Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Awiteks

Pracowałeś w firmie Awiteks i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Grzesiek - 2015-02-04 16:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musisz się umówić na rozmowę kwalifikacyjną do szefa to się "wszystkiego" dowiesz.
zdjecie uzytkownika
oskar - 2015-02-13 22:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na ulicy zdrowej jest sympatyczna młoda pani zakupiłem ciasteczka-a na opakowaniu zauważyłem logo-stąd ta moja opinia -plus dla tej pani
zdjecie uzytkownika
emeryt - 2015-03-01 10:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie opinia tylko skarga ,na personel sklepu przy ul.Rynek kleparski,basztowa lot ,krakow,personel jest nie sympatyczny nie maja wiedzy o produktach,slownictwo i komunikacja z klientem jest załosna,wrecz kompromitujaca ,mysle ze zostaną wyciagniete odpowiednie wnioski dotyczące tych osob były klient
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-03-05 14:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta nowa co po sklepach jeździ to taka sama jak czarny paszkiet, widać, że takie osoby pasują do gnębienia. Wyszczekane może... ale brak kultury taki, że ho ho szkoda, że muszę jakoś rodzinę wykarmić bo dawno bym poszła z tej firmy -pozdrawiam kierowniczki ha ha ha
zdjecie uzytkownika
benny - 2015-03-17 01:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu jesteś taka nieszczęśliwa Alu w swoim życiu?? Zastanawiałas się?? Czas najwyzszy zrobić selekcję w tej firmie bo podstawa w handlu to mila obsługa a nie tylko narzekania.. po co to???
zdjecie uzytkownika
HaHA - 2015-03-17 17:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ala - 2015-03-05 14:01:57]:
(usunięte przez administratora) , myślę że najwyższy czas opuścić firmę. Rodzinę możesz wykarmić również z zasiłku dla bezrobotnych. Tam znajdą ci porządną pracę za porządne pieniądze. Tylko zaznacz w ankiecie że nie chcesz wykonywać poleceń przełożonego
i nie wolno ci zwracać uwagi. Myślę że przyjmą cię od ręki.Ha, Ha, HA
zdjecie uzytkownika
bravo - 2015-03-21 19:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pięknie napisana wypowiedz powyżej,zasiłek dla bezrobotnych ma iść w góre nie długo wiec pewnie,po co się wysilać w awiteksie idz do awity tam zarobisz 1200zl +odpowiedzialność materialna może wtedy docenisz to co straciłas.
zdjecie uzytkownika
KIKI - 2015-03-24 13:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to wszystkie kierowniczki? nie no wiadomo ile ich jest więc po wypowiedziach także wiadomo, które się odezwały tyle mojego, że mogę paszkiety na Was i to co robicie z ludźmi ponarzekać. A swoją drogą nie pamięta wół jak cielęciem był, waszmości się znalazły, piją tylko kawusię a pracodawca myśli, jak to one pilnują jego interesu... śmieszne jesteście nie miłe Panie
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-04-02 08:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Hm ja z uwagi na to ze jestem byla pracownica bede potraktowana zapewne odfornie natomiast nie bedw tu pisac co sie robi z chlebem jak spadnie czy o nie świeżych produktach. O drutach w bulkach czy włosach w jedzeniu bo zaraz pani kierownik sprostuje ze to moj brak kultury i msciwosc. Generalnie tak: zarobki dobre ale za chleb pracujac za kasa kilka lat bwz wzgledu na to ile godzin w miesiacu harujesz musisz soboe zaplacic podczas gdy na piekarni i w biurze kazdy bierze pieczywo na zeszyt. Wyplata zostaje przyznana bez zadnego wyliczenia (nie wiesz za co wzielas tyle ile wzielas) poza tym atmosfera w pracy i personel .. szkoda slow :) i powiem tak teraz pracuje za niewiele mniejsze pieniądze wiec zasilek dla bezrobotnych to nie jedyne wyjscie moje panie jak i również atmosfera pracy jest wiele lepsza niz w tym syfnym awiteksie gdzie pracownokow traktuje sie jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jesli nie ma sie znajomości.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-04-03 19:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KIKI - 2015-03-24 13:44:00]:
Czemu przeszkadzają ci kierowniczki? Co lepiej było jak nie byłaś kontrolowana- zapewne nic nie robiłaś tylko piłaś kawę i plotkowałaś przez telefon. Jak jesteś
uczciwa czemu się boisz? Chyba że nie jesteś- to rozumiem agresję. Jak ci nie pasuję droga wolna. Jak jesteś taka odważna to porozmawiaj w cztery oczy.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-04-03 19:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2015-04-02 08:47:01]:
Dopiero się zwolniłaś i już narzekasz. Ciekawe czemu nie miałaś odwagi złożyć wypowiedzenia osobiście tylko odegrałaś szopkę. Zapewne odwaga jest twoją mocną stroną!!!
Dla twojej wiadomości zeszyt jest rozliczany w terminie późniejszym. Ciekawe czy masz paragony za chleb, który brałaś do domu?
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-04-04 05:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo jak ktoś potrzebuje pracy to kazda robota jest dobra. Nie bede prowadziła dyskusji osoba która sra wyżej niz ma glowe. Chciałam tylko wyrazić opinie bo każdy ma do tego prawo , ,zaslepiacie oczy lydziom ze jak nie ta praca to zadna ze tylko zasiłek wam zostanie po pieprzonym awiteksie
Osobiście uwazam ze pani 'ala ola' robi za firmowego przydupasa i nie warto prowadzić zbędnych konwersacji;) udanych swiat idźcie układać nie świeże ciasta i wmuawiac ludziom ze dzisiejsze bo 5:30 minęła trzeba sklep otworzyć :) zegnam
zdjecie uzytkownika
rejjj - 2015-04-07 11:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będę z toba konwersować ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koloiduje z moimi imperaktywami,poza tym i tak nie rozumiesz idei koncepcji założeń,więc dochodzę do wniosku że twoja wypowiedz jest emfatyczna.
zdjecie uzytkownika
Kopernik - 2015-04-14 12:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rejjj - 2015-04-07 11:03:48]:
Czy nie zapomniałaś dzisiaj rano zjeść leków? Bredzisz jak nawiedzony Jarek z Warszawy. Rej nie byłby dumny z twojej polszczyzny!!! Nie przynoś wstydu tej firmie, bo strach pomyśleć że może was tu być więcej!!!
zdjecie uzytkownika
Kalina - 2015-04-15 12:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2015-04-04 05:37:58]:
Nikt ci oczu nie zaślepia, mamy wolny rynek i pełno dobrych miejsc pracy. Nie tylko Awiteks jest pracodawcą na krakowskim rynku. Jak ci coś nie pasuje to odchodzisz i szukasz innej. Dam ci dobrą radę nie pal za sobą mostów bo w życiu jest tak że nie wiesz kto i co ci będzie jeszcze w życiu potrzebne. Powodzenia:)
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-05-10 21:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry wieczór

Czy ktoś z Was potrafi rzetelnie bez emocji wyrazić opinie na temat pracy w awiteksie w końcu temu służy ten portal
1. Jaki jest system pracy w punktach sprzedażowych a jaki na produkcji
2. Jakie oczekiwania wobec Was pracowników mają Wasi przełożeni
3. I widełki zarobków czego można się spodziewać pracując w tej firmie .




zdjecie uzytkownika
zz - 2015-05-31 09:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z Was składał CV w odpowiedzi na ofertę pracy w wakacje? Oddzwonili już do kogoś z Was?
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-06-02 22:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zainteresowana - 2015-05-10 21:29:39]:
Wszystkiego się możesz spodziewać jak trafisz na sklep to kierowniczki pokażą Ci jaka jesteś malusia malusieńka zwłaszcza ten czarny botoks ha ha ha
zdjecie uzytkownika
martyna - 2015-06-09 23:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie maila na którego składa się CV!
zdjecie uzytkownika
www.wwvsisy.com/blog - 2015-06-17 21:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie wszystko jednak w Awiteksach zachwyca. Przede wszystkim obniżyła się jakość podstawowych produktów, czyli pieczywa. Być może firma zdecydowała się na zbyt zróżnicowany asortyment, zapominając, że klient wciąż oczekuje po piekarni chleba wysokiej jakości, zarówno pod względem smaku jak i wyglądu. Wiele do życzenia przedstawia także obsługa klienta i wyszkolenie pracowników. Chcąc utrzymać klientów kilkudziesięciu placówek Awiteks powinien powrócić do atmosfery firmy rodzinnej, którą zdobył uznanie na początku działalności. Częsta nieudolność sprzedawców, nie potrafiących zidentyfikować zamówionego towaru, nawet użyć poprawnie ekspresu do kawy raczej zniechęca klientów. Zastanawia także zachowanie kadry nadzoru. Menagerowie okręgowi, podczas wizyt zachowują się niegrzecznie w stosunku do podległych im pracowników, okazując zniecierpliwienie, zamiast pomocy w praktycznej organizacji pracy przy dużym ruchu. Czynią to przy tym otwarcie, w obecności osób oczekujących na obsługę.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-06-19 10:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [www.wwvsisy.com/blog - 2015-06-17 21:59:55]:
Wreszcie prawda wyszła na jaw! niech szef wreszcie zrobi porządki z tymi regionalnymi, bo nas powykańczają. Klienci to widzą jak nas traktują te babska.
zdjecie uzytkownika
kami - 2015-06-30 17:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zz - 2015-05-31 09:53:43]:
do mnie odzwoniła Pani z awiteksu przed chwilą zebym przyszła na rozmowe
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-07-15 02:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem dzisiaj na stronie internetowej awiteksu i ogólnie wizualnie bardzo ładnie wygląda, tak profesjonalnie. Nawet mają oddzielną zakładkę "praca", odwiedziłem ją ale zastałem napis "Aktualnie nie posiadamy żadnych ofert pracy". Szkoda, mam nadzieję że za jakiś czas się to zmieni, bo chciałbym pracować w piekarni w krakowie
zdjecie uzytkownika
klientka - 2015-09-09 12:09:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chciałam ostrzec przed pracownicą z os.Stalowego, Pani żąda innej kwoty niż jest na rachunku, rzecz jasna wyższej. Okradanie klientów, niedopuszczalne.
zdjecie uzytkownika
tomasz - 2015-09-09 15:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
moż epo prostu nastąpiła jakas pomyłka w rachunku @klientka, warto to zawsze wyjaśnić bezpośrednio z obsługą. Raczej pracownicy nie mają interesu w celowym oszukiwaniu klientów, wiec na pewno to jednorazowe zdarzenie. Jeśli chodzi o prace to szukali kogoś jako sprzedawca i oferowali możliwość umowy o prace.
zdjecie uzytkownika
J. - 2015-09-15 12:30:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako była pracownica mogę się wypowiedzieć szczerze na temat firmy, ponieważ nie pracuję już w Awiteksie rok. Jeśli chodzi o prace to wygląda to mniej więcej tak,większość sklepów otwiera się o 5:30, oczywiście należy przyjść wcześniej i wyłożyć cały towar na półki. Zależy jaki jest sklep, czasem wystarczy 20 minut, aby na spokojnie wyrobić się z wyłożeniem pieczywa i drożdżówek. Ale jak ktoś nie zdąży to zawsze po otwarciu na spokojnie można sobie wykładać, chyba że klienci dobijają się przed otwarciem, co czasem się zdarza. Generalnie praca jest ok. Jak to w handlu. Jeśli robi się swoje nie ma problemu z Paniami kierowniczkami. Wiadomo w większości sklepów pracowało się samemu na zmianie czyli od 5:30-13 albo 13-do końca. Na rannej zmianie tak jak pisałam należy wyłożyć towar, na popołudniowej posprzątać,rozliczyć kase, zrobić zwroty. Praca nie jest skomplikowana. Na początku pracy kierowniczka daje cały spis chlebów z ich opisem więc warto nauczyć się składu chleba bo klienci często o to pytają, ale żadnej filozofii w tym nie ma. Ja wolałam pracować sama, więc takie mniejsze sklepy są fajną sprawa, sama organizujesz sobie prace, nikt nie stoi Ci nad głową. Czasami tylko kierowniczki niespodziewanie wchodzą na sklep, żeby skontrolować prace, asortyment itp. Jeśli wykonujesz prace rzetelnie nie ma z nimi problemu, choć wiadomo jak każdy człowiek maja czasem gorsze dni i przyczepiają się do wszystkiego, ale od tego są. Warto im przytaknąć, byle by nie dyskutować to będzie ok. Słyszałam złe opinie o kierowniczkach, może faktycznie niektórych dziewczyn nie lubiły, ale człowiek taki jest nie polubi wszystkich:) Jak jakieś dziewczyny pyskowały, albo siedziały na telefonie w czasie pracy zamiast obsługiwać to nie dziwie się ze podpadły kierowniczką. Wynagrodzenie jest na czas, także tu jest duży plus. Gorzej wygląda praca na dużych punktach gdzie pracuje pare dziewczyn bo zawsze znajdzie się jakaś która chce rządzić i zdarzają się kłótnie. Wiadomo jak to w pracy z kobietami:)Ale za to pieniądze są lepsze. Na większych sklepach jest więcej obowiązków bo dochodzą piece do wypiekania przekąsek. Choć zauważyłam,że wprowadzają je do wszystkich sklepów, dobrze ze za mojej kadencji nie było tego dobrodziejstwa na wszystkich sklepach:)


Generalnie jeśli szukacie pracy w handlu to polecam tą firmę. Zarobki są ok, wypłacane na czas. Obowiązki jak to w każdej pracą są, za darmo nikt wam niczego nie da. Jeśli udałoby się wam trafić na mały osiedlowy sklepik to jak najbardziej można zaczynać prace. W tych większych punktach często panuje nerwowa atmosfera, presja na sprzedaż, ale za to kasa lepsza:)


Pozdrawiam J.
zdjecie uzytkownika
polo - 2015-10-09 18:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedna z lepszych piekarnii jakie znam! poza tym można też u nich dobre bułeczki kupić no i teraz można u nich zamówić jakieś torty okolicznościowe..czekam na Wasze komentarze odnośnie jakości produktów. Dajcie znać też jak to jest u nich, bo jestem naparwde bardzo ciekawy jak to jest z rzeczami na zamówienie.
zdjecie uzytkownika
Roxii - 2015-10-17 16:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca godna polecenia-jeden minus zbyt wczesne godziny otwarcia,w porównaniu z innymi piekarniami.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-10-18 14:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że kierowniczki same sobie pozytywne posty piszą brawo brawo brawo !!! nie mydlcie ludziom oczu krwiopijczynie
zdjecie uzytkownika
Pulek - 2015-11-08 23:55:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się @Roxii, że większość tego typu sklepów/piekarni otwiera się o tej porze. Znam markę konkurencyjną, gdzie koleżanka zaczynała czas pracy właśnie o 5,30 po to, by przygotować sklep i przyjąć dostawę pieczywa, więc może tu jest podobnie, kto wie. Zresztą, na pewno są zmiany więc można się jakoś dogadać :)
zdjecie uzytkownika
lilka - 2015-11-09 10:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2015-10-18 14:09:06]:
To po jaką cholerę siedisz w tej robocie skoro tak źle i krew Ci psują biedaczko nieszczęśliwa, trzymają siłą czy co ? A może taka świetna jesteś że nikt cie nigdzie nie chce !!!!!!!1
zdjecie uzytkownika
na szczęście była pracownica - 2015-12-02 19:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kopernik - 2015-04-14 12:09:54]:
Wielkie brawa dla osoby pod nikiem "Kopernik"! Mikołaj Rej na pewno nie był by zadowolony z polszczyzny "rejj" i na pewno gdyby żył zapytałby przede wszystkim czy zażyła swoje "kolorowe" tabletki? A'propos Monia nie używaj słów których znaczenia nawet nie znasz! Pozdrawiam i powodzenia w dietce! kiss kiss :*
zdjecie uzytkownika
na szczęście była pracownica - 2015-12-02 19:38:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [www.wwvsisy.com/blog - 2015-06-17 21:59:55]:
Witaj jak mój nik wskazuje jestem byłą pracownica Awiteksu, która baaaardzo źle wspomina okres pracy w tym "obozie" pracy XXI wieku. Opowiem najpierw na zarzuty względem obsługi owszem nie zawsze jest ona idealna, lecz za pieniądze i traktowanie jakie oferuje firma panie sprzedawczynie nie maja ochoty dawać się często poniżać przez klientów którzy np. pokłócili się ze współmałżonkiem rano i przychodzą się wyżyć na tej Bogu ducha winnej kobitce. Są również panie które rzeczywiście są nie doszkolone ale uważam że to wina przełożonych którzy powinni zadbać o dobre wyszkolenie pracownika. Co do kadr kierowniczych to popieram cię całkowicie. Kierowniczki są w większości nie kompetentne i mówię to głównie o "starych wyjadaczkach" które od samego początku firmy zapuściły korzenie już na wieki w firmie. Źle i nie wdzięcznie traktują swoje podwładne, wymagają wiele a nie potrafią powiedzieć zwykłego "dziękuje". Co świadczy o ich złej kulturze osobistej. Co do pitych kawuś przez jego kierowniczki na sklepach to chyba prezes by się nie doliczył jak dużo jej wypiły na jego koszt nic nie robiąc! Pozdrawiam :)
zdjecie uzytkownika
czy ty wiesz co jesz? - 2015-12-02 19:57:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [polo - 2015-10-09 18:36:41]:
Kochana powiem ci że żyjesz w jakiejś bajce ponieważ te pyszne świeżutkie bułeczki i chlebuś oraz smaczne ciasteczka rzekomo wypiekane "tardycyjnymi metodami" w życiu koło takich nawet nie leżały a drożdżówki np. jajek nie doświadczyły przy swoim wyrobie to czysta chemia wsypujesz proszek i dodajesz wody i gotowe! Mniam pychotka troszkę chemii nigdy nie zaszkodzi, a jeśli nawet to trzeba na coś w końcu umrzeć!zaszkodzi
zdjecie uzytkownika
Joasia - 2015-12-03 13:51:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@na szczęście była pracownica @czy ty wiesz co jesz? czyli że nie warto zupełnie? Może to jakieś nieporozumienia, praca z ludźmi, niezadowolony klient często psują obraz pełnej pracy, jakieś szczegóły podajcie, albo kwoty
zdjecie uzytkownika
na szczęście była pracownica - 2015-12-03 14:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca z ciężkim klientem, często też z ciężkimi współpracownikami. 8 zł/h na rękę, gra kompletnie nie warta świeczki za to całe użeranie się 200 godzin w miesiącu.
zdjecie uzytkownika
Bartek - 2015-12-05 13:31:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [na szczęście była pracownica - 2015-12-03 14:03:15]:
Masz rację, za takie pieniądze to można tylko zapalić w sklepie światło, poczytać gazetę i wypić kawę:) Przecież taką kasę płacą w innych sklepach
za leniuchowanie. Proponuję pracę w Almie na kasie za 1300 zł:)pod ciągłym nadzorem szefostwa. Serdecznie polecam i zapraszam do ALMY.

zdjecie uzytkownika
miki - 2015-12-06 12:10:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zapomiales dodac ze na swieta w almie tez nic niedostajecie-he a w awiteksie sa o wiele wieksze zarobki nawet do 2000zl.
zdjecie uzytkownika
Cece - 2015-12-13 17:01:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też uważam, że w Awiteks zarobki są wyższe niż w Almie, ale pewnie to zależy od stanowiska. Mimo to wyciągnąć 2000 na rękę można, jak się człowiek przyłoży :)
zdjecie uzytkownika
barbara - 2015-12-18 22:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Robiłam zakupy w Awiteksie W Skawinie przy placu i niestety musze stwierdzić że bardzo nie miła obsługa a Pani w czarnych włosach przechodzi samą siebie jest arogancka i chamska ,ostatnio kupowałam połowe sądeckiego a ta połówka składała się z sześciu kromek i mówie do niej co Pani mi to daje przecież to nie jest pół chleba a ta Pani sie tak zmieszała cała czerwona i z wielką łaską mi wymieniła na normalną połówke co to wogóle ma być.Natomiast w drugim sklepie w Skawinie notorycznie w soboty po jedenastej nie ma chleba a jak jest to tylko stary bo już kilka razy niestety się naciełam i zwracałam Panią uwage ale bez skutku jak tak dalej będzie to Awiteks będzie miała coraz mniej klentów
zdjecie uzytkownika
kajs - 2016-01-03 15:32:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tam nie zetknęłam się jeszcze z jakąś nieuprzejmością ze strony obsługujących mnie pań. A co do chleba no to kroją go tak jak się chce, pół to pół. Może trafiłaś na zły dzień @barbara.
zdjecie uzytkownika
Tezbylapraxownica - 2016-01-03 20:05:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja również cieszę się że juz tam nie pracuje, 8 zl/h, dziewczyny które z tobą pracują są najczęściej bezczelne i aroganckie kiedy widzą kogoś nowego, oprócz tego liżą dupe dostawcą, klienci też nie lepsi myślą że pracownica ma wpływ na wszystko, nie warto dać się poniżać za takie pieniądze
zdjecie uzytkownika
krysia - 2016-01-06 17:28:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tezbylapraxownica , wiec problemem jaki tam panuje jest zła komunikacja miedzy pracownikami, po co przekreslac przez nieumiejetnosc rozwiazania konfliktu,firmę?
zdjecie uzytkownika
kinga - 2016-01-29 08:55:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chcecie prace w której można się wyspać za piecem, zjeść konkretnie i napić piwka to polecam bo kierownik przynajmniej na porannej zmianie wie ale nic z tym nie robi.Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Jola - 2016-01-31 17:11:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kinga - 2016-01-29 08:55:13]:
A co piłaś piwko, spałaś za piecem i jadłaś konkretnie Kingo;)? To mi też byłoby żal odchodzić;) Pozdrawiam Jola,
P.S.
Życzę powodzenia w znalezieniu lepszej pracy;)
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2016-02-08 15:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kilka miesięcy temu odeszlam z awiteksu. Pracowalam na piekarni, na produkcji. To co sie tam dzieje to istny cyrk. ten kto tam pracuje wie o czym pisze. żenada
zdjecie uzytkownika
mała - 2016-02-09 07:50:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja mam pytanie innej treści niż obrzucanie się błotem.Chodzi mi jak sobie radzicie z dojazdami MPK na punkty otwarte od 5.30. Przeglądnełam rozkład jazdy i marnie to wygląda.Jakaś rozsądna odp będzie bardzo przydatna.
Dziękuje i pozdrawiam pracowników i klientów.
zdjecie uzytkownika
mała - 2016-02-09 07:51:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A ja mam pytanie innej treści niż obrzucanie się błotem.Chodzi mi jak sobie radzicie z dojazdami MPK na punkty otwarte od 5.30. Przeglądnełam rozkład jazdy i marnie to wygląda.Jakaś rozsądna odp będzie bardzo przydatna.
Dziękuje i pozdrawiam pracowników i klientów.
zdjecie uzytkownika
Agnieszka - 2016-02-09 16:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mała - 2016-02-09 07:51:40]:
jeżdzi sie albo autem albo nocnymi autobusami, ale tez sa tramwaje juz od 4.20 i to nie sa nocne, bo o 5 trzeba być na punkcie żeby wyłożyć towar i zdążyć ze wszystkim na otwarcie :)
zdjecie uzytkownika
mięta - 2016-02-09 20:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracujemy w jednej firmie i godziny otwarcia powinny być wszędzie jednakowe-są wogóle punkty które zaczynają prace od 5.30?teraz już chyba pozmieniali i są od 6 a jeśli chodzi o nocne autobusy to dlaczego ktoś nocnymi ma jezdzic przeciez nie pracujemy na punktach na nocne zmiany są Panie które mają pracę- pod nosem -miesięczna opłate przejazdową mpk mają w kieszeni a martwią się ci co dojechać muszą.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Awiteks!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Awiteks

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert