Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HL Display Polska

Pracowałeś w firmie HL Display Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Mysha - 2015-01-12 19:02:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam! Ja zaczelam tam prace 2 miesiące temu i atmosfera jest super....
ktos kto nie chce pracowac a chce zarabiac kokosy a ich nie zarabia zawsze bedzie narzekał. Czytam te opinie i powiem jedno! SZANUJ PRACE A PRACA BEDZIE SZANOWALA CIEBIE!! zarobki są normalne lepiej zarabiać cokolwiek niz nie miec ani groszza!.... pozdrawiam:)
zdjecie uzytkownika
maniek82 - 2015-01-25 17:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W firmie HL Display można się dorobić kokosów tak samo jak w każdej firmie, jedyne co musisz zrobić to się zaangażować, z czasem przyjdą i wyniki, a co dalej za tym idzie jest szansa na awans. Siedząc na tyłku i nic nie robiąc kariery nie zrobimy. Stojąc w miejscu tak naprawdę się cofamy. Więc proponuję po prostu trochę więcej samozaparcia.
zdjecie uzytkownika
milusia - 2015-01-30 17:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w firmie HL Dispplay niczego sie nie dorobicie jak strsu -krzycza wulgaryzm pada z ust liderow ,chaos totalny ale za wszystko beka pracownik totalna klapa nie polecam,umowy smieciowe a najlepiej jak by sie było dyspozycyjnym 24h
zdjecie uzytkownika
milusia - 2015-02-03 10:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak tak na awans ciekawe na jaki ????? liderzy dołują a szczegolnie wtrysk -M.T nowa liderka to dopiero s...a byla wredna a teraz to juz calkiem panosi sie jak nie wiem co a w sumie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wie i potrafi ,nikt jej nie lubi
zdjecie uzytkownika
milusi - 2015-02-04 12:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [milusia - 2015-02-03 10:11:26]:
Więc trzeba się udać grupą do Madzi i powiedzieć jej, że sobie nie życzycie takiego traktowania (chyba, że jesteście masochistami), że to mobbing i sądy są teraz chętne na takie sprawy.
zdjecie uzytkownika
milusia - 2015-02-04 15:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [milusi - 2015-02-04 12:15:53]:
no wam życze powodzenia a ja wole być bezrobotna :)
zdjecie uzytkownika
Zuzia - 2015-02-05 07:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na Falun swego czasu tez byla taka Martusia i juz jej nie ma. Prawda ???
Mobbing i zastraszanie tez nie byl byl jej obcy
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2015-02-05 23:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zuzia - 2015-02-05 07:42:31]:
Witam Hl jest super i niemoge narzekać,narzekaja tylko te osoby które sa przyjete z pod firmy,która oszukuje ludzi na kazdym kroku.I jeszcze jedno takie podfirmy czychaja na takich ludzi bez wykształcenia, sam obserwowałem ludzi na palarni to sie nawet wysłowic nieumieja i to dziewczyny wiec miejcie pretensje do siebie ,tak se w zyciu posłałas i tak sie wyspisz.Firma HL-display jest super niema takiej firmy dobrej na strefie jak HL.,
zdjecie uzytkownika
Zuzia - 2015-02-08 20:43:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [obserwator - 2015-02-05 23:20:51]:
Obserwator co ty piszesz ??
Chyba nigdy nigdzie jeszcze nie pracowałeś :D
Ale to już twój problem , że to twoja pierwsza praca.

Może HL nie jest idealny , ale ma wiele wad nad którymi trzeba popracować , a jedną z nich jest właśnie mobbing który panuje na jednej ze zmian.

Nowa kierowniczka wtrysku idealnie sobie następczynie wybrała - są siebie warte.
zdjecie uzytkownika
henry - 2015-02-09 02:22:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak tak patrze na te wszystkie wpisy, to już sam nie wiem, czy warto aplikować do HL Display, bo pewnie sporo postów to jednak robota narzekaczy, zwłaszcza, że niektóre są pozytywne. Fajnie, że macie tutaj palarnię, ale jak jest z przerwami na dymka, mozna bez konsekwencji wychodzić co godzinkę na 5 minut?
zdjecie uzytkownika
Szukam pracy ONA - 2015-02-10 10:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mobing to jakże ulubione słowo w dzisiejszych czasach :) tylko 98% ludzi nie rozumie jego znaczenia :) i nadużywają go nadzwyczajnie często. Czyli w tym HLu nie wolno wam palić tylko na przerwie śniadaniowej? Jeden papieros na dzień? I Siku tez musicie zrobić w tej przerwie? I nie wolno wam sie odzywać bez pytania? I ktoś cały czas was obserwuje i sprawdza waszą norme i tempo pracy? I karają was za wolność słowa? Bo tak własnie rozumiem mobing i taki też spotkał mnie juz na Strefie w B** , czyli u was jest tak samo ? Stoicie 8h przy maszynie z jedynymi 15 minutami wolności na przerwie?
zdjecie uzytkownika
milusia - 2015-02-11 16:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tak zgadzam sie z zuzia -obie w jednej wodzie kąpane Anka kierowniczka i Magda pseudo liderka wtrysku bo ja osobiscie jej nie widze w tej roli mota sie ,ani to sie wyslowic nie potafi a zakrecona jak sloik dzemu :)
zdjecie uzytkownika
milusia - 2015-02-11 16:37:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a do pracy jak najjjjjjjjjjjjjbardziej nie polecam !!!!!!!!!!!!! straszny zakład [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jednym słowem
zdjecie uzytkownika
Tosiek - 2015-02-12 10:04:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fajne macie koleżanki na zmianie jak takie bohaterki że po forach sie rozpisują zamiast przyjść z problemem i go rozwiązać ale to jest domena ludzi "malutkich"
Ale wszedzie ten sam shit na forach ludzie wylewaja swoje osobiste problemy a ani słowa o tym co w ogole ten zakład produkuje - najwidoczniej zajmuja sie tam tylko plotkowaniem i za to kase biorą hehehehe. To lux a nie robota.
zdjecie uzytkownika
jonka - 2015-02-12 11:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Płacą za plotlowanie a ile? I jak można się tam zatrudnic
zdjecie uzytkownika
Zuzka - 2015-02-16 22:55:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dość łatwo.Uderzasz do agencji pracy tymczasowej , zostawiasz papiery i czekasz na telefon.Jak już się dostaniesz to pracujesz na umowie śmieciowej tak długo jak dasz radę (chyba że znajdziesz coś innego). Jak dobrze trafisz to uda Ci się popracować na w miarę normalnie z normalnymi ludzi. Sama praca nie jest trudna ani ciężka lecz monotonna i mizernie płatna.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-02-17 20:31:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli komuś zależy na pracy to ma szanse zaczepienia sie na dlużej, pomimo tego ze zaczyna się od umowy zlecenia. Ta praca nie polega na tym żeby przyjść, usiąść i ładnie wyglądać tak jak niektórzy by chcieli. Nie!! Nie na tym to polega... jeśli sie postarasz to na pewno ktoś to doceni. Osoby które tam się przewijają to jakieś nieporozumienie.. przychodzą jak na skazanie. A jeśli od nich czegoś wymagaja to wielki problem:/ ludzie... szanujcie prace a praca zacznie szanować Was!!!
zdjecie uzytkownika
Lanis - 2015-02-23 07:49:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
HL Display zajmuje się dosyć zaawansowanym przetwórstwem tworzyw sztucznych i dystrybucją wyniku ich prac do sklepów. Można powiedzieć, że nie ma rzeczy, której nie mogli by wyprodukować, co w szerszej perspektywie stwarza możliwości jeszcze większej różnorodności, co na pewno na rynku wzmocni ich pozycję.
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-03-09 19:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak zaawansowanym przetwórstwem tworzyw sztucznych i dystrybucją oni się zajmują, zaawansowany to znaczy jaki? mam teraz naprawde powazny problem i mam nadzieje, ż ejakos mi pomożecie, liczę na Was naprawde! czekam na komentarze odnośnie pracy u Was, czy naprawde jest cięzko czy tak sobie do przezycia?
zdjecie uzytkownika
Zuźka - 2015-03-22 16:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O masakra , zaawansowane przetwórstwo - szczególnie na falun na manualu.

Lanis ty chyba nie wiesz o czym piszesz
zdjecie uzytkownika
tadek - 2015-03-24 19:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może zamiast pisac czym zajmuje się HL Display napisalibyście jak oni właściwie traktują swoich pracowników? Bo to jednak forum z opiniami o pracodawcy, a nie forum z opiniami o firmach... Jak w ogóle wygląda rekrutacja tu do HL Display? Trzeba sie jakos specjalnie przygotowywac, o co pytali Was na rozmowie?
zdjecie uzytkownika
bromba - 2015-03-27 17:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak tam z Paniami w biurach? Też wyścig szczurów?? a może mobbing...?
zdjecie uzytkownika
nutek - 2015-04-23 23:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle gdziekolwiek w HL Display panuje tak zwany wyścig szczurów? Bo jak czytam te komentarze to już sam nie wiem co myśleć, a zależy mi na dobrej atmosferze w pracy.
zdjecie uzytkownika
ja - 2015-04-24 22:46:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Osobiście nie polecam tej firmy ze względu na to że umowa zlecenie trwa
wiecznie nie ważne ile robisz i jak , ważne że tanim kosztem . I dostajecie połowę tego co pracownicy na umowie o pracę mimo tego ze robicie to samo szkoda marnować tam czasu .
zdjecie uzytkownika
Magda WRÓĆ - 2015-04-27 17:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To chyba powinno wystarczyć za komentarz !!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HL Display Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy HL Display Polska?
Zadaj pytanie
alert