Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Awiteks

Pracowałeś w firmie Awiteks i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-10-17 21:35:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poznalam ta firme od srodka . Schemat jest jedem kierowniczki rabia co chca , maja gdzies dobro firmy tylko obsadzaja stanowiska swoja rodzina , od ciotek po corki . W pierwszej kolejnosci bym sie nich pozbyla. Malo tego robia z prezesem AN co chca a on udaje ze nic nie widzi , zreszta pewnie nie wiele widzi poniewaz o zarzadzaniu nie wiele ma pojecia . Gdyby nie jego mlodszy brat firma by sie tak nie rozrosla . Reasumujac tam musi ktos przyjsc nowy z zewnacz i zrobic porzadek , byl chyba jakis kierownik przez miesiac moze dwa ale chyba uciekl tak szybko jak przyszedl pewnie nie wytrzymal tych chorych ukladow rodzinnych . Wszyscy tylko z brzeska bochni itd.
Firma dobra , pieczywo dobre ale jak tak dalej pojdzie to rodzinne uklady doprowadza ja do ???????
zdjecie uzytkownika
Buziaczek - 2014-10-19 17:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, tak urlopy dostają tylko ulubienice pani M i E, albo te które przyjdą z bombonierką. Ciągle tylko słyszę nie ma nikogo na zastępstwo, a co mnie to obchodzi jak jestem chora i mam zwolnienie.
zdjecie uzytkownika
zadowolona klientka - 2014-10-20 10:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Punkt na Królowej Jadwigi jest godny polecenia!!! kawa z deserówką przepyszna, piękny wystrój i bardzo miła obsługa!! Byłam tam wczoraj pierwszy raz i na pewno wrócę:)
Pozdrawiam Grażyna
zdjecie uzytkownika
gosia - 2014-10-20 15:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro jest tak zle to czemu tam nadal pracujecie?nie mowie ze w awiteksie jest idealnie bo nie jest ale na pewno jest lepiej niż w co niektórych sieciówkach, tam to dopiero sie dzieje,wiem bo wczesniej pracowałam w biedronce.W kazdej pracy nie zalezne od branzy trzeba pracowac,jeszcze nie slyszalam o firmie ktora rozdaje pieniadze za nic. Kazdy tylko potrafi narzekac ze zle ze nie dobrze ze mało kasy ze duzo pracy ze kierowniczki mecza ze sprawdzają,to w czym problem konkurencji jest na tyle ze można się zwolnic i znalesc cos lepszego,proste. Ja pracuje tutaj prawie od 3 lat i byla rzucana po roznych punktach i nie oklamujmy sie duzo dziewczyn nie dba o te sklepy a potem sie dziwicie ze kierowniczki zwracają uwage, urlop mozna brac w okresie wakacyjnym od 3 nawet do 4tyg i to jest zle?nikt tego urlopu nie narzuca jak w innych firmach.Z l4 tez jest roznie bo nie raz slyszalam ze kogos gardlo bolało i juz na l4 szedl albo zeby nie tracic urlopu bo kasa za to będzie to lepiej l4 wziasc.Jezeli sie nie chce pracowac to tak jest
zdjecie uzytkownika
mona - 2014-10-21 09:32:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pracownikiem od 4 lat. Zatrudniałam się jako sprzedawca w piekarni. Obecnie do moich obowiązków należy pieczenie, kelnerowanie, zmywanie naczyń po klientach itd. Rozumiem, że firma się rozwija, ale przy dokładaniu coraz to nowych obowiązków powinno się to przekładać na podwyższenie zarobków. Nie twierdze, że źle się w firmie zarabia, natomiast jeśli firma lepiej prosperuj, ma większe utargi to powinna docenić pracowników,którzy niejednokrotnie dwoją się i troją w pracy. W obecnych czasach konsumpcjonizmu oczywiste jest,że właściciel musi zabiegać o klienta wymyślając nowe produkty. Ale czy piekarnia kojarzy się z zapiekanką albo pizza? To już kwestia gustu. Ja osobiście skupiłabym się na ulepszeniu chleba i bułek, a nie kładła nacisk na wypieki. Jeśli chodzi o często poruszaną kwestie kierownictwa, to owe Panie pozostawiają wiele do życzenia. Nie będę ujmować im braku wykształcenia, ale jeśli już zostało powierzone im takie stanowisko, to powinny zachowywać się adekwatnie do zleconych obowiązków. Myślę, że właściciel powinien wysłać Panie na kurs w zarządzaniu zasobami ludzkimi, czy human resources. Inna kwestią jest kultura osobista czy dobre wychowanie. Co najbardziej mnie dotknęło w tej firmie to fakt, że sam właściciel wchodząc do sklepu nie potrafi się przedstawić ani powiedzieć "dzień dobry". Rozumiem, że normalnym jest szacunek i dystans między pracownikiem a właścicielem, ale mnie od przedszkola uczono że osoba wchodząca do sklepu wita się pierwsza, choćby nawet była starsza. Ponad to skąd mam wiedzieć, że mężczyzna wchodzący bez słowa na zaplecze jest właścicielem? Sama miałam taki przypadek. Trochę kultury nigdy nie zaszkodzi.
zdjecie uzytkownika
lol - 2014-10-21 13:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zadowolona klientka - 2014-10-20 10:04:26]:
zadowolona klientka - 2014-10-20 10:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Punkt na Królowej Jadwigi jest godny polecenia!!! kawa z deserówką przepyszna, piękny wystrój i bardzo miła obsługa!! Byłam tam wczoraj pierwszy raz i na pewno wrócę:)
Pozdrawiam Grażyna



Czyżby ten post pisała kierowniczka Monia?:) Hehe:P wyczuwam propagandę:)
zdjecie uzytkownika
NIERODZINA - 2014-10-22 12:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2014-10-17 21:35:52]:
droga pani j.k za mało pani poznała tą firmę od środka , bo z tego co wiem to rodzina najwięcej pracuje i najlepiej a także najwięcej się od nich WYMAGA !!!!!!
zdjecie uzytkownika
MIE - 2014-10-22 13:58:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Buziaczek - 2014-10-19 17:44:32]:
każda pracownica tej firmy jest ulubienicą M i E :)Wszyscy jesteśmy jak jedna wielka rodzina !!!!
zdjecie uzytkownika
Marzena - 2014-10-23 09:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2014-10-17 21:35:52]:
Jeżeli byłaś taka świetna to czemu się ciebie pozbyli? Widocznie lenistwo
nie jest mile widziane w tej firmie. Nie wystarczy stać z założonymi rękoma
i udawać że się pracuje. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Tomuś - 2014-10-23 09:13:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ania - 2014-10-17 21:35:52]:
To ty BLONDI z Brzeska, dobrze że się ciebie wreszcie pozbyli.
W końcu będzie tam normalna obsługa. Widocznie tapir nie wystarczył aby zostać w firmie.
zdjecie uzytkownika
jola - 2014-10-23 20:22:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kierowniczka(usunięte przez administratora) wkrecila szwagierke ze sprzedawczyni na kierowniczke córke na sprzedawczynie na sklep premium, młoda mysli ze jej wszystko wolno a tak naprawde jest przemądrzała i wszystko jej wolno nikt nie chce z nia wspolpracowac chyba ze kierowcy ale im chodzi o jedno.Maz pracuje jako konserwator remontuje sklepy czy cos takiego.firma z rodzinnymi tradycjami
zdjecie uzytkownika
Michasia - 2014-10-23 20:27:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyżby "Marzena" i "Tomuś" byli jedną osobą? Wielkie oburzenie w wypowiedziach o podobnej treści i stylu pisania:P Pozdrawiam "Kierowniczko" M.:)
zdjecie uzytkownika
Tomuś - 2014-10-24 09:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyżby "Jola" i "Michasia" byli jedną osobą? Podobny styl pisania i tylko 5 minut odstępu między wpisami:)

zdjecie uzytkownika
obserwujacy - 2014-10-24 10:59:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Przypominam że jest to portal o pracodawcach i o nich mamy tu rozmawiać a nie o ludziach tam zatrudnionych. Pracowałeś/aś i cie zwolnili? widocznie był tego powód, nie podoba się? to szukaj innej pracy. Nikt nie zmieni polityki firmy z powodu jakieś głupiej nie zadowolonej blondynki która nie ma pojęcia o prowadzeniu firmy z tak dużą liczbą pracowników.
Ludzie zawsze będą gadać i oczerniać innych, im większa firma tym większa rywalizacja pracownicza, niestety to w naszym kraju normalne.
Jeżeli ktoś jest lepszy od ciebie to zajmuje twoje stanowisko, no tak to działa i tak było od zawsze i wszędzie.
zdjecie uzytkownika
Roberto - 2014-10-24 17:08:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie zastanówcie się nad sobą !!!!Firma avitex nie jest już tą sama firma co kiedyś ale zamiast oczerniać siebie nawzajem i upodabniać się do właścicieli i kierownictwa firmy weście sprawy w swoje ręce i znajdźcie inna lepsza prace. Jest mnóstwo firm które doceniają swoich pracowników. Nie zniżajcie się do poziomu avitexu który i tak ma zszarganą opinie na rynku ;) a kierownictwo nadal niech nie zmienia podejścia do pracowników. Nadal niech będą ludźmi bez serca dla których ważna jest tylko kasa. Wybaczcie im ich sposób bycia i życia ale najwidoczniej inaczej nie potrafią.Pomódlcie się za nich aby duch święty zesłał im dar rozumu którego najwidoczniej im w pewnym czasie zabrakło. Niektóre przypadki da się nawrócić ;) Powodzenia !!!
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-10-27 08:00:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roberto - 2014-10-24 17:08:36]:
Już się modlimy, przede wszystkim za ciebie Roberto ;)
zdjecie uzytkownika
Roberta:D - 2014-10-29 16:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś wyczuwam, że "Roberto" to ktoś z konkurencji:) w której nikt nie chce sie zatrudnic bo to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
zdjecie uzytkownika
Roberto - 2014-10-30 18:20:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roberta:D - 2014-10-29 16:07:04]:
P.Anno.Za mnie wiele osób już się modli ;) ale i Pani modlitwa się przyda.
Szkoda tylko ze nie będzie ona szczere. Śmiem wątpić czy Pani modlitwa w ogóle się odbędzie ???!!!Przypuszczam ze jest tylko marnym, nic nie znaczącym komentarzem który pozostaje tu tylko jako słowo "RZUCONE NA WIATR" które nie ma odzwierciedlenia w Pani życiu realnym.
zdjecie uzytkownika
Zzz - 2014-10-31 17:50:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Roberto - 2014-10-30 18:20:33]:
Roberto twoja glupota jest wystarczajaco bolesna wiec nie wypisuj takich glupot na forum
Forum dotyczy pracodawcow i ich pracownikow a nie modlitw za innych , jesli chcesz nawracac ludzi udaj sie na fora koscielne . Lub odpowiedniego specjalisty oni ci pomoga ! Uwierz w to !!!!
Tam napewno zostaniesz wysluchany lub wysluchana .
zdjecie uzytkownika
Obserwator - 2014-11-01 18:58:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Zzz - 2014-10-31 17:50:57]:
Jesteś fanatykiem religijnym, wyznawcą Rydzyka, czy PIS-owcem? Pasujesz do wszystkiego. Ale każdy może wyznawcą czego chce ale co to ma wspólnego z tym portalem?
zdjecie uzytkownika
tatiana okupowana - 2014-11-06 15:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy kobiety też tam na piekarza przyjmują? bardzo by mi zależało, skończyłam pewne szkoły co trzeba i teraz się chce wziąć za karierę zawodową,. dużo dobrego słyszałam właśnie o warunkach zatrudnienia w awiteks. możecie potwierdzić lub zaprzeczyć, powiedzieć coś więcej? nie interesują mnie sprawy błahe jak sprawy właścicieli, to nie to forum
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-11-06 20:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obserwator - 2014-11-01 18:58:10]:
obserwator nie wiem czy ty pisałeś na moja odpowiedz dotyczy ona tematu roberto ale jeśli tak to przeczytaj jeszcze raz moja wypowiedz , ani nie jestem pisowcem ani fanatykiem religijnym i proszę abyś mnie nie obrażał
chyba ze jak widac jestes i roberto i obserwator jedna osoba to by pasowało
a może jedna z kierowniczek tej firmy może magda albo monika ???????
oj widać ze tu coś smierdzi ?????
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-11-12 16:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzz - 2014-11-06 20:05:35]:
Bycie w PIS czy bycie fanatykiem religijnym to obraza ? No może dla ciebie- patrząc na sondaże PIS - nie sądzę. Nie jestem Moniką czy tam Magdą. Ale za to ty zapewne pracujesz w tej firmie, ponieważ znasz doskonale imiona pewnych osób.
Zajmij się kobieto pracą, i nie wypisuj bredni.:)

zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-11-12 16:59:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzz - 2014-11-06 20:05:35]:
Bycie w PIS czy bycie fanatykiem religijnym to obraza ? No może dla ciebie- patrząc na sondaże PIS - nie sądzę. Nie jestem Moniką czy tam Magdą. Ale za to ty zapewne pracujesz w tej firmie, ponieważ znasz doskonale imiona pewnych osób.
Zajmij się kobieto pracą, i nie wypisuj bredni.:)
zdjecie uzytkownika
obserwujacy - 2014-11-13 10:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Już nie macie gdzie się przekomarzać ? macie problem ze sobą to spadać na inny portal społecznościowy albo na fb, nikt nie ma ochoty czytać wasze beznadziejne głupoty do tego nie na temat!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Awiteks
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x