Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Akcja JOB

Pracowałeś w firmie Akcja JOB i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-08-25 16:05:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a słyszeliście co wymajają na stanowisku zbrojeń czy podobnych? • Umiejętność sczepiania i spawania prętów zbrojeniowych metodą MIG/MAG • Uprawnienia spawalnicze (136, 136) • Doświadczenie w pracy we Francji • Motywacja do pracy, dobra organizacja i wydajność pracy • Mile widziane czynne prawo jazdy i własny samochód
zdjecie uzytkownika
adrian spawacz - 2014-08-25 20:43:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i co w związku z tym??
zdjecie uzytkownika
lots - 2014-09-04 11:31:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy pracował już ktos lub nadal tam jest w firmie Terra Competences przy regipsach ogólnie wykończeniówka przy remoncie kamienic. Jak tam jest i czy w ogóle warto jechać. Dostałem ofertę pracy w Lille i nie wiem co robic.
zdjecie uzytkownika
peter - 2014-09-05 15:55:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jedź. jak nie masz pracy w pl i chcesz zarobić okolo 1400 e na miesiac , plus mieszkanie i dojazdy . nie boisz sie zostawić rodziny w pl.
Zawsze mozesz zrezygnowac.
zdjecie uzytkownika
miro - 2014-09-09 13:27:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@peter, no niby tak, ale jak się ma stałą pracę w Polsce i chce się zaryzykować i zarabiać 3 razy tyle, to też się opłaca wyjechać moim zdaniem, niż siedzieć tutaj ciąle, poza tym zdobędziesz jeszcze doświadczenie za granicą, a to też bardzo dużo daje, potem jak będziesz chciał wrócc od razu możesz aplikowac na wyższe stanowiska
zdjecie uzytkownika
peter - 2014-09-09 19:31:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
no tak , ale wiesz jak potem ciezko sie przestawić z euro zarobków na polskie bieda-złote ! ;)
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-09-23 17:13:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
obowiązki na cieśle zbrojarza nie sa takie duże jak na poczatku sądziłem po stanowisku, bo będzie trzeba monotwać deskowania i rusztowania typu: PERI, DOKA, HARSCO , zajmować się montażem tego zbrojenia, ogarniać papiery czyli te dokumentacje projektowe no i koordynynować pracą zespołu 3-4 osobowego.
zdjecie uzytkownika
Magda - 2014-09-26 12:02:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Osobiście polecam, dobre zarobki, atmosfera i fajne doświadczenie
zdjecie uzytkownika
uleczka - 2014-10-08 12:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam nadzieje, że teraz wszystko jest ok, bo o tej atmosferze słyszałem już sporo całkiem i mam dobre przeczucia, a poza tym widzę, że pojawiło się wiele nowych ofert pracy jak np. spawacz zbrojeń, szukają też kierowcę, pracownika magazynu, ślusarza i ogólnie innych takich w branży mniej więcej, sami zobaczcie.
zdjecie uzytkownika
toyota to moja gablota - 2014-11-06 05:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [A - 2014-07-02 14:06:18]:
a ja mam psa co słucha sie mnie bezgranicznie.
Jak mu mówię - Idziesz tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] czy nie!? I on idzie ..... albo nie.....
zdjecie uzytkownika
maciek - 2014-11-13 16:30:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i jak, macie nowe informacje? tylko nie chodzi mi o negatywne komentarze, które nic nie mają w sobie konstruktywnego, tylko o te, które faktycznie na coś się przydają ludziom, którzy szukają pracy. Mam nadzieje, że jednak pojawią się tutaj w miarę aktualne informacje, ponieważ zamierzam podjąć u nich pracę.
zdjecie uzytkownika
loek - 2014-11-27 20:30:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczerze mówiąc ja też czekam na jakieś informacje, byle konkretne a nie lanie wody jak to zwykle bywa. też obczajam możliwość pracy u nich ale wiadomo lepiej poznać najpierw opinie innych a tu cisza. ja wiem że obecnie ludzie nie są skorzy aby sobie pomagać itp itd ale myślałem że chociaż w anonimowym internecie ktoś okaże dobre serce.
zdjecie uzytkownika
loks - 2014-12-08 09:34:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [uleczka - 2014-10-08 12:15:41]:
we Francji to już dawno nie ma dobrych zarobków. jeszcze jakieś 5 lat temu to było nawet nawet akcja job no cóż miałem z nimi okazję popracować. sam firma niezła, ale te firmy , z którymi współpracują (firmy użytkownicy) we Francji to jakaś IV liga na rynku firm budowlanych.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-12-08 18:37:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdzie są te dobre...... ? czasy się zmieniają kolego..... ;)
zdjecie uzytkownika
io - 2014-12-11 23:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki będzie przyszły zakres obowiązków osoby zatrudnionej na tym stanowisku? Z jaką odpowiedzialnością wiąże się objęcie tego stanowiska? Czy praca na tym stanowisku wiązać się będzie z dużą samodzielnością w działaniu? Komu będzie podlegał pracownik, który zostanie przyjęty na to stanowisko? dziekuje za odpowedz
zdjecie uzytkownika
help - 2014-12-27 17:27:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [io - 2014-12-11 23:53:50]:
ale to chyba w tej chwili mówisz o pracy w Akcja JOB już bezpośrednio tak ? w sensie że w tej agencji pracy? bo co do ofert jakie mają to ciężko odnieść się do ogółu bo inaczej obecnie pracuje się w Polsce , inaczej w Niemczech a jeszcze inaczej we Francji, a wszędzie posiadają wolne miejsca dla pracowników
zdjecie uzytkownika
Mojko - 2015-01-13 02:08:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę, że niektórych z tych rzeczy można się dowiedzieć tylko i wyłącznie bezpośrednio na rozmowie kwalifikacyjnej. Swoją drogą ciekawe jak ona wygląda i kto ją przeprowadza. Wydaje mi się, że Akcja JOB już trochę na rynku istnieje i jest w stanie profesjonalnie się do tego przygotować. Mam nadzieję, że będę mógł liczyć na ich odzew.
zdjecie uzytkownika
Danio - 2015-01-13 10:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapewne i w tym roku pijacy alkoholicy zjadą się na szalotkę do bretanii, a w tym roku będę nakręcał wideo i posyłał donos do firmy bo taki to nie zasługuje na pracę a dwa osoby postronne są poszkodowane .Tyle w temacie
zdjecie uzytkownika
wieloryb - 2015-01-13 21:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
krec i wysylaj masz racje moze dadza ci 10 centow wiecej
a co do profesjonalizmu to smiechu warte aby wypchnac cie za dzwi i wpierdolic w kolejne [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z pijokami z calej polski a potem martw sie zeby ktos ci tu pomogl bo koordynator ma [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiadomo o kim mowa o nierobie joannie na ktora trzeba zarobic a czekaj jak ci sie auto [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zobaczysz wtedy co to jest pomoc i koordynacja pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Danio - 2015-01-15 12:44:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [wieloryb - 2015-01-13 21:22:55]:
żebyś wiedział alkoholików trzeba tępić! A patrząc na ryje to widac kto co pije :) a nie musze otrzymywać 10 centów wiecej tylko zrobie to w intencji społęcznej :)
zdjecie uzytkownika
koles - 2015-01-15 21:55:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
prostaki od rycia w ziemi uczyc sie było,,,,
zdjecie uzytkownika
Mariusz - 2015-01-16 22:12:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyżby alkoholicy przemówili psią gwarą , stwierdzając po odpowiedziach
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-02-15 12:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Małe pytanie czy ktoś już dostał propozycje na szalotkę? Zgłosiłam się i czekam na wyjazd.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2015-01-15
Żródło: Gowork.pl
Wrocław
(dolnośląskie)
GRUPA AKCJA JOB   RECRUTMEN - Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa  Personalnego - NR CERTFIKATU 5281 dla swojego Klienta – firmy z branży HR - poszukuje osób na stanowisko: ASYSTENT DS. ADMINISTRACYJNO-KSIĘGOWYCH Z J. FRANCUSKIM Miejsce pracy: Wrocław Obowiązki: wprowadzanie danych do systemu ubezpieczeń wierzytelności i do plik&o
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
alwaro - 2015-02-15 14:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z kim gadałaś ? z Darkiem? spanie pod namiotem tak?
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-02-15 19:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z jakim Darkiem? z firmy AJ czy z Terranowy? Dowiedziałam się iż jedzie tylko 16 osób.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akcja JOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Akcja JOB?
Zadaj pytanie