Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Sonko

Opinie o Sonko

Pracowałeś w firmie Sonko i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Zbyśek - 2014-06-20 09:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tak, temu panu dziękujemy. Ktoś napisał wyżej, że większość ludzi przyjazna, więc normalny albo tam nie pracujesz, albo jesteś w mniejszości
zdjecie uzytkownika
Ulubiona - 2014-09-03 22:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a możecie polecić coś dla mamusiek? w sensie praca mnie interesuje, owszem, ale jedynie z pełnym socjalem no i umowa o pracę od początku, żebym miała zachowane wszystkie świadczenia opiekuńcze na dziecko? tylko na takiej pracy mi zależy, a o Sonko mam opinię bardzo pozytywną, czy tak jest czy to tylko moje wyobrażenie?
zdjecie uzytkownika
aria - 2014-09-24 11:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co powiecie o stażu w dziale jakości? jest możliwość późniejszego zatrudnienia? Do tej pory dobrze rozmawiało mi się z firmą, ale nie wiem jakie są tam możliwości.
zdjecie uzytkownika
Mikołaj - 2014-10-08 13:09:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W sonko piją na zmianach
zdjecie uzytkownika
szok - 2014-10-12 19:24:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
3 osoby psują całą zmianę wszyscy myślą to samo ale boją się mówić
zdjecie uzytkownika
Kwach - 2014-10-19 08:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
3 he he więcej ,a nie którzy pracują krócej i ciągle chodzą na długie niekończące się przerwy i każdy to widzi ludzie ogarnijcie się wykorzystują was a wy się dajecie
zdjecie uzytkownika
Riro - 2014-10-28 08:26:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Należałoby zrobić gruntowny rachunek sumienia w tej firmie bo w ten sposób to Sonko straci w mig swoją niby dobrą opinię. Szkoda tylko, że nie wszystkim zależy na jak najlepszej współpracy w firmie i rzetelności bo wszyscy chyba przyznają, że chodzenie na ponadwymiarowe przerwy to gruba przesada w tym całym interesie.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-11-03 14:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
O czym wy mówicie jakie długie przerwy??najlepiej widzieć kogoś i o kimś pisać a siebie to nie widzicie,żeby pisać tu głupoty na innych trzeba być samemu wporzadku za robote sie weżcie a nie pierdołami sie zajmujecie!!!
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-11-03 15:38:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie ogarnijcie sie co mnie obchodzi ile ktos jest na przerwie czy ile razy wychodzi na fajke robie swoja robote i nie zagladam kto i na ile wychodzi a ciekawe czy wy nie wychodzicie
zdjecie uzytkownika
pabi - 2014-11-09 23:53:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są może obecnie przyjęcia na produkcje i jesli miałam mieszkanie gdzies w centrum albo w kierunku bielan to jest jakis dobry dojazd moze ktos wie cos czy przyjmują do pracy na produkcje albo kontrola jakości mam doświadczenie może małe ale nie jest mi obca praca na produkcji i bardzo miło wspominam te czasu oczywiscie w innym zakładzie pozdrawiam i licze na odpowiedz
zdjecie uzytkownika
elp - 2014-11-13 09:20:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie szkodzi wejść na ich stronę i odszukać z zakładkę kontakt (http://sonko.pl/kontakt/) co prawda nie ma tam żadnych ofert pracy, ale są kontakty do ludzi odpowiedzialnych za dany pion w Sonko - można wysłać swoje CV a jeżeli w danym momencie będą kogoś szukali to wierzę, że spojrzą i na te wcześniej nadesłane aplikacje.
zdjecie uzytkownika
h... do tego - 2014-11-16 19:55:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
gincie wscipskie plotkary zajmijcie się pracą
zdjecie uzytkownika
ANETA - 2014-11-18 10:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [h... do tego - 2014-11-16 19:55:53]:
jak dojechać do fabryki z centrum wrocławia np, z PKP
zdjecie uzytkownika
kobiety - 2014-11-27 13:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety w pracy chyba nie da rady uniknąć jednak plotek, bo nie wiem jak tam u Ws, ale normalnie to połowa pracowników przynajmniej to przynajmniej kobiety, a wiadomo, że nie ma większych plotkar niż kobiety.. więc poza atmosferą u Was w pracy to sa jeszcze jakieś minusy, czy wszystko w porządku jest?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-10 19:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w Sonko już ponad rok i nie jest źle. Bywa tam czasem dobrze ,a czasem źle jeśli chodzi o pracę,ale nigdzie nie ma lekko. Ludzie są całkiem fajni i mnie to nie interesuje,że ktoś sobie wychodzi na fajkę na pół godziny,albo przerwę sobie robi też po pół godziny,oczywiście to niesprawiedliwe,bo ogólnie przerwa trwa 15 minut.
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-12-11 16:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pewnie, że tak, pracownik wyżej ma całkowitą racje, ponieważ nigdy nie będzie tak dobrze jak byśmy chcieli w stu procentach na pewno, więc nie ma co oczerniać firmę bezpodstawnie, ja mam z nimi tylko poztywne wspomnienia, więc się przychylam w zupełności do komentarza wyżej, a co do przerw - kwestia dogadania.
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-12-16 12:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dojechac z centrum wroclawia do sonko
zdjecie uzytkownika
s - 2014-12-17 21:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można skorzystać z autobusu tesco PHB np z Halera lub 612 z Krzyków, albo sevibusy podmiejskie
zdjecie uzytkownika
Kiero - 2014-12-25 19:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mikołaj - 2014-10-08 13:09:52]:
Doprawdy? Proszę wypisać nazwiska.
zdjecie uzytkownika
tromba - 2014-12-25 20:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ten autobus to jest tylko dla pracowników czy inni też mogą nim jeździć jak zwykłym autobusem? bo to jednak ważne dla mnie żeby to miało status autobusu pracowniczego i żebym miał gdzie usiąść zmęczaony przed i po pracy. no i przede wszystkim kochani napiszcie:można u nich dostać umowę o pracę?pozdrowienka
zdjecie uzytkownika
Lala - 2014-12-26 00:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tromba - 2014-12-25 20:10:55]:
Nie ma czegoś takiego jak autobus pracowniczy. To nie ta firma. Albo dojeżdżasz podmiejskim albo wsiadasz w 612. No chyba, że masz własny samochód.
zdjecie uzytkownika
JohnyWalker - 2015-01-01 12:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Ktoś coś wie w tym temacie?
zdjecie uzytkownika
siupa - 2015-01-15 21:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja rowniez mam dobre zdanie o tej firmie pracuje juz poltora roku jest milo i przyjaznie ludzie spoko, no wieksza wiekzosc pani (usunięte przez administratora)Masakra kobieto ogarnij mowe :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-02 12:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są zmiany dobrze ,że człowiek który zna proces cały od nastu lat będzie mistrzem
zdjecie uzytkownika
loody - 2015-02-26 17:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że kolega powyżej miał na myśli zmiany na dobre w Sonko. Możecie napisać co takiego dokładnie się zmieniało, bo jak wywnioskowałem ze wszystkich opinii to bedzie nowy mistrz i chyba wybrany spośród pracowników z długim stażem. W ogóle często tutaj są takie awanse? Czy to raczej przypadek? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gorzej - 2015-02-27 20:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś z gorszej zmiany ma być mistrzem... kto to wymyślał
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-06 16:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TO PRAWDA ŻE PRACOWNICY PRODUKCJI MUSZĄ SPRZĄTAĆ WC NA BIELANACH, COŚ MI SIĘ O USZY OBIŁO, MA KTOŚ JAKIES INFO NA TEN TEMAT
zdjecie uzytkownika
rafi - 2015-04-09 12:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bede zaczynal prace od 13 kwietnia w tej firmie.tez jestem ciekaw jak bedzie.nie interesujaA MNIE TE OPINIE.trzeba tam byc i pracowac
zdjecie uzytkownika
rafi srafi - 2015-04-12 17:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rafi najpierw naucz się pisać a później zacznij pracować jak trafisz na produkcję to zapomnij o wolnych sobotach i niedzielach praca 4 zmianowa a na magazynie WG z małymi wyjątkami sami karierowicze w biurze i czopki jakiś czas tam robiłem i tego żałuję a wpisy z miej wygodnymi opiniami i tak są usuwane .
zdjecie uzytkownika
rafi??? - 2015-04-13 19:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I Jak w Pracy ??? Na Magazynowej czy na Ryżowej Pracujesz>>>
zdjecie uzytkownika
ttt - 2015-04-19 20:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie już prawie 2 lata i z pracy jestem zadowolona,lecz bywa czasem ciężko i spokojnie. Atmosfera na tej zmianie na której pracuję jest niezbyt fajna,ale to zależy od ludzi i są tam pewne osoby które wychodzą sobie razem na papierosa i na ploty.Takie psiapsiółki i niesprawiedliwe,bo one mają prawo wychodzić kiedy chcą i na ile czasu, a ja jako pracownik produkcyjny nie mam takiego prawa.
zdjecie uzytkownika
ttt - 2015-04-19 20:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda,że pracownik produkcyjny ma obowiązek sprzątania WC,bo już sprzątałam po kimś szczochy.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2015-05-25 18:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na ryżowej piją
zdjecie uzytkownika
patka - 2015-05-29 13:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na ryzowej???? na magazynowej pija .
zdjecie uzytkownika
fuks - 2015-05-30 16:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co piją?
zdjecie uzytkownika
bj - 2015-06-01 21:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Współczuje każdemu kto wejdzie w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Franz - 2015-07-22 23:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jak tam praca na magazynie zatrudniaj jeszcze w Sonko? Jak płacą dobrze mozna zarobić???? Jestem zainteresowany pracą tam. Jak ze zmianami dużo wpada zmian nocnych i jak są one płatne dajcie mi proszę znać bo suzkam innej pracy bo aktualnie już mi się nie podoba w magazynie moim o którym się nie wypowiem ;)
zdjecie uzytkownika
Wafel - 2015-08-03 12:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chciecie zarobić to tak jak Z-ca kierownika na kontynery .
zdjecie uzytkownika
Chętny - 2015-08-03 12:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak ?trzeba jak Z-ca Kierownika pracować na kontynerach aby mieć pare zł ,to co pracownik produkcji??? Co mam wykonywać ????
zdjecie uzytkownika
opel - 2015-08-22 23:26:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak mniemam chodziło o prosta zasadę, że trzeba pracować ciężko to w końcu zostaje sie docenionym. Wiadomo, że z podejściem, czy to stoi, czy sie lezy minimalna sie należy zbyt wiele się nie osiągnie i to w żadnej firmie. Pytanie raczej od jakiego pułapu tutaj zaczynają się pensje, jesli chodzi o najniższe szczeble.
zdjecie uzytkownika
romek - 2015-11-12 22:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Lajk wydaje mi się, że spokojnie mozna u nich zarobić dobre pieniądze i przecież wszystkie opinie sa na forum, nie rozumiem o co chodzi. Widziałem oferte jako operator produkcji i oferują tutaj zarobki średnio po 2500 zł na reke to moim zdaniem dobry wynik, a nie licze tutaj jeszcze oczywiście dodatków.
zdjecie uzytkownika
Sniadek - 2015-11-13 22:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałbym zapytać jak wygląda kwestia zatrudniania osób homo... ponieważ słyszałem że wystarczy mieć kota i kumplowac się z przełożonym , będę wdzięczny za odpowiedź, buziaki.
zdjecie uzytkownika
hff - 2015-11-14 16:36:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sniadek, nie rozumiem tego pytania, a z chęcią bym odpowiedział,bo pracowałem tam.
zdjecie uzytkownika
HAHA - 2015-11-18 20:39:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2500 zł na rękę heheheheheheheheheheh i raz jeszcze heheheheheheheh
gdzie to widziałeś , żeby tyle zarobić to musisz mieć co najmniej 10 lat za sobą w tej firmie i dobrze lizać przełożonym i nie wiem czy to wystarczy , pracowałem tam i o takich zarobkach to szary pracownik to może zapomnieć i hahahahahahahahahahaha jeszcze raz :)
zdjecie uzytkownika
gfds - 2015-12-02 14:02:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, nie wiem czy wiecie ale kiedys firma szukała osób do pracy na stanowisko operaratora produckji- operatora maszyn, ciekawe czy wkrotce znów coś wstawią
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2015-12-12 17:04:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w ogłoszeniu jest podana oferta zakres obowiazków oraz co oferują, operator maszyn z pewnoscia 2500 na reke wezmie,pracowalem w takiej podobnej firmie wiec wiem co mowie,nawet wiecej
zdjecie uzytkownika
:) - 2015-12-15 20:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mistrz - 2015-12-12 17:04:18]:
może i wiesz co mówisz ale w tej firmie tyle nie zarobisz
zdjecie uzytkownika
Jaro - 2016-01-03 15:55:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W takim razie ile można zarobić na stanowisku operatora maszyn @:) ? Mi też się wydaje, że 2500 to spokojnie by było, ale no pewności nie mam. Mimo to atmosfera w pracy podobno jest dobra, a to też ważne.
zdjecie uzytkownika
nocny stróż - 2016-01-21 12:01:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Sniadek - 2015-11-13 22:38:32]:
chybaś kolego pomylił sonko z pis. to nie ten adres.
zdjecie uzytkownika
Dzielny informator - 2016-01-22 22:48:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale o co tobie sie rohzodzi? ktos prawde pisze
nikt nie pisze o nowym dyrektoze ktory jest caly czas na kacu
mlody gruby juz nie jest przy chlewie Nikt nie powie wyzej ze jest zle . parka co jest zawsze bedzie sie trzymac u nas.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Sonko!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sonko

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert