Profil firmy Magic Garden Daniel Gacek

Magic Garden Daniel Gacek

Pakość

Opinie o Magic Garden Daniel Gacek

asterix 2014-08-13 09:08:58
Ja slyszalem ze jak chcesz umowe to Ci daje ale nie wiem dokonca jak jest , a jakie wogole tam stawki proponuja jako spawaczowi ???
0
robert 2014-08-28 16:18:59
sam biznes wydaje się być całkiem przyjemny i ciekawy, ale praca już przy tym wszystkim często doprowadza do bólu głowy. Wydaje mi się , że firma powinna być nie co inaczej zarządzana, ale oczywiście nie jest moja i mogę tak tylko sobie mówić, a huśtawki i inne sprzęty sportowe czy też rekreacyjne, dalej będą produkowane w ten sam sposób
0
racja 2014-09-17 20:59:00
ja bym się nie oburzał (usunięte przez administratora) może nie wszędzie, ale jak się uczysz i oswajasz z miejscem pracy jestes malo wydajny to za szwendanie sie nikt Ci kasy nie musi dawać. (usunięte przez administratora)
1
kiki 2014-10-14 01:50:16
a wie ktos moze jak wyglada praca w tej firmie ale w biurze ??
4
witek 2014-11-13 14:04:09
no właśnie mnie też interesuje to czy można u nich dobrze zarobić? i chodzi mi tutaj przede wszystkim o to czy praca jest ciekaw w miarę, bo wiadomo, biuro jedno drugiemu nie równe i nie wiem do końca jak to będzie wyglądało wszystko. jak ktoś miał doświadczenie tam u nich, to jestem bardzo wdzięczny za informacje.
1
holy 2014-12-13 15:32:05
hej, ale chyba teraz nie ma sensu specjalnie myśleć , ani nawet pytać o możliwość zatrudnienia w Magic Garden prawda ? rozmawiałem ze znajomym i mówił , że gdy idzie zima to naprawdę roboty zupełnie tutaj nie ma. Czy to prawda ? czy też może Magic Garden porponuje jakieś prace które można wykonywać także w chłodnym okresie?
0
emmet 2014-12-27 22:31:47
W ogóle jest szansa, że magic garden bedzie w najbliższym czasie ruszało z jakaś rekrutacją? Pytam bowiem szukam ich ogłoszeń pracy i niestety nie znalazłem niczego. Może mają jakiś przestój z robota przez okres zimowy lub coś w tym stylu. Bardzo prosiłbym o informacje w tej sprawie, bowiem jestem juz długo bez pracy.
0
cukiereczek 2015-02-01 19:22:21
bardzo fajna firma mili ludzie miła atmosfera w pracy szef wypłacalny bez problemowo nigdy nie było spóźnienia z wypłatami można wiele się nauczyć i dużo zwiedzić praca zima jest to najważniejsze a jesli komus sie nie chce pracować niech sie nie wypowiada
0
Wieloletni pracownik 2015-02-12 22:37:24
Wreszcie ktoś napisał prawdę, jestem w firmie od lat, nie ma powodu do narzekań (chłopaki obudźcie się i wypowiedzcie się, apel do stałych pracowników). Wypłaty na czas i dobre pieniądze, zatrudnienie przez cały rok, nowoczesne sprzęty, nowa flota pojazdów, nowoczesny zakład. Szefostwo wymagające, ale nie ma co się dziwić, urządzenia montowane są w miastach całego kraju. Firma rozwojowa, przyszłościowa i bezpieczna. Szczerze polecam.
0
gambit 2015-02-26 00:40:13
trochę mnie zastanawia czym właściwie w takiej firmie jak Magic Garden zajmują się pracownicy zimą ? bo oczywiście to super że firma własnie w tym trudnym okresie, jeszcze w tej branży zapewnia prace przez cały rok a nie tylko sezonowo, tylko interesuje mnie właśnie - co takiego macie do roboty w miesiącach zimowych?
1
Budziłek 2015-03-16 09:27:59
To jak w końcu jest z tą flotą, bo ja się spotkałem z opinią, że te samochody wcale nie są najgorsze. Poza tym, jeżeli są wzięte w leasingu to przecież co 3 lata się je wymienia. Pytanie czy firma w Pakości ma takie zasoby finansowe, aby móc sobie na to pozwolić? (usunięte przez administratora)
2
han 2015-08-11 22:11:54
Swojego czasu na tym akurat forum Magic Garden można było znaleźć wiele informacji na ich temat. Szkoda , że ostatnio pracownicy zaniedbali te sprawy. Było wiele osób które narzekały chociaż tak naprawdę z niespecjalnie uargumentowanych przyczyn. Wiadomo , że nie jest to raj, ale są ludzie którzy nie narzekają....
0
padin 2015-09-11 01:47:06
Wiadomo że są tu też osoby które nie narzekają, bo ktoś musi pracować, i jak ktoś się zajmie już konkretnie pracą to nie ma też czasu żeby narzekać. Ogólnie rzecz biorąc zarobki są na dobrym poziomie i nie ma też jakiś kłopotów z szefostwem, więc zawsze można się dogadać w takiej sytuacji jeśli ktoś ma problemy.
1
Beata 2015-10-11 13:10:32
Dziwię się, że tak mało klientów się tutaj wypowiada. Z tego, co słyszałam i co widzę na stronie internetowej Magic Garden, to firma jest bardzo profesjonalna. Oferują szeroki wachlarz produktów, huśtawek a nawet sprzętów dla osób i dzieci niepełnosprawnych. Według mnie bardzo pozytywna firma, nastawiona na klientów.
1
olek 2015-10-26 18:00:31
Firma ok. Wypłata na czas . Nowe maszyny. I dbają o bezpieczeństwo w pracy
0
sąsiad 2015-10-26 18:18:52
Chyba nie ma się co czepiać, na pierwszy rzut oka firma wydaje się solidna, porządna , poukładana i chyba nawet dobrze zarządzana. Wystarczy spojrzeć na zakład przy ul. wyszyńskiego i wszystko wydaje się zadbane , dobrze utrzymane, nawet trawniki na parkingu są regularnie koszone.Z resztą widać ile osób zatrudniają skoro parking codziennie pełen. A widzę bo mieszkam niedaleko
0
opinia 2015-11-05 18:45:37
dobra firma placi w terminie, pracowac trzeba i tyle a zawsze sie jakis sciemniacz trafi i psuje wyniki calej zalogi . polecam bo jest dobrze a jak na Pakosc i Inowroclaw to calkiem dobrze.
0
cebuilla' 2015-11-10 17:18:17
no właśnie @opinie, pracować trzeba, też jestem zdania że negatywne komentarze tutaj wypisują loudzie którym się po prostu pracować nie chce., i chociaż mówimy tutaj o montowaniu placów zabaw to jednak to robota to nie zabawa i czasem trzeba mocno zasuwać, szkoda że nie każdy do tego dojrzał i to rozumie
0
robo 2015-12-16 17:50:29
tez tak uwazam,szkoda ze nikt nie potrafi tez docenic tego ze pracodawca daje komus miejsce pracy i pieniadze,wiadomo norwegia nie jestesmy ale sie zarabia pieniadze
0
AGGL 2015-12-20 20:08:41
A JAK WYGLADA PRACA W BIURZE?
2
misiek 2016-01-03 20:15:46
ja tez poki co nie widzialem zadnych aktualnych ofert pracy od nich, a szkoda bo mialem nadzieje, ze pogloski krazace ze beda szukac od nowego roku ludzi beda prawdziwe
1
Majkel 2016-02-08 11:22:53
Misiek, jeśli chcesz u nich pracować to poprostu zanieś cv do biura tak będzie najlepiej
0
aziro 2016-02-29 15:08:03
Wotam jal wyglada praca asystentki bo jest ogłoszenie ale wydaje mi sie ze kolejny raz je widze. Wie ktos moze czemu taka rotacja?
0
Ciekawa 2016-03-01 13:47:02
Jak jestes taka ciekawa to zadzwon i sie dowiedz
0
rtg 2016-05-08 16:52:32
@aziro ciezko to stwierdzic nie wiaaodmo..ale jezeli jestes zainteresowana i jest oferta to probuj aplikowac
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magic Garden Daniel Gacek