Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie

Interesujący profil? Udostępnij!

Profil firmy: Akcja JOB


Oceniono 109 razy
Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.
Otrzymuj powiadomienia
Obserwuje: 45 osób
zdjecie uzytkownika
byniu - 2014-03-09 09:19:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)) a tak wogole to tu ma zastosowanie sad cywilny a nie karny haha niewiesz z czym co się je (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
do bynia - 2014-03-14 08:00:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ty głąbie.....
,,niewiesz" to ty , jak sie pisze ,,nie wiesz" .
zdjecie uzytkownika
byniu - 2014-03-15 20:59:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jestem na miejscu sadzę szarlotke i jest ok pozdrawiam z Francji konrtakt mam na 5 tygodni
zdjecie uzytkownika
obcy3 - 2014-03-16 22:40:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanie do ludzi pracujących w terra compettens czy jeszcze w niej pracują bracia RZECZAKOWSCY -W FIRMIE FRANCUSKIEJ BUTELAU LUB BGCV
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-03-17 21:09:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ - 2013-10-10 08:33:40]:
Dokladnie, jak komus sie nie podoba to niech wraca do Polski i pracuje za psie grosze. Pracuje w TC od 2.5 roku, gdzie wczesniej pracowalem dla ilka innych firm i szczerze to tuaj jest najlepiej. Jak ktos umie dodawac i odejmowac to wie ze wszystkie dodatki sa wyplacane i na CZAS! Odnosnie koordynatorow; mialem okazje poznac jak wyglada ich dzien pracy-reasumujac: gdyby sie zajmowali tymi pierdolami po ktore dzwonie niektorzy nieogarnieci ludzi co nawet po kilku latach nie potrafia sie zapytac ' gdzie jest kibel ' to wiekszosc z Nas by nigdy nie miala szansy wyjechania i zarobienia tych 1300 chociazby, gdzie sadze ze ta suma jako wyplata NETTO, gdzie nie trzeba placic za paliwo i mieszkanie to jak 1800 i nawet.
Pozdrawiam alkoholikow :)
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-03-17 21:17:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [robol - 2013-12-08 10:10:54]:
Jak nie jestes w stanie przezyc weekendu bez koordynatorow to kup sobie jeszcze pieluchy i zostan w Polsce. Jak nie szanujesz innych to o sobie tez mozesz zapomniec. Ja dzwonie jak na prawde nie moge czegos zalatwic i problemow nie mam. ty jak myslisz ze jestes pepkiem swiata bo wielce wyjechales za granice i wszyscy musza biegac za toba to proponuje ci, zebys zostal w Polsce.
zdjecie uzytkownika
bolek - 2014-03-17 21:35:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [obcy3 - 2014-03-16 22:40:09]:
Slyszalem ze jeden z nich zostal kierownikiem bo niezle zaczal po francusku rozmawiac. Czy drugi jeszcze jest tego nie wiem.
zdjecie uzytkownika
obcy3 - 2014-03-17 23:11:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to Mariusz jest tym kierownikiem ??słyszałem ze wysiudali kilku ludzi odkąd we francji pracują ze swojej brygady.nawet będąc kierownikiem to i tak jest cieki z kasą domnie 18000 tys.zł netto plus 1800 łz. pełnego socialu przelicznik na złotówki.otakiej kasie może sobie tylko pomarzyć we francji..kłania się norwegia praca bezpośrednio w norweskiej firmie mniej kałatajstwa tylko 7 Polaków na 450 pracowników jak wiele potrafisz to cię potrafią docenic
zdjecie uzytkownika
ropaniak - 2014-03-22 17:50:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, pracował ktoś we francji na ociepleniach za pośrednictwem tej firmy. Mam okazje wyjechać pierwszy raz na pół roku, nie znam języka co z koordynatorami jakie warunki mieszkalne i czy firma wypłacalna? pozdr
zdjecie uzytkownika
boyka - 2014-04-06 12:50:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czyli rozumiem, że polecacie wyjazd z Akcja JOB? w sensie, że gdy pojechaliście to praca rzeczywiście na Was czekała
zdjecie uzytkownika
Seb - 2014-04-07 11:43:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nie polecam... Ludzi w konia na szalotkach robia! Warunki mieszkaniowe ochyda! Domki bez neta! Ogólnie dziadostwo! Pieniądze też po czasie i do tego jeszcze za mało o ponad 90eur... Porażka
zdjecie uzytkownika
WSzybki - 2014-04-15 12:37:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Potwierdzam. Byłem teraz na sadzeniu szalotek z tej firmy. Nie dosć że brak opieki koordynatora, to na koniec po powrocie do Polski przyszły przelewy... Co się okazało? Ani nadgodzin, które byly na miejscu obiecane nie wypłacono, ani dodatku urlopowego (który był do każdej godziny płatny 0,95eur). Także jesteśmy prawie 200eur w plecy. Zakładamy pozew zbiorowy do Akcji Job ponieważ mamy na umowie między nimi a biurem Terra we Francji czarno na białym dodatek urlopowy do każdej godziny, a teraz każdy się wypina. NIE POLECAM FIRMY!!! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
a - 2014-04-16 10:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Seb - 2014-04-07 11:43:37]:
seb nie kłam dopiero wróciłem z szalotki kasa była jak szef powiedział i taka jak trzeba wiec przestan gadac głupoty
zdjecie uzytkownika
a - 2014-04-16 10:51:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Seb - 2014-04-07 11:43:37]:
szybki byłeśna szalotce jak jak ja na watykanie dopiero wróciłem nie czytajcie tego.
zdjecie uzytkownika
byniu - 2014-04-16 12:56:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kasa jest 9.53 brutto ustawowo - netto to ok. 7.30 + 0.95euro dodatek urlopowy!
wyjdzie Ci 8.48 pi razy oko.
Mieszkanie wychodzi za 1 dzień 5.10 euro. Może ktoś chciałby za free mieszkanie i nie liczy tego? a Seba pisze że domki bez neta a niektórzy chieliby aby to był apartament z wszystkim za free. Jadać każdy wiedział ze robi na kolanach. Tacy ludzie jak (usunięte przez administratora)to zapewne te dzieci które zarobili 160euro na czysto pracując 6dni tylko z 2tygodni. Patrząc po twarzach to sami alkoholicy tam wybrali się :)
zdjecie uzytkownika
Poster - 2014-04-17 16:09:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Byniu jeśli 7.30 + 0.95 = 8.48eur to ja nie wiem gdzie ty szkołe kończyłeś?! Chyba nawet jej nie zacząłeś. :) Potwerdzam, dodatek urlopowy niezapłacony a teraz nie ma winnych. A Ci co piszą tu same pochlebne komentarze to przydupasy koordynatorów albo sami koordynatorzy których nawet tam nie było. Żal firma! Kolejny wałek.
zdjecie uzytkownika
byłem - 2014-04-17 16:12:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [byniu - 2014-04-16 12:56:45]:
Za mieszkanie nie było 5,10 tylko 7,33 więc skończ pier*olic głupoty baranie
zdjecie uzytkownika
seb - 2014-04-17 16:13:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [a - 2014-04-16 10:51:37]:
To chyba nie robiles u tego samego co my
zdjecie uzytkownika
byniu - 2014-04-17 16:36:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byłem - 2014-04-17 16:12:09]:
Sami alkoholicy zero doświadczenia ochlapusy w roguennic mieszkali
zdjecie uzytkownika
a - 2014-04-17 20:54:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Poster - 2014-04-17 16:09:50]:
Powiem tak francuz nam płacił i było ok. nikt cie nie oszukał sam siebie oszukujesz ty bys chciał kokosy moze co? Jak tak to po huj jechales z rzeszowa do Creder aby na kolanach jebać km i szalotke wkladac? tak sie ponizac widze. Jest to prawda sami żule tam mówiąc o polakach gdzie nieumią segregować śmieci i wrzucają coś do kibli że pompa się zatyka wartości 2500euro :) idąc spacrkiem po campingu same ryje pijackie, powieki zblędnięte, oczy jak górnik :D pijacka rodzina. Normalny potem szuka pracy to nie umi znalesc bo taki alkoholik zabiera drugiemu
zdjecie uzytkownika
buraki rzeszowiaki - 2014-04-17 21:37:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [a - 2014-04-17 20:54:57]:
,,nie umi " hehehehehehhe , co za analfabetyzm wtórny ! Wszyscy dobrzy jesteście z tego zadupia Polski . Tylko do wypasu świń sie nadajecie.....
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-04-18
Żródło: Gowork.pl
okolice Lille
( )
GRUPA AKCJA JOB LOGISERVICE – Agencja Pośrednictwa Pracy i Doradztwa Personalnego – NR CERTYFIKATU 5279   dla swojego partnera we Francji poszukuje osób na stanowisko: KIEROWNIK PRAC REMONTOWO-BUDOWLANYCH z j. francuskim Miejsce pracy: Francja Obowiązki: Odpowiedzialność za realizację prac remontowych/budowlanych Kontakt z prac
zdjecie uzytkownika
byniu - 2014-04-18 21:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś logował się pod nickiem byniu ale to nie ja pracowałem przy szarotce i mieszkałem na campingu obecnie pracuję dalej ale mieszkam u francuza i jest ok za lokum płace 150 euro co miesiąc i neta mam za fri warunki ok pracuję razem z francuzami ja trafiłem dobrze ale nie każdy tak miał pracę zaproponował sam francuz pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
byniu - 2014-04-18 21:48:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ktoś logował się pod nickiem byniu ale to nie ja pracowałem przy szarotce i mieszkałem na campingu obecnie pracuję dalej ale mieszkam u francuza i jest ok za lokum płace 150 euro co miesiąc i neta mam za fri warunki ok pracuję razem z francuzami ja trafiłem dobrze ale nie każdy tak miał pracę zaproponował sam francuz pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Kinga - 2014-04-18 22:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [byniu - 2014-04-18 21:48:24]:
Byniu oczywiscie a swistak siedzi i zawija dalej na kolanach na drodze krzyzowej ciułasz :D
zdjecie uzytkownika
do bynia i innych geniuszy - 2014-04-19 13:42:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejny raz wam tłumacze ćwoki niedouczone - cebula echalotte to po polsku ewentualnie szaloTka a nie szaRotka !!

Szarotka alpejska (Leontopodium alpinum) – gatunek rośliny należący do rodziny astrowatych (Asteraceae). Występuje w górach Europy.


Szalotka jest odmianą cebuli, rośnie podobnie jak czosnek po kilka ząbków koło siebie. W smaku podobna do cebuli ale jest słodsza, łagodniejsza, bardziej bogata i złożona w aromacie. Barwy fioletowo – brązowej lub fioletowo – szarej.
Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akcja JOB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x