Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Awiteks

Pracowałeś w firmie Awiteks i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
edyta - 2014-12-06 09:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byla raz u mnie na sklepie ta czarna naprawde mine miala na samym wejsciu jaby chciala mnie zabic.Ale widac tak musi byc trzeba byc nie milym w tej firmie
zdjecie uzytkownika
edzia - 2014-12-06 18:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na twoim sklepie była raz i chciała cię zabić za co ?????za brak towaru czy za bałagan na sklepie.
Na moim sklepie bywa stale (tak jak inne kierowniczki ) i jakoś żyje może poszukaj winny w sobie ????leniucho
zdjecie uzytkownika
edzia - 2014-12-06 18:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na twoim sklepie była raz i chciała cię zabić za co ?????za brak towaru czy za bałagan na sklepie.
Na moim sklepie bywa stale (tak jak inne kierowniczki ) i jakoś żyje może poszukaj winny w sobie ????leniucho
zdjecie uzytkownika
paula - 2014-12-06 18:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odp.Paulina .Po twoim wpisie to widac komu kultury brak .Zazdrość to nie dobra cecha facet cie rzuci.
zdjecie uzytkownika
natali - 2014-12-06 19:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w firmie okolo 9 lat nie zawsze podobało mi się zachowanie różnych ludzi , ale te młode co teraz przychodzą z rzesami na kilometr i to w 90% jest zawartosc ich glowy , to nieporozumienie .Komórka i lusterko to ich praca.
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2014-12-07 12:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowniczka Magda i Monika są wymagające, ale od nich też szef wymaga. Kierownikami i menagerami są z reguły osoby konkretne. Panie ze sklepów mają tu dużo do powiedzenia, ale zapominają jaką pensje dostają. Żadna piekarnia ani hipermarket tyle nie płaci. Pracujesz 8 godzin i idziesz do domu, każda tylko narzeka że kierowniczka zwraca uwagę. Zwraca o rzeczy istotne. A to forum, nie jest o kierowniczkach kierowcach czy kobietach na sklepach. Ważniejsza jest jakoś produktów i ich ciągła sprzedaż. Odwiedzam często różne punkty Awiteksu i nie słyszałam nigdy nic oprócz dzień dobry, sądecki i krojony. Taka rozmowa jest poziomu placy targowego z jarzynami. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Krycha - 2014-12-09 15:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oburzona - 2014-12-05 21:27:15]:
Ten kto pisał o Magdzie powinien zostać zwolniony z pracy.
Trzeba zrobić wszystko aby go odnaleźć po ID komputera bo tym przypadku granica pomówienia została przekroczona a przede wszystkim dobro osobiste jej i męża. Myślę tak jak Ty- Oburzona że trzeba mieć nieźle beret zryty żeby tak pisać o drugiej osobie w internecie. Ujawnij się cwaniaro jak jesteś takim herosem, a zresztą nie musisz i tak cię znajdziemy.
zdjecie uzytkownika
doda - 2014-12-09 19:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawska - 2014-11-27 10:02:02]:
A ty jak wygladasz moze jak pustak?
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-12-28 09:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro komórka i lusterko to ich praca to czemu nie potrafisz tego powiedzieć wprost tylko wypisywac na forum jeszcze anonimowo. Jeżeli długość rzęs świadczy twoim zdaniem o ilości oleju w glowie to może to zwykla zazdrość? Każdy kiedyś się uczy a to czy ktoś mniej czy bardziej dba o wyglad to już indywidualnya sprawa, dużo przyjemniej kupuje mi się towar od osoby zadbabej i uśmiechniętej niż od gburowarej zarozumialej osoby ktora myśli ze skoro pracuje 9 lat posiadla wszystkie rozumy. Do osób uczących się zawodu nie potrafia otworzyc geby tylko skarza sie za plecami obgaduja i wypisuja na forum żeby nie wiem co dowalic tym komus? Debilizm i brak jakiegokolwiek rozsądku i lojalności wobec drugiej osoby
zdjecie uzytkownika
Noworoczna - 2015-01-04 08:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wg mnie wszystkie negatywy piszę jedna osoba, żeby narobić dużo szumu i rozkręcić aferę. Nie ma sensu w ogóle poruszać tego tematu. Jak widać firma funkcjonuję i to bardzo dobrze, towar jest świetnej jakości, a wszyscy pracownicy zawsze dostają pensję na czas. To czy kierowniczka się uśmiecha czy jest nadęta, to wewnętrzna sprawa firmy i zapewne wszelkie kwestie właśnie tak są wyjaśniane. Z resztą na tak prężnie rozwijającą się firmę nie łatwo jest zmieniać skład który jakoś sobie radzi, na kogoś nowego komu trzeba zaufać i przekazać wszelkie informację marketingowe etc. Później taka osoba popracuję miesiąc i odejdzie do konkurencji. Jest wiele powodów dla których Awiteks wykonuje takie ruchy czy inne, a które dla przeciętnego Kowalskiego są nie zrozumiałe bo jest na to za głupi! Wszystkim jest łatwo oceniać, ale jakby ten ktoś miał trzymać pieczę nad tym wszystkim chociaż przez 5 min to by oszalał z nadmiaru obowiązków i wycofał te wszystkie "mądrości". Ogólny szacunek dla firmy, a wszystkim niezadowolonym polecam albo zmienić pracę, ale odstresowywać się gdzie indziej:) Noworoczne pozdrowienia!
zdjecie uzytkownika
noworoczny - 2015-01-11 10:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Noworoczna - 2015-01-04 08:30:52]:
Czy ty dziewczyno jesteś nawiedzona?
zdjecie uzytkownika
Noworoczna - 2015-01-16 13:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla informacji "noworocznego" nie jestem nawiedzona. A Ty jak coś piszesz to rozwiń myśl bo jesli myslisz ze sie bede domyslac o co chodzi to slaboxD Każdy ma prawo do wlasnego zdania, ja je wyrazilam a ty zadales pytanie nie zwiazane ze sprawa wiec proponuje sie nie odzywac w takim wypadku. Chyba ze bedziesz mial cos madrego do powiedzenia to wtedy napisz cos madrzejszego!
zdjecie uzytkownika
noworoczny - 2015-01-17 15:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Noworoczna - 2015-01-16 13:51:22]:
Dalej masło maślane
zdjecie uzytkownika
rejjj - 2015-01-17 16:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ten jest mądry,kto wiele spraw umie,lecz kto złe od dobrego rozeznać rozumie
zdjecie uzytkownika
zcx - 2015-01-19 21:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Nie polecam tej firmy. Szczególnie kadrowej, która ma problemy z pamięcią i tylko na początku jest miła.
zdjecie uzytkownika
Karola - 2015-02-03 12:06:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej ;) Mało interesuja mnie sklepy, atmosfera w nich panująca i wasze relacje osobiste ;) Chciałabym się dowiedzieć czy jeżeli ktoś dostanie pracę na produkcji (piekarz) - to czy praca ta jest pewna? jeżeli pracownik jest OK, to czy firma nie zwalnia pracowników z byle powodu? Innymi słowy, chciałabym zapytać czy na produkcji jest duża rotacja pracowników?
zdjecie uzytkownika
Ola - 2015-02-03 18:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pewne to jest to że przyjdzie kiedyś po nas kostucha
zdjecie uzytkownika
Grzesiek - 2015-02-04 16:11:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Musisz się umówić na rozmowę kwalifikacyjną do szefa to się "wszystkiego" dowiesz.
zdjecie uzytkownika
oskar - 2015-02-13 22:49:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na ulicy zdrowej jest sympatyczna młoda pani zakupiłem ciasteczka-a na opakowaniu zauważyłem logo-stąd ta moja opinia -plus dla tej pani
zdjecie uzytkownika
emeryt - 2015-03-01 10:50:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to nie opinia tylko skarga ,na personel sklepu przy ul.Rynek kleparski,basztowa lot ,krakow,personel jest nie sympatyczny nie maja wiedzy o produktach,slownictwo i komunikacja z klientem jest załosna,wrecz kompromitujaca ,mysle ze zostaną wyciagniete odpowiednie wnioski dotyczące tych osob były klient
zdjecie uzytkownika
Ala - 2015-03-05 14:01:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ta nowa co po sklepach jeździ to taka sama jak czarny paszkiet, widać, że takie osoby pasują do gnębienia. Wyszczekane może... ale brak kultury taki, że ho ho szkoda, że muszę jakoś rodzinę wykarmić bo dawno bym poszła z tej firmy -pozdrawiam kierowniczki ha ha ha
zdjecie uzytkownika
benny - 2015-03-17 01:03:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czemu jesteś taka nieszczęśliwa Alu w swoim życiu?? Zastanawiałas się?? Czas najwyzszy zrobić selekcję w tej firmie bo podstawa w handlu to mila obsługa a nie tylko narzekania.. po co to???
zdjecie uzytkownika
HaHA - 2015-03-17 17:48:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ala - 2015-03-05 14:01:57]:
(usunięte przez administratora) , myślę że najwyższy czas opuścić firmę. Rodzinę możesz wykarmić również z zasiłku dla bezrobotnych. Tam znajdą ci porządną pracę za porządne pieniądze. Tylko zaznacz w ankiecie że nie chcesz wykonywać poleceń przełożonego
i nie wolno ci zwracać uwagi. Myślę że przyjmą cię od ręki.Ha, Ha, HA
zdjecie uzytkownika
bravo - 2015-03-21 19:49:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pięknie napisana wypowiedz powyżej,zasiłek dla bezrobotnych ma iść w góre nie długo wiec pewnie,po co się wysilać w awiteksie idz do awity tam zarobisz 1200zl +odpowiedzialność materialna może wtedy docenisz to co straciłas.
zdjecie uzytkownika
KIKI - 2015-03-24 13:44:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co to wszystkie kierowniczki? nie no wiadomo ile ich jest więc po wypowiedziach także wiadomo, które się odezwały tyle mojego, że mogę paszkiety na Was i to co robicie z ludźmi ponarzekać. A swoją drogą nie pamięta wół jak cielęciem był, waszmości się znalazły, piją tylko kawusię a pracodawca myśli, jak to one pilnują jego interesu... śmieszne jesteście nie miłe Panie
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Awiteks
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Awiteks?
Zadaj pytanie