Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o getBACK

Pracowałeś w firmie getBACK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Szukacz - 2012-06-14 20:26:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak widać na razie chyba nikt nie ma nic do powiedzenia. Dajcie znać jak ktoś w niej pracuje, jakie warunki pracy na stanowisku negocjatora terenowego. Myślę że dużo jest zainteresowanych, w światku windykacyjnym głośno o tej spółce, ale nikt nie wie jak w niej jest!!!
zdjecie uzytkownika
pytajacy - 2012-06-19 20:23:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktos moglby powiedziec jakie sa warunki na stanowisku negocjatora telefonicznego?
zdjecie uzytkownika
ajskdf - 2013-01-31 20:05:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest ktoś pracuje w getbacku na stanowisku negocjatora terenowego niech poda ile dają do reki na umowie + ile prowizja??

W Eurobanku płacą tak:
Negocjator Terenowy 2000zł netto + prowizja
Kolejny awans podnoszą o 1% sciągalność i dają 200ł brutto więcej.

GetinBank
Negocjator Terenowy ma
2100zł netto +prowizja
Negocjator Terenowy VIP ma 3500zł netto + prowizja.

Czekam na info jaka jest podstawa w getBack.
zdjecie uzytkownika
ubek - 2013-02-26 21:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
walka o stolki, bo zarobki sa mega zacne, dlatego info jest tajne z klauzula poufnosci
zdjecie uzytkownika
windykator terenowy - 2013-04-07 09:55:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy da się zarobić 5.000,- netto (łacznie premia i zasadnicza)?
I jaka atmosfera, jacy szefowie.
Z tego co czytałem to wszyscy skompromitowani po pracy w eurobanku i getin banku?
zdjecie uzytkownika
anonimek - 2013-04-20 00:30:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
windykator terenowy - 2013-04-07 09:55:42

Czy da się zarobić 5.000,- netto (łacznie premia i zasadnicza)?

I jaka atmosfera, jacy szefowie.

Z tego co czytałem to wszyscy skompromitowani po pracy w eurobanku i getin banku?
tak
ok
nie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-13 17:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ubek a co masz dokładnie na mysli pisząc o zarobkach że są zacne? Bardzo proszę o pomoc bo poszukuje informacji na temat getBACK bo chyba wyślę tam swoje cv ale tak na 100% to jeszcze nie jestem pewien
zdjecie uzytkownika
ajaszukam - 2013-09-27 11:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile można zarobić na stanowisku negocjatora telefonicznego??? czy ktoś się orientuje jaka jest podstawa???
zdjecie uzytkownika
miska - 2013-09-27 15:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Orientujecie się bo to jest nowa spółka właścicieli getinbanku jaka jest ich skutecznośc i czy jak sie zleci wykonanie sprawy ,jakie są koszta?Czy zajmują się również niewielkimi firmami sektora gastronomicznego?
zdjecie uzytkownika
Prawda. - 2013-12-10 20:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (8)
Konstruktywne komentarze znikają, zostają tylko pochlebne. Generalnie, jeżeli ktoś jest nastawiony na pracy na stałe, to raczej nie polecam. Korporacja która jest nastawiona w 100% na własne zyski, pracownicy to łopaty do kopania dla nich złota. Jeżeli tyrasz ponad normę to zostajesz, ale wystarczy zachorować, delikatnie pogorszyć wyniki, cokolwiek, mieć słabsze dni- wtedy jesteś już na straconej linii. Bez przerwy ktoś zostaje zwolniony i bez przerwy są rekrutacje z nowymi pracownikami. Typowy wyścig szczurów. Zarobki są normalne, na początku umowa zlecenia, później umowa o prace, minimalna krajowa + premie, ale przeważnie największe premie zgarniają stali pracownicy, nowi są wymieniani jak zapałeczki. Jak ktoś lubi takie przepychanki, zmartwienia że dziś pracuje, jutro wylatuje to proszę bardzo.
zdjecie uzytkownika
lampa - 2014-02-24 19:16:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam praca na stanowisku negocjator tel generalnie jest dobra bez większego stresu- podstawa też nie jest najgorsza a właściwie płaca jest dość dobra w porównaniu do konkurencji. Jednak jeśli ktoś jest ambitny i chce cos więcej osiągnąć niestety w tej firmie nie ma na to szans!!!! Jest bardzo duża protekcja i o awansie lub podwyżce można tylko pomarzyć!- Ludzie pomimo dobrej pracy są zwalniani dla przykładu!! Brak pleców to brak rozwoju!! więć jak podejmujesz decyzję o zatrudnieniu się jako negocjator tel to miej pewność ze zostaniesz zaszufladkowany i tylko na tym stanowisku juz zostaniesz!!!!!
zdjecie uzytkownika
drzewko - 2014-02-24 19:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ajaszukam - 2013-09-27 11:05:57]:
DRAMAT- POPROSTU DRAMAT!! WYKORZYSTUJĄ CZŁOWIEKA I W OGÓLE SIĘ Z PRACOWNIKIEM NIE LICZĄ!! JEŚLI PRZEKOŻONY TO NIE TWÓJ KOLEGA TO BEDZIESZ NIKIM!! NIE POLECAM!!
zdjecie uzytkownika
przeszczęsliwy negocjator - 2014-02-28 13:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Co za brednie....
Fakt, jest kolesiostwo. Jak wszędzie?
Ale ono nie ma wpływu na TWOJĄ pracę. Masz biurko, komputer, telefon, zadanie do wykonania i 8 godzin przed sobą - i tylko to Cię obchodzi. Jeśli lubisz plotki, siedzenie w blendzie u przełożonego i lizanie pośladów, jeśli interesuje cię kolegowanie się z przełożonymi i wspólne jedzenie śniadanek w kuchni - Twoja sprawa. Ale jeśli przychodzisz tam do pracy - i zależy ci na pieniądzach a nie na kolesiostwie - resztę masz w d..pie. Plecy nie mają ŻADNEGO znaczenia!!! One za ciebie premii nie wyrobią. Premię wyrabiasz TY własnymi rękami, oczami i gadaniem - w blendzie. A nie w kuchni przy gyrosku. Zasady premiowania są jasne - jest próg, który jest premiowany. Nie ma progu nie ma premii. Zatem, gdzie tu plecy?? Nie windykujesz - nie zarabiasz - proste. Dzwonią dłużnicy - ty dzwonisz do nich - 8 godzin negocjujesz. A nie rozglądasz się po sali, kto komu siedzi na plecach i kto komu co liże.
Kolesiostwo jest wszędzie i piwkowanie po pracy. Oczywiście - są układy i układziki, szepty po kątach i zwalnianie ludzi. Ale jeśli przełożony widzi, że 8 godzin siedzisz w blendzie, starasz się, pracujesz i negocjujesz czyli WYKONUJESZ SWOJĄ PRACĘ - czyli to ZA CO CI UCZCIWIE PŁACĄ - nic ci nie grozi. Zamiast pisać głupoty i plotkować - weźcie się do roboty.
Pracy nie szanujecie i robić wam się nie chce, spóźniacie się, na L4 chodzicie, na u. żądanie bierzecie, godzinami w kuchni przesiadujecie i narzekacie - stąd frustracja. Siedzielibyście tylko, gadali, plotkowali i za darmochę wszystko chcieli. Zero wiedzy na jakikolwiek temat. Butność, przemądrzalcze tony i miny i zadarte nosy i chamstwo. Niektórzy z was pracują rok i do dzisiaj nie potrafią burknąć "cześć" na korytarzu, a już sprzątaczce powiedzieć"dzień dobry"??? chyba byście umarli buce co?

Są rekrutacje wewnętrzne - ludzie startują i wygrywają - bo mają wiedzę i inteligencję. Samo nałożenie białej bluzki lub umalowane oczy - nie oznacza waszej wygranej i pleców u przełożonego. Nie ma co stroić fochów potem, że nie wyszło. Zaczynamy od siebie a potem oceniamy innych - cytując wieszcza.

tak - nikt się nie liczy z wami - bo macie 8 godzin siedzieć na pupskach i dzwonić, a nie łazić po kuchniach i plotkować, i zarabiać po 5 tysięcy za ploty. To możecie robić tutaj - za darmochę ;)
chociaż ...5 tysięcy też byłoby wam mało...powinni jeszcze dawać podwyżkę za każde przyjście z łachą do pracy.. co nie?
Oczywiście -są rzeczy, które mi tez się nie podobają. Albo rzeczy dziwne i niezrozumiałe i mało akceptowalne decyzje, które są strzałem w kolano - co wykazuje czas. Ale zatrudniono mnie tam DO DZWONIENIA a nie do OCENIANIA decyzji przełożonego, jakkolwiek ona by nie brzmiała i jakich skutków by nie niosła.
Mam to w..
Mam słuchawki i monitor i wypłacalnego szefa - PENSJĘ NA CZAS!
premia w moich rękach.

BYE
zdjecie uzytkownika
xxxxlexxxxxx - 2014-03-23 12:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [przeszczęsliwy negocjator - 2014-02-28 13:04:26]:
Zgadzam sie w 100% bo w mojej korpo wychodze z takiego samego zalozenia. W pracy sie pracuje, a nie plotkuje:)
zdjecie uzytkownika
JA - 2014-04-11 09:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM WSZYTSKICH CZY MOŻECIE COŚ WIĘCEJ NAPISAĆ O TEJ FIRMIE .ILE SIĘ ZARABIA ,JAKA ATMOSFEA,JAK WYGLĄDA PROCES REKRUTACJI.APLIUJĘ NA NEGOCJATORA.POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-04-11 15:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca, wszędzie są plusy i minusy.
Należy zadać sobie pytanie (i odpowiedzieć na nie) dlaczego osoby z innych firm windykacyjnych w ostatnim czasie dołączyły do kadry tej firmy?
Mówię o osobach na różnym szczeblu.
Plusem jest lokalizacja, dogodna szczególnie dla osób dojeżdżających do Wrocławia, opieka medyczna, karnet sportowy (co powinno być standardem, ale Pewna Konkurencyjna Firma oferuje opiekę medyczną po roku pracy!). Plusem jest też to, ze firma się rozwija, więc i struktury będą się rozwijać, co daje szanse na awanse poziome czy pionowe.
zdjecie uzytkownika
Bandi - 2014-04-19 08:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca... Wiesz nikt nie kazał im brać tych pieniędzy. Ale, że mamy taki system pożyczkowy to trzeba dbać o swoje wierzytelności.
zdjecie uzytkownika
Steno - 2014-06-03 08:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie musisz dbać, bo bardzo często inni zadbają o nie za Ciebie i wtedy już jest kaplica - pozamiatane.
zdjecie uzytkownika
Krzysztof_Bielanski - 2014-06-11 15:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Cała filozofia polega na okłamywaniu ludzi i straszeniem sądami i komornikami, bardzo często niewinnych ludzi, przedawnionymi śliskimi długami z telekomów, na tym polega "zarobek"...
zdjecie uzytkownika
Steno - 2014-06-12 09:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro oni potrafią straszyć to dlaczego pracownicy tego nie robią? Przecież też można zlecić "sprawdzenie" firmy.
zdjecie uzytkownika
Krzysztof_Bielanski - 2014-06-29 09:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Firma dobrze stoi i ma dobre "plecy". Właśnie to my, pracownicy straszymy klientów, bo z tego jest kasa, ale to brudne pieniądze bo bardzo często wprowadzamy ludzi w błąd. Jeśli chcesz spać spokojnie to marna to praca...Pracuje tu tylko dlatego bo nic innego nie umiem...
zdjecie uzytkownika
Szakalaka - 2014-08-29 17:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
on i właśnie pan krzysztof radny wsi pimpkowo już po wpisie na goworku nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
Anna P. - 2014-08-29 17:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
już nie długo wracam z urlopu.... Pilnujcie swoich spraw bo trochę kasy poszło na wakacjach:-).
Specjalistka
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-18
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
Negocjator telefoniczny   Do zadań osoby zatrudnionej na tym stanowisku należeć będzie: Telefoniczne nawiązywanie kontaktu z klientami Wyjaśnianie przyczyn opóźnień w zakresie płatności Motywowanie klientów do spłaty Realizowanie planów w zakresie kwot odzyskanych   Od kandydatów oczekujemy: Wykształcenia min. średnie Mile widziane doświadczenie w pracy na stanowisku związanym z windykacją telefoniczną lub
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
aplikant - 2014-09-01 21:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiego wynagrodzenia można się spodziewać na stanowisku Specjalisty ds. Systemów Raportowania? Jakie perspektywy rozwoju (awanse, podwyżki)? Jaka atmosfera pracy?
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2014-09-02 16:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jaki to dział CZD??? jakie są w nim godziny pracy??
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie getBACK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x