brak logo

Gerpol-Office

Szczecin

Opinie o Gerpol-Office

Koks 2014-04-03 21:42:29
Mi też przysłali tą umowę poszukują kierowców od zaraz na szybko ale nie wiem czy się z nimi dogadam bo ta umowa jest tak(usunięte przez administratora) jak lato z radiem
kazimierz 2014-04-03 21:45:08
koks witam, wlasnie ja studiowalem caly dzien i wychodzi ze cokolwiek zrobie to bede bulił kasiore,
3
Perszing 2014-04-04 09:52:38
Siemka no wlasnie umowa obwarowana podkazdym punktem i tak jak pisze kolega wyzej co bys nie robil to za wszystko Cie mogą obciązyc najgorszejest to ze niema szans pogadac z kims kto tam pracuje bo Ja oczywiscie powiedzialem ze chcialbym pogadac jakims kierowcą ktory pracuje w tej firmie przez telefon ale Pani w biurze w Szczecinie tlumaczy sie ze nie moze mi dacdo nikogotelefonu gdyz obowiązują Ja tajemnica jakby co to moj nr. dzwoncie to pogadamy przez telefon na ten temat( usunięte przez administratora )
2
pracowalem 2014-04-11 13:14:08
w rzeczywistosci jest tak samo jak w umowie. szukajcie czegos innego, ofert jest wiele.
byly pracownik 2014-04-22 14:16:42
ta firma to smiech na sali, wymagania olbrzymie, nieadekwatne do wynagrodzenia!!! l( usunięte przez administratora )rzemial ludzi w firmie ogromny, nie ma osoby, ktora pracuje dluzej niz rok. teraz widze nowych szukaja ale juz stazystow co by ich wyskubac na maxa a pewnie odpowiedzialnosc finansowa beda mieli jak zwykli pracownicy. uciekac i nie ogladac sie za siebie. NIE POLECAM.
Bolo 2014-05-01 22:37:15
A ja pracuje juz kilka miesiecy. Placa niezle, roboty duzo, ale jestem blisko domu. No nie mialem jeszcze szkody. Robilem tez gdzie indziej u niemca - wszedzie tak samo. Tu mam przynajmiej wolne weekendy i kasa moze byc.
A robota jak wszsedzie.
1
nikt 2014-05-08 14:03:42
Witam zainteresowanych,

nie wypowiadam sie ani pozytywnie ani negatywnie. Pracuje tam i powiem tyle: wiekszosc kierowcow to cwaniacy i kombinatorzy. Zwalaja robote na kolegow. Kombinuja zeby jak najmniej zalatwic i placza jak male chlopcy. Narzekaja na wszytsko i wszytskich. Uzaleznieni od wielu nalogow. Maja klopoty finansowe i nic dziwnego ze nie zagrzeja miejsca, odchodza i krytykuja firme. Ten kto robi swoje nie ma zle. Nawet podwyzki sie zdazaja. Ja osobiscie nie dostalem. Blisko do domu i mieszkania sluzb. Pienadze jako tako. Jak ktos dostatecznie dlugo pracuje moze postwaic sobie nawet hotel z oszczednosci. Duzo pracy. Oragnizacja slaba ale typowa dla spedycji. Niech kazdy sprobuje sam i sie przekona. Nic prostszego. My Polacy lubimy sie skarzyc i stac w miejscu.
Pozdrawiam
1
Czesiek 2014-05-13 20:48:07
Z tymi mieszkaniami to stary nizle wyleciales. A w Polsze to gdzie ty mieszkasz, jak nie w blokach porouskich? Za darmo mieszkania i niemcy tez ta mieszkaja i nie jakies same patole czyli jest ok. (usunięte przez administratora)
Arbeiter 2014-05-15 09:58:03
czy możecie napisać coś jeszcze na temat płacy i warunków zatrudnienia. jakie są stawki czy chociaż trochę przypominają to co oferują Niemcy czy GerPol zabiera 2/3 dla siebie. Jakie są umowy i czy dużo jest z nimi problemów? Jak wygląda opieka i współpraca ze strony pracowników biura w szczecinie?Proszę o w miarę obiektywne opinie.
1
seba 2014-05-20 11:15:45
Byłem w tej firmie na rozmowie. W trakcie rozmowy wyszło, że powinienem mieć jakąś dodatkową pracę żeby im płacić. Tragedia, nie polecam ;(
2
druid 2014-06-08 17:27:40
jak to co??to,że obciążają za wszystko,więc z drugiego etatu to pokryjesz,bo po 500 euro w plecy za cokolwiek.
ja 2014-06-09 00:07:56
Siema co wy gadacie normalnie masakra pracuje w tej firmie i nie jest zle wyplata na czas spanie ok a ze ktos robi unfale non stoper no to jego brocha po prostu trzeba uwazac i to wszystko a nie szalec nikt cie nie goni niema tragedi chociaz spie w domu a nie w tej pieprzonej budzie dla mnie ok
Ringo 2014-06-17 21:41:19
(usunięte przez administratora)Przecież za mieszkanie nikt nie płaci. Ja tu jestem już pół roku i nikt nie przychodzi. Ty mówisz o tej firmie czy tej transportówce z wybrzeża? Ja mówie o pracy pod Berlinem.
druid 2014-07-04 21:17:00
unfala żadnego nie zrobiłem.Ani jednego.Za to w kantynie nasłuchałem się jak to wszyscy biadolą na gerpolową rzeczywistość.98 procent ekipy szuka innej pracy.Co to ma być,obciążenie za ubezpieczone mienie do wysokości 10 dniowych zarobków??!!
no co?
Pracujący 2014-07-10 11:38:40
Czytając te wpisy mam wrażenie ze są tu sami ,,kosmici" i bajkopisarze oraz tacy co szukają Tego co stworzył prace a nie szukają pracy i prawdy .
1
Kierowca 2014-09-11 10:16:40
Lepiej powiedz czemu zwiałeś. Może to ty jesteś ten co go ostatnio złapali na hlaniu? A potem sie dziwią że na prostym cofaniu po rampe robią unfale i ciogna z naczepa pol bramy...He, he...kierowcy. Kto dał takim prawko.
marian90 2014-11-21 12:20:01
widzę na ich stronie internetowej, biednej nieco, że szukają ochotnika na stanowisko pracy Pomocnik budowlany w niemczech. brzmi intrygująco. może już ktoś z was ma doświadczenia na takim stanowisku przez tą firmę?wiem jak jest z takimi ofertami dlatego wolę najpierw was zapytać zanim pojadę, ufam wam kochani
grzegorz 2014-11-27 07:05:58
numer telefonu usunęli to nowy ; j00pmptwa
grzegorz 2014-11-27 11:20:59
sory pomylilem sie, nowy numer to j00mpptwa
kuchar 2015-01-15 21:06:36
Czy ktoś mógłby podać to jest miejscowość lub dzielnica berlina,lub jakas ulice gdzie mniej więcej znajdują się bloki mieszkalne.
Lider 2015-01-19 15:34:46
Jedziesz do pracy czy do bloków :). To normalne bloki - jak mieszkasz w mieście, to takie same jak u nas. A co?
Piotrek P 2015-01-22 14:50:55
A ja odszedłem i dostałem kase, kaucje i premie :). Chociaż się zastanawiałem.
1
as 2015-01-30 11:10:58
firma solidna jak na początek wojaży ,jest zus,umowa,jak sie nawali wypłata będzie
pracowałem tam,lepiej niż w polsce ,gorzej niż na umowie niemieckiej,a kasa jest
2
KWINTO 2015-01-31 14:06:28
ZŁYCH OPINI TU NIE ZNAJDZIECIE MOJE USUNELI
4
pokojówka K. 2015-02-12 13:47:26
Dziewczyno, patologia????!!!! Obrażasz w tym momencie mnie i osoby z którymi mieszkałaś..Ja pracuję u nich już ponad rok, zarabiam więcej niż Niemcy na godz.i wszystko mam podstawione pod nos: samochód, mieszkanie, transport do Polski.. Muszę tylko wykonać robotę za te 3,5-6 tys. I uwierz, że takie kwoty co miesiąc mam na koncie.. Widocznie kopciuszek do pałacu chciał...
2
kolo 2015-03-30 23:10:37
Dzieki za namiary a wlasnie mialem tam isc do pracy z kolega do tego calego Gerpolu ....Dzieki kolo za info (usunięte przez administratora)
Ktos 2016-04-22 17:52:54
Witam
Zastanawiam sie nad wyjazdem do niemiec z tej firmy na stanowisko magazyniera
co sadzicie o tej firmie?
sa wypłacalni, jak to wyglada? Bo przez telefon wszystko pieknie wyglada.
essa 2016-04-22 19:59:42
ktos*

odezwij sie na maila lzab87@o2.pl bo tez mam zamiar wyjechac i tez mam pewne kwestie
pokojówka 2016-05-29 01:13:11
Dlaczego negatywne opinie są usuwane? Ludzie powinni wiedzieć że nie powinni wyjeżdżać do pracy z Gerpolem
2
Arek 2016-05-31 09:15:02
Pracowal ktos u nich jako pokojowy/pokojowka ? Jakies info ?
Janek 2016-06-02 19:36:56
co masz na mysli usuwane posty i odradzanie pracy z gerpol ? moze jakies konkrety w koncu bo ja zastanawiam sie na wypad na magazyn z ta firma i sam nie wiem...
gggerpol 2016-06-29 21:24:48
Ta firma to jakaś pomyłka NIE WYJEŻDŻAJCIE tutaj chyba że chcecie powdychać jodu nad morzem i zarobić kieszonkowe.....
2
menda10 2016-08-17 14:19:01
Kara swoją drogą, a zaległe pieniądze od maja swoją. Nie mają zamiaru wypłacić pieniędzy których zarobiłem. To podlega już pod kradzież należności.
Kropla 2016-08-17 18:27:39
ktoś - zgadzam się i również odradzam. !!!
carpi 2016-08-21 16:16:02
Bronek skoro jest czy było tak źle to jakim cudem rok przepracowales... mnie interesuje sytuacja na magazynie przy załadunku, ktoś coś? Czy ciągle zero konkretów...
Ka Sia 2016-08-22 00:27:52
czy pracował ktos z gerpolu jako pokojówka w Lubece lub Walow , albo aktualnie pracuje? zastanawiam sie nad wyjazdem, prosze o info
Pani JC 2016-08-26 11:10:52
Lügner und Diebe mają się zawsze dobrze :). A jak! Ludzi na świecie cała masa - jest więc komu wciskać ciemnoty. Starzy odchodzą, nowi przychodzą....a potem tylko niespodzianka z ZUS, bo sooooro składek brakuje.
Jak chcecie pracować u uczciwego pracodawcy, to NIE TA FIRMA!
1
Chyba? 2016-08-26 11:13:05
Chyba? Skoro pewne ta skąd to chyba? Jakaś wątpliwość? A może znowu pani z biura na polecenie szefa wpisuje opinie? To jak tam panie lub pani? Chyba?
NaMa 2016-08-30 14:05:57
Kasiu cos siee dowieedzialas ?
NaMa 2016-08-30 14:47:11
Czy ktos pracowal /pacuje w Lubece jako pokojowy/ pokojowa?
Rere 2016-09-19 15:27:34
Dostałam zaproszenie na przesłuchanie w sprawie tej firmy...przestępstwo gospodarcze czy coś. Masakra. Co to za firma. Podobno ludziom nie płacą składek, źle wyliczają pensje - oczywiście na korzyść pracodawcy, zabierają kasę pod pretekstem kary. Niejasne warunki. A całość wychodzi dopiero po fakcie...Ja wyczułam pismo nosem i zwinęłam się z tamtąd po miesiącu. Jak widziałam ile dziewczyny robią. No są tacy co muszą - bo dzieci na utrzymaniu, kredyt...ale szanujmy się. Z niemieckim i olejem w głowie szybko znajdzie się pracę w Niemczech. Oni czekają na takich co mają nóż na szyi.
ania 2016-10-01 00:13:34
Witam czy pani pracuje już w tej firmie jako pokojówka ???? to prosze napisac czy kwestia umowy i kasy jest ok ...? mail: kotania1980@wp.pl
xxx 2016-10-04 09:21:12
Jesli chodzi o prace w jako pokojówka- da sie zarobić ale na nocnej zmianie, ogolnie no to lipa. Zarobki zależą od pracy na dany dzien, czyli mozna miec dniowki 10€ i 50€. Wypłaty nie przychodzą na czas, ogolnie jesli chodzi o pieniądze i jakies porozumienie z ta firma to wiecznie jest problem. Jest wiele lepszych firm gdzie mozna pojechać i miec pewne 900/1000€ wiec nie ma co sie denerwować i zarabiac grosze+traktowanie pracownika to śmiech na sali
1
ania 2016-10-05 19:27:31
Jeżeli Gerpol-Office to oszuści ???to dajcie namiary na rzetelną firmę Praca Pokojówka .Ponieważ jaka firma by się nie ogłaszała to ma złą opinie i sama już nie wiem co mam robić .
ania 2016-10-05 19:35:02
Pracowałaś w tej firmie że znasz stawki wynagrodzeń ?? Możesz napisać więcej mi na e-mail. lub tu to jaką firmę wybrać która nie oszukuje...prosze napisz .
xxx 2016-10-05 21:45:36
pracowałam, aktualnie wybieram sie do pracy w innym państwie wiec nie bede porównywać ale ogolnie to jak jest sie dzieciakiem i nie ma sie obowiązków to super praca jak za takie pieniądze, ale dla osoby ktora ma cos na utrzymaniu to szkoda zachodu:) ogolnie nie polecam, no ale co jak co- wypłaty mimo ze odpoznione to dochodziły
ania 2016-10-05 22:52:29
dziękuje za odpowiedz ,ja nie jestem dzieciakiem ma 3 dzieci w gim. i ciągle dziury w budżecie domowym i zdecydowałam o wyjeździe aby odbić finansowo??? napisz mi na maila : kotania1980@wp.pl do ciebie tel . to zadzwonię jeżeli to nie problem i porozmawiamy .
gość 2016-10-06 23:15:22
Wiadomo jakich zarobków można się teraz spodziewać będąc kierowcą? Pewnie dorzucają odpowiednie premie do podstawy co znacznie urozmaica zatrudnienie.
On 2016-11-27 16:15:08
Witam , pracowałem w Gerpol-Logic Spółka z o.o. nie proponuje tam pracować jeżdzisz po sklepach Netto ,oni są oszuści [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ucinają ci godziny ,za Święta i weekendy i za nadgodziny nie masz płacone ekstra tylko za tą samą stawkę ,masz umowa zlecenie na polskich warunkach i 8,50 euro brutto , nie zawsze masz płacone na czas ,NIE PROPONUJĘ tej agenci
Driver 2016-12-06 09:11:51
Witam,
jestem kierowcą w Gerpol Logic i jak czytam niektóre opinie zastanawiam się, czy pracuję w tej samej firmie. Owszem- umowa polska, wynagrodzenie czasem jest z opóźnieniem (ale zawsze jest!) i nikt nigdy mnie nie oszukał. Praca nie jest lekka, ale stabilna. Nie ma nocowania w aucie- mieszkania służbowe są w normalnych,schludnych warunkach, a nie jakichś kontenerach lub jak to często bywa po 10 osób na mieszkaniu. Najbardziej narzekają Ci, którzy tylko patrzą co by tu zrobić, żeby nic nie robić, a pieniądze będą spadały z nieba.
Zostaw swoją opinię o Gerpol-Office - Szczecin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gerpol-Office