Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o capricorn

Pracowałeś w firmie capricorn i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
- 2013-08-27 21:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
raczej nie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-28 21:26:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmm raczej nie to dość kiepska odp na moje powyższe pytania zwłaszcza jak nie wiadomo czego się tyczy. proszę kogos o konkrety
zdjecie uzytkownika
ZADOWOLONY - 2013-12-06 21:29:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SŁUCHAJCIE W CAPRICORNIE SĄ SAME KOKOSY!!! PRACA JEST LEKKA TO PO PIERWSZE! JEŻELI PRACUJESZ NA PRODUKCJI, TO MASZ DO CZYNIENIA Z WYKSZTAŁCONĄ KADRĄ - ŻADNEJ Z PRACOWNIC NIE STANIE SIĘ KRZYWDA! ALE NAJLEPIEJ JEST NA MAGAZYNIE SUROWCÓW - PENSJA MINIMUM 2500 BRUTTO PLUS PREMIE, CZYLI JAKIEŚ JAKIEŚ 3000 BRUTTO! LEADER JEST WYKSZTAŁCONYM CZŁOWIEKIEM. TO JEST MENAGER, KTÓRY ZNA O SIĘ NA LOGISTYCE!!! TO JEST CZŁOWIEK, KTÓRY ZA WASZ ŻYCIE BY ODDAŁ I JESZCZE POŁOWĘ SWOJEJ PENSJI!!! SZKODA, ŻE GO DYREKCJA NIE DOCENIA!!! ON POWINIEN BYĆ DYREKTOREM LOGISTYKI !!!
zdjecie uzytkownika
Gruber - 2013-12-06 21:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To sama prawda w Capricornie same koko!!! Tylko leszcze nie robia w naszej firmie!!! sam robie na magazynie i mam 2500. praca lekka, kiero nie pilnuje tylko nam pomaga i jest ok !!!!!! a czasem i na mikolaja he he :) Ludzie na produkcji majo podbnio wiecej jak jest 4 brygadwka - 3 tysiaki na lapla!!!
zdjecie uzytkownika
lady - 2013-12-06 22:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
ludzie idzta na produkcje do DIANY!!!!!!!!!to jest liderka spoko. zawsze doradzi i wszystko wie nawet lepiej niz dyrekcja. gdyby nie ona te biujrwy juz dawno by lezaly. ona ma wiedze !!! DIANA trzymaj tak dalej !!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
fakt - 2013-12-06 22:10:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dyrektorzy sie nie znaja. zreszta kazdy ich zlewa jak umie ;))))))) ha ha ha
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-12-10 17:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
magazyn (usunięte przez administratora) nie polecam tam pracy.
zdjecie uzytkownika
kate - 2013-12-22 01:02:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dzien dobry
tak czytam sobie wszystkie komentarze i wnioskuje iz placa minimalna plus ewentualnie jakas premia za wykonany plan miesieczny.
zdjecie uzytkownika
julek - 2013-12-23 22:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@anonim, a dlaczego nie polecasz pracy na magazynie, przełożeni lub ogólny klimat nie miły? Jakie stawki maja magazynierzy, bedzie 10 zł?
zdjecie uzytkownika
Magazyn - 2013-12-30 21:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [julek - 2013-12-23 22:19:01]:
Człowieku - na magazynie masz: służbowego laptopa, komórkę i zniżki na paliwo :)))
zdjecie uzytkownika
julek - 2013-12-31 17:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No, a tak powaznie? Woda do picia, rękawice, nowe kombinezony są? Co jaki czas mozna zrobic sobie przerwę? no i 10 zł będzie?
zdjecie uzytkownika
Gora - 2014-01-04 17:23:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lady - 2013-12-06 22:06:24]:
Ha ha niezła drwina :)))
zdjecie uzytkownika
Gora - 2014-01-04 17:27:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lady - 2013-12-06 22:06:24]:
Podobno Diana ma nawet tytuł doktora ekonomii :)))
zdjecie uzytkownika
julek - 2014-01-04 21:24:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gora, co masz na myśli pisząc, ze to drwina? Pensję w capricorn, czy jak? magazyne, chodzi ci o magazyn, to nikt tam nie sprząta? Nie należy to do obowiązków, czy nie ma firmy sprzątającej?
zdjecie uzytkownika
ODPOWIEDZ NA GŁUPIE WPISY - 2014-01-05 13:02:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CZY WY WOGÓLE WIECIE PO CO SĄ STWORZONE TAKIE STRONY - NA PEWNO NIE ŻEBY KOMOŚ UBLIŻAĆ ,KRYTYKOWAĆ ,JAK MACIE JAKIEŚ PROBLEMY TO JEST OD TEGO HR.JAK KOMUŚ SIĘ NIE CHCE PRACOWAĆ W CAPRICORNIE TO WROCŁAW ZAPRASZA ZA ODPOWIEDNIE WYNAGRODZENIE.PRACUJĘ W CAPRICORNIE I DOSKONALE ZDAJĘ SOBIE SPRAWE ŻE JAK BĘDZIE MI ŻLE TO POPROSTU ODEJDE . I TAK POWINNY ZROBIĆ NIEKTÓRE OSOBY WYPISUJĄC TAKIE GŁUPOTY BO SZCZERZE MÓWIĄC NIEKTÓRYCH POPROSTU MI ŻAL .
zdjecie uzytkownika
julek - 2014-01-05 17:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ODPOWIEDZ NA GŁUPIE WPISY, to Tobie jest dobrze w capricorn? Zadowolony jesteś, czy sa rzeczy, które powinni zmienić? W ogóle widac jakieś zmiany?
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-01-11 20:39:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pragniesz lepszej pracy gdzie bendziesz doceniany i sprawiedliwie oceniany gdzie bendziesz czu sie czenscia zespolu szukaj dalej aprace w capricornie traktuj jako przystanek wogule dziwna firma
zdjecie uzytkownika
Banan - 2014-01-15 17:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A mozecie mi powiedziec jak placa spawacza w Capricorn? i Jaki rodzaj umowy na poczatek?pozdrawiam !
zdjecie uzytkownika
mikołaj - 2014-01-17 15:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stronie capricorn jest wiele ofert pracy, jakby ktos szukał, to mozna znaleźć, mnie dyskwalifikuje wymóg języków skandynawskich (duński, szwedzki, norweski), znam tylko angielski..
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-12
Żródło: infopraca.pl
Świebodzice
(dolnośląskie)
• obsługa pras • użytkowanie maszyn i urządzeń zgodne z instrukcją obsługi oraz wskazówkami przełożonego • produkcja wyrobów zgodnie z kartą technologiczną wyrobu z zastosowaniem wymogów Systemu Zarządzania Jakością
zdjecie uzytkownika
ktos - 2014-02-04 17:02:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy mozecie cos napisac o pracy handlowca?
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2014-02-20 13:20:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podbiję pytanie, bo równiez interesuje mnie posada handlowca w capricorn, tylko też obawiam się rotacji, ogłoszenia są chyba dość często.
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-03-18 19:44:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto pisze te pozytywne opinie opinie o Copricornie chyba te ....... z biura.Najniższe pensje krajowe ... .... i mogiła. Opinie pozytywne piszą sami o swoich stanowiskach ...... cioty
zdjecie uzytkownika
była pracownica biura - 2014-03-27 16:52:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zenek - 2014-03-18 19:44:54]:
Firma nie rozwija się, tylko cofa. Ciągła rekrutacja wzbudza brak zaufania do tego pracodawcy. Nawet norma ISO nie pomoże im, żeby to wszystko ogarnąć... nie warto tam wysyłać cv... (usunięte przez administratora)niskie płace, chore plany sprzedażowe, brak kompetentnych kierowników i dyrektorów (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
mik - 2014-04-13 22:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma ok słowa uznania dla Dyrektora P.k który rozwinął to firmę i rozwija ją dalej. minusy są takie ze na majstrów wsadza się na pakowni, montażu niedoświadczonych
majstrów które nic nie umieją siedzą cały dzień przy komputerze nawet produkcją się wcale nie interesują nic nie sprawdzają po co one tam siedzą jak popełnisz jakiś błąd to cie zmieszają błotem. Magazyn leży na całej Lini od 10 do 20 minut traci się czas na szukanie komponentów. zero organizacji. a poza tym praca jest całkiem niezła. tylko Panie Krzysztofie te majstrowe zmienić na bardziej doświadczonych ludzi którzy pracują na produkcji i Będzie dobrze.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2014-04-16 11:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mik - 2014-04-13 22:26:23]:
mik - a od kiedy na pakowni są majstrowie ? pracuję tam trochę i pierwsze słyszę o majstrach
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
42 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie capricorn
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x