Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o SM MLEKOVITA

Pracowałeś w firmie SM MLEKOVITA i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Murzyn - 2010-01-23 18:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam, odradzam(usunięte przez administratora) Chcesz pracować(usunięte przez administratora) za 1000zł zatrudnij się w mlekovicie, byle w którym oddziale.
zdjecie uzytkownika
JA - 2010-10-25 21:54:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jakoś pracuję normalnie na produkcji i poniżej 2 tyś. nie schodzę.
zdjecie uzytkownika
Julia - 2011-04-17 13:23:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Też nie polecam(usunięte przez administratora) niepłacenie za urlop i zmuszanie do pracy podczas urlopu to norma. Praca po godzinach i w soboty za darmo. Ciągłe straszenie zwolnieniem i wywieranie presji. Miasto w którym nie ma innej pracy i oni dobrze o tym wiedzą.
Duża rotacja pracowników, mówię o pracy umysłowej.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2011-04-29 16:34:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)ludzie nie polecam
zdjecie uzytkownika
Basia - 2011-05-01 23:17:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) pracownikm traktowany jest jak śmieć. Pełno donosicieli, którzy wszystko zrobią aby zwrócic na siebie uwagę. Bardzo zła atmosfera.
zdjecie uzytkownika
luby - 2012-06-24 00:03:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytam tak te opinie i się zastanawiam co znaczy ten (usunięte przez administratora) i ile godzin pracujecie i na jakich stanowiskach, bo szczerze mówiąc prauję w tej firmie i powiem tak: rewelacji nie ma, ale najgorzej też nie, zależy kto czego oczekuje; pewnie piszą to osoby które wyobrażają sobie pracę 8godzin i zarobki min 4tys, naprawdę zwiedziłem już trochę firm i wszędzie trzeba pracować, z resztą każdy już od razu chciałby być dyrektorem, każdy z resztą ma prawo do otwarcia swojej działalności
zdjecie uzytkownika
gruszka - 2012-08-11 11:21:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak może byc dobrze w firmie gdzie kierownicy produkcji i kadrowa dostaja po ci [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] premie motywacyjne po 10 tys zł. Natomiast ta motywacja polega na wyzyskiwaniu ludzi na produkcji, pracy na umowę zlecenie, obcinanie godzin czy dokładanie obowiazków ponad siły. do tego dochodzi jeszcze zła atmosfera pomiedzy zastraszonymi pracownikami. Ludzie boją sie co kolwiek odezwac poniwaz dostana wilczy bilet i w okolicy nie znajdą innej pracy. Takie są tam realia.
zdjecie uzytkownika
KwIaTuSzEk - 2012-09-13 19:20:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Może się ktoś z kraju wypowiedzieć o pracy w tej firmie na stanowisku Przedstawiciela Handlowego? Jakie dają możliwości rozwoju, szkoleń, auto służbowe, umowa, i przekonywajki dla klientów? Widziałam ogłoszenie na takie stanowisko i chciała bym wiedzieć coś od osób które znają tą firmę z tej strony. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ZOCHA - 2013-02-24 19:44:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kolesiostwo biznes prawie rodzinny stołki osadzone znajomymi , smieciowe umowy , brak grafiku na miesiac wczesniej ludzie robią z dnia na dzien , szukaja niby z najmniej z wykształceniem średnim ale robią co chcą ogólne bezrobocie wiec ludzie nie maja wyboru godzą sie na wszystko
zdjecie uzytkownika
Czesiek - 2013-06-10 10:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , czy może mi ktoś podpowiedzieć do kogo ( jakiej firmy?) należy pojść żeby sprzątać na produkcji lub coś podobnego ?
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
stary - 2013-06-18 23:48:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
/ZOCHA/ rozumiem, że biznes z czymś w stylu nepotyzmu? Ile można zarobić w Mlekovicie? Nie wiem, czy mam się starać o pracę w tej firmie. Jak traktują pracowników? Czy dalej tak jest z tym grafikiem?
zdjecie uzytkownika
dudd - 2013-08-22 20:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
;l
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-23 14:01:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dudd, pracujesz w sm mlekovita? Jest źle? Jakies problemy z grafikiem, szefem, wypłatami? Z góry dzieki za info.
zdjecie uzytkownika
kowal - 2013-11-16 20:39:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej nie czytałem opinii wyżej ale...
Pracowałem niespełna dwa lata i to był okres stracony. Praca jako PH w jednym z oddziałów na tzw. (usunięte przez administratora) Kierowniczka nie wiedziała co mam robić, jakiejkolwiek kontroli. Coraz większe obroty, klientów przybywa i nic w postaci dobrego słowa nie mówiąc o kasie. Produkty firmy sprzedawały się coraz lepiej i brak jakiegokolwiek wsparcia w postaci gratisów na wymiany. Nowy towar, a żadnego wsparcia. W tym miejscu należy zaznaczyć, że marketingiem trzęsie prezes poprzez ręce swojej córki. Szkoda bo to dobra firma.
zdjecie uzytkownika
seth - 2013-11-26 18:58:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś jeszcze ma takie doświadczenia jak kowal? Macie jakieś prowizje, czy coś w tym stylu jako ph? co za narzedzia do pracy daje sm mlekovita?
zdjecie uzytkownika
o - 2013-12-22 18:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a kto widział te wszyskie reklamy mlekowity przecięz to jest działanie na niekorzyśc firmy , biora udział córki wnuczki kochanki dzieci menagerów czy to juz nie ma innych ludzi do reklam ciekawe kto i jaki im płaci
zdjecie uzytkownika
Waldek - 2013-12-27 19:20:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
o, ja na reklamy nie zwracam uwagi, marketing rzadzi sie innymi prawami. PRacujesz w ogóle w mlekovicie? Zadowolony jesteś?
zdjecie uzytkownika
przewoznik - 2014-01-07 14:00:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś mi napisze co z przewoźnikami w mlekovicie ile płacą i czy się opłaca podpisa z nimi umowę.Jak wyglada wspólpraca?
zdjecie uzytkownika
roman - 2014-01-07 17:04:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przewoźnik, a widziałeś, że poszukują do pracy? Możesz napisac gdzie? Czego wymagają, by byc dla nich przewoźnikiem?
zdjecie uzytkownika
przewoznik - 2014-01-14 22:55:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak.....w magazynie Mlekovita Trzebownisko potrzebują.A płacą marnie!!!!!!!!!Jestem ciekawy jak Mlekovita centralna płaci????
zdjecie uzytkownika
jacek - 2014-01-15 15:43:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Muszę przyznać, że maja rozmach, z tego co wyczytałem to najcenniejszą podlaską marką jest Mlekovita – w tegorocznym Rankingu Najcenniejszych Polskich Marek dziennika „Rzeczpospolita” zajęła 6. miejsce. Jest wyceniana na 1,37 mld zł. W porównaniu do minionego roku Mlekovita awansowała o jedną pozycję, a jej wartość wzrosła o 5 proc. Natomiast w porównaniu do roku 2004, w którym zadebiutowała w rankingu, jej wartość wzrosła aż o 1,14 mld zł. Ładnie się rozwijają.
zdjecie uzytkownika
Lotman - 2014-01-15 15:49:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Mlekowita oddział Trzebownisko póltora roku jako PH i jest to czas zupełnie stracony. Kierownik Pan (usunięte przez administratora) nic nigdy nie wie, jest niekompetentny i ordynarny. Kłamał ze przy 100tys obrotu bedziemy duzo zarabiac a robiac prawie 200tys zarobki wynosily 1700zl. Jezeli cos sie dzialo zle bo kierownik nie potrafil zorganizowac pracy zwalal wine na przedstawicieli i pisal wymyslone skargi do prezesa bez wiedzy pracownikow przy tym obcinajac premie. Firma niby ogromna ale pracownicy sa traktowani jak smieci. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
kaligula - 2014-01-17 17:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to faktycznie, zarobki mało proporcjonalne do obrotu, nie informują Was aby o procencie prowizji, czy czyms takim, może warto o to zapytać.
zdjecie uzytkownika
Lotman - 2014-02-12 08:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Informują nas o procencie prowizji, poza najniższą krajową czyli podstawą masz płacone 0.5% prowizji brutto od sprzedaży detalicznej i 0.05% od hurtu. Do tego Twój cel sprzedażowy to kukurydza albo groszek firmy X zajęty za długi. Jeżeli tego nie zrealizujesz obcinają Ci i tak marną premię i masz wypłatę 1600zł za zapierdziel po 10 godzin dziennie.(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
o - 2014-04-13 15:31:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w jakiej firmie dyrektorzy graja w reklamach albo dzieci i całe rodziny
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
16 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SM MLEKOVITA
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x