Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Mini Max

Pracowałeś w firmie Mini Max i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
poznan - 2012-05-16 19:55:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wielkopolska nie podaruje MINI-MAX-owi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-27 23:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy podejmując współpracę z firmą ,,mini max" nalezy coś najpierw zainwestować?jaka jest to forma współpracy umowa o dzieło czy inna?
zdjecie uzytkownika
kasia5312 - 2013-07-16 10:35:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
Firma bardzo nieodpowiedzialna. Bogacą się na czyiś pieniądzach. Albo nie odbierają telefonu,albo się w trakcie rozmowy rozłączają. Mnie tak zwodzili przez 2 miesiące. Nie wiem jak tak można być bezczelnym i kłamcą. Nigdy już nie zaufam takim ludziom i powinni jak najszybciej zrezygnować z takich ofert póki ktoś ich nie nauczy uczciwości.
zdjecie uzytkownika
roman - 2013-07-22 18:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
j tak szybko sie nie poddam na pierwszym liscie odnich pisze jak byk zwrot ja nie bede czekal tylko zglosze w prokuratuze wyludzenie co 90 dych za dlugopis co kosztuje 050 groszy umnie to cyrk spadnie jej ten usmiech nie wie zaraza co chanys potrafi
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-29 16:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, to na jakiej zasadzie funkcjonuje mini max? jak zatrudnia pracowników i jak im płaci? czy ktoś może to przybliżyć?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-20 13:57:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
DOBRA
zdjecie uzytkownika
Gosia - 2014-01-02 11:14:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie, czy warto podjąć współpracę z firmą Mini-max? Czy jest to firma uczciwa? Jeśli ktoś wie coś na ten temat proszę o odpowiedź. Z góry dziękuję.
P.S. Wszystkiego dobrego z Nowym Rokiem 2014.
zdjecie uzytkownika
uczciwy - 2014-02-04 18:52:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora )iszą co innego i robia inaczej prosze uwazajcie na nich pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
minimini - 2014-02-16 18:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ten dystrybutor ma szeroki przekrój usług - branża chemiczna, odzieżowa, spożywcza, bardzo wszechstronna agencja
zdjecie uzytkownika
Karmazyn - 2014-10-09 08:57:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w kwestii wiarygodności firmy mini max coś się zmieniło, bo w internecie słychać same mało pozytywne komentarze na temat ich działalności. Podobno oferują składanie długopisów, ale również nikt nigdy nie otrzymał od nich pieniędzy czy nawet materiałów - w jaki sposób oni funkcjonują i działają na rynku?
zdjecie uzytkownika
sensej - 2015-01-09 02:21:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Karmazyn - 2014-10-09 08:57:03]:
ok, tylko składanie długopisów to chyba raczej taka typowo domowa robota, którą wykonywać może każda Pani domu na macierzyńskim... Zawsze wydawało mi się , że taka osoba dostaje materiały za które potem od razu jest rozliczana. Ciężko w sumie o jakieś oszustwa w tak prostym i bezpośrednim biznesie .
zdjecie uzytkownika
tymon - 2015-01-28 13:13:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to zalezy przy tym skłądaniu długopisów to byłbym ostrożny tak naprawde, trzeba dokładnie przeczytać umowe, niby praca nie wymagająca ale za to czasochłonna bardzo, może są tutaj jakieś konkretne uregulowania że np. do jakiegoś czasu się nie wyrobisz to masz tam jakas kare, tak czasem bywa z tego co wiem.
zdjecie uzytkownika
Małgorzata - 2015-01-31 17:11:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
@sensej i tymon nie wprowadzajcie ludzi w błąd.

Nikt w Polsce nie oferuje chałupniczego składania długopisów, gdyż byłby to interes całkowicie niaopłacalny. To przekręt znany już od kilkudziesięciu lat. Polega on na tym, że zamiszcza się masowo ogłoszenia o naborze chętnych do takiej pracy, a zgłaszającym się kandydatom podaje się numer konta bankowego, na które to konto kandydat na chałupnika ma wpłacić jakąś kwotę - od kilku do kilkudziesiąciu złotych jako kaucję za materiały lub koszty kuriera, czasem na ubezpieczenie i inne tego typu "koszta"
Po wpłaceniu albo kontakt się urywa, bo ogłoszenie zamieścił oszust na fikcyjne dane jakiejś firmy, albo też tak jak to jest w przepadku opisywanej tutaj firmy Mini-Max Katarzyna Kulka za wpłacone 90 zł (słownie: dziewięćdziesiąt złotych!) dostaje się przesyłkę z jednym rozkręconym długopisem oraz poradę, że jeżeli chcemy zarabiać pracując przy długopisach to mamy sobie założyć własną firmę, znaleźć sobie producenta części, poskładać i na własny rachunek sprzedawać.
Pomimo wielu ostrzeżeń w necie i nawet TV wciąż jeszcze tysiące ludzi się nabiera wpłacając na konta cwaniaczków i oszustów nieraz ostatnie pieniądze przeznaczone na życie.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mini Max
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Mini Max?
Zadaj pytanie