Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o KRBP Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie KRBP Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
nowy rok - 2013-12-31 15:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku , samych sukcesów , radości , zdrowia i sczęścia życzy Nowy Rok
zdjecie uzytkownika
Zofia - 2013-12-31 16:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oby był dobry i żebym w końcu od was dostała swoje dokumenty bo już na nie czekam trzy miesiące!!!Tak się z klientami nie postępuje!!!Nie ładnie! Oj nie ładnie. Przed podpisaniem umowy wszystko jest piękne! Panie w biurze mydlą oczy a później nawet nie wolno się zapytać co w sprawie bo nie mają czasu, gdyż mają ważniejsze sprawy niż moja! Czekam na dokumenty i cierpliwość mi się kończy!!!Jestem bardzo zawiedziona arogancją tej firmy. Już nigdy nie oddam tam sprawy i nikomu nie polecę!!!
zdjecie uzytkownika
kamila - 2014-01-03 21:21:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zofia - 2013-12-31 16:38:34]:
Dziękuję z to jesteście , za to ,że pomagacie , bez Was moja sprawa nigdy by się nie powiodła , dziękuję za pomoc ,wsparcie , serce .Wiem,że to tylko jedna z wielu spraw , ale dostrzegliście we mnie nie tylko kolejnego klienta - tylko człowieka . Pozdrawiam i dziękuję ,że jesteście
zdjecie uzytkownika
Admin - 2014-01-03 22:03:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziękuję za wpisy
zdjecie uzytkownika
wanda - 2014-01-06 20:55:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witaj Nowy Roku, witajcie nowe możliwości. Dziękuję za pomoc i wsparcie , dziękuję za to ,że mogę z Wami i dla Was pracować . Nowy czas , nowe możliwości i perspektywy . Dziękuję za nowe szkolenie i wiatr w żagle. Pozdrawiam,
zdjecie uzytkownika
Klientka - 2014-01-06 20:58:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wanda - 2014-01-06 20:55:30]:
Dobre- taki kit możesz wciskać idiotom, 3 miesiące do 6 to się czeka w sądzie na wyznaczenie pierwszego terminu.
jak masz pisać bzdury to pisz w klozecie a nie w necie ;-)))))
zdjecie uzytkownika
Jolka - 2014-01-08 21:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
K Trolluu nie mieszaj ludziom w głowach , mieszaj w garach
zdjecie uzytkownika
Zuzanna - 2014-01-09 13:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Niektórzy ( Ci co pracowali z KRBP ) piszący tutaj sami piszą o sobie, sami dobrze wiedzą co robili z klientami, jak ich traktowali, a teraz gdy PRAWDA wyszła na jaw próbują odwrócić kota ogonem. Żal po całości i czarna rozpacz gdy się czyta te wszystkie negatywne wypowiedzi.
zdjecie uzytkownika
zot - 2014-01-10 17:44:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za szkolenie w dniu wczorajszym,dziękuję za cenne uwagi , za to co wnosicie , a w szczególności panu (usunięte przez administratora), który otworzył mi oczy , na rzeczy których nie widziałem i nie wiedziałem . Teraz ze zdwojoną siłą mogę zacząć działać, planuję , wdrażam i są efekty .
pozdrawiam wszystkim aktywnych . Niesienie pomocy innym to jest cudowne i niesie satysfakcję.
zdjecie uzytkownika
Pani - 2014-01-11 16:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak , potwierdzam , było merytorycznie i ciekawe , następnym razem proszę o więcej motywacji , bo to u mnie najsłabszy punkt
zdjecie uzytkownika
ponko - 2014-01-13 17:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dzięki za szkolenie , czekam na następne , było ciekawie...........
zdjecie uzytkownika
zofija - 2014-01-15 22:13:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedy będzie następne szkolenie ?? czy ktoś wie ??
zdjecie uzytkownika
Migi - 2014-01-15 22:31:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A było piwo, paluszki i kiełbaska z grilla???
zdjecie uzytkownika
zofija - 2014-01-19 16:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
eeee było merytorycznie , to nie czas na grille , czas na pracę - karnawał trwa , praca przed nami
zdjecie uzytkownika
Mont - 2014-01-29 22:12:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nowe produkty, tego jeszcze nie było , działam i pomagam innym , zapraszam do współpracy , Wynagrodzenie tylko umowa - zlecenie , lub działalność gospodarcza
zdjecie uzytkownika
PO - 2014-02-05 14:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sprzedajesz?perfumy?
zdjecie uzytkownika
jadwiga - 2014-02-10 19:42:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję za pomoc, dziękuję za serce , dziekuje za to ,że jesteście
zdjecie uzytkownika
Barbara - 2014-02-23 21:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szkolenie mnie zainspirowało , zaczynam działać, pomogło mi jedno słowo aby podjąć decyzję. Żadne tam pranie mózgu tylko kilka sensowych słów, które wynosisz po takim spotkaniu . Fajnie , rzeczowo i pomocnie
zdjecie uzytkownika
paniak - 2014-03-09 20:22:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zaczęłam pracowanć z Nimi 3 m-ce i już są pierwsze finansowe efekty .Mam nadzieję ,że będzie jeszcze lepiej ,pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Edward - 2014-04-27 21:41:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdzie można dowiedzieć się kto jest prezesem tej firmy.Nazwisko.Czy to jest objęte tajemnicą służbową?
zdjecie uzytkownika
Pancor - 2014-05-17 15:24:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Runek się zmienia i zmienia się firma.
zdjecie uzytkownika
waclod - 2014-05-30 19:55:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sam pracuję , żona nie pracuje ,dziecko nie pracuje
zdjecie uzytkownika
Łozap - 2014-05-31 01:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Generalnie rzecz biorąc chyba można być zadowolonym ze współpracy. Takie wrażenie odnoszę po komentarzach niektórych pracowników.
zdjecie uzytkownika
Violletta - 2014-06-19 16:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic nie przychodzi samo z siebie , trzeba pracować , bo nigdzie nie płacą za darmo .
zdjecie uzytkownika
mądrala - 2014-07-21 16:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prezeska przestała pisać tutaj opinie o swojej firmie i nagle cisza :)
zdjecie uzytkownika
Łozap - 2014-09-03 12:57:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Violletta Powiedz, a gdzie dostaniesz dobre pieniądze nie dając nic od siebie? Oczywistym jest to, że trzeba pokazać swoje umiejętności, a w przyszłości na pewno zostanie to docenione. Filozofia KRBP jest według mnie jasna - skoro mogą udzielać darmowych porad to i mogą zadbać właściwie o swoich pracowników.
zdjecie uzytkownika
Janusz - 2014-10-26 18:12:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jako były przedstawiciel nie polecam ... A gadanie o dożywotnim dochodzie pasywnym to kłamstwo. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie .
zdjecie uzytkownika
Imma - 2014-11-20 10:37:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@janusz Jestem troszeczkę niezorientowany i pierwsze słyszę o takiej możliwości. Przedstawili tobie możliwość uczestniczenia w dochodzie pasywnym? Na czym niby ono miałoby polegać bo nie specjalnie jestem przekonany do WIECZNEGO zarobku. Ale wiadomo ludzie lubią wierzyć w bajki to i może kupują takie historie?
zdjecie uzytkownika
byly klient - 2014-12-02 03:24:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przede wszystkim ta firma - krbp do z o.o. z Wałbrzycha jest nie tyle źle oceniana, ale BARDZO ŹLE, przez każdego kogo znam osobiście i miał z tą firmą, jakikolwiek kontakt, czy to jako klient czy przedstawiciel. Przede wszystkim tam już nie ma mądrej głowy - prezesa Leszka. Szkoda bo fajnie się zapowiadali. Teraz,czyli od ostatnich ok. 2 lat, kiedy łapkę trzyma nad tą firmą vice prezes katarzyna, wszystko pikuje ostro w dół. Te czasy, kiedy faktycznie mieli właściwych prawników i współpracowników, minęły ponad 2 lata temu.
Pewnie, naiwnych nigdy nie będzie brakować, którzy będą się karmić płytkimi obietnicami i opowieściami :)
Nue polecam tej firmy, a jeśli faktycznie chcesz pomagać innym i być za to sprawiedliwie wynagradzany to ocknij się, rozejrzyj i popytaj wśród znajomych ze swojego miasta, jaką ściemę rozpowszechniają ludzie z KRBP Temida z Wałbrzycha. Mistrzem jest niejaki Pawełek, co ma wytatuowane mgiełki pod oczami :)
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sasiad z zabobrza - 2014-12-02 09:11:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [DIX - 2013-08-14 07:32:49]:
Pawel tyle zarabia tego szmalu w krbp ze musi co chwile na budowe do niemiec jezdzic. Kiedys jezdzil tam do kogos z rodxiny. Teraz na Baustele :-)
zdjecie uzytkownika
marysia i zbyszek - 2014-12-02 20:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [przedstawiciel - 2012-10-31 19:30:31]:
CHYBA DLA LALEK, BUHAHAHA. I TO TEŻ NIE WIADOMO CZY NA PEWNO BO TAKI FIMOWY DLA BARBIE KOSZTUJE DOBRE CZTERY STÓWKI :)
ALE KINO, BUHAHAHA
zdjecie uzytkownika
Mikołaj - 2014-12-06 12:11:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byly klient - 2014-12-02 03:24:00]:
W tym szczególnym dniu niech Mikołaj dobrym i złym przedstawicielom przyniesie bogate prezenty. Niech waśnie i spory znikną , a dobro niech się szerzy .
zdjecie uzytkownika
współpracownik - 2014-12-06 13:43:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuję firmie KRBP za możliwość zarabiania pieniędzy i za wsparcie ,a także Pawłowi za pomoc i wielkie serce.Proszę nie zwracać uwagi Pani Kasiu na te negatywne opinie byłych nieuczciwych przedstawicieli,widać ze nie radzą sobie w życiu i dlatego tak piszą,osoby które Panią znają to wiedzą jaka Pani jest naprawdę i jaka jest firma oraz Paweł i reszta pracowników.
jestem dumny że współpracuję z Wami.
zdjecie uzytkownika
kolega - 2014-12-06 14:17:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wielki HIPOKRYTA Łukaszek,który ocenia innych a sam już nie rozróżnia co to jest prawda a co fałsz.Jak czytam te jego negatywne opinie to chce mi się rzygać bo znam tego gościa i wiem jaki jest.
zdjecie uzytkownika
zadowolony klient - 2014-12-07 13:28:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje Firmie KRBP za profesjonalną obsługę i życzę Wesołych Świąt.
Tak trzymajcie
zdjecie uzytkownika
kolo - 2014-12-07 13:37:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Współczuję tym wszystkim negatywnym nieudacznikom którzy piszą takie paszkwile o firmie KRBP i o Pawle który niby jezdzi do Niemiec,to chyba Ty dupku jezdzisz do niemiaszków do pracy bo już jesteś goły i wesoły.Pozdrawiam całą firmę KRBP jestem z Wami.
zdjecie uzytkownika
Mateo - 2014-12-07 21:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem bardzo zadowolony, zarówno ze współpracy, jak i z pomocy prawnej, jaką otrzymuję od KRBP. Uzyskali mi dopłaty do odszkodowań, co do których inne kancelarie nie dawały rady, a towarzystwo ubezpieczeniowe odmawiało wypłaty. Współpracuję z KRBP od półtora roku. Cieszę się, że wspólnie możemy pomagać innym. A przy okazji mogę zarobić. Na pierwsze efekty finansowe musiałem poczekać ok. 3 miesięcy. Średnio miesięcznie zarabiam 2000-3000 zł, a jest to tylko moja dodatkowa praca. Bardzo dobrze sprawdza się też dochód pasywny. Dziękuję Panu Pawłowi, jak i całej ekipie KRBP za profesjonalne prowadzenie, podpowiedzi i świetną atmosferę. Obyśmy jak najwięcej tak dobrych ludzi spotykali na tym świecie! :)
zdjecie uzytkownika
Aniołek - 2014-12-22 22:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zdrowych i szczęśliwych świąt dla wszystkich ( tych którzy piszą prawdę i nieprawdę) , aby nienawiść zniknęła na tym forum , aby ciepło i miłość zagościła w Waszych sercach na cały 2015 rok.
zdjecie uzytkownika
NOWY ROK - 2014-12-27 20:38:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NOWY ROK to NOWE MOŻLIWOŚCI - weź sprawy w swoje ręce i działaj.

Szczęśliwego i bogatego NOWEGO ROKU .
zdjecie uzytkownika
Trzech Króli - 2015-01-06 16:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witamy Was serdecznie / Polecamy aktywność i działanie w Nowym Roku .Efekty przyjdą w odpowiednim czasie . Święty Mikołaj już był ,teraz trzeba czekać cały rok. Może tak nie czekać tylko samym się stać dla siebie Świętym Mikołajem - co miesiąc zarabiając w firmie
zdjecie uzytkownika
Zdzichu - 2015-01-12 19:08:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nuda , nie chce mi się pracować, chce kasę a nie zap.....
zdjecie uzytkownika
Ziuta - 2015-01-29 22:18:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
MI też nie chce się pracować, ale kasę chcę ... masz rację mój wcześniejsz przedmówco
zdjecie uzytkownika
bart - 2015-04-22 09:41:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aż mi lepiej gdy czytam te negatywne opinie i nie jestem sam.
Paweł jest wygadanym cwaniakiem i każda mądra osoba od razu się pozna że od takich to z daleka. Ten człowiek nie ma pojęcia o odszkodowaniach, jest to typowy łapacz ludzi.gada o tak dużych pieniądzach, że aż nierealne w dniu dzisiejszym zeby dostać od ubezpieczalni takie kwoty.
nie zależy mu na przeszkoleniu ludzi tylko ilość i przerób, aby przynosić sprawy i był zysk dla niego.
Kancelaria prawna jak każda inna.Kiedyś wiele świństw robili przedstawicielom i klientów ze sprawami sądowymi przechwytywali a my o tym nie wiedzielismy.
Wrocław jest duży ale ludzie w branży odszkodowawczej się znają i dochodzą słuchy o obrażaniu osób które przestały współpracować z tą firmą. brak szacunku. to świadczy o ludziach którzy reprezentują tą firmę.
uprzedzali mnie, a mimo tego byłem naiwny, bo na początku byłem zafascynowany
zdjecie uzytkownika
zxxx - 2015-05-11 15:34:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak praca. Trzeba zap.... żeby zarabiać. Nigdzie nie ma lekko, ale kasę wypłacają , nie mam żadnych problemów.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2015-05-11 21:39:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bart - 2015-04-22 09:41:27]:
Posłuchaj Bart-Adam nic Ci nie obiecałem,a wręcz przeciwnie pracowałem za Ciebie dla Ciebie ,to ja byłem głupi że dałem się wykorzystać gościu Tobie,a teraz masz czelność pisać takie bzdury,poszukaj sobie bliższych w swojej rodzinie do obgadywania i do roboty za Ciebie.Policz sobie ile TY wniosłeś do tego biznesu a ile ja wniosłem a potem oceniaj.Pozdrawiam Cię Bert-Adamie
zdjecie uzytkownika
BIKI - 2015-05-18 13:10:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli chodzi o likwidację szkód na pojazdach to powstał nowy system - układ ubezpieczycieli - nazywa się BLS i ma na celu ominięcie takich firm jak Temida.

Swoją przyszłość widzę w pomocy osobom poszkodowanym z tytułu błędów medycznych, bo ta branża się dopiero otwiera. Czeka się długo na analizy dokumentów medycznych, ale odszkodowania są wysokie.
zdjecie uzytkownika
serik - 2015-06-24 21:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem zadowolony z likwidacji mojej szkody i rozpoczynam współpracę z firmą.
Zobaczę osobiście ile z tych wpisów jest wiarygodnych
zdjecie uzytkownika
giero - 2015-07-20 22:20:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja również współpracowałem z KRBP i cóż mogę powiedziec... nie spotkałem się z tymi wszystkimi negatywnymi historiami o których tutaj mówicie. Wręcz przeciwnie firma potraktowała mnie dobrze i miałem z nią od początku do końca współpracy super kontakt moim zdaniem. Przykro mi , że nie wszyscy tak mieli
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Porażka! Brak umowy to wzbudza podejrzenia!Chca zatrudniać na czarno!Umowa dopiero jaksię wykażesz i sprawy sie pokończą czyli za jakies 2 lata!A ty sam inwestuj w biznes bo oni nawet ulotki ani plakatu nie dadzą!
Pytania: żadne!szukaja naiwniaków
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2016-02-11 22:12:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając wypowiedź BIKI radzę ci się dowiedzieć co to jest BLS jeśli jesteś pracownikiem KRBP to fajnie świadczy to o pracownikach zero pojęcia... Bezpośrednia Likwidacja szkód dotyczy tylko pojazdów zdrowia tu nikt nie pomija.....
zdjecie uzytkownika
dgoo - 2016-04-07 19:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co wiedze to oni oferują też bezpłatną pomoc pracwną, super posunięcie bo coraz więcej osób potrzebuje takowej i to świetne budowanie bazy przyszłych klientów. ciekawe jednak czy skoro darmowe to pracownikom dostatecznie dużo płaca za takie usługi

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie KRBP Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRBP Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert