Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Awiteks

Pracowałeś w firmie Awiteks i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Aldona - 2014-07-23 14:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa o pracę i dobra $ czyli coś co w dzisiejszych czasach jest zmorą. Jak widać firma dobrze prosperuję skoro pracownicy są dobrze traktowani. Taak co do pieczywa ja też mogę potwierdzić że codziennie jest nowy świeży asortyment a produkcja nie próżnuję tylko na bierząco wypieka nowe smakołyki. Pewnie większość zadowolonych nie piszę opini na forum, ale ja uważam że uczciwego pracowadcę należy chwalić, a tych co wykorzystują ludzi i klientów też odpowiednio skomentować. Ja osobiście polecam.
zdjecie uzytkownika
Monia88 - 2014-08-01 09:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też uważam, że firma bardzo solidna i jakościowo bardzo dobrze sobie radzi. Ponado ostatnio zauważyłam, że jest prowadzony ranking na najlepszy chleb w polsce i Awiteks zajmuję 1 miejsce:) Fajnie, że firma tak dobrze prosperuję to i pracownicy się cieszą ;-) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-08-06 22:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Możecie coś napisać o kierowniku Wojtku Z. mam przyjemność z nim pracować i jakiś taki cichy jest ......
zdjecie uzytkownika
PASPA - 2014-08-07 02:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyznam szczerze, że w dzisiejszych czasach mało kto stawia na jakość. Teraz wartością która się liczy jest ilość a co za tym idzie zysk. Im większy tym lepszy. Myślę, że i ta dewiza nie jest pomijana w Awiteksie, ale wydaje się, że ważniejsza dla nich jest jakość wyrobów. Jako piekarnia oferują całkiem szeroki asortyment, który na pewno podnosi pozycję piekarni. Zastanawiałem się ostatnio nawet nad podjęciem pracy i cały czas się waham, bo nie słyszałem nic o warunkach, wynagrodzeniu czy możliwości awansu, a takie rzeczy są dla mnie szalenie istotne. Nie mniej jednak myślę, że co najmniej atmosfery można być spokojnym.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-08-18 23:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie polecam pracy w awiteksie, mobing, znajomosci, brak szacunku dla pracownika i trzeba sprzedawac nie swieze pieczywo.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-08-23 21:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [agnieszka - 2014-06-10 18:57:48]:
sory ale jest jedna dziewczyna znana kierowniczce M lubi dawc tylka kazemu kierowcy itp...i robi sie wielka jej wszystko wolno
zdjecie uzytkownika
awiteks - 2014-09-09 08:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracowałam w awiteksie i z czystym sercem nie polecam pracy!!! Kierowniczka M.. blondyna z ogromnym celulitem która jeździ po sklepach i myśli, że jest bogiem. Jej kulturę można zrównać z ziemią a na dodatek nie ma w ogóle szacunku do pracownic. Szukacie pracy? Tą "firmę" omijajcie z daleka!!!!
zdjecie uzytkownika
Zachwycona:) - 2014-09-10 10:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pyszne pieczywo i piękne, ciepłe wnętrza sklepów. Tylko pogratulować kreatywności i dobrego smaku twórcom! :-)
zdjecie uzytkownika
Małgosia - 2014-09-16 09:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do metamorfozy wnętrz piekarni Awiteks zgadzam się w pełni z kol.powyżej. Dzis bylam w punkcie przy ul. Mogilskiej i powiem szczerze jestem w szoku! Pozytywnym oczywiscie. Gdyby nie nazwa ktora nie sposob nie skojarzyc z piekarnia pomyslalabym ze to jakas nowo otwarta restauracja! Stoliki przy ktorych mozna zjesc cos cieplego, cieple wnetrze i ten zapach...mmm -myślę, że w jesienne poranki bede tam stala bywalczynią:D
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-09-26 15:32:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dołaczam do grona zadowolonych z pracy w Awiteksie:)
zdjecie uzytkownika
Krowoderskichhh - 2014-10-07 13:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Solidna firma:)
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2014-10-09 17:22:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak firma niczego sobie zarobki ok sam szef super tylko kadre ma do kitu KIEROWNICZKI pani M.O.masakra jakaś wszystkie inne ok AWITEKS gorąco polecam
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2014-10-09 17:24:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Expe - 2014-07-17 12:54:18]:
masz racje
zdjecie uzytkownika
jagoda - 2014-10-09 17:34:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ludzie ten kto tam pracował wie nie docenia cieeeeeeeeeee dadzą super pensje 1500 na łapkę i nie mrucz chodz jak w zegarku kochaj klientów uśmiechaj się kierowniczki dramat nie pamiętają jak same były sprzedawczyniami mają cię za nic niestety zwłaszcza pani M.O NIE POLECAM ALE TAK JEST JAK PRACUJE CAŁA PODZINA PANI O.:)KPINA
zdjecie uzytkownika
Rey - 2014-10-10 10:53:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No jak wszędzie zdarzają się różni pracownicy to prawda, ale abstrahując od ogólnej atmosfery i wszelkich znajomości sama jakość firmy, oraz serce w nią włożone robi wrażenie!
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2014-10-13 09:21:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rey - 2014-10-10 10:53:26]:
Jeśli kierowniczka M.O. poleca pracownikowi kochać klientów i uśmiechać się
to należy się jej premia. Dziękujemy za informację
zdjecie uzytkownika
Aga - 2014-10-13 09:26:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawy - 2014-08-06 22:50:56]:
Najlepszy chleb w polsce czy w Polsce?
zdjecie uzytkownika
stefania- 14.10.2014 - 2014-10-14 14:16:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałam zapytać czy ktoś weryfikuje pracownice, które przyjmują do pracy. Pisze o tym bo mnie przytrafiła się bardzo nieprzyjemna scysja ze sprzedawczynią w Awiteksie przy ul Krowoderskich Zuchów 21 11.10 2014. Nadmieniam że tam są trzy sprzedawczynie. Dwie młode bardzo grzeczne i miłe i jedna starsza, która wiekowo mogłaby być mamą tych młodych gdyby nie to ,że jej ubiór i makijaż był bardzo wyzywający i może bardziej odpowiedni dla tych młodych dziewcząt niż dla tej pani. Ale nic mi do tego jak się kto ubiera lub maluje choć uważam że do pracy można trochę skromniej. Ja poprosiłam grzecznie tę panią o pół chleba sądeckiego pokrojonego i piętnaście dekagramów ciastecaek kruchych domowych, które wyglądały na bardzo apetyczne. dodatkowo wskazałam je ręką dla ułatwienia bo wybór był bardzo duży I proszę sobie wyobrazić że ku mojemu zdziwieniu pani zaczęła pod nosem ale na tyle głośno że słyszeli wszyscy w kolejce komentować " no przyszła po trzy ciasta i przeszkadza mi w pracy.... " reszty nie usłyszałam bo została powiedziana pod ladą. Zwróciłam pani sprzedawczyni uwagę na niestosowność takich komentarzy to w rewanżu usłyszałam " jaki wygląd taki charakter " nadmieniam że sprzedawczyni podawała mi trzy razy ciastka ale za każdym razem nie te o ,które prosiłam. Puściły mi nerwy bo krzyczała że ona nie widzi co ja pokazuję. powidziałam że jeśli ma problem z obsługą klienta i z kulturą to powinna może iść już na emeryturę. W odpowiedzi usłyszałam że " chciała by pani tak wyglądać w moim wieku"Tym mnie rozśmieszyła bo akurat nieświadomie powiedziała mi komplement. A wiecie jaka jest puenta: NAJBARDZIEJ UPRZEJMA BYŁA JEDNA Z TYCH MŁODYCH DZIEWCZĄT,KTÓRA PRACOWAŁA Z TĄ PANIA NA ZMIANIE OWEGO DNIA. PODAŁA MI CIASTECZKA GRZECZNIE TYLE ILE PROSIŁAM I PRZEPROSIŁA MNIE. WYGLĄDAŁO NA TO ŻE SIĘ WSTYDZI ZA SWOJĄ STARSZA KOLEŻANKĘ.A MÓWI SIĘ CZASEM " ACH TA DZISIEJSZA MŁODZIEŻ " Dziękuję tej młodej dziewczynie za profesjonalne zachowanie. Przynajmniej Ona uratowała honor firmy. Myślę ,że nie żyjemy w latach siedemdziesiątych gdzie takie chamstwo zdarzało się czasem ale w dobie takiej konkurencji,że strata nawet jednego klienta to szkoda dla firmy. A firma tę panią przyjęła nie po to żeby komentowała złośliwie zakupy klientów tylko po to żeby z uśmiechem sprzedać wszystko to co ma do sprzedania. Ja wiem że klienci są różni ale nik nie ma prawa ich obrażać i dyskryminować za to co i ile kupują. Myślę że ktoś z Awieksu to przeczyta i upomni tę panią albo wytłumaczy ,że takich rzeczy nie wolno robić nawet jeśli się wstanie lewa nogą z łóżka.
zdjecie uzytkownika
Grażyna P. - 2014-10-16 15:33:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zróbcie porządek z panem(usunięte przez administratora). bo jest bardzo nie ogarniety. Wiecznie są pomylone zamowienia, ciężko sie jest dodzwonić bo prawie nigdy nie odbiera. Gdy juz wielmozny z rozpedu odbierze, gdy nie zobaczy kto dzwoni to udaje że nie wie oco chodzi. Kogo wy tam zatrudniacie ludzie?
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-10-17 21:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poznalam ta firme od srodka . Schemat jest jedem kierowniczki rabia co chca , maja gdzies dobro firmy tylko obsadzaja stanowiska swoja rodzina , od ciotek po corki . W pierwszej kolejnosci bym sie nich pozbyla. Malo tego robia z prezesem AN co chca a on udaje ze nic nie widzi , zreszta pewnie nie wiele widzi poniewaz o zarzadzaniu nie wiele ma pojecia . Gdyby nie jego mlodszy brat firma by sie tak nie rozrosla . Reasumujac tam musi ktos przyjsc nowy z zewnacz i zrobic porzadek , byl chyba jakis kierownik przez miesiac moze dwa ale chyba uciekl tak szybko jak przyszedl pewnie nie wytrzymal tych chorych ukladow rodzinnych . Wszyscy tylko z brzeska bochni itd.
Firma dobra , pieczywo dobre ale jak tak dalej pojdzie to rodzinne uklady doprowadza ja do ???????
zdjecie uzytkownika
Buziaczek - 2014-10-19 17:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, tak urlopy dostają tylko ulubienice pani M i E, albo te które przyjdą z bombonierką. Ciągle tylko słyszę nie ma nikogo na zastępstwo, a co mnie to obchodzi jak jestem chora i mam zwolnienie.
zdjecie uzytkownika
zadowolona klientka - 2014-10-20 10:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Punkt na Królowej Jadwigi jest godny polecenia!!! kawa z deserówką przepyszna, piękny wystrój i bardzo miła obsługa!! Byłam tam wczoraj pierwszy raz i na pewno wrócę:)
Pozdrawiam Grażyna
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-10-20 15:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro jest tak zle to czemu tam nadal pracujecie?nie mowie ze w awiteksie jest idealnie bo nie jest ale na pewno jest lepiej niż w co niektórych sieciówkach, tam to dopiero sie dzieje,wiem bo wczesniej pracowałam w biedronce.W kazdej pracy nie zalezne od branzy trzeba pracowac,jeszcze nie slyszalam o firmie ktora rozdaje pieniadze za nic. Kazdy tylko potrafi narzekac ze zle ze nie dobrze ze mało kasy ze duzo pracy ze kierowniczki mecza ze sprawdzają,to w czym problem konkurencji jest na tyle ze można się zwolnic i znalesc cos lepszego,proste. Ja pracuje tutaj prawie od 3 lat i byla rzucana po roznych punktach i nie oklamujmy sie duzo dziewczyn nie dba o te sklepy a potem sie dziwicie ze kierowniczki zwracają uwage, urlop mozna brac w okresie wakacyjnym od 3 nawet do 4tyg i to jest zle?nikt tego urlopu nie narzuca jak w innych firmach.Z l4 tez jest roznie bo nie raz slyszalam ze kogos gardlo bolało i juz na l4 szedl albo zeby nie tracic urlopu bo kasa za to będzie to lepiej l4 wziasc.Jezeli sie nie chce pracowac to tak jest
zdjecie uzytkownika
mona - 2014-10-21 09:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikiem od 4 lat. Zatrudniałam się jako sprzedawca w piekarni. Obecnie do moich obowiązków należy pieczenie, kelnerowanie, zmywanie naczyń po klientach itd. Rozumiem, że firma się rozwija, ale przy dokładaniu coraz to nowych obowiązków powinno się to przekładać na podwyższenie zarobków. Nie twierdze, że źle się w firmie zarabia, natomiast jeśli firma lepiej prosperuj, ma większe utargi to powinna docenić pracowników,którzy niejednokrotnie dwoją się i troją w pracy. W obecnych czasach konsumpcjonizmu oczywiste jest,że właściciel musi zabiegać o klienta wymyślając nowe produkty. Ale czy piekarnia kojarzy się z zapiekanką albo pizza? To już kwestia gustu. Ja osobiście skupiłabym się na ulepszeniu chleba i bułek, a nie kładła nacisk na wypieki. Jeśli chodzi o często poruszaną kwestie kierownictwa, to owe Panie pozostawiają wiele do życzenia. Nie będę ujmować im braku wykształcenia, ale jeśli już zostało powierzone im takie stanowisko, to powinny zachowywać się adekwatnie do zleconych obowiązków. Myślę, że właściciel powinien wysłać Panie na kurs w zarządzaniu zasobami ludzkimi, czy human resources. Inna kwestią jest kultura osobista czy dobre wychowanie. Co najbardziej mnie dotknęło w tej firmie to fakt, że sam właściciel wchodząc do sklepu nie potrafi się przedstawić ani powiedzieć "dzień dobry". Rozumiem, że normalnym jest szacunek i dystans między pracownikiem a właścicielem, ale mnie od przedszkola uczono że osoba wchodząca do sklepu wita się pierwsza, choćby nawet była starsza. Ponad to skąd mam wiedzieć, że mężczyzna wchodzący bez słowa na zaplecze jest właścicielem? Sama miałam taki przypadek. Trochę kultury nigdy nie zaszkodzi.
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-10-21 13:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolona klientka - 2014-10-20 10:04:26]:
zadowolona klientka - 2014-10-20 10:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Punkt na Królowej Jadwigi jest godny polecenia!!! kawa z deserówką przepyszna, piękny wystrój i bardzo miła obsługa!! Byłam tam wczoraj pierwszy raz i na pewno wrócę:)
Pozdrawiam Grażyna



Czyżby ten post pisała kierowniczka Monia?:) Hehe:P wyczuwam propagandę:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Awiteks
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x