Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o rankomat.pl

Pracowałeś w firmie rankomat.pl i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Paula - 2015-01-14 19:56:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dział marketingowy widzę że nie próżnuje. Nie ma to jak mydlic ludzią oczy a później lojalką straszyć haha :P
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-15 15:38:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Rotacja w tej firmie tojakiś DRAMAT!!!
zdjecie uzytkownika
Łukasz Rajzer, Kierownik Marketingu - 2015-01-15 18:17:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Paula, zapewniam, że pracownicy marketingu mają zupełnie inne zadania, ale oczywiście również monitorujemy ten wątek. Jednak kiedy to robimy, jesteśmy transparentni.
Jako, że przywołałaś mnie już do tablicy to wyjaśnie ostatnie wątpliwości...

@Kasia, nasza firma stale się rozwija, więc sukcesywnie powiększamy obsadę we wszystkich działach.

Rotacja jest procesem naturalnym i wynika przede wszystkim ze specyfiki pracy sprzedawcy ubezpieczeń, choć zdarza się ona także w innych komórkach. Niemniej - co może wydawać się oczywiste - problem "rotacji" wygląda na najpoważniejszy w pracy Działu Sprzedaży. Dlaczego? Bo proces rekrutacyjny oraz szkoleniowy nie daje 100% odpowiedzi, czy ktoś będzie czuł się dobrze z powierzonymi obowiązkami. Oczywiste jest, że osoby, którym ona nie leży pracują gorzej, albo źle się czują, co w konsekwencji prowadzi do odejścia pracownika lub jego zwolnienia.

Warto jednak zaznaczyć, że naszym celem nie jest rotowanie pracownikami, bo jest to po części oznaką słabości procesów (rekrutacji, szkoleń, zarządzania). Oczywistym jest, że każdy nowy członek rankoteamu musi się wiele nauczyć oraz zrozumieć firmę i jej systemy. To wszystko kosztuje, a na pewno nikt, kto zarządza wymienionymi procesami, nie lubi marnować pieniędzy – to nie w myśl wartości naszej firmy – my niesiemy oszczędności :)

Lojalka, o której pisze @Paula jest właśnie wyrazem tego stanu rzeczy. Nie chcemy tracić współpracowników, bo potrzebujemy się rozwijać, a bez ludzi, którzy są najważniejszym zasobem naszej organizacji, tego nie osiągniemy.

Na koniec odpowiem @anette - nie mogę udzielić Ci precyzyjnej odpowiedzi tutaj, bo o pewnych tematach nie powinniśmy pisać publicznie (konkurencja nie śpi :)), ale chyba wystarczy, że stwierdzę, że nasza marka cieszy się coraz większym zaufaniem Klientów, którym potrzebujemy zapewnić pełne wsparcie wykwalifikowanych agentów dobierających najlepsze polisy.

Pozdrawiam Was serdecznie
Łukasz
zdjecie uzytkownika
Ania B - 2015-01-15 20:52:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Szczerze mówiąc śmiać mi się chce czytając te wpisy zasada jest prosta jeżeli jesteś pracownikiem
tej firmy i publicznie narzekasz (bo tak najprościej) to zmień
coś w swoim życiu -przestań narzekać bo nigdzie nie jest kolorowo
poprostu zmień pracę tyle ! Pracując w w firmie uświadamiasz ze jednak
coś Cię w niej trzyma....a przecież nie kierownictwo prawda Anett?
zdjecie uzytkownika
asia - 2015-01-21 13:04:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na czym polega lojalka o której piszecie?
zdjecie uzytkownika
Łukasz Rajzer, Kierownik Marketingu - 2015-01-21 14:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Lojalka" to instrument, który dzisiaj nie jest wykorzystywany przez Dział Sprzedaży, więc jeśli tam aplikujesz, to się jej nie obawiaj.
Ja stosuję ją w określonych przypadkach, ale o tym już nie tutaj ;)

Ps. Warto mieć na uwadze, że niekoniecznie taka umowa lojalnościowa ma charakter negatywny. Często zabezpiecza ona obie strony umowy.
zdjecie uzytkownika
enya - 2015-01-21 15:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Łukasz, czy na "leadach" próg po przekroczeniu którego wypłacone zostaną prowizje jest realny do wyrobienia dla sporej większości pracowników, czy osiąga go nieliczna garstka osób? Gdybyś mógł określić procentowo ilość osób, które osiągają ten próg - o ile nie są to dane nie do "upublicznienia"? ;)

Gdzieś doczytałam, że u Was zdaje się egzamin nadający uprawnienia agenta ubezpieczeń (?) możesz rozwinąć temat? Czy jest to opcja skierowana tylko dla działu sprzedaży, czy również na leadach?
zdjecie uzytkownika
Łukasz Rajzer, Kierownik Marketingu - 2015-01-21 17:27:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
@Enya, nie powinniśmy rozmawiać o know-how naszej firmy w publicznym miejscu.
Serdecznie zachęcam do zadania tych pytań osobom prowadzącym rekrutację lub szkolenia. W ten sposób otrzymasz rzetelną i aktualną odpowiedź, a w razie potrzeby dowiesz się czegoś więcej.
Jeśli potrzebujesz wskazania takowej, to znajdź mnie proszę na fb, a Ci pomogę.
zdjecie uzytkownika
Kasia - 2015-01-22 13:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [enya - 2015-01-21 15:48:02]:
Enya, czy nie zastanawia Cię fakt, że rankomat ciągle puszcza ogłoszenia o pracę i
ze rotacja pracowników jest ogromna, przecież gdyby można było wypracować premie nawet te kilkaset zlotych dodatkowo do podstawy to ludzie by tak nie uciekali, no ale za samą podstawę nikt nie chce pracować i wcale się nie dziwie.
zdjecie uzytkownika
KAT - 2015-01-22 22:35:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytając komentarze niektórych osób odnośnie pracy w rankomat można sobie wiele pomyśleć. Praca w marketingu mimo pozorów jest ciężką ale jednocześnie mogącą przynieść wysokie zarobki pracą(jeżeli ktoś ma potencjał i zapał ku temu).
Zawszę w każdej pracy znajdą się tzw. narzekacze (też jestem taka osobą), oczywiście trzeba to uszanować.
Zachęcam nowe osoby do próby spełnienia się w rankomat, a "narzekaczy" do szukania nowej, lepszej pracy.
zdjecie uzytkownika
mira - 2015-03-12 17:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Dlaczego kasujecie negatywne komentarze???
zdjecie uzytkownika
Łukasz Rajzer, Kierownik Marketingu - 2015-03-12 18:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mira,
serwis GoWork zgodnie z polskim prawem chroni tajemnice handlowe, więc kasuje m.in. informacje o zarobkach, a także innych elementach, które są unikalnym know-how danej organizacji. Negatywne komentarze bez takich danych pozostają w serwisie, co widać w tym wątku.

Dodam, że do tej pory nie zdecydowałem się na wykup opcji kasowania wszystkich komentarzy, bo każda krytyczna wiadomość - nawet ta nieco przerysowana - niesie informacje, która jest analizowana i poddawana ocenie.

Pozdrawiam serdecznie
Łukasz

zdjecie uzytkownika
pinezka - 2015-04-01 00:14:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Dlaczego Monika nie jest juz kierowniczka?
zdjecie uzytkownika
Wawiak - 2015-06-17 17:23:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możez (usunięte przez administratora)a może nei, znam takich kierowników itp.którzy odpowiednim ludziom do uszka szepca i dobrze sie mają i stanowisko tez odpowiednie
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-06-21 15:52:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Tak samo jak się rozpruła kto dostał naganę. Ale w końcu wie z głównego źródła i ciężko trzymać język za zębami. Ciekawe czemu komentarze o kierownikach zostały usunięte przecież nie było słowa o zarobkach itp.a podobno to takie są usuwane??? A naganę dala jedna z kierowniczek o której pisano tutaj tak ładnie...i to za bzdurę taka jest fajna a nie potrafila wybronić sprzedawcy dobrego który ma teraz przesrane w papierach. Kolejna o ktorej tak źle pisano którą dala naganę a później okazało się że nie słusznie i trza było cofnąć. Pewnie dyrektorzy każą dawać ale kierownicy chyba macie coś do powiedzenia
zdjecie uzytkownika
matrix - 2015-06-27 20:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ma co czepiać się kierowników mają konkretnie ciężko i nie chciałbym być w ich skórze. Widac zmęczenie ale nic dziwnego . Ciężko ocenić czy maja wsparcie dyrekcji czy nie. Na pewno potrzebują bo czasem sprawiają wrażenie jakby miały dość wszystkiego i strach podejść. Ale to zmęczenie i trzeba zrozumieć. Wszyscy kierownicy są ok. Jedni bardziej drudzy mniej. Firma zaczela działać żeby było lepiej i widać wszystko na plus. Biuro super nowy system to kawal dobrej roboty. W piatek szlem z średnim nastawieniem na szkolenie ale wyszlem zadowolony bardzo.
zdjecie uzytkownika
ralf5252 - 2015-06-29 14:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sto procent odradzam
zdjecie uzytkownika
ralf5252 - 2015-06-29 14:18:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludziska dajcie spokój
zdjecie uzytkownika
fukacz - 2015-07-12 14:36:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w rankomacie dwóch moich znajomych i cóż... szczerze mówiąc nie są pozytywnie nastawieni do firmy po krótkim okresie który do tej pory przepracowali. Niestety , ale większość opinii które mogliście przeczytać do tej pory na tym forum to prawda. Nie można ich z czystym sumieniem polecić komukolwiek
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-07-15 11:59:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Skończyłam w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl kierunek Opiekun Medyczny, trwał tylko 1 rok, byłam bardzo zadowolona z zajęć, świetni nauczyciele, praktycy, ciekawe zajęcia. Po tym jak zdałam egzamin szkoła zaproponowała mi pracę w zawodzie w Niemczech. Jestem bardzo zadowolona z wyboru!!!
zdjecie uzytkownika
BB 12 - 2015-07-15 12:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [matrix - 2015-06-27 20:14:42]:
Nie dziwię się że jesteś zadowolony skoro SZŁEŚ I WYSZŁEŚ, to jeszcze pewnie WŁONCZASZ i WYŁONCZASZ. Na nic więcej cie nie stać i to jest dla ciebie max możliwości.
zdjecie uzytkownika
BB12 - 2015-07-15 12:01:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ralf5252 - 2015-06-29 14:14:11]:
Nie dziwię się że jesteś zadowolony skoro SZŁEŚ I WYSZŁEŚ, to jeszcze pewnie WŁONCZASZ i WYŁONCZASZ. Na nic więcej cie nie stać i to jest dla ciebie max możliwości.
zdjecie uzytkownika
megaważne - 2015-07-15 15:07:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty chcesz od biednego Ralfa, BB12? Przecież on normalnie wchodzi i wychodzi, a nawet widziałam, jak włączał i wyłączał.
Nie no MASAKRA ludzie
zdjecie uzytkownika
Szacun - 2015-08-11 19:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weszłem wyszłem, tragedia , niezła firma jak ma takie kadry, merytorycznie tragedia
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: bardzo sympatycznie i konkretnie przeprowadzona rozmowa kwalifikacyjna
Pytania: dlaczego zdecydowałam się na rankomat?
jakiego pracownika zyska rankomat jeśli mnie zatrudni?
moja najmocniejsza strona?
jakie są trzy zasady dobrego sprzedawcy?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-25 18:03:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
były - 2015-08-25 18:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To firma gdzie tylko licza się robienie normy ludzia.Wciskanie kitu jak normy nie zrobisz czy zrobisz to tak masz takie pieniadze co kot napłakał.Najbardziej zalezy to kierownictwu bo wtedy one mają piekne prowizje na koniec miesiąca.Jak grupa kierowniczki X zrobi taka normre LIDOWĄ to ma ładny szmal Pozdrawiam byłą firme
zdjecie uzytkownika
madziarka - 2015-08-27 14:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie sądziłem że w porównywarce oc ac internetowej można dostać zatrudnienie i tutaj będą komentarze, a to niespodzianka. a co do norm, liczą się wszędzie @były, po to się pracuje żeby wyrabiać normy.liczy się zysk, nie idziesz do pracy leżeć i pachnieć, wszędzie cdele trzeba wyrabiać. w branży internetowej odczuwalne jest to szczególnie to norma
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie rankomat.pl

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy rankomat.pl?
Zadaj pytanie
alert