Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Stomil

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-07 15:16:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak to prawda kultura władz czyli zarządu w tej firmie poniżej krytyki to ludzie na poziomie ale chyba bydła zero szacunku dla osób które utrzymują te firmę ciężką pracą za śmieszne pieniądze za które nie da się normalnie żyć tylko wegetować czy ktoś z nich potrafi to zrozumiec odbierając pensje kilka krotnie wyższe jak zwykły pracownik fizyczny nie bo niczego im w życiu nie brakuję a ludzie [slowo niecenzuralne admin]na chleb nie mają a jeszcze ich okradają i oszukuja na akordzie ile się da po drugie to nie maja pojęcia i gówno wiedzą jak człowiek cięzko pracuje ile sie nadzwiga ile na zdrowiu traci pytam się jakim kosztem tych groszy bo to nie wypłaty są tylko zasiłki ale co moga mówic ludzie którzy w zyciu cięzko nie pracowali tylko pierdzą w stołki i duperelami sie zajmują stomilowcy trzymajcie siepozdro
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-07 17:17:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zgadzam sie w stu procentach z tymi wypowiedziami niech zarząd i ich gonce( czyli kierownicy) pracuja na maszynach to zobacza jaka to ciezka praca bez picia i wolnej chwili , a my pracownicy fizyczni bedziemy stac i ich pilnowac do ostatniej minuty a na koncu za ,,dobra prace '' damy pochwale w postaci nagany jak to robi kierownik działu P1 a w koncu ich zwolnim bo przeciez ten zarzad nic innego nie umie jak poniewierac pracownikow i w pelni ich wykorzystac pozdrawiam pracownikow i nie pozwolcie sie tak wykorzystywac bo śmierc was do goni a oni i tak beda was mieli w [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-07 18:15:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Pracownicy Produkcji
W następny tygodniu zostanie wysłana w j. niemieckim opinia do kierownictwa firmy ALLIGATOR Ventilfabrik GmbH Pana Josefa Seidla na temat obecnej sytuacji Zakładu Stomil Nekla oraz polskiej kadry zarządzającej (zarząd i kierownictwo). Będzie w niej zawarty pogląd Pracowników Produkcyjnych na bardzo ważne dla Nas kwestie między innymi:
-Nasz pogląd na temat wprowadzenia nowego systemu płac jakim jest „akord grupowy”!!
-Nasze stanowisko na system nie płacenia godzin dniówkowych!!
-sposób traktowania Pracowników przez zarząd i kierownictwo!!
Prosimy o jak najwięcej opinii i komentarzy w serwisie gowork.pl adres do strony to : http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,7965,0,0 Najbardziej sensowne i opisujące rzeczywisty obraz firmy zostaną wybrane i przetłumaczone na j. niemiecki. Opinie starajmy się wyrażać w sposób etyczny i cenzuralny, by pokazać że nie jesteśmy „prostakami”!! ,bo za takich uważa Nas kadra zarządzająca.
Drogi Pracowniku nie bądź obojętny od tego zależy twoja przyszłość w firmie!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-07 20:26:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmie zarabiając 1000zł nie ma przyszłości
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-07 21:11:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może dyrekcja nie wie co my myślimy o ich zachowaniu i braku kultury....
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-09 21:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktiss sami z siebie niewolnikow zrobiliscie dumny jestem z tego ze sie sam zwolnilem!!!!!!!! i sobie polepszylem a wy niemieliscie jaj a teraz co beczenie?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-10 18:24:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe kiedy sie znowu szykuja zwolnienia a zwiazki jak zawsze nic
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-10 23:58:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zeby zrobic okna na antresoli wydali grube pieniądze, a teraz klamki od okien zabrali!! to po co te okna panie dyrektorze?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-11 00:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzymają nas jak w puszce przez 8 godz. 0 świeżego powietrza. w biurach klimatyzacja, ty zdychaj robolu!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-11 11:40:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
żal jest osób,które już zwolniono,żal jest tych których jeczcze zwolniom,ale najbardziej jest żal nas, bo nadal będziemy traktowni tak jak zło konieczne( Dyrekcja i Kierownictwo zauważy nas tylko jak pójdzie z gośćmi z Niemiec-nawet wysili się na uśmiech i DZIEŃ DOBRY),w innych sytuacjach jesteśmy ,,niewidzialni".
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-11 11:41:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Związki zawodowe JAKIE chodzcie podpisac kolejne zwolnienia.haha
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-11 14:30:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdy byłem dzieckiem ojciec mnie wziął do czyszczenia szamba, gdy się za to zabrałem z ledwością powstrzymałem odruch wymiotny, odruch ten powraca i towarzyszy mi każdego dnia gdy staje w tej "FIRMIE"
Jeśli coś potrzebujesz załatwić napisz list do Św. Mikołaja, szybciej uzyskasz odpowiedz, na przełożonych nie ma co liczyć.
Nie polecam firmy nikomu, warunki panujące tam są nie ludzkie!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-16 12:25:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, piszecie o atmosferze panującej na dziale produkcji, a jak jest w biurowcu, bo moja znajoma chciała złożyć tam papiery. Wie ktoś może na ten temat???????Też jest tak źle??
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-16 17:53:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stomil to jedna wielka ściema znależli sobie głupkow do roboty za pół darmo ale skoro ludzie na to pozwalaja /wszyscy tak tu piszecie a ciekawe czy robicie coś wogle żeby sobie polepszyć !!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-16 18:01:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a po drugie po co w tym zakładzie są zwiazki zawodowe informuja tylko o zwolnieniach i nic wiecej nic nie robia tylko podpisuja co im zarzad da i oni maja nas bronić kto jest w zwiazkach radze sie szybko wypisac bo te pare groszy co nam odciagaja to lepiej przekazać na inne rzeczy typu ; piwko czy czekoladka hehe
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-16 22:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie zasadnicze: Czy w biurowcu są jakie kol wiek wolne etaty?? Moim zdaniem NIE. Chyba, że ta twoja znajoma to jest od dyrektora. Atmosfera w biurowcu - każdy się teraz boi o swój stołek, bo jak wiadomo duży spadek produkcji. Więc w sytuacji kryzysowej będzie walczyć w desperacji o swoją( usunięte przez administratora ) Coś na ten temat wiem!! Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2009-07-09 17:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do tej firmy a raczej syfu to brak słów i to co czytam wcale mnie nie dziwi.Pracowałem kiedyś w Stomilu jak jeszcze wszystko było w Środzie.Czasy kiedy Łoda był kierownikiem i to co się działo to wołało o pomstę do nieba.Widzę że teraz jest jeszcze gorzej.Już wtedy wściekałem się i nie raz stawałem w obronie swojej i innych za co cierpiałem nie raz ale nie to jest ważne.Kierownictwo i cały zarząd to jedna wielka ściema i powinno się im prosto( usunięte przez administratora )powiedzieć co i jak się myśli.Chowanie głowy w piasek nic nie da i jeśli nie będzie zgrania i większości ludzi do buntu to będzie się tak dziać jak się dzieje.W czasach kiedy pracowałem na DEŚMIE gdzie zawsze był jeden wielki burdel ale jakoś się dało coś wywalczyć.Jeśli chodzi o wypłaty to chciałbym żeby jeden z drugim kierownicy zamienili się miejscami na powiedzmy miesiąc to wtedy wiedzieli by jak się żyje za marne grosze.Szkoda gadać więcej o tym ( usunięte przez administratora ) którzy udają że są władzą bo ręce opadają.Zwolniłem się w 2003 roku i już tam moja noga nie stanie bo nie ma po co.Walczcie ludzi i w jedności siła.Powodzenia i nie dajcie się cepom
Z pozdrowieniami Bodziu (co poniektórzy wiedzą kim jestem )
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-11-29 16:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma jest toksyczna i wszyscy na górze-począwszy od śmiesznych brygadzistów-terrorystów(desma)skończywszy na górze-darmozjady...kasę biorą,ludzi gnają-ale do czego jak pracy nie ma-[usunięte przez moderatora] .i jeszcze premie dostają za włażenie w [usunięte przez moderatora] .nawet bez wazeliny
zdjecie uzytkownika
hasz - 2009-12-16 18:52:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZLOZYLEM PAPIERY DO STOMIL NEKLA, DOSTALEM TERMIN NA ROZMOWE KWALIFIKACYJNA, ALE PO PRZECZYTANIU TYCH WYPOWIEDZI CHYBA SOBIE PODARUJE BO WIDZE ZE NIE WARTO PRZYJMOWAC SIE DO TEJ FIRMY. OBECNIE PRACUJE W MIKROMIE WE WRZESNI I TAM ROWNIEZ JEST "KIBEL" :/
zdjecie uzytkownika
postronny - 2010-03-06 20:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie gdzie Wy pracujecie i na kogo pracujecie!!!! ocknijcie się!!!!
zdjecie uzytkownika
tiaa - 2010-05-11 11:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Stomil - Poznań pozdrawia, jakbyśmy o sobie czytali ;)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-06-03 20:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
k.u.r.w.a nie firma. RobiÅ�em tam 3 miesiÄ�ce, zrezygnowaÅ�em. Firma stomil robi dosÅ�ownie wszytko zeby wiara odchodziÅ�a. Tak jak mówiÅ�em [usunięte przez admina]. nie firma. Zdecydowanie odradzam, straciÅ�em 3 miesiÄ�ce zycia.
.
zdjecie uzytkownika
anna dymna - 2010-09-28 21:41:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak tam stomilowcy?-już jest lepiej?
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2010-10-01 10:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PO podwyżkach i stomilowcy zamilkli. No i dobrze. Tak to powinno być w szanującej się firmie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Stomil
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski