Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amber Energia Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Amber Energia Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-10-21 13:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez! Właśnie dzisiaj! Chciałem znaleźć jakieś pomocne opinie. Firmę polecił mi mój kumpel z Wrocka, bardzo sobie chwali i jest zadowolony, pracuje jako doradca handlowy od prawie roku. Haha, pierwsza jego pensja była kosmiczna i dobrze ją wtedy opijaliśmy :P Tak jak kakao chciałbym się dowiedzieć jak wygląda rozmowa rekrutacyjna, bo bardzo zależy , mi na tej pracy i chcę wypaść na rozmowie jak najlepiej! Kakao, chyba ze sobą rywalizujemy :D
zdjecie uzytkownika
Adam12 - 2014-10-21 15:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy realne są zarobki powyżej 10.000 netto?
zdjecie uzytkownika
Adam12 - 2014-10-21 15:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy realne są zarobki powyżej 10.000 netto?
zdjecie uzytkownika
manago - 2014-10-21 15:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No proszę, a w którym regionie ta rekrutacja? Ja pracuje jako Doradca. Mogę powiedzieć na zachęte, że firma organizuje fajne konkursy! Im większy wynik się osiągnie, tym lepsze nagrody, poczynając od książek i filmów, przez urz elektroniczne (telefony, tablety) aż po wyjazdy za granicę :) warto pracować, starajcie się!
zdjecie uzytkownika
manago - 2014-10-21 16:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam12 - 2014-10-21 15:51:21]:
Adam, realne, chociaż rzadko się to zdarza na początku. Ja pierwszy taki wynik osiągnąłem po kilku miesiączach :)
zdjecie uzytkownika
Adam12 - 2014-10-21 16:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są średnie zarobki? Ale tak czy siak wodze ze szału nie ma.
zdjecie uzytkownika
Adam12 - 2014-10-21 16:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Biorąc pod uwagę fakt iż nie dają auta, ani nie zwracają kosztów paliwa i auta to naprawdę jest słabo.
Za wycieczki i inne gadżety nie zapłacę rachunków
zdjecie uzytkownika
Adam12 - 2014-10-22 09:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś jeszcze podzielić się info na temat średnich miesięcznych zarobków. Najlepiej już na czysto po odliczeniu kosztów.
zdjecie uzytkownika
Adam12 - 2014-10-23 19:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jedno wielkie naciąganie, niestety tak to wygląda.
zdjecie uzytkownika
Kropek - 2014-10-27 09:49:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Adam, trochę przesadzasz. Za żadne gratisy się nie płaci, wszystko opłaca firma, a auto dają, koszty paliwa zwracają, więc bez przesady.
zdjecie uzytkownika
kronos - 2014-10-27 10:31:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam sie z Kropkiem. Adam12 przesadza, moze dlatego, ze cos mu w zyciu nie wyszlo...? Przeczytalem z niemala fascynacja cala rozmowe i domyslam sie, kto napisal jaki komentarz. Jak czlowiek psioczy na konkretna rzecz dlugi czas, nie dostaje tego, to jak dziecko, musi sie komus poskarzyc, a internet jest doskonalym miejscem na takie rzeczy, bo kazdy moze byc anonimowy :) pozdrawiam wszystkich BYLYCH pracownikow, ktorym zostalo tylko narzekanie i wieszanie psow na firmie. Kozak w necie, pierdola w swiecie :)
zdjecie uzytkownika
kawaler - 2014-10-27 12:23:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Heh, ja przeczytałem tylko część tych wszystkich komentarzy, ale to mi wystarczy. Wystarczy tego żeby też stwierdzić, że łatwiej jest oskarżyć firmę o bycie nie fair wobec pracowników niż przyznać się, że jest się beznadziejnym pracownikiem i nie umie wypełniać powierzonych mu obowiązków. Pozdro dla nieudaczników i szacun dla ludzi, którzy, którzy umieją pracować i doceniają to, co mają ;)
zdjecie uzytkownika
Bambina - 2014-10-27 13:22:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja uważam, że każdy powinien sam wyrobić sobie opinię o firmie, w której chce pracować. Ktokolwiek chce, nie powinien się sugerować opiniami z internetu, bo każdy może je napisać. Ja osobiście polecam firme, nie jest źle, atmksfera ok, zarobki są w porządku i ludzie też, z każdym można się dogadać.
zdjecie uzytkownika
Martita - 2014-10-27 23:55:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja w sumie tez sie zgadzam z przedmowcami. AMB nie jest zle, praca handlowca jest na poziomie, czasem bywa trudno, ale kazdy z czasem sie wyrabia i jakos sie kreci :) w kazdej pracy jest cos dobrego i cos zlego, wazne zeby tych dobrych aspektow bylo wiecej :)
zdjecie uzytkownika
Marlena - 2014-10-28 09:02:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wreszcie trafiłam na jakieś aktywne forum! Wczoraj dostałam od nich telefon z zaproszeniem na rozmowę rekrutacyjną na Handlowca i tak szukam jakiś opinii o nich, czy warto czy nie. Wszystkie fora są już praktycznie wymarłe... Czy dobrze rozumiem, że Amber Energia to teraz AMB Energia? Jak tam jest? Mam kontakt z jednym z ich pracowników i w sumie mówi o firmie dużo dobrego, ale może ktoś jeszcze wypowie się w temacie? Jak Wam się pracuje jako handlowcy dla AMB? Czy ciężko jest znaleźć nowych klientów? Jaka jest podstawa? Będę wdzięczna za jakieś odpowiedzi.
zdjecie uzytkownika
Patryk - 2014-10-28 11:00:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jako Handlowiec? No cóż, praca nie należy do łatwych, no chyba że po prostu to lubisz, wtedy jest całkiem przyjemna. Kienci są, a w razie czego Centrala zawsze przysyła jakiś pomocniczy adres albo rejon, w którym kogoś od nas jeszcze nie było. Jest podstawa i są prowizje. Ogólnie OK, zapraszam. Może będziemy pracować w jednym regionie? Z jakiego województwa jeseś?
zdjecie uzytkownika
Czarny - 2014-10-28 12:52:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracuję jako Doradca. Nie wiem o co chodzi przedmówcom, że niby nie wypłacają prowizji. Bujda i tyle, ja i moi koledzy dostajemy wszystko i zawsze, w terminie, bez żadnych problemów.
zdjecie uzytkownika
Marlena - 2014-10-28 12:57:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No właśnie już chciałam pytać, czy pensja jest zawsze wypłacana w terminie, czy też są jakieś opóźnienia? Jeżeli chodzi o pracę, to mi to bardzo pasuje, spełniam się w tej branży. Dziękuję za podpowiedzi. Pójdę na rozmowę i postaram się dać znać jak poszło i czy będziemy współpracować ;) a jestem województwa kujawsko pomorskiego :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-10-29 18:52:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [bylay manager... - 2014-10-14 00:01:08]:
Witam serdecznie, czy mogę prosić o kontakt? e601506297@gmail.com . Mam bardzo isttne pytanie. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2014-10-30 14:13:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Znowu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wkładali łapy i wykasowali post w którym opisałam prawdę....
Ludzie z daleka od tej firmy !!! Nie wypłacają pensji, ani zwrotu na paliwo....prowizja - zapomnijcie ...to jest banda oszustów....ZUZA
zdjecie uzytkownika
ZUZA - 2014-10-30 15:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ostatnio na rozmowie o pracę obiecują podstawę 3000 brutto, auto służbowe plus paliwo, a potem nic nie wypłacają......inna menagerka karierowiczka obiecuje handlowcom zaliczki, które nigdy nie są wysłane bo w tej firmie nie ma zaliczek....szkoda Waszego czasu aby chodzić na rozmowę....niech Was nie znęcą wysokimi prowizjami - bo tych WOGÓLE nie WYPŁACAJĄ!!!!
zdjecie uzytkownika
poldek - 2014-10-30 21:03:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ZUZA - 2014-10-30 15:54:24]:
Po co to piszesz , znam takich w firmie doradców , którzy regilarnie mają po 10 tys i takichco mają 500 złotych trzeba pracować i WIEDZIEĆ CO SIĘ ROBI
zdjecie uzytkownika
Anna - 2014-10-31 01:55:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta firma to oszuści, pracowałam przez prawie rok bo dokładnie 11 miesięcy i nigdy ja ani współpracownicy nie dostaliśmy żadnych godziwych pieniędzy, za paliwo tez nie zwracają i samochodów też nie dają !!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
martinez - 2014-10-31 09:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Poprzednie posty trochę starsze są inne niż te które zamieszczone zostały wczoraj jestem ciekaw czy te złe nie piszą oferty które poprostu nie nadają się do tej pracy...
zdjecie uzytkownika
ZUZA - 2014-10-31 10:03:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
do MARTINEZA: sam jesteś ofermą!!! PISZĘ POSTY bo szkoda mi ludzi, żeby pracowali bez sensu w tej firmie i nie dostali wynagrodzenia.....oszukują jak tylko mogą....ODRADZAM PRACĘ w tej pseudo firmie!!!!!
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amber Energia Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x