Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Akcja JOB

Opinie o Akcja JOB

Pracowałeś w firmie Akcja JOB i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-02-15 12:15:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Małe pytanie czy ktoś już dostał propozycje na szalotkę? Zgłosiłam się i czekam na wyjazd.
zdjecie uzytkownika
alwaro - 2015-02-15 14:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a z kim gadałaś ? z Darkiem? spanie pod namiotem tak?
zdjecie uzytkownika
Dorota - 2015-02-15 19:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z jakim Darkiem? z firmy AJ czy z Terranowy? Dowiedziałam się iż jedzie tylko 16 osób.
zdjecie uzytkownika
cebulkowa89 - 2015-03-19 13:54:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wyjechał już na szalotkę?
zdjecie uzytkownika
bob marley still alive - 2015-03-19 23:11:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na konopie wyjechalim siostro ;)love and peace
zdjecie uzytkownika
www - 2015-03-25 13:37:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pojechali zarobic 700-800 euro glupota ludzka
zdjecie uzytkownika
do www - 2015-03-25 17:31:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
tak głupota , najlepiej siedziec jak ty u mamusi na garnuszku i prosić o doładowanie neta ,żeby hejtowac
zdjecie uzytkownika
www - 2015-03-25 23:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do www - 2015-03-25 17:31:15]:
a kto powiedział że nie pracuje ośle
zdjecie uzytkownika
do www - 2015-03-26 18:04:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
twoja stara glizdo
jak mi loda trzaskała
zdjecie uzytkownika
łysy - 2015-04-09 10:17:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [do www - 2015-03-26 18:04:39]:
Ty wyrażaj się hejterstwo jest ścigane na wniosek pokrzywdzonego.Pamiętaj w internecie nie jesteś anonimowy pamiętaj po wyroku prawomocnym taka osoba może publicznie pokazać wyrok z Twoimi danymi zobaczymy co pracodawca powie.Jak coś masz do kogoś pisz na priv w jakiś sposób.
zdjecie uzytkownika
Cela - 2015-07-22 01:51:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracownik magazynu z obsługą wózka widłowego http://www.gowork.pl/praca_wyszukaj.php?trade=31®ion=Piaseczno&oferta_opinie=infopraca.pl11960072 hej jestem zainteresownay praca cxy ktos pracowal na. Tym stanowisku jesli tak to czy ktoes moze powiedziec jakie zarobki czy wyplata jest na czas prosze o info
zdjecie uzytkownika
Piotrek - 2015-08-26 20:15:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam wszystkich byłych i obecnych pracowników Akcji Jop i Terra Competences.
Pracowałem we Francji jako Plaquista ,długi czas,teraz jestem w Polsce i czekam na dziecko poniewaz zona bedzie rodzic we Wrzesniu ,niestety dowiedzielismy sie o powazej wadze serca i nie tylko naszej córki..Ludzie prosze POMÓZCIE MOJEJ CÓRECZCE potrzebujemy pieniazków przeczytajcie linka;
(usunięte przez administratora) z góry Serdecznie dziękuje
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-08-27 00:47:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
starsznie dużo pojawiło się teraz od nich ofert pracy, ale niektóre z nich sa naprawde godne uwagi jak konroler jakości.. napisali w ogłoszniu, że oferują atrakcyjne wynagrodzenie, ale tak naprawde nie podali żadnego przedziału kasowego i nie chce iść na rozmowe po czym się rozczarować, toche to nie tędy droga
zdjecie uzytkownika
informator - 2015-12-08 21:40:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich byłych i obecnych pracowników Akcji Jop czyli Terra Competences należy wiedzieć ze pracownikowi przysługuje 2,5 dnia płatnego urlopu za każdy przepracowany miesiąc, we Francji funkcjonuje oddzielna kasa zajmująca się urlopami płatnymi dla pracowników sektora budowlanego,Les caisses Congés Intempéries BTP,Dokumentem stwierdzającym prawo do płatnego urlopu jest tzw. « certificat bleu » (niebieski certyfikat). Taki podpisany dokument dostarczany jest pracownikowi przez pracodawcę albo w chwili przejścia przez niego na urlop, albo w momencie zakończenia kontraktu Pracodawca jest zobowiązany prawnie wydać taki dokument ! Jeśli nie posiada go w chwili odejścia pracownika na urlop lub z kontraktu ,pracownik powinien natychmiast zgłosić się do kas BTP w celu jego otrzymania , jeżeli wróciłeś do Polski masz prawo w ciągu 2 lat zwrócić się do kasy BTP , która dokona wypłaty ekwiwalentu za urlop .
zdjecie uzytkownika
a - 2015-12-09 00:42:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no i super, 2,5 dnia wolnego na miesiąc to moim zdaniem bardzo dobre warunki, nie sądzicie? no i można na spokojnie tez do nich iść jeśli chodzi o stanowiska koordynatorskie.
zdjecie uzytkownika
hh - 2015-12-12 20:39:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie ciekaw jestem jak tam wygladaja warunki pracy..bo widzialem ze obecnie poszukuja na przyklad pracownika produckji, czy pracownika magazynu..
zdjecie uzytkownika
didn - 2015-12-14 23:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na mój gust atmosfera w tego typu zespołach nie jest najlepsza. Wydaje mi się, że sporo pracy przed nimi, chociaż zwykle przyjmowani są pracownicy godzący się na bardzo niskie zarobki.
zdjecie uzytkownika
sebka - 2015-12-17 03:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@didn tak na prawdę ostatecznie atmosfera nie ma znaczenia, bo przecież liczy się to jak się przykłada do pracy. Oferty są różnorodne, a zarobki dobre nawet na kontrolera jakości.
zdjecie uzytkownika
mol - 2015-12-19 15:34:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wszyscy sie godza na niskie zarobki, np wtedy kiedy jednak maja troche doswiadczenia ktore zdobyli wczesniej na podobnych stanowiskach. sa progi ktorych nie chce sie juz obnizac
zdjecie uzytkownika
biolos - 2016-01-08 20:08:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda, ale jak zaczyna się łapanie własnego doświadczenia to uważam, że naprawdę warto szukać pracy poprzez ich agencję, bo gwarantują legalne zatrudnieie
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2016-01-24 16:57:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w biurze Poznań. Kierowniczka totalnie bez kompetencji... Zero profesjonalizmu, wszystko przerzuca na pracowników a sama nic nie wie o rekrutacji
zdjecie uzytkownika
waldek - 2016-01-24 19:08:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2016-01-24 16:57:30]:
takie jest zadanie niestety ludzi od koordynacji. Nie do końca muszą się znać ale dbają aby wszystko było zrobione. Lepiej zainteresować się stanowiskami spedytora itp. Mniej stresu
zdjecie uzytkownika
el toro - 2016-02-07 15:52:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Dlaczego podejmujecie pracę przez polską firmę?
Przecież w Francuskich interimach są tysiące ofert pracy.
zdjecie uzytkownika
kazik - 2016-02-07 15:56:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiekszosc firm zatrudnia agecje pracy do rekrutowania pracowników, czasami firmy nie mają ogłoszeń bezpośrednio do nich, ale warunki przez Agencje też są ok ,oferują 17 zł na godzine.
zdjecie uzytkownika
mentalny wampir - 2016-02-07 17:55:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kazik - 2016-02-07 15:56:06]:
i co z tego ,że sa? nikt z toba po polsku gadac nie bedzie. do polski tez nie zadzwonia. a ludzie szukaja pracy z Polski. tu nie masz nawet numeru SS ,adresu,konta w banku a wciskasz ludziom kity jak to łatwo we Francji znalezc prace. tu sa ludzie co zalatwiaja robote w Polsce dlatego szukaja przez akcje itp..
zdjecie uzytkownika
mentalny wampir - 2016-02-08 18:26:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to oczywiscie odpowiedz do el toro nie do kazika ;)
zdjecie uzytkownika
Bik - 2016-02-09 20:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kazik, a skąd informacje o tak wysokich stawkach? Wydaje mi się, że agencja zatrudnia do wielu firm i stawki mogą się różnić. Jednak zatrudnienie przez tą agencję zapewnia stabilność pracy..
zdjecie uzytkownika
ARNOLD - 2016-02-10 13:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich. Przeczytałem kilkanaście postów na temat agencji AKCJA JOB i chciałbym wyrazić swoją opinię. A mianowicie byłem na rozmowie kwalifikacyjnej odnośnie pracy spawacza, pani o bląd włosach muliła przez 1,5h żeby potwierdzić moje kwalifikacje. Czułem się jak w teleturnieju "1000 pytań do...". Prościej by było gdybym przyniósł swoją autobiografię ;-) Podczas rozmowy Pani bląd pięknie opowiada o pracy, o warunkach mieszkalnych wszystko ładnie pięknie - tylko jechać.
Wszystko do czasu wynagrodzenia, nagle blądi zaczyna się zacinać mieszać i w sumie wyszło, że wszystko jest za darmo ( przejazd do Francji, zakwaterowanie, zjazdy do Polski co 2 miesiące, dojazd z miejsca zamieszkania do zakładu pracy,WI-FI i wiele innych). Wynagrodzenie miało być 1700 euro/ m-c. Tylko ciężko było jej powiedzieć przy jakiej ilości godzin w miesiacu. Żeby to sprawdzić potrzebne jej były moje świadectwa pracy - po co?! Ponieważ nie mam nic do ukrycia więc jej wysłałem skany a pani w dalszym ciągu liczy godziny. Minęło już kilkanaście dni a bląd dalej liczy, liczy ...i ma z tym problem. Dlatego jeżeli ktoś ma więcej oleju w głowie niż blądi to daruje sobie tą agencję - SZKODA CZASU!!! Pozdrawiam wszystkich czytelników.
zdjecie uzytkownika
mentalny wampir - 2016-02-10 20:18:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ARNOLD - 2016-02-10 13:15:32]:
arnoldzik ... kolor włosów o którym piszesz to BLOND nie BLAD Stąd pani o której piszesz to BLONDI ,BLONDYNA ,BLOND ....
A stawka za spawanie to około 10 euro na rękę za godz wraz z dodatkiem za prace tymczasową . Biorąc pod uwagę ,że nie płacisz za mieszkanie i dojazd do pracy to nie jest zle. Podróż do Francji tez masz gratis jak również zjazdy na święta i wakacje do Polski. Ale skoro wolisz narzekać to siedź dalej na kuroniówce i płacz.
zdjecie uzytkownika
lol - 2016-02-10 21:47:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hello co do zarobku w akcji trzeba by bylo zapierd.......190h zeby tyle zarobic a to jest niemozliwe !pracowalem przez ta agencje 3 lata nadal pracuje w e francji lecz juz nie wspolpracuje z ta agencja pozdrawiam a co do warunkow mieszkaniowych to chcialbym wyslac ta pania BLAD na miesiac jakby przezyla sto przeprowadzek po innych dziurach to by osiwiala jeszce raz pozdro
zdjecie uzytkownika
stefan - 2016-02-11 17:25:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
znalazl sie pierdo... orto znawca kazdy wie o co chodzi a ty cwelu sie rozpisujesz ze blondyna i ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] muje jebaj dalej z a te 10 euro i stroj sie w dcatlonie przed wyjazdem do domu do tesciowej w dresy pizdolizie ale pomimo to polecam prace przez agencjie nie oszukuja a warunki kazdy z wyjezdzajacych akceptuje sam pozdro dla normalnych ludzi !!!!!!
zdjecie uzytkownika
rii - 2016-02-12 14:47:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na razie tylko widziałem fajną oferte do nich jako doradca klienta, tylko, ze wymagają niemieckiego dobrego. no a co do tych komentarzy to moim zdaniem 10 euro na godzine to sporo..
zdjecie uzytkownika
tomas - 2016-02-12 21:20:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stefan - 2016-02-11 17:25:04]:
.stefan vel arnold - ale z ciebie pizdzielec nieogarnięty... nie dosc ,że analfabeta to jeszcze prostak...
zdjecie uzytkownika
tomas - 2016-02-12 21:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stefan - 2016-02-11 17:25:04]:
a czego sie spodziewać po cebulaku z Polski .Wymagania jakby byl nie wiem kim a pewnie debil jakich malo i alkus . Za 10 zeta na godzine rób w Polsce stefanek bo na zachód to ty się cwelu nie nadajesz
zdjecie uzytkownika
agencja - 2016-02-14 06:32:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
arnold , jak zobaczylismy twoją twarz troglodyty i spojrzenie pijanego łosia , twarz nigdy nie skalaną myślą to nie mogliśmy uwierzyć ,że udało ci sie cokolwiek zrobić w życiu stad zainteresowanie dokumentacją....
zdjecie uzytkownika
magda - 2016-02-14 06:36:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stefan - 2016-02-11 17:25:04]:
pólmózgu - lepiej ubierać sie w decathlonie niż ty cwelu w lumpeksie za wyszarpane od mamusi grosze.. co za jełop....
zdjecie uzytkownika
mentalny wampir - 2016-02-14 09:31:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [stefan - 2016-02-11 17:25:04]:
stefanek vel arnoldzik papierowa d.u.p.a inaczej zwąc . Nie dość ,że analfabeta to jeszcze prostak. Pozdro dla normalnych ludzi hehehehehe .tekst spod żabki troglodyto... co za ciota...
zdjecie uzytkownika
siwy - 2016-02-14 10:10:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ta firma ogolnie jest ok ,ladne panie w biurze rekrutuja , warunki placy ok , mieszkaniowe czasem do przyjecia ale kordynator w francji pan T i jego kierownik to nieporozumienie , pracownikow traktuja jak smieci .
zdjecie uzytkownika
Miłyno - 2016-02-14 19:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja też uważam, że 10 euro za godzine to jest sporo. Przeliczając na złotówki to wychodzi jakoś ponad 40 złotych, więc nie ma co narzekać. Szkoda, że nie mają póki co takich prac wyjazdowych. Mimo to zatrudnię się jako spedytor międzynarodowy. Oferują szkolenia i możliwość awansu :) Ciekawe jednak jak z zarobkami...
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2016-02-19 09:21:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie polecam pracy w biurze w Poznaniu. Ciągłe nadgodziny, brak pomocy, zero feedbacku na temat pracy tylko ciągła informacja o tym, że coś jest źle ... Pracowałam tam kilka miesięcy i po 2 miesiącach miałam dosyć...
zdjecie uzytkownika
ARNOLD - 2016-02-21 08:11:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widać mój wpis odniósł skutek. Najwyraźniej pisownia BLĄD a nie BLOND jest większym problemem niż treść opinii. Specjalnie użyłem takiej pisowni żeby osoby mniej inteligentne miały co pisać. Nie będę się zniżał do poziomu pracowników owej agencji którzy bronią się używając różnych nicków i wypisują bzdury! Uważajcie na tą "AGENCJĘ" są inne i mają lepsze warunki! Właśnie podpisałem kontrakt do Francji z inną agencją i w marcu jadę. Warunki są dużo lepsze!!!
zdjecie uzytkownika
romek17 - 2016-03-09 18:03:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to moze pomożesz bo ja też szukam
zdjecie uzytkownika
arnold- sralnold - 2016-03-10 05:50:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ARNOLD - 2016-02-21 08:11:37]:
chyba z towarzyską hehehe....
zdjecie uzytkownika
beczka - 2016-03-10 18:57:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kochani trochę kultury w wypowiedziach czy musicie się tak obrażać.A jeżeli są to wypowiedzi pracowników tej Agencji to nie zazdroszczę prezesowi takiej kadry
zdjecie uzytkownika
tomas - 2016-03-11 19:15:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zazdrośnica...
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-03-11 19:55:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja tam się zgadzam z opinią dwie poniżej.. Według mnie takie wieczne narzekanie niczego dobrego nie wnosi. Agencja zatrudnia przecież setki osób do przeróżnych miejsc
zdjecie uzytkownika
blĄdyna z rekrutacji - 2016-03-24 15:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Inforumje, że wulgarny wpis pod nikiem: "agencja" z 14 lutego nie był wystawiony przez pracownika agencji Akcja Job.
Panie ARNOLDZIE, przykro mi że poczuł się Pan jak na przesłuchaniu podczas rozmowy ze mną. Nie taki był cel. Staramy się dokładnie sprawdzić referencje naszych pracowników, by możliwie dobrać jak najlepszych specjalistów. Jest to też czas, w którym Pan może na spokojnie porozmawiać z rekruterem i rozwiać wszystkie wątpliwosći. Wydaje mi się, ze to rozwiązanie jest lepsze, niż rekrutacja przez telefon albo wyjazd w ciemno.
Rekrutujemy na francuskich warunkach i każdy z naszych pracowników musi mieć założoną teczkę osobową (tak samo jest w Polsce). Teczka zawiera kserokopie swiadectw pracy i certyfikatów. Domyslam się, że Pana kandydatura musiała mi się spodobać, skoro poświęciłam Panu aż tak dużo czasu ;) .. Życzę powodzenia na dalszej drodze kariery. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
daga - 2016-03-26 22:53:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej! czy widzieliście taką oferte pracy jak Sprzątanie na 2 zmiany? Napisali, ze zapewniają darmowy dojazd do pracy,a to jest w Sadach koło Poznania.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2016-05-02
Żródło: Gowork.pl
Poznań
(wielkopolskie)
Grupa Akcja Job LIBRA EUROPE– NR CERTYFIKATU 9778 dla swojego Klienta, firmy z branży logistycznej, poszukuje Kandydatów na stanowisko: MONTER BRAM Miejsce pracy: Poznań Zadania:- pomoc przy montowaniu bram- wsparcie współpracowników swoją wiedzą i doświadczeniem Wymagania:- dyspozycyjność do pracy od poniedziałku do piątku- zmysł techniczny- obsługa wkrętarki, przykręcanie śrub Oferujemy:- pracę na jedną zmianę godz. 7
zdjecie uzytkownika
agencja ...może towarzyska ,może nie - 2016-03-27 07:35:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [blĄdyna z rekrutacji - 2016-03-24 15:18:47]:
mylisz się - był .
I proponuje nie tłumaczyć się przed osłem ,który pluje na agencje .Szkoda czasu. A wpis wcale nie był wulgarny .Facet to półdebil i troglodyta.
zdjecie uzytkownika
sebka - 2016-03-28 23:05:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taka praca na 2 zmiany jest dość rozsądna, bo prościej dostosować obowiązki w firmie do obowiązków rodzinnych. Ale czy jest jeszcze szansa na odpowiednie premie do podstawy zarobków? Dziękuję

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Akcja JOB!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akcja JOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert