Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Adesso

zdjecie uzytkownika
anonimka - 2013-08-04 00:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z Toba!
zdjecie uzytkownika
**** - 2013-08-12 10:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z powyższym !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ada - 2013-08-13 12:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
**** - 2013-08-12 10:08:14

Zgadzam się z powyższym !!!!!!!!
tak mamy dużo pracy jest nas mało,klienci nas i naszej pracy nie szanują odrywają ceny ,niszczą nasz towar,pracuje 5 lat lubie to co robie chociaż mam swiadomość że dla zarządu i prezesa jesteśmy tylko cyferkami ,nie męczcie nas tabelkami od tego macie analityków dajcie nam czas na prace z klientem.Za kuwety co chwile obrywamy od klientów"" co to za dobra cena zawsze tyle kosztuje"prosze mi nie narzucać co mam kupić .Koleżanki proszę was nie obsmarowujcie się same jedna drugą problemy rozwiązujcie na marketach
zdjecie uzytkownika
ala - 2013-08-13 20:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
w naszym sklepie koleżanka sama namawiała do łączenia zakupów
żeby paragon był wyższy ,takie nawyki wyniosła z sokołowa podlaskiego
zdjecie uzytkownika
nieznana - 2013-08-13 20:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogie koleżanki poco się żalicie (usunięte przez administratora) W pracy najważniejsza jest atmosfera widać ,że w Węgrowie tak nie jest (usunięte przez administratora)
Jak można pracować w takich klimatach .
zdjecie uzytkownika
xxxxx19072013 w - 2013-08-13 21:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O tak Węgrów to dopiero obsada
można zaoferować paniom opiekę stomatologa bo pracować z nimi to się nie da przez 11 godzin.
Na dole jest rossman no i myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny .
zdjecie uzytkownika
ala - 2013-08-14 23:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do takiej pracy nie chce się wychodzić ale umową jestem związana do grudnia .
no i wraca nasza szanowna(usunięte przez administratora)......
Boże uchowaj
zdjecie uzytkownika
nieznana - 2013-08-15 00:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo pracy ,dużo badziewia w Węgrowskim Textilu ,(usunięte przez administratora)szok
lumpex w galerii ,
zapachy nie do zniesienia ,kierownik dobiera i selekcjonuje ludzi tak,jakby dobierała ich do swojego plemienia które ma przetrwać .
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adesso
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x