Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Adesso

zdjecie uzytkownika
anonimka - 2013-08-04 00:16:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z Toba!
zdjecie uzytkownika
**** - 2013-08-12 10:08:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z powyższym !!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ada - 2013-08-13 12:13:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
**** - 2013-08-12 10:08:14

Zgadzam się z powyższym !!!!!!!!
tak mamy dużo pracy jest nas mało,klienci nas i naszej pracy nie szanują odrywają ceny ,niszczą nasz towar,pracuje 5 lat lubie to co robie chociaż mam swiadomość że dla zarządu i prezesa jesteśmy tylko cyferkami ,nie męczcie nas tabelkami od tego macie analityków dajcie nam czas na prace z klientem.Za kuwety co chwile obrywamy od klientów"" co to za dobra cena zawsze tyle kosztuje"prosze mi nie narzucać co mam kupić .Koleżanki proszę was nie obsmarowujcie się same jedna drugą problemy rozwiązujcie na marketach
zdjecie uzytkownika
ala - 2013-08-13 20:41:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam
w naszym sklepie koleżanka sama namawiała do łączenia zakupów
żeby paragon był wyższy ,takie nawyki wyniosła z sokołowa podlaskiego
zdjecie uzytkownika
nieznana - 2013-08-13 20:55:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drogie koleżanki poco się żalicie (usunięte przez administratora) W pracy najważniejsza jest atmosfera widać ,że w Węgrowie tak nie jest (usunięte przez administratora)
Jak można pracować w takich klimatach .
zdjecie uzytkownika
xxxxx19072013 w - 2013-08-13 21:08:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O tak Węgrów to dopiero obsada
można zaoferować paniom opiekę stomatologa bo pracować z nimi to się nie da przez 11 godzin.
Na dole jest rossman no i myjcie się dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny .
zdjecie uzytkownika
ala - 2013-08-14 23:53:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do takiej pracy nie chce się wychodzić ale umową jestem związana do grudnia .
no i wraca nasza szanowna(usunięte przez administratora)......
Boże uchowaj
zdjecie uzytkownika
nieznana - 2013-08-15 00:07:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dużo pracy ,dużo badziewia w Węgrowskim Textilu ,(usunięte przez administratora)szok
lumpex w galerii ,
zapachy nie do zniesienia ,kierownik dobiera i selekcjonuje ludzi tak,jakby dobierała ich do swojego plemienia które ma przetrwać .
zdjecie uzytkownika
oburzona - 2013-08-20 13:37:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PRZECZYTAŁAM OPINIE NA TEMAT NASZEGO SKLEPU I UWAŻAM ŻE TO CO JEST TU NAPISANE TO KOMPLETNA BZDURA. POPROSTU ZAWIŚĆ ZA ZWOLNIENIE. PEWNIE JAK NA MNIE BY TAK TRAFIŁO TEŻ BYM DOŁKI KOPAŁA I WYMYŚLAŁA NA KIEROWNICTWO... ALE NIKT NIE JEST ZWALNIANY BEZ POWODU. NIGDY NIE WIDZI SIĘ SWOICH BŁĘDÓW. JEŻELI TA OSOBA ZOSTAŁA ZWOLNIONA BEZPODSTAWNIE I JEST O TYM W 100% PRZEKONANA TO CZEMU NIE PÓJDZIE DO SĄDU PRACY. POPROSTU NIEKTÓRZY LUDZIE NIE MAJĄ wstydu I TYLE NA TEN TEMAT.
zdjecie uzytkownika
nieznana - 2013-08-22 18:13:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Proszę niech ktoś zmieni na stronie godziny otwarcia tego super butiku,
pon -pt 10-19
sb 10-18
nd 10-16
bo tak naprawdę się pracuję pon pt 9-20
sb 9-19
nd 10-18
nie walcie ściemy ludzie w Węgrowie pracują właśnie tyle godzin dziennie .
zdjecie uzytkownika
gogo - 2013-08-27 10:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też słyszałam to ,że każdy klient to złodziej. Uważajcie na ludzi i na matki które wjeżdżaja z wózkami do sklepów bo kradna i wkładają ciuchy do wózków. To właśnie usłyszałam . Masakra.
zdjecie uzytkownika
abc - 2013-08-28 18:56:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam
Te słowa o kradnących matkach które przyjeżdżają do sklepu wózkami słyszałam od swojej regionalnej.Dla niej każdy klient to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czasami mogłaby zrobić jakeś krótkie szkolenie ze standardów obsługi klienta niż opowiadać takie głupoty.
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-08-31 18:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam

Mam kolezanke ktora tam pracuje i znam to wszystko od podszewski bo czasem jej pomagalam

Praca masakra wykorzystywanie,mala placa odnosnie do wykonywanej pracy,duzo zadan ktore zmieniaja sie co chwile nie warte zachody z calego serca nie polecam a Pani (usunięte przez administratora) to za to co robi to w koncu dziewczyny powinny sie stawic i posadzic o (usunięte przez administratora)inne rzeczy taki ktos jak ona nie powinna pracowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ala - 2013-09-04 22:01:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
. - 2013-08-20 13:27:41

poszła do innej roboty
super super
zdjecie uzytkownika
xxx - 2013-09-05 20:33:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak dla mnie to wszystko w tej firmie jest pokręcone. Zwolnienie najlepszej RKS-ki pod słońcem :) to żenada . Trzymamy za Ciebie kciuki i dziękujemy za wytrwałość. Jesteś najlepsza i będziesz , nasza firma nie wie co straciła !
zdjecie uzytkownika
ola - 2013-09-05 22:24:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktora RKS? Napisz inicjaly.
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-06 08:36:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NASZA KOCHANA RKS NIE WIEDZA CO ZROBILI JESTES NAJLEPSZA POKAZAŁAŚ NAM JAK MOZNA ZAWALCZYC O MARKET TARGET I KUWETY ZAWSZE MIAŁAŚ DLA NAS DOBRE SŁOWO WIEDZIAŁAS JAK PODNIEŚĆ NA DUCHU(TWOJE SUPER BUZKI) DZIEKUJEMY TOBIE BARDZO ZA WSPOŁPRACE!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-06 13:01:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A RKS są do ruszenia ,przeciesz to one zwalniają.
zdjecie uzytkownika
Iwona - 2013-09-06 14:28:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich którzy piszą opinie o osobach pracujących w Adesso, galeriach ,Grudziądzu Węgrowie i innych ludzie litości .
Wszędzie pracują ludzie ,każdy kto to pisze niech się trzy razy zastanowi a potem napisze ,(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
textilka - 2013-09-07 18:23:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś pytał o zarobki w textilu, z tego co wiem to:
- sprzedawca ma najniższą krajową, premia bardzo rzadko
- zastępca stówkę więcej, premia bardzo rzadko
- kierownik nowo zatrudniony trzy stówy więcej od sprzedawcy, premia bardzo rzadko
Praca dość fajna, ale centrala to ludzie dla których pracownik się nie liczy tylko wyniki w tabelkach i target, target i kuweta. Generalnie nie polecam.
P.S. Ciekawe czy ocenzurują ?
zdjecie uzytkownika
nieznana - 2013-09-08 22:35:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co ty piszesz jakie osiem godzin 11!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adesso
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x