Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Diehl Controls Polska

Pracowałeś w firmie Diehl Controls Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gregory - 2015-11-07 15:42:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja to bym na miejscu tych pań które będą obdarte z anonimowości które zapewnia to forum założyła sprawę tej pani która podając swoje imię i nazwisko jawnie was oskarży. A te panie które coś pisały o kimś i nie podały żadnego imienia i nazwiska osoby do której coś kierowały i nie kierowały pod jej adresem żadnych gróźb mogą się wyprzeć. Każdy może myśleć że coś jest tutaj o nich jakby ktoś miał się w takie coś bawić to ja się nie godze aby to szło z naszych pieniędzy aby organy traciły.na takie coś czas. Baby jesteście dziwne!
zdjecie uzytkownika
Do Joli - 2015-11-07 16:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A kim jest ta dziewucha? Bo ja nie wiem. To właśnie Pisząc takie bzdury tutaj napędzasz te wszystkie fałszywe marionetki i dlatego jest taki fałsz wśród tych zakompleksionych kobiet i czepiaja się osób które nikomu nic złego nie robią i ty dobrze wiesz!!!
zdjecie uzytkownika
Do Bolka - 2015-11-07 16:47:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wylewaj swój jad do woli i tak mnie to nie boli widocznie ciebie aż za bardzo że aż tutaj poruszasz ten temat! Jeżeli ciebie przenoszą co trochę to widocznie nie panujesz nad swoją pracą i z tego co tutaj piszesz można wywnioskować że życie tez masz chaotycznie.
zdjecie uzytkownika
Do śmiałych - 2015-11-07 17:26:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha dobre zgłaszając przyznajemy się do czynów jakie nam tutaj przypisują trochę rozumu kobiety
zdjecie uzytkownika
RAPID - 2015-11-15 16:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A bo to jedną z nas przenieśli???Nie wiesz co piszesz.Tak ci tyłek obrobią inne panie że sama nie będziesz wiedziała kiedy i za co. A na imprezkach dalej będziesz ich koleżanką. Troszkę pokory. Nikt nie zna dnia ani godziny. A co do życia to radzę się zając swoim. Popatrzcie na swoich współmałżonków,dzieci,rodziców czy rodzeństwo. I co sielanka???
zdjecie uzytkownika
Fabian - 2015-11-17 14:56:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć. Szukam informacji o tym, jak to wygląda rzeczywiście w firmie, na stanowisku specjalisty ds. projektowania płytek drukowanych. Wymagają doświadczenia w elektronicznych urządzeniach sterujących w branży przemysłowej, motoryzacyjnej lub sprzętu domowego i dobrej znajomości programu PADS CAE/CAD i narzędzi do obróbki danych płytek PCB.
zdjecie uzytkownika
ertyok - 2015-11-19 18:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widze, że jest u nich cikawa propozycja stażu. Podali tez konkretne waruni zatrudninia jak status studenta/studentki (preferowany kierunek: rachunkowości i finanse, controlling). dodatkowo tzreba umieć dobzre język angielski, bo to też bdzie weryfikowane na rozmowie wiec nie warto tutaj ściemniać jednak.
zdjecie uzytkownika
pomocny - 2015-11-19 18:37:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Fabian - 2015-11-17 14:56:10]:
Z tego co mi wiadomo to nowe stanowisko, wiec rzeczywistosc stworzy tam dopiero nowo zatrudniona osoba
zdjecie uzytkownika
supero - 2015-11-22 01:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli wychodzi, że jest to pewnego rodzaju okres próbny po którym można na stałe się zatrudnić, dobra sprawa.
zdjecie uzytkownika
student - 2015-11-24 05:52:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja kończe studia - elektronikę i chciałbym zaaplikować na projektanta płytek drukowanych, może ktoś napisać, czy doświadczenie zdobyte na studiach wystarczy? Znam PADS jak i układy hybrydowe.
zdjecie uzytkownika
pomocny - 2015-11-30 23:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [student - 2015-11-24 05:52:46]:
To już oceni pracodawca a nie takie szaraczki jak my...
zdjecie uzytkownika
pomocny - 2015-12-01 00:04:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ertyok - 2015-11-19 18:31:54]:
Staż jak staż - zwykłe wyzyskiwanie ludzi za unijne pieniądze... a jak się sprawdzisz kto wie...
zdjecie uzytkownika
Do RAPID - 2015-12-05 00:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZGADZAM SIE Z TOBA W 100%!! Panie które są nierobami zawsze będą widzieć inne. Śmieszy mnie to że widzę jak niektóre sobie stoją i gadają z koleżankami zamiast pracować i jeszcze mają czelność wyzywać kogoś od najgorszych. Te co biegają po streamie też płaczą dlaczego one itd.a tak naprawdę zbliża ich takie biadolenie właśnie do lenistwa bo im się robić nie chce! Fałszywe gadają z tobą a później najchętniej ci nóż w plecy wbijają. Tak to jest gdy ktoś nie widzi gnoju na swoim podwórku te co tak gadają najwięcej są nic nie warte! Koleżanek tam nie ma dzisiaj lizesz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jednej a jutro drugiej fałsz na fałszu! Dorosłe kobiety żeby śmiać się z innych, plotkowac i robić wszystko aby komuś dopiec to jest najniższy poziom zastanówcie się wy którzy słuchacie takich glupot wyciągnijcie wnioski czy takiej kobiety zepsutej warto słuchać i powielać ploty! Obudzcie się bo świat spada na psy. Kto nie ma w domu szczęścia to nie potrafi sobie poradzić w pracy. Nikt się nie przejmuje tym co bredzicie co wam daje to gadanie. Jak kiedyś was choroba przycisnie to pomyślcie trochę jakie życie wiedliscie do tej pory czy warto niszczyć drugiego człowieka? co taki człowiek msciwy zazdrosny obłudny sobą reprezentuje?
zdjecie uzytkownika
Mimonek - 2015-12-05 12:59:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas jest tak dziewczyna wredna która jest strasznie zazdrosna o bardzo ładną dziewczynę osobiście nie mogę już wysłuchiwać tego co na nią gada to jest chore. Ciągle się z niej śmieje jakby była sama idealna (oczywiście nie jest) nie ma z czego się śmiać bo dziewczyna jest prześliczna. Puszcza ploty o niej wyssane z palca i buntuje inne tak aby jej nikt nie lubił. Serio te kobiety też nie mają swojego zdania wierzą w głupoty to zazdrość nic innego.
zdjecie uzytkownika
Niania - 2015-12-05 13:10:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
U nas to tylko biadolenia słyszę że ta to nigdzie nie chodzi a ta to jest taka i owaka a ta dziwnie chodzi a ta to ma za dobrze itd itd itd a kto gada o glupotach ktora jest zawzieteta msciwa fałszywa wredna zazdrosna ? Ta co np ma kolejnego faceta, ta co siedzi sama, ta co robi wszystko aby nic nie robić, ta co się jej nieuklada w życiu, ta co ma kompleksy kazda kobieta która ma takie życie zawsze przyczepi łate takim kobietom które są ładne, mają rodzine, są szczęśliwe, proste. gdy ktoś nasmiewa się z innych ma coś z głową to nie jest mądra kobieta
zdjecie uzytkownika
Robia - 2015-12-05 13:16:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skąd ja to znam. Patologia i tyle. Niektóre to mają problem bardzo duży ze sobą! Nie radzą sobie z tym że są wredne buntują innych co jest Śmieszne i jakie dumne że przeciągają na swoją stronę inne. Tylko tyle że wszystkie są fałszywe to co im po takich znajomych ciągle tylko gadać o innych nasmiewac się z kogoś tylko ploty i ploty bo nie mają ze sobą ciekawych tematów a o czym to świadczy? Ich IQ zniza się do poziomu błota
zdjecie uzytkownika
Nines - 2015-12-05 17:36:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo gadają tylko te co nic nie robią widzą innych a siebie nie. To jest oczywiste że będą gadać na inne aby od siebie uwagę odwrócić. Żal mi takich kobiet życie mają do bani tylko peta w gębę i plotkowanie nic więcej nie potrafią. Ja tez widzę jak niektóre sobie stoją i nawijaja wełnę na uszy to jest normalna baba? Czy to jest normalne śmiać się i gadać na kogoś? każdy wie że nie. Zajmijcie się swoją pracą!
zdjecie uzytkownika
Dreee - 2015-12-05 17:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nic nie da
takie puste baby dalej będą gadać widocznie same są nieciekawe to ciekawym chcą namieszać porażka jedna to się nawet śmieje z czyjegoś ubioru co się dziwić jak sama reprezentuje niski poziom a leń ze aż boli i bierze wypłatę jak inne jeszcze ma najwięcej do powiedzenia na temat pracy innych
zdjecie uzytkownika
Klop - 2015-12-05 17:51:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przestańcie tam czy młoda czy stara tylek tak ci obsmaruje ze głowa boli to są baby bez zasad nie potrafią funkcjonować normalnie aż się w nich gotuje bo chcą wszystko o wszystkich wiedzieć i kogoś zgnoic tak jak mówicie patologia tylko im butelkę dać do rączki i peta :) uśmieszki w oczy a za plecami miny jakby chciały abyś nie istniał
zdjecie uzytkownika
Mop - 2015-12-05 18:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to znaczy że ktoś przeciąga na swoją stronę innych przecież fałszywe zawsze do fałszywych lgną tam ich miejsce wredny z wrednym obstaje tak zawsze było od takich z daleka jak masz więcej oleju w głowie niż one
zdjecie uzytkownika
burak - 2015-12-05 19:08:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robia - 2015-12-05 13:16:13]:
myślałem , że takie ploty to chodzą tylko w filmach a tu naprawdę ludzie gadają na siebie niestworzone rzeczy. Weźcie się lepiej wszyscy za pracę porządnie
zdjecie uzytkownika
Do buraka - 2015-12-05 19:46:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie weźcie się za robotę porządnie
zdjecie uzytkownika
WszechwiedzącyJa - 2015-12-15 23:02:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Też uważam, że weźcie się za pracę, tym bardziej, że firma dobra. Zarobki podobno złe nie są, umowa o pracę jest. Jeśli nie będziecie się starać to ktoś inny wam zabierze taką dobrą posadkę :) Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Tuc - 2015-12-16 20:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ofert pracy jest dużo,szansa na aplikowanie jest...ciekawe ile z was wysyła swoje cv,a nie tylko narzekać,....zalosne
zdjecie uzytkownika
Tuc - 2015-12-16 20:21:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ofert pracy jest dużo,szansa na aplikowanie jest...ciekawe ile z was wysyła swoje cv,a nie tylko narzekać,....zalosne
zdjecie uzytkownika
poala - 2016-01-02 15:14:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam! z tych ofert to tez jest ciekawa pracując jako Kierownik Zespołu Application Engineering, tylko to jest oferta pracy do ich filii we Wrocławiu tylko.
zdjecie uzytkownika
Alex - 2016-01-19 14:24:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam jakie zarobki są u was w fabryce pracując jaki mechanik w systemie dwu zmianowym?
zdjecie uzytkownika
burak - 2016-01-19 19:44:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alex - 2016-01-19 14:24:02]:
jeśli chodzi o pracę na stanowisku mechanika to słyszałem , że dostają pod trójke, ale jeśśli oczywiście się nie mylę, bo w kadym zakładzie może być inaczej
zdjecie uzytkownika
Myszka - 2016-01-25 22:01:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Placzesz plakalas i bedziesz plakala tylko pamietaj ze to nie jest przedszkole tylko praca dziecinko
zdjecie uzytkownika
Kotek - 2016-01-26 10:42:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiadomo kim jesteś Myszko wystarczy spojrzeć na datę godzinę i np.urlop.
Pamiętaj że kij ma dwa końce.
zdjecie uzytkownika
czyk - 2016-01-26 14:34:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy jest sens narzekać na to miejsce ? myszko kotku, opanujcie się. Atmosfera może nie poraża, ale podstawy wynagrodzeń wcale nie są ujmujące. Może raptem obowiązków za dużo.
zdjecie uzytkownika
Myszka - 2016-01-27 23:29:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnie kazdy kij ma dwa konce dobrze napisane a co do urlopu to nie sadze zebys wiedziala wiedzial kim jestem
zdjecie uzytkownika
Swir - 2016-01-27 23:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez wiem kim jestes myszko a co do urlopu to albo bylam pijana albo najarana. Ale rozmawialam z twoim sobowtorem
zdjecie uzytkownika
kotek - 2016-01-27 23:39:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokładnie wiem kim jesteś i Ty tez wiesz kim ja jestem ;)
zdjecie uzytkownika
Swir - 2016-01-27 23:41:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No raczej nie inaczej wie kim jestes bo pisze o tobie dziecinko
zdjecie uzytkownika
kotek - 2016-01-27 23:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pozdrowienia dla swira ;)
zdjecie uzytkownika
Jagoda - 2016-01-27 23:58:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka jest placa
zdjecie uzytkownika
Jagoda - 2016-01-28 00:01:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A tak wogole to co za zal macie pisac opinie tu taj o pracodawcy a nie swoje problemy zastanow sie troche dziecinko i myszko bo wstyd ile wy macie lat zeby sie wyzywac no chyba ze ktos chce zaszkodzic komus ??
zdjecie uzytkownika
Swir - 2016-01-28 00:04:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znamy sie a i tak wogole to cos mi sie wydaje ze nie do konca wiesz o kogo chodzi
zdjecie uzytkownika
Tam i tu - 2016-01-28 00:08:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem w pracy i wiem ze o mnie mowa tak poplakalam sie a zreszta i tak tego nie zrozumiesz
zdjecie uzytkownika
Sciema - 2016-01-28 00:13:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mowisz ze jestes w pracy a siedzisz w domu przed laptopem
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2016-01-28 00:49:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak wlasnie zapomniala ze ma laptopa w torebce i do pracy przysza ale jaja musze przyjsc do was do pracy bo sie dzieje
zdjecie uzytkownika
sciema - 2016-01-28 00:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty to chyba spac nie mozesz bo masz cos na sumieniuuuu
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2016-01-28 00:54:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dziecinada wchodze i co widze jak dwie dorosle kobiety sie wyzywaja o ile sa dorosle bo na moje oko to dzieci tak jak myszka napisala
zdjecie uzytkownika
mlody - 2016-01-29 17:55:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A może napiszecie coś przydatnego o tej firmie a nie same nieistotne informacje piszecie. Interesuje mnie stanowisko specjalista inżynier produkcji. Oferują szkolenia i pakiet medyczny
zdjecie uzytkownika
ambaFatima - 2016-02-03 18:47:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dozór br 1 vs2 :zero organizacji chaos,co chwile zmiana decyzji.
vs1 to normalnie jakas kpina jest ich 4 a jest to najmniejszy streem i jedna linia montażowa az sie człowiek gotuje jak widzi za kazdym razem ich siedzących na telefonach przez prawie całą zmiane ....to chyba nie dopuszczalne... czy kiedys ktos cos z tym zrobi?? przeszłam na br2 i widze róznice choc tez mam zastrzeżenia
zdjecie uzytkownika
maniek - 2016-02-03 18:53:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma na całym swiecie zatrudnia ok 15000 tysiecy nowych pracownikow, u nas tez widzialaem ze sa przyjecia, oferty pracy raczej dla specjalistów,ludzi doswiadczonych w banży elektrycznej i elektromechanicznej.
zdjecie uzytkownika
dżasta - 2016-02-03 18:55:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie zrozumiałe decyzje (czasem wręcz bez sensu) podejmowane przez:kierowników,liderów.....
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Byłem na rozmowie niedawno na pulaskiego,duży plus.byla jedna pani z personalnego działu,kierownik i ja.pani uśmiechnięta a nie jakaś franca...zadawała trudne pytania ale dużo wyniosłem z tej rozmowy.kierownik działu tez miły.dostalem wizytówkę od tej pani,w razie pytań mogę dzwonić.super podejscie.
Pytania: Dużo ich było....ale nie takie typowe,które mozna znaleźć na google
zdjecie uzytkownika
sasa - 2016-02-05 15:17:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [maniek - 2016-02-03 18:53:40]:
Jakieś przykładowe pytania z rozmowy?
zdjecie uzytkownika
hihi - 2016-02-05 20:50:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie to interesowałoby ogłoszenie na specjalistę ds. jakości. Dobrze, że zapewniony jest pakiet medyczny i socjalny, ale szkoda, że nie określili rodzaju zawieranej umowy.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diehl Controls Polska

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert