GETBACK SA

Wrocław

Opinie o GETBACK SA

On.a 2016-12-08 19:06:02
Potwierdzam Panie z HR odpisuja tutaj w imieniu pracodawcy, już część HRu poleciała. Teraz HR robi wszystko żeby zrobić większe zainteresowanie ofertami pracy GB, obawiają się się o swoją pracę bo mają zostać wymienione. Najlepsze jest to że piszą te komentarze i wzajemnie sobie klikaja pod nimi lajki. :) Trochę szkoda że tak się muszą ratować. Wiele dobrych pracowników już poleciało z HR.
8
tt 2016-12-08 19:51:46
Witam, czy Getback S.A. zakończył już rekrutacje na stanowisko Doradca ds. Ugód na rejon podkarpacki? Tak pytam z ciekawości bo aplikowałem już z 2 tygodnie temu a z tego co wyczytałem GB daje znać nawet jak nie jest zainteresowany daną aplikacją ;)
Precalling 2016-12-09 16:05:06
Mogę potwierdzić, że GetBack S.A. NIE DZWONI tylko na numery klientów/dłużników z dokumentów, ale także na bliską i daleką rodzinę, sąsiadów, krewnych, przypadkowe osoby, księdza czy proboszcza, do sklepów w okolicy dłużnika lub wójta. Jeśli w okolicy 500m od was mieszka jakiś dłużnik GetBacka to prędzej czy później GetBack zadzwoni i do was z pytaniami o dłużnika.

Ogólnie nasz dział zajmował się i pewnie dalej się tym zajmuje, by dzwonić po ludziach i wypytywać o kontakt do dłużnika jednocześnie nie mówiąc nazwy firmy i mówić, że dzwonimy w bardzo ważnej sprawie nie mówiąc o co dokładnie chodzi. W ten sposób GetBack myśli, że omija prawo, jednak tak nie jest. Czasami nawet mówiliśmy, że chcemy się skontaktować z dłużnikiem, bo coś wygrał. W sumie można powiedzieć wszystko byleby tylko sąsiad czy rodzina czy proboszcz czy wójt dali nam numer do dłużnika.

Proszę natomiast nie zakładać sprawy przeciwko pracownikom którzy dzwonią, bo oni są do tego zmuszani przez firmę. Albo dzwonisz i wyciągniesz oszukując i kłamiąc numer do dłużnika, albo zwolnienie. Proszę zakładać sprawy na samą firmę i główne szefostwo, bo rozkazy idą z góry, a więc od nich, bo liczy się ile długów z dawno przedawnionych spraw czy od rodziny dłużnika który nie żyje już się odzyska. Nie ma sensu zakładać spraw przeciwko tym którzy pracują w CC, bo wszyscy z CC uciekają prędzej czy później (dawny rekord to 5 dni pracy).

Oczywiście nie polecam pracy na CC. Nie wiem jak inne działy, ale oferty pracy na stronie GetBack na wszystkie działy wiszą wiecznie więc chyba na okrągło poszukują, bo i na okrągło ludzie od nich uciekają.
8
p 2016-12-09 17:13:22
Brawo, byłem w tej firmie przez dwa bite miesiące na okresie próbnym..poznałem wszystkich, którzy byli w "tr" przy ul. Grabiszyńskiej- taka firma windykacyjna była.. Dyrektor- do mnie a , co u ciebie? Liderki też z kołchozu, panie "szkoleniówki" też mógłbym wymieniać bez nieskończoności bo masa tam jest pracowników z "tr".
Obecnie nie pracuję jako "negocjator telefoniczny" i chwała.

Ps. Nie byłem ostatni w rankingu, a dostałem wypowiedzenie..oczekiwali, że zrobię "portfel" ci co pracują ok 3 lat mają ok 80%, nie byłem ostatni :-)
3
p 2016-12-09 17:32:29
Brawo, byłem w tej firmie przez dwa bite miesiące na okresie próbnym..poznałem wszystkich, którzy byli w "tr" przy ul. Grabiszyńskiej- taka firma windykacyjna była.. Dyrektor- do mnie a , co u ciebie? Liderki też z kołchozu, panie "szkoleniówki" też mógłbym wymieniać bez nieskończoności bo masa tam jest pracowników z "tr".
Obecnie nie pracuję jako "negocjator telefoniczny" i chwała.

Ps. Nie byłem ostatni w rankingu, a dostałem wypowiedzenie..oczekiwali, że zrobię "portfel" ci co pracują ok 3 lat mają ok 80%, nie byłem ostatni :-)
4
Też się zwalniam. 2016-12-10 10:39:08
Kierowniczka HR'u rzuciła ostatnio wypowiedzeniem. Nie wytrzymała presji w tej firmie i ogromnej rotacji pracowników, którzy musieli przechodzić przez jej ręce(zatrudnianie i zwalnianie). Pozwolili odejść bardzo doświadczonej osobie, która bardzo dużo robiła w tej firmie - znając ich zapędy, uzupełnią to stanowisko jakimś swoim znajomym bez doświadczenia, często wciskają kogoś znajomego, który nie ma pojęcia co sam robi na danym stanowisku. Podobno dyrektorzy też się zwalniają (mowa o tych lepszych). Najgorsze jest to że firma stawia warunki "Jedziesz pracować do Warszawy albo Cie zwolnimy" i ludzie rzeczywiście zwalniają się/zostają zwolnieni.
5
antywindykator 2016-12-11 18:51:10
getBacku, nie opowiadajcie bzdur. ten wasz śmieszny i żałosny rzecznik praw dłużnika powstał tylko po to, aby zwabić ludzi, którym wciskacie ściemę że jakieś długi posiadają i chcecie od nich wyciągnąć informacje.

jeśli ktoś zacznie wam opowiadać że gnębi go jakaś inna firma - błyskawicznie go spławiacie bo on was absolutnie nie interesuje. stąd też nawet nie pytacie o dane osobowe, bo i po co skoro on nie wasz? :D a jak dzwoni ktoś odnośnie getBack to owszem - imię nazwisko, pesel, numer sprawy. ciekawe że "rzecznik" ma dostęp do takich danych :D

nie róbcie z ludzi idiotów, OK?
6
zenON88 2016-12-12 16:10:54
Witam, może ktoś byłby tak dobry i odpowiedział na kilka pytań:
1. jakie stanowiska firma getBack oferuje w terenie?
2. jakie pieniądze można tam zarobić?
3. czy dają narzędzia pracy (samochód, komp, tel. itd)?
4. I najważniejsze, szczerze... CZY WARTO DLA NICH PRACOWAĆ?
Jac 2016-12-12 16:23:33
Bardzo dobra firma, jak ktoś lubi korpo jest normalnie - ja polecam
Pracowałem i pracuje.
5
p 2016-12-12 16:42:09
p 2016-12-09 17:13:22
@antywindykator - 2016-11-27 13:56:57
Brawo, byłem w tej firmie przez dwa bite miesiące na okresie próbnym..poznałem wszystkich, którzy byli w "tr" przy ul. Grabiszyńskiej- taka firma windykacyjna była.. Dyrektor- do mnie a , co u ciebie? Liderki też z kołchozu, panie "szkoleniówki" też mógłbym wymieniać bez nieskończoności bo masa tam jest pracowników z "tr".
Obecnie nie pracuję jako "negocjator telefoniczny" i chwała.

Ps. Nie byłem ostatni w rankingu, a dostałem wypowiedzenie..oczekiwali, że zrobię "portfel" ci co pracują ok 3 lat mają ok 80%, nie byłem ostatni :-)


Dostałem wypowiedzenie.
3
valdi 2016-12-13 20:40:16
Nie narzekajcie, nie narzekajcie, ktoś nareszcie potrząsnął grupą wsparcia, przez którą nikt się nie mógł przebić, komu proponowali przeprowadzkę? jak pracuję 2 lata i mnie nikt nie proponował.
7
Gwiazdka na niebie 2016-12-13 21:54:20
Odradzam pracę. W tym roku był pokaz tego, jak się traktuje pracowników, którzy naprawdę kawał życia zostawili w tej firmie. I to dotyczy specjalistów, liderów, kierowników, dyrektorów... Nikt nie zwracał uwagi na to co ludzie robili przez długi czas dla firmy tylko wyrzutka bo tak... bez uzasadnienia, bez niczego... i oczywiście propozycje nie do odrzucenia na dowidzenia....
7
mati 2016-12-14 20:23:33
a kogo zwolnili?
1
Pip 2016-12-14 21:07:58
Prawda jest taka, ze większość tych opinii piszą ludzie którym sie nie chce. Pracuje w GB od dwóch lat, raz jest lepiej raz gorzej jak w życiu. Mimo to atmosfera spoko, kasa ponadprzeciętna możliwości rozwoju. Ja polecam. CC wawa
4
niki 2016-12-14 21:33:32
Droga moja eksdyrektorko , nie przesadzaj, że atmosferę u siebie w zespole robiłaś bo to żart.
2
AzzReapeR 2016-12-16 11:08:46
Erik & Sons, proszę o kontakt:

dbcoll2017@gmail.com

CClancer 2016-12-16 12:02:50
Nie pisz bzdur, bo bardzo dużo zaangażowanych pracowników zostało zwolnionych.Firma dosłownie nie zwalnia, tylko zmuszają ludzi żeby się sami zwolnili, rzucając z dnia na dzień wypowiedzeniem i nakazują podpisać, przyciskając do muru. Druga sprawa to wykwalifikowani pracownicy, z kadr, HR'u, na słuchawce itp. dobrowolnie się zwalniają, bo mają dość panującej atmosfery w firmie. Jeśli tam pracujesz to dobrze wiesz co się dzieje. Często Ci co robią wyniki, mają podrzucane sprawy przez przełożonych, tym sposobem zostają zabierane innym pracownikom, którzy uczciwie nie mogą osiągnąć wyniku, a później są szantażowani że dostaną kopa. To jest łamanie regulaminu firmy - jeszcze troszkę i zostaną te osoby ujawnione. Żeby było dobrze, musi zostać wymienione te całe niedoświadczone kółeczko adoracyjne, a na ich miejsce wykwalifikowani ludzie.
6
Zgadza się 2016-12-16 12:06:12
To ich stały element zagrywki "Mamy dla Ciebie propozycje nie do odrzucenia: WYPOWIEDZENIE!" Tak bo tak.
2
szul getszn 2016-12-16 19:04:26
Jak przestrzega przepisów skoro kupuje kradzione np z Orange dane osobowe i dzwoni po adresach do bliskich dłużnika nie przyjmując zadnych informacji że nie rozmawiają z dłużnikiem tylko jego bliskim to samp próbują dzwonić do pracy. W Orange podałem wszystkie nr i dane rozmów i wszczeli wewnętrzne postępowanie w tej sprawie bo wyciek danych osobowych jest ewidentny. Będzie super temat z dowodami dla Prokuratury. Może to w końcu nauczy ... Getbacku. Trzeba zakończyć sobie państwo tej szemranej firmy. Ich numery nazwiska i nagrane rozmowy do wiadomości Prokuratury.
8
Były pracownik 2016-12-17 22:38:25
Ja się udała impreza integracyjna?gratulowaliscie sobie na wzajem zaje*****ci?
zainteresowany moze 2016-12-20 23:40:21
Ok, a ktoś z pracowników powie, jak się pracuje we Wrocku w centrali ? Jakoś nie widać aby tam ciągle szukali pracowników ?
niespokojna 2016-12-21 10:09:55
nie widac bo teraz rekrutuja w lublinie i warszawie...a wroclaw pewnie zamkna
Marek 2016-12-21 23:34:36
szul getszn jeśli nie zauważyłeś to jest forum o pracodawcach DLA PRACOWNIKÓW, przyszłych, obecnych, przeszłych. Przez Twoje gorzkie żale później znikają wartościowe opinie. Widać, że temat windykacji znasz tylko od strony dłużnika, także przenieś swój spam na jakieś forum dla pokrzywdzonych. Wpisz sobie w google "skip tracing" i poczytaj co to takiego. To nie są lata '90 ubiegłego wieku, aby wykupywać dane osobowe (usunięte przez administratora) . Dziękuję. Natomiast co do firmy, potwierdzam opinie poprzedników. 15 miesięcy pracowałem w Warszawie. Przedłużają, umowy na czas określony, niby próbny. Gdy przychodzi czas na umowę na czas nieokreślony... kończą współpracę. (usunięte przez administratora) . Spółka ta, fundusz inwestycyjny czy diabli wiedzą jak ten twór teraz się nazywa, zupełnie nie nadaję się na stabilne miejsce zatrudnienia. Pozdrawiam wszystkich obecnych pracowników i życzę z okazji Świąt znalezienia lepszej STABILNEJ pracy. Mi się udało, Wam też :)
1
zainteresowany moze 2016-12-22 09:46:45
@Marek jak to możliwe skoro na goldenlinie widzę ludzi którzy pracują po kilka lat ??
1
GETBACK SA 2016-12-22 17:01:47 [pracodawca]
Grupa GetBack nie planuje i nigdy nie planowała zamknięcia oddziału we Wrocławiu. Ze względów czysto praktycznych, związanych między innymi z dużym tempem rozwoju i rozszerzeniem składu Zarządu, siedziba Zarządu została niedawno przeniesiona do Warszawy. Nadal inwestujemy jednak we wrocławski oddział i rozwijamy tamtejszy zespół - w ostatnim czasie zwiększyliśmy przestrzeń biurową, aby zwiększyć komfort pracowników i utworzyć nowe miejsca pracy. Obecnych pracowników prosimy więc o zachowanie spokoju, a kandydatów zainteresowanych pracą we Wrocławiu serdecznie zapraszamy do udziału w rekrutacji.
5
nie lizus 2016-12-28 15:58:34
Ta firma to jakaś porażka. Jak nie wchodzisz wiadomo gdzie i wiadomo komu, to nie masz co liczyć na przedłużenie umowy. Niestety w tej firmie nie liczą się kompetencje, widza i doświadczenie. Najważniejsze jest lizostwo. Przez to zwolnili bardzo wielu znakomitych fachowców. Nie polecam pracy we Wrocławiu! Szkoda czasu i nerwów.
7
Mmiku 2016-12-29 21:04:09
Witam nie polecam tej firmy i pracy na jakimkolwiek stanowisku związanym z pracą na słuchawce. Kadra zarządzająca rzenujaca. Jedna z liderek to przerost formy nad treścią, nie ma wogole pojęcia o zarządzaniu ludźmi.Zero poszanowania dla pracownika. Odzywki którymi posługuje się jedna z 2 pań nigdy nie powinny paść z ust osoby pełniącej funkcje lidera. Ciężko mi zrozumieć osoby z hr jakimi kryteriami się kierowały wybierając taką osobę na to stanowisko. Nie ma tygodnia bez wypowiedzen ze strony pracowników bo nikt dłużej niż 6mc tam nie wytrzymuje. Zachęcają kwotami premii ale wyznaczone cele są abstrakcyjne. Omijajcie ta firmę szerokim łukiem.
5
on8 2016-12-30 12:22:27
To co kazali napisać zostało napisane ale brak w tym prawdy. W tej chwili to nie jest firma która była tworzona przez wielu specjalistów jak na początku.
W firmie pozostały tylko osoby które są bardzo blisko prezesia i mają z nim układy nawet jeśli nie znają się na tym co robią.
Getback to w tej chwili to dno a pracowników traktuje się jak śmieci.
9
Marek 2016-12-31 10:49:26
Jeśli ma Cię to pocieszyć to w Warszawie jest dokładnie identyczna sytuacja. Wyniki są na drugim miejscu. Możesz być skończoną fajtłapą, ale jak dobrze przymilasz się do przełożonych to nie masz się czym martwić. Niepisanym obowiązkiem jest wydzwanianie do przełożonych w dniu urodzin z życzeniami urodzinowymi. Nie wiem po co, jak de facto każdy gdyby tylko mógł, utopił by go w łyżce wody. Jedną z lepszych sztuk jakie opanowała ta firma to metody zastraszania pracowników nie przedłużeniem umowy. Biorąc pod uwagę, że podstawa na umowie przy większości stanowisk jest znacząco poniżej średniej krajowej - szkoda czasu na tego pracodawcę. Wcześniej, przed sprzedażą spółki przez Pana Czarneckiego warunki były jeszcze, może nie idealne, ale znośne. Bywały miesiące z premiami na poziomie rynkowym. Teraz to jest jedno wielkie nieporozumienie. Wymagania i normy wyśrubowane maksymalnie jak się tylko da wraz z premiami na poziomie zasiłków socjalnych. Do tego dochodzi zupełny brak szacunku do podwładnych.
Jednym zdaniem - nie warto.
10
arkham 2017-01-11 10:01:30
Witam, czy ktoś może coś powiedzieć o pracy na stanowisku: Specjalista ds. Administracyjno-Technicznych ? Warto starać się o to posadę ? Jak z rotacją pracowników ?
Jaaaa 2017-01-13 20:55:49
Czy będą zatrudnienia w kadrach albo hr we Wrocławiu?
Jaaaa 2017-01-13 20:58:39
Czy będą zatrudnienia w kadrach albo hr we Wrocławiu?
Adam 2017-01-13 22:14:36
Dział HR napisze Ci, że jest poniżej 10% tylko nie wiem jaki zakres czasowy biorą. Po roku zostaje 1 osoba, po dwóch same nowe twarze. Mniejsza rotacja jest w Mc'Donaldzie. Zarobki też nie powalają. Podstawę będziesz miał niższą niż kasjerka w Lidlu z 2 letnim stażem. Czy warto, sam sobie odpowiedz.
GETBACK SA 2017-01-16 10:40:20 [pracodawca]
Obecnie do działu HR we Wrocławiu poszukujemy osoby na stanowisko Młodszego Specjalisty ds. rekrutacji. CV można wysyłać na adres: rekrutacja@getbacksa.pl. Zapraszamy!
jaaa 2017-01-16 19:15:13
a czy można prosić linka do oferty? jestem pracownikiem waszej firmy, nie chce narobić sobie problemów składając CV , a nie zostanę przyjęta na to stanowisko... :(
Kamil 2017-01-17 20:44:40
Jak wgląda praca w warszawie w it?
Pannaanna 2017-01-17 20:46:36
Może ktoś napisać jak wygląda praca na stanowisku doradcy?jakie zarobki itp.
GETBACK SA 2017-01-18 10:44:04 [pracodawca]
Oferta pracy jest opublikowana pod adresem: http://www.infopraca.pl/praca/mlodszy-specjalista-ds-rekrutacji/wroclaw/14077342 . Zachęcamy do złożenia CV!
Może następny pracownik 2017-01-18 16:22:15
Jak jestem studentem i nie mam doświadczenia to jest szansa ze mnie zatrudnia ? Ogólnie w jakich kwotach wahają się zarobki w Warszawie?
Marcin 2017-01-19 08:12:20
Cz y getback wie co powie inspekcja pracy w kwestii warunków pracy? Polecam przepisy dotyczące miejsc w których pracują ludzie..
1
nie lizus 2017-01-19 09:24:56
Nie wiem, czy to ma mnie w jakiś sposób pocieszyć, raczej nie cieszę się z tego, że ktoś ma gorzej. Ale faktem jest, że firma zapowiadała się dobrze, ale niestety ludzie, którzy teraz nią zarządzają to jakaś wielka porażka. I nie ważne, czy to Wrocław, czy Warszawa jedno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Przełożeni niekompetentni traktują ludzi jakby nie wiadomo kim byli- przerost formy nad treścią. Traktują ludzi z góry, jakby byli lepsi, a współpraca między działami - żadna. Każdy dba tylko o swoje, już nie wspomnę o komunikacji i kulturze. Dlatego nie polecam tu pracy.
2
GETBACK SA 2017-01-19 15:27:18 [pracodawca]
Dziękujemy za zainteresowanie pracą w GetBack. W przypadku niektórych stanowisk bierzemy pod uwagę kandydatury osób na początkującym etapie kariery zawodowej. Ponadto dokładamy wszelkich starań, by zapewnić im atrakcyjną ścieżkę rozwoju w naszej firmie. Zachęcamy do śledzenia zakładki „Kariera” na naszej stronie internetowej, gdzie regularnie zamieszczamy aktualne oferty pracy wraz z opisem i wymaganym doświadczeniem. W razie zainteresowania daną ofertą, prosimy o przesłanie swojego CV przez formularz aplikacyjny na stronie. Powodzenia!
Plusy i minusy. 2017-01-20 09:11:05
Napiszę kilka słów na temat pracy w GETBACK na słuchawce. Pracuję już można powiedzieć troszkę czasu, ale nie będę tu pisać ile, bo nie chcę żeby ktoś z przełożonych sobie porównał, skojarzył i wiecie co... to już zostało napisane, co się dzieje z ludźmi którzy nie prywatnie nie spodobają się przełożonym...
Na początek +
-Umowa o prace. (chociaż nie powinno to dziwić w takim systemie pracy, ale w niektórych zlecenie)
-Można wynegocjować stawkę.
-Po czasie można postarać się o podwyżkę.
-Początkowe obietnice o awansach, oraz rozwoju w firmie. Ładny marketing firmy (nie wiem czy to dodać do plusów czy minusów)
-Spoko niektórzy ludzie.

Teraz -
-Ten minus najbardziej dzieli ludzi w firmie i wprowadza w atmosferę pracy "dwulicowość" między pracownikami, mimo tego że firma deklaruję się że dają możliwość rozwoju ambitnym pracownikom, to prawda jest taka, że ten rozwój nie ma nic wspólnego ambicjami, kompetencjami osób które by chciały awansować, rozwijać się dalej. Za wszelką cenę nie dopuszczają ambitniejszych pracowników do lepszych stanowisk, ponieważ obstawiają te stanowiska dla osób które nawet nie potrafią robić wyników, czyli można być słabym pracownikiem, ale jak się mocno podliżesz to Cie podbiją. Dla mnie przez to przełożeni tracą szacunek, i pokazują swoje braki kompetencji. Więc nic dziwnego, że mówią wszyscy im dzień dobry, a później za ich placami wszyscy twierdzą że są słabą ikrą firmy i trochę się śmieją.
-Pozytywne i negatywne fale w firmie, momentami jest cisza, wszyscy spokojnie pracują i robią swoje. Nagle coś się dzieję i robią spotkania, tu informacja że kogoś zwolnili, tu 5 osób dostaje wypowiedzenie. W innych firmach jak kogoś zwalniali, to raczej większość pracowników znało powód. Tutaj wszystko odbywa się w tajemnicy. To oczywiste że zamęt wprowadzają przełożeni i dlatego często w pracy panuję kiepska atmosfera i każdy się obawia zwolnienia z byle powodów - dlatego tutaj tyle opinii o tych zwolnieniach.
-Brak kompetentnych ludzi na danych stanowiskach, ten minus związany jest tym co wcześniej było napisane, że na stanowiska liderów, kierowników, bierze się ludzi którzy mają mniejszą wiedzę niż przeciętny pracownik na słuchawce, liderzy/kierownicy nie mają często pojęcia jak prowadzić grupe, jak ich motywować, lub jak pomóc słabszym pracownikom wyciągnąć się do góry. Nie znają takich pojęć, jak grupowa mobilizacja, okres naprawczy. Częstym ich argumentem jest zastraszanie że się pożegnamy. Niektórym sprawia problem obliczenie urlopu pracownikowi. Nie winie tych ludzi, bo mają słabą wiedze, a są wybierani na takie stanowiska, i w sumie nieświadomie to robią.

Ten system jest zepsuty od podstaw, nikt nie pilnuje tych awansów, nie sprawdza kompetencji, wrzuca na stanowiska kogo popadnie, i tym sposobem tworzy się chaos w firmie, są zwalniani ambitni pracownicy z byle powodu. Jest stress-atmosfera. Brak motywacji. Mnie zadziwia jeszcze jeden fakt, gdzie nigdy się z tym nie spotkałem, że w tej firmie jest więcej kierowników/dyrektorów niż pracowników, czy oni się wzajemnie awansują ? Może w końcu wejdzie jakiś szefo i zobaczy te wszystkie wpisy i przeczyta to i przemyśli sprawę, co robią z jego firmą?

Czuję się oszukany, ponieważ zatrudniłem się tam na podstawie tego co pisali o sobie, może to jest w firmie, ale totalnie zepsute przez ludzi którzy tam zarządzają i raczej nie pozwolą żeby ten system sprawnie działał.

Moja ocena firmy w stosunku do poprzednich prac na podobnym stanowisku, praca w korpo na słuchawkach, w mniejszych firmach za podobną kasę. Tutaj stawiam niestety mierną ocenę. Troszkę żałuję że się tu zatrudniłem. Ale obecnie szukam nowej pracy, a tą traktuje przejściowo.
6
Pracownik 2017-01-20 10:27:34
Atmosfera? Tworzą ją negocjatorzy, a niszczą liderzy i kierownicy. To co się dzieje to jest farsa. Co jakiś czas słychać słowa o tym, że firma nie jest nastawiona na dłuższą współpracę, że zarząd zastanawia się nad zamknięciem oddziału, o tym, że ktoś "dane personalne" zostanie niebawem zwolniony. To tworzy atmosferę mobbingu! GB popełniło błąd powierzając co niektórym stanowiska na które kompletnie się nie nadają, ponieważ nie potrafią współpracować z ludźmi. Jeżeli firmie zależy na utrzymaniu dotychczasowej kadry kierowniczej, powinni pomyśleć nad szkoleniem z komunikacji.
5
jeszczewGB 2017-01-20 13:14:32
Oferujemy atrakcyjną ścieżkę kariery? To jakiś żart drogie panie z HR.
Osoby awansujące w tej firmie kilka razy szybciej wylatują ze stanowiska.
Kadra zarządzająca nie ma żadnych umiejętności a już na pewno człowieczeństwa.
Panie z HR dwoją się i troją aby nowa pani dyrektor która nie zna organizacji w 5% ich nie zwolniła.
Ludzie w tej firmie to kłębek nerwów. Jeśli koś chce nabawić się nerwicy lub innych chorób to zapraszamy :)
5
Władca 2017-01-20 17:46:15
Całe zło tej firmy to kierownicy
Niestety nie mają pojęcia o motywacji zspolu o kierowaniu nim. Co to za firma w której pracownik boi się ze jak złoży cv na inne stanowisko a się nie dostanie to obecny kierownik go zwolni. To jest chore. Kierownik powinien sam zachęcać do rozwoju bo to świadczy o nim ze potrafi zarządzać. Wyrzuca się ludzi dobrych, a zostawia jakieś niemłoty. Szkoda bo firma miała potencjał
, ale kadra koordynatorów, liderów, kierowników niszczy wszystko.
4
Ada 2017-01-20 22:02:03
Dostałam mniejszą propozycje pensji w getback, niż zaproponowano mi w biedronce na kasie:) a w biedronce podczas rozmowy o pracę nie musiałem przechodzić takich skomplikowanych rozmów o pracę, jak to miało miejsce w getback na słuchawkę, żałosne. dziękuję zrezygnowałam. Tak mi się śmiać chciało, jak podczas rekrutacji robili z siebie wielkie halo, a kasa mniejsza niż na kasie w markecie :)
4
Brutus 2017-01-22 20:47:09
dlatego jest oddział w Lublinie... Tu znajdą chętnych bo z pracą na ścianie wschodniej bieda proszę Pani
1
Rekruterka 2017-01-23 11:17:31
Getback to firma trzymająca poziom i nie każdy może tu pracować. Po to jest rozmowa rekrutacyjna żeby oceniać umiejętności.
Ada 2017-01-23 19:51:08
Mam spore doświadczenie na słuchawce. Jako specjalistka sporo czasu w firmach windykacyjnych, do tego dużo kursów potwierdzonych certyfikatami.Rekrutację przeszłam jakiś czas u was pozytywne, ale nie zmienia faktu że w między czasie skladalam ofertę na inne stanowiska, i w porownaniu do innych firm macie słabą ofertę dla nowych pracowników, a reklamujecie się jako jedna z lepszych firm pod tym względem. Słyszeliście ile w Lidlu płacą na kasie? Kpina, nie wprowadzajcie ludzi w błąd. Bo szkoda czasu na takie rekrutacje.
2
Zostaw swoją opinię o GETBACK SA - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GETBACK SA