Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o getBACK

Pracowałeś w firmie getBACK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Filon - 2015-06-30 18:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
getBack to Firma kłamliwa nie można jej wierzyć mimo otrzymania długu oddaje sprawy komornikowi i jak im wierzyć czylim są niewiarygodni
zdjecie uzytkownika
Aneta - 2015-06-30 22:57:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawia mnie jedno, wysyłałam cv na stanowisko, nie normalne call center obsługujące masówkę, tylko bardziej specjalistyczne, mam wymagane doświadczenie, profil poprzedniej pracy i umiejętności raczej zbieżne z wymaganymi w ich ogłoszeniu... i cisza. Co się dzieje!!!??? Dlaczego mają tyle fikcyjnych rekrutacji, ktoś wie?
zdjecie uzytkownika
T - 2015-07-01 16:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bo obsadzają znajomych
zdjecie uzytkownika
Eliza - 2015-07-02 11:11:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zostałam oszukana twierdzili ,że wycofają sprawę od komornika a okazuje się że zrobią to w ciągu miesiąca dając tym samym komornikowi w łapę możliwość kradzieży mojej emerytury ,zaznaczam , nie mam długu wobec tej firmy wszystko uregulowane .Nie wierzcie w żadne ugody z tą firmą .Kto mi zwróci pieniądze zabrane przez komornika i przekazane tej firmie?
zdjecie uzytkownika
lolek - 2015-07-02 15:21:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To samo splacilem dlug a oni nekaja telefonami i pismami ze jeszcze zalegam oszusci teraz strasza komornikem . A byla sprawa sadowa zeby komornik mogl wykonac egzekucje??? Nie dajcie sie zastraszac oszustom , nierobom .
zdjecie uzytkownika
onn - 2015-07-03 13:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiepska firma . Ja zarabiam , w zależności ile ściągnę długu . Jednego m-ca 2,5 , drugiego 1,3 , a trzeciego m-ca 2,2 . Im więcej złapię jeleni , tym więcej kasy dla firmy i dla mnie . Ale szukam innego zajęcia , bo szef szuka w całym dziury i tylko gada o planach i straszy swoim szefem . No takie gadki-szmatki. Praca lekka; telefony , pisma itp. Kto nie chce się narobić , a trochę zarobić to tu - u nas.
zdjecie uzytkownika
bartek11 - 2015-07-05 01:13:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szukałem, szukałem i znalazłem. Hmm, już rozumiem skąd te złe opinie, po przeczytaniu waszych. Chyba nie chciałbym pracować w firmie wiedząc, że w ten sposób postępuje z dłużnkiami. Dziwi mnie, że nikt się tym nie zajął na poważnie, bo jakby mi spłacony dług oddali komornikowi w ręce, to chyba bym podjął jakieś kroki prawne.
zdjecie uzytkownika
Angel - 2015-07-05 22:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ZŁODZIEJE NIE FIRMA NIELEGALNE PRAKTYKI NĘKANIE TELEFONICZNE,NACHODZENIE WYŁUDZANIE DANYCH OSOBOWYCH SPRAWA ZŁOŻONA DO PROKURATURY
zdjecie uzytkownika
ZaSzybkiZaWsciekly - 2015-07-06 22:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [getpukpuk - 2015-06-12 09:33:23]:
Wytłumacz mi proszę, z czego osoba zwabiona na takie same obietnice, jak Ty, ma Cię przepraszać? Ktoś Cię zmuszał do zmiany? Ktoś Ci kazał zmienić pracę? Każdy, kto przeszedł, zrobił to z własnej woli. Miało być EL DORADO, stanęło na EL DUP@ i to nie z winy tych, którzy przyszli, a z winy tych, którzy tam już byli i sami nie potrafią się ogarnąć, co chcą osiągnąć. Najbardziej szkoda tych ludzi, którzy już tam byli, coś budowali i jakoś się to trzymało i szło na prostą, a z tymi zmianami zostali wycięci w pień. W imię czego?
zdjecie uzytkownika
ddd - 2015-07-07 23:09:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szukam osób pokrzywdzonych, oszukanych przez firmę getback zglaszajcie się do prokuratury łódź-Widzew trwa tam śledztwo oszustwa i wyłudzeniania pieniadzy się przez firme getback wiecej szczegolow na priv atolls23@wp.pl.
zdjecie uzytkownika
Kris - 2015-07-08 10:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZaSzybkiZaWsciekly - 2015-07-06 22:33:50]:
Nie masz za co przepraszać. Każdy podejmuje decyzje samodzielnie i powinien brać pod uwagę pewne ryzyko, nawet takie, że popracuje w w/w firmie 2 miesiące (jak w moim przypadku). Należy czasami mieć plan "B". Na początku wyglądało na to, że będzie pięknie, a wyszło do bani. Nawet nie zapłacili za pracę w maju (tak na marginesie). Niesmak pozostaje ale jest to kolejne doświadczenie, z którego należy wyciągać odpowiednie wnioski.
zdjecie uzytkownika
Rzecznik Internetowy GetBack S.A. - 2015-07-09 14:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Chcielibyśmy wyjaśnić, że GetBack nie przekazuje do komornika spraw, które są całkowicie spłacone. Natomiast sprawy, które są w trakcie spłacania mogą zgodnie z prawem być przekazywane do komornika (chyba, że mają aktywne ugody). W przypadku jakichkolwiek wątpliwości, zachęcamy do kontaktu z Rzecznikiem Praw Dłużnika GetBack: tel. +48 22 22 77 227, e-mail: interwencja@rzecznik-dluznika.pl
zdjecie uzytkownika
getpukpuk - 2015-07-09 22:06:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ddd - 2015-07-07 23:09:18]:
Można przeprosić za to że miało się wpływ na decyzję kilku osób odnośnie zmiany pracy. Osoby te zostały w końcu oszukane. Jakaś forma przyzwoitości powinna obowiązywać. Wiem, że można tak pisać, że nowe doświadczenie, że nie ma za co przepraszać, bo to nie moja wina...Nie przepraszając upodabniasz się do tych niestabilnych włodarzy GB, o których pisałeś wcześniej. Może warto stanąć w innym szeregu
zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2015-07-13 11:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma jak firma, wszedzie to samo, kolesiostwo jeśli chcesz zmienić stanowisko to musisz wiedziec komu "piwo na imprezie donosić"...albo z kim wychodzić na fajkę...
zero kompetenjci u niektórych osób na stanowiskach menadżerskich, najlepszy w tym momencie jest duet szkapielec tudzież szumownika żywiąca się tylko plotkami rodem z rodziny Adamsów i "pseudo" kierownik wsparcia winykacji...osoba nie mająca żadnego doświadczenia w zarządzaniu, jawnie lekceważąca pracowników...
firmy nie polecam, żadnej stablizizacji zatrudnienia, przełożeni tylko kombinuja jakby tu premie obciać...
zdjecie uzytkownika
ja18 - 2015-07-13 20:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [życzliwy - 2015-07-13 11:47:14]:
takie plotkujące duety to w każdym dziale... przerażające ,że to dorosłe osoby a zachowują się jak w podstawówce!
zdjecie uzytkownika
kola - 2015-07-14 18:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [onn - 2015-07-03 13:01:42]:
Ja mam taką sytuacje zalegałam ze spłatą ale jak otrzymałam od nich pismo i telefon to wpłaciłam całą kwotę , w piśmie było napisane ze jeśli nie wpłacę całej kwoty do danego dnia to oddadzą sprawę do sądu i dopłacę jeszcze koszta sądowe ,Ja wpłaciłam całą kwotę i powinno być o ki lecz nic bardziej mylnego oni mnie nękają o te koszta sądowe ,jakim prawem sprawa nie trafiła do sądu bo ja wyrobiłam się w terminie ale oni twierdzą ze pieniądze w płynęły za póżno ,oni tak specjalnie przetrzymują i nie księgują a potem żądają cuda na kiju a co do kompetencji tych co dzwonią to lepiej by się rozmawiało z baranem to jakieś imbecyle..
zdjecie uzytkownika
zxcv - 2015-07-14 20:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest forum dla pracownikow bylych i przyszlych a nie dla dluznikow!!! prosze czy moze ktos aktualny adres firmy w warszawie??
zdjecie uzytkownika
PaPa - 2015-07-15 00:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Z perspektywy pracownika:
Pracuję drugi miesiąc i jestem zadowolony. Nie mam jeszcze wyników takich jak bym oczekiwał-chciał, ale to początek więc w tym przypadku pozytywne nastawienie jest najważniejsze.. i chęć pracy! Doskonalenie się, to jest podstawa, która wcześniej czy później przyniesie zamierzony sukces, zaowocuje :-)
Firma zapewnia stałe zatrudnienie, szkolenia czego chcieć więcej. Tylko samodyscypliny.

Dla dłużników info:
Nie czytajcie na internecie i nie słuchajcie się "typowych dłużników co zrobić aby nie płacić, nie oddać- wszyscy winni tylko nie ja" a to jak oddać pieniądze uczciwie bo każdy z zasady jest uczciwy. Zawsze się można dogadać i to jest punkt zaczepienia, pomimo że rozumiemy różne sytuacje..dogadajmy się to jest consensus.
zdjecie uzytkownika
Sz - 2015-07-15 08:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kto to jest szkapielec?
zdjecie uzytkownika
xzced - 2015-07-15 09:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poda ktos lokalizacje warszawska? jest to gdzies w centrum czy na zadupiu?
zdjecie uzytkownika
olsengang - 2015-07-15 10:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
właśnie, sa ludzie, którzy zrobią wszystko aby nie oddac długu...jak się zadłużasz to jasne, że będziesz musiał oddać. i to nie są czcze mądrości, bo ja sam byłam w takiej sytuacji, że zalegałam i miałem telefon z Get back. i jakoś mogłem się dogadać.
zdjecie uzytkownika
fox1 - 2015-07-26 14:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-06-19 19:39:17]:
Czy ktoś wie za co wyrzucili ludzi zarządzających z Wrocławia? Z tego co wiem poleciała większość fajnych osób.
zdjecie uzytkownika
marcelina - 2015-07-27 12:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zxcv - 2015-07-14 20:38:26]:
ja tez dostalam pismo zaplacilam w terminie ,niestety zaraz pozniej nakaz zaplaty z sadu z kosztami sadowymi.Nikt z pracownikow nie potrafil mi wytlumaczyc tego nakazu sadowego.A nawet sie nim nie przejmowac ,niestety pani w sadzie powiedziala ze musze zaplacic.Pisze wlasnie odwolanie do sadu bo nie chce zaraz miec komornika w domu. getBACK oszusci.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja to gorzej niż spowiedź, chcą o Tobie wiedzieć wszystko, jeśli dobrze bajerujesz i masz dobrą gadkę - a o to chodzi potem w wydzwanianiu do ludzi, prace masz... Jak umiesz kłamać w żywe oczy to się nadajesz bo przez telefon będziesz robić to samo.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-07-29 12:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcelina - 2015-07-27 12:49:06]:
może i tu zacytuję : "kolesiostwo" jak ktos tu wspomniał.
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2015-07-30 09:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
getBACK to sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści chcą wykorzystać niewinnych ludzi
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie getBACK

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy getBACK?
Zadaj pytanie
alert