Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KRBP Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie KRBP Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Admin - 2014-01-03 22:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziękuję za wpisy
zdjecie uzytkownika
wanda - 2014-01-06 20:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj Nowy Roku, witajcie nowe możliwości. Dziękuję za pomoc i wsparcie , dziękuję za to ,że mogę z Wami i dla Was pracować . Nowy czas , nowe możliwości i perspektywy . Dziękuję za nowe szkolenie i wiatr w żagle. Pozdrawiam,
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2014-01-06 20:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wanda - 2014-01-06 20:55:30]:
Dobre- taki kit możesz wciskać idiotom, 3 miesiące do 6 to się czeka w sądzie na wyznaczenie pierwszego terminu.
jak masz pisać bzdury to pisz w klozecie a nie w necie ;-)))))
zdjecie uzytkownika
Jolka - 2014-01-08 21:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
K Trolluu nie mieszaj ludziom w głowach , mieszaj w garach
zdjecie uzytkownika
Zuzanna - 2014-01-09 13:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Niektórzy ( Ci co pracowali z KRBP ) piszący tutaj sami piszą o sobie, sami dobrze wiedzą co robili z klientami, jak ich traktowali, a teraz gdy PRAWDA wyszła na jaw próbują odwrócić kota ogonem. Żal po całości i czarna rozpacz gdy się czyta te wszystkie negatywne wypowiedzi.
zdjecie uzytkownika
zot - 2014-01-10 17:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za szkolenie w dniu wczorajszym,dziękuję za cenne uwagi , za to co wnosicie , a w szczególności panu (usunięte przez administratora), który otworzył mi oczy , na rzeczy których nie widziałem i nie wiedziałem . Teraz ze zdwojoną siłą mogę zacząć działać, planuję , wdrażam i są efekty .
pozdrawiam wszystkim aktywnych . Niesienie pomocy innym to jest cudowne i niesie satysfakcję.
zdjecie uzytkownika
Pani - 2014-01-11 16:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak , potwierdzam , było merytorycznie i ciekawe , następnym razem proszę o więcej motywacji , bo to u mnie najsłabszy punkt
zdjecie uzytkownika
ponko - 2014-01-13 17:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za szkolenie , czekam na następne , było ciekawie...........
zdjecie uzytkownika
zofija - 2014-01-15 22:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będzie następne szkolenie ?? czy ktoś wie ??
zdjecie uzytkownika
Migi - 2014-01-15 22:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A było piwo, paluszki i kiełbaska z grilla???
zdjecie uzytkownika
zofija - 2014-01-19 16:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eeee było merytorycznie , to nie czas na grille , czas na pracę - karnawał trwa , praca przed nami
zdjecie uzytkownika
Mont - 2014-01-29 22:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowe produkty, tego jeszcze nie było , działam i pomagam innym , zapraszam do współpracy , Wynagrodzenie tylko umowa - zlecenie , lub działalność gospodarcza
zdjecie uzytkownika
PO - 2014-02-05 14:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sprzedajesz?perfumy?
zdjecie uzytkownika
jadwiga - 2014-02-10 19:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za pomoc, dziękuję za serce , dziekuje za to ,że jesteście
zdjecie uzytkownika
Barbara - 2014-02-23 21:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkolenie mnie zainspirowało , zaczynam działać, pomogło mi jedno słowo aby podjąć decyzję. Żadne tam pranie mózgu tylko kilka sensowych słów, które wynosisz po takim spotkaniu . Fajnie , rzeczowo i pomocnie
zdjecie uzytkownika
paniak - 2014-03-09 20:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaczęłam pracowanć z Nimi 3 m-ce i już są pierwsze finansowe efekty .Mam nadzieję ,że będzie jeszcze lepiej ,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Edward - 2014-04-27 21:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie można dowiedzieć się kto jest prezesem tej firmy.Nazwisko.Czy to jest objęte tajemnicą służbową?
zdjecie uzytkownika
Pancor - 2014-05-17 15:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Runek się zmienia i zmienia się firma.
zdjecie uzytkownika
waclod - 2014-05-30 19:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sam pracuję , żona nie pracuje ,dziecko nie pracuje
zdjecie uzytkownika
Łozap - 2014-05-31 01:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie rzecz biorąc chyba można być zadowolonym ze współpracy. Takie wrażenie odnoszę po komentarzach niektórych pracowników.
zdjecie uzytkownika
Violletta - 2014-06-19 16:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie przychodzi samo z siebie , trzeba pracować , bo nigdzie nie płacą za darmo .
zdjecie uzytkownika
mądrala - 2014-07-21 16:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezeska przestała pisać tutaj opinie o swojej firmie i nagle cisza :)
zdjecie uzytkownika
Łozap - 2014-09-03 12:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Violletta Powiedz, a gdzie dostaniesz dobre pieniądze nie dając nic od siebie? Oczywistym jest to, że trzeba pokazać swoje umiejętności, a w przyszłości na pewno zostanie to docenione. Filozofia KRBP jest według mnie jasna - skoro mogą udzielać darmowych porad to i mogą zadbać właściwie o swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2014-10-26 18:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako były przedstawiciel nie polecam ... A gadanie o dożywotnim dochodzie pasywnym to kłamstwo. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie .
zdjecie uzytkownika
Imma - 2014-11-20 10:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@janusz Jestem troszeczkę niezorientowany i pierwsze słyszę o takiej możliwości. Przedstawili tobie możliwość uczestniczenia w dochodzie pasywnym? Na czym niby ono miałoby polegać bo nie specjalnie jestem przekonany do WIECZNEGO zarobku. Ale wiadomo ludzie lubią wierzyć w bajki to i może kupują takie historie?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRBP Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x