Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HL Display Polska

Pracowałeś w firmie HL Display Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2015-06-06 20:04:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@konstruktywna ocena, coś więcej? mam tam rozmowę w najbliższym czasie na stanowisku biurowe.
zdjecie uzytkownika
Ranger - 2015-06-17 12:59:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wygląda socjal dla pracowników HL? Poza Multisportem i opieką medyczną są jakieś dopłaty do wczasów? Imprez? Pożyczki pracownicze? Jakiś inny socjal?
zdjecie uzytkownika
odpRanger - 2015-06-19 20:22:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są swiadczenia socjalne. Multisport, medicover, wczasy pod gruszą, dopłaty do książek, paczki świąteczne dla dzieci. od września zorganizowany zostanie wspólny dojazd dla pracowników.
zdjecie uzytkownika
Ranger - 2015-06-22 13:38:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [odpRanger - 2015-06-19 20:22:48]:
To firma się stara widzę :)
zdjecie uzytkownika
bolekk - 2015-07-05 09:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie taki socjal to bardzo dobra sprawa. @odpRanger jeśli to, co piszesz to prawda i potwierdzone informacje, to wydaje mi się, że super. Oczywiście takie dodatki to w pracy nie wszystko, ale jeśli są zapewnione, to pracownik na pewno ma inne podejście do pracy, tak myślę. Zawsze to przyjemniej..
zdjecie uzytkownika
dGv2 - 2015-07-06 23:28:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ten cały socjal jest symboliczny. I mocno obcinany każdego roku. W tym roku oberwała premia bożonarodzeniowa. Wczasy pod gruszą straciły już -400zł od pierwotnej sumy. Jak dobrze pomyślicie to wasze babcie wam dają więcej drobnych na imieniny niż HL w sumie całego socjalu :)
zdjecie uzytkownika
jogi - 2015-07-07 09:17:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dGv2 - 2015-07-06 23:28:22]:
Co ty w ogóle piszesz? Socjal co roku jest taki sam i to calkiem porzadny.Ci, co zarabaiaja najmniej moga dostac nawet 1500 zl. to zle???
zdjecie uzytkownika
BBJJ - 2015-07-07 18:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisze krótko socjal a wogule firma krzak do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to tyle.a kidys napisze co dzialo się na zmianach albo na konkretnej zmianie troch brudu powyciągam .
zdjecie uzytkownika
M-olla - 2015-07-07 22:06:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisz. Co cie powstrzymuje?
zdjecie uzytkownika
zP - 2015-07-22 19:02:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napisze krótko Firma może i porządna ale tylko na początku potem z miesiąca na miesiąc wszystko się psuło a teraz to firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] niestety ale ludzi co pamiętam i wspominam są w porządku np Jarek ze zmiany Marioli Ewelina Grażyna Asia no i jeszcze parę osób pozdrawiam serdecznie Ich i życzę wytrwałości.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-24 07:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu duzo mowic... praca jak praca... tylko bron Boze nie polecam zmiany Anny B. Kobieta zgroza... najwieksze zlo fabryki.. zneca sie psychicznie nad ludzmi.. wulgaryzm u niej to podstawa. To co ona robi podchodzi pod mobbing. Szkoda tylko ze ma takie chody i na gorze nikt tego nie widzi co ona wyrabia. Moze wkoncu cos by z tym zrobili bo naprawde ludzie zaczna odchodzic... otworzcie oczy!
zdjecie uzytkownika
inny ja - 2015-07-24 15:53:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To prawda. Przez kierowniczke Anne B. ludzie sie juz nie staraja. Wszyscy pracują w strachu. Jest wiecej błędów niż przedtem. Czlowiek juz nie omawia produkcji z innymi operatprami jak nie jest pewien i boi sie tez pytac o to czy jest ok bo Anna czycha tylko az ktos sie odezwie do kogos czy tylko pojdzie omowic sprawe do przelozonego. Zaraz naskakuje na pracownika, wiec wszyscy wola pracowac tak jak im sie wydaje, ze jest ok bo ta kobieta nie pozwoli nikomu w spokoju czegokolwiek omowic. Broń Boże się przyznać, że w czymś sie jest niepewnym. Zaraz ma pretensje o to i tlamsi czlowieka obniżając jego samoocene. Jak dla mnie sam fakt, że komus sie odbira pewność siebie jest mobbingiem. To nie jest sytuacja dotyczaca jednej osoby. Bo słychać jak ludzie sie skarżą, na to i nawet juz dwukrotnie powiedziala Pani Anna B pracownikom : "Myslałeś/łaś, że jestem wredna? Teraz to ja dopiero będę wredną suką" Krew zalewa czlowieka... jaki strach ta kobieta rozsiewa po zakładzie.
zdjecie uzytkownika
on - 2015-07-24 16:35:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Gdzie jest Ania?" "Nie wiem, usiąć na 5 sekund to od razu się pojawi..." hahaha porażka
zdjecie uzytkownika
Pracownik HL - 2015-07-24 16:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Najgorsze jest to, ze czlowiek na chwilkę przycupnir przy przełożonym zeby dowiedziec sie co następnego trzeba robić to Anna B juz sie drze z drugiego konca hali: "Co robisz!?!?!?! Nie ma siedzenia bierz sie do roboty." Czlowiek mowi ze wlasnie zglasza sie w tej sprawie do swojego przelozonego, na co ona drze sie ze ma sie robic cokolwiek... tragedia. Jak ludzie beda robic cokolwiek to zapomnijmy o terminowym zakanczaniu produkcji. Chyba po to mamy swoich przelozonych zeby sie ich pytac co mamy robic. Jak dla mnie bardzo dezorganizuje ta kobieta robote. Robi idiotów z ludzi. Pracownik myśli, ze postepuje dobrze a ta robi nagonke -WULGARNA nagonke na pracownika. Nadaje sie na Fürrera, ale nie na kierownika. Szok.... szok... szok... i jeszcze raz szok... Kochani Ludzie. Blagam Was omijajcie zmianę Anny B. Szkoda mi waszego zdrowia psychicznego. A Pracodawca powinien sie wstydzic, ze jej na takie traktowanie pracowników pozwala.
Ogólnie mam wrażenie,że wszyscy wyżej postawieni wiedzą o jej nagannym postępowaniu. Skoro tolerują to, to ogolny strach i spadek wiary w siebie pracownikow tez zapewne im odpowoada
zdjecie uzytkownika
Zuzka - 2015-07-28 12:50:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swego czasu pracowała taka liderka na manualu i też miała wielkie poparcie wyżej postawionych osób , ale w końcu i one nie wytrzymały i postanowiły się rozstać w tą panią. Może teraz też jest ten moment żeby zebra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i ruszyć w stronę biur żeby coś zrobić z panią A.B.
Tak dalej być nie może. Ile czasu i ile osób jeszcze musi ta pani zgnoić żeby w końcu coś się zmieniło.
Wydaje mi się że 4 lata to zdecydowanie za dużo.
Pozdraiwam
zdjecie uzytkownika
Ja pracujaca... - 2015-07-28 23:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Doszły mnie słuchy,że zaczął się temat Pani A.B. na forum...więc i ja napiszę na ten temat parę słów chociaż na co dzień nie pracuję na jej zmianie...ale trochę nadgodzin i przekazywanie zmiany wystarczyło żeby dostrzec jaką kierowniczką jest wyżej wymieniona Pani. Bez wahania można stwierdzić, że ludzie są na jej zmianie zastraszani i wykończeni jej ciągłymi pretensjami, poleceniami i bezustanna OBSERWACJĄ! Z rozmów z niektórymi osobami dowiedziałam się że A.B. potrafi siedzieć za regałami i obserwować pracownika czy broń boże z kimś nie rozmawia bo zaraz jest jeden wielki krzyk "weź się do roboty"! Zgroza, z tej zmiany robi si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Może na mojej zmianie nie zawsze jest idealnie, ale przynajmniej do pracy nie przychodzę zestresowana...Trzymam kciuki za to żeby i na Waszej się poprawiło:)
zdjecie uzytkownika
Nie lubie arbuza - 2015-07-29 13:44:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HL a dokładniej HB kiedyś za czasów Magdy O. był miejscem gdzie do pracy przychodziło się z chęcią a w pracę wkładało się serce , zaangażowanie.
Teraz jak już zrobione zostały czystki i dziwne zwolnienia to nie jest już to samo.
Tak naprawdę na każdej zmianie jest widoczny brak męskiej ręki.
Prawie każdy z 3 kierowników to MEGA dupo właz i bez wazelinki wcisnął by się w 4 litery.
zdjecie uzytkownika
starzec - 2015-07-29 22:30:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nie lubie arbuza - 2015-07-29 13:44:11]:
Dokładnie!
Falun zaczęło istnieć dzięki Pani Magdalenie
Wyniki i to że jeszcze istniejemy to tylko i wyłącznie jej zasługa ;*
...przyszedł taki Arbuz na jej miejsce i nie robi nic!
tylko spija śmietankę
Tak to "Cześć dziewczyny :D" milutki gość bo od gnojenia ludzi to jest Anna - jego prawa ręka
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-07-31 13:48:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkoda tylko, że wszyscy mądrzy przez internet, a jak przyjdzie co do czego to skulić ogon i uciec. Samo nic się nie polepszy, więc Ci wieczni narzekacze mogli by przejąć inicjatywę i próbować coś z tym zrobić.
zdjecie uzytkownika
TVN24 - 2015-08-01 01:20:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cała prawda całą dobę tylko na tym portalu :D
Szkoda że nikt z przełożonych nie czyta tego forum i nie zainteresuje się tym co dzieje się na fabryce.

Może pora zgłosić sprawę w jakieś zewnętrzne państwowe organa ścigania to ktoś sie zainteresuje mobingiem - a to teraz tak modne :D

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Cocojambo - 2015-08-01 02:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pytanie z poza tematu... jak dojechać do hl z Zabrza dokładnie z Helenki ? bo wiem że przejeżdża tam 57 ale fest rzadko... także stali pracownicy prosze o pomoc
zdjecie uzytkownika
Cocojambo - 2015-08-02 17:13:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HAAAALO ktoś odpowie :-)?
zdjecie uzytkownika
i do przodu - 2015-08-03 19:06:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Cocojambo - 2015-08-02 17:13:43]:
Wątek się rozwija, a ty sie z jakąś Helenką wbijasz. Sprawdź se połączenia autobusami, albo znajdź se kogoś kto z Helenki na strefę dojeżdża. I tyle.
zdjecie uzytkownika
mera - 2015-08-04 13:38:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie cale zale przez internet, a zeby pogadac z przelozonym to nikt. wiem ze w tych czasach to malo kto sie podejmuje tego bo strach przed utrata pracy i znalezieniem czegos nowego. a z tego co ktos mi powiedzial to ważnym dla firmy jest, by pracowali ludzie z profilem osobowym, który pasuje do dynamicznej kultury HL Display. moze tutaj o to chodzi?
zdjecie uzytkownika
karolek - 2015-09-09 19:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podobno ta firma jest znana z procesów IT i z technologii nowych, ze cąłkiem nieżle sobie w tym radzom tak naparawde. Szkoda tylko, ze nie ma do nich ofert pracy to jest najgorsze, bo nieby zaorbki nie sa takie duże, ale jednak można zarobić u nich troche. Prosze jeszcze o opinie obecnych pracowników.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-09-15 23:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
generalnie sprawa wygląda tak, że jako uczennica zaoczna - szukałam pracy na pon-pt, w miare dobrze płatną. byłam nastawiona na ciężką prace by tylko się tam utrzymać. oczywiście zatrudniona przez agencje byłam świadoma, że propozycja od firmy nie przyjdzie ekspresowo ale to tylko mnie motywowało do tego by się starać, jak i kilka innych osób ze mną pracujących. UTRZYMAŁAM SIĘ 4 TYGODNIE NA ZMIANIE PANI DOROTY:) i o ile nie narzekałam na tempo pracy i ilość narzuconych mi obowiązków tak nastawienie pani kierowniczki zostawiało wiele do rzeczenia. widać było wyraźną różnice w nastawieniu do osób stale zatrudnionych a pracownikami z agencji, którzy są dla nich nic nie warci. całkiem sporo osób pożegnało się po pierwszym dniu bez wypowiedzenia i pomimo miesięcznego kontraktu, a także konkretnego powodu. bywało też, że takie osoby były pomijane przy wyznaczaniu obowiązków co kończyło się naganą za nic nie robienie, uzasadniając, że mają robić cokolwiek. jedna z pracownic została również wyrzucona z powodu przepracowania, gdyż dostała obowiązki za 3 osoby i słabej klimatyzacji. warte wspomnienia jest też to, że przy wyrzucaniu pracowników - reszcie załogi, Pani Dorota mówiła o samorezygnacji co nie miało nic wsólnego z prawdą. reasumując jest to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez jakiegokolwiek szacunku do pracowników - no chyba, że mowa tu o znajomościach. NIE POZDRAWIAM, OMIJAJCIE TO MIEJSCE Z DALEKA. buziaki
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-09-15 23:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze chciałabym dodać, że owa firma ma podpisaną umowe z Manpowerem a to oznacza, że muszą wywiązywać się z obietnicy i stale przyjmować pracowników. W tym tygodniu z całej hali, na której pracowało kilkadziesiąt pracowników, zostało dwóch. Zostanie przyjęta druga taka grupa i sytuacja się powtórzy. Nie ma obecnie mowy o podpisaniu umowy z firmą a znajoma tam obecnie pracująca, musiała przejąc 4 maszyny naraz, czyli za 3 dodatkowe osoby. Mam nadzieje, że to skutecznie odstraszy kolejnych chętnych.
zdjecie uzytkownika
Jony - 2015-10-01 01:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całe szczęście już niedługo skończą sie problemy HL,a z osobami z manpowera bo juz nie bedzie chetnych do pracy w tej smiesznej firmie a jak ktoś usłyszy HL to powie nie dziękuje
zdjecie uzytkownika
johny - 2015-10-01 10:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam

Czy ktoś mógłby opowiedzieć jak wygląda praca w HL od strony biurowej? Przygotowanie do druku, planowanie produkcji, itp.?
Jak wyglądają w rzeczywistości godziny pracy, czy są jakieś dodatki do pensji, itd?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-10-09 23:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zastanawiam, czy nie zaaplikować do HL Display, ale nie wiem, czy aby nie pomyliłem firm. Czy mowa jest o firmie, która reklamuje się jako jedna z wiodących międzynarodowych dostawców produktów i rozwiązań w zakresie merchandisingu i komunikacji sklepowej w sektorach detalicznej sprzedaży artykułów spożywczych i przemysłowych. Bowiem mnie właśnie interesuje branża merchandisingu.
zdjecie uzytkownika
pismak - 2015-10-14 14:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem może troszkę jak wygląda proces rekrutacji, w którym było mi dane uczestniczyć - rekrutacja dotyczyła pracy biurowej w dziale logistyki. Sama rozmowa była przeprowadzona w obecności dwóch osób, bardzo profesjonalnej Pani z działu HR oraz pani kierownik owego działu logistyki. Kierowniczka okazała się być ogromnie przemądrzałą babą jakby pozjadała wszystkie tytuły doktorskie (straszny logistyk teoretyk). Miałem wrażenie, że aplikuję co najmniej na stanowisko specjalisty z 5-letnim doświadczeniem do działu logistyki firmy produkującej najdroższe na świecie procesory, a ta firma produkuje przecież TANIE PLASTIKOWE LISTWY DO SKLEPÓW!!! Z uwagi na powyższe, nie polecam :)
zdjecie uzytkownika
czytacz - 2015-10-30 18:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pismak - 2015-10-14 14:38:36]:
To chyba pismaku nie wiesz, co ta firma produkuje.
zdjecie uzytkownika
pismak - 2015-11-04 16:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czytacz - 2015-10-30 18:53:06]:
@czytacz
Właśnie przejrzałem katalog produktów, no tak, za wyjątkiem listew są jeszcze plastikowe ramki, standy, kasetki, stojaki, roller tracki - rzekłbym sama nowoczesna technologia...
zdjecie uzytkownika
czytacz - 2015-11-07 12:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pismak - 2015-11-04 16:12:13]:
Więc wystarczyło ten katalog przejrzeć przed rozmową i po prostu lepiej się do niej przygotować. Razi mnie kwestia podejścia - produkują tanie listwy, więc nie muszę się spinać, pewno robota będzie lekka i nikt nie będzie się czepiał. Produkują najdroższe procesory - o! trzeba wejść na wyższe obroty.
Może i lepiej, że Cię nie przyjęto, bo takich kosmitów i wyrwanych z rzeczywistości tam już trochę jest. I naprawdę ciężko się z takimi współpracuje, bo nawet najprostszych spraw nie ogarniają, a wymagania i wyobrażenie o sobie mają wysokie.
zdjecie uzytkownika
owieczka - 2015-11-09 12:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pismak ale musisz przyznać że i tak taka firma i oigólnie branża to coraz istotniejszy element shoppingu. taki cichy bohater rynku moim zdaniem. w sumie komunikacja sklepowa i merchandising są na każdym kroku w wielkich biznesach i marketach chociaż może o tym nie wiemy. fakt że ma to na calu zarobek firm ale ja daję im plusika bo ułatwiają mi zakupy swoimi rozwiązaniami
zdjecie uzytkownika
pismak - 2015-11-09 13:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@owieczka - całkowicie się z Tobą zgadzam, komunikacja sklepowa jest bardzo istotna na dzisiejszym, bardzo konkurencyjnym rynku. Absolutnie nie neguję przydatności produktów wytwarzanych przez HL.

@czytacz - dziękuję za nazwanie mnie kosmitą, miło z Twojej strony. Bynajmniej nie pisałem, że jeśli ktoś produkuje tanie nieskomplikowane produkty, to nie należy się przykładać do pracy. Myślę, że zakupowiec (jeśli ma trochę oleju w głowie) jest w stanie o wiele szybciej "zrozumieć" nieskomplikowany technologicznie asortyment, natomiast asortyment o dużej złożoności (przykładowy procesor) wymaga już ogromnego supportu ze strony działu technicznego. Dlatego też uważam, że podczas rozmowy kwalifikacyjnej potraktowano owe nieskomplikowane produkty jak igły, z której pani kierownik za wszelką cenę chciała zrobić widły.
zdjecie uzytkownika
Jarek Praśniewski - 2015-11-18 11:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-07-24 07:12:18]:
Miło czytać taki komentarz tym bardziej że Ktoś miło wspomina Ja też miło wspominam Te osoby i parę innych i nie powiem prace też miło wspominam nie było wtedy tak zle chcę pozdrowić wszystkich co znałem co zostali i życzę wytrwałości Wam i nie będę w tym momencie anonimowy po nicku to widać i jeszcze raz pozdrawiam całą dawną Ekipę z HL.
zdjecie uzytkownika
Matołek - 2015-12-02 13:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy trwają nabory do tej pracy? Czy jest gdzieś jakaś oferta, bo branża ciekawa, @Jarek PRaśniewski fajnie że dobrze wspominasz, wysyłam CV wkrótce i będzie fajnie jeśli odpiszą :)
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2015-12-06 17:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Matołek jeśli jesteś z Gliwic to idź do manpower Wrocławska10 tam się składa Cv do Hl display :P
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2015-12-12 01:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak tak manpower jest najlepszy haha a sa teraz przyjecia. Placa grosze wszyskie nad godziny ktore sie robi np soboty,niedziele to sa platne za normalna stawke ktora na dzien dzisiejszy na reke wynosi 65zl za dniowke haha smieszne a najwazniejszego nie powiedzialam jak sie nie spodobasz jakies kierowniczce to moze Cie zwolnic w pierwszym dniu. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
Witu - 2015-12-12 16:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Rambo w jakim sensie jak się nie spodobasz kierowniczce to mogą cię zwolnić już w pierwszym dniu? chodzi ci o to, że jak ktoś się nie do końca przykłada czy wyglądowo, bo nie rozumiem... Praca łatwa nie jest, ale dobrze, że płacą za nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
Manga - 2016-01-26 16:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zuzka - 2015-07-28 12:50:28]:
Zuzka, Anna B. faktycznie jest głośna i momentami wulgarna, jednak gdy masz odpowiednie podejście do firmy jako całości, to nawet można przycupnąć...jednakże trzeba umieć przycupnąć tak, by jednocześnie być BAAARDZO ZAJĘTĄ ;-) Ja w tej firmie uchodzę za osobę głośną, gadatliwą, konkretną i zwyczajnie wredną...i wolę wyć TAK postrzegana, niż pozwolić innym wejść sobie na głowę. Każdy z kierowników ma w rękawku TAKIE COŚ, co innym może się nie podobać, ale w porównaniu z tym, co przeszłam w innych firmach, w HL-u jest całkiem ok... Pozdrawiam :-)
zdjecie uzytkownika
Manga - 2016-01-26 17:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-09-15 23:24:04]:
Atmosfera tam zależy od mojego podejścia... niedawno przerzucono mnie ze zmiany Michała na zmianę Ani B. Byłam wściekła, bo przywiązałam się już do ludzi na swojej zmianie, obydwie strony wiedziały czego mogą się spodziewać...a tu masz...znowu zaczynać od początku... Postawiłam przed sobą wyzwanie, mianowicie wyrobić sobie swoją własną opinię na temat Ani B. Pewnie jest nie najgorsza dlatego, że nie mam z kierowniczką za dużo do czynienia, jednak z tą złą atmosferą nie jest aż tak tragicznie. Powtarzam...To zależy od podejścia :-)
zdjecie uzytkownika
Matołek - 2016-01-28 20:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to trochę zmyślone jest @Witu i powiem Ci, że kierowniczki wcale nie są takie, jak możesz słyszeć, jest zdecydowanie lepiej i weselej, armosfera jest fajna
zdjecie uzytkownika
,,,,, - 2016-02-03 21:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DRAMAT.........JAK TO CZYTAM.
CHCIAŁAM SIĘ TAM PRZYJĄĆ.
zdjecie uzytkownika
,,,,, - 2016-02-03 21:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DRAMAT.........JAK TO CZYTAM.
CHCIAŁAM SIĘ TAM PRZYJĄĆ.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-02-04 11:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy pewnie sam jest w stanie określić, czy kierowniczki są miłe czy niemiłe @Matołek i na to nie ma co patrzeć. Wg mnie ważniejsze, że w HL Display nie ma problemu z wypłacaniem należności.
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-02-04 19:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja powiem szczerze, że wcale nie jest tak źle choć to zależy od zmiany nie polecam zmiany Anny B (dramat), ale na innych jest naprawdę dobra atmosfera. Jeśli ktoś chce pracować to nie będzie miał problemu, a kasę wypłacają na czas
zdjecie uzytkownika
jo - 2016-02-05 16:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2016-02-04 19:16:18]:
to chyba im się ten czas ostatnio przesunął
zdjecie uzytkownika
gusin - 2016-02-06 19:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grunt, że właśnie pieniądze są na czas i nie ma problemów z ich wypłatą, tak jak to @ona napisała. Poprawa zawsze może być, no ale koniec końców jest umowa o pracę.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HL Display Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert