Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o deceuninck, inoutic

Pracowałeś w firmie deceuninck, inoutic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Doodley - 2014-06-21 14:07:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ok, czyli właśnie trwa sezon, czyli na prace wakacyjną mam szansę? Co takiego jest w tym trybie pracy, że młodzi nie wytrzymują, po ile godzin pracujecie i jak jest z przerwami?
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2014-07-17 23:48:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca ciezka, Swiatki piatki i niedziele nocki po 12 h. Kilka maszyn do obskoczeni i nie mialem czasu nawet na sniadanie. A jak juz bylem to musialem sie odkopywac z robotą. Najgorzej pracowallo mi sie na 300 ,lider cały czas na miotle a ty radz sobie sam, Nie polecam ogolnie.
zdjecie uzytkownika
sioux - 2014-09-11 15:39:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, czy ktos moze wie jak wyglada praca na magazynie w firmie inotic w swarzedzu? i jak z wynagrodzeniem?
zdjecie uzytkownika
paweł - 2014-09-12 14:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to może ja napisze kilka słów o samej firmie. Inoutic to jeden z wiodących europejskich producentów systemów profili okiennych i drzwiowych z PVC oraz materiałów kompozytowych. Dzięki innowacyjnym technologiom dostarcza rozwiązania do produkcji okien i drzwi z PVC najwyższej klasy, zapewniając uzyskanie doskonałych parametrów energooszczędności oraz chroniąc nasze środowisko naturalne.
zdjecie uzytkownika
nb - 2014-09-28 21:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak najdalej od tej firmy. Ludzie nie potrafią rządzić. Zabierają tylko premie i kapują na pracowników.Patrzą tylko do czego się doczepić. Pozdrowienia dla parówy gamonia :)
zdjecie uzytkownika
taki tam - 2014-10-02 11:29:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
pracuję i uważam że nie jest aż tak źle jak niektórzy opisują powyżej. Ci którzy opisują tą firmę w samych negatywach to dla mnie niedorozwoje umysłowe i osoby które nie nadają się lub nie potrafią pracować lub chcieli by mieć pracę lżejszą od spania a przyjemniejszą od seksu :) znam osobiście gorsze zakłady pracy które za wykonywaną pracę płacą najniższą krajową. Oczywiście jak w każdej firmie zdarzają się "nieodpowiedni"ludzie na stanowiskach którzy tylko psują atmosferę swoim brakiem profesjonalizmu bądź co bądź brakiem wiedzy i umiejętności potrzebnych do pełnienia obowiązków na zajmowanym stanowisku.
Reasumując jeżeli ktoś nie chce pracować to żadna praca nie będzie dla niego odpowiednia.
zdjecie uzytkownika
owery - 2014-10-02 22:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz poszukują na stanowisko Magazynier (Miejsce pracy: Swarzędz - Jasin). Napisali, że praca jest w systemie zmianowym. Od kandydatów oczekują: - Uprawnień do kierowania wózkami widłowymi - Doświadczenia w pracy na podobnym stanowisku - Wysokiej motywacji do pracy Oferują za to w zamian: -Zatrudnienie w stabilnej, prężnie rozwijającej się organizacji -Atrakcyjne warunki zatrudnienia Ktoś jest w stanie polecić?
zdjecie uzytkownika
mariokonik - 2014-11-26 14:09:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [eksone - 2014-04-28 10:06:24]:
Zgadzam się z Tobą w 100%
zdjecie uzytkownika
mariokonik - 2014-11-26 14:25:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w tej fabryce i mogę powiedzieć że ludzie nie potrafią rządzić,technolodzy to same buce szczególnie mały Mikołajek,zapierdzielasz po 12h przerwy jak masz to jest dobrze bo czasami nie ma Cie kto zmienić bo pracują same buce,nie polecam zmiany 100,lider to idiota,jego zastępca Darek to samo a operatorzy to samo,najlepsza zmiana to 200
zdjecie uzytkownika
romaz. - 2014-12-02 12:46:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [taki tam - 2014-10-02 11:29:09]:
Jak wygląda praca w kontroli jakości? Może mi ktoś to opisać i przedstawić?
zdjecie uzytkownika
zyguś - 2014-12-13 12:42:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witka. Pracowałem w tej firmie kilka lat.Do wszystkiego człowiek jest w stanie się przyzwyczaić. Generalnie łatwo można się tam garba nabawić- oczywiście mówię o ekstruzji.
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-12-30 14:19:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wydaje mi się, żeby praca tam była jakoś wybitnie ciężka, mam nadzieje, że to o tym garbie to tylko przenośnia jest tak naprawde, bo nie wyobrażam sobie aż tak cięzkiej pracy fizycznej w tym miejscu, a w branży już kilka lat pracuje tak naprawde, więc sami widzicie jak to wygląda. Pozdrawiam wszystkich pracowników.
zdjecie uzytkownika
piko77 - 2015-01-15 23:31:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
cześć
Mam zamiar podjąć prace w Inoutic jako magazynier
i zastanawiam czy warto. Proszę o rzetelną opinie
zdjecie uzytkownika
Rafał - 2015-02-01 19:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chcialbym się dowiedziec cos o pracy elektryk - specjalista. ktos moze dac jakies informacje bo w ogłoszeniu jest bardzo kiepsko.
zdjecie uzytkownika
czeski - 2015-02-06 22:42:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma jest jest światowym liderem w produkcji innowacyjnych systemów budowlanych przeznaczonych na okna, drzwi, elewacje i tarasy. I własnie ta innowacyjność wyróżnia ich spośród innych firm które zajmują się na naszym rynku w sumie podobnymi kwestiami budowlanymi. Oby tak dalej, może zaistnieją w jeszcze większym stopniu
zdjecie uzytkownika
SAM - 2015-02-18 09:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [czeski - 2015-02-06 22:42:25]:
Pracy eletrycznej jest może z 10%. Reszta to typowa mechanika i przezbrojenia linii, prace zapobiegawcze na pracujących liniach, jakieś przeróbki, sporo sprzątania. Bardzo dużo prac wykonuje się w ruchu. W zasadzie specjalista w utrzymaniu ruchu to elektromechanik z podstawową znajomością automatyki i informatyki. W utrzymaniu ruchu trzeba być wszechstronnym, zaradnym, pomysłowym, zręcznym manualnie, a do tego jeszcze wytrzymałym fizycznie (zmiany po 12h) i psychicznie (stres, tempo).
zdjecie uzytkownika
SAM - 2015-02-18 09:54:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rafał - 2015-02-01 19:16:42]:
Pracy eletrycznej jest może z 10%. Reszta to typowa mechanika i przezbrojenia linii, prace zapobiegawcze na pracujących liniach, jakieś przeróbki, sporo sprzątania. Bardzo dużo prac wykonuje się w ruchu. W zasadzie specjalista w utrzymaniu ruchu to elektromechanik z podstawową znajomością automatyki i informatyki. W utrzymaniu ruchu trzeba być wszechstronnym, zaradnym, pomysłowym, zręcznym manualnie, a do tego jeszcze wytrzymałym fizycznie (zmiany po 12h) i psychicznie (stres, tempo).
zdjecie uzytkownika
mieszko - 2015-02-25 16:07:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to prawda jest jednak, że oni pracują w tej firmei ciężko, wiec na pewno jak chcesz się tylko obijac u nich, to nie będzie to dobra praca, ale jak chcesz naprawde u nich coś więcej już zdziałać to co innego. wtdy musisz konkretnie coś zdziałać więcej u nich jednak. Dajcie znac jak coś cieawego się u nich zadzieje.
zdjecie uzytkownika
stormtirion - 2015-02-25 16:37:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam mam pytanko jakie wynagrodzenie oferuje firma dla młodszego operatora lini ?
zdjecie uzytkownika
Goguś - 2015-03-06 13:19:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stormtirion - 2015-02-25 16:37:01]:
2000zł netto, praca zmianowa oczywiście
zdjecie uzytkownika
KM - 2015-04-23 15:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2000 zl i co niby taki mlodszy operator lini ma robic ??? w sensie ustawiac profile ?? bo jesli ustawiac maszynke to chyba troche slabo placa :P
zdjecie uzytkownika
gucio - 2015-04-27 15:33:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam prosze o szybką odp czy warto iść na magazyn jak praca jacy ludzie jaka atmosfera a i jakie zarobki proszę o odp
zdjecie uzytkownika
Jokik - 2015-04-30 15:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak dokładnie jest w tej firmie, ale na magazynie zarobisz 1500-2000 złotych na rękę ale mogę się mylić, i jeśli się myle to niech ktoś mnie poprawii.
zdjecie uzytkownika
KM - 2015-06-04 07:08:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie wynagrodzenie maja dla operatorow maszyn z dużym doświadczeniem ??? powiedzmy więcej niż 10 lat :)ktoś może w tym temacie może cos powiedzieć ??
zdjecie uzytkownika
nori - 2015-06-15 04:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciężko powiedzieć musiałbyś się skontaktować z kimś z działu kadr, a najlepiej by było gdybyś po prostu złożył u nich swoje papiery i na rozmowie kwalifikacyjnej o wszystko wypytał, bo to nie można od razu wszystkiego tak powiedzieć, na pewno musieliby zweryfikować w jakiś sposób Twoje kwalifikacje i umiejętności.
zdjecie uzytkownika
KM - 2015-06-16 22:17:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nori - 2015-06-15 04:50:11]:
wielkie dzięki :) tak z czystej ciekawości pracujesz tam ??
zdjecie uzytkownika
............ - 2015-07-03 23:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KM - 2015-06-16 22:17:04]:
jesli pytasz o okleine to około3000
zdjecie uzytkownika
KM - 2015-07-06 15:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [............ - 2015-07-03 23:39:36]:
bardziej mi chodzilo o operatora wytłaczarki :)
zdjecie uzytkownika
czeski - 2015-08-19 01:41:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać , że firma ma na siebie pomysł na przyszłe lata i jeśli dalej będą szli w te stronę to może być tylko i jedynie lepiej. jak widać odnośnie zarobków raczej nie można mówić o wielkiej kasie , ale płacą na tyle przyzwoicie i terminowo , że nie mają raczej problemów z tym aby znależć nowych pracowników
zdjecie uzytkownika
robson - 2015-09-26 00:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie polecam. wycisk przez agencje a potem obiecuja ze zatrudnia na etat a i tak nie dotrzymauja. Ciezka praca, szefcio krzywa raczka goowno sie zna, trzymajcie sie z daleka od tego szitu.oszukuja na premiach niby sa co miesiac hahahahahha. zwalniaja ludzi bo kiepsko im idzie aluplast przejmuje produkcje
zdjecie uzytkownika
e4rty - 2015-09-26 23:08:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jako osoba poszukująca pracy przeglądam dziennie sporo ogłoszeń z ofertami pracy i natknąłem się na te wystawione przed firmę Inoutic / Deceuninck Sp. z o.o. a mianowicie szukają teraz osoby na stanowisko senior acountant w Poznaniu oraz magazyniera w Jasinie, oferują zatrudnienie w stabilnej, prężnie rozwijającej się organizacji,atrakcyjne warunki zatrudnienia
zdjecie uzytkownika
Mampuszke - 2015-11-06 10:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gucio - 2015-04-27 15:33:40]:
do twoich obowiązków należy wszystko ^^ od pakowania do sprzątania lini ;)
zdjecie uzytkownika
Czarek - 2015-11-06 22:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli ktoś szuka pracy w tej firmie, to widzę kilka ciekawych ofert, między innymi na stanowisko magazyniera czy kontrolera jakości. Od kontrolera wymagają jedynie wykształcenia średniego i minimum roku doświadczenia plus oczywiście znajomości systemów kontroli jakości, ale nie ma w tym chyba niczego dziwnego.
zdjecie uzytkownika
ok - 2015-11-12 13:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dobra praca dla mezczyzn, poza tym faceci lubia prace na magazynie ciagle sie cos dzieje i czas szybko mija
zdjecie uzytkownika
inblanco - 2015-11-14 17:02:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Czarek jak praca na stanowisku magazyniera to pewnie są jakieś zmiany, ciekawe czy weekendy wolne w tym przypadku.
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-12-15 14:47:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
praca na linii produkcyjnej jest bardzo nudna i monotonna, czas się strasznie dłuży. Ogólnie firma jest w porządku. Dają umowę o pracę, wypłacają świadczenia socjalne itp.
zdjecie uzytkownika
Filipinkaaa - 2015-12-15 17:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No niestety, ale taka już jest ta branża. Dlatego uważam, że aby sobie jakoś umilić ten czas pracy przy linii produkcyjnej, należy się zakumplować ze współpracownikami. Z tego co mi wiadomo ludzie pracują w tej firmie fajni, to da radę. Pieniądze ogółem też złe nie są :)
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2015-12-22 11:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zakumplować owszem, ale na produkcji panuje duży hałas, pracuje się w ochronnikach uszu, więc rozmowa jest dość problematyczna.
zdjecie uzytkownika
12345678 - 2015-12-31 18:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na chwile obecna to mozna sie załapac na staz w dziale zakupów firmie Inoutic / Deceuninck Sp. z o.o. albo tez na stanowsiko specjalsity ds zestawów pordukcyjnych
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2016-01-07 18:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
exstruzja to kołchoz operator opierdala 3 linie i do tego musi ciagle sprzątać a i tak jest tym z góry wiecznie żle mają problem jak ktoś potrzebuje urlop to pracownik musi sobie załatwic zastępstwo technolodzy straszą że jak w ciągu 3 godzin hala nie będzie posprzątana to lider ma upomnienie a reszta zmiany po premi dosyć często pracownicy są zastraszani nie tylko przez technologów ale też przez kierownika jak pracownik jest wzywany na rozmowę do obsługi jest 16 lini jak nie ma pełnej zmiany to góry to nie interesuje każą napierdalać po 4 linie i twierdzą że żle nie zarabiają pracowałem jako operator 2700 podstawy brutto 450 premi z czego zawsze jest zabrane 200zł nieraz nawet 300 pdsumowując na ręke dostajesz około 2500 a najebiesz się jak dziki osioł no i wykańczają psychicznie i fizycznie gra nie warta świeczki
zdjecie uzytkownika
czeski - 2016-01-08 02:06:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim. Wydaje mi się , że jeszcze kilka lat temu firma nie była gotowa na to , aby spokojnie radzić sobie w tej branży. W tej chwili widze , że ludzie zaczynają od stazu i potem im już jakoś tutaj leci
zdjecie uzytkownika
12w3e45rty - 2016-01-10 14:20:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej hej no wlasnie szkoda ze na chwile obecna nie maja u nich w firmie nie ma ofert pracy bo chetnie bym do nich aplikowac na stanowsiko Lean Coordinator
zdjecie uzytkownika
brussels - 2016-01-23 13:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@12w3e45rty no to nie jesteś jedyny też czatuję na jakieś info o nowych miejscach pracy u nich, chociaż na ich stronie piszą ze szukają magazyniera, ciekawe czy aktualne
zdjecie uzytkownika
DUCH - 2016-02-05 16:20:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile można wyciągnąć przez agencje pytam bo mi właśnie ofertę złożyli
zdjecie uzytkownika
haskok - 2016-02-05 16:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
DUCH, próbuj bezposrednio, bo agencja zazwyczaj cos bierze z pensji. Teraz poszukiwany jest młodszy specjalista ds. logistyki. Oferują co prawda zatrudnienie na ¾ etatu w oparciu o umowę o pracę, ale jest bogaty pakiet dodatkowych świadczeń (m.in. dofinansowanie wypoczynku, prywatna opieka medyczna, dofinansowanie do karty do obiektów sportowych i inne).
zdjecie uzytkownika
likko - 2016-02-07 19:50:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jak @haskok napisał, też bym radził spróbować zatrudnienia bezpośrednio w firmie. Jest bowiem więcej plusów, no i zarobki wyższe, w logistyce tak ze 3000 na rękę.
zdjecie uzytkownika
starek - 2016-02-21 12:35:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i to jest plus studiowania, nie zawsze jest tak, że studiowanie idzie w parze z dobrą pensją, a tutaj tak, widziałem też, że szukają stażysty w dziale zakupów i można liczyć na pensję koło 600 zł za ten staż :)
zdjecie uzytkownika
bart - 2016-02-21 16:59:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od razu nie dostaniecie umowy bezpośrednio przez firmę. Trzeba popracować przez agencję a na końcu i tak możesz nie dostać umowy przez firmę i cię nawet agencja wyjebie w kosmos
zdjecie uzytkownika
Pitek - 2016-02-27 00:37:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popracujesz bez umowy bo papier dostaniesz po miesiacu jak dobrze pojdzie.Fataloza 40zlzmnienil wynagrodzenie brutto błłłłaaaaahhhhaaaaa. leca se w ....
zdjecie uzytkownika
ypao - 2016-04-07 14:51:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz aktualna jest oferta jako Operator linii okleinowania i jeszcze jedna, ale widze, ż kasa tutaj lepsza jest a i tak jak na te regiony możliwość pracy to już coś.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie deceuninck, inoutic!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie deceuninck, inoutic
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert