Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Capricorn

Pracowałeś w firmie Capricorn i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxx - 2015-02-22 22:34:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda brak szacunku dla ludzi .Liderki tragedia szczególnie jedna sama nic nie potrafi a od ludzi wymaga że masakra M .S . Nikt tak naprawdę nie wie jak ludzie są poniżani zmuszani do nadgodzin zastraszani przez liderkę tam pracownicy nawet na skargi nie chodzą bo się boją , tylko płaczą po kątach piszę tu o pakowni .Zawsze jak coś żle zrobi lub jest coś nie tak to wyżywa sie na pracownikach raz zrobiła zebranie na 1 zmianie i powiedziała do pracowników że dla niej liczą się dwie pracownice a reszta może (usunięte przez administratora) do domu . Więc sami oceńcie .
zdjecie uzytkownika
Anty - 2015-02-24 21:23:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Liderka tylko z nazwy. Ta "błyskotliwa" lalunia ma tylko ladna buźkę - no i na tym byłby koniec, bo tak naprawdę poziom jaki sobą reprezentuje to istne zero - rozdarta gęba i przeciąg we łbie. Jest tyle wykształconych dziewczyn... Na szczęście sa jeszcze osoby które pamietają czasy kiedy była szeregowcem i kiedy była potrzeba zostania po godzinach to sie wiła i slizgala! Na palcach jednej ręki mozna by zliczyć jej dyspozycyjność i akurat te "fakty" moze wsadzić miedzy bajki, prawiac morały na tzw. Kompromitacja babo!!!
zdjecie uzytkownika
moniek - 2015-02-25 10:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Lalunia jak launia, ale to chyba jedyna samica która chciała nas czegoś nauczyć. Zapraszam na wałbrzyską strefę,prawdziwa robota i nadgodzinki to codzienność,aż pot po [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mi cieknie. W capricorn to prawdziwa rozpusta. Czy sie stoi czy sie leży wypłata sie należy
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2015-02-25 12:07:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale wy najężdżacie na tą Magdę a ona wcale nie jest taka zła ...jeśli chodzi o sex :) w pracy, a reszta to już bajka.
zdjecie uzytkownika
Adela - 2015-02-25 12:24:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Dominik- wow ale ambitny komentarz!!! Do moniek - Rozpusta, bo co, przepraszam? BO dlatego ze pot nie cieknie? A bywają dni ze wlasnie tak jest. Rozpusta bo co? Bo nie rozumiem? Bo nie stoją nade mną z batem? Nie mam nic przeciwko nadgodzinom, nie boję się pracy. Ale jesli ktoś chce czegokolwiek i kogokolwiek nauczyć to niestety ale najpierw musi zacząć od siebie. Tym bardziej jesli jest menadzerem, nie wspominając o kulturze słowa i szacunku do podwładnych, szczególnie jesli tego samego oczekuje! Zachowaniem nie wzbudza respektu!
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-02-25 19:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie, dajcie juz spokój z tym jadem! Nikt nikogo siła nie trzyma a jesli zle sie pracuje bo "costam" to szukam innej pracy. Proste! No chyba ze lubicie narzekać... A poza tym, widziałem ze zamieszczono ofertę do logistyki na referenta - czy ktoś mógłby powiedzieć pare słów? Tzn. jaka atmosfera, zarobki, Jak długo trwa okres probny i czy po tym okresie umowa na stale. Z góry dzięki za wszelkie info.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-25 20:19:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej chwili odbywają się masowe zwolnienia więc jak ktoś potrzebuje pracy na dłuższy okres to bynajmniej teraz nie jest odpowiednia chwila. Co do zarobków rewelacji nie ma ale jak ktoś potrzebuje to się zadowoli najniższa krajową. Podwyżki tylko dla " dupowłazów". Atmosfera: to zalezy od działu i podejścia. Wiadomo jak wszędzie są tzw stare wygi które uprzykrzaja życie ale trzeba mieć to gdzieś i robic swoje. Z umowami to różnie bywa bo bywalo tak ze po kilka miesięcy robiło się na zlecenie a pozniej okres probny. Osobiście nie polecam ale to juz indywidualna decyzja
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2015-02-26 10:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Da Adela- dzięki , lubię się chwalić :) ilością zaliczeń na firmie PS może małe co nie co w nadgodzinkah ;)
zdjecie uzytkownika
maksio - 2015-02-28 18:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widze, że dyskusja tutaj na forum zeszła trochę na boczne tory, ja obecnie szukam pracy i trochę mało mnie interesują romanse, jakie się tutaj przytrafiają. Bardziej chętnie przeczytałbym czy warto pracować w Capricom, czy tez raczej odradzacie. Macie w firmie jakiś fajny system socjalny, czy benefitowy?
zdjecie uzytkownika
wafryk - 2015-03-01 12:39:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [maksio - 2015-02-28 18:16:11]:
maksio jak byś się cofnoł leniu śmierdzący o pare tekstów wstecz wiedziałbyś że teraz są tam masowe zwolnienia i nikt ale to NIKT nie poleca tam pracy w tym zakłamanym, parszywym zakładzie a benefit? a co to qwa jest tam na święta bożo narodzeniowe dostanie 100zł brutto to już cud :)
zdjecie uzytkownika
Benio - 2015-03-04 21:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Proszę Państwa w Cpr jest ogromna rotacja = słabe wynagrodzenie i brak szacunku dla pracownika. Socjal to też śmiech na sali. Ciekaw jestem kiedy pójdą po rozum do głowy i zaczną doceniać i szanować pracowników? Póki co strasznie długo dochodzą do tego:) Aaaa i podejście do ludzi idzie z samej góry od prezesa, który się na niczym nie zna bo przecież to nie on budował tę firmę tylko przyszedł na gotowe i udaje że się na czymś zna(szkoda tylko że Tadek przekazał mu firmę, bo on to wszystko stworzył i był mega w porządku), a ten swoją mocą obdarowywuje dyrektorów, a oni swoich podwładnych... i w ten sposób wszystko się pier...
zdjecie uzytkownika
benedykt - 2015-03-14 21:31:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Benio, a co masz na mysli pisząc, że jest słabe wynagrodzenie, minimalną krajową? Jak tez objawia się ten brak szacunku dla pracownika, możesz podac chociaż jeden przykład sytuacji? Co do tego socjalu, to także nie wiem co to jest śmiech na sali, może jakieś konkrety? Bo rzucasz hasłami na lewo i prawo, a brzmi to jak propaganda konkurencji Capricom.
zdjecie uzytkownika
wafryk - 2015-03-16 11:03:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [benedykt - 2015-03-14 21:31:33]:
Socjalu nie ma wogóle ze względu na "ciężkie czasy" ale na święta nie liczni dostaną po 100zł a co do szacunku to wystarczy wejść na produkcję tak po cichu to sam zobaczysz.
zdjecie uzytkownika
Guczi - 2015-03-30 18:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobra ale chyba ogólnie nie jest tak źle ? To, że nie ma premii czy jakiś dodatkowych profitów to i tak nie jest źle, ważne, że się wypłacają. A jak to jest koleżanki i koledzy z sumą należności. Wszystko się zgadza przy wypłacie czy też próbują kręcić jakieś wałki ? Nie chciałbym się zatrudniać żeby później tracić nerwy.
zdjecie uzytkownika
justa - 2015-04-01 20:40:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
niepolecam, omijać szerokim łukiem!
zdjecie uzytkownika
wioletta - 2015-04-03 09:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Guczi - 2015-03-30 18:57:30]:
GUCZI to zapraszam do pracy a po miesiącu liczę na posta z informacją czy na pewno jest tak źle?
zdjecie uzytkownika
elka - 2015-04-15 17:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę że poszukują teraz specjalisty ds, eksportu ale mnie to nurtuje jakie ta firma dale zarobki w takiej pracy w porównaniu do konkurencji która też nie śpi
zdjecie uzytkownika
grr - 2015-04-19 00:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cwaniakom, którzy sądzą że Capricorn chce ich wydymać radzę założyć własną firmę w tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Państwie, jakim jest Polska radzę założyć własną firmę i po dwóch latach odnieść się do tematu..Ps. Dalej pracuję w tej firmie i nie mam zastrzeżeń..
zdjecie uzytkownika
endlemos - 2015-04-22 12:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Moja znajoma pracuje w tej "firmie". Na bieżąco mi opowiada co tam się dzieje. Z opowiadań wynika, że liderki mają jakieś problemy z głową. Zero jakiegokolwiek szacunku dla pracownika. Nie mają też żadnej kultury a przez całą swoją dniówkę jedyne co robią to besztają i spacerują po zakładzie. Stanowczo odradzam. A wszystkich komentujących, którzy zachwalają tą firmę serdecznie pozdrawiam i proponuję terapię u specjalisty :)
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-04-29 15:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyslalem Cv na operatora maszyn.Jak wyglada praca takiego operatora i wynagrodzenie ?
zdjecie uzytkownika
payton - 2015-04-30 00:23:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to dziwne bo akurat teraz nie widzę nigdzie ofert pracy dla osób na tym stnaowisku. Najświeższe jakie znalazłem to oferty pracy dla handlowców oraz specjalistów ds eksportu i obłsugi klienta
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-04-30 07:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na olx jest pelno ofert pracy od nich. Jade na rozmowe to sie dowiem co i jak
zdjecie uzytkownika
jacek - 2015-04-30 14:53:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem na rozmowie.Praca miała polegać na obsłudze wtryskarek. Pięć maszyn przypada na jednego operatora. Praca na 3 zmiany od pon do pt. Pierwszy miesiąc umowa zlecenie i 1300 zl,po miesiącu umowa o prace na 3 miechy i kasa cos ok 1400-1600 zl nie wiem od czego zalezy ta roznica. Ja podziekowalem szkoda czasu na taaka prace i zarobki.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Bardzo miło przeprowadzona rozmowa z młodym człowiekiem. Wszystko na tak-patrząc w moje dokumenty i przebieg wczesniejszego zatrudnienia. Fajnie,bo pracowała Pani w fajnej firmie ( ... ) -praca manualna -więc jest doswiadczenie na podobnych stanowiskach produkcyjnych. Praca na III zmainę?-Dla mnie moze być,zero problemu z dojazdem. A nadgodziny?-równiez tak. Dziękuje,z pewnością znajdziemy dla panin jakieś stanowisko.\Zastanowiło mnie jedno pytanie: Czy zna Pani kogoś,kto pracuje w Capriocorn? tak (...). Po co to pytanie? Pytaja tę osobę o mnie? Czy tak można? Nadal czeka na telefon. Wszytsko fajnie,nadaje się pani,z pewnoscia znajdziemy stanowisko dla pani,odezwe się do.....
Nigdy !Chyba?!
Pytania:
zdjecie uzytkownika
aaa - 2015-05-13 11:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niema co zawracać sobie głowy pracą w tej firmie
zdjecie uzytkownika
boruc - 2015-05-15 11:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najlepszy jest tam magazynier Krystian co "wyżej sr.. niż głowę ma " hahaha
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Capricorn

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Capricorn?
Zadaj pytanie
alert