Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KRBP Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie KRBP Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Migi - 2014-01-15 22:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A było piwo, paluszki i kiełbaska z grilla???
zdjecie uzytkownika
zofija - 2014-01-19 16:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eeee było merytorycznie , to nie czas na grille , czas na pracę - karnawał trwa , praca przed nami
zdjecie uzytkownika
Mont - 2014-01-29 22:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowe produkty, tego jeszcze nie było , działam i pomagam innym , zapraszam do współpracy , Wynagrodzenie tylko umowa - zlecenie , lub działalność gospodarcza
zdjecie uzytkownika
PO - 2014-02-05 14:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sprzedajesz?perfumy?
zdjecie uzytkownika
jadwiga - 2014-02-10 19:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za pomoc, dziękuję za serce , dziekuje za to ,że jesteście
zdjecie uzytkownika
Barbara - 2014-02-23 21:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkolenie mnie zainspirowało , zaczynam działać, pomogło mi jedno słowo aby podjąć decyzję. Żadne tam pranie mózgu tylko kilka sensowych słów, które wynosisz po takim spotkaniu . Fajnie , rzeczowo i pomocnie
zdjecie uzytkownika
paniak - 2014-03-09 20:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaczęłam pracowanć z Nimi 3 m-ce i już są pierwsze finansowe efekty .Mam nadzieję ,że będzie jeszcze lepiej ,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Edward - 2014-04-27 21:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie można dowiedzieć się kto jest prezesem tej firmy.Nazwisko.Czy to jest objęte tajemnicą służbową?
zdjecie uzytkownika
Pancor - 2014-05-17 15:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Runek się zmienia i zmienia się firma.
zdjecie uzytkownika
waclod - 2014-05-30 19:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sam pracuję , żona nie pracuje ,dziecko nie pracuje
zdjecie uzytkownika
Łozap - 2014-05-31 01:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie rzecz biorąc chyba można być zadowolonym ze współpracy. Takie wrażenie odnoszę po komentarzach niektórych pracowników.
zdjecie uzytkownika
Violletta - 2014-06-19 16:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie przychodzi samo z siebie , trzeba pracować , bo nigdzie nie płacą za darmo .
zdjecie uzytkownika
mądrala - 2014-07-21 16:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezeska przestała pisać tutaj opinie o swojej firmie i nagle cisza :)
zdjecie uzytkownika
Łozap - 2014-09-03 12:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Violletta Powiedz, a gdzie dostaniesz dobre pieniądze nie dając nic od siebie? Oczywistym jest to, że trzeba pokazać swoje umiejętności, a w przyszłości na pewno zostanie to docenione. Filozofia KRBP jest według mnie jasna - skoro mogą udzielać darmowych porad to i mogą zadbać właściwie o swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2014-10-26 18:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako były przedstawiciel nie polecam ... A gadanie o dożywotnim dochodzie pasywnym to kłamstwo. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie .
zdjecie uzytkownika
Imma - 2014-11-20 10:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@janusz Jestem troszeczkę niezorientowany i pierwsze słyszę o takiej możliwości. Przedstawili tobie możliwość uczestniczenia w dochodzie pasywnym? Na czym niby ono miałoby polegać bo nie specjalnie jestem przekonany do WIECZNEGO zarobku. Ale wiadomo ludzie lubią wierzyć w bajki to i może kupują takie historie?
zdjecie uzytkownika
byly klient - 2014-12-02 03:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przede wszystkim ta firma - krbp do z o.o. z Wałbrzycha jest nie tyle źle oceniana, ale BARDZO ŹLE, przez każdego kogo znam osobiście i miał z tą firmą, jakikolwiek kontakt, czy to jako klient czy przedstawiciel. Przede wszystkim tam już nie ma mądrej głowy - prezesa Leszka. Szkoda bo fajnie się zapowiadali. Teraz,czyli od ostatnich ok. 2 lat, kiedy łapkę trzyma nad tą firmą vice prezes katarzyna, wszystko pikuje ostro w dół. Te czasy, kiedy faktycznie mieli właściwych prawników i współpracowników, minęły ponad 2 lata temu.
Pewnie, naiwnych nigdy nie będzie brakować, którzy będą się karmić płytkimi obietnicami i opowieściami :)
Nue polecam tej firmy, a jeśli faktycznie chcesz pomagać innym i być za to sprawiedliwie wynagradzany to ocknij się, rozejrzyj i popytaj wśród znajomych ze swojego miasta, jaką ściemę rozpowszechniają ludzie z KRBP Temida z Wałbrzycha. Mistrzem jest niejaki Pawełek, co ma wytatuowane mgiełki pod oczami :)
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sasiad z zabobrza - 2014-12-02 09:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DIX - 2013-08-14 07:32:49]:
Pawel tyle zarabia tego szmalu w krbp ze musi co chwile na budowe do niemiec jezdzic. Kiedys jezdzil tam do kogos z rodxiny. Teraz na Baustele :-)
zdjecie uzytkownika
marysia i zbyszek - 2014-12-02 20:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przedstawiciel - 2012-10-31 19:30:31]:
CHYBA DLA LALEK, BUHAHAHA. I TO TEŻ NIE WIADOMO CZY NA PEWNO BO TAKI FIMOWY DLA BARBIE KOSZTUJE DOBRE CZTERY STÓWKI :)
ALE KINO, BUHAHAHA
zdjecie uzytkownika
Mikołaj - 2014-12-06 12:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly klient - 2014-12-02 03:24:00]:
W tym szczególnym dniu niech Mikołaj dobrym i złym przedstawicielom przyniesie bogate prezenty. Niech waśnie i spory znikną , a dobro niech się szerzy .
zdjecie uzytkownika
współpracownik - 2014-12-06 13:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję firmie KRBP za możliwość zarabiania pieniędzy i za wsparcie ,a także Pawłowi za pomoc i wielkie serce.Proszę nie zwracać uwagi Pani Kasiu na te negatywne opinie byłych nieuczciwych przedstawicieli,widać ze nie radzą sobie w życiu i dlatego tak piszą,osoby które Panią znają to wiedzą jaka Pani jest naprawdę i jaka jest firma oraz Paweł i reszta pracowników.
jestem dumny że współpracuję z Wami.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-12-06 14:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielki HIPOKRYTA Łukaszek,który ocenia innych a sam już nie rozróżnia co to jest prawda a co fałsz.Jak czytam te jego negatywne opinie to chce mi się rzygać bo znam tego gościa i wiem jaki jest.
zdjecie uzytkownika
zadowolony klient - 2014-12-07 13:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje Firmie KRBP za profesjonalną obsługę i życzę Wesołych Świąt.
Tak trzymajcie
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Porażka! Brak umowy to wzbudza podejrzenia!Chca zatrudniać na czarno!Umowa dopiero jaksię wykażesz i sprawy sie pokończą czyli za jakies 2 lata!A ty sam inwestuj w biznes bo oni nawet ulotki ani plakatu nie dadzą!
Pytania: żadne!szukaja naiwniaków
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-12-07 13:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współczuję tym wszystkim negatywnym nieudacznikom którzy piszą takie paszkwile o firmie KRBP i o Pawle który niby jezdzi do Niemiec,to chyba Ty dupku jezdzisz do niemiaszków do pracy bo już jesteś goły i wesoły.Pozdrawiam całą firmę KRBP jestem z Wami.
zdjecie uzytkownika
Mateo - 2014-12-07 21:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem bardzo zadowolony, zarówno ze współpracy, jak i z pomocy prawnej, jaką otrzymuję od KRBP. Uzyskali mi dopłaty do odszkodowań, co do których inne kancelarie nie dawały rady, a towarzystwo ubezpieczeniowe odmawiało wypłaty. Współpracuję z KRBP od półtora roku. Cieszę się, że wspólnie możemy pomagać innym. A przy okazji mogę zarobić. Na pierwsze efekty finansowe musiałem poczekać ok. 3 miesięcy. Średnio miesięcznie zarabiam 2000-3000 zł, a jest to tylko moja dodatkowa praca. Bardzo dobrze sprawdza się też dochód pasywny. Dziękuję Panu Pawłowi, jak i całej ekipie KRBP za profesjonalne prowadzenie, podpowiedzi i świetną atmosferę. Obyśmy jak najwięcej tak dobrych ludzi spotykali na tym świecie! :)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRBP Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy KRBP Sp. z o.o.?
Zadaj pytanie
x