Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Hagans Logistic Sp z o. o.

Pracowałeś w firmie Hagans Logistic Sp z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-23 23:46:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To super firma kształci kolejarzy, i daje im pracę, zarobki dobre, powyżej średniej krajowej, atmosfera świetna !!!
zdjecie uzytkownika
blee - 2010-11-13 13:15:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i po atmosferze
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-11-13 13:17:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
atmosfera jak w [usunięte przez moderatora] - tu zrobią z ciebie niewolnika
zdjecie uzytkownika
łysy - 2010-11-14 20:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kryzys to nie koniec od nas zależy jak powalczymy z nim. A jak przetrwamy to nasze dzieci będą z nas dumni. co nas nie zabije to nas wzmocni !
zdjecie uzytkownika
man - 2010-12-07 23:48:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten optymizm i spontaniczność, chyba sam prezes napisał, atmosfera była dobra jak cię zwerbowali, jak podpisałeś umowę to stałeś się niewolnikiem, po katastrofie w białymstoku, której sprawcami byli majstry z hagansu, firma jest już chyba po firmie co ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-13 00:03:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
man - 2010-12-07 23:48:14

ten optymizm i spontaniczność, chyba sam prezes napisał, atmosfera była dobra jak cię zwerbowali, jak podpisałeś umowę to stałeś się niewolnikiem, po katastrofie w białymstoku, której sprawcami byli majstry z hagansu, firma jest już chyba po firmie co ?

A kto tam jest teraz prezesem ? Co do atmosfery to z tego co wiem dbają o majstrów jak napisałeś, życzę im by przetrwali, robili niezłą robotę dla ponad 200 ludz,i dziś jest ponad 150 a jak przetrwaja to jestem przekonany o tym że będzie ich więcej i to niedługo. Z analizy ekonomicznej wynika że osiągają przyzwoity wynik ekonomiczny a i wożą taksówkami wynajmują hotele PKP tego jakoś nie robiło i nie robi. Poza tym szkolą sami i z tego co słyszałem przez unię.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-01-10 05:49:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na pewno nie pracowal bym w tej firmie po pierwsze pracuja po 24 godziny i za 2.500 tej firmie powinien przyjrzec sie prokuraror,pip ,utk a co to za rekomendacja od lotos kolej smiech na sali zastanowcie sie
zdjecie uzytkownika
Adamek - 2011-01-12 00:55:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego prawda jest taka płacą po 30 dychy za godzinę pracy wożą często taksówkami i płacą za hotel. Nie pisz [usunięte przez moderatora] bo Ci nie wypada.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-16 17:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez moderatora] Brak umów o pracę przede wszystkim, niepewna praca, a wszyscy prezesi uciekli po katastrofie w Białymstoku.
Obecnie prezesem jest żona jakiegoś prawnika z hagansu. Super odpowiedzialny zarząd...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-09 14:03:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
brak umów o prace to po pierwsze. obiecują złote gory na poczatku a pozniej jak firma stoi slabo z kasą to obniżają stawkę godzinową - niby dlaczego maszynista ma być stratny?!
obecnie mają same kontrole, może w koncu ktos za to wszystko odpowie co tam sie dzieje.
umowy mamy w hagans logisticS a pracujemy na zlecenie Hagans Logostic. stowrzyli drugą firme o niemal identycznej nazwie tylko po to, aby uniknac odpowiedzialnosci jak sie cos stanie bo LOGISTICS nie jest wyplacalna i nie ma zadnych srodków trwalych na siebie. zeby bylo smiesznie prezesem jest brat pana [usunięte przez moderatora]! smiech na sali!
zdjecie uzytkownika
adamek - 2011-10-24 20:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Puki co ludzie pracują i wypłacają nam wynagrodzenie stabilnie. Wyniki finansowe w firmie są dobre a z tego co wiem firma opłaca już prawie rok prawników dla tych z Białegostoku. Ciekawe czy jest w Polsce druga taka firma co dba o tych którym przytrafiło się nieszczęście. Podobno nawet jeden pracuje przy serwisie. Więc nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku !
zdjecie uzytkownika
zainteresowany - 2012-08-26 20:38:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam pytanie: ile zarabia maszynista w Hagans i na jaką umowę pracuje? Z góry dziękuję za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
maszynista - 2012-09-18 11:17:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
maszynista zarabia 30zl/h i tylko umowa zlecenie wchodzi w gre
zdjecie uzytkownika
maszynista - 2012-09-18 11:18:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oczywiscie brutto...
zdjecie uzytkownika
marta - 2012-09-25 21:13:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak przeczytałam opinie, że 30 zł brutto za 1 h to za małe wynagrodzenie maszynisty Hagansu to niech Pan się pochwali ile zarabia za 1 h i w jakiej profesji. wiem że ta praca wymaga dyspozycyjności i pełnej gotowości do pracy, ale przepraszam bardzo albo zalezy mi na pracy albo nie. ja pracuję w administracji publicznej i połowy nie zarabiam. wiadomo maszynista to odpowiedzialna praca, ale nie jedyna. więc zanim ktoś bezmyślnie oszpeci Hagans rzekomo niskim wynagrodzeniem i niezadowoleniem z formy umowy jako zlecenia, to proszę o przykład atrakcyjniejszych warunków wynagrodzenia i ogólnie pracy. Wiem, co piszę, bliska mi osoba jest maszynista w Hagansie od ładnych paru lat, owszem jest dyspozycyjny, ale bardzo dobrze wynagradzany. Uważam, że o lepszej firmie można tylko pomarzyć. Także Ci niezadowoleni, niech znajda lepszą robotę - powodzenia. Jestem fanką kolejnictwa i cieszę się, że przynajmniej ta Firma potrafi odpowiednio wynagrodzić maszynistów. Niskie ukłony dla Hagansu oby tak dalej. Powodzenia dla ekipy zarządzających i pracowników. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
marta - 2012-09-25 21:24:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
aha a te 2500 zł to może faktycznie niektórzy zarabiają ale jedynie Ci, którym nigdy nie odpowiada termin czy czas wyjazdu do pracy bo albo nie są zdolni albo niby sa pracownikami ale im się nie chce jeździć posiągami. Więc za co maja więcej dostać. I kolego Anonimie jeszcze jedno, jak ktoś jest rzetelnym maszynistą i ma doświadczenie w tej materii to i chwali Hagans - bardzo.
zdjecie uzytkownika
adam - 2013-04-28 14:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani Marto głupoty pani wypisuje, zapewne jest pani pod wielkim urokiem prezesa... pracowałem w tej firmie, wiem cos na ten temat wiecej. niestety [usunięte przez moderatora]. Poza tym, nie bez powodu połowa ekipy przeszła do Freightliner'a...
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-20 18:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś pracował ostatnimi czasy w firmie Hagans Logistic? Jak często firma organizuje jakieś szkolenia? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy nie bardzo? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki? Może są jakieś spotkania integracyjne, czy coś w tym stylu?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-29 15:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak jest ja tam pracowałem robota jest ale jesteś ich niewolnikiem śpisz srasz kąpiesz się uprawiasz sex itp z telefonem jak zadzwoni masz odebrać jak nie zdążysz to masz dwa tygodnie pauzy oczywiście bez kasy atmosfera oczywiście miła jak jesteś w biurze ale robotę masz robić każdą maszynistą jesteś z nazwy musisz robić całą robotę kolejową oczywiście w dwa tygodnie wyrobią ci wszystystkie uprawnienia za które ty zapłacisz i podpiszesz lojalkę jak ci się powinie noga i coś popsujesz to przez minimum rok pracujesz za pół stawki no i wtedy na brak roboty nie narzekasz tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale z tego co wiem to po wypadku w Białymstoku trzy czwarte maszynistów dało noge. Kaskaderka PAN PREZES ma układy raczej miał układy w UTK ale powoli się kończą z orlenu go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i walizki kasy poszły si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] No cóż Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-29 22:49:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest na poważnie ta opinia o odbieraniu telefonów ?Czy rzeczywiście nieodebranie jest tak karane aż taki jest regulamin?
zdjecie uzytkownika
- 2013-10-05 08:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak każdy były pracownik to potwierdzi tak było za "dyspozytora" BUDDE my byli hagansiarze wiemy o kogo chodzi to był i nadal jest DEBIL za Białystok on jest tak samo odpowiedzialny
zdjecie uzytkownika
dario mario - 2013-10-07 08:37:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@adam skad taka opinia w twoim mniemaniu ze ,[usunięte przez moderatora] czyli ze pensje nie adekwatne do czynnosci czy o co chodzi?Pozdro
zdjecie uzytkownika
budda - 2014-04-19 06:10:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ - 2013-10-05 08:52:29]:
BUDDA to był ten niby kierownik który wyp.... do KOLTRANSU, dziwne ze go tam przyjęli kręcił takie same lody jak prezes
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
11 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hagans Logistic Sp z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x