Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PBSZ KOPEX

Pracowałeś w firmie PBSZ KOPEX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-04-13 11:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie dostac do francji
zdjecie uzytkownika
johny - 2014-04-13 19:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
złóż podanie na ich stronie jest oferta pracy do francji.
zdjecie uzytkownika
Rysiek - 2014-04-26 18:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta firma przyjmuje młodych zaraz po studiach inżynierów? Czy raczej tak jak większość nastawiona jest na emerytów? Z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-04-27 18:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak jest teraz ale nie dawno raczej stawiali na młodych. Najlepiej zadzwonić albo jechać do Bytomia się zapytać.
zdjecie uzytkownika
Raff - 2014-04-29 17:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, aktualnie nie ma przyjeęć inżynierów, na przełomie marca/kwietnia przyjęto kilkanaście ludzi po studiach.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-05-07 10:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak może to niech bierze ile wlezie. sam nie możesz i zazdrościsz? haha
zdjecie uzytkownika
ryl - 2014-06-13 11:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wojtek29 - 2014-03-22 09:01:52]:
a metry to nie robota? grzbiecie po espezecie?
zdjecie uzytkownika
nuss - 2014-06-19 11:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś ile zarabiają dobrzy Spawacze?
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-06-20 15:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajny pomysł miało kopex, by oprócz ofert pracy na stronie internetowej dodac aplikacje spontaniczną, może utworza stanowisko pomimo braku oferty.
zdjecie uzytkownika
az - 2014-06-27 16:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sprawa z przyjeciami??
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-06-30 17:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@az, przeciez napisałem wyżej, że na stronie internetowej maja oferty pracy, dodatkowo jak nie maja ofert jest opcja aplikacji spontanicznej.
zdjecie uzytkownika
p***** - 2014-08-03 14:19:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam :)
nuruje mnie to pytanie ile zarabia slusarz w firmie kopex. czy calkiem oplaca sie zlozyc papiery, i wogole :)
zdjecie uzytkownika
murcol - 2014-08-08 03:15:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ślusarz ślusarzowi nie równy
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-08-10 15:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powiem tyle... jak trafisz na murcki za ślusarza to krzyż na droga i miłych baniek, płytek do gąsienicy itp...
zdjecie uzytkownika
Jurek - 2014-08-11 00:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
W styczniu 2015 koncze studia inżynierskie Górnictwo i geologia, doświadczenie jakie posiadam to jedynie odbyte podczas dwumiesięcznych praktyk studenckich. Jest jakiś cień szansy dostania się do tej firmy? Wiadomo coś kiedy zacznie się proces rekrutacyjny do budowy nowej kopalni kopexu? Po tym co widzę i czytam to sytuacja w branży jest ostatnimi czasy tragiczna, szkoda bo jak rozpoczynałem te studia to starsi koledzy nie narzekali, prace znaleźli, do tego większość z nich miała podpisane umowy stypendialne. Wymagań dużych nie mam, chcę zdobyć doświadczenie praktyczne (robota fizyczna mi nie straszna), otrzymując przy tym wynagrodzenie pozwalające mi na utrzymanie się bez pomocy rodziców. Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
seba - 2014-08-30 20:53:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@jurek, ja wprawdzie w Przedsiębiorstwie Budowy Szybów KOPEX nie pracowałem, ale z doświadczenia wiem, że zawsze jest cień szansy. Ludzie odchodza, czy to na emerytury, czy z innych powodów, ludzi do pracy zawsze jest potrzeba. Na stronie internetowej KOPEX znajdziesz mail kontaktowy, CV zawsze możesz im wysłac, nic nie tracisz tym sposobem.
zdjecie uzytkownika
demon - 2014-09-09 21:09:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
KWK jANINA pogłębianie szybu 6.
Wypłata za sierpień 4200 netto-23 dniówki-drugi rok w firmie.
Ten kto nie pcha pod grube nigdy nie zobaczy tych pieniędzy.
Kopex spoko firma dla kumatych.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2014-09-16 11:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [demon - 2014-09-09 21:09:40]:
jako kto?
zdjecie uzytkownika
marek - 2014-09-27 21:29:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PBSZ Kopex to najwyraźniej bardzo dobra firma, z tego co widze tutaj na portalu gowork ich ocena tematu to cztery na sześc możliwych gwiazdek i oddano przy tym bagatela ‎268 głosów. O szybie Janina słyszałem, wartość podpisanej umowy wynosi ponad 103 miliony PLN netto. Termin realizacji kontraktu to 28 lipca 2016 roku. Kopex-PBSz pogłębi szyb VI Zakładu Górniczego Janina w Libiążu o ok. 300 m. z obecnego poziomu 523 m.
zdjecie uzytkownika
asdfgh - 2014-09-29 01:05:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Jurek najlepiej podjedź do Bytomia złóż papiery i postaraj się o rozmowę z kimś z dyrektorstwa. Nie wiem czy teraz przyjmują do dozoru ale widzę co jakiś czas nowych na dole po studiach albo w trakcie. Osobiście znam kolesia którego przyjęli rok temu w trakcie studiów na młodszego górnika, a jak zrobił zatwierdzenia wylądował w dozorze i sobie chwali. Nie wiem skąd jesteś ale oddziałów jest na śląsku dość, a i mówi się, że kolejne się szykują także powodzenia.
zdjecie uzytkownika
szpil13 - 2014-10-01 22:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@Jurek, pracuje w PBSz od lutego tego roku jako górnik. KWK Jankowice , pogłębianie szybu VIII. Nie trać czasu na starania o prace pod KW czy JSW. Spróbuj porozmawiać z dyrektorem w Bytomiu (koło 7 30 rano). Przyszedłem z przygotówek gdzie zarabiałem ok.3 500/msc. Teraz mam 2,500/msc. - powiem tak - było warto, ale trzeba się znać na kilku rzeczach i mieć ukończoną jakąś szkołę górniczą. Pracowałem w 3 różnych firmach, ta jest 4ta i nigdzie się już nie wybieram. Polecam, tak powinno wyglądać górnictwo. Do tego wszystko, co trzeba zapewniają. Na obecnej stawce w innych oddziałach miałbym znacznie więcej, ale nie narzekam - pieniądze to nie wszystko , co najcenniejsze w życiu.
zdjecie uzytkownika
Z - 2014-10-03 11:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@marek
weź nie ściemniaj schizofremie masz chyba !!!!!!!!!!
@nuss
nawet nie zadawaj sobie trudu jako spawacz w tej firmie bedziesz miał
max 2500 zl i to jeśli przepracujesz dwie soboty , oprócz tego sfrustrowany
kierownik M.M będzie Cię dojeżdżał na każdym kroku.
pozdr.
zdjecie uzytkownika
halba - 2014-10-14 23:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@szpil, czy ja dobrze zrozumiałem, że zarabiałem trzy i pół tysiąca i przeszedłeś w PBSz Kopex, dostałeś tysiąc mniej i jesteś bardzo zadowolony? Czy Ci się pomyliła kolejność wpisywania kwot. Z tego co widzę, to jednak wiekszośc jest bardzo zadowolona z pracy dla kopexu, także może faktycznie warto spróbować.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-05 19:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chopy mom 2 klasy technika mechnika . Mom jakie szanse na przyjecie ? Roboty sie nie boja . Podpowiedzcie co zeby sie na gruba dostac jaki kursczy co moze ?
zdjecie uzytkownika
franko - 2014-11-06 22:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [halba - 2014-10-14 23:35:56]:
przecież pisał Ci w swoim poście @szpil, że pieniądze nie są w życiu najważniejsze. Ja tam słyszałem o Kopexie wiele pozytywnych opinii. Na tyle pozytywnych , że sam mam zamiar tutaj aplikować. Niestety póki co nie słyszałem ani nie widziałem aby firma poszukiwała nowych pracowników. Nie szukają prawda?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBSZ KOPEX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PBSZ KOPEX?
Zadaj pytanie
x