Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amber Energia Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Amber Energia Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rob - 2014-12-01 11:24:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawid - 2014-11-26 01:56:24]:
Cześć ja również do nie dawna pracowałem w EDF. Na jakim rogionie byleś?
Aktualnie szukam pracy. Napisał byś mi coś o pracy w AMB? czy warto tam startować?
mój emaill: robert1470@wp.pl
zdjecie uzytkownika
Polki - 2014-12-05 08:38:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To powiedzcie finalnie jaka umowa w Amber Energia panuje? Chociaż sama nazwa firmy "amber" daje w polskiej rzeczywistości niejasny przekaz. Mam chociaż nadzieję, że cały trud wkładany przez pracownika jest w oczywisty sposób wynagradzany sowicie. ps. Dlaczego sugerujecie, że pracownik miałby sam się zwalniać?
zdjecie uzytkownika
pH - 2014-12-05 14:43:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja polecam prace w tej firmie duzo szkolen, podstawa, prowizja i samochód, wiec zdecydowanie dbaja o ludzi ale trzeba tez im pozkazac ze warto bo to tez jest inwestycja pracodawcy.
zdjecie uzytkownika
PH - 2014-12-05 16:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ludzie z daleka od tej złodziejskiej firmy, nic nie wypłacają!!! Do tego wykasowują codziennie posty którę mówią prawdę tak jak jest czyli Wielkie G....o.
Odradzam...
zdjecie uzytkownika
chyba TY! - 2014-12-08 11:19:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [PH - 2014-12-05 16:28:32]:
No chyba TY! Żadna firma nie ma możliwości usuwania postów z forum, które nie jest przez nią prowadzone, co najwyżej wulgaryzmy (ale tu akurat przyznaję rację adminom. Trochę kultury nie zaszkodzi...). Więc się ogarnij człowieku, farmazony piszesz...
zdjecie uzytkownika
kosiarz - 2014-12-19 11:46:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie rozumiem dlaczego marnujecie czas ludzi i przestrzeń internetową na czepianie się ile kilogramów makijażu ma jakaś kierownik. a dla was pani kierownik. ja natomiast myslę nad jakąś pracą w sprzedaży, może być bezpośrednia najlepiej, ale i w telefonicznej dam super radę. jakie warunki na takiej pracy może dać Amber energia?
zdjecie uzytkownika
jan - 2015-01-02 15:09:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To w końcu warto interesować sie firma Amber Energia, czy nie bardzo? bo jak tak czytam te komentarze, to już sam nie wiem, niby nie wyglądaja mi na złe miejsce, ale jednak sporo ludzi narzeka. W ogóle to jakie pensje teraz zapewniają, jest 3 z przodu na kwicie, z wypłata, czy nie ma? Pozdrawiam serdecznie!
zdjecie uzytkownika
ZUZA - 2015-01-02 15:58:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tutaj nie ma żadnych pensji.....wiele osób oszukali.....firma złodziejska....ludzie z daleka od tej firmy.....Karolina pierwszy złodziej.....
ODRADZAM....
zdjecie uzytkownika
nie róbcie ludzi w ch... - 2015-01-30 12:51:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czytam i nie mogę uwierzyć, naprawde. Bujda jedna wielka i same dobre opinie, jedyne co po okresie pracy w AMB Energia nasuwa mi się to jeden WIELKI śmiech. Prawda jest taka - prowizję zobaczycie, ale wirtualną na rozliczeniu i dostaniecie góra 2 transze!!! A gdy dziwnym trafem zrobi ktoś wynik b. duży, to wypłata jest nawet w 5, a do 3 nie ma możliwości żeby się dopchać.
Haha, żenada. Pozdrawiam panią Karolinę, która zrobi wszystko, żeby coś sprzedać. Niekoniecznie moralnego.
Żenada i dajcie sobie spokój jeżeli nerwów mało.
zdjecie uzytkownika
doświadczony - 2015-02-25 19:44:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
amb energia to oszuści ludzie nie idzicie tam ! pomyślcie jaki sens i po co ludzie by pisali negatywne opinie ? pominę warunki pracy bo te jednym odpowiadają innym nie(np. jeżdzenie swoim autem, niski limit na paliwo, akwizycja), ale oni po prostu oszukują ludzi nie płacąc im zaległych prowizji.
zdjecie uzytkownika
ideal - 2015-02-28 12:41:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Teraz to chyba nie ma idealnego miejsca do pracy, tak się mi to jakoś wydaje przecież bez sensu jest to, czego się można doczytać nawet tutaj, a jeszcze jak się z kimśpogada kto pracował w tej branży to neistety nie będzie zadowolony, moze warto zeby ktos jeszcze sie wypowiedzial w tych tematach ?
zdjecie uzytkownika
bobeks - 2015-03-04 15:55:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
nie polecam jestem oszukanym klientem przez amb ich przedstawiciele to niedouczeni ludzie z łapanki ,posługują się oszustwem aby tylko podpisać umowę osobiście to odczułem energia droższa o 25% do tego wyłudzili pieniądze na audyt który nigdy nie dotarł,faktura z kosmosu od firmy której nie ma, czekam na koniec umowy i nie chcę ich znać,ludzie gońcie tych akwizytorów bo są potem problemy
zdjecie uzytkownika
dinuś - 2015-03-16 01:28:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [bobeks - 2015-03-04 15:55:11]:
czyli popełniłeś ten sam błąd który popełniło już wiele osób przed Tobą. Zamiast zajrzeć na portal typu gowork , wziąłeś się za podpisywanie papierków bez uprzedniej weryfikacji firmy. Tak właśnie kończą się tego typu sytuacje. Trochę mi Cię szkoda , ale jednak nie da się ukryć , że może to zasłużona nauczka.
zdjecie uzytkownika
lulu - 2015-03-31 01:25:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba jednak pozostaje współczuć głupoty, bo jeżeli się czegoś nie zweryfikowało to skąd wiedzieć jakie to efekty przyniesie? Mam wrażenie, że Amber Energia nie do końca czysto gra, ale nie jestem w stanie tej informacji zweryfikować. Czy i jakie są szanse na samo rozwój w tej firmie przy okazji pracując uczciwie?
zdjecie uzytkownika
biedroń - 2015-04-17 18:44:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lulu - 2015-03-31 01:25:13]:
praca w Amber Energii to nic innego jak tylko szansa na krótką przygodę podczas szukania sobie czegoś innego. Nie wyobrażam sobie zostać tutaj na dłuzej
zdjecie uzytkownika
ewach11 - 2015-04-28 09:15:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma oszustów. Pan Krzysztof Majewski potrafi przyjeżdżać codziennie. Po podpisaniu umowy kontaktu brak i możecie uzyskać informację tylko przez informację dla klientów. Oczywiście w umowie nie ma podstawowych informacji np. ceny za energię, Pan Majewski nie dostarcza również ogólnych warunków umowy. A w niej niestety znajdują się informację dotyczące zawartej umowy. Oczywiście nie zgodne z omówioną. Nie dajcie oszukać się na montaż ogniw- bo to tez stałe kłamstwo.Są oszukani, którzy podpisali umowy na montaż ogniw, a otrzymali umowę na zmianę dostawcy energii. Ogólnie
zdjecie uzytkownika
naiwna - 2015-04-28 15:12:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [lulu - 2015-03-31 01:25:13]:
nie ma najmniejszych szans na żaden awans , chyba że wirtualny... powodzenia
zdjecie uzytkownika
Energomix - 2015-05-05 13:06:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zapraszamy do współpracy Doradców Handlowych, Przedstawicieli Handlowych w ramach zmiany dostawcy Energii Elektrycznej i Gazu Ziemnego. Uczciwe i jasne warunki współpracy i wynagrodzenia. Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony www.energomix.com
zdjecie uzytkownika
markiz - 2015-05-13 09:53:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć AMB -to firma oszustów , na szkoleniach uczą jak oszukać klienta, zawyżone ceny na umowach 0 20-25%,

dla handlowców brak szansy na awans ,kłopoty z płatnościami,

Nie podpisujcie umów Z AMB - dobra rada
zdjecie uzytkownika
Rotta - 2015-05-20 16:21:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tylko powiedz gdzie nie oszukują. To, że firmy oszukują klientów to jest wszędzie, w końcu trzeba na czymś zarobić. Powiedz tylko jak to wygląda z pracownikami. Czy pracowników także oszukują ? Bo nawet gdybym chciał się zatrudnić to nie chcę tam tracić nerwów i później latać po sądach i walczyć o swoje.
zdjecie uzytkownika
Nuta - 2015-06-12 16:30:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dinuś - 2015-03-16 01:28:35]:
Witam Mam te same problemy i tą samą zasadę działania Firmy , czy mogę prosić o kontakt i rozmowę
zdjecie uzytkownika
Nuta - 2015-06-12 16:36:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś ma oszukańcze doświadczenia z firmą Amber Energia i jakie są wasze doświadczenia i walka z nimi
zdjecie uzytkownika
kaninka - 2015-06-19 19:23:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mnie u nich kręci to jako osobę szukająca pracy że mają tez audyty energetyczne i takiej roboty właśnie szuka, ale ogólnie to @nuta nie narzekaj bo po prostu nie umiesz wykorzystać swojej szansy bo jednak branża energetyczna potrafi być bardzo dochodowym zajęciem, trzeba tylko się umieć odpowiednio zakręcić
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Brak profesjonalizmu ze strony osób rekrutujących. " Nikt nic nie wie" , albo raczej " każdy wie co innego".
Pytania: Raczej słuchałem
zdjecie uzytkownika
ireneusz957 - 2015-06-29 12:20:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też pracowałem w Amber energii i potwierdzam wielki kant, umowa o współpracy, a traktują cie jak pracownika etatowego, 10 godz, pracy dziennie, poranne odprawy i wieczorne raporty, proszenie o zgodę na dzień wolny lub urlop, szantaż obniżeniem prowizji jak nie wypełnisz np. testu szkoleniowego, brak prowizji za niektóre umowy i zaniżanie prowizji, a klient to frajer najlepiej niech podpisze umowę in blanco, to może ja kiedyś zobaczy. Fakt branża energetyczna daje nieograniczone możliwości zarobkowe ale z uczciwą firmą.
zdjecie uzytkownika
Mateusz - 2015-06-29 13:31:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
AMB daje zarobić sęk w tym, że PREZESOM, tam wszyscy są na śmieciówkach i taka to moc amb pukam się w czoło jak DUON mógł dać za te coś kilka baniek, ale to pewnie jakaś grubsza sprawa.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amber Energia Sp. z o. o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Amber Energia Sp. z o. o.?
Zadaj pytanie
alert