Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Sonko

zdjecie uzytkownika
pabi - 2014-11-09 23:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są może obecnie przyjęcia na produkcje i jesli miałam mieszkanie gdzies w centrum albo w kierunku bielan to jest jakis dobry dojazd moze ktos wie cos czy przyjmują do pracy na produkcje albo kontrola jakości mam doświadczenie może małe ale nie jest mi obca praca na produkcji i bardzo miło wspominam te czasu oczywiscie w innym zakładzie pozdrawiam i licze na odpowiedz
zdjecie uzytkownika
elp - 2014-11-13 09:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie szkodzi wejść na ich stronę i odszukać z zakładkę kontakt (http://sonko.pl/kontakt/) co prawda nie ma tam żadnych ofert pracy, ale są kontakty do ludzi odpowiedzialnych za dany pion w Sonko - można wysłać swoje CV a jeżeli w danym momencie będą kogoś szukali to wierzę, że spojrzą i na te wcześniej nadesłane aplikacje.
zdjecie uzytkownika
h... do tego - 2014-11-16 19:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
gincie wscipskie plotkary zajmijcie się pracą
zdjecie uzytkownika
ANETA - 2014-11-18 10:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [h... do tego - 2014-11-16 19:55:53]:
jak dojechać do fabryki z centrum wrocławia np, z PKP
zdjecie uzytkownika
kobiety - 2014-11-27 13:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety w pracy chyba nie da rady uniknąć jednak plotek, bo nie wiem jak tam u Ws, ale normalnie to połowa pracowników przynajmniej to przynajmniej kobiety, a wiadomo, że nie ma większych plotkar niż kobiety.. więc poza atmosferą u Was w pracy to sa jeszcze jakieś minusy, czy wszystko w porządku jest?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-10 19:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w Sonko już ponad rok i nie jest źle. Bywa tam czasem dobrze ,a czasem źle jeśli chodzi o pracę,ale nigdzie nie ma lekko. Ludzie są całkiem fajni i mnie to nie interesuje,że ktoś sobie wychodzi na fajkę na pół godziny,albo przerwę sobie robi też po pół godziny,oczywiście to niesprawiedliwe,bo ogólnie przerwa trwa 15 minut.
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-12-11 16:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no pewnie, że tak, pracownik wyżej ma całkowitą racje, ponieważ nigdy nie będzie tak dobrze jak byśmy chcieli w stu procentach na pewno, więc nie ma co oczerniać firmę bezpodstawnie, ja mam z nimi tylko poztywne wspomnienia, więc się przychylam w zupełności do komentarza wyżej, a co do przerw - kwestia dogadania.
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-12-16 12:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dojechac z centrum wroclawia do sonko
zdjecie uzytkownika
s - 2014-12-17 21:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można skorzystać z autobusu tesco PHB np z Halera lub 612 z Krzyków, albo sevibusy podmiejskie
zdjecie uzytkownika
Kiero - 2014-12-25 19:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mikołaj - 2014-10-08 13:09:52]:
Doprawdy? Proszę wypisać nazwiska.
zdjecie uzytkownika
tromba - 2014-12-25 20:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ten autobus to jest tylko dla pracowników czy inni też mogą nim jeździć jak zwykłym autobusem? bo to jednak ważne dla mnie żeby to miało status autobusu pracowniczego i żebym miał gdzie usiąść zmęczaony przed i po pracy. no i przede wszystkim kochani napiszcie:można u nich dostać umowę o pracę?pozdrowienka
zdjecie uzytkownika
Lala - 2014-12-26 00:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tromba - 2014-12-25 20:10:55]:
Nie ma czegoś takiego jak autobus pracowniczy. To nie ta firma. Albo dojeżdżasz podmiejskim albo wsiadasz w 612. No chyba, że masz własny samochód.
zdjecie uzytkownika
JohnyWalker - 2015-01-01 12:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Ktoś coś wie w tym temacie?
zdjecie uzytkownika
siupa - 2015-01-15 21:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja rowniez mam dobre zdanie o tej firmie pracuje juz poltora roku jest milo i przyjaznie ludzie spoko, no wieksza wiekzosc pani (usunięte przez administratora)Masakra kobieto ogarnij mowe :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-02 12:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są zmiany dobrze ,że człowiek który zna proces cały od nastu lat będzie mistrzem
zdjecie uzytkownika
loody - 2015-02-26 17:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że kolega powyżej miał na myśli zmiany na dobre w Sonko. Możecie napisać co takiego dokładnie się zmieniało, bo jak wywnioskowałem ze wszystkich opinii to bedzie nowy mistrz i chyba wybrany spośród pracowników z długim stażem. W ogóle często tutaj są takie awanse? Czy to raczej przypadek? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gorzej - 2015-02-27 20:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś z gorszej zmiany ma być mistrzem... kto to wymyślał
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-06 16:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TO PRAWDA ŻE PRACOWNICY PRODUKCJI MUSZĄ SPRZĄTAĆ WC NA BIELANACH, COŚ MI SIĘ O USZY OBIŁO, MA KTOŚ JAKIES INFO NA TEN TEMAT
zdjecie uzytkownika
rafi - 2015-04-09 12:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bede zaczynal prace od 13 kwietnia w tej firmie.tez jestem ciekaw jak bedzie.nie interesujaA MNIE TE OPINIE.trzeba tam byc i pracowac
zdjecie uzytkownika
rafi srafi - 2015-04-12 17:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rafi najpierw naucz się pisać a później zacznij pracować jak trafisz na produkcję to zapomnij o wolnych sobotach i niedzielach praca 4 zmianowa a na magazynie WG z małymi wyjątkami sami karierowicze w biurze i czopki jakiś czas tam robiłem i tego żałuję a wpisy z miej wygodnymi opiniami i tak są usuwane .
zdjecie uzytkownika
rafi??? - 2015-04-13 19:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I Jak w Pracy ??? Na Magazynowej czy na Ryżowej Pracujesz>>>
zdjecie uzytkownika
ttt - 2015-04-19 20:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie już prawie 2 lata i z pracy jestem zadowolona,lecz bywa czasem ciężko i spokojnie. Atmosfera na tej zmianie na której pracuję jest niezbyt fajna,ale to zależy od ludzi i są tam pewne osoby które wychodzą sobie razem na papierosa i na ploty.Takie psiapsiółki i niesprawiedliwe,bo one mają prawo wychodzić kiedy chcą i na ile czasu, a ja jako pracownik produkcyjny nie mam takiego prawa.
zdjecie uzytkownika
ttt - 2015-04-19 20:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda,że pracownik produkcyjny ma obowiązek sprzątania WC,bo już sprzątałam po kimś szczochy.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2015-05-25 18:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na ryżowej piją
zdjecie uzytkownika
patka - 2015-05-29 13:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na ryzowej???? na magazynowej pija .
zdjecie uzytkownika
fuks - 2015-05-30 16:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co piją?
zdjecie uzytkownika
bj - 2015-06-01 21:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Współczuje każdemu kto wejdzie w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Franz - 2015-07-22 23:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jak tam praca na magazynie zatrudniaj jeszcze w Sonko? Jak płacą dobrze mozna zarobić???? Jestem zainteresowany pracą tam. Jak ze zmianami dużo wpada zmian nocnych i jak są one płatne dajcie mi proszę znać bo suzkam innej pracy bo aktualnie już mi się nie podoba w magazynie moim o którym się nie wypowiem ;)
zdjecie uzytkownika
Wafel - 2015-08-03 12:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chciecie zarobić to tak jak Z-ca kierownika na kontynery .
zdjecie uzytkownika
Chętny - 2015-08-03 12:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak ?trzeba jak Z-ca Kierownika pracować na kontynerach aby mieć pare zł ,to co pracownik produkcji??? Co mam wykonywać ????
zdjecie uzytkownika
opel - 2015-08-22 23:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak mniemam chodziło o prosta zasadę, że trzeba pracować ciężko to w końcu zostaje sie docenionym. Wiadomo, że z podejściem, czy to stoi, czy sie lezy minimalna sie należy zbyt wiele się nie osiągnie i to w żadnej firmie. Pytanie raczej od jakiego pułapu tutaj zaczynają się pensje, jesli chodzi o najniższe szczeble.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-11-12 22:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Lajk wydaje mi się, że spokojnie mozna u nich zarobić dobre pieniądze i przecież wszystkie opinie sa na forum, nie rozumiem o co chodzi. Widziałem oferte jako operator produkcji i oferują tutaj zarobki średnio po 2500 zł na reke to moim zdaniem dobry wynik, a nie licze tutaj jeszcze oczywiście dodatków.
zdjecie uzytkownika
Sniadek - 2015-11-13 22:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym zapytać jak wygląda kwestia zatrudniania osób homo... ponieważ słyszałem że wystarczy mieć kota i kumplowac się z przełożonym , będę wdzięczny za odpowiedź, buziaki.
zdjecie uzytkownika
hff - 2015-11-14 16:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sniadek, nie rozumiem tego pytania, a z chęcią bym odpowiedział,bo pracowałem tam.
zdjecie uzytkownika
HAHA - 2015-11-18 20:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2500 zł na rękę heheheheheheheheheheh i raz jeszcze heheheheheheheh
gdzie to widziałeś , żeby tyle zarobić to musisz mieć co najmniej 10 lat za sobą w tej firmie i dobrze lizać przełożonym i nie wiem czy to wystarczy , pracowałem tam i o takich zarobkach to szary pracownik to może zapomnieć i hahahahahahahahahahaha jeszcze raz :)
zdjecie uzytkownika
gfds - 2015-12-02 14:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, nie wiem czy wiecie ale kiedys firma szukała osób do pracy na stanowisko operaratora produckji- operatora maszyn, ciekawe czy wkrotce znów coś wstawią
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2015-12-12 17:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ogłoszeniu jest podana oferta zakres obowiazków oraz co oferują, operator maszyn z pewnoscia 2500 na reke wezmie,pracowalem w takiej podobnej firmie wiec wiem co mowie,nawet wiecej
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-12-15 20:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mistrz - 2015-12-12 17:04:18]:
może i wiesz co mówisz ale w tej firmie tyle nie zarobisz
zdjecie uzytkownika
Jaro - 2016-01-03 15:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie ile można zarobić na stanowisku operatora maszyn @:) ? Mi też się wydaje, że 2500 to spokojnie by było, ale no pewności nie mam. Mimo to atmosfera w pracy podobno jest dobra, a to też ważne.
zdjecie uzytkownika
nocny stróż - 2016-01-21 12:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Sniadek - 2015-11-13 22:38:32]:
chybaś kolego pomylił sonko z pis. to nie ten adres.
zdjecie uzytkownika
janCwl - 2016-02-23 15:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Zbyśek - 2014-06-20 09:36:42]:
żenada haha pasuje jak ulał hasło dbaj o siebie tylko,że wy nie dbacie o pracowników.. usuwanie postów,które głoszą prawdę w niczym nie pomoże zresztą to potwierdza, że czas u was się zatrzymał na bolku :) szczerze niepolecam chyba,że chcesz być niewolnikiem za niecałe 2 tys brutto wypłąta na konto ok 1550zł
zdjecie uzytkownika
Sonko - 2016-02-26 22:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda się wypowiadać
zdjecie uzytkownika
wkurzony - 2016-02-27 00:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Usuwanie niewygodnych postów to metoda z PRL:)ale dlaczego mnie to nie dziwi?!jest prezes,który ma jakiegoś dyrektora,ten ma kilku kierowników,Ci mają kilku zastępców,Ci z kolei mają mistrzów,a Ci mają swoich zastępców...ha ha ha komuna wróciła!
zdjecie uzytkownika
rozsądny z boku - 2016-03-22 17:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wkurzony - 2016-02-27 00:36:12]:
Tak, komuna rzeczywiście wróciła, ale to w całym kraju za sprawą pis.
A tobie jak tak źle to się zwolnij - a nie trollujesz raz po raz jaki to nieszczęśliwy jesteś. Nikt ci tam nie każe pracować, rejonizacji pis jeszcze nie narzucił.
zdjecie uzytkownika
Kowalski - 2016-03-31 10:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem tam i stanowczo nie polecam.Tylko głupi ludzie tam pracują.Praca za takie grosze w 21 wieku to jest murzynostwo!!!
zdjecie uzytkownika
jola - 2016-03-31 10:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Omijajcie szerokim łukiem ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za dwa tysiące BRUTTO,heheheh.Jesli dla kogos to sa dobre pieniadze to na glupote nie ma lekarstwa.
zdjecie uzytkownika
mysza - 2016-04-05 09:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz @Jola nie trzeba czegoś takiego wyśmiewać bo po prostu czasem ktoś nie ma wyjścia..ale rzeczywiście coś mogłoby się zmienić i stawki naprawdę mógłby pójść choć trochę w górę
zdjecie uzytkownika
Kowalski - 2016-04-22 22:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za takie male zarobki jak tam placa gospodarki w kraju nie zbudujemy.
Zarobki jak na wschodzie a ceny jak na zachodzie.
Kraj biedny bo glupi narod roboli o swoje walczyc nei potrafi.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja poprawna najpierw komplet badań w prywatnej klinice, wymagają także książeczki sanepidu
Pytania: Standardowo zarobki, zainteresowania, dojazd. Natomiast praca fatalna za jeszcze gorsze pieniądze, większość nie przedłuża umowy lub zwalnia się po 2 dniach
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-04-25 09:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijajcie szerokim łukiem zmianę ( usunięte przez administratora )Podobno nie umie szanować pracowników.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-04-25 09:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijajcie szerokim łukiem zmianę ( usunięte przez administratora ). Podobno nie dobrze odnosi się do pracowników

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sonko!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sonko
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert