Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Amber Energia Sp. z o. o.

Pracowałeś w firmie Amber Energia Sp. z o. o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
warta - 2014-09-05 18:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
może dla pracownika nie jest to zbyt ciekawa perspektywa , ale widocznie kierownictwo Amber Energii nie wymyśliło jeszcze lepszego sposobu na zarabianie w tym biznesie. Myślę, że jeżeli ktoś podrzuciłby im lepszy pomysł na ściągnięcie klientów to by tego człowieka ozłocili... A póki co trzeba brać kogo dają
zdjecie uzytkownika
mgm2121 - 2014-09-10 15:10:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie AMB Energia?
zdjecie uzytkownika
hfc657 - 2014-09-11 17:41:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
za jak najniższą pensję wycisną z ciebie dosłownie WSZYSTKO. jezeli chcesz pracowac oczarowny wyimaginowanymi premiami za wyniki i niska podstawe to jak najbardziej chwytaj firme za nogi i sie tam zatrudnij. zero szkolen, zero realnej motywacji i zero wsparcia tylko i wylacznie parcie na wyniki bez podstawowych narzedzi pracy.
zdjecie uzytkownika
gogo - 2014-09-21 16:05:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
zanim zaczniecie rozmawiać o współpracy poproście o umowę i regulamin prowizjii dobrze go przeanalizujcie
zdjecie uzytkownika
wedel - 2014-09-25 15:40:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gogo - 2014-09-21 16:05:01]:
zgadzam się z Tobą @gogo oraz ze @współpraca. Po pierwsze rzeczywiście rynek energetyczny w naszym kraju raczkuje dopiero i co raz więcej firm będzie pojawiało się takich które na tym interesie będą chciały zbić dobrą kasę. Ci którzy będą mieli spółki zapewne będą mieli kasę, a Ci którzy będą na nich robić - niech dokładnie czytają dokumenty które podpisuja
zdjecie uzytkownika
dynamit - 2014-09-25 21:45:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie do osób, które pracowały bądź pracują w AMB ENERGIA, jak faktycznie wygląda praca na stanowisku MANAGERA? Jakie pieniądze są możliwe do zarobienia? Czy jest jakaś stała podstawa, narzędzia pracy-telefon, samochód?
Nie pytam ile można zarobić ponieważ ponad 10 lat prowadzę i szkolę ludzi do sprzedaży i to jest oczywiste, że sami mamy ogromny wpływ na ilość generowanych pieniędzy. Bardziej chciałem zapytać jakie są możliwości w tej firmie? Mam świadomość, że nie każdemu praca w sprzedaży odpowiada bo tutaj liczą się niestety predyspozycje i bycie pewnym siebie, przebojowym itd. Ludzie, którzy czują sprzedaż umieją to ocenić pracując w tej firmie jak to wygląda. Z góry dziękuję każdej osobie za napisanie opinie na temat firmy.
zdjecie uzytkownika
olek - 2014-09-28 22:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Prosze o inf.jaki jest dodatek obecny w ABM ENERGIA NA DZIEN DZISIEJSZY Z GORY DZIEKUJE
zdjecie uzytkownika
Zapytana - 2014-09-30 09:11:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam wrażenie, że większość opinii tutaj jest wystawiana przez byłych Handlowców, ale dość mało jest opinii ludzi, którzy pracuję w biurze. Czy ktoś może się wypowiedzieć? Do tej pory widzę raczej same pozytywne opinie, ale chciałabym się dowiedzieć jak jest obecnie ;) Ktoś? Coś?
zdjecie uzytkownika
Aaa - 2014-10-09 22:45:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak jest obecnie na stanowisku handlowca w Łodzi? Bądź w innych regionach na tym stanowisku?
zdjecie uzytkownika
kakaka - 2014-10-10 16:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gogo - 2014-09-21 16:05:01]:
Witam,posiadam 3-letnie dośw,w branzy,również z Rwe.
Proszę o kontakt kakaka156@wp.pl
zdjecie uzytkownika
adolf - 2014-10-12 22:37:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ludzie nie dajcie się oszukać na podstawy i wysokie prowizje.
Firma nie wypłaca prowizji, z pieniędzmi na paliwo (500zł) jedna wielka ściema, podstawa i kwota na paliwo wypłacana jest uznaniowo. AMB ENERGIA to wielka ściema!!!
zdjecie uzytkownika
bylay manager... - 2014-10-14 00:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
firma to sciema, nie ma podstawy, prowizji i kasy na paliwo nic!!! nie tankuj za swoje bo i tak nie dostaniesz nic
zdjecie uzytkownika
Piotrek28 - 2014-10-18 10:27:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W życiu nie polecam tego( usunięte przez administratora ).a największemu wrogowi.
zdjecie uzytkownika
Mini - 2014-10-20 09:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma jest spoko, bez przesady... Przyszli pracownicy AMB, ja też miałam duże opory żeby tu przychodzić jak przeczytałam te wszystkie opinie, ale firma daje radę, praca jest jak każda inna ;)
zdjecie uzytkownika
Comodore - 2014-10-21 12:45:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zgadzam się z przedmówczynią Mini. W sumie już nie pracuję w AMB, bo trafiło się coś lepszego, ale praca fajna, raz było więcej do zrobienia, a raz mniej, zależało od sytuacji i od dnia, ale nie było specjalnej reguły.
zdjecie uzytkownika
kakao - 2014-10-21 13:21:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O! A ja wlasnie dostalam telefon, ze zapraszaja mnie na rozmowe rekrutacyjna, chociaz wysylalam swoje CV juz jakis czas temu... ale moze maja baze tych CV i wybieraja albo dlugi proces rekrutacyjny. Czy ktos moze wie, czego mozna sie spodziewac od nich na rozmowie rekrutacyjnej na Handlowca?
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2014-10-21 13:56:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja tez! Właśnie dzisiaj! Chciałem znaleźć jakieś pomocne opinie. Firmę polecił mi mój kumpel z Wrocka, bardzo sobie chwali i jest zadowolony, pracuje jako doradca handlowy od prawie roku. Haha, pierwsza jego pensja była kosmiczna i dobrze ją wtedy opijaliśmy :P Tak jak kakao chciałbym się dowiedzieć jak wygląda rozmowa rekrutacyjna, bo bardzo zależy , mi na tej pracy i chcę wypaść na rozmowie jak najlepiej! Kakao, chyba ze sobą rywalizujemy :D
zdjecie uzytkownika
Adam12 - 2014-10-21 15:51:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy realne są zarobki powyżej 10.000 netto?
zdjecie uzytkownika
Adam12 - 2014-10-21 15:51:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy realne są zarobki powyżej 10.000 netto?
zdjecie uzytkownika
manago - 2014-10-21 15:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No proszę, a w którym regionie ta rekrutacja? Ja pracuje jako Doradca. Mogę powiedzieć na zachęte, że firma organizuje fajne konkursy! Im większy wynik się osiągnie, tym lepsze nagrody, poczynając od książek i filmów, przez urz elektroniczne (telefony, tablety) aż po wyjazdy za granicę :) warto pracować, starajcie się!
zdjecie uzytkownika
manago - 2014-10-21 16:00:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Adam12 - 2014-10-21 15:51:21]:
Adam, realne, chociaż rzadko się to zdarza na początku. Ja pierwszy taki wynik osiągnąłem po kilku miesiączach :)
zdjecie uzytkownika
Adam12 - 2014-10-21 16:45:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie są średnie zarobki? Ale tak czy siak wodze ze szału nie ma.
zdjecie uzytkownika
Adam12 - 2014-10-21 16:49:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Biorąc pod uwagę fakt iż nie dają auta, ani nie zwracają kosztów paliwa i auta to naprawdę jest słabo.
Za wycieczki i inne gadżety nie zapłacę rachunków
zdjecie uzytkownika
Adam12 - 2014-10-22 09:35:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Może ktoś jeszcze podzielić się info na temat średnich miesięcznych zarobków. Najlepiej już na czysto po odliczeniu kosztów.
zdjecie uzytkownika
Adam12 - 2014-10-23 19:57:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jedno wielkie naciąganie, niestety tak to wygląda.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amber Energia Sp. z o. o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x