Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Profil firmy: Akcja JOB


Oceniono 115 razy
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
Akcja JOB
Poznańska 21
00-685 Wrocław
Otrzymuj powiadomienia
o nowych wpisach!
zdjecie uzytkownika
waldek - 2014-05-15 18:45:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja w takim razie mam pytanie na ile czasu wyjeżdża się z Akcja JOB? i jeśli to nie problem to jakieś info o kasie?
zdjecie uzytkownika
adrian spawacz - 2014-05-15 19:27:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
umowy smieszne - dają na 3 tygodnie , miesiąc itd. przerwy w umowach po kilka dni... masakra.
Coraz gorzej.....
a kasa... no cóż... jak nie potrzebujesz rodziny,przyjaciół i bycia ,,u siebie" a nie z bandą pijaków latających w śmierdzących skarpetach po domu...
jedź... zarobisz 2 tysiace zl wiecej niz w PL , wydasz 1000 ...
także skoro potrzebujesz tego tysiaka to wal smiało ! ;)
zdjecie uzytkownika
Fiź - 2014-05-16 01:03:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dziwne, że to o a poszła żebrać o 2 nad ranem. Dobry patent. chociaż kto co lubi - ja lubię w spokoju...
zdjecie uzytkownika
gagaaa - 2014-05-20 19:08:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
poza tym co napisaliście to warto wyjechać tam do pracy. Proszę o pilne odpowiedzi, bo chce sie tam zglosic w miare szybko
zdjecie uzytkownika
bolo - 2014-05-31 15:40:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może jednak sa tutaj osoby, które dzięki pracy dla Akcja Job odkładały miesięcznie więcej niz 1000 zł? Typu nie paliły, pic nie lubią.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-06-13 10:25:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bolo - 2014-05-31 15:40:49]:
jestem w Francji już czwarty miesiąc i nie jest źle za tysiaka bym nie siedział ale za 5- tysiaków tak nie jest tak źle jak piszą ale decyzje musisz podjąć sam Ja palę ale nie piję zaczyna się przeważnie od trzech tygodni reszta zależy od ciebie pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-06-13 18:54:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to aż tak ścigają z tym urzedem prawdę to masakra po prostu. Zarobisz a i tak swoje musisz oddać, powiedzcie czy raczej na plus czy minus praca u nich?
zdjecie uzytkownika
rychu tig - 2014-06-23 18:20:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pracuje w terze juz kawałek a przedtem a akcji ale trzeba z niej spadac teraz na kazdym kroku szukają oszczedności i wykrecają sie kryzysem we francji nawet na kilometrówce ( usunięte przez administratora ) zaczynają podsuwac obciete kontrakty. widocznie orka w polu to ich oczko w głowie bo o fachowców juz niedbają niedługo zaczna slamsy wynajmowac bo żity za drogie koncze kontrakt i koncze z terrą
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-06-24 16:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rychu tig - 2014-06-23 18:20:09]:
no jasne, najlepiej wszystko zwalić na kryzys we Francji, mało poważne zachowanie, na prawdę... czyli ogólnie oceniasz pracę u nich na minus, zgadza się? a jak wygląda tam kwestia urlopów, pewnie też dość słabo
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-06-24 16:53:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rychu tig - 2014-06-23 18:20:09]:
no jasne, najlepiej wszystko zwalić na kryzys we Francji, mało poważne zachowanie, na prawdę... czyli ogólnie oceniasz pracę u nich na minus, zgadza się? a jak wygląda tam kwestia urlopów, pewnie też dość słabo
zdjecie uzytkownika
rychu tig - 2014-06-24 17:49:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [heniek - 2014-06-24 16:53:54]:
w tym momencie to trzymaj sie od nich z daleka za 5 tyś 6 tys oczywiscie jak Kinia kłamliwa (majaca nos jak pinokio) nic nieukręci, jest wiele agencji lepiej płacących i to w pobliskich rejonach a co do urlopów zawsze jest czarna magia mam wrazenie ze kinga nalicza urlopy przy okazji grajac w ciuciubabke bo za kazdym razem niewiesz ile sie spodziewać poprostu mozna zbaraniec Terra=burdel na kółkach i zawsze ci sie nic nienalezy
Oferty Pracy odpowiedz
2014-06-23
Żródło: Gowork.pl
NIORT
( )
Grupa Akcja Job  Logiservice - Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego - nr certyfikatu 5279  dla swojego partnera we Francji poszukuje osoby na stanowisko: MONTER-SCZEPIACZ Miejsce pracy: Francja Obowiązki: Składanie, sczepianie migomatem konstrukcji metalowych pod hale, mosty Wymagania: Doskonała znajomość rysunku
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-06-25 15:16:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hmmm, ok, ale to nie można w takim razie samemu zaproponować kiedy chce się wziąć urlop tylko zależy to...od przydziału? skoro to jest czarna magia, to z jakim wyprzedzeniem się dowiadujecie kiedy wypada Wam urlop?
zdjecie uzytkownika
Gość - 2014-06-25 16:23:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byniu - 2014-04-25 22:30:52]:
Chlapiesz od rzeczy aż uszy i oczy więdną.
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-06-27 18:33:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeszcze jedno, zauważyliście ile jest teraz ofert pracy od firmy? Nawet na stanowisko płytkarza we Francji, spawacza zbrojeń. Moim zdaniem to świadczy o rozwoju firmy, a nie o tym, że słabo jej idzie
zdjecie uzytkownika
Marek - 2014-06-29 15:19:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja pracowalem juz w kilku krajach i przez wiele roznych firm. Jak patrze na niektore komentarze to az zal.. Prawda jest i byla ze Polaczki za granica wszedzie po wszystko wyciagaja lapy a sobie to nawet porzadku w pokoju nie zrobi tylko zyje w barlogu. Polaczek za granica, zawsze i wszedzie narzeka bo Polaczek przyzwyczaony jest do narzekania, lubi to robic i niewazne jakby bylo, bedzie narzekal.
zdjecie uzytkownika
ostry - 2014-06-29 22:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie.Jedzie ktos na zbior szalotki teraz.Dostalem propozycje wyjazdu ale ponoc w namiotach sie spi bo teraz sezon wakacyjny i baraki drogie.Mialbym jechac z jakims Panem z Rawicza-jakie sa koszta paliwa -jechaloby nas 3 lub 4 w aucie.Nie wiem jak wyglada sprawa namiotow -Pani mowila,ze po 2 osoby w namiocie.Nie ma miejsca zeby kazdy mial swoj-praca niby na 3 tygodnie.Prosze o jakies info osob ktore jada ,lub byly w okolicach Brestu-moze Pan z Rawicza cos powie.Jak wyglada sprawa prysznicow itd.Z gory dziekuje za informacje
zdjecie uzytkownika
heniek - 2014-06-30 15:18:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak, wszyscy narzekają, tylko czasem jest faktycznie powód tych narzekań... pytanie z czym tutaj jest największy problem? patrzyłem na inne opinie i zero konkretów, same ogólniki, że to źle, tamto źle, pensja słaba.
zdjecie uzytkownika
job - 2014-06-30 17:22:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten portal jest skonczony wiec nie szukajcie tu obiektywnych opinii. wszystkie niewygodne komentarze są usuwane!
zdjecie uzytkownika
arek - 2014-06-30 20:12:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
z tego co rozumuje te ' komentarze ' po raz kolejny jak na większości forum o pracy zauważam typowo polskie zachowanie: do swojego koryta pluje ale wciąż żre..
Skoro jesteście tyle warci to znajdźcie sobie prace sami bezpośrednio u pracodawcy bezpośrednio i zarabiajcie te kokosy ale nie spamujecie forum osobom, które maja o wiele mniej jadu niż Wy..
Ja jeżdżę na prace sezonowe i czasem łatwo nie jest, ale mój wybór jadę albo nie.
zdjecie uzytkownika
A - 2014-07-02 14:06:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ostry - 2014-06-29 22:41:25]:
ponawiam pytanie odnośnie wyjazdu na zbiór szalotki, również otrzymałam propozycje pracy jednakże nie posiadam żadnych informacji na temat warunków zakwaterowania itd. zastanawiam się czy będzie to opłacalny wyjazd gdyż okolice Brestu są dość daleko od Polski, licząc paliwo, koszty wyżywienia, utrzymania na miejscu mogą być dość wysokie, więc może się okazać, że za dużo do Polski z sobą nie zabiorę, a przy niesprzyjającej pogodzie jeszcze można zostać na minusie, co myślicie? był już ktoś może przy zbiorach szalotki i mógłby się podzielić informacjami?
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-07-02 18:37:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, firma zajmuje się świadczeniem usług z zakresu pracy tymczasowej, rekrutacji, doradztwa w zarządzaniu kompetencjami i mają też szkolenia, ale co ważne firma jest nie tylko w polsce, ale działa również we francji, więc mają zupełnie inny pogląd niż typowo polskie firmy. Ludzie, którzy tam pracują mają doświadczenie na poziomie światowym, więc moim zdaniem są profesjonalni w tym co robią.
zdjecie uzytkownika
jurek - 2014-07-04 23:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2014-07-02 18:37:06]:
he he co ty bredzisz na swiatowym poziomie to ty głupoty gadasz szkolenia? jakie szkolenia chyba wewnętrzne pt jak oskubać baranów, mało tego i zeby nawet nie beczeli bo bilet dostaniesz, profesjonalnie to oni idą na dno, smieszą mnie ludzie którzy oceniają książkę po okładce bo widocznie mało masz z nimi doczynienia
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-07-23
Żródło: Gowork.pl
Okolice Rennes
( )
Grupa Akcja Job Logiservice – Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego - nr certyfikatu 5279 dla swojego partnera we Francji   poszukuje osoby na stanowisko: CIEŚLA Z J. FRANCUSKIM Obowiązki: Wykonywanie szalunków (szalunki metalowe w systemie SATECO) pod budowę basenów Wymagania: • Doświadcze
zdjecie uzytkownika
karol - 2014-07-08 16:26:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jurek - 2014-07-04 23:41:20]:
@jurek, jakieś szkolenia chyba muszą być, chociażby dla nowych pracowników, żeby ich wdrożyć do pracy. Ja bym się chętnie dowiedział więcej na ich temat, bo zastanawiam się nad współpracą z nimi. Sprawdzam różne opinie, więc i tutaj zajrzałem, naprawdę niektóre są ciekawe. Ja wiem, że we Francji nieźle prosperują, ale tą filię w Polsce też znam, co prawda bardziej z opowieści. Fakt, że działają już jakiś czas automatycznie buduje im opinie, bo przecież konkurencji też jest sporo, jak w każdym biznesie.
zdjecie uzytkownika
jurek - 2014-07-17 12:49:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karol - 2014-07-08 16:26:13]:
także powodzenia dowiesz sie jak posmakujesz i cała reszta posmakuje jak spróbuje
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akcja JOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x