Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o HL Display

Pracowałeś w firmie HL Display i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rudi - 2013-12-10 18:27:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
co ty gadasz ,pani liderka jest ok miło się uśmiecha i jest wyrafinowana ,służy z pomocą.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-12-14 11:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poczekaj jak ci posłuży z pomocą to uszami ci ta pomoc wyjdzie a obłuda i kłamstwo i obłuda to jest właśnie liderka a jak nie wierzysz to zapytaj ludzi co za ziele z niej jest i ile zła narobiła ale nie długo już nie długo precz z frajerką.
zdjecie uzytkownika
aniołek - 2013-12-24 13:16:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakieś życzenia na święta macie bo ja mam niech gwiazda zgaśnie na zawsze i piorun ją trzaśnie najlepsze życzenia dla Pracowników a nie pseudo pracowników czyli gwiazda pozdrawiam .
zdjecie uzytkownika
hohlik - 2013-12-26 15:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gwiazda juz nie pracuje w HL , 10 grudnia ją wywalili :P
zdjecie uzytkownika
STALKER - 2013-12-30 11:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a więc życzenia się spełniają albo to blef albo prawda
zdjecie uzytkownika
GliwickiGorol - 2014-01-23 15:37:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Plant Manager pracuje tam jeszcze?
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-02-05 00:45:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no jeszcze miesiac i nastepna pseudo gwiazda zgasnie hehe A VIVA wtryski
zdjecie uzytkownika
Punisher - 2014-02-06 11:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to nic tylko się cieszyć produkcja odpocznie(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-12 18:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w końcu pani (usunięte przez administratora) odejdzie hura hura hura do domu zołzo
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-19 14:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze poltora tygodnia i gwiazdeczka P.team lider wroci na szarego operatora moze poczuje sie jak dziewczyny ktore traktowala jak zero
zdjecie uzytkownika
strzelce - 2014-02-25 14:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ona juz czuje strach wszędzie hura hura, (usunięte przez administratora),,,,,,pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
pracownicy - 2014-02-27 12:14:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze kilka dni, P.team lider juz nie będzie taka pewna siebie.Huraaaaaaaaaaaaaaa będzie dla Nas zerem ,tak jak My dla Niej.Radość piękna ze ten dzien nadszedł.Pozdrawiamy
zdjecie uzytkownika
STALKER - 2014-03-02 13:11:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkiego najgorszego była liderko jak się ciesze że nadszedł ten dzień upadku twojego poczujesz co znaczy być nikim oj dostaniesz za swoje huraaaaaaa nie masz w nikim wsparcia możesz się czuć zwolniona
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-03 14:16:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wsparcia to nigdy nie będzie miała z takim podejśćiem do ludzi .(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-15 10:36:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Iwona W. była p.Team lider hura hura ma bardzo bujna wyobraźnię Układa sobie dziwne historyjki w swojej chorej głowie i wygaduje innym dziwne i śmieszne historie Myślała ze ma wsparcie w Pani D.W. a ona po kontach śmieje się z niej jak wszyscy Zostałaś zwykłym szarakiem i Twoje strgi i udawanie teraz nie winnej nic Ci nie pomoże
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-03-18 14:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Iwonka dość ze ma bujną wyobrażnie,to z głową nie pokolei haaaaaa,jej mało co pomoże,zero honoru,hahahhaha
zdjecie uzytkownika
szaleej - 2014-03-21 20:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Związki zawodowe przybywajcie!! :) czekamy z otwartymi ramionami :-) a wszystkim zainteresowanym pracą odradzamy.
zdjecie uzytkownika
Żyła - 2014-03-22 20:48:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja do "pracownika", który pisze coś na temat byłej liderki. Waląc takie byki w swoich opisach zniżasz się niestety do poziomu ludzi z IQ=50(jeśli wiesz co to znaczy lamo). Nadajesz się tylko do zamiatania ulic, bo ze zbieraniem złomu ze śmietnika się nie utrzymasz, bo to za wysokie progi dla Ciebie. Mam nadzieje, że nigdy nigdy nie będziesz miał(a) dzieci. Oszczędż IM tego.
zdjecie uzytkownika
oni - 2014-04-01 13:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc
proszę o krótką i konkretną odpowiedz.
jakie sa zarobki w hl display pod agencją pracy na MAGAZYNIE ?
zdjecie uzytkownika
japycz - 2014-04-02 12:19:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nawet się nie pchaj do tej firmy nie polecam (usunięte przez administratora)babcia na dworcu lepiej zarobi
zdjecie uzytkownika
czerepach - 2014-04-09 16:48:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [japycz - 2014-04-02 12:19:58]:
japyczu, jakoś masowych zwolnień nie zauważyłem, więc zarobki chyba ludziom odpowiadają
zdjecie uzytkownika
japycz - 2014-04-13 13:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [czerepach - 2014-04-09 16:48:49]:
Czerepach brak zwolnień nie oznacza dobrej pracy i dobrych zarobków chyba że pasi Tobie 1800 brutto na łapkę i może premia jak się uda a moim zdaniem robiąc nadgodziny to powinno się coś z nich odłożyć a nie tym sposobem zarobić a tam ludzie nadgodzinami to właśnie mają normalne zarobki bo bez nich to nie są pieniądze na normalne utrzymanie siebie a tym bardziej rodziny a normalne zarobki w firmie HL to są w biurach i tylko tam bo nie na produkcji i nie na magazynie ani jako materjałowy który na hali jest szybszy prawie od światła a pracy ma tyle że szło by obdzielić całą brygadę i starczyło by na drugą zmianę pozdrawiam i życzę Tym co tam pracują wytrwałości przyda Wam się .
zdjecie uzytkownika
oni - 2014-04-14 11:23:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Własnie dostałem ofetę pracy jako materiałowy/magazynier. Mogłby mi ktoś powiedzieć cos o tym stanowisku ? duży zapierdziel? . Jakie zarobki ?
zdjecie uzytkownika
japycz - 2014-04-15 19:31:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nie polecam 1900 brutto i zarobek może normalny jak zrobisz wszystkie soboty i niedziele w miesiącu no może premia ale... a poza tym jak będziesz szybszy od światła to jesteś extra pracownik będzie pot po plerach leciał i jak masz nerwy ze stali i plecy i nie potrzebujesz prywatnego życia oraz dnia wolnego to śmiało ale jak masz osobiste życie to je pożegnaj no i na koniec omijaj tam panią Wawok Iwone a czemu to się dowiesz powodzenia .
zdjecie uzytkownika
noa - 2014-04-16 20:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W tej firmie nie możesz pokazać że jest się w czyms lepszym, albo się coś więcej potrafi bo zaraz dniowa Cię do parteru. Można wyliczyć na palcach rąk ludzi którzy tam naprawdę się starają Praca jako taka nie jest ciężka, ale zarobki marne podwyżek brak
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
21 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HL Display
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x