Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PBSZ KOPEX

zdjecie uzytkownika
Maniek - 2010-02-17 14:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za przeproszeniem w tym (usunięte przez administratora) po 14godzin (nocka i pierwsza zmiana bez przerwy) chcesz wolne a tu gówno i na dodatek nie masz wypłacone, na kartkach co chwila ciulali, nieraz zapomnieli wpisać soboty czy niedzieli i niby ze dopłacą w następnym miesiącu a tu (usunięte przez administratora). Zastanawiam się czy nie zgłosić tego gdzieś że ludzi traktuje się jak psy! Kopalnia wieczorek dobrze zrobiła bo (usunięte przez administratora) tą firme.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-25 10:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie radze podejmowac pracy w tej firmie co miesiac mniejsze wyplaty ciulaja juz na wszystkim. W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] emerytow nawet 60 letnich
zdjecie uzytkownika
anons - 2010-03-07 20:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak a pro jak był na Murckach ten młody nadsztygar to wszyscy na żekali na niego, a teraz płaczecie za nim. Zarobki poleciały w dół pomimo zwiększonych wykonów. Ilość metrów w góre, a zarobki w dół.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-26 16:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to prawda ze ze tera jusz nie placo za metry na murckach?
zdjecie uzytkownika
parol - 2010-05-04 17:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
One sa nienormalne te sztygary i jeszcz ta hora firma co tymi komputerami na dul zjezdzala. jakies robia testy co kto potrafi. dejcie pokoj
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2010-08-25 22:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuje w Przedsiębiorstwie już kilka lat i jestem bardzo zadowolony, atmosfera fajna zarobki wystarczające, a te oceny to młode smarkacze które przychodzą do pracy i od razu najlepiej dac im 3 tys na ręke i święty spokoj, bo dziadom nic nie chce się robic
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bratek - 2010-09-19 12:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przez pierwsze 3 miechy w pbsz jest się na tzw. okresie próbnym czyli za dniówkę dostaje się mniej 30zł brutto.
zdjecie uzytkownika
~ernest - 2010-09-29 15:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam teraz zwalniaja pra?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-10-12 00:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki nie sa takie zle-sztygar cie lubi to szepnie dobre slowo kierownikowi... ,no chyba ze KIEROWNIK nie jest twoim fanem to chodzisz bez kasy,dobrze jest nie chorowac bo i to portwelowi nie sluzy-lacznie z wypadkowym. Jezeli chodzi o IMPACT-dalbym takiemu (usunięte przez administratora) co "sprawdza" wydajnosc pracownika ponosic zelastwo na odcinku 150, 200m i nie jeden dzien aconajmniej tydzien-ciekawe co by soba zaprezentowal!! Gosciu ci bedzie mierzyl czas a ty z kazdym kursem slabniesz, na jego masce zdziwienie i zapytanie:-mniej wiecej "dlaczego ci to zajelo tyle czasu a na poczatku mniej". Pracownik jest oceniany co kwartal co ma wplyw na twoja kariere w pbsz-pracujesz badz juz nie. A i... mlody po 12 miesiacach moze zarobic ale to sie wiaze z nieziemska jebaka i problemami z gnatami. O emerytach napisze krotko, duzo ich w pbsz i byle czego sie nie chwytaja, zeby mogli zarobic to ktos za nich musi robic.
zdjecie uzytkownika
elo - 2010-12-25 16:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dosyć że sami emeryci to jeszcze wybieraja sobie robote, najlepiej na szybie bo lepsza kasa,no i nie ma takiego gnoju jak na chodniku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-08 17:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie coś proszę na temat pracy i zarobków w kopex-pbsz na terenie kghm w polkowicach sieroszowicach. Czy warto się tam przyjąć i jak jest z zakwaterowaniem dla przyjezdnych i co oferuje firma dla strzałowych i operatorów maszyn.
zdjecie uzytkownika
MT - 2011-05-11 22:03:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Panowie, pracuje w PBSz - u już 3 lata i powiem wam że sytuacja już na pewno się nie polepszy, szczególnie jeżeli chodzi o zarobki. Większość dozoru to emeryci, część to wazeliniarze i tacy to może zarobią a tylko garstka to normalni ludzie z którymi idzie pogadać ale ich to się gnoi i karze. Co do zarobków to jednym słowem ŻENADA. teraz zmieniają układ zbiorowy i na pewno większość pracowników będzie stratna i to dużo. Młody np. ślusarz zarobi do 1300 zł,!!! panowie przecież to kpina za pracę na dole. Rzucają po kopalniach, rżną na kasie i premiach, obiecują złote góry i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z tego jest. Co do ' misia - pysia ' to kto miał okazje robić z tym małym oszołomem to ma swoje zdanie, dla swoich kase zawsze miał a dla reszty wnioski o ukaranie. Panowie , szczerze ODRADZAM przyjęcia się do tej firmy . Ja już poznałem się na nich i układach jakie tam panują więc już praktycznie ZWALNIAM się z tamtąd
zdjecie uzytkownika
KT - 2011-05-11 22:27:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam musze przyznac ze to prawda firma schodzi na psy oszukują na kasie pracuje juz 3 lata mam porobione uprawnienia i dostalem nową umowe 2100zł BRUTTO plus dodatki w kwocie 310 zł jak dla mnie to śmieszne tu zarobią tylko emeryci i taka jest prawda.Jeżeli ktos szuka pracy to radze omijac tą firme z daleka sam juz szukam intensywnie nowego pracodawcy za damski (usunięte przez administratora) nie bede pracował. Powodzenia
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-05-30 21:02:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jakie musi byc minimalne wykształcenie do pracy w pbsz????
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-06-18 15:57:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wykształcenie niepotrzebne tylko trzeba wiedzieć komu lizać (usunięte przez administratora) aby zarobić wiem bo pracowałem 23 lata
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBSZ KOPEX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski