Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Awiteks

Pracowałeś w firmie Awiteks i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-11-06 20:05:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Obserwator - 2014-11-01 18:58:10]:
obserwator nie wiem czy ty pisałeś na moja odpowiedz dotyczy ona tematu roberto ale jeśli tak to przeczytaj jeszcze raz moja wypowiedz , ani nie jestem pisowcem ani fanatykiem religijnym i proszę abyś mnie nie obrażał
chyba ze jak widac jestes i roberto i obserwator jedna osoba to by pasowało
a może jedna z kierowniczek tej firmy może magda albo monika ???????
oj widać ze tu coś smierdzi ?????
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2014-11-12 16:58:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [zzz - 2014-11-06 20:05:35]:
Bycie w PIS czy bycie fanatykiem religijnym to obraza ? No może dla ciebie- patrząc na sondaże PIS - nie sądzę. Nie jestem Moniką czy tam Magdą. Ale za to ty zapewne pracujesz w tej firmie, ponieważ znasz doskonale imiona pewnych osób.
Zajmij się kobieto pracą, i nie wypisuj bredni.:)

zdjecie uzytkownika
obserwujacy - 2014-11-13 10:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Już nie macie gdzie się przekomarzać ? macie problem ze sobą to spadać na inny portal społecznościowy albo na fb, nikt nie ma ochoty czytać wasze beznadziejne głupoty do tego nie na temat!
zdjecie uzytkownika
ciekawska - 2014-11-27 10:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam co tam słychać ciekawego w awiteksie pracowałam kiedyś i zle wspominam kierowniczke(usunięte przez administratora) standardowy nieudacznik przez przypadek została kierowniczka bo ładnie chleb układała na półkach hi hi
dalej wygląda jak czarownica
zdjecie uzytkownika
obserwujący - 2014-11-27 18:02:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W każdej firmie aby coś osiągnąć trzeba się starać i gdy ktoś jest lepszy od ciebie od razu jest wrogiem. Brzydko układałaś, nie dopilnowałaś i wyleciałaś no niestety. Przychodzisz do pracy i masz wykonać swoje obowiązki za które dostajesz pieniądze, nikt nie lubi cwaniaków.
zdjecie uzytkownika
Tiata - 2014-11-29 17:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomijając wygląd wszystkich - bo to generalnie nie jest wyznacznikiem tego, czy warto pracować w firmie awiteks czy nie. Kandydatom bardziej zależy na informacjach dotyczących sposobu podejścia do pracowników czy wysokości stawek. To czy ktoś jest brzydki czy komuś śmierdzi z buzi to oddzielna kwestia, która raczej przy podejmowaniu pracy nie ma znaczenia, bo z tą osobą raczej się ani nie będziesz pobierać, ani całować ;)
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-11-30 15:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ciekawska - 2014-11-27 10:02:02]:
A jeżeli chodzi o kierowniczkę lizuskę to chodzi zapewne o Monikę-blondynkę grubaskę która jeździła z szefem po sklepach. To ona się ciągle wydzierała i wyżywała o byle co. Firma na pewno miała przez nią problemy.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2014-12-02 22:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Monika to inna kwestia. Ona tylko umie się głupio śmiać i wydzierać. No ale to jest osoba, której władza uderzyła do głowy. Pozdrawiam pozostałe kierowniczki.
zdjecie uzytkownika
oburzona - 2014-12-05 21:27:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale trzeba być wredną małpą żeby takie bzdury pisać , zastanowiłaś się choć trochę jak to pisałaś , trzeba mieć naprawdę zryty beret żeby komuś tak koło pióra robić , widziałaś że zdradzał może robiłaś za materac , albo ty się z nim puściłaś skoro bez żadnego problemu takie pierdoły wypisujesz trzeba być niezłym pustakiem !!!!!!!!!!! a jak tak bardzo ci kierowniczka nie pasuje to się zwolnij i idź w pizdu a nie oczerniaj ludzi.
zdjecie uzytkownika
Grażyna - 2014-12-05 23:06:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widocznie są osoby które lubią niszczyć środowisko wyższej sfery,i niekoniecznie pracownik-wręcz były pracownik to może być-mściwość ludzka nie zna granic.
zdjecie uzytkownika
edyta - 2014-12-06 09:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byla raz u mnie na sklepie ta czarna naprawde mine miala na samym wejsciu jaby chciala mnie zabic.Ale widac tak musi byc trzeba byc nie milym w tej firmie
zdjecie uzytkownika
edzia - 2014-12-06 18:33:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na twoim sklepie była raz i chciała cię zabić za co ?????za brak towaru czy za bałagan na sklepie.
Na moim sklepie bywa stale (tak jak inne kierowniczki ) i jakoś żyje może poszukaj winny w sobie ????leniucho
zdjecie uzytkownika
edzia - 2014-12-06 18:43:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na twoim sklepie była raz i chciała cię zabić za co ?????za brak towaru czy za bałagan na sklepie.
Na moim sklepie bywa stale (tak jak inne kierowniczki ) i jakoś żyje może poszukaj winny w sobie ????leniucho
zdjecie uzytkownika
paula - 2014-12-06 18:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
odp.Paulina .Po twoim wpisie to widac komu kultury brak .Zazdrość to nie dobra cecha facet cie rzuci.
zdjecie uzytkownika
natali - 2014-12-06 19:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w firmie okolo 9 lat nie zawsze podobało mi się zachowanie różnych ludzi , ale te młode co teraz przychodzą z rzesami na kilometr i to w 90% jest zawartosc ich glowy , to nieporozumienie .Komórka i lusterko to ich praca.
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2014-12-07 12:31:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kierowniczka Magda i Monika są wymagające, ale od nich też szef wymaga. Kierownikami i menagerami są z reguły osoby konkretne. Panie ze sklepów mają tu dużo do powiedzenia, ale zapominają jaką pensje dostają. Żadna piekarnia ani hipermarket tyle nie płaci. Pracujesz 8 godzin i idziesz do domu, każda tylko narzeka że kierowniczka zwraca uwagę. Zwraca o rzeczy istotne. A to forum, nie jest o kierowniczkach kierowcach czy kobietach na sklepach. Ważniejsza jest jakoś produktów i ich ciągła sprzedaż. Odwiedzam często różne punkty Awiteksu i nie słyszałam nigdy nic oprócz dzień dobry, sądecki i krojony. Taka rozmowa jest poziomu placy targowego z jarzynami. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Krycha - 2014-12-09 15:15:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [oburzona - 2014-12-05 21:27:15]:
Ten kto pisał o Magdzie powinien zostać zwolniony z pracy.
Trzeba zrobić wszystko aby go odnaleźć po ID komputera bo tym przypadku granica pomówienia została przekroczona a przede wszystkim dobro osobiste jej i męża. Myślę tak jak Ty- Oburzona że trzeba mieć nieźle beret zryty żeby tak pisać o drugiej osobie w internecie. Ujawnij się cwaniaro jak jesteś takim herosem, a zresztą nie musisz i tak cię znajdziemy.
zdjecie uzytkownika
doda - 2014-12-09 19:37:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ciekawska - 2014-11-27 10:02:02]:
A ty jak wygladasz moze jak pustak?
zdjecie uzytkownika
ania - 2014-12-28 09:54:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skoro komórka i lusterko to ich praca to czemu nie potrafisz tego powiedzieć wprost tylko wypisywac na forum jeszcze anonimowo. Jeżeli długość rzęs świadczy twoim zdaniem o ilości oleju w glowie to może to zwykla zazdrość? Każdy kiedyś się uczy a to czy ktoś mniej czy bardziej dba o wyglad to już indywidualnya sprawa, dużo przyjemniej kupuje mi się towar od osoby zadbabej i uśmiechniętej niż od gburowarej zarozumialej osoby ktora myśli ze skoro pracuje 9 lat posiadla wszystkie rozumy. Do osób uczących się zawodu nie potrafia otworzyc geby tylko skarza sie za plecami obgaduja i wypisuja na forum żeby nie wiem co dowalic tym komus? Debilizm i brak jakiegokolwiek rozsądku i lojalności wobec drugiej osoby
zdjecie uzytkownika
Noworoczna - 2015-01-04 08:30:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wg mnie wszystkie negatywy piszę jedna osoba, żeby narobić dużo szumu i rozkręcić aferę. Nie ma sensu w ogóle poruszać tego tematu. Jak widać firma funkcjonuję i to bardzo dobrze, towar jest świetnej jakości, a wszyscy pracownicy zawsze dostają pensję na czas. To czy kierowniczka się uśmiecha czy jest nadęta, to wewnętrzna sprawa firmy i zapewne wszelkie kwestie właśnie tak są wyjaśniane. Z resztą na tak prężnie rozwijającą się firmę nie łatwo jest zmieniać skład który jakoś sobie radzi, na kogoś nowego komu trzeba zaufać i przekazać wszelkie informację marketingowe etc. Później taka osoba popracuję miesiąc i odejdzie do konkurencji. Jest wiele powodów dla których Awiteks wykonuje takie ruchy czy inne, a które dla przeciętnego Kowalskiego są nie zrozumiałe bo jest na to za głupi! Wszystkim jest łatwo oceniać, ale jakby ten ktoś miał trzymać pieczę nad tym wszystkim chociaż przez 5 min to by oszalał z nadmiaru obowiązków i wycofał te wszystkie "mądrości". Ogólny szacunek dla firmy, a wszystkim niezadowolonym polecam albo zmienić pracę, ale odstresowywać się gdzie indziej:) Noworoczne pozdrowienia!
zdjecie uzytkownika
noworoczny - 2015-01-11 10:28:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Noworoczna - 2015-01-04 08:30:52]:
Czy ty dziewczyno jesteś nawiedzona?
zdjecie uzytkownika
Noworoczna - 2015-01-16 13:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dla informacji "noworocznego" nie jestem nawiedzona. A Ty jak coś piszesz to rozwiń myśl bo jesli myslisz ze sie bede domyslac o co chodzi to slaboxD Każdy ma prawo do wlasnego zdania, ja je wyrazilam a ty zadales pytanie nie zwiazane ze sprawa wiec proponuje sie nie odzywac w takim wypadku. Chyba ze bedziesz mial cos madrego do powiedzenia to wtedy napisz cos madrzejszego!
zdjecie uzytkownika
noworoczny - 2015-01-17 15:27:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Noworoczna - 2015-01-16 13:51:22]:
Dalej masło maślane
zdjecie uzytkownika
rejjj - 2015-01-17 16:49:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie ten jest mądry,kto wiele spraw umie,lecz kto złe od dobrego rozeznać rozumie
zdjecie uzytkownika
zcx - 2015-01-19 21:10:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie polecam tej firmy. Szczególnie kadrowej, która ma problemy z pamięcią i tylko na początku jest miła.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Awiteks
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Awiteks?
Zadaj pytanie
x