Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o PBSZ KOPEX

Pracowałeś w firmie PBSZ KOPEX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
janek81 - 2013-08-24 09:32:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Są jakieś przyjęcia do pbsz w okolicy rybnika
zdjecie uzytkownika
MARIAN - 2013-10-01 23:28:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pozdrowienia dla wszystkich ślusarzy z oddziału [usunięte przez administratora] ,szacun dla fachowców z prawdziwego zdarzenia i ludzi na których zawsze mogłem liczyć.wszyscy wiemy co to za robota a ci co nie wiedzą to niech przyjdą na miesiąc do jebaczki pod okiem[usunięte przez administratora]-strach w oczach i 10 kilo w dół jak te posrańce z budryka
zdjecie uzytkownika
kaska - 2013-11-26 14:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej a jak wyglądaja praktyki w dziale hr ktoś może wie?
zdjecie uzytkownika
1 - 2013-12-04 13:46:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam na jakich kopalniach pracuje firma kopex?
zdjecie uzytkownika
witam - 2013-12-10 19:19:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
witam jest tu ktos kto moze mi powiedziec ggdzie mozna zlozyc papiery czyli CV zeby sie dostac do kopexu na bzie mozna tam pojechac jest tam jakies biuro co mozna zostawic papiery????
zdjecie uzytkownika
długi - 2014-01-19 14:14:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [kaska - 2013-11-26 14:24:25]:
od budryka to sie odjebaj przyjacielu kaczmarka jaki z ciebie fachowiec ? do noszenia żelaza chyba matole jeden
zdjecie uzytkownika
jo - 2014-01-25 13:16:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bananowcy :)
zdjecie uzytkownika
invisible - 2014-01-27 10:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mam pytanko ile zarobi młodszy górnik staż około 3 lat głownie nocki roboty przygotowawcze z góry dziękuję za odp.
zdjecie uzytkownika
on - 2014-01-28 19:57:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
robotny zarobi solidnie :)
zdjecie uzytkownika
tim - 2014-02-04 08:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarobi górnik _ cieśla z 5cio letnim starzem
zdjecie uzytkownika
lot - 2014-02-04 20:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora )olidnie a kasa kiepska, ciężki chleb, zdrowie i życie tylko jedno
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-02-18 23:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyżej pisali kwotę 4500-6500 netto, to jesli tyle płaca górnikom, to chyba jednak kasa w kopex nie jest taka kiepska.
zdjecie uzytkownika
Stop debilom !!! - 2014-03-06 15:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4500-6500? (usunięte przez administratora). piszecie takie bzdury a potem nam po zmianach ryle płaczą o naszych zarobkach. chciał bym poznać (usunięte przez administratora)który takie idiotyzmy pisze. pozdrowienia dla załogi oddziału Rydułtowy!!
zdjecie uzytkownika
znajacy temat - 2014-03-07 12:34:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
4500-6000 PLN - napiesłem to odnosnie pensji sztygara gorniczego (zmianowego) - prawda jest taka, ze jesli sztygar zarabia te 4500 to DUPA nie oficer - musi byc cienki. Swjoje wiem. Nie pluj jadem - robisz na jednej kopalni - ok, u Was moze mniej placa, nie znasz warunkow na innych kopalniach a za standard przyjmujesz ochłapy, swoją pensję. Świat to nie tylko kopalna Rydułtowy. Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Stop debilom !!! - 2014-03-10 10:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [znajacy temat - 2014-03-07 12:34:09]:
Jak żeś jest taki znający temat to napisz na jakim oddziele tyle się zarabia, a nie uogólniaj, bo jak robisz na bziu, zofiji albo murcolach gdzie za metry płacą to może tyle zarobisz, przyjdziesz na nierentowny oddział i dostaniesz 20% i dwa weekendy to zobaczymy jaki z ciebie oficer i na ile ci te ochłapy wystarczają.
zdjecie uzytkownika
brak - 2014-03-14 09:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie nazywa kierownik mechanicznego dzialu i kierownk biura pbsz murcki. . na meila. posze rekda1 @ o2.pl
zdjecie uzytkownika
brak - 2014-03-14 09:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie nazywa kierownik mechanicznego dzialu i kierownk biura pbsz murcki. . na meila. posze rekda1 @ o2.pl
zdjecie uzytkownika
zofija - 2014-03-17 21:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na zofiówce nie płacą za metry tylko za robota(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Wojtek29 - 2014-03-22 09:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na zofiji kto jest sztygarem oddziałowym ten co był czy ktoś inny
zdjecie uzytkownika
orzel - 2014-03-31 14:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chopy mom do sprzedanio 3 pokrowce na lampa skorzane nowe wto chetny pisac albo dzwonic 25 zeta jedna i pelno arbajtow 726835209
zdjecie uzytkownika
darkam - 2014-03-31 22:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,na ile może liczyć elektryk w Kopexie na Murckach?Wielkie dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-04-02 14:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A może ktoś npisac jak to jest z robotą we Francji? Czy firma opłaca noclegi itp... Co daje firma,a co samemu trzeba załatwić/opłacić, ile płaca i czy się opłaca. Ktoś wie co robią w tej kopalni??

zdjecie uzytkownika
johny - 2014-04-08 19:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młody - 2014-04-02 14:33:23]:
"Francja" Jest to kopalnia soli potasowej. Praca polega na utrzymaniu ruchu w kopalni, zależy kim jesteś górnicy poprawiają chodniki tak by mogły inne maszyny po kopalni poruszać się. Elektrycy utrzymują w ciągłej eksploatacji maszynę wyciągową i kopalnię. Mechanicy mają do roboty kotwiarki, RU, RB, kombajn Paurat (jednym słowem zabytki). Co do firmy i opłat w tamtym roku dawali 1620 euro na rękę za 35h pracy/tygodniowo, obiad gratis, mieszkanie (gratis) nawet zaje...ste mieszka się po 2/3 w mieszkaniach 50-70mKw - na pewno każdy ma swój własny pokój. Firma płaci za drogę na kontrakt i z powrotem. Samemu musisz opłacić własne jedzenie i zjazdy do domu.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-04-13 11:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie dostac do francji
zdjecie uzytkownika
johny - 2014-04-13 19:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
złóż podanie na ich stronie jest oferta pracy do francji.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
52 osoby obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBSZ KOPEX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x