Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amber Energia Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Amber Energia Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tyle w temacie - 2014-06-25 13:23:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz to sie nazywa AMB ENERGIA
zdjecie uzytkownika
ktos taki - 2014-06-26 12:05:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [tyle w temacie - 2014-06-25 13:23:36]:
pracuje w firmie od dluzszego czasu na poczatku bylo ciezko nie powiem ze nie ale gdy nabralem doswiadczenia teraz idze spokojnie plan mozna zrealizowac jednym klientem i nie jest wcale wygurowany to tylko kwetia tego jak podchodzisz do pracy
pieniadze sa bardzo dobre jesli chodzi o wynagrodzenie i zawsze w terminie
zdjecie uzytkownika
karo - 2014-06-26 23:19:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ktos taki - 2014-06-26 12:05:28]:
co powiesz w takim razie na te niektóre zarzuty chociażby o umowach o których piszą ludzie w powyższych postach?
zdjecie uzytkownika
Bejb - 2014-06-27 09:23:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [znowu_to_ja - 2014-06-19 19:25:18]:
"Znowu_to_ja", nie jestem managerem... Nie wiem czemu jest przeświadczenie, że wszystkie posty piszą właśnie oni...? W tej firmie są też inni ludzie. Widać życie dało Ci troszkę w kość, firma Ci się nie spodobała i teraz będziesz na nią psioczył i odradzał każdemu, bo akurat Tobie nie przypadła do gustu. Może po prostu byłeś zbyt słaby i stąd Twoje negatywne nastawienie... Firma nie jest z rodzaju tych co zaniża prowizje, kwestia POPRAWNEGO przeliczenia marży i w ogóle umiejętności jej liczenia. Umiesz liczyć? Licz na siebie!

Słaby pracownik lub były pracownik zawsze będzie wieszał psy na pracodawcy. Proponuję nie czytać takich opinii, bo opinię powinno się wyrobić samemu, a nie przez doświadczenia innych ;)
zdjecie uzytkownika
karo - 2014-06-27 22:34:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Bejb - 2014-06-27 09:23:02]:
czyli Ty z kolei pracujesz nadal w Amber Energia i możesz sobie pochwalić Twoją robotę tutaj ? napisz coś o nich
zdjecie uzytkownika
Bejb - 2014-07-01 13:32:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [karo - 2014-06-27 22:34:09]:
Pracuję - znaczy współpracuję . Kiedy chcę to ruszam d. kiedy nie to nie . Jakoś na swoje wychodze
zdjecie uzytkownika
karo - 2014-07-01 15:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zauważyłem , że Amber Energia ma jakiś program poleconych klientów... może to dobry pomysł na pozyskanie nowych ludzi
zdjecie uzytkownika
FantasMagoria - 2014-07-06 22:56:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w AMB. Odeszłam sama, bo wyprowadziłam się z mężem za granicę i czasem tęsknię... Praca była w porządku, nie było na co narzekać jeśli rzeczywiście się pracowało. Polecam :)

zdjecie uzytkownika
din - 2014-07-07 17:35:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
szczerze mówiąc to nie widzę w tych opiniach nic dziwnego - wręcz przeciwnie są całkowicie normalne moim zdaniem. Jeżeli Twoim zdaniem @ela, sytuacja w Amber Energia ma się zupełnie inaczej to czemu jej tu nie opiszesz...
zdjecie uzytkownika
były_pracownik - 2014-07-09 16:20:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma (usunięte przez administratora)handlowców i tyle, ktoś napisał, że zawsze sie jedzie po byłym pracodawcy albo, że byłem słaby, pracowałem tam ponad 2 lata i kilka razy otrzymywałem nagrody i dyplomy za wyniki, byłem dwa razy na zjeździe najlepszych handlowców w Polsce, także drogi managerze myliłeś się :) zwróccie uwagę, na często powtarzający się wpis w stylu "na początku było ciężko, ale później dzięki nabraniu doświadczenia już było z górki" napiszę wam, że z górki niestety nie będzie nigdy ja naszczęście nie muszę już pracować z tymi miernotami :)(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-07-10 12:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [były_pracownik - 2014-07-09 16:20:18]:
he he,wiemy o co chodzi naciągaczu...
zdjecie uzytkownika
lena - 2014-07-19 22:07:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak firma przetrwa do końca roku to będzie sukces ...
zdjecie uzytkownika
ela - 2014-07-21 14:24:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [din - 2014-07-07 17:35:35]:
wezcie się do roboty sami, prezesi cholerni,traktujcie ludzi uczciwie, płaćcie im jak obiecujecie i przestańcie oszukiwac.ja po roku pracy w amber energia nie moge sie w okolicy pokazac bo wszyscy klienci którzy odpisali dla mnie umowy są oszukani.miało byc taniej,jest drożej i gorzej.a jak jeszcze raz mi ktos napisze zs firma ok i dobrze ludzi traktuje to wypisze tu ze wskazaniem na konkretne osoby i nazwiska.i jeszcze jedno:kase mi wisicie za ostatnie 3 umowy dla was podpisane juz ze dwa lata!!!
zdjecie uzytkownika
Jan - 2014-07-22 22:14:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ela napisz....skoro ktoś jest nie fair w stosunku do ciebie to czemu ty masz być
zdjecie uzytkownika
poszkodowany - 2014-07-23 00:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Amber Energia z Wa-wy - ( usunięte przez administratora ) z własnymi autami. Umowa jest tak skonstruowana, aby frajer nie dostał złamanego grosza za wyjeżdżone paliwo i cudem jest również brak możliwości zarobku, bo trzeba osiągnąć poziom, aby kasę w wersji mini w ogóle dostać.
Na forach można poczytać komentarze typu "narzekają tylko ci, którzy chcieliby autko i podstawę i posiedzieć na fejsie" itp., napisane przez pseudo managerów, którzy umawiają się jak w filmie o mafii Sycylijskiej. Jednego dnia dzwoni przemiła laseczka, która czyta tekst z kartki (no niestety słychać to strasznie) i mówi, że dostanie się smsa lub maila z dalszymi instrukcjami - poczułem się w obu przypadkach firm, jakby mi kogoś z rodziny porwano i żądano okupu na podany adres i o podanej godzinie. Cóż, dałem się nabrać na Amber Energia (o regonie parę cyferek za regonem Amber Gold - jakiś zbieg okoliczności...?), ale managera, który "umówił" się ze mną na tajne spotkanie puściłem mimochodem, bo mam tak, że uczę się na błędach. W obu przypadkach - ta sama linia ataku: jest pan ach i ech i potrzebujemy takich ludzi jak pan, dziś to właśnie pan przeszedł przez wszystkie etapy rekrutacji i to właśnie z panem chcemy nawiązać współpracę! Wow! Raj normalnie! Szkoda tylko, że dla naiwnych, którzy chcieliby się powiesić, bo właśnie dali się ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
poszkodowany - 2014-07-23 00:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
A może jest ktoś z Wielkopolski i opiszę dlaczego część osób z tego regionu odeszła dalej region zachodniopomorski też coś kiepsko obsadzony .Jak by było tak dobrze to ludzie by nie odchodzili .Powinniśmy się zebrać i złożyć pozew zbiorowy .Ta firma działa jak piramida finansowa drugie Amber Gold.Klienci płacą podwójne faktury ,ciągłe reklamacje,opiekun klienta to fikcja.Rotacja jest taka że z osób odznaczonych z ostatniego zjazdu połowa już nie pracuję.Konkurencja płaci o wiele więcej ,ponadto cennik zawyżony o kilka złotych od tego co proponuje RWE.Wynagrodzenie to fikcja 20-30 % płacone w ratach to realnie 10-20%.Z każdą firmą tylko nie z tą.!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Jolo21 - 2014-07-29 09:01:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja jestem z Wielkopolski. Wszystko co piszecie to prawda.( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
Hindenburg - 2014-07-29 09:36:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja jestem ze Śląska. Ijest tak samo jak piszą powyżej.
zdjecie uzytkownika
J23 - 2014-07-30 08:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Jolo21 - 2014-07-29 09:01:19]:
Jestem ZA POZWEM ZBIOROWYM
zdjecie uzytkownika
emma - 2014-08-05 16:03:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja czekam na pierwsze wynagrodzenie i... miało być a nie ma... hmmm...
zdjecie uzytkownika
LoLo z Oranżady - 2014-08-05 19:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [emma - 2014-08-05 16:03:36]:
no i chyba nie będzie...chociaż pierwsze zawsze wypłacali, gorzej było później.
zdjecie uzytkownika
emma - 2014-08-05 20:20:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To oznacza,że nie wypłacają należnej pensji? Hmmm czyli obiecanki,że będzie jutro na sto procent to bujda... Ech dałam się zrobić w balona:-(
zdjecie uzytkownika
poli - 2014-08-18 11:32:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, a mi niestety nie wypłacili 25 procent mm i cały rok 2016 też w plecy. Ja składam pozew do Sądu.
zdjecie uzytkownika
noname - 2014-08-19 11:26:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wypłacili i ci nie wypłaca...nikogo nie traktują poważnie, dają gówniane umowy, obcinają na prowizji jak i całej pensji, idą na ilość a nie na jakość.
zdjecie uzytkownika
maływariat - 2014-08-19 15:14:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [noname - 2014-08-19 11:26:18]:
Mi wypłacają, póki co nie mam co narzekać. Może po prostu zadzwońcie, zapytajcie? Po co od razu wnerwiać się i podejmować decyzje w stylu "idę do sądu". To też kosztuje, a telefon z wyjaśnieniami może kosztować mniej...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amber Energia Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski