Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o PBSZ KOPEX

Pracowałeś w firmie PBSZ KOPEX i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
tim - 2014-02-04 08:07:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ile zarobi górnik _ cieśla z 5cio letnim starzem
zdjecie uzytkownika
lot - 2014-02-04 20:45:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
( usunięte przez administratora )olidnie a kasa kiepska, ciężki chleb, zdrowie i życie tylko jedno
zdjecie uzytkownika
adam - 2014-02-18 23:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wyżej pisali kwotę 4500-6500 netto, to jesli tyle płaca górnikom, to chyba jednak kasa w kopex nie jest taka kiepska.
zdjecie uzytkownika
Stop debilom !!! - 2014-03-06 15:53:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
4500-6500? (usunięte przez administratora). piszecie takie bzdury a potem nam po zmianach ryle płaczą o naszych zarobkach. chciał bym poznać (usunięte przez administratora)który takie idiotyzmy pisze. pozdrowienia dla załogi oddziału Rydułtowy!!
zdjecie uzytkownika
znajacy temat - 2014-03-07 12:34:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
4500-6000 PLN - napiesłem to odnosnie pensji sztygara gorniczego (zmianowego) - prawda jest taka, ze jesli sztygar zarabia te 4500 to DUPA nie oficer - musi byc cienki. Swjoje wiem. Nie pluj jadem - robisz na jednej kopalni - ok, u Was moze mniej placa, nie znasz warunkow na innych kopalniach a za standard przyjmujesz ochłapy, swoją pensję. Świat to nie tylko kopalna Rydułtowy. Pozdrawiam!
zdjecie uzytkownika
Stop debilom !!! - 2014-03-10 10:46:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [znajacy temat - 2014-03-07 12:34:09]:
Jak żeś jest taki znający temat to napisz na jakim oddziele tyle się zarabia, a nie uogólniaj, bo jak robisz na bziu, zofiji albo murcolach gdzie za metry płacą to może tyle zarobisz, przyjdziesz na nierentowny oddział i dostaniesz 20% i dwa weekendy to zobaczymy jaki z ciebie oficer i na ile ci te ochłapy wystarczają.
zdjecie uzytkownika
brak - 2014-03-14 09:41:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie nazywa kierownik mechanicznego dzialu i kierownk biura pbsz murcki. . na meila. posze rekda1 @ o2.pl
zdjecie uzytkownika
brak - 2014-03-14 09:44:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jak sie nazywa kierownik mechanicznego dzialu i kierownk biura pbsz murcki. . na meila. posze rekda1 @ o2.pl
zdjecie uzytkownika
zofija - 2014-03-17 21:28:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na zofiówce nie płacą za metry tylko za robota(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Wojtek29 - 2014-03-22 09:01:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na zofiji kto jest sztygarem oddziałowym ten co był czy ktoś inny
zdjecie uzytkownika
orzel - 2014-03-31 14:31:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chopy mom do sprzedanio 3 pokrowce na lampa skorzane nowe wto chetny pisac albo dzwonic 25 zeta jedna i pelno arbajtow 726835209
zdjecie uzytkownika
darkam - 2014-03-31 22:17:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Cześć,na ile może liczyć elektryk w Kopexie na Murckach?Wielkie dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
młody - 2014-04-02 14:33:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
A może ktoś npisac jak to jest z robotą we Francji? Czy firma opłaca noclegi itp... Co daje firma,a co samemu trzeba załatwić/opłacić, ile płaca i czy się opłaca. Ktoś wie co robią w tej kopalni??

zdjecie uzytkownika
johny - 2014-04-08 19:07:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [młody - 2014-04-02 14:33:23]:
"Francja" Jest to kopalnia soli potasowej. Praca polega na utrzymaniu ruchu w kopalni, zależy kim jesteś górnicy poprawiają chodniki tak by mogły inne maszyny po kopalni poruszać się. Elektrycy utrzymują w ciągłej eksploatacji maszynę wyciągową i kopalnię. Mechanicy mają do roboty kotwiarki, RU, RB, kombajn Paurat (jednym słowem zabytki). Co do firmy i opłat w tamtym roku dawali 1620 euro na rękę za 35h pracy/tygodniowo, obiad gratis, mieszkanie (gratis) nawet zaje...ste mieszka się po 2/3 w mieszkaniach 50-70mKw - na pewno każdy ma swój własny pokój. Firma płaci za drogę na kontrakt i z powrotem. Samemu musisz opłacić własne jedzenie i zjazdy do domu.
zdjecie uzytkownika
piotr - 2014-04-13 11:55:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie dostac do francji
zdjecie uzytkownika
johny - 2014-04-13 19:33:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
złóż podanie na ich stronie jest oferta pracy do francji.
zdjecie uzytkownika
Rysiek - 2014-04-26 18:11:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ta firma przyjmuje młodych zaraz po studiach inżynierów? Czy raczej tak jak większość nastawiona jest na emerytów? Z góry dzięki za odpowiedź.
zdjecie uzytkownika
Krzysiek - 2014-04-27 18:04:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wiem jak jest teraz ale nie dawno raczej stawiali na młodych. Najlepiej zadzwonić albo jechać do Bytomia się zapytać.
zdjecie uzytkownika
Raff - 2014-04-29 17:25:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam, aktualnie nie ma przyjeęć inżynierów, na przełomie marca/kwietnia przyjęto kilkanaście ludzi po studiach.

Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
haha - 2014-05-07 10:06:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
jak może to niech bierze ile wlezie. sam nie możesz i zazdrościsz? haha
zdjecie uzytkownika
ryl - 2014-06-13 11:34:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Wojtek29 - 2014-03-22 09:01:52]:
a metry to nie robota? grzbiecie po espezecie?
zdjecie uzytkownika
nuss - 2014-06-19 11:18:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wie ktoś ile zarabiają dobrzy Spawacze?
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-06-20 15:34:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Fajny pomysł miało kopex, by oprócz ofert pracy na stronie internetowej dodac aplikacje spontaniczną, może utworza stanowisko pomimo braku oferty.
zdjecie uzytkownika
az - 2014-06-27 16:35:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sprawa z przyjeciami??
zdjecie uzytkownika
Nikodem - 2014-06-30 17:46:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@az, przeciez napisałem wyżej, że na stronie internetowej maja oferty pracy, dodatkowo jak nie maja ofert jest opcja aplikacji spontanicznej.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PBSZ KOPEX
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski