Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o deceuninck, inoutic

Pracowałeś w firmie deceuninck, inoutic i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-06-04 19:25:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję tam 6 lat z roku na rok coraz gorzej,traktują Cię jak zwykłego robola mają Cię za nic i wyciskają ile się da. Kierownictwo myśli tylko o sobie i swoich stołkach. Wynagrodzenie które stoi w miejscu śmieszne jak na tak ciężką prace premie ciągle zabierane jak już są nadgodziny to i tak Cię na nich (usunięte przez administratora).Omijajcie tę firmę
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-05 18:40:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak wygląda sprawa finansowa? Bo z roku na rok coraz gorzej ale co pensja też z każdym rokiem idzie w dół w deceuninck?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-07-10 08:32:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wynagrodzenie ktore dostaniesz wraz z podpisaniem pierwszej umowy nie ulegnie zmianie przez najblizsze lata jedynie co Ci wzrośnie to obowiąki kierownictwo ma Cie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie dasz rady przyjdą następni i tak wkołko nie licz na to że Cie docenią jedyne docenienie to śmieszne słowa kierownika cytuje ZA TO WSZYSTKO BARDZO WAM DZIEKUJE
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-01 12:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx, a są jakieś systemy premiowania bądź tez karania pracowników deceuninck? Coś dają po za pensją np. multisport, opieka medyczna dla rodziny?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-08-21 09:41:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
multisport,opieka medyczna rodziny.....takie rzeczy tylko w firmach doceniających swoich pracowników a nie w Inoutic"u. Za czasów dyrektora (usunięte przez administratora)...było jeszcze jako takie socjalne były również karnety miesięczne na basen,z chwilą jego odejscia jest coraz gorzej zabrali wszystko i nadal kombinują co tu jeszcze zabrać. Przepraszam ostatnio dostaliśmy bony świąteczne w wysokości 300zł za które oczywiscie potrącili nam podatek z pensji.żałosne
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2013-08-21 11:56:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
xxx, czyli pod względem socjalu inoutic leży, coś jeszcze jest nie tak? Typu niemili przełożeni, wyścig szczurów? Z góry dzięki za info.
zdjecie uzytkownika
wuja - 2013-09-16 22:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)Jaka trzyzmianowa? Ludzie dlatego tam siedzą, bo lubią mieć raz w m-cu 8 dni wolnego pod rząd.DWIE zmiany/cztery brygady.
Generalnie nie polecam. garb pewny. Ostatnio panuje tam epidemia Rwy kulszowej i innych schorzeń kręgosłupa:)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-17 12:15:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nadgodziny sa do odbioru tak? W stosunku jeden do półtora? Jakim systemem dokładnie pracujecie w deceuninck?
zdjecie uzytkownika
nikt - 2013-09-22 10:45:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś mógłby napisać jak wygląda praca w administracji? jakie zarobki, dziękuje
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2013-09-22 11:44:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy deceuninck / inoutic ma tylko dział sprzedaży i produkcji okien, czy mają tez ekipy od montażu? Bo szukam pracy na takim stanowisku, drzwi też mogę robić. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-04-16 11:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracowałem co prawda pół roku bo wyrzucili mnie jak tylko zmieniłem zmiane dlaczego? Maciej technolog zwykły cham i buc niestety ja sobie nie pozwole na obrazanie siebie gosc jest niestety nie spełny kultury mowie szczerze . jest tylko jeden normalny technolog : Krzysztof ! porozmawia, wyjasni wielki szaczunek
zdjecie uzytkownika
lukasz - 2014-04-16 19:36:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak ten mały technolog musi się jeszcze uczyć dużo, dużo
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
3 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie deceuninck, inoutic
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x