Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Profil firmy: Magic Garden Daniel Gacek


Oceniono 123 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Magic Garden Daniel Gacek
Kardynała Wyszyńskiego 60 A
88-170 Pakość
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
asterix - 2014-08-13 09:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja slyszalem ze jak chcesz umowe to Ci daje ale nie wiem dokonca jak jest , a jakie wogole tam stawki proponuja jako spawaczowi ???
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-08-28 16:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sam biznes wydaje się być całkiem przyjemny i ciekawy, ale praca już przy tym wszystkim często doprowadza do bólu głowy. Wydaje mi się , że firma powinna być nie co inaczej zarządzana, ale oczywiście nie jest moja i mogę tak tylko sobie mówić, a huśtawki i inne sprzęty sportowe czy też rekreacyjne, dalej będą produkowane w ten sam sposób
zdjecie uzytkownika
racja - 2014-09-17 20:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja bym się nie oburzał (usunięte przez administratora) może nie wszędzie, ale jak się uczysz i oswajasz z miejscem pracy jestes malo wydajny to za szwendanie sie nikt Ci kasy nie musi dawać. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-10-14 01:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
a wie ktos moze jak wyglada praca w tej firmie ale w biurze ??
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-11-13 14:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no właśnie mnie też interesuje to czy można u nich dobrze zarobić? i chodzi mi tutaj przede wszystkim o to czy praca jest ciekaw w miarę, bo wiadomo, biuro jedno drugiemu nie równe i nie wiem do końca jak to będzie wyglądało wszystko. jak ktoś miał doświadczenie tam u nich, to jestem bardzo wdzięczny za informacje.
zdjecie uzytkownika
holy - 2014-12-13 15:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, ale chyba teraz nie ma sensu specjalnie myśleć , ani nawet pytać o możliwość zatrudnienia w Magic Garden prawda ? rozmawiałem ze znajomym i mówił , że gdy idzie zima to naprawdę roboty zupełnie tutaj nie ma. Czy to prawda ? czy też może Magic Garden porponuje jakieś prace które można wykonywać także w chłodnym okresie?
zdjecie uzytkownika
emmet - 2014-12-27 22:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle jest szansa, że magic garden bedzie w najbliższym czasie ruszało z jakaś rekrutacją? Pytam bowiem szukam ich ogłoszeń pracy i niestety nie znalazłem niczego. Może mają jakiś przestój z robota przez okres zimowy lub coś w tym stylu. Bardzo prosiłbym o informacje w tej sprawie, bowiem jestem juz długo bez pracy.
zdjecie uzytkownika
cukiereczek - 2015-02-01 19:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo fajna firma mili ludzie miła atmosfera w pracy szef wypłacalny bez problemowo nigdy nie było spóźnienia z wypłatami można wiele się nauczyć i dużo zwiedzić praca zima jest to najważniejsze a jesli komus sie nie chce pracować niech sie nie wypowiada
zdjecie uzytkownika
Wieloletni pracownik - 2015-02-12 22:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wreszcie ktoś napisał prawdę, jestem w firmie od lat, nie ma powodu do narzekań (chłopaki obudźcie się i wypowiedzcie się, apel do stałych pracowników). Wypłaty na czas i dobre pieniądze, zatrudnienie przez cały rok, nowoczesne sprzęty, nowa flota pojazdów, nowoczesny zakład. Szefostwo wymagające, ale nie ma co się dziwić, urządzenia montowane są w miastach całego kraju. Firma rozwojowa, przyszłościowa i bezpieczna. Szczerze polecam.
zdjecie uzytkownika
gambit - 2015-02-26 00:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Wieloletni pracownik - 2015-02-12 22:37:24]:
trochę mnie zastanawia czym właściwie w takiej firmie jak Magic Garden zajmują się pracownicy zimą ? bo oczywiście to super że firma własnie w tym trudnym okresie, jeszcze w tej branży zapewnia prace przez cały rok a nie tylko sezonowo, tylko interesuje mnie właśnie - co takiego macie do roboty w miesiącach zimowych?
zdjecie uzytkownika
Budziłek - 2015-03-16 09:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To jak w końcu jest z tą flotą, bo ja się spotkałem z opinią, że te samochody wcale nie są najgorsze. Poza tym, jeżeli są wzięte w leasingu to przecież co 3 lata się je wymienia. Pytanie czy firma w Pakości ma takie zasoby finansowe, aby móc sobie na to pozwolić? (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
han - 2015-08-11 22:11:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Swojego czasu na tym akurat forum Magic Garden można było znaleźć wiele informacji na ich temat. Szkoda , że ostatnio pracownicy zaniedbali te sprawy. Było wiele osób które narzekały chociaż tak naprawdę z niespecjalnie uargumentowanych przyczyn. Wiadomo , że nie jest to raj, ale są ludzie którzy nie narzekają....
zdjecie uzytkownika
padin - 2015-09-11 01:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Wiadomo że są tu też osoby które nie narzekają, bo ktoś musi pracować, i jak ktoś się zajmie już konkretnie pracą to nie ma też czasu żeby narzekać. Ogólnie rzecz biorąc zarobki są na dobrym poziomie i nie ma też jakiś kłopotów z szefostwem, więc zawsze można się dogadać w takiej sytuacji jeśli ktoś ma problemy.
zdjecie uzytkownika
Beata - 2015-10-11 13:10:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwię się, że tak mało klientów się tutaj wypowiada. Z tego, co słyszałam i co widzę na stronie internetowej Magic Garden, to firma jest bardzo profesjonalna. Oferują szeroki wachlarz produktów, huśtawek a nawet sprzętów dla osób i dzieci niepełnosprawnych. Według mnie bardzo pozytywna firma, nastawiona na klientów.
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-10-26 18:00:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma ok. Wypłata na czas . Nowe maszyny. I dbają o bezpieczeństwo w pracy
zdjecie uzytkownika
sąsiad - 2015-10-26 18:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nie ma się co czepiać, na pierwszy rzut oka firma wydaje się solidna, porządna , poukładana i chyba nawet dobrze zarządzana. Wystarczy spojrzeć na zakład przy ul. wyszyńskiego i wszystko wydaje się zadbane , dobrze utrzymane, nawet trawniki na parkingu są regularnie koszone.Z resztą widać ile osób zatrudniają skoro parking codziennie pełen. A widzę bo mieszkam niedaleko
zdjecie uzytkownika
opinia - 2015-11-05 18:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra firma placi w terminie, pracowac trzeba i tyle a zawsze sie jakis sciemniacz trafi i psuje wyniki calej zalogi . polecam bo jest dobrze a jak na Pakosc i Inowroclaw to calkiem dobrze.
zdjecie uzytkownika
cebuilla' - 2015-11-10 17:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie @opinie, pracować trzeba, też jestem zdania że negatywne komentarze tutaj wypisują loudzie którym się po prostu pracować nie chce., i chociaż mówimy tutaj o montowaniu placów zabaw to jednak to robota to nie zabawa i czasem trzeba mocno zasuwać, szkoda że nie każdy do tego dojrzał i to rozumie
zdjecie uzytkownika
robo - 2015-12-16 17:50:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez tak uwazam,szkoda ze nikt nie potrafi tez docenic tego ze pracodawca daje komus miejsce pracy i pieniadze,wiadomo norwegia nie jestesmy ale sie zarabia pieniadze
zdjecie uzytkownika
AGGL - 2015-12-20 20:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A JAK WYGLADA PRACA W BIURZE?
zdjecie uzytkownika
misiek - 2016-01-03 20:15:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja tez poki co nie widzialem zadnych aktualnych ofert pracy od nich, a szkoda bo mialem nadzieje, ze pogloski krazace ze beda szukac od nowego roku ludzi beda prawdziwe
zdjecie uzytkownika
Majkel - 2016-02-08 11:22:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [misiek - 2016-01-03 20:15:46]:
Misiek, jeśli chcesz u nich pracować to poprostu zanieś cv do biura tak będzie najlepiej
zdjecie uzytkownika
aziro - 2016-02-29 15:08:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wotam jal wyglada praca asystentki bo jest ogłoszenie ale wydaje mi sie ze kolejny raz je widze. Wie ktos moze czemu taka rotacja?
zdjecie uzytkownika
Ciekawa - 2016-03-01 13:47:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jestes taka ciekawa to zadzwon i sie dowiedz
zdjecie uzytkownika
rtg - 2016-05-08 16:52:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aziro ciezko to stwierdzic nie wiaaodmo..ale jezeli jestes zainteresowana i jest oferta to probuj aplikowac

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Magic Garden Daniel Gacek!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magic Garden Daniel Gacek
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert