Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HL Display Polska

Pracowałeś w firmie HL Display Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
japycz - 2014-04-02 12:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet się nie pchaj do tej firmy nie polecam (usunięte przez administratora)babcia na dworcu lepiej zarobi
zdjecie uzytkownika
czerepach - 2014-04-09 16:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [japycz - 2014-04-02 12:19:58]:
japyczu, jakoś masowych zwolnień nie zauważyłem, więc zarobki chyba ludziom odpowiadają
zdjecie uzytkownika
japycz - 2014-04-13 13:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [czerepach - 2014-04-09 16:48:49]:
Czerepach brak zwolnień nie oznacza dobrej pracy i dobrych zarobków chyba że pasi Tobie 1800 brutto na łapkę i może premia jak się uda a moim zdaniem robiąc nadgodziny to powinno się coś z nich odłożyć a nie tym sposobem zarobić a tam ludzie nadgodzinami to właśnie mają normalne zarobki bo bez nich to nie są pieniądze na normalne utrzymanie siebie a tym bardziej rodziny a normalne zarobki w firmie HL to są w biurach i tylko tam bo nie na produkcji i nie na magazynie ani jako materjałowy który na hali jest szybszy prawie od światła a pracy ma tyle że szło by obdzielić całą brygadę i starczyło by na drugą zmianę pozdrawiam i życzę Tym co tam pracują wytrwałości przyda Wam się .
zdjecie uzytkownika
oni - 2014-04-14 11:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Własnie dostałem ofetę pracy jako materiałowy/magazynier. Mogłby mi ktoś powiedzieć cos o tym stanowisku ? duży zapierdziel? . Jakie zarobki ?
zdjecie uzytkownika
japycz - 2014-04-15 19:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie polecam 1900 brutto i zarobek może normalny jak zrobisz wszystkie soboty i niedziele w miesiącu no może premia ale... a poza tym jak będziesz szybszy od światła to jesteś extra pracownik będzie pot po plerach leciał i jak masz nerwy ze stali i plecy i nie potrzebujesz prywatnego życia oraz dnia wolnego to śmiało ale jak masz osobiste życie to je pożegnaj no i na koniec omijaj tam panią Wawok Iwone a czemu to się dowiesz powodzenia .
zdjecie uzytkownika
noa - 2014-04-16 20:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie nie możesz pokazać że jest się w czyms lepszym, albo się coś więcej potrafi bo zaraz dniowa Cię do parteru. Można wyliczyć na palcach rąk ludzi którzy tam naprawdę się starają Praca jako taka nie jest ciężka, ale zarobki marne podwyżek brak
zdjecie uzytkownika
do pracownik - 2014-05-27 18:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na czym konkretnie polega praca w hl display? przez caly dzien mozna wyluzowac czy cisniesz na pelnej żyle?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-27 20:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wiecie kto się przyczynił do zwolnienia Jarka z HL no kto Dawid i Stachu no i po części dużej pani Wawok było wcześniej napisane ale widać Admin namiętnie kasuje prawdziwe wypowiedzi to co prawdy już nie można pisać czy jak.Więc nie polecam pracy w HL
zdjecie uzytkownika
gienek - 2014-05-31 12:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-05-27 20:18:06]:
To sie zwolnij jak sie nie podoba(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nadal praca - 2014-06-01 16:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jarek sam się nie zwolnił wiem to doskonale I znam sprawe bardzo dobrze
zdjecie uzytkownika
do pracownik - 2014-06-02 18:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
po ostatnim komentarzu widze, ze tam macie Mode na sukces a nie prace. mi sie podoba, sam jestem kawalerem jeszcze :). a na serio to serio, atmosfera leży i kwiczy?
zdjecie uzytkownika
Poważny - 2014-06-02 22:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Czytam te komentarze i włos się jeży na głowie. Wyzwiska na serwisie internetowym, który jest bazą informacji dla przyszłego pracownika a nie czatem w telenoweli.
Dla przyszłych pracowników. Praca ogólnie do ciężkich nie należy. Mogę powiedzieć, że jak na panujące trendy w Polsce to operatorzy tutaj mają dość lekko. Można awansować na wyższe stanowiska ponieważ są rekrutacje wewnętrzne. I kilka przykładów przejścia na wyższe/dobrze płatne stanowiska już było. Pracę w biurze mogę ocenić jako bardzo dobrą. Zależy w jaki dział się celuje. Atmosfera luźna, ale praca musi być wykonana. Nikt z batem nie stoi, ale raczej siedzenia na onecie itp to nie tutaj. Możliwość wykazania się jest tak samo jak awanse i bonusy. Jak ktoś chce to może spokojnie rozwinąć tutaj skrzydła. Duży nacisk kładzie się na rozwój pracownika. Polecam.
zdjecie uzytkownika
do pracownik - 2014-06-04 14:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Poważny, dzieki za info. napisz jeszcze czy nie w HL Display nie robią problemów, jak np. z dzieckiem do lekarza trza jechac
zdjecie uzytkownika
tz3 - 2014-08-02 09:47:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pan Marek .B pseudo technolog wszyscy wiedza o kogo chodzi .Weź się do roboty, a nie pracowałeś na produkcji a poszedłeś trochę wyżej i nosisz głowę wysoko jak papież .Trzyma tylko z tymi ludźmi gdzie wie że coś uda mu się wykombinować żeby jego zupki nie ruszyli Sam byłeś fizolem a żeby coś pomóc to zapomnij.
zdjecie uzytkownika
123 - 2014-08-05 11:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tee,zato że podajesz fałszywy nick i chcesz mnie wrobic ze niby ja to pisałem,to masz zato wpysk przy wszystkich w pracy.Jak chcesz coś pisać to podawaj siebie albo wymyslony nick ,anie kogoś wrabiać ,wiem kim jesteś i zaniedługo się spotkamy,przez IP. twojego kompa wtedy zobaczymy kto będzie czerwony.Do zobaczenia.....
zdjecie uzytkownika
włochaty - 2014-08-07 16:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak myślicie, nie wyśmieją mojego zgłoszenia na operatora maszyn do cięcia? Jestem dopiero po technikum, doświadczenie praktycznie żadne, tyle co po praktyce u goroli w Sosnowcu. Nie znam za bardzo miasta, a przyjechałem za dziewczyną na Śląsk i szukam jakiegoś zaczepienia, bo przeca nawet kuroniówki nie mam.
zdjecie uzytkownika
miniskirt - 2014-08-12 14:40:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
HL Display jest ok.
Zawsze się znajdą niezadowoleni wiec tak naprawdę nie ma firmy, na która by duża rzesza ludzi psioczyła.
Atmosfera jest ok. Oczywiście są jakieś spiny, napięcia, jakieś krzywe akcję ale gdzie ich nie ma?
Ale np praca w biurach jest ok. Da się dogadać. Każdy kto ma jakąś inicjatywę spokojnie może ją przedstawić.
Jeżeli chodzi o zarobek - mimo wszystko lepiej być pracownikiem pod HL niż pod "zlecenia".
zdjecie uzytkownika
żenada - 2014-08-19 11:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem jeden dzień. Nikt o niczym nie informował, instruktaż trwał niecałe 5 minut. Dookoła ludzie też zdezorientowani, nikt nie wiedział za ile i co ma robić. Po kilku godzinach pracy, przysłali do mnie inną osobę, abym pokazał mu co i jak. Żenada, jak ja mogłem coś pokazywać, skoro byłem tam od kilku godzin?
zdjecie uzytkownika
krynica - 2014-09-11 11:57:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najbardziej zalezy mi wła,śnie na organizacji pracy żeby chaosu nie było i żaeby efektywnie pracować i mieć wyniki, jak na serio jest taka dezorganizacja to ja się poważnie zastanawiam.na serio tak tam jest albo chociaż zanosi się w hl display na jakąś poprawę? no podbijam wczesniejszy wpis bo dziecko mam i na elstaycznym grafiku mi zależy czasem, da rade tak tam?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-09-15 01:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czasami jest chaos bo zlecenia są różne. Nie jest to miejsce dane zlecenie klepie się tygodniami. Praca nie jest trudna, wręcz banalna. Osoby bardziej ogarnięte nie potrzebują instruktażu. Jeśli czegoś się nie ogarnia wystarczy zapytać lidera zmiany bądź kierownika. nikt nie krzyczy ani nie stresuje. Mając do wyboru przyklejanie tasiemek lub operowanie przy maszynie gdzie jedynym wysiłkiem jest przenoszenie małych detali do pracy w fabryce np. amortyzatorów itp. to nie ma nad czym się zastanawiać.
zdjecie uzytkownika
miki - 2014-10-03 15:57:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pani kierownik miala w pewnym dniu okres i zwolnila nas trzech bez podania przyczyny, jeden kolega chcial isc na egzamin prawa jazdy wiec brygadzistka pozwolila ale kierowniczka nie wiec tak mu podziekowala i stracil chlopak prace, ale co sie przejmowac takimi ludzmi, wladza ludziom odbija, kierowniczka uwaza sie za kogos a jest nikim, odradzam kazdemu pracy tam
zdjecie uzytkownika
chris - 2014-10-04 22:36:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie rozumiem jak mozna tu obgadywac innych. ja nie narzekalem na prace bo dawalem sobie rady i dziewczeta o tym wiedza zawsze ktos komus pomagal jak nie dawal rady na ty6m polega zgraqna ekipa zmiany ja nie zaluje ze tam pracowalem dzieki tym kobieta nauczylem sie tam wiele i wiem ze jesli przyjdzie mi tam wrocic to zawsze sobie dam rady. Pozdrowienia dla dziewczyn od mariolki dziekuje za wszystko
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-10-09 16:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiedzcie mi czy dojeżdżają tam ludzie liniami 699 i 692 bo u mnie 57 odpada bo jestem z Knurowa i nie mam na 57 połączenia jedynie na te dwie linie. Z tego co wiem jedna z tych lini jest tam 5.45 i nie wiem czy zdażyłabym. Proszę o odpowiedz.
zdjecie uzytkownika
tupak - 2014-10-27 18:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pocieszają mnie wasze opinie że sporo się tam można nauczyć, jednak opinie że taka i owaka atmosfera mnie odstraszają od hl display.i dobrze i źle piszecie. i kogo mam słuchać kochani?
zdjecie uzytkownika
Laos - 2014-11-12 10:43:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podejrzewam, że wszystko zależy od tego czego człowiek oczekuje po pracy. Jeżeli chciałby zrobić nie wiadomo jaką karierę - to może być z tym różnie. A w przypadku gdy chce się zdobyć nieco doświadczenia i ewentualnie kontynuować karierę albo zmienić pracę na lepszych warunkach to też można odbić się od muru..
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HL Display Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x