Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Plastic Omnium Auto Sp. z o. o

Pracowałeś w firmie Plastic Omnium Auto Sp. z o. o i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ururur - 2014-04-25 16:39:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Z tego co się orientuję bardzo wielu fachowców (nie szeregowych) uciekało gdzie raki zimują więc jak to jest ?
zdjecie uzytkownika
Tuar - 2014-05-23 01:43:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe, gdzie w to wszystko wpleść życie rodzinne i jeszcze trochę jakiegoś odpoczynku. Firma, dla której poświęcasz całe życie jak widzę.
zdjecie uzytkownika
Monika - 2014-06-04 16:32:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy są osoby jeżdzące do Placstic Omnium z Pyskowic ? szukam transportu.Jutro 1 zmiana od poniedz nocki.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-06-06 09:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Monika - 2014-06-04 16:32:49]:
Hej, ja mam na rano w przyszłym tygodniu i jadę z Wielowsi.Mogły byśmy się dogadać.
zdjecie uzytkownika
staz - 2014-06-06 13:19:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, widze ze PO szuka stazysty do dzialu technicznego. jakie sa warunki rozwojowe w tej firmie? awans, szkolenia, przelozeni pomocni? pomozcie :)
zdjecie uzytkownika
max12 - 2014-06-19 07:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [staz - 2014-06-06 13:19:29]:
w jakim zespole gra Trojan z PO ?
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2014-06-22 14:00:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego co niektóre wypowiedzi są usuwane ze strony? I to takie, które mówią trochę prawdy? Jakaś manipulacja?
zdjecie uzytkownika
Admin - 2014-06-23 09:08:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlatego,że osoby które je piszą(w sensie z nazwiskami i imieniem osób trzecich-wyzywają kogoś)powinny sie podpisać imieniem i nazwiskiem. Pamiętajcie że i tak można łatwo sprawdzić,kto,kiedy i gdzie....pozdrawiam ;)
zdjecie uzytkownika
staz - 2014-06-23 13:44:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nazwisk chyba nie mozna umieszczac w postach, bo to zniesławienie czy cos.. to powie ktos jak z tym stazem w PO?
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2014-06-25 15:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
chciałem złożyć papiery na lakiernie ale nie wiem czy warto, jaka jest tam atmosfera, jacy są brygadziści? Da radę się z nimi dogadać? Na co lub na kogo trzeba uważać, będę wdzięczny za odpowiedź. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
staz - 2014-06-25 18:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
napiszcie cos o tym stazu bo pojawiły sie oferty.. jest tu ktos z pracownikow PO? chodzi mi o warunki rozwojowe i atmosfere, pensja to rzecz drugoplanowa dla mnie na tym etapie. dzięki z góry za pomoc.
zdjecie uzytkownika
staz - 2014-06-30 15:06:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@inż ale wsumie może to i dobrze dla stażysty że ma dużo zadań.. przynajmniej ja to tak postrzegam,nie tracułbym czasu w firmie w ktorym nie mam żadnych poważnych zadań i nie mogę sie rozwinąć. a kawy parzyć bym nie chciał. orientujecie się moze w widełkach na ten staż w dziale technicznym lub na produkcji?
zdjecie uzytkownika
inż - 2014-07-01 19:39:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Widełki w granicach pewnie zera :)
zdjecie uzytkownika
baba - 2014-07-17 11:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) MASAKRA NAJGORSZA PRACA JAKA MOŻE BYĆ BEZ KOMENTARZA
zdjecie uzytkownika
Zbig_25 - 2014-07-17 15:19:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [baba - 2014-07-17 11:20:10]:
Nie wierzę, że jest tak zle. Szukam pracy jako handlowiec albo do biura i na ich stronie wisi mnostwo certyfikatow. zastanawiam sie gdzie jest prawda w tym wszystkim. zarobki wystarczaja dla singla?
zdjecie uzytkownika
darekk1899 - 2014-07-19 21:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zaczynam pracę w PO,lecz nie mam dojazdu z Bytomia.Czy ktoś może dojeżdża do tego zakładu z Bytomia lub Zabrza i ma wolne miejsce w aucie?
zdjecie uzytkownika
darekk1899 - 2014-07-20 11:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaczynam pracę w PO,lecz nie mam dojazdu z Bytomia.Czy ktoś może dojeżdża do tego zakładu z Bytomia lub Zabrza i ma wolne miejsce w aucie?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-07-22 13:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [darekk1899 - 2014-07-20 11:25:52]:
A gdzie jest najgorzej na lakierni, wtryskarni czy na montażu?
zdjecie uzytkownika
Gliwice - 2014-07-22 17:59:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, są tu jacys pracownicy fizyczni na dziale wtrysku. chce zlozyc papiery na lidera grupy dzialu wtrysku, bo widze ze cos sie pojawilo na weekend, ale jakby tak sie wczytac w ta oferte to widze ze jest duzo papierkowej roboty, a ja nie za bardzo w tym temacie sie dobrze czuje. jestem prostym fizolem, ktory dobrze potafi dzialac jako majster, ale no jak mam bawic sie w jakies papierki to mnie po prostu nosi. napiszcie chlopaki wiecej o tej robocie. dzieki z góry za komentarze, pozdrawiam Marek.
zdjecie uzytkownika
anty - 2014-08-29 15:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Praca to dno, na drzewko przed przyjazdem właściciela wydają 15.000 zł a ludziom ciągle się wmawia jak to jest ciężko i trzeba wprowadzać oszczędności a za chwilę mówi się o rekordowej sprzedaży :)
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-08-30 21:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
hehe ta zawsze bylo i bedzie hehe
zdjecie uzytkownika
bartex - 2014-09-04 19:04:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak wygląda u nich droga ewentalnego awansu na jakich stanowiskach i ile trzseba pracować żeby się dorobić czegoś konmkretnego i stabilnego? o co wam chodziło z tym drzewkiem za 15000, to jakiś joke czy inna legenda? korpo jak korpo pewnie, robić trzeba za dwóch ale taka karma. wiecie czy tu się pracuję też weekendy?
zdjecie uzytkownika
ehehehe - 2014-09-07 21:48:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w PO to dno i szczerze wszystkim odradzam tam pracę. dotyczy to zarówno administracji jak i produkcji...
zdjecie uzytkownika
emi - 2014-09-27 22:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ehehehe - 2014-09-07 21:48:33]:
praca przez przynajmniej rok za 1500 pod Ranstadem, potem wynagrodzenie podobne...parę dobrych lat trzeba przepracować żeby odczuć różnice 100 zł rocznie
zdjecie uzytkownika
PO - 2014-10-01 11:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś co się stało z informatykami ?? W Gliwicach i Kleszczowie odeszli w podobnym czasie ??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Plastic Omnium Auto Sp. z o. o
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x