brak logo

Delikatesy "Centrum"

Czerwionka-Leszczyny

Opinie o Delikatesy "Centrum"

tatuaz 2012-01-03 22:01:22
no jest na tym miesnym niezly syf kila i mogila, ale to jedna klika. niby boja sie kierowniczki ze ich zwolni, a razem imprezuja na balangach alkoholowychg ze asz strach. reka reke myje. mozecie se pisac na tym internecie ile chcecie, a one i tak beda robic swoje. sa nietykalnehibacci Vol.
anonim 2012-01-05 22:28:09
szkoda gadac. lepiej jakby zamkneli to stoiska miesne,.
anonim 2012-01-06 14:03:36
Całkowicie popieram opinię przedmówców. A czy ktoś pomyslał, co może dziać się na zapleczu sklepu? Jeśli na oczach klientów robi się takie rzeczy? Dobrze, że klienci tego nie widzą. Najlepsze są małe prywatne sklepiki mięsne. Tam możesz wybierać, przebierać i kupić nawet trzy plasterki wedliny. Pozdrawiam wszystkich mięsożernych!
ktoś 2012-01-31 15:01:39
Jak można o kimś mówić że przychodzi pijany do pracy. Jest Pani/ Pan beszczelny tak mówiąc. Proszę stanąć na 8 godzin za te dziewczyny, to wtedy pogadamy i później możecie opisywać te ekspedientki. Dość że one zapierniczają dla was i starają się byc miłe to wy ich obrażacie!!!
anonim 2012-01-31 15:04:43
mówicie że chcecie zamknąć mięsny chodzicie ludzie 10 a nawet 20 razy dziennie do tego sklepu!!! to pytam sie po co tam chodziecie jak chcecie zamknąć mięsny!!!
ortografia 2012-02-07 22:56:26
ZWAŻYĆ A NIE ZWARZYĆ!!!!! DROGA PANI EKSPEDIENTKO.
klientka 2012-02-08 20:48:27
CHCIAŁM obronić panie na dziale mięsnym.Ja tam robię zakupy 2lata i nigdy nie spotkałam się z taką sutułacją .Ja zawsze jestem dobrze traktowana .Może działa to tak(jak kuba bogu tak bóg Kubie).Trochę kultury i sprawa załatwiona!!!~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ktoś 2012-02-08 21:34:42
Ta Pani lub Pan nie ma kłopotów z myśleniem -ja myślę że ten ktoś nigdy nie pracował z (LUDZMI!!!!).To najgorsze co może spotkać .Ja sprzątam biura po południu i mam święty spokój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
debile 2012-02-08 21:59:25
Tu można napisać wszystko prawdę i fałsz.
kliencik 2012-02-11 08:25:58
Ludzie - zrozumcie jedno - ten portal istnieje po to, żeby każdy mógł się dzielić swoimi spostrzeżeniami, a nie żeby obłudnie wychwalać wszystko i wszystkich pod niebiosa. Na pochwałę jak i na krytykę trzeba sobie zasłużyć. Sądzę, że jeżeli ktoś dokonuje tu wpisu to tylko z autopsji. Pozdrawiam
anonim 2013-05-22 11:49:16
Witam. Chciałem dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego jak się pracuje w Delikatesach "Centrum". Tak się składa że dostałem telefon z tej firmy i zaprosili mnie na rozmowę. Ile średnio miesięcznie się tam zarabia i jaką dają tam umowę nowym osobom? Czy jest tam może jakiś system nagród i kar? Jakieś premie lub dodatki?
1
plamen 2014-06-08 16:14:42
czytałem o tej firmie różne opinie i te dobre i te złe , więc chyba forum obecnie może trochę namieszać w głowie
ryś 2014-07-30 11:17:05
"asz strach" czy aż strach
ryś 2014-07-30 11:21:25
nigdy nie spotkałam się z taką "sutułacją" ja też nie spotkałam się z taką SYTUACJĄ
1
walo 2014-09-01 12:41:48
widzę, że na forum co raz więcej polonistów , a nie pracowników delikatesów centrum. Ja sam jestem klientem tego sklepu na warszawskim Ursynowie i przyznam , że z przyjemnością robię tu zakupy. Jak dla mnie to Panie pracujące tutaj również nie wyglądają jakby ktoś trzymał je w sklepie na przymus, chyba że tak dobrze grają zadowolone
weronika 2014-12-04 17:08:49
haha, no to ładnie podsumował kolega wyżej..wydaje mi się, ze w takich sklepach - nie ujmują cnikomu pracują osoby, które mają jakąś truną sytuacje finansowa czy troche mniejsze wykształcenie i pewnie mają więcej kłopotów niż przeciętna osoba, ale to nie zwalnia ich z obowiązku dobrej obsługi klientów.
pani markiza 2015-01-20 14:51:27
witajcie ludzie kochani, jestem doświadczoną kasjerką która zaprawiona jest w bojach na kasach w licznych marketach i dyskontach, najcześciej stałam na mięsach i serach. teraz jednak szukam nowego pracodawcy. zastanawiam się nad Delikatesy "Centrum". czym różni się ten pracodawca na plus od innych i czy warto z nim działać?
dziki 2015-03-22 01:56:32
nie wiem czy specjalnie można wymieniać kolejne plusy na stanowisku kasjera czy też kasjerki. Jest to praca która w pewnym momencie staje się bardzo monotonna i w zależności od sklepów w których się pracuje różnią się jedynie dwie sprawy: pierwsza to wynagrodzenie ( choć wszędzie dość podobne) druga to ludzie czyli idąca za tym atmosfera
sulisz 2015-04-05 17:32:27
prace w delikatesach centrum polecam przede wszystkim Paniom i to takim które mają już całkiem dobrze ułożone życie a praca potrzebna jest im tylko po to żeby się w tym życiu po odchowaniu dzieci nie zanudzić oraz dołożyć się nieco do rodzinnego majątku. W innym przypadku...odradzam - brak możliwości rozwoju
Wojar 2015-04-21 01:33:51
Delikatesy Centrum może są w stanie zaproponować lepsze zarobki niż przeciętny pracodawca branży spożywczej? Jeżeli ktoś by mógł to niech się pochwali.
dawidek 2016-01-22 19:16:40
@Wojar, teraz stawki sa bardzo podobne w branży tak do 2 tysiecy zarobisz. Szukają tu pracownicy na stoisko wedliny i wymagania to wiedza z zakresu produktów świeżych (właściwa ekspozycja w ladzie, asortyment, zasady i normy przechowywania), warto sobie przypomniec przed rozmową.
er 2016-02-09 19:06:30
no ale to pewnie tez zalezy to na jakim stanowisku sie u nich popracuje..mnie bardzij interesuje stanowisko kierownika zarzadznia kategoria tu wiecksze zaorbki
gilkulis 2016-02-15 20:24:26
No tak @er, ale i wymagania są o wiele większe.Minimum 4 lata doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku i wykształcenie wyższe to podstawa do zatrudnienia.
Xecoa 2016-02-19 20:20:21
Oj nie tak łatwo się dostać na kierownika zarządzania kategorią. Oczywiście życzę powodzenia @er bo jak się jednak dostaniesz to możesz się cieszyć atrakcyjnym wynagrodzeniem i pakietem socjalnym, a także narzędziami niezbędnymi do pracy, więc pewnie dostaje się telefon komórkowy i laptop.
tpoala 2016-02-23 17:41:23
powiem Wam, że patrzyłem na tą oferte jako Category Manager - mięso i wędliny i naparawde nie wiem jak to wygląda do końca czy ma sie premie stałe czy nie, ktoś mi pomożE?
wake up 2016-02-28 18:26:10
Skoro jest atrakcyjne wynagrodzenie @tpoala i nawet benefity socjalne, to pewnie pojawiają się premie, ale najlepiej o tym dowiadywać się bezpośrednio u pracodawcy.
jela 2016-05-12 23:28:19
@gilkulis nie wszystkie posady u nich wymagają doświadczenia. Na stanowisko kasjer sprzedawca doświadczenie nie jest wymagane
fajny człowiek 2016-08-05 08:23:38
Powiem wam prawdę - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, --- a opinie w necie są nic nie warte , kupowałem kiedyś pewne kolumny, które miały chyba z 200 super opini i jedna złą opinie, ze nie warto kupować bo to totalny chłam ---- ale mówie jedna opinia to nic - kupiłem kolumny ( to był totalny chłam)

tak można się sugerować opiniami - trzeba niestesty samemu poznać pracę - jednym się będzie podobać mimo, że praca jest ciężka, ale pozna w niej przyjaciół i będzie się czuć dobrze w tej pracy , a inny znajdzie pracę wspaniałą ale co z tego jak go wniej nie będą lubić itp.

Taka jest moja opinia - nie sugerujcie się opiniami - najwazniejsze to z kim się pracuje i wtedy nawet ciężka praca staje się lekka

Pozdrawiam i miłego dnia
fajny człowiek 2016-08-05 08:45:22
Powiem wam prawdę - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma, --- a opinie w necie są nic nie warte , kupowałem kiedyś pewne kolumny, które miały chyba z 200 super opini i jedna złą opinie, ze nie warto kupować bo to totalny chłam ---- ale mówie jedna opinia to nic - kupiłem kolumny ( to był totalny chłam)

tak można się sugerować opiniami - trzeba niestesty samemu poznać pracę - jednym się będzie podobać mimo, że praca jest ciężka, ale pozna w niej przyjaciół i będzie się czuć dobrze w tej pracy , a inny znajdzie pracę wspaniałą ale co z tego jak go wniej nie będą lubić itp.

Taka jest moja opinia - nie sugerujcie się opiniami - najwazniejsze to z kim się pracuje i wtedy nawet ciężka praca staje się lekka

Pozdrawiam i miłego dnia
pilko 2016-08-05 15:35:56
@fajny człowiek w sumie zgodzę się z Tobą - każdy człowiek może dane sytuacje i warunki zatrudnienia oceniać zupełnie inaczej :)
Zostaw swoją opinię o Delikatesy "Centrum" - Czerwionka-Leszczyny
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delikatesy "Centrum"