brak logo

Adesso

Andrychów

Opinie o Adesso

anonimka 2013-08-04 00:16:12
zgadzam się z Toba!
**** 2013-08-12 10:08:14
Zgadzam się z powyższym !!!!!!!!
ada 2013-08-13 12:13:31
**** - 2013-08-12 10:08:14

Zgadzam się z powyższym !!!!!!!!
tak mamy dużo pracy jest nas mało,klienci nas i naszej pracy nie szanują odrywają ceny ,niszczą nasz towar,pracuje 5 lat lubie to co robie chociaż mam swiadomość że dla zarządu i prezesa jesteśmy tylko cyferkami ,nie męczcie nas tabelkami od tego macie analityków dajcie nam czas na prace z klientem.Za kuwety co chwile obrywamy od klientów"" co to za dobra cena zawsze tyle kosztuje"prosze mi nie narzucać co mam kupić .Koleżanki proszę was nie obsmarowujcie się same jedna drugą problemy rozwiązujcie na marketach
ala 2013-08-13 20:41:09
witam
w naszym sklepie koleżanka sama namawiała do łączenia zakupów
żeby paragon był wyższy ,takie nawyki wyniosła z sokołowa podlaskiego
1
nieznana 2013-08-13 20:55:43
Drogie koleżanki poco się żalicie (usunięte przez administratora) W pracy najważniejsza jest atmosfera widać ,że w Węgrowie tak nie jest (usunięte przez administratora)
Jak można pracować w takich klimatach .
xxxxx19072013 w 2013-08-13 21:08:51
O tak Węgrów to dopiero obsada
można zaoferować paniom opiekę stomatologa bo pracować z nimi to się nie da przez 11 godzin.
Na dole jest rossman no i myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny .
ala 2013-08-14 23:53:10
Do takiej pracy nie chce się wychodzić ale umową jestem związana do grudnia .
no i wraca nasza szanowna(usunięte przez administratora)......
Boże uchowaj
nieznana 2013-08-15 00:07:04
Dużo pracy ,dużo badziewia w Węgrowskim Textilu ,(usunięte przez administratora)szok
lumpex w galerii ,
zapachy nie do zniesienia ,kierownik dobiera i selekcjonuje ludzi tak,jakby dobierała ich do swojego plemienia które ma przetrwać .
oburzona 2013-08-20 13:37:08
PRZECZYTAŁAM OPINIE NA TEMAT NASZEGO SKLEPU I UWAŻAM ŻE TO CO JEST TU NAPISANE TO KOMPLETNA BZDURA. POPROSTU ZAWIŚĆ ZA ZWOLNIENIE. PEWNIE JAK NA MNIE BY TAK TRAFIŁO TEŻ BYM DOŁKI KOPAŁA I WYMYŚLAŁA NA KIEROWNICTWO... ALE NIKT NIE JEST ZWALNIANY BEZ POWODU. NIGDY NIE WIDZI SIĘ SWOICH BŁĘDÓW. JEŻELI TA OSOBA ZOSTAŁA ZWOLNIONA BEZPODSTAWNIE I JEST O TYM W 100% PRZEKONANA TO CZEMU NIE PÓJDZIE DO SĄDU PRACY. POPROSTU NIEKTÓRZY LUDZIE NIE MAJĄ wstydu I TYLE NA TEN TEMAT.
Zostaw swoją opinię o Adesso - Andrychów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adesso