Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Eko Byczyna

Pracowałeś w firmie Eko Byczyna i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
:) - 2013-09-03 18:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trudno znaleźć pracownika bo odbiera 10 palet na zapleczu a niestety sie nie rozdwoi tam to tylko robi cswoje nie stresować się i po 8 godzinach sejonara bo inaczej zwarjujeie o bossszzzz co to się porobiło...Panie Gradecki wróććććććććććććććććććć!!!!!!! i zrób porządek z tymi regionalnymi dor..ami i tympodobnymi....gadami. wrrrrrrrrr
zdjecie uzytkownika
klient - 2013-11-30 22:42:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam jak dla mnie to eko jest za drogie pracują tam same kobiety w podeszłym wieku bez energii nikogo nie widać na sklepie a jak się kogoś poprosi bo nikogo na kasie nie ma to obraza poza tym sklep jest zaniedbany robię tam zakupy tylko wtedy kiedy muszę. Mam nadzieję że do Byczyny zagości w końcu Biedronka. Jak coś wiecie to dajcie znać.
zdjecie uzytkownika
:-):-);-) - 2013-12-03 11:48:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem stałą klientką sklepu Eko i chciałabym pogratulować i podziękować jednej pani z obsługi stoiska mięsnego a w szczególności pani Zosi za jej i serce jakie wkłada w swoją pracę. Jestem pod wrażeniem jak wygląda stoisko gdy Zosia jest w pracy, jest czyste i starannie przygotowane aż chce się kupować, gdy Zosia była na urlopie przez cały tydzień nie zrobiłam żadnych zakupów na stoisku mięsnym. Cieszę się, że jeszcze są takie osoby pracowite i ambitne jak(usunięte przez administratora) pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
klientka - 2013-12-08 19:11:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem stałą klientką sklepu Eko w Byczynie i chciałabym powiedzieć że ten sklep przeszedł od ostatniego czasu niesamowitą metamorfozę.Nie wiem czy zmieniło się kierownictwo,ale sklep jest nie do poznania. Sklep czysty, dotowarowany, i aż miło się robi tam zakupy. Obsługa bardzo miła i zawsze służą pomocą. Chciałabym podziękować osobą, które ten sklep tak zmieniły.
zdjecie uzytkownika
klient... - 2014-01-15 18:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
NIE ZAUWAŻYŁEM ŻEBY PANIE W EKO BYŁY NIEMIŁE CZY TEŻ SAME W "PODESZŁYM" WIEKU,PRZESADA ,POZA TYM RACZEJ WSZYSTKIE SĄ MIŁE I STARAJĄ SIĘ POMÓC JAK MOGĄ NAJLEPIEJ .TYLKO JEDNA Z PAŃ JAKAŚ NOWA ZDAJE SIĘ JEST FAKTYCZNIE NADĘTA I OBRAŻONA NIE WIADOMO O CO I NA KOGO.CO DO RESZTY NIE MOŻNA MIEĆ ZASTRZEŻEŃ .WYŻEJ WYMIENIONA ZOSIA,GRAŻYNKA PANI Z CIE...YNA ZAWSZE POMOGĄ JAK MOGĄ NAWET GDY MAJĄ HUK ROBOTY A JEST TAK BARDZO CZĘSTO.WIDAĆ TO JAK KAŻDA Y PAŃ TAM PRACUJĄCYCH MUSI SIĘ NAPRACOWAĆ.JEDYNE ZASTRZEŻENIE MAM DO TEGO ŻE JEST TAM ZBYT MAŁO PRACOWNIKÓW JAK NA TAKI SKLEP.
zdjecie uzytkownika
nelka992 - 2014-02-24 21:45:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Panie 40 minut przed zamknieciem sklepu wyganiaja klientow ze sklepu ...nie mile ,rozmowa z nimi na pograniczu hamstwa...zwlaszcza taka niska pani w ciemnych wlosach...mila pani w blond wlosach ...ps nie wiem jak moze pracowac z tymi dwoma pozostalymi paniami.tragiczny sklep wiecej tam nic nie kupie
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-03-01 17:14:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam się z tą ostatnią opinią panie w tym sklepie są miłe i bardzo uprzejme i nie spotkałem się z tym żeby panie szybciej zamykały sklep. Sklep naprawdę super i podziękowania dla obsługi.
zdjecie uzytkownika
klient... - 2014-03-08 08:40:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JA RÓWNIEŻ NIE ZGADZAM SIĘ Z OPINIĄ NELKA 992,TWIERDZI ŻE PRACOWNICE ZAMYKAJĄ SKLEP 40 MIN. PRZED CZASEM,TO JAKAŚ PARANOJA.NO CHYBA ŻE TA PANI NIE ZNA SIĘ NA ZEGARKU?!JEJ OPINIA TO SZCZYT CHAMSTWA I BEZCZELNOŚCI.
zdjecie uzytkownika
kiper - 2014-03-23 10:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to, że akurat nelka992 spotkała się z takim traktowaniem w Eko Byczyna to może po prostu jej osobliwy przypadek
zdjecie uzytkownika
KLIENT... - 2014-04-08 16:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LUDZIE CZY WAM SIĘ NUDZI?PRZECIEŻ TO OCZYWISTE ŻE NIKT NIE ZAMKNIE SKLEPU GODZINĘ PRZED CZASEM,NO CHYBA KTOŚ TEGO PILNUJE NIE?
zdjecie uzytkownika
klient... - 2014-04-08 16:52:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE WIEM KTO KIEDY ,O KTÓREJ ZAMYKA W KAZDYM RAZIE POZDRAWIAM WSZYSTKIE PRZEMIŁE PANIE Z EKO.
zdjecie uzytkownika
klient - 2014-04-20 19:30:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem klientem tego sklepu w sumie od niedawna bo nie przychodziłem do niego ze względu że kiedyś nie było podstawowych produktów, ale teraz przychodzę do niego codziennie bo nie dosyć że niczego tam nie brakuje to jest tam przemiła obsługa.Sklep jest naprawdę zadbany i poukładany. Mogę przyznać teraz widząc sklep kiedyś a teraz że to niebo a ziemia. Nie wiem czy został tam zmieniony personel czy osoba zarządzająca ale muszę przyznać że jest ogromna różnica.
zdjecie uzytkownika
miła pani - 2014-05-07 00:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eko ma widocznie nową osobę zarządzającą gdyż faktycznie jest różnica....sklep jest zadbany i poukladany. dziewczyny są miłe. starają się jak mogą. tylko troche ich mało na zmianie.sklep jest zawsze czynny do końca. także proszę takich bzdur nie pisać.
zdjecie uzytkownika
Kito - 2014-05-07 13:12:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co myślicie że jedna osoba zmieniła niemalże całą markę i postrzeganie EKO? Takich rzeczy nie da się zrobić w chwilę...
zdjecie uzytkownika
mila pani - 2014-05-09 23:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nowa kierowniczka plus zgrany zespol pracownikow = sukces.. roznica jest miedzy tym co bylo a co jest teraz.. tak trzymac..
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-05-21 16:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serio aż tak sie warunki pracy w Eko Byczyna poprawiły? Co dokładnie wprowadziła ta nowa kierowniczka?
zdjecie uzytkownika
jurek - 2014-06-01 19:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowniczka chyba jakieś dziwne zasady zwolnionego ruchu wprowadziła ponieważ byłem na zakupach dziś rano tj.niedziela ,ruchu wielkiego nie było i obsługi przy kasie chyba też nie, ponieważ pani przy kasie nie była obecna ani ciałem ani duchem.Mogłaby się pozbierać kobieta do kupy chyba że nie powinna wykonywać takiej pracy do jakiej się nie nadaje.
zdjecie uzytkownika
mila pani - 2014-06-12 20:57:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odnosnie panskiej wypowiedzi z tego co zauwazylam to dziewczyny w eko nie stoja bezczynnie. jesli ich nie ma przy kasie to zapewne wykladaja towar na sklep bo sam sie nie pouklada na polki. obsluga jest ok.ogolnie jest duzo promocji i roznych przecen produktow.
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-06-20 17:47:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to raczej jasne, że kasjerka czasem coś posprząta, czy wykona drobne prace magazynowe, nie widze w tym nic dziwnego, o to chodzi?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2014-12-10 02:49:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
kruszer - 2014-12-10 02:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mila pani - 2014-06-12 20:57:16]:
no chyba nie będziecie dalej rozprawiać o tym na jakiego pracownika akurat trafiliście ? wiadomo , że w Eko są dziewczyny które bardzo się starają , ale są i takie które dość lajtowo traktują swoją pracę tutaj. miejmy nadzieję , że na przyszłość kobiet tego drugiego typu będzie tutaj jednak tylko ubywać
zdjecie uzytkownika
kubek - 2015-01-31 23:07:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale to że ktoś traktuje swoją pracę bardziej czy mnie na poważnie to nie zdarza się tylko w eko niestety, wiec tym bym się za bardzo nie przejmował... Ja to myśle o stażu w eko byczyna, tylko nie wiem czy oni w ogóle na jakieś takie staże przyjmują co? macie pojęcie w tym temacie? ktoś coś słyszał może?
zdjecie uzytkownika
aniela - 2015-04-07 11:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja akurat tak się składa że bardzo powaznie zawsze traktuję swoją prace i dlatego właśnie przymierzam się do pójścia do pracy w Eko byczyna bo z tego co już wiem to oni poważnie podchodza do tematu zatrudnienia i poważnie traktują swoich pracowników, no chyba że jednak te kilka osób które mi o tym powiedziały trochę bujały
zdjecie uzytkownika
Buzek - 2015-04-23 14:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można domniemać, że warunki finansowe oferowane w Eko-Byczyna nie są jakieś fantastyczne, więc może da się tam dorobić jakimiś dodatkami w postaci nadgodzin..
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-05-05 09:10:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
kulig - 2015-05-05 09:11:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba jednak trochę te osoby bujały bo widac po rotacji ze kierownik nie traktuje powaznie pracownikow .
zdjecie uzytkownika
klinet - 2015-06-15 20:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem klientem tego sklepu i muszę przyznać że jestem bardzo zadowolony z tego sklepu Obsługa sklepu jest zawsze uśmiechnięta i pomocna, sklep dotowarowany.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Eko Byczyna

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Eko Byczyna?
Zadaj pytanie
alert