Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o deceuninck, inoutic

Pracowałeś w firmie deceuninck, inoutic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
sioux - 2014-09-11 15:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy ktos moze wie jak wyglada praca na magazynie w firmie inotic w swarzedzu? i jak z wynagrodzeniem?
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-09-12 14:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może ja napisze kilka słów o samej firmie. Inoutic to jeden z wiodących europejskich producentów systemów profili okiennych i drzwiowych z PVC oraz materiałów kompozytowych. Dzięki innowacyjnym technologiom dostarcza rozwiązania do produkcji okien i drzwi z PVC najwyższej klasy, zapewniając uzyskanie doskonałych parametrów energooszczędności oraz chroniąc nasze środowisko naturalne.
zdjecie uzytkownika
nb - 2014-09-28 21:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak najdalej od tej firmy. Ludzie nie potrafią rządzić. Zabierają tylko premie i kapują na pracowników.Patrzą tylko do czego się doczepić. Pozdrowienia dla parówy gamonia :)
zdjecie uzytkownika
taki tam - 2014-10-02 11:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pracuję i uważam że nie jest aż tak źle jak niektórzy opisują powyżej. Ci którzy opisują tą firmę w samych negatywach to dla mnie niedorozwoje umysłowe i osoby które nie nadają się lub nie potrafią pracować lub chcieli by mieć pracę lżejszą od spania a przyjemniejszą od seksu :) znam osobiście gorsze zakłady pracy które za wykonywaną pracę płacą najniższą krajową. Oczywiście jak w każdej firmie zdarzają się "nieodpowiedni"ludzie na stanowiskach którzy tylko psują atmosferę swoim brakiem profesjonalizmu bądź co bądź brakiem wiedzy i umiejętności potrzebnych do pełnienia obowiązków na zajmowanym stanowisku.
Reasumując jeżeli ktoś nie chce pracować to żadna praca nie będzie dla niego odpowiednia.
zdjecie uzytkownika
owery - 2014-10-02 22:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz poszukują na stanowisko Magazynier (Miejsce pracy: Swarzędz - Jasin). Napisali, że praca jest w systemie zmianowym. Od kandydatów oczekują: - Uprawnień do kierowania wózkami widłowymi - Doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku - Wysokiej motywacji do pracy Oferują za to w zamian: -Zatrudnienie w stabilnej, prężnie rozwijającej się organizacji -Atrakcyjne warunki zatrudnienia Ktoś jest w stanie polecić?
zdjecie uzytkownika
mariokonik - 2014-11-26 14:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eksone - 2014-04-28 10:06:24]:
Zgadzam się z Tobą w 100%
zdjecie uzytkownika
mariokonik - 2014-11-26 14:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej fabryce i mogę powiedzieć że ludzie nie potrafią rządzić,technolodzy to same buce szczególnie mały Mikołajek,zapierdzielasz po 12h przerwy jak masz to jest dobrze bo czasami nie ma Cie kto zmienić bo pracują same buce,nie polecam zmiany 100,lider to idiota,jego zastępca Darek to samo a operatorzy to samo,najlepsza zmiana to 200
zdjecie uzytkownika
romaz. - 2014-12-02 12:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taki tam - 2014-10-02 11:29:09]:
Jak wygląda praca w kontroli jakości? Może mi ktoś to opisać i przedstawić?
zdjecie uzytkownika
zyguś - 2014-12-13 12:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witka. Pracowałem w tej firmie kilka lat.Do wszystkiego człowiek jest w stanie się przyzwyczaić. Generalnie łatwo można się tam garba nabawić- oczywiście mówię o ekstruzji.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-12-30 14:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wydaje mi się, żeby praca tam była jakoś wybitnie ciężka, mam nadzieje, że to o tym garbie to tylko przenośnia jest tak naprawde, bo nie wyobrażam sobie aż tak cięzkiej pracy fizycznej w tym miejscu, a w branży już kilka lat pracuje tak naprawde, więc sami widzicie jak to wygląda. Pozdrawiam wszystkich pracowników.
zdjecie uzytkownika
piko77 - 2015-01-15 23:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć
Mam zamiar podjąć prace w Inoutic jako magazynier
i zastanawiam czy warto. Proszę o rzetelną opinie
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-02-01 19:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialbym się dowiedziec cos o pracy elektryk - specjalista. ktos moze dac jakies informacje bo w ogłoszeniu jest bardzo kiepsko.
zdjecie uzytkownika
czeski - 2015-02-06 22:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma jest jest światowym liderem w produkcji innowacyjnych systemów budowlanych przeznaczonych na okna, drzwi, elewacje i tarasy. I własnie ta innowacyjność wyróżnia ich spośród innych firm które zajmują się na naszym rynku w sumie podobnymi kwestiami budowlanymi. Oby tak dalej, może zaistnieją w jeszcze większym stopniu
zdjecie uzytkownika
SAM - 2015-02-18 09:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czeski - 2015-02-06 22:42:25]:
Pracy eletrycznej jest może z 10%. Reszta to typowa mechanika i przezbrojenia linii, prace zapobiegawcze na pracujących liniach, jakieś przeróbki, sporo sprzątania. Bardzo dużo prac wykonuje się w ruchu. W zasadzie specjalista w utrzymaniu ruchu to elektromechanik z podstawową znajomością automatyki i informatyki. W utrzymaniu ruchu trzeba być wszechstronnym, zaradnym, pomysłowym, zręcznym manualnie, a do tego jeszcze wytrzymałym fizycznie (zmiany po 12h) i psychicznie (stres, tempo).
zdjecie uzytkownika
SAM - 2015-02-18 09:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafał - 2015-02-01 19:16:42]:
Pracy eletrycznej jest może z 10%. Reszta to typowa mechanika i przezbrojenia linii, prace zapobiegawcze na pracujących liniach, jakieś przeróbki, sporo sprzątania. Bardzo dużo prac wykonuje się w ruchu. W zasadzie specjalista w utrzymaniu ruchu to elektromechanik z podstawową znajomością automatyki i informatyki. W utrzymaniu ruchu trzeba być wszechstronnym, zaradnym, pomysłowym, zręcznym manualnie, a do tego jeszcze wytrzymałym fizycznie (zmiany po 12h) i psychicznie (stres, tempo).
zdjecie uzytkownika
mieszko - 2015-02-25 16:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to prawda jest jednak, że oni pracują w tej firmei ciężko, wiec na pewno jak chcesz się tylko obijac u nich, to nie będzie to dobra praca, ale jak chcesz naprawde u nich coś więcej już zdziałać to co innego. wtdy musisz konkretnie coś zdziałać więcej u nich jednak. Dajcie znac jak coś cieawego się u nich zadzieje.
zdjecie uzytkownika
stormtirion - 2015-02-25 16:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanko jakie wynagrodzenie oferuje firma dla młodszego operatora lini ?
zdjecie uzytkownika
Goguś - 2015-03-06 13:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stormtirion - 2015-02-25 16:37:01]:
2000zł netto, praca zmianowa oczywiście
zdjecie uzytkownika
KM - 2015-04-23 15:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000 zl i co niby taki mlodszy operator lini ma robic ??? w sensie ustawiac profile ?? bo jesli ustawiac maszynke to chyba troche slabo placa :P
zdjecie uzytkownika
gucio - 2015-04-27 15:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam prosze o szybką odp czy warto iść na magazyn jak praca jacy ludzie jaka atmosfera a i jakie zarobki proszę o odp
zdjecie uzytkownika
Jokik - 2015-04-30 15:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak dokładnie jest w tej firmie, ale na magazynie zarobisz 1500-2000 złotych na rękę ale mogę się mylić, i jeśli się myle to niech ktoś mnie poprawii.
zdjecie uzytkownika
KM - 2015-06-04 07:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie wynagrodzenie maja dla operatorow maszyn z dużym doświadczeniem ??? powiedzmy więcej niż 10 lat :)ktoś może w tym temacie może cos powiedzieć ??
zdjecie uzytkownika
nori - 2015-06-15 04:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko powiedzieć musiałbyś się skontaktować z kimś z działu kadr, a najlepiej by było gdybyś po prostu złożył u nich swoje papiery i na rozmowie kwalifikacyjnej o wszystko wypytał, bo to nie można od razu wszystkiego tak powiedzieć, na pewno musieliby zweryfikować w jakiś sposób Twoje kwalifikacje i umiejętności.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-07-02
Żródło: Gowork.pl
Jasin
(wielkopolskie)
Inoutic / Deceuninck Sp. z o. o. firma z grupy Deceuninck (Belgia) światowy lider w produkcji systemów okiennych z PVC poszukuje kandydatów na stanowisko: Specjalista ds. zestawów produkcyjnych / Narzędziowiec miejsce pracy: Swarzędz – Jasin praca w systemie zmianowym   Obowiązki: Montaż i konserwacja zestawów produkcyjnych Dbałość o utrzymanie ciągłości ruchu zestawów produkcyjnych Od kandydat&oac
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
KM - 2015-06-16 22:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nori - 2015-06-15 04:50:11]:
wielkie dzięki :) tak z czystej ciekawości pracujesz tam ??
zdjecie uzytkownika
............ - 2015-07-03 23:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KM - 2015-06-16 22:17:04]:
jesli pytasz o okleine to około3000
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie deceuninck, inoutic

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy deceuninck, inoutic?
Zadaj pytanie
alert