Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Adesso

Pracowałeś w firmie Adesso i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Nuka - 2014-04-22 08:11:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego wszystkiego rozumiem, że nie ma innej opcji niż umowa zlecenie? To trochę śmieszne, ale zawsze można się postawić i nie zgodzić na taką umowę. Radzę szukać pracy z porządnymi umowami a nie ochłapami.
zdjecie uzytkownika
luiza - 2014-04-26 15:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [czarna - 2013-10-09 16:37:14]:
Zgadzam sie ,co innego było na rozmowie kwalifikacyjnej,a niestety inaczej jest w ,,realu,,.
zdjecie uzytkownika
zosia - 2014-05-06 08:30:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
kierownik bardzo nie miły wulgarna w stosunku do pracowników .ciągle stoi przy komputerze i nic nie robi. takie rzeczy tylko w Myśliborzu .
zdjecie uzytkownika
textilka :) - 2014-05-09 23:29:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ryszarda K. - 2014-03-08 13:50:21]:
U nas kupują MĄDRZY LUDZIE, bo jeśli przyjrzysz się lepiej to zobaczysz POLSKIE firmy tj. Szata, Anna, Modal, C+3 ale zdaje sobie sprawę że nic Ci to nie mówi i nie ogarniesz :)
zdjecie uzytkownika
textilka :) - 2014-05-09 23:32:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [z Wrocka - 2014-03-08 16:14:37]:
A textil to jedna grupa kapitałowa z trool, top sicret :)
zdjecie uzytkownika
Zdyk - 2014-05-14 10:12:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak się zastanawiam co to ma do rzeczy do adesso bo nie potrafię powiązania znaleźć, więc proszę wytłumacz :)
zdjecie uzytkownika
Ninka - 2014-05-22 22:05:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracuje w jednym z TXM, ostatnio jest mowa o nowej APT tylko oni oferują o wiele niższe zarobki czy coś wam o tym wiadomo, że Adesso tnie koszty i chcą obniżac stawkę godzinową? teraz te zarobki nie są za wysokie a jak będą jeszcze niższe to chyba zacznę szukac innej pracy..
zdjecie uzytkownika
Ryszarda K. - 2014-05-22 22:23:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Albo będzie TXM szukał oszczędności albo podzieli los takich wielkich firm jak avans , mastercuk , mixelektronics , dayli .... i setek innych które z kosztami się nie liczyły.
A ty oczywiście zawsze możesz poszukać na rynku coś lepszego.
zdjecie uzytkownika
ARLETA - 2014-05-29 11:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [textilka :) - 2014-05-09 23:29:42]:
widze ze to nagminne ze kierowniczki to lesery i nic nie robia tylko udaja caly dzien ze cos w komputerze robia ,a zaloga zasowa za nie.
zdjecie uzytkownika
ARLETA - 2014-05-29 13:02:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalam w TXM w GOLENIOWIE pona dwa miesiace i ledwo wytrzymalam,kierowniczka jest mloda dziewczyna ,ktora stosuje mobing i jest arogancka i nie przyjemna,wszyscy sie na nia skarza,ale chyba jest nietykalna. Nic nie robi,wychodzi w trakcie pracy gdzies lazic,pali co chwile,nie potrafi obslugiwac klientow,ale potem to ona przydziela premie komu chce,ciezko pracowalam a ona mi nie dala premii i regionalna wyrazila zgode,bylo nas cztery ,to wszyskie dostaly tylko ja nie,to jest takie niesprawiedliwe i swiadzczy o tym ze robia co chca ,wystarczy ze cie nie polubi ,a ty glupi Kowalski zasowaj a potem premii i tak nie dostaniesz.Jednemu i drugiemu nie da i ma druga pensje dla siebie.Co to za firma ,wyzyskiwacze i kretacze ,praca bardzo ciezka ,a pensja 6,75 za godz.zenada poprostu i jeszcze premia nieuczciwie placona.Ludzie nie idzcie pracowac do TXM w GOLENIOWIE bo psychicznie i fizycznie sie wykonczycie za takie grosze.
zdjecie uzytkownika
gosc - 2014-05-29 13:37:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pola - 2014-04-06 17:57:45]:
bzdury gadaz kobieto,ciekawe czy w sklepie tez potrafisz powiedziec swoje zdanie,ludzie maja racje bo jest wyzysk wszedzie w tym kraju i trzeba o tym pisac, a ty oddaj swoja premie dla tych co malo zarabiaja jak jestes taka zadowolona...
zdjecie uzytkownika
rudolf - 2014-05-29 16:06:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ryszarda K. - 2014-05-22 22:23:18]:
ciekawy jestem czy właśnie wyciągną z tego wnioski czy skończą teraz tak na przykład sieć Avans...czyli tragicznie
zdjecie uzytkownika
domikana - 2014-05-29 17:22:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Możecie coś napisać na temat warunków pracy w adesso? Myślę o jakiejś wakacyjne studenckiej pracy? Czy to dobry wybór?
zdjecie uzytkownika
pracownik txm - 2014-06-02 13:41:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ARLETA - 2014-05-29 11:58:50]:
nie zgadzam się z tym ze kierowniczki to lesery pracuje w Gdyni w Textil Markecie i moje kierowniczki zasuwają jak my zwykłe sprzedawczynie, cieszcie się że jest jakaś praca,to wszystko zależy od załogi u mnie jest super załoga jest zgrana.pozdrawiam zadowolonych i nie zadowolonych
zdjecie uzytkownika
ZUZZA - 2014-06-02 21:41:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [textilka - 2014-04-07 20:48:49]:
ZAPOMNIAŁEŚ DODAĆ,ŻE ZA NAJNIŻSZA KRAJOWĄ...CHOCIAŻ SOBIE DZIEWCZYNA W GIERKI POGRAŁA..SARKAZM O ILE ROZUMIESZ CO TO ZNACZY
zdjecie uzytkownika
ZUZA - 2014-06-02 21:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik txm - 2014-06-02 13:41:29]:
UCIEKAJ JAK NAJDALEJ
zdjecie uzytkownika
Ninka - 2014-06-03 22:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nasza kierowniczka jest ok, ekipa też zgrana. Bardziej chodzi o zarobki.Ja pracuje za 6.75, ale podobno inna agencja niż ta dla której ja pracuje ofruje coś w granicach 5,50!
zdjecie uzytkownika
asi - 2014-06-04 14:55:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
textil market w Legionowie bardzo niemiła obsługa ,szkoda odwiedzać ten sklep niepolecam
zdjecie uzytkownika
klap - 2014-06-20 17:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
textil market w Legionowie promocja nie przygotowana ceny nie aktualne ,załoga sklepu bardzo nie miła
zdjecie uzytkownika
klientka Basia - 2014-06-26 15:06:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przejazdem dzisiaj byłam w Textilu w Czechowicach, poprosiłam panią o pomoc, jak się później okazało była to kierowniczka, bardzo antysympatyczna osoba, pokazuje tylko ręką co gdzie mogę znaleźć albo każe innej osobie pomóc a sama chodzi z telefonem po sklepie i rozmawia.Już nie odwiedzę tego sklepu.
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-06-27 19:45:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, chciałabym opisać sytuację która spotkała mnie dzisiaj w Textil Market, w Lewinie Brzeskim .Robiąc zakupy chciałam kupić mojemu niespełna dwu letniemu synkowi mały telefonik (autko),na zabawce nie było kodu powiedziałam pani ekspedientce, a pani kierownik wtrąciła że gdzieś tu były , niech pani sobie poszuka, więc odpowiedziałam że jeśli wie gdzie leżą to proszę podać a ekspedientka wtrąciła się z krzykiem kasując moje zakupy że się nie rozdwoi i że
wcale nie musi mi sprzedać tej zabawki,potraktowała mnie jak śmiecia na koniec powiedziała że skończyła ze mną dyskusję.Zaznaczam że zrobiłam zakupy na około 150 zł,panie które tam pracują nadają się do pracy w oborze,choć szkoda było by zwierząt, skoro ludzi nie potrafią poszanować.Jest to oburzające jak można tak traktować klientów,czy ktoś kto zatrudnił te panie zastanowił się dobrze nad wyborem swoich pracowników.Chciałabym jeszcze zaznaczyć że w sklepie było kilkoro klientów którzy byli świadkami tej sytuacji.Mam nadzieję ,że ktoś wyciągnie z tego jakieś konsekwencje.
zdjecie uzytkownika
poli - 2014-07-02 06:43:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłam w tym momencie w Lewinie w Textilu i wcale nie robiła pani zakupów na 150 zł
zdjecie uzytkownika
...... - 2014-07-07 21:08:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
najmilsze są zawsze byłe pracownice ;)
zdjecie uzytkownika
lola - 2014-07-13 22:29:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [poli - 2014-07-02 06:43:25]:
Na pewno wcześniej Pani dziecko rozpakowało zabawkę, może nawet nie jedną i bawiło się nią w sklepie.Pani natomiast nie zwróciła mu na pewno uwagi.To standard, że mamusie robią zakupy a dzieci robią co chcą. Poźniej pretensja,że nie ma kodu na zabawce.To jakieś dziecko zniszczyło opakowanie, a ekspedientka będąc we dwie na sklepie nie jest w stanie odnaleźć od razu kodu na zabawkę, która może jedna jest na sklepie.Jeśli Pani wiedziała, gdzie jest taka sama mogła ją po prosu przynieść i po sprawie...Czyż nie?Chcecie szacunku, to sami też traktujcie sprzedawców z szacunkiem, bo to nie śmieci...
zdjecie uzytkownika
klientka - 2014-07-22 20:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [...... - 2014-07-07 21:08:34]:
Droga POLI musiało coś Ci się pomylić,czytaj ze zrozumieniem nie 150 zł tylko około czyli 146 zł coś koło tego, mogę Ci napisać co kupowałam w tym momencie ,a może mam Ci przesłać paragon który do dziś posiadam i wtedy zastanowisz się co wypisujesz ,jeśli piszesz takie bzdury to znaczy że tam Cię nie było zastanów się bo tych niemiłych pań już tam nie ma więc po co wymyślać głupoty ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adesso
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x