Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Magic Garden Daniel Gacek

Pracowałeś w firmie Magic Garden Daniel Gacek i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Czarny - 2014-07-10 17:27:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak najdalej od tej firmy, oszukują przy wypłatach, kierownik mówi jedno, w kopercie dostajesz co innego, a szef umywa ręce. Brak podstawowych narzędzi pracy 3 młotki na 12 osób na stolarni, kilka kluczy, o reszcie nie wspomnę. Żadnego przeszkolenia. Wchodzisz i masz pracować, praca po min. 12 h dzienne, a stawka zupe.nie inna niz na początku obiecywaną. pierwszy dzień oczywiście darmowy jak to stwierdził szef " przecież to normalne i oczywiste" no cóż nie dla mnie zostałem oszukany na ponad 100 zł przy kilku dniach pracy. Jak najdalej od nich. Serdecznie nie polecam.
zdjecie uzytkownika
han - 2014-07-15 00:58:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kurcze jak nie ma narzedzi to jak pracowac, nic dziwnego ze kazdy siedzi po 12 godzin , w takich warunkach nie idzie skonczyc zadnej roboty. inna sprawa że jesli sa takie warunki i problemy z kasa to znaczy, że chyba nie ma umowy ?
zdjecie uzytkownika
asterix - 2014-08-13 09:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja slyszalem ze jak chcesz umowe to Ci daje ale nie wiem dokonca jak jest , a jakie wogole tam stawki proponuja jako spawaczowi ???
zdjecie uzytkownika
Czarny - 2014-08-13 15:07:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak spawacze, ja na stolarni miałem dostać 1600zł za 10h/dziennie + nadgodziny. Jak się potem okazało przy wypłacie wyszło nie całe 7 zł na godzinę. Ponoć są tacy co zarobią 2000-3000zł byc moż eo ile siedzą od 6 do 23-24. Ja dziękuje nie skorzystam, jeszcze pretensje że coś nie zrobione albo źle zrobione. Kierownik produkcji sam czasem nie wie co ma być jak zrobione.
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-08-28 16:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Czarny - 2014-08-13 15:07:33]:
sam biznes wydaje się być całkiem przyjemny i ciekawy, ale praca już przy tym wszystkim często doprowadza do bólu głowy. Wydaje mi się , że firma powinna być nie co inaczej zarządzana, ale oczywiście nie jest moja i mogę tak tylko sobie mówić, a huśtawki i inne sprzęty sportowe czy też rekreacyjne, dalej będą produkowane w ten sam sposób
zdjecie uzytkownika
ObelixXx - 2014-09-03 11:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca od rana do wieczora,brak umowy,brak narzędzi,ciągłe przytyki dyrektora który nie ma zielonego pojęcia o produkcji o wypłatach już nie wspomnę bo w Tesco na kasie przy 8h więcej zarobią...
Motto firmy :tyraj aż nie padniesz na twarz ...
zdjecie uzytkownika
racja - 2014-09-17 20:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja bym się nie oburzał na to że pierwsze dni są bezpłatne bo to jednak jest jakaś norma, może nie wszędzie, ale jak się uczysz i oswajasz z miejscem pracy jestes malo wydajny to za szwendanie sie nikt Ci kasy nie musi dawać. Prawda jednak jest taka że ciężko tam wytrzymac bo po kilkanaście godzin nie da się dobrze pracowac i byc zadowolonym szczegolnie przy takiej kasie
zdjecie uzytkownika
0025K - 2014-10-13 22:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma niewypłacalna
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-10-14 01:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a wie ktos moze jak wyglada praca w tej firmie ale w biurze ??
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-11-13 14:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie mnie też interesuje to czy można u nich dobrze zarobić? i chodzi mi tutaj przede wszystkim o to czy praca jest ciekaw w miarę, bo wiadomo, biuro jedno drugiemu nie równe i nie wiem do końca jak to będzie wyglądało wszystko. jak ktoś miał doświadczenie tam u nich, to jestem bardzo wdzięczny za informacje.
zdjecie uzytkownika
Carny - 2014-11-23 09:45:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [han - 2014-07-15 00:58:42]:
Tym bardziej że jak coś potrzebujesz to nikt nic nie ma nikt nic nie widział , a jak ma to potrzebuje. Poza tym bez jakiegokolwiek przeszkolenia masz robić i sam się wszystkiego dopytywać.
zdjecie uzytkownika
Antek - 2014-11-27 17:17:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spodziewałem sie jednak, że magic garden będzie miał tutaj zdecydowanie lepsze opinie. Ktos zna kogoś, kto rzeczywiście zarabia tutaj 2000-3000, czy to jednak mit, który co chwile tutaj ktoś powtarza? Obecnie sa jakieś problemy z terminowością wypłat, czy tez zniknęły miejmy nadzieję bezpowrotnie? Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
holy - 2014-12-13 15:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, ale chyba teraz nie ma sensu specjalnie myśleć , ani nawet pytać o możliwość zatrudnienia w Magic Garden prawda ? rozmawiałem ze znajomym i mówił , że gdy idzie zima to naprawdę roboty zupełnie tutaj nie ma. Czy to prawda ? czy też może Magic Garden porponuje jakieś prace które można wykonywać także w chłodnym okresie?
zdjecie uzytkownika
emmet - 2014-12-27 22:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle jest szansa, że magic garden bedzie w najbliższym czasie ruszało z jakaś rekrutacją? Pytam bowiem szukam ich ogłoszeń pracy i niestety nie znalazłem niczego. Może mają jakiś przestój z robota przez okres zimowy lub coś w tym stylu. Bardzo prosiłbym o informacje w tej sprawie, bowiem jestem juz długo bez pracy.
zdjecie uzytkownika
cukiereczek - 2015-02-01 19:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo fajna firma mili ludzie miła atmosfera w pracy szef wypłacalny bez problemowo nigdy nie było spóźnienia z wypłatami można wiele się nauczyć i dużo zwiedzić praca zima jest to najważniejsze a jesli komus sie nie chce pracować niech sie nie wypowiada
zdjecie uzytkownika
Wieloletni pracownik - 2015-02-12 22:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wreszcie ktoś napisał prawdę, jestem w firmie od lat, nie ma powodu do narzekań (chłopaki obudźcie się i wypowiedzcie się, apel do stałych pracowników). Wypłaty na czas i dobre pieniądze, zatrudnienie przez cały rok, nowoczesne sprzęty, nowa flota pojazdów, nowoczesny zakład. Szefostwo wymagające, ale nie ma co się dziwić, urządzenia montowane są w miastach całego kraju. Firma rozwojowa, przyszłościowa i bezpieczna. Szczerze polecam.
zdjecie uzytkownika
gambit - 2015-02-26 00:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wieloletni pracownik - 2015-02-12 22:37:24]:
trochę mnie zastanawia czym właściwie w takiej firmie jak Magic Garden zajmują się pracownicy zimą ? bo oczywiście to super że firma własnie w tym trudnym okresie, jeszcze w tej branży zapewnia prace przez cały rok a nie tylko sezonowo, tylko interesuje mnie właśnie - co takiego macie do roboty w miesiącach zimowych?
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2015-03-04 17:56:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do Wieloletniego pracownika; Gdzie Ty widzisz tam nowoczesną flotę? Gdzie, chyba jak śpisz to ci się przyśniło. Byłem tam aż jeden dzień bo poprostu nie da się tam wytrzymać. 1 młotek na 5 osób, czy to jest Twój nowoczesny sprzęt?????? Wyzysk i jeszcze raz wyzysk!!!!
zdjecie uzytkownika
Budziłek - 2015-03-16 09:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jak w końcu jest z tą flotą, bo ja się spotkałem z opinią, że te samochody wcale nie są najgorsze. Poza tym, jeżeli są wzięte w leasingu to przecież co 3 lata się je wymienia. Pytanie czy firma w Pakości ma takie zasoby finansowe, aby móc sobie na to pozwolić? Oskarżenie o 1 młotek dla 5 osób też wydaje się być z sufitu.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-03-27 14:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracowałem tam troche czasu w delegacjach masakra 100zl dniowki za 16 godzin a nawet wiecej bez diet bez niczego poprostu masz tyrać jak biały murzyn za nędzne pieniadze a jak przychodzi wypłata to nigdy nie wiesz ile będziesz mial bo norma jest ze zawsze cie oszuka chora patologiczna firma zycze jej szybkiego upadku na dno . Co do narzedzi to prawda jak komuś nie weźmie to nie bedziesz miał brak kluczy młotkow itp. Maja centrum a nie umia z niego korzystać tylko wola marynarka wycinac nic dodać nic ująć poprosrtu patologia
zdjecie uzytkownika
jaku - 2015-03-30 14:45:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, Magic Garden zajmuje się produkcją certyfikowanych placów zabaw. Wielki plus że mają cetryfikat, bo jak już od jakiegoś czasu szukam firmy która by u mnie na podwórku wykonała plac zabaw to nie liczy mają certyfikat. Wyroby Magic Gardenu na zdjęciach wyglądają esktra, ale może miał ktos do czynienia z nimi na żywo i powie czy drewno jest dobrze ocheblowane, bo zalezy mi zeby nie było drzazg, żeby dzieci nie robiły sobie krzywdy
zdjecie uzytkownika
wiem i powiem - 2015-03-31 07:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca od wieczora do rana, czasami po 20 h. Przy wypłacie zawsze znak zapytania jeden miesiac 280 godzin pracy i 2000 na reke drugi 250 godzin i 2200 na reke. Wyplaty zawsze zaleza od humoru szefa. narzędzi brak opisane trzy mlotki na hale to prawda
zdjecie uzytkownika
wiem i powiem - 2015-03-31 08:00:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jaku - 2015-03-30 14:45:24]:
belki strasznie pekaja 90% belek po mesiacu na swiezym powietrzu peka nie polecam
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magic Garden Daniel Gacek
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Magic Garden Daniel Gacek?
Zadaj pytanie