GetBack S.A.

Wrocław

Opinie o GetBack S.A.

Madi 2017-07-10 13:24
Get Back to porażka... Właśnie zgłosiłam sprawe na policji. Nie dość że wydzwaniają od 6 rano do wieczora, to również do osób nie uprawnionych udostępniając dane osobowe co jest przestępstwem. Do tego prośby o wysłanie pisma listem poleconym żeby wiedzieć o co chodzi są ignorowane. PORAŻKA
4
el candidato 2017-07-12 10:57
A co to ma wspólnego z pracą w getback? Wszedlem tu sprawdzić opinie o pracodawcy, a nie żale dłużników... To, że jesteś poirytowana i masz ochotę wykrzyczeć się na wszystkich portalach świata - ok, rozumiem. Jednak przez takich ludzi jak Ty gowork schodzi na psy i po prostu źle się to czyta. Fakt, że zgłosiłaś sprawę na policję nic mi nie mówi o tym jak tam się pracuje.
W zasadzie to przechwyciłem jedną wartościową informację z Twoich żali. Skoro pracują od 6 do wieczora, to znaczy, że w pełni wykorzystują swój potencjał, a firma działa prężnie. Przykro mi, że dzwonią do Ciebie nad ranem i dobijają się do osób trzecich, ale o ile się nie mylę na tym właśnie polega windykacja...
Rozważam pracę w biurach GB w Warszawie, podobno fajne możliwości i perspektywy awansu. Ktoś kto tam pracuje/pracował może powiedzieć coś sensownego?
GetBack S.A. 2017-07-13 11:04 [pracodawca]
Cieszymy się, że słyszałeś tyle dobrego o naszej firmie. Chciałbyś dowiedzieć się więcej o tym, co oferujemy naszym kandydatom? Może masz jeszcze jakieś pytania dotyczące pracy u nas? Skontaktuj się z nami w dowolnym momencie. Nasz dedykowany dla kandydatów adres mailowy to rekrutacja@getbacksa.pl
Xy 2017-07-13 13:09
Firma na swojej stronie internetowej informuje, że każdy kandydat otrzyma informację po rozmowie kwalifikacyjnej. Na rozmowie również byłam informowania, że bez względu na wynik otrzymam odpowiedz w ciągu 2 tygodni. Jednak minął miesiąc, a odpowiedzi nie otrzymałam. Jest to brak szacunku dla kandydatów, którzy poświęcają swój czas i energię. Wystarczyłby sam mail z podziękowaniem za udział w rekrutacji.
4
dracs 2017-07-14 07:20
Jest bezprawna cesja, jest niewłaściwe naliczenie odsetek . Jest podawanie się za wierzyciela. Jest (udowodnione). wyłudzanie wysokich i zbędnych wpłat od dłużników. I wiele innych
antywindykator 2017-07-14 13:32
hahaha pracują od 6 do wieczora, to znaczy, że w pełni wykorzystują swój potencjał, a firma działa prężnie :D stary you made my day! :) ile ci kierownik obiecał za tego posta?
a może byś wspomniał o wszystkim, co się tam wyprawia? i z pracownikami, i z ludźmi do których trzeba wydzwaniać łamiąc prawo przy okazji?
1
NN 2017-07-14 23:09
Czytając forum widzę, że częste komentarze są dodawane przez antywindykator. Zastanawia mnie czy tak bardzo jesteś niedoceniony w swojej firmie czy to kwestia byłego pracownika, którego zwolnili. Najbardziej wyrzucasz swoje żale. Ja pracuję od roku i nie widzę takiego niezadowolenia. Jeśli ktoś nie lubi swojej pracy to ją po prostu zmienia, a nie tylko narzeka na forum.
PS Życzę Ci , abyś znalazł w końcu pracę taką jak naprawdę lubisz i żebyś nie musiał wypisywać żali na forum o swoim pracodawcy.
1
NN 2017-07-14 23:10
Czytając forum widzę, że częste komentarze są dodawane przez antywindykator. Zastanawia mnie czy tak bardzo jesteś niedoceniony w swojej firmie czy to kwestia byłego pracownika, którego zwolnili. Najbardziej wyrzucasz swoje żale. Ja pracuję od roku i nie widzę takiego niezadowolenia. Jeśli ktoś nie lubi swojej pracy to ją po prostu zmienia, a nie tylko narzeka na forum.
PS Życzę Ci , abyś znalazł w końcu pracę taką jak naprawdę lubisz i żebyś nie musiał wypisywać żali na forum o swoim pracodawcy.
1
Nick 2017-07-14 23:16
Najbardziej rozśmieszają mnie wpisy osób, które są zadłużone i zamiast spłacić bądź dogadać się odnośnie swojego długu to piszą, że bezprawnie są ścigane. A Ty jak brałaś kredyt albo pożyczkę czy inne zobowiązanie i jak przestałaś płacić to jest w porządku? Zamiast wypisywać jak bardzo biedna jesteś to spłać dług, a na pewno nikt nie będzie dzwonił. Pozdrawiam
4
antywindykator 2017-07-15 15:30
żeby cokolwiek płacić, to najpierw roszczenie musi być zasadne - a z tym w getback już na wstępie są poważne problemy, zarówno co do kwoty jaki zasady. poza tym dochodzi kwestia zawyżania roszczeń, doliczania kosztów których żaden sąd nigdy nie zasądził i tym podobne oszustwa.
w kwestii samej pracy - zapytajcie może realnego pracownika, nie zaś klakiera-trolla podesłanego przez kierownictwo
Masieńka 2017-07-16 10:34
GetBack ma dość mało atrakcyjny charakter działalności. Ich praca przysparza im wielu wrogów z wiadomych powodów. Taką pracę trzeba lubić i tyle, nie ma ideałów.
1
Domino Presley 2017-07-16 23:15
To nie jest praca, którą się lubi, to jest praca, którą się wykonuje, ponieważ nie można znaleźć innej.
7
DT-ek Kruk :) 2017-07-24 22:53
A co powiecie na temat Stanowiska Specjalista ds. Windykacji Terenowej. Jest tu jakiś DT-ek ? Jak kształtuje się mniej więcej podstawa, są premie? Jeżeli tak to za jakie targety/cele. I czemu teraz trzeba mieć własne auto ? :)
antywindykator 2017-07-25 13:31
własne auto musisz mieć po to, aby nie dostawać zwrotu kasy za paliwo :)
Regulary 2017-07-25 17:39
Jaka jest przyczyna, że GetBack ma w dalszym ciągu bardzo długą listę prac? Trudno nawet o jakieś informacje na wątku bo wiadomo są wakacje i dużo mniej osób pisze. Firmy windykacyjne to trudny kawałek chleba ale ktoś to musi robić. A jaka jest atmosfera w firmie?
marcel 2017-07-26 12:32
Liderka wyganiająca pracowników z pokoju bo chce pogadać z inną pracownicą to nie jest normalne... Tym samym rodzi to dyskomfort i uczucie niepewności u innych pracowników. Moze ktos powie o co chodzi aby pracownicy mogli pracować zamiast snuc domysły... Podejrzewam awans warszawski...
marcel 2017-07-26 12:33
Osoba zarządzająca wygania pracowników z pokoju bo chce pogadać z inną pracownicą to nie jest normalne... Tym samym rodzi to dyskomfort i uczucie niepewności u innych pracowników. Moze ktos powie o co chodzi aby pracownicy mogli pracować zamiast snuc domysły... Podejrzewam awans warszawski...
Wacek 2017-07-30 23:28
Pracownicy terenowi mają karty paliwowe, więc nikt się nie musi prosić o zwrot pieniędzy za paliwo...
Majka 2017-07-31 11:00
Jeśli uważacie, że zachowanie pewnych osób nie powinny mieć miejsca to może trzeba zgłosić to zwierzchnikom? Firma działa w zakresie trudnych spraw, rodzi to wiele stresujących sytuacji i dodatkowe, niewłaściwe zachowania pracowników nie pomagają w pracy.
Ola 2017-07-31 12:39
A jak atmosfera panuje w GB w Warszawie?
1
xxy 2017-08-01 15:36
A co firma oferuje pracownikom? Jakie benefity?
ghtyjur 2017-08-03 19:37
o jakich ty zwierzchnikach piszesz? o kolegach i koleżankach "naszych" przełożonych? hahahaha
Loki 2017-08-05 11:01
Jak obecnie wygląda praca w terenie? Jest bardzo dużo ogłoszeń o pracę.
k9 2017-08-06 12:00
Pracuję w terenie. To co dzieje się w tej chwili to masakra i niewolnictwo. Kontakty do Dłużników z poprzedniego miesiąca, możesz pisać 15 razy, że gość od 10 lat nie mieszka pod tym adresem a itak dostajesz obsługę. Oczywiście do celu takie kontakty wchodzą. Mam naliczany cel od 206/lipiec/ a z tego 40% jest nieosiągalnych. Do tego kupione są długi-śmiecie. Vivus, Ferratum, wszystkie komórki i długi z 2000 roku.
Cele niemożliwe do normalnej realizacji. Jest masa kombinatorów, którzy tylko czytają notatki a cc kręci, żeby zdjąć kontakt i wpłatę. Prowizorka. Ostatnio wprowadzone regulaminy to gorzej niż niewolnictwo i wyraźnie pokazują , że rządzą osoby bez pojęcia o pracy w terenie.
Dlatego jest dużo ogłoszeń bo ludzie odchodzą
3
Abcd 2017-08-08 08:47
Czy jest jakiś system dofinansowania do zewnętrznych szkoleń, lub do studiów kierunkowych?Jeśli jest taki system, to proszę odpowiedzieć czy on funkcjonuje, głównie zależy mi na rozwoju i nie chce żeby się okazało że istnieje tylko na kartce papieru a później w takiej firmie słyszeć że nie mają budżetu na inwestowanie w pracownika.
1
hehe 2017-08-08 12:32
już w niedziele nie pracujecie?
pracownik back office 2017-08-09 13:57
Generalnie wszystko zależy od Twojego podejścia do pracy, potencjału i zaangażowania. Naturalnie ostateczne zdanie w tej kwestii będzie miał przełożony, ale z tego co widzę fajne i ambitne osoby zawsze mają dobrze.
Ja byłem już na kilku szkoleniach zewnętrznych, koleżanka otrzymała dofinansowanie do studiów podyplomowych. W zasadzie jak o coś proszę, bardzo rzadko otrzymuję negatywną odpowiedź (w zasadzie to nie pamiętam takiej sytuacji...). Naturalnie wszystko z umiarem i wyczuciem :)

Praca jest rozwojowa, są fajni ludzie i wynagrodzenie też ok. Nie jest to przeżarte korpo, chociaż tempo w jakim rośnie wskazuje na to, że kiedyś będzie. Według mnie teraz jest fajny czas, żeby dobrze wejść w struktury i zbudować sobie silną pozycję w organizacji.

Z czystym sumieniem i z pełną świadomością jaki wizerunek ma ta branża, polecam pracę w GB :)
Piotr 2017-08-10 01:18
Fakt, co do samej branży windykacyjnej są może nie najlepsi, ale decyzje zarządu spółki od blisko 2 lat biją na głowę samego KRUK'a. Z tym, że to forum dla nowych pracowników. Podkreślam NOWYCH. Pisząc achy i ochy mógłbyś też wspomnieć o minusach tej spółki. Rotacja pracowników porównywalna z restauracją Mc'Donalds, nękanie pracowników przez "dyrektorów" średniego szczebla, o samym back officce call center nie wspomnę bo to co wyprawiają liderzy wywołuje jedynie uśmiech zażenowania. Reasumując, pracodawca dobry na czas trwania pierwszej umowy (w moim przypadku na dwie, niemniej wstydzić się będę tego już do końca życia).
Dla osób z kwalifikacjami - unikać jak ognia.
2
Gospoda 2017-08-10 06:59
Polecasz? Nawet komornicy śmieją się z firmy Cofnij się.. Dzwonią do komornika aby umorzył postępowania które są umorzone 5 mcy temu.. Pewnie nie potrafią na czas aktualizować danych.. Żenada.. O traktowaniu pracowników nie wspomnę... No ale co się przejmować skoro plota głosi że...
4
potencjalny pracownik 2017-08-10 15:49
Pracodawca niepoważny. Umawia się na rozmowę rekrutacyjną i 15 minut po planowanym rozpoczęciu oznajmia, że nastąpiła pomyłka i powinnam być w innej lokalizacji. Brak jakiejkolwiek organizacji kosztował mnie stratą czasu. Poza tym biuro nie zachęca do pracy w tamtym miejscu. W porównaniu do innych organizacji, w GetBack jest jak w biurach z lat 90. Szare wykładziny, wąskie korytarze słabe sprzęty, brzydka łazienka.

3
Jan 2017-08-10 18:17
Noooo .....?
King 2017-08-11 10:06
Z tymi szkoleniami różnie bywa, w firmie często odchodzą ambitni pracownicy, bo trafiają na kierowników którym się nie chcę, albo mają zawistne podejście i raczej olewają takiego pracownika, ograniczając go do minimum. Wcześniej masz już odpowiedzi ze wszystkich co złe to od braku kompetencji liderów/kierowników. Niestety osoby na tych stanowiskach bardziej są żeby karać, wyrzucać pracowników a nie im pomagać. Opinie się powtarzają, więc wnioski można sobie samemu wysunąć. Budżet jest spory, firma sponsoruje to jakies zewnętrzne inicjatywy, wydarzenia, tu reklamy w tv. Tylko nie w pracowników. Ja nie wiem jakim cudem ktoś wcześniej napisał że dostał te szkolenia i co musiał robić, w firmie znam wiele osób które są ambitne i stoją w miejscu, wręcz proszą się o awans lub jakieś szkolenia i w końcu zaczynają szukać innej pracy, bo firma a raczej przełożeni nie robią niczego żeby takiego pracownika zatrzymać, rozwijać. Czym prędzej czym później dobry pracownik odchodzi.
3
Nowa 2017-08-11 11:08
Czy jesteście przekonani, że nic dobrego nie da się napisać?
Adam Nawałka 2017-08-11 19:31
Oddział w Warszawie to "ludzka stonoga" znajomych. Zespoły są zarządzane przez niekompetentnych jegomościów zatrudnianych po kątach. Dla osoby spoza kręgu znajomych dyrektora, czy kierownika praca co najwyżej na przeczekanie. Awanse i premie są dla kolegów
5
XXXKate69XXX 2017-08-11 19:44
Da się, jak masz męża kierownika :)
6
II 2017-08-11 20:30
Jak w windykacji nie zarabia się minimum 1000 euro to bida i tyle
tina 2017-08-12 10:25
Macie już premie? ;
loszkaprioszka 2017-08-12 17:06
Nie i podobno nie będzie bo targetu nie ma w lipcu i w sierpniu też nie będzie
4
Jerry 2017-08-14 13:51
Miałem raz rozmowę przez telefon w sprawie pracy.. zadzwonił jakiś baran i pytał o windykację samochodówek... hehe żenujący kolo dodatkowo prawiący banalne bzdury (pewnie jakis kiero lub lider) tak wiec podziękowałem i nigdy więcej... poza tym z tego co mozna wyczytać to atmosfera jest beznadziejna.. wiec zamiast Get back powiem GET LOST!!
3
Jerzy 2017-08-14 14:24
Czy firma faktycznie potrzebuje tylu pracowników? Jaka jest tego przyczyna, interesuje mnie praca tutaj i chciałbym coś więcej się dowiedzieć. Jaka jest atmosfera? Jakie wymagania stawia firma na początek przed kandydatem? Jakieś dodatki? Z góry dzięki za pomoc.
Piotr 2017-08-15 19:33
Potrzebować będzie cały czas. Nie przez rozwój tylko olbrzymią rotację pracowników. Przez rok mojej pracy tam, wymienili większość pracowników, pozostali jak ja, sami odeszli. Atmosfera co najmniej parszywa. Wymagania, tylko przez pierwszy miesiąc będziesz miał lekko. Później robisz za typową korpo łopatę. Wycisnąć ile się da i do wymiany. O dodatkach to zapomnij. Patrz tylko na podstawę, którą zaoferują Ci w umowie.
3
Regina 2017-08-17 22:25
Nie wiem co mysleć o firmie, trochę zastanawiające?
Bat 2017-08-18 07:40
Firma ok, benefity spoko, ale ludzie... Małoletnie dziewczynki nic nie wiedzące o życiu, które poczuły się paniami kierowniczkami. Dramat.
4
Tomasz 2017-08-21 08:17
Czy jest jakiś temat w firmie, że możecie napisać coś pozytywnego?
Śląsk teren 2017-08-21 10:36
Teren:
Praca zmianowa jak w kopalni: 7-15 lub 13-21.
Nowy Pan dyrektor który tylko kontroluje czy tablecie jest w systemie. Podstawą 3500 brutto.
Premii nie da się wyrobić bo sprawy zmieniają w trakcie obsługi. Brak zaufania do pracownika, nawet takiego co robi plany. Przerwa między zmianami ma mieć min. 13h. Jak masz raz w tygodniu na 13 to musisz mieć do końca tygodnia zmianę na 13. Zakaz odbierania tel. i korzystania z systememupo 8h pracy bo nie będą płacić za nadgodziny. POLECAM!!!
JUŻ BYŁY PRACOWNIK.
(trzeba się szanować, pracy jest pełno)
yyyyy 2017-08-21 21:37
Zastanawia mnie czy Zarząd nie widzi, że wieczne zmiany są demotywujące i mało komfortowe dla pracowników. Jak może być dobrze jak nie ma stabilności, wiecznie się przerzuca pracownika jak rzecz z kąta w kąt. Osoby w Zarządzie powinny przede wszystkim dbać o dobro pracownika, bo zmotywowany pracownik jest bardziej efektywny. Z dnia na dzień jakieś decyzje bez konsultacji z pracownikiem. Może w końcu zostaną wyciągnięte jakieś wnioski..
2
esemes 2017-08-22 10:43
Czy może ktoś wypowiedzieć się na temat stanowiska specjalisty ds. współpracy z komornikami? Jak wygląda praca, jakie zarobki? Z góry dziękuję za odpowiedź
Pracow 2017-08-22 10:58
Najpierw muszą wykopać jednego po drugim w zarządzie (dyrektorów) którzy wciągają mało kompetentnych ludzi na stanowiska, w sensie swoją żone, mame, ziomków, jeszcze trochę a tam babcia dyrektora zostanie dyrektorem na innym stanowisku. Zobaczcie że jest ogromnie dużo opinii negatywych które się powtarzają, a pozytywne opinie są ściemnione - pisane pewnie przez tych nieudolnych dyrektorków. Oni nie potrafią ogarnąć firmy i ratują się na go-worku, pisząc sobie pozytywne komentarze - Tonący brzytwy się chwyta. Niezły absurd. Powinni rozbić te kółeczka adoracyjne, wyrzucić na zbity pysk, i na ich miejsce zatrudnić doświadczonych przełożonych, którzy w końcu zaczną doceniać pracowników, szkolić, wynagradzać i motywować. Możemy jeszcze zrobić jakąś petycje, skarge i gdzieś wyżej opisać problem?
Laska 2017-08-22 11:41
Tak, nawet nowi pracowniczy tyle zarabiaja. Moje kolezanki duzo wiecej. Widac, ze nic nie wiesz o zarobkach ww tej firmie.
Zostaw swoją opinię o GetBack S.A. - Wrocław
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GetBack S.A.