brak logo

Multico

Płock

Opinie o Multico

kociak 2016-01-12 14:17
prezes kasę liczy A nie to ludzie obchodzą sztuka jednym słowem.kudlaty dzieli się karteczkami z przemusiem.m ci co niewrucili po świętach ręce zacieraja
1
monter 2016-01-19 09:42
witam szukam pozytywnej opini o firmie multi-co ale widze ze nie ma takiej czy naprawde jest to taka lipa w tej firmie
poprawny 2016-02-05 16:11
Pisze się "dlaczego".
Nick 2016-02-15 14:50
Nauczcie się najpierw pisać, później się za to zabierajcie bo sami się ośmieszacie. Praca na OL3 jest normalna, coś tam trzeba robić ale nie ma poganiania. Połowa ludzi siedzi w barakach przez całą dniówkę. Niektórzy narzekają że małe pieniądze, złe warunki, jeśli tak to droga do kraju wolna. Większość ludzi piszących tu opinie to bieda umysłowa.
10
pendo 2016-02-16 06:03
za to ty jesteś fenomenem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
3
Szall 2016-03-05 19:10
Dzień dobry panie (bieda umysłowa),pracuję tu na OL3, jak Każdy wie za 10 euro, ale każdy też wie że po okresie próbnym (nie wiem ile)trwa ten okres?? można się ubiegać o podwyżkę??? qc asistant zarabia 12 euro czemu ja mam tylko 10? proszę o pomoc
szal kudlatego 2016-03-07 21:33
Witam Panownie, widzac cala sytuacje z kartkami - podziwiam ze nikt kudlatemu jeszcze nic nie zrobil - zbywa ludzi swoimi gadkami ze ktos sie pomylil i ze decyzja jest z biurze w plocku, plock nastepnie mowi ze wyjasnienie bedzie okolo 10, robia co chca z Nami, trzeba zrobic strajk zbiorowy ,, poki kartek nie bedzie nie bedzie pracy,, bo nie ktorzy z nas nie maja na zywnosc, elektrobudowa dostala kartki 1 i tak maja co miesiac a my co mamy byc gorsi, robi ta samam robote a nawet wiecej, ludzie nie dajcie szantazowac i walczcie o swoje. Na swieta tez nie puszczaja, czarek nie wysyla wogule wnioskow, opamietajcie sie, bo moze byc tylko gorzej
2
bieda umysłowa 2016-03-10 03:17
bo sie na tyle umowiles ...
3
były pracownik 2016-04-03 11:43
Firma na dobrym wałku...wszystkie należne pracownikowi dodatki zawija dla siebie.
Na dietach oszukują na duże pieniądze. Płacą 8e za przepracowany dzień a powinni 48e za każdy dzień pobytu. Trzeba w sądzie w panem G. powaczyć bo jak już się u niego nie pracuje to ignoruje byłego pracownika na maxa. Po zakończeniu kontraktu w fin pewnie firma się zamknie bo pozwów będą setki...
4
Antek bez ucha 2016-04-13 20:57
Antek co ty piszesz , jak to sie mowi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] byles go... widziales, co polecasz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze nie placa na czas, kazda wyplata sie niezgdadza, oszukuja na wszystkim, nawet urlop nie wysylaja, firma krzak nic nie zalatwisz ,za urlop nie placi, zlodziejj, kretacz i najgorszy pracodawca ktorego mialem do tej pory, idioci pisza ze 10 euro jest duzo, tylk oosoby nigdzie nie wyjezdzajace moga tak mowisz bo sa sami sobie winni i nie widzieli pieniedzy jakie sie zarabia, a pan G musi konkurowac na rynku bo ludzi co chwile szuka, ktorzy uciekaja do roznych firm chocby na slowacje, nie odbiera nawet tel. to jest szef - du.. a nie szef, kobiety w biurze nic nie wiedzia i na kazde jego pierdniecie sa, takie sa realia OL3, banda deb...
3
FELUNIO 2016-04-18 20:39
DRODZY PRACOWNICY KONIEC WASZEGO CIERPIENIA I OKRADANIA Z KASY.
MOŻE W KOŃCU WEJDZIE U ZYCIE NOWELIZACJA USTAWY O DELEGOWANIU PRACOWNIKÓW.
POPAPRANIEC Z SZAJKI ZŁODZIEJSKIEJ "MULTICO & ELEKTROBUDOWA"

NADCHODZI RÓWNOŚĆ PLACOWA :)


https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=nowelizacja+dyrektywy+delegowania+pracownikow
//// 2016-04-29 16:28
Witam,,,,cos na temat spawacza na Kozienice ,ktos pracuje badz pracowal,jaka kwatera i najwazniesze czy placa ,,,Pozdrawiam,,,
Tomek 2016-05-30 22:51
Pracuje w firmie Multi-Co od października zeszłego roku. Nie narzekam. Pieniądze są na czas, dieta również, warunki mieszkalne są ok. Atmosfere psują jedynie nie którzy pracownicy, wszczynający bójki itp. Oczywiście nie jest wszystko super, bo nie jest tak nigdzie :) Polecam firme Multi CO, ludziom którzy chcą zarobić i chcą pracować
6
yakuzmen1991 2016-06-30 08:43
Witam, chcę się dowiedzieć jak jest na budowie w Finlandii i jakie są zarobki elektryków ?
Czy warto jechać ?
Darek M. 2016-08-20 04:45
Firma jedna wielka pomyłka. Omijać z daleka!!!
1
yakuzmen1991 2016-08-24 13:53
angielski kiepsko, mam kolegę co tam robi i namawia mnie by tam pojechać.
gringa 2016-08-25 16:44
słuchajcie, a co tam robi asystent ds kontroli jakości (inżynier elektryk) bo takowego teraz szukają. Czym sie taki tam zajmuje i gdzie śpią?
Jacek 2016-08-31 19:34
Uważajcie!!!To firma krzak. Okradają na każdym kroku. Pracowałem u nich przez miesiąc, do pierwszej wypłaty i do tej pory jeszcze mi wszystkiego nie wypuścili. Czekam jeszcze msx. tydzień i zglaszam do sądu pracy.
1
marcin 2016-09-01 11:16
jest teraz dobra oferta pracy jako Zarządca Nieruchomości.
NICK 2016-11-30 06:45
Multi-Co - Latający Cyrk Gorzkowskiego.
Jarek 2017-01-04 13:17
Ale wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dlupoty ja tam bylem pieniadze zawsze mialem na czas moze te kartki byly i mala stawka bo 8 euro ale kasa byla ale jak ktos pojechal tam chlac to die nie dziwie ze prezes nie zaplacil bo niby za co mial mu zaplacic za spanie na kampach zenada ludzie ogarnijcie sie. A na ol3 lux robota nie szlo sie narobic napewno
5
Pracownik 2017-01-09 19:06
Pracowalem na kontrakcie w Finlandii 15 miesiecy. Wyplata zawsze na czas, zawsze sie zgadzala. Dieta placina tak jak bylo umowione, stawka za godzine pracy tez tak jak umowione. Wszytko na czarne na bialym. Ale ludziom nie dogodzi
11
150+ 2017-03-20 09:46
Bylem, widzialem, pracowalem przez 10 miesiecy. Placone prawie na czas (poslizg do 3dni) ale wyplaty i diety zawsze sie zgadzaly. Warunki mieszkalne srednie, mozna trafic gorzej. Ciezko o normalny urlop. Ogolnie od 1 do 10 to dobre 6. Caly czas sie dowiaduje o kolejne kontrakty, ale narazie nic. Chetnie wyjade na kolejny kontrakt z ta firma.
2
rekonwalescens 2017-03-27 18:54
56.00zł
1
ahmed 2017-04-04 19:26
może macie jakieś świeże opinie dotyczące wyjazdu na OL3. Wielkie dzięki za informacje!
janiak 2017-09-03 21:07
aktualnie koniec roboty na OL3 (płaca co a byc)
aleksandam 2017-09-26 19:05
prosze uwazac na pracowinka Igor Nowak!!!!! Małolat, ktory nie zdal matury i sie szczyci praca w Finlandii
3
aleksandam 2017-09-26 19:06
prosze uwazac na pracowinka Igor Nowak!!!!! Małolat, ktory nie zdal matury i sie szczyci praca w Finlandii, caly czas pali marihuane
2
Nickt ważny 2017-09-26 20:34
Gorzki stawia obiady
1
Aleksandam 2017-09-26 20:35
Goszkkwski to dobry pracodawca, Pozdro
1
Siema 2017-09-26 20:38
Dobra robota, szkoda zd końcowa
1
aleksandam 2017-09-26 20:43
Ale słaba szamka na kantynie
1
aleksandam 2017-09-26 20:52
Ale słaba szamka na kantynie
1
aleksandam 2017-09-26 20:53
Nie chodź po ufie bo zginiesz
2
Torcik 2017-09-26 20:54
Malowymagajaca łatwa praca
Tarzan 2017-09-26 20:59
Warunki mieszkaniowe nie zawsze dobre, często wypłacają w ratach lub za malo
1
Tarzan 2017-09-26 21:05
Warunki mieszkaniowe nie zawsze dobre, często wypłacają w ratach lub za malo
1
Robertg. 2017-09-26 21:36
Osobiście nie polecam, mój znajomy załamany, pracuje tam banda bachorow, którzy nic nie umieją i spoczywaja na laurach. Nie potrafią wykonać polecenia, na badaniach sikają za siebie, nie wykryto narkotyków, a rano przychodzą do pracy pod wpływem. Radzę, aby szef zajął się banda bachorow lub przeprowadzić testy.
Tojuzkoniec 2017-09-27 07:10
końcówka budowy, zostaje sama elektorbudowa, reszta do zjazdu
Nie lubie frajerów 2017-09-27 07:13
Gratuluje wszystkim pracownikom pracującym tam, którzy donoszą wszystko co sie dzieje na kwaterach i budowie, lub puszczają płoty jak idioci
Jakub Mat 2017-09-27 07:17
Nie polecam, końcówka budowy, znajomy opowiadał o staruchach którzy sie opierdzielaja, a pracy tyle co kot napłakał
Grzesiek M 2017-09-27 07:29
Dużo przypadkowych i niekompetentnych ludzi w biurze, tacy z układami ;)
1
Grzesiek M 2017-09-27 07:45
Zycie jest piękne póki nie zwolnią
2
Big 2017-09-27 07:47
Zatrudniam sie tam z innej firmy
1
One man farmy 2017-09-29 10:33
Szef wali po kablach, pierwszy raz nie kłamie.
Gruby 2017-09-29 10:34
Lubie sobie zjeść śniadanie.
FRYTA 2017-09-29 18:10
Wierzę we wszystko co tu jest napisane, każdemu z tej firmy można ufać.
Ketchup 2017-09-29 18:13
Szczególnie Arek
Ja 2017-09-29 18:13
Trochę wiecie tak dobrze, troche nie
Iza 2017-10-05 20:15
Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Takie wpisy utrudniają tylko innym znalezienie informacji na temat pracy w . Chętnie dowiemy się więcej o tym jakim firma jest pracodawcą, jednak proszę o merytoryczne komentarze. Nie jest to miejsce do atakowania, czy obrażania innych pracowników, bądź uczestników wątku.
1
Zostaw swoją opinię o Multico - Płock
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multico