Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amber Energia Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Amber Energia Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
zdziwiona - 2014-11-13 09:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwie Ci sie lolek. Dziwie sie tez innym ludziom... pare osob wyzej ma racje, czytajcie umowy, nauczcie liczyc i przede wszystkim pracujcie. Nie ma nic za darmo...
zdjecie uzytkownika
Barnaba - 2014-11-13 11:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lolku, myślę, że te osoby kture wymieniłeś raczej nie tracą czasu na takie trywialne rzeczy, jak wpisywanie pozytywnych komentarzy na tym forum. Jeśli chodzi o pracę, to ja pracowałem w biurze (pracowałem, bo trafiło się coś lepszego) i wcale tak źle nie było jak tu niektórzy. Jest tak jak w każdej innej pracy. Ale współpracownicy byli bardzo mili, często sobie wspólnie żartowaliśmy i praca szła jakoś tak lżej. Doradcy w terenie mają trochę gorzej, my ich po prostu rozliczamy, więc znamy realia. Ale moim zdaniem, podsumowując, nie jest źle! ;)
zdjecie uzytkownika
Mała Mi - 2014-11-13 12:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że dyskusja trwa. Ja się zastanawiam jak to będzie pracować jako doradca. Aktualnie jestem na szkoleniu i jeżdżę z Managerami żeby się wdrożyć w temat. Ale w sumie podoba mi się, nie jest tak jak tu niektórzy opisóją. Dam wasm znać za jakiś czas, czy wszystko ok!
zdjecie uzytkownika
Belzebub - 2014-11-13 14:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam Duon?! AMB sie naprawde dobrze 3ma a praca jest ok!
zdjecie uzytkownika
Krach - 2014-11-13 16:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha, luzerzy! Jak Wam nie płacą, to zacznijcie pracowa! Hahaha! Pieniądze na drzewach nie rosną!
zdjecie uzytkownika
Matylda - 2014-11-14 21:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZUZA, nie każdy jest dobry w tym co robi. Już się wyżaliłaś, luzuj ;)
zdjecie uzytkownika
Krab - 2014-11-17 13:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim!

Dostałem dziisja telefon z tej firmy na rozmowe rekrutacyjną w piątek na doradcę. Czy ktoś może mi coś poradzić, jak rozmawiać? O co pytają? Czy robią jakieś testy? Jak to wygląda? Bardzo mi zależy na tej pracy... Proszę o pomoc.
zdjecie uzytkownika
majstersztyk - 2014-11-17 15:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witacjie!
Ja też dzisiaj dostałem telefon w sprawie rozmowy rekrutacyjnej, ale manager poinformował mnie, że firma przeszła do Duona i będą nowe zasady przyjęć. Chyba nie będzie aż tak źle, co..? Czy ktoś ma jakieś pomocne tipy na rozmowę rekrutacyjną? Mi też zależy na pracy, ostatnio z nią ciężką, a akurat do AMB bardzo chcę pójść.
zdjecie uzytkownika
majstersztyk - 2014-11-18 21:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby tak, widzę te opinie. Ale z drugiej strony, właśnie przeszli do Duonu i może zmieni się ta cała polityka, bo Duon jest dobrym graczem na rynku energetycznym.
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-11-19 13:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te posty i poniekąd zgadzam się z każdym z nich. Pracowałem dla EDF i Amber Energia, teraz w końcu pracuje w firmie której zasady wynagrodzenia, sposobu pracy i możliwości rozwoju były jasne i czytelne od samego początku, dzięki czemu nie mam problemu z kasą i komunikacją z firmą, Pracować trzeba i to ciężko, ale efekty są wprost proporcjonalne - premie, leasing opłacany przez firmę (oczywiście przy utrzymaniu sprzedaży), jasny plan kariery, wysokie prowizje. Za klientem trzeba połazić, ale w końcu wiem za co.
zdjecie uzytkownika
agnes - 2014-11-20 07:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te głupoty to aż mi się krew w żyłach gotuje... ją pracuje już rok jako doradca ... naprawdę jak pracujesz to masz wszystko podstawę prowizje telefon table zwrot za paliwo a przedewszystkim auto... ale warunek jak pracujesz a nie udajesz że pracujesz....
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2014-11-20 13:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Jak pracowałeś W AMB to można było zarobić ale trzeba pracować. Jak chcesz naprawdę zarobić to idź do Doradców Energetycznych Sp. Z O.O. - płaca w terminie - znane marki w portfelu sprzedawców nie wszystkimi się chwalą na spotkaniu i na stronie. Dla najlepszych daja samochody po okresie próbnym - formy zatrudnienia różne - mi najbardziej opłaca się własna działalność gospodarcza takiej kasy to nie widziałem w AMB przy takiej samej sprzedaży a i tyle samo płacą za przedłużanie umów. Podpiszesz umowę z Klientem to jest to Twój Klient do końca
zdjecie uzytkownika
wołek - 2014-11-21 01:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agnes - 2014-11-20 07:24:26]:
praca w Amber nie jest dla wszystkich i to jest główny powód tego , że ludzie narzekają na robotę tutaj. Przychodzą nie znając zupełnie realiów ani tego czym będa się zajmować, na czym będzie polegała ich praca. Potem dopiero wychodzi , że tak naprawdę to nie jest zupełnie to czego spodziewali się .
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-11-21 11:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie rację, to nie jest praca dla wszystkich, trzeba umieć być dla siebie szefem i sumienie pracować. Ja teraz pracuje w EnergiaOn i jestem zadowolony. W końcu trafiłem na uczciwych ludzi, którzy szanują klienta, agenta i przy tym zarabiają. To młoda firma i trzymam mocno kciuki by sukces nie zmienił ich wartości. Mogę spokojnie polecić współpracę z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
Kama - 2014-11-23 22:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Martinez, rozumiem, że ty masz 19 lat skoro tak się tu wyżalasz? Dla mnie to raczej jasne, ze okres próbny jest na umowe zlecenie. Przecież nie dasx od razu umowy o prace osobie, która dopiwro co zaczyna ogarniać ten biznes. Pomyśl zanim cokolwiek napiszesz...
zdjecie uzytkownika
newdon - 2014-11-24 08:59:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ej, luzujcie gacie! Firma przeszła do Duonu, na pewno będę lepsze warunki, bo to już jest firma z jakas renomom, więc na pewno nie pozwola na takie traktowanie, choc nie twierdzę, ze tak było. Mi się tu dobrze pracuje, choc pracuje krutko.
zdjecie uzytkownika
duonowiec - 2014-11-24 10:17:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Szanowni Państwo, jestem przedstawicielem firmy Duon. Nie połączylibyśmy się z AMB ENERGIA gdybyśmy nie uważali tego za słuszne, czy opłacalne, a nasza polityka dba nie tylko o klienta, ale również o pracowników. Długo analizowaliśmy warunki pracy w AMB ENERGIA sugerując się negatywnymi wpisami m.in. na tej stronie, jednak wszystkie opinie są nieprawdziwe. AMB ENERGIA dba o swoich pracowników jeśli Ci pracują zgodnie z regulaminem, co tak naprawdę obowiązuje w każdej firmie. Elektryka jest specyficzną branżą i nie każdy potrafi się do niej dopasować. Wnioskuję więc, że negatywne opinie użytkowników tego portalu wynikają z niezrozumienia regulaminu bądź niezastosowania się do niego przez podpisanie umowy.
Zapraszamy serdecznie do współpracy! ;)

Duonowiec
zdjecie uzytkownika
Martinez - 2014-11-24 11:05:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kama wystarczy umowa o pracę na okres próbny a jak kogoś zaprasza się do współpracy to osoba juz musi mieć doświadczenie sprzedażowe! !!! Klauna do szpitala się nie zatrudnia
zdjecie uzytkownika
dawid - 2014-11-26 01:56:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [duonowiec - 2014-11-24 10:17:53]:
żart roku he he . Generalnie firma działa na zasadzie zbierze jak największą bazę klientów a później sam się zwolnisz :) Czy na szkoleniu dalej czują jak to jedziesz przez wieś a tu tartak pachą i jest umowa ?:d
zdjecie uzytkownika
velle est posse - 2014-11-30 20:09:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mierz siły na zamiary czegokolwiek się nie podejmiesz
zdjecie uzytkownika
rob - 2014-12-01 11:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawid - 2014-11-26 01:56:24]:
Cześć ja również do nie dawna pracowałem w EDF. Na jakim rogionie byleś?
Aktualnie szukam pracy. Napisał byś mi coś o pracy w AMB? czy warto tam startować?
mój emaill: robert1470@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Polki - 2014-12-05 08:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To powiedzcie finalnie jaka umowa w Amber Energia panuje? Chociaż sama nazwa firmy "amber" daje w polskiej rzeczywistości niejasny przekaz. Mam chociaż nadzieję, że cały trud wkładany przez pracownika jest w oczywisty sposób wynagradzany sowicie. ps. Dlaczego sugerujecie, że pracownik miałby sam się zwalniać?
zdjecie uzytkownika
pH - 2014-12-05 14:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja polecam prace w tej firmie duzo szkolen, podstawa, prowizja i samochód, wiec zdecydowanie dbaja o ludzi ale trzeba tez im pozkazac ze warto bo to tez jest inwestycja pracodawcy.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Brak profesjonalizmu ze strony osób rekrutujących. " Nikt nic nie wie" , albo raczej " każdy wie co innego".
Pytania: Raczej słuchałem
zdjecie uzytkownika
PH - 2014-12-05 16:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie z daleka od tej złodziejskiej firmy, nic nie wypłacają!!! Do tego wykasowują codziennie posty którę mówią prawdę tak jak jest czyli Wielkie G....o.
Odradzam...
zdjecie uzytkownika
chyba TY! - 2014-12-08 11:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PH - 2014-12-05 16:28:32]:
No chyba TY! Żadna firma nie ma możliwości usuwania postów z forum, które nie jest przez nią prowadzone, co najwyżej wulgaryzmy (ale tu akurat przyznaję rację adminom. Trochę kultury nie zaszkodzi...). Więc się ogarnij człowieku, farmazony piszesz...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amber Energia Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Amber Energia Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie
x