Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PBSZ KOPEX

Pracowałeś w firmie PBSZ KOPEX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
znajacy temat - 2014-03-07 12:34:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
4500-6000 PLN - napiesłem to odnosnie pensji sztygara gorniczego (zmianowego) - prawda jest taka, ze jesli sztygar zarabia te 4500 to DUPA nie oficer - musi byc cienki. Swjoje wiem. Nie pluj jadem - robisz na jednej kopalni - ok, u Was moze mniej placa, nie znasz warunkow na innych kopalniach a za standard przyjmujesz ochłapy, swoją pensję. Świat to nie tylko kopalna Rydułtowy. Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Stop debilom !!! - 2014-03-10 10:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [znajacy temat - 2014-03-07 12:34:09]:
Jak żeś jest taki znający temat to napisz na jakim oddziele tyle się zarabia, a nie uogólniaj, bo jak robisz na bziu, zofiji albo murcolach gdzie za metry płacą to może tyle zarobisz, przyjdziesz na nierentowny oddział i dostaniesz 20% i dwa weekendy to zobaczymy jaki z ciebie oficer i na ile ci te ochłapy wystarczają.
zdjecie uzytkownika
brak - 2014-03-14 09:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie nazywa kierownik mechanicznego dzialu i kierownk biura pbsz murcki. . na meila. posze rekda1 @ o2.pl
zdjecie uzytkownika
brak - 2014-03-14 09:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak sie nazywa kierownik mechanicznego dzialu i kierownk biura pbsz murcki. . na meila. posze rekda1 @ o2.pl
zdjecie uzytkownika
zofija - 2014-03-17 21:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na zofiówce nie płacą za metry tylko za robota(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Wojtek29 - 2014-03-22 09:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na zofiji kto jest sztygarem oddziałowym ten co był czy ktoś inny
zdjecie uzytkownika
orzel - 2014-03-31 14:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chopy mom do sprzedanio 3 pokrowce na lampa skorzane nowe wto chetny pisac albo dzwonic 25 zeta jedna i pelno arbajtow 726835209
zdjecie uzytkownika
darkam - 2014-03-31 22:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,na ile może liczyć elektryk w Kopexie na Murckach?Wielkie dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-04-02 14:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A może ktoś npisac jak to jest z robotą we Francji? Czy firma opłaca noclegi itp... Co daje firma,a co samemu trzeba załatwić/opłacić, ile płaca i czy się opłaca. Ktoś wie co robią w tej kopalni??

zdjecie uzytkownika
johny - 2014-04-08 19:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młody - 2014-04-02 14:33:23]:
"Francja" Jest to kopalnia soli potasowej. Praca polega na utrzymaniu ruchu w kopalni, zależy kim jesteś górnicy poprawiają chodniki tak by mogły inne maszyny po kopalni poruszać się. Elektrycy utrzymują w ciągłej eksploatacji maszynę wyciągową i kopalnię. Mechanicy mają do roboty kotwiarki, RU, RB, kombajn Paurat (jednym słowem zabytki). Co do firmy i opłat w tamtym roku dawali 1620 euro na rękę za 35h pracy/tygodniowo, obiad gratis, mieszkanie (gratis) nawet zaje...ste mieszka się po 2/3 w mieszkaniach 50-70mKw - na pewno każdy ma swój własny pokój. Firma płaci za drogę na kontrakt i z powrotem. Samemu musisz opłacić własne jedzenie i zjazdy do domu.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-04-13 11:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie dostac do francji
zdjecie uzytkownika
johny - 2014-04-13 19:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
złóż podanie na ich stronie jest oferta pracy do francji.
zdjecie uzytkownika
Rysiek - 2014-04-26 18:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta firma przyjmuje młodych zaraz po studiach inżynierów? Czy raczej tak jak większość nastawiona jest na emerytów? Z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-04-27 18:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak jest teraz ale nie dawno raczej stawiali na młodych. Najlepiej zadzwonić albo jechać do Bytomia się zapytać.
zdjecie uzytkownika
Raff - 2014-04-29 17:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, aktualnie nie ma przyjeęć inżynierów, na przełomie marca/kwietnia przyjęto kilkanaście ludzi po studiach.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-05-07 10:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak może to niech bierze ile wlezie. sam nie możesz i zazdrościsz? haha
zdjecie uzytkownika
ryl - 2014-06-13 11:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wojtek29 - 2014-03-22 09:01:52]:
a metry to nie robota? grzbiecie po espezecie?
zdjecie uzytkownika
nuss - 2014-06-19 11:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś ile zarabiają dobrzy Spawacze?
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-06-20 15:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajny pomysł miało kopex, by oprócz ofert pracy na stronie internetowej dodac aplikacje spontaniczną, może utworza stanowisko pomimo braku oferty.
zdjecie uzytkownika
az - 2014-06-27 16:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sprawa z przyjeciami??
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-06-30 17:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@az, przeciez napisałem wyżej, że na stronie internetowej maja oferty pracy, dodatkowo jak nie maja ofert jest opcja aplikacji spontanicznej.
zdjecie uzytkownika
p***** - 2014-08-03 14:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam :)
nuruje mnie to pytanie ile zarabia slusarz w firmie kopex. czy calkiem oplaca sie zlozyc papiery, i wogole :)
zdjecie uzytkownika
murcol - 2014-08-08 03:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ślusarz ślusarzowi nie równy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-08-10 15:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tyle... jak trafisz na murcki za ślusarza to krzyż na droga i miłych baniek, płytek do gąsienicy itp...
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2014-08-11 00:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
W styczniu 2015 koncze studia inżynierskie Górnictwo i geologia, doświadczenie jakie posiadam to jedynie odbyte podczas dwumiesięcznych praktyk studenckich. Jest jakiś cień szansy dostania się do tej firmy? Wiadomo coś kiedy zacznie się proces rekrutacyjny do budowy nowej kopalni kopexu? Po tym co widzę i czytam to sytuacja w branży jest ostatnimi czasy tragiczna, szkoda bo jak rozpoczynałem te studia to starsi koledzy nie narzekali, prace znaleźli, do tego większość z nich miała podpisane umowy stypendialne. Wymagań dużych nie mam, chcę zdobyć doświadczenie praktyczne (robota fizyczna mi nie straszna), otrzymując przy tym wynagrodzenie pozwalające mi na utrzymanie się bez pomocy rodziców. Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBSZ KOPEX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski