Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Adesso

zdjecie uzytkownika
anonimka - 2013-08-04 00:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z Toba!
zdjecie uzytkownika
**** - 2013-08-12 10:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z powyższym !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ada - 2013-08-13 12:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
**** - 2013-08-12 10:08:14

Zgadzam się z powyższym !!!!!!!!
tak mamy dużo pracy jest nas mało,klienci nas i naszej pracy nie szanują odrywają ceny ,niszczą nasz towar,pracuje 5 lat lubie to co robie chociaż mam swiadomość że dla zarządu i prezesa jesteśmy tylko cyferkami ,nie męczcie nas tabelkami od tego macie analityków dajcie nam czas na prace z klientem.Za kuwety co chwile obrywamy od klientów"" co to za dobra cena zawsze tyle kosztuje"prosze mi nie narzucać co mam kupić .Koleżanki proszę was nie obsmarowujcie się same jedna drugą problemy rozwiązujcie na marketach
zdjecie uzytkownika
ala - 2013-08-13 20:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
w naszym sklepie koleżanka sama namawiała do łączenia zakupów
żeby paragon był wyższy ,takie nawyki wyniosła z sokołowa podlaskiego
zdjecie uzytkownika
nieznana - 2013-08-13 20:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogie koleżanki poco się żalicie (usunięte przez administratora) W pracy najważniejsza jest atmosfera widać ,że w Węgrowie tak nie jest (usunięte przez administratora)
Jak można pracować w takich klimatach .
zdjecie uzytkownika
xxxxx19072013 w - 2013-08-13 21:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O tak Węgrów to dopiero obsada
można zaoferować paniom opiekę stomatologa bo pracować z nimi to się nie da przez 11 godzin.
Na dole jest rossman no i myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny .
zdjecie uzytkownika
ala - 2013-08-14 23:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do takiej pracy nie chce się wychodzić ale umową jestem związana do grudnia .
no i wraca nasza szanowna(usunięte przez administratora)......
Boże uchowaj
zdjecie uzytkownika
nieznana - 2013-08-15 00:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo pracy ,dużo badziewia w Węgrowskim Textilu ,(usunięte przez administratora)szok
lumpex w galerii ,
zapachy nie do zniesienia ,kierownik dobiera i selekcjonuje ludzi tak,jakby dobierała ich do swojego plemienia które ma przetrwać .
zdjecie uzytkownika
oburzona - 2013-08-20 13:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRZECZYTAŁAM OPINIE NA TEMAT NASZEGO SKLEPU I UWAŻAM ŻE TO CO JEST TU NAPISANE TO KOMPLETNA BZDURA. POPROSTU ZAWIŚĆ ZA ZWOLNIENIE. PEWNIE JAK NA MNIE BY TAK TRAFIŁO TEŻ BYM DOŁKI KOPAŁA I WYMYŚLAŁA NA KIEROWNICTWO... ALE NIKT NIE JEST ZWALNIANY BEZ POWODU. NIGDY NIE WIDZI SIĘ SWOICH BŁĘDÓW. JEŻELI TA OSOBA ZOSTAŁA ZWOLNIONA BEZPODSTAWNIE I JEST O TYM W 100% PRZEKONANA TO CZEMU NIE PÓJDZIE DO SĄDU PRACY. POPROSTU NIEKTÓRZY LUDZIE NIE MAJĄ wstydu I TYLE NA TEN TEMAT.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Osoba ktora przeprowdzała rekrutacje była niezwykle miła. Zaznaze ze to był mezczyna ;) Zadawała pytania odnosnie wczesniejszej pracy, co mysle o sklepie TXM. Ogolnie bardzo miła rozmowa rekrutacyjna
Pytania: - przekonać do kupna torebki dla żony
- co zrobić z towarem ktory sie nie sprzedaje
- styczność wczesniej z handlem
zdjecie uzytkownika
nieznana - 2013-08-22 18:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę niech ktoś zmieni na stronie godziny otwarcia tego super butiku,
pon -pt 10-19
sb 10-18
nd 10-16
bo tak naprawdę się pracuję pon pt 9-20
sb 9-19
nd 10-18
nie walcie ściemy ludzie w Węgrowie pracują właśnie tyle godzin dziennie .
zdjecie uzytkownika
gogo - 2013-08-27 10:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też słyszałam to ,że każdy klient to złodziej. Uważajcie na ludzi i na matki które wjeżdżaja z wózkami do sklepów bo kradna i wkładają ciuchy do wózków. To właśnie usłyszałam . Masakra.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adesso
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Adesso?
Zadaj pytanie
x