Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o getBACK

Pracowałeś w firmie getBACK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mati - 2014-10-09 20:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, ze wiecej jest pytan niz odpowiedzi na konkretne pytania. Ciekawe czy zespol getback nie zaglada na to foum czy niektorzy nie zdaja sobie sprawy z tego, ze takie forum istnieje? Prosilbym o konkretnee informacje na temat zarobkow, bo z tego co widze obecnie poszukuja negocjatora telefonicznego a mysle o aplikowaniu na to stanowisko.
zdjecie uzytkownika
ipla - 2014-10-14 22:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A chcesz sie zatrudnic przez ranstat czy bezposrednio w firmie? Podobno jak sie idzie tam do pracy przez agencje to dodaja fajne bonusy np wolne soboty i niedziele i nie trzeba zostawac na pogadankach mięsniaka
zdjecie uzytkownika
getbackpz - 2014-10-15 18:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [drzewko - 2014-02-24 19:28:21]:
potwierdzam
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-30 01:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponawiam prośbę matiego czy ktoś może powiedzieć jak wygląda finansowo stanowisko Negocjatora telefonicznego we Wrocławiu ? Ponieważ również jestem zainteresowany podjęciem pracy w tym kierunku ? a adekwatnie firmy jaka panuje atmosfera między pracownikami? między pracownikami a szefem ? Dzięki za info :)
zdjecie uzytkownika
agulka - 2014-11-07 11:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej
czy ktoś wie jak wygląda szkolenie na stanowisko negocjator teleganckiego ? I jakie badania wstępne są wymagane ?
zdjecie uzytkownika
Negocjator - 2014-11-12 13:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowni Państwo, zamiast gdybać, pytać i się zastanawiać proponuję aplikować. Sądząc po statystykach getBack SA płaci dobrze. Pozostałe kwestie zależą od Państwa, możecie po prostu to sprawdzić. Wyślesz CV? Nie jest to jednoznaczne z koniecznością podjęcia pracy. Przejdziesz rozmowę, potem się skontaktują i przedstawią ostateczne warunki. Na goWorku raczej nikt się nie pochwali jak to wszystko wygląda.
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-11-12 21:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
getBack to jedno wielkie kolesiostwo-nie palisz na parkingu to możesz się pożegnać ze wszystkim. Połowa tam nie ma żadnego wykształcenia , wiedzy .
nie polecam.!
zdjecie uzytkownika
dzialopinii - 2014-11-13 18:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [agulka - 2014-11-07 11:44:29]:
Więc tak, na stanowisko "negocjator teleganckiego" wymagane sa badania w SANEPIDzie. Czyli standardowo: czekoladka do kubka 3 dni z rzędu i badają. Wiadomo krew, czy nie masz chorób wener. (żeby nie roznieść po firmie), takie tam.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-11-14 09:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przeszczęsliwy negocjator - 2014-02-28 13:04:26]:
trafnie to pan opisal panie prezesie :) na przyszlosc prosze pisac z inne go ip
zdjecie uzytkownika
agulka - 2014-11-16 14:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w jakich godzinach się pracuje ? To prawda że dzwonic się zaczyna od 6 ?
zdjecie uzytkownika
inna - 2014-11-17 16:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agulka - 2014-11-16 14:29:25]:
tak i pracuje sie do 22,dzwoni sie od 6 do 22 do rodziny i soltysow tez tez
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-11-17 23:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto normalny odbierze telefon o 6 rano ? ja bym chyba rozstrzelał taką osobą, która dobija się o tak nieludzkiej godzinie ( jak dla mnie, chodzę do pracy na 10 ), a tak po za tym tyle godzin to jest jedna zmiana ? bo 16 h to bardziej pasowało by mi na 2 zmiany chyba że coś źle pojmuje. Poprawcie mnie jeśli wiecie lepiej
zdjecie uzytkownika
agulka - 2014-11-21 07:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za odpowiedzi i mam ostatnie pytanie .... jakie są realne zarobki ? Da się więcej niż 3000 wyciągnąć ?
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2014-11-25 17:51:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy ktoś pracuje, lub pracował na stanowisku młodszy specjalista ds obsługi klienta? jak wygląda praca na tym stanowisku, jakie są zarobki? z góry dziękuję za pomoc
zdjecie uzytkownika
olaf - 2014-11-25 21:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
getback powstancow slaskich 2-4 wroclaw dziady oszusci wyzyskiwacze zlodzieje nie dawaj nie plac
zdjecie uzytkownika
Miczurin - 2014-11-28 22:05:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Jeszcze raz Pan (usunięte przez administratora)zadzwoni do mnie o 6 rano to go zlicytuje za 3 srebrniki.
zdjecie uzytkownika
nowicjusz - 2014-12-11 18:46:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [xxxxlexxxxxx - 2014-03-23 12:38:20]:
Koszmar, wszędzie o samo - zawsze znajdą się marudy i plotkarze. Ludzie szukający spisku tam, gdzie go nie ma. Siedzą, marudzą, plotkują, pokazują sobie szepcząc wzajemnie "nieistniejące coś", gadają, planują, obgadują i marudzą. Marudzą. Marudzą. Konkursy źle, premie źle, wolne źle, urlop na żądanie źle....masakra. AAA i wszyscy mają plecy. I się podlizują. I mają plecy. I się podlizują. Marudy nie - bo oni tracą przez spisek tych od pleców i podlizywania. Tych co wynik robią. A dlaczego robią to wiemy. Bo mają plecy, się podlizują i mają spisek. Pewnie dlatego nie spóźniają się do pracy - bo spiskują nocując w firmie. Mają w końcu szerokie plecy, to jest na czym spać. Tacy nigdy się nie spóźniają. Pewnie przestawione zegarki mają, żeby pogrążyć plotkarzy, którzy ciągle się spóźniają. Mówię wam - spisek, że hoho.
zdjecie uzytkownika
Kroks - 2014-12-22 21:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam czy ktoś mi wyjaśni czemu osoby z GetBack do mnie wydzwaniają pomimo tego że dług nie należy do mnie (nie znam dłużnika)? Mało tego poinformowałam Panią na infolinii, że mają usunąć mój numer z swojej bazy danych, a mimo to telefony nadal się zdarzają i dodam iż jestem osobą prywatną która nie wyraziła zgody na przetrzymywanie swoich danych osobowych w ich bazie. Co robić, żeby przestali dzwonić? Skoro na moje żądanie nie reagują. Chyba zgłoszę to do GIODO bo nigdy nie usuną mnie z tej bazy.
zdjecie uzytkownika
Orzeł - 2014-12-23 21:39:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te (usunięte przez administratora)dzwonią bo chcą żeby ktoś je wyruchal w getback jest dużo dźiwek one tam wibratorami się bawią potrzebują żywego a nie sztucznego wroclaw
zdjecie uzytkownika
Orzeł - 2014-12-23 21:41:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Te dziwki dzwonią bo chcą żeby ktoś je wyruchal w getback jest dużo dźiwek one tam wibratorami się bawią potrzebują żywego a nie sztucznego wroclaw
zdjecie uzytkownika
negocjator - 2015-01-09 13:45:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
W getBACK jest beznadziejnie, wyzysk, wyzysk i jeszcze raz wyzysk. Dyrektor Pionu Operacyjnego to koleś bez żadnego doświadczenia, kiepski z niego mentor i zatrudnia samych swoich kumpli. Plecy, plecy, plecy.Premie ustawiane, bardziej dla rozgłosu. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
pracowniczek - 2015-01-10 21:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam tej firmy, to oszusci!! Nie idźcie tam do pracy.
zdjecie uzytkownika
negocjator - 2015-01-12 08:50:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Straszna bank,żaden porzadny nie dzwoni do ludzi o godz.6 rano.
Otóż nekanie telefonami o tej porze i w ciagu dnia,oraz wieczorami to świadczy
o kulturze i "wspaniałej pracy".
Żaden Bank nie wydzwania o tej porze...nie mam słów,zreszta wystarczy przeczytać o nich opinie na forum to można się wszystkiego dowiedzieć.
Trzeba zrobić z nimi porzadek,jest taka instytucja,która się tym wkrótce zajmie.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH NĘKANYCH!!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja to gorzej niż spowiedź, chcą o Tobie wiedzieć wszystko, jeśli dobrze bajerujesz i masz dobrą gadkę - a o to chodzi potem w wydzwanianiu do ludzi, prace masz... Jak umiesz kłamać w żywe oczy to się nadajesz bo przez telefon będziesz robić to samo.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
aswe - 2015-01-20 14:11:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Tragedia, ludzie nie polecam tej firemki.
zdjecie uzytkownika
hokuspokuskurdeno - 2015-01-21 15:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam, rozmowa rekrutacyjna na poziomie podstawówki. Pseudo Rektrutorka nie potrafi się przedstawić, nie umie powiedzieć ani "Dzień dobry", "dziękuje", "do widzenia". Byłam na rozmowie w zeszłym roku, była właśnie wspomniana rekrutorka i dwie osoby, nie zostały mi one przedstawione, ale z tego co słyszałam to laska miała jakieś ruskie imię.. Kalina?!, nie pamiętam, gdy zapytałam się Pani kim są te osoby, to wiecie co odpowiedziała? "Aaaa.. koledzy". Naprawdę, świetna odpowiedź, żenująca rekrutacja. Od razu wiedziałam, że nie chcę tam pracować. Poza tym, patrzą na Ciebie jak na śmiecia, z góry, radzę coś z tym zrobić, no i plotkować radzę gdzieś w zamknięciu a nie przy obcych osobach (wiadomość dla Pan na recepcji), jakoś nie interesuje mnie to, że Adam zdradza Monike, szef jest tey, a ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co tu siedzi to nie wiadomo po co..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie getBACK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy getBACK?
Zadaj pytanie
x