Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Multico

Opinie o Multico

Pracowałeś w firmie Multico i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dziki - 2015-02-18 20:34:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Zaproszenie po bułe
Więcej informacji na forum elektrobudowy s.a.

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dziki - 2015-02-19 17:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Buła czeka :)
Nie boj się prezesa zarejestruj się już dziś
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dzidzius - 2015-02-20 21:35:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DIETA OFEROWANA PRZEZ MULTICO JEST MOCNO OKRADZIONA A WYZYSK PRACOWNIKÓW TRWA.
PANIE PREZESIE NIE WSTYD PANU?
TABELA DJET
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dziki - 2015-02-20 21:43:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
JEŚLI JESTEŚ PRACOWNIKIEM ODDELEGOWANYM TO PREZES CIE KROI NA GRUBA KASĘ,ZAPISZ SIĘ DO ZWIĄZKÓW ZAWODOWYCH W FINLANDII
ORZECZENIE SADOWE Z LUKSEMBURGA,
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
baca - 2015-02-23 17:05:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRACOWNIKU ZAPISZ SIĘ DO ZWIĄZKÓW ZANIM PREZES CIE ZWOLNI BO POTEM BĘDZIE ZA PÓŹNO !

(usunięte przez administratora) ORZECZENIE SADOWE:

(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
baca - 2015-02-23 20:15:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DIETY KTÓRE PŁACI MULTICO SA OKRADZIONE
TABELA DIET
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
dziki - 2015-02-25 17:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
LINKI KTÓRYCH SIĘ TAK BOI UKŁAD MULTICO I ELEKTROBUDOWA WKLEJAM Z POWROTEM
TABELA DIET FINLANDIA

(usunięte przez administratora) A TE 6 MILIONÓW EURO KIEDY LUDZIOM ZACZNIECIE ODDAWAĆ?
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ela - 2015-02-26 18:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja wiem tylko tyle ze Multi Co musi zmienic swoją siedzibe jak najszybciej !!!
zdjecie uzytkownika
dziki - 2015-03-01 21:11:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ela - 2015-02-26 18:50:51]:
Zmiana siedziby nic nie da możne szybciej przyjdzie komornik i znów zwinie ze 2 miliony euro ,żeby prezes nie zwiał z kasa

(usunięte przez administratora) PRACOWNIKU ZAPISZ SIĘ DO ZWIĄZKÓW I ODBIERZ SWOJA BULE
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-06 18:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
biurowe dupki sie wyprowadzily do raumy z kampow nawet paier ze soba do dupy zabrali bi im szkoda euro centow
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-03-06 18:42:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
biurowe dupki(nie obrazam wszystkich) sie wyprowadzily do Raumy z kampow nawet papier ze soba do dupy zabrali bo im szkoda euro centow
zdjecie uzytkownika
bartek - 2015-03-07 13:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam mam pytanie a ile idzie sobie zaoszczedzic przez miesiac pracy we filandi z tej firmy nie palac i nie pijac alkocholu
zdjecie uzytkownika
pendolino - 2015-03-25 17:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Takie sa fakty, urlopy niby sa ale ich nie ma, płaci tylko za połowe , wyjezdzamy na Świta płaci tylko za trzy dni reszta bezpłatny
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2015-04-21 16:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam kolegów
Po przepracowanych 8 miesiącach na budowie w Angli obiektywnie oceniając firma wypłacalna łacznie z ostatnia pensją ,prezes bajerant ale w miare słowny jeżeli chodzi o urlopy to tez były wypłacane może nie do końca tak jak powinny ale były stawki w miare ,gdybym miał propozycje nastepnego wyjazdu chetnie bym skorzystał pracownicy z multico w 90% normalni.
zdjecie uzytkownika
OL3camp - 2015-04-23 16:32:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wczoraj znow sie wyprowadzili z kampow do Raumy na mieszkania ....i co srajtasme zaj...ebali bo zal wydac pare centow na papier do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo tam trzeba kupic a tu za darmo....pi..erdola na ku...rwy z biura a sami nie lepsi!!!!!
zdjecie uzytkownika
lokator - 2015-04-23 18:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [OL3camp - 2015-04-23 16:32:27]:
...racja racja papier jak papier na drugiej czesci troche zostalo ale pokradli tez worki na smieci
zdjecie uzytkownika
olgiert - 2015-04-27 11:47:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wy wszyscy jesteście debilami!!! Jest wyraźnie napisane że firma robi ludzi w(usunięte przez administratora)!! a wy jeszcze wyjeżdżacie za granice przez nią. no matoły!!!!
zdjecie uzytkownika
lolo - 2015-05-16 19:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2015-01-05 15:23:29]:
Witam
Wybieram się z tą firmą na OL-3 jako elektryk napiszcie jak kasa i robota na jak długo bo obiecują do końca 2015r
zdjecie uzytkownika
jon - 2015-06-01 13:55:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam,
Poszukują elektryków do pracy w Finlandii - jak jest aktualnie, czy jest sens wyjeżdżać, bo opinie dają do myślenia.
Koledzy proszę o opinie.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-04 10:38:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po co ci więcej opinii? Jeszcze więcej dadzą ci do myślenia i się całkiem biedaku pogubiusz
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-06-16 17:38:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam zgadzam się z tymi opiniami ,warunki mieszkaniowe lipa szczególnie hotel 30 chłopa a trzy kuchnie normalne szambo w kuchni panują jastrzębje i badziewie ,walom ludzi na urlopach zapomniałem dodać jest tylko jedna lodówka i wogóle zbieranina z całej polski prezes woly ludzi z południa czy z zachodu niż z płocka bo majom daleko do firmy ze by przyjechać i się domagać kasy nawet z urlopy .
zdjecie uzytkownika
bez kasy - 2015-06-16 17:48:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
kase placy w terminach toche krenci z urlopami panie w biurze moim zdaniem szkoda ze tam siedza bo o co bys nie zadzwonil to nic nie wiedza albo ich nie ma pracujesz po 8 godzin i co 2 sobote chyba ze sie cos zmienilo 10euro na godzine +8eu diety na dzien a zycie drogie no chyba ze ktos zarabia w kraju 1500zl to mu sie oplaci bo tam sie nie narobi kolo 5tys mu zostanie
zdjecie uzytkownika
Pajak - 2015-07-22 16:24:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lipa w tej finlandi.Robota dobra ale co z tego jak życie drogie kasy też takiej niema,warunki mieszkaniowe przeciętne.Ala kierownik kudlaty po pijaku ludzi wozi bez odpowiedzialności tragedia gdzie prezes
zdjecie uzytkownika
vgtyjuk - 2015-07-23 08:52:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pajak - 2015-07-22 16:24:40]:
Co to znaczy "kasy też takiej nie ma"?
zdjecie uzytkownika
pendollino - 2015-07-30 02:36:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak kto może pic to może , pedalstwo i tyle
zdjecie uzytkownika
broni - 2015-07-30 20:11:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo proszę napisać mi na maila czy warto zatrudnić się w Multiko czy faktycznie nie warto zawracać sobie głowy tą firmą. Muszę znaleźć coś ale dobrego nie chcę żeby mnie ktoś okradał. Proszę o odpis na maila mimargo@onet.eu
zdjecie uzytkownika
lopki - 2015-08-19 18:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W tej firmie nie słyszałem nic na temat tego żeby pracownicy byli okradani czy też nie były im wypłacane pieniądze, wiadomo, że są jakieś opóźnienia, no ale to tak jak w każdej firmie. Do 3 dni maksimum, no ale tyle czasu chyba nikogo nie zbawi ani nie zabije, ogólnie chyba raczej firma na plus, ale sam spróbuj.
zdjecie uzytkownika
znowu wał - 2015-09-30 18:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) i wszystko jane .Odradzam prace w tej firmie na rzecz elektrobudowy.
Dieda w Finladi powinna wynosić 48 euro a nie 8E !!!.Dobrze że nie zaczełem pracy w tej firmie.Człowiek chce pracować udciwie w swoim zawodzie a tu co druga firma oszusci. Kiedy to się zmieni.
zdjecie uzytkownika
Tervetuola - 2015-10-14 18:29:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Narzekacie tylko a robicie tu po 2 lata. Gorzkosiu to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] fakt, trzeba się domagać swojego i opierdala na czym tylko może. Zgadzam się że w mariocie sie nie mieszka ale tragedii nie ma. Chaty macie za darmo transport do roboty też. Jak byście mieli za to płacić to ok [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zwłaszcza kampy w Eurajoki. Co do kudłatego to ma wszystko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to fakt. Płaca nie jest zła bo po te 8-9 tysi zarabiacie. Jak się przepija połowe kasy to wiadomo. Napisał bym o pracy na budowie ale nie ma co. Rąk sobie nie urywacie. Ale jak komuś się nie chce robić to zawsze jest źle. Podsumowując Multi-Co spółka ZOO. Kudłacz pije Lemur sro!!!! Ps. Gdyby nie kasa to firma LIPA. KITOS
zdjecie uzytkownika
hudy - 2015-10-16 19:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kudlaty nic nieogarnia.kwatery słabe,jak pójdziesz nań zwolnienie to prezes 15 euro za dzień każe płacić.mówi ze płaci A kwatery dojazdy daje arena na to kasę A płacze złodziej.mieszkania lipa.biorą ludzi nawet z więzienia.ostatnio nozownicy byli.ganiali po ramie.prezes za urlopy nie płaci trzeba się upominać A od elektrobudowy dostaje kasę.że zjazdami problemy,i połączenia kijowe. szału niema
zdjecie uzytkownika
Hamak - 2015-10-19 13:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że Multico to może i jest jedna z wielu podobnych firm, ale mają dobre podejście do pracowników. Sam fakt, że oferują kwatery.. nie każda firma przejmuje się tym, gdzie pracownik będzie mieszkał. A to, że pobierają za to kasę, hmm,. gdyby ktoś na własną rękę szukał, to też by płacił..
zdjecie uzytkownika
hudy - 2015-10-22 17:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hamak ty chyba w dobrej firmie nierobisz.całun raczki
zdjecie uzytkownika
pomocnik - 2015-10-22 20:10:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kwatery daje milti -co glowny wykonawca oraz transport zapewnia, wiec dostajesz gola stawke i marne 8 euro ala diety, z kudlatym nic nie zlaatwisz a ni z jego zastepca, szef nie puszcza na urlopy i wymysla rozne historie bo mysli ze jest wszystkim, biora wszystkich ludzi aby sepa tylko mial, dno, placa ale marnie, bez przyszlosci
zdjecie uzytkownika
elektromont - 2015-10-22 20:20:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki to max 7tys co wy tu wypisujuie, kudlaty jezdzi po pijaku, robi ludzi w ch... jak sie da, o pieniadze tzreba sie domagac oszukuja lecz placa, na budowie harowka lecz warto sa, a jak przyjezdzeja jakies kuktusy co nieumieja podlaczyc kabla to do szkoly, szef tez oszukuje na podatku i na wszystkim czym moze, ludzie sa tu winni z urlopami, a zastepca kudlatego to wcale nie lepszy gosc juz sie wycwanil
zdjecie uzytkownika
paczko - 2015-12-09 18:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jeżeli zarobki powyżej 5 tysięcy w firmie występują to dla mnie jest to już dobry znak aby pracę podjąć. Co prawda nie wiem jak długo trzeba byłoby na nie pracować, ale cel uświęca środki
zdjecie uzytkownika
joko - 2015-12-11 12:36:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pójdziesz na opole to zobaczysz ile dostaniesz i umowa zlecenie-sam raritas tylko robic
zdjecie uzytkownika
moterro - 2015-12-16 20:27:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nikt Cię tu na sile nie trzyma... skoro jesteś takim świetnym pracownikiem co robisz w tej firmie? Praca jest to się ciesz..
zdjecie uzytkownika
moterro - 2015-12-16 20:36:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sam pewnie jesteś piekarzem po zawodowce z komornikiem na koncie i zona cisnie zebys splacal dlugii co po każdym dniu w pracy chleje I prowokuje bójki.. taki mocny w internecie jesteś bo jesteś anonimowy (jeżeli w ogóle znasz takie slowo) szkoda, że nie potrafisz im powiedzieć tego w twarz..
zdjecie uzytkownika
łopian - 2015-12-20 00:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
myślę, że nie ma co się nawzajem wyzywać. Jeśli komuś się nie podoba praca w Multico, to przecież zawsze może poszukać czegoś innego. A jak ktoś jest zadowolony, to niech się tego trzyma.
zdjecie uzytkownika
niepijacy OL3 - 2015-12-21 09:35:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wszystkie wypiski typu jestes piekarzem sa glupie bo obrazaja ludzi ktorzy tam pracuja i sie znaja na roboce a kiedy ktos tak pisze to nie ma kszty szacunku, wiela by mowic o tej psedo firemce ktora placi slabo, z urlopami ( musisz wydzwaniac po kilka razy by dostac zgode od prezesa)prezes nie umie rozmawiac tylko zastraszac czym nic nie zdziala ( nie placi za urlopy i unika by placic) z Przemkiem i Czarkiem to nic nie zalatwisz 9nawet nie masz szans - nic niewiedza i zbywaja ludzi chodzby takim tekstem przyjdz pozniej), Przemek nie wie co mowi czasem na zabraniu kierowcow ( powiedzial do kierowcow a ch... z tymi ludzmi to Wy jestescie dla nich a nie odwrotnie) i wiele mozna pisac, o wszystko musisz sam sie dowiadywac, Panie w biurze rowniez nic nie wiedza i nie odbierja telefonow jak prezes a kiedy juz odbiora to cos wymysla any zbyc czlowieka a nie pomoc, moja opinia jest koncowa bo juz nie pracuje tam, kto by chcial pracowac i zyc w niepewnosci ? ( podpalenia - poparzeni ludzi odpowiedz Przemka co nie dadza pospac ? - tylko ws widzse rano w robocie, nozownicy, bujki, ludzie sa zbieranina z roznego srodowiska) szczerze odradzam tam wyjazd wiekszosc ludzi to z przeszloscia kryminalna, komentarze zle usuwane wiec nie zdziwi mnie to jak ten tez zostanie usuniety a jest w nim sama prawda, na Koniec , Panie Prezesie (urlop po 3 miesiach i z wielka laska ? - co to jest, rotacja 6tygogni na tydzien ok, a nie urlop z wielka laska i jeszcze nie zapalacony bo Pan Prezes tylko liczy abys byl w pracy o nic sie nie upominal i niezjedzal). To cale serum prawdy.
zdjecie uzytkownika
kapsel - 2015-12-31 15:08:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@łopian pewnie, że nie ma co uciekać, trzeba pamiętać, że w dzisiejszych czasach trudno o dość rozsądne zatrudnienie. Jeśli warunki pracy są dobre, to o co chodzi, a wypłata jest na czas? Dzięki
zdjecie uzytkownika
bomba - 2016-01-06 15:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co pisać. Multi-co to żenada. Pracujemy tu bo musimy. OL3 to cyrk a nie budowa a pseudo administracja Multi-co w wykonaniu Przemusia i Czarusia to cios po niżej pasa. Przemuś zacznij ludzi traktować z szacunkiem. To ty jesteś dla nas nie my dla ciebie więc ogarnij się i naucz się w końcu, z Czarkiem, angielskiego bo tak dalego nie zajdziesz.
zdjecie uzytkownika
krakers - 2016-01-07 00:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niestety na to forum wchodza prawie same osoby ktore chca hejtowac dana firme, rzadko sie zdarza aby ktos z zadowlenia wszedl i napisal cos dobrego o firmie. Jak dla mnie firmie Multico nie moge nic zarzucic
zdjecie uzytkownika
pomocnik elektryka - 2016-01-09 19:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedstem od niedawna na Olkilutoto 3, ale tragedia! wszyscy są zatrudnieni na 10e/h + 8e tzw. diety wypłacanej po miesiącu przepracowanym, coś załatwić to graniczy z cudem w administracji mają wy#ebane, Przemek uważa się z boga - koleś jest "kier" administracyjnym ale języka nie zna (ang)! robota - spoko - tragedi nie ma, duzo trzeba sie nachodzic i ściemniać, ale opuszczając budowę już nie jest ciekawie, zresztą Elbuda też ma wy#ebane, o PODPALENIU, PRÓBIE ZABÓJSTWA oraz nieciekawym wydarzeniu w lipcu/sierpniu nie wspomnę [*]

nie mam pojęcia kogo zatrudnienia, ale tego nie da się opisać... testy na narkotyki, papiery o niekaralności to ściema...

omijajcie Goszkiego szerokim łukiem
zdjecie uzytkownika
kociak - 2016-01-12 14:17:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prezes kasę liczy A nie to ludzie obchodzą sztuka jednym słowem.kudlaty dzieli się karteczkami z przemusiem.m ci co niewrucili po świętach ręce zacieraja
zdjecie uzytkownika
spadek - 2016-01-12 23:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@krakers, według mnie masz rację, ale z drugiej strony, obserwuję tu masę wypowiedzi negatywnych. Pytanie, czy Multico tego nie widzi, czy jednak są to zmyślone opinie.
zdjecie uzytkownika
monter - 2016-01-19 09:42:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam szukam pozytywnej opini o firmie multi-co ale widze ze nie ma takiej czy naprawde jest to taka lipa w tej firmie
zdjecie uzytkownika
Antek - 2016-01-19 21:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tutaj masz wszystkie opinie @monter i te najważniejsze i te mniej ważne, ale zawsze sensownie napisane, a powiedz mi czego konkretnie chcesz się dowiedzieć?
zdjecie uzytkownika
G00LD - 2016-02-03 23:59:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu opinie o firmie zostały usunięte ??
zdjecie uzytkownika
poprawny - 2016-02-05 16:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [G00LD - 2016-02-03 23:59:52]:
Pisze się "dlaczego".

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Multico!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Multico

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert