Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o getBACK

Pracowałeś w firmie getBACK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
antywindykator - 2015-10-26 15:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-10-22 19:10:49]:
wiesz ziomuś, jeśli psuję ci jakieś windykacyjne oszustwa i szwindle, to raduje się me serce :) i przyznam, że capisz mi jakimś niespełnionym, sfrustrowanym windykatorem gnębionym przez kierownika.
kim jestem? jeśli nie możesz spać po nocach rozmyślając o tym, to już nie mój problem. zapewnić cię jednak mogę, że żadnym dłużnikiem lecz kimś kto zarabia m.in. dzięki twojemu pracodawcy :)
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-10-27 22:02:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam takie pytanko;-) czy ta firma jest w stanie wyegzekwowac jakis dlug od kogos kto przebywa na stale za granica??
zdjecie uzytkownika
antywindykator - 2015-10-29 00:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2015-10-27 22:02:00]:
trzeba do tego duuuużo większych starań, zależy też o jaki kraj chodzi, gdyż są kraje gdzie nie da się nic wyegzekwować. mowa oczywiście o egzekucji komorniczej z pomocą zagranicznego komornika, bowiem działania windykacyjne to getback, jak i każda inna tego typu windykacja może sobie wsadzić w d...

ale zasadnicza kwestia jest taka: nie lepiej wygrać z tą firmą sprawę w sądzie?
zdjecie uzytkownika
tomaszz - 2015-10-29 15:34:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znam ich, zresztą przy okazji spłaty długu się dogadywałem - miałem ugodę.generalnie udało się mi spłacić.
zdjecie uzytkownika
konkretny - 2015-10-29 17:20:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poproszę o więcej wiarygodnych opinii o tej firmie jako pracodawcy. Jak tam jest ogólnie naprawdę ? Czego się można spodziewać ?
zdjecie uzytkownika
antywindykator - 2015-10-29 17:31:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tomaszz - 2015-10-29 15:34:02]:
miałeś ugodę - a policzyłeś ile ci wcisnęli nienależnych kosztów do spłaty?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-10-29 20:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tonie anty windykatorku też wcisneli ale w d. i to kołek cisowy. Jesteś debil, a Twoje wpisy na forach tylko wiadczą o Twojej inteligencji i poziomie umysłu. Idź sie leczyc. Najlepiej do psychiatry.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2015-10-30 10:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Bardzo nierzetelna i niesłowna firma!!! Proponują ugodę, po czym nie wywiązują się z tej ugody. Proponują składanie reklamacji po czym rozpatrzenie reklamacji przeciągają w nieskończoność! Niekompetencja pracowników jest porażająca, a lekceważący stosunek wręcz oburzający! Nawet Komornik Sądowy zwraca uwagę na rażące błędy i przestrzega przed nimi.
zdjecie uzytkownika
antywindykator - 2015-10-31 06:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-10-29 20:50:14]:
brawo! widzę że pracownik getback się odezwał, może nawet sam kierownik? :)
zdjecie uzytkownika
nienienie - 2015-11-02 19:18:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [klakierka - 2015-10-22 13:36:19]:
dokładnie tak jest z tymi fikcyjnymi kosztami, za sprawy i zastępstwa które się nie odbyły, zastanawiam sie tylko czy to nie podchodzi pod próbę wyłudzenia i namawianie do niekorzystnego rozporządzania swoim majątkiem
zdjecie uzytkownika
Zniesmaczony - 2015-11-05 16:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wiarygodny - 2015-10-02 20:37:16]:
Panie Zniesmaczony

Bardzo dziękuję za udział w spotkaniu rekrutacyjnym na stanowisku Doradca Klienta ds. Ugód
Niezmiernie miło było Nam poznać Pana osobiście!

Na tym etapie rozmów kwalifikacyjnych z przykrością informuję, że niestety nie możemy zaproponować Pani tej oferty pracy. Pani dane pozostaną jednak w naszej bazie i pozwolę sobie na kontakt z Panią, gdy pojawi się oferta odpowiadająca Pani kwalifikacjom.

Życzę sukcesów w rozwoju kariery zawodowej.

No to jestem Gender chyba.
zdjecie uzytkownika
Redakcja GetBack - 2015-11-06 13:13:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zniesmaczony - 2015-11-05 16:53:10]:
Szanowny Panie,

Po zapoznaniu się z Pana opinią, a tym samym otrzymaną przez Pana wiadomością po zakończonym procesie rekrutacyjnym, chcielibyśmy bardzo serdecznie przeprosić za nieporozumienie, które wynikło podczas przesłania informacji.

Forma grzecznościowa użyta przez jednego z Naszych pracowników, oczywiście jest nieodpowiednia. Zostało już wyciągnięte stosowne do tej sytuacji konsekwencje. W żaden sposób nie chcieliśmy urazić Pana godności.

Wyrażamy nadzieję, że zaistniałe nieporozumienie, zostanie przez Pana zrozumiałe oraz w żaden sposób nie będzie Pan żywił urazy w stosunku do firmy GetBack S.A.

Z poważaniem,
GetBack S.A.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-11-09 16:21:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi tam firma wydaje sie w porzadku. nawet teraz poszukuja osoby na stanowisko Negocjator Telefoniczny w Obszarze Egzekucji i oferuja umowe o prace od poczatku, cykl profesjonalnych szkoleń z zakresu prawnego, technik negocjacyjnych i umiejętności interpersonalnych, wiec pomimo opinii, warto chyba sprobowac i samemu sie przekonac jak jest w getBACK.
zdjecie uzytkownika
antywindykator - 2015-11-09 16:36:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ala - 2015-11-09 16:21:41]:
cykl profesjonalnych szkoleń... hahahah - chyba szkoleń jak walić w ch... i ludzi oszukiwać. za 1750 zł brutto plus jakieś ochłapy jako premia
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-11-11 12:09:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [antywindykator - 2015-11-09 16:36:09]:
Ty jesteś chyba nie zaspokojony ambicjonalnie i emocjonalnie. Pleciesz farmazony na wszystkich forach. Co do szkoleń , to absolutnie są fachowo przygotowane, profesjonalnie przekazane. Między innymi jak rozmawiać z takimi debilami jak Ty. co do zarobków i tez się tutaj mylisz i to grubo. W gB zarabia się tyle na ile się zapracuje, Nie ma tutaj godowych pensji. A takim jak Ty zadłużonych po uszy nieudacznikom proponuję zabrać się do pracy i spłacić wierzycieli. Dług zostanie zawsze długiem.
zdjecie uzytkownika
antywindykator - 2015-11-11 14:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzz - 2015-11-11 12:09:51]:
zzz - nie zaprzeczam że te cykle szkoleń są profesjonalne :) są, wszak to profesjonalny trener musi profesjonalnie wytresować te szympansy, aby walenie w ch... i gadanie głupot ludziom było skuteczne.

wynagrodzenie? owszem, zarabiasz tyle na ile zapracujesz - ale to firma decyduje na ile zapracowałeś :)

dłużnik, nieudacznik? ja? ciebie koleś chyba coś jeszcze po halloweeen straszy. i naucz się czytać ze zrozumieniem - skoro twierdzisz że piszę po wszystkich forach, to jakimś dziwnym trafem umyka ci fakt, iż po wszystkich forach piszę iż ja zarabiam na takich firemkach. a skoro zarabiam - to jak mogę być dłużnikiem? to ja mam dłużników - akurat jutro ślę kilka wniosków egzekucyjnych do komornika, bo dłużnicy czyli takie firemki windykacyjne nie chciały mi zapłacić tego co sąd zasądził :)

ale rozumiem cię doskonale - kierownik opieprza non stop, więc musisz podnieść swoje ego i dorzucić teorię, że to ci wstrętni dłużnicy wszystkiemu są winni bo stają okoniem i nie chcą płacić zawyżonych i nienależnych roszczeń
zdjecie uzytkownika
gosc - 2015-11-11 17:16:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
to sa sepy nad sepami i zlodzieje w getback nie maja zadnych skropolow i zadnego szacunku sa i beda zlodziejami niech ida do uczciwej pracy a nie od ludzi zerowac pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
kali - 2015-11-11 19:23:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@natywindykator, od czegos trzeba zaczas, profesjonalne szkolenia czyli pewnie podstawowe dla przyszlych pracownikow, z teoretycznej wiedzy czemu zniechcecasz każdego
zdjecie uzytkownika
ania - 2015-11-13 08:47:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Problemy z wypłatą wynagrodzeń.
zdjecie uzytkownika
karol - 2015-11-13 22:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@ala - dla mnie jest najważniejsze, że podstawą zatrudnienia tutaj jest umowa o pracę, zdecydowanie warta oferta dla stabilnego zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
kattiusza - 2015-11-16 10:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mam mieszane uczucia co do tej firmy. Wydzwaniaja, wysylaja meczace sms-y. Mialam watpliwa przyjemnosc rozmawiac z jednym Panem, ktory straszyl, ze jak nie podpisze ugody albo nie zaplace natychmiast calosci to komornik sila wtargnie do mojego domu i zabierze wszystkie wartosciowe przedmioty. To jest nekanie oraz straszenie. Napisalam pismo z zazaleniem po czym zadzwonilam, zeby rowniez wylac swoje zale i wyrazic niezadowolenie z tego tytulu. Nagle zmiana o 180st! Moze dlatego, ze tym razem rozmawialam z sympatyczna Pania a nie z chamem przywiezionym w bydlecych wagonach z zza Buga. Dłuznicy to tez ludzie, ktorym powinela sie noga na zyciowym zakrecie. Szkoda tylko, ze pracownicy tej firmy o tym nie pamietaja.
zdjecie uzytkownika
kotka - 2015-11-16 13:22:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@karol to tez może zależeć od stanowiska. ja startuję na zatrudnienie jako Negocjator Telefoniczny w Obszarze Egzekucji i napisaLI że tutaj umowa o pracę będzie
zdjecie uzytkownika
antywindykator - 2015-11-16 21:06:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kattiusza - 2015-11-16 10:18:59]:
ugoda z getback? zawyżone roszczenie plus nienależne koszty - tak wygląda ugoda z getback.
straszenie komornikiem? najpierw getback musiałby wygrać sprawę z tobą, a to nie jest takie oczywiste jeśli się dobrze postarasz :)
zdjecie uzytkownika
HRABINI - 2015-11-24 14:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gun - 2015-05-24 22:31:53]:
PROSZĘ O KONTAKT
DOCHODZENIE75@WP.PL
zdjecie uzytkownika
HRABINI - 2015-11-24 15:02:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kris - 2015-07-08 10:45:24]:
PROSZĘ O KONTAKT
( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
HRABINI - 2015-11-24 15:48:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
WITAJCIE
POMOGĘ WSZYSTKIM POSZKODOWANYM PRZEZ FIRMĘ getBACK
proszę o kontakt.
dochodzenie75@wp.pl
( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
John Snow - 2015-11-29 23:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile wynosi przeciętna podstawa wynagrodzenia "specjalisty ds. windykacji" ?
zdjecie uzytkownika
Tiaaaa - 2015-12-01 15:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W porywach do dwa dwiescie brutto
zdjecie uzytkownika
rtt - 2015-12-03 00:19:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta rekrutacja to dotyczy pracy głównie w Warszawie oraz we Wrocławiu, a mi osobiście najciekawsza oferta wydaje się ta na stanowisko specjaslity do spraw windykacji prawnej
zdjecie uzytkownika
debi - 2015-12-11 23:26:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skandal jak mało płacą na umowie zlecenie... 10zl brutto dla studentow... a pracy full, chociaz atmosfera dobra..
zdjecie uzytkownika
Mar - 2015-12-13 14:16:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to rzeczywiście średnio, jeśli stawka taka niska. Jednak studentowi przyda się każda praca, w której będzie mógł trochę grosza zarobić. Szukają teraz nowych ludzi do siebie. Warto poczytać oferty :)
zdjecie uzytkownika
eljot123 - 2015-12-15 16:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
najgorszy pracodawca zjakim mialem do czynienia, zatrudnia a potem szybko zwalnia pod byle pretekstem, wbiurze w warszawie rotacja do kwadratu jak nigdzie indziej, jeszcze z czyms takim si enie spotkalem. adresu dluznikow nieaktualne od 7-8 lat a karza podpisywac z nimi ugody, masakra jakas, nie polecam nikomu.
zdjecie uzytkownika
eljot123 - 2015-12-15 16:23:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
slbe wynagrodzeni w stosunku do innych ofert na rynku
zdjecie uzytkownika
Solidny pracownik - 2015-12-16 14:51:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Brak stabilności, dzisiaj pracujesz jutro dostajesz wypowiedzenie (często bez powodu) częste zwolnienia żeby zastraszyć innych pracowników (dla przykładu) Codzienne zastraszania zwolnieniami, zaszczucie i wywoływanie presji, lęku to normalne. Mobing to standard w tej firmie, modlić się żeby w końcu ktoś odważny w tej firmie postawił się i żeby poleciały głowy, kij ma dwa końce. Także czym prędzej inspekcja zainteresuje się firmą. Proste, szukasz pracy na dłużej i szanujesz siebie, nie idź tam. Szukasz pracy tymczasowej tym bardziej nie idź tam, chyba że lubisz dostawać w pysk... pracując tam, zapomnijcie ze jakakolwiek przerwa się należy. Nikomu nie polecam takiego koszmaru.
zdjecie uzytkownika
zzxx - 2015-12-16 22:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja mam pytanie z perspektywy dluznika; otoz czy ta firma ma jakiekolwiek mozliwosci windykacji na wyspach brytyjskich?
zdjecie uzytkownika
antywindykator - 2015-12-17 14:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzxx - 2015-12-16 22:25:09]:
na wyspach brytyjskich? jeśli znają twój adres, mogą wysyłać ci listy. jeśli znają numer telefonu - mogą dzwonić. tyle. czyli to samo co w kraju. w polsce jeszcze czasami bardzo rzadko może ktoś przyjechać, ale nawet nie musisz wpuszczać tylko na dzień dobry powiedzieć do widzenia.

musisz jednak pilnować sprawy i wygrać powództwo z nimi (jeśli wniosą pozew), bowiem porażka - ew. olanie sprawy i uprawomocnienie się nakazu - oznacza że do akcji wkroczy komornik. rzecz jasna polski komornik zainteresuje się tylko majątkiem w polsce. jeśli getBack wie że jesteś w UK, musi przeprowadzić procedurę wszczęcia egzekucji u brytyjskiego komornika. to nieco czasochłonne, papierochłonne i lekko kosztowne. no i brytyjski komornik nie ma takiego wachlarza możliwości jak polski.
zdjecie uzytkownika
8900 - 2015-12-19 17:03:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Średni management GB ma z pewnością wiele zalet, jednak nie ma wśród nich lotności umysłu...
zdjecie uzytkownika
;] - 2015-12-22 11:39:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzz - 2015-11-11 12:09:51]:
Ja tak niskiej kwoty NEtto nie widziałem już dawno jesli chodzi o zarobki - nawet podstawa jest znacznie wyzsza;[ ale widac do takiej sie przyzywczailes;]
zdjecie uzytkownika
Red - 2015-12-28 22:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mówicie o słabym wynagrodzeniu, ale nie podajecie dokładnie o jakie wam chodzi. Więc ciężko wywnioskować czy rzeczywiście jest niskie czy wy byście chcieli jakieś kwoty z kosmosu. Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
Jola - 2016-01-08 10:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy oni pracują na dialerze w windykacji?
zdjecie uzytkownika
romei - 2016-01-08 15:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! sam widziałem że jako Specjalista ds. analiz w dziale marketinguopłaca się pracowac, bo ma się nie dosc, ze premie od wyznaczonego budzetu to jeszcze benefity.
zdjecie uzytkownika
in - 2016-01-19 21:14:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
=jola, a co to ma za znaczenie ? Do windykacji i tak teraz nikogo nie potrzebują, ostatnio do marketingu ludzi poszukują więc jak ktoś chce to może tam się zakręcić.
zdjecie uzytkownika
Alucha85 - 2016-01-28 19:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najgorsza firma windykacyjna jaka istnieje co dziennie ludzi się nęka telefonami o jakieś ugody mimo że się spłaca u komornika. Trują tyłki luszią. Mało tego po rodzinach dłużnika wydzwaniają i sąsiadach to nie zgodne z prawem . są bardzo natrętni
zdjecie uzytkownika
antywindykator - 2016-01-29 06:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
generalnie rzecz biorąc o odradzam ugody z getBack, a w razie rzeczywistej chęci tejże ugody - polecam dokładnie wszystko policzyć.
misja getBack to tak nakręcić człowieka, by zapłacił 150% długu myśląc iż dobroduszny getBack umorzył mu połowę... doliczają jakieś koszty z księżyca wzięte, których żaden sąd nigdy nie zasądził, ale wg getBack one się należą... ehhh szkoda słów na tych - można by wręcz rzec - oszustów
zdjecie uzytkownika
Były - 2016-01-31 19:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem kiedyś w GB, Najgorsze było to, że negocjowało się z klientem ugodę. Po akceptacjach i wydrukowaniu takiej, jechało się z nią do klienta. Ten ją podpisywał i w tym samym czasie ktoś kierował klienta do egzekucji komorniczej. Wychodziło się na oszusta. Później trzeba było się modlić aby ugoda taka się złamała przez brak wpłaty, bo przecież prawnie obowiązywała, bo był na niej podpis dyrektora
zdjecie uzytkownika
kejt - 2016-01-31 21:02:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były - 2016-01-31 19:34:52]:
ale to mówisz o pracy na pewno w getBack ? bo nie wydaje mi się. tutaj szukają ludzi raczej na stanowiska typu specjalista ds. raportowania i analiz ...
zdjecie uzytkownika
kozik - 2016-02-06 17:52:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kejt, zgadza się GB to niejako skrót od GetBack. Ja za to jestem zainteresowany tu pracą jako stacjonarny doradca klienta. Oferta bardzo korzystna, bowiem to zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, czy bogaty pakiet świadczeń dodatkowych (prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie grupowe, karnet sportowy).
zdjecie uzytkownika
szejk z Dubaju - 2016-02-07 17:10:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę od pewnego czasu mnóstwo postów w stylu dwóch powyższych, kompletnie o niczym, robiących "sztuczny tłum", pisanych prawdopodobnie przez jakieś agencje PRowskie.
Styl wypowiedzi i budowa zdań w stylu "wirtualnych doradców" z serwisów ZUS, czy PKP :-) Poważnie, niby naturalna wypowiedź, ale czuje się sztuczność i jakby autorzy nie do końca rozumieli kontekst całego wątku.
Po co to? Chcecie zaciemnić obraz, łudzicie się, że wiadomości o patologiach w firmie nie wyjdą na zewnątrz? Bitch, please...
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja to gorzej niż spowiedź, chcą o Tobie wiedzieć wszystko, jeśli dobrze bajerujesz i masz dobrą gadkę - a o to chodzi potem w wydzwanianiu do ludzi, prace masz... Jak umiesz kłamać w żywe oczy to się nadajesz bo przez telefon będziesz robić to samo.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
rudziks - 2016-02-08 19:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@szejk z Dubaju bardzo mnie rozbawiła twoja opinia :) Nie rozumiem co jest nie tak w powyższych wypowiedziach, wyglądają dość normalnie. Akurat ja sam znam kogoś kto pracuje w GB i nie narzeka na nic, więc może nie jest tak tragicznie, co? I głównie przez mojego kumpla chcę się zatrudnić u nich jako doradca klienta zamożnego. On działa na tym samym stanowisku i wygrał już raz weekend w SPA jako najlepszy sprzedawca. I nawet jak oglądałem ofertę na to stanowisko widziałem, że jest taka nagroda dla najlepszych ludzi. Może ty się po prostu obijasz w tej robocie...
zdjecie uzytkownika
Oskar - 2016-02-09 09:53:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie spotkałem większej infantylności i braku kultury
a także ironizowania z Klienta niż u Nich.
dzwonią raz i drugi mając różne kwoty.
Gdy zwracasz uwagę różnicy tysiąca złotych, stają się ironiczni i niemili.
Kłamią o wygranych już sprawach sądowych i próbują robić z człowieka idiotę.
nielogicznie bez składu.
Klient wyraża chęć spłaty zobowiązania w kwocie, którą zalega i która była taką na stan dwa tygodnie temu. a Co robią ich pracownicy?
twierdzą, żę nie będą o tym gadać, szyderczo mówią to pójdziemy do Sądu.
poziom opcji spłaty długu utrudniany samoistnie przez nich.
nagle kwota rośnie. potem maleje.
nie chcesz zaplacić wyższej, ale chcesz zaplacić niższą.
a windykacja co robi?
uwaga mówi takiej nie chcę...
a może Klient nie chce płacić kwoty o tysiąc złoty większej.
a może Klient mając rejestator rozmów sam widzi, że raz kwota jest większa, potem mniejsza, a potem dzwoni ktoś inny i znowu jest większa.
i nie ukrywam.
z kulturą tak niską nie spotkałem się jeszcze na żadnej infolinii jak u nich.
co gorsze.
potwierdziłem 3 takie podejścia do 3 różnych osób.
brawo Wy
sami twierdzą, że jednak nie było procesu.
składają i wycofują pisma procesowe...
ciekawe jak? :)
może tak powinni zostać ukarani mil

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie getBACK!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie getBACK

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert