Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plastic Omnium Auto Sp. z o. o

Pracowałeś w firmie Plastic Omnium Auto Sp. z o. o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
hihihi - 2015-01-19 19:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nadzieja matka glupich ale trzeba wierzyc ze w koncu ktos zauwazy co sie wyrabia na WTR i zrobi z tym porzadek,ale na wszystko trzeba czasu byle by nie bylo za pozno
zdjecie uzytkownika
Pat - 2015-01-24 13:12:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [max - 2015-01-16 17:41:30]:
To przykre,ale niestety tak jest - na stanowisku kier.osoba bez kompetencji doświadczenia i praktycznych umiejętności interpersonalnych...
zdjecie uzytkownika
hmmm - 2015-02-03 17:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mowa o Kleszczowie czy o Gliwicach?
zdjecie uzytkownika
. - 2015-02-06 22:18:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kleszczow
zdjecie uzytkownika
xyz123 - 2015-02-13 21:48:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
najgorszemu wrogowi nie zycze takiej pracy, normy chore , wieczne poganianie przez przełożonych, praca przypomina [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
max - 2015-02-14 07:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie kompetentni to Malo powiedziane . Boja sie podjąć jakiej kolejek decyzji .szukaja oszczędności to niech zostawia jednego kierownika na wszystkie zmiany i żadnych saportow . Bo saport albo spi w pracy albo nic nie robi . Dyrektor zaoszczędzi jesli zlikwiduje niepotrzebne stanowiska począwszy od saporta
zdjecie uzytkownika
wik12 - 2015-02-18 19:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam.Wie ktos jaka jest stawka jesli sie przejdzie z randstadu pod PO ?
zdjecie uzytkownika
max - 2015-02-23 18:56:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pytanie czy po wezmie cie ? Oni raczej jak cos się dzieje w zakladzie to zwalniają podfirme. Jesli ci sie uda to spytaj kolegów którym sie udalo przejść.
zdjecie uzytkownika
heh - 2015-02-26 13:54:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Parę tygodni temu miałem mieć rozmowę o pracę w PO na stanowisko inżyniera, jednak poczytałem opinię i popytałem byłych pracowników, trochę ich odeszło w ciągu ostatnich 2 lat sam znalazłem na goldenline czy linkedin z 30 i ... podziękowałem za pracę, PO będzie bardzo trudno znaleźć dobrych pracowników, skoro im ucieka tylu specjalistów i żaden nie ma dobrego zdania o tej firmie...
zdjecie uzytkownika
, - 2015-02-26 18:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
do heh, dobrze, że nie przyjąłeś "oferty", wiem co mówię
zdjecie uzytkownika
Nie dawno zatrudniony - 2015-02-26 19:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracuję tam krótki czas i zauważyłem ogromne błędy w organizacji pracy,na moim stanowisku,czyli na POLERCE.Mianowicie chodzi o wprowadzanie tzw "raportów". Raporty nie przynoszą absolutnie żadnych zysków,a tylko powodują u pracowników stres i zdenerwowanie!A jak wiadomo te czynniki nie dają efektów pozytywnych,lecz negatywnych!Dlaczego??Dlatego choćby że kontrolowane przez polerowników zderzaki mają czasem dużą ilość błędów i trzeba na taki zderzak poświęcić więcej czasu,a przez to jest gorszy wynik na raporcie.Oczywiście to się przenosi na późniejsze opinie szefa produkcji co jak nap wcześniej wpływa stresująco na pracowników ! ! ! Dlaczego wy tak traktujecie tych ludzi??Ostatnio dziewczyna z płaczem zrezygnowała z pracy na polerce właśnie przez takie głupie rozwiązania!!To jest szokujące,jak tacy ludzie mają dożyć emerytury??Jeśli się nic nie zmieni osobiście ten temat przekaże ludziom odpowiedzialnych za prowadzenie tej firmy.MASAKRA!!!
zdjecie uzytkownika
non234 - 2015-02-28 11:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zycze wam zeby za takie traktowanie zabraklo wam ludzi do roboty w tym waszym zalosym zakladzie
zdjecie uzytkownika
???? - 2015-03-02 12:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno były pracownik PO szuka w byłych jak i obecnych (zapewne już niedługo) pracownikach, chętnych do pozwu zbiorowego ?? chodzi o czynniki szkodliwe z lakierni i zamiatanie pod dywan problemu który jest od lat w Kleszczowie ??
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2015-03-06 21:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czytajac te forum, stwierdzam że ci co piszą o P.Bartku nie mają pojecia o czym mówią on kara ale tych co przynoszą straty dla firmy. Jak by tego nie robił i kazdego by głaskał to byśmy na ulicy sprzatali a nie produkowal. Co wy wiecie o wtrysku nic napewno sie tam nie lezy. Jedyny błąd jaki P.Bartek popełnił to to że przyjął nie kompetentnego Przemka i Agnieszkę która nie zna sie na nioczym i jak by mogła to by wlazła pod biurko. blondi tylko nadrabia tym ze bajeruje Bartka a on na jej urode sie nie rzucza. Nie to co kierownik poprzedni ktory ja wypchał.zenada jakas gdzie te czasy gdzie wybierało sie ludzi ktorzy maja doswaidczenie na produkcji i dopiero awansowało a nie Agnieszkę bez doswiadczenia. jak chodze na 12h to sie ciesze ze trafiam na niebieska zmiane tam jest nowe kierownictwo ale klimat jest zajebisty te dwie dziewczuyny maja pojecie o pracy a nie tak jak ta blondyna. Bez porównania
zdjecie uzytkownika
uuuuuuu - 2015-03-07 14:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez uwazam ze ona się nie nadaje na te stanowisko ,ale chyba znalazł się ktos zazdrosny o Agę,broniąc poczynania Bartka.Właśnie sprzatac na ulicy to dopiero będziemy jak on dalej bedzie w tem sposób podchodził do produkcji.nigdy nie było tyle pomyłek,zwrotów i bubli schodzacych z maszyn,jemu o to chodzi żeby potem uwalic premię i zwalic na operatora że jest nic nie wart i nie ma tłumaczeń .....kara tych co przynosza straty dla firmy.....to ciekawe kto jego ukara np.za to co się dzieje na chwile obecną z fordem fr,w szczególności za ten scrap, gdzie jest jego specjalista do ustawiania parametrów najlepiej potem obciżążyc operatora.Więc nie pisz tych bzdór bo w tej sytuacji ta wchodzaca pod biórko to chyba własnie jestes TY
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-03-08 00:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale jesteście żałośni. Biadolicie, biadolicie a miejsca pracy nie zmieniacie. Mało jest pracy na rynku? na strefie? Po co siedzicie w PO? Dlaczego nie jesteś Liderem, kierownikiem, menadżerem? Zabronił Ci ktoś próby wybicia się, skończenia szkoły - Odpowiem Ci NIE. Po prostu całe życie wolisz narzekać, biadolić i nic poza tym od siebie nie dać... Więc masz te kilka groszy to się ciesz a jak Ci mało to pokaż coś od siebie...
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-03-11 10:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dlatego ja zmieniłem i więcej do tego SYFU nie wrócę :) pamiętam kiedyś sytuację zatrzymuje mnie gościu na drodze wewnętrznej w Tulipan Parku i pyta się o Plastic Omnium a w przeciwnym kierunku idą 2 osoby z Pregisa słysząc to o jaka firme się pyta człowiek wtracili sie do rozmowy i tekst "Nie idz tam NAJGORSZA firma na strefie" opinie nie biora sie z sufitu a kompetencjach wielu osob w PO mozna by było ksiazke napisac baaaa SAGE... maja tak wysokie aspiracje i kompetencje że drugiej takiej pracy nie znajda to sciemniaja i przyspawali sie do stołków :)
zdjecie uzytkownika
LLLL - 2015-03-16 09:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uuuuuuu - 2015-03-07 14:03:37]:
Była rekrutacja wewnętrzna na Lidera, trzeba było się zgłosić skoro tak łatwo umiesz krytykować, ciekawi mnie jak Ty byś sobie poradziła na tym stanowisku!!!
zdjecie uzytkownika
tego - 2015-03-16 18:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma ktos moze nr na dzial montazu do kierownika zmiany ? bardzo pilne
zdjecie uzytkownika
max - 2015-03-18 22:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kerownicy niektórzy sa nieudolni dziecko więcej potrafi a saporci o tym kazdy wie ze to sprzedawczyki. Kierownik tylko takie osoby wybiera.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-22 11:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2015-03-11 10:45:55]:
popieram w 100%-ach
zdjecie uzytkownika
takija - 2015-04-13 02:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja pracuję na lakierni już dosyć długo na zmianie u Kryspina. Totalny brak umiejętności zarządzania zespołem. Nie słucha swoich ludzi. Najważniejsza jest Gwiazda. Nie wnikam w to co oni robią po pracy ale jest coś takiego jak przepisy o równym traktowaniu. Chłopak bez odpowiedniej wiedzy dostał stanowisko dzięki siostrze i teraz się panoszy. Dziewczynom, które pracują z jego gwiazdą nóż się otwiera w kieszeni. Z tego co widzę to ona jedzie po każdej nowej osobie. Gowniara 21 lat. Wiecznie wisi na telefonie, zawsze ma czas na spacerki po hali i wypinanie tyłka. Słynna na całej hali. Mam tylko nadzieję, że dziewczyny w końcu się przeciwstawia. Będę trzymał kciuki.
zdjecie uzytkownika
takaja - 2015-04-21 14:55:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytała Krystyna Czubówna
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-28 10:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, dostałem propozycję spotkania w sprawie pracy w PO, czytające wcześniejsze opinie aż odechciewa się tam iść. Czy lepiej dać sobie spokój i szukac czegoś lepszego czy spróbować popracować w tym zakładzie?
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-04-30 22:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [takija - 2015-04-13 02:52:56]:
Cała prawda o tej zmianie.Powinien się jeszcze dużo nauczyć a najlepiej powinni go jak najlepiej wyrzucić. Pół godziny przed końcem pracy szuka ludzi do nadgodzin,wstyd i zero szacunku dla pracowników. A co do tej gówniary to też powinien się ktoś dobrać.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plastic Omnium Auto Sp. z o. o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Plastic Omnium Auto Sp. z o. o?
Zadaj pytanie
alert