Sonko

Bielany Wrocławskie

Opinie o Sonko

siupa 2015-01-15 21:15:24
Ja rowniez mam dobre zdanie o tej firmie pracuje juz poltora roku jest milo i przyjaznie ludzie spoko, no wieksza wiekzosc pani (usunięte przez administratora)Masakra kobieto ogarnij mowe :)
pracownik 2015-02-02 12:22:48
Są zmiany dobrze ,że człowiek który zna proces cały od nastu lat będzie mistrzem
2
loody 2015-02-26 17:19:07
Rozumiem, że kolega powyżej miał na myśli zmiany na dobre w Sonko. Możecie napisać co takiego dokładnie się zmieniało, bo jak wywnioskowałem ze wszystkich opinii to bedzie nowy mistrz i chyba wybrany spośród pracowników z długim stażem. W ogóle często tutaj są takie awanse? Czy to raczej przypadek? Pozdrawiam.
1
gorzej 2015-02-27 20:19:26
ktoś z gorszej zmiany ma być mistrzem... kto to wymyślał
pracownik 2015-04-06 16:48:56
TO PRAWDA ŻE PRACOWNICY PRODUKCJI MUSZĄ SPRZĄTAĆ WC NA BIELANACH, COŚ MI SIĘ O USZY OBIŁO, MA KTOŚ JAKIES INFO NA TEN TEMAT
2
rafi 2015-04-09 12:42:28
bede zaczynal prace od 13 kwietnia w tej firmie.tez jestem ciekaw jak bedzie.nie interesujaA MNIE TE OPINIE.trzeba tam byc i pracowac
1
rafi srafi 2015-04-12 17:45:23
rafi najpierw naucz się pisać a później zacznij pracować jak trafisz na produkcję to zapomnij o wolnych sobotach i niedzielach praca 4 zmianowa a na magazynie WG z małymi wyjątkami sami karierowicze w biurze i czopki jakiś czas tam robiłem i tego żałuję a wpisy z miej wygodnymi opiniami i tak są usuwane .
rafi??? 2015-04-13 19:50:01
I Jak w Pracy ??? Na Magazynowej czy na Ryżowej Pracujesz>>>
ttt 2015-04-19 20:15:19
Pracuję w tej firmie już prawie 2 lata i z pracy jestem zadowolona,lecz bywa czasem ciężko i spokojnie. Atmosfera na tej zmianie na której pracuję jest niezbyt fajna,ale to zależy od ludzi i są tam pewne osoby które wychodzą sobie razem na papierosa i na ploty.Takie psiapsiółki i niesprawiedliwe,bo one mają prawo wychodzić kiedy chcą i na ile czasu, a ja jako pracownik produkcyjny nie mam takiego prawa.
ttt 2015-04-19 20:24:47
To prawda,że pracownik produkcyjny ma obowiązek sprzątania WC,bo już sprzątałam po kimś szczochy.
Roman 2015-05-25 18:23:35
Na ryżowej piją
patka 2015-05-29 13:49:57
na ryzowej???? na magazynowej pija .
fuks 2015-05-30 16:31:44
Co piją?
bj 2015-06-01 21:07:18
Współczuje każdemu kto wejdzie w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
5
Franz 2015-07-22 23:49:06
Hej jak tam praca na magazynie zatrudniaj jeszcze w Sonko? Jak płacą dobrze mozna zarobić???? Jestem zainteresowany pracą tam. Jak ze zmianami dużo wpada zmian nocnych i jak są one płatne dajcie mi proszę znać bo suzkam innej pracy bo aktualnie już mi się nie podoba w magazynie moim o którym się nie wypowiem ;)
Wafel 2015-08-03 12:11:15
Jak chciecie zarobić to tak jak Z-ca kierownika na kontynery .
1
Chętny 2015-08-03 12:31:21
To jak ?trzeba jak Z-ca Kierownika pracować na kontynerach aby mieć pare zł ,to co pracownik produkcji??? Co mam wykonywać ????
opel 2015-08-22 23:26:15
Jak mniemam chodziło o prosta zasadę, że trzeba pracować ciężko to w końcu zostaje sie docenionym. Wiadomo, że z podejściem, czy to stoi, czy sie lezy minimalna sie należy zbyt wiele się nie osiągnie i to w żadnej firmie. Pytanie raczej od jakiego pułapu tutaj zaczynają się pensje, jesli chodzi o najniższe szczeble.
romek 2015-11-12 22:19:49
@Lajk wydaje mi się, że spokojnie mozna u nich zarobić dobre pieniądze i przecież wszystkie opinie sa na forum, nie rozumiem o co chodzi. Widziałem oferte jako operator produkcji i oferują tutaj zarobki średnio po 2500 zł na reke to moim zdaniem dobry wynik, a nie licze tutaj jeszcze oczywiście dodatków.
Sniadek 2015-11-13 22:38:32
Chciałbym zapytać jak wygląda kwestia zatrudniania osób homo... ponieważ słyszałem że wystarczy mieć kota i kumplowac się z przełożonym , będę wdzięczny za odpowiedź, buziaki.
1
hff 2015-11-14 16:36:33
Sniadek, nie rozumiem tego pytania, a z chęcią bym odpowiedział,bo pracowałem tam.
HAHA 2015-11-18 20:39:12
2500 zł na rękę heheheheheheheheheheh i raz jeszcze heheheheheheheh
gdzie to widziałeś , żeby tyle zarobić to musisz mieć co najmniej 10 lat za sobą w tej firmie i dobrze lizać przełożonym i nie wiem czy to wystarczy , pracowałem tam i o takich zarobkach to szary pracownik to może zapomnieć i hahahahahahahahahahaha jeszcze raz :)
gfds 2015-12-02 14:02:27
hej, nie wiem czy wiecie ale kiedys firma szukała osób do pracy na stanowisko operaratora produckji- operatora maszyn, ciekawe czy wkrotce znów coś wstawią
mistrz 2015-12-12 17:04:18
w ogłoszeniu jest podana oferta zakres obowiazków oraz co oferują, operator maszyn z pewnoscia 2500 na reke wezmie,pracowalem w takiej podobnej firmie wiec wiem co mowie,nawet wiecej
1
:) 2015-12-15 20:51:42
może i wiesz co mówisz ale w tej firmie tyle nie zarobisz
Jaro 2016-01-03 15:55:41
W takim razie ile można zarobić na stanowisku operatora maszyn @:) ? Mi też się wydaje, że 2500 to spokojnie by było, ale no pewności nie mam. Mimo to atmosfera w pracy podobno jest dobra, a to też ważne.
nocny stróż 2016-01-21 12:01:41
chybaś kolego pomylił sonko z pis. to nie ten adres.
2
janCwl 2016-02-23 15:56:29
żenada haha pasuje jak ulał hasło dbaj o siebie tylko,że wy nie dbacie o pracowników.. usuwanie postów,które głoszą prawdę w niczym nie pomoże zresztą to potwierdza, że czas u was się zatrzymał na bolku :) szczerze niepolecam chyba,że chcesz być niewolnikiem za niecałe 2 tys brutto wypłąta na konto ok 1550zł
3
Sonko 2016-02-26 22:04:40
Szkoda się wypowiadać
wkurzony 2016-02-27 00:36:12
Usuwanie niewygodnych postów to metoda z PRL:)ale dlaczego mnie to nie dziwi?!jest prezes,który ma jakiegoś dyrektora,ten ma kilku kierowników,Ci mają kilku zastępców,Ci z kolei mają mistrzów,a Ci mają swoich zastępców...ha ha ha komuna wróciła!
2
rozsądny z boku 2016-03-22 17:41:42
Tak, komuna rzeczywiście wróciła, ale to w całym kraju za sprawą pis.
A tobie jak tak źle to się zwolnij - a nie trollujesz raz po raz jaki to nieszczęśliwy jesteś. Nikt ci tam nie każe pracować, rejonizacji pis jeszcze nie narzucił.
1
Kowalski 2016-03-31 10:32:21
Pracowalem tam i stanowczo nie polecam.Tylko głupi ludzie tam pracują.Praca za takie grosze w 21 wieku to jest murzynostwo!!!
jola 2016-03-31 10:38:34
Omijajcie szerokim łukiem ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za dwa tysiące BRUTTO,heheheh.Jesli dla kogos to sa dobre pieniadze to na glupote nie ma lekarstwa.
4
mysza 2016-04-05 09:00:05
wiesz @Jola nie trzeba czegoś takiego wyśmiewać bo po prostu czasem ktoś nie ma wyjścia..ale rzeczywiście coś mogłoby się zmienić i stawki naprawdę mógłby pójść choć trochę w górę
Kowalski 2016-04-22 22:50:14
Za takie male zarobki jak tam placa gospodarki w kraju nie zbudujemy.
Zarobki jak na wschodzie a ceny jak na zachodzie.
Kraj biedny bo glupi narod roboli o swoje walczyc nei potrafi.
anonim 2016-04-25 09:09:40
Omijajcie szerokim łukiem zmianę ( usunięte przez administratora )Podobno nie umie szanować pracowników.
anonim 2016-04-25 09:22:42
Omijajcie szerokim łukiem zmianę ( usunięte przez administratora ). Podobno nie dobrze odnosi się do pracowników
1
ania 2016-05-03 22:51:27
normalnie jak w przeczkolu
4
iza 2016-05-05 09:12:12
no trzeba przyznać @aniu że tu dyskusja jak w przedszkolu. A może napiszesz co wiesz o pracy na produkcji
Gosc 2016-07-25 12:18:21
Chcesz podwyzke ,to sie zwolnij!!
bum 2016-07-27 15:48:02
No ale na pewno jest szansa u nich na dwuskładnikowe wynagrodzenie, bo premia raczej się pojawia do podstawy. W końcu o dobre wypłaty nie jest trudno, ale ciekawe czy dorzucają do tego jakieś socjale.
NOWY 2016-08-25 15:54:52
Chciałbym zasięgnąć szczerej opinii o wysokości wynagrodzenia dla operatorów wózków widłowych.
Kwoty możecie pisać netto lub brutto ( przeliczę sobie:)
Dodają też jakieś inne składniki wynagrodzenia: - dodatek za nocki, możliwość dorobienia na nadgodzinach ( płacone wg. kodeksu pracy czy lepiej?:), - multisport, opieka medyczna, ubezpieczenie NNW
bal 2016-08-25 17:45:37
o socjalach @ bum nic nie słyszałam. Ale co do tych premii to sprawdzona informacja, czy to tylko gdybanie??
robole_huckie 2016-08-26 12:18:05
Fund Coast2Coast jest ponoć właścicielem firmy Sonko.Teraz, na dniach, ten fundusz kupuje "upadłe" Krośnieńskie Huty Szkła w Krośnie.Czy my prości pracownicy powinniśmy się czegoś obawiać?Dodam tylko że większość zarabia ustawową najniższą krajową,nadmiaru pracowników nie ma bo trudno nawet wziąść urlop.Praca na okrągło w systemie 4-ro zmianowym.
peta 2016-08-29 13:00:41
Ja mysle, tak, ze jak ktos doskonale wie jak pracuje i nie ma sobie nic do zarzucenia, szanuje swoja pracę i nie kombinuje to nie powinien niczego chyba sie obawiac? dobrych pracownikow nikt nie zwalnia przeciez.
wspaniały człowiek 2016-09-23 00:14:35
Premia jest i raczej zawsze była,oczywiście dla tych co pracują a nie ściemniają:)
wspaniały człowiek 2016-09-23 00:16:55
Co to jest "przeczkole"?
wspaniały człowiek 2016-09-23 00:20:32
Nie prościej podjechać do biura i się dowiedzieć?Premia 15%,dodatek nocny jest,dodatek za pracę w systemie 4-zmianowym około 140 zł netto.Wszystko opodatkowane czyli masz na papierze:)
wkurzony 2016-09-23 00:29:26
Myślałem że to wina Tuska,tak było do tej pory?Swoją drogą pajacu,gdzie napisałem że jestem nieszczęśliwy?To,że w sonko jest biurokracja jak za komuny to wiedzą nawet portierzy!Po co zastępcy mistrzów?Proszę o racjonalną odp.bez wyjazdów z polityką!
peta 2016-09-23 12:39:36
Przedstawiciel handlowy chyba może liczyć na dobre premie sonko maja dobre wyroby i artykuły spożywcze wiec chyba można całkiem dobrze zarobic?
Zostaw swoją opinię o Sonko - Bielany Wrocławskie
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sonko