Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o getBACK

Pracowałeś w firmie getBACK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Krzysztof_Bielanski - 2014-06-11 15:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Cała filozofia polega na okłamywaniu ludzi i straszeniem sądami i komornikami, bardzo często niewinnych ludzi, przedawnionymi śliskimi długami z telekomów, na tym polega "zarobek"...
zdjecie uzytkownika
Steno - 2014-06-12 09:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro oni potrafią straszyć to dlaczego pracownicy tego nie robią? Przecież też można zlecić "sprawdzenie" firmy.
zdjecie uzytkownika
Krzysztof_Bielanski - 2014-06-29 09:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Firma dobrze stoi i ma dobre "plecy". Właśnie to my, pracownicy straszymy klientów, bo z tego jest kasa, ale to brudne pieniądze bo bardzo często wprowadzamy ludzi w błąd. Jeśli chcesz spać spokojnie to marna to praca...Pracuje tu tylko dlatego bo nic innego nie umiem...
zdjecie uzytkownika
Szakalaka - 2014-08-29 17:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
on i właśnie pan krzysztof radny wsi pimpkowo już po wpisie na goworku nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
Anna P. - 2014-08-29 17:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
już nie długo wracam z urlopu.... Pilnujcie swoich spraw bo trochę kasy poszło na wakacjach:-).
Specjalistka
zdjecie uzytkownika
aplikant - 2014-09-01 21:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiego wynagrodzenia można się spodziewać na stanowisku Specjalisty ds. Systemów Raportowania? Jakie perspektywy rozwoju (awanse, podwyżki)? Jaka atmosfera pracy?
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2014-09-02 16:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jaki to dział CZD??? jakie są w nim godziny pracy??
zdjecie uzytkownika
dodo - 2014-09-19 22:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szukajcie "frajerów"
zdjecie uzytkownika
mati - 2014-10-09 20:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, ze wiecej jest pytan niz odpowiedzi na konkretne pytania. Ciekawe czy zespol getback nie zaglada na to foum czy niektorzy nie zdaja sobie sprawy z tego, ze takie forum istnieje? Prosilbym o konkretnee informacje na temat zarobkow, bo z tego co widze obecnie poszukuja negocjatora telefonicznego a mysle o aplikowaniu na to stanowisko.
zdjecie uzytkownika
ipla - 2014-10-14 22:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A chcesz sie zatrudnic przez ranstat czy bezposrednio w firmie? Podobno jak sie idzie tam do pracy przez agencje to dodaja fajne bonusy np wolne soboty i niedziele i nie trzeba zostawac na pogadankach mięsniaka
zdjecie uzytkownika
getbackpz - 2014-10-15 18:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [drzewko - 2014-02-24 19:28:21]:
potwierdzam
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-30 01:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponawiam prośbę matiego czy ktoś może powiedzieć jak wygląda finansowo stanowisko Negocjatora telefonicznego we Wrocławiu ? Ponieważ również jestem zainteresowany podjęciem pracy w tym kierunku ? a adekwatnie firmy jaka panuje atmosfera między pracownikami? między pracownikami a szefem ? Dzięki za info :)
zdjecie uzytkownika
agulka - 2014-11-07 11:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej
czy ktoś wie jak wygląda szkolenie na stanowisko negocjator teleganckiego ? I jakie badania wstępne są wymagane ?
zdjecie uzytkownika
Negocjator - 2014-11-12 13:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo, zamiast gdybać, pytać i się zastanawiać proponuję aplikować. Sądząc po statystykach getBack SA płaci dobrze. Pozostałe kwestie zależą od Państwa, możecie po prostu to sprawdzić. Wyślesz CV? Nie jest to jednoznaczne z koniecznością podjęcia pracy. Przejdziesz rozmowę, potem się skontaktują i przedstawią ostateczne warunki. Na goWorku raczej nikt się nie pochwali jak to wszystko wygląda.
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-11-12 21:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
getBack to jedno wielkie kolesiostwo-nie palisz na parkingu to możesz się pożegnać ze wszystkim. Połowa tam nie ma żadnego wykształcenia , wiedzy .
nie polecam.!
zdjecie uzytkownika
dzialopinii - 2014-11-13 18:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agulka - 2014-11-07 11:44:29]:
Więc tak, na stanowisko "negocjator teleganckiego" wymagane sa badania w SANEPIDzie. Czyli standardowo: czekoladka do kubka 3 dni z rzędu i badają. Wiadomo krew, czy nie masz chorób wener. (żeby nie roznieść po firmie), takie tam.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-11-14 09:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przeszczęsliwy negocjator - 2014-02-28 13:04:26]:
trafnie to pan opisal panie prezesie :) na przyszlosc prosze pisac z inne go ip
zdjecie uzytkownika
agulka - 2014-11-16 14:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w jakich godzinach się pracuje ? To prawda że dzwonic się zaczyna od 6 ?
zdjecie uzytkownika
inna - 2014-11-17 16:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agulka - 2014-11-16 14:29:25]:
tak i pracuje sie do 22,dzwoni sie od 6 do 22 do rodziny i soltysow tez tez
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-11-17 23:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto normalny odbierze telefon o 6 rano ? ja bym chyba rozstrzelał taką osobą, która dobija się o tak nieludzkiej godzinie ( jak dla mnie, chodzę do pracy na 10 ), a tak po za tym tyle godzin to jest jedna zmiana ? bo 16 h to bardziej pasowało by mi na 2 zmiany chyba że coś źle pojmuje. Poprawcie mnie jeśli wiecie lepiej
zdjecie uzytkownika
agulka - 2014-11-21 07:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za odpowiedzi i mam ostatnie pytanie .... jakie są realne zarobki ? Da się więcej niż 3000 wyciągnąć ?
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-11-25 17:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś pracuje, lub pracował na stanowisku młodszy specjalista ds obsługi klienta? jak wygląda praca na tym stanowisku, jakie są zarobki? z góry dziękuję za pomoc
zdjecie uzytkownika
olaf - 2014-11-25 21:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
getback powstancow slaskich 2-4 wroclaw dziady oszusci wyzyskiwacze zlodzieje nie dawaj nie plac
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja to gorzej niż spowiedź, chcą o Tobie wiedzieć wszystko, jeśli dobrze bajerujesz i masz dobrą gadkę - a o to chodzi potem w wydzwanianiu do ludzi, prace masz... Jak umiesz kłamać w żywe oczy to się nadajesz bo przez telefon będziesz robić to samo.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Miczurin - 2014-11-28 22:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeszcze raz Pan (usunięte przez administratora)zadzwoni do mnie o 6 rano to go zlicytuje za 3 srebrniki.
zdjecie uzytkownika
nowicjusz - 2014-12-11 18:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxxxlexxxxxx - 2014-03-23 12:38:20]:
Koszmar, wszędzie o samo - zawsze znajdą się marudy i plotkarze. Ludzie szukający spisku tam, gdzie go nie ma. Siedzą, marudzą, plotkują, pokazują sobie szepcząc wzajemnie "nieistniejące coś", gadają, planują, obgadują i marudzą. Marudzą. Marudzą. Konkursy źle, premie źle, wolne źle, urlop na żądanie źle....masakra. AAA i wszyscy mają plecy. I się podlizują. I mają plecy. I się podlizują. Marudy nie - bo oni tracą przez spisek tych od pleców i podlizywania. Tych co wynik robią. A dlaczego robią to wiemy. Bo mają plecy, się podlizują i mają spisek. Pewnie dlatego nie spóźniają się do pracy - bo spiskują nocując w firmie. Mają w końcu szerokie plecy, to jest na czym spać. Tacy nigdy się nie spóźniają. Pewnie przestawione zegarki mają, żeby pogrążyć plotkarzy, którzy ciągle się spóźniają. Mówię wam - spisek, że hoho.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie getBACK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy getBACK?
Zadaj pytanie
x