Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o bis multiserwis

Pracowałeś w firmie bis multiserwis i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
LUDZIE ZACHOWUJECIE SIE W WIEKSZOSCI JAK DZIECI - 2010-01-30 19:44:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wymyslili sobie testy branżowe aby od swoich pracowników wyciagnac kase i wpakowac ta kase w centrum szkolenia ktore funkcjonuje u nas w firmie z ktorych to pieniedzy szkoli sie kadra te testy sa niomu do niczego nie potrzebne jedynie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] utrzec ,to jest nieprawda co opowiadaja pracownikom ze to taki wymóg sami sobi to wymyslili z ( usunięte przez administratora ) na czele nie dajcie sie oszukiwac te testy nie sa obowiazkowe ludzie czy wy nie macie na co wydawac pieniedzy(usunięte przez administratora) powiedzcie nie to nic nie kosztuje !!!i bez zadnych konsekwencji niech oni sie ockna w tej firmie ze to my robimy na nich a nie oni na nas POPROSTU ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
zadura najwiekszy pijak w firmie - 2010-02-07 13:19:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialbym sie podzielic z wami opiniom na temat bisu z krapkowic jest to zauwarzyłem złodziejska firma rzeryjaca na pracownkiach,dział norweski z ( usunięte przez administratora ) na czele to najgorszy dział w tej firmie zero szacunku ,zastrasznaie pracowników przez kierownictwo ,układy.donosicielstwo,i pocioctwo(cukrowanie)(usunięte przez administratora) na global z zabrza czy tam ktos pisze cos zlego na firme tylko pochwały zreszta bardzo duzo pracowników z tej firmy poszło do pracy do globala i sa zadowoleni mówia ze w bisie pracuje duza ilosc pracowników jacy? to pracownicy ktuży maja zero pojecia o pracy PYTAM SIE ILU W TEJ FIRMIE ROBI BLACHARZY BLACHARZY A NIE POMOCNIKÓW chyba z 20% nie polecam tej firmy (usunięte przez administratora)[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] konfidenci
zdjecie uzytkownika
szwecja - 2010-02-09 19:44:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracowalismy w szwecji na norweskim kontrakcie na fonglasie mielismy duzo niższa stawke jaka nam norwedzy powiedzieli ze powinnismy miec to znaczy 133.5 koony norweskiej a mielisy nizsza poprostu firma nas okradła bo nikt tam ich nie kontrolowal a jesli bysmy sie odezwali to bysmy jusz nie wyjechali na inny kontrakt praktykuja zastraszaniem ludzi nie masz prawa nic sie odzywac tylko cieszyc że ma sie prace tyle dobrze ze na tej budowie( usunięte przez administratora ) pogonili bo on sobie myslał że przyjedzie i bedzie siedzial a norki beda mu płacic nie pomylił sie oni takich szulerów z naszej firmy nie lubia porazka ta firma obóz pracy omijac z daleka chora kadre
zdjecie uzytkownika
Pejta Pawel - 2010-02-25 11:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czesc to prawda (usunięte przez administratora) ja jestesmy najlepszymi kolegami (usunięte przez administratora)Wszyscy jestescie frajerami-hahahahahahahha
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-03 08:46:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jan - 2009-10-23 21:54:39

Czytam to wszystko i zastanawiamie dlaczego na tym forum wypowiadają sie tylko te osoby które pracowały w tej firmie w Norwegii. Dajecie negatywne opinie tylko dlatego ze zostaliscie zwolnieni ( dobrych pracownikow sie nie zwalnia) i kaska sie skonczyła !!!!. Takie zmanieryzowane osoby nie chca pracowac za mniej niz 5000 zł bo to sa
janów jest dużo na świecie dlaczego nie napisałeś swojego nazwiska...?
zdjecie uzytkownika
arogant - 2010-03-05 16:16:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej Jan,a ty sie podpisales z imienia i nazwiska??Moze nie masz na imie Jan tylko [dane osobowe usunięte przez moderatora] albo inny pokurcz??A narzekaja na dzial norweski,bo jak umiesz czytac jest to chyba jedyny dzial,ktory utrzymuje ta [treść usunięta przez moderatora] firme na powierzchni i jedyny dzial,w ktorym pracuja najbardziej chciwe,[treść usunięta przez moderatora],nie majace pojecia w prowadzeniu kontraktow zagranicznych i przypuszczam,ze i w polskich kontraktach tez dawali by ciala.A z tego co widze i slysze(mam jeszcze paru kolegow,ktorzy maja to "szczescie"ze pracuja)to koledzy pracujacy w Szwecji tez maja problemy.Wiec nie mowimy tu o pracy w Norwegii,ale o dziale,ktory sie tym zajmuje
zdjecie uzytkownika
kursy bhp w norwegi - 2010-03-06 19:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
beszczelnosc tej firmy nie zna granic a mianowicie szkoli sie ludzi w norwegi tz.norweskim bisie i przez norweski przedstawicielstwo BHP gdzie my pracownicy jestesmy szkoleni w bhp oczywiscie wybrani ,norwedzy za ten kurs nie biera ani złamanego grosza poprostu zadarmo a nasza firma zweszyla znakomity zarobek i zarzadzila od nas po 3000 tys zł bezprawnie ale już to wiedza norwedzy jak sie dowiedzieli to sie za głowe złapal co to za firma oni szkola za darmo a nasi nas kasuja napewno to sie oprze wyrzej o dyrekcje i mysle ze tej chorej kadrze działowi norewskiemu utra nosa i wróbelkowi przytna skrzydełka to sa [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a w blobalu kursy firma robi za darmo a u nas trzeba słono płacic LIBERAŁOWIE
zdjecie uzytkownika
normalnie myślący - 2010-04-18 16:38:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie: Czy na Ormen ciągle koordynatorem jest POLIGLOTA [dane osobowe usunięte przez moderatora]? heheheh
zdjecie uzytkownika
bis to żenada - 2010-06-07 23:38:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bis multiserwis złożył mi propozycję w roku, 2009 że rozliczy mnie z podatku za rok 2008 w Norwegii. Oczywiście zgodziłem się jak wszyscy pracownicy w bis. Zostałem też zapewniony, że będzie to zrobione rzetelnie, dokładnie i zgodnie z norweskim prawem. Bo przecież firma bis multiserwis ma zaprzyjaźnionego prawnika w Norwegii, który się nie myli - hahaha. Po tej operacji dostałem zwrot około 10.000 NOK. - Fajnie, co nie? - ALE tydzień temu tj. 01.06.2010 dostałem pismo z norweskiego Urzędu podatkowego, że muszę zwrócić wyżej wymienioną kwotę wraz z odsetkami i dołączono mi numer konta. Koledzy proponuję wam dowiedzieć się czy wasz podatek został dobrze rozliczony. bis kręci straszne wałki na waszym podatku w Norwegii.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-10-26 20:00:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bardzo nierzetelna firma!!!!odradzam wszystkim !!!a dlaczego to niech sami sobie odpowiedzą włodarze tego całego bisu!!!
zdjecie uzytkownika
wróbelek elemelek - 2010-10-31 22:17:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
co ( usunięte przez administratora ) kadra ci sie sypie nikt nie chce z toba współpracowac widze ze kontrakty ci sie sypia a stary wie o tym mówiłem ci ze izotex wruci na rynek norwweski bo wy jestescie za drodzy za drogimi autami sie rozbijacie i za dużo na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wydajecie ha ha
zdjecie uzytkownika
były pracownik 1982 - 2010-11-11 20:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zastanawia was dlaczego jest tyle negatywnych opini dla ( usunięte przez administratora ) pracowałem na ormenie rok czasu i kazdy kolo z minimum inteligencji widzi ze wanzi jest zawsze przy ustalaniu list dla tych ktorzy zostaja i mysli ze jest bogiem a najlepiej odsunac od siebie poderzenia oskarzajac kogos innego to tyle w temacie cichej eminencji (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Dział Austria - 2011-01-19 18:57:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Serdeczne podziękowania dla całego zarządu za życzenia świąteczno-noworoczne (których nie ma do dziś)
zdjecie uzytkownika
Elwira - 2011-02-08 17:41:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe dlaczego ty sie nie podpisales swoim imieniem i nazwiskiem pewnie na imie masz jan a na nazwisko ( usunięte przez administratora ) z pewnoscia jedna rzecza w calej tej debacie jest to ze jestes zwyklym podlizywaczem ile ci za to zaplacili?.mysle ze robisz to w czynie społecznym pozdrawiam Twojego partnera
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-13 21:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
panowie to prawda ze w tej firmie pracuja same ( usunięte przez administratora ) kturzy sa wysylani na najlebsze budowy gdzie morzna zarobic a teraz najgorzej pracuje sie u okulczykowanego( usunięte przez administratora ) głównego ksiegowego w tej firmie ktury został zeslany z angli (usunięte przez administratora)teraz obsadza tu swoich ludzi w stavanger ,a malo co to zostal kierownikiem kontraków poprostu firma negatywnie nastawiona do pracowników
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2011-03-25 21:11:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panie Analfabeto...po pierwsze pisze się "który" (przez -ó- jakbyś nie wiedział), po drugie pisze się "można" (przez -ż-)...A tak zupełnie na marginesie: głównym księgowym w Bisie nie jest brat ( usunięte przez administratora ) ..Skoro pracujesz tak samo dobrze jak piszesz, to nie dziwię się,że nie pojechałeś do upragnionego Stavanger (nazwy miast piszemy z dużej litery) :-D Ponadto czemu czepiasz się "kolczyków" (jakieś traumatyczne wspomnienia?).(usunięte przez administratora).Bo wiesz...ploty roznoszą tylko ( usunięte przez administratora ) Pozdro dla tego sympatycznego Pana :-P
zdjecie uzytkownika
kartofel z pomorza - 2011-08-12 21:25:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jest wyjazd na ogóry do Niemiec, kto chętny?
zdjecie uzytkownika
kartofel z pomorza - 2011-08-12 21:34:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZAPRASZAMY NA ZBIORY OGÓRÓW W NIEMCZECH 4 euracze za godzine
zdjecie uzytkownika
wielki - 2013-01-04 19:16:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedno wielkie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
były Bisowiec - 2013-06-25 17:51:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo lubię wchodzić na to forum i czytać Wasze wypowiedzi. Dzisiaj mija kolejny miesiąc od momentu kiedy zwolniłem się z tej firmy i stanowczo mogę powiedzieć, że na tej firmie świat się nie kończy. Bardzo dużo się tak nauczyłem wyciągnąłem wnioski i dzisiaj jest lepiej. Szukajcie a znajdziecie. Powodzenia.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-27 12:39:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były bisowiec oa jak dwana nie pracujesz w firmie bis multiserwis? w jakeij branzy działa ta firma? warto tam twoim zdaniem pracować?
zdjecie uzytkownika
Życzliwy - 2013-12-01 23:58:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
generalnie to firma pośrednicząca
Kierownicy Projektów to ludzie z przypadku, znają tylko język a na robocie się nie znają. Traktują podwładnych z góry, uważają się za nie wiadomo kogo. Dla nich pracownik to tylko sztuka, nie inwestują w pracownika.
Multiserwis Krapkowice to oszuści, ponieważ obiecują złote góry a rzeczywistość wygląda zgoła inaczej. Mówią, że wyślą do pracy a karzą czekać na telefon w urlopie bezpłatnym - żenada. Kierownicy działów zagranicznych to niekompetentni pracownicy tej firmy - radzę uważać na to co mówią.
Reasumując to tej firmy nie polecam, ponieważ tam robią z ludzi kretynów a sami nimi są. Przestrzegam przed DKZ tj. Dział Kontraktów Zagranicznych. Życia tam zaplanować nie można - zero stabilizacji. Naciągacze, pośrednicy - ludzie bez skrupułów. Wielka otoczka szkoleń czy opieki socjalnej nie przekłada się na pracę.
Pamiętajcie firma Multiserwis to tylko firma pośrednicząca, oni z tego żyją.
Dla pracownika dadzą co najwyżej 13Euro na 1rg brutto. a sami zostawiają sobie tyle samo za godzinę. Obciążają pracownika za przejazdy i zakwaterowanie. Nie umieją na czas załatwić dokumentów na wejście na Zakład za granicą. Czeka się za darmo na hotelu nawet do tygodnia - zero delegacji. Bo tutaj liczą się tylko godziny - nie ma sentymentów.
zdjecie uzytkownika
Eryk - 2014-01-09 14:08:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolony - 2010-01-13 21:41:56]:
Gdy patrzę na Twoją wypowiedź to chce mi się płakać. Wracaj do szkoły
zdjecie uzytkownika
nimo - 2014-02-08 13:30:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bis multiserwis obecnie szuka monterów do pracy i kogoś od bhp, chyba najlepiej aplikowac przez formularz na ich stronie, uprzedzam, że dużo wypełniania.
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-03-12 20:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadura roman - 2010-01-30 19:29:24]:
Panowie a co powiecie o pracy w Chile na tunelach warto się pchać , kontrakt na 4lata . Doradzcie , tylko z sensem bym poprosił
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie bis multiserwis
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski