brak logo

Hagans Logistic Sp z o. o.

Toruń

Opinie o Hagans Logistic Sp z o. o.

anonim 2010-03-23 23:46:22
To super firma kształci kolejarzy, i daje im pracę, zarobki dobre, powyżej średniej krajowej, atmosfera świetna !!!
blee 2010-11-13 13:15:53
i po atmosferze
anonim 2010-11-13 13:17:16
atmosfera jak w [usunięte przez moderatora] - tu zrobią z ciebie niewolnika
łysy 2010-11-14 20:50:58
Kryzys to nie koniec od nas zależy jak powalczymy z nim. A jak przetrwamy to nasze dzieci będą z nas dumni. co nas nie zabije to nas wzmocni !
man 2010-12-07 23:48:14
ten optymizm i spontaniczność, chyba sam prezes napisał, atmosfera była dobra jak cię zwerbowali, jak podpisałeś umowę to stałeś się niewolnikiem, po katastrofie w białymstoku, której sprawcami byli majstry z hagansu, firma jest już chyba po firmie co ?
anonim 2010-12-13 00:03:20
man - 2010-12-07 23:48:14

ten optymizm i spontaniczność, chyba sam prezes napisał, atmosfera była dobra jak cię zwerbowali, jak podpisałeś umowę to stałeś się niewolnikiem, po katastrofie w białymstoku, której sprawcami byli majstry z hagansu, firma jest już chyba po firmie co ?

A kto tam jest teraz prezesem ? Co do atmosfery to z tego co wiem dbają o majstrów jak napisałeś, życzę im by przetrwali, robili niezłą robotę dla ponad 200 ludz,i dziś jest ponad 150 a jak przetrwaja to jestem przekonany o tym że będzie ich więcej i to niedługo. Z analizy ekonomicznej wynika że osiągają przyzwoity wynik ekonomiczny a i wożą taksówkami wynajmują hotele PKP tego jakoś nie robiło i nie robi. Poza tym szkolą sami i z tego co słyszałem przez unię.
anonim 2011-01-10 05:49:24
Na pewno nie pracowal bym w tej firmie po pierwsze pracuja po 24 godziny i za 2.500 tej firmie powinien przyjrzec sie prokuraror,pip ,utk a co to za rekomendacja od lotos kolej smiech na sali zastanowcie sie
Adamek 2011-01-12 00:55:15
Kolego prawda jest taka płacą po 30 dychy za godzinę pracy wożą często taksówkami i płacą za hotel. Nie pisz [usunięte przez moderatora] bo Ci nie wypada.
anonim 2011-04-16 17:58:50
[usunięte przez moderatora] Brak umów o pracę przede wszystkim, niepewna praca, a wszyscy prezesi uciekli po katastrofie w Białymstoku.
Obecnie prezesem jest żona jakiegoś prawnika z hagansu. Super odpowiedzialny zarząd...
anonim 2011-06-09 14:03:22
brak umów o prace to po pierwsze. obiecują złote gory na poczatku a pozniej jak firma stoi slabo z kasą to obniżają stawkę godzinową - niby dlaczego maszynista ma być stratny?!
obecnie mają same kontrole, może w koncu ktos za to wszystko odpowie co tam sie dzieje.
umowy mamy w hagans logisticS a pracujemy na zlecenie Hagans Logostic. stowrzyli drugą firme o niemal identycznej nazwie tylko po to, aby uniknac odpowiedzialnosci jak sie cos stanie bo LOGISTICS nie jest wyplacalna i nie ma zadnych srodków trwalych na siebie. zeby bylo smiesznie prezesem jest brat pana [usunięte przez moderatora]! smiech na sali!
adamek 2011-10-24 20:46:48
Puki co ludzie pracują i wypłacają nam wynagrodzenie stabilnie. Wyniki finansowe w firmie są dobre a z tego co wiem firma opłaca już prawie rok prawników dla tych z Białegostoku. Ciekawe czy jest w Polsce druga taka firma co dba o tych którym przytrafiło się nieszczęście. Podobno nawet jeden pracuje przy serwisie. Więc nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku !
zainteresowany 2012-08-26 20:38:16
Mam pytanie: ile zarabia maszynista w Hagans i na jaką umowę pracuje? Z góry dziękuję za odpowiedź.
maszynista 2012-09-18 11:17:32
maszynista zarabia 30zl/h i tylko umowa zlecenie wchodzi w gre
maszynista 2012-09-18 11:18:17
oczywiscie brutto...
marta 2012-09-25 21:13:22
jak przeczytałam opinie, że 30 zł brutto za 1 h to za małe wynagrodzenie maszynisty Hagansu to niech Pan się pochwali ile zarabia za 1 h i w jakiej profesji. wiem że ta praca wymaga dyspozycyjności i pełnej gotowości do pracy, ale przepraszam bardzo albo zalezy mi na pracy albo nie. ja pracuję w administracji publicznej i połowy nie zarabiam. wiadomo maszynista to odpowiedzialna praca, ale nie jedyna. więc zanim ktoś bezmyślnie oszpeci Hagans rzekomo niskim wynagrodzeniem i niezadowoleniem z formy umowy jako zlecenia, to proszę o przykład atrakcyjniejszych warunków wynagrodzenia i ogólnie pracy. Wiem, co piszę, bliska mi osoba jest maszynista w Hagansie od ładnych paru lat, owszem jest dyspozycyjny, ale bardzo dobrze wynagradzany. Uważam, że o lepszej firmie można tylko pomarzyć. Także Ci niezadowoleni, niech znajda lepszą robotę - powodzenia. Jestem fanką kolejnictwa i cieszę się, że przynajmniej ta Firma potrafi odpowiednio wynagrodzić maszynistów. Niskie ukłony dla Hagansu oby tak dalej. Powodzenia dla ekipy zarządzających i pracowników. Pozdrawiam.
marta 2012-09-25 21:24:38
aha a te 2500 zł to może faktycznie niektórzy zarabiają ale jedynie Ci, którym nigdy nie odpowiada termin czy czas wyjazdu do pracy bo albo nie są zdolni albo niby sa pracownikami ale im się nie chce jeździć posiągami. Więc za co maja więcej dostać. I kolego Anonimie jeszcze jedno, jak ktoś jest rzetelnym maszynistą i ma doświadczenie w tej materii to i chwali Hagans - bardzo.
adam 2013-04-28 14:49:41
Pani Marto głupoty pani wypisuje, zapewne jest pani pod wielkim urokiem prezesa... pracowałem w tej firmie, wiem cos na ten temat wiecej. niestety [usunięte przez moderatora]. Poza tym, nie bez powodu połowa ekipy przeszła do Freightliner'a...
anonim 2013-05-20 18:20:26
Czy ktoś pracował ostatnimi czasy w firmie Hagans Logistic? Jak często firma organizuje jakieś szkolenia? Ludzie są pomocni i się wspierają, czy nie bardzo? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki? Może są jakieś spotkania integracyjne, czy coś w tym stylu?
2013-09-29 15:18:50
Tak jest ja tam pracowałem robota jest ale jesteś ich niewolnikiem śpisz srasz kąpiesz się uprawiasz sex itp z telefonem jak zadzwoni masz odebrać jak nie zdążysz to masz dwa tygodnie pauzy oczywiście bez kasy atmosfera oczywiście miła jak jesteś w biurze ale robotę masz robić każdą maszynistą jesteś z nazwy musisz robić całą robotę kolejową oczywiście w dwa tygodnie wyrobią ci wszystystkie uprawnienia za które ty zapłacisz i podpiszesz lojalkę jak ci się powinie noga i coś popsujesz to przez minimum rok pracujesz za pół stawki no i wtedy na brak roboty nie narzekasz tam jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ale z tego co wiem to po wypadku w Białymstoku trzy czwarte maszynistów dało noge. Kaskaderka PAN PREZES ma układy raczej miał układy w UTK ale powoli się kończą z orlenu go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i walizki kasy poszły si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] No cóż Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka
2013-09-29 22:49:41
To jest na poważnie ta opinia o odbieraniu telefonów ?Czy rzeczywiście nieodebranie jest tak karane aż taki jest regulamin?
2013-10-05 08:52:29
tak każdy były pracownik to potwierdzi tak było za "dyspozytora" BUDDE my byli hagansiarze wiemy o kogo chodzi to był i nadal jest DEBIL za Białystok on jest tak samo odpowiedzialny
dario mario 2013-10-07 08:37:14
@adam skad taka opinia w twoim mniemaniu ze ,[usunięte przez moderatora] czyli ze pensje nie adekwatne do czynnosci czy o co chodzi?Pozdro
budda 2014-04-19 06:10:42
BUDDA to był ten niby kierownik który wyp.... do KOLTRANSU, dziwne ze go tam przyjęli kręcił takie same lody jak prezes
Koryl 2014-09-02 01:13:52
Jedno co mnie zastanawia to fakt, że skoro są tak ciągle oskarżani o jakieś dziwne 'lody' to dlaczego ciągle ich działalność funkcjonuje. Może rzeczywiście gdzieś noga raz czy dwa im się potknęła, ale ciągle? Ciężko mi w to uwierzyć. W innym wypadku Hagans Logistic już dawno by nie istniało, a pracownicy by wylecieli na bruk.
bywalec 2014-12-07 16:53:08
Kolego KORYL tam pracują maszyniści co nie mają innego wyjścia a kręci to się dla tego bo ogólnie na rynku brakuje wykwalifikowanych kolejarzy ktoś towar musi wozić.Rozejrzyj niemal każda firma cierpi na deficyt maszynistów.Ot cały fenomen hagansu obecnie CARGOMASTER
Ułan bartot 2014-12-30 03:05:35
No dobrze dobrze, tylko maszyniści znając swój potencjał i możliwości jasno powinni zaprotestować przeciwko takim formom traktowania ludzi. Skoro wszędzie jest deficyt to można liczyć, że w innym miejscu dostanie się lepsze pieniądze i będą one uczciwe, bez oskarżeń wzajemnych? Swoją drogą żeby nie wypaść z rynku powinni zmienić swoje nastawienie.
mariusz 2015-01-30 22:00:29
serio jest tak jak mówicie i wasze opinie są obiektywne? bo już nie wiem co myśleć, ostatnio rozmawiając ze znajomymi to polecali mi hagnas logistic, bo obecnie szukam roboty. Ale postanowiłem jeszcze pogrzebać w internecie zanim się zdecyduje bądź nie i widze że tu nie jest tak kolorowo jak mówili. Szczerze mówiąc, zgłupiałem
KOPS 2015-02-27 07:41:45
Powiedzcie proszę jak zorganizowana jest logistyka w tej firmie? Przy okazji chciałem się dowiedzieć czy procesami logistycznymi, przepływami materiałów, ludźmi i maszynami zarządzają osoby, które mają do tego odpowiednie kwalifikacje i doświadczenie czy generalnie jest huzia na józia i piekła nie ma?
Franciszek 2015-04-29 03:51:06
Hej, ja zapytam jak tu jest z szansa na awans, czy jest jakas wewnętrzna drabinka kariery, czy na wyzsze stanowiska wola zatrudniac osoby z innych firm i niejako z zewnątrz?
bezsensu 2016-01-28 17:28:10
czesc, aplikowałem w grudniu do Cargomasters na Maszyniste, po czym kazali mi sie kontaktowac na początku roku, co też zrobiłem, na początku powiedzieli że szykują dla mnie swiadectwo maszynisty i dla kogos tam jeszcze i bedziemy dzwonic w przyszłym tygodniu omówic szczegóły szkolenia wyjeżdzenia godzin itp. minął tydzien cisza, dzwonie raz kolejny odpowiedz, zadzwonimy jutro, mija jutro cisza i na tym na razie koniec. Zabawa w dni oczekiwania na telefon mi sie znudziła i teraz nie wiem co z tym zrobic. czekac, chyba nie ma sensu bo to zwlekanie do konca swiata.
san 2016-04-08 21:32:04
Wydaje mi się, że na spokojnie można znaleźć zatrudnienie u nich. Wiecie jaka panuje atmosfera u nich? Dzięki
jgh 2016-05-14 23:12:27
słyszałam rożne opinie @san. Mój znajomy tam pracował i mówił że było nawet znośnie. ALe nie mówił szczegółów
Adamek 13 2016-05-17 08:54:05
Atmosfera ok ! Praca jak u innych. Kadry jak kadry prezes w porządku szuka kontaktów i pracy. Możesz wpaść i sam się przekonasz ! Pozdr.
Dyś 2016-06-18 18:57:02
Mi się tam zawsze wydawało, że na nich naprawdę można liczyć, nie zawiedziecie się na pewno, wiadomo, bywa różnie, ale generalnie bardzo fajnie i przyjemnie
Zostaw swoją opinię o Hagans Logistic Sp z o. o. - Toruń
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hagans Logistic Sp z o. o.