brak logo

OBI

Sochaczew

Opinie o OBI

Olsen 2014-03-16 23:33:09
A moze mi ktoś z was powie jakie zarobki są na logistyce?około?czy dużo pracy?jak kierownictwo?
Little Nicky 2014-03-18 23:52:53
na logistyce to głównie agencje. więc psia kasa
Olsen 2014-05-12 22:23:17
no ok czyli mam rozumieć że nie zatrudniają już przez umowę?zrobiłem małe rozeznanie już bo słyszałem że przyjmują nowe osoby i warto CV składać no ale wkońcu na jaki dział??tak gdzie jest mało roboty jak dział z farbami to słyszałem że kierownikiem jest jakaś babka co straszy??to prawda?co z działem technicznym-czy warto?
BETI 2014-05-22 22:01:12
Techniczny Ok:) ja tam polecam. no chyba że się nie boisz pracy i lubisz ogrody to na ogród:) Jest tam fajne nowe kierownictwo i jak nie kombinujesz to wszystko jest ok, ale to jak w każdej pracy. Kierownikiem jest kobieta a zastępcą mężczyzna. a na technicznym dwóch facetów jest.
Beti 2014-06-01 13:47:22
Ogród to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie idz tam
4
BETI 2014-08-04 12:14:29
Mnie najbardziej wkurza lizostwo w takich marketach...np pracownik personalny który dyrektorowi kawka herbatka a za plecami tyłek obrabia...a gumowe ucho na maxa.Ktoś bąka puści a już do dyra z tym leci!No ale chyba dobrze jej idzie skoro i rodzinke wprowadziła do pracy i kolegów. i dziwnym trafem każdy świeżo upieczony kurczak odrazu awansował gdzie ludzie zapierdzielają jak woły od początku i nikt tej szansy nie miał...
1
32454234r 2014-08-24 20:58:22
Ile można zarobić w logistyce w Obi ? Jakie dają umowy?
Mija 2014-09-30 21:26:35
Nie oszukujmy się koledzy i koleżanki i popatrzmy co się dzieje na markecie...coraz więcej sjest kierownictwa niż osób do pracy.Ja przeżyłam już trochę w swoim życiu i patrząc po tym co tutaj się dzieje to przechodzi to ludzkie pojęcie. Normalny dyrektor to by miał po jednym zastępcy na dziale i jednym kierowniku i byłoby mniej osób odpowiedzialnych i mniej kierujących(jak za dawnych czasów)a teraz po pierwsze każy zwala na każdego że to nie on, nikt rękawów nie zawinie bo to nie ja jestem od tego. Jak jest dyrektora stać na taki bajzel to jak to ma fukncjonować...Soryy ale to nie w tą stronę..Teraz po dwóch kierowników a jak się nie myle to na niektórych działach trzech i 3pracowników!Bajzel jest niesamowity,każdy jest od każdego,a najczęściej jeden zapierd.. a reszta się patrzy- bo głupiek zapierd.a za najniższą krajową nikt tu nie przyjdzie.Patrząc realnie to długo nie potrwa..Wiem ze sa zebrane podpisy pod pismem o mobing na kilka osób ale narazie nic mi niewiadomo co dalej..Może się coś od tego zmieni
Gonzo 2014-10-01 23:26:17
Mija zgodze się z tobą. Bałagan straszny..Kiedyś pracując w carrefourze też tak było..jak stać na tyle kierowników to niech zatrudnią po normalnej osobie na dział i na to samo wyjdzie a będzie więcej osób do pomocy. Ludzie marudzą że nie ma obsługi. I wcale się nie dziwie jak połowa to kierownicy i jak jest zebranie to wsyscy na górze i nie ma komu obsługiwać..Jak przyjdzie nowy dyrektor a przyjdzie to i tak zdegradują tych kierowników bo to nienormalne...A co do zarobków nie ma co się zrażać...na początek na staż jest najniższa krajowa ale potem można ponegocjować.
X 2014-10-03 01:04:39
Ciekawe jaki "mądraliński" przyjdzie na miejsce Tomka...
1
1234 2014-10-05 21:08:54
hMM.NIE PRACUJE TUTAJ DŁUGO ALE NA PANU T. JUZ SIE POZNAŁAM...GBUR I CHAM...NIC NIE ROBIŁ NIGDY, A TYLKO PROBLEMY TO CO UMIE ROBIĆ...NO ALE DAWNO BY GO MOŻE NIE BYŁO GDYBY NIE PLECY.MIEJMY NADZEJE ZE NOWY BEDZIE INNY...
2
ed 2014-10-22 18:30:23
wszystko w tym jest prawdziwe ale tylko dla osób naprawdę chących. na początku i tak jest staż.a na awans i rozwój też bym nie liczył...ale reszta ok. ogólnie bardzo fajna praca, czasem cięzka ale ok i chociaż wynagrodzenie na czas.Najlepiej jest chyba na farbach i ogrodzie, ..mniej kierowników:)no technika też może być ale tak jest gorzej.
2
hostessa 2014-11-06 21:13:56
czy wynagrodzenie jest adekwatne do kwalifikacji to bym polemizowała...wszyscy zaczynaja od zera,no ale czasem pieniądze to nie wszystko.ja zaczynałam od najniższej krajowej i z czasem ta sytuacja mi się zmienia...to wszystko zależy od Twojej pracy no i kierownika bo jeśli widać potencjał to kierownik napewno pomoże.No ale z tym tutaj tak sobie..na kasach nie ma szans,dział budowlany tym bardziej jak wsześniej ktoś napisać więcej kierowników niż pracowników, dpt myśle że szanse są,dział techniczny myślę że też coś zdziałać można, dział farb hmm- trudno powiedzieć a ogrodu to samo zapomij po drugie kierownik(czka)ma tak duże piórka już, że tylko swój ogon widzi(taka sama sytuacja jak kiedyś w veronie)nikt nie chce z nią pracować bo ona nic nie robi...nawet posługiwać się skanerem nie potrafi aby pokazać jak ceny się robi..chyba jeszcze nigdy nie widziałam aby coś robiła fizycznie.a co do umów to niewiem jakie umowy nowym pracownikom dają bo nie mam aż tak styczności ale myśle że jak na początek nie jest żle - jak na sochaczew:)więcej tylko w magazynie zarobić idzie no ale już tylko nocne zmiany zostają.a jak mam dziecko to przepraszam ale nie dla mnie...
kawka 2014-11-08 18:34:00
hey,widze tutaj opinie bardzo zmieszane..mój kolega robi w obi i sama myślałam składać podanie i teraz niewiem czy warto?myślałam o ogrodzie bo lubie kwiaty, no ale widze że tragedia...na kasach można tyle samo zarobić co na innych działach?jak kierownictwo na tym dziale?gdzie kobieta jeszcze da sobie rade?wkoncu to market budowlany...
Ed 2014-11-08 21:24:26
Na kasach chyba mniej zarobisz.a raczej napewno!spokojnie kobieta da sobie rade na farbach i technicznym dziale, no bo ogród jest specyficznyi kobieta raczej tylko do kwiatów itp/a kierownictwo hmm chyba kierownik kas niczym się nie różni od ogrodu i odwrotnie.ja osobiście jakbym miał tyle stać na tych kasach to wolałbym jakiś dział, szybciej czas mija
arek 2014-11-22 22:05:10
Zarobki najniższe jakie moga byc oszczędności szukają wszędzie, starzy pracownicy z naprawdę spora wiedza nie awansują bo szkoda na to kasy, jedynie masa jakiś chorych stażów i wyścig szczurów o stołki kierowników, a kierownicy nie pomagają w awansach pracownikom bo poco?(każdy martwi sie o Siebie) Wiele obietnic przez górę które nie maja żadnego pokrycia, coraz więcej obowiązków a kasy niestety ale nie przybywa, OBI nie jest jedynym pracodawca na tym terenie i inne korporacje oferują znaczne lepsze zarobi moze i więcej pracy ale i wiecej kasy a w obi więcej pracy mniej kasy.
6
Joanna 2015-01-01 18:19:26
Słyszałam że w obi znów mają zwalniać..czy to prawda??i że po trzech kierowników jest na dziale??
1
Elvis 2015-02-04 21:39:49
Nie przesadzajmy.. fakt jest trzech kierowników na dziale ale połowa z nich to osoby z pomyleniem stanowiskowym...i odnależć się nie mogą na dziale lub osoby które nie mają uszanowania do pracownika, np obecny kierownik na farbach... normalnie gburowatość na maxa.Ludzi ma za nic..i jest dwulicowa. Wszystkie zasługi przypisuje sobie nawet jak Palcem nie ruszyła.
xxxx 2015-02-27 23:36:28
w nowo otwieranym markecie w zależności od doświadczenia masz trzy stanowiska młodszy doradca, doradca i starszy doradca różne widełki na każdym z nich w markecie już działającym startujesz z progu młodszy doradca lub doradzca.
xxx 2015-02-28 00:03:01
Nie będę ściemniał że w OBI panuje miła rodzinna atmosfera, jest to duża sieć i rotacje będą zawsze dla osób chcących pracować nie jest tak źle, kierownicy swoją drogą nie wszyscy trafieni ale na to nic się nie poradzi a jeśli chodzi o zastępców jest ich dużo ale muszą robić wszystko jako kierownik, doradca logistyk itp. więc nie mają lekko ale to tylko moje skromne zdanie
beny 2015-03-06 23:27:50
no masz racje stanowisko zastępcy jest najbardziej pracowitym chyba stanowiskiem szczególnie na ogrodzie i budować - szczególnie ogród. przygotowanie w tym roku tego działu z taką masą towaru i zmian z cudem wogóle miało miejsce - SZACUN! Jak widze chłopaków zapierdal...cych z towarem jak logistyk to aż współczuć. Jest dużo nowych osób i trochę to boli i kuleje. ale ogólnie praca fajna. chodz jak wspomniałem napewno nie stanowisko zastępcy i kierownika bo cieżko wyrobić psychicznie z "WIELKIM BRATEM"
1
zzz 2015-03-12 23:47:56
Różne są tu opinie jak tak poczytalem ale co do obecnego ogrodu to prawda Moja opinia to jedyny dział gdzie cała kadra kierowników ciężko pracuje z ludźmi Nie trzymają rąk w kieszeni i nie spacerując tylko ho ciągną palety i rozkładają towar z ludźmi to się ceni i chciałbym aby inni brali z nich przykład ale to nie możliwe bo w obi są ludzie którzy wolą posiedzieć w biurze i zdalnie nami kierować Prawdziwym przykładem pracy jest obecna kierowniczka ogrodu wielki szacun dla niej ale to nie tylko moja opinia bo dział mieszkaniowy często ja wspomina i chętnie chcieliby powrotu
genio 2015-03-13 22:55:28
No widze kogoś z działu mieszkaniowego Panie "zzz" ;) Nie przesadzajmy... ok może i pracowita jest ale co innego ma robić na tym dziale jak go nie zna. Nie oszukujmy się. po zmianach kierownictwa między działami to jest tylko zamieszanie i my pracownicy czasem jak zapytamy co robić to ręce rozkładają lub wymyslają durne prace bo niewiedzą za co się zabrać. Dział mieszkaniowy odpływa wogóle w cały świat bo nikt tam z kierownictwa nie został z doświadczeniem. budować jak było tak jest - "problem kierownika" technika sobie daje radę bo tutaj nic się nie zmieniło i na ogrodzie trzyma dział zastępca Pan K. - Wogóle dziwie się czemu za takie pieniądze jeszcze pracuje bo jakbym ja miał pilnować działu z takie pieniądze to już dawno bym dużo lepszą robotę sprawił. ogólnie to na ogrodzie trudno trzymać ręce w kieszeni bo racją jest ze przemiał towaru jest tam zajebisty. PS. szczerze lubię ogród bo pracują fajni ludzie i gdyby nie tyle pracy to chciałbym się tam znaleźć.
Ala 2015-03-31 20:13:35
hey, czy mogę prosić o opinie pracy na dziale elektrycznym ponieważ mam doświadczenie i chciałabym złożyć cv, ale proszę kogoś o szczerą odpowiedź ponieważ nadal pracuje i nie chce się wpakować w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ewentualnie dział sanitarny
Marta 2015-04-07 16:38:20
Dobrze Ci radze nie rezygnuj z obecnej pracy będziesz żałowała, masa donosicieli i lizidup naturalie nie wszycy, a tzw dyrektor to czlowiek ktory powinien wykupic karnet stalych wizyt leczacych glowe. Szczerze odradzam jwszcze tam prace, (mam nadzieje ze nie dlugo juz) pracuje wiec wiem co pisze.
Wiesław 2015-04-07 22:08:49
ale w Sochaczewie nie pracuje żadna Marta i genio... oszukane to!
Marta grzechu warta 2015-04-13 10:23:28
Ogród utrzymuje się dzięki doświadczeniu starych pracowników za co wielki szacunek dla Nich i bardziej im sie dziwie ze chcą tu jeszcze być za takie wynagrodzenie jakie oferuje obi....
Adam 2015-04-20 08:50:21
Na ogrodzie masz racje pracuja i utrzymuja w działaniu wszyscy, naturalnie poza tzw kierowniczka bo toz zwykły śmiedzący leń jakich mało a na dodatek fałszywa mega fałszywa uważjcie na nią.Choć Ci co pracja pewnie widza.
xxx 2015-04-21 08:19:25
Obecna kierowniczka na ogrodzie jest baaaardzo fajna :) Adam masz chyba jakieś złe informacje.
ds 2015-04-21 22:26:55
Weźcie się za robote kur...a i przestańcie pier...lić bo żal. Dobra roboty i ludzie ok a Wam się w głowach przewraca.Ok dyro jest jaki jest ale musimy przeboleć a jak nie pasuje spierdla...c do prywaciarza.
1
Adam 2015-04-23 09:42:10
o widze ze "ds" to jakis lamus ktory tu przyszedl ze wsi pewnie pracował w mleczarni
a teraz jes dumny ze moze cement przekładać liz dalej pupe wisniaku
3
tymczasowy 2015-09-19 09:05:59
nie polecam Sochaczewa zatrudniają na 3 miesiące a potem dyrektor A. dzwoni po kierownika danego dzialu kierownik przychodzi po ciebie idziecie do pokoju dyrektora i dostajesz wypowiedzenie praca sezonowa warunki pracy zle w lata temperatura osiąga 45 stopni na hali sprzedaży pot leci po dupie kierownicy szczególności dzialu mieszkania siedza w biurze i nie robia nic szkoda ze Pan A, tego nie widzi ale widzodznie Pani kierownicza ma jakies plecy .
sochaczewianin 2015-09-20 12:13:58
nic losowego Tam dyrektor w Sochaczewie rano wstaje i zwalnia ludzi mają ludzi za nic nie ważne ze zasuwałeś w wysokich temperaturach i ciężko zasuwałeś .... za to powinien się wziąć urząd pracy że ciągła rotacja ludzi jest a na początku obiecują że szukają na dłużej ... ja jestem kolejną osobą ale kiedyś dyrektorzy się przejadą i będą w naszej sytuacji też stracą prace !
cichociemny 2015-09-23 22:23:48
trzeba się wziąć za robotę a nie chodzić jak peda...ek i ciągle ręce myć bo są brudne od pracy lub kartonów. i tak długo wytrzymałeś jak 3 miesiące... takich to od razu na pysk.ogólnie teraz poszukują chłopaków do pracy i jak ktoś chce pracować to bez problemu zostaje.dyrektor to jest jeszcze ok gorzej reszta jeśli już. Dwie kierowniczki na M to tylko do dyrektora biegają jak ktoś coś nie tak zrobi dlatego takie zmiany czasem. - tak to jest jak się awansować chce :-) zawsze najlepszy pomysł na awans.Na początku jeszcze było ok ale jak pozamieniali kierowników na działach to tak nikt o nikogo nie dba i każdy chodzi w swoją strone.
Adam 2015-10-02 19:58:56
Obi Sochaczew to Mega syf przestrzegam wszystkich a tzw dyrektorek to ostry Swir !!!
2
marcin 2015-10-17 16:03:22
Ludzie ogarnijcie się. aby taki dyrektor wam się trafił.. jak nie chcą robić to co ma zrobić klepać po głowie i mówić że bardzo dobrze??nie oszukujmy się Sochaczew to same nygusy i nieroby/ najlepiej nic nie robić a zarabiać. mieszkać tutaj 4lata i nigdy nie będę miała dobrego zdania na temat tego miasta. najlepiej iść pracować w galeriach w białych rękawiczkach na 3/4etatu i zarabiać 1300netto.
hela 2015-12-10 23:08:55
hej i jak sytuacja w obi czy sie poprawiła?czy szukają kogoś?
hela 2015-12-10 23:08:59
hej i jak sytuacja w obi czy sie poprawiła?czy szukają kogoś?
Jezus 2015-12-13 21:29:54
aha
garfild 2015-12-23 23:17:59
gdzie ta Wasza atmosfera??? w obi dobra atmosfera?ciekawe...
OBI 2016-05-16 22:49:24
A ja powiem wam jedno, nie wiem kto tu opisuje jak jest w obi, czy sam Pan inwigilator, (dyrektor) czy ktoś inny ale praca w markecie to jeden wielki chaos, ciagle na kamerach jesteśmy obserwowani, ciągłą nagonka. Dokumenty są złożone do insepkcji pracy o mobbing bo przecież to już jest nie do wytrzymania, ludzi chcą odchodzić a mimo bardzo dobrych obrotów zero wdzięczności. Było już za sobą parę spraw z pracodawcami i jak inspekcja się nie odniesie do tego to centralę z gazetą lokalną się poruszy.a mam na to świadków i dokumenty. Ludzią giną rzeczy z szafek, portfele i wszystko jest zamiatane pod dywan.Znajomości jest za dużo bo dyrektor na stołu jest za długo. A Pani kierownik z kas to mu niedługo pod stół wejdzie..
5
jsjjs 2016-05-18 14:08:40
a ja pracowałem dwa miesiące atosfera super lecz musiałem zakończyć prace z powodów osobistych
1
Men 2016-05-18 20:29:18
Masz racjie jak ktoś chce pracować to i awansuje i atmosfere stworzy. A nie patrzy na zegarek i czeka na fajrant, szukając kogoby tu oskarżyć i oczernić. Brudne zagrania.
1
Pracownik 2016-05-18 21:23:24
Dziwne, ja pracowałem w OBI za czasów tego dyrektora i nie było żadnych większych problemów. Ale co racja to racja trzeba wywiązywać się ze swoich obowiązków a nie zbijać " bąki" po kątach a teraz dyskutować.
2
szczera 2016-05-20 01:21:52
"Fałszywi przyjaciele są, byli i pewnie będą żyli "- ale nigdy w zgodzie ze mną...dlatego muszę skomentować powyższe niedorzeczności

Kiedyś ktoś mądry powiedział:

`"Zniszczą Cię bez agresji, bez wyrywania włosów, używania pięści...."

Ma nadzięję, ze taka niewidzialna ręka sprawiedliwości dotknie osobę, która bez wcześniejszej refleksji potrafiła napisać tak obelżywe i przede wszystkim BEZPODSTAWNE opinie na temat pracy w Obi. Rzucasz człowieku poj. fakty, pisząc same najgorsze chłamy, nie odnosząc się do ogółu zasad tam panujących. Masz pretensje, że giną portfele i jesteś nagrywany.Przewin któryś ze zwojów mózgowych(no chyba, że masz tylko ten jeden, którego użyłeś/aś do napisania tej zacnej opinii)i zważ, że może to właśnie dla Twojego bezpieczeństwa są kamery, no chyba, że to Ty nie jesteś fer, skoro Ci tak przeszkadzają...
To forum w swojej istocie miało służyć wyrażaniu merytorycznych wypowiedzi, a nie szykanowaniu, obrażaniu i kłamstwom, jakie rzuciłeś/aś. Każdy ma prawo wyrazić swoje pozytywne lub negatywne odczucia, ale nie poprzez personalne rzucanie oszczerstw na niewinnych ludzi, tylko dlatego , ze swoją ciężką pracą doczekali się wysokich stanowisk, których rolą jest wymagać od innych...To proste i zrozumiałe...Jeśli Ci nie odpowiada, to po prostu nie pasujesz do NAszego Zespołu, bo tutaj każdy zasuwa równo: czy pracownik czy kierownik, bo warto...Tylko czy Ty znasz rozumienie słowa "warto"??? Zastanawiam się jaki "ogromny" nieodkryty potencjał w Tobie drzemie, skoro wyliczasz swojemu szefowi ile lat na swoim "stołku" siedzi i kto komu "pod biurka" wchodzi...(bezczelność)to tak sobie myślę, że Ty może do jakiegoś meblowego się z CV udaj, skoro tak znasz się na funkcjach poszczególnych mebli-tam zrobisz błyskotliwą karierę :)
Kończąc ten monolog, nie obrażaj m.in. więcej moich kolegów z pracy, bo to co napisałe/aś było słabe i pamiętaj, że kłamstwo jest ucieczką tylko "słabych", a każdy kto tu pracuje ceni sobie tą niepowtarzalną atmosferę, warunki i relacje i tu ludzie mają do siebie szacunek. Szacunek to kolejne słowo, którego znaczenia nie znasz....
Pozdrawiam nasze całe Obi (oprócz Ciebie) !!!
4
edit 2016-05-27 23:05:17
fakt nie powinno sie umieszczać takich trafnych opinie, ale też sie zgadzam z przedmówcą kilka komentarzy wyżej, a "Pani" szczera to chyba sama kierownik się wypowiada -ale za mądre słowa jak na nią. Dajmy spokój tematowi bo to rozmowa jak głupi z głupszym a niczego nie dowodzi... jeden mówi prawdę z opowieści drugi za dużo książek się naczytał z cycatami. Wszyscy jesteście słabi pisząc wogóle na tym forum..
3
bandyta 2016-05-31 00:06:20
uśmiać się można:) trzeba pamiętać że do czyjegoś łóżka się nie wchodzi. Są i tacy ludzie że szczebelki sobie budują na "słodkich "relacjach z dyrekcją. Tak naprawdę to nie wiem kto jest dyrektorem:)bo kto ma na kogo większy wpływ to już można spekulować. Ogólnie nie lubie się skupiać na takich chorych sytuacjach ale przez to tracą inni, a ciekawe co na tą jej maż i jego żona, bo takie sytuację nie są na miejscu.
1
lala 2016-06-21 21:56:46
No ja też się zgodzę z tym ze na kasach to już cuda odchodzą. . Pracowałam tak i jak słyszę ze P. Kierownik drze mo... de na swoim pracowników i wyzywa od najgorszych nieudaczników bo ona musi dupe ruszyć bo rozmawia z dyrektorem i klienta obsłużyć. .. żenada. . Pamiętne czasy jak byłem dyrektorowi się na kolanach siadało i walczyło o stołek... aż wkoncu się udalo:-) ale jak się konkurencji nie ma jak kiedyś to łatwo było. Ale jeśli chodzi o pracę w obi to masakra.. ale tylko z tego względu ze nikt nie chce tu przyjść i trzeba zapierdzielac za czterech a i tak ciągle są jeby i brak szacunku bo za mało. . Wkoncu sprzedawca to sprzedawca a nie murzyn bo ścierania kurzu. Nie ma firmy sprzątającej ,brak ludzi do pomocy i ciągle zmiany na działach i efekt mizerny... nie po to ktoś przychodzi na dział i się uczy aby za miesiąc iść na inny.. jak w takiej postaci się klienta ustawia co chce coś kupić a Ty nie wiesz co mu dać, a przecież 50% klientów przychodzi do swojego sprzedawcy z wiedzą a nie glaba co niewie gdzie towar lezy??
4
polka 2016-07-12 21:47:26
co dajmy spokój,, jest forum to trzeba się wypowiadać:-)nie jestem pracownikiem obi a dzięki temu forum mogę coś powiedzieć na temat obsługi bo jestem waszym klientem dość często i robiłam praktycznie całe wnętrze dom i część ogrodu z materiałów z marketu i czasem aż mnie krew zalewała ile problemów można mieć z jedną rzeczą... pierwszy mój zakup to były drzwi zewnętrzne z rok temu gdzie czekałam na nie z 2miesiące i 4razy fachowca przesuwałam aż mi mąż z bratem sam założył. bo jak nie taka ościeżnica przyjechała to zostały uszkodzone. później płytki popękane co Pan kierownik do mnie że sama sobie potłukłam i po 2miesiącach oddaje - tyle się na fachowca czeka...faktem jest że obsługa fajna i profesjonalna lecz logistycznie to jest totalne dno. na dziale hydraulicznym brałam kabine co 3razy jeżdziłam po nią bo ciągle coś było jak nie porysowane to pęknięte chociaż nie powiem bo to tylko jedyny mankament, tylko obsługa... nie ma jej... chce kupić ogrzewanie do domu i ....? na tym się skończyło. nikt się nie znał i mój fachowiec musiał zakupić rzeczy w hurtowni przed samym remontem. Na dziale z farbami bardzo profesjonalna obsługa - dziękuje Panu Bartoszowi bo to expert w swojej dziedzinie z bardzo intuicyjnym podejściem do klienta. W tym roku zainwestowałam w swój ogród - jak na Sochaczew to bardzo piękne miejsce nawet dla samego pooglądania, a nigdy się nie spodziewałam że budowa ogrodu to tak drogi i pracochłonny interes.Zakupiłam trochę roślin, płotów, założyłam trawnik i innych rzeczy i powiem szczerze pełen profesjonalizm!Ludzi z pełnym zaangażowaniem i pasją w tym co robią. Znają się na rzeczy i jak miałam problem z kosiarką to nawet są w stanie pomóc od ręki. Przepiękne kwiaty i aranżacje, bardzo ładne płoty i bardzo duuuży wybór:)trochę za duzy bo trudno się zdecydować jak na taki mały Sochaczew .jakby więcej płacili sama bym się tam zatrudniła:-)Ogólnie fajny sklep ale trzeba zainwestować w obsługę i mieć na uwadze ze na fachowca sie długo czeka i nie można tyle na towar czekać.
3
tfr532 2016-07-13 19:18:44
trzbea byc przede wszystykim dobrej mysli ze wszsytko bedzie oki :) a co do forum to masz racje kazdy moze sie wypowiedziec byle by to bylo zgodne z prawda
2
Zostaw swoją opinię o OBI - Sochaczew
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OBI