brak logo

deceuninck, inoutic

Jasin

Opinie o deceuninck, inoutic

eksone 2014-04-28 10:06:24
haha, jacy technolodzy?! Ludzie z pola zza miedzy Jasińskiej.
Maciek C- Parówa zakładu, wszyscy z niego się smieją, dorobił sie stołka przez donosicielstwo, pomówienia i chamstwo. Nic nie wie o inżynierii obszaru gdzie pracuje. Zwykły infantylny prostak.
Racja, ten Krzysiek jedynie rzeczowy.
O Jarosławie nie wspomnę. Żal, wstyd, faszyzm.
2
okniarz 2014-04-28 11:15:07
oo karwa, to ja juz okien na tym profilu nie kupię jak tam tacy wielcy "fachowcy" te profile klepią
mieszkaniec 2014-05-09 10:23:55
Mam dom w ich oknach, w dekoracyjnej okleonie, nie narzekam
Ludzie pewnie jak ludzie, ale produkt bardzo dobry
wieloletni pracownik 2014-05-11 12:34:55
Ostatnio prężny polski zarząd wprowadził 12-miesięczny okres rozliczeniowy czasu pracy, czyli najnowsze anty pracownicze rozwiązanie z Kodeksu Prac(odawc)y. Mimo niesamowitego sprzeciwu załogi, 3 przedstawicieli załogi musiało podpisać porozumienie zmieniające regulamin pracy i wprowadzające w.w. zmiany. Wynegocjowano jedynie nieznaczne podwyższenie premii, a premia jak to premia może być obcięta. W obawie przed tym, że nikt nie będzie przychodził na nadgodziny zarząd zgodził się również na wypłatę połowy wynagrodzenia za nadgodziny razem z bieżącą wypłatą, a druga połowa będzie wypłacana w marcu, lub w wolnym:)) Dodam jeszcze, że dział wytłaczania, czyli 1/4 załogi pracuje w ruchu ciągłym, ma równoważny czas pracy(czyli w uproszczeniu wolne za Święta) i pracuje po 12h. Tutaj praca jest najcięższa.
2
monter 2014-05-11 16:43:22
5 komorówkę 71 mm białą tez tłoczycie w tym Jasinie?
Nick 2014-05-12 10:14:24
Oczywiście, że 5-komorówka 71mm biała jest w sprzedaży. Szczegóły pod linkiem:
(usunięte przez administratora)
Nick 2014-05-12 10:29:09
(usunięte przez administratora)wejdź na systemy okienne i specyfikację techniczną
monter 2014-05-12 11:50:48
OK, dzięki Kolego
Nick 2014-05-31 08:05:38
Trzon ekipy w zasadzie jest stały i to na każdym dziale. Zatrudniani są pracownicy tymczasowi, szczególnie w sezonie który trwa od wiosny do późnej jesieni. Tutaj rotacja jest bardzo duża. Wielu młodych poniżej 20lat, nie przyzwyczajonych do takiego trybu pracy, nie wytrzymuje dłużej niż kilka dni. W innych firmach pewnie też tak jest z pracownikami tymczasowymi.
zygmunt 2014-05-31 19:54:52
Pracowałem w 5 firmach. Nie jest źle ale kiedyś było naprawde fajnie. super.
Pozdrowienia dla extruzji
Piotrek 2014-07-17 23:48:57
Praca ciezka, Swiatki piatki i niedziele nocki po 12 h. Kilka maszyn do obskoczeni i nie mialem czasu nawet na sniadanie. A jak juz bylem to musialem sie odkopywac z robotą. Najgorzej pracowallo mi sie na 300 ,lider cały czas na miotle a ty radz sobie sam, Nie polecam ogolnie.
2
sioux 2014-09-11 15:39:55
witam, czy ktos moze wie jak wyglada praca na magazynie w firmie inotic w swarzedzu? i jak z wynagrodzeniem?
nb 2014-09-28 21:20:09
Jak najdalej od tej firmy. Ludzie nie potrafią rządzić. Zabierają tylko premie i kapują na pracowników.Patrzą tylko do czego się doczepić. Pozdrowienia dla parówy gamonia :)
taki tam 2014-10-02 11:29:09
pracuję i uważam że nie jest aż tak źle jak niektórzy opisują powyżej. Ci którzy opisują tą firmę w samych negatywach to dla mnie niedorozwoje umysłowe i osoby które nie nadają się lub nie potrafią pracować lub chcieli by mieć pracę lżejszą od spania a przyjemniejszą od seksu :) znam osobiście gorsze zakłady pracy które za wykonywaną pracę płacą najniższą krajową. Oczywiście jak w każdej firmie zdarzają się "nieodpowiedni"ludzie na stanowiskach którzy tylko psują atmosferę swoim brakiem profesjonalizmu bądź co bądź brakiem wiedzy i umiejętności potrzebnych do pełnienia obowiązków na zajmowanym stanowisku.
Reasumując jeżeli ktoś nie chce pracować to żadna praca nie będzie dla niego odpowiednia.
3
mariokonik 2014-11-26 14:09:49
Zgadzam się z Tobą w 100%
mariokonik 2014-11-26 14:25:03
Pracowałem w tej fabryce i mogę powiedzieć że ludzie nie potrafią rządzić,technolodzy to same buce szczególnie mały Mikołajek,zapierdzielasz po 12h przerwy jak masz to jest dobrze bo czasami nie ma Cie kto zmienić bo pracują same buce,nie polecam zmiany 100,lider to idiota,jego zastępca Darek to samo a operatorzy to samo,najlepsza zmiana to 200
1
romaz. 2014-12-02 12:46:28
Jak wygląda praca w kontroli jakości? Może mi ktoś to opisać i przedstawić?
zyguś 2014-12-13 12:42:47
Witka. Pracowałem w tej firmie kilka lat.Do wszystkiego człowiek jest w stanie się przyzwyczaić. Generalnie łatwo można się tam garba nabawić- oczywiście mówię o ekstruzji.
piko77 2015-01-15 23:31:04
cześć
Mam zamiar podjąć prace w Inoutic jako magazynier
i zastanawiam czy warto. Proszę o rzetelną opinie
Rafał 2015-02-01 19:16:42
chcialbym się dowiedziec cos o pracy elektryk - specjalista. ktos moze dac jakies informacje bo w ogłoszeniu jest bardzo kiepsko.
4
SAM 2015-02-18 09:51:36
Pracy eletrycznej jest może z 10%. Reszta to typowa mechanika i przezbrojenia linii, prace zapobiegawcze na pracujących liniach, jakieś przeróbki, sporo sprzątania. Bardzo dużo prac wykonuje się w ruchu. W zasadzie specjalista w utrzymaniu ruchu to elektromechanik z podstawową znajomością automatyki i informatyki. W utrzymaniu ruchu trzeba być wszechstronnym, zaradnym, pomysłowym, zręcznym manualnie, a do tego jeszcze wytrzymałym fizycznie (zmiany po 12h) i psychicznie (stres, tempo).
1
SAM 2015-02-18 09:54:03
Pracy eletrycznej jest może z 10%. Reszta to typowa mechanika i przezbrojenia linii, prace zapobiegawcze na pracujących liniach, jakieś przeróbki, sporo sprzątania. Bardzo dużo prac wykonuje się w ruchu. W zasadzie specjalista w utrzymaniu ruchu to elektromechanik z podstawową znajomością automatyki i informatyki. W utrzymaniu ruchu trzeba być wszechstronnym, zaradnym, pomysłowym, zręcznym manualnie, a do tego jeszcze wytrzymałym fizycznie (zmiany po 12h) i psychicznie (stres, tempo).
1
stormtirion 2015-02-25 16:37:01
witam mam pytanko jakie wynagrodzenie oferuje firma dla młodszego operatora lini ?
Goguś 2015-03-06 13:19:57
2000zł netto, praca zmianowa oczywiście
KM 2015-04-23 15:52:02
2000 zl i co niby taki mlodszy operator lini ma robic ??? w sensie ustawiac profile ?? bo jesli ustawiac maszynke to chyba troche slabo placa :P
gucio 2015-04-27 15:33:40
witam prosze o szybką odp czy warto iść na magazyn jak praca jacy ludzie jaka atmosfera a i jakie zarobki proszę o odp
5
KM 2015-06-04 07:08:17
Jakie wynagrodzenie maja dla operatorow maszyn z dużym doświadczeniem ??? powiedzmy więcej niż 10 lat :)ktoś może w tym temacie może cos powiedzieć ??
KM 2015-06-16 22:17:04
wielkie dzięki :) tak z czystej ciekawości pracujesz tam ??
............ 2015-07-03 23:39:36
jesli pytasz o okleine to około3000
KM 2015-07-06 15:02:01
bardziej mi chodzilo o operatora wytłaczarki :)
robson 2015-09-26 00:37:36
nie polecam. wycisk przez agencje a potem obiecuja ze zatrudnia na etat a i tak nie dotrzymauja. Ciezka praca, szefcio krzywa raczka goowno sie zna, trzymajcie sie z daleka od tego szitu.oszukuja na premiach niby sa co miesiac hahahahahha. zwalniaja ludzi bo kiepsko im idzie aluplast przejmuje produkcje
Mampuszke 2015-11-06 10:52:02
do twoich obowiązków należy wszystko ^^ od pakowania do sprzątania lini ;)
ktoś 2015-12-15 14:47:12
praca na linii produkcyjnej jest bardzo nudna i monotonna, czas się strasznie dłuży. Ogólnie firma jest w porządku. Dają umowę o pracę, wypłacają świadczenia socjalne itp.
ktoś 2015-12-22 11:31:15
zakumplować owszem, ale na produkcji panuje duży hałas, pracuje się w ochronnikach uszu, więc rozmowa jest dość problematyczna.
tomasz 2016-01-07 18:05:13
exstruzja to kołchoz operator opierdala 3 linie i do tego musi ciagle sprzątać a i tak jest tym z góry wiecznie żle mają problem jak ktoś potrzebuje urlop to pracownik musi sobie załatwic zastępstwo technolodzy straszą że jak w ciągu 3 godzin hala nie będzie posprzątana to lider ma upomnienie a reszta zmiany po premi dosyć często pracownicy są zastraszani nie tylko przez technologów ale też przez kierownika jak pracownik jest wzywany na rozmowę do obsługi jest 16 lini jak nie ma pełnej zmiany to góry to nie interesuje każą napierdalać po 4 linie i twierdzą że żle nie zarabiają pracowałem jako operator 2700 podstawy brutto 450 premi z czego zawsze jest zabrane 200zł nieraz nawet 300 pdsumowując na ręke dostajesz około 2500 a najebiesz się jak dziki osioł no i wykańczają psychicznie i fizycznie gra nie warta świeczki
3
DUCH 2016-02-05 16:20:06
ile można wyciągnąć przez agencje pytam bo mi właśnie ofertę złożyli
bart 2016-02-21 16:59:45
od razu nie dostaniecie umowy bezpośrednio przez firmę. Trzeba popracować przez agencję a na końcu i tak możesz nie dostać umowy przez firmę i cię nawet agencja wyjebie w kosmos
1
Pitek 2016-02-27 00:37:11
popracujesz bez umowy bo papier dostaniesz po miesiacu jak dobrze pojdzie.Fataloza 40zlzmnienil wynagrodzenie brutto błłłłaaaaahhhhaaaaa. leca se w ....
1
mati 2016-05-22 14:06:32
zaufajcie mi i trzymajcie sie z daleko od tej firmy!
4
operator lini produkcyjnej 2016-05-23 07:40:06
Praca do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierownik ł.k. ma Ciebie głęboko w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak i pozostali ludzie na górze pełoi ludzi na górze mało szarych ludzi. Wielkie udawanje. Operator w ciągu 12 godzin jak wyjdzie na przerwę chociaż na 5 minut graniczy z cudem. Zarobki? Non stop kary brak premi. Nie polecam a logistyka firmy? Biorą się za coś nie mając komponentów gdzie operator musi przesypać surowiec ręcznie lub przewijać ręcznie kilometry uszczelek, ale co tam kogo to obchodzi. Odradzam odradzam i jeszcze raz odradzam za 2000 tys. Zapiepszac i zepsuć sobie zdrowie i psychikę. Brak szacunku jak i gnój za byle [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Pozdrawiam operator linii dział wytłaczania.
4
były pracownik extruzji 2016-05-29 15:01:41
Nie jest tak zle, ja sam odszedłem z tej firmy ze względu na zarobki, kierownictwo zaczelo usuwac największych ściemniaczy, co pozostali pracownicy odbierają pozytywnie - jedna z części premii jest wykonanie planu, i szlak człowieka trafial gdy przychodzilo się do pracy a tam 3 brakowalo. Slyszalem ze zatrudniają teraz Ukraincow - wiec chociaż plany produkcyjnez tego co slyszalem zaczely być osiągane. pozdrowienia dla dzialu wytlaczania
3
SC 2016-06-13 21:47:19
Jestem pracownikiem tej firmy i montuje zestawy. Nie było by tak tutaj zle gdyby nie gnebiące kierownictwo. Do pracy trzeba przychodzic szybciej zeby 15 minut przed pracą gotowym byc na zebraniu. codziennie 15 minut przez pracą i 15 minut zostać po pracy technolodzy narzucaja tempo i musztruja kto co ma robic i jak szybko.I jak to jestesmy w tyle ze wszystkim przez naszą niezaradnosc. Pare razy sie spuzniłem na zebranie to Szef Mały M zjechał mnie jak psa.Gnebil przez tydzien dając najgorszą robote. Zebrania oczywiscie obowiazkowe nie platne.Nie polecam.
4
sasza 2016-06-27 18:10:40
stare maszyny mają-ustawione na 150% normy byleby jak najszybciej profile wypluwały a ukraincy z agencji za grosze niech ten szajs pakują, pełno lokalnych chamów co tam dłużej pracują,ustawią wrak maszynki a ty pakuj i szykuj kontenery. połowa produkcji idzie na przemiał a potem z odzysku masz krzywe okna,zamiast czysty pył sypać.
1
Kazik 2016-07-15 01:25:09
Sie ma,
Nie wiem co za buce piszą te hejty, praca jak praca trzeba swoje zrobić, przypilnować jakości.
Pracuje na extruzji - grafik REWELACJA jeżeli chodzi o system IV brygad nie ma lepszego, na 12 h dwie przerwy po 20 minut.
Wiele sie zmienia na + w tej firmie, i nigdzie się nie wybieram.
Jeżeli ktoś szuka stabilnego zatrudnienia zachęcam, socjal porównajcie sobie do innych firm to sami się przekonacie że warto chociaż przyjść na rozmowę i posłuchać co jest w ofercie . Kierownictwo działów produkcyjnych pełen profesjonalizm.
Pozdrowienia dla zmiany 300
2
były 2016-07-25 15:25:03
Zastanówcie się przed podjęciem pracy w tej firmie. Od jakiegoś czasu ludzie się sami zwalniają. Do tego stopnia że nawet nie składają wypowiedzenia tylko przez porzucenie pracy. Wiem co mówię i piszę.
I nie czytajcie opinii które zachwalają socjal i zarobki. jak dla mnie są to opinie podstawione. już kilka moich komentarzy dziwnie zniknęło. Takie pieniądze dostaniecie w innych spokojniejszych firmach.
8
@alfa 2016-08-25 10:40:48
Witam . Jak wygląda sytuacja z liderem wytlaczania? Jakie zarobki ? Obowiązki faktycznie jakie są ,bo wiadomo ze to co powiedza na rozmowie nie równa się rzeczywistości .
Michał 2016-10-04 09:30:32
W Inouticu szukają teraz magazynierów. Fajna praca, maja tez fajny socjal, i kasę za polecenie czlowieka. Warto!
Onś 2016-10-14 18:51:38
A jak z pracą kobiet... Co sądzicie czy jest to fajna praca i dobre zarobki

dam 2016-10-14 20:34:22
Dla mnie najważniejsze jest to, że atmosfera opiera się na przyjacielskich stosunkach, to bardzo wązne.
kowal 2016-11-05 15:19:16
Ponieważ pracowałem tam parę lat mogę coś o tej pracy powiedzieć, ten socjal jest jaki jest i nie jest to nic szczególnego inne firmy oferują także znacznie więcej ale i są takie które nic nie oferują. Technolodzy mały Mikuś to taki cwaniaczek - donosiciel z zawodu jest hydraulikiem poszedł do góry dzięki "d...włdztwu. Zaczynał od pakowania profili i sprzątania i technolog z niego jak z koziej d... trąba.
Jaruś P. to jego kumpel opierdalacz też cwaniaczek ale inteligentniejszy. Zawsze szukał kogoś kto za niego coś zrobi. Jeżeli Mały Miki kogoś próbuje opiepszać to jego też schrzańcie bo on się kogoś kto na niego krzyknie cholernie boi i wtedy zaczyna się jąkać i zwiewa. To teraz zrobił się kołchoz z nieprzyjemną atmosferą. Jeżeli kierownikiem na ekstruzji jest Darek to też taka d... którą kiedyś nawet Belgowie chcieli się pozbyć bo sobie nie dawał rady ale dyr. Zdziebko napłakał i go zostawili. A potem się mścił na wszystkich bo chciał wszystkim udowodnić że jest specjalistą i fachowcem a on jest tylko d.... wołowa która myśli że jak krzyczy to ma rację.
Zostaw swoją opinię o deceuninck, inoutic - Jasin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie deceuninck, inoutic