Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o MAGIC GARDEN DANIEL GACEK

Pracowałeś w firmie MAGIC GARDEN DANIEL GACEK i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Czarny - 2014-07-10 17:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak najdalej od tej firmy, oszukują przy wypłatach, kierownik mówi jedno, w kopercie dostajesz co innego, a szef umywa ręce. Brak podstawowych narzędzi pracy 3 młotki na 12 osób na stolarni, kilka kluczy, o reszcie nie wspomnę. Żadnego przeszkolenia. Wchodzisz i masz pracować, praca po min. 12 h dzienne, a stawka zupe.nie inna niz na początku obiecywaną. pierwszy dzień oczywiście darmowy jak to stwierdził szef " przecież to normalne i oczywiste" no cóż nie dla mnie zostałem oszukany na ponad 100 zł przy kilku dniach pracy. Jak najdalej od nich. Serdecznie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
han - 2014-07-15 00:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze jak nie ma narzedzi to jak pracowac, nic dziwnego ze kazdy siedzi po 12 godzin , w takich warunkach nie idzie skonczyc zadnej roboty. inna sprawa że jesli sa takie warunki i problemy z kasa to znaczy, że chyba nie ma umowy ?
zdjecie uzytkownika
asterix - 2014-08-13 09:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja slyszalem ze jak chcesz umowe to Ci daje ale nie wiem dokonca jak jest , a jakie wogole tam stawki proponuja jako spawaczowi ???
zdjecie uzytkownika
Czarny - 2014-08-13 15:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak spawacze, ja na stolarni miałem dostać 1600zł za 10h/dziennie + nadgodziny. Jak się potem okazało przy wypłacie wyszło nie całe 7 zł na godzinę. Ponoć są tacy co zarobią 2000-3000zł byc moż eo ile siedzą od 6 do 23-24. Ja dziękuje nie skorzystam, jeszcze pretensje że coś nie zrobione albo źle zrobione. Kierownik produkcji sam czasem nie wie co ma być jak zrobione.
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-08-28 16:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czarny - 2014-08-13 15:07:33]:
sam biznes wydaje się być całkiem przyjemny i ciekawy, ale praca już przy tym wszystkim często doprowadza do bólu głowy. Wydaje mi się , że firma powinna być nie co inaczej zarządzana, ale oczywiście nie jest moja i mogę tak tylko sobie mówić, a huśtawki i inne sprzęty sportowe czy też rekreacyjne, dalej będą produkowane w ten sam sposób
zdjecie uzytkownika
ObelixXx - 2014-09-03 11:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca od rana do wieczora,brak umowy,brak narzędzi,ciągłe przytyki dyrektora który nie ma zielonego pojęcia o produkcji o wypłatach już nie wspomnę bo w Tesco na kasie przy 8h więcej zarobią...
Motto firmy :tyraj aż nie padniesz na twarz ...
zdjecie uzytkownika
racja - 2014-09-17 20:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja bym się nie oburzał na to że pierwsze dni są bezpłatne bo to jednak jest jakaś norma, może nie wszędzie, ale jak się uczysz i oswajasz z miejscem pracy jestes malo wydajny to za szwendanie sie nikt Ci kasy nie musi dawać. Prawda jednak jest taka że ciężko tam wytrzymac bo po kilkanaście godzin nie da się dobrze pracowac i byc zadowolonym szczegolnie przy takiej kasie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie MAGIC GARDEN DANIEL GACEK
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x