Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Awiteks

Pracowałeś w firmie Awiteks i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Karola - 2015-02-03 12:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ;) Mało interesuja mnie sklepy, atmosfera w nich panująca i wasze relacje osobiste ;) Chciałabym się dowiedzieć czy jeżeli ktoś dostanie pracę na produkcji (piekarz) - to czy praca ta jest pewna? jeżeli pracownik jest OK, to czy firma nie zwalnia pracowników z byle powodu? Innymi słowy, chciałabym zapytać czy na produkcji jest duża rotacja pracowników?
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-02-03 18:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewne to jest to że przyjdzie kiedyś po nas kostucha
zdjecie uzytkownika
Grzesiek - 2015-02-04 16:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musisz się umówić na rozmowę kwalifikacyjną do szefa to się "wszystkiego" dowiesz.
zdjecie uzytkownika
oskar - 2015-02-13 22:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na ulicy zdrowej jest sympatyczna młoda pani zakupiłem ciasteczka-a na opakowaniu zauważyłem logo-stąd ta moja opinia -plus dla tej pani
zdjecie uzytkownika
emeryt - 2015-03-01 10:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie opinia tylko skarga ,na personel sklepu przy ul.Rynek kleparski,basztowa lot ,krakow,personel jest nie sympatyczny nie maja wiedzy o produktach,slownictwo i komunikacja z klientem jest załosna,wrecz kompromitujaca ,mysle ze zostaną wyciagniete odpowiednie wnioski dotyczące tych osob były klient
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-03-05 14:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta nowa co po sklepach jeździ to taka sama jak czarny paszkiet, widać, że takie osoby pasują do gnębienia. Wyszczekane może... ale brak kultury taki, że ho ho szkoda, że muszę jakoś rodzinę wykarmić bo dawno bym poszła z tej firmy -pozdrawiam kierowniczki ha ha ha
zdjecie uzytkownika
benny - 2015-03-17 01:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu jesteś taka nieszczęśliwa Alu w swoim życiu?? Zastanawiałas się?? Czas najwyzszy zrobić selekcję w tej firmie bo podstawa w handlu to mila obsługa a nie tylko narzekania.. po co to???
zdjecie uzytkownika
HaHA - 2015-03-17 17:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ala - 2015-03-05 14:01:57]:
(usunięte przez administratora) , myślę że najwyższy czas opuścić firmę. Rodzinę możesz wykarmić również z zasiłku dla bezrobotnych. Tam znajdą ci porządną pracę za porządne pieniądze. Tylko zaznacz w ankiecie że nie chcesz wykonywać poleceń przełożonego
i nie wolno ci zwracać uwagi. Myślę że przyjmą cię od ręki.Ha, Ha, HA
zdjecie uzytkownika
bravo - 2015-03-21 19:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pięknie napisana wypowiedz powyżej,zasiłek dla bezrobotnych ma iść w góre nie długo wiec pewnie,po co się wysilać w awiteksie idz do awity tam zarobisz 1200zl +odpowiedzialność materialna może wtedy docenisz to co straciłas.
zdjecie uzytkownika
KIKI - 2015-03-24 13:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to wszystkie kierowniczki? nie no wiadomo ile ich jest więc po wypowiedziach także wiadomo, które się odezwały tyle mojego, że mogę paszkiety na Was i to co robicie z ludźmi ponarzekać. A swoją drogą nie pamięta wół jak cielęciem był, waszmości się znalazły, piją tylko kawusię a pracodawca myśli, jak to one pilnują jego interesu... śmieszne jesteście nie miłe Panie
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-04-02 08:47:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Hm ja z uwagi na to ze jestem byla pracownica bede potraktowana zapewne odfornie natomiast nie bedw tu pisac co sie robi z chlebem jak spadnie czy o nie świeżych produktach. O drutach w bulkach czy włosach w jedzeniu bo zaraz pani kierownik sprostuje ze to moj brak kultury i msciwosc. Generalnie tak: zarobki dobre ale za chleb pracujac za kasa kilka lat bwz wzgledu na to ile godzin w miesiacu harujesz musisz soboe zaplacic podczas gdy na piekarni i w biurze kazdy bierze pieczywo na zeszyt. Wyplata zostaje przyznana bez zadnego wyliczenia (nie wiesz za co wzielas tyle ile wzielas) poza tym atmosfera w pracy i personel .. szkoda slow :) i powiem tak teraz pracuje za niewiele mniejsze pieniądze wiec zasilek dla bezrobotnych to nie jedyne wyjscie moje panie jak i również atmosfera pracy jest wiele lepsza niz w tym syfnym awiteksie gdzie pracownokow traktuje sie jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jesli nie ma sie znajomości.
zdjecie uzytkownika
ala - 2015-04-03 19:19:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [KIKI - 2015-03-24 13:44:00]:
Czemu przeszkadzają ci kierowniczki? Co lepiej było jak nie byłaś kontrolowana- zapewne nic nie robiłaś tylko piłaś kawę i plotkowałaś przez telefon. Jak jesteś
uczciwa czemu się boisz? Chyba że nie jesteś- to rozumiem agresję. Jak ci nie pasuję droga wolna. Jak jesteś taka odważna to porozmawiaj w cztery oczy.
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-04-03 19:26:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2015-04-02 08:47:01]:
Dopiero się zwolniłaś i już narzekasz. Ciekawe czemu nie miałaś odwagi złożyć wypowiedzenia osobiście tylko odegrałaś szopkę. Zapewne odwaga jest twoją mocną stroną!!!
Dla twojej wiadomości zeszyt jest rozliczany w terminie późniejszym. Ciekawe czy masz paragony za chleb, który brałaś do domu?
zdjecie uzytkownika
była pracownica - 2015-04-04 05:37:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo jak ktoś potrzebuje pracy to kazda robota jest dobra. Nie bede prowadziła dyskusji osoba która sra wyżej niz ma glowe. Chciałam tylko wyrazić opinie bo każdy ma do tego prawo , ,zaslepiacie oczy lydziom ze jak nie ta praca to zadna ze tylko zasiłek wam zostanie po pieprzonym awiteksie
Osobiście uwazam ze pani 'ala ola' robi za firmowego przydupasa i nie warto prowadzić zbędnych konwersacji;) udanych swiat idźcie układać nie świeże ciasta i wmuawiac ludziom ze dzisiejsze bo 5:30 minęła trzeba sklep otworzyć :) zegnam
zdjecie uzytkownika
rejjj - 2015-04-07 11:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie będę z toba konwersować ponieważ egzystujesz w brodziku intelektualnym który koloiduje z moimi imperaktywami,poza tym i tak nie rozumiesz idei koncepcji założeń,więc dochodzę do wniosku że twoja wypowiedz jest emfatyczna.
zdjecie uzytkownika
Kopernik - 2015-04-14 12:09:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rejjj - 2015-04-07 11:03:48]:
Czy nie zapomniałaś dzisiaj rano zjeść leków? Bredzisz jak nawiedzony Jarek z Warszawy. Rej nie byłby dumny z twojej polszczyzny!!! Nie przynoś wstydu tej firmie, bo strach pomyśleć że może was tu być więcej!!!
zdjecie uzytkownika
Kalina - 2015-04-15 12:25:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [była pracownica - 2015-04-04 05:37:58]:
Nikt ci oczu nie zaślepia, mamy wolny rynek i pełno dobrych miejsc pracy. Nie tylko Awiteks jest pracodawcą na krakowskim rynku. Jak ci coś nie pasuje to odchodzisz i szukasz innej. Dam ci dobrą radę nie pal za sobą mostów bo w życiu jest tak że nie wiesz kto i co ci będzie jeszcze w życiu potrzebne. Powodzenia:)
zdjecie uzytkownika
zainteresowana - 2015-05-10 21:29:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobry wieczór

Czy ktoś z Was potrafi rzetelnie bez emocji wyrazić opinie na temat pracy w awiteksie w końcu temu służy ten portal
1. Jaki jest system pracy w punktach sprzedażowych a jaki na produkcji
2. Jakie oczekiwania wobec Was pracowników mają Wasi przełożeni
3. I widełki zarobków czego można się spodziewać pracując w tej firmie .




zdjecie uzytkownika
zz - 2015-05-31 09:53:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś z Was składał CV w odpowiedzi na ofertę pracy w wakacje? Oddzwonili już do kogoś z Was?
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-02 22:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Gorąco polecam zawód kosmetyczki, super praca, bardzo przyjemna, można dobrze zarobić. Otworzyłam własny gabinet kosmetyczny w Śródmieściu – zapotrzebowanie jest ogromne i biznes idzie nieźle. Zawodu nauczyłam się w szkole policealnej www.szkoly.gowork.pl. Gowork miał ciekawą ofertę, poza tym bardzo tanio, pracownie też w pełni wyposażone, jest na czym się uczyć. Ciekawe zajęcia dodatkowe, konkursy kosmetyczne, targi kosmetyczne. Polecam ponieważ podchodzą do tego profesjonalnie.
zdjecie uzytkownika
Asia - 2015-06-02 22:24:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [zainteresowana - 2015-05-10 21:29:39]:
Wszystkiego się możesz spodziewać jak trafisz na sklep to kierowniczki pokażą Ci jaka jesteś malusia malusieńka zwłaszcza ten czarny botoks ha ha ha
zdjecie uzytkownika
martyna - 2015-06-09 23:05:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
dajcie maila na którego składa się CV!
zdjecie uzytkownika
www.wwvsisy.com/blog - 2015-06-17 21:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie wszystko jednak w Awiteksach zachwyca. Przede wszystkim obniżyła się jakość podstawowych produktów, czyli pieczywa. Być może firma zdecydowała się na zbyt zróżnicowany asortyment, zapominając, że klient wciąż oczekuje po piekarni chleba wysokiej jakości, zarówno pod względem smaku jak i wyglądu. Wiele do życzenia przedstawia także obsługa klienta i wyszkolenie pracowników. Chcąc utrzymać klientów kilkudziesięciu placówek Awiteks powinien powrócić do atmosfery firmy rodzinnej, którą zdobył uznanie na początku działalności. Częsta nieudolność sprzedawców, nie potrafiących zidentyfikować zamówionego towaru, nawet użyć poprawnie ekspresu do kawy raczej zniechęca klientów. Zastanawia także zachowanie kadry nadzoru. Menagerowie okręgowi, podczas wizyt zachowują się niegrzecznie w stosunku do podległych im pracowników, okazując zniecierpliwienie, zamiast pomocy w praktycznej organizacji pracy przy dużym ruchu. Czynią to przy tym otwarcie, w obecności osób oczekujących na obsługę.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-06-19 10:27:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [www.wwvsisy.com/blog - 2015-06-17 21:59:55]:
Wreszcie prawda wyszła na jaw! niech szef wreszcie zrobi porządki z tymi regionalnymi, bo nas powykańczają. Klienci to widzą jak nas traktują te babska.
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-06-30 17:26:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Polecam Technika masażystę, zawód który jest wieczny. Ja skończyłem w Goworku szkołę policealną www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolony. Duże umiejętności nauczyciela pomogły mi poznać wszystkie techniki wykorzystywane w tym zawodzie. Nowoczesne pracownie i materiały które dostaliśmy od szkoły zapewniły że z wysokim wynikiem zdałem egzamin Państwowy. Bez problemu znalazłam prace w salonie masażu i nareszcie zarabiam godne pieniądze!!
zdjecie uzytkownika
kami - 2015-06-30 17:27:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zz - 2015-05-31 09:53:43]:
do mnie odzwoniła Pani z awiteksu przed chwilą zebym przyszła na rozmowe
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-07-15 02:52:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem dzisiaj na stronie internetowej awiteksu i ogólnie wizualnie bardzo ładnie wygląda, tak profesjonalnie. Nawet mają oddzielną zakładkę "praca", odwiedziłem ją ale zastałem napis "Aktualnie nie posiadamy żadnych ofert pracy". Szkoda, mam nadzieję że za jakiś czas się to zmieni, bo chciałbym pracować w piekarni w krakowie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Awiteks

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Awiteks?
Zadaj pytanie
alert