Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o getBACK

Pracowałeś w firmie getBACK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
życzliwy - 2015-07-13 11:47:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
firma jak firma, wszedzie to samo, kolesiostwo jeśli chcesz zmienić stanowisko to musisz wiedziec komu "piwo na imprezie donosić"...albo z kim wychodzić na fajkę...
zero kompetenjci u niektórych osób na stanowiskach menadżerskich, najlepszy w tym momencie jest duet szkapielec tudzież szumownika żywiąca się tylko plotkami rodem z rodziny Adamsów i "pseudo" kierownik wsparcia winykacji...osoba nie mająca żadnego doświadczenia w zarządzaniu, jawnie lekceważąca pracowników...
firmy nie polecam, żadnej stablizizacji zatrudnienia, przełożeni tylko kombinuja jakby tu premie obciać...
zdjecie uzytkownika
ja18 - 2015-07-13 20:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [życzliwy - 2015-07-13 11:47:14]:
takie plotkujące duety to w każdym dziale... przerażające ,że to dorosłe osoby a zachowują się jak w podstawówce!
zdjecie uzytkownika
kola - 2015-07-14 18:29:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [onn - 2015-07-03 13:01:42]:
Ja mam taką sytuacje zalegałam ze spłatą ale jak otrzymałam od nich pismo i telefon to wpłaciłam całą kwotę , w piśmie było napisane ze jeśli nie wpłacę całej kwoty do danego dnia to oddadzą sprawę do sądu i dopłacę jeszcze koszta sądowe ,Ja wpłaciłam całą kwotę i powinno być o ki lecz nic bardziej mylnego oni mnie nękają o te koszta sądowe ,jakim prawem sprawa nie trafiła do sądu bo ja wyrobiłam się w terminie ale oni twierdzą ze pieniądze w płynęły za póżno ,oni tak specjalnie przetrzymują i nie księgują a potem żądają cuda na kiju a co do kompetencji tych co dzwonią to lepiej by się rozmawiało z baranem to jakieś imbecyle..
zdjecie uzytkownika
zxcv - 2015-07-14 20:38:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jest forum dla pracownikow bylych i przyszlych a nie dla dluznikow!!! prosze czy moze ktos aktualny adres firmy w warszawie??
zdjecie uzytkownika
PaPa - 2015-07-15 00:13:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Z perspektywy pracownika:
Pracuję drugi miesiąc i jestem zadowolony. Nie mam jeszcze wyników takich jak bym oczekiwał-chciał, ale to początek więc w tym przypadku pozytywne nastawienie jest najważniejsze.. i chęć pracy! Doskonalenie się, to jest podstawa, która wcześniej czy później przyniesie zamierzony sukces, zaowocuje :-)
Firma zapewnia stałe zatrudnienie, szkolenia czego chcieć więcej. Tylko samodyscypliny.

Dla dłużników info:
Nie czytajcie na internecie i nie słuchajcie się "typowych dłużników co zrobić aby nie płacić, nie oddać- wszyscy winni tylko nie ja" a to jak oddać pieniądze uczciwie bo każdy z zasady jest uczciwy. Zawsze się można dogadać i to jest punkt zaczepienia, pomimo że rozumiemy różne sytuacje..dogadajmy się to jest consensus.
zdjecie uzytkownika
Sz - 2015-07-15 08:40:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kto to jest szkapielec?
zdjecie uzytkownika
xzced - 2015-07-15 09:01:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poda ktos lokalizacje warszawska? jest to gdzies w centrum czy na zadupiu?
zdjecie uzytkownika
olsengang - 2015-07-15 10:55:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
właśnie, sa ludzie, którzy zrobią wszystko aby nie oddac długu...jak się zadłużasz to jasne, że będziesz musiał oddać. i to nie są czcze mądrości, bo ja sam byłam w takiej sytuacji, że zalegałam i miałem telefon z Get back. i jakoś mogłem się dogadać.
zdjecie uzytkownika
fox1 - 2015-07-26 14:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-06-19 19:39:17]:
Czy ktoś wie za co wyrzucili ludzi zarządzających z Wrocławia? Z tego co wiem poleciała większość fajnych osób.
zdjecie uzytkownika
marcelina - 2015-07-27 12:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zxcv - 2015-07-14 20:38:26]:
ja tez dostalam pismo zaplacilam w terminie ,niestety zaraz pozniej nakaz zaplaty z sadu z kosztami sadowymi.Nikt z pracownikow nie potrafil mi wytlumaczyc tego nakazu sadowego.A nawet sie nim nie przejmowac ,niestety pani w sadzie powiedziala ze musze zaplacic.Pisze wlasnie odwolanie do sadu bo nie chce zaraz miec komornika w domu. getBACK oszusci.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2015-07-29 12:22:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [marcelina - 2015-07-27 12:49:06]:
może i tu zacytuję : "kolesiostwo" jak ktos tu wspomniał.
zdjecie uzytkownika
wojtek - 2015-07-30 09:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
getBACK to sami [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści chcą wykorzystać niewinnych ludzi
zdjecie uzytkownika
sonic - 2015-08-03 21:47:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [getpukpuk - 2015-06-12 09:33:23]:
nie ma z nimi zadnych ugodowych relacji po splaceniu dlugu przychodzi za 2 miesiace pismo ze znowu masz dlug tzw. koszta sadowe ,nasylaja komornika bez zadnej sprawy sadowej.Kaza placic pomimo ze slaciles swoj dlug w terminie . Banda lichwiarzy jak mozna zyc w tym kraju ,bez zadnego prawa ,ludzie zwykli sa niczym , nie ma do kogo sie odwolac .No pracowac w takiej firmie ??????
zdjecie uzytkownika
antywindykator - 2015-08-04 03:13:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Rzecznik Internetowy GetBack S.A. - 2015-07-09 14:35:23]:
niech może rzecznik lepiej wyjaśni dlaczego getback stosuje oszukańcze metody i od ludzi wyłudza np. koszty sądowe i zastępstwa z księżyca, których nie było i nie ma - bo żaden sąd nie zasądził - ale getback twierdzi że mu się należą?
zdjecie uzytkownika
antywindykator - 2015-08-06 02:07:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Rzecznik Internetowy GetBack S.A. - 2015-07-09 14:35:23]:
hahaha - W przypadku jakichkolwiek wątpliwości, zachęcamy do kontaktu z Rzecznikiem Praw Dłużnika GetBack: (usunięte przez administratora) jakieś jaja chyba sobie robią, getback stworzył rzecznika praw dłużnika :D to tak jakby lis otworzył własny kurnik i nęcił kury do tej bezpiecznej przystani hehe
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2015-08-12 12:28:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chcielibyśmy wyjaśnić, że GetBack nie przekazuje do komornika spraw, które są całkowicie spłacone. Natomiast sprawy, które są w trakcie spłacania mogą zgodnie z prawem być przekazywane do komornika (chyba, że mają aktywne ugody). W przypadku jakichkolwiek wątpliwości, zachęcamy do kontaktu z Rzecznikiem Praw Dłużnika GetBack: tel. +48 22 22 77 227, e-mail: interwencja@rzecznik-dluznika.pl
zdjecie uzytkownika
antywindykator - 2015-08-12 17:21:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2015-08-12 12:28:15]:
a co z kwestią, że getback stosuje oszukańcze metody i od ludzi wyłudza np. koszty sądowe i zastępstwa z księżyca, których nie było i nie ma - bo żaden sąd nie zasądził - ale getback twierdzi że mu się należą?

może jakieś wyjaśnienie? czy jednak zatkało coś...?
zdjecie uzytkownika
klient - 2015-08-13 14:50:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [getpukpuk - 2015-07-09 22:06:37]:
Jedna uwaga, po wcześniejszym uzyskaniu prawomocnego wyroku sądowego. Tylko na takiej podstawie firmy windykacyjne mogą oddawać sprawy do kancelarii komorniczych.
pzdr
zdjecie uzytkownika
JS. - 2015-08-13 21:54:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bartek11 - 2015-07-05 01:13:16]:
BŁAGAM NIE IDŹCIE DO ODDZIAŁU W WARSZAWIE. PRZYJMUJĄ JAK LECI A PO MIESIĄCU ZWALNIAJĄ 7 OSÓB Z JEDNEGO DZIAŁU BEZ POWODU. ROBIĄ SZKOLENIA ZA KTÓRE TRZEBA PŁACIĆ 600 ZŁ JEŚLI SIĘ ZOSTANIE ZWOLNIONYM!! NIE POLECAM. ZREZYGNOWAŁAM Z DOBREJ PRACY BO DAWALI MI 300 ZŁ WIĘCEJ I TERAZ MEGA ŻAŁUJĘ. PREZESIK PRZYJECHAŁ I W CIĄGU 30 MIN POZWALNIAŁ NOWYCH PRACOWNIKÓW. LEWARY! LEWACTWO I OSZUSTWO. NIE POLECAM...
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-15 12:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-08-15 12:27:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No witam ja wlasnie mam problem z tym gb wycofali mi sprawe u komornika i wzieli sprawe w swoje rece nekajom mnie co dzien prawie straszom ze przyjadzie jakas ekipa i bedzie jeszcze gorzej zamiast sie dogadac to oni sami ludzi denerwujom nie wiem ja nic nie bede robil a niech sobie przyjadom ja wiem ze to mogom byc kolosy co kase przyjadom odzyskac ale nie tak szybko gb to firma z ktorymi nie da sie gadac
zdjecie uzytkownika
sprawa - 2015-08-17 09:23:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [getpukpuk - 2015-07-09 22:06:37]:
jasne, żadnych ugód nie zawieracie, wszystko kłamstwo
zdjecie uzytkownika
b34 - 2015-08-17 12:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
getBACK
zdjecie uzytkownika
mirko - 2015-08-18 13:21:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem młody i dopiero próbuje że tak powiem swoich sił na rynku pracy i widziałem pracę dla mobilnego doradcy klienta w getBacku właśnie. Trzeba mieć podstawową wiedzę z zakresu finansów, bankowości, prawa cywilnego a to akurat mam dzięki studiom. mam nadzieję że uda mi się załapać, bo socjal jest u nich niezły.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja to gorzej niż spowiedź, chcą o Tobie wiedzieć wszystko, jeśli dobrze bajerujesz i masz dobrą gadkę - a o to chodzi potem w wydzwanianiu do ludzi, prace masz... Jak umiesz kłamać w żywe oczy to się nadajesz bo przez telefon będziesz robić to samo.
Pytania:
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-20 19:52:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
konrad - 2015-08-20 19:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no wlasnie też widziałem u nich ofertę i jestem mocno zainteresowany. wysłałem cv i mam nadzieję ze oddzwonią bo podobno fajne warunki proponują!
zdjecie uzytkownika
MM - 2015-09-02 09:43:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [olsengang - 2015-07-15 10:55:45]:
ludzie to sa naciagacze i ZLODZIEJE(identycznie jak PO) wiec miejcie sie na bacznosci!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie getBACK

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy getBACK?
Zadaj pytanie
alert