Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HL Display

Pracowałeś w firmie HL Display i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Punisher - 2014-02-06 11:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to nic tylko się cieszyć produkcja odpocznie(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-12 18:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w końcu pani (usunięte przez administratora) odejdzie hura hura hura do domu zołzo
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-19 14:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze poltora tygodnia i gwiazdeczka P.team lider wroci na szarego operatora moze poczuje sie jak dziewczyny ktore traktowala jak zero
zdjecie uzytkownika
strzelce - 2014-02-25 14:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ona juz czuje strach wszędzie hura hura, (usunięte przez administratora),,,,,,pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2014-02-27 12:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze kilka dni, P.team lider juz nie będzie taka pewna siebie.Huraaaaaaaaaaaaaaa będzie dla Nas zerem ,tak jak My dla Niej.Radość piękna ze ten dzien nadszedł.Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
STALKER - 2014-03-02 13:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkiego najgorszego była liderko jak się ciesze że nadszedł ten dzień upadku twojego poczujesz co znaczy być nikim oj dostaniesz za swoje huraaaaaaa nie masz w nikim wsparcia możesz się czuć zwolniona
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-03 14:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wsparcia to nigdy nie będzie miała z takim podejśćiem do ludzi .(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-15 10:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Iwona W. była p.Team lider hura hura ma bardzo bujna wyobraźnię Układa sobie dziwne historyjki w swojej chorej głowie i wygaduje innym dziwne i śmieszne historie Myślała ze ma wsparcie w Pani D.W. a ona po kontach śmieje się z niej jak wszyscy Zostałaś zwykłym szarakiem i Twoje strgi i udawanie teraz nie winnej nic Ci nie pomoże
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-18 14:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Iwonka dość ze ma bujną wyobrażnie,to z głową nie pokolei haaaaaa,jej mało co pomoże,zero honoru,hahahhaha
zdjecie uzytkownika
szaleej - 2014-03-21 20:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Związki zawodowe przybywajcie!! :) czekamy z otwartymi ramionami :-) a wszystkim zainteresowanym pracą odradzamy.
zdjecie uzytkownika
Żyła - 2014-03-22 20:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja do "pracownika", który pisze coś na temat byłej liderki. Waląc takie byki w swoich opisach zniżasz się niestety do poziomu ludzi z IQ=50(jeśli wiesz co to znaczy lamo). Nadajesz się tylko do zamiatania ulic, bo ze zbieraniem złomu ze śmietnika się nie utrzymasz, bo to za wysokie progi dla Ciebie. Mam nadzieje, że nigdy nigdy nie będziesz miał(a) dzieci. Oszczędż IM tego.
zdjecie uzytkownika
oni - 2014-04-01 13:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc
proszę o krótką i konkretną odpowiedz.
jakie sa zarobki w hl display pod agencją pracy na MAGAZYNIE ?
zdjecie uzytkownika
japycz - 2014-04-02 12:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet się nie pchaj do tej firmy nie polecam (usunięte przez administratora)babcia na dworcu lepiej zarobi
zdjecie uzytkownika
czerepach - 2014-04-09 16:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [japycz - 2014-04-02 12:19:58]:
japyczu, jakoś masowych zwolnień nie zauważyłem, więc zarobki chyba ludziom odpowiadają
zdjecie uzytkownika
japycz - 2014-04-13 13:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [czerepach - 2014-04-09 16:48:49]:
Czerepach brak zwolnień nie oznacza dobrej pracy i dobrych zarobków chyba że pasi Tobie 1800 brutto na łapkę i może premia jak się uda a moim zdaniem robiąc nadgodziny to powinno się coś z nich odłożyć a nie tym sposobem zarobić a tam ludzie nadgodzinami to właśnie mają normalne zarobki bo bez nich to nie są pieniądze na normalne utrzymanie siebie a tym bardziej rodziny a normalne zarobki w firmie HL to są w biurach i tylko tam bo nie na produkcji i nie na magazynie ani jako materjałowy który na hali jest szybszy prawie od światła a pracy ma tyle że szło by obdzielić całą brygadę i starczyło by na drugą zmianę pozdrawiam i życzę Tym co tam pracują wytrwałości przyda Wam się .
zdjecie uzytkownika
oni - 2014-04-14 11:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własnie dostałem ofetę pracy jako materiałowy/magazynier. Mogłby mi ktoś powiedzieć cos o tym stanowisku ? duży zapierdziel? . Jakie zarobki ?
zdjecie uzytkownika
japycz - 2014-04-15 19:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
nie polecam 1900 brutto i zarobek może normalny jak zrobisz wszystkie soboty i niedziele w miesiącu no może premia ale... a poza tym jak będziesz szybszy od światła to jesteś extra pracownik będzie pot po plerach leciał i jak masz nerwy ze stali i plecy i nie potrzebujesz prywatnego życia oraz dnia wolnego to śmiało ale jak masz osobiste życie to je pożegnaj no i na koniec omijaj tam panią Wawok Iwone a czemu to się dowiesz powodzenia .
zdjecie uzytkownika
noa - 2014-04-16 20:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie nie możesz pokazać że jest się w czyms lepszym, albo się coś więcej potrafi bo zaraz dniowa Cię do parteru. Można wyliczyć na palcach rąk ludzi którzy tam naprawdę się starają Praca jako taka nie jest ciężka, ale zarobki marne podwyżek brak
zdjecie uzytkownika
do pracownik - 2014-05-27 18:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na czym konkretnie polega praca w hl display? przez caly dzien mozna wyluzowac czy cisniesz na pelnej żyle?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-05-27 20:18:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wiecie kto się przyczynił do zwolnienia Jarka z HL no kto Dawid i Stachu no i po części dużej pani Wawok było wcześniej napisane ale widać Admin namiętnie kasuje prawdziwe wypowiedzi to co prawdy już nie można pisać czy jak.Więc nie polecam pracy w HL
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-06-26
Żródło: infopraca.pl
44-100 Gliwice
(śląskie)
bieżąca obsługa maszyn do cięcia tworzyw sztucznych przygotowanie środków niezbędnych do produkcji kontrola jakościowa wyrobów dostarczanie wyrobów gotowych na wyznaczone miejsce raportowanie zleceń produkcyjnych dbanie o czystość i porządek na...
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
gienek - 2014-05-31 12:37:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [pracownik - 2014-05-27 20:18:06]:
To sie zwolnij jak sie nie podoba(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
nadal praca - 2014-06-01 16:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jarek sam się nie zwolnił wiem to doskonale I znam sprawe bardzo dobrze
zdjecie uzytkownika
do pracownik - 2014-06-02 18:04:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
po ostatnim komentarzu widze, ze tam macie Mode na sukces a nie prace. mi sie podoba, sam jestem kawalerem jeszcze :). a na serio to serio, atmosfera leży i kwiczy?
zdjecie uzytkownika
Poważny - 2014-06-02 22:42:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Czytam te komentarze i włos się jeży na głowie. Wyzwiska na serwisie internetowym, który jest bazą informacji dla przyszłego pracownika a nie czatem w telenoweli.
Dla przyszłych pracowników. Praca ogólnie do ciężkich nie należy. Mogę powiedzieć, że jak na panujące trendy w Polsce to operatorzy tutaj mają dość lekko. Można awansować na wyższe stanowiska ponieważ są rekrutacje wewnętrzne. I kilka przykładów przejścia na wyższe/dobrze płatne stanowiska już było. Pracę w biurze mogę ocenić jako bardzo dobrą. Zależy w jaki dział się celuje. Atmosfera luźna, ale praca musi być wykonana. Nikt z batem nie stoi, ale raczej siedzenia na onecie itp to nie tutaj. Możliwość wykazania się jest tak samo jak awanse i bonusy. Jak ktoś chce to może spokojnie rozwinąć tutaj skrzydła. Duży nacisk kładzie się na rozwój pracownika. Polecam.
zdjecie uzytkownika
do pracownik - 2014-06-04 14:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Poważny, dzieki za info. napisz jeszcze czy nie w HL Display nie robią problemów, jak np. z dzieckiem do lekarza trza jechac
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HL Display
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x