brak logo

Adesso

Andrychów

Opinie o Adesso

anonimka 2013-08-04 00:16:12
zgadzam się z Toba!
**** 2013-08-12 10:08:14
Zgadzam się z powyższym !!!!!!!!
ada 2013-08-13 12:13:31
**** - 2013-08-12 10:08:14

Zgadzam się z powyższym !!!!!!!!
tak mamy dużo pracy jest nas mało,klienci nas i naszej pracy nie szanują odrywają ceny ,niszczą nasz towar,pracuje 5 lat lubie to co robie chociaż mam swiadomość że dla zarządu i prezesa jesteśmy tylko cyferkami ,nie męczcie nas tabelkami od tego macie analityków dajcie nam czas na prace z klientem.Za kuwety co chwile obrywamy od klientów"" co to za dobra cena zawsze tyle kosztuje"prosze mi nie narzucać co mam kupić .Koleżanki proszę was nie obsmarowujcie się same jedna drugą problemy rozwiązujcie na marketach
ala 2013-08-13 20:41:09
witam
w naszym sklepie koleżanka sama namawiała do łączenia zakupów
żeby paragon był wyższy ,takie nawyki wyniosła z sokołowa podlaskiego
1
nieznana 2013-08-13 20:55:43
Drogie koleżanki poco się żalicie (usunięte przez administratora) W pracy najważniejsza jest atmosfera widać ,że w Węgrowie tak nie jest (usunięte przez administratora)
Jak można pracować w takich klimatach .
xxxxx19072013 w 2013-08-13 21:08:51
O tak Węgrów to dopiero obsada
można zaoferować paniom opiekę stomatologa bo pracować z nimi to się nie da przez 11 godzin.
Na dole jest rossman no i myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny .
ala 2013-08-14 23:53:10
Do takiej pracy nie chce się wychodzić ale umową jestem związana do grudnia .
no i wraca nasza szanowna(usunięte przez administratora)......
Boże uchowaj
nieznana 2013-08-15 00:07:04
Dużo pracy ,dużo badziewia w Węgrowskim Textilu ,(usunięte przez administratora)szok
lumpex w galerii ,
zapachy nie do zniesienia ,kierownik dobiera i selekcjonuje ludzi tak,jakby dobierała ich do swojego plemienia które ma przetrwać .
oburzona 2013-08-20 13:37:08
PRZECZYTAŁAM OPINIE NA TEMAT NASZEGO SKLEPU I UWAŻAM ŻE TO CO JEST TU NAPISANE TO KOMPLETNA BZDURA. POPROSTU ZAWIŚĆ ZA ZWOLNIENIE. PEWNIE JAK NA MNIE BY TAK TRAFIŁO TEŻ BYM DOŁKI KOPAŁA I WYMYŚLAŁA NA KIEROWNICTWO... ALE NIKT NIE JEST ZWALNIANY BEZ POWODU. NIGDY NIE WIDZI SIĘ SWOICH BŁĘDÓW. JEŻELI TA OSOBA ZOSTAŁA ZWOLNIONA BEZPODSTAWNIE I JEST O TYM W 100% PRZEKONANA TO CZEMU NIE PÓJDZIE DO SĄDU PRACY. POPROSTU NIEKTÓRZY LUDZIE NIE MAJĄ wstydu I TYLE NA TEN TEMAT.
nieznana 2013-08-22 18:13:13
Proszę niech ktoś zmieni na stronie godziny otwarcia tego super butiku,
pon -pt 10-19
sb 10-18
nd 10-16
bo tak naprawdę się pracuję pon pt 9-20
sb 9-19
nd 10-18
nie walcie ściemy ludzie w Węgrowie pracują właśnie tyle godzin dziennie .
gogo 2013-08-27 10:24:51
Też słyszałam to ,że każdy klient to złodziej. Uważajcie na ludzi i na matki które wjeżdżaja z wózkami do sklepów bo kradna i wkładają ciuchy do wózków. To właśnie usłyszałam . Masakra.
abc 2013-08-28 18:56:43
Witam
Te słowa o kradnących matkach które przyjeżdżają do sklepu wózkami słyszałam od swojej regionalnej.Dla niej każdy klient to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czasami mogłaby zrobić jakeś krótkie szkolenie ze standardów obsługi klienta niż opowiadać takie głupoty.
ona 2013-08-31 18:53:44
Witam

Mam kolezanke ktora tam pracuje i znam to wszystko od podszewski bo czasem jej pomagalam

Praca masakra wykorzystywanie,mala placa odnosnie do wykonywanej pracy,duzo zadan ktore zmieniaja sie co chwile nie warte zachody z calego serca nie polecam a Pani (usunięte przez administratora) to za to co robi to w koncu dziewczyny powinny sie stawic i posadzic o (usunięte przez administratora)inne rzeczy taki ktos jak ona nie powinna pracowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ala 2013-09-04 22:01:54
. - 2013-08-20 13:27:41

poszła do innej roboty
super super
xxx 2013-09-05 20:33:28
Jak dla mnie to wszystko w tej firmie jest pokręcone. Zwolnienie najlepszej RKS-ki pod słońcem :) to żenada . Trzymamy za Ciebie kciuki i dziękujemy za wytrwałość. Jesteś najlepsza i będziesz , nasza firma nie wie co straciła !
1
ola 2013-09-05 22:24:42
Ktora RKS? Napisz inicjaly.
2013-09-06 08:36:41
NASZA KOCHANA RKS NIE WIEDZA CO ZROBILI JESTES NAJLEPSZA POKAZAŁAŚ NAM JAK MOZNA ZAWALCZYC O MARKET TARGET I KUWETY ZAWSZE MIAŁAŚ DLA NAS DOBRE SŁOWO WIEDZIAŁAS JAK PODNIEŚĆ NA DUCHU(TWOJE SUPER BUZKI) DZIEKUJEMY TOBIE BARDZO ZA WSPOŁPRACE!!!!!!!!!!!
2013-09-06 13:01:16
A RKS są do ruszenia ,przeciesz to one zwalniają.
Iwona 2013-09-06 14:28:10
Witam wszystkich którzy piszą opinie o osobach pracujących w Adesso, galeriach ,Grudziądzu Węgrowie i innych ludzie litości .
Wszędzie pracują ludzie ,każdy kto to pisze niech się trzy razy zastanowi a potem napisze ,(usunięte przez administratora)
textilka 2013-09-07 18:23:37
Ktoś pytał o zarobki w textilu, z tego co wiem to:
- sprzedawca ma najniższą krajową, premia bardzo rzadko
- zastępca stówkę więcej, premia bardzo rzadko
- kierownik nowo zatrudniony trzy stówy więcej od sprzedawcy, premia bardzo rzadko
Praca dość fajna, ale centrala to ludzie dla których pracownik się nie liczy tylko wyniki w tabelkach i target, target i kuweta. Generalnie nie polecam.
P.S. Ciekawe czy ocenzurują ?
nieznana 2013-09-08 22:35:57
Co ty piszesz jakie osiem godzin 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013-09-16 17:34:33
Witam
Czy coś wiadomo jak radzi sobie Ajentka w Koronowie?
Podobno otwierają PEPCO w okolicy Polo Marketu. Jak na to RKS Magdalena K...
dddddddd 2013-09-16 21:16:28
hej:) czy wiecie gdzie jeździ ta jakaś tam kontrola .. a może ktoś wie na jakich marketach była dziś??
2
sonia 2013-09-18 14:32:46
Dziewczyny jakimi autami jezdzą RKS..czekam na wizytę i nie wiem czego sie spodziewać?POMOŻECIE...jestem nowa w FIRMIE
, 2013-09-19 08:29:27
nowe skody octavie
1
lidka 2013-09-19 08:32:23
sonia ; nie sciemniaj , zapytaj po prostu na rozmowie rekrutacyjnej
sonia 2013-09-19 09:34:14
Dziękuje...a jak często przyjeżdżają do sklepu..? i co robią..siedzą w sklepie cały dzień?
asd 2013-09-19 16:03:51
Będzie gorzej czy lepiej? Ta nowa trenerka co teraz rządzi naszymi rksami jaka jest?
lidia 2013-09-19 22:07:58
RKS jezdzi skoda. Nowa trendrka ma nadwage. Chyba powinna zaczac sie odchudzac. Czy to prawda ze jest dwulicowa [usunięte przez administratora] ??? ktos mi odpowie???
Zostaw swoją opinię o Adesso - Andrychów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adesso