Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Diehl Controls Polska

Pracowałeś w firmie Diehl Controls Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
NICOLE - 2015-08-26 22:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
JA JESTEM OD NIEDAWNA I JUZ POZNALAM CO ZNACZA BABY W TYM ZAKLADZIE JAK POTRAFIA ZROBIC Z CZLOWIEKA POSMIEWISKO !!! TYLKO ZAZDROŚNICE O KIMS GADAJĄ BO SAME NIE MAJAA POUKLADANEGO ZYCIA NIE MAJA DO CZEGO WRACAC A PRZEWAZNIEE TE CO NIC NIE ROBIA I MAJA CZAS NA PLOTY !! CHORE BABY !
zdjecie uzytkownika
ROBI - 2015-08-26 22:31:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
po co to piszecie jak głupia wymyśla takie chore teksty ,że ktoś ryczy itp. to na pewno nie zrozumie co do niej piszecie.strata czasu
zdjecie uzytkownika
burak - 2015-08-26 22:40:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jak najbardziej moim zdaniem warta polecenia, pomimo , że niektórzy starają się przeforsować swoje inne zdanie. Nie warto ich słuchać. Warto samemu przyjść i spróbować. Ja pracowałem w helpedesku Diehl Controls. Pracę sobie chwalę i mam nadzieję , że firma będzie dalej kroczyła w te stronę co obecnie (bez zwolnień)
zdjecie uzytkownika
Do buraka - 2015-08-26 23:03:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oczywiście panowie tam mają super a zobacz na panie jak muszą w światki piątki zapieprzac i jeszcze nie dość ze w niedziele do pracy to jeszcze 12 h ludzie a zarobki śmieszne po podwyżkach aż płakać się chce!
zdjecie uzytkownika
Swir - 2015-08-27 11:24:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy Wy mnie znacie ze tak na mnie ajezdzacie???
zdjecie uzytkownika
Świr - 2015-08-27 13:03:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znasz mnie ze mnie oceniasz a może ty wiesz lepiej z której br jestem więc oswiec mnie
zdjecie uzytkownika
Do myszki - 2015-08-27 15:28:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytaj ze zrozumieniem! niech sobie pisze co chce i niech robi co chce zobaczymy jak na tym wyjdzie zostanie kiedyś sama jak palec z reszta prawie jest bo co jej po facecie który jest jaki jest. I niech się nie czepia liderów ani pań bo w porównaniu do niej pracują i nie chcą słyszeć głupich uwag z jej strony. Niech nie oczernia bo to źle o niej świadczy. Dama w męskim stylu.
Myszko bronisz osoby która zniszczyła kogoś i myśli ze zniszczy innych a sama niszczy siebie głupimi zagrywkami i psuciem komuś opini.
zdjecie uzytkownika
Week - 2015-08-27 15:48:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha ha znamy cie doskonale czytaj uważnie opinie wszystkich tutaj zgromadzonych a nowi którzy tu weszli wyrabiają o tobie zdanie właśnie z twoich słów na forum po co ty się tak.wściekasz przecież jesteś anonimowa chyba że to co piszą inni nieźle cie ubodlo gdyby tak nie było i nie było by ziarenka prawdy w tych zdaniach nie rzucalabys się tak nawet byś nie odpisała.
zdjecie uzytkownika
Olbrzym - 2015-08-27 15:57:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie no macie rację ja wiem o kogo chodzi kiedyś ta pani wdala się w romans a później chciała winę zginic na moją koleżankę haha faktycznie dzisiaj się przyjrzałem wygląda jak facet nic w niej kobiety nie widać co ona ma do innych kobiet jak to wygląda jak wygląda. Chyba ze mówimy o innej pani
Ale ta o której ja myślę to niezle Ziółko z niej obrabia tyłki i te jej szydercze uśmieszki a oczy to ma straszne jak wilczyca
zdjecie uzytkownika
Wiki - 2015-08-27 17:41:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z opisu pada na dziewczynę z br3 kim wy się przejmujecie przecież to patologia w każdym tego słowa znaczeniu te jej paniuskowate miny są kamuflażem nie warto się nią przejmować to co ona mówi to nieistotne każdy ją dobrze zna i nikt nie bierze jej poważnie panie mają z nią przechlapane i nie lubią z nią pracować ciągle się gdzieś kręci a jak jakaś nowa przyjdzie z nią pracować to wielce nie ma sztuk i pisze przyuczenie jakie ona akcje robiła a każdy z niej drwi i macha ręką. Właśnie tylko jedna się odezwała to szybko poleciała z brygady jak zaczęła płakać przy mistrzu cyrki jaka ona poszkodowana a później się cieszyła z osiągniętego celu jednym słowem chora niepoczytalna baba pusta strasznie
zdjecie uzytkownika
Andrzej - 2015-08-27 22:11:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I jeszcze mi powiedz ze ta kobieta jest matką a tak traktuje innych krew w żyłach się gotuje
zdjecie uzytkownika
Monterka - 2015-08-27 22:16:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tej dziewczyny osobiście nie znam jedynie z widzenia rozmawiałam z ta panią która została przeniesiona t
Powiem ze wstyd straszny ze młoda kobieta traktuje tak starszych nie ważne czy ta pani starsza była winna czy też nie. To jest starszy człowiek i trzeba go szanować. Widocznie ta kobieta do szpiku kości zepsutą jest i nie boi się Boga przecież każdy z nas kiedyś umrze i stanie przed Bogiem
zdjecie uzytkownika
Mieta - 2015-08-27 22:21:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie warto poruszać juz tego tematu jest jaka jest to jej sumienie i to ona kiedyś za to odpowie szkoda ze teraz jeszcze oczernia innych Mądry człowiek tak nie postępuje
zdjecie uzytkownika
Swirek - 2015-08-27 23:19:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego pracodawca nie docenia Pan które pracują na ds się właśnie dzisiaj zostałam 12i zrozumiałam co to jest widziałam jak młoda kobieta się męczył i starała by nadruk Był ładny a Panie z operą i tak wymyslaly ze są kropki itp. Ja się nic nie odczuwalam bo nie byłam u siebie
zdjecie uzytkownika
Swir - 2015-08-27 23:46:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na gdzie jest ciężko ale o tym wiedzą tylko tę Panie które są na fdsie bo te panie na opfie myślą ze to jest proste
zdjecie uzytkownika
klik - 2015-08-28 12:45:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę,że Panie zamiast pracować na nocce to zajmują się innymi rzeczami. To chyba nie jest tak źle skoro można korzystać z telefonu i internetu. a może należy to sprawdzić, dlaczego nie macie zajęcia? a inni zasuwają..i robią za te plotkary,i pijących kawe
zdjecie uzytkownika
Swir - 2015-08-28 13:02:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jest to już na przerwie nie można tel wyciągać czy co parodia
zdjecie uzytkownika
Mieta - 2015-08-28 14:59:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha niezła szopka ale to tylko tacy właśnie ludzie potrafią tak grać no właśnie dlaczego piszesz podczas pracy świrku
zdjecie uzytkownika
Do świra - 2015-08-28 15:07:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty jesteś na serio głupia brakuje ci czegoś w tej głowie z męską fryzurą nie dość że nie pracujesz jak inne to właśnie to udowadniasz pisząc podczas pracy
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-28 15:14:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
Do świra - 2015-08-28 15:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewnie dzisiaj pisałaś gdy poszłaś śmieci wyrzucić bo zawsze tak prace kończysz po 13 tez to porusze u prezesa
zdjecie uzytkownika
Do klika - 2015-08-28 15:20:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Masz rację jestem.za i tez to jest niesprawiedliwe gdy np na br 3 testy kończą o 13:30 a inni muszą dalej pracować to jest parodia niech to sprawdzą ze maszyny stoją a panie sprzątają juz
zdjecie uzytkownika
Myszka - 2015-08-28 23:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma zakazu używania tel na przerwie co Wy chcecie od swirka
zdjecie uzytkownika
Swirek - 2015-08-28 23:11:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego się czepiacie powiedziałam prawdę ze panie na fdesie mają przejebane a co najlepsze nie mają płacone szkodliwego
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-29 00:24:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja osobiście wybrałem pracę z kierunku medycznego. Obecnie będę kończył Technika dentystycznego w szkole Gowork www.szkoly.gowork.pl. Mają super warsztaty, dużo praktyki, na czym właśnie mi zależało. Kierunek nie drogi, a nauczyciele super przekazują wiedze. Jeszcze egzamin zawodowy przede mną ale na pewno go zdam. A nawet już mam wstępne oferty pracy z wysokim wynagrodzeniem sięgającym 3.000 zł po uzyskaniu tytułu Technika Dentystycznego. Wszystkim polecam!
zdjecie uzytkownika
Do myszki - 2015-08-29 00:25:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tobą tez coś nie tak? co ty tak bronisz tego świrka czyżby ta sama osoba?
zdjecie uzytkownika
Do świra do pani z br 3 - 2015-08-29 00:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Amerykę odkryłas? Wiadome ze panie na fdsie mają gorzej a Swir to.niech nie udaje że nie wie o co mi chodzi. Jak się z kogoś nasmiewasz ze ktoś patrzy w lusterko na opfie to uważaj bo ty nawet lusterka nie potrzebujesz nic nie musisz poprawiać nawet makijaż ci nie pomoże jaszczurko! To co tutaj.wszyscy o tobie pisali święta prawda znam.cie dobrze i tez słyszałam.ciekawe rzeczy. Śmieszy cie coś w czyimś wyglądzie? To coś ci powiem daleko ci do takich kobiet kobiet które maja to coś w sobie które ubiora worek i tak będą lepiej wyglądać od ciebie. Radzę Ci iść do stylisty bo.marnujesz tylko kasę a z reszta i tak spodnie to.na tobie wiszą i fryzurę masz koszmarną! Powiem tak zawsze będziesz w cieniu i cieniem jesteś zepsutym ciemnym jesteś zła do szpiku kości. I ciesze się ze to przeczytasz bo ze ty mówisz głośno a inni słyszą i nic na to nie mówią to nie znaczy ze to tolerują
A jak ktoś nie reaguje kłótnia to poprostu jest mądrzejszy od ciebie. Cała brygada 3 i brygada 4 cie nie trawi nie wiem jak inne.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diehl Controls Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Diehl Controls Polska?
Zadaj pytanie
alert