Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OBI

Pracowałeś w firmie OBI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
fifi - 2014-10-03 00:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie spodziewałem się zastać tutaj takich komentarzy, bowiem OBI to międzynarodowy koncern o 40-letniej tradycji, który jest jedną z wiodących marek na polskim i europejskim rynku budowlanym (ponad 500 marketów). W Polsce OBI dysponuje 46 marketami i zatrudnia ponad 4 tysiące osób. Te liczby zobowiązują, jak dla mnie powinno być znacznie lepiej, ale z drugiej strony coś te 4 tysiące pracowników w OBI trzyma.
zdjecie uzytkownika
X - 2014-10-03 01:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawe jaki "mądraliński" przyjdzie na miejsce Tomka...
zdjecie uzytkownika
1234 - 2014-10-05 21:08:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hMM.NIE PRACUJE TUTAJ DŁUGO ALE NA PANU T. JUZ SIE POZNAŁAM...GBUR I CHAM...NIC NIE ROBIŁ NIGDY, A TYLKO PROBLEMY TO CO UMIE ROBIĆ...NO ALE DAWNO BY GO MOŻE NIE BYŁO GDYBY NIE PLECY.MIEJMY NADZEJE ZE NOWY BEDZIE INNY...
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-10-17 23:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, a ktos wie jak obecnie wyglada u nich stanowisko doradcy klienta, bowiem mają kilka ogłoszeń w moim regionie. Ich oferta wydaje się bogata, napisali, ze oferują wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kompetencji, stabilne zatrudnienie na umowę o pracę, możliwość poszerzania doświadczenia zawodowego, szkolenia rozwojowe z asortymentu i technik sprzedaży, osobom z potencjałem - możliwość rozwoju i awansu oraz pakiet socjalny min. opieka medyczna, zniżki. Ile w tym prawdy?
zdjecie uzytkownika
ed - 2014-10-22 18:30:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
wszystko w tym jest prawdziwe ale tylko dla osób naprawdę chących. na początku i tak jest staż.a na awans i rozwój też bym nie liczył...ale reszta ok. ogólnie bardzo fajna praca, czasem cięzka ale ok i chociaż wynagrodzenie na czas.Najlepiej jest chyba na farbach i ogrodzie, ..mniej kierowników:)no technika też może być ale tak jest gorzej.
zdjecie uzytkownika
hostessa - 2014-11-06 21:13:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy wynagrodzenie jest adekwatne do kwalifikacji to bym polemizowała...wszyscy zaczynaja od zera,no ale czasem pieniądze to nie wszystko.ja zaczynałam od najniższej krajowej i z czasem ta sytuacja mi się zmienia...to wszystko zależy od Twojej pracy no i kierownika bo jeśli widać potencjał to kierownik napewno pomoże.No ale z tym tutaj tak sobie..na kasach nie ma szans,dział budowlany tym bardziej jak wsześniej ktoś napisać więcej kierowników niż pracowników, dpt myśle że szanse są,dział techniczny myślę że też coś zdziałać można, dział farb hmm- trudno powiedzieć a ogrodu to samo zapomij po drugie kierownik(czka)ma tak duże piórka już, że tylko swój ogon widzi(taka sama sytuacja jak kiedyś w veronie)nikt nie chce z nią pracować bo ona nic nie robi...nawet posługiwać się skanerem nie potrafi aby pokazać jak ceny się robi..chyba jeszcze nigdy nie widziałam aby coś robiła fizycznie.a co do umów to niewiem jakie umowy nowym pracownikom dają bo nie mam aż tak styczności ale myśle że jak na początek nie jest żle - jak na sochaczew:)więcej tylko w magazynie zarobić idzie no ale już tylko nocne zmiany zostają.a jak mam dziecko to przepraszam ale nie dla mnie...
zdjecie uzytkownika
kawka - 2014-11-08 18:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hey,widze tutaj opinie bardzo zmieszane..mój kolega robi w obi i sama myślałam składać podanie i teraz niewiem czy warto?myślałam o ogrodzie bo lubie kwiaty, no ale widze że tragedia...na kasach można tyle samo zarobić co na innych działach?jak kierownictwo na tym dziale?gdzie kobieta jeszcze da sobie rade?wkoncu to market budowlany...
zdjecie uzytkownika
Ed - 2014-11-08 21:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na kasach chyba mniej zarobisz.a raczej napewno!spokojnie kobieta da sobie rade na farbach i technicznym dziale, no bo ogród jest specyficznyi kobieta raczej tylko do kwiatów itp/a kierownictwo hmm chyba kierownik kas niczym się nie różni od ogrodu i odwrotnie.ja osobiście jakbym miał tyle stać na tych kasach to wolałbym jakiś dział, szybciej czas mija
zdjecie uzytkownika
dzidzia - 2014-11-19 14:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajci, mnie też interesuje praca w OBIm w związku z tym, że mam w swoim życiu epizod ze studiami i tam byłem na studiach to chciałym zająć się właśnie pracą na dziale OGrody czy coś w tym stylu. Na pewno nie chciałbym siedziec na kasie bo to bardzo nudna sprawa i nie ma nawet jak chodzić, a ja w miejscu nie usiedze
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-11-22 22:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Zarobki najniższe jakie moga byc oszczędności szukają wszędzie, starzy pracownicy z naprawdę spora wiedza nie awansują bo szkoda na to kasy, jedynie masa jakiś chorych stażów i wyścig szczurów o stołki kierowników, a kierownicy nie pomagają w awansach pracownikom bo poco?(każdy martwi sie o Siebie) Wiele obietnic przez górę które nie maja żadnego pokrycia, coraz więcej obowiązków a kasy niestety ale nie przybywa, OBI nie jest jedynym pracodawca na tym terenie i inne korporacje oferują znaczne lepsze zarobi moze i więcej pracy ale i wiecej kasy a w obi więcej pracy mniej kasy.
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2015-01-01 18:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałam że w obi znów mają zwalniać..czy to prawda??i że po trzech kierowników jest na dziale??
zdjecie uzytkownika
Elvis - 2015-02-04 21:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzajmy.. fakt jest trzech kierowników na dziale ale połowa z nich to osoby z pomyleniem stanowiskowym...i odnależć się nie mogą na dziale lub osoby które nie mają uszanowania do pracownika, np obecny kierownik na farbach... normalnie gburowatość na maxa.Ludzi ma za nic..i jest dwulicowa. Wszystkie zasługi przypisuje sobie nawet jak Palcem nie ruszyła.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-02-27 23:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ed - 2014-10-22 18:30:23]:
w nowo otwieranym markecie w zależności od doświadczenia masz trzy stanowiska młodszy doradca, doradca i starszy doradca różne widełki na każdym z nich w markecie już działającym startujesz z progu młodszy doradca lub doradzca.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-28 00:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będę ściemniał że w OBI panuje miła rodzinna atmosfera, jest to duża sieć i rotacje będą zawsze dla osób chcących pracować nie jest tak źle, kierownicy swoją drogą nie wszyscy trafieni ale na to nic się nie poradzi a jeśli chodzi o zastępców jest ich dużo ale muszą robić wszystko jako kierownik, doradca logistyk itp. więc nie mają lekko ale to tylko moje skromne zdanie
zdjecie uzytkownika
beny - 2015-03-06 23:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no masz racje stanowisko zastępcy jest najbardziej pracowitym chyba stanowiskiem szczególnie na ogrodzie i budować - szczególnie ogród. przygotowanie w tym roku tego działu z taką masą towaru i zmian z cudem wogóle miało miejsce - SZACUN! Jak widze chłopaków zapierdal...cych z towarem jak logistyk to aż współczuć. Jest dużo nowych osób i trochę to boli i kuleje. ale ogólnie praca fajna. chodz jak wspomniałem napewno nie stanowisko zastępcy i kierownika bo cieżko wyrobić psychicznie z "WIELKIM BRATEM"
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-03-12 23:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Różne są tu opinie jak tak poczytalem ale co do obecnego ogrodu to prawda Moja opinia to jedyny dział gdzie cała kadra kierowników ciężko pracuje z ludźmi Nie trzymają rąk w kieszeni i nie spacerując tylko ho ciągną palety i rozkładają towar z ludźmi to się ceni i chciałbym aby inni brali z nich przykład ale to nie możliwe bo w obi są ludzie którzy wolą posiedzieć w biurze i zdalnie nami kierować Prawdziwym przykładem pracy jest obecna kierowniczka ogrodu wielki szacun dla niej ale to nie tylko moja opinia bo dział mieszkaniowy często ja wspomina i chętnie chcieliby powrotu
zdjecie uzytkownika
genio - 2015-03-13 22:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No widze kogoś z działu mieszkaniowego Panie "zzz" ;) Nie przesadzajmy... ok może i pracowita jest ale co innego ma robić na tym dziale jak go nie zna. Nie oszukujmy się. po zmianach kierownictwa między działami to jest tylko zamieszanie i my pracownicy czasem jak zapytamy co robić to ręce rozkładają lub wymyslają durne prace bo niewiedzą za co się zabrać. Dział mieszkaniowy odpływa wogóle w cały świat bo nikt tam z kierownictwa nie został z doświadczeniem. budować jak było tak jest - "problem kierownika" technika sobie daje radę bo tutaj nic się nie zmieniło i na ogrodzie trzyma dział zastępca Pan K. - Wogóle dziwie się czemu za takie pieniądze jeszcze pracuje bo jakbym ja miał pilnować działu z takie pieniądze to już dawno bym dużo lepszą robotę sprawił. ogólnie to na ogrodzie trudno trzymać ręce w kieszeni bo racją jest ze przemiał towaru jest tam zajebisty. PS. szczerze lubię ogród bo pracują fajni ludzie i gdyby nie tyle pracy to chciałbym się tam znaleźć.
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-03-31 20:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hey, czy mogę prosić o opinie pracy na dziale elektrycznym ponieważ mam doświadczenie i chciałabym złożyć cv, ale proszę kogoś o szczerą odpowiedź ponieważ nadal pracuje i nie chce się wpakować w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ewentualnie dział sanitarny
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-04-07 16:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze Ci radze nie rezygnuj z obecnej pracy będziesz żałowała, masa donosicieli i lizidup naturalie nie wszycy, a tzw dyrektor to czlowiek ktory powinien wykupic karnet stalych wizyt leczacych glowe. Szczerze odradzam jwszcze tam prace, (mam nadzieje ze nie dlugo juz) pracuje wiec wiem co pisze.
zdjecie uzytkownika
Wiesław - 2015-04-07 22:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale w Sochaczewie nie pracuje żadna Marta i genio... oszukane to!
zdjecie uzytkownika
Marta grzechu warta - 2015-04-13 10:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [genio - 2015-03-13 22:55:28]:
Ogród utrzymuje się dzięki doświadczeniu starych pracowników za co wielki szacunek dla Nich i bardziej im sie dziwie ze chcą tu jeszcze być za takie wynagrodzenie jakie oferuje obi....
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-04-20 08:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na ogrodzie masz racje pracuja i utrzymuja w działaniu wszyscy, naturalnie poza tzw kierowniczka bo toz zwykły śmiedzący leń jakich mało a na dodatek fałszywa mega fałszywa uważjcie na nią.Choć Ci co pracja pewnie widza.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-21 08:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecna kierowniczka na ogrodzie jest baaaardzo fajna :) Adam masz chyba jakieś złe informacje.
zdjecie uzytkownika
ds - 2015-04-21 22:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Weźcie się za robote kur...a i przestańcie pier...lić bo żal. Dobra roboty i ludzie ok a Wam się w głowach przewraca.Ok dyro jest jaki jest ale musimy przeboleć a jak nie pasuje spierdla...c do prywaciarza.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-04-23 09:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
o widze ze "ds" to jakis lamus ktory tu przyszedl ze wsi pewnie pracował w mleczarni
a teraz jes dumny ze moze cement przekładać liz dalej pupe wisniaku
zdjecie uzytkownika
denis - 2015-07-06 21:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sieć marketów OBI, jak to jest z tak dosyć sporą firmą ma do dyspozycji wiele miejsc pracy takich jak Pracownik Działu Przyjęcia Towaru w Gdańsku i Poznaniu oraz jako Doradca Klienta w Warszawie, Bydgoszczy, Poznaniu, Sochaczewie, Tychach, Gdańsku, Rybniku i Gdyni; a także jako przedstawiciel handlowy w Warszawie
zdjecie uzytkownika
tymczasowy - 2015-09-19 09:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam Sochaczewa zatrudniają na 3 miesiące a potem dyrektor A. dzwoni po kierownika danego dzialu kierownik przychodzi po ciebie idziecie do pokoju dyrektora i dostajesz wypowiedzenie praca sezonowa warunki pracy zle w lata temperatura osiąga 45 stopni na hali sprzedaży pot leci po dupie kierownicy szczególności dzialu mieszkania siedza w biurze i nie robia nic szkoda ze Pan A, tego nie widzi ale widzodznie Pani kierownicza ma jakies plecy .
zdjecie uzytkownika
iga - 2015-09-19 13:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tymczasowy piszesz o Sochaczewie jedynie, ale wydaje mi się, że OBI jako tak duża firma z wieloma punktami sprzedaży, powinna mieć jakoś ujednolicone warunki pracy. Dziwne, że zwalniają tak szybko pracowników. Może to jakaś losowa sytuacja, szczerze wątpię, żeby takie zabiegi jak ten były normą gdziekolwiek
zdjecie uzytkownika
sochaczewianin - 2015-09-20 12:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic losowego Tam dyrektor w Sochaczewie rano wstaje i zwalnia ludzi mają ludzi za nic nie ważne ze zasuwałeś w wysokich temperaturach i ciężko zasuwałeś .... za to powinien się wziąć urząd pracy że ciągła rotacja ludzi jest a na początku obiecują że szukają na dłużej ... ja jestem kolejną osobą ale kiedyś dyrektorzy się przejadą i będą w naszej sytuacji też stracą prace !
zdjecie uzytkownika
cichociemny - 2015-09-23 22:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba się wziąć za robotę a nie chodzić jak peda...ek i ciągle ręce myć bo są brudne od pracy lub kartonów. i tak długo wytrzymałeś jak 3 miesiące... takich to od razu na pysk.ogólnie teraz poszukują chłopaków do pracy i jak ktoś chce pracować to bez problemu zostaje.dyrektor to jest jeszcze ok gorzej reszta jeśli już. Dwie kierowniczki na M to tylko do dyrektora biegają jak ktoś coś nie tak zrobi dlatego takie zmiany czasem. - tak to jest jak się awansować chce :-) zawsze najlepszy pomysł na awans.Na początku jeszcze było ok ale jak pozamieniali kierowników na działach to tak nikt o nikogo nie dba i każdy chodzi w swoją strone.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-10-02 19:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Obi Sochaczew to Mega syf przestrzegam wszystkich a tzw dyrektorek to ostry Swir !!!
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-10-17 16:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ogarnijcie się. aby taki dyrektor wam się trafił.. jak nie chcą robić to co ma zrobić klepać po głowie i mówić że bardzo dobrze??nie oszukujmy się Sochaczew to same nygusy i nieroby/ najlepiej nic nie robić a zarabiać. mieszkać tutaj 4lata i nigdy nie będę miała dobrego zdania na temat tego miasta. najlepiej iść pracować w galeriach w białych rękawiczkach na 3/4etatu i zarabiać 1300netto.
zdjecie uzytkownika
moka - 2015-10-19 17:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widze ze w slowach tutaj nikt nie szczedzie. az sie nie chce za bardzo tego cyztac bo itak sie konkretow nie dostanie. a moze ktos powie jak jest w OBI? bo mi sie wydaje ze firma godna polecenia. jak wiemy jest to siec marketow budowlanych, ktora dziala u nas w polsce jak i za granica. wiec to wszystko mowi samo za siebie
zdjecie uzytkownika
moka - 2015-10-19 17:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widze ze w slowach tutaj nikt nie szczedzie. az sie nie chce za bardzo tego cyztac bo itak sie konkretow nie dostanie. a moze ktos powie jak jest w OBI? bo mi sie wydaje ze firma godna polecenia. jak wiemy jest to siec marketow budowlanych, ktora dziala u nas w polsce jak i za granica. wiec to wszystko mowi samo za siebie
zdjecie uzytkownika
moka - 2015-10-19 17:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no widze ze w slowach tutaj nikt nie szczedzie. az sie nie chce za bardzo tego cyztac bo itak sie konkretow nie dostanie. a moze ktos powie jak jest w OBI? bo mi sie wydaje ze firma godna polecenia. jak wiemy jest to siec marketow budowlanych, ktora dziala u nas w polsce jak i za granica. wiec to wszystko mowi samo za siebie
zdjecie uzytkownika
hela - 2015-12-10 23:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej i jak sytuacja w obi czy sie poprawiła?czy szukają kogoś?
zdjecie uzytkownika
hela - 2015-12-10 23:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej i jak sytuacja w obi czy sie poprawiła?czy szukają kogoś?
zdjecie uzytkownika
Katia - 2015-12-11 02:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hela, myślę, że sytuacja w obi się mocno poprawiła, tylko jeśli chodzi o pracę to szukają sporo osób, tylko powiedz w jakim rejonie dokładnie cię miejsce pracy interesuje
zdjecie uzytkownika
Jezus - 2015-12-13 21:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha
zdjecie uzytkownika
3323232 - 2015-12-14 00:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, ostatnio zainteresowała mnie oferta pracy od firmy OBI Market Budowlany na stanowisko pracownika działu przyjeć towaru w Gdańsku, ciekawe jakie warunki
zdjecie uzytkownika
wszystkowiem - 2015-12-16 03:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@3323232 ja ci powiem jakie warunki :) Obowiązków nie ma dużo, ale trzeba mieć uprawnienia do obsługi wózków widłowych. Bez tego cie nie przyjmą. A tak to umowa o pracę i socjal :)
zdjecie uzytkownika
denis - 2015-12-18 17:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wszystkowiem - 2015-12-16 03:53:33]:
Witam serdecznie. To co urzekło mnie w firmie i zrobiło największe pierwsze wrażenie to na pewno atmosfera. Po za tym warunki przy zatrudnieniu pryzwoite
zdjecie uzytkownika
garfild - 2015-12-23 23:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie ta Wasza atmosfera??? w obi dobra atmosfera?ciekawe...
zdjecie uzytkownika
aj aj aj - 2015-12-26 16:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@denis pewnie, że zatrudnienie jest dobre i nie ma co wybrzydzać. Zdobyte doświadczenie jest na pewno cenne, a na pewno warto interesować się ich ogłoszeniem chociażby na qa engineer.
zdjecie uzytkownika
arena - 2016-01-25 09:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aj aj aj, to fakt doświadczenie jest bardzo ważne i od czegoś trzeba zacząć kariere zawodową. Widziałem tu ogłoszenia na doradce klienta, to oferują szkolenia rozwojowe z asortymentu i technik sprzedaży, umowe o prace, czy opiekę medyczną.
zdjecie uzytkownika
nogal - 2016-02-09 21:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
arena, jeżeli masz jakieś doświadczenie to zawsze lepiej próbować aplikować do biura. Np. Teraz potrzebują specjalisty w zarządzaniu umowami najmu. Obowiązków sporo, ale i kasa godna.
zdjecie uzytkownika
kerio - 2016-03-09 19:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem @nogal, to na innych stanowiskach są mniejsze wymagania. W przypadku doradcy klienta nie trzeba mieć nawet doświadczenia, trzeba tylko przejść przez szkolenie.
zdjecie uzytkownika
kortez - 2016-03-13 10:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba masz rację @kerio bo rzeczywiście w ogłoszeniu wymagania są naprawdę minimalne ale umówmy się takie stanowisko nie jest też szczytem marzeń ale za to słyszałem, że szybko można awansować wyżej
zdjecie uzytkownika
żabka - 2016-03-15 11:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tak wielkim korpo międzynarodwym jak obi awans nie jest problemem jak masz wyniki. zazwyczaj się zaczyna od doradcy klienta w sklepie, tego jest najwięcej, a potem mozna skakać na wyższe stanowiska jak żabka
zdjecie uzytkownika
fiii - 2016-03-17 11:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@żabka, może masz rację, ale zwróć uwagę jak wielu pracowników oni zatrudniają i ciągle potrzebują następnych. Ciężko o awans w miejscu, gdzie pewnie wieczny wyścig szczurów panuje

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie OBI!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OBI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert