umowiona na rozmowe w sprawie pracy...
czy ktoś moze napisac jakie są tam zarobki mniej wiecej?
zdjecie uzytkownika
Ewelina - 2012-07-24 18:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki tam zależą od doświadczenia i stanowiska pracy. Idziesz na rozmowę, ale na jakie stanowisko? Przedstawiciel Handlowy?
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-02-23 10:21:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie mozna sie zgodzic, ze wszystkim, bo to bzdury. Prawda to to, iz kreatywnosc nie jest mile widziana, niktorzy luidzie z biura sa z kosmosu i wydaje im sie, ze sa gwiazdami naz firmamencie. Szczegolnie, ze nigdy nie poznali co to prawdziwa praca.
Fakt jest jeden dosc wazny - w normalnej firmie produkcyjno/handlowej najwazniejszymi osobami sa handlowcy, bo to oni zarabiaja kase dla calej firmy. Tutaj poczujesz sie jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jak ktos lubi, to polecam :)
Aha - dzial produkcji czy jak go tam zwac kompletnie ma w glebokim powazaniu uwagi, ktore przekazuja ludzie z terenu. A zarobki na tle innych firm z branzy szalu nie robia.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-26 12:17:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
procwity dlaczego twoim zdaniem produkty są nieadekwatne do ceny? co będzie w przypadku jesli pracownik nie wyrobi 100%?
zdjecie uzytkownika
szanowany - 2014-01-30 19:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co będzie jeśli pracownik nie wyrobi 100%? BEZROBOCIE!!!
zdjecie uzytkownika
Mirek - 2014-02-12 21:49:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie Agrifirm-Polska sa az cztery oferty pracy, większość to specjaliści do spraw żywienia zwierząt.
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-06-10 13:34:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem, czy nie mozna byc kreatywnym... sama bylam swiadkiem jak tydz temu dawali nagrody za kreatywnosc szeregowym pracownikom. Chodzilo o wdrozenie pomyslow np na produkcji. Jeden pan dostal talon na 2 tys zl na wakacje, reszta podostawala tez jakies kwoty. Wiadomo, ze na internecie beda pisali glwnie ludzie niezadowoleni, ktorzy w jakis sposob stracili w firmie prace. Zawsze tacy sie znajda.
zdjecie uzytkownika
malak - 2014-06-10 19:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2014-06-10 13:34:17]:
o to całkiem pokaźna premia..i darmowe wakacje. Czyli wystarczy się trochę tylko zaangażować w to co się robi..
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-07-02 20:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, mam aplikować na stanowisko managera w tej firmie.....jak wygląda obecnie sytuacja? ile zarabia osoba pracująca np.jako kierownik produkcji?
zdjecie uzytkownika
Pracowity - 2014-08-25 12:49:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aga - 2014-06-10 13:34:17]:
Nie stracili pracy w firmie, tylko poszli po rozum do głowy i pracują gdzieś indziej. Ktoś kto ma resztki honoru, nie będzie tam pracował. Handlowiec pracuje zawsze dla siebie i wyrabia swoją markę. A marka Agrifirm to sam syf.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agrifirm-Polska Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x