Profil firmy ELGOR SP. Z O.O.

ELGOR SP. Z O.O.

Lublin

Obserwuj
Dodaj opinię

Opinie o ELGOR SP. Z O.O.

ANONIM 2012-04-30 10:35:23
Firma ELGOR LUBLIN,ludzie ok,oczywiscie nie wszyscy bo sa [usunięte przez moderatora] typu[usunięte przez moderatora] kawał buraka,kmiota i c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a,najpierw poklepuje po ramieniu i was bedzie chwalil a za godzine was zwolni,[usunięte przez moderatora] ludzi na inwentaryzacjach,wszystko bedzie ok,ale jak podpiszecie odpowiedzialnosc materialna,wtedy zaczynaja sie jaja,co miesiac potracenia z pensji wysokosci 400-500 zl,bo w tej firmie braki byly,sa oraz beda,chyba ze [usunięte przez moderatora] bedzie inny bo to on najwiecej [usunięte przez moderatora],i zmienia stany w swoim magicznym komputerku a to wszystko zeby miec darmowych pracownikow=) tak wiec np.po roku pracy nie liczcie na wieksza wyplate jak 1200zl to juz max.pozdrawiam i nie polecam tego[usunięte przez moderatora]
3
bo 2012-07-09 21:03:10
[usunięte przez moderatora] żartowniś robi sobie kpiny z ludzi,poszedłem w sobotę na rozmowę,kierowca dostawca z kat.C ,powiedział że praca ciężka,załadować sobie towar rozwieżć rozładować więcej niż 8 godzin to może być 10 lub 12 za 1500 brutto ha.ha. jakby dorzucił drugie 1500 to bym pomyślał.LUDZIE,OMIJAJCIE TAKIE FIRMY CO FRAJERÓW SZUKAJĄ ŻEBY TYRAĆ ZA FREE,BO SIĘ CHCE DOROBIĆ TAKI......
5
siwy 2012-10-22 13:28:03
Nie zgadzam się z tymi opiniami pracowałem w tej firmie .
Ludzie bardzo rzetelni i przyjaźni ,szef ( prezes ) swój człowiek .
Musiałem sam się zwolnić z powodów rodzinnych.
1
yyy 2012-10-26 14:04:54
kolego tez tam pracowalem i zostalem po prosyu [usunięte przez moderatora] przez tego jak to powiedziales "ludzkiego czlowieka" bzdury piszesz ze tam jest spoko
0
anonim 2013-05-25 12:42:37
yyy napisałes " zostalem po prosyu [usunięte przez moderatora]". A czy możesz napisać co dokładnie masz na myśli? Bo szczerze powiem że bardzo mało to mówi. Pytam się bo mam rozmowę w sprawie pracy w ELGOR LUBLIN za parę dni
5
??????????????? 2013-11-20 14:32:09
omijajcie ten Elgor z daleka
5
Gildon 2013-12-06 12:46:56
Hej, jak obecnie z szansami na prace w elgor lublin, bo słyszałem, że wiele rzeczy ostatnio uległo poprawie, prawda to? Co macie w ramach motywatorów do pracy?
1
Masakra 2013-12-11 23:18:25
Poprawilo?? Jest gorzej niz bylo. Uciekaj z tego (usunięte przez administratora) zanim tam trafileś !!!!
1
Gildon 2013-12-27 16:36:03
Masakra, to znaczy co uległo zmianie? Nawet świąteczny nastrój nie poprawił atmosfery w elgor? Dzięki za odpowiedź.
0
PanG 2014-03-15 00:10:59
Witam mam za kilka dni rozmowe o prace jako kierowca kat c w tej firmie czy cos sie zmienilo na dzien dzisiejszy w tej firmie i jak wygladaja kwestie finansowe na takim stanowisku???
0
Anonim 2014-03-16 14:53:19
Czy ktokolwiek widzi tu pozytywne aspekty pracy w tej tzw: firmie?? Nie!!! Wiec po co sie pytac czy warto i co kto o tym sadzi. Tam sie nic nie poprawi na lepsze a jest tylko gorzej niz bylo. (usunięte przez administratora)Odradzam kazdemu tam prace i nie polecam jej nawet swojemu najwiekszemu wrogowi.
4
Jopo 2014-05-02 15:39:08
Co to znaczy przewala? Bo kasę chyba prędzej czy później i tak wypłaca no nie, bo inaczej sobie tego nie wyobrażam...
0
AA 2014-07-29 12:46:41
Znowu ogłoszenie to jakieś przewały tam są robione.
0
prezes to burak 2014-08-11 05:03:00
Fakt jesli ci wyplaci to mniej niż ci się należy albo wogole. Knur myśli ze ktos popuści i pojdzie w zapomniane. Nie dajcie sie oszukać bo i tak jest przegrany a procesy sa ciągle w toku, nie dlugo wszystko sie okaże :)
1
Basta 2014-08-11 09:04:12
Ciężko mi powiedzieć co się dzieje wewnątrz firmy, ale na mój gust nikt nie czuje się tam jak w stabilnym zakładzie pracy. Skoro prezes ma taki charakter, obawiam się, że wszystko może traktować jako swój folwark. W takich warunkach na pewno nie da się zbudować pozytywnej marki firmy, gdzie pracownicy są niezadowoleni z obecnych warunków. Ktoś na górze powinien to zrozumieć o ile będą chcieli odnosić dalsze sukcesy w sprzedaży alkoholu.
0
Wiarka 2015-02-11 03:21:40
Elgor - czyli sklep alkoholowy w centrum mkasta. Tak mejst cnaczący nie polacki to tm nożna uis narzuca jakieś zmiany. Zwykle są to jakieś mospektywki i każdą graćw ten spor. Zastanawiam się tylko czy nie będzie chciał rentala na dłużej
0
tylko zarobek 2015-02-27 03:42:53
no właśnie, ja to się zastanawiam właśnie jak to wszystko wygląda, czy jest faktycznie dobry zarobek z tego czy tak średnio? powiedzcie mi proszę jeszcze czy macie jakieś dodatkowe podwyżki? albo jakiekolwiek premie na święta są przewidziane? bo ja własnie nie wiem jak to jest, ktoś się orientuje może?
0
wyborowa 2015-03-09 20:52:20
Bo to to frajer popalający Tonkie Miński, a biuro totalna speluna
0
realista 2015-04-15 21:25:19
macie unie cz..rnuchy ewropy.wszyscy pracodawcy szukaja pracowników za najnizsza krajowa bo ludzie pracy nie maja, wiec taki z kat C pojdzie za 1000 zl. ogladacie wiadomosci, wydarzenia, fakty robia wam sieczke w glowie . zal polski juz nie ma bo jest sprzedana za 5 lat bedzie jeszcze gorzej ze do elgoru na kolanach ludzie beda przychdzic .jak i do kazdej innej fffirmy puenta glupi narod na zielonej wyspie haaa
0
Trybek 2015-04-26 13:22:40
Watpię zeby ktoś chciał tam pracować byłem popracowałem i zrezygnowałem prezes wydaje sie spoko ale tylko wydaje jest to kawał chama idziesz na przedstawiciela handlowego ale zaczynasz od dostawcy niby na próbę poznanie asortymentu itp po 3 latach dalej jestes dostawca z chorym kręgosłupem brakiem pieniędzy bo za 1100 zł na rękę nie da sie żyć. Praca wydane sie super jak sie wcześniej usuniesz to skończysz szybciej tylko przez 3 lata chyba nikomu sie nie udało od pon do środy kończysz normalnie za to w czwartek piątek sobotę prą unes od 7 do 21 albo i dłużej trzeba n weekend zaopatrzyć bary puby i resteuracja je oczywiście harytatywnie jeżeli praca była by ok nie było by. O chwila ogłoszeń myśle ze nikt tam nie pójdzie bo naprawdę nie warto chyba ze ktoś sie nie szanuje to pojd
1
Duranty 2015-04-28 04:14:12
Każdy może potrzebuje spróbować się tam. Widzę, że teraz znowu jakiś nabór do firmy się odbywa. Więc prawda jest taka,że bez nas firma śmiertelnie nie upadnie.
0
Karsa 2015-06-02 15:27:16
Za 18 dni pracy dostałem 1200zł jako kierowca kat. c praca łącznie z sobotami, czasami jest luz i pracuje sie od 7 do 14 a czasami konczy sie o 18 lub 22 zalezy jak sie towar rozwiezie. Praca kierowcy raczej cieżka typowo fizyczna jak ktos chce za 55 zł dniówki walczyć to powodzenia życze.
0
ferdek 2015-06-06 20:49:20
powiem tyle nie warto nikomu nie zycze tu pracowac kierowca 1600 zl pfff przy bardzo duzej ilosci godzin magazynier 1500 zl 6 dni w tygodniu za miesiac soboty luksus koledze zaplacili za 4 soboty 120 zl paranoja prezes brak slow ale za to kierowniki 2 bur... z zawady jeden lepszy od drugiego tylko ich na pole sprzedaja cie za wszystko do prezesika zwlaszcza tzw.pampers najbardziej ulubiony przez wszystkich pracownikow i wynoszzenie alkoholu nagminne przez kierownika lub wypijanie normalka dla niego oczywiscie nie placi za nic przy inwentaryzacji wszyscy za to zaplaca reszta ludzi oki probuja cos tam robic pomagaja sobie i tylko dzieki nim dziala ten biznes aha brak premii,za pranie i tym podobne dodatki byly talony ale i one juz sie ostro uszczuplily
0
gromek 2015-06-19 17:24:25
poruszyliście chyba najistotniejszą kwestię jaka wiąże się z pracą w Elgorze. Mianowicie kasa :/ nawet te godziny są moim zdaniem do wytrzymania , ale tylko wtedy kiedy płaca za nie godziwie, a nie jakieś groszowe sprawy tak jak to ma zazwyczaj tutaj miejsce. Osobiście nie polecam ze względu na finanse
1
szwejo 2015-08-06 03:43:20
Pracowałem tam przez kilka tygodni.Praca ciężka jak w każdej hurtowni.Ludzie na magazynie byli spoko,ale te pindy w biurze to porażka.Szef,to kmiotek nie mający pojęcia o gospodarce magazynowej.Jego decyzje powodują totalny chaos na magazynie i tylko dzięki zaangażowaniu magazynierów udaje się zniwelować destrukcyjny wpływ tego głąba.Pensja żałosna,może jakiegoś wieśniaka na krusie skusi,ale jak ktoś ma rodzinę,to nie polecam tej firmy.
0
kajman 2015-08-06 11:48:46
Przedsiębiorstwo Robót Remontowych El-Gor Sp. z o.o. hej oni szukaja na stanowisko elektroenergetyk/elektryk napsiales ze nie polecasz jak ktos ma rodzine ja nie mam takich zoobowiazan. Powiedz czy wyplaty sa na czas? Czy mozna sobie jakies nadgodziny zorganizowac albo dodatkowe fuchy? link do oferty http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=31®ion=GORZ%C3%93W%20WIELKOPOLSKI&oferta_opinie=infopraca.pl11967982
1
olek 2015-09-23 23:29:26
miałem przyjemność pracować w magazynie w Chełmie, jeśli ktoś lubi ostro zakrapiane remamenty lub kupno piwa z kończącym się terminem za 40 groszy skrzynka to praca wymarzona. Cała ekipa a zwłaszcza Pan kierownik lubią pracowac po wypiciu paru głębszych, dziwię się jak im się dokumenty zgadzają. Praca za 1500 zł + wspomiane wczesniej gratisowe napije wyskokowe to jak za 10-12 godzin dość mało, ale jesli ktoś ma problemy z alkoholem, przyjmą jak swojego :) pozdrawiam
0
goran 2015-09-24 02:43:49
Brzmi to jak robota idealna dla imprezowicza, czy studenta, ciekawe czy jest mozliwość pogodzenia tej pracy ze studiami hehe. Zarobek najwyższy może nie jest, ale na kilka rzeczy pewnie starczy spokojnie. W sumie nie traktowałbym tego piwa jako pijaństwa, tylko jako impreze integracyjną i zacisnianiu więzi pomiedzy zespolem.
0
abstynent 2015-10-24 05:45:44
jak kto lubi, ja tam pije raczej sporadycznie w święta, to chyba odpuszczę..
0
piotr 2015-10-24 09:07:32
To ja może troche zmienie ten temat, bo szukam pracy i słyszałem, ze elgor swojego czasu szukał kierowców dostawców, nawet podobno wystarczało tylko prawo jazdy kat. B. Może nie wiecie, czy nadal jest szansa, aby sie dostać do roboty i ile płaca rzecz jasna na takiej pracy? Z góry dzieki za informacje.
0
Galaxy 2015-12-09 20:53:49
Witam wszystkich, co chwilę widzę ogłoszenie na olx że elgor poszukuje ph, oferują podstawę, samochód i telefon. Jak jest w rzeczywistości? Ostatnio znajomy mi powiedział że pracował tam w tamtym roku i ciężko było uprosic się o dodatkowe premie które miały być gwarantowane za sprzedaż. Jaka jest teraz sytuacja w firmie? Dalej taki syf? Bo z wyglądu na zewnątrz firma nie wygląda dosyć dobrze i samochody które rozważa towar też nie są pierwszej nowości. Liczę na waszą odpowiedź a najlepiej pracowników które tam pracowały jako ph
0
gutek 2015-12-09 21:02:17
Daj spokój . Nie polecam . Kasy nie ma . Prezes cham ma cie za nic . Sam pomys jesli co raz jet ogłoszenie to ciekawe dlaczego. Ludzie widza chama i nie chca pracować jeszcze jakiś szacunek na tym świecie dla pracowników powinien być . Wole stać na targu i fajki sprzedawać niż alkohol w tej firmie.
0
Galaxy 2015-12-09 22:33:45
Z tego co piszesz to pracowałeś w tej firmie? Na jakim stanowisku? Wnioskujac to firma z wyglądu z zewnątrz taka sama jak płaca
0
3333 2015-12-09 23:54:11
widziałem że swego czasu w fiemie ELGOR SP. Z O.O. poszukiwali kierowcy- dostawcy kat B,C jesli tylko sie pojwali od nich podobne ogłoszenie to chyba zaaplikuje
0
gutek 2015-12-11 09:37:36
Pracowałem jako Przedstawiciel . Pieniędzy nie ma zarobisz 1500 to juz jest super .Robi te swoje zebrania co tydzień i Zamiast motywac to cie jebie ze Malo i Malo. Według niego jest tak ze jak będzie cie traktował jak śmiecia i upokazal to będziesz miał wyniki. To jest chory człowiek . Każdy kto ma ub miał z nim styczność tak ci powie. Niech pan prezes robi tak dalej a przyjdzie taki dzień ze sam będzie zapierdalal . Jesli się szanujecie to omijac Elgor z daleka
0
lorde 2015-12-20 03:40:13
uważam, że w każdej plotce jest ziarnko prawdy i może faktycznie sposoby motywacji mogłyby inaczej wyglądać, natomiast firma ma fajne miejsce w branży i można całkiem dobrze zarobić na premiach
0
odbiorca 2016-02-27 12:58:08
Nie douczeni pracownicy kobieta która nie zna się na koncesjach marnują czas klienta ,na zapłacony towar czekałem 45 minut to jakaś masakra a nie hurtownia.Czy pracownicy zarabiają tak mało czy jest ich za mało,nie wiem ale ja zakupy w tej firmie robiłem ostatni raz.
1
hugo 2016-03-01 11:43:51
Witam, za 32,5h pracy na koniec lutego otrzymałem wypłatę z kasy 150 PLN(składanie faktur na palety, rozkładanie towaru na regały,etc-typowa fizyczna robota).Nic dodać nic ująć!czy to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy ktoś mnie douczy jak się takich nazywa?
1
aport 2016-03-06 11:26:24
to nawet nie wychodzi 5 złotych na godzinę na rękę @hugo. Zastanawiam się, czy początkowo ustalona stawka była wyższa czy pracowałeś, nie wiedząc za ile robisz :)
0
hugo 2016-03-15 12:40:27
O czym ty mówisz @aport?Nie bądźmy dziećmi.Rozmowa kwalifikacyjna z prezesikiem:"Można zarobić od 1500 PLN na rękę na miesiąc, w górę w zależności od sprzedaży"nie było mowy o stawce za pierwsze dni za miskę ryżu.Szkoda że nie nagrałem rozmowy.Ktoś by powiedział, to idź i napluj mu w twarz, może,ale mi to jakoś nie poprawi humoru,w myśl "nie ruszaj gówna bo śmierdzi".jestem wierzący i jest Ktoś, kto się z nim kiedyś rozliczy.A podzieliłem się opinią, aby ludzie wzieli poprawkę, na moim błędzie.Pozdr!
0
don juan 2016-03-31 17:19:13
HUGO Ciebie ktoś powinien nauczyć kultury i posługiwania się poprawną polszczyzną, a szczególnie szacunku do starszych od siebie. Czego Ty wymagasz od innych skoro dziś tj. 31.03.2016r pojawiłeś się w owej hurtowni i robiłeś zakupy, a Twoje zachowanie i sposób wypowiedzi, jak i rzucane epitety do obsługi są poniżej krytyki. Nawet 5cio latek potrafiłby się lepiej zachować, baaa on nawet zna więcej słów niż Ty i pewnie jest lepiej wychowany niż Ty. No coż ale czego wymagać od takich osób jak Ty...
0
lipstick 2016-04-09 16:27:20
Branża rzeczywiście jest trudna, ale myślę, że można liczyć na jakieś socjale do zarobków, wiadomo jakie są przeciętne stawki dla kierowców-dostawców? Chętnie bym się załapał, bo wiem, że są teraz odpowiednie relacje między szefostwem a pracownikami.
0
Miecz 2016-05-10 12:53:16
Widzę, że poszukiwali jakiś czas temu kierowców, może w tym jest dobry pomysł jakiś co, jak sądzicie?
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ELGOR SP. Z O.O.