Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Awiteks

Pracowałeś w firmie Awiteks i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
doda - 2014-12-09 19:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawska - 2014-11-27 10:02:02]:
A ty jak wygladasz moze jak pustak?
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-12-28 09:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro komórka i lusterko to ich praca to czemu nie potrafisz tego powiedzieć wprost tylko wypisywac na forum jeszcze anonimowo. Jeżeli długość rzęs świadczy twoim zdaniem o ilości oleju w glowie to może to zwykla zazdrość? Każdy kiedyś się uczy a to czy ktoś mniej czy bardziej dba o wyglad to już indywidualnya sprawa, dużo przyjemniej kupuje mi się towar od osoby zadbabej i uśmiechniętej niż od gburowarej zarozumialej osoby ktora myśli ze skoro pracuje 9 lat posiadla wszystkie rozumy. Do osób uczących się zawodu nie potrafia otworzyc geby tylko skarza sie za plecami obgaduja i wypisuja na forum żeby nie wiem co dowalic tym komus? Debilizm i brak jakiegokolwiek rozsądku i lojalności wobec drugiej osoby
zdjecie uzytkownika
Noworoczna - 2015-01-04 08:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wg mnie wszystkie negatywy piszę jedna osoba, żeby narobić dużo szumu i rozkręcić aferę. Nie ma sensu w ogóle poruszać tego tematu. Jak widać firma funkcjonuję i to bardzo dobrze, towar jest świetnej jakości, a wszyscy pracownicy zawsze dostają pensję na czas. To czy kierowniczka się uśmiecha czy jest nadęta, to wewnętrzna sprawa firmy i zapewne wszelkie kwestie właśnie tak są wyjaśniane. Z resztą na tak prężnie rozwijającą się firmę nie łatwo jest zmieniać skład który jakoś sobie radzi, na kogoś nowego komu trzeba zaufać i przekazać wszelkie informację marketingowe etc. Później taka osoba popracuję miesiąc i odejdzie do konkurencji. Jest wiele powodów dla których Awiteks wykonuje takie ruchy czy inne, a które dla przeciętnego Kowalskiego są nie zrozumiałe bo jest na to za głupi! Wszystkim jest łatwo oceniać, ale jakby ten ktoś miał trzymać pieczę nad tym wszystkim chociaż przez 5 min to by oszalał z nadmiaru obowiązków i wycofał te wszystkie "mądrości". Ogólny szacunek dla firmy, a wszystkim niezadowolonym polecam albo zmienić pracę, ale odstresowywać się gdzie indziej:) Noworoczne pozdrowienia!
zdjecie uzytkownika
noworoczny - 2015-01-11 10:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Noworoczna - 2015-01-04 08:30:52]:
Czy ty dziewczyno jesteś nawiedzona?
zdjecie uzytkownika
Noworoczna - 2015-01-16 13:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla informacji "noworocznego" nie jestem nawiedzona. A Ty jak coś piszesz to rozwiń myśl bo jesli myslisz ze sie bede domyslac o co chodzi to slaboxD Każdy ma prawo do wlasnego zdania, ja je wyrazilam a ty zadales pytanie nie zwiazane ze sprawa wiec proponuje sie nie odzywac w takim wypadku. Chyba ze bedziesz mial cos madrego do powiedzenia to wtedy napisz cos madrzejszego!
zdjecie uzytkownika
noworoczny - 2015-01-17 15:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Noworoczna - 2015-01-16 13:51:22]:
Dalej masło maślane
zdjecie uzytkownika
rejjj - 2015-01-17 16:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ten jest mądry,kto wiele spraw umie,lecz kto złe od dobrego rozeznać rozumie
zdjecie uzytkownika
zcx - 2015-01-19 21:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam tej firmy. Szczególnie kadrowej, która ma problemy z pamięcią i tylko na początku jest miła.
zdjecie uzytkownika
Karola - 2015-02-03 12:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ;) Mało interesuja mnie sklepy, atmosfera w nich panująca i wasze relacje osobiste ;) Chciałabym się dowiedzieć czy jeżeli ktoś dostanie pracę na produkcji (piekarz) - to czy praca ta jest pewna? jeżeli pracownik jest OK, to czy firma nie zwalnia pracowników z byle powodu? Innymi słowy, chciałabym zapytać czy na produkcji jest duża rotacja pracowników?
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-02-03 18:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewne to jest to że przyjdzie kiedyś po nas kostucha
zdjecie uzytkownika
Grzesiek - 2015-02-04 16:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musisz się umówić na rozmowę kwalifikacyjną do szefa to się "wszystkiego" dowiesz.
zdjecie uzytkownika
oskar - 2015-02-13 22:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na ulicy zdrowej jest sympatyczna młoda pani zakupiłem ciasteczka-a na opakowaniu zauważyłem logo-stąd ta moja opinia -plus dla tej pani
zdjecie uzytkownika
emeryt - 2015-03-01 10:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie opinia tylko skarga ,na personel sklepu przy ul.Rynek kleparski,basztowa lot ,krakow,personel jest nie sympatyczny nie maja wiedzy o produktach,slownictwo i komunikacja z klientem jest załosna,wrecz kompromitujaca ,mysle ze zostaną wyciagniete odpowiednie wnioski dotyczące tych osob były klient
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-03-05 14:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta nowa co po sklepach jeździ to taka sama jak czarny paszkiet, widać, że takie osoby pasują do gnębienia. Wyszczekane może... ale brak kultury taki, że ho ho szkoda, że muszę jakoś rodzinę wykarmić bo dawno bym poszła z tej firmy -pozdrawiam kierowniczki ha ha ha
zdjecie uzytkownika
benny - 2015-03-17 01:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu jesteś taka nieszczęśliwa Alu w swoim życiu?? Zastanawiałas się?? Czas najwyzszy zrobić selekcję w tej firmie bo podstawa w handlu to mila obsługa a nie tylko narzekania.. po co to???
zdjecie uzytkownika
HaHA - 2015-03-17 17:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ala - 2015-03-05 14:01:57]:
(usunięte przez administratora) , myślę że najwyższy czas opuścić firmę. Rodzinę możesz wykarmić również z zasiłku dla bezrobotnych. Tam znajdą ci porządną pracę za porządne pieniądze. Tylko zaznacz w ankiecie że nie chcesz wykonywać poleceń przełożonego
i nie wolno ci zwracać uwagi. Myślę że przyjmą cię od ręki.Ha, Ha, HA
zdjecie uzytkownika
bravo - 2015-03-21 19:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pięknie napisana wypowiedz powyżej,zasiłek dla bezrobotnych ma iść w góre nie długo wiec pewnie,po co się wysilać w awiteksie idz do awity tam zarobisz 1200zl +odpowiedzialność materialna może wtedy docenisz to co straciłas.
zdjecie uzytkownika
KIKI - 2015-03-24 13:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to wszystkie kierowniczki? nie no wiadomo ile ich jest więc po wypowiedziach także wiadomo, które się odezwały tyle mojego, że mogę paszkiety na Was i to co robicie z ludźmi ponarzekać. A swoją drogą nie pamięta wół jak cielęciem był, waszmości się znalazły, piją tylko kawusię a pracodawca myśli, jak to one pilnują jego interesu... śmieszne jesteście nie miłe Panie
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-04-02 08:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hm ja z uwagi na to ze jestem byla pracownica bede potraktowana zapewne odfornie natomiast nie bedw tu pisac co sie robi z chlebem jak spadnie czy o nie świeżych produktach. O drutach w bulkach czy włosach w jedzeniu bo zaraz pani kierownik sprostuje ze to moj brak kultury i msciwosc. Generalnie tak: zarobki dobre ale za chleb pracujac za kasa kilka lat bwz wzgledu na to ile godzin w miesiacu harujesz musisz soboe zaplacic podczas gdy na piekarni i w biurze kazdy bierze pieczywo na zeszyt. Wyplata zostaje przyznana bez zadnego wyliczenia (nie wiesz za co wzielas tyle ile wzielas) poza tym atmosfera w pracy i personel .. szkoda slow :) i powiem tak teraz pracuje za niewiele mniejsze pieniądze wiec zasilek dla bezrobotnych to nie jedyne wyjscie moje panie jak i również atmosfera pracy jest wiele lepsza niz w tym syfnym awiteksie gdzie pracownokow traktuje sie jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jesli nie ma sie znajomości.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-04-03 19:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KIKI - 2015-03-24 13:44:00]:
Czemu przeszkadzają ci kierowniczki? Co lepiej było jak nie byłaś kontrolowana- zapewne nic nie robiłaś tylko piłaś kawę i plotkowałaś przez telefon. Jak jesteś
uczciwa czemu się boisz? Chyba że nie jesteś- to rozumiem agresję. Jak ci nie pasuję droga wolna. Jak jesteś taka odważna to porozmawiaj w cztery oczy.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-04-03 19:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2015-04-02 08:47:01]:
Dopiero się zwolniłaś i już narzekasz. Ciekawe czemu nie miałaś odwagi złożyć wypowiedzenia osobiście tylko odegrałaś szopkę. Zapewne odwaga jest twoją mocną stroną!!!
Dla twojej wiadomości zeszyt jest rozliczany w terminie późniejszym. Ciekawe czy masz paragony za chleb, który brałaś do domu?
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-04-04 05:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo jak ktoś potrzebuje pracy to kazda robota jest dobra. Nie bede prowadziła dyskusji osoba która sra wyżej niz ma glowe. Chciałam tylko wyrazić opinie bo każdy ma do tego prawo , ,zaslepiacie oczy lydziom ze jak nie ta praca to zadna ze tylko zasiłek wam zostanie po pieprzonym awiteksie
Osobiście uwazam ze pani 'ala ola' robi za firmowego przydupasa i nie warto prowadzić zbędnych konwersacji;) udanych swiat idźcie układać nie świeże ciasta i wmuawiac ludziom ze dzisiejsze bo 5:30 minęła trzeba sklep otworzyć :) zegnam
zdjecie uzytkownika
rejjj - 2015-04-07 11:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będę z toba konwersować ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koloiduje z moimi imperaktywami,poza tym i tak nie rozumiesz idei koncepcji założeń,więc dochodzę do wniosku że twoja wypowiedz jest emfatyczna.
zdjecie uzytkownika
Kopernik - 2015-04-14 12:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rejjj - 2015-04-07 11:03:48]:
Czy nie zapomniałaś dzisiaj rano zjeść leków? Bredzisz jak nawiedzony Jarek z Warszawy. Rej nie byłby dumny z twojej polszczyzny!!! Nie przynoś wstydu tej firmie, bo strach pomyśleć że może was tu być więcej!!!
zdjecie uzytkownika
Kalina - 2015-04-15 12:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2015-04-04 05:37:58]:
Nikt ci oczu nie zaślepia, mamy wolny rynek i pełno dobrych miejsc pracy. Nie tylko Awiteks jest pracodawcą na krakowskim rynku. Jak ci coś nie pasuje to odchodzisz i szukasz innej. Dam ci dobrą radę nie pal za sobą mostów bo w życiu jest tak że nie wiesz kto i co ci będzie jeszcze w życiu potrzebne. Powodzenia:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Awiteks
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Awiteks?
Zadaj pytanie