Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o rankomat.pl

Pracowałeś w firmie rankomat.pl i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kasia - 2014-12-11 17:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przypuszczam, że w niejednym miejscu z warunkami jest gorzej...
zdjecie uzytkownika
realista - 2014-12-11 22:35:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Do osób wypytujących o awanse (z całym szacunkiem oczywiście):

Przychodząc do jako nowy pracownik do firmy, wykażcie odrobinę pokory i przepracujcie trochę czasu w Rankomacie z pełnym zaangażowaniem i dopiero wtedy pytajcie o awans.

Uwierzcie mi, w Rankomacie jest dużo utalentowanych ludzi, ze sporą wiedzą i umiejętnościami sprzedażowymi i merytorycznymi, którym ten awans należy się po 100-kroć bardziej od Was.
zdjecie uzytkownika
Noemi - 2014-12-18 11:47:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jutro idę na rozmowę do rankomatu, czego mogę się spodziewać? jakieś nietypowe pytania? zadania itp? Czy trudno jest dostać pracę?
zdjecie uzytkownika
bbb - 2014-12-18 14:13:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rozmowa jest prosta. Nie ma problemu w dostaniu pracy
zdjecie uzytkownika
Franek - 2014-12-18 21:10:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wystarczy, że oddychasz, jak jesteż żywy to masz pracę, takie mają tam wymagania
zdjecie uzytkownika
Ania B. - 2014-12-19 22:56:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Franek - 2014-12-18 21:10:22]:
Franek widocznie byłeś na jakieś innej rozmowie ja osobiście i wiele innych osób
mamy inne zdanie na ten temat osoba rekrutująca zadaje takie pytanie
na podstawie których może stwierdzić "tak z tej osoby będzie dobry sprzedawca"
Bo właśnie na tym polega jakoś obsługi klientów a to z kolei jest dla firmy najważniejsze
zdjecie uzytkownika
Ania B. - 2014-12-19 23:10:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Odpowiedź na: [Kasia - 2014-12-11 11:59:16]:
Progi podnoszą sami pracownicy jeżeli ktoś robi 30 a z kolei inny
mając 18 twierdzi ze się nie da to coś tu chyba jest nie tak..
dla chcącego nic trudnego wystarczy spojrzeć na inne cc w których
miałam okazję być nie zarobisz to nie masz dostaniesz 700zł i możesz
płakać nikogo to nie obchodzi bo na tyle w miesiącu zapracowales a tu
jest podstawą i 2kawy mniej masz premie bez żadnego wysiłku.Praca to nie
szkoła i czas na pogaduchy najlepiej siedzieć na tyłku nic nie robić
i narzekać że mało ludzie zarabiający 4tys miesięcznie tez się starają żeby
je mieć samo nic nie przychodzi .
zdjecie uzytkownika
Noemi - 2014-12-26 11:47:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od stycznia zaczynam pracę w rankomat! :D
zdjecie uzytkownika
I co? - 2015-01-02 19:00:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dałaś czadu?
zdjecie uzytkownika
a co? - 2015-01-04 22:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [I co? - 2015-01-02 19:00:52]:
hahaha ale się uśmiałam :)
zdjecie uzytkownika
anette - 2015-01-13 22:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
powiedzcie mi, jaki jest sens przyjmować znów tyle nowych ludzi ?
zdjecie uzytkownika
(o_o) - 2015-01-14 19:51:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anette - 2015-01-13 22:51:27]:
im NAS więcej tym weselej ;)
zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-01-14 19:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dział marketingowy widzę że nie próżnuje. Nie ma to jak mydlic ludzią oczy a później lojalką straszyć haha :P
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-15 15:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rotacja w tej firmie tojakiś DRAMAT!!!
zdjecie uzytkownika
Łukasz Rajzer, Kierownik Marketingu - 2015-01-15 18:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Paula, zapewniam, że pracownicy marketingu mają zupełnie inne zadania, ale oczywiście również monitorujemy ten wątek. Jednak kiedy to robimy, jesteśmy transparentni.
Jako, że przywołałaś mnie już do tablicy to wyjaśnie ostatnie wątpliwości...

@Kasia, nasza firma stale się rozwija, więc sukcesywnie powiększamy obsadę we wszystkich działach.

Rotacja jest procesem naturalnym i wynika przede wszystkim ze specyfiki pracy sprzedawcy ubezpieczeń, choć zdarza się ona także w innych komórkach. Niemniej - co może wydawać się oczywiste - problem "rotacji" wygląda na najpoważniejszy w pracy Działu Sprzedaży. Dlaczego? Bo proces rekrutacyjny oraz szkoleniowy nie daje 100% odpowiedzi, czy ktoś będzie czuł się dobrze z powierzonymi obowiązkami. Oczywiste jest, że osoby, którym ona nie leży pracują gorzej, albo źle się czują, co w konsekwencji prowadzi do odejścia pracownika lub jego zwolnienia.

Warto jednak zaznaczyć, że naszym celem nie jest rotowanie pracownikami, bo jest to po części oznaką słabości procesów (rekrutacji, szkoleń, zarządzania). Oczywistym jest, że każdy nowy członek rankoteamu musi się wiele nauczyć oraz zrozumieć firmę i jej systemy. To wszystko kosztuje, a na pewno nikt, kto zarządza wymienionymi procesami, nie lubi marnować pieniędzy – to nie w myśl wartości naszej firmy – my niesiemy oszczędności :)

Lojalka, o której pisze @Paula jest właśnie wyrazem tego stanu rzeczy. Nie chcemy tracić współpracowników, bo potrzebujemy się rozwijać, a bez ludzi, którzy są najważniejszym zasobem naszej organizacji, tego nie osiągniemy.

Na koniec odpowiem @anette - nie mogę udzielić Ci precyzyjnej odpowiedzi tutaj, bo o pewnych tematach nie powinniśmy pisać publicznie (konkurencja nie śpi :)), ale chyba wystarczy, że stwierdzę, że nasza marka cieszy się coraz większym zaufaniem Klientów, którym potrzebujemy zapewnić pełne wsparcie wykwalifikowanych agentów dobierających najlepsze polisy.

Pozdrawiam Was serdecznie
Łukasz
zdjecie uzytkownika
Ania B - 2015-01-15 20:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szczerze mówiąc śmiać mi się chce czytając te wpisy zasada jest prosta jeżeli jesteś pracownikiem
tej firmy i publicznie narzekasz (bo tak najprościej) to zmień
coś w swoim życiu -przestań narzekać bo nigdzie nie jest kolorowo
poprostu zmień pracę tyle ! Pracując w w firmie uświadamiasz ze jednak
coś Cię w niej trzyma....a przecież nie kierownictwo prawda Anett?
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-01-21 13:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na czym polega lojalka o której piszecie?
zdjecie uzytkownika
Łukasz Rajzer, Kierownik Marketingu - 2015-01-21 14:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Lojalka" to instrument, który dzisiaj nie jest wykorzystywany przez Dział Sprzedaży, więc jeśli tam aplikujesz, to się jej nie obawiaj.
Ja stosuję ją w określonych przypadkach, ale o tym już nie tutaj ;)

Ps. Warto mieć na uwadze, że niekoniecznie taka umowa lojalnościowa ma charakter negatywny. Często zabezpiecza ona obie strony umowy.
zdjecie uzytkownika
enya - 2015-01-21 15:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łukasz, czy na "leadach" próg po przekroczeniu którego wypłacone zostaną prowizje jest realny do wyrobienia dla sporej większości pracowników, czy osiąga go nieliczna garstka osób? Gdybyś mógł określić procentowo ilość osób, które osiągają ten próg - o ile nie są to dane nie do "upublicznienia"? ;)

Gdzieś doczytałam, że u Was zdaje się egzamin nadający uprawnienia agenta ubezpieczeń (?) możesz rozwinąć temat? Czy jest to opcja skierowana tylko dla działu sprzedaży, czy również na leadach?
zdjecie uzytkownika
Łukasz Rajzer, Kierownik Marketingu - 2015-01-21 17:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@Enya, nie powinniśmy rozmawiać o know-how naszej firmy w publicznym miejscu.
Serdecznie zachęcam do zadania tych pytań osobom prowadzącym rekrutację lub szkolenia. W ten sposób otrzymasz rzetelną i aktualną odpowiedź, a w razie potrzeby dowiesz się czegoś więcej.
Jeśli potrzebujesz wskazania takowej, to znajdź mnie proszę na fb, a Ci pomogę.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-22 13:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [enya - 2015-01-21 15:48:02]:
Enya, czy nie zastanawia Cię fakt, że rankomat ciągle puszcza ogłoszenia o pracę i
ze rotacja pracowników jest ogromna, przecież gdyby można było wypracować premie nawet te kilkaset zlotych dodatkowo do podstawy to ludzie by tak nie uciekali, no ale za samą podstawę nikt nie chce pracować i wcale się nie dziwie.
zdjecie uzytkownika
KAT - 2015-01-22 22:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając komentarze niektórych osób odnośnie pracy w rankomat można sobie wiele pomyśleć. Praca w marketingu mimo pozorów jest ciężką ale jednocześnie mogącą przynieść wysokie zarobki pracą(jeżeli ktoś ma potencjał i zapał ku temu).
Zawszę w każdej pracy znajdą się tzw. narzekacze (też jestem taka osobą), oczywiście trzeba to uszanować.
Zachęcam nowe osoby do próby spełnienia się w rankomat, a "narzekaczy" do szukania nowej, lepszej pracy.
zdjecie uzytkownika
mira - 2015-03-12 17:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dlaczego kasujecie negatywne komentarze???
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: bardzo sympatycznie i konkretnie przeprowadzona rozmowa kwalifikacyjna
Pytania: dlaczego zdecydowałam się na rankomat?
jakiego pracownika zyska rankomat jeśli mnie zatrudni?
moja najmocniejsza strona?
jakie są trzy zasady dobrego sprzedawcy?
zdjecie uzytkownika
Łukasz Rajzer, Kierownik Marketingu - 2015-03-12 18:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mira,
serwis GoWork zgodnie z polskim prawem chroni tajemnice handlowe, więc kasuje m.in. informacje o zarobkach, a także innych elementach, które są unikalnym know-how danej organizacji. Negatywne komentarze bez takich danych pozostają w serwisie, co widać w tym wątku.

Dodam, że do tej pory nie zdecydowałem się na wykup opcji kasowania wszystkich komentarzy, bo każda krytyczna wiadomość - nawet ta nieco przerysowana - niesie informacje, która jest analizowana i poddawana ocenie.

Pozdrawiam serdecznie
Łukasz

zdjecie uzytkownika
pinezka - 2015-04-01 00:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Dlaczego Monika nie jest juz kierowniczka?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie rankomat.pl

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy rankomat.pl?
Zadaj pytanie
alert