Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Riwal Poland Sp.z o.o.

Pracowałeś w firmie Riwal Poland Sp.z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kasia - 2012-04-24 15:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moja znajoma tam pracuje, także mam informację z \"pierwszej ręki\" że firma jest super , dobrze płacą i fajna atmosfera panuje ( młody i zgrany zespół :)
zdjecie uzytkownika
migomat - 2012-04-30 13:59:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój znajomy mówi, że ta firma się rozleci, bo rozdają maszyny na najniższym poziomie w Polsce i prędzej czy później z wielkim hukiem pójdą z torbami. Tamci co szefują nie znają słowa rentowność. Acha... i podobno strasznie się proszą tych klientów o te wynajmy - w stylu rozpaczliwca.
zdjecie uzytkownika
ewa - 2012-05-19 09:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Śmieszna firma, bo ma więcej maszyn od nas i lepsze w dodatku. Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo niski poziom zarządzania, rozwalą sobie sami firmę w Polsce, żenada, bo sprzęt jak cie mogę, a sprzedawany za grochy, roczne raporty o dochodowości mówią same za siebie. Miałam tam aplikować, ale po wywiadzie nie zależy mi na pracy na trochę.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-25 13:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. A czy może się tutaj wypowiedzieć ktoś kto pracuje w Riwal Poland? Chciałem wiedzieć ponieważ za parę dni mam rozmowę w sprawie pracy tam. A ile miesięcznie się tam zarabia? Podajcie orientacyjną kwotę
zdjecie uzytkownika
Nietoperz - 2013-08-21 20:46:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jesteś w dużym błędzie, a opowieści w stylu mój znajomy........ są nic nie warte. Oby takich firm jak RIWAL było w kraju jak najwięcej. Wszędzie dobrze gdzie nas niema, w każdej firmie zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie pasuje.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-22 12:41:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nietoperz jaka jest twoja opinia w firmie Riwal Poland sp.z.o.o? czy wiesz jakie śa tam warunki pracy?
zdjecie uzytkownika
Nietoperz - 2013-08-28 22:49:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli ktoś kto lubi to co robi i utożsamia się z firmą RIWAL na pewno zostanie dostrzeżony i doceniony. Pracuję w firmie RIWAL prawie cztery lata a stażu pracy mam 23 lata i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest to najlepsza firma w moim całym stażu pracy. Atmosfera i finanse na dobrym poziomie.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-23 14:19:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Riwal Poland Sp. z o.o. - brzmi bardzo fajnie i wiele ludzi może sobie myśleć że jest to porządna i solidna firma w Rawie. Ale mogę Wam z ręką na sercu powiedzieć że to są tylko pozory. Na początku wszystko pięknie, ładnie mili i w ogóle a tak na prawdę po nie wielkim czasie okazuje się że jesteś dla nich tylko zwykłym robolem którego w każdej chwili można zgnieść. Ale to tylko i wyłącznie sprawka nowej dyrekcji. Pani S. nadaje się na kierownika jak z koziej du... trąbka ... , sama wiele rzeczy nie potrafi i jak coś jej nie pójdzie to zwala na niewinnych handlowców lub asystentów. Totalny bałagan w firmie, no ale można to wywnioskować po ciągłej rotacji pracowników. Porządna firma nie zwalnia kiedy pracownik robi wszystko aby się wzbić. Szkoda wielka iż A.B. oddał firmę w takie ręce. Za jego czasów firma się rozrastała a pracownik był traktowany z należytym szacunkiem. Teraz?? jeden wielki upadający [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic tylko współczuć... NIE POLECAM chyba że lubicie być mieszani z gówn...
zdjecie uzytkownika
timo - 2013-10-07 21:04:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nietoperz,co konkretnie masz na myśli przez stwierdzenie, że Riwal Poland docenia pracowników? Premie, awans?
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-15
Żródło: gazetapraca.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
RIWAL Poland Sp. z o.o. poszukuje osób na stanowisko: Kierowca samochodu ciężarowego - Mechanik WROCŁAW Region pracy - województwa: śląskie, małopolskie, podkarpackie, opolskie, dolnośląskie, świętokrzyskie Wymagania: doświadczenie na podobnym stanowisku pracy, czynne korzystanie z prawa jazdy kat. C, C+E, praktyczna wiedza na temat hydrauliki siłowej i elektromechaniki (mechanika samochodowa, mechanika maszyn rolniczych,
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
ktos - 2013-11-26 20:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nietoperz to gdzie ty pracowales przez te 23 lata???? skoro w Riwalu jest tak cudownie???
zdjecie uzytkownika
Nietoperz - 2013-11-29 22:43:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ktos - 2013-11-26 20:08:17]:
W kamieniołomach..... co za pytanie, a cudownie to jest tylko w raju....... tam też pracowałem. Dziś trzeba tyrać wszędzie, nikt nie płaci za grzanie kartofelków.
zdjecie uzytkownika
Henio z konkurencji - 2014-06-25 10:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie ma dużych wymagań, wystarczy, że masz prawo jazdy i lubisz jeździć. Maszyny się same wynajmują i trzeba to wprost powiedzieć jest to firma, którą zarządzają kolesie karierowicze. Tam na starcie jesteś kierownikiem swojego regionu wozu laptopa :)... reszta zarządza najtańszymi podnośnikami w Polsce. Do tego szczegółowe raporty z tych wyjazdów, kto z kim, gdzie dlaczego. Napisałem prawdę, dlatego zaraz to zniknie, cóż takie realia pa
zdjecie uzytkownika
adi - 2014-07-02 17:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma jest bardzo porządna tradycje i takie tam to obóz pracy pozdro sam tam jeszcze pracuje
zdjecie uzytkownika
wadim - 2014-07-02 22:31:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adi - 2014-07-02 17:41:59]:
gdyby rzeczywiście było tak źle jak piszesz, to nie sądzę , abyś pracował w Riwal Poland do tej pory
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Riwal Poland Sp.z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x