Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Poztel Leszek Twardy

Opinie o Poztel Leszek Twardy

Pracowałeś w firmie Poztel Leszek Twardy i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
jowa - 2015-04-15 09:30:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Chyba dawno byłeś na tej rekrutacji bo teraz są inne zasady... I nie macierzyńskie tylko L4.
zdjecie uzytkownika
do jowa - 2015-04-16 12:29:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeżeli teraz są inne zasady to super. To znaczy, że firma zaczyna brać pod uwagę to co się o niej pisze. Tylko jak ktoś wyzyskuje ludzi to z dnia na dzień to się nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
Jhonny - 2015-04-16 15:29:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jowa - 2015-04-15 09:30:13]:
Akurat nie ma to znaczenia czy L4 czy macierzyńskie, ale taka argumentacja podczas jest niedopuszczalna. Dobrze, że zasady się zmieniły, bo jak widać dotychczasowe praktyki nie przyniosły należytego efektu, skoro proces rekrutacyjny trwa już ponad pół roku. Świadczy to niestety o dużej rotacji, która musi z czegoś wynikać. Na pewno nie z faktu, że ludzie dorabiają się takich pieniędzy by móc już niepracować.
zdjecie uzytkownika
jowa - 2015-04-16 16:06:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jhonny - 2015-04-16 15:29:23]:
Jeżeli firma ma w planie zatrudnić ponad 20 pracowników to by stworzyć SOLIDNY zespół rekrutacja musi trochę trwać.
zdjecie uzytkownika
żal - 2015-04-17 20:54:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [jowa - 2015-04-16 16:06:03]:
Jak firma chce stworzyć zespół 20 osób, które nie chorują to faktycznie problem... Jakieś badania trzeba wam przedstawić na rozmowie kwalifikacyjnej teraz?
zdjecie uzytkownika
Jhonny - 2015-04-21 19:22:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [jowa - 2015-04-16 16:06:03]:
Trwa to bardzo długo! O czymś to świadczy.
zdjecie uzytkownika
jowa - 2015-04-23 10:12:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jhonny - 2015-04-21 19:22:26]:
Czy to jest długo tak jak twierdzisz to możemy o tym porozmawiać i podyskutować w momencie jak sam otworzysz biznes i będziesz chciał stworzyć KONKRETNY zespół 40 osobowy specjalistów w danej dziedzinie, który przynosi ZYSKI a NIE same STRATY. Twoje wypowiedzi świadczą tylko o nieznajomości przez ciebie procesów rekrutacji, tworzeniu wykwalifikowanego zespołu jak i branży spedycyjnej. Popytaj inne większe firmy spedycyjne jak długo tworzyły zespół i czy jest on zamknięty czy nadal czasem ktoś im się wykruszy i ciągle kogoś muszą szukać. Ze spedytorami jest jak z programistami IT. Pewnie nie wiesz o czym mówię, bo nie siedzisz w tym sosie... więc jak trochę posiedzisz w tedy możesz wygłaszać swoje mądrości.
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2015-05-06 19:04:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
a co sądzicie o księgowości w Poztel ? Wysłałam aplikację ale się waham. Proszę o odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
jowa - 2015-05-07 15:26:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Rekrutacja na księgową została pomyślnie zakończona. Mieliśmy trochę zaległości ale mamy teraz solidny zespół, z którym powoli wychodzimy na prostą :)
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2015-05-17 00:19:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podobno odchodzi kolejna księgowa a nabór na to stanowisko trwa o co chodzi ?składać aplikacje ?
zdjecie uzytkownika
jowa - 2015-05-18 11:18:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [nieznajoma - 2015-05-17 00:19:42]:
Jak wyżej już wspomniałam, nabór na księgową został pomyślnie zakończony i nic od tego czasu się nie zmieniło.
zdjecie uzytkownika
kar - 2015-06-02 12:43:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bo ostatnio sporo ludzi im zrezygnowalo z pracy, jest duza rotacja i maja problem. Szkolenie, ktore trwa 2 tyg(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
wkurzony - 2015-06-03 14:42:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Szok... Zwolnili moją dziewczynę w momencie kiedy dowiedziała się, że jest śmiertelnie chora. Pamiętajcie, że to co dajecie ludziom zawsze do was wraca!!
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2015-06-04 01:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wierzę wkurzony ?????????? przecież właściciel.... nie szok
zdjecie uzytkownika
nieznajoma - 2015-06-04 02:52:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
wkurzony pracownik spedytorka ? rozumiem właściciel wiedział o tym i ją zwolnił ?
zdjecie uzytkownika
wkurzony - 2015-06-05 10:03:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Nie wiedział, poszła do lekarza jak przyszła była zdruzgotana, już znała diagnozę nie mogła się pozbierać ale który człowiek myślał by w takiej sytuacji żeby iść do pracy? Przecież ona w życiu nie jest najważniejsza tylko zdrowie. A oni nawet nie próbując dowiedzieć się co się dzieję po prostu ją zwolnili. Moja dziewczyna i tak nie może teraz pracować, bo leży w szpitalu, ale... Nie robi się tak!
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-06-07 01:31:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
nie piszmy już bo jest ktoś kto wszystkie wpisy usuwa
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2015-06-08 22:05:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
goryl - 2015-07-06 12:47:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy warto zaryzykować i podjąć pracę w Poztel? Szkolenie 2 tygodnie w wysokości 3 tyś którego wartość obniża się z każdym miesiącem pracy? to normalne?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-07-13 12:17:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jakie 3 tyś? Chcą żeby zapłacić 3 tyś za przeszkolenie do pracy w firmie?
zdjecie uzytkownika
guśka - 2015-08-21 15:57:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kolego, nigdzie w ich aktualnych ofertach pracy nie ma informacji o opłatach za przeszkolenie, pierwsze słyszą co ty pleciesz. natomiast ofert pracy związanych ze spedycją międzynarodową mają teraz bardzo dużo. wiadomo że odpowiedzialność i trudne obowiązki ale jednak wynagrodzenie może tutaj być genialne
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-08-24 11:48:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Byłem, zobaczyłem, nie polecam nikomu, jednym słowem TRAGEDIA. Szkoda czasu
zdjecie uzytkownika
J** - 2015-08-26 19:33:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Miałem okazję pracować w firmie Poztel i chciałbym zdementować wszelkie fałszywe oskarżenia i niepotwierdzone informację. Nie ma ŻADNYCH opłat za szkolenie i tym podobne. Atmosfera bardzo pozytywna. Szefostwo wyrozumiałe.
Polecam firmę
zdjecie uzytkownika
Ewa P - 2015-08-28 17:32:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Poztelu trzeci miesiąc i nigdy nie spotkała mnie żadna przykrość ani ze strony zespołu, ani tym bardziej ze strony Szefostwa. Co się tyczy szkolenia każdy ma przedstawione warunki, każda osoba MYŚLĄCA wie co podpisuje. Po zakończonym szkoleniu od razu dostałam umowę o pracę, tak jak było to powiedziane przy rekrutacji. Wystarczy grać w otwarte karty a każdy będzie zadowolony! Można tu zdobyć wiedzę, której nie nauczy Was żadna szkoła. No chyba że ktoś jest leserem i chce tylko jakoś przesiedzieć od 8 do 16, patrząc bezmyślnie w monitor.
zdjecie uzytkownika
Agata B - 2015-08-30 22:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w Poztelu już czwarty miesiąc. Mogę szczerze polecić wszystkim zainteresowanym pracę w tej firmie. Atmosfera jest świetna, nie ma tzw. "wyścigu szczurów", choć każdy chce zrealizować jak najwięcej zleceń, i tym samym jak najwięcej zarobić. Wszyscy wzajemnie sobie pomagamy, Uważam, że tworzymy bardzo zgrany zespół. A odnośnie szkolenia, nie wyobrażam sobie wykonywania tej pracy bez przeszkolenia. Dodatkowo zawsze można poradzić się bardziej doświadczonych kolegów. W poprzedniej pracy nie miałam takiego luksusu.
zdjecie uzytkownika
Tomasz Kromski - 2015-09-01 11:31:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam was też chciałbym się wypowiedzieć na temat pracy w Poztel. Pracuje około roku i jakoś tu nadal jestem i nie zamierzam zmieniać pracy.... Atmosfera oraz zespół bardzo zgrany. Co do szkolenia nikt nic odemnie nie chciał żadnej Kasy!!!
Z Szefem dogaduję się od samego początku!!!!
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-09-01 16:24:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to jako kto pracujesz ??????????????
zdjecie uzytkownika
Adrian Snella - 2015-09-01 20:46:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w firmie Poztel przez ostatnie 4 lata. Zaczynałem jako
stażysta, następnie spedytor międzynarodowy a teraz jako lider zespołu i
szkoleniowiec nowych pracowników. W firmie panuje bardzo przyjazna
atmosfera a szkolenie stanowi szansę dla nowych osób, które dopiero
zaczynają karierę w branży TSL. Poza szkoleniem w moim wydaniu
Pracodawca wielokrotnie organizował kilkugodzinne szkolenia prowadzone
przez specjalistów z różnych gałęzi branży (min. dotyczące budowy i
rodzajów naczep, lub czasu pracy kierowców). Ponadto zainteresowani
pracownicy mają możliwość skierowania na kursy językowe. Jako osoba,
która nie spędziła w firmie kilku dni, lecz kilka lat, potwierdzam
ostatnie podpisane imieniem lub też nazwiskiem wpisy naszych pracowników.
Ja z mojej strony bardzo dziękuję Szefowi Panu Leszkowi Twardemu za
dzielenie się ze mną i innymi pracownikami swoim doświadczeniem i wiedzą.
Sam kurs będzie prowadzony w najbliższym czasie przez Natalię Bula naszą
Spedytorkę której kilkuletnie doświadczenie w branży oraz podejście do
nowych osób doskonale ją kwalifikują do tego zadania. Szczerze i z
czystym sumieniem mogę polecić naszą firmę każdemu.
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2015-09-03 09:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taką firmę spedycyjną to może każdy sobie otworzyć... szukać pakunków i wolnych aut obcych firm, bo POZTEL nie ma swojego ani jednego auta...
zdjecie uzytkownika
Gość - 2015-09-03 09:05:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
kar - 2015-09-14 21:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [J** - 2015-08-26 19:33:50]:
to dlaczego juz nie pracujesz? jezeli bylo tak fajnie i taka super kasa to dlaczego zrezygnowales?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-09-15 13:24:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jeśli zrezygnujesz zwracasz pieniądze za szkolenie, (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Izabela Pospieszna - 2015-09-18 14:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuję w firmie Poztel od ponad 5 lat. Zaczynałam od zerowego doświadczenia. Otrzymałam możliwość podjęcia stażu, a po jego zakończeniu zostałam zatrudniona na umowę o pracę.
Dzięki Panu Leszkowi Twardemu, jego dobrej woli, cierpliwości, zrozumieniu oraz chęci nauki mnie-dziś śmiało mogę powiedzieć,że jestem Spedytorem Międzynarodowym a od stycznia 2015 Managerem.
Pracodawca chętnie wysyła i gwarantuje bezpłatne kursy języków obcych. Zawsze można liczyć na bezinteresowną pomoc i wsparcie.
W firmie zatrudnione są osoby w różnym wieku i takie , które posiadają doświadczenie a także ,które go nie mają, ale mogą je bez problemu zdobyć. Atmosfera jest przyjazna. Każdy się wspiera i pomaga. Oczywiście pojawiają się osoby , które ten rodzaj pracy przerasta i są negatywnie nastawione i twierdzą ,że jest nerwowa.Praca jest bardzo samodzielna, i wymagająca również wiedzy interdyscyplinarnej.
Transport jest nieprzewidywalny, czasem nerwowy , ale zawsze otrzymujemy pomoc szefostwa. Nie przychodzimy do pracy towarzysko by się bawić , a po to by pracować. Przy odrobinie chęci i zaangażowania można sporo się nauczyć , a także uzyskać godziwe wynagrodzenie. Adrian Snella po 4 latach nauki i pracy w naszej firmie uznał, że jest już właściwie przygotowany by podjąć odpowiedzialną pracę w Anglii.
Z mojej strony mogę tylko podziękować za szanse jaka była mi dana.
zdjecie uzytkownika
nowa - 2015-09-29 01:13:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
te ostatnie opinie chwytają za serce !!!!!!!!! Przecież lepszego pracodawcy nie znajdziecie. Prawda ?
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-10-05 13:40:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
szef płaci,szef wymaga jednego głosu ;)
zdjecie uzytkownika
Nadek - 2015-10-20 23:07:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że niektóre osoby tutaj trochę przesadzają. Ja tej firmy nie znam osobiście, nie pracowałem tam nigdy, ale jedynie o niej słyszałem. Owszem, były to różne opinie, ale nie przesadzałbym w wyciąganiu złych wniosków. Firma jak firma, może bez szału, ale wygląda na stabilną i profesjonalną.
zdjecie uzytkownika
Aleksandra Walczak - 2015-10-29 09:40:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam serdecznie! Jestem byłym pracownikiem firmy Poztel, pracowałam tam jako asystentka księgowej. Po przeczytaniu tych bzdur - oświadczam i prostuję, iż wszelkie informację dokonywane na mój temat i mojej rzekomo "śmiertelnej choroby" są nieprawdziwe... Nie zostałam zwolniona z powodu żadnej choroby! Jestem całkowicie zdrowa, a jeśli zdarzyło mi się zachorować w pracy (grypa, przeziębienie) to bez najmniejszego problemu mogłam Panu Leszkowi o tym powiedzieć i zawsze mogłam liczyć na zrozumienie, oraz na to że będę mogła iść do domu to wyleżeć - podobnie jak każdy inny pracownik. Pan Leszek miał dobre serce i nie mógł patrzeć gdy ktoś chory przychodzi do pracy. Chciałabym jeszcze sprostować że ja nie zamierzam Pana Leszka pozywać do sądu, ani tym bardziej się mścić - nie jestem tego typu człowiekiem. Nasza współpraca, choć krótka była udana (nawet jeśli tylko ja tak twierdzę) wiele nauczyłam się w firmie Poztel. Pan Leszek zatrudniając mnie miał świadomość ile mam lat, oraz że nic właściwie nie potrafię mimo to wybrał właśnie mnie i jestem mu za to ogromnie wdzięczna. Większość pracowników dołożyło wszelkich starań, abym swoją pracę wykonywała bez zarzutów. Wszyscy byli dla mnie mili, traktowali mnie z szacunkiem, naprawdę panowała tam miła rodzinna atmosfera. Choć miałam wiele obowiązków i przyznam, że chwilami mnie to przerastało.... To jednak zawsze mogłam liczyć na dobre słowo i pomoc od moich przełożonych. Może po prostu nie nadawałam się na dane stanowisko, Nie skorzystałam z szansy, którą Pan Leszek mi dał i jest to tylko i wyłącznie moja wina. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
aldona - 2015-11-06 18:31:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Aleksandra Walczak, dobrze, ze milo wspominasz czas spedzony tam,nie twierdze ze niczego sie nie nauczylas bo nawet w krotkim okresie pracy mozna wielu rzeczy sie nauczyc, tylko dziwi mnie to bardzo co napisalas o swojej ,,rzekomej chorobie'' czy to ktos wymyslil, poszla jakas plotka w pracy,o co konkretnie chodzi ktos chcial ci zrobic na zlosc
zdjecie uzytkownika
erfg - 2015-11-10 00:27:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@aldona no to jest chyba najważniesze żeby dobrze wspominać swoją pracę w której się kiedyś pracowało
zdjecie uzytkownika
gość - 2015-11-13 11:58:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-09-03 09:03:33]:
No i co z tego że nie ma swoich aut? Chyba się nie orientujesz za dobrze w temacie? To Ci powiem...że Poztel to firma spedycyjna a nie transportowa... takich firm bez swojego taboru jest całe mnóstwo w Polsce. Sam Raben nie ma swoich aut tylko korzysta z podwykonawców na kontrakcie, którzy jeżdżą z ich logiem. Ok powiesz że Raben jest firmą logistyczną... ale swoją spedycję też ma. Poza tym posiedziałbyś troszkę w temacie to sam byś wiedział, że brak taboru to żadna ujma :)
zdjecie uzytkownika
perez - 2015-11-14 23:14:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [erfg - 2015-11-10 00:27:14]:
hah :) jest wiele ważniejszych rzeczy - ale na pewno będziesz ją dobrze wspominał jeśli będzie to czas kiedy nie masz problemów z pieniędzmi
zdjecie uzytkownika
zaks - 2015-12-03 03:14:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co widziałem to niedawno poszukiwali spedytora międzynarodowego i całkiem realne, że nadal szukają. Dobrze, że jest tutaj umowa o pracę, a wymagania rzędu 2 lat doświadczenia sa niewielkie.
zdjecie uzytkownika
iiiiiii - 2016-01-19 15:34:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem- nie polecam!
zdjecie uzytkownika
nis - 2016-01-19 20:30:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
-zaks, te oferty do poztelu już są staare. Nie wiem czy teraz będą rekrutowali nowych, chociaż w logistyce lepiej jest jak skład pozostaje stały, można zaufanie zbudować.
zdjecie uzytkownika
anekinnn - 2016-01-24 12:54:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie się wydaje, że na spokojnie można jeszcze aplikować, np. na stanowisko spedytora międzynarodowego w poznaniu, bo przecież te oferty i tak do nich trafiają
zdjecie uzytkownika
kadman - 2016-02-01 14:42:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) )
zdjecie uzytkownika
nig - 2016-02-01 21:19:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ten spedytor międzynarodowy to jest najnowsza od nich oferta. Aplikować można, a nuż się trafi, że pomimo tego czasu kogoś szukają. A warto, bo oferują umowę o pracę, do tego podstawę i prowizję, a także możliwość rozwoju zawodowego.
zdjecie uzytkownika
maks - 2016-02-04 20:30:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w tym ogłoszeniu na spedytora użytkowniku nig, podoba mi się zapewnienie o rozwoju zawodowym. Według mnie, to ważne w tym zawodzie, spedycja się rozwija :)
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Nie zgadzam się z wypowiedzią powyżej gościa 4. Jeszcze się nie zdarzyło by ktoś na początek miał pensje z samej prowizji, bez żadnej podstawy. I nie pracuje się przez tydzień za free, bo żeby pracować trzeba mieć jakąś wiedze na temat, a przychodząc z ulicy bez doświadczenia w spedycji takiej wiedzy się nie ma. Dajemy szansę takim osobą, ucząc nowego zawodu zamiast rzucać na głęboką wodę (chcemy stworzyć jakiś grunt). Za naukę w szkolę nikt wam nie płaci, to dlaczego my byśmy mieli to robić? Już wystarczy że przez pierwszy miesiąc czasem dwa/trzy jesteśmy stratni na takim zatrudnieniu bo taka nowo wpuszczona osoba nie przynosi firmie żadnych zysków. Żadnych!! A praca w spedycji właśnie chyba na tym polega? To żeby takiej nieopierzonej osobie firma mogła zapłacić, jakiś inny spedytor musi na to zarobić. Uważacie że to jest uczciwe? Bo ja nie sądzę...
Pytania:
zdjecie uzytkownika
janek - 2016-02-11 18:47:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak, ale ten rozwój zawodowy wiąże się też ze szkoleniami, a za te w pełni płaci firma, wiec wydaje mi się, ze to akurat na pewno na plus będzie w tym wypadku. No i jak wygląda praca spedytora wiecie dokładnie, bo nie opisali tego?
zdjecie uzytkownika
ergeen - 2016-02-15 20:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem @janek czy patrzyłeś ich ogłoszenia, no ale jak chcesz się zatrudnić jako spedytor międzynarodowy to musisz mieć 3 letnie doświadczenie. Więc powinieneś wiedzieć jak to wygląda...

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Poztel Leszek Twardy!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Poztel Leszek Twardy
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert