Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delikatesy "Centrum"

Pracowałeś w firmie Delikatesy "Centrum" i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tatuaz - 2012-01-03 22:01:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no jest na tym miesnym niezly syf kila i mogila, ale to jedna klika. niby boja sie kierowniczki ze ich zwolni, a razem imprezuja na balangach alkoholowychg ze asz strach. reka reke myje. mozecie se pisac na tym internecie ile chcecie, a one i tak beda robic swoje. sa nietykalnehibacci Vol.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-01-05 22:28:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda gadac. lepiej jakby zamkneli to stoiska miesne,.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-01-06 14:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Całkowicie popieram opinię przedmówców. A czy ktoś pomyslał, co może dziać się na zapleczu sklepu? Jeśli na oczach klientów robi się takie rzeczy? Dobrze, że klienci tego nie widzą. Najlepsze są małe prywatne sklepiki mięsne. Tam możesz wybierać, przebierać i kupić nawet trzy plasterki wedliny. Pozdrawiam wszystkich mięsożernych!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-01-31 15:01:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak można o kimś mówić że przychodzi pijany do pracy. Jest Pani/ Pan beszczelny tak mówiąc. Proszę stanąć na 8 godzin za te dziewczyny, to wtedy pogadamy i później możecie opisywać te ekspedientki. Dość że one zapierniczają dla was i starają się byc miłe to wy ich obrażacie!!!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2012-01-31 15:04:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mówicie że chcecie zamknąć mięsny chodzicie ludzie 10 a nawet 20 razy dziennie do tego sklepu!!! to pytam sie po co tam chodziecie jak chcecie zamknąć mięsny!!!
zdjecie uzytkownika
ortografia - 2012-02-07 22:56:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZWAŻYĆ A NIE ZWARZYĆ!!!!! DROGA PANI EKSPEDIENTKO.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2012-02-08 20:48:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
CHCIAŁM obronić panie na dziale mięsnym.Ja tam robię zakupy 2lata i nigdy nie spotkałam się z taką sutułacją .Ja zawsze jestem dobrze traktowana .Może działa to tak(jak kuba bogu tak bóg Kubie).Trochę kultury i sprawa załatwiona!!!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2012-02-08 21:34:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta Pani lub Pan nie ma kłopotów z myśleniem -ja myślę że ten ktoś nigdy nie pracował z (LUDZMI!!!!).To najgorsze co może spotkać .Ja sprzątam biura po południu i mam święty spokój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
debile - 2012-02-08 21:59:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tu można napisać wszystko prawdę i fałsz.
zdjecie uzytkownika
kliencik - 2012-02-11 08:25:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ludzie - zrozumcie jedno - ten portal istnieje po to, żeby każdy mógł się dzielić swoimi spostrzeżeniami, a nie żeby obłudnie wychwalać wszystko i wszystkich pod niebiosa. Na pochwałę jak i na krytykę trzeba sobie zasłużyć. Sądzę, że jeżeli ktoś dokonuje tu wpisu to tylko z autopsji. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-05-22 11:49:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Chciałem dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego jak się pracuje w Delikatesach "Centrum". Tak się składa że dostałem telefon z tej firmy i zaprosili mnie na rozmowę. Ile średnio miesięcznie się tam zarabia i jaką dają tam umowę nowym osobom? Czy jest tam może jakiś system nagród i kar? Jakieś premie lub dodatki?
zdjecie uzytkownika
plamen - 2014-06-08 16:14:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-05-22 11:49:16]:
czytałem o tej firmie różne opinie i te dobre i te złe , więc chyba forum obecnie może trochę namieszać w głowie
zdjecie uzytkownika
ryś - 2014-07-30 11:17:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2012-01-05 22:28:09]:
"asz strach" czy aż strach
zdjecie uzytkownika
ryś - 2014-07-30 11:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktoś - 2012-02-08 21:34:42]:
nigdy nie spotkałam się z taką "sutułacją" ja też nie spotkałam się z taką SYTUACJĄ
zdjecie uzytkownika
walo - 2014-09-01 12:41:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzę, że na forum co raz więcej polonistów , a nie pracowników delikatesów centrum. Ja sam jestem klientem tego sklepu na warszawskim Ursynowie i przyznam , że z przyjemnością robię tu zakupy. Jak dla mnie to Panie pracujące tutaj również nie wyglądają jakby ktoś trzymał je w sklepie na przymus, chyba że tak dobrze grają zadowolone
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikatesy "Centrum"
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski