Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amber Energia Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Amber Energia Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kokos - 2014-08-20 22:26:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jalik - 2014-08-20 17:16:30]:
Ja byłem Managerem. Kasa to sprawa indywidualna jeśli chodzi o zarobki, a jeśli chodzi o wypłaty, to po prostu trzeba umieć liczyć ile się zarabia. Zdarzały się wypadki, że ludzie dostawali mniej niż liczyli, ale liczyli źle. Pretensje są zawsze do firmy, bo przecież ciężko jest się przyznać komukolwiek w dzisiejszych czasach do błędu.
Korpo, czy nie, to co wyczytałeś, to nazwy. Wszystko trzeba jakoś nazwać. A czy to będzie Akademia Lidera czy Spotkanie Integrujące przy grillu... sam powiedz, co lepiej brzmi ;)
zdjecie uzytkownika
123456 - 2014-08-29 14:18:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w tej firmie aż miesiąc trafiło się coś lepszego:)
jak dla mnie produkt i klienci ok, ale program wdrożeniowy i wsparcie było słabe- potrzebowałam wiedzy technicznej- praktycznej ( dla mnie to była nowa branża ) a nie walki z obiekcjami bo to mam opanowane- a przez miesiąc głównie to było omawiane i powtarzane informacje z pierwszego szkolenia, co na nie wiele mi się przydało przy spotkaniach z klientami. Stawiają na samodzielność- ok ale u mnie było aż do przesady - 2 dni jeździłam z przedstawicielem dłuższym stażem, ale niewiele mi to dało ( był słaby i zawsze mu się do domu spieszyło ) - manager chwalił się jaki to jest zajebisty i według programu wdrożeniowego powinien spędzić ze mną 2 dni ale jakoś nie znalazł na to czasu:(, na jednym z ostatnich spotkań zespołu na jakim byłam- przedstawiono nam podsumowanie kto ile zarobił dla firmy ( szkoda gadać- mało kto łapał się na podstawę- a jak już to na tą najniższą- to mnie zdemotywowało i .... trafiła się lepsza oferta:) ale jak ktoś chce niech próbuje
zdjecie uzytkownika
warta - 2014-09-05 18:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może dla pracownika nie jest to zbyt ciekawa perspektywa , ale widocznie kierownictwo Amber Energii nie wymyśliło jeszcze lepszego sposobu na zarabianie w tym biznesie. Myślę, że jeżeli ktoś podrzuciłby im lepszy pomysł na ściągnięcie klientów to by tego człowieka ozłocili... A póki co trzeba brać kogo dają
zdjecie uzytkownika
mgm2121 - 2014-09-10 15:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie AMB Energia?
zdjecie uzytkownika
hfc657 - 2014-09-11 17:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
za jak najniższą pensję wycisną z ciebie dosłownie WSZYSTKO. jezeli chcesz pracowac oczarowny wyimaginowanymi premiami za wyniki i niska podstawe to jak najbardziej chwytaj firme za nogi i sie tam zatrudnij. zero szkolen, zero realnej motywacji i zero wsparcia tylko i wylacznie parcie na wyniki bez podstawowych narzedzi pracy.
zdjecie uzytkownika
gogo - 2014-09-21 16:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zanim zaczniecie rozmawiać o współpracy poproście o umowę i regulamin prowizjii dobrze go przeanalizujcie
zdjecie uzytkownika
wedel - 2014-09-25 15:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gogo - 2014-09-21 16:05:01]:
zgadzam się z Tobą @gogo oraz ze @współpraca. Po pierwsze rzeczywiście rynek energetyczny w naszym kraju raczkuje dopiero i co raz więcej firm będzie pojawiało się takich które na tym interesie będą chciały zbić dobrą kasę. Ci którzy będą mieli spółki zapewne będą mieli kasę, a Ci którzy będą na nich robić - niech dokładnie czytają dokumenty które podpisuja
zdjecie uzytkownika
dynamit - 2014-09-25 21:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie do osób, które pracowały bądź pracują w AMB ENERGIA, jak faktycznie wygląda praca na stanowisku MANAGERA? Jakie pieniądze są możliwe do zarobienia? Czy jest jakaś stała podstawa, narzędzia pracy-telefon, samochód?
Nie pytam ile można zarobić ponieważ ponad 10 lat prowadzę i szkolę ludzi do sprzedaży i to jest oczywiste, że sami mamy ogromny wpływ na ilość generowanych pieniędzy. Bardziej chciałem zapytać jakie są możliwości w tej firmie? Mam świadomość, że nie każdemu praca w sprzedaży odpowiada bo tutaj liczą się niestety predyspozycje i bycie pewnym siebie, przebojowym itd. Ludzie, którzy czują sprzedaż umieją to ocenić pracując w tej firmie jak to wygląda. Z góry dziękuję każdej osobie za napisanie opinie na temat firmy.
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-09-28 22:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze o inf.jaki jest dodatek obecny w ABM ENERGIA NA DZIEN DZISIEJSZY Z GORY DZIEKUJE
zdjecie uzytkownika
Zapytana - 2014-09-30 09:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wrażenie, że większość opinii tutaj jest wystawiana przez byłych Handlowców, ale dość mało jest opinii ludzi, którzy pracuję w biurze. Czy ktoś może się wypowiedzieć? Do tej pory widzę raczej same pozytywne opinie, ale chciałabym się dowiedzieć jak jest obecnie ;) Ktoś? Coś?
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2014-10-09 22:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest obecnie na stanowisku handlowca w Łodzi? Bądź w innych regionach na tym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
kakaka - 2014-10-10 16:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gogo - 2014-09-21 16:05:01]:
Witam,posiadam 3-letnie dośw,w branzy,również z Rwe.
Proszę o kontakt kakaka156@wp.pl
zdjecie uzytkownika
adolf - 2014-10-12 22:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie nie dajcie się oszukać na podstawy i wysokie prowizje.
Firma nie wypłaca prowizji, z pieniędzmi na paliwo (500zł) jedna wielka ściema, podstawa i kwota na paliwo wypłacana jest uznaniowo. AMB ENERGIA to wielka ściema!!!
zdjecie uzytkownika
bylay manager... - 2014-10-14 00:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma to sciema, nie ma podstawy, prowizji i kasy na paliwo nic!!! nie tankuj za swoje bo i tak nie dostaniesz nic
zdjecie uzytkownika
Piotrek28 - 2014-10-18 10:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W życiu nie polecam tego( usunięte przez administratora ).a największemu wrogowi.
zdjecie uzytkownika
Mini - 2014-10-20 09:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest spoko, bez przesady... Przyszli pracownicy AMB, ja też miałam duże opory żeby tu przychodzić jak przeczytałam te wszystkie opinie, ale firma daje radę, praca jest jak każda inna ;)
zdjecie uzytkownika
Comodore - 2014-10-21 12:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z przedmówczynią Mini. W sumie już nie pracuję w AMB, bo trafiło się coś lepszego, ale praca fajna, raz było więcej do zrobienia, a raz mniej, zależało od sytuacji i od dnia, ale nie było specjalnej reguły.
zdjecie uzytkownika
kakao - 2014-10-21 13:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O! A ja wlasnie dostalam telefon, ze zapraszaja mnie na rozmowe rekrutacyjna, chociaz wysylalam swoje CV juz jakis czas temu... ale moze maja baze tych CV i wybieraja albo dlugi proces rekrutacyjny. Czy ktos moze wie, czego mozna sie spodziewac od nich na rozmowie rekrutacyjnej na Handlowca?
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-10-21 13:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez! Właśnie dzisiaj! Chciałem znaleźć jakieś pomocne opinie. Firmę polecił mi mój kumpel z Wrocka, bardzo sobie chwali i jest zadowolony, pracuje jako doradca handlowy od prawie roku. Haha, pierwsza jego pensja była kosmiczna i dobrze ją wtedy opijaliśmy :P Tak jak kakao chciałbym się dowiedzieć jak wygląda rozmowa rekrutacyjna, bo bardzo zależy , mi na tej pracy i chcę wypaść na rozmowie jak najlepiej! Kakao, chyba ze sobą rywalizujemy :D
zdjecie uzytkownika
Adam12 - 2014-10-21 15:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy realne są zarobki powyżej 10.000 netto?
zdjecie uzytkownika
Adam12 - 2014-10-21 15:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy realne są zarobki powyżej 10.000 netto?
zdjecie uzytkownika
manago - 2014-10-21 15:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No proszę, a w którym regionie ta rekrutacja? Ja pracuje jako Doradca. Mogę powiedzieć na zachęte, że firma organizuje fajne konkursy! Im większy wynik się osiągnie, tym lepsze nagrody, poczynając od książek i filmów, przez urz elektroniczne (telefony, tablety) aż po wyjazdy za granicę :) warto pracować, starajcie się!
zdjecie uzytkownika
manago - 2014-10-21 16:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam12 - 2014-10-21 15:51:21]:
Adam, realne, chociaż rzadko się to zdarza na początku. Ja pierwszy taki wynik osiągnąłem po kilku miesiączach :)
zdjecie uzytkownika
Adam12 - 2014-10-21 16:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są średnie zarobki? Ale tak czy siak wodze ze szału nie ma.
zdjecie uzytkownika
Adam12 - 2014-10-21 16:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Biorąc pod uwagę fakt iż nie dają auta, ani nie zwracają kosztów paliwa i auta to naprawdę jest słabo.
Za wycieczki i inne gadżety nie zapłacę rachunków
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amber Energia Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x