Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sonko

zdjecie uzytkownika
ona - 2014-04-08 00:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam kasa trochę mała ale zawsze pierwszy okres jest najgorszy przetrzymasz miesięc poteem rok a potem ile się da nie jest źle o ile wiem nikt nie pije z mistrzami praca jest lekka nie jest zbyt ciężko tylko trzeba się uczyć trochę tego co robią operatorzy ale nie jest źle pracuje trochę i nie nażekam
zdjecie uzytkownika
L....... - 2014-04-13 23:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ha ha jakie bzdury he he
zdjecie uzytkownika
Bongos - 2014-04-16 09:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co kolega ma inne doświadczenia związane z firmą? Ja bardzo chętnie poczytam, bo planuję zmienić pracę, także byłbym wdzięczny za opinię.
zdjecie uzytkownika
aga69 - 2014-04-21 00:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy praca w Sonko jest ,,non stop,, ? Czy w Święta pracujecie? Bardzo proszę o odpowiedź jeżeli ktoś wie coś na ten temat. Dziękuję z góry..
zdjecie uzytkownika
car Piotr Groźny - 2014-05-13 16:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest ok. Podejście kadry do pracowników jest wzorowe. Praca jak praca , wystrzałów oraz pościgów nie ma ale jest spoko. Zakład czysty bardzo dobrze zorganizowany, ludzie przyjaźni (większość).
zdjecie uzytkownika
Zbyśek - 2014-05-17 00:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedziałbyś jeszcze ile można mniej więcej zarobić w Sonko? Słyszałem różne przedziały, ale nie były to w 100% pewne informacje.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-06-20 06:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [R - 2014-01-24 13:39:29]:
Żal mi Ciebie...........
zdjecie uzytkownika
Zbyśek - 2014-06-20 09:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tak, temu panu dziękujemy. Ktoś napisał wyżej, że większość ludzi przyjazna, więc normalny albo tam nie pracujesz, albo jesteś w mniejszości
zdjecie uzytkownika
Ulubiona - 2014-09-03 22:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a możecie polecić coś dla mamusiek? w sensie praca mnie interesuje, owszem, ale jedynie z pełnym socjalem no i umowa o pracę od początku, żebym miała zachowane wszystkie świadczenia opiekuńcze na dziecko? tylko na takiej pracy mi zależy, a o Sonko mam opinię bardzo pozytywną, czy tak jest czy to tylko moje wyobrażenie?
zdjecie uzytkownika
aria - 2014-09-24 11:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co powiecie o stażu w dziale jakości? jest możliwość późniejszego zatrudnienia? Do tej pory dobrze rozmawiało mi się z firmą, ale nie wiem jakie są tam możliwości.
zdjecie uzytkownika
Mikołaj - 2014-10-08 13:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sonko piją na zmianach
zdjecie uzytkownika
szok - 2014-10-12 19:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
3 osoby psują całą zmianę wszyscy myślą to samo ale boją się mówić
zdjecie uzytkownika
Kwach - 2014-10-19 08:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 he he więcej ,a nie którzy pracują krócej i ciągle chodzą na długie niekończące się przerwy i każdy to widzi ludzie ogarnijcie się wykorzystują was a wy się dajecie
zdjecie uzytkownika
Riro - 2014-10-28 08:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Należałoby zrobić gruntowny rachunek sumienia w tej firmie bo w ten sposób to Sonko straci w mig swoją niby dobrą opinię. Szkoda tylko, że nie wszystkim zależy na jak najlepszej współpracy w firmie i rzetelności bo wszyscy chyba przyznają, że chodzenie na ponadwymiarowe przerwy to gruba przesada w tym całym interesie.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-11-03 14:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O czym wy mówicie jakie długie przerwy??najlepiej widzieć kogoś i o kimś pisać a siebie to nie widzicie,żeby pisać tu głupoty na innych trzeba być samemu wporzadku za robote sie weżcie a nie pierdołami sie zajmujecie!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-03 15:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie ogarnijcie sie co mnie obchodzi ile ktos jest na przerwie czy ile razy wychodzi na fajke robie swoja robote i nie zagladam kto i na ile wychodzi a ciekawe czy wy nie wychodzicie
zdjecie uzytkownika
pabi - 2014-11-09 23:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są może obecnie przyjęcia na produkcje i jesli miałam mieszkanie gdzies w centrum albo w kierunku bielan to jest jakis dobry dojazd moze ktos wie cos czy przyjmują do pracy na produkcje albo kontrola jakości mam doświadczenie może małe ale nie jest mi obca praca na produkcji i bardzo miło wspominam te czasu oczywiscie w innym zakładzie pozdrawiam i licze na odpowiedz
zdjecie uzytkownika
elp - 2014-11-13 09:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie szkodzi wejść na ich stronę i odszukać z zakładkę kontakt (http://sonko.pl/kontakt/) co prawda nie ma tam żadnych ofert pracy, ale są kontakty do ludzi odpowiedzialnych za dany pion w Sonko - można wysłać swoje CV a jeżeli w danym momencie będą kogoś szukali to wierzę, że spojrzą i na te wcześniej nadesłane aplikacje.
zdjecie uzytkownika
h... do tego - 2014-11-16 19:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
gincie wscipskie plotkary zajmijcie się pracą
zdjecie uzytkownika
ANETA - 2014-11-18 10:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [h... do tego - 2014-11-16 19:55:53]:
jak dojechać do fabryki z centrum wrocławia np, z PKP
zdjecie uzytkownika
kobiety - 2014-11-27 13:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety w pracy chyba nie da rady uniknąć jednak plotek, bo nie wiem jak tam u Ws, ale normalnie to połowa pracowników przynajmniej to przynajmniej kobiety, a wiadomo, że nie ma większych plotkar niż kobiety.. więc poza atmosferą u Was w pracy to sa jeszcze jakieś minusy, czy wszystko w porządku jest?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-10 19:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w Sonko już ponad rok i nie jest źle. Bywa tam czasem dobrze ,a czasem źle jeśli chodzi o pracę,ale nigdzie nie ma lekko. Ludzie są całkiem fajni i mnie to nie interesuje,że ktoś sobie wychodzi na fajkę na pół godziny,albo przerwę sobie robi też po pół godziny,oczywiście to niesprawiedliwe,bo ogólnie przerwa trwa 15 minut.
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-12-11 16:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pewnie, że tak, pracownik wyżej ma całkowitą racje, ponieważ nigdy nie będzie tak dobrze jak byśmy chcieli w stu procentach na pewno, więc nie ma co oczerniać firmę bezpodstawnie, ja mam z nimi tylko poztywne wspomnienia, więc się przychylam w zupełności do komentarza wyżej, a co do przerw - kwestia dogadania.
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-12-16 12:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dojechac z centrum wroclawia do sonko
zdjecie uzytkownika
s - 2014-12-17 21:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można skorzystać z autobusu tesco PHB np z Halera lub 612 z Krzyków, albo sevibusy podmiejskie
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sonko
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sonko?
Zadaj pytanie
x