Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o capricorn

Pracowałeś w firmie capricorn i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-02-04 17:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mozecie cos napisac o pracy handlowca?
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-02-20 13:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podbiję pytanie, bo równiez interesuje mnie posada handlowca w capricorn, tylko też obawiam się rotacji, ogłoszenia są chyba dość często.
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-03-18 19:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto pisze te pozytywne opinie opinie o Copricornie chyba te ....... z biura.Najniższe pensje krajowe ... .... i mogiła. Opinie pozytywne piszą sami o swoich stanowiskach ...... cioty
zdjecie uzytkownika
była pracownica biura - 2014-03-27 16:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zenek - 2014-03-18 19:44:54]:
Firma nie rozwija się, tylko cofa. Ciągła rekrutacja wzbudza brak zaufania do tego pracodawcy. Nawet norma ISO nie pomoże im, żeby to wszystko ogarnąć... nie warto tam wysyłać cv... (usunięte przez administratora)niskie płace, chore plany sprzedażowe, brak kompetentnych kierowników i dyrektorów (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mik - 2014-04-13 22:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ok słowa uznania dla Dyrektora P.k który rozwinął to firmę i rozwija ją dalej. minusy są takie ze na majstrów wsadza się na pakowni, montażu niedoświadczonych
majstrów które nic nie umieją siedzą cały dzień przy komputerze nawet produkcją się wcale nie interesują nic nie sprawdzają po co one tam siedzą jak popełnisz jakiś błąd to cie zmieszają błotem. Magazyn leży na całej Lini od 10 do 20 minut traci się czas na szukanie komponentów. zero organizacji. a poza tym praca jest całkiem niezła. tylko Panie Krzysztofie te majstrowe zmienić na bardziej doświadczonych ludzi którzy pracują na produkcji i Będzie dobrze.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-04-16 11:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mik - 2014-04-13 22:26:23]:
mik - a od kiedy na pakowni są majstrowie ? pracuję tam trochę i pierwsze słyszę o majstrach
zdjecie uzytkownika
operator - 2014-04-17 13:15:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mik-widać że jesteś nowa. Te jak to nazywasz majstrowe to wieloletnie pracownice pakowni; najpierw się dowiedz a póżniej wypowiadaj się.Może jak jesteś taka mądra i zdolna do zgłoś się na prowadzącą - nazywa się to liderem.Albo weś się do roboty a nie jak to nowe osoby udają że pracują a my stare pacownice robimy za was.Może ;;majstrowe;; powinny za was się wziąść .Pozdrowiena dla starych pracownic.
zdjecie uzytkownika
rogiyurtedfgcvhujsrewaiujklnbvbhuy - 2014-04-27 17:01:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Parodia kto przyznaje oskary jakie kryteria czy to za traktowanie pracow.ika tylko joko zrudlo toniej sily roboczej w. Oparach gazu wydzielajacego sie z wtryskarek przewalonego pakietu socjalnego oroz zarobkach na loziomie minimum socjalnego to tylko jazda na ludzmiej biedzie czy ttak ma wygladoc wzur do nosiladowa.nla dla nastepnych pretendenttow do oskara
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-04-27 21:34:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, widzę, że firma poszukuje osoby na stanowisko ustawiacza prac/operatora. Czy orientujecie się jakie są zarobki na tych stanowiskach ?
zdjecie uzytkownika
do bolek - 2014-05-11 14:42:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytasz się jakie zarobki. Ano to zależy jak z rekrutacji to minimalna i umowa o dzieło, ale jak po znajomości (z polecenia ładniej brzmi, bo tak po znajomości to brzmi nieładnie) to możesz liczyć na pokaźne zarobki. Ale w tej firmie nie i zatrudnia się po znajomościach i niniejszym pragnę zdementować, żeby w tej wspaniałej firmie zatrudniano po znajomościach. To, że w pewnym momencie zatrudniono na kadrową żonę jednego z dyrektorów to czysty zbieg okoliczności i nie miało to nic wspólnego z tym, że to przypadkiem była żona pana dyrektora pracującego w tej firmie. Na jej miejsce przyszła pani mające wielkie doświadczenie w agencji rekrutacyjnej (każdy wie, że agencje rekrutacyjne specjalizują się w wyszukiwaniu fachowców, a nie w łapankach kto przyjdzie za mniejszą stawkę).
zdjecie uzytkownika
dementuję nieprawdę - 2014-05-11 14:51:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest nieprawdą aby w firmie zatrudniano po znajomościach. To, że pani kadrowa zatrudniła w tamtym roku nową panią kadrową,która pracowała w tej samej agencji rekrutacyjnej co ona (wg ich profilu na geldenline) to zwykły zbieg okoliczności. Te panie mimo, iż pracowały w tym samym oddziale tej samej agencji rekrutacyjnej nawet się nie znały. Nieprawdą jest również jakoby najnowsza pani kadrowa zatrudniała po znajomościach jakieś swoje koleżanki. To są zwykłe oszczerstwa co ludzie na zakłądzie opowiadają. Również nie prawdą jest aby pani kadrowa mająca pedagogiczne wyksztacenie podchodziłą dopracowników po 50-tce jak do dzieci w przedszkolu. Oj wy niegrzeczni pracownicy nie kłamcie, że tam poukladach się zatrudnia. To nie prawda.
zdjecie uzytkownika
Capricorn - 2014-05-11 15:36:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nigdy nie było w tej takiej rekrutacji, żeby przed jej rozpoczęciem było wiadomo kto dostanie stanowisko. To, że szukano ostanio planisty ze średnim wyksztalceniem, a nie z wyższym (w ogłoszeniu było średnie), to nie dlatego, że nowy pszyszły kierownik działu nie chciał kogoś mądrzejszego od siebie. Na stanowsko wybrano pana, który był niewątpliwie doskonałym menadżerem na magazynie, a to co ludzie opowiadają na zakładzie, że się nie nadawał do tego to nieprawda. Michaś ma takie zdolności menadżerskie, że z powodzeniem mógłby zostać prezesem tej firmy. A jego kierownik to nawet prezydentem mimo, że nie jest elektrykiem. I nieprawdą jest to co napisała 8 wpisów wcześniej była pracownica biura, że brak kompetentnych kierowników. kierownik planowania to prawdziwy menadżer z krwi i kości. No i wcale na planistę nie wybrano kogoś po znajomościach tylko pracownika firmy i rekrutacji nie robiono dla picu.
zdjecie uzytkownika
Polecam - 2014-05-15 21:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie są naprawdę wspaniali i kompetentni kierownicy. Na 1 kwietnia (chyba jako żart na Prima Aprilis) awansowano pewną osobę na nowego kierownika planowania. Jest to taki wybitny specjalista znający się na wszystkim, że nikt dokładnie nikt nie jest w stanie określić na czym on wlaściwie zna się i czy wogóle zna się na czymkolwiek. Pracownicy produkcji są często zmuszani do zostawania po godzinach i dostają w zamian za to najniższą krajową. Ale pan kierownik planowania, który zresztą sam ustala takie plany, że ludzie mają zostać po godzinach, przychodzi sobie między 8 a 9 a wychodzi między 15-16. Jest sobie w pracy z siedem godzin i w tym czasie znaczną część czasu spędza na obstawianiu zakłądów bukmacherskich biorąc przy okazji pensję jak kilku szeregowych pracowników prodkcji. Polecam Capricorn. W tej firmie nie ma kolesiostwa, zatrudniania po znajomościach. Jednym słowem wspaniala firma.
zdjecie uzytkownika
ala - 2014-05-31 12:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słabo. obiecuja umowy a przyjmuja starzystów . płace minimalne. zwalniaja ludzi po miesiacu
zdjecie uzytkownika
brewek - 2014-05-31 18:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ala - 2014-05-31 12:44:55]:
to znaczy, że nie ma możliwości pozostać po stażu na stanowisku? czy może komuś się to udało w Capricom?
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-12 01:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Diana - spoko liderka:) LUDZKA , wyrozumiała, pracowita i póki co dbająca o pracownika!!!!!!!!!!!!! Dziś u mnie celujący:)
zdjecie uzytkownika
brewek - 2014-06-12 17:54:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2014-06-12 01:35:57]:
a od jak dawna pracujesz w tej firmie ? byłeś w stanie już odebrać swoje pierwsze w Capricom wynagrodzenie?
zdjecie uzytkownika
real - 2014-06-15 11:03:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda zycia na zawranie sobie glowy ta firma ktura tak naprawde jes iluzja
zdjecie uzytkownika
brewek - 2014-06-20 02:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale z Twojej perspektywy to tylko ten człowiek psuje dobre oblicze Capricorn ? po za tym firma jest ok?
zdjecie uzytkownika
Do miki - 2014-06-22 14:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem czy ten czy ten człowiek o którym piszesz jest kompetentny czy nie. Tego nie wiem. Ale firma jakis czas temu zaczęła szukać kilku inzynierów do dzialu produkcji. W tej firmie faktycznie przydałoby się kilku kompetentnych inżynierów. Tylko pytanie czy dyrektor produkcji faktycznie kogoś szuka czy udaje ze szuka i dlaczego kogoś szuka bądź też udaje że szuka (co bardziej prawdopodobnym)... Biorąc pod uwagę, ze dyrektor tak naprawdę sam nie wie co chce i momentami sprawia wrażenie jakby miał jakieś odobłudnicze urojenia wątpliwym jest żeby firma zatrudniła jakiegokolwiek inżyniera, już nie mówiać o kompetentnym inżynierze. Co do konieczności przyjrzenia się czyjejś pracy to myślę, że tutaj właściciel firmy powinien uważnie przyjrzeć się dyrekcji (z dyrektorem produkcji włącznie), bo ci akurat wyjątkowo specjalizują się w mydleniu oczu prezesowi i właścicielowi. Wszystko jest super i pięknie a w rzeczywistości jak się przeyjrzeć wcale tak nie jest. Zresztą jak kiedyś ktoś tu napisał (wpis ten został usunięty) "w tej firmie jest obłuda"
zdjecie uzytkownika
do brewek - 2014-06-22 14:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [brewek - 2014-06-20 02:33:18]:
Nie wiem czy ten człowiek psuje oblicze Capricorn. Ale myślę, że Pan Tadeusz powinien przyjrzeć się bardzo uważnie całej dyrekcji. Zawsze jak coś złego to pracownicy niżej coś źle zrobili a nigdy ktoś z dyrekcji. Skoro pracownicy coś źle zrobili to do zwolnienia. Największa z rotacji w marketingu.
zdjecie uzytkownika
Wodzu - 2014-06-26 19:42:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Capricorn - 2014-05-11 15:36:10]:
Z tego co się orientuje to cały ten MICHAŚ tak planuje zlecenia że półprodukt jeszcze nie wyprodukowany już ma być wydany do kolejnego zlecenie, moim skromnym zdaniem Pan Planista Michaś powinien najpierw się zorientować czy dany półprodukt już jest na stanie a nie czekać aż inny dział go wyprodukuje.
zdjecie uzytkownika
xyz - 2014-07-26 00:11:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Tam jest samo dno patologia wyzysk niekompetencja głupota debilizm na każdym kroku. Tam nie ma normalnych ludzi sami idioci tam są. W tej firmie na każdym kroku można spotkać się z chamstwem czy to ze strony dyrekcji czy ze strony pracowników każdego szczebla. Lepiej omijać tę dnawą firmę szerokim łukiem. Jedno wielkie dno. Jak ktoś ma pracę to niech lepiej nie przychodzi do tej chamskiej firmy i siedzi tam gdzie jest lub idzie gdzie indziej ale nie do capricornu, a jak ktoś bez pracy to naprawdę lepiej siedzieć na bezrobociu niż męczyć się w tym(usunięte przez administratora) Jedno wielkie chamstwo jest w tej firmie i to na każdym kroku. Ludzi tam się ma za nic. Szkoda zdrowia i życia (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2014-08-07 14:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiarygodne, że firma znów potrzebuje pomocy inżyniera! Ech... do niedawna był jeden, który jak mało kto, znał się na rzeczy, wprowadził ogrom zmian, dzięki czemu Cpr wiele zyskał. Niewątpliwie K.J. jest wybitnym specjalista w swej dziedzinie. Ale mało tego - był rownież świetnym menadżerem i mimo iż był pracownikiem wyższego szczebla, nie stawiał barier a wręcz przeciwnie - skracał dystans, co zresztą mogło niektórym przeszkadzać... Pozazdrościć firmie, która podjęła z Nim współpracę.
zdjecie uzytkownika
pracuś - 2014-08-11 20:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znowu wypłata nie na czas, brak słów
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie capricorn
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x