Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Akcja JOB

Opinie o Akcja JOB

Pracowałeś w firmie Akcja JOB i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-09-26 12:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście polecam, dobre zarobki, atmosfera i fajne doświadczenie
zdjecie uzytkownika
uleczka - 2014-10-08 12:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje, że teraz wszystko jest ok, bo o tej atmosferze słyszałem już sporo całkiem i mam dobre przeczucia, a poza tym widzę, że pojawiło się wiele nowych ofert pracy jak np. spawacz zbrojeń, szukają też kierowcę, pracownika magazynu, ślusarza i ogólnie innych takich w branży mniej więcej, sami zobaczcie.
zdjecie uzytkownika
toyota to moja gablota - 2014-11-06 05:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [A - 2014-07-02 14:06:18]:
a ja mam psa co słucha sie mnie bezgranicznie.
Jak mu mówię - Idziesz tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy nie!? I on idzie ..... albo nie.....
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-11-13 16:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no i jak, macie nowe informacje? tylko nie chodzi mi o negatywne komentarze, które nic nie mają w sobie konstruktywnego, tylko o te, które faktycznie na coś się przydają ludziom, którzy szukają pracy. Mam nadzieje, że jednak pojawią się tutaj w miarę aktualne informacje, ponieważ zamierzam podjąć u nich pracę.
zdjecie uzytkownika
loek - 2014-11-27 20:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze mówiąc ja też czekam na jakieś informacje, byle konkretne a nie lanie wody jak to zwykle bywa. też obczajam możliwość pracy u nich ale wiadomo lepiej poznać najpierw opinie innych a tu cisza. ja wiem że obecnie ludzie nie są skorzy aby sobie pomagać itp itd ale myślałem że chociaż w anonimowym internecie ktoś okaże dobre serce.
zdjecie uzytkownika
loks - 2014-12-08 09:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uleczka - 2014-10-08 12:15:41]:
we Francji to już dawno nie ma dobrych zarobków. jeszcze jakieś 5 lat temu to było nawet nawet akcja job no cóż miałem z nimi okazję popracować. sam firma niezła, ale te firmy , z którymi współpracują (firmy użytkownicy) we Francji to jakaś IV liga na rynku firm budowlanych.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-12-08 18:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie są te dobre...... ? czasy się zmieniają kolego..... ;)
zdjecie uzytkownika
io - 2014-12-11 23:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki będzie przyszły zakres obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku? Z jaką odpowiedzialnością wiąże się objęcie tego stanowiska? Czy praca na tym stanowisku wiązać się będzie z dużą samodzielnością w działaniu? Komu będzie podlegał pracownik, który zostanie przyjęty na to stanowisko? dziekuje za odpowedz
zdjecie uzytkownika
help - 2014-12-27 17:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [io - 2014-12-11 23:53:50]:
ale to chyba w tej chwili mówisz o pracy w Akcja JOB już bezpośrednio tak ? w sensie że w tej agencji pracy? bo co do ofert jakie mają to ciężko odnieść się do ogółu bo inaczej obecnie pracuje się w Polsce , inaczej w Niemczech a jeszcze inaczej we Francji, a wszędzie posiadają wolne miejsca dla pracowników
zdjecie uzytkownika
Mojko - 2015-01-13 02:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że niektórych z tych rzeczy można się dowiedzieć tylko i wyłącznie bezpośrednio na rozmowie kwalifikacyjnej. Swoją drogą ciekawe jak ona wygląda i kto ją przeprowadza. Wydaje mi się, że Akcja JOB już trochę na rynku istnieje i jest w stanie profesjonalnie się do tego przygotować. Mam nadzieję, że będę mógł liczyć na ich odzew.
zdjecie uzytkownika
Danio - 2015-01-13 10:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapewne i w tym roku pijacy alkoholicy zjadą się na szalotkę do bretanii, a w tym roku będę nakręcał wideo i posyłał donos do firmy bo taki to nie zasługuje na pracę a dwa osoby postronne są poszkodowane .Tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
wieloryb - 2015-01-13 21:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krec i wysylaj masz racje moze dadza ci 10 centow wiecej
a co do profesjonalizmu to smiechu warte aby wypchnac cie za dzwi i wpierdolic w kolejne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z pijokami z calej polski a potem martw sie zeby ktos ci tu pomogl bo koordynator ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiadomo o kim mowa o nierobie joannie na ktora trzeba zarobic a czekaj jak ci sie auto [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zobaczysz wtedy co to jest pomoc i koordynacja pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Danio - 2015-01-15 12:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wieloryb - 2015-01-13 21:22:55]:
żebyś wiedział alkoholików trzeba tępić! A patrząc na ryje to widac kto co pije :) a nie musze otrzymywać 10 centów wiecej tylko zrobie to w intencji społęcznej :)
zdjecie uzytkownika
koles - 2015-01-15 21:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
prostaki od rycia w ziemi uczyc sie było,,,,
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-01-16 22:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyżby alkoholicy przemówili psią gwarą , stwierdzając po odpowiedziach
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-02-15 12:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Małe pytanie czy ktoś już dostał propozycje na szalotkę? Zgłosiłam się i czekam na wyjazd.
zdjecie uzytkownika
alwaro - 2015-02-15 14:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z kim gadałaś ? z Darkiem? spanie pod namiotem tak?
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-02-15 19:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z jakim Darkiem? z firmy AJ czy z Terranowy? Dowiedziałam się iż jedzie tylko 16 osób.
zdjecie uzytkownika
cebulkowa89 - 2015-03-19 13:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wyjechał już na szalotkę?
zdjecie uzytkownika
bob marley still alive - 2015-03-19 23:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na konopie wyjechalim siostro ;)love and peace
zdjecie uzytkownika
www - 2015-03-25 13:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojechali zarobic 700-800 euro glupota ludzka
zdjecie uzytkownika
do www - 2015-03-25 17:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak głupota , najlepiej siedziec jak ty u mamusi na garnuszku i prosić o doładowanie neta ,żeby hejtowac
zdjecie uzytkownika
www - 2015-03-25 23:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do www - 2015-03-25 17:31:15]:
a kto powiedział że nie pracuje ośle
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-05-24
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
Grupa Akcja Job LIBRA - Agencja Pracy Tymczasowej - Nr certyfikatu 9778 dla swojego Klienta z branży cateringowej, poszukuje Kandydatów na stanowisko:Kelner / KelnerkaMiejsce pracy: PoznańZakres obowiązków:- obsługa gościa restauracyjnego- obsługa przyjęć okolicznościowych- obsługa cateringówWymagania:- dyspozycyjność do pracy od zaraz- aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna- mile widziane doświadczenie w gastrono
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
do www - 2015-03-26 18:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
twoja stara glizdo
jak mi loda trzaskała
zdjecie uzytkownika
łysy - 2015-04-09 10:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do www - 2015-03-26 18:04:39]:
Ty wyrażaj się hejterstwo jest ścigane na wniosek pokrzywdzonego.Pamiętaj w internecie nie jesteś anonimowy pamiętaj po wyroku prawomocnym taka osoba może publicznie pokazać wyrok z Twoimi danymi zobaczymy co pracodawca powie.Jak coś masz do kogoś pisz na priv w jakiś sposób.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akcja JOB

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Akcja JOB?
Zadaj pytanie
alert