Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o getBACK

Pracowałeś w firmie getBACK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mar - 2015-12-13 14:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to rzeczywiście średnio, jeśli stawka taka niska. Jednak studentowi przyda się każda praca, w której będzie mógł trochę grosza zarobić. Szukają teraz nowych ludzi do siebie. Warto poczytać oferty :)
zdjecie uzytkownika
eljot123 - 2015-12-15 16:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
najgorszy pracodawca zjakim mialem do czynienia, zatrudnia a potem szybko zwalnia pod byle pretekstem, wbiurze w warszawie rotacja do kwadratu jak nigdzie indziej, jeszcze z czyms takim si enie spotkalem. adresu dluznikow nieaktualne od 7-8 lat a karza podpisywac z nimi ugody, masakra jakas, nie polecam nikomu.
zdjecie uzytkownika
eljot123 - 2015-12-15 16:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
slbe wynagrodzeni w stosunku do innych ofert na rynku
zdjecie uzytkownika
Solidny pracownik - 2015-12-16 14:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Brak stabilności, dzisiaj pracujesz jutro dostajesz wypowiedzenie (często bez powodu) częste zwolnienia żeby zastraszyć innych pracowników (dla przykładu) Codzienne zastraszania zwolnieniami, zaszczucie i wywoływanie presji, lęku to normalne. Mobing to standard w tej firmie, modlić się żeby w końcu ktoś odważny w tej firmie postawił się i żeby poleciały głowy, kij ma dwa końce. Także czym prędzej inspekcja zainteresuje się firmą. Proste, szukasz pracy na dłużej i szanujesz siebie, nie idź tam. Szukasz pracy tymczasowej tym bardziej nie idź tam, chyba że lubisz dostawać w pysk... pracując tam, zapomnijcie ze jakakolwiek przerwa się należy. Nikomu nie polecam takiego koszmaru.
zdjecie uzytkownika
zzxx - 2015-12-16 22:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja mam pytanie z perspektywy dluznika; otoz czy ta firma ma jakiekolwiek mozliwosci windykacji na wyspach brytyjskich?
zdjecie uzytkownika
antywindykator - 2015-12-17 14:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzxx - 2015-12-16 22:25:09]:
na wyspach brytyjskich? jeśli znają twój adres, mogą wysyłać ci listy. jeśli znają numer telefonu - mogą dzwonić. tyle. czyli to samo co w kraju. w polsce jeszcze czasami bardzo rzadko może ktoś przyjechać, ale nawet nie musisz wpuszczać tylko na dzień dobry powiedzieć do widzenia.

musisz jednak pilnować sprawy i wygrać powództwo z nimi (jeśli wniosą pozew), bowiem porażka - ew. olanie sprawy i uprawomocnienie się nakazu - oznacza że do akcji wkroczy komornik. rzecz jasna polski komornik zainteresuje się tylko majątkiem w polsce. jeśli getBack wie że jesteś w UK, musi przeprowadzić procedurę wszczęcia egzekucji u brytyjskiego komornika. to nieco czasochłonne, papierochłonne i lekko kosztowne. no i brytyjski komornik nie ma takiego wachlarza możliwości jak polski.
zdjecie uzytkownika
8900 - 2015-12-19 17:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Średni management GB ma z pewnością wiele zalet, jednak nie ma wśród nich lotności umysłu...
zdjecie uzytkownika
;] - 2015-12-22 11:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzz - 2015-11-11 12:09:51]:
Ja tak niskiej kwoty NEtto nie widziałem już dawno jesli chodzi o zarobki - nawet podstawa jest znacznie wyzsza;[ ale widac do takiej sie przyzywczailes;]
zdjecie uzytkownika
Red - 2015-12-28 22:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówicie o słabym wynagrodzeniu, ale nie podajecie dokładnie o jakie wam chodzi. Więc ciężko wywnioskować czy rzeczywiście jest niskie czy wy byście chcieli jakieś kwoty z kosmosu. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Jola - 2016-01-08 10:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy oni pracują na dialerze w windykacji?
zdjecie uzytkownika
romei - 2016-01-08 15:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! sam widziałem że jako Specjalista ds. analiz w dziale marketinguopłaca się pracowac, bo ma się nie dosc, ze premie od wyznaczonego budzetu to jeszcze benefity.
zdjecie uzytkownika
in - 2016-01-19 21:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
=jola, a co to ma za znaczenie ? Do windykacji i tak teraz nikogo nie potrzebują, ostatnio do marketingu ludzi poszukują więc jak ktoś chce to może tam się zakręcić.
zdjecie uzytkownika
Alucha85 - 2016-01-28 19:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma windykacyjna jaka istnieje co dziennie ludzi się nęka telefonami o jakieś ugody mimo że się spłaca u komornika. Trują tyłki luszią. Mało tego po rodzinach dłużnika wydzwaniają i sąsiadach to nie zgodne z prawem . są bardzo natrętni
zdjecie uzytkownika
antywindykator - 2016-01-29 06:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
generalnie rzecz biorąc o odradzam ugody z getBack, a w razie rzeczywistej chęci tejże ugody - polecam dokładnie wszystko policzyć.
misja getBack to tak nakręcić człowieka, by zapłacił 150% długu myśląc iż dobroduszny getBack umorzył mu połowę... doliczają jakieś koszty z księżyca wzięte, których żaden sąd nigdy nie zasądził, ale wg getBack one się należą... ehhh szkoda słów na tych - można by wręcz rzec - oszustów
zdjecie uzytkownika
Były - 2016-01-31 19:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem kiedyś w GB, Najgorsze było to, że negocjowało się z klientem ugodę. Po akceptacjach i wydrukowaniu takiej, jechało się z nią do klienta. Ten ją podpisywał i w tym samym czasie ktoś kierował klienta do egzekucji komorniczej. Wychodziło się na oszusta. Później trzeba było się modlić aby ugoda taka się złamała przez brak wpłaty, bo przecież prawnie obowiązywała, bo był na niej podpis dyrektora
zdjecie uzytkownika
kejt - 2016-01-31 21:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były - 2016-01-31 19:34:52]:
ale to mówisz o pracy na pewno w getBack ? bo nie wydaje mi się. tutaj szukają ludzi raczej na stanowiska typu specjalista ds. raportowania i analiz ...
zdjecie uzytkownika
kozik - 2016-02-06 17:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kejt, zgadza się GB to niejako skrót od GetBack. Ja za to jestem zainteresowany tu pracą jako stacjonarny doradca klienta. Oferta bardzo korzystna, bowiem to zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, czy bogaty pakiet świadczeń dodatkowych (prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe, karnet sportowy).
zdjecie uzytkownika
szejk z Dubaju - 2016-02-07 17:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę od pewnego czasu mnóstwo postów w stylu dwóch powyższych, kompletnie o niczym, robiących "sztuczny tłum", pisanych prawdopodobnie przez jakieś agencje PRowskie.
Styl wypowiedzi i budowa zdań w stylu "wirtualnych doradców" z serwisów ZUS, czy PKP :-) Poważnie, niby naturalna wypowiedź, ale czuje się sztuczność i jakby autorzy nie do końca rozumieli kontekst całego wątku.
Po co to? Chcecie zaciemnić obraz, łudzicie się, że wiadomości o patologiach w firmie nie wyjdą na zewnątrz? Bitch, please...
zdjecie uzytkownika
rudziks - 2016-02-08 19:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@szejk z Dubaju bardzo mnie rozbawiła twoja opinia :) Nie rozumiem co jest nie tak w powyższych wypowiedziach, wyglądają dość normalnie. Akurat ja sam znam kogoś kto pracuje w GB i nie narzeka na nic, więc może nie jest tak tragicznie, co? I głównie przez mojego kumpla chcę się zatrudnić u nich jako doradca klienta zamożnego. On działa na tym samym stanowisku i wygrał już raz weekend w SPA jako najlepszy sprzedawca. I nawet jak oglądałem ofertę na to stanowisko widziałem, że jest taka nagroda dla najlepszych ludzi. Może ty się po prostu obijasz w tej robocie...
zdjecie uzytkownika
Oskar - 2016-02-09 09:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie spotkałem większej infantylności i braku kultury
a także ironizowania z Klienta niż u Nich.
dzwonią raz i drugi mając różne kwoty.
Gdy zwracasz uwagę różnicy tysiąca złotych, stają się ironiczni i niemili.
Kłamią o wygranych już sprawach sądowych i próbują robić z człowieka idiotę.
nielogicznie bez składu.
Klient wyraża chęć spłaty zobowiązania w kwocie, którą zalega i która była taką na stan dwa tygodnie temu. a Co robią ich pracownicy?
twierdzą, żę nie będą o tym gadać, szyderczo mówią to pójdziemy do Sądu.
poziom opcji spłaty długu utrudniany samoistnie przez nich.
nagle kwota rośnie. potem maleje.
nie chcesz zaplacić wyższej, ale chcesz zaplacić niższą.
a windykacja co robi?
uwaga mówi takiej nie chcę...
a może Klient nie chce płacić kwoty o tysiąc złoty większej.
a może Klient mając rejestator rozmów sam widzi, że raz kwota jest większa, potem mniejsza, a potem dzwoni ktoś inny i znowu jest większa.
i nie ukrywam.
z kulturą tak niską nie spotkałem się jeszcze na żadnej infolinii jak u nich.
co gorsze.
potwierdziłem 3 takie podejścia do 3 różnych osób.
brawo Wy
sami twierdzą, że jednak nie było procesu.
składają i wycofują pisma procesowe...
ciekawe jak? :)
może tak powinni zostać ukarani mil
zdjecie uzytkownika
antywindykator - 2016-02-09 15:01:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [rudziks - 2016-02-08 19:19:19]:
@rudziks, coś ci się we łbie chyba popieprzyło z lekka i wypadałoby cie co nieco podregulować :)

chcesz się zatrudnić w getBack jako doradca klienta zamożnego buahahaha a weź mi powiedz co robi klient zamożny w getBack i kto to taki w ogóle jest :D
kumpel najlepszym sprzedawcą hehehe a co on sprzedaje?
zdjecie uzytkownika
Franio1 - 2016-02-10 19:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
strasznie negatywnie się nastawiacie do chętnych osób.. To, że ktoś jest niezadowolony, nie musi oznaczać, że firma jest zła. A klienci zamożni to widocznie ci z grubszym portfelem, inwestujący więcej w firmę.
zdjecie uzytkownika
antywindykator - 2016-02-11 02:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Franio1 - 2016-02-10 19:56:35]:
kolego, weź się ogarnij - kto inwestuje w firmę windykacyjną? dłużnik z grubym portfelem?
zdjecie uzytkownika
amorek - 2016-02-15 20:50:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cóż @Oskar może to wynika stąd że przyjmowali niekompetentne osoby które się nie sprawdziły. teraz szukają sporo osób na doradców klientów zarówno stacjonarnych jak i zamożnych ale trzeba mieć doświadczenie w handlu.
zdjecie uzytkownika
nękany - 2016-02-23 16:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [aswe - 2015-01-20 14:11:41]:
jak dzwonią to należy ich poinformowac że rozmowa będzie nagrywana panicznie się tego boją
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2016-02-29 21:02:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca w GetBack zapowiadała się obiecująco, na rozmowie obiecali kokosy a wyszło jak zwykle: po 6 miesiącach miała być umowa o pracę a była ciągle umowa zlecenie ze stawką 8.50 na rękę, brak możliwości rozwoju, awansów, podwyżek, premii. Jeśli chodzi o lidera zespołu korespondencji w którym miałam "przyjemność" pracować to jest jakieś nieporozumienie (kawka, papieros, plotki) brak wiedzy, nieumiejętne rozdysponowywanie pracy, przenoszenie problemów z domu do pracy, ogólnie dużo by tu wymieniać. Szczerze nie polecam współpracy z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
kali - 2016-03-02 20:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może zależy od tego ja sie starasz, pracodawca pomimo tego, ze moze cos wspomnien na poczatku zawarcia umowy, to zatrdunia cie na kres probny wiec jezeli okażesz sie słaby to czegos nie dostaniesz wiec warto sie poprawic i sie starac
zdjecie uzytkownika
Zawiedziony - 2016-03-03 17:34:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie wiem jak bardziej można się starać przy otwieraniu kopert w dziale korespondencji. Okres próbny był na 3 miesiące, wiec jesli moja praca bylaby kiepska to umowa nie zostala by przedluzona. Po pierwsze, jeśli umowa została przedłużona to coś musi oznaczac (pracodawca/liderka mówiła, że jest bardzo zadowolona z mojej pracy), po drugie, następna umowa była na 6 miesięcy nadal na stawkę 8,50 ( w połowie trwania tej umowy 2 razy miałam OBIECANĄ podwyżkę, której oczywiście nie dostalam). Nastepnie zostało mi OBIECANE, że następna umowa (trzecia) będzie juz umową o pracę ale no niestety, jak przystało na zwyczaj tej firmy/liderki to byly tylko puste słowa. W ostateczność trzecią umowę zaproponowali mi na zlecenie na 6 miesięcy (jeszcze usłyszałam głupie tłumaczenia, dlaczego jest to nadal umowa zlecenie, które nie były poparte żadnymi argumentami). Może jeśli chodziła bym do liderki i robiła sprawozdania z każdego dnia, co kto robi, ile robi i co mowi, to wtedy moja kariera by się rozwinęła? Zbyt toksycznie tam było, żeby zostać i wcale nie jest to jedyna praca gdzie można mieć elastyczny grafik. Trzeba się zastanowić gdzie leży problem, bo wg mnie poziom zarządzania w tym dziale jest poniżej zera. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
stukot - 2016-03-04 21:51:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poziom zarządzania w jednym z działów firmy, to nie jest cała firma @Zawiedziony. Według mnie zarobki są różne, na pewno koordynator windykacji zarabia inną kasę niż aplikant.
zdjecie uzytkownika
zawiedziony - 2016-03-06 22:08:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [stukot - 2016-03-04 21:51:31]:
Masz racje, ja opisałam tylko jak to wygląda w dziale obsługi korespondencji, podejrzewam, że w innych działach może to całkiem sprawnie funkcjonować. Nie chce wieszać psów na całej firmie,ponieważ nie miałam zbyt styczności z innymi działami ale jeśli chodzi o ten, w którym pracowałam to kiepsko.
zdjecie uzytkownika
Moj - 2016-03-14 11:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Taki młodszy specjalista muszę Wam powiedzieć ma tutaj całkiem nieźle, praca uczy pokory i pokazuje że decyzje zespołu mają wagę, dodatkowo fajny pakiet bonusowy jak siłownia
zdjecie uzytkownika
Wrocław - 2016-03-16 19:22:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ta firma to jeden wielki żart. Kolesiostwo, papierosy , plotki, parking.Na nic twoja wiedza, studia, czy chęci... nie palisz? nie masz przyszłości. Nie jesteś konfidentem nie masz na co liczyć. Tak w skrócie wygląda życie w tej firmie. Fakt dają umowę o pracę ale jak dostaniesz jedną stawkę tak z tą stawką przez cały okres pracy zostaniesz, premia? jest ale od uznania twojego lidera/ kierownika... target to jakiś żart bo nawet jak go wyrabiasz to premia jest kwestią uznania. Nawet kierownictwo nie łaskawe poinformować dlaczego ta premia jest taka a nie inna. Gdyby liderzy mieli choć trochę pojęcia o zarządzaniu ludźmi i chcieli się tego uczyć a nie tylko nic nie robić to byłoby tam dużo lepiej.
zdjecie uzytkownika
non - 2016-03-16 20:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze mówiąc nie mogę uwierzyć, by tak było.. chyba znajomości i tak zwane kolesiostwo są mniej istotne niż wiedza i umiejetności. Firma podkreśla wymagania w ofertach.
zdjecie uzytkownika
Weoclaw - 2016-03-16 22:13:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Popracuj to się przekonasz. Nie wystawiam opini od tak. Uwierz. To że są określone wymagania to akurat jest wymóg. A to jak wygląda codzienne życie tam to zupełnie inna bajka.
zdjecie uzytkownika
romei - 2016-03-18 21:07:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, że jest u nich oferta pracy jako Doradca Klienta Zamożnego bo jest od niedawna w sumie i mozna próbowac, bo jest aktualna z tego co mi się wydaje.
zdjecie uzytkownika
gość - 2016-03-29 16:10:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w firmie przyjmują laski po średniej szkole,po maturze, bez znajomosci jezyka śmiech na sali
zdjecie uzytkownika
w odp. gość - 2016-03-29 18:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
haha.. to nawet tutaj HR zawitało ? aż tak kiepsko z pracownikami ?
zdjecie uzytkownika
wkat - 2016-03-29 20:14:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co do jednego z poprzednich komenrtarzy, nie masz racji, jednak wierzytelności i windykacje mają swoje wym,agania, nawet negocjator techniczny musi pół roku na słuchawce już siedzieć
zdjecie uzytkownika
zonk - 2016-03-29 23:57:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kali - 2015-11-11 19:23:56]:
nie warto
jedno na rozmowie drugie w praktyce
bardzo duża rotacja -pracownicy uciekają
Przełożeni pustaki - np. po kasie z castoramy
zdjecie uzytkownika
eryk - 2016-03-31 21:09:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zonk szkoda, że tak szufladkujesz ludzi.. nie uważam, by człowiek który pracował gdzieś na kasie był pustakiem. A tu po ofertach widzę, że wymagania mają spore.
zdjecie uzytkownika
antygetback - 2016-04-08 14:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kali - 2015-11-11 19:23:56]:
Ja też uważam że to zwykli oszuści i naciągacze. Straszyli mnie sądem, a jak w końcu sprawa tam trafiła (bo zbliżało się przedawnienie) uciekli z podkulonym ogonem - formalnie sprawa umorzona. To firma pozbawiona zasad etycznych, zachowująca się podle i nikczemnie. Współczuję tym którzy tam pracują, bo rozumiem że czasami nie ma się wyboru.
zdjecie uzytkownika
Sysia - 2016-04-08 14:57:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [kali - 2016-03-02 20:42:57]:
Hej, dostałam propozycję tej pracy. Pracowałeś w Warszawie? Jak czytam Twój komentarz to nie chce mi sie w ogóle tam iść i sobie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawracać..
zdjecie uzytkownika
sylwka - 2016-04-11 15:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem umówiona na rozmowę w środę na stanowisko asystentki ds obsługi koresponencji, kobieta przez tel bardzo miła, lecz się okaże jak bardzo na żywo :D Może ktoś mi przybliży jak wygląda praca na tym stanowisku ? Jak to wygląda ?
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2016-04-14 16:32:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, wysłałam swoją aplikację do GB, macie informację ile płacą na cc. Chciałabym zdobyć doświadczenie. Z góry dziękuję.
zdjecie uzytkownika
jojo - 2016-04-14 17:59:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Oskar - 2016-02-09 09:53:11]:
Tak, dokładnie tak. Zgadzam się z Tobą. Ja dzwoniłam do nich żeby zapytać wobec kogo mam dług a Pani która odebrała grubiańskim głosem "jak Pani dziś nie zapłaci to jutro już Pani o 150 zł więcej zapłaci, a że jest już prawie 18ta to Pani na pewno nie zapłaci". Z jakimś jasnowidzem chyba rozmawiałam. Nie pozostałam dłużna i powiedziałam co myślę o jej kulturze osobistej. Więc każą im chyba być bardzo niemiłym wobec dzwoniących, żeby wzbudzić w nich strach.
zdjecie uzytkownika
klient się znalazł. - 2016-04-22 16:32:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Oskar - 2016-02-09 09:53:11]:
Klientem, to Pan już był. W banku :)
Teraz, to Pan jest. Dłużnikiem.
zdjecie uzytkownika
Zadziwiające. - 2016-04-22 16:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antygetback - 2016-04-08 14:48:22]:
Oszusci..powiadasz. Nikczemne powiadasz...
a w jaki sposób do nich trafiłeś? Jak znalazłeś się w obsłudze windykacji. możesz przypomnieć??
zdjecie uzytkownika
Holender - 2016-04-26 14:40:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nieuczciwi wyzyskieacze. Jal ktos tsm pracuje to musi mieć predyspozycje...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja to gorzej niż spowiedź, chcą o Tobie wiedzieć wszystko, jeśli dobrze bajerujesz i masz dobrą gadkę - a o to chodzi potem w wydzwanianiu do ludzi, prace masz... Jak umiesz kłamać w żywe oczy to się nadajesz bo przez telefon będziesz robić to samo.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
antywindykator - 2016-04-28 13:47:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Zadziwiające. - 2016-04-22 16:52:53]:
piesek łańcuchowy-pracownik getback się odezwał :)
nie trzeba być dłużnikiem, by do getback trafić. getback to oszuści, zawyżają roszczenie, doliczają jakieś koszty z dupy wzięte, żądają zapłaty kosztów sądowych kiedy nawet żadnej sprawy w sądzie nie było, i tym podobne
zdjecie uzytkownika
karol08 - 2016-04-30 21:25:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to na takiego architekta systemów bym się załapał, bo można liczyć na benefity socjalne typu opieka medyczna.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie getBACK!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie getBACK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert