Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Phup Gniezno Szeszycki

Pracowałeś w firmie Phup Gniezno Szeszycki i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
spełniony i zadowolony - 2011-12-03 23:31:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie zgadzam się z wypowiedziami na temat tej firmy...Po pierwsze nikt nikogo na siłę tam nie trzyma,a jeżeli zarobki wam nie odpowiadają to jest tylko i wyłącznie wasza wina,żeby czegoś więcej oczekiwać też trzeba dać coś od siebie.Wiadomo że za darmo nic nie przychodzi,Ja pracuję w tej firmie już jakiś czas i to nie na stanowisku kierowniczym,ale w ciągu półtora roku otrzymałem 3 razy podwyżkę,ale tak jak powtarzam nikt nie przyjdzie i sam nam tego nie zaproponuje,poprostu trzeba walczyć o swoje i żądając czegoś od firmy (np.podwyżki)trzeba też coś dać od siebie...Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Heniek z Waku - 2012-04-09 14:02:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Słuchaj no [usunięte przez moderatora].żądać to możesz czegoś od swojej [usunięte przez moderatora].tu poprostu Ci sie to należy...bo wymagania w tej \"firmie\" są jak na zachodzie (i ok nie mam nic przeciwko) ale niech wynagrodzenie bedzie do tego adekwatne...fakt jest taki ze naprawde brakuje wielu rzeczy do pracy (rękawiczki, wózki, itd.)...a jak narazie to tylko \"firma\" ciagle czegoś oczekuje...a gdy przychodzi co do czego to pracownik jest zbywany hasłem \"pracujemy na tym...\"albo \"w przyszłym miesiącu...\". Ponadto co to wogóle za umowa na której nie jest wyszczegolnione za ile sie pracuje...i te soboty...(dwie w miesiącu) niby jest to wypisane w umowie...pytam gdzie?gdzie dodatki za nocki...gdzie nadgodziny...człowiek sie stara wylewa poty tylko po to by na koniec sie dowiedzieć ze został, i tu zaruzykuje stwierdzenie [usunięte przez moderatora]...Poprostu patologia...
zdjecie uzytkownika
Była pracownica z Poznania - 2012-07-20 09:27:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prawda jest taka, że [usunięte przez moderatora] pracowników od początku. Na rozmowie kwalifikacyjnej obiecują jedno a w praktyce jest drugie. Ja np umówiłam się na 1.600,00 netto i nigdy tego nie dostałam,( dostałam 1.260,-) bo na umowie nie napisali konkretnej kwoty tylko jakiś tam banał. A [usunięte przez moderatora] ( który niestety jest tylko podstawionym pionkiem ) po wypłacie odpowie Ci, że i tak powinnam się cieszyć z tego co dostałam.
Banda[usunięte przez moderatora], wiedzą że zawsze ktoś będzie dla nich pracował bo jest bezrobocie a w szczególności w Gnieźnie.
Pracowałam tam trzy miesiące i nie usłyszałam o nich dobrego słowa. Każdy pracując u nich szuka następnej pracy.
Życzę wszystkim powodzenia w poszukiwaniu nowej, lepszej pracy żeby może jednego dnia Szeszyckim otworzyły się oczy jak zostaną bez rąk do roboty.
zdjecie uzytkownika
Nieznajomy - 2012-09-03 09:20:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na ich oddziale w gorzowie wlkp. też pracuje się 3 zmiany , za 1250 zl ? ;)
zdjecie uzytkownika
Gorzów Wlkp. - 2012-12-03 11:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W Gorzowie pracujemy na 2 zmiany i atmosfera jest ok.
zdjecie uzytkownika
jaaaa - 2012-12-14 22:41:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wierzę że ktoś dostaje w tej firmie pieniądze na ktore sie umawiał. Tyle ile ja tam robiłem, nie robił nikt, a przez9miesiecy 2razy dostalem taka wyplatę o jaką walczylem(soboty juz im podarowalem). Koledzy jak dostali po 1,4 to sie cieszyli.[usunięte przez moderatora]. jest czyjas kuzynka, ciocia itp. wstyd by mi bylo zadawac sie z[usunięte przez moderatora] nawet jakby to moja matka [usunięte przez moderatora]!
zdjecie uzytkownika
Grażyna - 2013-04-29 12:22:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Coś się zmieniło przez te pół roku? Ile proponują na początku? Jakiekolwiek premie, czy bonusy? Co z samorozwojem? Jaka jest szansa by początkujący nauczył się nowych umiejętności, dostał bardziej odpowiedzialne obowiązki lub brał udział w różnorodnych projektach? Prawda to, z pierwszych postów, że można dostać podwyżkę 3 razy w ciągu półtorej roku?
zdjecie uzytkownika
OsB - 2013-12-24 15:39:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ile zarabiają kierowcy kat C?
Czy pracją na umowe czy na własną działalność?
zdjecie uzytkownika
sas - 2013-12-26 19:40:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w ogóle firma Phup Gniezno Szeszycki istnieje, bo nikt nic nie pisze tutaj na forum, a w Internecie nie moge nic znaleźć. Da sie tam dostac pracę?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Phup Gniezno Szeszycki
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x