logo Akcja JOB

Akcja JOB

Wrocław

Opinie o Akcja JOB

alwaro 2015-02-15 14:09:06
a z kim gadałaś ? z Darkiem? spanie pod namiotem tak?
Dorota 2015-02-15 19:49:22
Z jakim Darkiem? z firmy AJ czy z Terranowy? Dowiedziałam się iż jedzie tylko 16 osób.
cebulkowa89 2015-03-19 13:54:46
Czy ktoś wyjechał już na szalotkę?
bob marley still alive 2015-03-19 23:11:26
na konopie wyjechalim siostro ;)love and peace
www 2015-03-25 13:37:19
pojechali zarobic 700-800 euro glupota ludzka
do www 2015-03-25 17:31:15
tak głupota , najlepiej siedziec jak ty u mamusi na garnuszku i prosić o doładowanie neta ,żeby hejtowac
1
www 2015-03-25 23:19:50
a kto powiedział że nie pracuje ośle
do www 2015-03-26 18:04:39
twoja stara glizdo
jak mi loda trzaskała
łysy 2015-04-09 10:17:03
Ty wyrażaj się hejterstwo jest ścigane na wniosek pokrzywdzonego.Pamiętaj w internecie nie jesteś anonimowy pamiętaj po wyroku prawomocnym taka osoba może publicznie pokazać wyrok z Twoimi danymi zobaczymy co pracodawca powie.Jak coś masz do kogoś pisz na priv w jakiś sposób.
Cela 2015-07-22 01:51:42
Pracownik magazynu z obsługą wózka widłowego http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=31®ion=Piaseczno&oferta_opinie=infopraca.pl11960072 hej jestem zainteresownay praca cxy ktos pracowal na. Tym stanowisku jesli tak to czy ktoes moze powiedziec jakie zarobki czy wyplata jest na czas prosze o info
Piotrek 2015-08-26 20:15:55
Witam wszystkich byłych i obecnych pracowników Akcji Jop i Terra Competences.
Pracowałem we Francji jako Plaquista ,długi czas,teraz jestem w Polsce i czekam na dziecko poniewaz zona bedzie rodzic we Wrzesniu ,niestety dowiedzielismy sie o powazej wadze serca i nie tylko naszej córki..Ludzie prosze POMÓZCIE MOJEJ CÓRECZCE potrzebujemy pieniazków przeczytajcie linka;
(usunięte przez administratora) z góry Serdecznie dziękuje
1
tomek 2015-08-27 00:47:53
starsznie dużo pojawiło się teraz od nich ofert pracy, ale niektóre z nich sa naprawde godne uwagi jak konroler jakości.. napisali w ogłoszniu, że oferują atrakcyjne wynagrodzenie, ale tak naprawde nie podali żadnego przedziału kasowego i nie chce iść na rozmowe po czym się rozczarować, toche to nie tędy droga
informator 2015-12-08 21:40:03
Witam wszystkich byłych i obecnych pracowników Akcji Jop czyli Terra Competences należy wiedzieć ze pracownikowi przysługuje 2,5 dnia płatnego urlopu za każdy przepracowany miesiąc, we Francji funkcjonuje oddzielna kasa zajmująca się urlopami płatnymi dla pracowników sektora budowlanego,Les caisses Congés Intempéries BTP,Dokumentem stwierdzającym prawo do płatnego urlopu jest tzw. « certificat bleu » (niebieski certyfikat). Taki podpisany dokument dostarczany jest pracownikowi przez pracodawcę albo w chwili przejścia przez niego na urlop, albo w momencie zakończenia kontraktu Pracodawca jest zobowiązany prawnie wydać taki dokument ! Jeśli nie posiada go w chwili odejścia pracownika na urlop lub z kontraktu ,pracownik powinien natychmiast zgłosić się do kas BTP w celu jego otrzymania , jeżeli wróciłeś do Polski masz prawo w ciągu 2 lat zwrócić się do kasy BTP , która dokona wypłaty ekwiwalentu za urlop .
a 2015-12-09 00:42:30
no i super, 2,5 dnia wolnego na miesiąc to moim zdaniem bardzo dobre warunki, nie sądzicie? no i można na spokojnie tez do nich iść jeśli chodzi o stanowiska koordynatorskie.
hh 2015-12-12 20:39:58
no własnie ciekaw jestem jak tam wygladaja warunki pracy..bo widzialem ze obecnie poszukuja na przyklad pracownika produckji, czy pracownika magazynu..
didn 2015-12-14 23:54:37
na mój gust atmosfera w tego typu zespołach nie jest najlepsza. Wydaje mi się, że sporo pracy przed nimi, chociaż zwykle przyjmowani są pracownicy godzący się na bardzo niskie zarobki.
sebka 2015-12-17 03:00:32
@didn tak na prawdę ostatecznie atmosfera nie ma znaczenia, bo przecież liczy się to jak się przykłada do pracy. Oferty są różnorodne, a zarobki dobre nawet na kontrolera jakości.
mol 2015-12-19 15:34:01
no nie wszyscy sie godza na niskie zarobki, np wtedy kiedy jednak maja troche doswiadczenia ktore zdobyli wczesniej na podobnych stanowiskach. sa progi ktorych nie chce sie juz obnizac
biolos 2016-01-08 20:08:45
to prawda, ale jak zaczyna się łapanie własnego doświadczenia to uważam, że naprawdę warto szukać pracy poprzez ich agencję, bo gwarantują legalne zatrudnieie
pracownica 2016-01-24 16:57:30
Nie polecam pracy w biurze Poznań. Kierowniczka totalnie bez kompetencji... Zero profesjonalizmu, wszystko przerzuca na pracowników a sama nic nie wie o rekrutacji
waldek 2016-01-24 19:08:42
takie jest zadanie niestety ludzi od koordynacji. Nie do końca muszą się znać ale dbają aby wszystko było zrobione. Lepiej zainteresować się stanowiskami spedytora itp. Mniej stresu
el toro 2016-02-07 15:52:57
Witam Dlaczego podejmujecie pracę przez polską firmę?
Przecież w Francuskich interimach są tysiące ofert pracy.
kazik 2016-02-07 15:56:06
Wiekszosc firm zatrudnia agecje pracy do rekrutowania pracowników, czasami firmy nie mają ogłoszeń bezpośrednio do nich, ale warunki przez Agencje też są ok ,oferują 17 zł na godzine.
mentalny wampir 2016-02-07 17:55:20
i co z tego ,że sa? nikt z toba po polsku gadac nie bedzie. do polski tez nie zadzwonia. a ludzie szukaja pracy z Polski. tu nie masz nawet numeru SS ,adresu,konta w banku a wciskasz ludziom kity jak to łatwo we Francji znalezc prace. tu sa ludzie co zalatwiaja robote w Polsce dlatego szukaja przez akcje itp..
mentalny wampir 2016-02-08 18:26:24
to oczywiscie odpowiedz do el toro nie do kazika ;)
Bik 2016-02-09 20:18:11
Kazik, a skąd informacje o tak wysokich stawkach? Wydaje mi się, że agencja zatrudnia do wielu firm i stawki mogą się różnić. Jednak zatrudnienie przez tą agencję zapewnia stabilność pracy..
ARNOLD 2016-02-10 13:15:32
Witam wszystkich. Przeczytałem kilkanaście postów na temat agencji AKCJA JOB i chciałbym wyrazić swoją opinię. A mianowicie byłem na rozmowie kwalifikacyjnej odnośnie pracy spawacza, pani o bląd włosach muliła przez 1,5h żeby potwierdzić moje kwalifikacje. Czułem się jak w teleturnieju "1000 pytań do...". Prościej by było gdybym przyniósł swoją autobiografię ;-) Podczas rozmowy Pani bląd pięknie opowiada o pracy, o warunkach mieszkalnych wszystko ładnie pięknie - tylko jechać.
Wszystko do czasu wynagrodzenia, nagle blądi zaczyna się zacinać mieszać i w sumie wyszło, że wszystko jest za darmo ( przejazd do Francji, zakwaterowanie, zjazdy do Polski co 2 miesiące, dojazd z miejsca zamieszkania do zakładu pracy,WI-FI i wiele innych). Wynagrodzenie miało być 1700 euro/ m-c. Tylko ciężko było jej powiedzieć przy jakiej ilości godzin w miesiacu. Żeby to sprawdzić potrzebne jej były moje świadectwa pracy - po co?! Ponieważ nie mam nic do ukrycia więc jej wysłałem skany a pani w dalszym ciągu liczy godziny. Minęło już kilkanaście dni a bląd dalej liczy, liczy ...i ma z tym problem. Dlatego jeżeli ktoś ma więcej oleju w głowie niż blądi to daruje sobie tą agencję - SZKODA CZASU!!! Pozdrawiam wszystkich czytelników.
mentalny wampir 2016-02-10 20:18:50
arnoldzik ... kolor włosów o którym piszesz to BLOND nie BLAD Stąd pani o której piszesz to BLONDI ,BLONDYNA ,BLOND ....
A stawka za spawanie to około 10 euro na rękę za godz wraz z dodatkiem za prace tymczasową . Biorąc pod uwagę ,że nie płacisz za mieszkanie i dojazd do pracy to nie jest zle. Podróż do Francji tez masz gratis jak również zjazdy na święta i wakacje do Polski. Ale skoro wolisz narzekać to siedź dalej na kuroniówce i płacz.
lol 2016-02-10 21:47:05
hello co do zarobku w akcji trzeba by bylo zapierd.......190h zeby tyle zarobic a to jest niemozliwe !pracowalem przez ta agencje 3 lata nadal pracuje w e francji lecz juz nie wspolpracuje z ta agencja pozdrawiam a co do warunkow mieszkaniowych to chcialbym wyslac ta pania BLAD na miesiac jakby przezyla sto przeprowadzek po innych dziurach to by osiwiala jeszce raz pozdro
stefan 2016-02-11 17:25:04
znalazl sie pierdo... orto znawca kazdy wie o co chodzi a ty cwelu sie rozpisujesz ze blondyna i ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] muje jebaj dalej z a te 10 euro i stroj sie w dcatlonie przed wyjazdem do domu do tesciowej w dresy pizdolizie ale pomimo to polecam prace przez agencjie nie oszukuja a warunki kazdy z wyjezdzajacych akceptuje sam pozdro dla normalnych ludzi !!!!!!
rii 2016-02-12 14:47:48
na razie tylko widziałem fajną oferte do nich jako doradca klienta, tylko, ze wymagają niemieckiego dobrego. no a co do tych komentarzy to moim zdaniem 10 euro na godzine to sporo..
tomas 2016-02-12 21:20:49
.stefan vel arnold - ale z ciebie pizdzielec nieogarnięty... nie dosc ,że analfabeta to jeszcze prostak...
tomas 2016-02-12 21:22:50
a czego sie spodziewać po cebulaku z Polski .Wymagania jakby byl nie wiem kim a pewnie debil jakich malo i alkus . Za 10 zeta na godzine rób w Polsce stefanek bo na zachód to ty się cwelu nie nadajesz
agencja 2016-02-14 06:32:00
arnold , jak zobaczylismy twoją twarz troglodyty i spojrzenie pijanego łosia , twarz nigdy nie skalaną myślą to nie mogliśmy uwierzyć ,że udało ci sie cokolwiek zrobić w życiu stad zainteresowanie dokumentacją....
magda 2016-02-14 06:36:47
pólmózgu - lepiej ubierać sie w decathlonie niż ty cwelu w lumpeksie za wyszarpane od mamusi grosze.. co za jełop....
mentalny wampir 2016-02-14 09:31:35
stefanek vel arnoldzik papierowa d.u.p.a inaczej zwąc . Nie dość ,że analfabeta to jeszcze prostak. Pozdro dla normalnych ludzi hehehehehe .tekst spod żabki troglodyto... co za ciota...
siwy 2016-02-14 10:10:30
ta firma ogolnie jest ok ,ladne panie w biurze rekrutuja , warunki placy ok , mieszkaniowe czasem do przyjecia ale kordynator w francji pan T i jego kierownik to nieporozumienie , pracownikow traktuja jak smieci .
Miłyno 2016-02-14 19:30:50
Ja też uważam, że 10 euro za godzine to jest sporo. Przeliczając na złotówki to wychodzi jakoś ponad 40 złotych, więc nie ma co narzekać. Szkoda, że nie mają póki co takich prac wyjazdowych. Mimo to zatrudnię się jako spedytor międzynarodowy. Oferują szkolenia i możliwość awansu :) Ciekawe jednak jak z zarobkami...
pracownica 2016-02-19 09:21:52
Nie polecam pracy w biurze w Poznaniu. Ciągłe nadgodziny, brak pomocy, zero feedbacku na temat pracy tylko ciągła informacja o tym, że coś jest źle ... Pracowałam tam kilka miesięcy i po 2 miesiącach miałam dosyć...
ARNOLD 2016-02-21 08:11:37
Widać mój wpis odniósł skutek. Najwyraźniej pisownia BLĄD a nie BLOND jest większym problemem niż treść opinii. Specjalnie użyłem takiej pisowni żeby osoby mniej inteligentne miały co pisać. Nie będę się zniżał do poziomu pracowników owej agencji którzy bronią się używając różnych nicków i wypisują bzdury! Uważajcie na tą "AGENCJĘ" są inne i mają lepsze warunki! Właśnie podpisałem kontrakt do Francji z inną agencją i w marcu jadę. Warunki są dużo lepsze!!!
romek17 2016-03-09 18:03:54
to moze pomożesz bo ja też szukam
arnold- sralnold 2016-03-10 05:50:34
chyba z towarzyską hehehe....
beczka 2016-03-10 18:57:50
kochani trochę kultury w wypowiedziach czy musicie się tak obrażać.A jeżeli są to wypowiedzi pracowników tej Agencji to nie zazdroszczę prezesowi takiej kadry
tomas 2016-03-11 19:15:11
zazdrośnica...
arek 2016-03-11 19:55:59
ja tam się zgadzam z opinią dwie poniżej.. Według mnie takie wieczne narzekanie niczego dobrego nie wnosi. Agencja zatrudnia przecież setki osób do przeróżnych miejsc
blĄdyna z rekrutacji 2016-03-24 15:18:47
Inforumje, że wulgarny wpis pod nikiem: "agencja" z 14 lutego nie był wystawiony przez pracownika agencji Akcja Job.
Panie ARNOLDZIE, przykro mi że poczuł się Pan jak na przesłuchaniu podczas rozmowy ze mną. Nie taki był cel. Staramy się dokładnie sprawdzić referencje naszych pracowników, by możliwie dobrać jak najlepszych specjalistów. Jest to też czas, w którym Pan może na spokojnie porozmawiać z rekruterem i rozwiać wszystkie wątpliwosći. Wydaje mi się, ze to rozwiązanie jest lepsze, niż rekrutacja przez telefon albo wyjazd w ciemno.
Rekrutujemy na francuskich warunkach i każdy z naszych pracowników musi mieć założoną teczkę osobową (tak samo jest w Polsce). Teczka zawiera kserokopie swiadectw pracy i certyfikatów. Domyslam się, że Pana kandydatura musiała mi się spodobać, skoro poświęciłam Panu aż tak dużo czasu ;) .. Życzę powodzenia na dalszej drodze kariery. Pozdrawiam
1
daga 2016-03-26 22:53:22
hej! czy widzieliście taką oferte pracy jak Sprzątanie na 2 zmiany? Napisali, ze zapewniają darmowy dojazd do pracy,a to jest w Sadach koło Poznania.
agencja ...może towarzyska ,może nie 2016-03-27 07:35:14
mylisz się - był .
I proponuje nie tłumaczyć się przed osłem ,który pluje na agencje .Szkoda czasu. A wpis wcale nie był wulgarny .Facet to półdebil i troglodyta.
sebka 2016-03-28 23:05:25
Taka praca na 2 zmiany jest dość rozsądna, bo prościej dostosować obowiązki w firmie do obowiązków rodzinnych. Ale czy jest jeszcze szansa na odpowiednie premie do podstawy zarobków? Dziękuję
elek 2016-05-05 17:58:04
wybierz sobie u nich dobrze odpowiednie stanowisko a na zarobki nie będziesz przyjacielu narzekał ofert jest sporo. ja myśląc o pieniadzach będę wysyłała do nich cv na Pracownik ds obsługi Naziemnej Lotniska OKĘCIE, nie wiem tylko czemu chcą prawo jazdy
Zostaw swoją opinię o Akcja JOB - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akcja JOB