Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SM MLEKOVITA

Pracowałeś w firmie SM MLEKOVITA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
dudd - 2013-08-22 20:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
;l
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-23 14:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dudd, pracujesz w sm mlekovita? Jest źle? Jakies problemy z grafikiem, szefem, wypłatami? Z góry dzieki za info.
zdjecie uzytkownika
kowal - 2013-11-16 20:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej nie czytałem opinii wyżej ale...
Pracowałem niespełna dwa lata i to był okres stracony. Praca jako PH w jednym z oddziałów na tzw. (usunięte przez administratora) Kierowniczka nie wiedziała co mam robić, jakiejkolwiek kontroli. Coraz większe obroty, klientów przybywa i nic w postaci dobrego słowa nie mówiąc o kasie. Produkty firmy sprzedawały się coraz lepiej i brak jakiegokolwiek wsparcia w postaci gratisów na wymiany. Nowy towar, a żadnego wsparcia. W tym miejscu należy zaznaczyć, że marketingiem trzęsie prezes poprzez ręce swojej córki. Szkoda bo to dobra firma.
zdjecie uzytkownika
seth - 2013-11-26 18:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś jeszcze ma takie doświadczenia jak kowal? Macie jakieś prowizje, czy coś w tym stylu jako ph? co za narzedzia do pracy daje sm mlekovita?
zdjecie uzytkownika
o - 2013-12-22 18:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto widział te wszyskie reklamy mlekowity przecięz to jest działanie na niekorzyśc firmy , biora udział córki wnuczki kochanki dzieci menagerów czy to juz nie ma innych ludzi do reklam ciekawe kto i jaki im płaci
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2013-12-27 19:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o, ja na reklamy nie zwracam uwagi, marketing rzadzi sie innymi prawami. PRacujesz w ogóle w mlekovicie? Zadowolony jesteś?
zdjecie uzytkownika
przewoznik - 2014-01-07 14:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś mi napisze co z przewoźnikami w mlekovicie ile płacą i czy się opłaca podpisa z nimi umowę.Jak wyglada wspólpraca?
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-01-07 17:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przewoźnik, a widziałeś, że poszukują do pracy? Możesz napisac gdzie? Czego wymagają, by byc dla nich przewoźnikiem?
zdjecie uzytkownika
przewoznik - 2014-01-14 22:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak.....w magazynie Mlekovita Trzebownisko potrzebują.A płacą marnie!!!!!!!!!Jestem ciekawy jak Mlekovita centralna płaci????
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-01-15 15:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszę przyznać, że maja rozmach, z tego co wyczytałem to najcenniejszą podlaską marką jest Mlekovita – w tegorocznym Rankingu Najcenniejszych Polskich Marek dziennika „Rzeczpospolita” zajęła 6. miejsce. Jest wyceniana na 1,37 mld zł. W porównaniu do minionego roku Mlekovita awansowała o jedną pozycję, a jej wartość wzrosła o 5 proc. Natomiast w porównaniu do roku 2004, w którym zadebiutowała w rankingu, jej wartość wzrosła aż o 1,14 mld zł. Ładnie się rozwijają.
zdjecie uzytkownika
Lotman - 2014-01-15 15:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Mlekowita oddział Trzebownisko póltora roku jako PH i jest to czas zupełnie stracony. Kierownik Pan (usunięte przez administratora) nic nigdy nie wie, jest niekompetentny i ordynarny. Kłamał ze przy 100tys obrotu bedziemy duzo zarabiac a robiac prawie 200tys zarobki wynosily 1700zl. Jezeli cos sie dzialo zle bo kierownik nie potrafil zorganizowac pracy zwalal wine na przedstawicieli i pisal wymyslone skargi do prezesa bez wiedzy pracownikow przy tym obcinajac premie. Firma niby ogromna ale pracownicy sa traktowani jak smieci. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
kaligula - 2014-01-17 17:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to faktycznie, zarobki mało proporcjonalne do obrotu, nie informują Was aby o procencie prowizji, czy czyms takim, może warto o to zapytać.
zdjecie uzytkownika
Lotman - 2014-02-12 08:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Informują nas o procencie prowizji, poza najniższą krajową czyli podstawą masz płacone 0.5% prowizji brutto od sprzedaży detalicznej i 0.05% od hurtu. Do tego Twój cel sprzedażowy to kukurydza albo groszek firmy X zajęty za długi. Jeżeli tego nie zrealizujesz obcinają Ci i tak marną premię i masz wypłatę 1600zł za zapierdziel po 10 godzin dziennie.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
o - 2014-04-13 15:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jakiej firmie dyrektorzy graja w reklamach albo dzieci i całe rodziny
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2014-05-06 19:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kierowcy kradną mleko, uważajcie i pilnujcie litry kto nie zwróci uwagi to biorą ile mogą, mi średnio po 15 litrów kradli, a gdy zwróciłem uwagę kierowcy wyskoczył z buźko i łapami do mnie, [usunięte przez administratora] Mariusz K., nie mówię że wszyscy tacy są bo nie ale trafi się taki któremu mało pensji i wyciąga łapy po czyjeś.
zdjecie uzytkownika
JFK - 2014-05-12 16:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [o - 2014-04-13 15:31:37]:
Jak to w jakiej w Mlekovicie
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-05-31 22:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spodziewałem się, że tak znana firma jak sm mlekovita płaci jednak lepiej niz 1600 na rekę, spodziewałem sie chociaż 2 z przodu..
zdjecie uzytkownika
iw - 2014-06-27 14:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mój mąż pracuje ( usunięte przez administratora ) jeżeli ktoś chcę pracować przez całe życie na umowe zlecenie to ok. Ale ogólnie porażka póltorej roku już pracuje na tej umowie obiecywali normalną umowę po pół roku pracy i ani słychu a co do godzin pracy jest to minimum 12godzin pracy dzien na dzień w tamtym roku był miesiąc gdzie pracował po 15,16 raz się zdarzyło 17 godzin policzyliśmy pod koniec miesiąca ile wyrobił godzin otórz prawie 375godzin a jaka pensje wziął ? 2500 z groszMi ludzie za tyle godzin ale jak nie ma wyjscia to co ma zrobić a deputaty dają owszem ale na takiej zasadzie że dają to co już kończy sie data przydatności gratulacje dla mlekovity za pozytywną opinię :-/
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-06-30 18:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jednak jest szansa na owe 2 z przodu, tylko kosztem nadgodzin, sam już nie wiem co robić, z jednej strony nie brzmi to dobrze, ale z drugiej, to jestem bez pracy..
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-08-30 23:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mlekovita to jest prawdziwy obóz pracy. Nie wiem jak w innych oddziałach ale w Lubawie źle się dzieje. Najgorsze jest to ze trzeba chodzić do pracy a nie każą się podpisywać na liście obecności tylko w 'pamięci, ma się te godziny bo za nie nie płacą bo przecież formalnie Cię nie ma w pracy. Codziennie praktycznie są jakieś zmiany co do godzin pracy. Niczego nie można zaplanować w wolny dzień bo za chwilę dzwonią ze trzeba przyjsc i nikogo to nie obchodzi ze należy Ci się ten dzień wolny. Tak samo jeśli chodzi o niedziele nawet jednej w miesiąca niektórzy nie mają wolnej tzn na karcie pracy jest wykazane ze jest wolna ale tak naprawdę trzeba było być w pracy. Tragedia jakaś! A place 1600 1700 zależy od miesiąca. Wogole nie liczą się tam z człowiekiem!
zdjecie uzytkownika
norek - 2014-09-28 10:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie w mlekovicie to do 50 tki nie doczekacie. Nawet nie myślcie młodzi o tej robocie bo to syf święta w robocie i nie dorobicie się niczego tylko zrytego łba.
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-09-28 14:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem, czy słyszeliście, ale w Rankingu Najcenniejszych Przedsiębiorstw Rzeczpospolitej, towarzyszącym Liście 500, Mlekovita okazała się najcenniejszą firmą w branży mleczarskiej. Mlekovita to firma ze 100% kapitałem polskim, największa grupa mleczarska w Polsce oraz największy eksporter przemysłu mleczarskiego.
zdjecie uzytkownika
Wonski - 2014-10-11 07:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [stary - 2013-06-18 23:48:12]:
To cyrk niekompetentnych ludzi, Korzec nie wie nawet czyim jest szefem i jakie ma prawa z tytułu pełnomocnika zarządu a Nastka jest szefem hurtowni z tym że sama nie wie dokładnie co ma robić, mało tego, nawet nie zna systemu na którym pracują jej ludzie haha:D
zdjecie uzytkownika
norek - 2014-10-14 23:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To lubawa rozpocznie rewolucje tej jebanej MLEKOVITY mam dość nie dam sie zajebać przez te pojebane chore krowy które pierdolą się między sobą O I D. PA
zdjecie uzytkownika
mark - 2014-10-15 02:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz czytałem artykuł, że „nasze” polskie mleczarnie należą do najlepszych w kraju. SM Mlekovita zajęła trzecie, a OSM Piątnica czwarte miejsce w IV edycji Rankingu Zakładów Mleczarskich opracowanego przez redakcję dwutygodnika Agro Trendy. Nic tym SM Mlekovicie pogratulować, ale niech nie spoczywają na lurach, bowiem jest kogo gonić.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SM MLEKOVITA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x