Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o ROSA MET

Pracowałeś w firmie ROSA MET i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
loki - 2014-03-26 19:15:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem ciekawy czy Rosa Met ma swoich pracowników czy podczas wykonywania konstrukcji korzysta z podwykonawców?
zdjecie uzytkownika
sewage - 2014-04-02 23:39:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja mam troche inne pytanie, czy obecnie byłaby szansa na rozpoczecie pracy w ROSA MET, czy okres rekrutacji juz minął?
zdjecie uzytkownika
mój - 2014-04-15 21:57:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w firmach budowlanych rekrutacja trwa cały czas. Warto podesłać im swoją CV-ke. A nóż ktoś niedługo poleci
zdjecie uzytkownika
dostawca - 2014-07-16 19:03:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma nie wywiązuje się z zobowiązań wobec dostawców. Nawet małe kwoty stanowią kilkumiesięczne wyzwanie do uregulowania. Proponuję traktować firmę ROSA-MET ostrożnie jako potencjalnego pracodawce.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2014-07-18 17:45:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako pracodawca wywiązuje się ze zobowiązań.
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-08-13 20:29:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ROSA-Met nie wywiązuje się z zobowiązań wobec klientów oraz pracowników. Z tego co wiem termin płatności dla pracownika to max 11-go każdego miesiąca a w miesiącu sierpień do chwili obecnej nie zostało wypłacone wynagrodzenie. W tej firmie biurokracja zarabia a pracownik jest nikim. Nikomu nie polecam tej firmy(jeśli w ogóle można ją tak nazwać)
zdjecie uzytkownika
Były - 2014-08-13 20:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marcin - 2014-07-18 17:45:00]:
Nie wiesz o czym piszesz !!!
Oni nie biorą pod uwagę że ktoś ciężko pracuje aby utrzymać rodzinę i mają to gdzieś żeby w terminie wypłacać pieniądze !!!
zdjecie uzytkownika
blady - 2014-09-25 14:01:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Były - 2014-08-13 20:33:15]:
myślę, że rzeczywiście w sumie niewiele obchodzą ich Wasze rodziny bo tak naprawdę mają dużo ważniejsze sprawy w postaci prowadzenia własnego interesu i własnych rodzin. To co jest dla nich priorytetem to jest już ich sprawa. Pracownikom albo odpowiada to co zostało im zaoferowane albo mogą szukać czegoś innego
zdjecie uzytkownika
mateusz - 2014-12-31 18:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam jestem podobnego zdania jak blady wyżej, bo przecież to pracownik musi się dostosować do pracodawcy a nie odwrotnie, tak było jest i będzie bo takimi prawami rządzi się rynek pracy ;) a już tak typowo o rosa metcie to może powiecie czy jest tam w ogóle szansa na umowę o pracę? na jaką umowe zatrudniają na samym początku?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-01-01 21:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co za dyskusja?:) a którego przedsiębiorcę obchodzić mają rodziny pracowników? To biznes , nie filantropia. Polecam każdemu założenie własnej firmy i wzięcie na siebie odpowiedzialności. Co do wypłat - opóźnienie dwa dni to żadne opóźnienie i przecież występuje nie bez powodu. Ale z tego co wiem to bywają także wczesniej np jak są święta. Umowę pewnie masz taką jak sobie wynegocjujesz:) ja tam nie pracuję ale pare osób znam. Każdy czasem narzeka ale ogólnie mówią że ok
zdjecie uzytkownika
obiektywny - 2015-01-03 15:51:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie rozumiem waszej dyskusji. Czemu tak nie nich niektórzy najeżdżają? Jedna z najstabilniejszych firm w naszym regionie zatrudniająca setki osob - mówię o całej grupie Rosa. Można w niej solidnie zarobić, bo nie pracują w niej tylko osoby z Radomia i okolic, ale także z Warszawy, gdzie stawki zarobkowe są dużo wyższe niż w Radomiu, mam kilku takich znajomych i wolą pracę w Radomiu niż w Warszawie. Uważam, że po prostu większość z tych pseudo hejterów to tylko pracownicy, którzy stracili tam pracę, albo wyznają zasadę "czy się stoi czy się leży dwa tysiące się należy". Jeśli są to tacy ludzie to mogę wam tylko poradzić żebyście wybrali się do urzędu pracy i zarejestrowali się jako bezrobotni, albo jak mój wcześniej napisano otwórzcie swoją firmę. A to, że wygrywają wiele przetargów w Radomiu to chyba dobrze, no nie? Zarabiają wtedy ludzie z naszego miasta i okolic, spada bezrobocie, a nie przyjedzie np. firma z Kielc i to kielczanie zarabiają pieniążki. Jeżeli tak wolicie to tylko pozostaje mi pogratulować rozsądku.
Pozdrawiam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ROSA MET
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy ROSA MET?
Zadaj pytanie
x