logo Magic Garden Daniel Gacek

Magic Garden Daniel Gacek

Pakość

Opinie o Magic Garden Daniel Gacek

asterix 2014-08-13 09:08:58
Ja slyszalem ze jak chcesz umowe to Ci daje ale nie wiem dokonca jak jest , a jakie wogole tam stawki proponuja jako spawaczowi ???
robert 2014-08-28 16:18:59
sam biznes wydaje się być całkiem przyjemny i ciekawy, ale praca już przy tym wszystkim często doprowadza do bólu głowy. Wydaje mi się , że firma powinna być nie co inaczej zarządzana, ale oczywiście nie jest moja i mogę tak tylko sobie mówić, a huśtawki i inne sprzęty sportowe czy też rekreacyjne, dalej będą produkowane w ten sam sposób
racja 2014-09-17 20:59:00
ja bym się nie oburzał (usunięte przez administratora) może nie wszędzie, ale jak się uczysz i oswajasz z miejscem pracy jestes malo wydajny to za szwendanie sie nikt Ci kasy nie musi dawać. (usunięte przez administratora)
1
kiki 2014-10-14 01:50:16
a wie ktos moze jak wyglada praca w tej firmie ale w biurze ??
5
witek 2014-11-13 14:04:09
no właśnie mnie też interesuje to czy można u nich dobrze zarobić? i chodzi mi tutaj przede wszystkim o to czy praca jest ciekaw w miarę, bo wiadomo, biuro jedno drugiemu nie równe i nie wiem do końca jak to będzie wyglądało wszystko. jak ktoś miał doświadczenie tam u nich, to jestem bardzo wdzięczny za informacje.
1
holy 2014-12-13 15:32:05
hej, ale chyba teraz nie ma sensu specjalnie myśleć , ani nawet pytać o możliwość zatrudnienia w Magic Garden prawda ? rozmawiałem ze znajomym i mówił , że gdy idzie zima to naprawdę roboty zupełnie tutaj nie ma. Czy to prawda ? czy też może Magic Garden porponuje jakieś prace które można wykonywać także w chłodnym okresie?
emmet 2014-12-27 22:31:47
W ogóle jest szansa, że magic garden bedzie w najbliższym czasie ruszało z jakaś rekrutacją? Pytam bowiem szukam ich ogłoszeń pracy i niestety nie znalazłem niczego. Może mają jakiś przestój z robota przez okres zimowy lub coś w tym stylu. Bardzo prosiłbym o informacje w tej sprawie, bowiem jestem juz długo bez pracy.
cukiereczek 2015-02-01 19:22:21
bardzo fajna firma mili ludzie miła atmosfera w pracy szef wypłacalny bez problemowo nigdy nie było spóźnienia z wypłatami można wiele się nauczyć i dużo zwiedzić praca zima jest to najważniejsze a jesli komus sie nie chce pracować niech sie nie wypowiada
Wieloletni pracownik 2015-02-12 22:37:24
Wreszcie ktoś napisał prawdę, jestem w firmie od lat, nie ma powodu do narzekań (chłopaki obudźcie się i wypowiedzcie się, apel do stałych pracowników). Wypłaty na czas i dobre pieniądze, zatrudnienie przez cały rok, nowoczesne sprzęty, nowa flota pojazdów, nowoczesny zakład. Szefostwo wymagające, ale nie ma co się dziwić, urządzenia montowane są w miastach całego kraju. Firma rozwojowa, przyszłościowa i bezpieczna. Szczerze polecam.
gambit 2015-02-26 00:40:13
trochę mnie zastanawia czym właściwie w takiej firmie jak Magic Garden zajmują się pracownicy zimą ? bo oczywiście to super że firma własnie w tym trudnym okresie, jeszcze w tej branży zapewnia prace przez cały rok a nie tylko sezonowo, tylko interesuje mnie właśnie - co takiego macie do roboty w miesiącach zimowych?
1
Budziłek 2015-03-16 09:27:59
To jak w końcu jest z tą flotą, bo ja się spotkałem z opinią, że te samochody wcale nie są najgorsze. Poza tym, jeżeli są wzięte w leasingu to przecież co 3 lata się je wymienia. Pytanie czy firma w Pakości ma takie zasoby finansowe, aby móc sobie na to pozwolić? (usunięte przez administratora)
2
han 2015-08-11 22:11:54
Swojego czasu na tym akurat forum Magic Garden można było znaleźć wiele informacji na ich temat. Szkoda , że ostatnio pracownicy zaniedbali te sprawy. Było wiele osób które narzekały chociaż tak naprawdę z niespecjalnie uargumentowanych przyczyn. Wiadomo , że nie jest to raj, ale są ludzie którzy nie narzekają....
1
padin 2015-09-11 01:47:06
Wiadomo że są tu też osoby które nie narzekają, bo ktoś musi pracować, i jak ktoś się zajmie już konkretnie pracą to nie ma też czasu żeby narzekać. Ogólnie rzecz biorąc zarobki są na dobrym poziomie i nie ma też jakiś kłopotów z szefostwem, więc zawsze można się dogadać w takiej sytuacji jeśli ktoś ma problemy.
1
Beata 2015-10-11 13:10:32
Dziwię się, że tak mało klientów się tutaj wypowiada. Z tego, co słyszałam i co widzę na stronie internetowej Magic Garden, to firma jest bardzo profesjonalna. Oferują szeroki wachlarz produktów, huśtawek a nawet sprzętów dla osób i dzieci niepełnosprawnych. Według mnie bardzo pozytywna firma, nastawiona na klientów.
1
olek 2015-10-26 18:00:31
Firma ok. Wypłata na czas . Nowe maszyny. I dbają o bezpieczeństwo w pracy
sąsiad 2015-10-26 18:18:52
Chyba nie ma się co czepiać, na pierwszy rzut oka firma wydaje się solidna, porządna , poukładana i chyba nawet dobrze zarządzana. Wystarczy spojrzeć na zakład przy ul. wyszyńskiego i wszystko wydaje się zadbane , dobrze utrzymane, nawet trawniki na parkingu są regularnie koszone.Z resztą widać ile osób zatrudniają skoro parking codziennie pełen. A widzę bo mieszkam niedaleko
opinia 2015-11-05 18:45:37
dobra firma placi w terminie, pracowac trzeba i tyle a zawsze sie jakis sciemniacz trafi i psuje wyniki calej zalogi . polecam bo jest dobrze a jak na Pakosc i Inowroclaw to calkiem dobrze.
cebuilla' 2015-11-10 17:18:17
no właśnie @opinie, pracować trzeba, też jestem zdania że negatywne komentarze tutaj wypisują loudzie którym się po prostu pracować nie chce., i chociaż mówimy tutaj o montowaniu placów zabaw to jednak to robota to nie zabawa i czasem trzeba mocno zasuwać, szkoda że nie każdy do tego dojrzał i to rozumie
robo 2015-12-16 17:50:29
tez tak uwazam,szkoda ze nikt nie potrafi tez docenic tego ze pracodawca daje komus miejsce pracy i pieniadze,wiadomo norwegia nie jestesmy ale sie zarabia pieniadze
AGGL 2015-12-20 20:08:41
A JAK WYGLADA PRACA W BIURZE?
3
misiek 2016-01-03 20:15:46
ja tez poki co nie widzialem zadnych aktualnych ofert pracy od nich, a szkoda bo mialem nadzieje, ze pogloski krazace ze beda szukac od nowego roku ludzi beda prawdziwe
1
Majkel 2016-02-08 11:22:53
Misiek, jeśli chcesz u nich pracować to poprostu zanieś cv do biura tak będzie najlepiej
aziro 2016-02-29 15:08:03
Wotam jal wyglada praca asystentki bo jest ogłoszenie ale wydaje mi sie ze kolejny raz je widze. Wie ktos moze czemu taka rotacja?
Ciekawa 2016-03-01 13:47:02
Jak jestes taka ciekawa to zadzwon i sie dowiedz
rtg 2016-05-08 16:52:32
@aziro ciezko to stwierdzic nie wiaaodmo..ale jezeli jestes zainteresowana i jest oferta to probuj aplikowac
Betyy 2016-07-09 12:52:04
Próbowałam nieraz zadzwonic i dowiedziec sie czegos więcej na pojawiajace sie dosc czesto ogloszenia, niedosc ze nikt nie odbiera pod podanym numerem,nikt tez nie oddzwania,jakas lipna ta firma,nic dziwnego ze nikogonid moga znalezc do pracy-skoro nie mozna odpowiedziec na ogloszenie!
zin 2016-07-09 12:54:32
nie zgodze się z tobą, nie jest lipna moim zdaniem, przecież jest normalnie widoczna w krsie, a poza tym ma swoją stronę internetowa, adres też jest podany
Zostaw swoją opinię o Magic Garden Daniel Gacek - Pakość
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magic Garden Daniel Gacek