Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o getBACK

Pracowałeś w firmie getBACK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kroks - 2014-12-22 21:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam czy ktoś mi wyjaśni czemu osoby z GetBack do mnie wydzwaniają pomimo tego że dług nie należy do mnie (nie znam dłużnika)? Mało tego poinformowałam Panią na infolinii, że mają usunąć mój numer z swojej bazy danych, a mimo to telefony nadal się zdarzają i dodam iż jestem osobą prywatną która nie wyraziła zgody na przetrzymywanie swoich danych osobowych w ich bazie. Co robić, żeby przestali dzwonić? Skoro na moje żądanie nie reagują. Chyba zgłoszę to do GIODO bo nigdy nie usuną mnie z tej bazy.
zdjecie uzytkownika
Orzeł - 2014-12-23 21:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Te (usunięte przez administratora)dzwonią bo chcą żeby ktoś je wyruchal w getback jest dużo dźiwek one tam wibratorami się bawią potrzebują żywego a nie sztucznego wroclaw
zdjecie uzytkownika
Orzeł - 2014-12-23 21:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te dziwki dzwonią bo chcą żeby ktoś je wyruchal w getback jest dużo dźiwek one tam wibratorami się bawią potrzebują żywego a nie sztucznego wroclaw
zdjecie uzytkownika
negocjator - 2015-01-09 13:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
W getBACK jest beznadziejnie, wyzysk, wyzysk i jeszcze raz wyzysk. Dyrektor Pionu Operacyjnego to koleś bez żadnego doświadczenia, kiepski z niego mentor i zatrudnia samych swoich kumpli. Plecy, plecy, plecy.Premie ustawiane, bardziej dla rozgłosu. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
pracowniczek - 2015-01-10 21:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam tej firmy, to oszusci!! Nie idźcie tam do pracy.
zdjecie uzytkownika
negocjator - 2015-01-12 08:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Straszna bank,żaden porzadny nie dzwoni do ludzi o godz.6 rano.
Otóż nekanie telefonami o tej porze i w ciagu dnia,oraz wieczorami to świadczy
o kulturze i "wspaniałej pracy".
Żaden Bank nie wydzwania o tej porze...nie mam słów,zreszta wystarczy przeczytać o nich opinie na forum to można się wszystkiego dowiedzieć.
Trzeba zrobić z nimi porzadek,jest taka instytucja,która się tym wkrótce zajmie.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH NĘKANYCH!!!
zdjecie uzytkownika
aswe - 2015-01-20 14:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Tragedia, ludzie nie polecam tej firemki.
zdjecie uzytkownika
hokuspokuskurdeno - 2015-01-21 15:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie polecam, rozmowa rekrutacyjna na poziomie podstawówki. Pseudo Rektrutorka nie potrafi się przedstawić, nie umie powiedzieć ani "Dzień dobry", "dziękuje", "do widzenia". Byłam na rozmowie w zeszłym roku, była właśnie wspomniana rekrutorka i dwie osoby, nie zostały mi one przedstawione, ale z tego co słyszałam to laska miała jakieś ruskie imię.. Kalina?!, nie pamiętam, gdy zapytałam się Pani kim są te osoby, to wiecie co odpowiedziała? "Aaaa.. koledzy". Naprawdę, świetna odpowiedź, żenująca rekrutacja. Od razu wiedziałam, że nie chcę tam pracować. Poza tym, patrzą na Ciebie jak na śmiecia, z góry, radzę coś z tym zrobić, no i plotkować radzę gdzieś w zamknięciu a nie przy obcych osobach (wiadomość dla Pan na recepcji), jakoś nie interesuje mnie to, że Adam zdradza Monike, szef jest tey, a ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co tu siedzi to nie wiadomo po co..
zdjecie uzytkownika
jose - 2015-01-30 06:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Trzeba wiedziec przed kim sie plaszczyc(usunięte przez administratora) Wtedy byt w tej firemce masz zapewniony
zdjecie uzytkownika
ot - 2015-01-30 20:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jose - 2015-01-30 06:12:16]:
Czyli te same metody co w każdej firmie.Jak jesteś bystry i niepokorny to masz przechlapane
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-02-03 22:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jest wiele firm windykacyjnych w których znajdziecie świetną pracę, miłą atmosferę, duże premie. Koleżanka własnie zatrudniła się u konkurencji w CREDITEXPRESS INKASSO na Racławickiej i jest mega zadowolona. Ludzie normalni a co najważniejsze nikt nie jest niczyim znajomym :-)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-05 22:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Masakra, tak informujecie swoich pracowników o dodatkowej pracy????żenada!!!
zdjecie uzytkownika
68 - 2015-02-05 22:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-05 22:23:22]:
sprawdzacie ile pracowników odwiedza tę stronę... ojojojojojojojjjjj
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-02-13 13:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja firmę znam od strony dłużnika... Negocjowałem z nimi ugode dla siebie. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło i spłacamy powoli dług....
zdjecie uzytkownika
Nihil nowi - 2015-02-13 21:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [jose - 2015-01-30 06:12:16]:
WSZĘDZIE TEN SAM BAJZEL,KUMOTERSTWO ,KOLESIOSTWO I DAWANIE DU..Jak nie dajesz to target odpowiedni aby nie zarobić dostajesz
zdjecie uzytkownika
kd - 2015-02-20 17:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam miałem plan spłaty uzgodniony i po 9 miesiocach tak wylodowała sprawa u komornika czyli to co oni klijetom proponujom to jest fałsz nie polecam tej firmy i uwarzajcie co uzgadniacze bo oni to majom w nosie
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2015-02-22 19:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wiecie coś na temat zatrudnienia w ostatnim czasie jakiejś pani z innej firmy windykacyjnej?
zdjecie uzytkownika
jk - 2015-02-28 11:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nowicjusz - 2014-12-11 18:46:01]:
co za bełkot... komentarz wart pracownika dzwoniącego 06.00 - 22.00 do niewinnych zaskoczonych Polaków. takie przekręty tylko w PL, Rumunii, Ukrainie i Białorusi - dlaczego WŁASNIE W TYCH KRAJACH - i tylko tych p. Czernecki L. pootwierał swoje firmy?! dlaczego nie otworzył oddziałów krajach cywilizowanych (Anglia, Niemcy, itd.)- bo tam po skargach ludzi musiałby spakować interes na drugi dzień! tam ludzie znają swoje prawa i potrafią z nich korzystać - rada dla nękanych przez GetBack - tych niewinnych (sąsiadów, rodziny, osób przypadkowych) a nawet dla dłużników z przeterminowanym zadłużeniem: NIKT bez Waszej zgody NIE MA PRAWA DZWONIĆ ANI NAWET WYSYŁAC SMSÓW ANI PISM!!!): nagrywajcie rozmowę, zachowajcie smsy i po drugim powtarzającym się telefonie natychmiast zgłaszajcie w najbliższym komisariacie Policji do protokołu za nękanie i stalking - jest na to paragraf i prokuratura z mocy prawa MUSI zareagować!
zdjecie uzytkownika
jk - 2015-03-01 12:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Steno - 2014-06-12 09:19:35]:
trafiłeś w sedno Kolego - i chwała Ci za ujęcie sprawy w pigułce: te tzw. firmy windykacyjne kupują długi PRZETERMINOWANE za 5 - 10 % wartości nominalnej, aby później nachalnym wymuszeniem i zastraszeniem (przeterminowanego) dłużnika zmusić do wypłaty zadłużenia wraz z odsetkami i karami wszelakimi - A PRAWO MÓWI WYRAŹNIE: jak dług przeterminowany - to wal się wierzycielu: skoro nie byłeś zainteresowany skierować sprawy do sądu i dalej do komornika w wyznaczonym TERMINIE - to widocznie zaniedbałeś tą sprawę celowo - a teraz chcesz wyłudzić kwotę podstawową z karami i odsetkami - piszę WYŁUDZIĆ: bo prawo wyraźnie wskazuje co jest wierzytelność przedawniona i co sobie możesz z tym długiem zrobić! firmo GetBACK i inne tzw. firmy windykacyjne.
zdjecie uzytkownika
abra - 2015-03-01 12:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Szakalaka - 2014-08-29 17:29:59]:
cyt: "Właśnie to my, pracownicy straszymy klientów, bo z tego jest kasa, ale to brudne pieniądze bo bardzo często wprowadzamy ludzi w błąd" - masz całkowitą rację - to jest istota pracy w GetBACK. niestety.
zdjecie uzytkownika
myszka - 2015-03-01 18:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jose - 2015-01-30 06:12:16]:
rekruterka to Natalka, i mówi z rosyjskim zaśpiewem. cieszy się, że los dał jej to stanowisko pracy, ślepo wykonuje wszystkie, nawet ewidentnie beznadziejne pomysły szefostwa (typu niespodziewane testy NA OCENĘ ze znajomości: "kto jest kim w firmie GetBACK: znajomość pracowników po nazwiskach od rady nadzorczej do recepcjonistek i imion ich zwierzaków domowych" - by później na delikwentach wykonywać "plan naprawczy")
zdjecie uzytkownika
aber - 2015-03-01 22:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [myszka - 2015-03-01 18:07:57]:
Ponoć wszyscy mieli takie testy. To sie nazywa test KOMPETENCJI. Czesc osob nie zaliczyla bo pomylila prezesa z czlonkiem zarzadu albo zle odpowoedziala na inne bzdurne pytanie niezwiazane z zajmowanym stanowiskiem
zdjecie uzytkownika
wiktoria - 2015-03-02 18:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja jestem od dwóch lat w branży związanej w hr, nie wiecie czy firma getBACK nie potrzebuje dobrych rekruterów? bo ja bym była zainteresowana, umiem fajne selekcje i skuteczne przeprowadzić. przekonuje mnie to że robię te4ksty komptencji, fajnie że firma w ten sposób dba o swój poziom,wielki szacun.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja to gorzej niż spowiedź, chcą o Tobie wiedzieć wszystko, jeśli dobrze bajerujesz i masz dobrą gadkę - a o to chodzi potem w wydzwanianiu do ludzi, prace masz... Jak umiesz kłamać w żywe oczy to się nadajesz bo przez telefon będziesz robić to samo.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-03-03 07:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wiktoria - 2015-03-02 18:26:01]:
to nadajesz się wiktoria do tej firmy, zgłoś się - GetBACK potrzebuje właśnie takich talentów ;) nieważne problemy proceduralne czy systemowe na stanowiskach pracy na słuchawkach (co ewidentnie wpływa na wyniki firmy i realizację planów odzysku) - ważne aby wszyscy znali słowa hymnu i wiedzieli który święty jest patronem firmy. do dzieła wiktoria - z takim nastawieniem czeka Cię tam niewątpliwie wielka kariera :)
zdjecie uzytkownika
nana - 2015-03-04 16:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta firma wypłaca pieniądze pracownikom?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie getBACK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy getBACK?
Zadaj pytanie