Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PBSZ KOPEX

Pracowałeś w firmie PBSZ KOPEX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Z - 2014-10-03 11:25:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@marek
weź nie ściemniaj schizofremie masz chyba !!!!!!!!!!
@nuss
nawet nie zadawaj sobie trudu jako spawacz w tej firmie bedziesz miał
max 2500 zl i to jeśli przepracujesz dwie soboty , oprócz tego sfrustrowany
kierownik M.M będzie Cię dojeżdżał na każdym kroku.
pozdr.
zdjecie uzytkownika
halba - 2014-10-14 23:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@szpil, czy ja dobrze zrozumiałem, że zarabiałem trzy i pół tysiąca i przeszedłeś w PBSz Kopex, dostałeś tysiąc mniej i jesteś bardzo zadowolony? Czy Ci się pomyliła kolejność wpisywania kwot. Z tego co widzę, to jednak wiekszośc jest bardzo zadowolona z pracy dla kopexu, także może faktycznie warto spróbować.
zdjecie uzytkownika
nowy - 2014-11-05 19:12:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chopy mom 2 klasy technika mechnika . Mom jakie szanse na przyjecie ? Roboty sie nie boja . Podpowiedzcie co zeby sie na gruba dostac jaki kursczy co moze ?
zdjecie uzytkownika
franko - 2014-11-06 22:05:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [halba - 2014-10-14 23:35:56]:
przecież pisał Ci w swoim poście @szpil, że pieniądze nie są w życiu najważniejsze. Ja tam słyszałem o Kopexie wiele pozytywnych opinii. Na tyle pozytywnych , że sam mam zamiar tutaj aplikować. Niestety póki co nie słyszałem ani nie widziałem aby firma poszukiwała nowych pracowników. Nie szukają prawda?
zdjecie uzytkownika
elektrix - 2015-01-13 09:34:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dlaczego piszesz, że nie są najważniejsze? Każdy może mieć zupełnie różny system wartości. Podejrzewam, że znajdą się i tacy pracujący dla PBSZ, dla których liczy się tylko wynagrodzenie. Prosiłbym o poradę czy warto w ogóle przyjmować się do firmy. Jakie oferują zarobki i umowy na start nowym pracownikom?
zdjecie uzytkownika
murcol - 2015-01-28 15:32:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [murcol - 2014-08-08 03:15:39]:
na murckach ślusarz ślusarzowi nie jest równy, bo kierownik od ślusarzy docenia tylko donośicieli, lizusów i tych co go wezną na KSW do Gdańska z dwoma obiadami
zdjecie uzytkownika
ant - 2015-01-30 02:03:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cóż, jeśli macie w pbsz kopex problem z donosicielstwem to mam jeden sprawdzony sposób. Wystarczy pracować uczciwie, to lizusy i donosiciele nie bedą miały czym sie żywić i mamy po problemie, proste i genialne zarazem, co nie? Czy sa jeszcze jakieś rozbieżności, typu lizus ślusarz zarabia o wiele lepiej niż ślusarz zwykły?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-01-31 11:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam Panowie niewiecie czy sa jakies przyjęcia do pbsz kopex dla górnikow.
zdjecie uzytkownika
murcol - 2015-02-01 17:33:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
górników zwalniają, bo jest ich za dużo
zdjecie uzytkownika
pbsz - 2015-02-01 19:53:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
za dużo, bo ciule nie umieją wygrać żadnego przetargu !
jak do marca nic nie dostaną to wszyscy polecą!
zdjecie uzytkownika
Arturro - 2015-02-02 16:18:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witom Was chopy! Mom do was pytani w tamtym tydniu żech obronił inż. z elektryfikacji i automatyzacji górnictwa i mono wiycie czy som tera przijyncia? I jak wgl wyglado rozmowa o praca? Pozdrawiom
zdjecie uzytkownika
Max - 2015-02-06 17:24:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy można się jakoś zatrudnić na szyb Janina VI. Jakie tam jest kierownictwo i dozór?
zdjecie uzytkownika
nowy - 2015-02-10 17:37:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Cześć.
Ja właśnie przyjąłem sie do kopex-u. kopalnia polkowice-sieroszowice. Ze mną przyjmowało się jeszcze 6 osób. okres próbny, operatorzy dostali stawki po 2000 brutto, dodatek za dojazdy: 120, deputat żywnościowy: 18 za zjazd i ponoć premia ok 30%, jeszcze nie wziąłem wypłaty więc nie wiem jak jest.
zdjecie uzytkownika
kurik - 2015-02-11 15:46:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Arturro - 2015-02-02 16:18:28]:
Tak sa tylko nauczyć sie musisz pisac po Polsku Pajacu!!!!
zdjecie uzytkownika
nadszt - 2015-02-12 11:52:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Max - 2015-02-06 17:24:01]:
Można
zdjecie uzytkownika
pysio - 2015-02-12 21:12:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NOWY, a przyjąłeś się na jaki oddział? Górniczy czy mechaniczny?
zdjecie uzytkownika
HANYS - 2015-02-25 13:41:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kurik - 2015-02-11 15:46:48]:
Zabawny zes je gorolu hahahaha xD
zdjecie uzytkownika
rudy - 2015-03-09 22:42:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Powiem tak.
Jak się komus nie podoba praca w Kpoexie to proszę się spakopwac i isc do Trans Jana czy innego gówna.Ja na szybie Janina VI po 1,5 pracy przy 23 dniówkach dostałem 4500 netto plus 450 zł kartki.Nie ma tego na żadnej kopalnie w tej chwili i watpie ze było kiedyś na początek.Panowie historia zaracza koło.Kiedys w Pbsz zarabiało się dwa razy więcej niż na grubie i były kolejki do przyjęcia.Dodoam ze 14 była na czas i w całości.Kopex Pbsz to firma dla kumatych i robotnych a nie dla rewirantów bo tacy w tej chwili sa wypierdalani!!!
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-03-14 21:09:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam Was serdecznie. Takie pytanko, orientujecie sie mniej więcej (nie do 1 zł) ile moze zarobić w PBSZu nowy sztygar na oddziale elektrycznym? Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
do rudego - 2015-04-09 08:22:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [rudy - 2015-03-09 22:42:18]:
naucz się liczyć ściemniaczu 23 dni * 18 zł kartka to 414 zeta a nie 450
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-04-20 16:33:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ile może zarobic netto całkiem nowo przyjęta osoba na oddział elektryczny nie do dozoru?
zdjecie uzytkownika
rylll - 2015-05-13 14:21:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jo mom na oddziale 5400 i nie nazekom pbsz jest najlepszy a jak się nie chce robić to do dom
zdjecie uzytkownika
xXx - 2015-06-25 22:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. chciałem zapytać, czy Kopex ma gdzieś oddział w Jastrzębiu, czy CV składać w Bytomiu? są tam teraz w ogóle jakieś przyjęcia?
zdjecie uzytkownika
Edek - 2015-07-19 08:52:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy na Janinie w Libążu będą może zatrudniać bo chyba wygrali jakiś przetarg coś ktoś wie?
zdjecie uzytkownika
dopsel - 2015-07-19 18:57:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ciekawe, jesli faktycznie wygrali przetarg, to może nie będzie teraz dla nich tak źle. Dziwi mnie też, że zarabia sie tutaj 5400, bo jakiś czas temu główny urzad statystyczny publikował dokładne nade ile to się zarabia w górnictwie i dla tych, co schodza na dół były o wiele większe kwoty miesięcznie nie licząc 13, 14 i barbórek.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBSZ KOPEX

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy PBSZ KOPEX?
Zadaj pytanie
alert