Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o getBACK

Pracowałeś w firmie getBACK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
JA - 2014-04-11 09:28:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAM WSZYTSKICH CZY MOŻECIE COŚ WIĘCEJ NAPISAĆ O TEJ FIRMIE .ILE SIĘ ZARABIA ,JAKA ATMOSFEA,JAK WYGLĄDA PROCES REKRUTACJI.APLIUJĘ NA NEGOCJATORA.POZDRAWIAM
zdjecie uzytkownika
ddd - 2014-04-11 15:47:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca, wszędzie są plusy i minusy.
Należy zadać sobie pytanie (i odpowiedzieć na nie) dlaczego osoby z innych firm windykacyjnych w ostatnim czasie dołączyły do kadry tej firmy?
Mówię o osobach na różnym szczeblu.
Plusem jest lokalizacja, dogodna szczególnie dla osób dojeżdżających do Wrocławia, opieka medyczna, karnet sportowy (co powinno być standardem, ale Pewna Konkurencyjna Firma oferuje opiekę medyczną po roku pracy!). Plusem jest też to, ze firma się rozwija, więc i struktury będą się rozwijać, co daje szanse na awanse poziome czy pionowe.
zdjecie uzytkownika
Bandi - 2014-04-19 08:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca... Wiesz nikt nie kazał im brać tych pieniędzy. Ale, że mamy taki system pożyczkowy to trzeba dbać o swoje wierzytelności.
zdjecie uzytkownika
Steno - 2014-06-03 08:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie musisz dbać, bo bardzo często inni zadbają o nie za Ciebie i wtedy już jest kaplica - pozamiatane.
zdjecie uzytkownika
Krzysztof_Bielanski - 2014-06-11 15:14:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Cała filozofia polega na okłamywaniu ludzi i straszeniem sądami i komornikami, bardzo często niewinnych ludzi, przedawnionymi śliskimi długami z telekomów, na tym polega "zarobek"...
zdjecie uzytkownika
Steno - 2014-06-12 09:19:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skoro oni potrafią straszyć to dlaczego pracownicy tego nie robią? Przecież też można zlecić "sprawdzenie" firmy.
zdjecie uzytkownika
Krzysztof_Bielanski - 2014-06-29 09:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Firma dobrze stoi i ma dobre "plecy". Właśnie to my, pracownicy straszymy klientów, bo z tego jest kasa, ale to brudne pieniądze bo bardzo często wprowadzamy ludzi w błąd. Jeśli chcesz spać spokojnie to marna to praca...Pracuje tu tylko dlatego bo nic innego nie umiem...
zdjecie uzytkownika
Szakalaka - 2014-08-29 17:29:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
on i właśnie pan krzysztof radny wsi pimpkowo już po wpisie na goworku nie pracuje.
zdjecie uzytkownika
Anna P. - 2014-08-29 17:34:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
już nie długo wracam z urlopu.... Pilnujcie swoich spraw bo trochę kasy poszło na wakacjach:-).
Specjalistka
zdjecie uzytkownika
aplikant - 2014-09-01 21:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakiego wynagrodzenia można się spodziewać na stanowisku Specjalisty ds. Systemów Raportowania? Jakie perspektywy rozwoju (awanse, podwyżki)? Jaka atmosfera pracy?
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2014-09-02 16:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jaki to dział CZD??? jakie są w nim godziny pracy??
zdjecie uzytkownika
dodo - 2014-09-19 22:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
szukajcie "frajerów"
zdjecie uzytkownika
mati - 2014-10-09 20:14:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, ze wiecej jest pytan niz odpowiedzi na konkretne pytania. Ciekawe czy zespol getback nie zaglada na to foum czy niektorzy nie zdaja sobie sprawy z tego, ze takie forum istnieje? Prosilbym o konkretnee informacje na temat zarobkow, bo z tego co widze obecnie poszukuja negocjatora telefonicznego a mysle o aplikowaniu na to stanowisko.
zdjecie uzytkownika
ipla - 2014-10-14 22:27:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A chcesz sie zatrudnic przez ranstat czy bezposrednio w firmie? Podobno jak sie idzie tam do pracy przez agencje to dodaja fajne bonusy np wolne soboty i niedziele i nie trzeba zostawac na pogadankach mięsniaka
zdjecie uzytkownika
getbackpz - 2014-10-15 18:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [drzewko - 2014-02-24 19:28:21]:
potwierdzam
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-10-30 01:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ponawiam prośbę matiego czy ktoś może powiedzieć jak wygląda finansowo stanowisko Negocjatora telefonicznego we Wrocławiu ? Ponieważ również jestem zainteresowany podjęciem pracy w tym kierunku ? a adekwatnie firmy jaka panuje atmosfera między pracownikami? między pracownikami a szefem ? Dzięki za info :)
zdjecie uzytkownika
agulka - 2014-11-07 11:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej
czy ktoś wie jak wygląda szkolenie na stanowisko negocjator teleganckiego ? I jakie badania wstępne są wymagane ?
zdjecie uzytkownika
Negocjator - 2014-11-12 13:00:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo, zamiast gdybać, pytać i się zastanawiać proponuję aplikować. Sądząc po statystykach getBack SA płaci dobrze. Pozostałe kwestie zależą od Państwa, możecie po prostu to sprawdzić. Wyślesz CV? Nie jest to jednoznaczne z koniecznością podjęcia pracy. Przejdziesz rozmowę, potem się skontaktują i przedstawią ostateczne warunki. Na goWorku raczej nikt się nie pochwali jak to wszystko wygląda.
zdjecie uzytkownika
jaaa - 2014-11-12 21:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
getBack to jedno wielkie kolesiostwo-nie palisz na parkingu to możesz się pożegnać ze wszystkim. Połowa tam nie ma żadnego wykształcenia , wiedzy .
nie polecam.!
zdjecie uzytkownika
dzialopinii - 2014-11-13 18:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agulka - 2014-11-07 11:44:29]:
Więc tak, na stanowisko "negocjator teleganckiego" wymagane sa badania w SANEPIDzie. Czyli standardowo: czekoladka do kubka 3 dni z rzędu i badają. Wiadomo krew, czy nie masz chorób wener. (żeby nie roznieść po firmie), takie tam.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2014-11-14 09:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przeszczęsliwy negocjator - 2014-02-28 13:04:26]:
trafnie to pan opisal panie prezesie :) na przyszlosc prosze pisac z inne go ip
zdjecie uzytkownika
agulka - 2014-11-16 14:29:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A w jakich godzinach się pracuje ? To prawda że dzwonic się zaczyna od 6 ?
zdjecie uzytkownika
inna - 2014-11-17 16:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agulka - 2014-11-16 14:29:25]:
tak i pracuje sie do 22,dzwoni sie od 6 do 22 do rodziny i soltysow tez tez
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2014-11-17 23:52:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto normalny odbierze telefon o 6 rano ? ja bym chyba rozstrzelał taką osobą, która dobija się o tak nieludzkiej godzinie ( jak dla mnie, chodzę do pracy na 10 ), a tak po za tym tyle godzin to jest jedna zmiana ? bo 16 h to bardziej pasowało by mi na 2 zmiany chyba że coś źle pojmuje. Poprawcie mnie jeśli wiecie lepiej
zdjecie uzytkownika
agulka - 2014-11-21 07:51:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za odpowiedzi i mam ostatnie pytanie .... jakie są realne zarobki ? Da się więcej niż 3000 wyciągnąć ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie getBACK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x