Diehl Controls Polska

Namysłów

Opinie o Diehl Controls Polska

sylwia 2016-02-20 23:14:40
Nie mowilam ze twoja kadencja na fdsie sie konczy tylko spojrz inna pani zajela twoje miejsce szczerze jest lepsza od cb panienko robi codziennie po 1000sztuk a nie tak jak ty po 900
1
ruchacz 2016-03-04 21:48:49
co to za afera z tą babką nakrytą z gościem w kliszeruchbusie?
1
Monter 2016-03-09 13:50:23
A gdzie Ty widzisz taką aferę, bo to chyba nie w tej firmie i mam wrażenie, że Ci się raczej mocno pomyliły fora, bo o czymś takim słyszę pierwszy raz, a jestem tu już dość długo
0
hahah 2016-03-11 14:43:54
a bo to malo takich afer,ze ktos z kimś.. gdzies a mąz w domu
1
iza 2016-03-11 15:23:15
tak to prawda, liderzy korzystaja jak mogą
0
marina 2016-03-13 20:28:51
a weźcie się uspokójcie z tymi romansami aferami, do roboty się weźcie ludzie. jest dobra praca w produkcji części elektroniczych, dział rozwoju szuka ludzi, a wy się błahostkami zajmujecie
0
do marina 2016-03-14 23:52:05
To nie blahostki..a życie. Normalne życie! Nie mów ze o tym nie wiesz.Romans goni romans jak to w zakladach.bywa. zwlaszcza ze okazji nie brakuje.
0
Monter 2016-03-15 20:40:51
No jak okazji nie brakuje, to faktycznie takie rzeczy się zdarzają, ale nie jest to nic złego, praca jest dość turdna, to co robić, nie widze w tym nic złego
1
zakaz 2016-03-21 14:50:57
zakaz przejścia dla męszczyzn przez damską szatnie nie sądziecie ze to ośmieszanie sie?
0
Monter 2016-03-21 15:18:35
Dla mnie to normalna rzecz, dlaczegho miałoby być takie przejście, nie żartuj kolego, generalnie ta opinia nie ma sensu, a szkoda, bo można pogadać np. o atmosferze w firmie
0
Marek 2016-03-29 12:02:08
Witajcie koledzy i koleżanki! Mam pytanie, ile na ręke dostaje u was pracownik na stanowisku "ustawiacz" ??? Proszę o szczerą odpowiedź. Dziękuje!
1
łeb 2016-03-29 21:53:54
Marek, a widziałeś gdzieś takie ogłoszenie od nich? W sumie rzuciły mi się w oczy inne, głównie technik w dziale systemów testowych czy programista. A ustawiacz, to coś dla mnie
0
Lodzia 2016-04-08 23:39:55
Tak jest romans goni romans co ma do szukania niowy ustawicz z esemde
Na testach i podrywa mlode kobiety czy to jest normalne chyba nie powinnien wykonywac swoja prace a nie sie szlajac po testech i bajere popierdalac
1
Marek 2016-04-08 23:42:26
Ty lodzia wszystko widzisz ale siebie nie zainteresuj sie sobą a nie tylko donosisz
0
sylwia 2016-04-08 23:46:37
Panienko ktora ciagle mowisz ze jak jest łatwy panel to panie nie robia tylko szkoda ze jak jest trudny to tak nie mowisz dajemy z siebie wszystko a nawet wiecej ze gdy wracamy do domu to juz nic nam sie nie chce no tak ale ty swoje wiesz zawsze jest nasza winna popatrz na siebie jak we wszystko sie wpierdalasz pracuj wiecej a mniej mow dobra z gory dziekuje
0
tak jest 2016-04-09 19:42:36
mi też się nic nie chce jak wracam do domu
0
More 2016-04-11 00:35:55
Nie macie sił jak wracacie do domu ale każda ma siłę aby opluwac inne kobiety? te co mają największe kompleksy potrafią tylko obgadywac inne panie :) zero kultury, taktu, człowieczeństwa, 100% dna :D co wam to daje drogie panie, że coś o kimś powiecie? Zmieni to coś ta pani czy ta druga i tak będzie wyglądać jak wygląda wy lepiej o siebie zadbajcie bo jak się za wami idzie to niezbyt miły zapach papierosy i wilgotna ziemia :D :)
0
maturzystka96 2016-04-20 19:40:54
Chciałabym się przyjąć do pracy w diehl, może ktoś napisać jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna?
O co pytają, czy trzeba się jakoś szczególnie przygotować?
0
a 2016-04-22 17:27:14
maturzystka96
Myślę, że pytania zależą od stanowiska na jakie aplikujesz, jeśli na monterkę na produkcję to raczej nie wiadomo jakie nie będą
1
Rafaela 2016-04-24 20:22:00
To ja Ci powiem.ze ostatnio nawet na montera testy robią!!!
3
len 2016-04-28 22:04:16
i dobrze, niech robią takie testy :) to na pewno podnosi firmie prestiż
1
remik 2016-05-06 09:49:57
co w tym złego, że firma chce zatrudniać fachowców @Rafaela?? Według mnie to dobrze o niej świadczy
1
zorientowany 2016-05-21 14:57:54
Testy na operatora - tylko znajomości !!!
1
aria 2016-06-11 18:52:47
możesz coś @zorientowany więcej o tych testach napisać? jak w każdym razie i tak będę starała się o stanowisko Specjalista ds. projektowania płytek drukowanych (Layout Designer) u was - ciekawe tylko czy EMI / RFI trzeba MIEĆ perfekcyjnie opanowane
1
aasas 2016-06-17 19:06:39
nikt tu nic o żadnych testach na specjalistów nie napisze bo tu sami ludzie z produkcji piszą zazwyczaj o pierdołach
0
Waldek 2016-06-17 20:29:12
Specjalista ds. projektowania płytek drukowanych (Layout Designer) jest poszukiwany z tego co widzę
0
rty 2016-06-17 21:46:49
@Waldek poszukuja równiez inzyniera procesu NPI w Namysłowie oferuja możliwość pogłębiania wiedzy (szkolenia specjalistyczne oraz językowe),pakiety: Medyczny, Socjalny.
0
Gość 2016-06-19 15:07:19
No masz rację po co pisać o poerdolach typu że ktis kogoś obgaduje wiadomo że do takich ludzi nic nie dotrze bo to są puści ludzie wiec olać takie panienki co zazdroszczą i tylki obrabiaja to o nich źle świadczy od razu można poznać ich poziom inteligencji.to jest śmieszne ocenianie innych no ale każdy swoje kompleksy leczy na swój sposób i tyle
Takie moje zdanie warto tutaj poruszać takie kwestie dotyczące spraw firmy aby komuś w czymś konkretnym pomoc.
0
Marzena 2016-06-19 15:20:15
Zastanawiam sie czy Specjalista ds. projektowania płytek drukowanych (Layout Designer) to też praca dla kobiety, zadziwię Was może, ale znam się na tym, nie wiem tylko jak firma może do tego podchodzić i czy chętnie mnie zatrudnią?
0
zuza 2016-06-20 17:08:31
@Pomocny no to w sumie bardzo dobrze. Jestem totalnie za tym. A powiedz, czy mam szansę dostać się na stanowisku młodszego kierownika projektu we Wrocławiu? Spełniam wymogi - wykształcenie + doświadczenie w samodzielnym prowadzeniu projektów;
0
sadasa 2016-06-21 22:59:16
Zuza, złóż cv i się przekonaj, skoro spełniasz wymagania to pewnie masz szanse, nie ma co pytać o takie rzeczy tutaj bo nikt z fusów Ci tego nie wywróży
2
Monter 2016-06-21 23:22:04
Specjalista ds. projektowania płytek drukowanych (Layout Designer) pilnie potrzebny i najwazniejsze, że za dobrą kasę, więc chyba warto próbować tak sądzę, taką mam nadzieję przynajmniej, zapraszam wszystkich chętnych do przyjmowania się tam na już..
0
olo 2016-06-23 14:19:20
Pozdrawiam pracowników i pytanko na czym polega praca na stanowisku specjalista liniowy ds.TPM ?
Są wolne dwa wakaty ,może ktoś coś bliżej wypowie się na ten temat.Pozdro.
0
werf 2016-06-23 15:10:54
@olo nie wiem nie widze takiej oferty..jest na stanowisko specjalsity do spraw planowania jakosci tutaj chpodzi o tworzenie dokumentacji jakościowej dla nowych projektów (proces flow chart, control plan, test plan, instrukcje kontrolne);
0
Pomocny 2016-06-24 20:31:39
Praca polega na usuwaniu biezacych awarii maszyn i urzadzen oraz ich zapobieganiu a takze na kontrolii i zamawianiu czesci do nich
1
erf 2016-06-24 20:40:35
a ciekawe jak na stanowisku inzyniera procesu NPI bo widze ze w Namysłowie poszukuja teraz oczekuja tutaj wyższego wykształcenia technicznego (preferowane kierunki: zarządzanie i inżynieria produkcji, elektronika), doświadczenia na podobnym stanowisku
0
mamra 2016-06-27 13:10:14
Miałam nadzieję, że na tym forum znajdę jakieś info na temat pracy w diehlu- jakie zarobki, godziny pracy, atmosfera :). A jedyne co widzę to gównoburzę, w której każdy wylewa swoje problemy i żale. Ludzie, bądźcie dorośli- nikogo nie obchodzą Wasze problemy i Wasze zdanie, dlatego oszczędźcie już tego spamu i piszcie na temat- o pracy, a nie o tym kto komu loda robi na boku. Pozdrawiam.
1
adaś 2016-06-27 14:23:06
Pomocny' a na jakim stanwoisku są takie obowiązki? czyli głownie poszukują serwisantów? Na to wychodzi. Ja widziałem ogłoszenie na specjalistę ds. palnowania jakośći, wiesz coś o tym?
0
Operator 2016-06-28 22:04:12
Witam czym zajmuje się operator działu elektroniki?? I jakie ma zmiany? Pozdrawiam
0
Alejandro 2016-06-28 22:34:24
Dokładnie popieram!Może napiszcie po prostu do działu personalnego do osoby od rekrutacji i zatrudnienia co jak wygląda, bo tu sami mądrzy doradzają a żal im.sciska tylek tak naprawdę... Ja tez chce wysłać swoje podanie a jak to czytam To mi się odechciewa,bo jadem tu dosłownie tryska.pocieszam się tym.ze każdy cwaniak bo anonimowy to jedzie po innych jak po rudej.... Dam znać jak będę po rozmowie.mam nadzije,że.mnie zaprosza w najbliższym czasie
0
Alejandro 2016-06-28 22:35:44
Dokładnie popieram!Może napiszcie po prostu do działu personalnego do osoby od rekrutacji i zatrudnienia co jak wygląda, bo tu sami mądrzy doradzają a żal im.sciska tylek tak naprawdę... Ja tez chce wysłać swoje podanie a jak to czytam To mi się odechciewa,bo jadem tu dosłownie tryska.pocieszam się tym.ze każdy cwaniak bo anonimowy to jedzie po innych jak po rudej.... Dam znać jak będę po rozmowie.mam nadzije,że.mnie zaprosza w najbliższym czasie
0
Pomocny 2016-06-29 10:09:34
Na stanowisku specjalisty ds tpm
0
tu 2016-06-29 10:12:55
@alejandro ja szczerze i bez jadu, interesuje mnie u was znalezienie pracy w systemach wbudowanych, wieść się niesie że programistów szukacie - prawda to czy tylko miejskie legendy? dodam tylko że znam język niemiecki i mam nadzieję że tutaj będe mógł go wykorzystać
0
Pomocny 2016-06-29 10:16:59
Operator??to Diehl poszukuje takiego stanowiska?? Operator to osoba pracujaca na stanowisku montera ale z wiekszymi uprawnieniami do obslugi maszyn i urzadzen. Cos pomiedzy monterem a specjalista liniowym. Tylko ze przewaznie takie stanowisko dostaje wykwalfikowany monter a nie nowo przyjeta osoba
0
Pomocny 2016-06-29 10:20:58
W diehlu dziala kilka systemow na raz...jest system 4brygadowy, jednozmianowy,dwuzmianowy i flexi (8h)
0
basia 2016-06-29 12:17:34
to jak dobrze rozumiem, to ja sobie mogę sama wybrac w jakim systemie chciałabym pracować? interesuje mnie stanowisko Hardware Engineer w Dziale Rozwoju we Wrocku
0
Pomocny 2016-06-29 16:39:20
Nie system jest uzalezniony od stanowiska i tak biura maja jedna zmiane i czas flexi sa dzialy gdzie sa dwie zmiany ale to dzialy okoloprodukcyjne, a produkcja ma wszystkie te systemy oprocz flexi
0
adaś 2016-06-29 16:48:58
szukają kilku osób, jednka na operatoró nic nie mają jeszcze jak cos to programisci, konstruktorzy narzedziowi
0
emsa 2016-06-29 17:07:50
gdzie dokładnie odbywają się rozmowy kwalifikacyjne w diehlu? jak wygląda zatrudnienie jeżeli jest się zatrudnianym przez agencję? jest szansa na umowę bezpośrednio z Diehlem? Jest możliwość pracy tylko na jedną zmianę?
0
45rf 2016-06-29 21:49:38
@adaś szukaja szukaja inzynierow procesu NPI takze czytalem ze do zadan takiej ososby bedzie nalezen m.in. wdrażanie nowych produktów, przygotowanie i nadzorowanie rozruchu produkcji seryjnej nowych produktów, nadzorowanie zmian w istniejących narzędziach produkcyjnych
0
Zostaw swoją opinię
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diehl Controls Polska