Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Akcja JOB

Opinie o Akcja JOB

Pracowałeś w firmie Akcja JOB i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
miro - 2014-09-09 13:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@peter, no niby tak, ale jak się ma stałą pracę w Polsce i chce się zaryzykować i zarabiać 3 razy tyle, to też się opłaca wyjechać moim zdaniem, niż siedzieć tutaj ciąle, poza tym zdobędziesz jeszcze doświadczenie za granicą, a to też bardzo dużo daje, potem jak będziesz chciał wrócc od razu możesz aplikowac na wyższe stanowiska
zdjecie uzytkownika
peter - 2014-09-09 19:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no tak , ale wiesz jak potem ciezko sie przestawić z euro zarobków na polskie bieda-złote ! ;)
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-09-23 17:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obowiązki na cieśle zbrojarza nie sa takie duże jak na poczatku sądziłem po stanowisku, bo będzie trzeba monotwać deskowania i rusztowania typu: PERI, DOKA, HARSCO , zajmować się montażem tego zbrojenia, ogarniać papiery czyli te dokumentacje projektowe no i koordynynować pracą zespołu 3-4 osobowego.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-09-26 12:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście polecam, dobre zarobki, atmosfera i fajne doświadczenie
zdjecie uzytkownika
uleczka - 2014-10-08 12:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje, że teraz wszystko jest ok, bo o tej atmosferze słyszałem już sporo całkiem i mam dobre przeczucia, a poza tym widzę, że pojawiło się wiele nowych ofert pracy jak np. spawacz zbrojeń, szukają też kierowcę, pracownika magazynu, ślusarza i ogólnie innych takich w branży mniej więcej, sami zobaczcie.
zdjecie uzytkownika
toyota to moja gablota - 2014-11-06 05:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [A - 2014-07-02 14:06:18]:
a ja mam psa co słucha sie mnie bezgranicznie.
Jak mu mówię - Idziesz tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy nie!? I on idzie ..... albo nie.....
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-11-13 16:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i jak, macie nowe informacje? tylko nie chodzi mi o negatywne komentarze, które nic nie mają w sobie konstruktywnego, tylko o te, które faktycznie na coś się przydają ludziom, którzy szukają pracy. Mam nadzieje, że jednak pojawią się tutaj w miarę aktualne informacje, ponieważ zamierzam podjąć u nich pracę.
zdjecie uzytkownika
loek - 2014-11-27 20:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze mówiąc ja też czekam na jakieś informacje, byle konkretne a nie lanie wody jak to zwykle bywa. też obczajam możliwość pracy u nich ale wiadomo lepiej poznać najpierw opinie innych a tu cisza. ja wiem że obecnie ludzie nie są skorzy aby sobie pomagać itp itd ale myślałem że chociaż w anonimowym internecie ktoś okaże dobre serce.
zdjecie uzytkownika
loks - 2014-12-08 09:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uleczka - 2014-10-08 12:15:41]:
we Francji to już dawno nie ma dobrych zarobków. jeszcze jakieś 5 lat temu to było nawet nawet akcja job no cóż miałem z nimi okazję popracować. sam firma niezła, ale te firmy , z którymi współpracują (firmy użytkownicy) we Francji to jakaś IV liga na rynku firm budowlanych.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-12-08 18:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie są te dobre...... ? czasy się zmieniają kolego..... ;)
zdjecie uzytkownika
io - 2014-12-11 23:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki będzie przyszły zakres obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku? Z jaką odpowiedzialnością wiąże się objęcie tego stanowiska? Czy praca na tym stanowisku wiązać się będzie z dużą samodzielnością w działaniu? Komu będzie podlegał pracownik, który zostanie przyjęty na to stanowisko? dziekuje za odpowedz
zdjecie uzytkownika
help - 2014-12-27 17:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [io - 2014-12-11 23:53:50]:
ale to chyba w tej chwili mówisz o pracy w Akcja JOB już bezpośrednio tak ? w sensie że w tej agencji pracy? bo co do ofert jakie mają to ciężko odnieść się do ogółu bo inaczej obecnie pracuje się w Polsce , inaczej w Niemczech a jeszcze inaczej we Francji, a wszędzie posiadają wolne miejsca dla pracowników
zdjecie uzytkownika
Mojko - 2015-01-13 02:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że niektórych z tych rzeczy można się dowiedzieć tylko i wyłącznie bezpośrednio na rozmowie kwalifikacyjnej. Swoją drogą ciekawe jak ona wygląda i kto ją przeprowadza. Wydaje mi się, że Akcja JOB już trochę na rynku istnieje i jest w stanie profesjonalnie się do tego przygotować. Mam nadzieję, że będę mógł liczyć na ich odzew.
zdjecie uzytkownika
Danio - 2015-01-13 10:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapewne i w tym roku pijacy alkoholicy zjadą się na szalotkę do bretanii, a w tym roku będę nakręcał wideo i posyłał donos do firmy bo taki to nie zasługuje na pracę a dwa osoby postronne są poszkodowane .Tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
wieloryb - 2015-01-13 21:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krec i wysylaj masz racje moze dadza ci 10 centow wiecej
a co do profesjonalizmu to smiechu warte aby wypchnac cie za dzwi i wpierdolic w kolejne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z pijokami z calej polski a potem martw sie zeby ktos ci tu pomogl bo koordynator ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiadomo o kim mowa o nierobie joannie na ktora trzeba zarobic a czekaj jak ci sie auto [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zobaczysz wtedy co to jest pomoc i koordynacja pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Danio - 2015-01-15 12:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wieloryb - 2015-01-13 21:22:55]:
żebyś wiedział alkoholików trzeba tępić! A patrząc na ryje to widac kto co pije :) a nie musze otrzymywać 10 centów wiecej tylko zrobie to w intencji społęcznej :)
zdjecie uzytkownika
koles - 2015-01-15 21:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
prostaki od rycia w ziemi uczyc sie było,,,,
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-01-16 22:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyżby alkoholicy przemówili psią gwarą , stwierdzając po odpowiedziach
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-02-15 12:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Małe pytanie czy ktoś już dostał propozycje na szalotkę? Zgłosiłam się i czekam na wyjazd.
zdjecie uzytkownika
alwaro - 2015-02-15 14:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z kim gadałaś ? z Darkiem? spanie pod namiotem tak?
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-02-15 19:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z jakim Darkiem? z firmy AJ czy z Terranowy? Dowiedziałam się iż jedzie tylko 16 osób.
zdjecie uzytkownika
cebulkowa89 - 2015-03-19 13:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wyjechał już na szalotkę?
zdjecie uzytkownika
bob marley still alive - 2015-03-19 23:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na konopie wyjechalim siostro ;)love and peace
zdjecie uzytkownika
www - 2015-03-25 13:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojechali zarobic 700-800 euro glupota ludzka
zdjecie uzytkownika
do www - 2015-03-25 17:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak głupota , najlepiej siedziec jak ty u mamusi na garnuszku i prosić o doładowanie neta ,żeby hejtowac
zdjecie uzytkownika
www - 2015-03-25 23:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do www - 2015-03-25 17:31:15]:
a kto powiedział że nie pracuje ośle
zdjecie uzytkownika
do www - 2015-03-26 18:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
twoja stara glizdo
jak mi loda trzaskała
zdjecie uzytkownika
łysy - 2015-04-09 10:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do www - 2015-03-26 18:04:39]:
Ty wyrażaj się hejterstwo jest ścigane na wniosek pokrzywdzonego.Pamiętaj w internecie nie jesteś anonimowy pamiętaj po wyroku prawomocnym taka osoba może publicznie pokazać wyrok z Twoimi danymi zobaczymy co pracodawca powie.Jak coś masz do kogoś pisz na priv w jakiś sposób.
zdjecie uzytkownika
Cela - 2015-07-22 01:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik magazynu z obsługą wózka widłowego http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=31®ion=Piaseczno&oferta_opinie=infopraca.pl11960072 hej jestem zainteresownay praca cxy ktos pracowal na. Tym stanowisku jesli tak to czy ktoes moze powiedziec jakie zarobki czy wyplata jest na czas prosze o info
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2015-08-26 20:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich byłych i obecnych pracowników Akcji Jop i Terra Competences.
Pracowałem we Francji jako Plaquista ,długi czas,teraz jestem w Polsce i czekam na dziecko poniewaz zona bedzie rodzic we Wrzesniu ,niestety dowiedzielismy sie o powazej wadze serca i nie tylko naszej córki..Ludzie prosze POMÓZCIE MOJEJ CÓRECZCE potrzebujemy pieniazków przeczytajcie linka;
(usunięte przez administratora) z góry Serdecznie dziękuje
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-08-27 00:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
starsznie dużo pojawiło się teraz od nich ofert pracy, ale niektóre z nich sa naprawde godne uwagi jak konroler jakości.. napisali w ogłoszniu, że oferują atrakcyjne wynagrodzenie, ale tak naprawde nie podali żadnego przedziału kasowego i nie chce iść na rozmowe po czym się rozczarować, toche to nie tędy droga
zdjecie uzytkownika
informator - 2015-12-08 21:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich byłych i obecnych pracowników Akcji Jop czyli Terra Competences należy wiedzieć ze pracownikowi przysługuje 2,5 dnia płatnego urlopu za każdy przepracowany miesiąc, we Francji funkcjonuje oddzielna kasa zajmująca się urlopami płatnymi dla pracowników sektora budowlanego,Les caisses Congés Intempéries BTP,Dokumentem stwierdzającym prawo do płatnego urlopu jest tzw. « certificat bleu » (niebieski certyfikat). Taki podpisany dokument dostarczany jest pracownikowi przez pracodawcę albo w chwili przejścia przez niego na urlop, albo w momencie zakończenia kontraktu Pracodawca jest zobowiązany prawnie wydać taki dokument ! Jeśli nie posiada go w chwili odejścia pracownika na urlop lub z kontraktu ,pracownik powinien natychmiast zgłosić się do kas BTP w celu jego otrzymania , jeżeli wróciłeś do Polski masz prawo w ciągu 2 lat zwrócić się do kasy BTP , która dokona wypłaty ekwiwalentu za urlop .
zdjecie uzytkownika
a - 2015-12-09 00:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i super, 2,5 dnia wolnego na miesiąc to moim zdaniem bardzo dobre warunki, nie sądzicie? no i można na spokojnie tez do nich iść jeśli chodzi o stanowiska koordynatorskie.
zdjecie uzytkownika
hh - 2015-12-12 20:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie ciekaw jestem jak tam wygladaja warunki pracy..bo widzialem ze obecnie poszukuja na przyklad pracownika produckji, czy pracownika magazynu..
zdjecie uzytkownika
didn - 2015-12-14 23:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na mój gust atmosfera w tego typu zespołach nie jest najlepsza. Wydaje mi się, że sporo pracy przed nimi, chociaż zwykle przyjmowani są pracownicy godzący się na bardzo niskie zarobki.
zdjecie uzytkownika
sebka - 2015-12-17 03:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@didn tak na prawdę ostatecznie atmosfera nie ma znaczenia, bo przecież liczy się to jak się przykłada do pracy. Oferty są różnorodne, a zarobki dobre nawet na kontrolera jakości.
zdjecie uzytkownika
mol - 2015-12-19 15:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wszyscy sie godza na niskie zarobki, np wtedy kiedy jednak maja troche doswiadczenia ktore zdobyli wczesniej na podobnych stanowiskach. sa progi ktorych nie chce sie juz obnizac
zdjecie uzytkownika
biolos - 2016-01-08 20:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda, ale jak zaczyna się łapanie własnego doświadczenia to uważam, że naprawdę warto szukać pracy poprzez ich agencję, bo gwarantują legalne zatrudnieie
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2016-01-24 16:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w biurze Poznań. Kierowniczka totalnie bez kompetencji... Zero profesjonalizmu, wszystko przerzuca na pracowników a sama nic nie wie o rekrutacji
zdjecie uzytkownika
waldek - 2016-01-24 19:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2016-01-24 16:57:30]:
takie jest zadanie niestety ludzi od koordynacji. Nie do końca muszą się znać ale dbają aby wszystko było zrobione. Lepiej zainteresować się stanowiskami spedytora itp. Mniej stresu
zdjecie uzytkownika
el toro - 2016-02-07 15:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Dlaczego podejmujecie pracę przez polską firmę?
Przecież w Francuskich interimach są tysiące ofert pracy.
zdjecie uzytkownika
kazik - 2016-02-07 15:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiekszosc firm zatrudnia agecje pracy do rekrutowania pracowników, czasami firmy nie mają ogłoszeń bezpośrednio do nich, ale warunki przez Agencje też są ok ,oferują 17 zł na godzine.
zdjecie uzytkownika
mentalny wampir - 2016-02-07 17:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kazik - 2016-02-07 15:56:06]:
i co z tego ,że sa? nikt z toba po polsku gadac nie bedzie. do polski tez nie zadzwonia. a ludzie szukaja pracy z Polski. tu nie masz nawet numeru SS ,adresu,konta w banku a wciskasz ludziom kity jak to łatwo we Francji znalezc prace. tu sa ludzie co zalatwiaja robote w Polsce dlatego szukaja przez akcje itp..
zdjecie uzytkownika
mentalny wampir - 2016-02-08 18:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to oczywiscie odpowiedz do el toro nie do kazika ;)
zdjecie uzytkownika
Bik - 2016-02-09 20:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazik, a skąd informacje o tak wysokich stawkach? Wydaje mi się, że agencja zatrudnia do wielu firm i stawki mogą się różnić. Jednak zatrudnienie przez tą agencję zapewnia stabilność pracy..
zdjecie uzytkownika
ARNOLD - 2016-02-10 13:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Przeczytałem kilkanaście postów na temat agencji AKCJA JOB i chciałbym wyrazić swoją opinię. A mianowicie byłem na rozmowie kwalifikacyjnej odnośnie pracy spawacza, pani o bląd włosach muliła przez 1,5h żeby potwierdzić moje kwalifikacje. Czułem się jak w teleturnieju "1000 pytań do...". Prościej by było gdybym przyniósł swoją autobiografię ;-) Podczas rozmowy Pani bląd pięknie opowiada o pracy, o warunkach mieszkalnych wszystko ładnie pięknie - tylko jechać.
Wszystko do czasu wynagrodzenia, nagle blądi zaczyna się zacinać mieszać i w sumie wyszło, że wszystko jest za darmo ( przejazd do Francji, zakwaterowanie, zjazdy do Polski co 2 miesiące, dojazd z miejsca zamieszkania do zakładu pracy,WI-FI i wiele innych). Wynagrodzenie miało być 1700 euro/ m-c. Tylko ciężko było jej powiedzieć przy jakiej ilości godzin w miesiacu. Żeby to sprawdzić potrzebne jej były moje świadectwa pracy - po co?! Ponieważ nie mam nic do ukrycia więc jej wysłałem skany a pani w dalszym ciągu liczy godziny. Minęło już kilkanaście dni a bląd dalej liczy, liczy ...i ma z tym problem. Dlatego jeżeli ktoś ma więcej oleju w głowie niż blądi to daruje sobie tą agencję - SZKODA CZASU!!! Pozdrawiam wszystkich czytelników.
zdjecie uzytkownika
mentalny wampir - 2016-02-10 20:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ARNOLD - 2016-02-10 13:15:32]:
arnoldzik ... kolor włosów o którym piszesz to BLOND nie BLAD Stąd pani o której piszesz to BLONDI ,BLONDYNA ,BLOND ....
A stawka za spawanie to około 10 euro na rękę za godz wraz z dodatkiem za prace tymczasową . Biorąc pod uwagę ,że nie płacisz za mieszkanie i dojazd do pracy to nie jest zle. Podróż do Francji tez masz gratis jak również zjazdy na święta i wakacje do Polski. Ale skoro wolisz narzekać to siedź dalej na kuroniówce i płacz.
zdjecie uzytkownika
lol - 2016-02-10 21:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hello co do zarobku w akcji trzeba by bylo zapierd.......190h zeby tyle zarobic a to jest niemozliwe !pracowalem przez ta agencje 3 lata nadal pracuje w e francji lecz juz nie wspolpracuje z ta agencja pozdrawiam a co do warunkow mieszkaniowych to chcialbym wyslac ta pania BLAD na miesiac jakby przezyla sto przeprowadzek po innych dziurach to by osiwiala jeszce raz pozdro
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-02-12
Żródło: Gowork.pl
Komorniki
(wielkopolskie)
Grupa Akcja Job Logiservice - Agencja Pracy Tymczasowej - nr certyfikatu 5279dla swojego Klienta, firmy z branży motoryzacyjnej, poszukuje Kandydatów na stanowisko:PRACOWNIK MAGAZYNUmiejsce pracy: Komorniki k. Poznania (dogodny dojazd z Junikowa i Górczyna)Zakres obowiązków:- kompletowanie towaru- prace inwentaryzacyjne- drobne prace porządkoweWymagania:- dyspozycyjność do pracy w systemie 3-zmianowym- chęć i motywacja do pra
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
stefan - 2016-02-11 17:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znalazl sie pierdo... orto znawca kazdy wie o co chodzi a ty cwelu sie rozpisujesz ze blondyna i ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] muje jebaj dalej z a te 10 euro i stroj sie w dcatlonie przed wyjazdem do domu do tesciowej w dresy pizdolizie ale pomimo to polecam prace przez agencjie nie oszukuja a warunki kazdy z wyjezdzajacych akceptuje sam pozdro dla normalnych ludzi !!!!!!
zdjecie uzytkownika
rii - 2016-02-12 14:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na razie tylko widziałem fajną oferte do nich jako doradca klienta, tylko, ze wymagają niemieckiego dobrego. no a co do tych komentarzy to moim zdaniem 10 euro na godzine to sporo..

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Akcja JOB!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akcja JOB

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert