Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Sonko

zdjecie uzytkownika
h... do tego - 2014-11-16 19:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
gincie wscipskie plotkary zajmijcie się pracą
zdjecie uzytkownika
ANETA - 2014-11-18 10:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [h... do tego - 2014-11-16 19:55:53]:
jak dojechać do fabryki z centrum wrocławia np, z PKP
zdjecie uzytkownika
kobiety - 2014-11-27 13:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety w pracy chyba nie da rady uniknąć jednak plotek, bo nie wiem jak tam u Ws, ale normalnie to połowa pracowników przynajmniej to przynajmniej kobiety, a wiadomo, że nie ma większych plotkar niż kobiety.. więc poza atmosferą u Was w pracy to sa jeszcze jakieś minusy, czy wszystko w porządku jest?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-10 19:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w Sonko już ponad rok i nie jest źle. Bywa tam czasem dobrze ,a czasem źle jeśli chodzi o pracę,ale nigdzie nie ma lekko. Ludzie są całkiem fajni i mnie to nie interesuje,że ktoś sobie wychodzi na fajkę na pół godziny,albo przerwę sobie robi też po pół godziny,oczywiście to niesprawiedliwe,bo ogólnie przerwa trwa 15 minut.
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-12-11 16:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no pewnie, że tak, pracownik wyżej ma całkowitą racje, ponieważ nigdy nie będzie tak dobrze jak byśmy chcieli w stu procentach na pewno, więc nie ma co oczerniać firmę bezpodstawnie, ja mam z nimi tylko poztywne wspomnienia, więc się przychylam w zupełności do komentarza wyżej, a co do przerw - kwestia dogadania.
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-12-16 12:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dojechac z centrum wroclawia do sonko
zdjecie uzytkownika
s - 2014-12-17 21:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można skorzystać z autobusu tesco PHB np z Halera lub 612 z Krzyków, albo sevibusy podmiejskie
zdjecie uzytkownika
Kiero - 2014-12-25 19:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mikołaj - 2014-10-08 13:09:52]:
Doprawdy? Proszę wypisać nazwiska.
zdjecie uzytkownika
tromba - 2014-12-25 20:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ten autobus to jest tylko dla pracowników czy inni też mogą nim jeździć jak zwykłym autobusem? bo to jednak ważne dla mnie żeby to miało status autobusu pracowniczego i żebym miał gdzie usiąść zmęczaony przed i po pracy. no i przede wszystkim kochani napiszcie:można u nich dostać umowę o pracę?pozdrowienka
zdjecie uzytkownika
Lala - 2014-12-26 00:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tromba - 2014-12-25 20:10:55]:
Nie ma czegoś takiego jak autobus pracowniczy. To nie ta firma. Albo dojeżdżasz podmiejskim albo wsiadasz w 612. No chyba, że masz własny samochód.
zdjecie uzytkownika
JohnyWalker - 2015-01-01 12:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Ktoś coś wie w tym temacie?
zdjecie uzytkownika
siupa - 2015-01-15 21:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja rowniez mam dobre zdanie o tej firmie pracuje juz poltora roku jest milo i przyjaznie ludzie spoko, no wieksza wiekzosc pani (usunięte przez administratora)Masakra kobieto ogarnij mowe :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-02 12:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są zmiany dobrze ,że człowiek który zna proces cały od nastu lat będzie mistrzem
zdjecie uzytkownika
loody - 2015-02-26 17:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że kolega powyżej miał na myśli zmiany na dobre w Sonko. Możecie napisać co takiego dokładnie się zmieniało, bo jak wywnioskowałem ze wszystkich opinii to bedzie nowy mistrz i chyba wybrany spośród pracowników z długim stażem. W ogóle często tutaj są takie awanse? Czy to raczej przypadek? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gorzej - 2015-02-27 20:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś z gorszej zmiany ma być mistrzem... kto to wymyślał
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-06 16:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TO PRAWDA ŻE PRACOWNICY PRODUKCJI MUSZĄ SPRZĄTAĆ WC NA BIELANACH, COŚ MI SIĘ O USZY OBIŁO, MA KTOŚ JAKIES INFO NA TEN TEMAT
zdjecie uzytkownika
rafi - 2015-04-09 12:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bede zaczynal prace od 13 kwietnia w tej firmie.tez jestem ciekaw jak bedzie.nie interesujaA MNIE TE OPINIE.trzeba tam byc i pracowac
zdjecie uzytkownika
rafi srafi - 2015-04-12 17:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rafi najpierw naucz się pisać a później zacznij pracować jak trafisz na produkcję to zapomnij o wolnych sobotach i niedzielach praca 4 zmianowa a na magazynie WG z małymi wyjątkami sami karierowicze w biurze i czopki jakiś czas tam robiłem i tego żałuję a wpisy z miej wygodnymi opiniami i tak są usuwane .
zdjecie uzytkownika
rafi??? - 2015-04-13 19:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I Jak w Pracy ??? Na Magazynowej czy na Ryżowej Pracujesz>>>
zdjecie uzytkownika
ttt - 2015-04-19 20:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie już prawie 2 lata i z pracy jestem zadowolona,lecz bywa czasem ciężko i spokojnie. Atmosfera na tej zmianie na której pracuję jest niezbyt fajna,ale to zależy od ludzi i są tam pewne osoby które wychodzą sobie razem na papierosa i na ploty.Takie psiapsiółki i niesprawiedliwe,bo one mają prawo wychodzić kiedy chcą i na ile czasu, a ja jako pracownik produkcyjny nie mam takiego prawa.
zdjecie uzytkownika
ttt - 2015-04-19 20:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda,że pracownik produkcyjny ma obowiązek sprzątania WC,bo już sprzątałam po kimś szczochy.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2015-05-25 18:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na ryżowej piją
zdjecie uzytkownika
patka - 2015-05-29 13:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na ryzowej???? na magazynowej pija .
zdjecie uzytkownika
fuks - 2015-05-30 16:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co piją?
zdjecie uzytkownika
bj - 2015-06-01 21:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Współczuje każdemu kto wejdzie w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Franz - 2015-07-22 23:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jak tam praca na magazynie zatrudniaj jeszcze w Sonko? Jak płacą dobrze mozna zarobić???? Jestem zainteresowany pracą tam. Jak ze zmianami dużo wpada zmian nocnych i jak są one płatne dajcie mi proszę znać bo suzkam innej pracy bo aktualnie już mi się nie podoba w magazynie moim o którym się nie wypowiem ;)
zdjecie uzytkownika
Wafel - 2015-08-03 12:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chciecie zarobić to tak jak Z-ca kierownika na kontynery .
zdjecie uzytkownika
Chętny - 2015-08-03 12:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak ?trzeba jak Z-ca Kierownika pracować na kontynerach aby mieć pare zł ,to co pracownik produkcji??? Co mam wykonywać ????
zdjecie uzytkownika
opel - 2015-08-22 23:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak mniemam chodziło o prosta zasadę, że trzeba pracować ciężko to w końcu zostaje sie docenionym. Wiadomo, że z podejściem, czy to stoi, czy sie lezy minimalna sie należy zbyt wiele się nie osiągnie i to w żadnej firmie. Pytanie raczej od jakiego pułapu tutaj zaczynają się pensje, jesli chodzi o najniższe szczeble.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-11-12 22:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Lajk wydaje mi się, że spokojnie mozna u nich zarobić dobre pieniądze i przecież wszystkie opinie sa na forum, nie rozumiem o co chodzi. Widziałem oferte jako operator produkcji i oferują tutaj zarobki średnio po 2500 zł na reke to moim zdaniem dobry wynik, a nie licze tutaj jeszcze oczywiście dodatków.
zdjecie uzytkownika
Sniadek - 2015-11-13 22:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym zapytać jak wygląda kwestia zatrudniania osób homo... ponieważ słyszałem że wystarczy mieć kota i kumplowac się z przełożonym , będę wdzięczny za odpowiedź, buziaki.
zdjecie uzytkownika
hff - 2015-11-14 16:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sniadek, nie rozumiem tego pytania, a z chęcią bym odpowiedział,bo pracowałem tam.
zdjecie uzytkownika
HAHA - 2015-11-18 20:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2500 zł na rękę heheheheheheheheheheh i raz jeszcze heheheheheheheh
gdzie to widziałeś , żeby tyle zarobić to musisz mieć co najmniej 10 lat za sobą w tej firmie i dobrze lizać przełożonym i nie wiem czy to wystarczy , pracowałem tam i o takich zarobkach to szary pracownik to może zapomnieć i hahahahahahahahahahaha jeszcze raz :)
zdjecie uzytkownika
gfds - 2015-12-02 14:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, nie wiem czy wiecie ale kiedys firma szukała osób do pracy na stanowisko operaratora produckji- operatora maszyn, ciekawe czy wkrotce znów coś wstawią
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2015-12-12 17:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ogłoszeniu jest podana oferta zakres obowiazków oraz co oferują, operator maszyn z pewnoscia 2500 na reke wezmie,pracowalem w takiej podobnej firmie wiec wiem co mowie,nawet wiecej
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-12-15 20:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mistrz - 2015-12-12 17:04:18]:
może i wiesz co mówisz ale w tej firmie tyle nie zarobisz
zdjecie uzytkownika
Jaro - 2016-01-03 15:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie ile można zarobić na stanowisku operatora maszyn @:) ? Mi też się wydaje, że 2500 to spokojnie by było, ale no pewności nie mam. Mimo to atmosfera w pracy podobno jest dobra, a to też ważne.
zdjecie uzytkownika
nocny stróż - 2016-01-21 12:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Sniadek - 2015-11-13 22:38:32]:
chybaś kolego pomylił sonko z pis. to nie ten adres.
zdjecie uzytkownika
janCwl - 2016-02-23 15:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [Zbyśek - 2014-06-20 09:36:42]:
żenada haha pasuje jak ulał hasło dbaj o siebie tylko,że wy nie dbacie o pracowników.. usuwanie postów,które głoszą prawdę w niczym nie pomoże zresztą to potwierdza, że czas u was się zatrzymał na bolku :) szczerze niepolecam chyba,że chcesz być niewolnikiem za niecałe 2 tys brutto wypłąta na konto ok 1550zł
zdjecie uzytkownika
Sonko - 2016-02-26 22:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda się wypowiadać
zdjecie uzytkownika
wkurzony - 2016-02-27 00:36:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Usuwanie niewygodnych postów to metoda z PRL:)ale dlaczego mnie to nie dziwi?!jest prezes,który ma jakiegoś dyrektora,ten ma kilku kierowników,Ci mają kilku zastępców,Ci z kolei mają mistrzów,a Ci mają swoich zastępców...ha ha ha komuna wróciła!
zdjecie uzytkownika
rozsądny z boku - 2016-03-22 17:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wkurzony - 2016-02-27 00:36:12]:
Tak, komuna rzeczywiście wróciła, ale to w całym kraju za sprawą pis.
A tobie jak tak źle to się zwolnij - a nie trollujesz raz po raz jaki to nieszczęśliwy jesteś. Nikt ci tam nie każe pracować, rejonizacji pis jeszcze nie narzucił.
zdjecie uzytkownika
Kowalski - 2016-03-31 10:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem tam i stanowczo nie polecam.Tylko głupi ludzie tam pracują.Praca za takie grosze w 21 wieku to jest murzynostwo!!!
zdjecie uzytkownika
jola - 2016-03-31 10:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Omijajcie szerokim łukiem ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za dwa tysiące BRUTTO,heheheh.Jesli dla kogos to sa dobre pieniadze to na glupote nie ma lekarstwa.
zdjecie uzytkownika
mysza - 2016-04-05 09:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiesz @Jola nie trzeba czegoś takiego wyśmiewać bo po prostu czasem ktoś nie ma wyjścia..ale rzeczywiście coś mogłoby się zmienić i stawki naprawdę mógłby pójść choć trochę w górę
zdjecie uzytkownika
Kowalski - 2016-04-22 22:50:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za takie male zarobki jak tam placa gospodarki w kraju nie zbudujemy.
Zarobki jak na wschodzie a ceny jak na zachodzie.
Kraj biedny bo glupi narod roboli o swoje walczyc nei potrafi.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-04-25 09:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijajcie szerokim łukiem zmianę ( usunięte przez administratora )Podobno nie umie szanować pracowników.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2016-04-25 09:22:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Omijajcie szerokim łukiem zmianę ( usunięte przez administratora ). Podobno nie dobrze odnosi się do pracowników
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja poprawna najpierw komplet badań w prywatnej klinice, wymagają także książeczki sanepidu
Pytania: Standardowo zarobki, zainteresowania, dojazd. Natomiast praca fatalna za jeszcze gorsze pieniądze, większość nie przedłuża umowy lub zwalnia się po 2 dniach
zdjecie uzytkownika
ania - 2016-05-03 22:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
normalnie jak w przeczkolu
zdjecie uzytkownika
iza - 2016-05-05 09:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no trzeba przyznać @aniu że tu dyskusja jak w przedszkolu. A może napiszesz co wiesz o pracy na produkcji

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sonko!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sonko
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert