Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o deceuninck, inoutic

Pracowałeś w firmie deceuninck, inoutic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nick - 2014-05-12 10:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)wejdź na systemy okienne i specyfikację techniczną
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-05-12 11:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nick - 2014-05-12 10:29:09]:
OK, dzięki Kolego
zdjecie uzytkownika
Doodley - 2014-05-29 13:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a jak jest z praca w deceuninck, w ogóle co jakis czas przychodza nowi do pracy, czy raczej macie stałą ekipę?
zdjecie uzytkownika
Nick - 2014-05-31 08:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Doodley - 2014-05-29 13:16:19]:
Trzon ekipy w zasadzie jest stały i to na każdym dziale. Zatrudniani są pracownicy tymczasowi, szczególnie w sezonie który trwa od wiosny do późnej jesieni. Tutaj rotacja jest bardzo duża. Wielu młodych poniżej 20lat, nie przyzwyczajonych do takiego trybu pracy, nie wytrzymuje dłużej niż kilka dni. W innych firmach pewnie też tak jest z pracownikami tymczasowymi.
zdjecie uzytkownika
zygmunt - 2014-05-31 19:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w 5 firmach. Nie jest źle ale kiedyś było naprawde fajnie. super.
Pozdrowienia dla extruzji
zdjecie uzytkownika
Doodley - 2014-06-21 14:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, czyli właśnie trwa sezon, czyli na prace wakacyjną mam szansę? Co takiego jest w tym trybie pracy, że młodzi nie wytrzymują, po ile godzin pracujecie i jak jest z przerwami?
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2014-07-17 23:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ciezka, Swiatki piatki i niedziele nocki po 12 h. Kilka maszyn do obskoczeni i nie mialem czasu nawet na sniadanie. A jak juz bylem to musialem sie odkopywac z robotą. Najgorzej pracowallo mi sie na 300 ,lider cały czas na miotle a ty radz sobie sam, Nie polecam ogolnie.
zdjecie uzytkownika
sioux - 2014-09-11 15:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy ktos moze wie jak wyglada praca na magazynie w firmie inotic w swarzedzu? i jak z wynagrodzeniem?
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-09-12 14:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może ja napisze kilka słów o samej firmie. Inoutic to jeden z wiodących europejskich producentów systemów profili okiennych i drzwiowych z PVC oraz materiałów kompozytowych. Dzięki innowacyjnym technologiom dostarcza rozwiązania do produkcji okien i drzwi z PVC najwyższej klasy, zapewniając uzyskanie doskonałych parametrów energooszczędności oraz chroniąc nasze środowisko naturalne.
zdjecie uzytkownika
nb - 2014-09-28 21:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak najdalej od tej firmy. Ludzie nie potrafią rządzić. Zabierają tylko premie i kapują na pracowników.Patrzą tylko do czego się doczepić. Pozdrowienia dla parówy gamonia :)
zdjecie uzytkownika
taki tam - 2014-10-02 11:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pracuję i uważam że nie jest aż tak źle jak niektórzy opisują powyżej. Ci którzy opisują tą firmę w samych negatywach to dla mnie niedorozwoje umysłowe i osoby które nie nadają się lub nie potrafią pracować lub chcieli by mieć pracę lżejszą od spania a przyjemniejszą od seksu :) znam osobiście gorsze zakłady pracy które za wykonywaną pracę płacą najniższą krajową. Oczywiście jak w każdej firmie zdarzają się "nieodpowiedni"ludzie na stanowiskach którzy tylko psują atmosferę swoim brakiem profesjonalizmu bądź co bądź brakiem wiedzy i umiejętności potrzebnych do pełnienia obowiązków na zajmowanym stanowisku.
Reasumując jeżeli ktoś nie chce pracować to żadna praca nie będzie dla niego odpowiednia.
zdjecie uzytkownika
owery - 2014-10-02 22:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz poszukują na stanowisko Magazynier (Miejsce pracy: Swarzędz - Jasin). Napisali, że praca jest w systemie zmianowym. Od kandydatów oczekują: - Uprawnień do kierowania wózkami widłowymi - Doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku - Wysokiej motywacji do pracy Oferują za to w zamian: -Zatrudnienie w stabilnej, prężnie rozwijającej się organizacji -Atrakcyjne warunki zatrudnienia Ktoś jest w stanie polecić?
zdjecie uzytkownika
mariokonik - 2014-11-26 14:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eksone - 2014-04-28 10:06:24]:
Zgadzam się z Tobą w 100%
zdjecie uzytkownika
mariokonik - 2014-11-26 14:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej fabryce i mogę powiedzieć że ludzie nie potrafią rządzić,technolodzy to same buce szczególnie mały Mikołajek,zapierdzielasz po 12h przerwy jak masz to jest dobrze bo czasami nie ma Cie kto zmienić bo pracują same buce,nie polecam zmiany 100,lider to idiota,jego zastępca Darek to samo a operatorzy to samo,najlepsza zmiana to 200
zdjecie uzytkownika
romaz. - 2014-12-02 12:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taki tam - 2014-10-02 11:29:09]:
Jak wygląda praca w kontroli jakości? Może mi ktoś to opisać i przedstawić?
zdjecie uzytkownika
zyguś - 2014-12-13 12:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witka. Pracowałem w tej firmie kilka lat.Do wszystkiego człowiek jest w stanie się przyzwyczaić. Generalnie łatwo można się tam garba nabawić- oczywiście mówię o ekstruzji.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-12-30 14:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wydaje mi się, żeby praca tam była jakoś wybitnie ciężka, mam nadzieje, że to o tym garbie to tylko przenośnia jest tak naprawde, bo nie wyobrażam sobie aż tak cięzkiej pracy fizycznej w tym miejscu, a w branży już kilka lat pracuje tak naprawde, więc sami widzicie jak to wygląda. Pozdrawiam wszystkich pracowników.
zdjecie uzytkownika
piko77 - 2015-01-15 23:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć
Mam zamiar podjąć prace w Inoutic jako magazynier
i zastanawiam czy warto. Proszę o rzetelną opinie
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-02-01 19:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialbym się dowiedziec cos o pracy elektryk - specjalista. ktos moze dac jakies informacje bo w ogłoszeniu jest bardzo kiepsko.
zdjecie uzytkownika
czeski - 2015-02-06 22:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma jest jest światowym liderem w produkcji innowacyjnych systemów budowlanych przeznaczonych na okna, drzwi, elewacje i tarasy. I własnie ta innowacyjność wyróżnia ich spośród innych firm które zajmują się na naszym rynku w sumie podobnymi kwestiami budowlanymi. Oby tak dalej, może zaistnieją w jeszcze większym stopniu
zdjecie uzytkownika
SAM - 2015-02-18 09:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czeski - 2015-02-06 22:42:25]:
Pracy eletrycznej jest może z 10%. Reszta to typowa mechanika i przezbrojenia linii, prace zapobiegawcze na pracujących liniach, jakieś przeróbki, sporo sprzątania. Bardzo dużo prac wykonuje się w ruchu. W zasadzie specjalista w utrzymaniu ruchu to elektromechanik z podstawową znajomością automatyki i informatyki. W utrzymaniu ruchu trzeba być wszechstronnym, zaradnym, pomysłowym, zręcznym manualnie, a do tego jeszcze wytrzymałym fizycznie (zmiany po 12h) i psychicznie (stres, tempo).
zdjecie uzytkownika
SAM - 2015-02-18 09:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafał - 2015-02-01 19:16:42]:
Pracy eletrycznej jest może z 10%. Reszta to typowa mechanika i przezbrojenia linii, prace zapobiegawcze na pracujących liniach, jakieś przeróbki, sporo sprzątania. Bardzo dużo prac wykonuje się w ruchu. W zasadzie specjalista w utrzymaniu ruchu to elektromechanik z podstawową znajomością automatyki i informatyki. W utrzymaniu ruchu trzeba być wszechstronnym, zaradnym, pomysłowym, zręcznym manualnie, a do tego jeszcze wytrzymałym fizycznie (zmiany po 12h) i psychicznie (stres, tempo).
zdjecie uzytkownika
mieszko - 2015-02-25 16:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to prawda jest jednak, że oni pracują w tej firmei ciężko, wiec na pewno jak chcesz się tylko obijac u nich, to nie będzie to dobra praca, ale jak chcesz naprawde u nich coś więcej już zdziałać to co innego. wtdy musisz konkretnie coś zdziałać więcej u nich jednak. Dajcie znac jak coś cieawego się u nich zadzieje.
zdjecie uzytkownika
stormtirion - 2015-02-25 16:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanko jakie wynagrodzenie oferuje firma dla młodszego operatora lini ?
zdjecie uzytkownika
Goguś - 2015-03-06 13:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stormtirion - 2015-02-25 16:37:01]:
2000zł netto, praca zmianowa oczywiście
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie deceuninck, inoutic
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy deceuninck, inoutic?
Zadaj pytanie