brak logo

PBSZ KOPEX

Bytom

Opinie o PBSZ KOPEX

nie taki stary do gornik 2016-01-04 08:40:44
Najpierw radziłbym nauczyć się ortografii. Wydaje mi się że może być pomocna w "zarabianiu" pieniędzy... Widzę że górnicy też nie szczycą się zbyt wysoką wiedzą. Pozdrawia doz Ó r który jeździ na d Ó ł.
kura 2016-01-04 13:40:29
Dziwna sprawa, przecież zatrudnienie u nich na prawdę nie należy do najłatwiejszych, ale zarobki rekompensują w końcu trud pracy. Wiadomo czy jest szansa żeby znaleźć zatrudnienie teraz? Pozdrawiam
chopy chopy 2016-01-10 09:35:28
Wniosek masz wniosek a czym jak wygląda zamek górny a jak dolny chrum chrum kto z ryd ten wie
franko 2016-01-11 02:01:04
Nie trafiłem ani z pierwszą pracą, ani tym bardziej z drugą… Mam nadzieję , że do trzech razy sztuka i tym razem dobrze polecił mi pracę w tym miejscu jeden ze znajomych.
praca 2016-02-10 19:51:27
Są przyjecia do firmy???
elo 2016-02-21 18:33:11
Aktualnie nie ma a nawet na urlopy bezpłatne wysyłają.
pebeeszowiec 2016-03-09 20:05:02
przyjęć nie ma, szykują się zwolnienia
sog 2016-04-07 19:35:05
pebeszowiec, mozesz wiecej szczegolow przekazac odnosnie tych zwolnien? znajomy pracuje juz jakis czas i w sumie nigdy nie narzekal. podobno wynagrodzenie nie jest zle, ale nie wiem czemu chca rezygnowac ze wszystkich. ofert w necie tez nie ma tak przy okazji
lechuuu 2016-05-14 13:31:19
no własnie też jestem ciekaw o co chodzi z tymi zwolnieniami, bo jednak jak jest jakaś zwolnienie gruoowe to te z po jakimś czasie powinny zacząć się pojawiac nowe oferty.
mody 2016-05-22 18:43:24
ogólnie nie mają robót wszystkie jakie maja sa na półmetku. Do końca roku nie ma byc zwolnień chyba ze podpadłeś,l4,emeryt itd.
3
anna 2016-06-20 14:17:18
wiec jak sie konczy praca to sa zwolnienia rozumiem, a czy jak sie zacznie to daja znac od razu pracownikom?
mody 2016-06-25 18:37:34
Teoretycznie obiecują ze zadzwonią a praktycznie nie zmam takiej osoby która by dostała 2 szanse...
2
ed 2016-07-03 13:51:47
no ale oni zawsze tak mowia a pewnie kontaktuja sie tylko z wybranymi
tom 2016-07-27 23:14:11
Witam Panowie mam 33 lata nigdy nie pracowałem jako Górnik z w jestem mechanikiem maszyn przemysłowych chciał bym pracować w pod firmie kghm jak zacząć jakie kursy zrobić pozdr.
4
joachim 2016-07-31 16:29:48
pracowałem 10 lat w pbsz, potem przeszedłem do kopex, praca poki co jest, przyjęć nie ma, do końca roku mają skonczyc sie 2 najbardziej powazne roboty czyli bzie i janina (szyb), wiec po nowym roku moze być roznie, bo na horyzoncie zadnych nowych robot nie ma.
lechuuu 2016-08-01 14:55:10
Wiecie jaka teraz panuje atmosfera? Pewnie jest dość dobra.
mody 2016-08-01 18:21:12
Kończą sie Bzie i Janina szyb i Rydułtowy a chcą pozbyc sie przodka na Janinie wiec atmosfera napięta jak plandeka na żuku
4
lechuuu 2016-08-04 22:42:23
Ale wiadomo czy są jeszcze jakieś oferty pracy? Miałem nadzieję, że jeszcze załapaię żeby znaleźć zatrudnienie u nich.
mody 2016-08-06 10:09:43
Aktualnie nie przyjmują kończą sie roboty nie ma perspektywy na nic nowego ludzie na Janinie(poziom) wypowiedzenia składają ogólnie kicha straszna.
3
ach 2016-08-06 12:11:13
Widocznie nie pokazuje się u nich żadne ogłoszenie pracy @lechuuu, bo każdemu odpowiada bieżąca atmosfera w firmie jak i warunki pracy. W końcu wiedzą jak zadbać o stabilne zatrudnienie u nich. Dzięki.
Nico 2016-08-23 22:43:49
Są przyjęcia do Firmy ????
mody 2016-08-24 12:16:20
Tak chcą przyjąc 20 osób ale tylko na ZG Janina (poziom) Osoby które są przyjmowane po okresie próbnym same sie zwalniają widząc jak to tam wygląda.
1
anty mody 2016-08-24 20:55:22
Jak osoby te mogły zwolnić się po okresie pròbnym skoro jeszcze nie zostaly przyjęte?
3
mody 2016-08-25 09:23:33
Pisze o osobach które przyjely sie jakis czas temu zresztą z tymi będzie pewnie tak samo
2
lechuuu 2016-08-30 16:24:00
Świetnie ze można liczyć na benefity socjalne, nie ukrywam, ze o takie urozmaicone zatrudnienie jest dość trudno, a tu takie mile zaskoczenie się trafiło.
Sztygar 2016-09-02 19:53:39
Jeśli ktoś czegoś szybko nie zmieni bardzo dużo pracowników dozoru odejdzie z firmy przez sposób w jaki są traktowani. Żałosne co się dzieje ludzie nie są normalnie traktowani. Emeryci nie do ruszenia a młodzi odchodzą...
2
Kk 2016-09-02 22:49:11
Może ktoś napisać o aktualnej sytuacji na janinie chodzi i przodek jak to wygląda i jaka kasa? Dzięki za odp
Gieno 2016-09-03 18:41:53
Przodek syf, kasa marna
3
show 2016-09-03 18:43:17
Może wiecie jaka jest szansa, żeby znaleźć zatrudnienie u nich? Podobno nie pokazuje się ostatnio żadne ogłoszenie pracy, bo każdemu odpowiada bieżąca atmosfera jak i dba się o relacje między pracownikami.
Ryl 2016-09-06 22:19:31
Atmosfera i warunki taa ... wszędzie tylko nie na Janine do przodka
1
maka 2016-09-06 22:36:59
a co masz przyjacielu konkretnie do tej atmosfery? ja akurat o niej na mieście dobre opinie słyszałam. poza tym to jako kobieta chciałbym zdobyć jakieś zatrudnienie teraz u was i zastanawiam się czy sa jakieś damskie wakaty
tomek 2016-09-08 12:12:16
jaka kasa na przodku na janinie??
lechuuu 2016-09-08 12:58:29
Ja to się zastanawiam kiedy pokażą się jakieś oferty pracy u nich, wiecie może? Chyba nie było żadnej rotacji wśrd pracowników, a to dobry znak jak na te czasy.
makaie3 2016-09-08 22:32:25
uwaga, nowy adres do korespondencji z firmą to ul. Hutnicza 5-9
Sergi 2016-09-11 18:14:48
Bravo. 100%
1
ed 2016-09-11 23:14:11
@makaie3 a skad to wiesz? jakos to na ich stronie jest?
mody 2016-09-12 17:42:18
Tak siedziba firmy jest juz jakis czas przeniesiona do Tarnowskich Gór na ul. Hutnicza 5-9
1
tak jak 2016-09-12 21:33:16
No a wiadomo czy pojawią się u nich jakieś oferty pracy? Chętnie bym się załapał, bo dbają o stabilne zatrudnienie.
górnik 2016-09-13 11:03:53
RYL!!!!!! czemu piszesz ze nie na Janinie do przodka daj jaki konkret!!! proszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ryl 2016-09-13 15:57:26
Konkret? Jadą w kamieniu zapylenie takie ze nie widac na wyciągnięcie ręki hektolitry wody(malty).
3
miss marvel 2016-09-13 16:05:13
@tak_jak a możesz w takium raZIE JAKOŚ konkretnie merytorycznie napisać w jaki to oni by sposób dbają w tej firmie o stabilne zatrudnienie? to bardzo ciekawy temat i9 proszę cię o jego pilne wyjaśnienie
1
górnik 2016-09-17 09:13:38
Do RYLA!!!! DZIĘKI za info chyba sie zdołowałem a mam tam niby pracować
JAN 2016-09-18 08:42:51
WITAM A JAK WYGLĄDA SPRAWA DEPUTATU WEGLOWEGO?????? ile dają
lechuuu 2016-09-18 22:42:31
Doskonale wiedzą jak zadbać o pracowników @fis, ale wiesz może jednak jakiego rodzaju jest zawierana umowa? Chętnie bym sie teraz załapał. Dzięki za odpowiedź
michał 2016-09-24 10:33:48
Hej, widizałem, że mają teraz ofertę na spawacza remontowego, wymagaja swiadectwa spawacza a jak z wynagrodzeniem, ile to dla nich ,,atrakcyjne'' ?
meder 2016-09-24 21:48:39
...szkoda gadac wejamn ci naobiecuje a [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bedzie ..dobra szuaj jest i swoich tylko nagradza .... (usunięte przez administratora)z ty firmy
1
janin 2016-09-24 22:14:04
...firma kladzie sie ..fejam nie twoj kierownik to masz [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dibrze ze ten biniarz po rodzieni bo by go [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nasze piniondze jedza ciule a myb apierdalamy w gnoju a te sztyrgary to widzom i nic nie ronbiac
panio kasio 2016-09-25 11:28:07
michałku kochany a wiesz może czy to są jedyne wymagania jakie stawiają nA TO S TANOWISKO? bardzo mnie ciekawi cczy jako kobieta również mam szansę zdobyć wlaśnie takie zatrudnienie u was w firmie, napisz szczerze
Qwert 2016-09-27 22:09:47
Kolego Ty nie umiesz nawet porządnego zdania zlożyć więc lepiej się nie wypowiadaj..
1
A 2016-09-28 23:59:07
Witam na jakich kopalniach pracują? Zalezy mi na kopalniach ROW , Knurów-Szczyglowice bądź Budryk. Czy podania można składać na danych odziałach czy tylko w siedzibie firmy?
1
Zostaw swoją opinię o PBSZ KOPEX - Bytom
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBSZ KOPEX