Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Gerpol-Office

Pracowałeś w firmie Gerpol-Office i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Małpx - 2014-05-09 01:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Duże małe dzieci z kierowców najwidoczniej się robią. Swoją drogą ciekawe na jakie zarobki można liczyć jako kierowca.
zdjecie uzytkownika
Czesiek - 2014-05-13 20:48:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tymi mieszkaniami to stary nizle wyleciales. A w Polsze to gdzie ty mieszkasz, jak nie w blokach porouskich? Za darmo mieszkania i niemcy tez ta mieszkaja i nie jakies same patole czyli jest ok. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Arbeiter - 2014-05-15 09:58:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy możecie napisać coś jeszcze na temat płacy i warunków zatrudnienia. jakie są stawki czy chociaż trochę przypominają to co oferują Niemcy czy GerPol zabiera 2/3 dla siebie. Jakie są umowy i czy dużo jest z nimi problemów? Jak wygląda opieka i współpraca ze strony pracowników biura w szczecinie?Proszę o w miarę obiektywne opinie.
zdjecie uzytkownika
Ster - 2014-05-20 02:45:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Współpracując z agencją trzeba mieć na uwadze fakt, że kasa na pewno będzie dużo niższa. Jak się da to najlepiej bezpośrednio się zatrudniać.
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-05-20 11:15:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem w tej firmie na rozmowie. W trakcie rozmowy wyszło, że powinienem mieć jakąś dodatkową pracę żeby im płacić. Tragedia, nie polecam ;(
zdjecie uzytkownika
do seba - 2014-05-21 16:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@seba. Co masz konkretnie na myśli, ze musisz mieć inna prace zeby placic w drugiej? nie rozumie. ktoś wie wiecej?
zdjecie uzytkownika
druid - 2014-06-08 17:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to co??to,że obciążają za wszystko,więc z drugiego etatu to pokryjesz,bo po 500 euro w plecy za cokolwiek.
zdjecie uzytkownika
ja - 2014-06-09 00:07:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Siema co wy gadacie normalnie masakra pracuje w tej firmie i nie jest zle wyplata na czas spanie ok a ze ktos robi unfale non stoper no to jego brocha po prostu trzeba uwazac i to wszystko a nie szalec nikt cie nie goni niema tragedi chociaz spie w domu a nie w tej pieprzonej budzie dla mnie ok
zdjecie uzytkownika
do seba - 2014-06-09 06:35:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
druid, czyli tak naprawdę ciągniesz dwa etaty tylko po dlatego, że jesteś niezdarny w pracy? jak tak to przepraszam, faktycznie nie zrozumiałem, faktycznie taka opcja sie nie oplaca :).
zdjecie uzytkownika
Ringo - 2014-06-17 21:41:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Przecież za mieszkanie nikt nie płaci. Ja tu jestem już pół roku i nikt nie przychodzi. Ty mówisz o tej firmie czy tej transportówce z wybrzeża? Ja mówie o pracy pod Berlinem.
zdjecie uzytkownika
do seba - 2014-06-26 18:30:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@M d M: czyli najlepsze wyjscie to jak juz masz oferte pracy to po prostu szukac chatki na wlasna reke. zna ktos szacunkowe ceny nieruchomosci w Niemczech?
zdjecie uzytkownika
druid - 2014-07-04 21:17:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
unfala żadnego nie zrobiłem.Ani jednego.Za to w kantynie nasłuchałem się jak to wszyscy biadolą na gerpolową rzeczywistość.98 procent ekipy szuka innej pracy.Co to ma być,obciążenie za ubezpieczone mienie do wysokości 10 dniowych zarobków??!!
no co?
zdjecie uzytkownika
Pracujący - 2014-07-10 11:38:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając te wpisy mam wrażenie ze są tu sami ,,kosmici" i bajkopisarze oraz tacy co szukają Tego co stworzył prace a nie szukają pracy i prawdy .
zdjecie uzytkownika
patrycja - 2014-07-10 17:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, bo mam pytanie o ofertę dla pokojowej na Wismar. W wymaganiach piszę o prawie jazdym, mam B i nawet własne auto, ale przeciez prawo jazdy tylko na Polskę. Międzynarodowego nie wyrabialam. prosze o odp.
zdjecie uzytkownika
lekarz asystent do DE - 2014-07-21 18:09:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, jakie wymagania musi spełniać lekarz asystent, który chce wyjechac do pracy z tej firmy? pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Kierowca - 2014-09-11 10:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Lepiej powiedz czemu zwiałeś. Może to ty jesteś ten co go ostatnio złapali na hlaniu? A potem sie dziwią że na prostym cofaniu po rampe robią unfale i ciogna z naczepa pol bramy...He, he...kierowcy. Kto dał takim prawko.
zdjecie uzytkownika
gabi - 2014-09-16 15:05:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje, że żeby się dostać do Was nie muszę przechodzić stu etapów rekrutacyjnych i miliona rozmów z szefami czy pod dyrektorami jakimiś? bo zależy mi na tym, żeby to poszło sprawnie i dlatego pytam czy macie porządek w dziale kadr i generalnie HRu, bo to też swiadczy o firmie i profesjonalizmie
zdjecie uzytkownika
janek - 2014-10-24 16:46:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jełkiego typu szkody można tam popełnić, chodzi o to, że coś potłuczesz, zniszczysz czy co zrobisz? i ta kara 500 euro to jednak jest nad wyraz moim zdaniem, za duża i raczej nieadekwatna do tego wszystko co nawet możesz tam nabroić. a sam już miałem się zatrudnić, jeszcze chyba to przemyślę dokładnie.
zdjecie uzytkownika
marian90 - 2014-11-21 12:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę na ich stronie internetowej, biednej nieco, że szukają ochotnika na stanowisko pracy Pomocnik budowlany w niemczech. brzmi intrygująco. może już ktoś z was ma doświadczenia na takim stanowisku przez tą firmę?wiem jak jest z takimi ofertami dlatego wolę najpierw was zapytać zanim pojadę, ufam wam kochani
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2014-11-27 07:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
numer telefonu usunęli to nowy ; j00pmptwa
zdjecie uzytkownika
grzegorz - 2014-11-27 11:20:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sory pomylilem sie, nowy numer to j00mpptwa
zdjecie uzytkownika
kuchar - 2015-01-15 21:06:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś mógłby podać to jest miejscowość lub dzielnica berlina,lub jakas ulice gdzie mniej więcej znajdują się bloki mieszkalne.
zdjecie uzytkownika
Lider - 2015-01-19 15:34:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kuchar - 2015-01-15 21:06:36]:
Jedziesz do pracy czy do bloków :). To normalne bloki - jak mieszkasz w mieście, to takie same jak u nas. A co?
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: rekrutacja przebiega w miare szybko ale widac, ze przyjmuja byle kogo. nie musisz znac j. niemieckiego tylko dlatego ze pozniej trudniej dochodzic ci swoich praw, ktore sa nagminnie lamane przez ta firme. na poczatku milo sympatycznie a pozniej juz jestes problemem.
Pytania: jak powiedziec po niemiecku gdzie jest paleta?
prosze opisac swoje doswiadczenie na magazynie?
czy posiada pan konto? jesli nie trzeba zalozyc, potrzebne do przelewow.
jakie pan ma rozmiar buta oraz ubran.

zdjecie uzytkownika
Piotrek P - 2015-01-22 14:50:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja odszedłem i dostałem kase, kaucje i premie :). Chociaż się zastanawiałem.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik w Netto w Wustermark - 2015-01-22 19:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ta firma to zledzieje. przeczytajcie umowe i pomyslcie 2x zanim pojedziecie tam do pracy. nie trzeba byc lamaga zeby cos bylo nie tak, wystarczy, ze kierowcy w czasie transportu cos sie potlucze (dosyc czesto przypadki) i odpowiedzialnosc spada na ladujacych. nie chodzi juz o sama odpowiedzialnosc finansowa ale o warunki jakie panuja w pracy. zrozumcie ludzie, ze jestescie tam zatrudnieni tylko po to aby odpowiedzialnosc spadla na was, nie na netto, nie KP logistic, nie gerpol tylko na was. pan M*****e szef firmy, wyjatkowo zarozumialy czlowiek. koordynatorka E*****a jest jego marionetka i za tantieny zrobi wszystko co szef nakaze. a pozytywne komentarze o tej firmie pisza sami jej pracownicy z biura z Gorkiego. pracowalem juz w Danii, Holandii, Anglii i Niemczech i nigdzie nigdy nie widzialem czegos takiego. polecam Holandie, zero stresu, nikt nie goni jak w Netto w Wustermark, praca po 8 godz. a nie po 12-14 i zadnej odpowiedzialnosci finansowaej (przeciez towar na magazynach jest ubezpieczony!!!) a w gerpolu za ubezpieczony zniszczony towar placa pracownicy, pozniej ekwiwalent wyplaca ubezpieczyciel. ludzie nie czesto zdarza sie cos zniszczyc ale wyobrazcie sobie ze moze sie cos takiego zdarzyc a wtedy 500 euro z wyplaty to calkiem sporo dla przecietnego czlowieka. niemcy nic nie placa jak cos zniszcza a my juz tak. dlaczego? bo sie dajemy. jesli juz ktos sie zdecyduje tam pracowac i cos sie stanie nie bojcie sie zglaszac tego do odpowiednich organow, w niemczech rowniez jest inspekcja pracy i to duzo bardziej surowa dla pracodawcy niz w PL, polecam ja juz jedna sprawe z nimi wygralem, maja zwrocic 500 euro za palete ktora wywrocila sie podczas transportu. co z tego ze polowa (jogurty, mleczka, batoniki, ogolnie nabial i rzeczy przechowywane w mrozni) nadaje sie do uzytku, towar znika (a niby mozesz go zabrac - zapomnij) a ty placisz i tak za calosc... jesli jedziecie za granice to znaczy ze potrzebujecie pieniedzy, tu ich nie zarobicie. pracowalem tam od poczatku projektu, wraz z 5 innymi osobami, w tej chwili nie ma juz ani jednego pracownika, ktory tam byl od startu, zgadnijcie czemu? nie polecam - szczerze!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gerpol-Office
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Gerpol-Office?
Zadaj pytanie
x