Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Sonko


Oceniono 523 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Sonko
Ryżowa 1
55-040 Bielany Wrocławskie
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
była - 2014-02-05 21:25:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam i się zwolniłam przez niego...
Nie wspominam go ciepło..
zdjecie uzytkownika
MEG12 - 2014-02-08 23:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiem że pracownicy piją w pracy z mistrzami ,to chyba coś nie halo!
zdjecie uzytkownika
Anka - 2014-02-10 01:34:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z tym co pisze pracowałam i tak było
zdjecie uzytkownika
sally - 2014-02-13 16:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Uwielbiam wafle błonnikowe firmy Sonko, jestem stała klientką, zapychają odpowiednio i człowiek chudnie w oczach!
zdjecie uzytkownika
K.......... - 2014-02-18 14:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam że mistrz odszedł ze zmiany( usunięte przez administratora ),ale pewnie się wszyscy cieszą ,na szczęście nie jest na mojej zmianie pozdrawiam całe Sonko
zdjecie uzytkownika
Paula - 2014-02-19 11:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słyszałam o tym też i myślę że ludzie się cieszą z jego odejścia
zdjecie uzytkownika
TEN - 2014-02-20 06:44:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Super jest że tak jest miejmy nadzieje ze nowy mistrz bedzie lepszy
zdjecie uzytkownika
Pinulaaaaa - 2014-02-21 07:46:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie rozumiem tego co wy chcecie od Mistrza który odszedł ze zmiany( usunięte przez administratora ) ??? Chciałabym wiedzieć co on Wam takiego zrobił że go ciągle upokarzacie publicznie. Dziwne bo ja miałam przyjemność pracy z nim i jakoś nie narzekam jest w porządku Mistrzem idzie się z nim na spokojnie dogadać i porozmawiać a że ma twarde zasady na zmianie to chyba atut dla niego bo gdyby pozwolił sobie wejść na głowę to nikt by nie pracował jak powinien. I muszę stwierdzić że mentalność ludzka jest taka że wy wszyscy oceniacie człowieka po tym jak wygląda i po pierwszej rozmowie potraficie oceniać człowieka. A nie wiecie tak naprawdę jaki on jest, potraficie oczernić kogoś za jego plecami i boicie się stanąć twarzą w twarz z nim. A po drugie gdybyście byli fer wobec mistrza który był na zmianie D na pewno mieli byście lepiej i nie narzekalibyście na niego. ta odpowiedź tyczy się Was którzy wypisują głupoty(TEN, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
annii - 2014-02-21 15:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [MEG12 - 2014-02-08 23:11:36]:
nikt nie pije z mistrzami
zdjecie uzytkownika
1 - 2014-02-23 09:32:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wy wiecie co piszecie na tym forum? Chyba raczej jesteście nie świadomi ile można mieć problemów przez wypisywanie głupot. I jak można zrujnować komuś życie przez wypisywanie takich oszczerstw i bredni. Bo wam nie wyszło to za sobą musicie ciągnąć od razu wszystkim na dno, to jest głupota no ale na tą głupotę już nie ma lekarstwa i lepiej jest komuś za plecami narobić gówna niż mieć na tyle odwagi i stanąć twarzą w twarz i powiedzieć to co się myśli. Widać jacy są z Was tchórze którzy się boją rozmowy w cztery oczy. No ale cóż nic na to nie poradzimy bo na głupotę nie ma rady.
zdjecie uzytkownika
Looool - 2014-03-05 01:20:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niektóre komentarze to przechodzą same siebie :) Proszę nie myśleć, że praca to bimbanie 8 godzin i do domku. Trzeba pracować żeby wyrobić swoje zadanie i nie inaczej jest w Sonko.
zdjecie uzytkownika
kusy - 2014-03-11 17:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie halo to jest to, że takie sprawy jak picie z mistrzami potem pracownicy wynoszą z zakładu, żeby im dopiec w Sonko
zdjecie uzytkownika
happy - 2014-03-13 22:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brawo dla poprzedniego szefa produkcji- za awans poza strukturami Sonko. a ci co pod nim kopali niech teraz zazdrość zje :)
zdjecie uzytkownika
rosak - 2014-03-19 15:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobra, ja umiem ciężko pracować, Sonko znam z roli klienta, teraz poszukuję pracy, możecie napisać konkretnie, czy polecacie lub nie, bo powyższe komentarze są dość chaotyczne.
zdjecie uzytkownika
happy - 2014-03-19 19:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rosak - 2014-03-19 15:09:36]:
jeśli chcesz zarobić dobrze to nie, jeśli chcesz awansować i rozwijać się -szkolenia itp. - to nie, jeśli szukasz ciepłej posadki za niskie zarobki- to tak
zdjecie uzytkownika
Luk - 2014-03-22 21:27:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda nie dość że tak jest to robisz 8 godzin a inni przeważnie kobiety ,chodzą sobie za pozwoleniem mistrza ciągle na fajkę i wracają po pół albo po godzinie to zwykłe przegięcie jedni pracują po 8 godzin a inni po 6 albo mniej bo większość czasu chodzą sobie z mistrzami na palarnie to skandal ,a nie wspominając o innych rzeczach brak słów
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-04-08 00:34:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam kasa trochę mała ale zawsze pierwszy okres jest najgorszy przetrzymasz miesięc poteem rok a potem ile się da nie jest źle o ile wiem nikt nie pije z mistrzami praca jest lekka nie jest zbyt ciężko tylko trzeba się uczyć trochę tego co robią operatorzy ale nie jest źle pracuje trochę i nie nażekam
zdjecie uzytkownika
L....... - 2014-04-13 23:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ha ha jakie bzdury he he
zdjecie uzytkownika
Bongos - 2014-04-16 09:11:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co kolega ma inne doświadczenia związane z firmą? Ja bardzo chętnie poczytam, bo planuję zmienić pracę, także byłbym wdzięczny za opinię.
zdjecie uzytkownika
aga69 - 2014-04-21 00:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy praca w Sonko jest ,,non stop,, ? Czy w Święta pracujecie? Bardzo proszę o odpowiedź jeżeli ktoś wie coś na ten temat. Dziękuję z góry..
zdjecie uzytkownika
car Piotr Groźny - 2014-05-13 16:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest ok. Podejście kadry do pracowników jest wzorowe. Praca jak praca , wystrzałów oraz pościgów nie ma ale jest spoko. Zakład czysty bardzo dobrze zorganizowany, ludzie przyjaźni (większość).
zdjecie uzytkownika
Zbyśek - 2014-05-17 00:36:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A powiedziałbyś jeszcze ile można mniej więcej zarobić w Sonko? Słyszałem różne przedziały, ale nie były to w 100% pewne informacje.
zdjecie uzytkownika
normalny - 2014-06-20 06:29:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [R - 2014-01-24 13:39:29]:
Żal mi Ciebie...........
zdjecie uzytkownika
Zbyśek - 2014-06-20 09:36:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tak, temu panu dziękujemy. Ktoś napisał wyżej, że większość ludzi przyjazna, więc normalny albo tam nie pracujesz, albo jesteś w mniejszości
zdjecie uzytkownika
Ulubiona - 2014-09-03 22:33:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a możecie polecić coś dla mamusiek? w sensie praca mnie interesuje, owszem, ale jedynie z pełnym socjalem no i umowa o pracę od początku, żebym miała zachowane wszystkie świadczenia opiekuńcze na dziecko? tylko na takiej pracy mi zależy, a o Sonko mam opinię bardzo pozytywną, czy tak jest czy to tylko moje wyobrażenie?
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sonko
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x