Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Multico

Opinie o Multico

Pracowałeś w firmie Multico i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dzidzius - 2015-02-20 21:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DIETA OFEROWANA PRZEZ MULTICO JEST MOCNO OKRADZIONA A WYZYSK PRACOWNIKÓW TRWA.
PANIE PREZESIE NIE WSTYD PANU?
TABELA DJET
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dziki - 2015-02-20 21:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEŚLI JESTEŚ PRACOWNIKIEM ODDELEGOWANYM TO PREZES CIE KROI NA GRUBA KASĘ,ZAPISZ SIĘ DO ZWIĄZKÓW ZAWODOWYCH W FINLANDII
ORZECZENIE SADOWE Z LUKSEMBURGA,
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
baca - 2015-02-23 17:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWNIKU ZAPISZ SIĘ DO ZWIĄZKÓW ZANIM PREZES CIE ZWOLNI BO POTEM BĘDZIE ZA PÓŹNO !

(usunięte przez administratora) ORZECZENIE SADOWE:

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
baca - 2015-02-23 20:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DIETY KTÓRE PŁACI MULTICO SA OKRADZIONE
TABELA DIET
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dziki - 2015-02-25 17:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LINKI KTÓRYCH SIĘ TAK BOI UKŁAD MULTICO I ELEKTROBUDOWA WKLEJAM Z POWROTEM
TABELA DIET FINLANDIA

(usunięte przez administratora) A TE 6 MILIONÓW EURO KIEDY LUDZIOM ZACZNIECIE ODDAWAĆ?
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-02-26 18:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wiem tylko tyle ze Multi Co musi zmienic swoją siedzibe jak najszybciej !!!
zdjecie uzytkownika
dziki - 2015-03-01 21:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ela - 2015-02-26 18:50:51]:
Zmiana siedziby nic nie da możne szybciej przyjdzie komornik i znów zwinie ze 2 miliony euro ,żeby prezes nie zwiał z kasa

(usunięte przez administratora) PRACOWNIKU ZAPISZ SIĘ DO ZWIĄZKÓW I ODBIERZ SWOJA BULE
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-06 18:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biurowe dupki sie wyprowadzily do raumy z kampow nawet paier ze soba do dupy zabrali bi im szkoda euro centow
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-06 18:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biurowe dupki(nie obrazam wszystkich) sie wyprowadzily do Raumy z kampow nawet papier ze soba do dupy zabrali bo im szkoda euro centow
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-03-07 13:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie a ile idzie sobie zaoszczedzic przez miesiac pracy we filandi z tej firmy nie palac i nie pijac alkocholu
zdjecie uzytkownika
pendolino - 2015-03-25 17:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Takie sa fakty, urlopy niby sa ale ich nie ma, płaci tylko za połowe , wyjezdzamy na Świta płaci tylko za trzy dni reszta bezpłatny
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-21 16:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam kolegów
Po przepracowanych 8 miesiącach na budowie w Angli obiektywnie oceniając firma wypłacalna łacznie z ostatnia pensją ,prezes bajerant ale w miare słowny jeżeli chodzi o urlopy to tez były wypłacane może nie do końca tak jak powinny ale były stawki w miare ,gdybym miał propozycje nastepnego wyjazdu chetnie bym skorzystał pracownicy z multico w 90% normalni.
zdjecie uzytkownika
OL3camp - 2015-04-23 16:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj znow sie wyprowadzili z kampow do Raumy na mieszkania ....i co srajtasme zaj...ebali bo zal wydac pare centow na papier do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo tam trzeba kupic a tu za darmo....pi..erdola na ku...rwy z biura a sami nie lepsi!!!!!
zdjecie uzytkownika
lokator - 2015-04-23 18:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OL3camp - 2015-04-23 16:32:27]:
...racja racja papier jak papier na drugiej czesci troche zostalo ale pokradli tez worki na smieci
zdjecie uzytkownika
olgiert - 2015-04-27 11:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy wszyscy jesteście debilami!!! Jest wyraźnie napisane że firma robi ludzi w(usunięte przez administratora)!! a wy jeszcze wyjeżdżacie za granice przez nią. no matoły!!!!
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-05-16 19:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-05 15:23:29]:
Witam
Wybieram się z tą firmą na OL-3 jako elektryk napiszcie jak kasa i robota na jak długo bo obiecują do końca 2015r
zdjecie uzytkownika
jon - 2015-06-01 13:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,
Poszukują elektryków do pracy w Finlandii - jak jest aktualnie, czy jest sens wyjeżdżać, bo opinie dają do myślenia.
Koledzy proszę o opinie.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-04 10:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co ci więcej opinii? Jeszcze więcej dadzą ci do myślenia i się całkiem biedaku pogubiusz
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-06-16 17:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam zgadzam się z tymi opiniami ,warunki mieszkaniowe lipa szczególnie hotel 30 chłopa a trzy kuchnie normalne szambo w kuchni panują jastrzębje i badziewie ,walom ludzi na urlopach zapomniałem dodać jest tylko jedna lodówka i wogóle zbieranina z całej polski prezes woly ludzi z południa czy z zachodu niż z płocka bo majom daleko do firmy ze by przyjechać i się domagać kasy nawet z urlopy .
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-16 17:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
bez kasy - 2015-06-16 17:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
kase placy w terminach toche krenci z urlopami panie w biurze moim zdaniem szkoda ze tam siedza bo o co bys nie zadzwonil to nic nie wiedza albo ich nie ma pracujesz po 8 godzin i co 2 sobote chyba ze sie cos zmienilo 10euro na godzine +8eu diety na dzien a zycie drogie no chyba ze ktos zarabia w kraju 1500zl to mu sie oplaci bo tam sie nie narobi kolo 5tys mu zostanie
zdjecie uzytkownika
Pajak - 2015-07-22 16:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lipa w tej finlandi.Robota dobra ale co z tego jak życie drogie kasy też takiej niema,warunki mieszkaniowe przeciętne.Ala kierownik kudlaty po pijaku ludzi wozi bez odpowiedzialności tragedia gdzie prezes
zdjecie uzytkownika
vgtyjuk - 2015-07-23 08:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pajak - 2015-07-22 16:24:40]:
Co to znaczy "kasy też takiej nie ma"?
zdjecie uzytkownika
pendollino - 2015-07-30 02:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak kto może pic to może , pedalstwo i tyle
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-30 20:10:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
broni - 2015-07-30 20:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo proszę napisać mi na maila czy warto zatrudnić się w Multiko czy faktycznie nie warto zawracać sobie głowy tą firmą. Muszę znaleźć coś ale dobrego nie chcę żeby mnie ktoś okradał. Proszę o odpis na maila mimargo@onet.eu
zdjecie uzytkownika
lopki - 2015-08-19 18:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie nie słyszałem nic na temat tego żeby pracownicy byli okradani czy też nie były im wypłacane pieniądze, wiadomo, że są jakieś opóźnienia, no ale to tak jak w każdej firmie. Do 3 dni maksimum, no ale tyle czasu chyba nikogo nie zbawi ani nie zabije, ogólnie chyba raczej firma na plus, ale sam spróbuj.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multico

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Multico?
Zadaj pytanie
alert