Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plastic Omnium Auto Sp. z o. o

Pracowałeś w firmie Plastic Omnium Auto Sp. z o. o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
non234 - 2015-02-28 11:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zycze wam zeby za takie traktowanie zabraklo wam ludzi do roboty w tym waszym zalosym zakladzie
zdjecie uzytkownika
???? - 2015-03-02 12:23:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Podobno były pracownik PO szuka w byłych jak i obecnych (zapewne już niedługo) pracownikach, chętnych do pozwu zbiorowego ?? chodzi o czynniki szkodliwe z lakierni i zamiatanie pod dywan problemu który jest od lat w Kleszczowie ??
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2015-03-06 21:43:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam czytajac te forum, stwierdzam że ci co piszą o P.Bartku nie mają pojecia o czym mówią on kara ale tych co przynoszą straty dla firmy. Jak by tego nie robił i kazdego by głaskał to byśmy na ulicy sprzatali a nie produkowal. Co wy wiecie o wtrysku nic napewno sie tam nie lezy. Jedyny błąd jaki P.Bartek popełnił to to że przyjął nie kompetentnego Przemka i Agnieszkę która nie zna sie na nioczym i jak by mogła to by wlazła pod biurko. blondi tylko nadrabia tym ze bajeruje Bartka a on na jej urode sie nie rzucza. Nie to co kierownik poprzedni ktory ja wypchał.zenada jakas gdzie te czasy gdzie wybierało sie ludzi ktorzy maja doswaidczenie na produkcji i dopiero awansowało a nie Agnieszkę bez doswiadczenia. jak chodze na 12h to sie ciesze ze trafiam na niebieska zmiane tam jest nowe kierownictwo ale klimat jest zajebisty te dwie dziewczuyny maja pojecie o pracy a nie tak jak ta blondyna. Bez porównania
zdjecie uzytkownika
uuuuuuu - 2015-03-07 14:03:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tez uwazam ze ona się nie nadaje na te stanowisko ,ale chyba znalazł się ktos zazdrosny o Agę,broniąc poczynania Bartka.Właśnie sprzatac na ulicy to dopiero będziemy jak on dalej bedzie w tem sposób podchodził do produkcji.nigdy nie było tyle pomyłek,zwrotów i bubli schodzacych z maszyn,jemu o to chodzi żeby potem uwalic premię i zwalic na operatora że jest nic nie wart i nie ma tłumaczeń .....kara tych co przynosza straty dla firmy.....to ciekawe kto jego ukara np.za to co się dzieje na chwile obecną z fordem fr,w szczególności za ten scrap, gdzie jest jego specjalista do ustawiania parametrów najlepiej potem obciżążyc operatora.Więc nie pisz tych bzdór bo w tej sytuacji ta wchodzaca pod biórko to chyba własnie jestes TY
zdjecie uzytkownika
hehe - 2015-03-08 00:00:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ale jesteście żałośni. Biadolicie, biadolicie a miejsca pracy nie zmieniacie. Mało jest pracy na rynku? na strefie? Po co siedzicie w PO? Dlaczego nie jesteś Liderem, kierownikiem, menadżerem? Zabronił Ci ktoś próby wybicia się, skończenia szkoły - Odpowiem Ci NIE. Po prostu całe życie wolisz narzekać, biadolić i nic poza tym od siebie nie dać... Więc masz te kilka groszy to się ciesz a jak Ci mało to pokaż coś od siebie...
zdjecie uzytkownika
lol - 2015-03-11 10:45:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dlatego ja zmieniłem i więcej do tego SYFU nie wrócę :) pamiętam kiedyś sytuację zatrzymuje mnie gościu na drodze wewnętrznej w Tulipan Parku i pyta się o Plastic Omnium a w przeciwnym kierunku idą 2 osoby z Pregisa słysząc to o jaka firme się pyta człowiek wtracili sie do rozmowy i tekst "Nie idz tam NAJGORSZA firma na strefie" opinie nie biora sie z sufitu a kompetencjach wielu osob w PO mozna by było ksiazke napisac baaaa SAGE... maja tak wysokie aspiracje i kompetencje że drugiej takiej pracy nie znajda to sciemniaja i przyspawali sie do stołków :)
zdjecie uzytkownika
LLLL - 2015-03-16 09:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uuuuuuu - 2015-03-07 14:03:37]:
Była rekrutacja wewnętrzna na Lidera, trzeba było się zgłosić skoro tak łatwo umiesz krytykować, ciekawi mnie jak Ty byś sobie poradziła na tym stanowisku!!!
zdjecie uzytkownika
tego - 2015-03-16 18:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ma ktos moze nr na dzial montazu do kierownika zmiany ? bardzo pilne
zdjecie uzytkownika
max - 2015-03-18 22:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Kerownicy niektórzy sa nieudolni dziecko więcej potrafi a saporci o tym kazdy wie ze to sprzedawczyki. Kierownik tylko takie osoby wybiera.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-03-22 11:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lol - 2015-03-11 10:45:55]:
popieram w 100%-ach
zdjecie uzytkownika
takija - 2015-04-13 02:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Ja pracuję na lakierni już dosyć długo na zmianie u Kryspina. Totalny brak umiejętności zarządzania zespołem. Nie słucha swoich ludzi. Najważniejsza jest Gwiazda. Nie wnikam w to co oni robią po pracy ale jest coś takiego jak przepisy o równym traktowaniu. Chłopak bez odpowiedniej wiedzy dostał stanowisko dzięki siostrze i teraz się panoszy. Dziewczynom, które pracują z jego gwiazdą nóż się otwiera w kieszeni. Z tego co widzę to ona jedzie po każdej nowej osobie. Gowniara 21 lat. Wiecznie wisi na telefonie, zawsze ma czas na spacerki po hali i wypinanie tyłka. Słynna na całej hali. Mam tylko nadzieję, że dziewczyny w końcu się przeciwstawia. Będę trzymał kciuki.
zdjecie uzytkownika
takaja - 2015-04-21 14:55:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytała Krystyna Czubówna
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-04-28 10:36:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, dostałem propozycję spotkania w sprawie pracy w PO, czytające wcześniejsze opinie aż odechciewa się tam iść. Czy lepiej dać sobie spokój i szukac czegoś lepszego czy spróbować popracować w tym zakładzie?
zdjecie uzytkownika
kierownik - 2015-04-30 22:31:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [takija - 2015-04-13 02:52:56]:
Cała prawda o tej zmianie.Powinien się jeszcze dużo nauczyć a najlepiej powinni go jak najlepiej wyrzucić. Pół godziny przed końcem pracy szuka ludzi do nadgodzin,wstyd i zero szacunku dla pracowników. A co do tej gówniary to też powinien się ktoś dobrać.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-05-25 16:06:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dostałam wszów na głowie warto było by wezwać sanepid do pracy w Kleszczowie w firmie Plastic Omnium , Zero szacunku okazanego dla ludzi starajacych sie bardzie pilnowanie ich by robili szybciej i w dodatku jeszcze pracowali za kogoś kto aktualnie kreci sie od komputera do listy detali ktore jada w tym czasie . Nie pokazujcie że potraficie pracować bo za to nawet nie dostaniecie 1zł premi od szefa zmiany badzcie pewni ! Szczerze nie polecam !!.
zdjecie uzytkownika
ana11 - 2015-07-13 14:26:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedy wypłacają wczasy pod grusza?
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-18 11:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przed wyplata
zdjecie uzytkownika
inka2 - 2015-07-18 23:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile płacą u was tych wczasów?
zdjecie uzytkownika
nika - 2015-07-23 12:52:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, czy ktoś pracował w Lublinie w PO?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-31 16:01:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
uc - 2015-07-31 16:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
najgorsza firma do jakiej można trafić, jeszcze troche i nie będzie tam żadnego fachowca.
zdjecie uzytkownika
.. - 2015-07-31 20:09:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [uc - 2015-07-31 16:02:02]:
każdy fachowiec jak orientuje się kto zarządza sp#$%rza stamtąd jak najdalej. rotacja jest bardzo duża. ale jak może być inaczej, skoro kierownikami są dyletanci albo lenie śmierdzący
zdjecie uzytkownika
manuro - 2015-08-21 00:06:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie powiedziałbym, a raczej nie zgodziłbym się z Tobą, bo wiele osób w tej firmie pracuje dłuższy czas, co świadczy o tym, że jednak da się, a teraz można się zatrudnić, gdyby ktoś miał tego typu chętkę, a dokładnie można się zatrudnić na stanowisko Technologa na terenie Lublina, ale także na Administratora Systemów Jakości.
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-08-26 09:30:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)nigdy nie polecam pracy tam .a zmianowy brygadzista Mateuszek MRUK to porażka ludzkości.....
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-31 19:42:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
On - 2015-08-31 19:44:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcialem zaznaczyc ze to forum dla pracownikow Gliwic i Kleszczowa!
zdjecie uzytkownika
boże - 2015-09-01 17:22:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Boże zlituj się nad Kleszczowem i w końcu wystrzel w Kosmos całe HR z Justynka na czele, ile to ludzi musi odejść a za nich zatrudnić niedorajdy by ktoś w końcu zaczął dostrzegać to co się dzieje w PO, w ogóle HR nie potrafią kompletować załogi odchodzą wybitni ludzie a zatrudniają sami widzicie kogo, przykłady ??
Jakość - inż Krzysiu, Damian, Logistyka - Andrzej, Jakub, Tomek WCM - Aleksander, IT - Piotr, Finanse - Jakub i Jacek, Zakupy - Joanna, itd itp ludzie składają wypowiedzenia, w innych firmach rozmawia się z takimi ludźmi, porponuje inne warunki żeby zostali, ale tak to właśnie jest niedoecnia się wybitnych ludz i co skad ci ludzie sa czyzby po znajomości fachowcy ?? Przyjrzy ktoś się temu z góry, bo kolesiostwo tutaj nie zna granic chyba ...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plastic Omnium Auto Sp. z o. o

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Plastic Omnium Auto Sp. z o. o?
Zadaj pytanie
alert