Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plastic Omnium Auto Sp. z o. o

Pracowałeś w firmie Plastic Omnium Auto Sp. z o. o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ssij wora - 2014-12-17 12:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ale jaja , dzieci zajmują stanowiska funkcyjne.
braki profesjonalizmu na każdym kroku widać gołym okiem.
zdjecie uzytkownika
zla - 2014-12-17 13:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A najwieksza kpina to dla mnie to ze trzymają osoby które ciągle,,chorują,, a inni w tym czasie pracują w nadgodzinach. A. P.np
zdjecie uzytkownika
lalala - 2014-12-18 12:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hahaha - 2014-12-16 15:09:08]:
ojjjjj całkowita prawda.....
zdjecie uzytkownika
co prawda to prawda - 2014-12-22 15:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lalala - 2014-12-18 12:13:08]:
Jedna pani do niedawna pracowała i sprzedawała ciuchy w sklepie a teraz dupna Inżynierka w dziale Jakości :) KPINA ten cały PO :) z bazaru do automotive hahaha
zdjecie uzytkownika
thc - 2014-12-22 20:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To jeszcze nic, kluczowym działem w tym b%^&&*u kieruje osoba nie mająca absolutnie zielonego pojęcia o swojej pracy, bojąca się jakiejkolwiek decyzji a jej podwładni są zastraszeni. Musi mieć naprawdę niezłe plecy, bo kogoś tak niekompetentnego trzymać na tak ważnym stanowisku to ogromna strata dla firmy. Ale co, firma bogata, stać ja!
zdjecie uzytkownika
hehehe - 2014-12-25 19:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Czyżby chodziło o Logistykę i panią Anie :)
zdjecie uzytkownika
on - 2015-01-10 13:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zla - 2014-12-17 13:23:31]:
Kryspin z lakierni np :) jak on się tam znalazł??? porażka!!!pracuję na montażu i jak kiedyś zapytałem go o jakiś zderzak-to niewiedział jak on wygląda i jaki to kolor(nie mówiąc już o tym gdzie montowany jest grill czy czujniki) niewie nic!!! na takim stanowisku takie podstawy powinno się wiedzieć-tym bardziej,że zarabia pewnie ze 4 tyś,każdy pracownik lakierni na stawce 1500 wie takie rzeczy,a jego przełożony nie hehehe PORAŻKA!!!
zdjecie uzytkownika
do zla - 2015-01-13 14:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpier... się od Kryspina, dobry brygadzista to taki który dobrze zarządza swoimi ludźmi, jak byś miał Lukasa albo Czajke za brygadzistę to dopiero byś płakała i się żaliła co on wie nie wie i przede wszystkim jak traktuje ludzi, szanuj szefa swojego bo możesz mieć... gorszego
zdjecie uzytkownika
kola - 2015-01-13 17:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj oj lukas i czajka to dopiero masakra to fakt . ja tak czytam wypowiedzi ludzie wy tylko narzekacie nic innego 12 godzinny system pracy stekaliscie a pracowaliscie bez mru pamietajcie dajecie sie i z tad nieporozumienia bo jeden powie nie a lizy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bedzie zasuwal hehe
zdjecie uzytkownika
on - 2015-01-13 20:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [do zla - 2015-01-13 14:31:46]:
Kryspin dobrze zarządza ludzmi???? buahahahaha chyba lizodupami!!!! no tak,jak chodzi się z nim na piwo to i w robocie jest luz....i na papieroska kiedy się ma ochotę można iść i na tel w pracy można wisieć.A tak apropos to nie jestem ona tylko on jakbyś niezauważyła :)
zdjecie uzytkownika
max - 2015-01-16 17:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W PO Nic sie nie zmieni .zarzadzaja ludzie ktorzy nie maja o niczym zielonego pojecia. A co nie jeden kierownik nie potrafi poznac decyzji nie wspomne o liderach. A to ze sie pracuje po 12 gods to sami Sa sobie win I. Jak sie zgadzaja na wszystko maja widocznie niska sama ocene .pracy jest pelno a nie jeczec
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-01-16 21:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj wlasnie ktos madrze powiedzial stekaja ci ktorzy choza i liza dupy zeby dostac umowe he
zdjecie uzytkownika
hihihi - 2015-01-19 19:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nadzieja matka glupich ale trzeba wierzyc ze w koncu ktos zauwazy co sie wyrabia na WTR i zrobi z tym porzadek,ale na wszystko trzeba czasu byle by nie bylo za pozno
zdjecie uzytkownika
Pat - 2015-01-24 13:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [max - 2015-01-16 17:41:30]:
To przykre,ale niestety tak jest - na stanowisku kier.osoba bez kompetencji doświadczenia i praktycznych umiejętności interpersonalnych...
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2015-02-03 17:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mowa o Kleszczowie czy o Gliwicach?
zdjecie uzytkownika
. - 2015-02-06 22:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kleszczow
zdjecie uzytkownika
xyz123 - 2015-02-13 21:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najgorszemu wrogowi nie zycze takiej pracy, normy chore , wieczne poganianie przez przełożonych, praca przypomina [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
max - 2015-02-14 07:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie kompetentni to Malo powiedziane . Boja sie podjąć jakiej kolejek decyzji .szukaja oszczędności to niech zostawia jednego kierownika na wszystkie zmiany i żadnych saportow . Bo saport albo spi w pracy albo nic nie robi . Dyrektor zaoszczędzi jesli zlikwiduje niepotrzebne stanowiska począwszy od saporta
zdjecie uzytkownika
wik12 - 2015-02-18 19:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam.Wie ktos jaka jest stawka jesli sie przejdzie z randstadu pod PO ?
zdjecie uzytkownika
max - 2015-02-23 18:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie czy po wezmie cie ? Oni raczej jak cos się dzieje w zakladzie to zwalniają podfirme. Jesli ci sie uda to spytaj kolegów którym sie udalo przejść.
zdjecie uzytkownika
heh - 2015-02-26 13:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Parę tygodni temu miałem mieć rozmowę o pracę w PO na stanowisko inżyniera, jednak poczytałem opinię i popytałem byłych pracowników, trochę ich odeszło w ciągu ostatnich 2 lat sam znalazłem na goldenline czy linkedin z 30 i ... podziękowałem za pracę, PO będzie bardzo trudno znaleźć dobrych pracowników, skoro im ucieka tylu specjalistów i żaden nie ma dobrego zdania o tej firmie...
zdjecie uzytkownika
, - 2015-02-26 18:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
do heh, dobrze, że nie przyjąłeś "oferty", wiem co mówię
zdjecie uzytkownika
Nie dawno zatrudniony - 2015-02-26 19:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję tam krótki czas i zauważyłem ogromne błędy w organizacji pracy,na moim stanowisku,czyli na POLERCE.Mianowicie chodzi o wprowadzanie tzw "raportów". Raporty nie przynoszą absolutnie żadnych zysków,a tylko powodują u pracowników stres i zdenerwowanie!A jak wiadomo te czynniki nie dają efektów pozytywnych,lecz negatywnych!Dlaczego??Dlatego choćby że kontrolowane przez polerowników zderzaki mają czasem dużą ilość błędów i trzeba na taki zderzak poświęcić więcej czasu,a przez to jest gorszy wynik na raporcie.Oczywiście to się przenosi na późniejsze opinie szefa produkcji co jak nap wcześniej wpływa stresująco na pracowników ! ! ! Dlaczego wy tak traktujecie tych ludzi??Ostatnio dziewczyna z płaczem zrezygnowała z pracy na polerce właśnie przez takie głupie rozwiązania!!To jest szokujące,jak tacy ludzie mają dożyć emerytury??Jeśli się nic nie zmieni osobiście ten temat przekaże ludziom odpowiedzialnych za prowadzenie tej firmy.MASAKRA!!!
zdjecie uzytkownika
non234 - 2015-02-28 11:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zycze wam zeby za takie traktowanie zabraklo wam ludzi do roboty w tym waszym zalosym zakladzie
zdjecie uzytkownika
???? - 2015-03-02 12:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno były pracownik PO szuka w byłych jak i obecnych (zapewne już niedługo) pracownikach, chętnych do pozwu zbiorowego ?? chodzi o czynniki szkodliwe z lakierni i zamiatanie pod dywan problemu który jest od lat w Kleszczowie ??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plastic Omnium Auto Sp. z o. o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Plastic Omnium Auto Sp. z o. o?
Zadaj pytanie