Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gerpol-Office

Pracowałeś w firmie Gerpol-Office i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ster - 2014-05-20 02:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Współpracując z agencją trzeba mieć na uwadze fakt, że kasa na pewno będzie dużo niższa. Jak się da to najlepiej bezpośrednio się zatrudniać.
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-05-20 11:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem w tej firmie na rozmowie. W trakcie rozmowy wyszło, że powinienem mieć jakąś dodatkową pracę żeby im płacić. Tragedia, nie polecam ;(
zdjecie uzytkownika
do seba - 2014-05-21 16:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@seba. Co masz konkretnie na myśli, ze musisz mieć inna prace zeby placic w drugiej? nie rozumie. ktoś wie wiecej?
zdjecie uzytkownika
druid - 2014-06-08 17:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to co??to,że obciążają za wszystko,więc z drugiego etatu to pokryjesz,bo po 500 euro w plecy za cokolwiek.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-09 00:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema co wy gadacie normalnie masakra pracuje w tej firmie i nie jest zle wyplata na czas spanie ok a ze ktos robi unfale non stoper no to jego brocha po prostu trzeba uwazac i to wszystko a nie szalec nikt cie nie goni niema tragedi chociaz spie w domu a nie w tej pieprzonej budzie dla mnie ok
zdjecie uzytkownika
do seba - 2014-06-09 06:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
druid, czyli tak naprawdę ciągniesz dwa etaty tylko po dlatego, że jesteś niezdarny w pracy? jak tak to przepraszam, faktycznie nie zrozumiałem, faktycznie taka opcja sie nie oplaca :).
zdjecie uzytkownika
Ringo - 2014-06-17 21:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Przecież za mieszkanie nikt nie płaci. Ja tu jestem już pół roku i nikt nie przychodzi. Ty mówisz o tej firmie czy tej transportówce z wybrzeża? Ja mówie o pracy pod Berlinem.
zdjecie uzytkownika
do seba - 2014-06-26 18:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@M d M: czyli najlepsze wyjscie to jak juz masz oferte pracy to po prostu szukac chatki na wlasna reke. zna ktos szacunkowe ceny nieruchomosci w Niemczech?
zdjecie uzytkownika
druid - 2014-07-04 21:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
unfala żadnego nie zrobiłem.Ani jednego.Za to w kantynie nasłuchałem się jak to wszyscy biadolą na gerpolową rzeczywistość.98 procent ekipy szuka innej pracy.Co to ma być,obciążenie za ubezpieczone mienie do wysokości 10 dniowych zarobków??!!
no co?
zdjecie uzytkownika
Pracujący - 2014-07-10 11:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te wpisy mam wrażenie ze są tu sami ,,kosmici" i bajkopisarze oraz tacy co szukają Tego co stworzył prace a nie szukają pracy i prawdy .
zdjecie uzytkownika
patrycja - 2014-07-10 17:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, bo mam pytanie o ofertę dla pokojowej na Wismar. W wymaganiach piszę o prawie jazdym, mam B i nawet własne auto, ale przeciez prawo jazdy tylko na Polskę. Międzynarodowego nie wyrabialam. prosze o odp.
zdjecie uzytkownika
lekarz asystent do DE - 2014-07-21 18:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jakie wymagania musi spełniać lekarz asystent, który chce wyjechac do pracy z tej firmy? pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2014-09-11 10:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej powiedz czemu zwiałeś. Może to ty jesteś ten co go ostatnio złapali na hlaniu? A potem sie dziwią że na prostym cofaniu po rampe robią unfale i ciogna z naczepa pol bramy...He, he...kierowcy. Kto dał takim prawko.
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-09-16 15:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje, że żeby się dostać do Was nie muszę przechodzić stu etapów rekrutacyjnych i miliona rozmów z szefami czy pod dyrektorami jakimiś? bo zależy mi na tym, żeby to poszło sprawnie i dlatego pytam czy macie porządek w dziale kadr i generalnie HRu, bo to też swiadczy o firmie i profesjonalizmie
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-24 16:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jełkiego typu szkody można tam popełnić, chodzi o to, że coś potłuczesz, zniszczysz czy co zrobisz? i ta kara 500 euro to jednak jest nad wyraz moim zdaniem, za duża i raczej nieadekwatna do tego wszystko co nawet możesz tam nabroić. a sam już miałem się zatrudnić, jeszcze chyba to przemyślę dokładnie.
zdjecie uzytkownika
marian90 - 2014-11-21 12:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę na ich stronie internetowej, biednej nieco, że szukają ochotnika na stanowisko pracy Pomocnik budowlany w niemczech. brzmi intrygująco. może już ktoś z was ma doświadczenia na takim stanowisku przez tą firmę?wiem jak jest z takimi ofertami dlatego wolę najpierw was zapytać zanim pojadę, ufam wam kochani
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2014-11-27 07:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
numer telefonu usunęli to nowy ; j00pmptwa
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2014-11-27 11:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sory pomylilem sie, nowy numer to j00mpptwa
zdjecie uzytkownika
kuchar - 2015-01-15 21:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś mógłby podać to jest miejscowość lub dzielnica berlina,lub jakas ulice gdzie mniej więcej znajdują się bloki mieszkalne.
zdjecie uzytkownika
Lider - 2015-01-19 15:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuchar - 2015-01-15 21:06:36]:
Jedziesz do pracy czy do bloków :). To normalne bloki - jak mieszkasz w mieście, to takie same jak u nas. A co?
zdjecie uzytkownika
Piotrek P - 2015-01-22 14:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja odszedłem i dostałem kase, kaucje i premie :). Chociaż się zastanawiałem.
zdjecie uzytkownika
as - 2015-01-30 11:10:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
firma solidna jak na początek wojaży ,jest zus,umowa,jak sie nawali wypłata będzie
pracowałem tam,lepiej niż w polsce ,gorzej niż na umowie niemieckiej,a kasa jest
zdjecie uzytkownika
KWINTO - 2015-01-31 14:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ZŁYCH OPINI TU NIE ZNAJDZIECIE MOJE USUNELI
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja przebiega w miare szybko ale widac, ze przyjmuja byle kogo. nie musisz znac j. niemieckiego tylko dlatego ze pozniej trudniej dochodzic ci swoich praw, ktore sa nagminnie lamane przez ta firme. na poczatku milo sympatycznie a pozniej juz jestes problemem.
Pytania: jak powiedziec po niemiecku gdzie jest paleta?
prosze opisac swoje doswiadczenie na magazynie?
czy posiada pan konto? jesli nie trzeba zalozyc, potrzebne do przelewow.
jakie pan ma rozmiar buta oraz ubran.

zdjecie uzytkownika
pokojówka K. - 2015-02-12 13:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziewczyno, patologia????!!!! Obrażasz w tym momencie mnie i osoby z którymi mieszkałaś..Ja pracuję u nich już ponad rok, zarabiam więcej niż Niemcy na godz.i wszystko mam podstawione pod nos: samochód, mieszkanie, transport do Polski.. Muszę tylko wykonać robotę za te 3,5-6 tys. I uwierz, że takie kwoty co miesiąc mam na koncie.. Widocznie kopciuszek do pałacu chciał...
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-03-30 23:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzieki za namiary a wlasnie mialem tam isc do pracy z kolega do tego calego Gerpolu ....Dzieki kolo za info (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gerpol-Office

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gerpol-Office?
Zadaj pytanie
alert