Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amber Energia Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Amber Energia Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Ela - 2014-11-04 21:26:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Amb - nikomu nie życzę. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ZUZA - 2014-11-05 11:59:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
SZCZERZE ODRADZAM pracę w tej firmie....OMIJAJCIE WIELKIM ŁUKIEM!!!
zdjecie uzytkownika
piotrek.kowal - 2014-11-05 21:01:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś pracowałm w AMB na terenie woj. łódzkiego- szkoła życia! ale nauczyłem się strasznie dużo. To były czasy, wyścig szcurów, full pracy bez godnego wynagrodzenia!!! :D Prowadzenie ciężkich rozmów z niewdzięcznymi klientami... obecnie doświadczenie z tamtej pracy owocuje... Teraz pracuję w firmie gdzie jestem doceniany, podstawa na początku wynosiła 2900 do tego motywujący system prowizji bez progów :) Polecam! :) Jeśli ktoś chce dołączyć do mojego zespołu handlowców, bo wie że jest "młodym wilkiem" i ma to "coś" co pozwala mu z łatwością nawiązywać biznesowe kontakty to nie ma nad czym się zastanawiać. Napisz do mnie na piotrek.kowal47@wp.pl a powiem Ci więcej.
Nic nie tracisz :)
Pozdrawiam
Piotrek
zdjecie uzytkownika
Dominik - 2014-11-06 15:59:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [piotrek.kowal - 2014-11-05 21:01:09]:
Witam, próbowałem się z Panem skontaktować, ale wpisywany adres email zawiera jakiś błąd. Tak przynajmniej twierdzi moja poczta.
Bardzo proszę o kontakt (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
hokus - 2014-11-06 22:20:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie widać pozytywów w pracy tutaj... Patrząc na opinie ludzi pracujących w Amber Energia to lepiej gdyby byli chyba zupełnie bez pracy niż mieliby przyjść tutaj raz jeszcze . Najśmieszniejsze jest to , że mimo wszystko firma ciągle znajduje nowe twarze, także coś musi być nie tak z relacją z którejś ze stron
zdjecie uzytkownika
poldek - 2014-11-07 00:45:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i wykasowali moje posty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z AMB....
zdjecie uzytkownika
asia - 2014-11-10 12:43:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy sprzedawcy!!!

Czytajcie umowy i przestancie wypisywac te wszystkie glupoty. Jak nie dostajecie prowizji to znaczy ze nie zrealizowaliscie celu! Wescie w garsc a najlepiej do roboty!
zdjecie uzytkownika
krawiec - 2014-11-10 15:11:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha, ja też się z tym zgadzam. Sprawdzajcie co podpisujecie a nie biadolicie jak głodne baby... Jak się podpisuje umowy, których się nie rozumie, to nic dziwnego że potem wieszacie psy na pracodawcach. Ogarnijcie tyłki ludzie, pora dorosnąć!
zdjecie uzytkownika
zdziwiona - 2014-11-13 09:46:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwie Ci sie lolek. Dziwie sie tez innym ludziom... pare osob wyzej ma racje, czytajcie umowy, nauczcie liczyc i przede wszystkim pracujcie. Nie ma nic za darmo...
zdjecie uzytkownika
Barnaba - 2014-11-13 11:51:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
lolku, myślę, że te osoby kture wymieniłeś raczej nie tracą czasu na takie trywialne rzeczy, jak wpisywanie pozytywnych komentarzy na tym forum. Jeśli chodzi o pracę, to ja pracowałem w biurze (pracowałem, bo trafiło się coś lepszego) i wcale tak źle nie było jak tu niektórzy. Jest tak jak w każdej innej pracy. Ale współpracownicy byli bardzo mili, często sobie wspólnie żartowaliśmy i praca szła jakoś tak lżej. Doradcy w terenie mają trochę gorzej, my ich po prostu rozliczamy, więc znamy realia. Ale moim zdaniem, podsumowując, nie jest źle! ;)
zdjecie uzytkownika
Mała Mi - 2014-11-13 12:12:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że dyskusja trwa. Ja się zastanawiam jak to będzie pracować jako doradca. Aktualnie jestem na szkoleniu i jeżdżę z Managerami żeby się wdrożyć w temat. Ale w sumie podoba mi się, nie jest tak jak tu niektórzy opisóją. Dam wasm znać za jakiś czas, czy wszystko ok!
zdjecie uzytkownika
Belzebub - 2014-11-13 14:22:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tam Duon?! AMB sie naprawde dobrze 3ma a praca jest ok!
zdjecie uzytkownika
Krach - 2014-11-13 16:41:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Haha, luzerzy! Jak Wam nie płacą, to zacznijcie pracowa! Hahaha! Pieniądze na drzewach nie rosną!
zdjecie uzytkownika
Matylda - 2014-11-14 21:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ZUZA, nie każdy jest dobry w tym co robi. Już się wyżaliłaś, luzuj ;)
zdjecie uzytkownika
Krab - 2014-11-17 13:13:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć wszystkim!

Dostałem dziisja telefon z tej firmy na rozmowe rekrutacyjną w piątek na doradcę. Czy ktoś może mi coś poradzić, jak rozmawiać? O co pytają? Czy robią jakieś testy? Jak to wygląda? Bardzo mi zależy na tej pracy... Proszę o pomoc.
zdjecie uzytkownika
majstersztyk - 2014-11-17 15:57:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witacjie!
Ja też dzisiaj dostałem telefon w sprawie rozmowy rekrutacyjnej, ale manager poinformował mnie, że firma przeszła do Duona i będą nowe zasady przyjęć. Chyba nie będzie aż tak źle, co..? Czy ktoś ma jakieś pomocne tipy na rozmowę rekrutacyjną? Mi też zależy na pracy, ostatnio z nią ciężką, a akurat do AMB bardzo chcę pójść.
zdjecie uzytkownika
majstersztyk - 2014-11-18 21:53:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niby tak, widzę te opinie. Ale z drugiej strony, właśnie przeszli do Duonu i może zmieni się ta cała polityka, bo Duon jest dobrym graczem na rynku energetycznym.
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-11-19 13:51:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam te posty i poniekąd zgadzam się z każdym z nich. Pracowałem dla EDF i Amber Energia, teraz w końcu pracuje w firmie której zasady wynagrodzenia, sposobu pracy i możliwości rozwoju były jasne i czytelne od samego początku, dzięki czemu nie mam problemu z kasą i komunikacją z firmą, Pracować trzeba i to ciężko, ale efekty są wprost proporcjonalne - premie, leasing opłacany przez firmę (oczywiście przy utrzymaniu sprzedaży), jasny plan kariery, wysokie prowizje. Za klientem trzeba połazić, ale w końcu wiem za co.
zdjecie uzytkownika
agnes - 2014-11-20 07:24:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak czytam te głupoty to aż mi się krew w żyłach gotuje... ją pracuje już rok jako doradca ... naprawdę jak pracujesz to masz wszystko podstawę prowizje telefon table zwrot za paliwo a przedewszystkim auto... ale warunek jak pracujesz a nie udajesz że pracujesz....
zdjecie uzytkownika
mistrz - 2014-11-20 13:16:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)

Jak pracowałeś W AMB to można było zarobić ale trzeba pracować. Jak chcesz naprawdę zarobić to idź do Doradców Energetycznych Sp. Z O.O. - płaca w terminie - znane marki w portfelu sprzedawców nie wszystkimi się chwalą na spotkaniu i na stronie. Dla najlepszych daja samochody po okresie próbnym - formy zatrudnienia różne - mi najbardziej opłaca się własna działalność gospodarcza takiej kasy to nie widziałem w AMB przy takiej samej sprzedaży a i tyle samo płacą za przedłużanie umów. Podpiszesz umowę z Klientem to jest to Twój Klient do końca
zdjecie uzytkownika
wołek - 2014-11-21 01:50:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [agnes - 2014-11-20 07:24:26]:
praca w Amber nie jest dla wszystkich i to jest główny powód tego , że ludzie narzekają na robotę tutaj. Przychodzą nie znając zupełnie realiów ani tego czym będa się zajmować, na czym będzie polegała ich praca. Potem dopiero wychodzi , że tak naprawdę to nie jest zupełnie to czego spodziewali się .
zdjecie uzytkownika
hanka - 2014-11-21 09:48:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
FIRMA była, jest i będzie firmą złodziejską!!!! nie pomoże, że jest pod szyldem DUONU....Ludzie z daleka od tej firmy, szkoda waszego czasu i pieniędzy straconych bo za nic nie zwracają!!!!!!
zdjecie uzytkownika
ph - 2014-11-21 11:35:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Macie rację, to nie jest praca dla wszystkich, trzeba umieć być dla siebie szefem i sumienie pracować. Ja teraz pracuje w EnergiaOn i jestem zadowolony. W końcu trafiłem na uczciwych ludzi, którzy szanują klienta, agenta i przy tym zarabiają. To młoda firma i trzymam mocno kciuki by sukces nie zmienił ich wartości. Mogę spokojnie polecić współpracę z tą firmą.
zdjecie uzytkownika
Martinez - 2014-11-21 19:39:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Umowa zlecenie na okresie próbnym chyba ich poje**ło!!!!!!!! poza tym 500zł na paliwo to chyba żart!!! 500zł na paliwo to chyba żart... praca dla 18-nastolatka bo to młode i naiwne jeszcze
zdjecie uzytkownika
Kama - 2014-11-23 22:37:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Martinez, rozumiem, że ty masz 19 lat skoro tak się tu wyżalasz? Dla mnie to raczej jasne, ze okres próbny jest na umowe zlecenie. Przecież nie dasx od razu umowy o prace osobie, która dopiwro co zaczyna ogarniać ten biznes. Pomyśl zanim cokolwiek napiszesz...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amber Energia Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x