Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o OBI

Pracowałeś w firmie OBI i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ed - 2014-11-08 21:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na kasach chyba mniej zarobisz.a raczej napewno!spokojnie kobieta da sobie rade na farbach i technicznym dziale, no bo ogród jest specyficznyi kobieta raczej tylko do kwiatów itp/a kierownictwo hmm chyba kierownik kas niczym się nie różni od ogrodu i odwrotnie.ja osobiście jakbym miał tyle stać na tych kasach to wolałbym jakiś dział, szybciej czas mija
zdjecie uzytkownika
dzidzia - 2014-11-19 14:06:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajci, mnie też interesuje praca w OBIm w związku z tym, że mam w swoim życiu epizod ze studiami i tam byłem na studiach to chciałym zająć się właśnie pracą na dziale OGrody czy coś w tym stylu. Na pewno nie chciałbym siedziec na kasie bo to bardzo nudna sprawa i nie ma nawet jak chodzić, a ja w miejscu nie usiedze
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-11-22 22:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Zarobki najniższe jakie moga byc oszczędności szukają wszędzie, starzy pracownicy z naprawdę spora wiedza nie awansują bo szkoda na to kasy, jedynie masa jakiś chorych stażów i wyścig szczurów o stołki kierowników, a kierownicy nie pomagają w awansach pracownikom bo poco?(każdy martwi sie o Siebie) Wiele obietnic przez górę które nie maja żadnego pokrycia, coraz więcej obowiązków a kasy niestety ale nie przybywa, OBI nie jest jedynym pracodawca na tym terenie i inne korporacje oferują znaczne lepsze zarobi moze i więcej pracy ale i wiecej kasy a w obi więcej pracy mniej kasy.
zdjecie uzytkownika
Joanna - 2015-01-01 18:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Słyszałam że w obi znów mają zwalniać..czy to prawda??i że po trzech kierowników jest na dziale??
zdjecie uzytkownika
Elvis - 2015-02-04 21:39:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzajmy.. fakt jest trzech kierowników na dziale ale połowa z nich to osoby z pomyleniem stanowiskowym...i odnależć się nie mogą na dziale lub osoby które nie mają uszanowania do pracownika, np obecny kierownik na farbach... normalnie gburowatość na maxa.Ludzi ma za nic..i jest dwulicowa. Wszystkie zasługi przypisuje sobie nawet jak Palcem nie ruszyła.
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-02-27 23:36:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ed - 2014-10-22 18:30:23]:
w nowo otwieranym markecie w zależności od doświadczenia masz trzy stanowiska młodszy doradca, doradca i starszy doradca różne widełki na każdym z nich w markecie już działającym startujesz z progu młodszy doradca lub doradzca.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-02-28 00:03:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będę ściemniał że w OBI panuje miła rodzinna atmosfera, jest to duża sieć i rotacje będą zawsze dla osób chcących pracować nie jest tak źle, kierownicy swoją drogą nie wszyscy trafieni ale na to nic się nie poradzi a jeśli chodzi o zastępców jest ich dużo ale muszą robić wszystko jako kierownik, doradca logistyk itp. więc nie mają lekko ale to tylko moje skromne zdanie
zdjecie uzytkownika
beny - 2015-03-06 23:27:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no masz racje stanowisko zastępcy jest najbardziej pracowitym chyba stanowiskiem szczególnie na ogrodzie i budować - szczególnie ogród. przygotowanie w tym roku tego działu z taką masą towaru i zmian z cudem wogóle miało miejsce - SZACUN! Jak widze chłopaków zapierdal...cych z towarem jak logistyk to aż współczuć. Jest dużo nowych osób i trochę to boli i kuleje. ale ogólnie praca fajna. chodz jak wspomniałem napewno nie stanowisko zastępcy i kierownika bo cieżko wyrobić psychicznie z "WIELKIM BRATEM"
zdjecie uzytkownika
zzz - 2015-03-12 23:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Różne są tu opinie jak tak poczytalem ale co do obecnego ogrodu to prawda Moja opinia to jedyny dział gdzie cała kadra kierowników ciężko pracuje z ludźmi Nie trzymają rąk w kieszeni i nie spacerując tylko ho ciągną palety i rozkładają towar z ludźmi to się ceni i chciałbym aby inni brali z nich przykład ale to nie możliwe bo w obi są ludzie którzy wolą posiedzieć w biurze i zdalnie nami kierować Prawdziwym przykładem pracy jest obecna kierowniczka ogrodu wielki szacun dla niej ale to nie tylko moja opinia bo dział mieszkaniowy często ja wspomina i chętnie chcieliby powrotu
zdjecie uzytkownika
genio - 2015-03-13 22:55:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No widze kogoś z działu mieszkaniowego Panie "zzz" ;) Nie przesadzajmy... ok może i pracowita jest ale co innego ma robić na tym dziale jak go nie zna. Nie oszukujmy się. po zmianach kierownictwa między działami to jest tylko zamieszanie i my pracownicy czasem jak zapytamy co robić to ręce rozkładają lub wymyslają durne prace bo niewiedzą za co się zabrać. Dział mieszkaniowy odpływa wogóle w cały świat bo nikt tam z kierownictwa nie został z doświadczeniem. budować jak było tak jest - "problem kierownika" technika sobie daje radę bo tutaj nic się nie zmieniło i na ogrodzie trzyma dział zastępca Pan K. - Wogóle dziwie się czemu za takie pieniądze jeszcze pracuje bo jakbym ja miał pilnować działu z takie pieniądze to już dawno bym dużo lepszą robotę sprawił. ogólnie to na ogrodzie trudno trzymać ręce w kieszeni bo racją jest ze przemiał towaru jest tam zajebisty. PS. szczerze lubię ogród bo pracują fajni ludzie i gdyby nie tyle pracy to chciałbym się tam znaleźć.
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-03-31 20:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hey, czy mogę prosić o opinie pracy na dziale elektrycznym ponieważ mam doświadczenie i chciałabym złożyć cv, ale proszę kogoś o szczerą odpowiedź ponieważ nadal pracuje i nie chce się wpakować w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ewentualnie dział sanitarny
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-04-07 16:38:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze Ci radze nie rezygnuj z obecnej pracy będziesz żałowała, masa donosicieli i lizidup naturalie nie wszycy, a tzw dyrektor to czlowiek ktory powinien wykupic karnet stalych wizyt leczacych glowe. Szczerze odradzam jwszcze tam prace, (mam nadzieje ze nie dlugo juz) pracuje wiec wiem co pisze.
zdjecie uzytkownika
Wiesław - 2015-04-07 22:08:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale w Sochaczewie nie pracuje żadna Marta i genio... oszukane to!
zdjecie uzytkownika
Marta grzechu warta - 2015-04-13 10:23:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [genio - 2015-03-13 22:55:28]:
Ogród utrzymuje się dzięki doświadczeniu starych pracowników za co wielki szacunek dla Nich i bardziej im sie dziwie ze chcą tu jeszcze być za takie wynagrodzenie jakie oferuje obi....
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-04-20 08:50:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na ogrodzie masz racje pracuja i utrzymuja w działaniu wszyscy, naturalnie poza tzw kierowniczka bo toz zwykły śmiedzący leń jakich mało a na dodatek fałszywa mega fałszywa uważjcie na nią.Choć Ci co pracja pewnie widza.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-04-21 08:19:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Obecna kierowniczka na ogrodzie jest baaaardzo fajna :) Adam masz chyba jakieś złe informacje.
zdjecie uzytkownika
ds - 2015-04-21 22:26:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Weźcie się za robote kur...a i przestańcie pier...lić bo żal. Dobra roboty i ludzie ok a Wam się w głowach przewraca.Ok dyro jest jaki jest ale musimy przeboleć a jak nie pasuje spierdla...c do prywaciarza.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-04-23 09:42:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
o widze ze "ds" to jakis lamus ktory tu przyszedl ze wsi pewnie pracował w mleczarni
a teraz jes dumny ze moze cement przekładać liz dalej pupe wisniaku
zdjecie uzytkownika
denis - 2015-07-06 21:02:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sieć marketów OBI, jak to jest z tak dosyć sporą firmą ma do dyspozycji wiele miejsc pracy takich jak Pracownik Działu Przyjęcia Towaru w Gdańsku i Poznaniu oraz jako Doradca Klienta w Warszawie, Bydgoszczy, Poznaniu, Sochaczewie, Tychach, Gdańsku, Rybniku i Gdyni; a także jako przedstawiciel handlowy w Warszawie
zdjecie uzytkownika
tymczasowy - 2015-09-19 09:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam Sochaczewa zatrudniają na 3 miesiące a potem dyrektor A. dzwoni po kierownika danego dzialu kierownik przychodzi po ciebie idziecie do pokoju dyrektora i dostajesz wypowiedzenie praca sezonowa warunki pracy zle w lata temperatura osiąga 45 stopni na hali sprzedaży pot leci po dupie kierownicy szczególności dzialu mieszkania siedza w biurze i nie robia nic szkoda ze Pan A, tego nie widzi ale widzodznie Pani kierownicza ma jakies plecy .
zdjecie uzytkownika
iga - 2015-09-19 13:44:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@tymczasowy piszesz o Sochaczewie jedynie, ale wydaje mi się, że OBI jako tak duża firma z wieloma punktami sprzedaży, powinna mieć jakoś ujednolicone warunki pracy. Dziwne, że zwalniają tak szybko pracowników. Może to jakaś losowa sytuacja, szczerze wątpię, żeby takie zabiegi jak ten były normą gdziekolwiek
zdjecie uzytkownika
sochaczewianin - 2015-09-20 12:13:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic losowego Tam dyrektor w Sochaczewie rano wstaje i zwalnia ludzi mają ludzi za nic nie ważne ze zasuwałeś w wysokich temperaturach i ciężko zasuwałeś .... za to powinien się wziąć urząd pracy że ciągła rotacja ludzi jest a na początku obiecują że szukają na dłużej ... ja jestem kolejną osobą ale kiedyś dyrektorzy się przejadą i będą w naszej sytuacji też stracą prace !
zdjecie uzytkownika
cichociemny - 2015-09-23 22:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trzeba się wziąć za robotę a nie chodzić jak peda...ek i ciągle ręce myć bo są brudne od pracy lub kartonów. i tak długo wytrzymałeś jak 3 miesiące... takich to od razu na pysk.ogólnie teraz poszukują chłopaków do pracy i jak ktoś chce pracować to bez problemu zostaje.dyrektor to jest jeszcze ok gorzej reszta jeśli już. Dwie kierowniczki na M to tylko do dyrektora biegają jak ktoś coś nie tak zrobi dlatego takie zmiany czasem. - tak to jest jak się awansować chce :-) zawsze najlepszy pomysł na awans.Na początku jeszcze było ok ale jak pozamieniali kierowników na działach to tak nikt o nikogo nie dba i każdy chodzi w swoją strone.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2015-10-02 19:58:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Obi Sochaczew to Mega syf przestrzegam wszystkich a tzw dyrektorek to ostry Swir !!!
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-10-17 16:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie ogarnijcie się. aby taki dyrektor wam się trafił.. jak nie chcą robić to co ma zrobić klepać po głowie i mówić że bardzo dobrze??nie oszukujmy się Sochaczew to same nygusy i nieroby/ najlepiej nic nie robić a zarabiać. mieszkać tutaj 4lata i nigdy nie będę miała dobrego zdania na temat tego miasta. najlepiej iść pracować w galeriach w białych rękawiczkach na 3/4etatu i zarabiać 1300netto.
zdjecie uzytkownika
moka - 2015-10-19 17:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widze ze w slowach tutaj nikt nie szczedzie. az sie nie chce za bardzo tego cyztac bo itak sie konkretow nie dostanie. a moze ktos powie jak jest w OBI? bo mi sie wydaje ze firma godna polecenia. jak wiemy jest to siec marketow budowlanych, ktora dziala u nas w polsce jak i za granica. wiec to wszystko mowi samo za siebie
zdjecie uzytkownika
moka - 2015-10-19 17:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no widze ze w slowach tutaj nikt nie szczedzie. az sie nie chce za bardzo tego cyztac bo itak sie konkretow nie dostanie. a moze ktos powie jak jest w OBI? bo mi sie wydaje ze firma godna polecenia. jak wiemy jest to siec marketow budowlanych, ktora dziala u nas w polsce jak i za granica. wiec to wszystko mowi samo za siebie
zdjecie uzytkownika
moka - 2015-10-19 17:31:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no widze ze w slowach tutaj nikt nie szczedzie. az sie nie chce za bardzo tego cyztac bo itak sie konkretow nie dostanie. a moze ktos powie jak jest w OBI? bo mi sie wydaje ze firma godna polecenia. jak wiemy jest to siec marketow budowlanych, ktora dziala u nas w polsce jak i za granica. wiec to wszystko mowi samo za siebie
zdjecie uzytkownika
hela - 2015-12-10 23:08:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej i jak sytuacja w obi czy sie poprawiła?czy szukają kogoś?
zdjecie uzytkownika
hela - 2015-12-10 23:08:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej i jak sytuacja w obi czy sie poprawiła?czy szukają kogoś?
zdjecie uzytkownika
Katia - 2015-12-11 02:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hela, myślę, że sytuacja w obi się mocno poprawiła, tylko jeśli chodzi o pracę to szukają sporo osób, tylko powiedz w jakim rejonie dokładnie cię miejsce pracy interesuje
zdjecie uzytkownika
Jezus - 2015-12-13 21:29:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha
zdjecie uzytkownika
3323232 - 2015-12-14 00:34:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, ostatnio zainteresowała mnie oferta pracy od firmy OBI Market Budowlany na stanowisko pracownika działu przyjeć towaru w Gdańsku, ciekawe jakie warunki
zdjecie uzytkownika
wszystkowiem - 2015-12-16 03:53:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@3323232 ja ci powiem jakie warunki :) Obowiązków nie ma dużo, ale trzeba mieć uprawnienia do obsługi wózków widłowych. Bez tego cie nie przyjmą. A tak to umowa o pracę i socjal :)
zdjecie uzytkownika
denis - 2015-12-18 17:40:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wszystkowiem - 2015-12-16 03:53:33]:
Witam serdecznie. To co urzekło mnie w firmie i zrobiło największe pierwsze wrażenie to na pewno atmosfera. Po za tym warunki przy zatrudnieniu pryzwoite
zdjecie uzytkownika
garfild - 2015-12-23 23:17:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
gdzie ta Wasza atmosfera??? w obi dobra atmosfera?ciekawe...
zdjecie uzytkownika
aj aj aj - 2015-12-26 16:50:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@denis pewnie, że zatrudnienie jest dobre i nie ma co wybrzydzać. Zdobyte doświadczenie jest na pewno cenne, a na pewno warto interesować się ich ogłoszeniem chociażby na qa engineer.
zdjecie uzytkownika
arena - 2016-01-25 09:02:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aj aj aj, to fakt doświadczenie jest bardzo ważne i od czegoś trzeba zacząć kariere zawodową. Widziałem tu ogłoszenia na doradce klienta, to oferują szkolenia rozwojowe z asortymentu i technik sprzedaży, umowe o prace, czy opiekę medyczną.
zdjecie uzytkownika
nogal - 2016-02-09 21:43:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
arena, jeżeli masz jakieś doświadczenie to zawsze lepiej próbować aplikować do biura. Np. Teraz potrzebują specjalisty w zarządzaniu umowami najmu. Obowiązków sporo, ale i kasa godna.
zdjecie uzytkownika
kerio - 2016-03-09 19:38:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co wiem @nogal, to na innych stanowiskach są mniejsze wymagania. W przypadku doradcy klienta nie trzeba mieć nawet doświadczenia, trzeba tylko przejść przez szkolenie.
zdjecie uzytkownika
kortez - 2016-03-13 10:59:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba masz rację @kerio bo rzeczywiście w ogłoszeniu wymagania są naprawdę minimalne ale umówmy się takie stanowisko nie jest też szczytem marzeń ale za to słyszałem, że szybko można awansować wyżej
zdjecie uzytkownika
żabka - 2016-03-15 11:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tak wielkim korpo międzynarodwym jak obi awans nie jest problemem jak masz wyniki. zazwyczaj się zaczyna od doradcy klienta w sklepie, tego jest najwięcej, a potem mozna skakać na wyższe stanowiska jak żabka
zdjecie uzytkownika
fiii - 2016-03-17 11:34:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@żabka, może masz rację, ale zwróć uwagę jak wielu pracowników oni zatrudniają i ciągle potrzebują następnych. Ciężko o awans w miejscu, gdzie pewnie wieczny wyścig szczurów panuje
zdjecie uzytkownika
marko - 2016-05-11 10:15:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownicy sami budują atmosferę a wiec jak jest kiepsa to jest ich wina. Nikogo innego, nie pracodawcy bo przecież nie roztroi sie i nie ebdzie codziennie we wszystkich placowkach OBI w Polsce, wiec warto sie zatanwoic nad tym jaki sami tworzycie zespol.
zdjecie uzytkownika
OBI - 2016-05-16 22:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A ja powiem wam jedno, nie wiem kto tu opisuje jak jest w obi, czy sam Pan inwigilator, (dyrektor) czy ktoś inny ale praca w markecie to jeden wielki chaos, ciagle na kamerach jesteśmy obserwowani, ciągłą nagonka. Dokumenty są złożone do insepkcji pracy o mobbing bo przecież to już jest nie do wytrzymania, ludzi chcą odchodzić a mimo bardzo dobrych obrotów zero wdzięczności. Było już za sobą parę spraw z pracodawcami i jak inspekcja się nie odniesie do tego to centralę z gazetą lokalną się poruszy.a mam na to świadków i dokumenty. Ludzią giną rzeczy z szafek, portfele i wszystko jest zamiatane pod dywan.Znajomości jest za dużo bo dyrektor na stołu jest za długo. A Pani kierownik z kas to mu niedługo pod stół wejdzie..
zdjecie uzytkownika
jsjjs - 2016-05-18 14:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a ja pracowałem dwa miesiące atosfera super lecz musiałem zakończyć prace z powodów osobistych
zdjecie uzytkownika
Men - 2016-05-18 20:29:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [jsjjs - 2016-05-18 14:08:40]:
Masz racjie jak ktoś chce pracować to i awansuje i atmosfere stworzy. A nie patrzy na zegarek i czeka na fajrant, szukając kogoby tu oskarżyć i oczernić. Brudne zagrania.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-05-18 21:23:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dziwne, ja pracowałem w OBI za czasów tego dyrektora i nie było żadnych większych problemów. Ale co racja to racja trzeba wywiązywać się ze swoich obowiązków a nie zbijać " bąki" po kątach a teraz dyskutować.
zdjecie uzytkownika
szczera - 2016-05-20 01:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
"Fałszywi przyjaciele są, byli i pewnie będą żyli "- ale nigdy w zgodzie ze mną...dlatego muszę skomentować powyższe niedorzeczności

Kiedyś ktoś mądry powiedział:

`"Zniszczą Cię bez agresji, bez wyrywania włosów, używania pięści...."

Ma nadzięję, ze taka niewidzialna ręka sprawiedliwości dotknie osobę, która bez wcześniejszej refleksji potrafiła napisać tak obelżywe i przede wszystkim BEZPODSTAWNE opinie na temat pracy w Obi. Rzucasz człowieku poj. fakty, pisząc same najgorsze chłamy, nie odnosząc się do ogółu zasad tam panujących. Masz pretensje, że giną portfele i jesteś nagrywany.Przewin któryś ze zwojów mózgowych(no chyba, że masz tylko ten jeden, którego użyłeś/aś do napisania tej zacnej opinii)i zważ, że może to właśnie dla Twojego bezpieczeństwa są kamery, no chyba, że to Ty nie jesteś fer, skoro Ci tak przeszkadzają...
To forum w swojej istocie miało służyć wyrażaniu merytorycznych wypowiedzi, a nie szykanowaniu, obrażaniu i kłamstwom, jakie rzuciłeś/aś. Każdy ma prawo wyrazić swoje pozytywne lub negatywne odczucia, ale nie poprzez personalne rzucanie oszczerstw na niewinnych ludzi, tylko dlatego , ze swoją ciężką pracą doczekali się wysokich stanowisk, których rolą jest wymagać od innych...To proste i zrozumiałe...Jeśli Ci nie odpowiada, to po prostu nie pasujesz do NAszego Zespołu, bo tutaj każdy zasuwa równo: czy pracownik czy kierownik, bo warto...Tylko czy Ty znasz rozumienie słowa "warto"??? Zastanawiam się jaki "ogromny" nieodkryty potencjał w Tobie drzemie, skoro wyliczasz swojemu szefowi ile lat na swoim "stołku" siedzi i kto komu "pod biurka" wchodzi...(bezczelność)to tak sobie myślę, że Ty może do jakiegoś meblowego się z CV udaj, skoro tak znasz się na funkcjach poszczególnych mebli-tam zrobisz błyskotliwą karierę :)
Kończąc ten monolog, nie obrażaj m.in. więcej moich kolegów z pracy, bo to co napisałe/aś było słabe i pamiętaj, że kłamstwo jest ucieczką tylko "słabych", a każdy kto tu pracuje ceni sobie tą niepowtarzalną atmosferę, warunki i relacje i tu ludzie mają do siebie szacunek. Szacunek to kolejne słowo, którego znaczenia nie znasz....
Pozdrawiam nasze całe Obi (oprócz Ciebie) !!!
zdjecie uzytkownika
edit - 2016-05-27 23:05:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
fakt nie powinno sie umieszczać takich trafnych opinie, ale też sie zgadzam z przedmówcą kilka komentarzy wyżej, a "Pani" szczera to chyba sama kierownik się wypowiada -ale za mądre słowa jak na nią. Dajmy spokój tematowi bo to rozmowa jak głupi z głupszym a niczego nie dowodzi... jeden mówi prawdę z opowieści drugi za dużo książek się naczytał z cycatami. Wszyscy jesteście słabi pisząc wogóle na tym forum..

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie OBI!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OBI
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert