Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Sonko

Opinie o Sonko

Pracowałeś w firmie Sonko i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ANETA - 2014-11-18 10:43:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [h... do tego - 2014-11-16 19:55:53]:
jak dojechać do fabryki z centrum wrocławia np, z PKP
zdjecie uzytkownika
kobiety - 2014-11-27 13:57:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niestety w pracy chyba nie da rady uniknąć jednak plotek, bo nie wiem jak tam u Ws, ale normalnie to połowa pracowników przynajmniej to przynajmniej kobiety, a wiadomo, że nie ma większych plotkar niż kobiety.. więc poza atmosferą u Was w pracy to sa jeszcze jakieś minusy, czy wszystko w porządku jest?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-12-10 19:49:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję w Sonko już ponad rok i nie jest źle. Bywa tam czasem dobrze ,a czasem źle jeśli chodzi o pracę,ale nigdzie nie ma lekko. Ludzie są całkiem fajni i mnie to nie interesuje,że ktoś sobie wychodzi na fajkę na pół godziny,albo przerwę sobie robi też po pół godziny,oczywiście to niesprawiedliwe,bo ogólnie przerwa trwa 15 minut.
zdjecie uzytkownika
majka - 2014-12-11 16:59:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no pewnie, że tak, pracownik wyżej ma całkowitą racje, ponieważ nigdy nie będzie tak dobrze jak byśmy chcieli w stu procentach na pewno, więc nie ma co oczerniać firmę bezpodstawnie, ja mam z nimi tylko poztywne wspomnienia, więc się przychylam w zupełności do komentarza wyżej, a co do przerw - kwestia dogadania.
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-12-16 12:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak dojechac z centrum wroclawia do sonko
zdjecie uzytkownika
s - 2014-12-17 21:22:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można skorzystać z autobusu tesco PHB np z Halera lub 612 z Krzyków, albo sevibusy podmiejskie
zdjecie uzytkownika
Kiero - 2014-12-25 19:42:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Mikołaj - 2014-10-08 13:09:52]:
Doprawdy? Proszę wypisać nazwiska.
zdjecie uzytkownika
tromba - 2014-12-25 20:10:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a ten autobus to jest tylko dla pracowników czy inni też mogą nim jeździć jak zwykłym autobusem? bo to jednak ważne dla mnie żeby to miało status autobusu pracowniczego i żebym miał gdzie usiąść zmęczaony przed i po pracy. no i przede wszystkim kochani napiszcie:można u nich dostać umowę o pracę?pozdrowienka
zdjecie uzytkownika
Lala - 2014-12-26 00:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [tromba - 2014-12-25 20:10:55]:
Nie ma czegoś takiego jak autobus pracowniczy. To nie ta firma. Albo dojeżdżasz podmiejskim albo wsiadasz w 612. No chyba, że masz własny samochód.
zdjecie uzytkownika
JohnyWalker - 2015-01-01 12:06:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) Ktoś coś wie w tym temacie?
zdjecie uzytkownika
siupa - 2015-01-15 21:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja rowniez mam dobre zdanie o tej firmie pracuje juz poltora roku jest milo i przyjaznie ludzie spoko, no wieksza wiekzosc pani (usunięte przez administratora)Masakra kobieto ogarnij mowe :)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-02-02 12:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są zmiany dobrze ,że człowiek który zna proces cały od nastu lat będzie mistrzem
zdjecie uzytkownika
loody - 2015-02-26 17:19:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rozumiem, że kolega powyżej miał na myśli zmiany na dobre w Sonko. Możecie napisać co takiego dokładnie się zmieniało, bo jak wywnioskowałem ze wszystkich opinii to bedzie nowy mistrz i chyba wybrany spośród pracowników z długim stażem. W ogóle często tutaj są takie awanse? Czy to raczej przypadek? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
gorzej - 2015-02-27 20:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś z gorszej zmiany ma być mistrzem... kto to wymyślał
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-06 16:48:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
TO PRAWDA ŻE PRACOWNICY PRODUKCJI MUSZĄ SPRZĄTAĆ WC NA BIELANACH, COŚ MI SIĘ O USZY OBIŁO, MA KTOŚ JAKIES INFO NA TEN TEMAT
zdjecie uzytkownika
rafi - 2015-04-09 12:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bede zaczynal prace od 13 kwietnia w tej firmie.tez jestem ciekaw jak bedzie.nie interesujaA MNIE TE OPINIE.trzeba tam byc i pracowac
zdjecie uzytkownika
rafi srafi - 2015-04-12 17:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
rafi najpierw naucz się pisać a później zacznij pracować jak trafisz na produkcję to zapomnij o wolnych sobotach i niedzielach praca 4 zmianowa a na magazynie WG z małymi wyjątkami sami karierowicze w biurze i czopki jakiś czas tam robiłem i tego żałuję a wpisy z miej wygodnymi opiniami i tak są usuwane .
zdjecie uzytkownika
rafi??? - 2015-04-13 19:50:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I Jak w Pracy ??? Na Magazynowej czy na Ryżowej Pracujesz>>>
zdjecie uzytkownika
ttt - 2015-04-19 20:15:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w tej firmie już prawie 2 lata i z pracy jestem zadowolona,lecz bywa czasem ciężko i spokojnie. Atmosfera na tej zmianie na której pracuję jest niezbyt fajna,ale to zależy od ludzi i są tam pewne osoby które wychodzą sobie razem na papierosa i na ploty.Takie psiapsiółki i niesprawiedliwe,bo one mają prawo wychodzić kiedy chcą i na ile czasu, a ja jako pracownik produkcyjny nie mam takiego prawa.
zdjecie uzytkownika
ttt - 2015-04-19 20:24:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda,że pracownik produkcyjny ma obowiązek sprzątania WC,bo już sprzątałam po kimś szczochy.
zdjecie uzytkownika
Roman - 2015-05-25 18:23:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na ryżowej piją
zdjecie uzytkownika
patka - 2015-05-29 13:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na ryzowej???? na magazynowej pija .
zdjecie uzytkownika
fuks - 2015-05-30 16:31:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co piją?
zdjecie uzytkownika
bj - 2015-06-01 21:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Współczuje każdemu kto wejdzie w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Franz - 2015-07-22 23:49:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej jak tam praca na magazynie zatrudniaj jeszcze w Sonko? Jak płacą dobrze mozna zarobić???? Jestem zainteresowany pracą tam. Jak ze zmianami dużo wpada zmian nocnych i jak są one płatne dajcie mi proszę znać bo suzkam innej pracy bo aktualnie już mi się nie podoba w magazynie moim o którym się nie wypowiem ;)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sonko
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Sonko?
Zadaj pytanie
alert