Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SM MLEKOVITA

Pracowałeś w firmie SM MLEKOVITA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
gruszka - 2012-08-11 11:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak może byc dobrze w firmie gdzie kierownicy produkcji i kadrowa dostaja po ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] premie motywacyjne po 10 tys zł. Natomiast ta motywacja polega na wyzyskiwaniu ludzi na produkcji, pracy na umowę zlecenie, obcinanie godzin czy dokładanie obowiazków ponad siły. do tego dochodzi jeszcze zła atmosfera pomiedzy zastraszonymi pracownikami. Ludzie boją sie co kolwiek odezwac poniwaz dostana wilczy bilet i w okolicy nie znajdą innej pracy. Takie są tam realia.
zdjecie uzytkownika
KwIaTuSzEk - 2012-09-13 19:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Może się ktoś z kraju wypowiedzieć o pracy w tej firmie na stanowisku Przedstawiciela Handlowego? Jakie dają możliwości rozwoju, szkoleń, auto służbowe, umowa, i przekonywajki dla klientów? Widziałam ogłoszenie na takie stanowisko i chciała bym wiedzieć coś od osób które znają tą firmę z tej strony. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ZOCHA - 2013-02-24 19:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kolesiostwo biznes prawie rodzinny stołki osadzone znajomymi , smieciowe umowy , brak grafiku na miesiac wczesniej ludzie robią z dnia na dzien , szukaja niby z najmniej z wykształceniem średnim ale robią co chcą ogólne bezrobocie wiec ludzie nie maja wyboru godzą sie na wszystko
zdjecie uzytkownika
Czesiek - 2013-06-10 10:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , czy może mi ktoś podpowiedzieć do kogo ( jakiej firmy?) należy pojść żeby sprzątać na produkcji lub coś podobnego ?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
stary - 2013-06-18 23:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
/ZOCHA/ rozumiem, że biznes z czymś w stylu nepotyzmu? Ile można zarobić w Mlekovicie? Nie wiem, czy mam się starać o pracę w tej firmie. Jak traktują pracowników? Czy dalej tak jest z tym grafikiem?
zdjecie uzytkownika
dudd - 2013-08-22 20:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
;l
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-23 14:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dudd, pracujesz w sm mlekovita? Jest źle? Jakies problemy z grafikiem, szefem, wypłatami? Z góry dzieki za info.
zdjecie uzytkownika
kowal - 2013-11-16 20:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej nie czytałem opinii wyżej ale...
Pracowałem niespełna dwa lata i to był okres stracony. Praca jako PH w jednym z oddziałów na tzw. (usunięte przez administratora) Kierowniczka nie wiedziała co mam robić, jakiejkolwiek kontroli. Coraz większe obroty, klientów przybywa i nic w postaci dobrego słowa nie mówiąc o kasie. Produkty firmy sprzedawały się coraz lepiej i brak jakiegokolwiek wsparcia w postaci gratisów na wymiany. Nowy towar, a żadnego wsparcia. W tym miejscu należy zaznaczyć, że marketingiem trzęsie prezes poprzez ręce swojej córki. Szkoda bo to dobra firma.
zdjecie uzytkownika
seth - 2013-11-26 18:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś jeszcze ma takie doświadczenia jak kowal? Macie jakieś prowizje, czy coś w tym stylu jako ph? co za narzedzia do pracy daje sm mlekovita?
zdjecie uzytkownika
o - 2013-12-22 18:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto widział te wszyskie reklamy mlekowity przecięz to jest działanie na niekorzyśc firmy , biora udział córki wnuczki kochanki dzieci menagerów czy to juz nie ma innych ludzi do reklam ciekawe kto i jaki im płaci
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2013-12-27 19:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o, ja na reklamy nie zwracam uwagi, marketing rzadzi sie innymi prawami. PRacujesz w ogóle w mlekovicie? Zadowolony jesteś?
zdjecie uzytkownika
przewoznik - 2014-01-07 14:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś mi napisze co z przewoźnikami w mlekovicie ile płacą i czy się opłaca podpisa z nimi umowę.Jak wyglada wspólpraca?
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-01-07 17:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przewoźnik, a widziałeś, że poszukują do pracy? Możesz napisac gdzie? Czego wymagają, by byc dla nich przewoźnikiem?
zdjecie uzytkownika
przewoznik - 2014-01-14 22:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak.....w magazynie Mlekovita Trzebownisko potrzebują.A płacą marnie!!!!!!!!!Jestem ciekawy jak Mlekovita centralna płaci????
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-01-15 15:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszę przyznać, że maja rozmach, z tego co wyczytałem to najcenniejszą podlaską marką jest Mlekovita – w tegorocznym Rankingu Najcenniejszych Polskich Marek dziennika „Rzeczpospolita” zajęła 6. miejsce. Jest wyceniana na 1,37 mld zł. W porównaniu do minionego roku Mlekovita awansowała o jedną pozycję, a jej wartość wzrosła o 5 proc. Natomiast w porównaniu do roku 2004, w którym zadebiutowała w rankingu, jej wartość wzrosła aż o 1,14 mld zł. Ładnie się rozwijają.
zdjecie uzytkownika
Lotman - 2014-01-15 15:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Mlekowita oddział Trzebownisko póltora roku jako PH i jest to czas zupełnie stracony. Kierownik Pan (usunięte przez administratora) nic nigdy nie wie, jest niekompetentny i ordynarny. Kłamał ze przy 100tys obrotu bedziemy duzo zarabiac a robiac prawie 200tys zarobki wynosily 1700zl. Jezeli cos sie dzialo zle bo kierownik nie potrafil zorganizowac pracy zwalal wine na przedstawicieli i pisal wymyslone skargi do prezesa bez wiedzy pracownikow przy tym obcinajac premie. Firma niby ogromna ale pracownicy sa traktowani jak smieci. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
kaligula - 2014-01-17 17:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to faktycznie, zarobki mało proporcjonalne do obrotu, nie informują Was aby o procencie prowizji, czy czyms takim, może warto o to zapytać.
zdjecie uzytkownika
Lotman - 2014-02-12 08:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Informują nas o procencie prowizji, poza najniższą krajową czyli podstawą masz płacone 0.5% prowizji brutto od sprzedaży detalicznej i 0.05% od hurtu. Do tego Twój cel sprzedażowy to kukurydza albo groszek firmy X zajęty za długi. Jeżeli tego nie zrealizujesz obcinają Ci i tak marną premię i masz wypłatę 1600zł za zapierdziel po 10 godzin dziennie.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
o - 2014-04-13 15:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jakiej firmie dyrektorzy graja w reklamach albo dzieci i całe rodziny
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2014-05-06 19:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kierowcy kradną mleko, uważajcie i pilnujcie litry kto nie zwróci uwagi to biorą ile mogą, mi średnio po 15 litrów kradli, a gdy zwróciłem uwagę kierowcy wyskoczył z buźko i łapami do mnie, [usunięte przez administratora] Mariusz K., nie mówię że wszyscy tacy są bo nie ale trafi się taki któremu mało pensji i wyciąga łapy po czyjeś.
zdjecie uzytkownika
JFK - 2014-05-12 16:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [o - 2014-04-13 15:31:37]:
Jak to w jakiej w Mlekovicie
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-05-31 22:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spodziewałem się, że tak znana firma jak sm mlekovita płaci jednak lepiej niz 1600 na rekę, spodziewałem sie chociaż 2 z przodu..
zdjecie uzytkownika
iw - 2014-06-27 14:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż pracuje ( usunięte przez administratora ) jeżeli ktoś chcę pracować przez całe życie na umowe zlecenie to ok. Ale ogólnie porażka póltorej roku już pracuje na tej umowie obiecywali normalną umowę po pół roku pracy i ani słychu a co do godzin pracy jest to minimum 12godzin pracy dzien na dzień w tamtym roku był miesiąc gdzie pracował po 15,16 raz się zdarzyło 17 godzin policzyliśmy pod koniec miesiąca ile wyrobił godzin otórz prawie 375godzin a jaka pensje wziął ? 2500 z groszMi ludzie za tyle godzin ale jak nie ma wyjscia to co ma zrobić a deputaty dają owszem ale na takiej zasadzie że dają to co już kończy sie data przydatności gratulacje dla mlekovity za pozytywną opinię :-/
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-06-30 18:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jednak jest szansa na owe 2 z przodu, tylko kosztem nadgodzin, sam już nie wiem co robić, z jednej strony nie brzmi to dobrze, ale z drugiej, to jestem bez pracy..
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-08-30 23:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mlekovita to jest prawdziwy obóz pracy. Nie wiem jak w innych oddziałach ale w Lubawie źle się dzieje. Najgorsze jest to ze trzeba chodzić do pracy a nie każą się podpisywać na liście obecności tylko w 'pamięci, ma się te godziny bo za nie nie płacą bo przecież formalnie Cię nie ma w pracy. Codziennie praktycznie są jakieś zmiany co do godzin pracy. Niczego nie można zaplanować w wolny dzień bo za chwilę dzwonią ze trzeba przyjsc i nikogo to nie obchodzi ze należy Ci się ten dzień wolny. Tak samo jeśli chodzi o niedziele nawet jednej w miesiąca niektórzy nie mają wolnej tzn na karcie pracy jest wykazane ze jest wolna ale tak naprawdę trzeba było być w pracy. Tragedia jakaś! A place 1600 1700 zależy od miesiąca. Wogole nie liczą się tam z człowiekiem!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SM MLEKOVITA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x