Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoła Policealna
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PBSZ KOPEX

zdjecie uzytkownika
Maniek - 2010-02-17 14:11:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za przeproszeniem w tym (usunięte przez administratora) po 14godzin (nocka i pierwsza zmiana bez przerwy) chcesz wolne a tu gówno i na dodatek nie masz wypłacone, na kartkach co chwila ciulali, nieraz zapomnieli wpisać soboty czy niedzieli i niby ze dopłacą w następnym miesiącu a tu (usunięte przez administratora). Zastanawiam się czy nie zgłosić tego gdzieś że ludzi traktuje się jak psy! Kopalnia wieczorek dobrze zrobiła bo (usunięte przez administratora) tą firme.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-02-25 10:41:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie radze podejmowac pracy w tej firmie co miesiac mniejsze wyplaty ciulaja juz na wszystkim. W [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] emerytow nawet 60 letnich
zdjecie uzytkownika
anons - 2010-03-07 20:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak a pro jak był na Murckach ten młody nadsztygar to wszyscy na żekali na niego, a teraz płaczecie za nim. Zarobki poleciały w dół pomimo zwiększonych wykonów. Ilość metrów w góre, a zarobki w dół.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-03-26 16:13:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A to prawda ze ze tera jusz nie placo za metry na murckach?
zdjecie uzytkownika
parol - 2010-05-04 17:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
One sa nienormalne te sztygary i jeszcz ta hora firma co tymi komputerami na dul zjezdzala. jakies robia testy co kto potrafi. dejcie pokoj
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2010-08-25 22:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracuje w Przedsiębiorstwie już kilka lat i jestem bardzo zadowolony, atmosfera fajna zarobki wystarczające, a te oceny to młode smarkacze które przychodzą do pracy i od razu najlepiej dac im 3 tys na ręke i święty spokoj, bo dziadom nic nie chce się robic
Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
bratek - 2010-09-19 12:16:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
przez pierwsze 3 miechy w pbsz jest się na tzw. okresie próbnym czyli za dniówkę dostaje się mniej 30zł brutto.
zdjecie uzytkownika
~ernest - 2010-09-29 15:08:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tam teraz zwalniaja pra?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-10-12 00:42:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki nie sa takie zle-sztygar cie lubi to szepnie dobre slowo kierownikowi... ,no chyba ze KIEROWNIK nie jest twoim fanem to chodzisz bez kasy,dobrze jest nie chorowac bo i to portwelowi nie sluzy-lacznie z wypadkowym. Jezeli chodzi o IMPACT-dalbym takiemu (usunięte przez administratora) co "sprawdza" wydajnosc pracownika ponosic zelastwo na odcinku 150, 200m i nie jeden dzien aconajmniej tydzien-ciekawe co by soba zaprezentowal!! Gosciu ci bedzie mierzyl czas a ty z kazdym kursem slabniesz, na jego masce zdziwienie i zapytanie:-mniej wiecej "dlaczego ci to zajelo tyle czasu a na poczatku mniej". Pracownik jest oceniany co kwartal co ma wplyw na twoja kariere w pbsz-pracujesz badz juz nie. A i... mlody po 12 miesiacach moze zarobic ale to sie wiaze z nieziemska jebaka i problemami z gnatami. O emerytach napisze krotko, duzo ich w pbsz i byle czego sie nie chwytaja, zeby mogli zarobic to ktos za nich musi robic.
zdjecie uzytkownika
elo - 2010-12-25 16:36:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie dosyć że sami emeryci to jeszcze wybieraja sobie robote, najlepiej na szybie bo lepsza kasa,no i nie ma takiego gnoju jak na chodniku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-02-08 17:46:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Napiszcie coś proszę na temat pracy i zarobków w kopex-pbsz na terenie kghm w polkowicach sieroszowicach. Czy warto się tam przyjąć i jak jest z zakwaterowaniem dla przyjezdnych i co oferuje firma dla strzałowych i operatorów maszyn.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBSZ KOPEX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x