Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HL Display Polska

Pracowałeś w firmie HL Display Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-09-15 23:17:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
generalnie sprawa wygląda tak, że jako uczennica zaoczna - szukałam pracy na pon-pt, w miare dobrze płatną. byłam nastawiona na ciężką prace by tylko się tam utrzymać. oczywiście zatrudniona przez agencje byłam świadoma, że propozycja od firmy nie przyjdzie ekspresowo ale to tylko mnie motywowało do tego by się starać, jak i kilka innych osób ze mną pracujących. UTRZYMAŁAM SIĘ 4 TYGODNIE NA ZMIANIE PANI DOROTY:) i o ile nie narzekałam na tempo pracy i ilość narzuconych mi obowiązków tak nastawienie pani kierowniczki zostawiało wiele do rzeczenia. widać było wyraźną różnice w nastawieniu do osób stale zatrudnionych a pracownikami z agencji, którzy są dla nich nic nie warci. całkiem sporo osób pożegnało się po pierwszym dniu bez wypowiedzenia i pomimo miesięcznego kontraktu, a także konkretnego powodu. bywało też, że takie osoby były pomijane przy wyznaczaniu obowiązków co kończyło się naganą za nic nie robienie, uzasadniając, że mają robić cokolwiek. jedna z pracownic została również wyrzucona z powodu przepracowania, gdyż dostała obowiązki za 3 osoby i słabej klimatyzacji. warte wspomnienia jest też to, że przy wyrzucaniu pracowników - reszcie załogi, Pani Dorota mówiła o samorezygnacji co nie miało nic wsólnego z prawdą. reasumując jest to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bez jakiegokolwiek szacunku do pracowników - no chyba, że mowa tu o znajomościach. NIE POZDRAWIAM, OMIJAJCIE TO MIEJSCE Z DALEKA. buziaki
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-09-15 23:24:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze chciałabym dodać, że owa firma ma podpisaną umowe z Manpowerem a to oznacza, że muszą wywiązywać się z obietnicy i stale przyjmować pracowników. W tym tygodniu z całej hali, na której pracowało kilkadziesiąt pracowników, zostało dwóch. Zostanie przyjęta druga taka grupa i sytuacja się powtórzy. Nie ma obecnie mowy o podpisaniu umowy z firmą a znajoma tam obecnie pracująca, musiała przejąc 4 maszyny naraz, czyli za 3 dodatkowe osoby. Mam nadzieje, że to skutecznie odstraszy kolejnych chętnych.
zdjecie uzytkownika
Jony - 2015-10-01 01:30:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całe szczęście już niedługo skończą sie problemy HL,a z osobami z manpowera bo juz nie bedzie chetnych do pracy w tej smiesznej firmie a jak ktoś usłyszy HL to powie nie dziękuje
zdjecie uzytkownika
johny - 2015-10-01 10:10:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam

Czy ktoś mógłby opowiedzieć jak wygląda praca w HL od strony biurowej? Przygotowanie do druku, planowanie produkcji, itp.?
Jak wyglądają w rzeczywistości godziny pracy, czy są jakieś dodatki do pensji, itd?
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-10-09 23:10:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja się zastanawiam, czy nie zaaplikować do HL Display, ale nie wiem, czy aby nie pomyliłem firm. Czy mowa jest o firmie, która reklamuje się jako jedna z wiodących międzynarodowych dostawców produktów i rozwiązań w zakresie merchandisingu i komunikacji sklepowej w sektorach detalicznej sprzedaży artykułów spożywczych i przemysłowych. Bowiem mnie właśnie interesuje branża merchandisingu.
zdjecie uzytkownika
pismak - 2015-10-14 14:38:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem może troszkę jak wygląda proces rekrutacji, w którym było mi dane uczestniczyć - rekrutacja dotyczyła pracy biurowej w dziale logistyki. Sama rozmowa była przeprowadzona w obecności dwóch osób, bardzo profesjonalnej Pani z działu HR oraz pani kierownik owego działu logistyki. Kierowniczka okazała się być ogromnie przemądrzałą babą jakby pozjadała wszystkie tytuły doktorskie (straszny logistyk teoretyk). Miałem wrażenie, że aplikuję co najmniej na stanowisko specjalisty z 5-letnim doświadczeniem do działu logistyki firmy produkującej najdroższe na świecie procesory, a ta firma produkuje przecież TANIE PLASTIKOWE LISTWY DO SKLEPÓW!!! Z uwagi na powyższe, nie polecam :)
zdjecie uzytkownika
czytacz - 2015-10-30 18:53:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pismak - 2015-10-14 14:38:36]:
To chyba pismaku nie wiesz, co ta firma produkuje.
zdjecie uzytkownika
pismak - 2015-11-04 16:12:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czytacz - 2015-10-30 18:53:06]:
@czytacz
Właśnie przejrzałem katalog produktów, no tak, za wyjątkiem listew są jeszcze plastikowe ramki, standy, kasetki, stojaki, roller tracki - rzekłbym sama nowoczesna technologia...
zdjecie uzytkownika
czytacz - 2015-11-07 12:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pismak - 2015-11-04 16:12:13]:
Więc wystarczyło ten katalog przejrzeć przed rozmową i po prostu lepiej się do niej przygotować. Razi mnie kwestia podejścia - produkują tanie listwy, więc nie muszę się spinać, pewno robota będzie lekka i nikt nie będzie się czepiał. Produkują najdroższe procesory - o! trzeba wejść na wyższe obroty.
Może i lepiej, że Cię nie przyjęto, bo takich kosmitów i wyrwanych z rzeczywistości tam już trochę jest. I naprawdę ciężko się z takimi współpracuje, bo nawet najprostszych spraw nie ogarniają, a wymagania i wyobrażenie o sobie mają wysokie.
zdjecie uzytkownika
owieczka - 2015-11-09 12:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pismak ale musisz przyznać że i tak taka firma i oigólnie branża to coraz istotniejszy element shoppingu. taki cichy bohater rynku moim zdaniem. w sumie komunikacja sklepowa i merchandising są na każdym kroku w wielkich biznesach i marketach chociaż może o tym nie wiemy. fakt że ma to na calu zarobek firm ale ja daję im plusika bo ułatwiają mi zakupy swoimi rozwiązaniami
zdjecie uzytkownika
pismak - 2015-11-09 13:30:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@owieczka - całkowicie się z Tobą zgadzam, komunikacja sklepowa jest bardzo istotna na dzisiejszym, bardzo konkurencyjnym rynku. Absolutnie nie neguję przydatności produktów wytwarzanych przez HL.

@czytacz - dziękuję za nazwanie mnie kosmitą, miło z Twojej strony. Bynajmniej nie pisałem, że jeśli ktoś produkuje tanie nieskomplikowane produkty, to nie należy się przykładać do pracy. Myślę, że zakupowiec (jeśli ma trochę oleju w głowie) jest w stanie o wiele szybciej "zrozumieć" nieskomplikowany technologicznie asortyment, natomiast asortyment o dużej złożoności (przykładowy procesor) wymaga już ogromnego supportu ze strony działu technicznego. Dlatego też uważam, że podczas rozmowy kwalifikacyjnej potraktowano owe nieskomplikowane produkty jak igły, z której pani kierownik za wszelką cenę chciała zrobić widły.
zdjecie uzytkownika
Jarek Praśniewski - 2015-11-18 11:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ja - 2015-07-24 07:12:18]:
Miło czytać taki komentarz tym bardziej że Ktoś miło wspomina Ja też miło wspominam Te osoby i parę innych i nie powiem prace też miło wspominam nie było wtedy tak zle chcę pozdrowić wszystkich co znałem co zostali i życzę wytrwałości Wam i nie będę w tym momencie anonimowy po nicku to widać i jeszcze raz pozdrawiam całą dawną Ekipę z HL.
zdjecie uzytkownika
Matołek - 2015-12-02 13:17:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy trwają nabory do tej pracy? Czy jest gdzieś jakaś oferta, bo branża ciekawa, @Jarek PRaśniewski fajnie że dobrze wspominasz, wysyłam CV wkrótce i będzie fajnie jeśli odpiszą :)
zdjecie uzytkownika
Kicia - 2015-12-06 17:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Matołek jeśli jesteś z Gliwic to idź do manpower Wrocławska10 tam się składa Cv do Hl display :P
zdjecie uzytkownika
Rambo - 2015-12-12 01:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak tak manpower jest najlepszy haha a sa teraz przyjecia. Placa grosze wszyskie nad godziny ktore sie robi np soboty,niedziele to sa platne za normalna stawke ktora na dzien dzisiejszy na reke wynosi 65zl za dniowke haha smieszne a najwazniejszego nie powiedzialam jak sie nie spodobasz jakies kierowniczce to moze Cie zwolnic w pierwszym dniu. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
Witu - 2015-12-12 16:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Rambo w jakim sensie jak się nie spodobasz kierowniczce to mogą cię zwolnić już w pierwszym dniu? chodzi ci o to, że jak ktoś się nie do końca przykłada czy wyglądowo, bo nie rozumiem... Praca łatwa nie jest, ale dobrze, że płacą za nadgodziny.
zdjecie uzytkownika
Manga - 2016-01-26 16:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zuzka - 2015-07-28 12:50:28]:
Zuzka, Anna B. faktycznie jest głośna i momentami wulgarna, jednak gdy masz odpowiednie podejście do firmy jako całości, to nawet można przycupnąć...jednakże trzeba umieć przycupnąć tak, by jednocześnie być BAAARDZO ZAJĘTĄ ;-) Ja w tej firmie uchodzę za osobę głośną, gadatliwą, konkretną i zwyczajnie wredną...i wolę wyć TAK postrzegana, niż pozwolić innym wejść sobie na głowę. Każdy z kierowników ma w rękawku TAKIE COŚ, co innym może się nie podobać, ale w porównaniu z tym, co przeszłam w innych firmach, w HL-u jest całkiem ok... Pozdrawiam :-)
zdjecie uzytkownika
Manga - 2016-01-26 17:21:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [xxx - 2015-09-15 23:24:04]:
Atmosfera tam zależy od mojego podejścia... niedawno przerzucono mnie ze zmiany Michała na zmianę Ani B. Byłam wściekła, bo przywiązałam się już do ludzi na swojej zmianie, obydwie strony wiedziały czego mogą się spodziewać...a tu masz...znowu zaczynać od początku... Postawiłam przed sobą wyzwanie, mianowicie wyrobić sobie swoją własną opinię na temat Ani B. Pewnie jest nie najgorsza dlatego, że nie mam z kierowniczką za dużo do czynienia, jednak z tą złą atmosferą nie jest aż tak tragicznie. Powtarzam...To zależy od podejścia :-)
zdjecie uzytkownika
Matołek - 2016-01-28 20:52:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to trochę zmyślone jest @Witu i powiem Ci, że kierowniczki wcale nie są takie, jak możesz słyszeć, jest zdecydowanie lepiej i weselej, armosfera jest fajna
zdjecie uzytkownika
,,,,, - 2016-02-03 21:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DRAMAT.........JAK TO CZYTAM.
CHCIAŁAM SIĘ TAM PRZYJĄĆ.
zdjecie uzytkownika
,,,,, - 2016-02-03 21:14:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DRAMAT.........JAK TO CZYTAM.
CHCIAŁAM SIĘ TAM PRZYJĄĆ.
zdjecie uzytkownika
Adam - 2016-02-04 11:27:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Każdy pewnie sam jest w stanie określić, czy kierowniczki są miłe czy niemiłe @Matołek i na to nie ma co patrzeć. Wg mnie ważniejsze, że w HL Display nie ma problemu z wypłacaniem należności.
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-02-04 19:16:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja powiem szczerze, że wcale nie jest tak źle choć to zależy od zmiany nie polecam zmiany Anny B (dramat), ale na innych jest naprawdę dobra atmosfera. Jeśli ktoś chce pracować to nie będzie miał problemu, a kasę wypłacają na czas
zdjecie uzytkownika
jo - 2016-02-05 16:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ona - 2016-02-04 19:16:18]:
to chyba im się ten czas ostatnio przesunął
zdjecie uzytkownika
gusin - 2016-02-06 19:16:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grunt, że właśnie pieniądze są na czas i nie ma problemów z ich wypłatą, tak jak to @ona napisała. Poprawa zawsze może być, no ale koniec końców jest umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
CIno - 2016-02-10 11:34:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak wyglada opinia od strony handlowcow? Bo opinie na temat produkcji nic nie mowia osobom nastawionym na nieco inny tryb pracy. Chcialbym aplikowac, mam pokazna baze klientow z krajow niemieckojezycznych i chcialbym owe wypracowane relacje przyniesc ze soba. Jest to dosc powazna sprawa i musze wiedziec, ze dobrze robie i nie strace ciezko wypracowanych znajomosci przez nieprofesjonalne podejscie :)
zdjecie uzytkownika
Matołek - 2016-02-10 11:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale nie możesz wierzyć we wszystkie negatywne opinie @,,,,, przecież to sfrustrowani mali ludzie piszą, z tego co ja wiem i mam informacje to jest zupełnie odwrotnie
zdjecie uzytkownika
Jarek - 2016-02-10 22:59:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hmm...wnioskuje po wpisach, ze wypowiadaja sie zazwyczaj najnizsi szczeblem "fachowcy" - osoby, ktore narzekaja na wszystko i wszystkich, pogratulowac :)
zdjecie uzytkownika
Matołek - 2016-02-12 14:43:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No trochę tak jest, ludzie sfrustrowani są tutaj w pierwszym rzędzie, no co zrobisz jak nic nie zrobisz takie życie, ale parę celnych opinii tez się znajdzie
zdjecie uzytkownika
świeżak - 2016-02-21 21:05:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współpracuję z firmą od niedawna ale szczerzę nie mogę napisać nic złego :D
Nie sądziłam, że chodzenie do pracy może się podobać... A jednak ! :D
Szybko mnie zaakceptowano, ludzie są przyjaźni :D duży nacisk na jakość :D co raczej się chwali :) Ogólnie jestem pod miłym zaskoczeniem firmy :D
zdjecie uzytkownika
Matołek - 2016-02-22 11:05:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No własnie to powtarzam @świeżak że praca jest dobra, a ludzie są przyjaźni, fajnie mieć taki zespół, który Cię szanuje i jesteś w nim szczęśliwy, życzę dużo zdrowia i energii!
zdjecie uzytkownika
doktor yry - 2016-02-26 16:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
11 marca czas wspomnień i pożegnań, słowem stypa zamiast imprezy firmowej.
zdjecie uzytkownika
xylophone - 2016-02-28 09:20:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
masz rację @Jarek. wypowiadają się Ci którzy nie mają co robić po pracy tylko wypisać w internecie głupoty. Ci zadowoleni nie tylko z pracy, ale po prostu ze swojego życia nie mają czasu narzekać.
zdjecie uzytkownika
Operator - 2016-02-28 12:56:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Było dobrze ale sie skonczylo.. 30% pracownikow bedzie szukac nowej pracy bo nikomu sie nie raczy pracowac w weekendy a w tygodniu miec wolne zrobi sie taki syf ze jeszcze gorzej firma bedzie funkcjonowac a stałych operatorow juz nie bedzie bo odejda .. Ale dodac tez moge jak by operatorzy pracowali tak jak powinieli i wyrabiali sie wedlog norm a nie ściemniali to tez by bylo inaczej.
zdjecie uzytkownika
oburzona - 2016-02-29 14:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zróbmy wszyscy starajk i nie idźmy na imprezę nie popierając tym samym tych nie normalnych zmian
zdjecie uzytkownika
mirek - 2016-03-01 09:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szukam pracy w branzy i firma wydaje się sensowna widze, tylko że chyba coś psuje się u was z kadrą? każdy chciałby nie wiadomo co a pracować solidnie nie ma komu..a w innych miejscach jest gorzej uwierzcie!
zdjecie uzytkownika
oburzona - 2016-03-01 15:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest fajna tylko cudowni biurowcy wpadli na genialny pomysł zrobienia czterobrygadowek. Nie zwracając uwagi na ludzi nawet nie pytajac co pracownicy na to tylko miesiąc przed wprowadzenieniem łaskawie poinformowali pracowników i tak jest ze wszystkim w tek firmie. Dlatego ludzie chca odchodzić bo czasami niektórych rzeczy sie nie pogodzi. A ludzie którzy sie tu uczą jak zapytali co maja zrobić jak szkola i praca im wypadnie w niedziele usłyszeli ze maja zapieprzać 12 godzin w tygodniu. To co się dziwić ludziom
zdjecie uzytkownika
mirka - 2016-03-03 09:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@oburzona czy jesteś pewna, że te zmiany nie przyniosą dla pracowników nic dobrego?Niektórzy wolą taki system pracy, poza tym może będa tez podwyżki? Bo często wtedy tak bywa przy takich zmianach.Sama napisałaś, że firma jest fajna i to COŚ na pewno znaczy
zdjecie uzytkownika
oburzona - 2016-03-09 08:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mirka niby sa zapowiadane podwyżki ale ile 100zl brutto. Jak oni co roku robią podwyżkę ludzia po 40 zl brutto to czego wymagacie. Szczerze wszystko wyjdzie w praniu tylko nikt nie pomyślał o tym ze niektórzy maja tak poukładane grafiki z partnerem co do dzieci np ze teraz moze być problem z ponownym ulozeniem

zdjecie uzytkownika
danka - 2016-03-09 08:59:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moim zdaniem powinni to skonsultować z pracownikami @oburzona ale może problemy będą tylko przez pierwszy miesiąc a później dyspozycyjność każdy da inną. Pracuje w podobnej firmie ale u nas w ogóle o podwyżkach można zapomnieć więc dobre i to 100zł mimo, że brutto..
zdjecie uzytkownika
DobraRada - 2016-03-10 12:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj przychodzi się pracować a nie żalić na forum. Jak waunki Wam nie odpowiadają to droga wolna. Przecież jesteście takimi ekspertami w tym co robicie, że każdy się będzie o was bił. jak w innym zakładzie jest lepiej to czemu tam nie idziecie?
zdjecie uzytkownika
nowicjusz - 2016-03-16 12:31:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam prosze o przedstawienie sytuacji w dziale UR. mile widziane opinie dot. przełożonych,atmosfery, zarobków, nadgodzin , i ogólnie....
zdjecie uzytkownika
wyga - 2016-03-19 16:03:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nowicjusz - 2016-03-16 12:31:51]:
nie ma nadgodzin, właśnie się wjebałeś w czterobrygadówkę
zdjecie uzytkownika
ona - 2016-03-27 22:05:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sytuacja pogorszyła się jeśli chodzi o pracę w HL, wprowadzenie czterobrygadówki pogrąży moim zdaniem ta firmę, ale zobaczymy co będzie. Praca po 12 h w tej firmie będzie ciężka (praca wcale nie jest taka łatwa jak sie wydaje ale to zalezy od hali) do tego gorsze zarobki gdyż brak nadgodzin będzie odczuwalny. mysle ze taka praca jest dobra dla kawalerów ale nie dla osób z dziećmiwiec od razu odradzam pakowanie sie w ta prace
zdjecie uzytkownika
chopek - 2016-04-04 11:40:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ona - 2016-03-27 22:05:53]:
Witam te opinie to bzdura,praca jest bardzo fajna,czterobrygadówka po 12 godz
też super ,jest wiecej wolnego w tygodniu na swoje potrzeby.
powiem tak co wy chcecie
1 wypłacają na czas wypłaty
2 13 pensja jest wypłacana
3.Bilety do kina lub multisport też dostajemy
4 doładowanie 30 zeta na kawe i inne tez dawają
5 wczasy pod gruszą wypłacają
Poprostu powiem od siebie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wam sie laski poprzewracało,najwazniejsze
to makijaż i paznokcie.I w dodatku czas macie na plotkowanie i gadania bzdur
i narzekania.Droga wolna na zasiłek i 500+ utrzymywac sie z urzedzu ,Taka jest moja opinia pozdrawiam....
zdjecie uzytkownika
Johny - 2016-04-09 11:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś opisać mniej więcej stawki jakie są na hali produkcyjnej i w biurach? Czy wypłaty pracowników fizycznych są ściśle określone, żeby było wiadomo ile można dostać na wyższym szczeblu?
Jak jest z podwyżkami? Nie ma wcale, są uznaniowe, czy może odgórnie narzucone ileś procent po danym okresie?
zdjecie uzytkownika
Maj - 2016-04-09 12:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie @danka. Dobrze, że te podwyżki chociaż są.
zdjecie uzytkownika
Nowy - 2016-04-10 12:39:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca odbywa się dwa dni po 12 h i dwa dni wolnego?
zdjecie uzytkownika
taka jedna - 2016-04-11 07:38:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nowy - 2016-04-10 12:39:56]:
Precz ze Związkami !!!
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2016-04-15 18:01:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przez agencje Biznes Partner:
- pierwsze dwa tyg 11.06 zł na umowie zlecenie + 15% premii;
- potem umowa na 3 miesiące ze stawką miesięczną 2000 zł + 15% premii(po tej następna na pół roku);

Co do pracy 2 dni pracy 2 dni wolne, 3 dni pracy 3 dni wolne.
Proszę bardzo

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie HL Display Polska!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HL Display Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert