Sonko

Bielany Wrocławskie

Opinie o Sonko

ktoś 2014-11-03 14:02:23
O czym wy mówicie jakie długie przerwy??najlepiej widzieć kogoś i o kimś pisać a siebie to nie widzicie,żeby pisać tu głupoty na innych trzeba być samemu wporzadku za robote sie weżcie a nie pierdołami sie zajmujecie!!!
1
pracownik 2014-11-03 15:38:53
Ludzie ogarnijcie sie co mnie obchodzi ile ktos jest na przerwie czy ile razy wychodzi na fajke robie swoja robote i nie zagladam kto i na ile wychodzi a ciekawe czy wy nie wychodzicie
2
pabi 2014-11-09 23:53:58
Są może obecnie przyjęcia na produkcje i jesli miałam mieszkanie gdzies w centrum albo w kierunku bielan to jest jakis dobry dojazd moze ktos wie cos czy przyjmują do pracy na produkcje albo kontrola jakości mam doświadczenie może małe ale nie jest mi obca praca na produkcji i bardzo miło wspominam te czasu oczywiscie w innym zakładzie pozdrawiam i licze na odpowiedz
h... do tego 2014-11-16 19:55:53
gincie wscipskie plotkary zajmijcie się pracą
4
ANETA 2014-11-18 10:43:51
jak dojechać do fabryki z centrum wrocławia np, z PKP
pracownik 2014-12-10 19:49:37
Ja pracuję w Sonko już ponad rok i nie jest źle. Bywa tam czasem dobrze ,a czasem źle jeśli chodzi o pracę,ale nigdzie nie ma lekko. Ludzie są całkiem fajni i mnie to nie interesuje,że ktoś sobie wychodzi na fajkę na pół godziny,albo przerwę sobie robi też po pół godziny,oczywiście to niesprawiedliwe,bo ogólnie przerwa trwa 15 minut.
roman 2014-12-16 12:46:38
jak dojechac z centrum wroclawia do sonko
s 2014-12-17 21:22:16
Można skorzystać z autobusu tesco PHB np z Halera lub 612 z Krzyków, albo sevibusy podmiejskie
Kiero 2014-12-25 19:42:26
Doprawdy? Proszę wypisać nazwiska.
Lala 2014-12-26 00:00:32
Nie ma czegoś takiego jak autobus pracowniczy. To nie ta firma. Albo dojeżdżasz podmiejskim albo wsiadasz w 612. No chyba, że masz własny samochód.
1
JohnyWalker 2015-01-01 12:06:41
(usunięte przez administratora) Ktoś coś wie w tym temacie?
1
siupa 2015-01-15 21:15:24
Ja rowniez mam dobre zdanie o tej firmie pracuje juz poltora roku jest milo i przyjaznie ludzie spoko, no wieksza wiekzosc pani (usunięte przez administratora)Masakra kobieto ogarnij mowe :)
pracownik 2015-02-02 12:22:48
Są zmiany dobrze ,że człowiek który zna proces cały od nastu lat będzie mistrzem
2
gorzej 2015-02-27 20:19:26
ktoś z gorszej zmiany ma być mistrzem... kto to wymyślał
pracownik 2015-04-06 16:48:56
TO PRAWDA ŻE PRACOWNICY PRODUKCJI MUSZĄ SPRZĄTAĆ WC NA BIELANACH, COŚ MI SIĘ O USZY OBIŁO, MA KTOŚ JAKIES INFO NA TEN TEMAT
2
rafi 2015-04-09 12:42:28
bede zaczynal prace od 13 kwietnia w tej firmie.tez jestem ciekaw jak bedzie.nie interesujaA MNIE TE OPINIE.trzeba tam byc i pracowac
1
rafi srafi 2015-04-12 17:45:23
rafi najpierw naucz się pisać a później zacznij pracować jak trafisz na produkcję to zapomnij o wolnych sobotach i niedzielach praca 4 zmianowa a na magazynie WG z małymi wyjątkami sami karierowicze w biurze i czopki jakiś czas tam robiłem i tego żałuję a wpisy z miej wygodnymi opiniami i tak są usuwane .
rafi??? 2015-04-13 19:50:01
I Jak w Pracy ??? Na Magazynowej czy na Ryżowej Pracujesz>>>
ttt 2015-04-19 20:15:19
Pracuję w tej firmie już prawie 2 lata i z pracy jestem zadowolona,lecz bywa czasem ciężko i spokojnie. Atmosfera na tej zmianie na której pracuję jest niezbyt fajna,ale to zależy od ludzi i są tam pewne osoby które wychodzą sobie razem na papierosa i na ploty.Takie psiapsiółki i niesprawiedliwe,bo one mają prawo wychodzić kiedy chcą i na ile czasu, a ja jako pracownik produkcyjny nie mam takiego prawa.
ttt 2015-04-19 20:24:47
To prawda,że pracownik produkcyjny ma obowiązek sprzątania WC,bo już sprzątałam po kimś szczochy.
Roman 2015-05-25 18:23:35
Na ryżowej piją
patka 2015-05-29 13:49:57
na ryzowej???? na magazynowej pija .
fuks 2015-05-30 16:31:44
Co piją?
bj 2015-06-01 21:07:18
Współczuje każdemu kto wejdzie w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
5
Wafel 2015-08-03 12:11:15
Jak chciecie zarobić to tak jak Z-ca kierownika na kontynery .
2
Chętny 2015-08-03 12:31:21
To jak ?trzeba jak Z-ca Kierownika pracować na kontynerach aby mieć pare zł ,to co pracownik produkcji??? Co mam wykonywać ????
Sniadek 2015-11-13 22:38:32
Chciałbym zapytać jak wygląda kwestia zatrudniania osób homo... ponieważ słyszałem że wystarczy mieć kota i kumplowac się z przełożonym , będę wdzięczny za odpowiedź, buziaki.
1
hff 2015-11-14 16:36:33
Sniadek, nie rozumiem tego pytania, a z chęcią bym odpowiedział,bo pracowałem tam.
HAHA 2015-11-18 20:39:12
2500 zł na rękę heheheheheheheheheheh i raz jeszcze heheheheheheheh
gdzie to widziałeś , żeby tyle zarobić to musisz mieć co najmniej 10 lat za sobą w tej firmie i dobrze lizać przełożonym i nie wiem czy to wystarczy , pracowałem tam i o takich zarobkach to szary pracownik to może zapomnieć i hahahahahahahahahahaha jeszcze raz :)
:) 2015-12-15 20:51:42
może i wiesz co mówisz ale w tej firmie tyle nie zarobisz
nocny stróż 2016-01-21 12:01:41
chybaś kolego pomylił sonko z pis. to nie ten adres.
2
janCwl 2016-02-23 15:56:29
żenada haha pasuje jak ulał hasło dbaj o siebie tylko,że wy nie dbacie o pracowników.. usuwanie postów,które głoszą prawdę w niczym nie pomoże zresztą to potwierdza, że czas u was się zatrzymał na bolku :) szczerze niepolecam chyba,że chcesz być niewolnikiem za niecałe 2 tys brutto wypłąta na konto ok 1550zł
3
Sonko 2016-02-26 22:04:40
Szkoda się wypowiadać
wkurzony 2016-02-27 00:36:12
Usuwanie niewygodnych postów to metoda z PRL:)ale dlaczego mnie to nie dziwi?!jest prezes,który ma jakiegoś dyrektora,ten ma kilku kierowników,Ci mają kilku zastępców,Ci z kolei mają mistrzów,a Ci mają swoich zastępców...ha ha ha komuna wróciła!
2
rozsądny z boku 2016-03-22 17:41:42
Tak, komuna rzeczywiście wróciła, ale to w całym kraju za sprawą pis.
A tobie jak tak źle to się zwolnij - a nie trollujesz raz po raz jaki to nieszczęśliwy jesteś. Nikt ci tam nie każe pracować, rejonizacji pis jeszcze nie narzucił.
1
Kowalski 2016-03-31 10:32:21
Pracowalem tam i stanowczo nie polecam.Tylko głupi ludzie tam pracują.Praca za takie grosze w 21 wieku to jest murzynostwo!!!
jola 2016-03-31 10:38:34
Omijajcie szerokim łukiem ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za dwa tysiące BRUTTO,heheheh.Jesli dla kogos to sa dobre pieniadze to na glupote nie ma lekarstwa.
4
Kowalski 2016-04-22 22:50:14
Za takie male zarobki jak tam placa gospodarki w kraju nie zbudujemy.
Zarobki jak na wschodzie a ceny jak na zachodzie.
Kraj biedny bo glupi narod roboli o swoje walczyc nei potrafi.
anonim 2016-04-25 09:09:40
Omijajcie szerokim łukiem zmianę ( usunięte przez administratora )Podobno nie umie szanować pracowników.
1
anonim 2016-04-25 09:22:42
Omijajcie szerokim łukiem zmianę ( usunięte przez administratora ). Podobno nie dobrze odnosi się do pracowników
2
ania 2016-05-03 22:51:27
normalnie jak w przeczkolu
4
Gosc 2016-07-25 12:18:21
Chcesz podwyzke ,to sie zwolnij!!
NOWY 2016-08-25 15:54:52
Chciałbym zasięgnąć szczerej opinii o wysokości wynagrodzenia dla operatorów wózków widłowych.
Kwoty możecie pisać netto lub brutto ( przeliczę sobie:)
Dodają też jakieś inne składniki wynagrodzenia: - dodatek za nocki, możliwość dorobienia na nadgodzinach ( płacone wg. kodeksu pracy czy lepiej?:), - multisport, opieka medyczna, ubezpieczenie NNW
robole_huckie 2016-08-26 12:18:05
Fund Coast2Coast jest ponoć właścicielem firmy Sonko.Teraz, na dniach, ten fundusz kupuje "upadłe" Krośnieńskie Huty Szkła w Krośnie.Czy my prości pracownicy powinniśmy się czegoś obawiać?Dodam tylko że większość zarabia ustawową najniższą krajową,nadmiaru pracowników nie ma bo trudno nawet wziąść urlop.Praca na okrągło w systemie 4-ro zmianowym.
wspaniały człowiek 2016-09-23 00:14:35
Premia jest i raczej zawsze była,oczywiście dla tych co pracują a nie ściemniają:)
wspaniały człowiek 2016-09-23 00:16:55
Co to jest "przeczkole"?
wspaniały człowiek 2016-09-23 00:20:32
Nie prościej podjechać do biura i się dowiedzieć?Premia 15%,dodatek nocny jest,dodatek za pracę w systemie 4-zmianowym około 140 zł netto.Wszystko opodatkowane czyli masz na papierze:)
wkurzony 2016-09-23 00:29:26
Myślałem że to wina Tuska,tak było do tej pory?Swoją drogą pajacu,gdzie napisałem że jestem nieszczęśliwy?To,że w sonko jest biurokracja jak za komuny to wiedzą nawet portierzy!Po co zastępcy mistrzów?Proszę o racjonalną odp.bez wyjazdów z polityką!
peta 2016-09-23 12:39:36
Przedstawiciel handlowy chyba może liczyć na dobre premie sonko maja dobre wyroby i artykuły spożywcze wiec chyba można całkiem dobrze zarobic?
Tomik 2016-11-05 17:45:09
Przerwa powinna trwać 30 minut
Zostaw swoją opinię o Sonko - Bielany Wrocławskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sonko