Sonko

Bielany Wrocławskie

Opinie o Sonko

h... do tego 2014-11-16 19:55
gincie wscipskie plotkary zajmijcie się pracą
4
ANETA 2014-11-18 10:43
jak dojechać do fabryki z centrum wrocławia np, z PKP
pracownik 2014-12-10 19:49
Ja pracuję w Sonko już ponad rok i nie jest źle. Bywa tam czasem dobrze ,a czasem źle jeśli chodzi o pracę,ale nigdzie nie ma lekko. Ludzie są całkiem fajni i mnie to nie interesuje,że ktoś sobie wychodzi na fajkę na pół godziny,albo przerwę sobie robi też po pół godziny,oczywiście to niesprawiedliwe,bo ogólnie przerwa trwa 15 minut.
roman 2014-12-16 12:46
jak dojechac z centrum wroclawia do sonko
s 2014-12-17 21:22
Można skorzystać z autobusu tesco PHB np z Halera lub 612 z Krzyków, albo sevibusy podmiejskie
Kiero 2014-12-25 19:42
Doprawdy? Proszę wypisać nazwiska.
Lala 2014-12-26 00:00
Nie ma czegoś takiego jak autobus pracowniczy. To nie ta firma. Albo dojeżdżasz podmiejskim albo wsiadasz w 612. No chyba, że masz własny samochód.
1
JohnyWalker 2015-01-01 12:06
(usunięte przez administratora) Ktoś coś wie w tym temacie?
1
siupa 2015-01-15 21:15
Ja rowniez mam dobre zdanie o tej firmie pracuje juz poltora roku jest milo i przyjaznie ludzie spoko, no wieksza wiekzosc pani (usunięte przez administratora)Masakra kobieto ogarnij mowe :)
pracownik 2015-02-02 12:22
Są zmiany dobrze ,że człowiek który zna proces cały od nastu lat będzie mistrzem
2
gorzej 2015-02-27 20:19
ktoś z gorszej zmiany ma być mistrzem... kto to wymyślał
pracownik 2015-04-06 16:48
TO PRAWDA ŻE PRACOWNICY PRODUKCJI MUSZĄ SPRZĄTAĆ WC NA BIELANACH, COŚ MI SIĘ O USZY OBIŁO, MA KTOŚ JAKIES INFO NA TEN TEMAT
3
rafi 2015-04-09 12:42
bede zaczynal prace od 13 kwietnia w tej firmie.tez jestem ciekaw jak bedzie.nie interesujaA MNIE TE OPINIE.trzeba tam byc i pracowac
3
rafi srafi 2015-04-12 17:45
rafi najpierw naucz się pisać a później zacznij pracować jak trafisz na produkcję to zapomnij o wolnych sobotach i niedzielach praca 4 zmianowa a na magazynie WG z małymi wyjątkami sami karierowicze w biurze i czopki jakiś czas tam robiłem i tego żałuję a wpisy z miej wygodnymi opiniami i tak są usuwane .
rafi??? 2015-04-13 19:50
I Jak w Pracy ??? Na Magazynowej czy na Ryżowej Pracujesz>>>
ttt 2015-04-19 20:15
Pracuję w tej firmie już prawie 2 lata i z pracy jestem zadowolona,lecz bywa czasem ciężko i spokojnie. Atmosfera na tej zmianie na której pracuję jest niezbyt fajna,ale to zależy od ludzi i są tam pewne osoby które wychodzą sobie razem na papierosa i na ploty.Takie psiapsiółki i niesprawiedliwe,bo one mają prawo wychodzić kiedy chcą i na ile czasu, a ja jako pracownik produkcyjny nie mam takiego prawa.
ttt 2015-04-19 20:24
To prawda,że pracownik produkcyjny ma obowiązek sprzątania WC,bo już sprzątałam po kimś szczochy.
Roman 2015-05-25 18:23
Na ryżowej piją
patka 2015-05-29 13:49
na ryzowej???? na magazynowej pija .
fuks 2015-05-30 16:31
Co piją?
bj 2015-06-01 21:07
Współczuje każdemu kto wejdzie w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
5
Wafel 2015-08-03 12:11
Jak chciecie zarobić to tak jak Z-ca kierownika na kontynery .
5
Chętny 2015-08-03 12:31
To jak ?trzeba jak Z-ca Kierownika pracować na kontynerach aby mieć pare zł ,to co pracownik produkcji??? Co mam wykonywać ????
Sniadek 2015-11-13 22:38
Chciałbym zapytać jak wygląda kwestia zatrudniania osób homo... ponieważ słyszałem że wystarczy mieć kota i kumplowac się z przełożonym , będę wdzięczny za odpowiedź, buziaki.
1
hff 2015-11-14 16:36
Sniadek, nie rozumiem tego pytania, a z chęcią bym odpowiedział,bo pracowałem tam.
HAHA 2015-11-18 20:39
2500 zł na rękę heheheheheheheheheheh i raz jeszcze heheheheheheheh
gdzie to widziałeś , żeby tyle zarobić to musisz mieć co najmniej 10 lat za sobą w tej firmie i dobrze lizać przełożonym i nie wiem czy to wystarczy , pracowałem tam i o takich zarobkach to szary pracownik to może zapomnieć i hahahahahahahahahahaha jeszcze raz :)
:) 2015-12-15 20:51
może i wiesz co mówisz ale w tej firmie tyle nie zarobisz
nocny stróż 2016-01-21 12:01
chybaś kolego pomylił sonko z pis. to nie ten adres.
2
janCwl 2016-02-23 15:56
żenada haha pasuje jak ulał hasło dbaj o siebie tylko,że wy nie dbacie o pracowników.. usuwanie postów,które głoszą prawdę w niczym nie pomoże zresztą to potwierdza, że czas u was się zatrzymał na bolku :) szczerze niepolecam chyba,że chcesz być niewolnikiem za niecałe 2 tys brutto wypłąta na konto ok 1550zł
4
Sonko 2016-02-26 22:04
Szkoda się wypowiadać
wkurzony 2016-02-27 00:36
Usuwanie niewygodnych postów to metoda z PRL:)ale dlaczego mnie to nie dziwi?!jest prezes,który ma jakiegoś dyrektora,ten ma kilku kierowników,Ci mają kilku zastępców,Ci z kolei mają mistrzów,a Ci mają swoich zastępców...ha ha ha komuna wróciła!
3
rozsądny z boku 2016-03-22 17:41
Tak, komuna rzeczywiście wróciła, ale to w całym kraju za sprawą pis.
A tobie jak tak źle to się zwolnij - a nie trollujesz raz po raz jaki to nieszczęśliwy jesteś. Nikt ci tam nie każe pracować, rejonizacji pis jeszcze nie narzucił.
1
Kowalski 2016-03-31 10:32
Pracowalem tam i stanowczo nie polecam.Tylko głupi ludzie tam pracują.Praca za takie grosze w 21 wieku to jest murzynostwo!!!
jola 2016-03-31 10:38
Omijajcie szerokim łukiem ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za dwa tysiące BRUTTO,heheheh.Jesli dla kogos to sa dobre pieniadze to na glupote nie ma lekarstwa.
4
Kowalski 2016-04-22 22:50
Za takie male zarobki jak tam placa gospodarki w kraju nie zbudujemy.
Zarobki jak na wschodzie a ceny jak na zachodzie.
Kraj biedny bo glupi narod roboli o swoje walczyc nei potrafi.
anonim 2016-04-25 09:09
Omijajcie szerokim łukiem zmianę ( usunięte przez administratora )Podobno nie umie szanować pracowników.
1
anonim 2016-04-25 09:22
Omijajcie szerokim łukiem zmianę ( usunięte przez administratora ). Podobno nie dobrze odnosi się do pracowników
3
ania 2016-05-03 22:51
normalnie jak w przeczkolu
5
Gosc 2016-07-25 12:18
Chcesz podwyzke ,to sie zwolnij!!
NOWY 2016-08-25 15:54
Chciałbym zasięgnąć szczerej opinii o wysokości wynagrodzenia dla operatorów wózków widłowych.
Kwoty możecie pisać netto lub brutto ( przeliczę sobie:)
Dodają też jakieś inne składniki wynagrodzenia: - dodatek za nocki, możliwość dorobienia na nadgodzinach ( płacone wg. kodeksu pracy czy lepiej?:), - multisport, opieka medyczna, ubezpieczenie NNW
robole_huckie 2016-08-26 12:18
Fund Coast2Coast jest ponoć właścicielem firmy Sonko.Teraz, na dniach, ten fundusz kupuje "upadłe" Krośnieńskie Huty Szkła w Krośnie.Czy my prości pracownicy powinniśmy się czegoś obawiać?Dodam tylko że większość zarabia ustawową najniższą krajową,nadmiaru pracowników nie ma bo trudno nawet wziąść urlop.Praca na okrągło w systemie 4-ro zmianowym.
wspaniały człowiek 2016-09-23 00:14
Premia jest i raczej zawsze była,oczywiście dla tych co pracują a nie ściemniają:)
wspaniały człowiek 2016-09-23 00:16
Co to jest "przeczkole"?
wspaniały człowiek 2016-09-23 00:20
Nie prościej podjechać do biura i się dowiedzieć?Premia 15%,dodatek nocny jest,dodatek za pracę w systemie 4-zmianowym około 140 zł netto.Wszystko opodatkowane czyli masz na papierze:)
1
wkurzony 2016-09-23 00:29
Myślałem że to wina Tuska,tak było do tej pory?Swoją drogą pajacu,gdzie napisałem że jestem nieszczęśliwy?To,że w sonko jest biurokracja jak za komuny to wiedzą nawet portierzy!Po co zastępcy mistrzów?Proszę o racjonalną odp.bez wyjazdów z polityką!
peta 2016-09-23 12:39
Przedstawiciel handlowy chyba może liczyć na dobre premie sonko maja dobre wyroby i artykuły spożywcze wiec chyba można całkiem dobrze zarobic?
2
Tomik 2016-11-05 17:45
Przerwa powinna trwać 30 minut
dixie 2017-02-08 09:00
chciałabym aplikować na PH w Krakowie, czy to prawda, że trzeba mieć co najmniej 1 kota w domu ?
5
Kasza Jaglana 2017-05-13 08:27
1 czerwca Światowy dzień dziecka.
sonko tym czasie organizuje 3 dniowe szkolenie.
Dzień kota w sonko naturalnie dniem świętym jest!


5
Oliwier 2017-06-18 15:30
Czy ktoś orientuje się jakie są zarobki na operatora wózka i magazyniera
Był bym wdzięczny
Zostaw swoją opinię o Sonko - Bielany Wrocławskie
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sonko