Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Akcja JOB

zdjecie uzytkownika
adam - 2014-07-02 18:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, firma zajmuje się świadczeniem usług z zakresu pracy tymczasowej, rekrutacji, doradztwa w zarządzaniu kompetencjami i mają też szkolenia, ale co ważne firma jest nie tylko w polsce, ale działa również we francji, więc mają zupełnie inny pogląd niż typowo polskie firmy. Ludzie, którzy tam pracują mają doświadczenie na poziomie światowym, więc moim zdaniem są profesjonalni w tym co robią.
zdjecie uzytkownika
jurek - 2014-07-04 23:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-07-02 18:37:06]:
he he co ty bredzisz na swiatowym poziomie to ty głupoty gadasz szkolenia? jakie szkolenia chyba wewnętrzne pt jak oskubać baranów, mało tego i zeby nawet nie beczeli bo bilet dostaniesz, profesjonalnie to oni idą na dno, smieszą mnie ludzie którzy oceniają książkę po okładce bo widocznie mało masz z nimi doczynienia
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-07-08 16:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jurek - 2014-07-04 23:41:20]:
@jurek, jakieś szkolenia chyba muszą być, chociażby dla nowych pracowników, żeby ich wdrożyć do pracy. Ja bym się chętnie dowiedział więcej na ich temat, bo zastanawiam się nad współpracą z nimi. Sprawdzam różne opinie, więc i tutaj zajrzałem, naprawdę niektóre są ciekawe. Ja wiem, że we Francji nieźle prosperują, ale tą filię w Polsce też znam, co prawda bardziej z opowieści. Fakt, że działają już jakiś czas automatycznie buduje im opinie, bo przecież konkurencji też jest sporo, jak w każdym biznesie.
zdjecie uzytkownika
jurek - 2014-07-17 12:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karol - 2014-07-08 16:26:13]:
także powodzenia dowiesz sie jak posmakujesz i cała reszta posmakuje jak spróbuje
zdjecie uzytkownika
mirosław - 2014-07-30 19:33:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak narzekacie na ich wymagania, ale tak naprawde nie są jakieś z kosmosu wzięte, już Wam mówię co mają konkretnie w ofercie: Znajomość języka francuskiego w stopniu komunikatywnym Bardzo dobra znajomość rysunku technicznego Doświadczenie w spawaniu i sczepianiu grubych konstrukcji ze stali czarnej (duże gabaryty) Umiejętność spawania półautomatem Aktualne uprawnienia MIG/MAG Doświadczenie w zarządzaniu grupą pracowników Umiejętności ślusarskie Motywacja do pracy, dobra organizacja i wydajność pracy Teraz powiedzcie mi czy faktycznie spełnienie tych wymogów jest jakąś większą filozofią czy o co chodzi. Sam chętnie skorzystam z tej oferty, bo ja nie znalazłem lepszej oferty porównując te oferty z zagranicą to ta jest naprawde dobra i myślę, że warto rozwarzyć taką pracę, jeśli ktoś naprawde chciałby zrobić karierę w zawodzie t myślę, że jest to najlepsza arternatywa, poza tym co tak naprawde szkodzi spróbować
zdjecie uzytkownika
adrian spawacz - 2014-07-31 12:28:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wlasnie przez takich ,,pracownikow" jak ty , Polacy robia za gówniane stawki i pieniadze.... pewnie jestes z rzeszowskiego regionu desperatów....
zdjecie uzytkownika
słuchacz - 2014-08-01 19:30:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ja pracowałem za granicą parę lat i wiem że polskie agencje potrafią oszukiwać niestety ale wiem jak polacy pracują za granicą większość lubi zajżeć do kieliszka a później narzekać lecz mnie interesuje ta firma akcja job czy faktycznie są rzetelni jakie zarobki oferują i czy to nie firma krzak że jak się zajedzie to wszystko wygląda inaczej niż ma być
zdjecie uzytkownika
morwa - 2014-08-02 11:05:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dla słuchaczy :

firma jest jak najbardziej uczciwa . no i wypłacalna .
oczywiscie inna sprawa ciągłe przeprowadzki z gita na git ;) oraz smieszne umowy przedłużane z tygodnia na tydzień i z pominięciem na przykład week-endów.
do tego dodajmy brak kontaktu z Joan i mamy gotowy obraz firmy Akcja-Job.
Jesli ktos ma male doswiadczenie w wyjazdach i chce spróbować a na dodatek jest samotny i nie ciągnie go co miesiac do domku i gorących nóżek żonki to firma jak najbardziej dla niego.
Jest dużo gorszych i często niewypłacalnych firm a ta jak do tej pory słyszałem - takich problemów nie ma.
zdjecie uzytkownika
m - 2014-08-13 09:44:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Byłem w tej firmie na rozmowie kwalifikacyjnej. Brak kontaktu po rozmowie - pomimo zapewnień, że bez względu na wynik oczywiście się odezwą. Dla mnie to bardzo nieprofesjonalne.
zdjecie uzytkownika
adrian spawacz - 2014-08-13 16:47:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
musiales okazac sie totalnym głąbem niestety......... szkoda impulsów na ciebie !
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-08-25 16:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słyszeliście co wymajają na stanowisku zbrojeń czy podobnych? • Umiejętność sczepiania i spawania prętów zbrojeniowych metodą MIG/MAG • Uprawnienia spawalnicze (136, 136) • Doświadczenie w pracy we Francji • Motywacja do pracy, dobra organizacja i wydajność pracy • Mile widziane czynne prawo jazdy i własny samochód
zdjecie uzytkownika
adrian spawacz - 2014-08-25 20:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i co w związku z tym??
zdjecie uzytkownika
lots - 2014-09-04 11:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy pracował już ktos lub nadal tam jest w firmie Terra Competences przy regipsach ogólnie wykończeniówka przy remoncie kamienic. Jak tam jest i czy w ogóle warto jechać. Dostałem ofertę pracy w Lille i nie wiem co robic.
zdjecie uzytkownika
peter - 2014-09-05 15:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedź. jak nie masz pracy w pl i chcesz zarobić okolo 1400 e na miesiac , plus mieszkanie i dojazdy . nie boisz sie zostawić rodziny w pl.
Zawsze mozesz zrezygnowac.
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-09-09 13:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@peter, no niby tak, ale jak się ma stałą pracę w Polsce i chce się zaryzykować i zarabiać 3 razy tyle, to też się opłaca wyjechać moim zdaniem, niż siedzieć tutaj ciąle, poza tym zdobędziesz jeszcze doświadczenie za granicą, a to też bardzo dużo daje, potem jak będziesz chciał wrócc od razu możesz aplikowac na wyższe stanowiska
zdjecie uzytkownika
peter - 2014-09-09 19:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no tak , ale wiesz jak potem ciezko sie przestawić z euro zarobków na polskie bieda-złote ! ;)
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-09-23 17:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obowiązki na cieśle zbrojarza nie sa takie duże jak na poczatku sądziłem po stanowisku, bo będzie trzeba monotwać deskowania i rusztowania typu: PERI, DOKA, HARSCO , zajmować się montażem tego zbrojenia, ogarniać papiery czyli te dokumentacje projektowe no i koordynynować pracą zespołu 3-4 osobowego.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-09-26 12:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście polecam, dobre zarobki, atmosfera i fajne doświadczenie
zdjecie uzytkownika
uleczka - 2014-10-08 12:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje, że teraz wszystko jest ok, bo o tej atmosferze słyszałem już sporo całkiem i mam dobre przeczucia, a poza tym widzę, że pojawiło się wiele nowych ofert pracy jak np. spawacz zbrojeń, szukają też kierowcę, pracownika magazynu, ślusarza i ogólnie innych takich w branży mniej więcej, sami zobaczcie.
zdjecie uzytkownika
toyota to moja gablota - 2014-11-06 05:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [A - 2014-07-02 14:06:18]:
a ja mam psa co słucha sie mnie bezgranicznie.
Jak mu mówię - Idziesz tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy nie!? I on idzie ..... albo nie.....
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-11-13 16:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jak, macie nowe informacje? tylko nie chodzi mi o negatywne komentarze, które nic nie mają w sobie konstruktywnego, tylko o te, które faktycznie na coś się przydają ludziom, którzy szukają pracy. Mam nadzieje, że jednak pojawią się tutaj w miarę aktualne informacje, ponieważ zamierzam podjąć u nich pracę.
zdjecie uzytkownika
loek - 2014-11-27 20:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze mówiąc ja też czekam na jakieś informacje, byle konkretne a nie lanie wody jak to zwykle bywa. też obczajam możliwość pracy u nich ale wiadomo lepiej poznać najpierw opinie innych a tu cisza. ja wiem że obecnie ludzie nie są skorzy aby sobie pomagać itp itd ale myślałem że chociaż w anonimowym internecie ktoś okaże dobre serce.
zdjecie uzytkownika
loks - 2014-12-08 09:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uleczka - 2014-10-08 12:15:41]:
we Francji to już dawno nie ma dobrych zarobków. jeszcze jakieś 5 lat temu to było nawet nawet akcja job no cóż miałem z nimi okazję popracować. sam firma niezła, ale te firmy , z którymi współpracują (firmy użytkownicy) we Francji to jakaś IV liga na rynku firm budowlanych.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-12-09
Żródło: Gowork.pl
Okolice Rennes
( )
GRUPA AKCJA JOB LOGISERVICE – Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego - NR CERTYFIKATU 5279 dla swojego partnera we Francji poszukuje osoby na stanowisko: SPAWACZ TIG (INOX) Miejsce pracy: Francja Nr referencyjny: SPAWACZ TIG Obowiązki: Przygotowanie do spawania i spawanie metodą TIG rur i zbiorników ze stali nierdzewnej (cienkie blachy
zdjecie uzytkownika
on - 2014-12-08 18:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie są te dobre...... ? czasy się zmieniają kolego..... ;)
zdjecie uzytkownika
io - 2014-12-11 23:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki będzie przyszły zakres obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku? Z jaką odpowiedzialnością wiąże się objęcie tego stanowiska? Czy praca na tym stanowisku wiązać się będzie z dużą samodzielnością w działaniu? Komu będzie podlegał pracownik, który zostanie przyjęty na to stanowisko? dziekuje za odpowedz
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akcja JOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Akcja JOB?
Zadaj pytanie
x