Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Akcja JOB

zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-06-24 16:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rychu tig - 2014-06-23 18:20:09]:
no jasne, najlepiej wszystko zwalić na kryzys we Francji, mało poważne zachowanie, na prawdę... czyli ogólnie oceniasz pracę u nich na minus, zgadza się? a jak wygląda tam kwestia urlopów, pewnie też dość słabo
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-06-24 16:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rychu tig - 2014-06-23 18:20:09]:
no jasne, najlepiej wszystko zwalić na kryzys we Francji, mało poważne zachowanie, na prawdę... czyli ogólnie oceniasz pracę u nich na minus, zgadza się? a jak wygląda tam kwestia urlopów, pewnie też dość słabo
zdjecie uzytkownika
rychu tig - 2014-06-24 17:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heniek - 2014-06-24 16:53:54]:
w tym momencie to trzymaj sie od nich z daleka za 5 tyś 6 tys oczywiscie jak Kinia kłamliwa (majaca nos jak pinokio) nic nieukręci, jest wiele agencji lepiej płacących i to w pobliskich rejonach a co do urlopów zawsze jest czarna magia mam wrazenie ze kinga nalicza urlopy przy okazji grajac w ciuciubabke bo za kazdym razem niewiesz ile sie spodziewać poprostu mozna zbaraniec Terra=burdel na kółkach i zawsze ci sie nic nienalezy
Oferty Pracy odpowiedz
2014-06-23
Żródło: Gowork.pl
NIORT
( )
Grupa Akcja Job  Logiservice - Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego - nr certyfikatu 5279  dla swojego partnera we Francji poszukuje osoby na stanowisko: MONTER-SCZEPIACZ Miejsce pracy: Francja Obowiązki: Składanie, sczepianie migomatem konstrukcji metalowych pod hale, mosty Wymagania: Doskonała znajomość rysunku
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-06-25 15:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmmm, ok, ale to nie można w takim razie samemu zaproponować kiedy chce się wziąć urlop tylko zależy to...od przydziału? skoro to jest czarna magia, to z jakim wyprzedzeniem się dowiadujecie kiedy wypada Wam urlop?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-06-25 16:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byniu - 2014-04-25 22:30:52]:
Chlapiesz od rzeczy aż uszy i oczy więdną.
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-06-27 18:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze jedno, zauważyliście ile jest teraz ofert pracy od firmy? Nawet na stanowisko płytkarza we Francji, spawacza zbrojeń. Moim zdaniem to świadczy o rozwoju firmy, a nie o tym, że słabo jej idzie
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-06-29 15:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracowalem juz w kilku krajach i przez wiele roznych firm. Jak patrze na niektore komentarze to az zal.. Prawda jest i byla ze Polaczki za granica wszedzie po wszystko wyciagaja lapy a sobie to nawet porzadku w pokoju nie zrobi tylko zyje w barlogu. Polaczek za granica, zawsze i wszedzie narzeka bo Polaczek przyzwyczaony jest do narzekania, lubi to robic i niewazne jakby bylo, bedzie narzekal.
zdjecie uzytkownika
ostry - 2014-06-29 22:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie.Jedzie ktos na zbior szalotki teraz.Dostalem propozycje wyjazdu ale ponoc w namiotach sie spi bo teraz sezon wakacyjny i baraki drogie.Mialbym jechac z jakims Panem z Rawicza-jakie sa koszta paliwa -jechaloby nas 3 lub 4 w aucie.Nie wiem jak wyglada sprawa namiotow -Pani mowila,ze po 2 osoby w namiocie.Nie ma miejsca zeby kazdy mial swoj-praca niby na 3 tygodnie.Prosze o jakies info osob ktore jada ,lub byly w okolicach Brestu-moze Pan z Rawicza cos powie.Jak wyglada sprawa prysznicow itd.Z gory dziekuje za informacje
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-06-30 15:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, wszyscy narzekają, tylko czasem jest faktycznie powód tych narzekań... pytanie z czym tutaj jest największy problem? patrzyłem na inne opinie i zero konkretów, same ogólniki, że to źle, tamto źle, pensja słaba.
zdjecie uzytkownika
job - 2014-06-30 17:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten portal jest skonczony wiec nie szukajcie tu obiektywnych opinii. wszystkie niewygodne komentarze są usuwane!
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-06-30 20:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co rozumuje te ' komentarze ' po raz kolejny jak na większości forum o pracy zauważam typowo polskie zachowanie: do swojego koryta pluje ale wciąż żre..
Skoro jesteście tyle warci to znajdźcie sobie prace sami bezpośrednio u pracodawcy bezpośrednio i zarabiajcie te kokosy ale nie spamujecie forum osobom, które maja o wiele mniej jadu niż Wy..
Ja jeżdżę na prace sezonowe i czasem łatwo nie jest, ale mój wybór jadę albo nie.
zdjecie uzytkownika
A - 2014-07-02 14:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ostry - 2014-06-29 22:41:25]:
ponawiam pytanie odnośnie wyjazdu na zbiór szalotki, również otrzymałam propozycje pracy jednakże nie posiadam żadnych informacji na temat warunków zakwaterowania itd. zastanawiam się czy będzie to opłacalny wyjazd gdyż okolice Brestu są dość daleko od Polski, licząc paliwo, koszty wyżywienia, utrzymania na miejscu mogą być dość wysokie, więc może się okazać, że za dużo do Polski z sobą nie zabiorę, a przy niesprzyjającej pogodzie jeszcze można zostać na minusie, co myślicie? był już ktoś może przy zbiorach szalotki i mógłby się podzielić informacjami?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-07-02 18:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, firma zajmuje się świadczeniem usług z zakresu pracy tymczasowej, rekrutacji, doradztwa w zarządzaniu kompetencjami i mają też szkolenia, ale co ważne firma jest nie tylko w polsce, ale działa również we francji, więc mają zupełnie inny pogląd niż typowo polskie firmy. Ludzie, którzy tam pracują mają doświadczenie na poziomie światowym, więc moim zdaniem są profesjonalni w tym co robią.
zdjecie uzytkownika
jurek - 2014-07-04 23:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-07-02 18:37:06]:
he he co ty bredzisz na swiatowym poziomie to ty głupoty gadasz szkolenia? jakie szkolenia chyba wewnętrzne pt jak oskubać baranów, mało tego i zeby nawet nie beczeli bo bilet dostaniesz, profesjonalnie to oni idą na dno, smieszą mnie ludzie którzy oceniają książkę po okładce bo widocznie mało masz z nimi doczynienia
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-07-08 16:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jurek - 2014-07-04 23:41:20]:
@jurek, jakieś szkolenia chyba muszą być, chociażby dla nowych pracowników, żeby ich wdrożyć do pracy. Ja bym się chętnie dowiedział więcej na ich temat, bo zastanawiam się nad współpracą z nimi. Sprawdzam różne opinie, więc i tutaj zajrzałem, naprawdę niektóre są ciekawe. Ja wiem, że we Francji nieźle prosperują, ale tą filię w Polsce też znam, co prawda bardziej z opowieści. Fakt, że działają już jakiś czas automatycznie buduje im opinie, bo przecież konkurencji też jest sporo, jak w każdym biznesie.
zdjecie uzytkownika
jurek - 2014-07-17 12:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karol - 2014-07-08 16:26:13]:
także powodzenia dowiesz sie jak posmakujesz i cała reszta posmakuje jak spróbuje
zdjecie uzytkownika
mirosław - 2014-07-30 19:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak narzekacie na ich wymagania, ale tak naprawde nie są jakieś z kosmosu wzięte, już Wam mówię co mają konkretnie w ofercie: Znajomość języka francuskiego w stopniu komunikatywnym Bardzo dobra znajomość rysunku technicznego Doświadczenie w spawaniu i sczepianiu grubych konstrukcji ze stali czarnej (duże gabaryty) Umiejętność spawania półautomatem Aktualne uprawnienia MIG/MAG Doświadczenie w zarządzaniu grupą pracowników Umiejętności ślusarskie Motywacja do pracy, dobra organizacja i wydajność pracy Teraz powiedzcie mi czy faktycznie spełnienie tych wymogów jest jakąś większą filozofią czy o co chodzi. Sam chętnie skorzystam z tej oferty, bo ja nie znalazłem lepszej oferty porównując te oferty z zagranicą to ta jest naprawde dobra i myślę, że warto rozwarzyć taką pracę, jeśli ktoś naprawde chciałby zrobić karierę w zawodzie t myślę, że jest to najlepsza arternatywa, poza tym co tak naprawde szkodzi spróbować
zdjecie uzytkownika
adrian spawacz - 2014-07-31 12:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie przez takich ,,pracownikow" jak ty , Polacy robia za gówniane stawki i pieniadze.... pewnie jestes z rzeszowskiego regionu desperatów....
zdjecie uzytkownika
słuchacz - 2014-08-01 19:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja pracowałem za granicą parę lat i wiem że polskie agencje potrafią oszukiwać niestety ale wiem jak polacy pracują za granicą większość lubi zajżeć do kieliszka a później narzekać lecz mnie interesuje ta firma akcja job czy faktycznie są rzetelni jakie zarobki oferują i czy to nie firma krzak że jak się zajedzie to wszystko wygląda inaczej niż ma być
zdjecie uzytkownika
morwa - 2014-08-02 11:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dla słuchaczy :

firma jest jak najbardziej uczciwa . no i wypłacalna .
oczywiscie inna sprawa ciągłe przeprowadzki z gita na git ;) oraz smieszne umowy przedłużane z tygodnia na tydzień i z pominięciem na przykład week-endów.
do tego dodajmy brak kontaktu z Joan i mamy gotowy obraz firmy Akcja-Job.
Jesli ktos ma male doswiadczenie w wyjazdach i chce spróbować a na dodatek jest samotny i nie ciągnie go co miesiac do domku i gorących nóżek żonki to firma jak najbardziej dla niego.
Jest dużo gorszych i często niewypłacalnych firm a ta jak do tej pory słyszałem - takich problemów nie ma.
zdjecie uzytkownika
m - 2014-08-13 09:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byłem w tej firmie na rozmowie kwalifikacyjnej. Brak kontaktu po rozmowie - pomimo zapewnień, że bez względu na wynik oczywiście się odezwą. Dla mnie to bardzo nieprofesjonalne.
zdjecie uzytkownika
adrian spawacz - 2014-08-13 16:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
musiales okazac sie totalnym głąbem niestety......... szkoda impulsów na ciebie !
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-08-27
Żródło: Gowork.pl
okolice Nantes
( )
Grupa Akcja Job Logiservice – Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego - nr certyfikatu 5279 dla swojego partnera we Francji poszukuje osoby na stanowisko:   WYKRAWACZ-PORCJOWACZ Miejsce pracy: Francja Obowiązki: • Wykrawanie, porcjowanie mięsa drobiowego, wołowego, wieprzowego • Klasyfikacja wykrawanego mięs
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-08-25 16:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słyszeliście co wymajają na stanowisku zbrojeń czy podobnych? • Umiejętność sczepiania i spawania prętów zbrojeniowych metodą MIG/MAG • Uprawnienia spawalnicze (136, 136) • Doświadczenie w pracy we Francji • Motywacja do pracy, dobra organizacja i wydajność pracy • Mile widziane czynne prawo jazdy i własny samochód
zdjecie uzytkownika
adrian spawacz - 2014-08-25 20:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i co w związku z tym??
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akcja JOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski