Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MULTI-CO

Pracowałeś w firmie MULTI-CO i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gringo30-30@o2.pl - 2012-03-21 19:25:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestrzegajcie się firmy Multi-co cały prezes elegancki bos ale co z tego jak krętacz.Z godzine przed zamknięciem firmy dali nam umowy do podpisania,ale to kobitki stały nad nami z długopisami w ręku -nawet nie mozna było ich przeczytac.Miały byc nadgodziny (220) a na miejscu jest ich tylko 168 i koniec.Micha swoja, przeloty tylko pierwszy ina koniec kontraktu,a za urlop rozlicza się też na koniec kontraktu.Taki był wyjazd do Finlandii.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2012-03-21 20:46:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez moderatora)ładnie tylko gada co innego robi jak juz sie pracuje,obiecuje kokosy a pozniej ucina kase tam gdzie sie da.Odradzam
zdjecie uzytkownika
misiek - 2012-03-26 16:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mnie rowniez przekrecił na kase ,radze szukac innego pracodawcy
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2012-04-20 06:56:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchajcie SPAWACZE I MONTERZY nie dajcie się oszukać.Prezes Multi-co do końca będzie wam ściemniał a ostatnią wypłatę będziecie szukać na kominie.Będzie przeciągał ile się da i tak wam całej nie zapłaci.Nie słuchajcie jego zapewnień o pracy bo zanim wam się skończy kontrakt to szybciej dostaniecie wypowiedzenie.STRZEŻCIE się tej firmy i jego prezesa jeżeli chcecie się dowiedzieć więcej kim jest wasz szef wpiszcie w goglach jego nazwisko a tam piszą o nim.
zdjecie uzytkownika
Ż - 2012-12-20 19:32:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowny Pan (usunięte przez moderatora)postepuje z ludmi tak jak normalni ludzie nie postapili by nawet ze zwierzetami . mysli tylko o wlasnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ie i nie liczy sie z nikim . w dniu dzisjejszym zostalismy poinformowani ze pieniedzy na swieta miec nie bedziemy . oczywiscie od jego pracownic te informacje bo sam telefonow nie odbiera / wiec Świeta spedzimy nie wiem jak .
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2013-04-12 10:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam firmy Multi-co w Plocku,(usunięte przez moderatora). Mialem wyleciec do pracy, badania i wszystkie inne koszty pokrylem sam, mialem podpisana umowe o prace i bilet lotniczy w reku. 2 dni przed odlotem zadzwonila pani z biura ze lotu nie ma i mam podrzec bilet. Nie zrobilem tego 2 miesiace. Trzymali mnie z podpisana umowa nie wyplacajac zadnego postojowego. Pani z biura powiedziala ze mi sie nie nalezy. Bylem w PIP ie zlozylem doniesienie. Teraz do sadu paracy sie wybieram. Nie dajcie sie oszukac koledzy!!!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-27 16:49:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe jak zakończy się ta sprawa. Całe szczęście, że masz umowę, to jest silny argument przeciw firmie!
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2014-06-06 05:48:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jesli chcecie sie przekonac jaka jest ta firma to wlasnie ma proces w sadzie za oszukiwanie pracownikow i nie slusznie zwolnienia nie polecam tej firmy uwazajcie na nich bo bedziecie zalowac
zdjecie uzytkownika
Ortal - 2014-06-06 09:16:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A gdzie ta sprawa się toczy bo przyznam, że wcześniej nie słyszałem, żeby zaszło to aż tak daleko. A jednak...
zdjecie uzytkownika
koko - 2014-06-09 11:47:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak chcecie stracić kasę na przejazdy do "niby" pracy której jest od groma, to idź cie i traćcie kasę, czas i nerwy. Ja się na nich przejechałem, obiecanki cacanki, a pracownik jest w plecy ...
zdjecie uzytkownika
grubyjaworzno - 2014-06-19 15:00:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Panowie wybiera się ktoś na Anglie na spalarnie na początku lipca?
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-07-12 11:03:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Wszystkich. Pracowałem przez tą firmę miesiąc w tym roku. Na początku nie było sprzętu do spawania i nie chodziłem do pracy ponieważ nie miałem czym pracować. Następnie chcieli mnie wyrzucić z hotelu w którym mieszkałem ponieważ nie był opłacany przez multi-co. w końcu musiałem dołożyć od siebie i kwota miała mi być zwrócona. Niestety gdy sprzęt już doszedł (ale taki,że szok!!! z palnika woda leciała po rękawicy ciurkiem. Spawarka co 15 min się wyłączała) znowu był problem bo chcieli mnie wyrzucić z fabryki bo w ciągu dniówki robiłęm zbyt mało ale jak miałem robić więcej? co najlepsze po miesiącu wypłacili mi 280zł!!! bo Pani mi powiedziała że tyle mam na umowie! a zrobiłem 200h. tak tak na umowach piszą np.3000tyś lub nawet mniej a niby na godzinę dają więcej. Ja miałem 30zł na godzine netto NIBY!!a te 3000tyśna umowie to nie jest za miesiąc tylko za całą umowę. Więc ja bym unikał firmy multi-co no ale wybór należy do Was. ja straciłem jakieś 4tyś z dojazdami wyżywieniem i dopłacaniem do hotelu , a zarobiłem 280zł heh to jest śmiech jak ludzie są naiwni. Ja niestety już tego błędu nie popełnię i za pewne 9 moich kolegów co pracowali ze mną.
zdjecie uzytkownika
Zaniepokojona Żona - 2014-07-26 20:36:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Marek - 2014-07-12 11:03:39]:
Witam
W tej chwili mój Mąż wyjechał do Anglii i szczerze żałuję że tak późno weszłam na opinie..Po przeczytaniu umowy Męża zaczęłam szperać o tej firmie bo umowa jest mocno dziwna..Co mogę w takiej sytuacjo zrobić? Kazać Mężowi zjeżdżać jak najszybciej?Z góry dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
jar.por. - 2014-08-12 16:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Myślę że mąż predzej czy pozniej i tak zostanie oszukany na pieniądzach. Jest to więcej niż pewne. Ja tez zostałem oszukany przez (co tu duzo mówić) złodziei! Ten śmieszny prezesik mi wmówił że zepsułem spawarke , i że z mojej winy padła spawarka! i z wypłaty potrącił mi 3,5tyś. Spawam już 8lat ale pierwszy raz spotkałem się z takim człowiekiem, który nie zna się na spawaniu i wmawia ludzią ze psują sprzęt. Prawda była że zwalniałem się i chciał na mnie zarobić dodatkowe pieniądze. Proszę Was wszystkich. Nie pchajcie się do tej firmy, ponieważ i tak nie dostaniecie w życiu tych pieniedzy co macie obiecywane. Lepiej szukać dłużej ale sprawdzoną firmę. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-08-14 10:44:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie tez osukaly. pieniendzy mi nie wyplacili i musialem zjechac na wlasny koszt nic mi nie zaplacili za 1,5miesiaca a koledze placili przez 3 miesiace a potem juz nie zaplacili.
zdjecie uzytkownika
ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!! - 2014-08-20 19:15:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZŁODZIEJE. OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM FIRMĘ MULTI-CO Z PŁOCKA. KRADNĄ PIENIĄDZE. TWOJE PIENIĄDZE ZAROBIONE CIĘŻKĄ PRACĄ PRĘDZEJ CZY PÓŹNIEJ WYLĄDUJĄ W KIESZENI PREZESA LEWUSA I IDIOTEK Z BIURA KTÓRE NA NICZYM SIĘ NIE ZNAJĄ. ZRESZTĄ PREZES RÓWNIEŻ INTELIGENCJĄ NIE GRZESZY
zdjecie uzytkownika
Borta - 2014-08-20 22:45:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szczerze myślałem, że ludzie w multi-co prezentują zdecydowanie wyższy poziom - zaskoczyły mnie wasze opinie, ale wydają się być prawdziwe i słuszne. Pierwszy raz czytam, żeby komuś kazali płacić 3,5 tyś za rzekomo zepsutą spawarkę. Przecież to niedorzeczne. Nawet jeśli uległa zepsuciu to podczas godzin pracy i takie przypadki powinna sponsorować firma. W tym momencie multi-co jako pośrednik wypada blado na tle innych - przynajmniej jeśli chodzi o zachowania w stosunku do pracowników i problemy z wypłatami.
zdjecie uzytkownika
Oleg - 2014-08-26 22:26:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to drogi Borta widocznie nie pracowałes w multi-co. Z tą spawarką to prawda bo tak się składa że byłem w tym czasie na budowie z tym chłopakiem. ja uciekłem po paru dniach naszczescie jak zobaczyłem na jakim sprzęcie muszę pracować. Palniki to są chyba prototypy które jako pierwsze powstały 50lat temu. Ledwo się to mieści w ręce i co drugi albo kopie albo cieknie. Porażka. Poj....a firma. Odradzam. Nie wierzcie w obietnice!!!!!!!! to kłamstwo
zdjecie uzytkownika
Piter - 2014-09-08 22:20:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie przestrzegam jestem obecnie w Angli po pierwszej wypłacie prezes odtrącił wszystko co możliwe,oszust nie słowny jeżeli teraz będzie coś nie tak z wypłatami to cała załoga multi-co staje i zjezdza
zdjecie uzytkownika
xxxxxx - 2014-09-18 20:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a może to ty powinieneś nazywać się porażka, chamem i baranem? nazwał cie ktoś w ten sposób? na forum jesteś odważny, co?
spójrz się w lustro i zapytaj się sam siebie ( a może też koleżków?): czy jestem zadowolony z siebie? czy rodzina jest dumna? oczy przekrwione....... przed oczkami mroczki..................... a rączki drżą .......................
zdjecie uzytkownika
zibi - 2014-09-18 23:18:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej Panowie
właśnie składam dokumenty do pracy w tej firmie ale przeraża mnie to co powyżej
zobaczyłem.
pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Borta - 2014-09-22 09:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oleg, masz rację, nie pracowałem w Multi-co, ponieważ dopiero rozważałem możliwość wyjazdu za granicę - wiadomo w Polsce nędza jeśli chodzi o zarobki. Z tego co widzę to warunki panujące w Multi-co też nie należą do najlepszych. Zastanawiam się co takiego musiałoby nastąpić, żeby wszystko uległo poprawie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MULTI-CO
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x