Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Capricorn

Pracowałeś w firmie Capricorn i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Piotr - 2015-02-19 21:46:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Omijać z daleka...
zdjecie uzytkownika
wafryk - 2015-02-21 15:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Lider Magazynu - 2015-02-16 23:07:08]:
No nie wiem czy byś sobie poradził skoro z każdej strony mają do Ciebie pretensję a tak naprawdę Ty jesteś pionkiem i nic nie poradzisz tam nawet dyrektor logistyki ma gw.no do powiedzenia. nie licz na jego pomoc a tymbardzie Zbyszka kieliszka pseudo kierownika :) na rozmowie ładnie pięknie a potem radź se sam.
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxx - 2015-02-22 22:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda brak szacunku dla ludzi .Liderki tragedia szczególnie jedna sama nic nie potrafi a od ludzi wymaga że masakra M .S . Nikt tak naprawdę nie wie jak ludzie są poniżani zmuszani do nadgodzin zastraszani przez liderkę tam pracownicy nawet na skargi nie chodzą bo się boją , tylko płaczą po kątach piszę tu o pakowni .Zawsze jak coś żle zrobi lub jest coś nie tak to wyżywa sie na pracownikach raz zrobiła zebranie na 1 zmianie i powiedziała do pracowników że dla niej liczą się dwie pracownice a reszta może (usunięte przez administratora) do domu . Więc sami oceńcie .
zdjecie uzytkownika
Anty - 2015-02-24 21:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Liderka tylko z nazwy. Ta "błyskotliwa" lalunia ma tylko ladna buźkę - no i na tym byłby koniec, bo tak naprawdę poziom jaki sobą reprezentuje to istne zero - rozdarta gęba i przeciąg we łbie. Jest tyle wykształconych dziewczyn... Na szczęście sa jeszcze osoby które pamietają czasy kiedy była szeregowcem i kiedy była potrzeba zostania po godzinach to sie wiła i slizgala! Na palcach jednej ręki mozna by zliczyć jej dyspozycyjność i akurat te "fakty" moze wsadzić miedzy bajki, prawiac morały na tzw. Kompromitacja babo!!!
zdjecie uzytkownika
moniek - 2015-02-25 10:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lalunia jak launia, ale to chyba jedyna samica która chciała nas czegoś nauczyć. Zapraszam na wałbrzyską strefę,prawdziwa robota i nadgodzinki to codzienność,aż pot po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mi cieknie. W capricorn to prawdziwa rozpusta. Czy sie stoi czy sie leży wypłata sie należy
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2015-02-25 12:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wy najężdżacie na tą Magdę a ona wcale nie jest taka zła ...jeśli chodzi o sex :) w pracy, a reszta to już bajka.
zdjecie uzytkownika
Adela - 2015-02-25 12:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Dominik- wow ale ambitny komentarz!!! Do moniek - Rozpusta, bo co, przepraszam? BO dlatego ze pot nie cieknie? A bywają dni ze wlasnie tak jest. Rozpusta bo co? Bo nie rozumiem? Bo nie stoją nade mną z batem? Nie mam nic przeciwko nadgodzinom, nie boję się pracy. Ale jesli ktoś chce czegokolwiek i kogokolwiek nauczyć to niestety ale najpierw musi zacząć od siebie. Tym bardziej jesli jest menadzerem, nie wspominając o kulturze słowa i szacunku do podwładnych, szczególnie jesli tego samego oczekuje! Zachowaniem nie wzbudza respektu!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-25 19:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, dajcie juz spokój z tym jadem! Nikt nikogo siła nie trzyma a jesli zle sie pracuje bo "costam" to szukam innej pracy. Proste! No chyba ze lubicie narzekać... A poza tym, widziałem ze zamieszczono ofertę do logistyki na referenta - czy ktoś mógłby powiedzieć pare słów? Tzn. jaka atmosfera, zarobki, Jak długo trwa okres probny i czy po tym okresie umowa na stale. Z góry dzięki za wszelkie info.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-25 20:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej chwili odbywają się masowe zwolnienia więc jak ktoś potrzebuje pracy na dłuższy okres to bynajmniej teraz nie jest odpowiednia chwila. Co do zarobków rewelacji nie ma ale jak ktoś potrzebuje to się zadowoli najniższa krajową. Podwyżki tylko dla " dupowłazów". Atmosfera: to zalezy od działu i podejścia. Wiadomo jak wszędzie są tzw stare wygi które uprzykrzaja życie ale trzeba mieć to gdzieś i robic swoje. Z umowami to różnie bywa bo bywalo tak ze po kilka miesięcy robiło się na zlecenie a pozniej okres probny. Osobiście nie polecam ale to juz indywidualna decyzja
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2015-02-26 10:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Da Adela- dzięki , lubię się chwalić :) ilością zaliczeń na firmie PS może małe co nie co w nadgodzinkah ;)
zdjecie uzytkownika
maksio - 2015-02-28 18:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że dyskusja tutaj na forum zeszła trochę na boczne tory, ja obecnie szukam pracy i trochę mało mnie interesują romanse, jakie się tutaj przytrafiają. Bardziej chętnie przeczytałbym czy warto pracować w Capricom, czy tez raczej odradzacie. Macie w firmie jakiś fajny system socjalny, czy benefitowy?
zdjecie uzytkownika
wafryk - 2015-03-01 12:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [maksio - 2015-02-28 18:16:11]:
maksio jak byś się cofnoł leniu śmierdzący o pare tekstów wstecz wiedziałbyś że teraz są tam masowe zwolnienia i nikt ale to NIKT nie poleca tam pracy w tym zakłamanym, parszywym zakładzie a benefit? a co to qwa jest tam na święta bożo narodzeniowe dostanie 100zł brutto to już cud :)
zdjecie uzytkownika
Benio - 2015-03-04 21:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Proszę Państwa w Cpr jest ogromna rotacja = słabe wynagrodzenie i brak szacunku dla pracownika. Socjal to też śmiech na sali. Ciekaw jestem kiedy pójdą po rozum do głowy i zaczną doceniać i szanować pracowników? Póki co strasznie długo dochodzą do tego:) Aaaa i podejście do ludzi idzie z samej góry od prezesa, który się na niczym nie zna bo przecież to nie on budował tę firmę tylko przyszedł na gotowe i udaje że się na czymś zna(szkoda tylko że Tadek przekazał mu firmę, bo on to wszystko stworzył i był mega w porządku), a ten swoją mocą obdarowywuje dyrektorów, a oni swoich podwładnych... i w ten sposób wszystko się pier...
zdjecie uzytkownika
benedykt - 2015-03-14 21:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Benio, a co masz na mysli pisząc, że jest słabe wynagrodzenie, minimalną krajową? Jak tez objawia się ten brak szacunku dla pracownika, możesz podac chociaż jeden przykład sytuacji? Co do tego socjalu, to także nie wiem co to jest śmiech na sali, może jakieś konkrety? Bo rzucasz hasłami na lewo i prawo, a brzmi to jak propaganda konkurencji Capricom.
zdjecie uzytkownika
wafryk - 2015-03-16 11:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [benedykt - 2015-03-14 21:31:33]:
Socjalu nie ma wogóle ze względu na "ciężkie czasy" ale na święta nie liczni dostaną po 100zł a co do szacunku to wystarczy wejść na produkcję tak po cichu to sam zobaczysz.
zdjecie uzytkownika
Guczi - 2015-03-30 18:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra ale chyba ogólnie nie jest tak źle ? To, że nie ma premii czy jakiś dodatkowych profitów to i tak nie jest źle, ważne, że się wypłacają. A jak to jest koleżanki i koledzy z sumą należności. Wszystko się zgadza przy wypłacie czy też próbują kręcić jakieś wałki ? Nie chciałbym się zatrudniać żeby później tracić nerwy.
zdjecie uzytkownika
justa - 2015-04-01 20:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niepolecam, omijać szerokim łukiem!
zdjecie uzytkownika
wioletta - 2015-04-03 09:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Guczi - 2015-03-30 18:57:30]:
GUCZI to zapraszam do pracy a po miesiącu liczę na posta z informacją czy na pewno jest tak źle?
zdjecie uzytkownika
elka - 2015-04-15 17:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że poszukują teraz specjalisty ds, eksportu ale mnie to nurtuje jakie ta firma dale zarobki w takiej pracy w porównaniu do konkurencji która też nie śpi
zdjecie uzytkownika
grr - 2015-04-19 00:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cwaniakom, którzy sądzą że Capricorn chce ich wydymać radzę założyć własną firmę w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Państwie, jakim jest Polska radzę założyć własną firmę i po dwóch latach odnieść się do tematu..Ps. Dalej pracuję w tej firmie i nie mam zastrzeżeń..
zdjecie uzytkownika
endlemos - 2015-04-22 12:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Moja znajoma pracuje w tej "firmie". Na bieżąco mi opowiada co tam się dzieje. Z opowiadań wynika, że liderki mają jakieś problemy z głową. Zero jakiegokolwiek szacunku dla pracownika. Nie mają też żadnej kultury a przez całą swoją dniówkę jedyne co robią to besztają i spacerują po zakładzie. Stanowczo odradzam. A wszystkich komentujących, którzy zachwalają tą firmę serdecznie pozdrawiam i proponuję terapię u specjalisty :)
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-04-29 15:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyslalem Cv na operatora maszyn.Jak wyglada praca takiego operatora i wynagrodzenie ?
zdjecie uzytkownika
payton - 2015-04-30 00:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dziwne bo akurat teraz nie widzę nigdzie ofert pracy dla osób na tym stnaowisku. Najświeższe jakie znalazłem to oferty pracy dla handlowców oraz specjalistów ds eksportu i obłsugi klienta
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-04-30 07:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na olx jest pelno ofert pracy od nich. Jade na rozmowe to sie dowiem co i jak
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-04-30 14:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem na rozmowie.Praca miała polegać na obsłudze wtryskarek. Pięć maszyn przypada na jednego operatora. Praca na 3 zmiany od pon do pt. Pierwszy miesiąc umowa zlecenie i 1300 zl,po miesiącu umowa o prace na 3 miechy i kasa cos ok 1400-1600 zl nie wiem od czego zalezy ta roznica. Ja podziekowalem szkoda czasu na taaka prace i zarobki.
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-05-13 11:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niema co zawracać sobie głowy pracą w tej firmie
zdjecie uzytkownika
boruc - 2015-05-15 11:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszy jest tam magazynier Krystian co "wyżej sr.. niż głowę ma " hahaha
zdjecie uzytkownika
reksio - 2015-05-31 18:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [boruc - 2015-05-15 11:57:25]:
tak - jak ja uwielbiam tego typu pracowników... Ale niemniej po za atmosferą jaką można tutaj napotkać warto jednak zastanowić się nad tą pracą, bo ona sama nie należy do najtrudniejszych i wielce ciężkich szczególnie na niektórych stanowiskach (głównie chodzi mi o specjalistów do spraw jakości ) .
zdjecie uzytkownika
specjalista ds. jakości - 2015-06-21 16:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W końcu pojawiło się ogłoszenie na ich stronie. Trzeba by to kredą w kominie zapisać. Czyżby ktoś czytał te wpisy? Jakoś ciężko znaleźć na płatnych portalach ich ogłoszenia. Kiedyś dawali. Nie dają już ogłoszeń na płatnych portalach tylko na olx? Ciekawe czemu? Już parę ładnych lat temu można było spotkać opinię, że na płątnych portalach są ogłoszenia w miarę normalnie płatnej pracy. Bo jak ktoś jest skłonny zapłacić za ogłoszenie to i pracownikowi jest skłonny zapłacić dobre wynagrodzenie. Ciekawe czemu w ogłoszeniu nie wymagają znajomosci "narzędzi jakościowych"? Może kandydaci na rozmowie kwalifikacyjnej powinni przeegzaminować kogoś z jakości ze znajomości narzędzi jakościowych i wiedzy z zarządzania jakością. Jak na olx przefiltrować względem rodzaju zatrudnienia (umowa o pracę) to ich ogoszenia dalej są. A podobno dla fizycznych dają na początek umowę zlecenie, później jak co umowa o pracę. Zmienili to czy może w ogłoszeniu na dzień dobry półprawda/nieprawda? Na portalu infopraca w opisie ich ogloszeń zawsze było umowa na stałe :) Zna ktoś przypadek umowy na stałe na start dla pracownika fizycznego tej firmy?
zdjecie uzytkownika
roksio out! - 2015-06-29 17:29:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [specjalista ds. jakości - 2015-06-21 16:38:27]:
Skoro tak czopkowaty reksiu polecasz niczym piesek tę firmę to czemu sam na to stanowisko nie pójdziesz? Reksiu takie wpisy nie spowodują, że będzie więcej kandydatów, mimo że w kadrach i marketingu myślą inaczej...
Co masz na myśli pisząc "po za atmosferą jaką można tutaj napotkać"? Każdy ucieka gdzie może? Nikt pracować tam nie chce? Taka atmosfera? Skoro taka fajna firma to czemu tak duża rotacja?
Czemu niektórzy mają wrażenie, że wpisy giną na forum? ktoś usuwa interesujące rzeczy żeby nie wyszło nic na światło dzienne?
Czemu w wymaganiach dla jakościowca nie ma znajomości "narzędzi jakościowych" i systemów ISO? Nie lepiej od razu napisać w ogłoszeniu:
Wymagania niezbędne:
- brak znajomości jakichkolwiek "narzędzi jakościowych"
- brak znajomości ISO 9001 i innych systemów zarzadzania jakością
- kategorycznie nie mile widziane doświadczenie w firmach z silnym naciskiem na jakość
- chęć do pracy w kłamcami
Może kandydaci podczas rozmów powinni pytać się szefowej jakości:
- jakie ona zna "narzędzia jakościowe" i czy jakiekolwiek są znane i stosowane w firmie
- czy w firmie prawidłowo funkcjonuje system Zakładowej Kontroli Produkcji wymagany przez Dyrektywę Budowlaną. Niech kandydaci poproszą o możliwość wykonania auditu tego systemu w firmie bo nie pójdą tam pracować jeśli takie coś nie funkcjonuje należycie. Niech tak powiedzą to na pewno szefowa jakości się ucieszy.
- czy zdarza się w firmie zatrudnianie kryminalistów na stanowiska produkcyjne.
zdjecie uzytkownika
qa - 2015-06-30 07:49:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czemu wg ogloszenia jedna osoba zajmuje się: obsuga reklamacji, certyfikacja produktów i rozwiązywaniem bierzących problemów jakościowych? Co to jednooosbowy dział jakości w tej wielkosci firmie? Jedna osoba za 10 pracuje tam? A na czym ma polegać "optymalizacja wskaźników jakościowych"? Jak takie wskaźniki można "optymalizować"? Reklamacji jest tyle ile jest, No chyba, że połowy reklemacji by nie nazwać reklamacjami a roszczeniami albo jescze inaczej, to będzie mniej reklamcji i wskaźniki się zoptymalizują. Ale na pewno na górze nikt nie marzy o wykazaniu mniejszej ilości reklamcji niz jest faktycznie. To jest kategorycznie niemożliwe. Kedyś w wyniku działań szefostwa niejakiej amerykańskiej firmy ENRON powstalo pojęcie kreatywna księgowość. Może kiedyś będą pojecia kreatywna jakość, kreatywne zarządzanie.
zdjecie uzytkownika
materdej - 2015-06-30 22:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Juz nie przesadzajmy, że to taki jednoosobowy dział. W ogóle to jak teraz patrzyłem to capricom poszukuje do pracy na stanowiska takie jak spawacz, kierownik magazynu oraz specjalista do spraw jakości. Jak patrzałem na spawacza http://www.praca.pl/spawacz_745304.html to wcale nie wygląda to tak źle. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
PR-won - 2015-07-01 20:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [materdej - 2015-06-30 22:08:55]:
jaka PRopaganda.... Co juz nikt nie chce pracować w tej super firmie, że aż w PRopagande trzeba wejść?
Ale na pewno niewolników to nie szukają. Przecież nigdy dawid k. nie powiedział do d.w. widząc stażystów z urzadu pracy idących korytarzem "ooo niewolnicy idą. będziemy niewolników mieli". Taka sytuacja nigdy nie miala miejsca tak więc napewno firma nie szuka niewolników i nie ma w niej managerów marzacych o wprowadzeniu niewolnictwa.
Czemu oferta dla spawacza źle nie wygląda? A pewnie dlatego, że na rynku spory deficyt jest i firma nie może znaleść spawacza... Ale czy stawki i warunki pracy dla tego spawacza nie wyglądaja tak źle w porównaniu z najlepszymi firmami na rynku? Czy może wyglądają źle? a może dobrze? Jakby były super to by mieli spawaczy od kilkunstu lat tam pracujących:)
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-07-01 21:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę darku.e, że postawiłeś sobie za cel życia hejtowanie capricornu, może trzeba by pomyśleć o założeniu rodziny ... aaa zapomniałem jesteś totalnie aspołeczny
zdjecie uzytkownika
gruby - 2015-07-08 21:04:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
polecam dla zdesperowanych, potrzebujących dużej dawki adrenaliny i presji czasu. aaa i mających drugie źródło dochodu :)
zdjecie uzytkownika
NIKT - 2015-07-09 17:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam pracy w tej firmie a przede wszystkim na magazynie, kompletny brak przepływu informacji,totalny chaos,tak zwana liderka i jej referentka powinny wystartować w konkursie jak wprowadzić chaos 1 miejsce murowane,tzw. liderce powinni zmienić stanowisko na sektretarke,a referentkę ???? słoma z butów
zdjecie uzytkownika
Koniec - 2015-07-13 13:56:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma już handlowania żywym towarem. W przydpadku zaistnienia prób handlowania ludźmi w stosunku do organizatorów nielegalnego procederu mogą zostać zastosowane natychmiastowe i bezwzględne działania. Handel ludźmi właśnie się zakończył. Koniec.
zdjecie uzytkownika
ghost - 2015-07-18 18:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [anonim - 2011-08-22 16:44:21]:
Dajcie spokój z tą firmą jeszcze kilka lat temu można było na tym forum znaleźć masę wpisów nie pozostawiających suchej nitki na firmie i na ludziach z najwyższego szczebla. Kilka lat temu juz te wpisy zostały pousuwane i już ich nie ma. Były wpisy ludzi pracujących w latach 2006 czy 2007 i pisali o ciągłej rotacji, że nie było wtedy kompletnie z kim tam pracować itp. Przez prawie 10 lat nic się nie zmieniło dalej to samo jest. Na Goldenline na profilu tej firmy w 2013 T.J. (pracujący tam w 2008/2009) napisał że występowały na porządku dziennym tam takie zjawiska jak: zlecanie zadań niemożliwych do wykonania w założonym czasie; zero empatii, zero skrupułów; manipulowanie ludźmi. Sorry ale takie coś to nie jest czymś normalnym i nikt mi nie wmówi, że jak coś takiego w firmie na porządku dziennym ma miejsce ze wszystko jest ok. Coś tu nie tak w tej firmie od dawna było. Sięgając po eufemizm można by stwierdzić, że w tej firmie występowała i występuje patologia. Nazywając rzeczy po imieniu trzeba by użyć słów, które by od razu usunął administrator. Czy to o czym pisał T.J. jest czymś normalnym czy zwyczajną patologią? Z zamiesczanych postów można wywnioskować, że ta patologia dalej ma tam miejsce.
zdjecie uzytkownika
ghost - 2015-07-18 18:37:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Benio - 2015-03-04 21:24:11]:
Może tak jest jak piszesz, a może nieco inaczej wygląda rzeczywistość, Pewnie i mniej więcej od czasu nowego prezesa wszystko się pier... jak to okresliłeś. Ale pomyśl czy przypadkiem w zbliżonym czasie jak pojawił się prezes może pojawił sie jeszcze ktoś lub nawet kilka osób. Tak więc na pierwszy rzut oka od czasu nowego prezesa, a na drugi rzut oka może niekoniecznie. Czy prezes wszystko ma pod kontrolą sam chodzi po firmie i kontroluje co się dzieje? Pyta się ludzi z niższych i średnich szczebli co ich zdaniem można by zmienić, co jest nie tak, w czym tkwi problem? Czy może jest otoczony bardzo szczelnie przez bardzo wąską grupę osób i jego wiedza o tym co się dzieje w firmie opiera sie tylko i wyłącznie na tym co hermetyczna grupa osób mu powie? Kto pracuje dłużej i się rozgląda dookoła ten będzie wiedział jak jest. Skoro taki T.J. pracujący w 08/09 pisał na goldenline o manipulowaniu ludźmi to trzeba się zastanowić czy ludzie manipulujący pracownikami są w stanie też manipulować prezesem. Jeszcze jedno: czasem ktoś może opowiadać, że jakaś decyzja jest nie jego decyzją tylko poleceniem z góry. Przeważnie oszuści się tak zasłaniają "to nie ja, to nie mój pomysł, to tamten wymyślił" a faktycznie to ich pomysł. Po uwzględnieniu manipulowania ludźmi możliwa jest sytuacja, że ktoś wymyśla coś i manipuluje kogoś innego żeby to ten wyszedł z inicjatywą jego pomysłu. Wtedy jak co zawsze to przecież tamten to wymyślił a nie on sam. We wpisie z 2015-07-09 17:39:32 ktoś wspomina o braku przepływu informacji na magazynie. Czy tylko na magazynie jest brak przepływu informacji czy w całej firmie są problemy z komunikacją? Może te z magazynu zostały przeszkolone czy też zmanipulowane w zakresie właściwej komunikacji w firmie (brak przepływu informacji bo ludzi te informacje nie interesują) przez grupę ludzi z wyższych kręgów? Po połączeniu manipulacji i braku komunikacji może wyłonić się z tego bardzo przerażający obraz. Wszystko wskazuje na to że problemy istnieją od wielu lat, a ludzie na niższym i nawet na średnim szczeblu potrafią się zmieniać, a ciągle te same problemy występują. Może jest tak jak piszesz, a może nieco inaczej? Może najwyższa pora by było wymienić osoby z wyższej kadry? Ciekawe czy po całkowitej wymianie najważniejszych dalej te same problemy by występowały?
zdjecie uzytkownika
Policja - 2015-07-30 13:27:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [wafryk - 2015-01-04 13:28:03]:
To co piszesz w tym poście jak i w poprzednim o 8 paletach poza systemem wskazuje jasno, że w firmie zakorzeniła się mocna zwyczajna mafia, bo inaczej tego nazwać nie można. Proceder wynoszenia towaru na ogromną skalę nie jest w stanie odbywać się bez wsparcia kogoś z dyrekcji. Może juz najwyższa pora żeby do tej firmy wpadła Policja i wyprowadziła pare osób z firmy zakutych w kajdanki. W tej firmie dzieje się bardzo wiele interesujących rzeczy. Ja wiem o i innych takich rzeczach, że śmiało można by wyprowadzić w kajdankach parę osób z tej firmy i to nie bynajmniej szeregowych pracowników a ludzi bardzo ale to bardzo wysoko znajdujacych się wfirmie. A o wszystkim i tak nie wiem. Tak więc może w końcu powinno trochę osób z tej firmy zostać wyprowadzonych w kajdankach przez odpowiednie służby. Może najwyższa pora by parę bardzo ważnych osob powinno znaleźć się tam gdzie ich miejsce, czyli za kratkami.
zdjecie uzytkownika
BENIO - 2015-08-15 05:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem tam magazyn WG to istne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero premii wyzysk w nadgodzinach, zapłacą jak będą chcieli mają na to cały rok, referentka M.K do bani,tylko je i nic nie robi,
zdjecie uzytkownika
rostor - 2015-08-24 13:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla szukających pracy- na portalu praca.pl jest oferta - praca w capricorn - kierownik magazynu, a a miejsce pracy to Świebodzice. Wymagania są dość ogólne - wymagają wykształcenia wyższego, doświadczenia na podobnym stanowisku - minimum 5 lat, doświadczenia w prowadzeniu dokumentacji i gospodarki magazynowej, znajomość standardów i procedur. I tym podobne.
zdjecie uzytkownika
rotsor - 2015-08-28 21:42:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [rostor - 2015-08-24 13:44:30]:
Ta oferta pracy to już była i w tamtym roku......i znowu jest od kilku miesięcy.....
Dla szukających pracy - ta firma bardzo często ma sytuacje, że zamieszcza ogłoszenie i nikogo nie zatrudnia na stanowisko. Ogólnie część ofert to zwykła obłuda - udawanie, że się szuka, a część wynika z tego, że niezwykle "sprawna intelektualnie inaczej" kadra dyrektorska nie za bardzo wie kogo szuka i jak winna wyglądać struktura firmy. Czasami zdarzają się im ogłoszenia prawdziwe kwiatki - po przeanalizowaniu wymagań i zakresu obowiązków można dojść że wymagania i zakres obowiązków dotyczą kilku rożnych stanowisk... Odnośnie poszukiwań na to stanowisko były wpisy w grudniu 2014 na ten temat. Polecam komuś przed wysłaniem cv przeczytanie wszystkich wpisów na forum i dokładną ich analizę i przemyślenie. Żeby się na minę nie wpakowali... Co do kadry dyrektorskiej bywały lata świetności przy zatrudnieniu poniżej 200 pracowników dyrektorów ponad 10. Zupełnie jakby góra miała jakieś schizofremiczne urojenia korporacyjne i czuli się korporacją zatrudniającą najmniej kilkanaście tysięcy pracowników...
A i jeszcze jedno: czasami przy braku ogłoszenia zatrudniają ludzi (kolegów rodzinę?) - dotyczy średnich i wyższych stanowisk. Był przypadek osoba świeżozatrudniona (średni szczebel) nie potrafiła określić gdzie znalazła ogłoszenie na stanowisko na ktorę została przyjęta.... Dobre stanowiska są roztrzygnięte przed rekrutacją. To co idzie nie dla rodziny i kolesiów szukają to albo minimalka i umowa śmieciowa albo stanowisko pakujące "na minę" przykład: liderzy magazynów (WG i surowce) potrafią zmieniać się kilka razy w roku...
zdjecie uzytkownika
Prawo - 2015-09-06 12:27:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-02-25 20:19:34]:
Skoro masowe zwolnienia to pracownikom należą się w takim razie odprawy. Przypisy regulują kwestie zwolnień grupowych. Czy liczba zwolnionych pracowników była wystarczająca żeby można było zwolnienia nazwać zwolnieniami grupowymi? Może trzeba by tą sprawą zainteresować Państwową Inspekcję Pracy żeby sprawdzili czy nie było ukrywania zwolnień grupowych celem niewyplacenia pracownikom należnych im odszkodowań. Tam gdzie ludzie wysoko postawieni mają psychopatyczne urojenia że są jakąś korporacją mimo, że są niedużą firmą wszystkie wałki są możliwe. Czas wyekspediować krowie łajno do pierdla. Przy okazji artykuł 22 Kodeksu Pracy stanowi, że każda umowa niezależnie od jej nazwania jeśli spełnia wymogi umowy o pracę jest tak naprawdę umową o pracę. Tak więc osoby zatrudnione na umowy zlecenia mają pełne prawo wystąpić do Sądu Pracy z wnioskiem o uznanie zawartych z nimi umow zleceń jako Umów o Pracę. Można to zrobić także kierując zawiadomienie do Inspekcji Pracy.
zdjecie uzytkownika
mina - 2015-09-23 16:57:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o jakich zwolnieniach piszecie? nic mi nie wiadomo. tymbardziej ze jakis duzych teraz naborow do caprocorn nie ma. szukaja tylko technologa-chemina, slusarz narzedziowy oraz handlowiec.. i wtych ofertach wyraznie napisane jest o umowie o pracy. to w koncu jak jest? pytam bo wlasnie chcialam sie zglosic do pracy do firmy
zdjecie uzytkownika
wniosek racjonalizatorski - 2015-09-27 11:42:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś ostatnio słabo działa system wniosków racjonalizatorskich. No to trzeba zatem jakiś wniosek racjonalizatorski zgłosić.
W firmie dyrektorzy mają w zwyczaju chodzić w męskich różowych koszulach w męskim różowym kolorze. Oprócz nich jest jeszcze kilku z poza dyrekcji co także chodzą w męskich różowych koszulach w meskim rożowym kolorze, gdyż zapewne korzystaja z porad najlepszego polskiego stylisty mody Tomasza Jacykowa. Proponuję zatem celem ocieplenia wizerunku firmy jak i dyrekcji wysłać oficjalną delegację z capricornu na paradę równości w reprezentacji panów chodzących po firmie w męskich różowych koszulach w męskim różowym kolorze. Takie coś bez wątpienia spowoduje ocieplenie wizerunku firmy i dyrekcji, Zaś dyrektorzy będą postrzegani jako niezwykle ciepli panowie.
Można by także w ramach promocji nakręcić film nawiązujący do hitu "Faceci w czerni". W tym przypadku w filmie mogli by wziąźć udział dyrektorzy capricornu i pozostali chodzący w róœowych koszulach. Dodatkowo można by zaprosić do udziały w filmie Roberta Biedronia, Annę Grodzką oraz najwybitniejszego poslkiego stylistę mody Tomasza Jacykowa a także zwyciężczynię Eurowizji 2014 Conchite Wurst. Nawiązując do hitu "Faceci w czerni" firlm taki można by nazwać "Faceci w różu". Film ten byłby mieszanką takich gatunków jak: film dokumentalny, komedia, dramat, horror, thriller i porno. Można by w ramach akcji marketingowej do każdego wyrobu dorzucać klientowi film "Faceci w różu". Niewątpliwie spowodowałoby to ocieplenie wizerunku firmy, która przecież produkuje akcesoria do instalacji grzewczych, a więc z ciepłem powinna być kojarzona.
zdjecie uzytkownika
Osa - 2015-10-23 21:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
yyy a co mają różowe koszule dyrektorów czy innych pracowników do tego, jaka firma jest. Wydaje mi się @niosek racjonalizatorski, że zwyczajnie się czepiasz. Według mnie firma wygląda na dość profesjonalną, widziałam nie raz oferty od nich i w sumie wyglądały porządnie. Chyba gruszek na wierzbie nie obiecują.
zdjecie uzytkownika
glinka - 2016-02-08 19:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Osa oferty pracy wyglądają naprawdę interesująco. Ja aplikowałem na stanowisko technolog wydziału przetwórstwa tworzyw sztucznych gdzie wymagają tylko rocznego doświadczenia i oferują umowę na czas nieokreślony
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo miło przeprowadzona rozmowa z młodym człowiekiem. Wszystko na tak-patrząc w moje dokumenty i przebieg wczesniejszego zatrudnienia. Fajnie,bo pracowała Pani w fajnej firmie ( ... ) -praca manualna -więc jest doswiadczenie na podobnych stanowiskach produkcyjnych. Praca na III zmainę?-Dla mnie moze być,zero problemu z dojazdem. A nadgodziny?-równiez tak. Dziękuje,z pewnością znajdziemy dla panin jakieś stanowisko.\Zastanowiło mnie jedno pytanie: Czy zna Pani kogoś,kto pracuje w Capriocorn? tak (...). Po co to pytanie? Pytaja tę osobę o mnie? Czy tak można? Nadal czeka na telefon. Wszytsko fajnie,nadaje się pani,z pewnoscia znajdziemy stanowisko dla pani,odezwe się do.....
Nigdy !Chyba?!
Pytania:
zdjecie uzytkownika
skw - 2016-02-08 20:04:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [glinka - 2016-02-08 19:06:03]:
Przecież w tej firmie nie było technologa PTS, a jeżeli był ktoś kto znał się na przetwórstwie tworzyw sztucznych, to szybko z stamtąd uciekał i dlatego teraz wymagają tylko rocznego doświadczenia na tym stanowisku.
Umowa na czas nieokreślony - żadna łaska, każdą umowę można rozwiązać.
zdjecie uzytkownika
marian__ - 2016-02-10 20:08:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale i tak dobrze, że jest umowa na czas nieokreślony, bo od razu można mieć pewność że stabilne zatrudnienie u nich jest możliwe. Wiadomo czy wciąż jest poszukiwany specjalista ds. eksportu? Pozdrawiam

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Capricorn!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capricorn

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert