Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Diehl Controls Polska

Pracowałeś w firmie Diehl Controls Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Panda - 2013-05-07 17:15:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram!!!! :)
zdjecie uzytkownika
Roboll - 2013-05-09 18:40:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze w swojej wypowiedzi nie chciałem nikogo oczerniać!!!!
Chciałem pzrzedstawić wielki problem który siedzi w firmie DIEHL CONTROLS POLSKA! Nie powiedziałem że ludzie ze średnim czy zawodowym wykształceniem nie mają oleju w glowie ale gdy np. inżynier elektronik jest na pozycji ustawiacza to jest nie fair. A nawet jak ktoś jest na pozycji przekraczającej jego kwalifikacje to i tak ma covera w biurze mistrzów i nic się z tym nie dzieje....

zdjecie uzytkownika
BollRo - 2013-05-10 10:35:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Roboll jeżeli jesteś inżynierem czy znasz kogoś kto jest to, żeby pracować w swoim zawodzie należy do tego dążyć np. składać aplikacje wewnątrz zakładu, a nie siedzieć na forum i użalać sie nad soba czy nad innym. Co ty jestes Teresa z Kalkuty, zadbaj o swój tyłek bo jak narazie zachowujesz sie jak typowy Polak - siedzisz narzekasz i nic z tym nie robisz. Wiem, zaraz odpiszesz ze nie masz "PLECÓW", uwierz mi nie musisz miec poparcia u kogokolwiek jeżeli jestes dobrym elektronikiem. Znam ludzi w DIEHL, gdzie nie mieli nikogo za plecami i z produkcji przeszli do biur. Wniosek. Zamiast siedzieć i wylewać łzy na forum rusz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i zacznij działac, bo powoli stajesz sie męczący.
zdjecie uzytkownika
LIDER :( - 2013-05-15 01:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
RoBoll :D - 2013-05-04 14:03:28

Witam wszystkich... Dzisiaj wzieło mnie na refleksje po przepracowaniu w firmie DCP 3 lat.... Oto co o tym myślę.



zacznijmy od ogłoszenia np na "pracuj.pl":

*rozwojowa praca...

*praca w ambitnym młodym Teamie...



(troche śmiech)



oczywiście można się rozwinąć jeśli:

*masz szerokie znajomości w gronie "szych" z biura mistrzów,

*bardzo głębokie gardło z usuniętymi migdałami

*brak szacunku dla samego siebie

*umiejętność przekazywania news'ów mistrzom produkcji -> w jęzuku potocznym "podpierdalanie"



przejdę teraz do PRACY W AMBITNYM MŁODYM TEAMIE



Ambitny team czyli wielka ilość liderów zmian, czyli ludzi po zawodówce (nie chcę obrażać ludzi kończących te szkoły), bez umiejętności posługiwania się innym językiem niż polskim.

Drażni mnie to że zamiast poświęcać czas w pracy na integrowanie się na stołówce przy kubku kawy i gadaniu np:"moim fajowym sklepie ŻABKA" można by było ten czas poświęcić na czytanie manualii na temat maszyn i rozwijanie się w kierunku za które popiera się profity za wykonywanie obowiązków.

Bardzo cieszę się z faktu iż zdegradowano paru liderów takich jak solówa, łysy pan z montażu ale przeraża mnie to iż zastąpiono ich inna zgrają ludzi nie mających kwalifikacji do wykonywania tego stanowiska i wożących się po produkcji jak star z piaskiem..



Tak naprawdę ludzie po studiach pracują na najniższych szczeblach produkcji a ludzie bez kwalifikacji rozkazują im i nie dają szansy rozwoju/awansu



Co do "monterek" to też można dokonać wielu podziałów na:

*zakłamane lizodupy

*stare faszystki

* neutralne dobre pracownice

*kobiety które nadrabiają brak umiejętności pracy i zaangażowania umiejetnością zdrat mężów/chłopaków w zamian za błogi spokój na producji



Podsumowanie:

Praca sama w sobie nie jest zła, ale jak na wymagania bardzo mało płatna.



Jeśli ktoś chce pracować w diehlu..... NIE RACUJ TAM!!!!!!!



Pozdrawiam i powodzonka



RoBoll :

Jeśli prawdziwe jest to, że pracujesz od 3 lat ... :

Powodzenia w dalszej karierze, w obojętnie jakiej firmie....:(

Z natury każdy z Polaków jest marudny i nic mu nie pasuje, widać ze nie odstajesz od normy :(

W wielu kwestiach swojej wypowiedzi bardzo się mylisz. ( nie mnie to oceniać, ale jednak - chyba muszę / chcę !!! ;( )
Nie ma nic za darmo, ...... życie w firmie samo Cię nauczy / albo jeszcze Cię nie nauczyło?!.
Z tego co piszesz, może masz wykształcenie lepsze niż inni - super
wow ! :) Gratulacje !!!!

Wnioskuję że !.....
Nikt Cię nie docenia?! Nie widzisz przyszłości tej firmy?!!! ;))
Czyli padamy ... ? ( zmień coś, może jakiś - wniosek - motion ;) )
- MAM LEPSZE ROZWIĄZANIE !;) ZRÓB COŚ W KOŃCU - bo jesteś takim samym pracownikiem jak ja i każdy inny pracownik...

Ale jednak doceniasz biuro szych - zazdrościsz Im ? (Ja - NIE - "ciężka kromka chleba" )
Zapewne Masz o tym pojęcie ... ;)

Tylko, że z tego samego tekstu ( o rozwijaniu się w DCP ) - wnioskuje, że nie masz pojęcia o produkcji...
MASZ PROBLEM...

Najbardziej bolą mnie Twoje opinie o monterkach - MASAKRA!
Bez monterek- nie mielibyśmy nic ! Możesz czytać sobie mapy maszyn ale co z tego ....

Nie wiem - kto Ty ? ale -- Co Ty ... ? ( DLA MNIE WIELKI - NIKT )



zdjecie uzytkownika
han - 2013-05-22 14:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos cos wie na temat powyzek??????
zdjecie uzytkownika
MONTERKA - 2013-05-25 09:51:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich ;)... pracuje w tym zakładzie ponad 4 lata i wszystko co napisał Roboll puki co jest absolutną prawdą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zobaczymy co będzie po wejściu w życie idealistycznej wizji pana Dyrektora, chociaż z własnych obserwacji nie zapowiada się dobrze... JEDEN WIELKI [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Niech dyrektor (usunięte przez administratora)przyjdzie na pierwsza zmianę i o 6:00 zobaczy ile cennego czasu zajmują czytniki ESD (jeden zawsze wyłączony) Aha i te FARTUCHY UTOPIĆ SIĘ W NICH MOŻNA!!!! może ktoś się tym zainteresuje bo ciężko i niekomfortowo jest wykonywać jakościowo najlepsze wyroby w za dużym ubraniu.... aha!!! I czy to prawda że co dwa tygodie maja być prane??? JAK TAK TO OD RAZU APELUJE BY COŚ Z TYM ZROBIĆ... bo latem przy zamkniętych oknach zapiętych fartuchach i braku higieny niektórych osób-ciężko będzie!!! POZDRAWIAM WSZYSTKICH ;)
zdjecie uzytkownika
Inspektor - 2013-05-28 08:02:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich ostatnio o zgłoszeniu do nas o "trudnych" warunkach w pracy inspektor złożył niezapowiedzianą wizytę w 4-brygadowym zakładzie pracy diehl controls polska i po rozmowie z około 30 pracownikami produkcji nie stwierdził uchybień w roli pracodawcy pracownicy wypowiadali się miło o swojej pracy. Jedynie co inspektor powiedział pracodawcy co może zrobić do powiększyć na czas letni przerwę o 10 minut z powodu temperatur na hali gdy była mierzona przez inspektora wynosiła 42 stopnie.
zdjecie uzytkownika
Anty - 2013-05-29 11:34:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam,

nie mogę się powstrzymać, żeby nie skomentować wypowiedzi MONTERKI. Tak więc! Co do wprowadzania nowych zasad i zmian przez nowego dyrektora jest jak najbardziej uzasadniona. Nowy dyrektor! Nowe zasady pracy! Skończył się czas nieróbstwa jak za starego dyrektora. Widać boli to wiele osób, że muszą przyjść do pracy i pracować, ale co w tym dziwnego, chyba właśnie na tym to polega. Ktoś ma firme zatrudnia ludzi do pracy płaci im i niestety wymaga,że pracownicy beda przychodzić i pracować. A w DIEHLu z tego co zaobserwowałem to większość robi łaske, że w ogóle będzie pracować. Co do fartuchów - na spotkaniu trzymiesięcznym z dyrektorem były poruszane sprawy rozmiaru i prania fartuchów. Tak więc co do rozmiarów to ta firma od odzieży roboczej dała ciała, a co do prania dyrektor wspominał, że sprawa jest w trakcie negocjacji z firmą od fartuchów. Podsumowując: zakład pracy jest to instytucja do której się przychodzi i pracuje, a nie leży. Pani MONTERKA która tak bardzo wylewala swoje żale, jeżeli w szkole słuchała tak jak na spotkaniu z dyrektorem, to niedziwie się że teraz pracuje na produkcji, a nie gdzieś w biurze.
zdjecie uzytkownika
zmartwiony - 2013-06-25 18:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cos sie dzieje nie dobrego! Coraz gorzej! Tyle ludzi sie zwalnia ze szok i to z wyzszych stanowisk!?! O CO CHODZI????????????
zdjecie uzytkownika
jaś - 2013-06-26 11:06:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jeśli się (usunięte przez administratora)zwalnia z dnia na dzień to chyba jest dobrze no nie? pracujmy na chwałę dila :)
zdjecie uzytkownika
imaginations - 2013-06-28 22:05:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Która Pani chce być Miss,niech do DIEHLa rusza dziś,
tam jest prawie Ameryka,każdy wręcz w pampersy sika.
O konkretnej przerwie niema mowy-niech ci to nawet nie przychodzi
do głowy.
Już z daleka norma czeka,taki cel jest zamierzony,jak nie
wyrobisz-trafisz w odpowiednie szpony!
Degradacje i kuracje,wszystko można na wakacje,
odchudzanie,popijanie,wyzywanie,poniżanie.....
I to wszystko masz za darmo,więc korzystaj,naprawdę warto!:)
zdjecie uzytkownika
kurka - 2014-03-11 12:20:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
cześć, chiałam zapytać jak tam atmosfera w diehlu

lepiej trochę pod nowymi rządami czy jest jak było?

podwyżki były w tym roku?

zdjecie uzytkownika
ryszard - 2014-04-13 12:29:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co tam w tym q rwidołku ? Rewia mody. Napaleni ustawiacze, brygadziści i inne hieny hehehe i naiwne panienki i mężatki szukające przygód. Bez zmian.
zdjecie uzytkownika
Pracana - 2014-05-30 23:33:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
No i zapimniales o takich ludziach jak ty zakompleksionych nadetych bufonach którzy zazdroszcza takim ładnym paniom :) jak takie coś zauwazasz to co tam robisz ?? pracujesz ? chyba nie ;)widocznie nikt na ciebie uwagi nie zwraca hehe a o modzie to ty masz pojęcie ?
zdjecie uzytkownika
Sadek - 2014-06-02 16:18:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracana - 2014-05-30 23:33:30]:
tak to prawda i opinię komuś wystawiają puści ludzie swojego życia nie mają dziewczyny żadne chcą iść zrobić uczciwie a są obsmarowane błotem jakby się mieszały na szyi wszystkim przy wszystkich porażka to tylko zazdrosnicy tak gadaj a prostota im wierzy !!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Sadek - 2014-06-02 16:28:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
?tak to prawda i opinię komuś wystawiają puści ludzie swojego życia nie mają !!dziewczyny ładne chcą iść zarobic uczciwie a są obsmarowane błotem jakby się wieszaly na szyi wszystkim przy wszystkich porażka to tylko zazdrosnicy tak gadaja a prostota im wierzy !!!!!!! ubierają się ładnie bo po rto jest moda ne dosc że fartuchach chodzą jak w obozie to może im kazecie jak lumpy się ubierać ?? chorzy jestescie !!kobieta z klasą nawet do pracy się ładnie ubierze mi się podoba jak kobieta chodzi pachnacA I wystrojona !
zdjecie uzytkownika
Rino - 2014-06-02 20:15:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ryszard - 2014-04-13 12:29:03]:
Ja zacznę z innej strony zaobserwowałem ,że niektórzy nie mają za bardzo co robić w tym zakładzie z braku pracy trzymają się ich głupoty (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ryszard - 2014-06-04 21:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rino - 2014-06-02 20:15:30]:
Tak. Za dużo nierobów. Sami szefowie. Z braku zajęcia tzn zajęcie jest ale się nie chce bo po co jak inni to zrobią. Ja tam bym zrobił małą rotację na tych stanowiskach, olewatorom zmieniłbym umowy na te dwutygodniowe przez pośrednika. Załatwiłoby to dużo rzeczy. Może wzięliby się do pracy a nie uganiali za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Panowie mają STAŁĄ PRACĘ i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ich cokolwiek obchodzi. Oj zaiwanialiby co niektórzy hehe :) Tak wiem, zaraz się posypią krytyczne posty bo jestem zły hehe Ale taka prawda mały przesiew przydałby się dla rozwoju firmy. Takie przewietrzenie :)
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-06-23 19:08:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jeśli jest taki problem z ogranizacją pracy, to może warto się z tym zgłosić do głwnego kierownika, bo przeciez z czasem długo się nie popracuje w takim systemie i myślę, że to nie tylko jednej osobie przeszkadza, ale cierpi na tym cały zespół, może macie jakieś pomysły np ustalić inną hierarchię?
zdjecie uzytkownika
ja uciekam - 2014-06-24 22:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
palarnie pod kamerą założyli, na stołówce też, mobilne lataja a co niektóre chlopki całą hale przejda i pod parasolami kawke sobie piją czyli standard,
zdjecie uzytkownika
robert - 2014-06-25 14:34:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale nie wiesz dlaczego tą kamerkę założyli? od tak, żeby obserwować pracowników, czy może coś zginęło, był jakiś powód? trochę to przerażające być tak obserwowanym nawet na przerwie, nie przeszkadza to Wam?
zdjecie uzytkownika
smutas - 2014-07-16 17:17:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
No przeszkadza bo to jest praca a nie więzienie pod stała obserwacja .Jeszcze niech w wc założą kamery haha. Niech więcej nadgodzin nam dadzą bo przecież my roboty bez rodzin i mamy pokłady siły co to dla nas robić 6 dni w tygodniu święta weekendy przecież po co nam odpoczynek zmeczysz się to cię zastąpią paniami z agencji .
zdjecie uzytkownika
Robert - 2014-08-12 19:06:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No w wc też ponoć mają założyć. Kurcze i jak się teraz będziemy integrować. hmmmmm
zdjecie uzytkownika
miko04948 - 2014-08-25 16:12:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@smutas, najlepiej to zorientuj się jak to wygląd ana rynku pracy obecnym, jakie warunki oferuje konkurencja, to wtedy będziesz wiedział, czy opłaca się prosic o dodatkow płatne nadgodziny np. o 100 czy 120%, bo w różnych firmach różnie to bywa, zalezne jest tez to od rodzaju branzy i umowy oczywiście
zdjecie uzytkownika
oleczka - 2014-08-25 16:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Robert integracja to jest jak wyjdziesz z chłopakami z pracy na piwo potem, a nie w takich miejscach..w pracy. A z tymi kamerami to nic nie wyjdzie, bo żeby założyć, gdziekolwiek to potrzeba pisemnej zgody wszytkich pracowników, więc po prostu niczego nie podpisujcie, albo zapytajcie czy mają potrzebne dokumenty do tego
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Diehl Controls Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x