brak logo

Gerpol-Office

Szczecin

Opinie o Gerpol-Office

Bolo 2014-05-01 22:37
A ja pracuje juz kilka miesiecy. Placa niezle, roboty duzo, ale jestem blisko domu. No nie mialem jeszcze szkody. Robilem tez gdzie indziej u niemca - wszedzie tak samo. Tu mam przynajmiej wolne weekendy i kasa moze byc.
A robota jak wszsedzie.
1
nikt 2014-05-08 14:03
Witam zainteresowanych,

nie wypowiadam sie ani pozytywnie ani negatywnie. Pracuje tam i powiem tyle: wiekszosc kierowcow to cwaniacy i kombinatorzy. Zwalaja robote na kolegow. Kombinuja zeby jak najmniej zalatwic i placza jak male chlopcy. Narzekaja na wszytsko i wszytskich. Uzaleznieni od wielu nalogow. Maja klopoty finansowe i nic dziwnego ze nie zagrzeja miejsca, odchodza i krytykuja firme. Ten kto robi swoje nie ma zle. Nawet podwyzki sie zdazaja. Ja osobiscie nie dostalem. Blisko do domu i mieszkania sluzb. Pienadze jako tako. Jak ktos dostatecznie dlugo pracuje moze postwaic sobie nawet hotel z oszczednosci. Duzo pracy. Oragnizacja slaba ale typowa dla spedycji. Niech kazdy sprobuje sam i sie przekona. Nic prostszego. My Polacy lubimy sie skarzyc i stac w miejscu.
Pozdrawiam
1
Czesiek 2014-05-13 20:48
Z tymi mieszkaniami to stary nizle wyleciales. A w Polsze to gdzie ty mieszkasz, jak nie w blokach porouskich? Za darmo mieszkania i niemcy tez ta mieszkaja i nie jakies same patole czyli jest ok. (usunięte przez administratora)
Arbeiter 2014-05-15 09:58
czy możecie napisać coś jeszcze na temat płacy i warunków zatrudnienia. jakie są stawki czy chociaż trochę przypominają to co oferują Niemcy czy GerPol zabiera 2/3 dla siebie. Jakie są umowy i czy dużo jest z nimi problemów? Jak wygląda opieka i współpraca ze strony pracowników biura w szczecinie?Proszę o w miarę obiektywne opinie.
1
seba 2014-05-20 11:15
Byłem w tej firmie na rozmowie. W trakcie rozmowy wyszło, że powinienem mieć jakąś dodatkową pracę żeby im płacić. Tragedia, nie polecam ;(
2
druid 2014-06-08 17:27
jak to co??to,że obciążają za wszystko,więc z drugiego etatu to pokryjesz,bo po 500 euro w plecy za cokolwiek.
ja 2014-06-09 00:07
Siema co wy gadacie normalnie masakra pracuje w tej firmie i nie jest zle wyplata na czas spanie ok a ze ktos robi unfale non stoper no to jego brocha po prostu trzeba uwazac i to wszystko a nie szalec nikt cie nie goni niema tragedi chociaz spie w domu a nie w tej pieprzonej budzie dla mnie ok
Ringo 2014-06-17 21:41
(usunięte przez administratora)Przecież za mieszkanie nikt nie płaci. Ja tu jestem już pół roku i nikt nie przychodzi. Ty mówisz o tej firmie czy tej transportówce z wybrzeża? Ja mówie o pracy pod Berlinem.
druid 2014-07-04 21:17
unfala żadnego nie zrobiłem.Ani jednego.Za to w kantynie nasłuchałem się jak to wszyscy biadolą na gerpolową rzeczywistość.98 procent ekipy szuka innej pracy.Co to ma być,obciążenie za ubezpieczone mienie do wysokości 10 dniowych zarobków??!!
no co?
Pracujący 2014-07-10 11:38
Czytając te wpisy mam wrażenie ze są tu sami ,,kosmici" i bajkopisarze oraz tacy co szukają Tego co stworzył prace a nie szukają pracy i prawdy .
1
Kierowca 2014-09-11 10:16
Lepiej powiedz czemu zwiałeś. Może to ty jesteś ten co go ostatnio złapali na hlaniu? A potem sie dziwią że na prostym cofaniu po rampe robią unfale i ciogna z naczepa pol bramy...He, he...kierowcy. Kto dał takim prawko.
marian90 2014-11-21 12:20
widzę na ich stronie internetowej, biednej nieco, że szukają ochotnika na stanowisko pracy Pomocnik budowlany w niemczech. brzmi intrygująco. może już ktoś z was ma doświadczenia na takim stanowisku przez tą firmę?wiem jak jest z takimi ofertami dlatego wolę najpierw was zapytać zanim pojadę, ufam wam kochani
grzegorz 2014-11-27 07:05
numer telefonu usunęli to nowy ; j00pmptwa
grzegorz 2014-11-27 11:20
sory pomylilem sie, nowy numer to j00mpptwa
kuchar 2015-01-15 21:06
Czy ktoś mógłby podać to jest miejscowość lub dzielnica berlina,lub jakas ulice gdzie mniej więcej znajdują się bloki mieszkalne.
Lider 2015-01-19 15:34
Jedziesz do pracy czy do bloków :). To normalne bloki - jak mieszkasz w mieście, to takie same jak u nas. A co?
Piotrek P 2015-01-22 14:50
A ja odszedłem i dostałem kase, kaucje i premie :). Chociaż się zastanawiałem.
1
as 2015-01-30 11:10
firma solidna jak na początek wojaży ,jest zus,umowa,jak sie nawali wypłata będzie
pracowałem tam,lepiej niż w polsce ,gorzej niż na umowie niemieckiej,a kasa jest
2
KWINTO 2015-01-31 14:06
ZŁYCH OPINI TU NIE ZNAJDZIECIE MOJE USUNELI
5
pokojówka K. 2015-02-12 13:47
Dziewczyno, patologia????!!!! Obrażasz w tym momencie mnie i osoby z którymi mieszkałaś..Ja pracuję u nich już ponad rok, zarabiam więcej niż Niemcy na godz.i wszystko mam podstawione pod nos: samochód, mieszkanie, transport do Polski.. Muszę tylko wykonać robotę za te 3,5-6 tys. I uwierz, że takie kwoty co miesiąc mam na koncie.. Widocznie kopciuszek do pałacu chciał...
2
kolo 2015-03-30 23:10
Dzieki za namiary a wlasnie mialem tam isc do pracy z kolega do tego calego Gerpolu ....Dzieki kolo za info (usunięte przez administratora)
Ktos 2016-04-22 17:52
Witam
Zastanawiam sie nad wyjazdem do niemiec z tej firmy na stanowisko magazyniera
co sadzicie o tej firmie?
sa wypłacalni, jak to wyglada? Bo przez telefon wszystko pieknie wyglada.
essa 2016-04-22 19:59
ktos*

odezwij sie na maila lzab87@o2.pl bo tez mam zamiar wyjechac i tez mam pewne kwestie
pokojówka 2016-05-29 01:13
Dlaczego negatywne opinie są usuwane? Ludzie powinni wiedzieć że nie powinni wyjeżdżać do pracy z Gerpolem
3
Arek 2016-05-31 09:15
Pracowal ktos u nich jako pokojowy/pokojowka ? Jakies info ?
Janek 2016-06-02 19:36
co masz na mysli usuwane posty i odradzanie pracy z gerpol ? moze jakies konkrety w koncu bo ja zastanawiam sie na wypad na magazyn z ta firma i sam nie wiem...
gggerpol 2016-06-29 21:24
Ta firma to jakaś pomyłka NIE WYJEŻDŻAJCIE tutaj chyba że chcecie powdychać jodu nad morzem i zarobić kieszonkowe.....
2
menda10 2016-08-17 14:19
Kara swoją drogą, a zaległe pieniądze od maja swoją. Nie mają zamiaru wypłacić pieniędzy których zarobiłem. To podlega już pod kradzież należności.
Kropla 2016-08-17 18:27
ktoś - zgadzam się i również odradzam. !!!
1
carpi 2016-08-21 16:16
Bronek skoro jest czy było tak źle to jakim cudem rok przepracowales... mnie interesuje sytuacja na magazynie przy załadunku, ktoś coś? Czy ciągle zero konkretów...
Ka Sia 2016-08-22 00:27
czy pracował ktos z gerpolu jako pokojówka w Lubece lub Walow , albo aktualnie pracuje? zastanawiam sie nad wyjazdem, prosze o info
Pani JC 2016-08-26 11:10
Lügner und Diebe mają się zawsze dobrze :). A jak! Ludzi na świecie cała masa - jest więc komu wciskać ciemnoty. Starzy odchodzą, nowi przychodzą....a potem tylko niespodzianka z ZUS, bo sooooro składek brakuje.
Jak chcecie pracować u uczciwego pracodawcy, to NIE TA FIRMA!
1
Chyba? 2016-08-26 11:13
Chyba? Skoro pewne ta skąd to chyba? Jakaś wątpliwość? A może znowu pani z biura na polecenie szefa wpisuje opinie? To jak tam panie lub pani? Chyba?
NaMa 2016-08-30 14:05
Kasiu cos siee dowieedzialas ?
NaMa 2016-08-30 14:47
Czy ktos pracowal /pacuje w Lubece jako pokojowy/ pokojowa?
ania 2016-10-01 00:13
Witam czy pani pracuje już w tej firmie jako pokojówka ???? to prosze napisac czy kwestia umowy i kasy jest ok ...? mail: kotania1980@wp.pl
ania 2016-10-05 19:27
Jeżeli Gerpol-Office to oszuści ???to dajcie namiary na rzetelną firmę Praca Pokojówka .Ponieważ jaka firma by się nie ogłaszała to ma złą opinie i sama już nie wiem co mam robić .
ania 2016-10-05 19:35
Pracowałaś w tej firmie że znasz stawki wynagrodzeń ?? Możesz napisać więcej mi na e-mail. lub tu to jaką firmę wybrać która nie oszukuje...prosze napisz .
xxx 2016-10-05 21:45
pracowałam, aktualnie wybieram sie do pracy w innym państwie wiec nie bede porównywać ale ogolnie to jak jest sie dzieciakiem i nie ma sie obowiązków to super praca jak za takie pieniądze, ale dla osoby ktora ma cos na utrzymaniu to szkoda zachodu:) ogolnie nie polecam, no ale co jak co- wypłaty mimo ze odpoznione to dochodziły
ania 2016-10-05 22:52
dziękuje za odpowiedz ,ja nie jestem dzieciakiem ma 3 dzieci w gim. i ciągle dziury w budżecie domowym i zdecydowałam o wyjeździe aby odbić finansowo??? napisz mi na maila : kotania1980@wp.pl do ciebie tel . to zadzwonię jeżeli to nie problem i porozmawiamy .
gość 2016-10-06 23:15
Wiadomo jakich zarobków można się teraz spodziewać będąc kierowcą? Pewnie dorzucają odpowiednie premie do podstawy co znacznie urozmaica zatrudnienie.
On 2016-11-27 16:15
Witam , pracowałem w Gerpol-Logic Spółka z o.o. nie proponuje tam pracować jeżdzisz po sklepach Netto ,oni są oszuści [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ucinają ci godziny ,za Święta i weekendy i za nadgodziny nie masz płacone ekstra tylko za tą samą stawkę ,masz umowa zlecenie na polskich warunkach i 8,50 euro brutto , nie zawsze masz płacone na czas ,NIE PROPONUJĘ tej agenci
1
Driver 2016-12-06 09:11
Witam,
jestem kierowcą w Gerpol Logic i jak czytam niektóre opinie zastanawiam się, czy pracuję w tej samej firmie. Owszem- umowa polska, wynagrodzenie czasem jest z opóźnieniem (ale zawsze jest!) i nikt nigdy mnie nie oszukał. Praca nie jest lekka, ale stabilna. Nie ma nocowania w aucie- mieszkania służbowe są w normalnych,schludnych warunkach, a nie jakichś kontenerach lub jak to często bywa po 10 osób na mieszkaniu. Najbardziej narzekają Ci, którzy tylko patrzą co by tu zrobić, żeby nic nie robić, a pieniądze będą spadały z nieba.
2
MsDos 2016-12-19 14:00
Witam zastanawiam się nad tą firmą. Mój kolega jeździ tam od niedawna i jeszcze nie narzeka :). Nie wiem czy to prawda ale niektórzy jak się zepną to i 8 tyś mają. Pozdro
Paula 2017-02-17 15:43
@ M.

Też dostaliście umowę zlecenie ????
Zastanawiam się czy pracodawca płaci w tym przypadku ubezpieczenie.
ja 2017-03-14 15:33
nie radzę współpracy z tą firmą,(usunięte przez administratora)
1
Llll 2017-03-19 21:11
Nie polecam wspolpracy z ta firma!! Wyplaty marne, polska umowa zlecenie, jezeli chcesz zlozyc wypowiedzenie zaczynaja robic problemy, niewyplacanie pensji, przymusowe wolne, porazka...
zus 2017-04-07 17:45
nie placi nic od 2015 to hochsztapler
domino 2017-04-14 21:20
nic nie płaci ! zalega z płatnościami do ZUS. tz nie masz ubezpieczenia do lekarza nie możesz pójść itd. Dają jakieś wyliczanki napisane na kolanie bez pieczątki bez podpisu. Obliczają euro jakby kupowali w kantorze ,ty sprzedajesz już masz w plecy różnicę miedzy kupnem a sprzedażą. Wiadomo ze pracujesz dla Polskiej firmy i rozliczasz sie z podatków w Polsce więc niech wypłacają w złotówkach ale nie ! Czysta ściema . Wypłata po 2 tyg co oznacza że obracają twoja kasą lub robią lokatę przez co najmniej 10 dni. Praca jak praca pracować wszędzie trzeba .ale żeby byli uczciwi to nie potwierdzam.Jak komus nie zalezy na latach pracy i w przyszłości na emeryturkę z ZUS niech pracuje . Po za tym chodza słuchy ze przygotowuja pozew zbiorowy do sądu o nie płacenie składek ZUS.
Ona 2017-04-25 18:51
Hahahaha ludzie co Wy tu za bajki wypisujecie! W głowie się nie mieści! Pracowałam tam aż 2 tygodnie :D Sami kłamcy ! Pieniędzy do tej pory nie dostałam a minęło już pół roku! Odtrącają za mieszkanie 88euro , brak godzin pracy, przez 2 tygodnie przepracowałam 50h. Wymówka jednej osoby " to jest hotelarstwo i tu nie da się przewidzieć ile będzie godzin pracy " Żenada!!! Na rozmowie dostałam umowę oraz aneks do umowy, ostrzegam wszystko dokładnie przeczytajcie, ja zrobiłam duży błąd ponieważ przeczytałam tylko umowę a aneks olałam. W trakcie pracy dowiedziałam się, że ściągają kaucje za mieszkanie 350 euro, składka pracowników na mycie busa firmowego"bo szef przyjeżdża"
Zostaw swoją opinię o Gerpol-Office - Szczecin
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gerpol-Office