KRBP Sp. z o.o.

Wałbrzych

Opinie o KRBP Sp. z o.o.

Zofia 2013-12-31 16:38:34
Oby był dobry i żebym w końcu od was dostała swoje dokumenty bo już na nie czekam trzy miesiące!!!Tak się z klientami nie postępuje!!!Nie ładnie! Oj nie ładnie. Przed podpisaniem umowy wszystko jest piękne! Panie w biurze mydlą oczy a później nawet nie wolno się zapytać co w sprawie bo nie mają czasu, gdyż mają ważniejsze sprawy niż moja! Czekam na dokumenty i cierpliwość mi się kończy!!!Jestem bardzo zawiedziona arogancją tej firmy. Już nigdy nie oddam tam sprawy i nikomu nie polecę!!!
0
kamila 2014-01-03 21:21:44
Dziękuję z to jesteście , za to ,że pomagacie , bez Was moja sprawa nigdy by się nie powiodła , dziękuję za pomoc ,wsparcie , serce .Wiem,że to tylko jedna z wielu spraw , ale dostrzegliście we mnie nie tylko kolejnego klienta - tylko człowieka . Pozdrawiam i dziękuję ,że jesteście
0
Admin 2014-01-03 22:03:10
dziękuję za wpisy
0
wanda 2014-01-06 20:55:30
Witaj Nowy Roku, witajcie nowe możliwości. Dziękuję za pomoc i wsparcie , dziękuję za to ,że mogę z Wami i dla Was pracować . Nowy czas , nowe możliwości i perspektywy . Dziękuję za nowe szkolenie i wiatr w żagle. Pozdrawiam,
0
Klientka 2014-01-06 20:58:39
Dobre- taki kit możesz wciskać idiotom, 3 miesiące do 6 to się czeka w sądzie na wyznaczenie pierwszego terminu.
jak masz pisać bzdury to pisz w klozecie a nie w necie ;-)))))
0
Jolka 2014-01-08 21:46:55
K Trolluu nie mieszaj ludziom w głowach , mieszaj w garach
1
Zuzanna 2014-01-09 13:13:17
Niektórzy ( Ci co pracowali z KRBP ) piszący tutaj sami piszą o sobie, sami dobrze wiedzą co robili z klientami, jak ich traktowali, a teraz gdy PRAWDA wyszła na jaw próbują odwrócić kota ogonem. Żal po całości i czarna rozpacz gdy się czyta te wszystkie negatywne wypowiedzi.
4
zot 2014-01-10 17:44:29
Dziękuję za szkolenie w dniu wczorajszym,dziękuję za cenne uwagi , za to co wnosicie , a w szczególności panu (usunięte przez administratora), który otworzył mi oczy , na rzeczy których nie widziałem i nie wiedziałem . Teraz ze zdwojoną siłą mogę zacząć działać, planuję , wdrażam i są efekty .
pozdrawiam wszystkim aktywnych . Niesienie pomocy innym to jest cudowne i niesie satysfakcję.
0
Pani 2014-01-11 16:06:25
Tak , potwierdzam , było merytorycznie i ciekawe , następnym razem proszę o więcej motywacji , bo to u mnie najsłabszy punkt
0
ponko 2014-01-13 17:41:59
Dzięki za szkolenie , czekam na następne , było ciekawie...........
0
zofija 2014-01-15 22:13:44
Kiedy będzie następne szkolenie ?? czy ktoś wie ??
0
Migi 2014-01-15 22:31:10
A było piwo, paluszki i kiełbaska z grilla???
0
zofija 2014-01-19 16:24:24
eeee było merytorycznie , to nie czas na grille , czas na pracę - karnawał trwa , praca przed nami
0
Mont 2014-01-29 22:12:14
Nowe produkty, tego jeszcze nie było , działam i pomagam innym , zapraszam do współpracy , Wynagrodzenie tylko umowa - zlecenie , lub działalność gospodarcza
0
PO 2014-02-05 14:32:51
Co sprzedajesz?perfumy?
0
jadwiga 2014-02-10 19:42:50
Dziękuję za pomoc, dziękuję za serce , dziekuje za to ,że jesteście
0
Barbara 2014-02-23 21:35:58
Szkolenie mnie zainspirowało , zaczynam działać, pomogło mi jedno słowo aby podjąć decyzję. Żadne tam pranie mózgu tylko kilka sensowych słów, które wynosisz po takim spotkaniu . Fajnie , rzeczowo i pomocnie
0
paniak 2014-03-09 20:22:47
zaczęłam pracowanć z Nimi 3 m-ce i już są pierwsze finansowe efekty .Mam nadzieję ,że będzie jeszcze lepiej ,pozdrawiam
0
Edward 2014-04-27 21:41:37
Gdzie można dowiedzieć się kto jest prezesem tej firmy.Nazwisko.Czy to jest objęte tajemnicą służbową?
0
Pancor 2014-05-17 15:24:37
Runek się zmienia i zmienia się firma.
0
waclod 2014-05-30 19:55:52
sam pracuję , żona nie pracuje ,dziecko nie pracuje
0
Łozap 2014-05-31 01:35:40
Generalnie rzecz biorąc chyba można być zadowolonym ze współpracy. Takie wrażenie odnoszę po komentarzach niektórych pracowników.
0
Violletta 2014-06-19 16:03:42
Nic nie przychodzi samo z siebie , trzeba pracować , bo nigdzie nie płacą za darmo .
0
mądrala 2014-07-21 16:53:21
Prezeska przestała pisać tutaj opinie o swojej firmie i nagle cisza :)
0
Łozap 2014-09-03 12:57:18
@Violletta Powiedz, a gdzie dostaniesz dobre pieniądze nie dając nic od siebie? Oczywistym jest to, że trzeba pokazać swoje umiejętności, a w przyszłości na pewno zostanie to docenione. Filozofia KRBP jest według mnie jasna - skoro mogą udzielać darmowych porad to i mogą zadbać właściwie o swoich pracowników.
0
Janusz 2014-10-26 18:12:20
Jako były przedstawiciel nie polecam ... A gadanie o dożywotnim dochodzie pasywnym to kłamstwo. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie .
1
Imma 2014-11-20 10:37:00
@janusz Jestem troszeczkę niezorientowany i pierwsze słyszę o takiej możliwości. Przedstawili tobie możliwość uczestniczenia w dochodzie pasywnym? Na czym niby ono miałoby polegać bo nie specjalnie jestem przekonany do WIECZNEGO zarobku. Ale wiadomo ludzie lubią wierzyć w bajki to i może kupują takie historie?
0
byly klient 2014-12-02 03:24:00
Przede wszystkim ta firma - krbp do z o.o. z Wałbrzycha jest nie tyle źle oceniana, ale BARDZO ŹLE, przez każdego kogo znam osobiście i miał z tą firmą, jakikolwiek kontakt, czy to jako klient czy przedstawiciel. Przede wszystkim tam już nie ma mądrej głowy - prezesa Leszka. Szkoda bo fajnie się zapowiadali. Teraz,czyli od ostatnich ok. 2 lat, kiedy łapkę trzyma nad tą firmą vice prezes katarzyna, wszystko pikuje ostro w dół. Te czasy, kiedy faktycznie mieli właściwych prawników i współpracowników, minęły ponad 2 lata temu.
Pewnie, naiwnych nigdy nie będzie brakować, którzy będą się karmić płytkimi obietnicami i opowieściami :)
Nue polecam tej firmy, a jeśli faktycznie chcesz pomagać innym i być za to sprawiedliwie wynagradzany to ocknij się, rozejrzyj i popytaj wśród znajomych ze swojego miasta, jaką ściemę rozpowszechniają ludzie z KRBP Temida z Wałbrzycha. Mistrzem jest niejaki Pawełek, co ma wytatuowane mgiełki pod oczami :)
Pozdrawiam
0
sasiad z zabobrza 2014-12-02 09:11:13
Pawel tyle zarabia tego szmalu w krbp ze musi co chwile na budowe do niemiec jezdzic. Kiedys jezdzil tam do kogos z rodxiny. Teraz na Baustele :-)
0
marysia i zbyszek 2014-12-02 20:04:49
CHYBA DLA LALEK, BUHAHAHA. I TO TEŻ NIE WIADOMO CZY NA PEWNO BO TAKI FIMOWY DLA BARBIE KOSZTUJE DOBRE CZTERY STÓWKI :)
ALE KINO, BUHAHAHA
0
Mikołaj 2014-12-06 12:11:49
W tym szczególnym dniu niech Mikołaj dobrym i złym przedstawicielom przyniesie bogate prezenty. Niech waśnie i spory znikną , a dobro niech się szerzy .
0
współpracownik 2014-12-06 13:43:48
Dziękuję firmie KRBP za możliwość zarabiania pieniędzy i za wsparcie ,a także Pawłowi za pomoc i wielkie serce.Proszę nie zwracać uwagi Pani Kasiu na te negatywne opinie byłych nieuczciwych przedstawicieli,widać ze nie radzą sobie w życiu i dlatego tak piszą,osoby które Panią znają to wiedzą jaka Pani jest naprawdę i jaka jest firma oraz Paweł i reszta pracowników.
jestem dumny że współpracuję z Wami.
0
kolega 2014-12-06 14:17:23
Wielki HIPOKRYTA Łukaszek,który ocenia innych a sam już nie rozróżnia co to jest prawda a co fałsz.Jak czytam te jego negatywne opinie to chce mi się rzygać bo znam tego gościa i wiem jaki jest.
0
zadowolony klient 2014-12-07 13:28:26
Dziękuje Firmie KRBP za profesjonalną obsługę i życzę Wesołych Świąt.
Tak trzymajcie
0
kolo 2014-12-07 13:37:10
Współczuję tym wszystkim negatywnym nieudacznikom którzy piszą takie paszkwile o firmie KRBP i o Pawle który niby jezdzi do Niemiec,to chyba Ty dupku jezdzisz do niemiaszków do pracy bo już jesteś goły i wesoły.Pozdrawiam całą firmę KRBP jestem z Wami.
0
Mateo 2014-12-07 21:08:51
Jestem bardzo zadowolony, zarówno ze współpracy, jak i z pomocy prawnej, jaką otrzymuję od KRBP. Uzyskali mi dopłaty do odszkodowań, co do których inne kancelarie nie dawały rady, a towarzystwo ubezpieczeniowe odmawiało wypłaty. Współpracuję z KRBP od półtora roku. Cieszę się, że wspólnie możemy pomagać innym. A przy okazji mogę zarobić. Na pierwsze efekty finansowe musiałem poczekać ok. 3 miesięcy. Średnio miesięcznie zarabiam 2000-3000 zł, a jest to tylko moja dodatkowa praca. Bardzo dobrze sprawdza się też dochód pasywny. Dziękuję Panu Pawłowi, jak i całej ekipie KRBP za profesjonalne prowadzenie, podpowiedzi i świetną atmosferę. Obyśmy jak najwięcej tak dobrych ludzi spotykali na tym świecie! :)
0
Aniołek 2014-12-22 22:40:48
Zdrowych i szczęśliwych świąt dla wszystkich ( tych którzy piszą prawdę i nieprawdę) , aby nienawiść zniknęła na tym forum , aby ciepło i miłość zagościła w Waszych sercach na cały 2015 rok.
0
NOWY ROK 2014-12-27 20:38:59
NOWY ROK to NOWE MOŻLIWOŚCI - weź sprawy w swoje ręce i działaj.

Szczęśliwego i bogatego NOWEGO ROKU .
0
Trzech Króli 2015-01-06 16:21:02
Witamy Was serdecznie / Polecamy aktywność i działanie w Nowym Roku .Efekty przyjdą w odpowiednim czasie . Święty Mikołaj już był ,teraz trzeba czekać cały rok. Może tak nie czekać tylko samym się stać dla siebie Świętym Mikołajem - co miesiąc zarabiając w firmie
0
Zdzichu 2015-01-12 19:08:57
Nuda , nie chce mi się pracować, chce kasę a nie zap.....
0
Ziuta 2015-01-29 22:18:03
MI też nie chce się pracować, ale kasę chcę ... masz rację mój wcześniejsz przedmówco
0
bart 2015-04-22 09:41:27
aż mi lepiej gdy czytam te negatywne opinie i nie jestem sam.
Paweł jest wygadanym cwaniakiem i każda mądra osoba od razu się pozna że od takich to z daleka. Ten człowiek nie ma pojęcia o odszkodowaniach, jest to typowy łapacz ludzi.gada o tak dużych pieniądzach, że aż nierealne w dniu dzisiejszym zeby dostać od ubezpieczalni takie kwoty.
nie zależy mu na przeszkoleniu ludzi tylko ilość i przerób, aby przynosić sprawy i był zysk dla niego.
Kancelaria prawna jak każda inna.Kiedyś wiele świństw robili przedstawicielom i klientów ze sprawami sądowymi przechwytywali a my o tym nie wiedzielismy.
Wrocław jest duży ale ludzie w branży odszkodowawczej się znają i dochodzą słuchy o obrażaniu osób które przestały współpracować z tą firmą. brak szacunku. to świadczy o ludziach którzy reprezentują tą firmę.
uprzedzali mnie, a mimo tego byłem naiwny, bo na początku byłem zafascynowany
0
zxxx 2015-05-11 15:34:24
Praca jak praca. Trzeba zap.... żeby zarabiać. Nigdzie nie ma lekko, ale kasę wypłacają , nie mam żadnych problemów.
0
Paweł 2015-05-11 21:39:06
Posłuchaj Bart-Adam nic Ci nie obiecałem,a wręcz przeciwnie pracowałem za Ciebie dla Ciebie ,to ja byłem głupi że dałem się wykorzystać gościu Tobie,a teraz masz czelność pisać takie bzdury,poszukaj sobie bliższych w swojej rodzinie do obgadywania i do roboty za Ciebie.Policz sobie ile TY wniosłeś do tego biznesu a ile ja wniosłem a potem oceniaj.Pozdrawiam Cię Bert-Adamie
0
BIKI 2015-05-18 13:10:13
Jeżeli chodzi o likwidację szkód na pojazdach to powstał nowy system - układ ubezpieczycieli - nazywa się BLS i ma na celu ominięcie takich firm jak Temida.

Swoją przyszłość widzę w pomocy osobom poszkodowanym z tytułu błędów medycznych, bo ta branża się dopiero otwiera. Czeka się długo na analizy dokumentów medycznych, ale odszkodowania są wysokie.
0
serik 2015-06-24 21:39:35
jestem zadowolony z likwidacji mojej szkody i rozpoczynam współpracę z firmą.
Zobaczę osobiście ile z tych wpisów jest wiarygodnych
0
giero 2015-07-20 22:20:01
ja również współpracowałem z KRBP i cóż mogę powiedziec... nie spotkałem się z tymi wszystkimi negatywnymi historiami o których tutaj mówicie. Wręcz przeciwnie firma potraktowała mnie dobrze i miałem z nią od początku do końca współpracy super kontakt moim zdaniem. Przykro mi , że nie wszyscy tak mieli
0
xxxx 2016-02-11 22:12:53
Czytając wypowiedź BIKI radzę ci się dowiedzieć co to jest BLS jeśli jesteś pracownikiem KRBP to fajnie świadczy to o pracownikach zero pojęcia... Bezpośrednia Likwidacja szkód dotyczy tylko pojazdów zdrowia tu nikt nie pomija.....
0
dgoo 2016-04-07 19:29:48
z tego co wiedze to oni oferują też bezpłatną pomoc pracwną, super posunięcie bo coraz więcej osób potrzebuje takowej i to świetne budowanie bazy przyszłych klientów. ciekawe jednak czy skoro darmowe to pracownikom dostatecznie dużo płaca za takie usługi
0
Tymo 2016-05-12 18:47:53
wiesz niektórzy nie chcą korzystać z takiej pomocy fajny gest ale oby im się sprawdził, tak ogólnie jak wygląda u nich kwestia rekrutacji mają jakieś aktywne oferty
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie KRBP Sp. z o.o.