Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Akcja JOB

Opinie o Akcja JOB

Pracowałeś w firmie Akcja JOB i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-11-13 16:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i jak, macie nowe informacje? tylko nie chodzi mi o negatywne komentarze, które nic nie mają w sobie konstruktywnego, tylko o te, które faktycznie na coś się przydają ludziom, którzy szukają pracy. Mam nadzieje, że jednak pojawią się tutaj w miarę aktualne informacje, ponieważ zamierzam podjąć u nich pracę.
zdjecie uzytkownika
loek - 2014-11-27 20:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze mówiąc ja też czekam na jakieś informacje, byle konkretne a nie lanie wody jak to zwykle bywa. też obczajam możliwość pracy u nich ale wiadomo lepiej poznać najpierw opinie innych a tu cisza. ja wiem że obecnie ludzie nie są skorzy aby sobie pomagać itp itd ale myślałem że chociaż w anonimowym internecie ktoś okaże dobre serce.
zdjecie uzytkownika
loks - 2014-12-08 09:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uleczka - 2014-10-08 12:15:41]:
we Francji to już dawno nie ma dobrych zarobków. jeszcze jakieś 5 lat temu to było nawet nawet akcja job no cóż miałem z nimi okazję popracować. sam firma niezła, ale te firmy , z którymi współpracują (firmy użytkownicy) we Francji to jakaś IV liga na rynku firm budowlanych.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-12-08 18:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie są te dobre...... ? czasy się zmieniają kolego..... ;)
zdjecie uzytkownika
io - 2014-12-11 23:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki będzie przyszły zakres obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku? Z jaką odpowiedzialnością wiąże się objęcie tego stanowiska? Czy praca na tym stanowisku wiązać się będzie z dużą samodzielnością w działaniu? Komu będzie podlegał pracownik, który zostanie przyjęty na to stanowisko? dziekuje za odpowedz
zdjecie uzytkownika
help - 2014-12-27 17:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [io - 2014-12-11 23:53:50]:
ale to chyba w tej chwili mówisz o pracy w Akcja JOB już bezpośrednio tak ? w sensie że w tej agencji pracy? bo co do ofert jakie mają to ciężko odnieść się do ogółu bo inaczej obecnie pracuje się w Polsce , inaczej w Niemczech a jeszcze inaczej we Francji, a wszędzie posiadają wolne miejsca dla pracowników
zdjecie uzytkownika
Mojko - 2015-01-13 02:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że niektórych z tych rzeczy można się dowiedzieć tylko i wyłącznie bezpośrednio na rozmowie kwalifikacyjnej. Swoją drogą ciekawe jak ona wygląda i kto ją przeprowadza. Wydaje mi się, że Akcja JOB już trochę na rynku istnieje i jest w stanie profesjonalnie się do tego przygotować. Mam nadzieję, że będę mógł liczyć na ich odzew.
zdjecie uzytkownika
Danio - 2015-01-13 10:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapewne i w tym roku pijacy alkoholicy zjadą się na szalotkę do bretanii, a w tym roku będę nakręcał wideo i posyłał donos do firmy bo taki to nie zasługuje na pracę a dwa osoby postronne są poszkodowane .Tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
wieloryb - 2015-01-13 21:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krec i wysylaj masz racje moze dadza ci 10 centow wiecej
a co do profesjonalizmu to smiechu warte aby wypchnac cie za dzwi i wpierdolic w kolejne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z pijokami z calej polski a potem martw sie zeby ktos ci tu pomogl bo koordynator ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiadomo o kim mowa o nierobie joannie na ktora trzeba zarobic a czekaj jak ci sie auto [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zobaczysz wtedy co to jest pomoc i koordynacja pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Danio - 2015-01-15 12:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wieloryb - 2015-01-13 21:22:55]:
żebyś wiedział alkoholików trzeba tępić! A patrząc na ryje to widac kto co pije :) a nie musze otrzymywać 10 centów wiecej tylko zrobie to w intencji społęcznej :)
zdjecie uzytkownika
koles - 2015-01-15 21:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
prostaki od rycia w ziemi uczyc sie było,,,,
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-01-16 22:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyżby alkoholicy przemówili psią gwarą , stwierdzając po odpowiedziach
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-02-15 12:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Małe pytanie czy ktoś już dostał propozycje na szalotkę? Zgłosiłam się i czekam na wyjazd.
zdjecie uzytkownika
alwaro - 2015-02-15 14:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z kim gadałaś ? z Darkiem? spanie pod namiotem tak?
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-02-15 19:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z jakim Darkiem? z firmy AJ czy z Terranowy? Dowiedziałam się iż jedzie tylko 16 osób.
zdjecie uzytkownika
cebulkowa89 - 2015-03-19 13:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wyjechał już na szalotkę?
zdjecie uzytkownika
bob marley still alive - 2015-03-19 23:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na konopie wyjechalim siostro ;)love and peace
zdjecie uzytkownika
www - 2015-03-25 13:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojechali zarobic 700-800 euro glupota ludzka
zdjecie uzytkownika
do www - 2015-03-25 17:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak głupota , najlepiej siedziec jak ty u mamusi na garnuszku i prosić o doładowanie neta ,żeby hejtowac
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-03-25 23:18:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również polecam zawód masażysty. Postanowiłam zmienić kwalifikacje po 5 latach pracy za biurkiem. Zapisałam się do 2-letniej szkoły gowork www.szkoly.gowork.pl i jestem bardzo zadowolona. W końcu robię coś innego, cos co sprawia mi radość i przyjemność. Atmosfera w szkole fajna można dużo się nauczyć. A po szkole planuję otworzyć własną działalność.
zdjecie uzytkownika
www - 2015-03-25 23:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do www - 2015-03-25 17:31:15]:
a kto powiedział że nie pracuje ośle
zdjecie uzytkownika
do www - 2015-03-26 18:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
twoja stara glizdo
jak mi loda trzaskała
zdjecie uzytkownika
łysy - 2015-04-09 10:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do www - 2015-03-26 18:04:39]:
Ty wyrażaj się hejterstwo jest ścigane na wniosek pokrzywdzonego.Pamiętaj w internecie nie jesteś anonimowy pamiętaj po wyroku prawomocnym taka osoba może publicznie pokazać wyrok z Twoimi danymi zobaczymy co pracodawca powie.Jak coś masz do kogoś pisz na priv w jakiś sposób.
zdjecie uzytkownika
Cela - 2015-07-22 01:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik magazynu z obsługą wózka widłowego http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=31®ion=Piaseczno&oferta_opinie=infopraca.pl11960072 hej jestem zainteresownay praca cxy ktos pracowal na. Tym stanowisku jesli tak to czy ktoes moze powiedziec jakie zarobki czy wyplata jest na czas prosze o info
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-08-25
Żródło: Gowork.pl
Uhersky Brod
( )
Libra Europe Sp. z o.o – Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego – NR CERTFIKATU 7889 dla naszego Klienta poszukuje osób na stanowisko: Pracownik produkcji Miejsce pracy – Czechy, Uhersky Brod   Zadania: Obsługa wtryskarek, zgrzewarek Prace produkcyjne, Montaż podzespołów, Praca w systemie trzy zmianowym ,     Wymagania: Chęć relokacji do Czech, Mile widziane doświadczenie w pracach
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Reklama - 2015-08-26 20:15:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ostatnio podjęłam pracę po ukończeniu szkoły policealnej www.szkoly.gowork.pl. Zdałam egzamin państwowy z asystentki stomatologicznej i po ok. miesiącu miałam zatrudnieniu na tym stanowisku, zarabiam 2.000 zł. Jak dla mnie to naprawdę ok, zwłaszcza że nauka trwała rok. Cały czas myślę o tym, żeby pójść na studia,wcześniej było to dość trudne, m.in dlatego zdecydowałam się na gowork.
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2015-08-26 20:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich byłych i obecnych pracowników Akcji Jop i Terra Competences.
Pracowałem we Francji jako Plaquista ,długi czas,teraz jestem w Polsce i czekam na dziecko poniewaz zona bedzie rodzic we Wrzesniu ,niestety dowiedzielismy sie o powazej wadze serca i nie tylko naszej córki..Ludzie prosze POMÓZCIE MOJEJ CÓRECZCE potrzebujemy pieniazków przeczytajcie linka;
(usunięte przez administratora) z góry Serdecznie dziękuje
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-08-27 00:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
starsznie dużo pojawiło się teraz od nich ofert pracy, ale niektóre z nich sa naprawde godne uwagi jak konroler jakości.. napisali w ogłoszniu, że oferują atrakcyjne wynagrodzenie, ale tak naprawde nie podali żadnego przedziału kasowego i nie chce iść na rozmowe po czym się rozczarować, toche to nie tędy droga
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akcja JOB

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Akcja JOB?
Zadaj pytanie
alert