logo Multico

Multico

Płock

Opinie o Multico

dziki 2015-03-01 21:11:50
Zmiana siedziby nic nie da możne szybciej przyjdzie komornik i znów zwinie ze 2 miliony euro ,żeby prezes nie zwiał z kasa

(usunięte przez administratora) PRACOWNIKU ZAPISZ SIĘ DO ZWIĄZKÓW I ODBIERZ SWOJA BULE
1
pracownik 2015-03-06 18:41:19
biurowe dupki sie wyprowadzily do raumy z kampow nawet paier ze soba do dupy zabrali bi im szkoda euro centow
1
pracownik 2015-03-06 18:42:57
biurowe dupki(nie obrazam wszystkich) sie wyprowadzily do Raumy z kampow nawet papier ze soba do dupy zabrali bo im szkoda euro centow
4
bartek 2015-03-07 13:46:07
Witam mam pytanie a ile idzie sobie zaoszczedzic przez miesiac pracy we filandi z tej firmy nie palac i nie pijac alkocholu
1
pendolino 2015-03-25 17:45:21
Takie sa fakty, urlopy niby sa ale ich nie ma, płaci tylko za połowe , wyjezdzamy na Świta płaci tylko za trzy dni reszta bezpłatny
3
pracownik 2015-04-21 16:25:13
Witam kolegów
Po przepracowanych 8 miesiącach na budowie w Angli obiektywnie oceniając firma wypłacalna łacznie z ostatnia pensją ,prezes bajerant ale w miare słowny jeżeli chodzi o urlopy to tez były wypłacane może nie do końca tak jak powinny ale były stawki w miare ,gdybym miał propozycje nastepnego wyjazdu chetnie bym skorzystał pracownicy z multico w 90% normalni.
OL3camp 2015-04-23 16:32:27
Wczoraj znow sie wyprowadzili z kampow do Raumy na mieszkania ....i co srajtasme zaj...ebali bo zal wydac pare centow na papier do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo tam trzeba kupic a tu za darmo....pi..erdola na ku...rwy z biura a sami nie lepsi!!!!!
lokator 2015-04-23 18:21:50
...racja racja papier jak papier na drugiej czesci troche zostalo ale pokradli tez worki na smieci
olgiert 2015-04-27 11:47:31
Wy wszyscy jesteście debilami!!! Jest wyraźnie napisane że firma robi ludzi w(usunięte przez administratora)!! a wy jeszcze wyjeżdżacie za granice przez nią. no matoły!!!!
1
lolo 2015-05-16 19:06:11
Witam
Wybieram się z tą firmą na OL-3 jako elektryk napiszcie jak kasa i robota na jak długo bo obiecują do końca 2015r
jon 2015-06-01 13:55:40
Witam,
Poszukują elektryków do pracy w Finlandii - jak jest aktualnie, czy jest sens wyjeżdżać, bo opinie dają do myślenia.
Koledzy proszę o opinie.
9
xxx 2015-06-04 10:38:54
Po co ci więcej opinii? Jeszcze więcej dadzą ci do myślenia i się całkiem biedaku pogubiusz
1
Gość 2015-06-16 17:38:33
Witam zgadzam się z tymi opiniami ,warunki mieszkaniowe lipa szczególnie hotel 30 chłopa a trzy kuchnie normalne szambo w kuchni panują jastrzębje i badziewie ,walom ludzi na urlopach zapomniałem dodać jest tylko jedna lodówka i wogóle zbieranina z całej polski prezes woly ludzi z południa czy z zachodu niż z płocka bo majom daleko do firmy ze by przyjechać i się domagać kasy nawet z urlopy .
bez kasy 2015-06-16 17:48:55
witam
kase placy w terminach toche krenci z urlopami panie w biurze moim zdaniem szkoda ze tam siedza bo o co bys nie zadzwonil to nic nie wiedza albo ich nie ma pracujesz po 8 godzin i co 2 sobote chyba ze sie cos zmienilo 10euro na godzine +8eu diety na dzien a zycie drogie no chyba ze ktos zarabia w kraju 1500zl to mu sie oplaci bo tam sie nie narobi kolo 5tys mu zostanie
Pajak 2015-07-22 16:24:40
Lipa w tej finlandi.Robota dobra ale co z tego jak życie drogie kasy też takiej niema,warunki mieszkaniowe przeciętne.Ala kierownik kudlaty po pijaku ludzi wozi bez odpowiedzialności tragedia gdzie prezes
2
vgtyjuk 2015-07-23 08:52:58
Co to znaczy "kasy też takiej nie ma"?
pendollino 2015-07-30 02:36:24
no tak kto może pic to może , pedalstwo i tyle
broni 2015-07-30 20:11:01
Bardzo proszę napisać mi na maila czy warto zatrudnić się w Multiko czy faktycznie nie warto zawracać sobie głowy tą firmą. Muszę znaleźć coś ale dobrego nie chcę żeby mnie ktoś okradał. Proszę o odpis na maila mimargo@onet.eu
znowu wał 2015-09-30 18:02:14
(usunięte przez administratora) i wszystko jane .Odradzam prace w tej firmie na rzecz elektrobudowy.
Dieda w Finladi powinna wynosić 48 euro a nie 8E !!!.Dobrze że nie zaczełem pracy w tej firmie.Człowiek chce pracować udciwie w swoim zawodzie a tu co druga firma oszusci. Kiedy to się zmieni.
hudy 2015-10-16 19:04:16
kudlaty nic nieogarnia.kwatery słabe,jak pójdziesz nań zwolnienie to prezes 15 euro za dzień każe płacić.mówi ze płaci A kwatery dojazdy daje arena na to kasę A płacze złodziej.mieszkania lipa.biorą ludzi nawet z więzienia.ostatnio nozownicy byli.ganiali po ramie.prezes za urlopy nie płaci trzeba się upominać A od elektrobudowy dostaje kasę.że zjazdami problemy,i połączenia kijowe. szału niema
hudy 2015-10-22 17:46:45
hamak ty chyba w dobrej firmie nierobisz.całun raczki
pomocnik 2015-10-22 20:10:24
Kwatery daje milti -co glowny wykonawca oraz transport zapewnia, wiec dostajesz gola stawke i marne 8 euro ala diety, z kudlatym nic nie zlaatwisz a ni z jego zastepca, szef nie puszcza na urlopy i wymysla rozne historie bo mysli ze jest wszystkim, biora wszystkich ludzi aby sepa tylko mial, dno, placa ale marnie, bez przyszlosci
1
elektromont 2015-10-22 20:20:52
zarobki to max 7tys co wy tu wypisujuie, kudlaty jezdzi po pijaku, robi ludzi w ch... jak sie da, o pieniadze tzreba sie domagac oszukuja lecz placa, na budowie harowka lecz warto sa, a jak przyjezdzeja jakies kuktusy co nieumieja podlaczyc kabla to do szkoly, szef tez oszukuje na podatku i na wszystkim czym moze, ludzie sa tu winni z urlopami, a zastepca kudlatego to wcale nie lepszy gosc juz sie wycwanil
2
joko 2015-12-11 12:36:53
pójdziesz na opole to zobaczysz ile dostaniesz i umowa zlecenie-sam raritas tylko robic
moterro 2015-12-16 20:27:36
Nikt Cię tu na sile nie trzyma... skoro jesteś takim świetnym pracownikiem co robisz w tej firmie? Praca jest to się ciesz..
5
moterro 2015-12-16 20:36:49
Sam pewnie jesteś piekarzem po zawodowce z komornikiem na koncie i zona cisnie zebys splacal dlugii co po każdym dniu w pracy chleje I prowokuje bójki.. taki mocny w internecie jesteś bo jesteś anonimowy (jeżeli w ogóle znasz takie slowo) szkoda, że nie potrafisz im powiedzieć tego w twarz..
niepijacy OL3 2015-12-21 09:35:12
wszystkie wypiski typu jestes piekarzem sa glupie bo obrazaja ludzi ktorzy tam pracuja i sie znaja na roboce a kiedy ktos tak pisze to nie ma kszty szacunku, wiela by mowic o tej psedo firemce ktora placi slabo, z urlopami ( musisz wydzwaniac po kilka razy by dostac zgode od prezesa)prezes nie umie rozmawiac tylko zastraszac czym nic nie zdziala ( nie placi za urlopy i unika by placic) z Przemkiem i Czarkiem to nic nie zalatwisz 9nawet nie masz szans - nic niewiedza i zbywaja ludzi chodzby takim tekstem przyjdz pozniej), Przemek nie wie co mowi czasem na zabraniu kierowcow ( powiedzial do kierowcow a ch... z tymi ludzmi to Wy jestescie dla nich a nie odwrotnie) i wiele mozna pisac, o wszystko musisz sam sie dowiadywac, Panie w biurze rowniez nic nie wiedza i nie odbierja telefonow jak prezes a kiedy juz odbiora to cos wymysla any zbyc czlowieka a nie pomoc, moja opinia jest koncowa bo juz nie pracuje tam, kto by chcial pracowac i zyc w niepewnosci ? ( podpalenia - poparzeni ludzi odpowiedz Przemka co nie dadza pospac ? - tylko ws widzse rano w robocie, nozownicy, bujki, ludzie sa zbieranina z roznego srodowiska) szczerze odradzam tam wyjazd wiekszosc ludzi to z przeszloscia kryminalna, komentarze zle usuwane wiec nie zdziwi mnie to jak ten tez zostanie usuniety a jest w nim sama prawda, na Koniec , Panie Prezesie (urlop po 3 miesiach i z wielka laska ? - co to jest, rotacja 6tygogni na tydzien ok, a nie urlop z wielka laska i jeszcze nie zapalacony bo Pan Prezes tylko liczy abys byl w pracy o nic sie nie upominal i niezjedzal). To cale serum prawdy.
1
bomba 2016-01-06 15:09:44
Nie ma co pisać. Multi-co to żenada. Pracujemy tu bo musimy. OL3 to cyrk a nie budowa a pseudo administracja Multi-co w wykonaniu Przemusia i Czarusia to cios po niżej pasa. Przemuś zacznij ludzi traktować z szacunkiem. To ty jesteś dla nas nie my dla ciebie więc ogarnij się i naucz się w końcu, z Czarkiem, angielskiego bo tak dalego nie zajdziesz.
1
pomocnik elektryka 2016-01-09 19:03:20
jedstem od niedawna na Olkilutoto 3, ale tragedia! wszyscy są zatrudnieni na 10e/h + 8e tzw. diety wypłacanej po miesiącu przepracowanym, coś załatwić to graniczy z cudem w administracji mają wy#ebane, Przemek uważa się z boga - koleś jest "kier" administracyjnym ale języka nie zna (ang)! robota - spoko - tragedi nie ma, duzo trzeba sie nachodzic i ściemniać, ale opuszczając budowę już nie jest ciekawie, zresztą Elbuda też ma wy#ebane, o PODPALENIU, PRÓBIE ZABÓJSTWA oraz nieciekawym wydarzeniu w lipcu/sierpniu nie wspomnę [*]

nie mam pojęcia kogo zatrudnienia, ale tego nie da się opisać... testy na narkotyki, papiery o niekaralności to ściema...

omijajcie Goszkiego szerokim łukiem
1
kociak 2016-01-12 14:17:58
prezes kasę liczy A nie to ludzie obchodzą sztuka jednym słowem.kudlaty dzieli się karteczkami z przemusiem.m ci co niewrucili po świętach ręce zacieraja
1
monter 2016-01-19 09:42:45
witam szukam pozytywnej opini o firmie multi-co ale widze ze nie ma takiej czy naprawde jest to taka lipa w tej firmie
poprawny 2016-02-05 16:11:23
Pisze się "dlaczego".
Nick 2016-02-15 14:50:57
Nauczcie się najpierw pisać, później się za to zabierajcie bo sami się ośmieszacie. Praca na OL3 jest normalna, coś tam trzeba robić ale nie ma poganiania. Połowa ludzi siedzi w barakach przez całą dniówkę. Niektórzy narzekają że małe pieniądze, złe warunki, jeśli tak to droga do kraju wolna. Większość ludzi piszących tu opinie to bieda umysłowa.
9
pendo 2016-02-16 06:03:45
za to ty jesteś fenomenem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
Szall 2016-03-05 19:10:16
Dzień dobry panie (bieda umysłowa),pracuję tu na OL3, jak Każdy wie za 10 euro, ale każdy też wie że po okresie próbnym (nie wiem ile)trwa ten okres?? można się ubiegać o podwyżkę??? qc asistant zarabia 12 euro czemu ja mam tylko 10? proszę o pomoc
szal kudlatego 2016-03-07 21:33:13
Witam Panownie, widzac cala sytuacje z kartkami - podziwiam ze nikt kudlatemu jeszcze nic nie zrobil - zbywa ludzi swoimi gadkami ze ktos sie pomylil i ze decyzja jest z biurze w plocku, plock nastepnie mowi ze wyjasnienie bedzie okolo 10, robia co chca z Nami, trzeba zrobic strajk zbiorowy ,, poki kartek nie bedzie nie bedzie pracy,, bo nie ktorzy z nas nie maja na zywnosc, elektrobudowa dostala kartki 1 i tak maja co miesiac a my co mamy byc gorsi, robi ta samam robote a nawet wiecej, ludzie nie dajcie szantazowac i walczcie o swoje. Na swieta tez nie puszczaja, czarek nie wysyla wogule wnioskow, opamietajcie sie, bo moze byc tylko gorzej
2
bieda umysłowa 2016-03-10 03:17:46
bo sie na tyle umowiles ...
2
były pracownik 2016-04-03 11:43:36
Firma na dobrym wałku...wszystkie należne pracownikowi dodatki zawija dla siebie.
Na dietach oszukują na duże pieniądze. Płacą 8e za przepracowany dzień a powinni 48e za każdy dzień pobytu. Trzeba w sądzie w panem G. powaczyć bo jak już się u niego nie pracuje to ignoruje byłego pracownika na maxa. Po zakończeniu kontraktu w fin pewnie firma się zamknie bo pozwów będą setki...
2
Antek bez ucha 2016-04-13 20:57:22
Antek co ty piszesz , jak to sie mowi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byles go... widziales, co polecasz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie placa na czas, kazda wyplata sie niezgdadza, oszukuja na wszystkim, nawet urlop nie wysylaja, firma krzak nic nie zalatwisz ,za urlop nie placi, zlodziejj, kretacz i najgorszy pracodawca ktorego mialem do tej pory, idioci pisza ze 10 euro jest duzo, tylk oosoby nigdzie nie wyjezdzajace moga tak mowisz bo sa sami sobie winni i nie widzieli pieniedzy jakie sie zarabia, a pan G musi konkurowac na rynku bo ludzi co chwile szuka, ktorzy uciekaja do roznych firm chocby na slowacje, nie odbiera nawet tel. to jest szef - du.. a nie szef, kobiety w biurze nic nie wiedzia i na kazde jego pierdniecie sa, takie sa realia OL3, banda deb...
3
FELUNIO 2016-04-18 20:39:07
DRODZY PRACOWNICY KONIEC WASZEGO CIERPIENIA I OKRADANIA Z KASY.
MOŻE W KOŃCU WEJDZIE U ZYCIE NOWELIZACJA USTAWY O DELEGOWANIU PRACOWNIKÓW.
POPAPRANIEC Z SZAJKI ZŁODZIEJSKIEJ "MULTICO & ELEKTROBUDOWA"

NADCHODZI RÓWNOŚĆ PLACOWA :)


https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=nowelizacja+dyrektywy+delegowania+pracownikow
//// 2016-04-29 16:28:26
Witam,,,,cos na temat spawacza na Kozienice ,ktos pracuje badz pracowal,jaka kwatera i najwazniesze czy placa ,,,Pozdrawiam,,,
Tomek 2016-05-30 22:51:21
Pracuje w firmie Multi-Co od października zeszłego roku. Nie narzekam. Pieniądze są na czas, dieta również, warunki mieszkalne są ok. Atmosfere psują jedynie nie którzy pracownicy, wszczynający bójki itp. Oczywiście nie jest wszystko super, bo nie jest tak nigdzie :) Polecam firme Multi CO, ludziom którzy chcą zarobić i chcą pracować
3
yakuzmen1991 2016-06-30 08:43:05
Witam, chcę się dowiedzieć jak jest na budowie w Finlandii i jakie są zarobki elektryków ?
Czy warto jechać ?
Darek M. 2016-08-20 04:45:04
Firma jedna wielka pomyłka. Omijać z daleka!!!
1
yakuzmen1991 2016-08-24 13:53:02
angielski kiepsko, mam kolegę co tam robi i namawia mnie by tam pojechać.
gringa 2016-08-25 16:44:59
słuchajcie, a co tam robi asystent ds kontroli jakości (inżynier elektryk) bo takowego teraz szukają. Czym sie taki tam zajmuje i gdzie śpią?
Jacek 2016-08-31 19:34:40
Uważajcie!!!To firma krzak. Okradają na każdym kroku. Pracowałem u nich przez miesiąc, do pierwszej wypłaty i do tej pory jeszcze mi wszystkiego nie wypuścili. Czekam jeszcze msx. tydzień i zglaszam do sądu pracy.
1
marcin 2016-09-01 11:16:18
jest teraz dobra oferta pracy jako Zarządca Nieruchomości.
NICK 2016-11-30 06:45:32
Multi-Co - Latający Cyrk Gorzkowskiego.
anty multi-co 2016-12-11 11:06:14
systent do spraw kontroli gówna czyli QC generalnie trzeba wytrwać 8 godzin dziennie i tyle
Zostaw swoją opinię o Multico - Płock
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multico