Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Magic Garden Daniel Gacek


Oceniono 114 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Magic Garden Daniel Gacek
Kardynała Wyszyńskiego 60 A
88-170 Pakość
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
asterix - 2014-08-13 09:08:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja slyszalem ze jak chcesz umowe to Ci daje ale nie wiem dokonca jak jest , a jakie wogole tam stawki proponuja jako spawaczowi ???
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-08-28 16:18:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sam biznes wydaje się być całkiem przyjemny i ciekawy, ale praca już przy tym wszystkim często doprowadza do bólu głowy. Wydaje mi się , że firma powinna być nie co inaczej zarządzana, ale oczywiście nie jest moja i mogę tak tylko sobie mówić, a huśtawki i inne sprzęty sportowe czy też rekreacyjne, dalej będą produkowane w ten sam sposób
zdjecie uzytkownika
racja - 2014-09-17 20:59:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja bym się nie oburzał (usunięte przez administratora) może nie wszędzie, ale jak się uczysz i oswajasz z miejscem pracy jestes malo wydajny to za szwendanie sie nikt Ci kasy nie musi dawać. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kiki - 2014-10-14 01:50:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
a wie ktos moze jak wyglada praca w tej firmie ale w biurze ??
zdjecie uzytkownika
witek - 2014-11-13 14:04:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no właśnie mnie też interesuje to czy można u nich dobrze zarobić? i chodzi mi tutaj przede wszystkim o to czy praca jest ciekaw w miarę, bo wiadomo, biuro jedno drugiemu nie równe i nie wiem do końca jak to będzie wyglądało wszystko. jak ktoś miał doświadczenie tam u nich, to jestem bardzo wdzięczny za informacje.
zdjecie uzytkownika
holy - 2014-12-13 15:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, ale chyba teraz nie ma sensu specjalnie myśleć , ani nawet pytać o możliwość zatrudnienia w Magic Garden prawda ? rozmawiałem ze znajomym i mówił , że gdy idzie zima to naprawdę roboty zupełnie tutaj nie ma. Czy to prawda ? czy też może Magic Garden porponuje jakieś prace które można wykonywać także w chłodnym okresie?
zdjecie uzytkownika
emmet - 2014-12-27 22:31:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W ogóle jest szansa, że magic garden bedzie w najbliższym czasie ruszało z jakaś rekrutacją? Pytam bowiem szukam ich ogłoszeń pracy i niestety nie znalazłem niczego. Może mają jakiś przestój z robota przez okres zimowy lub coś w tym stylu. Bardzo prosiłbym o informacje w tej sprawie, bowiem jestem juz długo bez pracy.
zdjecie uzytkownika
cukiereczek - 2015-02-01 19:22:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bardzo fajna firma mili ludzie miła atmosfera w pracy szef wypłacalny bez problemowo nigdy nie było spóźnienia z wypłatami można wiele się nauczyć i dużo zwiedzić praca zima jest to najważniejsze a jesli komus sie nie chce pracować niech sie nie wypowiada
zdjecie uzytkownika
Wieloletni pracownik - 2015-02-12 22:37:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wreszcie ktoś napisał prawdę, jestem w firmie od lat, nie ma powodu do narzekań (chłopaki obudźcie się i wypowiedzcie się, apel do stałych pracowników). Wypłaty na czas i dobre pieniądze, zatrudnienie przez cały rok, nowoczesne sprzęty, nowa flota pojazdów, nowoczesny zakład. Szefostwo wymagające, ale nie ma co się dziwić, urządzenia montowane są w miastach całego kraju. Firma rozwojowa, przyszłościowa i bezpieczna. Szczerze polecam.
zdjecie uzytkownika
gambit - 2015-02-26 00:40:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wieloletni pracownik - 2015-02-12 22:37:24]:
trochę mnie zastanawia czym właściwie w takiej firmie jak Magic Garden zajmują się pracownicy zimą ? bo oczywiście to super że firma własnie w tym trudnym okresie, jeszcze w tej branży zapewnia prace przez cały rok a nie tylko sezonowo, tylko interesuje mnie właśnie - co takiego macie do roboty w miesiącach zimowych?
zdjecie uzytkownika
Budziłek - 2015-03-16 09:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jak w końcu jest z tą flotą, bo ja się spotkałem z opinią, że te samochody wcale nie są najgorsze. Poza tym, jeżeli są wzięte w leasingu to przecież co 3 lata się je wymienia. Pytanie czy firma w Pakości ma takie zasoby finansowe, aby móc sobie na to pozwolić? (usunięte przez administratora)
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magic Garden Daniel Gacek

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Magic Garden Daniel Gacek?
Zadaj pytanie
alert