Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HL Display Polska

Pracowałeś w firmie HL Display Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
konstruktywna ocena - 2015-06-05 08:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rekrutacja do firmy HL Diplay w Gliwicach na stanowiska biurowe - coś strasznego.
Uczestnicząc już w pierwszym etapie kandydat jest zniechęcony do pracy w tej firmie. Rekrutujący reprezentują firmę i świadczą o tym jakie osoby tam pracują.
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-06-06 20:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@konstruktywna ocena, coś więcej? mam tam rozmowę w najbliższym czasie na stanowisku biurowe.
zdjecie uzytkownika
Ranger - 2015-06-17 12:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda socjal dla pracowników HL? Poza Multisportem i opieką medyczną są jakieś dopłaty do wczasów? Imprez? Pożyczki pracownicze? Jakiś inny socjal?
zdjecie uzytkownika
odpRanger - 2015-06-19 20:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są swiadczenia socjalne. Multisport, medicover, wczasy pod gruszą, dopłaty do książek, paczki świąteczne dla dzieci. od września zorganizowany zostanie wspólny dojazd dla pracowników.
zdjecie uzytkownika
Ranger - 2015-06-22 13:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [odpRanger - 2015-06-19 20:22:48]:
To firma się stara widzę :)
zdjecie uzytkownika
bolekk - 2015-07-05 09:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie taki socjal to bardzo dobra sprawa. @odpRanger jeśli to, co piszesz to prawda i potwierdzone informacje, to wydaje mi się, że super. Oczywiście takie dodatki to w pracy nie wszystko, ale jeśli są zapewnione, to pracownik na pewno ma inne podejście do pracy, tak myślę. Zawsze to przyjemniej..
zdjecie uzytkownika
dGv2 - 2015-07-06 23:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten cały socjal jest symboliczny. I mocno obcinany każdego roku. W tym roku oberwała premia bożonarodzeniowa. Wczasy pod gruszą straciły już -400zł od pierwotnej sumy. Jak dobrze pomyślicie to wasze babcie wam dają więcej drobnych na imieniny niż HL w sumie całego socjalu :)
zdjecie uzytkownika
jogi - 2015-07-07 09:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dGv2 - 2015-07-06 23:28:22]:
Co ty w ogóle piszesz? Socjal co roku jest taki sam i to calkiem porzadny.Ci, co zarabaiaja najmniej moga dostac nawet 1500 zl. to zle???
zdjecie uzytkownika
BBJJ - 2015-07-07 18:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisze krótko socjal a wogule firma krzak do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to tyle.a kidys napisze co dzialo się na zmianach albo na konkretnej zmianie troch brudu powyciągam .
zdjecie uzytkownika
M-olla - 2015-07-07 22:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisz. Co cie powstrzymuje?
zdjecie uzytkownika
zP - 2015-07-22 19:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisze krótko Firma może i porządna ale tylko na początku potem z miesiąca na miesiąc wszystko się psuło a teraz to firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niestety ale ludzi co pamiętam i wspominam są w porządku np Jarek ze zmiany Marioli Ewelina Grażyna Asia no i jeszcze parę osób pozdrawiam serdecznie Ich i życzę wytrwałości.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-24 07:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu duzo mowic... praca jak praca... tylko bron Boze nie polecam zmiany Anny B. Kobieta zgroza... najwieksze zlo fabryki.. zneca sie psychicznie nad ludzmi.. wulgaryzm u niej to podstawa. To co ona robi podchodzi pod mobbing. Szkoda tylko ze ma takie chody i na gorze nikt tego nie widzi co ona wyrabia. Moze wkoncu cos by z tym zrobili bo naprawde ludzie zaczna odchodzic... otworzcie oczy!
zdjecie uzytkownika
inny ja - 2015-07-24 15:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda. Przez kierowniczke Anne B. ludzie sie juz nie staraja. Wszyscy pracują w strachu. Jest wiecej błędów niż przedtem. Czlowiek juz nie omawia produkcji z innymi operatprami jak nie jest pewien i boi sie tez pytac o to czy jest ok bo Anna czycha tylko az ktos sie odezwie do kogos czy tylko pojdzie omowic sprawe do przelozonego. Zaraz naskakuje na pracownika, wiec wszyscy wola pracowac tak jak im sie wydaje, ze jest ok bo ta kobieta nie pozwoli nikomu w spokoju czegokolwiek omowic. Broń Boże się przyznać, że w czymś sie jest niepewnym. Zaraz ma pretensje o to i tlamsi czlowieka obniżając jego samoocene. Jak dla mnie sam fakt, że komus sie odbira pewność siebie jest mobbingiem. To nie jest sytuacja dotyczaca jednej osoby. Bo słychać jak ludzie sie skarżą, na to i nawet juz dwukrotnie powiedziala Pani Anna B pracownikom : "Myslałeś/łaś, że jestem wredna? Teraz to ja dopiero będę wredną suką" Krew zalewa czlowieka... jaki strach ta kobieta rozsiewa po zakładzie.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-07-24 16:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Gdzie jest Ania?" "Nie wiem, usiąć na 5 sekund to od razu się pojawi..." hahaha porażka
zdjecie uzytkownika
Pracownik HL - 2015-07-24 16:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najgorsze jest to, ze czlowiek na chwilkę przycupnir przy przełożonym zeby dowiedziec sie co następnego trzeba robić to Anna B juz sie drze z drugiego konca hali: "Co robisz!?!?!?! Nie ma siedzenia bierz sie do roboty." Czlowiek mowi ze wlasnie zglasza sie w tej sprawie do swojego przelozonego, na co ona drze sie ze ma sie robic cokolwiek... tragedia. Jak ludzie beda robic cokolwiek to zapomnijmy o terminowym zakanczaniu produkcji. Chyba po to mamy swoich przelozonych zeby sie ich pytac co mamy robic. Jak dla mnie bardzo dezorganizuje ta kobieta robote. Robi idiotów z ludzi. Pracownik myśli, ze postepuje dobrze a ta robi nagonke -WULGARNA nagonke na pracownika. Nadaje sie na Fürrera, ale nie na kierownika. Szok.... szok... szok... i jeszcze raz szok... Kochani Ludzie. Blagam Was omijajcie zmianę Anny B. Szkoda mi waszego zdrowia psychicznego. A Pracodawca powinien sie wstydzic, ze jej na takie traktowanie pracowników pozwala.
Ogólnie mam wrażenie,że wszyscy wyżej postawieni wiedzą o jej nagannym postępowaniu. Skoro tolerują to, to ogolny strach i spadek wiary w siebie pracownikow tez zapewne im odpowoada
zdjecie uzytkownika
Zuzka - 2015-07-28 12:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swego czasu pracowała taka liderka na manualu i też miała wielkie poparcie wyżej postawionych osób , ale w końcu i one nie wytrzymały i postanowiły się rozstać w tą panią. Może teraz też jest ten moment żeby zebra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ruszyć w stronę biur żeby coś zrobić z panią A.B.
Tak dalej być nie może. Ile czasu i ile osób jeszcze musi ta pani zgnoić żeby w końcu coś się zmieniło.
Wydaje mi się że 4 lata to zdecydowanie za dużo.
Pozdraiwam
zdjecie uzytkownika
Ja pracujaca... - 2015-07-28 23:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doszły mnie słuchy,że zaczął się temat Pani A.B. na forum...więc i ja napiszę na ten temat parę słów chociaż na co dzień nie pracuję na jej zmianie...ale trochę nadgodzin i przekazywanie zmiany wystarczyło żeby dostrzec jaką kierowniczką jest wyżej wymieniona Pani. Bez wahania można stwierdzić, że ludzie są na jej zmianie zastraszani i wykończeni jej ciągłymi pretensjami, poleceniami i bezustanna OBSERWACJĄ! Z rozmów z niektórymi osobami dowiedziałam się że A.B. potrafi siedzieć za regałami i obserwować pracownika czy broń boże z kimś nie rozmawia bo zaraz jest jeden wielki krzyk "weź się do roboty"! Zgroza, z tej zmiany robi si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Może na mojej zmianie nie zawsze jest idealnie, ale przynajmniej do pracy nie przychodzę zestresowana...Trzymam kciuki za to żeby i na Waszej się poprawiło:)
zdjecie uzytkownika
Nie lubie arbuza - 2015-07-29 13:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HL a dokładniej HB kiedyś za czasów Magdy O. był miejscem gdzie do pracy przychodziło się z chęcią a w pracę wkładało się serce , zaangażowanie.
Teraz jak już zrobione zostały czystki i dziwne zwolnienia to nie jest już to samo.
Tak naprawdę na każdej zmianie jest widoczny brak męskiej ręki.
Prawie każdy z 3 kierowników to MEGA dupo właz i bez wazelinki wcisnął by się w 4 litery.
zdjecie uzytkownika
starzec - 2015-07-29 22:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nie lubie arbuza - 2015-07-29 13:44:11]:
Dokładnie!
Falun zaczęło istnieć dzięki Pani Magdalenie
Wyniki i to że jeszcze istniejemy to tylko i wyłącznie jej zasługa ;*
...przyszedł taki Arbuz na jej miejsce i nie robi nic!
tylko spija śmietankę
Tak to "Cześć dziewczyny :D" milutki gość bo od gnojenia ludzi to jest Anna - jego prawa ręka
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-31 13:47:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Poszłam troszkę dalej i najpierw skończyłam asystentkę stomatologiczną a teraz jestem na etapie Higienistki stomatologicznej. Szkoła umożliwiła mi dalsze podnoszenie kwalifikacji. Aktualnie pracuje w zawodzie asystentki stomatologicznej – zarabiam nieźle, ale po ukończeniu kierunku moje zarobki powinny wzrosnąć do ok 3.000 zł – jak dla mnie warto. Poza tym fajne promocje, sale wykładowe, i bardzo pomocni nauczyciele. Dodatkowe szkolenia w ramach zajęć bardzo przydatne w obecnej pracy. Polecam warto się zapisać , zdać egzamin i mieć pewną pracę www.szkoly.gowork.pl
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-31 13:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda tylko, że wszyscy mądrzy przez internet, a jak przyjdzie co do czego to skulić ogon i uciec. Samo nic się nie polepszy, więc Ci wieczni narzekacze mogli by przejąć inicjatywę i próbować coś z tym zrobić.
zdjecie uzytkownika
TVN24 - 2015-08-01 01:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cała prawda całą dobę tylko na tym portalu :D
Szkoda że nikt z przełożonych nie czyta tego forum i nie zainteresuje się tym co dzieje się na fabryce.

Może pora zgłosić sprawę w jakieś zewnętrzne państwowe organa ścigania to ktoś sie zainteresuje mobingiem - a to teraz tak modne :D

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Cocojambo - 2015-08-01 02:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie z poza tematu... jak dojechać do hl z Zabrza dokładnie z Helenki ? bo wiem że przejeżdża tam 57 ale fest rzadko... także stali pracownicy prosze o pomoc
zdjecie uzytkownika
Cocojambo - 2015-08-02 17:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HAAAALO ktoś odpowie :-)?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-03 19:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
i do przodu - 2015-08-03 19:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cocojambo - 2015-08-02 17:13:43]:
Wątek się rozwija, a ty sie z jakąś Helenką wbijasz. Sprawdź se połączenia autobusami, albo znajdź se kogoś kto z Helenki na strefę dojeżdża. I tyle.
zdjecie uzytkownika
mera - 2015-08-04 13:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie cale zale przez internet, a zeby pogadac z przelozonym to nikt. wiem ze w tych czasach to malo kto sie podejmuje tego bo strach przed utrata pracy i znalezieniem czegos nowego. a z tego co ktos mi powiedzial to ważnym dla firmy jest, by pracowali ludzie z profilem osobowym, który pasuje do dynamicznej kultury HL Display. moze tutaj o to chodzi?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HL Display Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HL Display Polska?
Zadaj pytanie
alert