Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o mini max

Pracowałeś w firmie mini max i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
poznan - 2012-05-16 19:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wielkopolska nie podaruje MINI-MAX-owi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-27 23:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy podejmując współpracę z firmą ,,mini max" nalezy coś najpierw zainwestować?jaka jest to forma współpracy umowa o dzieło czy inna?
zdjecie uzytkownika
kasia5312 - 2013-07-16 10:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Firma bardzo nieodpowiedzialna. Bogacą się na czyiś pieniądzach. Albo nie odbierają telefonu,albo się w trakcie rozmowy rozłączają. Mnie tak zwodzili przez 2 miesiące. Nie wiem jak tak można być bezczelnym i kłamcą. Nigdy już nie zaufam takim ludziom i powinni jak najszybciej zrezygnować z takich ofert póki ktoś ich nie nauczy uczciwości.
zdjecie uzytkownika
roman - 2013-07-22 18:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
j tak szybko sie nie poddam na pierwszym liscie odnich pisze jak byk zwrot ja nie bede czekal tylko zglosze w prokuratuze wyludzenie co 90 dych za dlugopis co kosztuje 050 groszy umnie to cyrk spadnie jej ten usmiech nie wie zaraza co chanys potrafi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-29 16:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, to na jakiej zasadzie funkcjonuje mini max? jak zatrudnia pracowników i jak im płaci? czy ktoś może to przybliżyć?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-20 13:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
DOBRA
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-01-02 11:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie, czy warto podjąć współpracę z firmą Mini-max? Czy jest to firma uczciwa? Jeśli ktoś wie coś na ten temat proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję.
P.S. Wszystkiego dobrego z Nowym Rokiem 2014.
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2014-02-04 18:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora )iszą co innego i robia inaczej prosze uwazajcie na nich pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
minimini - 2014-02-16 18:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ten dystrybutor ma szeroki przekrój usług - branża chemiczna, odzieżowa, spożywcza, bardzo wszechstronna agencja
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie mini max
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x