Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o deceuninck, inoutic

Pracowałeś w firmie deceuninck, inoutic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-06-04 19:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję tam 6 lat z roku na rok coraz gorzej,traktują Cię jak zwykłego robola mają Cię za nic i wyciskają ile się da. Kierownictwo myśli tylko o sobie i swoich stołkach. Wynagrodzenie które stoi w miejscu śmieszne jak na tak ciężką prace premie ciągle zabierane jak już są nadgodziny to i tak Cię na nich (usunięte przez administratora).Omijajcie tę firmę
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 18:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda sprawa finansowa? Bo z roku na rok coraz gorzej ale co pensja też z każdym rokiem idzie w dół w deceuninck?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-07-10 08:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wynagrodzenie ktore dostaniesz wraz z podpisaniem pierwszej umowy nie ulegnie zmianie przez najblizsze lata jedynie co Ci wzrośnie to obowiąki kierownictwo ma Cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie dasz rady przyjdą następni i tak wkołko nie licz na to że Cie docenią jedyne docenienie to śmieszne słowa kierownika cytuje ZA TO WSZYSTKO BARDZO WAM DZIEKUJE
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-01 12:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx, a są jakieś systemy premiowania bądź tez karania pracowników deceuninck? Coś dają po za pensją np. multisport, opieka medyczna dla rodziny?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-08-21 09:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
multisport,opieka medyczna rodziny.....takie rzeczy tylko w firmach doceniających swoich pracowników a nie w Inoutic"u. Za czasów dyrektora (usunięte przez administratora)...było jeszcze jako takie socjalne były również karnety miesięczne na basen,z chwilą jego odejscia jest coraz gorzej zabrali wszystko i nadal kombinują co tu jeszcze zabrać. Przepraszam ostatnio dostaliśmy bony świąteczne w wysokości 300zł za które oczywiscie potrącili nam podatek z pensji.żałosne
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2013-08-21 11:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx, czyli pod względem socjalu inoutic leży, coś jeszcze jest nie tak? Typu niemili przełożeni, wyścig szczurów? Z góry dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
wuja - 2013-09-16 22:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Jaka trzyzmianowa? Ludzie dlatego tam siedzą, bo lubią mieć raz w m-cu 8 dni wolnego pod rząd.DWIE zmiany/cztery brygady.
Generalnie nie polecam. garb pewny. Ostatnio panuje tam epidemia Rwy kulszowej i innych schorzeń kręgosłupa:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 12:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nadgodziny sa do odbioru tak? W stosunku jeden do półtora? Jakim systemem dokładnie pracujecie w deceuninck?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2013-09-22 10:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś mógłby napisać jak wygląda praca w administracji? jakie zarobki, dziękuje
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2013-09-22 11:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy deceuninck / inoutic ma tylko dział sprzedaży i produkcji okien, czy mają tez ekipy od montażu? Bo szukam pracy na takim stanowisku, drzwi też mogę robić. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-04-16 11:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracowałem co prawda pół roku bo wyrzucili mnie jak tylko zmieniłem zmiane dlaczego? Maciej technolog zwykły cham i buc niestety ja sobie nie pozwole na obrazanie siebie gosc jest niestety nie spełny kultury mowie szczerze . jest tylko jeden normalny technolog : Krzysztof ! porozmawia, wyjasni wielki szaczunek
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-04-16 19:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ten mały technolog musi się jeszcze uczyć dużo, dużo
zdjecie uzytkownika
eksone - 2014-04-28 10:06:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
haha, jacy technolodzy?! Ludzie z pola zza miedzy Jasińskiej.
Maciek C- Parówa zakładu, wszyscy z niego się smieją, dorobił sie stołka przez donosicielstwo, pomówienia i chamstwo. Nic nie wie o inżynierii obszaru gdzie pracuje. Zwykły infantylny prostak.
Racja, ten Krzysiek jedynie rzeczowy.
O Jarosławie nie wspomnę. Żal, wstyd, faszyzm.
zdjecie uzytkownika
okniarz - 2014-04-28 11:15:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oo karwa, to ja juz okien na tym profilu nie kupię jak tam tacy wielcy "fachowcy" te profile klepią
zdjecie uzytkownika
mieszkaniec - 2014-05-09 10:23:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam dom w ich oknach, w dekoracyjnej okleonie, nie narzekam
Ludzie pewnie jak ludzie, ale produkt bardzo dobry
zdjecie uzytkownika
wieloletni pracownik - 2014-05-11 12:34:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ostatnio prężny polski zarząd wprowadził 12-miesięczny okres rozliczeniowy czasu pracy, czyli najnowsze anty pracownicze rozwiązanie z Kodeksu Prac(odawc)y. Mimo niesamowitego sprzeciwu załogi, 3 przedstawicieli załogi musiało podpisać porozumienie zmieniające regulamin pracy i wprowadzające w.w. zmiany. Wynegocjowano jedynie nieznaczne podwyższenie premii, a premia jak to premia może być obcięta. W obawie przed tym, że nikt nie będzie przychodził na nadgodziny zarząd zgodził się również na wypłatę połowy wynagrodzenia za nadgodziny razem z bieżącą wypłatą, a druga połowa będzie wypłacana w marcu, lub w wolnym:)) Dodam jeszcze, że dział wytłaczania, czyli 1/4 załogi pracuje w ruchu ciągłym, ma równoważny czas pracy(czyli w uproszczeniu wolne za Święta) i pracuje po 12h. Tutaj praca jest najcięższa.
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-05-11 16:43:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
5 komorówkę 71 mm białą tez tłoczycie w tym Jasinie?
zdjecie uzytkownika
Nick - 2014-05-12 10:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście, że 5-komorówka 71mm biała jest w sprzedaży. Szczegóły pod linkiem:
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Nick - 2014-05-12 10:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)wejdź na systemy okienne i specyfikację techniczną
zdjecie uzytkownika
monter - 2014-05-12 11:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nick - 2014-05-12 10:29:09]:
OK, dzięki Kolego
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-18
Żródło: pracuj.pl
Swarzędz
(wielkopolskie)
Inoutic / Deceuninck Sp. z o. o. firma z grupy Deceuninck (Belgia) światowy lider w produkcji systemów okiennych z PVCposzukuje kandydatów na stanowisko:LEAN COORDINATOR Miejsce pracy: Swarzędz - Jasin Główne zadania na w/w stanowisku to:koordynowanie działań w obszarze Lean Manufacturing,analiza i podejmowanie działań mających na celu optymalizację procesów,ścisła współpraca z obszarami produkcyjnymi we wdrażaniu ustalonych rozwiązań,prowadzeni
zdjecie uzytkownika
Doodley - 2014-05-29 13:16:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, a jak jest z praca w deceuninck, w ogóle co jakis czas przychodza nowi do pracy, czy raczej macie stałą ekipę?
zdjecie uzytkownika
Nick - 2014-05-31 08:05:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Doodley - 2014-05-29 13:16:19]:
Trzon ekipy w zasadzie jest stały i to na każdym dziale. Zatrudniani są pracownicy tymczasowi, szczególnie w sezonie który trwa od wiosny do późnej jesieni. Tutaj rotacja jest bardzo duża. Wielu młodych poniżej 20lat, nie przyzwyczajonych do takiego trybu pracy, nie wytrzymuje dłużej niż kilka dni. W innych firmach pewnie też tak jest z pracownikami tymczasowymi.
zdjecie uzytkownika
zygmunt - 2014-05-31 19:54:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w 5 firmach. Nie jest źle ale kiedyś było naprawde fajnie. super.
Pozdrowienia dla extruzji
zdjecie uzytkownika
Doodley - 2014-06-21 14:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, czyli właśnie trwa sezon, czyli na prace wakacyjną mam szansę? Co takiego jest w tym trybie pracy, że młodzi nie wytrzymują, po ile godzin pracujecie i jak jest z przerwami?
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2014-07-17 23:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ciezka, Swiatki piatki i niedziele nocki po 12 h. Kilka maszyn do obskoczeni i nie mialem czasu nawet na sniadanie. A jak juz bylem to musialem sie odkopywac z robotą. Najgorzej pracowallo mi sie na 300 ,lider cały czas na miotle a ty radz sobie sam, Nie polecam ogolnie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie deceuninck, inoutic
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x