Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Awiteks

Pracowałeś w firmie Awiteks i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Papek - 2014-06-11 01:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Od czegoś swoją pracę musi zacząć. Szkoda, że w większości są to obietnice bez pokrycia, bo frustracja może nagle narosnąć, aż za bardzo.
zdjecie uzytkownika
takajedna - 2014-06-16 22:37:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje tu od 2 lat, jestem prawie zadowolona! prawie... bo gdyby ludzie przychodzacy do mojego sklepu mieli choc za grosz kultury i rozumu to bylo by cudownie. narzekacie na nas sprzedawczynie ze nie mile jestsmy?! a wy klienci to co tacy swieci? kolezanka nie miala wydac ze 100zł, od klientki uslyszala "niech pania szlag trafi!" i wyszla. trzeba miec nerwy ze stali zeby z takim barachlem jakim sa klienci wytrzymac.
zdjecie uzytkownika
Papek - 2014-06-17 02:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no tak, medal ma dwie strony. po obu stoją ludzie, więc nie ma co się wyzywać, różne są sytuacje. A pracodawca dobrze traktuje?
zdjecie uzytkownika
takajedna - 2014-06-17 07:35:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie mogę narzekać na pracodawcę. mam umowę o pracę i pod tym względem jestem zadowolona. ale wiem że nigdy więcej nie będę pracować w handlu . trzeba być jednak wytrzymałym psychiczne żeby dawać sobie radę z klientami.którzy nie wiedzą że stoliki w sklepie służą do tego żeby przy nich zjeść a nie kłaść siatki na nich z zakupami torby treningówe czy mokre parasole. sprzedawcy to źli ludzie ale klienci są jeszcze gorsi
zdjecie uzytkownika
agnieszka - 2014-06-20 16:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O asie? Mialam na mysli blond paniusiew biurze ale nie pamietam imienia:)moze i asia nie wiem. co do klientow to fakt ze bywaja bezczelni i traktuja sprzedawce jak jakiegos smiecia! trzeba miec cierpliwosc i zdrowie psychiczne tak jak napisala dziewczyna powyzej.
zdjecie uzytkownika
gocha - 2014-06-20 21:29:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
klienci są wredni i okropni nieraz do łez doprowadzają , jakaś masakra . Wydaje się im że jak kupują dwie kajzerki to już trzeba ich traktować jak bogów świata jakby co naajmniej miliony zostawiali w tym sklepie zero szacunku dla drugiej strony dla ich pracya praca w handlu wcale nie jest lekka .
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-06-24 07:15:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wszyscy klienci są tacy źli to trzeba zwinąć działalność. Bo chyba żyjecie dzięki tym klientom.
zdjecie uzytkownika
Justyna - 2014-06-24 18:40:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
klientów da się znieść ale dochodzi coraz więcej obowiązków ( wypieki,lody,kawy) a płaca stoi w miejscu i to jest ból!
zdjecie uzytkownika
ewa - 2014-06-24 21:27:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [monia - 2014-06-10 21:16:17]:
cześć musze obronić tego gościa . Ktoś pomyślał aby go zatrudnić widać że jest z innej firmy . on przynajmniej nie krzyczy i nie TRAKTUJE nas sprzedawczyń jak śmieci , jest miły , wesoły i może coś!!!!!!!! w przeciwieństwie do innych zrobić
chciałyśmy nowe fartuchy - dosłałyśmy
chciałyśmy nowe cenówki - dostałyśmy
chciałyśmy wiatrak - dostałyśmy w poprzednich 2 latach prosiłyśmy kierowniczki o te podstawowe rzeczy i co dostałyśmy wielkie g.....no .
podsumowując jest to jedyna osoba w tej firmie która nie mysli o sobie o swojej dupie byłam świadkiem jak dzwonił do biura z pretensjami dotyczącymi dostaw powiem tak gość na jaja ..... widać że się nie boi
zdjecie uzytkownika
Agata - 2014-06-24 21:57:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [ewa - 2014-06-24 21:27:42]:
Miły i wesoły? Jeżeli tak jest to jesteś jego znajomą. Jedno jest pewne nie było do tej pory takiego profesjonalisty w załatwianiu cenówek i fartuchów. Doskonały fachowiec w tych sprawach
zdjecie uzytkownika
Papek - 2014-06-25 01:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@takajedna Niestety zdrowie psychiczne jest dużo bardziej cenne niż użeranie się z ludźmi. Pewnie dlatego w pracy lekko nie jest.
zdjecie uzytkownika
mała mi - 2014-06-25 09:14:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ewa - 2014-06-24 21:27:42]:
czy mowisz o takim grubiutkim eleganciku ktorego widziałam ze dwa trzy razy i ktory zuje gume,stoi,stoi,stoi...cos tam mowi i wychodzi hehe jak to jest gosciu z jajami to ja zapytana o moje stanowisko pracy zamiast mowic sprzedawca bede mowila "menadzerka i starsza specjalistka d/s sprzedazy i uslug klientom" hehe i od dzis nic nie robie:p
zdjecie uzytkownika
iza89 - 2014-07-11 10:18:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem jak jest w pracy, ale wiem że mają pyszne snacki :D I aż musiałam to tu napisać bo nic lepszego w zyciu nie jadłam!!!
zdjecie uzytkownika
irena - 2014-07-16 14:42:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jest dobrze. pensja na czas i praca przyjemna przy pachnacym chlebusiu. nie wiecie czy maja teraz jakies przyjecia? pracowalam u nich jakies dwa lata temu ale z powodow zdrowotnych musialam odejsc teraz chcialabym wrocic ale nie wiem czy maja nabor. prosze o odpowiedz jesli ktos wie. pozdrawiam, irena
zdjecie uzytkownika
lusia - 2014-07-16 17:25:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca nie jest zła, bo w końcu ma sie umowe i wypłatę zawsze na czas. Wazniejsze jednak byłoby zapanować na kierowniczkami które jednak niekiedy na za duzo sobie pozwalają. Ktos kto CODZIENNIE stoi za ladą i obsługuję klientów powinien miec prawo rządzić na sklepie a nie osoba ktora pojawia sie raz na tydzien zeby tylko zjechać z gory na dół...
zdjecie uzytkownika
Expe - 2014-07-17 12:54:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Umowa jest i pensja na czas a to najważniejsze. Do tego dobre i świeże pieczywo jako pracownik mogę to potwierdzić. Porządna firma:)
zdjecie uzytkownika
Aldona - 2014-07-23 14:28:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa o pracę i dobra $ czyli coś co w dzisiejszych czasach jest zmorą. Jak widać firma dobrze prosperuję skoro pracownicy są dobrze traktowani. Taak co do pieczywa ja też mogę potwierdzić że codziennie jest nowy świeży asortyment a produkcja nie próżnuję tylko na bierząco wypieka nowe smakołyki. Pewnie większość zadowolonych nie piszę opini na forum, ale ja uważam że uczciwego pracowadcę należy chwalić, a tych co wykorzystują ludzi i klientów też odpowiednio skomentować. Ja osobiście polecam.
zdjecie uzytkownika
Monia88 - 2014-08-01 09:29:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też uważam, że firma bardzo solidna i jakościowo bardzo dobrze sobie radzi. Ponado ostatnio zauważyłam, że jest prowadzony ranking na najlepszy chleb w polsce i Awiteks zajmuję 1 miejsce:) Fajnie, że firma tak dobrze prosperuję to i pracownicy się cieszą ;-) Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ciekawy - 2014-08-06 22:50:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Możecie coś napisać o kierowniku Wojtku Z. mam przyjemność z nim pracować i jakiś taki cichy jest ......
zdjecie uzytkownika
PASPA - 2014-08-07 02:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyznam szczerze, że w dzisiejszych czasach mało kto stawia na jakość. Teraz wartością która się liczy jest ilość a co za tym idzie zysk. Im większy tym lepszy. Myślę, że i ta dewiza nie jest pomijana w Awiteksie, ale wydaje się, że ważniejsza dla nich jest jakość wyrobów. Jako piekarnia oferują całkiem szeroki asortyment, który na pewno podnosi pozycję piekarni. Zastanawiałem się ostatnio nawet nad podjęciem pracy i cały czas się waham, bo nie słyszałem nic o warunkach, wynagrodzeniu czy możliwości awansu, a takie rzeczy są dla mnie szalenie istotne. Nie mniej jednak myślę, że co najmniej atmosfery można być spokojnym.
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-08-18 23:25:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie polecam pracy w awiteksie, mobing, znajomosci, brak szacunku dla pracownika i trzeba sprzedawac nie swieze pieczywo.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-08-23 21:28:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [agnieszka - 2014-06-10 18:57:48]:
sory ale jest jedna dziewczyna znana kierowniczce M lubi dawc tylka kazemu kierowcy itp...i robi sie wielka jej wszystko wolno
zdjecie uzytkownika
awiteks - 2014-09-09 08:15:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Pracowałam w awiteksie i z czystym sercem nie polecam pracy!!! Kierowniczka M.. blondyna z ogromnym celulitem która jeździ po sklepach i myśli, że jest bogiem. Jej kulturę można zrównać z ziemią a na dodatek nie ma w ogóle szacunku do pracownic. Szukacie pracy? Tą "firmę" omijajcie z daleka!!!!
zdjecie uzytkownika
Zachwycona:) - 2014-09-10 10:01:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pyszne pieczywo i piękne, ciepłe wnętrza sklepów. Tylko pogratulować kreatywności i dobrego smaku twórcom! :-)
zdjecie uzytkownika
Małgosia - 2014-09-16 09:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co do metamorfozy wnętrz piekarni Awiteks zgadzam się w pełni z kol.powyżej. Dzis bylam w punkcie przy ul. Mogilskiej i powiem szczerze jestem w szoku! Pozytywnym oczywiscie. Gdyby nie nazwa ktora nie sposob nie skojarzyc z piekarnia pomyslalabym ze to jakas nowo otwarta restauracja! Stoliki przy ktorych mozna zjesc cos cieplego, cieple wnetrze i ten zapach...mmm -myślę, że w jesienne poranki bede tam stala bywalczynią:D
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Awiteks
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x