Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plastic Omnium Auto Sp. z o. o

Pracowałeś w firmie Plastic Omnium Auto Sp. z o. o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
max - 2014-11-21 15:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to fakt chociaz jedna osoba prawde napisala
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-23 15:39:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak był (usunięte przez administratora)tyle bubli nie było, a na chwilę obecną nie mamy technologa, produkujemy noki i zero reakcji ze strony kierownictwa,kiedys tego nie było.Pan Bartek może niech w końcu wytrzeżwieje
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-11-28 11:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tam pan(usunięte przez administratora) jako inżynier?
zdjecie uzytkownika
Tapax - 2014-11-28 17:54:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W jaki sposób zakład byłby kierowany przez osoby mające problem z alkoholem. Specjalnie nie chce mi się w to wierzyć, że taki twór nadal by funkcjonował. Powiedzcie chociaż na jakie finanse można tam liczyć, bo chcę zmienić pracę i liczę na jakieś dobre warunki finansowe a nie wiem czy w POA takie są realne.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-29 16:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Tapax - 2014-11-28 17:54:58]:
pewnie chodzi o to że ma nie trzeżwe podejscie do tego co wyprawia a nie że ma problemy alkoholowe
zdjecie uzytkownika
max - 2014-12-05 08:20:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam nikomu tego zakladu pracy. Warunki finansowe to najnizsza krajowa. Zmuszanie do 12 . Nie placa za soboty tylko wyznaczaja dzien wolny czyli np srida na nocce.
zdjecie uzytkownika
dziki - 2014-12-07 16:30:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest praeda formy maja rozpieprzone podplywy sa opalane opalarka
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-12-07 23:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-11-29 16:04:41]:
najniższa krajowa.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-12-11 00:08:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"To jest praeda formy maja rozpieprzone podplywy sa opalane opalarka" - jak nie masz pojęcia o czym piszesz to pisz chociaż poprawnie analfabeto
zdjecie uzytkownika
nika - 2014-12-15 01:13:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm mam zaczac na dniach tam prace i sie normalnie boje jak czytam te opinie:/
zdjecie uzytkownika
hahaha - 2014-12-16 15:09:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Przepracowałem tam parę ładnych lat i mogę powiedzieć że w zakładach PO jest kompletnie Zła struktura organizacyjna, niektóre działy przerośnięte personalnie drugie zbyt małe jak na zapotrzebowanie zakładów. Błędne priorytety, skupianie się na nic nie wnoszących, mało wartościowych rzeczach, pomijając podstawowe zapotrzebowania zakładów. Niepotrzebne dodatkowe obowiązki niezwiązane ze stanowiskiem pracy czy zakresem obowiązków. i co przede wszystkim bardzo słaba rekrutacja, kto pracuje ten widzie jakich Specjalistów i fachowców sprowadza się za byłych pracowników których inne zakłady podbierają z pocałowaniem ręki, ludzie kłamia w cv przychodza i co najgorsze przechodza rekrutacje pozytywnie nie majac podstaw w wiedzy do stanowiska pracy jednym słowem KPINA!
zdjecie uzytkownika
ssij wora - 2014-12-17 12:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ale jaja , dzieci zajmują stanowiska funkcyjne.
braki profesjonalizmu na każdym kroku widać gołym okiem.
zdjecie uzytkownika
zla - 2014-12-17 13:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A najwieksza kpina to dla mnie to ze trzymają osoby które ciągle,,chorują,, a inni w tym czasie pracują w nadgodzinach. A. P.np
zdjecie uzytkownika
lalala - 2014-12-18 12:13:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [hahaha - 2014-12-16 15:09:08]:
ojjjjj całkowita prawda.....
zdjecie uzytkownika
co prawda to prawda - 2014-12-22 15:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lalala - 2014-12-18 12:13:08]:
Jedna pani do niedawna pracowała i sprzedawała ciuchy w sklepie a teraz dupna Inżynierka w dziale Jakości :) KPINA ten cały PO :) z bazaru do automotive hahaha
zdjecie uzytkownika
thc - 2014-12-22 20:49:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To jeszcze nic, kluczowym działem w tym b%^&&*u kieruje osoba nie mająca absolutnie zielonego pojęcia o swojej pracy, bojąca się jakiejkolwiek decyzji a jej podwładni są zastraszeni. Musi mieć naprawdę niezłe plecy, bo kogoś tak niekompetentnego trzymać na tak ważnym stanowisku to ogromna strata dla firmy. Ale co, firma bogata, stać ja!
zdjecie uzytkownika
hehehe - 2014-12-25 19:41:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czyżby chodziło o Logistykę i panią Anie :)
zdjecie uzytkownika
on - 2015-01-10 13:59:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [zla - 2014-12-17 13:23:31]:
Kryspin z lakierni np :) jak on się tam znalazł??? porażka!!!pracuję na montażu i jak kiedyś zapytałem go o jakiś zderzak-to niewiedział jak on wygląda i jaki to kolor(nie mówiąc już o tym gdzie montowany jest grill czy czujniki) niewie nic!!! na takim stanowisku takie podstawy powinno się wiedzieć-tym bardziej,że zarabia pewnie ze 4 tyś,każdy pracownik lakierni na stawce 1500 wie takie rzeczy,a jego przełożony nie hehehe PORAŻKA!!!
zdjecie uzytkownika
do zla - 2015-01-13 14:31:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpier... się od Kryspina, dobry brygadzista to taki który dobrze zarządza swoimi ludźmi, jak byś miał Lukasa albo Czajke za brygadzistę to dopiero byś płakała i się żaliła co on wie nie wie i przede wszystkim jak traktuje ludzi, szanuj szefa swojego bo możesz mieć... gorszego
zdjecie uzytkownika
kola - 2015-01-13 17:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj oj lukas i czajka to dopiero masakra to fakt . ja tak czytam wypowiedzi ludzie wy tylko narzekacie nic innego 12 godzinny system pracy stekaliscie a pracowaliscie bez mru pamietajcie dajecie sie i z tad nieporozumienia bo jeden powie nie a lizy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bedzie zasuwal hehe
zdjecie uzytkownika
on - 2015-01-13 20:11:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [do zla - 2015-01-13 14:31:46]:
Kryspin dobrze zarządza ludzmi???? buahahahaha chyba lizodupami!!!! no tak,jak chodzi się z nim na piwo to i w robocie jest luz....i na papieroska kiedy się ma ochotę można iść i na tel w pracy można wisieć.A tak apropos to nie jestem ona tylko on jakbyś niezauważyła :)
zdjecie uzytkownika
max - 2015-01-16 17:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W PO Nic sie nie zmieni .zarzadzaja ludzie ktorzy nie maja o niczym zielonego pojecia. A co nie jeden kierownik nie potrafi poznac decyzji nie wspomne o liderach. A to ze sie pracuje po 12 gods to sami Sa sobie win I. Jak sie zgadzaja na wszystko maja widocznie niska sama ocene .pracy jest pelno a nie jeczec
zdjecie uzytkownika
olo - 2015-01-16 21:40:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj wlasnie ktos madrze powiedzial stekaja ci ktorzy choza i liza dupy zeby dostac umowe he
zdjecie uzytkownika
hihihi - 2015-01-19 19:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nadzieja matka glupich ale trzeba wierzyc ze w koncu ktos zauwazy co sie wyrabia na WTR i zrobi z tym porzadek,ale na wszystko trzeba czasu byle by nie bylo za pozno
zdjecie uzytkownika
Pat - 2015-01-24 13:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [max - 2015-01-16 17:41:30]:
To przykre,ale niestety tak jest - na stanowisku kier.osoba bez kompetencji doświadczenia i praktycznych umiejętności interpersonalnych...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plastic Omnium Auto Sp. z o. o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Plastic Omnium Auto Sp. z o. o?
Zadaj pytanie
x