Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SM MLEKOVITA

Pracowałeś w firmie SM MLEKOVITA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Lotman - 2014-02-12 08:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Informują nas o procencie prowizji, poza najniższą krajową czyli podstawą masz płacone 0.5% prowizji brutto od sprzedaży detalicznej i 0.05% od hurtu. Do tego Twój cel sprzedażowy to kukurydza albo groszek firmy X zajęty za długi. Jeżeli tego nie zrealizujesz obcinają Ci i tak marną premię i masz wypłatę 1600zł za zapierdziel po 10 godzin dziennie.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
o - 2014-04-13 15:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
w jakiej firmie dyrektorzy graja w reklamach albo dzieci i całe rodziny
zdjecie uzytkownika
Sławek - 2014-05-06 19:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Kierowcy kradną mleko, uważajcie i pilnujcie litry kto nie zwróci uwagi to biorą ile mogą, mi średnio po 15 litrów kradli, a gdy zwróciłem uwagę kierowcy wyskoczył z buźko i łapami do mnie, [usunięte przez administratora] Mariusz K., nie mówię że wszyscy tacy są bo nie ale trafi się taki któremu mało pensji i wyciąga łapy po czyjeś.
zdjecie uzytkownika
JFK - 2014-05-12 16:53:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [o - 2014-04-13 15:31:37]:
Jak to w jakiej w Mlekovicie
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-05-31 22:46:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Spodziewałem się, że tak znana firma jak sm mlekovita płaci jednak lepiej niz 1600 na rekę, spodziewałem sie chociaż 2 z przodu..
zdjecie uzytkownika
iw - 2014-06-27 14:46:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Mój mąż pracuje ( usunięte przez administratora ) jeżeli ktoś chcę pracować przez całe życie na umowe zlecenie to ok. Ale ogólnie porażka póltorej roku już pracuje na tej umowie obiecywali normalną umowę po pół roku pracy i ani słychu a co do godzin pracy jest to minimum 12godzin pracy dzien na dzień w tamtym roku był miesiąc gdzie pracował po 15,16 raz się zdarzyło 17 godzin policzyliśmy pod koniec miesiąca ile wyrobił godzin otórz prawie 375godzin a jaka pensje wziął ? 2500 z groszMi ludzie za tyle godzin ale jak nie ma wyjscia to co ma zrobić a deputaty dają owszem ale na takiej zasadzie że dają to co już kończy sie data przydatności gratulacje dla mlekovity za pozytywną opinię :-/
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2014-06-30 18:02:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Czyli jednak jest szansa na owe 2 z przodu, tylko kosztem nadgodzin, sam już nie wiem co robić, z jednej strony nie brzmi to dobrze, ale z drugiej, to jestem bez pracy..
zdjecie uzytkownika
ona - 2014-08-30 23:46:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mlekovita to jest prawdziwy obóz pracy. Nie wiem jak w innych oddziałach ale w Lubawie źle się dzieje. Najgorsze jest to ze trzeba chodzić do pracy a nie każą się podpisywać na liście obecności tylko w 'pamięci, ma się te godziny bo za nie nie płacą bo przecież formalnie Cię nie ma w pracy. Codziennie praktycznie są jakieś zmiany co do godzin pracy. Niczego nie można zaplanować w wolny dzień bo za chwilę dzwonią ze trzeba przyjsc i nikogo to nie obchodzi ze należy Ci się ten dzień wolny. Tak samo jeśli chodzi o niedziele nawet jednej w miesiąca niektórzy nie mają wolnej tzn na karcie pracy jest wykazane ze jest wolna ale tak naprawdę trzeba było być w pracy. Tragedia jakaś! A place 1600 1700 zależy od miesiąca. Wogole nie liczą się tam z człowiekiem!
zdjecie uzytkownika
norek - 2014-09-28 10:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie w mlekovicie to do 50 tki nie doczekacie. Nawet nie myślcie młodzi o tej robocie bo to syf święta w robocie i nie dorobicie się niczego tylko zrytego łba.
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-09-28 14:14:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem, czy słyszeliście, ale w Rankingu Najcenniejszych Przedsiębiorstw Rzeczpospolitej, towarzyszącym Liście 500, Mlekovita okazała się najcenniejszą firmą w branży mleczarskiej. Mlekovita to firma ze 100% kapitałem polskim, największa grupa mleczarska w Polsce oraz największy eksporter przemysłu mleczarskiego.
zdjecie uzytkownika
norek - 2014-10-14 23:14:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
To lubawa rozpocznie rewolucje tej jebanej MLEKOVITY mam dość nie dam sie zajebać przez te pojebane chore krowy które pierdolą się między sobą O I D. PA
zdjecie uzytkownika
mark - 2014-10-15 02:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz czytałem artykuł, że „nasze” polskie mleczarnie należą do najlepszych w kraju. SM Mlekovita zajęła trzecie, a OSM Piątnica czwarte miejsce w IV edycji Rankingu Zakładów Mleczarskich opracowanego przez redakcję dwutygodnika Agro Trendy. Nic tym SM Mlekovicie pogratulować, ale niech nie spoczywają na lurach, bowiem jest kogo gonić.
zdjecie uzytkownika
zawisza - 2014-11-10 01:02:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam powiem tak pracuję za kierowcę w oddziale w pilicy jazdy sporo ale sa dni gdzie jest lait pracowałem w wielu firmach i powiem że tutaj nie jest najgorzej widziałem 100 razy gorsze syfy pozdro
zdjecie uzytkownika
Jagoda - 2014-11-12 16:04:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyzysk ludzi. Firma rodzinna. Zastraszanie. Praca podczas urlopu. Nie można chodzić na zwolnienia lekarskie. Niejasne interesy całej Rodziny S. Brak zgody na powstanie związków zawodowych. Ludzie w końcu nie wytrzymają, teraz tylko rozmawiają po kątach. Kiedy tu wkroczy NIK? Jeżeli chcecie mieć zdrowie - odradzam. Produkty coraz gorszej jakości.
zdjecie uzytkownika
rolnik - 2014-11-15 15:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
;;-ZSZEDŁ BÓG Z NIEBA I UJŻAŁ GOSPODARSTWO NASZE I URADOWAŁ SIĘ SERDECZNIE WIDZĄC ILE RADOŚCI DAJE NAM PRACA NA ROLI ZAWOŁAŁ JANA PAWŁA II I RZEKŁ-POPATRZ TO TWOI RODACY DOJĄ KROWY A ILE MAJĄ ZTEGO RADOŚCI I MLEKO ODSTAWIAJĄ DO MLEKOVITY - WTEDY JAN PAWEŁ ZAPYTAŁ- A JAK UKŁADA SIĘ WAM Z MLEKOWITĄ- I WEJŻAŁ W ME SERCE USIADŁ I ZAPŁAKAŁ'' Nie myślcie że rolnika z przyłączonych mleczarni traktują lepiej .im zależało tylko na naszym majątku i na pewno to nie jest Spółdzielnia .Nikt nas nie traktuje poważnie .Masz jakiś problem to twoja sprawa a na skargę to do Pana Boga .Rolniku zanim zwiążesz się z Mlekovitą dobrze się zastanów
zdjecie uzytkownika
antoni - 2014-11-22 21:21:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PYTANIE ILE ZARABIA PAN PREZES I JEGO ZIĘĆ
zdjecie uzytkownika
darek - 2014-11-28 16:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
ile dostają odchodzący prezesi chyba za frajer nie oddają takiego majątku w końcu nie oni na niego pracowali
zdjecie uzytkownika
Mariano12 - 2014-12-12 16:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich Pracujących w zakładzie mleczarskim... Nie będę owijał w bawełnę POTRZEBUJĘ POMOCY , Jestem studentem i mam zajęcia z HACCP Otóż chodzi o to że potrzebny mi jest HACCP produkcji mleka UHT 2%. Odwdzięczę się tej osobie która by mi pomogła . HACCP tego mleka będzie przeznaczony do celów naukowych wszystkie dane firmy zmienione Imiona i Nazwiska również oraz skrócona treść, zostaną tylko najważniejsze aspekty, Najlepiej żeby był formie elektronicznej. Wszystkich Tych co by zaoferowali pomoc proszę o kontakt mailowy : mariano12domena@gmail.com
zdjecie uzytkownika
WItalia - 2014-12-31 14:53:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czemu ktoś miałby chcieć oddać dzieło rąk swoich ? Jeżeli dochodzi się do wszystkiego samemu to ciężko patrzeć na każde potknięcie w tym czy innym temacie. Swoją drogą co was to interesuje kto ile zarabia. Nie powinno to być w ogóle tematem żadnej dyskusji, chyba że pracownikom się zabiera należności podczas gdy firma normalnie przynosi zyski.
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-01-24 20:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mnie ile prezesi zarabiają mało obchodzi, to jasne, że mają najwyższe pensje, w końcu to prezesi, nie ma co byc zazdrosnym, prędzej proponuję spróbować otworzyć własny biznes, to może będziecie mieli tak samo. Napiszcie za to proszę, ile w SM Mlekovita zarabia szeregowy pracownik, chyba macie więcej niż minimalna krajowa, nie?
zdjecie uzytkownika
damian - 2015-02-19 04:03:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Spółdzielni mleczarskiej mlekovita akurat nikomu przedstawiać nie trzeba, ich produkty są praktycznie w każdym z lepszych sklepów. Zastanawia mnie jednak jak taka znana firma traktuje swoich ludzi. Czy człowiek jest doceniony, dostanie czasem podwyżke, czy jednak jest się małym trybikiem i bardzo trudno się wybić?
zdjecie uzytkownika
ola - 2015-02-27 20:59:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam , mam pytanko do osób pracujących na dziale krojenia serów w mlekovicie czy w waszej firmie ta sama osoba wkłada ser do maszyny i zajmuje się ustawianiem parametrów , zmianą folii itp .?
zdjecie uzytkownika
zarobiony - 2015-04-12 15:23:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
CENTRALA WYSOKIE MAZOWIECKIE [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] br /> 1. UMOWY ZLECENIE MARNIE PŁACONE.
2. CHĘĆ ZMIANY UMOWY SKUTKUJE ZASTRASZANIEM O UTRACIE ROBOTY LUB JEJ UTRATĘ!.
(TAKI RYNEK CHĘTNYCH SIĘ ZNAJDZIE)
3. WIZYTA ZWIĄZKOWCÓW POD SIEDZIBĄ NAGRYWANA BY SKONTROLOWAĆ, KTÓRY PRACOWNIK ROZMAWIAŁ...KIEROWNICTWO PÓŹNIEJ ROBI SPOTKANIA Z PRACOWNIKAMI I TŁUMACZY JAKIE TO NIEDOBRE I JAKI MOŻE MIEĆ NEGATYWNY! WPŁYW NA PREMIE.


Łączący się w żalu pracowników Polak.
zdjecie uzytkownika
Linka - 2015-07-15 18:07:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Moi mili - nie wiem jaki jest wasz status każdego z osobna, ale nikt przecież nie każe pracować w Mlekovicie za karę, bądź nikt nie zmusza do pracy ponad siły. Jeżeli komuś nie odpowiada zlecenie - to droga wolna. Ja już dawno zaczęłam walczyć o swoje prawa i dzisiaj mam normalną umowę o pracę na dobrych warunkach.
zdjecie uzytkownika
apv - 2015-07-28 12:33:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Czy jest tu ktoś kto może mi pomóc? Chodzi mi o pracę na serowni a dokładnie APV. Jak wygląda praca operatora, jakie ma obowiązki i jego wynagrodzenie
zdjecie uzytkownika
karpik - 2015-08-25 15:50:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niestety nie bardzo umiem Ci pomóc, bo z tym stanowiskiem to nie miałem nic wspólnego w Spółdzielniach Mlecznych Mlekovita. Ale jeśli tutaj nie otrzymasz odpowiedzi @apv, to zawsze możesz zadzwonić do firmy, najlepiej do kadr i się wypytać. Tam ludzie są pomocni, więc myślę że nie będzie z tym problemu.
zdjecie uzytkownika
APV - 2015-09-01 14:09:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [apv - 2015-07-28 12:33:24]:
Witaj. Skąd masz pewność że w ogóle zostaniesz przyjęty/a na apv? Dość często jest tak, że w umowie masz np. operator, a pracujesz na innej części np. exporcie. Wynagrodzenie bez wyróżnienia takie samo jak wszyscy pracownicy. A co do obowiązków to praca jest bardzo odpowiedzialna. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
były konsument - 2015-09-10 17:48:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będę świadczył prawdę o tzw. produktach mleczarskich ? Mlekovity .NIGDY WIĘCEJ.
zdjecie uzytkownika
mańka - 2015-09-24 18:56:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ale @apv to moim zdaniem taka moblilność stanowisk to tylko jest z korzyścią dla pracownika szeregowego, przynajmniej nałapie różnego doświadczenia dużo. ja osobiście chciałam uderzać do nich na stanowisko przedstawiciela handlowego ds,. detalu i jak mniemam na takim stanowisku taka mobilność by mnie raCZEJ nie czekała
zdjecie uzytkownika
BYŁY - 2015-11-09 13:49:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SM MLEKOVITA to dno. Wyzysk totalny i to nie tylko w centrali. Marne zarobki ale nie u wszystkich na produkcji. Żal mi tych ludzi, którzy muszą pracować na takiego prezesa skompca (2013 r. przychód 3,5 mld zł, 2014r. 3,88 mld zł)
zdjecie uzytkownika
V - 2015-11-16 14:00:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Praca w Mlekovicie na stanowisku przedstawiciela handlowego to jest czysta kpina. Zaczynając od tego, że pracuje się dosłownie po 14-15 godzin na śmieciowej umowie, to za taki czas pracy, można liczyć jedynie na podstawę 2000zł brutto + premię 0,5% brutto od sprzedaży detalicznej (którą można bardzo łatwo stracić). W sumie średnia pensja wychodzi ok. 2300-2400zł/ms już na rękę. Czas pracy wynika z tego, że na jednego PH przypada tak duża ilość punktów, że nie ma najmniejszych szans, aby się wyrobić w 8h. Zatrudniając się wiedziałem o tym że będą nadgodziny, ale nie aż tyle!!! Zależało mi głównie na doświadczeniu, bo majątku tu nie zarobisz, ale prędzej dorobisz się anemii lub zawału (bo oczywiście wszystko musisz robić w biegu, jak czas goni). Wyzysk to mało powiedziane!! Ludzie nie wolno się godzić na takie warunki, bo nigdy się w tym kraju nic nie zmieni!! Wszystko zależy od nas, bo bez pracownika nie ma firmy. Boli mnie tylko, że tak duża i znana polska marka wykorzystuje swoich pracowników, a później ci na górze odbierają nagrody za wyniki.
zdjecie uzytkownika
kuzmin - 2015-11-18 00:59:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie forumowicze. Od dłuższego czasu jestem bez pracy i właśnie w tej branży poszukuje zatrudnienia. Ciekawy jestem czy kogoś w tej chwili poszukują. Nie specalnie Wasze posty napawają optymizmem , ale chyba nie bardzo jest obecnie w czym wybierać w branży. Przynajmniej jako PH to mlekovity produkty dobrze się sprzedają
zdjecie uzytkownika
Bobek - 2015-11-18 10:24:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kuzmin - 2015-11-18 00:59:13]:
Z produktami rzeczywiście nie ma zbytnio wielkiego problemu, aby je sprzedać (chociaż też wszystko zależy od danego regionu- często sklepy wspierają rodzime firmy i ciężko jest się przebić), natomiast jeśli chcesz tyrać od rana do wieczora za 2k to powodzenia. Już lepiej pójść na kasę do biedronki- więcej zarobisz, a nie będziesz pracował ponad 300 godzin miesięcznie....
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-11-20 04:55:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dwa tysiące jeśli chodzi o pracę dla PH to faktycznie mało, ale oferta pracy jest atrakcyjna z tego co czytałem.
zdjecie uzytkownika
Filo - 2015-11-20 10:41:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Łukasz - 2015-11-20 04:55:56]:
Wszystko można napisać, jak to mówią "papier wszystko przyjmie". No, ale oczywiście zawsze można się przekonać osobiście jak to jest.
zdjecie uzytkownika
oburzona - 2015-11-20 18:51:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak się reklamują tylko niech wyjaśnią dlaczego do śmietany 18% dodawana jest skrobia modyfikowana GMO.I po co mi np.w sałatce skrobia.śmietana ze skrobią modyfikowaną-no i z czego te raki,a jedzą to nasze dzieci i wnuki.Okropność.
zdjecie uzytkownika
kordian - 2015-11-22 23:41:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No dobrze, ale chyba przedstawiciel handlowy ma prowizje, więc jak ma się dobra sprzedaz to zarobi sie więcej niż te dwa tysiące.
zdjecie uzytkownika
Filo - 2015-11-23 11:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kordian - 2015-11-22 23:41:05]:
"V" napisał doskonale jak wyglądają realne zarobki w tej firmie.
zdjecie uzytkownika
munkas - 2015-11-25 02:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a mi się ta oferta podoba uważam, że można lepiej zarobić, tylko trzeba się starać i serio o klientów dbać
zdjecie uzytkownika
Mantek - 2015-12-22 21:48:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam nie interesują mnie prezesi ani ich zarobki interesuje mnie mleko 2%w plastikowych butelkach z żółtą nakrętką dokładnie z zakładu Wysokie Mazowieckie kilkakrotnie zakupiłem mleko dla dzieci na płatki czy cacao i podgrzewam w mikrofali ser surowe nie podgrzane wczoraj kupione data ważności do 30/12/2015mleko jest smaczne ale jeśli będę chciał kupić ser to wezmę z jasienicy proszę zobaczyć błąd produkcji
zdjecie uzytkownika
re341 - 2015-12-30 02:14:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no ogólnie to tez mi sie wydaje ze oferta pracy od firmy SM Mlekovita na stanowsiko przedstawiceila handlowego do spraw detalu w Łodzi jest interesujaca
zdjecie uzytkownika
BRAK NICKU - 2016-02-24 21:31:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TRZEBA DODAC DO TEGO ZE NIE DAJA SAMOCHODU DO DOMU I TRZEBA DOPŁACAĆ Z WLASNEJ KIESZENI DO GRATISOW NA SKLEPY BO INACZEJ WEZMA TOWAR Z INNYCH HURTOWNI W TAKICH SAMYCH CENACH. Praca w Mlekovicie na stanowisku przedstawiciela handlowego to jest czysta kpina. Zaczynając od tego, że pracuje się dosłownie po 14-15 godzin na śmieciowej umowie, to za taki czas pracy, można liczyć jedynie na podstawę 2000zł brutto + premię 0,5% brutto od sprzedaży detalicznej (którą można bardzo łatwo stracić). W sumie średnia pensja wychodzi ok. 2300-2400zł/ms już na rękę. Czas pracy wynika z tego, że na jednego PH przypada tak duża ilość punktów, że nie ma najmniejszych szans, aby się wyrobić w 8h. Zatrudniając się wiedziałem o tym że będą nadgodziny, ale nie aż tyle!!! Zależało mi głównie na doświadczeniu, bo majątku tu nie zarobisz, ale prędzej dorobisz się anemii lub zawału (bo oczywiście wszystko musisz robić w biegu, jak czas goni). Wyzysk to mało powiedziane!! Ludzie nie wolno się godzić na takie warunki, bo nigdy się w tym kraju nic nie zmieni!! Wszystko zależy od nas, bo bez pracownika nie ma firmy. Boli mnie tylko, że tak duża i znana polska marka wykorzystuje swoich pracowników, a później ci na górze odbierają nagrody za wyniki.
zdjecie uzytkownika
vv - 2016-02-24 21:38:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
popracowalem troche jako Ph w mlekovicie jedyne to mozecie sie narobic garba . od pon do pt praca po 10 h a po pracy telefony sobota i niedziela tez telefony bo trzeba zrobic zamowienia na poniedzialek . non stop praca na zwroty dostajesz 10 zg mleka a masz 60 sklepow czyli na miesiac oddajesz jednemu sklepowi po butelce mleka to jest kpina zarobisz przy 200 tys obrotu 2400 na zwroty oddasz 200 pln i dotego nie dostajesz samochodu do domu tylko zostawiasz pod hurtownia bo kierownikowi zal ze jezdzisz firmowym, do tego umowa zlecenie zwolnilem sie bo ile mozna byc tyraksem za damski h....pozdrawiam i zycze powodzenia w Mlekovicie a wszystko na ukladach
zdjecie uzytkownika
X - 2016-04-07 21:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Najpierw dostań umowę i to nie In blanko
zdjecie uzytkownika
filil - 2016-04-08 20:11:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@BRAK NICKU jak dla mnie, to norma, jeśli chodzi o godziny pracy. Nie podoba mi się jednak pensja, bo dwa tysiące brutto na podstawie to mało, a z samej prowizji nie wyżyjesz. Nikt nie da Ci gwarancji, że wyrobisz target. Choć Mlekovita nie powinna mieć z tym problemów :)
zdjecie uzytkownika
bojący - 2016-04-27 23:09:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niedawno kupiłem klarowane masło-przykro powiedzieć ale zjełczałe i mimo klarowania z wodą-wiem że zawsze będzie bo np. skropliła się w lodówce ale ta ilość?
zdjecie uzytkownika
janina - 2016-04-30 11:02:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zatrułam się mlekiem 2%,chorowałam z mężem przez 2 dni, byliśmy bardzo wycieńczeni.Mleko pochodziło ze sm mlekowita wysokie mazowieckie.A jeżeli ten środek znajduje się również i w innych produktach. Ja osobiście już nigdy nie kupie nic z mlekowity,nie chcę przechodzić takiego cierpienia.
zdjecie uzytkownika
lublin - 2016-04-30 20:52:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, może wypowie się jakiś pH z woj lubelskiego lub okolic Lublina. Widziałem że rekrutuja na Lublin i jestem ciekawy czy warto. Jakie zarobki na początku? Czy jest tak faktycznie jak pisał vv że auto się zostawia pod firmą? Jaki procent z obrotu do premi? Czy dostaje się punkty od firmy czy trzeba samemu szukać na nowo? Liczę na odpowiedź pH z woj lubelskiego.
zdjecie uzytkownika
Anty mlekovita - 2016-05-08 13:41:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Oddział Koszalin Firma Krzak
zdjecie uzytkownika
max - 2016-05-10 21:59:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hm, firma krzak to dość pejoratywne określenie. Może napisałbyś coś więcej, bo to mi do Mlekovity nie pasuje nijak

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie SM MLEKOVITA!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SM MLEKOVITA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert