brak logo

deceuninck, inoutic

Jasin

Opinie o deceuninck, inoutic

zyguś 2014-12-13 12:42:47
Witka. Pracowałem w tej firmie kilka lat.Do wszystkiego człowiek jest w stanie się przyzwyczaić. Generalnie łatwo można się tam garba nabawić- oczywiście mówię o ekstruzji.
jacek 2014-12-30 14:19:39
nie wydaje mi się, żeby praca tam była jakoś wybitnie ciężka, mam nadzieje, że to o tym garbie to tylko przenośnia jest tak naprawde, bo nie wyobrażam sobie aż tak cięzkiej pracy fizycznej w tym miejscu, a w branży już kilka lat pracuje tak naprawde, więc sami widzicie jak to wygląda. Pozdrawiam wszystkich pracowników.
piko77 2015-01-15 23:31:04
cześć
Mam zamiar podjąć prace w Inoutic jako magazynier
i zastanawiam czy warto. Proszę o rzetelną opinie
Rafał 2015-02-01 19:16:42
chcialbym się dowiedziec cos o pracy elektryk - specjalista. ktos moze dac jakies informacje bo w ogłoszeniu jest bardzo kiepsko.
3
czeski 2015-02-06 22:42:25
ta firma jest jest światowym liderem w produkcji innowacyjnych systemów budowlanych przeznaczonych na okna, drzwi, elewacje i tarasy. I własnie ta innowacyjność wyróżnia ich spośród innych firm które zajmują się na naszym rynku w sumie podobnymi kwestiami budowlanymi. Oby tak dalej, może zaistnieją w jeszcze większym stopniu
SAM 2015-02-18 09:51:36
Pracy eletrycznej jest może z 10%. Reszta to typowa mechanika i przezbrojenia linii, prace zapobiegawcze na pracujących liniach, jakieś przeróbki, sporo sprzątania. Bardzo dużo prac wykonuje się w ruchu. W zasadzie specjalista w utrzymaniu ruchu to elektromechanik z podstawową znajomością automatyki i informatyki. W utrzymaniu ruchu trzeba być wszechstronnym, zaradnym, pomysłowym, zręcznym manualnie, a do tego jeszcze wytrzymałym fizycznie (zmiany po 12h) i psychicznie (stres, tempo).
SAM 2015-02-18 09:54:03
Pracy eletrycznej jest może z 10%. Reszta to typowa mechanika i przezbrojenia linii, prace zapobiegawcze na pracujących liniach, jakieś przeróbki, sporo sprzątania. Bardzo dużo prac wykonuje się w ruchu. W zasadzie specjalista w utrzymaniu ruchu to elektromechanik z podstawową znajomością automatyki i informatyki. W utrzymaniu ruchu trzeba być wszechstronnym, zaradnym, pomysłowym, zręcznym manualnie, a do tego jeszcze wytrzymałym fizycznie (zmiany po 12h) i psychicznie (stres, tempo).
mieszko 2015-02-25 16:07:00
no to prawda jest jednak, że oni pracują w tej firmei ciężko, wiec na pewno jak chcesz się tylko obijac u nich, to nie będzie to dobra praca, ale jak chcesz naprawde u nich coś więcej już zdziałać to co innego. wtdy musisz konkretnie coś zdziałać więcej u nich jednak. Dajcie znac jak coś cieawego się u nich zadzieje.
stormtirion 2015-02-25 16:37:01
witam mam pytanko jakie wynagrodzenie oferuje firma dla młodszego operatora lini ?
Goguś 2015-03-06 13:19:57
2000zł netto, praca zmianowa oczywiście
KM 2015-04-23 15:52:02
2000 zl i co niby taki mlodszy operator lini ma robic ??? w sensie ustawiac profile ?? bo jesli ustawiac maszynke to chyba troche slabo placa :P
gucio 2015-04-27 15:33:40
witam prosze o szybką odp czy warto iść na magazyn jak praca jacy ludzie jaka atmosfera a i jakie zarobki proszę o odp
Jokik 2015-04-30 15:59:35
Nie wiem jak dokładnie jest w tej firmie, ale na magazynie zarobisz 1500-2000 złotych na rękę ale mogę się mylić, i jeśli się myle to niech ktoś mnie poprawii.
KM 2015-06-04 07:08:17
Jakie wynagrodzenie maja dla operatorow maszyn z dużym doświadczeniem ??? powiedzmy więcej niż 10 lat :)ktoś może w tym temacie może cos powiedzieć ??
nori 2015-06-15 04:50:11
Ciężko powiedzieć musiałbyś się skontaktować z kimś z działu kadr, a najlepiej by było gdybyś po prostu złożył u nich swoje papiery i na rozmowie kwalifikacyjnej o wszystko wypytał, bo to nie można od razu wszystkiego tak powiedzieć, na pewno musieliby zweryfikować w jakiś sposób Twoje kwalifikacje i umiejętności.
KM 2015-06-16 22:17:04
wielkie dzięki :) tak z czystej ciekawości pracujesz tam ??
............ 2015-07-03 23:39:36
jesli pytasz o okleine to około3000
KM 2015-07-06 15:02:01
bardziej mi chodzilo o operatora wytłaczarki :)
czeski 2015-08-19 01:41:31
Widać , że firma ma na siebie pomysł na przyszłe lata i jeśli dalej będą szli w te stronę to może być tylko i jedynie lepiej. jak widać odnośnie zarobków raczej nie można mówić o wielkiej kasie , ale płacą na tyle przyzwoicie i terminowo , że nie mają raczej problemów z tym aby znależć nowych pracowników
robson 2015-09-26 00:37:36
nie polecam. wycisk przez agencje a potem obiecuja ze zatrudnia na etat a i tak nie dotrzymauja. Ciezka praca, szefcio krzywa raczka goowno sie zna, trzymajcie sie z daleka od tego szitu.oszukuja na premiach niby sa co miesiac hahahahahha. zwalniaja ludzi bo kiepsko im idzie aluplast przejmuje produkcje
e4rty 2015-09-26 23:08:41
jako osoba poszukująca pracy przeglądam dziennie sporo ogłoszeń z ofertami pracy i natknąłem się na te wystawione przed firmę Inoutic / Deceuninck Sp. z o.o. a mianowicie szukają teraz osoby na stanowisko senior acountant w Poznaniu oraz magazyniera w Jasinie, oferują zatrudnienie w stabilnej, prężnie rozwijającej się organizacji,atrakcyjne warunki zatrudnienia
Mampuszke 2015-11-06 10:52:02
do twoich obowiązków należy wszystko ^^ od pakowania do sprzątania lini ;)
Czarek 2015-11-06 22:47:54
Jeśli ktoś szuka pracy w tej firmie, to widzę kilka ciekawych ofert, między innymi na stanowisko magazyniera czy kontrolera jakości. Od kontrolera wymagają jedynie wykształcenia średniego i minimum roku doświadczenia plus oczywiście znajomości systemów kontroli jakości, ale nie ma w tym chyba niczego dziwnego.
ok 2015-11-12 13:56:33
dobra praca dla mezczyzn, poza tym faceci lubia prace na magazynie ciagle sie cos dzieje i czas szybko mija
inblanco 2015-11-14 17:02:14
@Czarek jak praca na stanowisku magazyniera to pewnie są jakieś zmiany, ciekawe czy weekendy wolne w tym przypadku.
ktoś 2015-12-15 14:47:12
praca na linii produkcyjnej jest bardzo nudna i monotonna, czas się strasznie dłuży. Ogólnie firma jest w porządku. Dają umowę o pracę, wypłacają świadczenia socjalne itp.
Filipinkaaa 2015-12-15 17:57:33
No niestety, ale taka już jest ta branża. Dlatego uważam, że aby sobie jakoś umilić ten czas pracy przy linii produkcyjnej, należy się zakumplować ze współpracownikami. Z tego co mi wiadomo ludzie pracują w tej firmie fajni, to da radę. Pieniądze ogółem też złe nie są :)
ktoś 2015-12-22 11:31:15
zakumplować owszem, ale na produkcji panuje duży hałas, pracuje się w ochronnikach uszu, więc rozmowa jest dość problematyczna.
12345678 2015-12-31 18:47:01
na chwile obecna to mozna sie załapac na staz w dziale zakupów firmie Inoutic / Deceuninck Sp. z o.o. albo tez na stanowsiko specjalsity ds zestawów pordukcyjnych
tomasz 2016-01-07 18:05:13
exstruzja to kołchoz operator opierdala 3 linie i do tego musi ciagle sprzątać a i tak jest tym z góry wiecznie żle mają problem jak ktoś potrzebuje urlop to pracownik musi sobie załatwic zastępstwo technolodzy straszą że jak w ciągu 3 godzin hala nie będzie posprzątana to lider ma upomnienie a reszta zmiany po premi dosyć często pracownicy są zastraszani nie tylko przez technologów ale też przez kierownika jak pracownik jest wzywany na rozmowę do obsługi jest 16 lini jak nie ma pełnej zmiany to góry to nie interesuje każą napierdalać po 4 linie i twierdzą że żle nie zarabiają pracowałem jako operator 2700 podstawy brutto 450 premi z czego zawsze jest zabrane 200zł nieraz nawet 300 pdsumowując na ręke dostajesz około 2500 a najebiesz się jak dziki osioł no i wykańczają psychicznie i fizycznie gra nie warta świeczki
czeski 2016-01-08 02:06:35
Cześć wszystkim. Wydaje mi się , że jeszcze kilka lat temu firma nie była gotowa na to , aby spokojnie radzić sobie w tej branży. W tej chwili widze , że ludzie zaczynają od stazu i potem im już jakoś tutaj leci
12w3e45rty 2016-01-10 14:20:12
hej hej no wlasnie szkoda ze na chwile obecna nie maja u nich w firmie nie ma ofert pracy bo chetnie bym do nich aplikowac na stanowsiko Lean Coordinator
brussels 2016-01-23 13:01:11
@12w3e45rty no to nie jesteś jedyny też czatuję na jakieś info o nowych miejscach pracy u nich, chociaż na ich stronie piszą ze szukają magazyniera, ciekawe czy aktualne
DUCH 2016-02-05 16:20:06
ile można wyciągnąć przez agencje pytam bo mi właśnie ofertę złożyli
haskok 2016-02-05 16:28:24
DUCH, próbuj bezposrednio, bo agencja zazwyczaj cos bierze z pensji. Teraz poszukiwany jest młodszy specjalista ds. logistyki. Oferują co prawda zatrudnienie na ¾ etatu w oparciu o umowę o pracę, ale jest bogaty pakiet dodatkowych świadczeń (m.in. dofinansowanie wypoczynku, prywatna opieka medyczna, dofinansowanie do karty do obiektów sportowych i inne).
likko 2016-02-07 19:50:10
Tak jak @haskok napisał, też bym radził spróbować zatrudnienia bezpośrednio w firmie. Jest bowiem więcej plusów, no i zarobki wyższe, w logistyce tak ze 3000 na rękę.
starek 2016-02-21 12:35:26
i to jest plus studiowania, nie zawsze jest tak, że studiowanie idzie w parze z dobrą pensją, a tutaj tak, widziałem też, że szukają stażysty w dziale zakupów i można liczyć na pensję koło 600 zł za ten staż :)
bart 2016-02-21 16:59:45
od razu nie dostaniecie umowy bezpośrednio przez firmę. Trzeba popracować przez agencję a na końcu i tak możesz nie dostać umowy przez firmę i cię nawet agencja wyjebie w kosmos
Pitek 2016-02-27 00:37:11
popracujesz bez umowy bo papier dostaniesz po miesiacu jak dobrze pojdzie.Fataloza 40zlzmnienil wynagrodzenie brutto błłłłaaaaahhhhaaaaa. leca se w ....
ypao 2016-04-07 14:51:55
teraz aktualna jest oferta jako Operator linii okleinowania i jeszcze jedna, ale widze, ż kasa tutaj lepsza jest a i tak jak na te regiony możliwość pracy to już coś.
Staszek 2016-05-13 22:54:35
Mi się wydaje, że warto tutaj pracować, więc generalnie jest to jakaś sytuacja, mam nadzieję, że taka na plus, skoro wszystkie opinie są w miarę dobre, a pojawiły się do Swarzędza nowe ogłoszenia o pracę, w dodatku z umowami, więc wow wielkie chyba..
mati 2016-05-22 14:06:32
zaufajcie mi i trzymajcie sie z daleko od tej firmy!
operator lini produkcyjnej 2016-05-23 07:40:06
Praca do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownik ł.k. ma Ciebie głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak i pozostali ludzie na górze pełoi ludzi na górze mało szarych ludzi. Wielkie udawanje. Operator w ciągu 12 godzin jak wyjdzie na przerwę chociaż na 5 minut graniczy z cudem. Zarobki? Non stop kary brak premi. Nie polecam a logistyka firmy? Biorą się za coś nie mając komponentów gdzie operator musi przesypać surowiec ręcznie lub przewijać ręcznie kilometry uszczelek, ale co tam kogo to obchodzi. Odradzam odradzam i jeszcze raz odradzam za 2000 tys. Zapiepszac i zepsuć sobie zdrowie i psychikę. Brak szacunku jak i gnój za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pozdrawiam operator linii dział wytłaczania.
były pracownik extruzji 2016-05-29 15:01:41
Nie jest tak zle, ja sam odszedłem z tej firmy ze względu na zarobki, kierownictwo zaczelo usuwac największych ściemniaczy, co pozostali pracownicy odbierają pozytywnie - jedna z części premii jest wykonanie planu, i szlak człowieka trafial gdy przychodzilo się do pracy a tam 3 brakowalo. Slyszalem ze zatrudniają teraz Ukraincow - wiec chociaż plany produkcyjnez tego co slyszalem zaczely być osiągane. pozdrowienia dla dzialu wytlaczania
2
SC 2016-06-13 21:47:19
Jestem pracownikiem tej firmy i montuje zestawy. Nie było by tak tutaj zle gdyby nie gnebiące kierownictwo. Do pracy trzeba przychodzic szybciej zeby 15 minut przed pracą gotowym byc na zebraniu. codziennie 15 minut przez pracą i 15 minut zostać po pracy technolodzy narzucaja tempo i musztruja kto co ma robic i jak szybko.I jak to jestesmy w tyle ze wszystkim przez naszą niezaradnosc. Pare razy sie spuzniłem na zebranie to Szef Mały M zjechał mnie jak psa.Gnebil przez tydzien dając najgorszą robote. Zebrania oczywiscie obowiazkowe nie platne.Nie polecam.
1
czarek 2016-06-25 23:27:56
po prostu wymagana jest dyscyplina im dokładność a ty najwidoczniej nie dajesz rady, trzeba się było nie spóźniać do roboty. ja co prawda dopiero ubiegam się u was o zatrudnienie jakop Stażysta w Dziale Produkcji ale chciałby, zostać pracownikiem roku
sasza 2016-06-27 18:10:40
stare maszyny mają-ustawione na 150% normy byleby jak najszybciej profile wypluwały a ukraincy z agencji za grosze niech ten szajs pakują, pełno lokalnych chamów co tam dłużej pracują,ustawią wrak maszynki a ty pakuj i szykuj kontenery. połowa produkcji idzie na przemiał a potem z odzysku masz krzywe okna,zamiast czysty pył sypać.
Syn 2016-06-29 23:00:06
Ja Wam powiem że jeśli chodzi o Swarzędz czy Jasin to nie ma aktualnie lepszego miejsca do pracy, w moim odczuciu to naprawdę są fajni, mam doświadczenie jako magazynier to wiem o czym mówię, dobra kasa
Kazik 2016-07-15 01:25:09
Sie ma,
Nie wiem co za buce piszą te hejty, praca jak praca trzeba swoje zrobić, przypilnować jakości.
Pracuje na extruzji - grafik REWELACJA jeżeli chodzi o system IV brygad nie ma lepszego, na 12 h dwie przerwy po 20 minut.
Wiele sie zmienia na + w tej firmie, i nigdzie się nie wybieram.
Jeżeli ktoś szuka stabilnego zatrudnienia zachęcam, socjal porównajcie sobie do innych firm to sami się przekonacie że warto chociaż przyjść na rozmowę i posłuchać co jest w ofercie . Kierownictwo działów produkcyjnych pełen profesjonalizm.
Pozdrowienia dla zmiany 300
2
gość 2016-07-15 10:42:05
Tacy magazynierzy mogą liczyć na rzeczywiście całkiem dobre zatrudnienie @Syn, bo przecież stawki są rzeczywiście dobre, a jakieś premie do zarobków sie trafiają.
Zostaw swoją opinię o deceuninck, inoutic - Jasin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie deceuninck, inoutic