Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Adesso

zdjecie uzytkownika
anonimka - 2013-08-04 00:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z Toba!
zdjecie uzytkownika
**** - 2013-08-12 10:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z powyższym !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ada - 2013-08-13 12:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
**** - 2013-08-12 10:08:14

Zgadzam się z powyższym !!!!!!!!
tak mamy dużo pracy jest nas mało,klienci nas i naszej pracy nie szanują odrywają ceny ,niszczą nasz towar,pracuje 5 lat lubie to co robie chociaż mam swiadomość że dla zarządu i prezesa jesteśmy tylko cyferkami ,nie męczcie nas tabelkami od tego macie analityków dajcie nam czas na prace z klientem.Za kuwety co chwile obrywamy od klientów"" co to za dobra cena zawsze tyle kosztuje"prosze mi nie narzucać co mam kupić .Koleżanki proszę was nie obsmarowujcie się same jedna drugą problemy rozwiązujcie na marketach
zdjecie uzytkownika
ala - 2013-08-13 20:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
w naszym sklepie koleżanka sama namawiała do łączenia zakupów
żeby paragon był wyższy ,takie nawyki wyniosła z sokołowa podlaskiego
zdjecie uzytkownika
nieznana - 2013-08-13 20:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogie koleżanki poco się żalicie (usunięte przez administratora) W pracy najważniejsza jest atmosfera widać ,że w Węgrowie tak nie jest (usunięte przez administratora)
Jak można pracować w takich klimatach .
zdjecie uzytkownika
xxxxx19072013 w - 2013-08-13 21:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O tak Węgrów to dopiero obsada
można zaoferować paniom opiekę stomatologa bo pracować z nimi to się nie da przez 11 godzin.
Na dole jest rossman no i myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny .
zdjecie uzytkownika
ala - 2013-08-14 23:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do takiej pracy nie chce się wychodzić ale umową jestem związana do grudnia .
no i wraca nasza szanowna(usunięte przez administratora)......
Boże uchowaj
zdjecie uzytkownika
nieznana - 2013-08-15 00:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo pracy ,dużo badziewia w Węgrowskim Textilu ,(usunięte przez administratora)szok
lumpex w galerii ,
zapachy nie do zniesienia ,kierownik dobiera i selekcjonuje ludzi tak,jakby dobierała ich do swojego plemienia które ma przetrwać .
zdjecie uzytkownika
oburzona - 2013-08-20 13:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRZECZYTAŁAM OPINIE NA TEMAT NASZEGO SKLEPU I UWAŻAM ŻE TO CO JEST TU NAPISANE TO KOMPLETNA BZDURA. POPROSTU ZAWIŚĆ ZA ZWOLNIENIE. PEWNIE JAK NA MNIE BY TAK TRAFIŁO TEŻ BYM DOŁKI KOPAŁA I WYMYŚLAŁA NA KIEROWNICTWO... ALE NIKT NIE JEST ZWALNIANY BEZ POWODU. NIGDY NIE WIDZI SIĘ SWOICH BŁĘDÓW. JEŻELI TA OSOBA ZOSTAŁA ZWOLNIONA BEZPODSTAWNIE I JEST O TYM W 100% PRZEKONANA TO CZEMU NIE PÓJDZIE DO SĄDU PRACY. POPROSTU NIEKTÓRZY LUDZIE NIE MAJĄ wstydu I TYLE NA TEN TEMAT.
zdjecie uzytkownika
nieznana - 2013-08-22 18:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę niech ktoś zmieni na stronie godziny otwarcia tego super butiku,
pon -pt 10-19
sb 10-18
nd 10-16
bo tak naprawdę się pracuję pon pt 9-20
sb 9-19
nd 10-18
nie walcie ściemy ludzie w Węgrowie pracują właśnie tyle godzin dziennie .
zdjecie uzytkownika
gogo - 2013-08-27 10:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też słyszałam to ,że każdy klient to złodziej. Uważajcie na ludzi i na matki które wjeżdżaja z wózkami do sklepów bo kradna i wkładają ciuchy do wózków. To właśnie usłyszałam . Masakra.
zdjecie uzytkownika
abc - 2013-08-28 18:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Te słowa o kradnących matkach które przyjeżdżają do sklepu wózkami słyszałam od swojej regionalnej.Dla niej każdy klient to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czasami mogłaby zrobić jakeś krótkie szkolenie ze standardów obsługi klienta niż opowiadać takie głupoty.
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-08-31 18:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Mam kolezanke ktora tam pracuje i znam to wszystko od podszewski bo czasem jej pomagalam

Praca masakra wykorzystywanie,mala placa odnosnie do wykonywanej pracy,duzo zadan ktore zmieniaja sie co chwile nie warte zachody z calego serca nie polecam a Pani (usunięte przez administratora) to za to co robi to w koncu dziewczyny powinny sie stawic i posadzic o (usunięte przez administratora)inne rzeczy taki ktos jak ona nie powinna pracowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ala - 2013-09-04 22:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
. - 2013-08-20 13:27:41

poszła do innej roboty
super super
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-09-05 20:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak dla mnie to wszystko w tej firmie jest pokręcone. Zwolnienie najlepszej RKS-ki pod słońcem :) to żenada . Trzymamy za Ciebie kciuki i dziękujemy za wytrwałość. Jesteś najlepsza i będziesz , nasza firma nie wie co straciła !
zdjecie uzytkownika
ola - 2013-09-05 22:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktora RKS? Napisz inicjaly.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-06 08:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NASZA KOCHANA RKS NIE WIEDZA CO ZROBILI JESTES NAJLEPSZA POKAZAŁAŚ NAM JAK MOZNA ZAWALCZYC O MARKET TARGET I KUWETY ZAWSZE MIAŁAŚ DLA NAS DOBRE SŁOWO WIEDZIAŁAS JAK PODNIEŚĆ NA DUCHU(TWOJE SUPER BUZKI) DZIEKUJEMY TOBIE BARDZO ZA WSPOŁPRACE!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-06 13:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A RKS są do ruszenia ,przeciesz to one zwalniają.
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2013-09-06 14:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich którzy piszą opinie o osobach pracujących w Adesso, galeriach ,Grudziądzu Węgrowie i innych ludzie litości .
Wszędzie pracują ludzie ,każdy kto to pisze niech się trzy razy zastanowi a potem napisze ,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
textilka - 2013-09-07 18:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś pytał o zarobki w textilu, z tego co wiem to:
- sprzedawca ma najniższą krajową, premia bardzo rzadko
- zastępca stówkę więcej, premia bardzo rzadko
- kierownik nowo zatrudniony trzy stówy więcej od sprzedawcy, premia bardzo rzadko
Praca dość fajna, ale centrala to ludzie dla których pracownik się nie liczy tylko wyniki w tabelkach i target, target i kuweta. Generalnie nie polecam.
P.S. Ciekawe czy ocenzurują ?
zdjecie uzytkownika
nieznana - 2013-09-08 22:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty piszesz jakie osiem godzin 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-16 17:34:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Czy coś wiadomo jak radzi sobie Ajentka w Koronowie?
Podobno otwierają PEPCO w okolicy Polo Marketu. Jak na to RKS Magdalena K...
zdjecie uzytkownika
dddddddd - 2013-09-16 21:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
hej:) czy wiecie gdzie jeździ ta jakaś tam kontrola .. a może ktoś wie na jakich marketach była dziś??
zdjecie uzytkownika
sonia - 2013-09-18 14:32:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziewczyny jakimi autami jezdzą RKS..czekam na wizytę i nie wiem czego sie spodziewać?POMOŻECIE...jestem nowa w FIRMIE
zdjecie uzytkownika
, - 2013-09-19 08:29:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
nowe skody octavie
zdjecie uzytkownika
lidka - 2013-09-19 08:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
sonia ; nie sciemniaj , zapytaj po prostu na rozmowie rekrutacyjnej
zdjecie uzytkownika
sonia - 2013-09-19 09:34:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziękuje...a jak często przyjeżdżają do sklepu..? i co robią..siedzą w sklepie cały dzień?
zdjecie uzytkownika
asd - 2013-09-19 16:03:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Będzie gorzej czy lepiej? Ta nowa trenerka co teraz rządzi naszymi rksami jaka jest?
zdjecie uzytkownika
lidia - 2013-09-19 22:07:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
RKS jezdzi skoda. Nowa trendrka ma nadwage. Chyba powinna zaczac sie odchudzac. Czy to prawda ze jest dwulicowa [usunięte przez administratora] ??? ktos mi odpowie???
zdjecie uzytkownika
ex - 2013-09-19 22:17:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Sonia. Jezeli idziesz na rekrutacje do adesso to odpusc sobie. Auta bez przerwy sie psuja, a naprawa spoczywa na rks - oczywiscie w najtanszym serwisie byleby wystawil fakture. Co do pracy - jezdzisz jak wariatka, zwalniasz, zatrudniasz, od renamentu do renamentu. Wciskasz nowym agentom kit, jakiezto kokosy nie beda mialy, odbierasz setki telefonow dlaczego i na wczoraj do wykonania... w dodatku twoje kierowniczki biora 1500 do reki, a dodatkowa motywacja nie istnieje. Daj sobie spokoj z ta firma. Po ostatnich cieciach nawet "beton" sprzatneli wiec raczej nie mozesz liczyc na stabilna, normalna prace. Pozdrowienia dla textilek. Pamietajcie xe w pepco moze wiecej Wam nie zaplaca ale przynajmniej kultura pracy jest.
zdjecie uzytkownika
Ja - 2013-09-23 11:51:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawa jestem dlaczego jeszcze w tym pepco ciebie nie ma? nie chcą? za słabe kompetencje? a może pensja nieodpowiednia? a negocjować najtańsze ceny to możesz u mechanika, a nie w serwisie. Przecież lubisz zwalniać. Decyzję są od regionalnych. Złóż podanie do chińczyka, pod warunkiem ,że masz ciemne włosy....
zdjecie uzytkownika
sonia - 2013-09-24 10:03:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do ex...nic nowego i niczym mnie nie zaskoczyłaś...firma jak wszystkie pozostałe w tej branży. Dzieki za info.
zdjecie uzytkownika
textilka - 2013-09-25 16:07:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A wiecie dlaczego zaczęły się zwolnienia w dużej ilosci marketów?o co chodzi?
zdjecie uzytkownika
ex - 2013-09-25 22:25:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja - 2013-09-23 11:51:44

ciekawa jestem dlaczego jeszcze w tym pepco ciebie nie ma? nie chcą? za słabe kompetencje? a może pensja nieodpowiednia? a negocjować najtańsze ceny to możesz u mechanika, a nie w serwisie. Przecież lubisz zwalniać. Decyzję są od regionalnych. Złóż podanie do chińczyka, pod warunkiem ,że masz ciemne włosy....
a kto powiedzial ze mnie tam nie ma?? pensji nizszsj niz w adesso raczej w polsce nie znajdziesz. serwis czy mechanik - jaka roznica,zwracam uwagen a komfort pracy a raczej na jego brak , na bezpieczenstwo i ogolne warunki.nie znam rks ktoraby lubila zwalniac. nie zwalnia sie osob bez powodu, bo zarabiaja rowniez na moja wyplate, pomijajac juz utrzymanie calej firmy. odnosze wrazenie,ze mylnie odebralas moj wpis.
Sonia. nie twierdze ze wszedzie jest fozowo, ale uwierz mi, slowo "dziekuje" nie kosztuje wiele.
zdjecie uzytkownika
sonia - 2013-09-27 09:18:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja tam wiem jedno...wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
zdjecie uzytkownika
ex - 2013-09-28 04:06:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sonia - 2013-09-27 09:18:18

Ja tam wiem jedno...wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.
Powiedziala...Pani Dyr. ...
zdjecie uzytkownika
jadzia - 2013-09-30 20:04:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ten sklep to chyba jakas kpina..takich szmatowatych ciuchów to juz dawno nie widziałam. Kupiłam bluze która sie rozwaliła po praniu a była za 45 zł czyli nie tak tanio.
nie polecam!!
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Brak rekrutacji.Pani zajmująca się przyjmowaniem podań chamsko oddała mi moje podanie krzycząc na mnie że Mam dzieci a z matkami są same problemy.Podkreśle że sama je posiada.Można powiedzieć że firma TXM nie lubi matek jako pracowników ale jako klientów to już tak.
Pytania: Czy ma Pani dzieci.Żadne inne pytanie nie padło.
zdjecie uzytkownika
nieznana - 2013-09-30 21:51:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
czy kierowniczki maja nienormowany czas pracy i moga sobie biegac w godzinach pracy po topazie ,rossmanie i innych jak kierowniczka w Wegrowie ,dyskrecji zero na legala na zakupy inni niech pracuja
zdjecie uzytkownika
do Pani Jadzi - 2013-10-02 18:12:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli kupiła Pani bluzę z której jest Pani niezadowolona proszę złożyć reklamację. Ma Pani do niej pełne prawo. Normalnie: iść z bluzą i z paragonem do sklepu... zamiast na przykład wyrzucać złość na forach. Ze wszystkiego jest spokojne wyjście, Pani Jadziu :) Pozdrawiam.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Adesso!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adesso
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert