Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o getBACK

Pracowałeś w firmie getBACK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jose - 2015-01-30 06:12:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Trzeba wiedziec przed kim sie plaszczyc(usunięte przez administratora) Wtedy byt w tej firemce masz zapewniony
zdjecie uzytkownika
ot - 2015-01-30 20:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jose - 2015-01-30 06:12:16]:
Czyli te same metody co w każdej firmie.Jak jesteś bystry i niepokorny to masz przechlapane
zdjecie uzytkownika
123 - 2015-02-03 22:19:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jest wiele firm windykacyjnych w których znajdziecie świetną pracę, miłą atmosferę, duże premie. Koleżanka własnie zatrudniła się u konkurencji w CREDITEXPRESS INKASSO na Racławickiej i jest mega zadowolona. Ludzie normalni a co najważniejsze nikt nie jest niczyim znajomym :-)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-05 22:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Masakra, tak informujecie swoich pracowników o dodatkowej pracy????żenada!!!
zdjecie uzytkownika
68 - 2015-02-05 22:28:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-05 22:23:22]:
sprawdzacie ile pracowników odwiedza tę stronę... ojojojojojojojjjjj
zdjecie uzytkownika
andrzej - 2015-02-13 13:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja firmę znam od strony dłużnika... Negocjowałem z nimi ugode dla siebie. Na szczęście wszystko się dobrze skończyło i spłacamy powoli dług....
zdjecie uzytkownika
Nihil nowi - 2015-02-13 21:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [jose - 2015-01-30 06:12:16]:
WSZĘDZIE TEN SAM BAJZEL,KUMOTERSTWO ,KOLESIOSTWO I DAWANIE DU..Jak nie dajesz to target odpowiedni aby nie zarobić dostajesz
zdjecie uzytkownika
kd - 2015-02-20 17:31:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam miałem plan spłaty uzgodniony i po 9 miesiocach tak wylodowała sprawa u komornika czyli to co oni klijetom proponujom to jest fałsz nie polecam tej firmy i uwarzajcie co uzgadniacze bo oni to majom w nosie
zdjecie uzytkownika
pytanie - 2015-02-22 19:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy wiecie coś na temat zatrudnienia w ostatnim czasie jakiejś pani z innej firmy windykacyjnej?
zdjecie uzytkownika
jk - 2015-02-28 11:11:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nowicjusz - 2014-12-11 18:46:01]:
co za bełkot... komentarz wart pracownika dzwoniącego 06.00 - 22.00 do niewinnych zaskoczonych Polaków. takie przekręty tylko w PL, Rumunii, Ukrainie i Białorusi - dlaczego WŁASNIE W TYCH KRAJACH - i tylko tych p. Czernecki L. pootwierał swoje firmy?! dlaczego nie otworzył oddziałów krajach cywilizowanych (Anglia, Niemcy, itd.)- bo tam po skargach ludzi musiałby spakować interes na drugi dzień! tam ludzie znają swoje prawa i potrafią z nich korzystać - rada dla nękanych przez GetBack - tych niewinnych (sąsiadów, rodziny, osób przypadkowych) a nawet dla dłużników z przeterminowanym zadłużeniem: NIKT bez Waszej zgody NIE MA PRAWA DZWONIĆ ANI NAWET WYSYŁAC SMSÓW ANI PISM!!!): nagrywajcie rozmowę, zachowajcie smsy i po drugim powtarzającym się telefonie natychmiast zgłaszajcie w najbliższym komisariacie Policji do protokołu za nękanie i stalking - jest na to paragraf i prokuratura z mocy prawa MUSI zareagować!
zdjecie uzytkownika
jk - 2015-03-01 12:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Steno - 2014-06-12 09:19:35]:
trafiłeś w sedno Kolego - i chwała Ci za ujęcie sprawy w pigułce: te tzw. firmy windykacyjne kupują długi PRZETERMINOWANE za 5 - 10 % wartości nominalnej, aby później nachalnym wymuszeniem i zastraszeniem (przeterminowanego) dłużnika zmusić do wypłaty zadłużenia wraz z odsetkami i karami wszelakimi - A PRAWO MÓWI WYRAŹNIE: jak dług przeterminowany - to wal się wierzycielu: skoro nie byłeś zainteresowany skierować sprawy do sądu i dalej do komornika w wyznaczonym TERMINIE - to widocznie zaniedbałeś tą sprawę celowo - a teraz chcesz wyłudzić kwotę podstawową z karami i odsetkami - piszę WYŁUDZIĆ: bo prawo wyraźnie wskazuje co jest wierzytelność przedawniona i co sobie możesz z tym długiem zrobić! firmo GetBACK i inne tzw. firmy windykacyjne.
zdjecie uzytkownika
abra - 2015-03-01 12:11:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Szakalaka - 2014-08-29 17:29:59]:
cyt: "Właśnie to my, pracownicy straszymy klientów, bo z tego jest kasa, ale to brudne pieniądze bo bardzo często wprowadzamy ludzi w błąd" - masz całkowitą rację - to jest istota pracy w GetBACK. niestety.
zdjecie uzytkownika
myszka - 2015-03-01 18:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jose - 2015-01-30 06:12:16]:
rekruterka to Natalka, i mówi z rosyjskim zaśpiewem. cieszy się, że los dał jej to stanowisko pracy, ślepo wykonuje wszystkie, nawet ewidentnie beznadziejne pomysły szefostwa (typu niespodziewane testy NA OCENĘ ze znajomości: "kto jest kim w firmie GetBACK: znajomość pracowników po nazwiskach od rady nadzorczej do recepcjonistek i imion ich zwierzaków domowych" - by później na delikwentach wykonywać "plan naprawczy")
zdjecie uzytkownika
aber - 2015-03-01 22:11:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [myszka - 2015-03-01 18:07:57]:
Ponoć wszyscy mieli takie testy. To sie nazywa test KOMPETENCJI. Czesc osob nie zaliczyla bo pomylila prezesa z czlonkiem zarzadu albo zle odpowoedziala na inne bzdurne pytanie niezwiazane z zajmowanym stanowiskiem
zdjecie uzytkownika
wiktoria - 2015-03-02 18:26:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ja jestem od dwóch lat w branży związanej w hr, nie wiecie czy firma getBACK nie potrzebuje dobrych rekruterów? bo ja bym była zainteresowana, umiem fajne selekcje i skuteczne przeprowadzić. przekonuje mnie to że robię te4ksty komptencji, fajnie że firma w ten sposób dba o swój poziom,wielki szacun.
zdjecie uzytkownika
aa - 2015-03-03 07:29:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [wiktoria - 2015-03-02 18:26:01]:
to nadajesz się wiktoria do tej firmy, zgłoś się - GetBACK potrzebuje właśnie takich talentów ;) nieważne problemy proceduralne czy systemowe na stanowiskach pracy na słuchawkach (co ewidentnie wpływa na wyniki firmy i realizację planów odzysku) - ważne aby wszyscy znali słowa hymnu i wiedzieli który święty jest patronem firmy. do dzieła wiktoria - z takim nastawieniem czeka Cię tam niewątpliwie wielka kariera :)
zdjecie uzytkownika
nana - 2015-03-04 16:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta firma wypłaca pieniądze pracownikom?
zdjecie uzytkownika
Mama - 2015-03-07 22:10:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracowniczek - 2015-01-10 21:30:04]:
U oszustow nie warto pracowac. Jesli oszukuja innych, oszukaja i ciebie
zdjecie uzytkownika
Terenowy - 2015-03-09 21:47:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy możecie napisać jak się pracuje u was w terenie?
zdjecie uzytkownika
wiaderna - 2015-03-12 11:27:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [abra - 2015-03-01 12:11:08]:
chyba masz na myśli dług przedawniony nie przeterminowany?
zdjecie uzytkownika
piotrek - 2015-03-16 21:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja już się troche pogubiłem w tych komentarzach na temat getBACK. W jaki sposób Was ta firma skrzywdziła i skoro tak narzekacie, to dlaczego jeszcze tutaj pracujecie, co Was trzyma wewnątrz? Może te wpisy bez argumentów tworzy konkurencja, a tak naprawdę warto zainteresować sie tutaj pracą? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
g - 2015-03-17 12:11:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [piotrek - 2015-03-16 21:49:27]:
Robienie pracownikow w wała jesli chodzi o premie. Zrobią wszystko zebys jej nie dostał bo "tak mówi system".
Jak chcesz coś skorygowac (odzyski itp) to dyrek robił się nerwowy.
gdy chcesz cos od lidera to bez kija nie podchodź "wyslij zapytanie na maila bo plotkuję z inną liderką")
Kasty, negocjatorzy są niżej od liderów.
Klimat jak w call center i tyle w temacie. Wszędzie tak samo
A pamiętacie jak pracownicy kancelarii zostali przerzuceni na cc i dzwonili po dłużnikach?
A trzyma nas umowa o pracę i sama praca o którą teraz ciężko, więc zastanów się zanim zadasz to pytanie. Większosc ludzi pracując w tego typu kołchozach siedzi tam bo musi. Czy to fabryka, czy call center czy praca na kasie.
Praca bardzo odtwórcza
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-03-29 10:34:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I co z tymi pracownikami kancelarii?? Coś zrobili?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja to gorzej niż spowiedź, chcą o Tobie wiedzieć wszystko, jeśli dobrze bajerujesz i masz dobrą gadkę - a o to chodzi potem w wydzwanianiu do ludzi, prace masz... Jak umiesz kłamać w żywe oczy to się nadajesz bo przez telefon będziesz robić to samo.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
juby - 2015-03-30 10:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ten gruby lider dalej tam pracuje ? pozdrowienia dla lenia
zdjecie uzytkownika
były pracownik intrum justitia - 2015-03-30 20:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aa - 2015-03-03 07:29:52]:
O to zupełnie jak w intrum! ;) Wszędzie ten sam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie getBACK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy getBACK?
Zadaj pytanie